Versie : Releasedatum : Geschikt voor Synergy Enterprise : v.a. batch 249

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versie : 8.0.3.4978 Releasedatum : 30-06-2015 Geschikt voor Synergy Enterprise : v.a. batch 249"

Transcriptie

1 Solution Builder SE : BSE200 Versie : Releasedatum : Geschikt voor Synergy Enterprise : v.a. batch 249 Gewijzigd in Solution Builder 8 en ITSM 8 In Solution Builder versie 8 zijn een aantal nieuwe features toegevoegd die nodig zijn voor een correcte werking van de nieuwe functionaliteit in ITSM versie 8: Toevoegen van een slider sectie aan de pagina (layout pagina is opgedeeld in meerdere rijen met knoppen, velden, overzichten en tabbladen). Extra referentievelden (prioriteitmatrix) en veldtypes (kleur en escalatiebalk). Tonen label instelling op velden op de kaart. Datum en medewerker in kunnen geven bij statusovergang (was eerst alleen in ITSM, nu Solution Builder). SortColumn en SortDescending als parameters beschikbaar in views en tabbladen. In ITSM zijn op hoofdlijnen de volgende functionaliteiten toegevoegd: 1. Licentiesleutel ITSM. 2. Nieuwe configuratie SLA timers en bijbehorende berekening. 3. Extra parameters achtergrondproces. 4. Prioriteitmatrix in te stellen per Service Catalogus. 5. Handmatig selecteren van een contract. 6. Boekdatum bij journalisering. 7. Keuze relatie bij opslaan vanuit de mailbox. 8. Extra Queueparameters voor tabbladen in de oplosgroepen en overzichten. 9. Contactpersoon bij TSOC. Stappenplan Een aantal zaken in de inrichting wordt naar de nieuwe structuur overgezet, echter na installatie dienen de volgende zaken te worden gedaan: 1. Installatie SB en ITSM + deployment bij bijwerken Database. 2. Installatie licentiesleutel. 3. Aanmaken en plaatsen van de nieuwe velden op de relevante entiteiten. 4. Toevoegen de sliders op de relevante entiteiten (in een nieuwe veldrij indien gewenst). 5. Extra veldinstellingen vullen in ITSM Veldinstelling. 6. Extra instelling vullen in ITSM Instellingen. 7. Configuratie SLA timers. Er is niet eenduidig te bepalen welke velden en statussen hiervoor gebruikt moeten worden, dus deze zullen met de hand moeten worden geconfigureerd. 8. Controle/toevoegen datum velden statusovergangen. 9. Deployment. 10. Het draaien van de incident calculator background job om de nieuwe velden te berekenen.

2 Licentiesleutel Vanaf versie 8 is ook voor ITSM een licentiesleutel noodzakelijk. Indien deze niet is ingegeven, zal het opslaan van incidenten of het genereren van een factuur een foutmelding geven. De licentie sleutel wordt ingegeven bij de ITSM Instellingen: Nieuwe velden De volgende velden dienen aangemaakt te worden: 1. Twee velden van het type Escalatiebalk (Response en Solution). Deze moeten op het Incident, Change en Problem type worden gezet. 2. Twee velden van het type kleur (Response en Solution). Deze moeten op het Incident, Change en Problem type worden gezet.

3 3. Afhankelijk van de inrichting: 2 resterende tijd velden (nummer). Deze moeten op het Incident, Change en Problem type worden gezet. NB Deze zijn aanwezig in de template en kunnen gekoppeld zijn aan de statusovergang: 4. Aanmaakdatum (datum+tijd). Omdat er een verschil kan ontstaan in de technische aanmaakdatum (syscreated) en de tijd waarin een SLA teller moeten gaan lopen (tijd van het opslaan van het incident), wordt er een nieuw veld geïntroduceerd. Deze moeten op het Incident, Change en Problem type worden gezet.

4 5. Referentie veld Matrix. Ten behoeve van het kunnen overrulen van de prioriteitmatrix, kun je een referentieveld matrix toevoegen aan de Service Catalog entiteit: 6. Ja/Nee veld: om aan te geven of een contract handmatig is gekozen in plaats van de door het systeem bepaald contract. Deze moeten op het Incident, Change en Problem type worden gezet.

5 Veldinstellingen Uiteraard zijn hiervoor ook nieuwe veldinstellingen geïntroduceerd: ITSM Instellingen: Contracten Hieraan moet de servicecatalogus, configuratie-item of de contractkop waaraan de servicecatalogus of configuratie-item is gekoppeld, voldoen om automatisch gekoppeld te kunnen worden in het contractveld op een incident, probleem of wijziging.

6 Configuratie SLA Timers Vanaf deze versie is het mogelijk meerdere SLA timers bij te houden. In ITSM versie 7 waren 2 timers beschikbaar: Response en Solution. Er was echter maar 1 slider, deze was gebaseerd op Solution.

