Dijkwacht 26, Leiderdorp

Vergelijkbare documenten
Watermunt 17, Schaijk

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Wikkestraat 36, Nieuw-Vennep

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Ziggenstraat 36, Geldrop

Waterjuffer 11, Krommenie

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Spelleborg 23, Steenbergen

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Sneeuwuil 14, Mierlo

Dovenetelhof 1, Houten

Teslastraat 173, Roosendaal

Madelief 6, Pijnacker

Overvoorde 10, Pijnacker

Ovidiusstraat 8, Sittard

Lobbrich Boudgerslaan 53, Weesp

Koolhof 63, De Mortel

Bentismaheerd 154, Groningen

Standerdmolen 19, Gemert

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Hoylede 8, Pijnacker

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Bisonstraat 52, Breda

Heikampen 146, Nuenen

Korhoenstraat 25, De Rips

Workumstraat 28, Amersfoort

Waterlandsingel 39, Den Haag

Spartodonk 18, Maastricht

Collierstraat 37, Almere

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Kokardebloem 37, Papendrecht

Sandakker 25, Duizel

Refelingse Erven 4, Nuenen

Hatertseweg 116, Nijmegen

Meizoentje 5, Gemert

Ballastwater 28, Houten

Drontermeer 38, Zoetermeer

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Werfstraat 15, Breda

Karperveen 457, Spijkenisse

van speijklaan 11, Son en Breugel

Weerselostraat 22, Tilburg

Scholekster 55, Eemnes

Muurkruid 13, De Meern

Aa of Weerijs 32, Tilburg

Korhoender 101, Deurne

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Zwaluwstraat 22, Breda

Looydijk 134, De Bilt

Strausslaan 25, Groningen

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Jollenpad 6, Alkmaar

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Nicolaas beetsstraat 60, Rotterdam

De Welle 46, Leeuwarden

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Julianastraat 28, Boekel

Koetshuislaan 855, Waalwijk

Lavendellaan 105, Eindhoven

Wilgenplantsoen 37, Waspik

Planetenlaan 17, Assen

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Broeksteen 9, Zeeland

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Parcivalring 151, Den Bosch

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

De Baander 5, Klijndijk

Welpenheuvel 18, De Mortel

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Moerbeigaarde 1, Nieuwegein

Dotterbeek 6, Veldhoven

Tarwehullen 37, Assen

Kommavlinder 9, Tiel

Teunisbloem 16, Gemert

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Mariënburg 11, Gemert

Wagenmaker 1, Middelbeers

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Jaagpad 31, Barendrecht

Zonnebloemstraat 18, Katwijk

Oogstvelden 26, Best

Sandakker 21, Duizel

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Noordland 40, Den Haag

Toutenburg 119, Dordrecht

Prinzenstraat 19, Gemert

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Koningsvaren 16, Bergschenhoek

Augustuslaan 56, Beuningen Gld

Transcriptie:

Dijkwacht 26, Leiderdorp

Kenmerken Overdracht Vraagprijs 409.000 k.k. Aangeboden sinds 03-06-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers 6 kamers (4 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 1 Kelder nee Zolder nee Garage nee Aantal woonlagen 3 Tuin Oppervlakte 54m2 Breedte 5.7m Diepte 9.4m Oppervlakte 46m2 Breedte 5.7m Diepte 8.1m Ligging Ligging Bouw in woonwijk, vrij uitzicht

Woontype 1 woning Woontype 2 Eengezinswoning Woontype 3 Tussenwoning Bouwjaar 1999 Raamwerk draai- kiepramen, hout Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 173m2 Totale woonoppervlakte 136m2 Inhoud 478m3 Energie Verwarming CV-ketel, open haard mogelijk Type warm water combiketel Beglazing hoogrendementsglas Type isolatie volledig geïsoleerd

