Overvoorde 10, Pijnacker

Vergelijkbare documenten
Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Watermunt 17, Schaijk

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Spelleborg 23, Steenbergen

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

van speijklaan 11, Son en Breugel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Heikampen 146, Nuenen

Dotterbeek 6, Veldhoven

Nachtegaalstraat 53, Middenbeemster

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Dovenetelhof 1, Houten

Bentismaheerd 154, Groningen

Aa of Weerijs 32, Tilburg

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Rontgenlaan 8, Vlijmen

Bisonstraat 52, Breda

Wikkestraat 36, Nieuw-Vennep

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Madelief 6, Pijnacker

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Zwaluwstraat 22, Breda

Scholekster 55, Eemnes

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

Teslastraat 173, Roosendaal

Sandakker 25, Duizel

Olieslagerstraat 7, Sevenum

Lage heiweg 10, Vianen

Jollenpad 6, Alkmaar

Strausslaan 25, Groningen

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Muurkruid 13, De Meern

De Welle 46, Leeuwarden

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Ziggenstraat 36, Geldrop

Hatertseweg 116, Nijmegen

Waterjuffer 11, Krommenie

Hoylede 8, Pijnacker

Simon Vestdijkhof 39, Doorn

Weerselostraat 22, Tilburg

Waterlandsingel 39, Den Haag

Planetenlaan 17, Assen

Zonnebloemstraat 18, Katwijk

Gareelhoek 28, Enschede

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Prinzenstraat 19, Gemert

Spartodonk 18, Maastricht

Langvennen-Oost 72-A, Oisterwijk

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Werfstraat 15, Breda

Collierstraat 37, Almere

Sleutelbloem 56, Boekel

Workumstraat 28, Amersfoort

Ovidiusstraat 8, Sittard

Broeksteen 9, Zeeland

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Valkenhoeve 2, Leusden

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

IJssellaan 2-B, Gouda

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Loodsgracht 42, Den Helder

Koningin Wilhelminalaan 300B, Voorburg

Sandakker 21, Duizel

Kommavlinder 9, Tiel

Fransebaan 548, Eindhoven

Korhoender 101, Deurne

Oogstvelden 26, Best

Venkelstraat 26, Tholen

Hugo Verrieststraat 3, Eindhoven

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Ravelstraat 58, Ridderkerk

Wilgenplantsoen 37, Waspik

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel

Grootmeestersstraat 31, Gemert

Kuhstrasse 78-A, Kranenburg (DE)

Wagenmaker 1, Middelbeers

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Korhoenstraat 25, De Rips

Welpenheuvel 18, De Mortel

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Tarwehullen 37, Assen

Refelingse Erven 4, Nuenen

Poststraat 8, Wageningen

Schubertlaan 27, Roosendaal

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Flevolandhof 5, Helmond

Koolhof 63, De Mortel

Looydijk 134, De Bilt

Koningsvaren 16, Bergschenhoek

Transcriptie:

Overvoorde 10, Pijnacker

Kenmerken Overdracht Vraagprijs 299.900 k.k. Aangeboden sinds 05-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers 7 kamers (5 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 1 Kelder nee Zolder nee Garage nee Aantal woonlagen 3 Tuin Oppervlakte 54m2 Breedte 6m Diepte 10m Oppervlakte 42m2 Breedte 6m Diepte 7m Ligging Ligging Bouw aan park, aan rustige weg, gemeente, in woonwijk

Woontype 1 woning Woontype 2 Standaard Woontype 3 Tussenwoning Bouwjaar 1978 Raamwerk kunststof, draai- kiepramen, hout Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 150m2 Totale woonoppervlakte 122m2 Inhoud 317m3 Energie Verwarming CV-ketel Type warm water combiketel Beglazing gedeeltelijk dubbel Type isolatie dakisolatie

Impressies 1/5

Impressies 2/5

Impressies 3/5

Impressies 4/5

Impressies 5/5

Plattegrond

Plattegrond

Omschrijving DIT IS DE IDEALE WONING VOOR EEN GEZIN MET JONGE KINDEREN. CENTRAAL GELEGEN IN PIJNACKER EN TOCH HEEL VEILIG MET VOLDOENDE SPEELRUIMTE VOOR DE KLEINTJES. Deze verrassend ruime en lichte woning is gelegen in de groene wijk Koningshof op een uiterst kindvriendelijke locatie. De woning heeft een ruime voortuin, gelegen aan een pleintje van een doodlopende straat en de zonnige achtertuin gelegen op het zuiden en daardoor vrijwel de hele dag in de zon komt uit op een groen en goed onderhouden speelveld. Eentjes voeren kun je op steenworpafstand! Deze woning ligt aan de zuidkant van de wijk Koningshof, waardoor het een buitengewoon centrale ligging heeft tussen het centrum van Pijnacker en de voorzieningen van de wijk Keizershof. De RandstadRail is lopend te bereiken, de huisarts en het gemeentehuis op een paar honderd meter afstand en binnen enkele minuten is de N470 te bereiken. De woning heeft een gebruiksoppervlakte van 122 m2, beschikt over een lichte woonkamer, 5 slaapkamers, een bijkeuken en veel opbergruimte. Indeling begane grond: Via de hal met meterkast, toilet, trapopgang en garderobe kom je in de woonkamer (7,5 x 3,6) met openslaande deuren naar de 10 meter diepe zonnige achtertuin. Aan de woonkamer grenst de keuken. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken met voldoende ruimte en aansluitingen voor wasmachine, droger en afwasmachine (die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden). De gehele benedenverdieping is voorzien van een donkergrijze laminaatvloer. Eerste etage Op de eerste etage zijn drie slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer aan de tuinkant is voorzien van een vaste kast over vrijwel gehele breedte van de kamer. De badkamer heeft een toilet, wastafel en een riant bad. De trap en overloop zijn voorzien van tapijt. De slaapkamers op de eerste etage en tweede etage hebben licht laminaat. Tweede etage De zolderetage is opgedeeld in twee ruime volwaardige slaapkamers en een kleine overloop. Zowel voor als achter heeft deze etage een dakkapel, waardoor deze verrassend ruim en licht is. De grootste dakkapel op de zuidkant is voorzien van elektrische zonwering. Onder de schuine hoeken van het dak zijn ruime opbergplekken gemaakt. Op de overloop kun je de vliering bereiken via de stevige vlizotrap. De vliering biedt over de hele breedte van het huis veel opbergruimte. Tevens vindt je op de overloop nog toegang tot een grote bergruimte onder het schuine dak. Tuin Het huis beschikt over een riante groene voortuin, gelegen op het noorden, met een afmeting van 7x6 meter, aan het einde van een doodlopend woonerf. Door de ligging en beplanting heb je veel privacy in de woning. De zonnige onderhoudsvrije achtertuin heeft een afmeting van 10x6 meter is gelegen op het zuiden en via een deur in de schutting te

bereiken. De tuin grenst aan een autovrij, rustig en goed onderhouden speelveld. De volledige tuin is betegeld en voorzien van ruime schuur. Tegen de gevel zit je beschut, waardoor vanaf het vroege voorjaar tot in de late herfst de tuindeuren open kunnen, je je woonkamer kunt vergroten en je kunt genieten van koffie uit de wind én in de zon!