7 Vanuit ITSM versie 7 zijn 2 statussen relevant. Response: Solution: Deze 2 worden automatisch aangemaakt, maar dienen handmatig te worden geconfigureerd. De volgende velden zijn van belang: Veld Statustimer (statustimer) Toelichting Statustimer om de totale tijd in de betreffende status te berekenen. ITSM versie 7: Veldinstelling Veld 'Statustimer' NB: in versie 7 was het slechts mogelijk om 1 statustimer te gebruiken, voor zowel de response als de oplostijd. Dat resulteerde in sommige gevallen in onjuist berekende tijden. Voor een correcte berekening dien je in versie 8 per SLA timer een statustimer veld aan te maken.

8 Startdatum van de statustimer (datum+tijd) Uiterste datum (datum+tijd) Minuten tot uiterste datum (nummer) Achterstallig (Ja/Nee) Kleurenveld (Kleur) Verzoektype Escalatie Fixatiestatussen Nieuw veld in ITSM versie 8 om de datum voor het starten van de betreffende timer te tonen. Op basis van de gekozen statustimer wordt deze gevuld zodra de entiteit een van de gekoppelde statussen krijgt. Daarna wordt deze niet meer aangepast. De datum waarin de berekende eindtijd op basis van de relevante Service Levels wordt getoond. ITSM versie 7: Veldinstelling Veld 'Uiterlijke reactiedatum' of Veld 'Uiterlijke oplosdatum' Berekent de resterende tijd tot aan de afgesproken SLA. ITSM versie 7: nummer veld wat is ingesteld op de statusovergang. Is de gerealiseerde tijd binnen of buiten de afgesproken service level. ITSM versie 7: Veldinstelling Veld 'Te late reactie' of Veld 'Te late oplossing' Nieuw veld in ITSM versie 8 om de berekende kleur vanuit de slider ook vast te leggen in een veld. De Queuetabbladen in de Oplosgroep entiteiten gebruiken deze kleur voor de weergave in plaats van een realtime berekening. Verzoektype welke wordt gebruikt om een escalatieverzoek aan te maken bij het bereiken van de ingestelde escalatieniveaus. ITSM versie 7: Instelling Verzoektype 'Escalatie' Statussen waarin de betreffende SLA NIET meer moet doorlopen. Voor Response zijn dat alle statussen na Geregistreerd. Voor Solution zijn dat alle statussen vanaf Opgelost.

9 Controle/toevoegen velden bij statusovergangen Registered -> Active: En de status Solved vanuit de verschillende statussen (Active, Waiting Supplier, Waiting):

10 Service Level In het onderhoud Service Levels is nu per prioriteit in te geven welke tijden van toepassing zijn: Open je de betreffende prioriteit: Dan kun je voor alle gedefinieerde timers de betreffende tijd opgeven.

11 Werking timers bij Incidenten Bovenstaande configuratie resulteert in de volgende berekeningen. Aanmaken nieuw incident: De response en oplos SLA (in dit geval 30 en 120 min) zijn zichtbaar, op basis van de aanmaakdatum. De uiterste responsedatum en de uiterste oplosdatum zijn beide te herleiden vanuit de aanmaakdatum. De resterende responsetijd (min) en de gerealiseerde responsetijd (min) bij elkaar opgeteld vormen de service level tijden. Indien een incident over een timer gaat, wordt dat zichtbaar in zowel het veld resterende responsetijd als in Response achterstallig:

12 Na het ingeven van de status Active (=stoppen responsetimer), ziet het er zo uit: Na ingeven van de status wachten klant, ziet het er zo uit: Gedurende de status Wachten klant, stopt de teller. Bij het ingaan van deze status is de totale solution time nog 120 (9 gerealiseerd, nog 111 min resterend).

13 Na 24 minuten in de status Wachten klant: De uiterste oplostijd is nu opgeschoven met de tijd die in de status Wachten klant is besteed. De reeds bestede tijd EN de resterende oplostijd zijn identiek aan de situatie waarop de status Wachten klant in ging. Nadat het indicent is opgelost, wordt ook de tweede timer gefixeerd: De tijd tussen de laatste statuswijziging (Wachten->Actief) en opgelost bedraagt 3 minuten, dus de gerealiseerde oplostijd is 12 minuten.