Impressies 1/5

Impressies 2/5

Impressies 3/5

Impressies 4/5

Impressies 5/5

Plattegrond

Plattegrond

Omschrijving Dijkwacht 26 Leiderdorp Instapklare woning met uitstekende ligging in Leiderdorp Deze bijzonder goed onderhouden eengezinswoning ligt op een fraaie en kindvriendelijk locatie aan de rand van de woonwijk Leyhof. Natuurgebied De Broekhuizen en Simontjes Polder liggen op zeer korte afstand van deze woning. De uitvalswegen waaronder de rijksweg A4 (richting Amsterdam/Schiphol en Den Haag) en de N11 maken woon-werkverkeer bijzonder gemakkelijk. Deze locatie is op loopafstand van verschillende scholen, winkels en sportfaciliteiten. Tevens bent u binnen 10 minuten op de fiets in Leiden of het Groene Hart. Algemeen Deze in 1999 gebouwde woning is volledig voorzien van dubbele beglazing, vloer-, muur- en dakisolatie. Daarnaast vindt u hier een zonnig gelegen achtertuin op het zuidoosten, een houten berging en een prachtig vrij uitzicht over het polderlandschap aan de voorzijde van de woning. U heeft hier een parkeerplaats op de eigen grond. Hier kunt u gemakkelijk één auto kwijt, maar er is tevens genoeg ruimte om dit uit te breiden naar een dubbele parkeerplek of elektrische laadplaats. Begane grond Via de entree komt u in de hal met een meterkast. Op de begane grond vindt u een bijzonder ruime L-vormige woonkamer van maar liefst 34 m2. De schuifpui biedt toegang tot de serre, die volledig geopend kan worden zodat deze bij de tuin betrokken wordt. Ook kan de schuifpui volledig verwijderd worden, waardoor de serre een verlenging van de woonkamer wordt. Dit zorgt voor veel extra lichtinval, maar maakt het ook mogelijk om de woning te openen. De halfopen keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Deze bijzonder riante keuken is voorzien van diverse apparatuur, waaronder een oven, kookplaat, afwasmachine en afzuigkap. Daarnaast is er veel opbergruimte voor optimaal gemak, en meer dan genoeg werkruimte op de aanrechtbladen. Via een tussenhal komt u bij het toilet, de trapkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Eerste etage Op de eerste etage komt u via een overloop op de 3 ruime slaapkamers. De royale grootste slaapkamer (afmeting 5.20 x 3.25m) is gelegen aan de achterzijde. De tweede slaapkamer (afmeting: 4.10 x 2.13m) ligt aan de achterzijde en de laatste slaapkamer ligt aan de voorzijde (afmeting: 4.45 x 3.25m) met brede erker/vensterbank met prachtig uitzicht. De ruime badkamer is voorzien van een riant ligbad, toilet en wastafel. Alle kamers zijn netjes afgewerkt en goed onderhouden. Tweede etage De tweede etage is voorzien van een overloop en vierde slaapkamer (afmeting 3.03 x 2.21 m) met hoog plafond. Nette betegelde wasruimte waar ook de cv-installatie geplaatst is. Hier is ook plaats voor wasmachine en droger. Via de overloop toegang heeft u toegang tot het afgesloten, eigen dakterras.

Rondom het huis Er ligt een eigen tuin achter het huis. Deze is bijzonder onderhoudsvriendelijk, aangezien deze grotendeels voorzien is van tegels. Ook vindt u hier een eigen berging, veel privacy door de schuttingen en genoeg ruimte om planten of bloemen te plaatsen. De tuin doet nog ruimer aan wanneer de serre bij de tuin aangetrokken wordt door de deuren opzij te schuiven. Bijzonderheden: Volledige straat en voortuin zijn recentelijk opgehoogd door de gemeente Leiderdorp Waterkraan aan de voor- en achterzijde van het huis aanwezig Volledig wegschuifbare glazen wand van de serre Bijzonder aantrekkelijk uitzicht over de polder en toch op korte afstand van alle mogelijke voorzieningen Wordt dit uw volgende woning? Deze instapklare woning ligt op een prachtige locatie en is bijzonder goed onderhouden. De serre en achtertuin bieden een perfecte plek om thuis te komen en de vele vertrekken in de woning zijn makkelijk aan te passen of direct te betrekken. Ziet u zich hier al zitten? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging van de woning, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe uw volgende thuis eruitziet.