Scholekster 55, Eemnes

Vergelijkbare documenten
Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Watermunt 17, Schaijk

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Witte Molenweg 19, Heesch

Workumstraat 28, Amersfoort

Wikkestraat 36, Nieuw-Vennep

Jollenpad 6, Alkmaar

Muurkruid 13, De Meern

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Dotterbeek 6, Veldhoven

Werfstraat 15, Breda

Burgemeester Verdegaallaan 40, Hedel

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Wijnruitstraat 47, Waalwijk

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Bentismaheerd 154, Groningen

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

Ravelstraat 58, Ridderkerk

Zandhovenstraat 8, Eindhoven

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Overvoorde 10, Pijnacker

De Quaystraat 23, Rijen

Tarwehullen 37, Assen

Heikampen 146, Nuenen

van speijklaan 11, Son en Breugel

Broeksteen 9, Zeeland

Ballastwater 28, Houten

Sleutelbloem 56, Boekel

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Strausslaan 25, Groningen

Spelleborg 23, Steenbergen

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Bergse Maat 46, Westervoort

Hatertseweg 116, Nijmegen

Spartodonk 18, Maastricht

Nachtegaalstraat 53, Middenbeemster

Lovaniostraat 24, Roermond

Langvennen-Oost 72-A, Oisterwijk

Bisonstraat 52, Breda

Standerdmolen 19, Gemert

Teslastraat 173, Roosendaal

Zonnebloemstraat 18, Katwijk

Jan van Riebeecklaan 111, Gouda

Rontgenlaan 8, Vlijmen

Fransebaan 548, Eindhoven

Sandakker 25, Duizel

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Dovenetelhof 1, Houten

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Planetenlaan 17, Assen

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Eekhoornstraat 12, Culemborg

De Welle 46, Leeuwarden

Hoylede 8, Pijnacker

Looydijk 134, De Bilt

De Baander 5, Klijndijk

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Ziggenstraat 36, Geldrop

Mezenlaan 16, Boekel

IJssellaan 2-B, Gouda

Drontermeer 38, Zoetermeer

Madelief 6, Pijnacker

Koolhof 63, De Mortel

Marie Curielaan 48, Utrecht

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Venkelstraat 26, Tholen

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Lage heiweg 10, Vianen

Koningsvaren 16, Bergschenhoek


Karperveen 457, Spijkenisse

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Olieslagerstraat 7, Sevenum

Wilgenplantsoen 37, Waspik

Vuurvlinder 116, Apeldoorn

Oogstvelden 26, Best

Waterlandsingel 39, Den Haag

Ovidiusstraat 8, Sittard

Refelingse Erven 4, Nuenen

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Poststraat 8, Wageningen

Weerselostraat 22, Tilburg

Collierstraat 37, Almere

Akkerstraat 26, Beneden-Leeuwen

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Berlagestraat 122, Utrecht

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Gareelhoek 28, Enschede

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Zwaluwstraat 22, Breda

Korhoender 101, Deurne

Simon Vestdijkhof 39, Doorn

Sandakker 21, Duizel

Transcriptie:

Scholekster 55, Eemnes

Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.700 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 17-12-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 3.400 Totale servicekosten 0 per maand Indeling Aantal kamers 6 kamers (4 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 2 Kelder nee Zolder nee Garage ja Aantal woonlagen 3 Tuin Oppervlakte 55m2 Breedte 6,2m Diepte 8.9m Oppervlakte 25m2 Breedte 6,2m Diepte 4m Ligging Ligging Bouw beschutte ligging, aan rustige weg, gemeente, in woonwijk, vrij uitzicht

Woontype 1 woning Woontype 2 Eengezinswoning Woontype 3 Tussenwoning Bouwjaar 1974 Raamwerk hardhout, aluminium, draai- kiepramen Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 168m2 Totale woonoppervlakte 125m2 Inhoud 411m3 Energie Verwarming CV-ketel, open haard, gas Type warm water combiketel, elektrische boiler eigendom, gas Beglazing dubbel Type isolatie dakisolatie, vloerisolatie

Impressies 1/4

Impressies 2/4

Impressies 3/4

Impressies 4/4

Plattegrond

Plattegrond

Omschrijving Inleiding : Een tussenwoning met grote garage nabij het centrum van Eemnes met onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het zuidwesten. De woning is volledig gerenoveerd; alles is vernieuwd en aanvullend geïsoleerd. Hierbij is een hoge afwerkingsgraad gerealiseerd met gebruik van kwaliteitsmaterialen. De woning is voorzien van een dakkapel en tevens is de garage vergroot. De woning is gelegen in een gezellige kindvriendelijke wijk, op 5 minuten lopen van het winkelcentrum. De gehele woning is voorzien van verlichting, gordijnen en vloerbedekking. Indeling : Versprongen tussenwoning met voor- en achtertuin. In de achtertuin staat een grote stenen garage. Toegang tot de achtertuin via garage. Begane grond : Hal met garderobe, toilet, meterkast en trap naar de bovenverdieping. Grote Z-vormige woonkamer met nieuwe moderne open keuken met eiland. De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser en oven/magnetron. Vanuit de woonkamer bieden openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Er is een ingebouwde houtkachel met ventilator aanwezig. Over de gehele benedenverdieping ligt slijtvast kwaliteitslaminaat. Verdieping 1 : Ruime slaapkamer aan de voorzijde van het huis met ingebouwde kasten. Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde van het huis, waarvan één met ingebouwde kast. Op deze verdieping is tevens de compleet vernieuwde badkamer te vinden. De badkamer bestaat uit een inloopdouche, een (tweede) toilet en een luxe wastafelmeubel met dubbele waskommen en opbergruimte. In alle slaapkamers en overloop ligt laminaat. Verdieping 2 : De overloop geeft toegang tot drie ruimtes. De grootste ruimte hiervan is een zeer ruime slaapkamer over de gehele lengte van het huis, voorzien van laminaatvloer. Over de volledige achterzijde is een dakkapel geplaatst. Aan de achterzijde is een ruimte die is ingericht als was- en droogruimte, voorzien van een linoleumvloer. Deze kan dankzij de ruime lichtinval door de dakkapel desgewenst ook dienst doen als kleine slaapkamer of kantoorruimte. Daarnaast is er een ruime berging, waar zich de cv-ketel en centrale afzuiging bevindt. Tuin : Zowel de voortuin als de achtertuin vergen weinig onderhoud. In de achtertuin met ligging op het zuidwesten is het heerlijk vertoeven en is zowel zon als schaduw te vinden. Garage : In de achtertuin staat een grote stenen garage met elektrische roldeur die met de afstandbediening vanuit de auto te bedienen is. Deze garage biedt toegang tot de achtertuin middels dubbele openslaande deuren. Er is tevens een deur die uitkomt op een steeg waardoor het makkelijk is fietsen in de garage te stallen. De garage beschikt over elektriciteit.

Bijzonderheden : Deze volledig gerenoveerde woning is perfect afgewerkt. Zowel aan de voor- als achterzijde van de woning is vrij uitzicht. De woning wordt gestoffeerd aangeboden; vloeren / gordijnen / lampen (nog niet allemaal aanwezig op de foto s). Winkels en andere faciliteiten bevinden zich op loopafstand van het pand. De woning ligt aan een rustige kindvriendelijke straat zonder doorgaand verkeer met voldoende parkeergelegenheid. De woning bevindt zich dichtbij natuur waar u kunt fietsen en wandelen.