14 Backgroundjob parameters De incident calculator is uitgebreid met een aantal parameters zodat deze minder entiteiten door hoeft te rekenen. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om verschillende frequenties te hanteren voor deze achtergrondprocessen: /Prio:lijstwaardecode,lijstwaardecode (Lijst Prioriteit uit de instelling, ) /Type:entitytype,entitype (code van het betreffende type, bijvoorbeeld ITSM_INC_C) /Status:Statuscode,Statuscode (code van de relevante status) Bovenstaande opties zijn optioneel. Omdat er meerdere waarden meegegeven kunnen worden, dienen deze ook gescheiden te worden met een komma, zonder spaties! Prioriteitmatrix in stellen per Service Catalogus Het is nu mogelijk om een Prioriteitmatrix in te stellen op de service catalogus, waarmee de default instelling bij het betreffende Entiteittype wordt overrulled. Dit is de betreffende matrix:

15 Bij het ingeven van een incident waarin het betreffende contract wordt bepaald, wordt dus de prioriteit niet bepaald aan de hand van de ingestelde matrix op het betreffende entiteittype, maar op basis van de geselecteerde matrix in het contract: Kies je een andere urgentie en impact, dan blijft de berekening van prioriteit hetzelfde:

16 Handmatig selecteren van een contract Op basis van een nieuwe instelling is het mogelijk om de service desk medewerkers zelf een contract te laten kiezen. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat het veld contract wijzigbaar is, al dan niet voorzien van een specifiek functierecht. Door het systeem geselecteerd contract: Handmatig aangepast contract:

17 Met behulp van de browser achter het veld contract kun je he juiste contract selecteren (op basis van een aangepaste selectie query of een Custom Selector aanpassing). Zodra er een afwijkend contract wordt geselecteerd, zal het veld Handmatig aangepast aan worden gevinkt. Indien het oorspronkelijke contract weer moet worden berekend, moet het veld Handmatig aangepast weer uit worden gezet. Journaliseren contractomzet Er is een extra veld boekdatum toegevoegd aan het selectiescherm: Bij het invullen van deze datum, wordt het veld FreeDateField_01 in het contract omzet verzoek gevuld met deze datum. In de stored procedure kan dan een extra controle worden opgenomen dat deze boekdatum geselecteerd moet worden als de gegenereerde boekdatum (op basis van de maand-tabel) voor deze datum ligt. Geef je geen boekdatum op, dan wordt de huidige datum gevuld. Deze functionaliteit is bruikbaar indien boekingen met terugwerkende kracht worden gejournaliseerd of indien er creditnota s worden aangemaakt. Mailbox Indien op basis van de binnengekomen mail meerdere of geen relaties worden gevonden, wordt de relatie die aan het -document wordt gekoppeld uiteindelijk bepaald aan de hand van de volgende logica: Bij aanmaken entiteit (relatie wordt handmatig gekozen) wordt daarna die relatie gekoppeld aan het document Bij het alleen opslaan van de als document, krijgt de gebruiker een keuze uit alle relaties:

18 Parameters tabbladen Naast de Solution Builder parameters SortColumn=[kolomnaam] en SortDescending=0/1, kun je ook de kleurstelling van de queue s bepalen aan de hand van de relevante SLA in die betreffende status. Deze geef je mee als extra parameter SLACalculationCode=[SLAtimercode] Een tabblad voor een oplosgroep kan er dus als volgt uitzien: Indien geen SLACalculationCode parameter wordt gespecificeerd, dan wordt de SOLUTION SLA Timer gebruikt. Contactpersoon in TSOC Op basis van het gekoppelde veld in de veldinstelling, wordt nu ook de contactpersoon gekoppeld in het TSOC verzoek:

Serienummers worden met hun ID opgeslagen

Serienummers worden met hun ID opgeslagen Solution Builder SE : BSE101 Versie : 8.0.0.4818 Releasedatum : 10-03-2015 Geschikt voor Synergy Enterprise : v.a. batch 249 ALGEMEEN Serienummers worden met hun ID opgeslagen Serienummers die aan entiteiten

Nadere informatie

ITSM Add-on. Installation & Configuration Guide

ITSM Add-on. Installation & Configuration Guide ITSM Add-on Installation & Configuration Guide 2015, Eddon Software B.V., s-hertogenbosch. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm

Nadere informatie

Manual Ingave Inkoopovereenkomst

Manual Ingave Inkoopovereenkomst Manual Ingave Inkoopovereenkomst 1. Login - URL: http://s-bsc.com/rcmpsnl - Gebruikersnaam: geef je login in - Wachtwoord: geef het wachtwoord in - Selecteer Inloggen Ricoh handleiding ingave inkoopovereenkomst

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Installation & Configuration Contact Manager SE

Installation & Configuration Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s Hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Installation & Configuration Contact Manager SE Block:

Nadere informatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie HANDLEIDING Periodieke Facturatie WINGS Software Snelheid & zekerheid Module WingsPer: Periodieke facturatie 1) Installatie & Activatie Wings Periodieke Facturatie dient te worden beschouwd als een volwaardige

Nadere informatie

Installation & Configuration Solution Builder SE

Installation & Configuration Solution Builder SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s Hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Installation & Configuration Solution Builder SE Add-on:

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

Release notes: Module: Automatische objectnummering Meldingnr Omschrijving. Soort

Release notes: Module: Automatische objectnummering Meldingnr Omschrijving. Soort Module: Automatische objectnummering M17455 Uitbreiding objectnummer systeem Nieuwe functionaliteit Naast het automatisch nummeren van objecten is er vanaf deze versie ook de mogelijkheid gekomen om nummers

Nadere informatie

Solution Builder. Installation & Configuration Guide

Solution Builder. Installation & Configuration Guide Solution Builder Installation & Configuration Guide 2015, Eddon Software B.V., s-hertogenbosch. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort

Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort Overgang naar elektronische aangifte via Digipoort Pagina 1 van 13 1 maart 2014 Inhoud 1. SBR en Digipoort... 3 2. De aangifte omzetten naar SBR... 4 3. De aangifte genereren... 6 3.1. Aangifte omzetbelasting

Nadere informatie

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken Bulkfacturatie Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken 20 juni 2012 Pagina 1 van 10 Inleiding Dit document beschrijft de aanpassingen m.b.t. bulkfacturatie. Auteur(s):

Nadere informatie

Milieuvergunningen in FMIS

Milieuvergunningen in FMIS Milieuvergunningen in FMIS 1. Algemeen Elk schooldomein dient verplicht over één of meerdere milieuvergunningen te beschikken. Deze vergunningen zijn gekoppeld aan een domein zelf of aan bepaalde installaties;

Nadere informatie

Solution Builder Portal SE. Installation & Configuration Guide

Solution Builder Portal SE. Installation & Configuration Guide Solution Builder Portal SE Installation & Configuration Guide 2015, Eddon Software B.V., s-hertogenbosch. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie,

Nadere informatie

AANVULLENDE DIENSTEN EN (PERIODIEKE) DECLARATIES

AANVULLENDE DIENSTEN EN (PERIODIEKE) DECLARATIES AANVULLENDE DIENSTEN EN (PERIODIEKE) DECLARATIES Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 04-10-2017 Table of Contents Algemene uitleg... 3 Uitleg aanvullende diensten en periodieke declaraties... 4

Nadere informatie

ITSM Add-on. Installation & Configuration Guide

ITSM Add-on. Installation & Configuration Guide ITSM Add-on Installation & Configuration Guide 2019, Eddon Software B.V., s-hertogenbosch. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm

Nadere informatie

Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar

Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar Ridder R8 Financieel: openen nieuw boekjaar Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1. Nieuw boekjaar - Ridder R8 v8... 2 2. Journaalposten verplaatsen naar historie... 6 3. Koppeling met AccountView... 8 4.

Nadere informatie

ACCEPETEREN RESERVERING

ACCEPETEREN RESERVERING E-mail Templates In i-reserve is het mogelijk gestandaardiseerde e-mails te verzenden. Het verzenden van dergelijke mails kan volledig worden geautomatiseerd: u maakt dan gebruik van zogenaamde automatische

Nadere informatie

Facturatie > Aanmanen

Facturatie > Aanmanen Facturatie > Aanmanen Let op: voordat u aanmaningsregels kunt toevoegen, kunt u het beste eerst een documenttemplate en e-mailtemplate aanmaken. Dit kunt u doen in respectievelijk de tabbladen 'Documenttemplates'

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

Handleiding voor de applicatiebeheerder van Business Assistent

Handleiding voor de applicatiebeheerder van Business Assistent Handleiding voor de applicatiebeheerder van Business Assistent Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Omschrijving Status 0.1 02-10-2014 Eerste opzet van het installatie Concept document. 0.2 14-10-2014 Lezerscorrectie

Nadere informatie

Beschrijving webmail Enterprise Hosting

Beschrijving webmail Enterprise Hosting Beschrijving webmail Enterprise Hosting In dit document is beschreven hoe e-mail accounts te beheren zijn via Enterprise Hosting webmail. Webmail is een manier om gebruik te maken van e-mail functionaliteit

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

Belangrijkste wijzigingen voor u. Beoordelingstermijnen

Belangrijkste wijzigingen voor u. Beoordelingstermijnen AWI Beoordelen + 1 Inhoud Inleiding... 3 Beoordelingstermijn... 3 Proces beoordelen... 4 Handmatig naar beoordelen... 4 Weergave te beoordelen product... 4 Beoordelen output offerte... 4 Criteria voor

Nadere informatie

Release notes:

Release notes: Applicatie: Alle Module: Algemeen (geen specifieke module) 62528 Statuslogs - contactpersoon - medewerker koppelingen Gecorrigeerde functionaliteit Voor de verschillende status logs is de medewerker /

Nadere informatie

TaskCentre Web Service Connector: Creëren van requests in Synergy Enterprise

TaskCentre Web Service Connector: Creëren van requests in Synergy Enterprise TaskCentre Web Service Connector: Creëren van requests in Synergy Enterprise Inhoudsopgave 1. Voorbereiding... 4 2. Web Service Connector tool configuratie... 5 3. TaskCentre taak voor het aanmaken van

Nadere informatie

Handleiding Softbrick Service Desk voor klanten

Handleiding Softbrick Service Desk voor klanten Handleiding Softbrick Service Desk voor klanten Document versie: 1.2 Auteur: Softbrick BV Datum: 30-11-2016 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Softbrick Service Desk Website... 3 2.1 Registreren... 3 2.2 Inloggen...

Nadere informatie

Administratieve aanpassingen als gevolg van BTW-verhoging van 19 naar 21%

Administratieve aanpassingen als gevolg van BTW-verhoging van 19 naar 21% Administratieve aanpassingen als gevolg van BTW-verhoging van 19 naar 21% Op 1 oktober 2012 wordt het algemene BTW-tarief verhoogd van 19 naar 21%. Dit heeft gevolgen voor uw administratie. In deze Support

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

Handleiding: Sponsit in 10 stappen!

Handleiding: Sponsit in 10 stappen! Handleiding: Sponsit in 10 stappen! Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt. Inhoudsopgave Stap 1. Contacten... 2 Contacten

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer

HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer HANDLEIDING Q1500 Voorraadbeheer Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Inkoopopdrachten...4 Inkoopopdracht aanmaken...4 Levering maken van inkoopopdracht...9 Inkoopopdracht wijzigen...11 Inkoopopdracht annuleren...12

Nadere informatie

Maak het betrouwbaar houden van het Digitaal KlantDossier mogelijk

Maak het betrouwbaar houden van het Digitaal KlantDossier mogelijk Maak het betrouwbaar houden van het Digitaal KlantDossier mogelijk Handleiding configureren correctieservice in Suwinet-Inkijk Mei 2011 1.! Digitaal klantdossier heeft alleen waarde als je erop kunt vertrouwen

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN

UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN WIJZIGING VANAF VERSIE 10.1.1182.796 (10.1.1 HF3) DOCUMENT VERSIE DATUM 26 juni 2013 AUTEUR Tamarah Carolus INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. OHW projecten: actuele stand

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

ChainWise digitaal factureren

ChainWise digitaal factureren ChainWise digitaal factureren Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 6-11-2018 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Factuur2King 2.0.3 Single User release notes

Factuur2King 2.0.3 Single User release notes Factuur2King 2.0.3 Single User release notes Deze nieuwe versie van Factuur2King, versie 2.0.2, bevat nieuwe functionaliteit en oplossingen voor problemen die naar voren zijn gekomen sinds de release van

Nadere informatie

Handleiding wijzigingen in Kindkans

Handleiding wijzigingen in Kindkans Handleiding wijzigingen in Kindkans 14 november 2014 Inhoudsopgave 1. Toelaatbaarheidsverklaringen... 3 Nieuw tabblad bij Hulpvraag... 3 Evaluatie toevoegen... 5 Standaardbrief genereren... 7 Status TLV

Nadere informatie

W I N D E X C C. ReleaseNotes 1.11

W I N D E X C C. ReleaseNotes 1.11 W I N D E X C C ReleaseNotes 1.11 INHOUD Inhoud 2 327 48 Uur tool migreren naar Windex CC 4 323 Adreseditors uitbreiden met property's 4 300 Projecten: actuele voortgang en aanpassing BedrijfsvoeringGegevensMedewerker

Nadere informatie

Systeemontwikkeling, Hoofdstuk 4, Tabellen maken in MS Access 2010

Systeemontwikkeling, Hoofdstuk 4, Tabellen maken in MS Access 2010 4 Tabellen maken in MS Access In dit hoofdstuk starten we met de bouw van ons informatiesysteem met de belangrijkste bouwstenen: de tabellen. 4.1 Starten met MS Access Als je het programma Microsoft Access

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2

1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2 1 Calculatie XE, 9.00 update 16 2 1.1 Nieuw: Uitbreidingen n.a.v de ARW 2012 2 1.1.1 Beschrijving / doel 2 1.1.2 Instelling(en) 4 1.1.3 RAW inschrijfstaat rapportage 6 1.1.4 RAW inschrijfstaat rapportage

Nadere informatie

Studieplan. Permissie toekennen Beheer studieplan formulieren

Studieplan. Permissie toekennen Beheer studieplan formulieren Studieplan Om studenten inzicht te geven in de opbouw en inhoud van hun opleiding, wordt het Studieplan ingezet. Docenten verdelen vakken/modules over de periodes en studiejaren, vinken relevante kerntaken

Nadere informatie

Automatische Overgangen instellen

Automatische Overgangen instellen Automatische Overgangen instellen In i-reserve is het mogelijk gestandaardiseerde e-mails te verzenden. Gestandaardiseerde mails zijn gebaseerd op e-mail templates, deze mails kunnen gekoppeld worden aan

Nadere informatie

U kunt een waardebon toepassen op alle klanten, op een klantengroep of op een enkele klant; u kunt de vervaldatum bepalen.

U kunt een waardebon toepassen op alle klanten, op een klantengroep of op een enkele klant; u kunt de vervaldatum bepalen. Winkelwagenregels Winkelwagenregels De pagina "Winkelwagenregels" geeft u toegang tot een geavanceerde tool dat het waardebonnensysteem van PrestaShop 1.4 opvolgt. Doorgewinterde PrestaShop-gebruikers

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN

Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Aanmaningen Parameters Aanmaningen

Nadere informatie

Automatische Workflow

Automatische Workflow Automatische Workflow Uitwerking nieuwe functionaliteit Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken 09-07-2013 Inleiding Dit document beschrijft de uitwerking van de gewenste functionaliteit van het

Nadere informatie

Spaarpunten. Inhoud. Algemeen. < Boekhouding - Basisgegevens - Rekeningschema>

Spaarpunten. Inhoud. Algemeen. < Boekhouding - Basisgegevens - Rekeningschema> Spaarpunten Inhoud Algemeen Instellingen in het rekeningschema Instellingen in de betalingen Instellingen in de applicatieparameters Instellingen bij het toevoegen van een klant Instellingen bij de touroperator

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2

How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2 How To Do Gebruikersbeheer mbconnect24 V2 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Klanten... 2 2.1 Klant toevoegen... 3 3. Gebruikersgroep... 7 3.1 Gebruikersgroep toevoegen... 7 4. Gebruiker... 10 4.1 Gebruiker toevoegen...

Nadere informatie

Quick Reference Contact Manager SE

Quick Reference Contact Manager SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference Contact Manager SE Block: Contact Manager

Nadere informatie

Werkinstructie SAP PLM

Werkinstructie SAP PLM Werkinstructie SAP PLM Creëren nieuwe objecten Van Dimensys Auteur Joanne Tigelaar Kenmerk Versie 1.5 Datum 30 oktober 2014 Bestand Werkinstructie Creeren nieuwe objecten Status Definitief Inhoudsopgave

Nadere informatie

ORBIS SOFTWARE BENELUX BV RELEASE NOTES DEBMAN4U Release Notes DEBMAN4U. Versie 2.11 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV

ORBIS SOFTWARE BENELUX BV RELEASE NOTES DEBMAN4U Release Notes DEBMAN4U. Versie 2.11 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV Release Notes DEBMAN4U Versie 2.11 ORBIS SOFTWARE BENELUX BV DEBMAN4U VERSIE 2.11 RELEASE NOTES RELEASE DATUM: 10-01-2018 1 Nieuwe functionaliteiten... 1 Dashboard 1 Nieuwe medewerker velden 1 Extra ouderdom

Nadere informatie

VERO. Aanvragenbeheer.

VERO. Aanvragenbeheer. VERO Aanvragenbeheer www.kluwer.be/software Inhoudsopgave INLEIDING... 2 DE AANVRAGENFICHE EN AANVRAGENBROWSER... 3 AANVRAGENFICHE... 3 De aanvraag... 4 De handeling... 4 AANVRAGENBROWSER... 4 Aanvragen...

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Handleiding Job voor gebruikers

Handleiding Job voor gebruikers Handleiding Job voor gebruikers I Handleiding Job voor gebruikers Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Werking van de Job 2... 2 1.1 Wat is een job?... 2 1.2 Selecteer de personeelsdatabase... 3 1.3 Is de job gestart?...

Nadere informatie

Installatiehandleiding Business Assistent

Installatiehandleiding Business Assistent Installatiehandleiding Business Assistent Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Omschrijving Status 0.1 25-09-2014 Eerste opzet van het installatie Concept document. 1.0 04-11-2014 Geen: Commercieel maken

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

1. De Loonkoppeling. Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten.

1. De Loonkoppeling. Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten. Een nieuwe afwezigheid aanmaken. 1. De Loonkoppeling Alvorens dat we de afwezigheid gaan aanmaken gaan we eerst de looncode en een gedeelte van de koppeling klaar zetten. Ga in de linker hoofdmenu naar

Nadere informatie

Factuur2King 2.0 Single User release notes

Factuur2King 2.0 Single User release notes Factuur2King 2.0 Single User release notes Factuur2King 2.0 is geheel vanaf de grond opgebouwd. Naast dat het geheel er moderner uit ziet hebben we met de nieuwe weergave en de mogelijkheid de King database

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

Een nieuwe creditnota maken

Een nieuwe creditnota maken Een nieuwe creditnota maken In Kleos kunt u twee soorten creditnota's maken: een creditnota mét en zonder rollback. Een creditnota met rollback zorgt ervoor dat een eerder aangemaakte declaratie volledig

Nadere informatie

3.1.6 Nieuwe lijst toevoegen

3.1.6 Nieuwe lijst toevoegen 3.1.6 Nieuwe lijst toevoegen Om een nieuwe lijst toe te voegen, kies je de knop Maken in de algemene koppelingsbalk bovenaan een pagina van een Windows Sharepoint website. Je krijgt de keuze uit een aantal

Nadere informatie

Handleiding Mobility Platform

Handleiding Mobility Platform Handleiding Mobility Platform Inleiding Hoofdscherm Deze handleiding geeft een beschrijving van de mogelijkheden van onze online calculator. De volgorde van de onderwerpen is gelijk aan het proces dat

Nadere informatie

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur

Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Instructie module Beheren bedrijfsgegevens Client Export door exporteur Inhoudsopgave Startscherm Client Export...2 Beheren bedrijfsgegevens - Basisgegevens relatie...3 Beheren bedrijfsgegevens - Export

Nadere informatie

BEHEERDERSHANDLEIDING. Schema s aanmaken tbv functionaliteiten

BEHEERDERSHANDLEIDING. Schema s aanmaken tbv functionaliteiten BEHEERDERSHANDLEIDING Schema s aanmaken tbv functionaliteiten SCHEMA S AANMAKEN TBV FUNCTIONALITEITEN Schema s kunnen worden ingezet bij de volgende functionaliteiten: Acceptatie Selectieve Oproepen Weigering

Nadere informatie

Factuur2King 2.0 Multi-User release notes

Factuur2King 2.0 Multi-User release notes Factuur2King 2.0 Multi-User release notes Factuur2King 2.0 is geheel vanaf de grond opgebouwd. Naast dat het geheel er moderner uit ziet hebben we met de nieuwe weergave en de mogelijkheid de King database

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk

Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk Handleiding Mooy Logistics Servicedesk... 1 1. Inloggen... 2 2. Zoeken naar documenten.... 3 3. Downloaden van alle documenten op factuurnummer.... 5 4. Order regels

Nadere informatie

Kentekenportal VHD Inhoud

Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD Inhoud Kentekenportal VHD... 1 1. Inloggen... 2 2. Overzicht aanmeldingen... 3 3. Nieuw voertuig aanmelden... 4 a. Service... 4 b. Voertuig... 5 c. Eigenaar... 6 4. Printen gegevens...

Nadere informatie

Installatiehandleiding Business Assistent

Installatiehandleiding Business Assistent Installatiehandleiding Business Assistent Wijzigingsgeschiedenis Versie Datum Omschrijving Status 0.1 25-09-2014 Eerste opzet van het installatie Concept document. 1.0 04-11-2014 Geen: Commercieel maken

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM CRM DOCUMENTS GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Herzien 21.04.2016 Inhoud Inhoud... 1 IMPACTXRM Documents Algemene informatie...

Nadere informatie

CORRECTEIS CORRECTIES

CORRECTEIS CORRECTIES CORRECTEIS CORRECTIES Verkorte handleiding Versie: 1.0 Versiedatum: 23-07-2018 Introductie Naast de reguliere taken binnen UBplus, zijn correcties de meest uitgevoerde werkzaamheden binnen het pakket.

Nadere informatie

Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie

Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie 2014 Handleiding Facturatie Inrichting en configuratie STAFF Support B.V. ROI-Online 3-7-2014 In deze handleiding wordt de configuratie en inrichting beschreven van de software alvorens men gebruik kan

Nadere informatie

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Advanced Invoicing. User Guide

Advanced Invoicing. User Guide Advanced Invoicing User Guide 2016, Eddon Software B.V., s-hertogenbosch. Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm of op welke

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa...4 Kassa layout knoppen toevoegingen...4 Order aanmaken...5 Order afrekenen...6 Order aanpassen...7 Producten toevoegen...7

Nadere informatie

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop

NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING. 3.2.1. Eigenschappen knop Handleiding NACSPORT TAG&GO HANDLEIDING 1. Introductie 2. Configureren en bestellen 3. Sjabloon (categorieën en descriptors) 3.1 Lijst sjablonen 3.2 Sjablonen bewerken 3.2.1. Eigenschappen knop 4. Analyseren

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24

How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24 How To Do Gebruikersbeheer remote service portaal mbconnect24 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Workflow gebruikersbeheer... 3 3. Clients... 4 3.1 Client toevoegen... 5 4. Gebruikersgroep... 8 4.1 Gebruikersgroep

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Contacten Een gebruiker heeft de beschikking over de volgende contact-functionaliteiten: Acties vanuit KCC-tabblad: Registreren nieuwe anonieme en niet-anonieme contacten Registreren nieuw contact en direct

Nadere informatie

Urenverantwoording - instellingen

Urenverantwoording - instellingen Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om de Urenverantwoording module in gebruik te kunnen nemen. Let op: Als de Urenverantwoording module geactiveerd is dan worden de

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed.

Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Voorbereidingen afsluiting De jaren die zichtbaar zijn in de verlofoverzichten kunnen

Nadere informatie

Factuur2King 2.0.4 Single User release notes

Factuur2King 2.0.4 Single User release notes Factuur2King 2.0.4 Single User release notes Deze nieuwe versie van Factuur2King, versie 2.0.4, bevat nieuwe functionaliteit en oplossingen voor problemen die naar voren zijn gekomen sinds de release van

Nadere informatie

ChainWise digitaal factureren

ChainWise digitaal factureren ChainWise digitaal factureren Product ChainWise Bedrijfssoftware Jaar 2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels... 3 2. Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebouwbeheer Automatisch gemeenschappelijke deuren beheren Gebruikershandleiding Versie:20160404 Inhoud Inleiding... 3 De Gebouwbeheer functie in het Ivana Easy beheerplatform... 4 De functie of rol Gebouwbeheer

Nadere informatie

Orbis Software. Debman4U. Release Notes2.10. Dit document bevat de Release Notes van Debman4U V2.10

Orbis Software. Debman4U. Release Notes2.10. Dit document bevat de Release Notes van Debman4U V2.10 Orbis Software Debman4U Release Notes2.10 Dit document bevat de Release Notes van Debman4U V2.10 Inhoudsopgave 1. 0 1. 1 1. 2 1. 3 1. 4 Belangrijkste nieuwe functionaliteiten Nieuw design Debman4U Ondersteuning

Nadere informatie

Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen

Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen Startgids 061 Nieuw product aanmaken en wijzigen In deze startgids wordt uitleg gegeven hoe u nieuwe producten kunt aanmaken en wijzigen in de Safe Concept webapplicatie. Inhoud Een nieuw product aanmaken

Nadere informatie

Quick Reference MS Word Merge Addon SE

Quick Reference MS Word Merge Addon SE Eddon Software BV Rietveldenweg 82 5222 AS s-hertogenbosch The Netherlands T +31 (0)88-235 66 66 F +31 (0)88-235 66 77 E info@eddon.nl W www.eddon.nl Quick Reference MS Word Merge Addon SE Block: MS Word

Nadere informatie

S U P P O R T H A N D L E I D I N G

S U P P O R T H A N D L E I D I N G S U P P O R T H A N D L E I D I N G Software for personalized health management Eigenaar document Supportdesk VitalHealth Software Datum 22 augustus 2012 V i t a l H e a l t h S o f t w a r e p a g i n

Nadere informatie

Handleiding aanmaken BSA brieven

Handleiding aanmaken BSA brieven FF Handleiding aanmaken BSA brieven ICS (Informatie, Communicatie en Studenten) Universiteit Leiden Postbus 9512 2300 RA Leiden 071 527 6969 VISI Handleiding aanmaken BSA brieven Volg Opdrachtgever : Verzoek

Nadere informatie

Handleiding Magento - Yuki

Handleiding Magento - Yuki Handleiding Magento - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een factuur of

Nadere informatie

Mafact BVBA: 25 jaar ervaring met boekhoudpakketten en beheersoftware

Mafact BVBA: 25 jaar ervaring met boekhoudpakketten en beheersoftware Logistics: tips voor de inventaris Wij stelle u 3 mogelijkheden voor om uw inventaris te boeken: A) "Zonder controle" B) "Met controle" 1. De voorraad/voorraden B.a. Met een B.b. Met aanpassing van op

Nadere informatie

Belangrijke Informatie

Belangrijke Informatie Belangrijke Informatie Geachte relatie, Deze Dahua NVR beschikt over de nieuwste generatie firmware. Deze firmware beschikt over vele nieuwe mogelijkheden. Veel van deze nieuwe functionaliteiten worden

Nadere informatie

Handleiding voor de applicatiebeheerder Cane Webservices.nl Integratie

Handleiding voor de applicatiebeheerder Cane Webservices.nl Integratie Handleiding voor de applicatiebeheerder Cane Webservices.nl Integratie Versie 1.1 Cane Webservices.nl Integratie Handleiding voor de Applicatiebeheerder 1 Inhoud INHOUD... 2 1. INTRODUCTIE... 3 DOELSTELLING

Nadere informatie

De Deskline configurator Advanced handleiding

De Deskline configurator Advanced handleiding De Deskline configurator Advanced handleiding Deze handleiding is voor versie 1.2.3 en hoger Zorg dat er een USB2LIN is aangesloten op de computer ( Gebruik versie 1.66 en hoger ) Zorg dat er geen andere

Nadere informatie

Vaste Prijs Afspraken (VPA)

Vaste Prijs Afspraken (VPA) Vaste Prijs Afspraken (VPA) www.wolterskluwer.be Contents 1 Wat is een VPA?... 3 2 Configuratie... 3 2.1 Hoe activeer je de VPA functionaliteit?... 3 2.2 Hoe maak je een VPA aan?... 3 2.3 Eénmalige configuratie...

Nadere informatie