HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING"

Transcriptie

1 HANDLEIDING TOOLS4EVER ISUPPORT ONLINE WEBOMGEVING

2 Inhoudsopgave 1. Belangrijkste spelregels Contact met tools4ever international support... 4 isupport webomgeving... 4 Eerste maal inloggen... 5 Geen account?... 6 Instructies per mail ontvangen? Aanpassen van omgevingsinstellingen Het aanmaken van een support ticket Omgang, muteren en beheren van support tickets Optie beantwoord Status ticket Need external response Het sluiten van een supportticket... 17

3 1. BELANGRIJKSTE SPELREGELS 1) U kunt op 3 manieren in contact komen met Tools4ever International Support, oftewel isupport: 1. Bij voorkeur via de Tools4ever isupport online webomgeving: 2. Per isupport@tools4ever.com 3. Bij urgente en productieverstorende meldingen kunt u (ook) telefonisch contact opnemen via nummer ) Probeer voor iedere issue per punt een apart ticket aan te maken. Dit maakt ticket communicatie helder en dan kan er geen misverstand ontstaan over welk punt het precies gaat. Door de juiste Tools4ever software logging toe te voegen, kan het oplostraject worden bespoedigd. Deze logging kan als bijlage aan het ticket worden gekoppeld. 3) Een change, license, question of sales ticket kan wel meerdere punten bevatten. Een Change ticket wordt in veel gevallen ingepland en levert een Tools4ever opdracht op, die vervolgens remote of op locatie wordt verwerkt. Eventueel worden tickets en masse opgepakt. Alle punten worden dan tegelijk opgepakt tijdens een geplande afspraak. 4) Een ticket wat door Tools4ever op status Solved is gezet, wordt na 1 week automatisch Gesloten. 5) Het heeft niet de voorkeur om een Gesloten ticket ter heropenen. Er is één uitzondering en dat is wanneer een ticket niet naar wens is opgeleverd. Dan kan er toch op het ticket worden gereageerd en is een heropening het gevolg. Let op: voeg geen nieuwe punten toe aan het ticket en geef alleen de argumenten aan waarom het ticket wordt heropent. Voor nieuwe en andere punten dient een nieuwe melding te worden gemaakt.

4 2. CONTACT MET TOOLS4EVER INTERNATIONAL SUPPORT U kunt op 3 manieren in contact komen met Tools4ever International Support, oftewel isupport: 1. Bij voorkeur via de Tools4ever isupport online webomgeving: 2. Per isupport@tools4ever.com 3. Bij urgente en productieverstorende meldingen kunt u (ook) telefonisch contact opnemen via nummer ISUPPORT WEBOMGEVING Bij voorkeur neemt u contact op via de Tools4ever isupport online webomgeving. In deze handleiding wordt uitgelegd hoe deze webomgeving werkt. De Tools4ever isupport online webomgeving is te gebruiken met alle huidige internetbrowsers. Het inlogscherm van de isupport webomgeving wordt getoond in de taal die is ingesteld op uw werkstation. U kunt de taal alleen wijzigen via het Configuratiescherm van Windows (of een ander besturingssysteem). Een voorbeeld van het inlogscherm in het Nederlands:

5 Een voorbeeld van het isupport inlogscherm in het Engels: Na het inloggen komt u in de isupport webomgeving. Deze isupport webomgeving is Engelstalig. Het is mogelijk om de taalinstelling van de webomgeving te wijzigen, zie pagina 6. EERSTE MAAL INLOGGEN Om in te kunnen loggen op de isupport online webomgeving heeft u een account nodig. Voor vrijwel alle klanten van Tools4ever is standaard een account aangemaakt. U kunt daarom direct naar de isupport webomgeving ( gaan en inloggen door: 1. Bij Gebruikersnaam / User name een geldig persoonlijk zakelijk adres in te vullen 2. Op de optie Wachtwoord vergeten? / Forgot Password? te klikken Als u een account heeft, ontvangt u een met verdere instructies.

6 GEEN ACCOUNT? Wanneer u geen mail ontvangt, is er voor u standaard geen account aangemaakt. U kunt een account aanvragen door de onderstaande gegevens te mailen naar isupport@tools4ever.com. Naam van de gebruiker Geldig persoonlijk zakelijk adres voor het account Naam organisatie Telefoonnummer(s) en eventuele andere NAW gegevens Op het moment dat uw aanvraag is verwerkt, ontvangt u een met uw inloggegevens. Vervolgens gaat u naar de isupport webomgeving ( vult u uw gebruikersnaam in en vraagt u een eerste wachtwoord aan (zie onderstaand voorbeeld).

7 INSTRUCTIES PER MAIL ONTVANGEN? Als u de voorgaande stappen heeft doorlopen heeft u per verdere instructies ontvangen van isupport@tools4ever.com. Volg de stappen die in de worden omschreven: 1. Klik op de URL die in de staat. 2. Er wordt een nieuw scherm in de internet browser geopend met de melding dat er een wachtwoord is aangemaakt voor het account. 3. Het wachtwoord is nu aangemaakt en wordt verzonden naar hetzelfde adres. U kunt dit wachtwoord later wijzigen (zie pagina 6). 4. Controleer of de afkomstig is van isupport@tools4ever.com. 5. In de wordt het wachtwoord weergegeven. 6. Kopieer het wachtwoord en vul dit samen met de gebruikersnaam in bij het inlogscherm van de Tools4ever isupport online webomgeving (zie onderstaande voorbeeld). 7. Klik op de optie Inloggen / Log In om voor de eerste maal de omgeving te openen. 8. U bent nu ingelogd en ziet het beginscherm van de Tools4ever isupport online webomgeving.

8 3. AANPASSEN VAN OMGEVINGSINSTELLINGEN Wanneer u bent ingelogd kunt u de taalinstelling (standaard Engels) aanpassen en ook het verkregen eerste wachtwoord wijzigen in een eigen wachtwoord. Doorloop daarvoor de volgende stappen: 1. Klik op de optie Preferences. U ziet nu deze pagina: 2. Voer uw wijzigingen door. De met rood omkaderde velden zijn instellingen die kunnen worden aangepast. Voor het aanpassen van de taalinstelling, selecteert u een andere taal (standaard Engels). Klik op Update / Opslaan om de aangepaste instelling direct door te voeren. Voor het aanpassen van het wachtwoord, vult u bij Current password / Huidig wachtwoord het wachtwoord in dat eerder via is ontvangen. Vul bij New Password / Nieuw wachtwoord en Verify Password / Herhaal wachtwoord het gewenste nieuwe veilige wachtwoord in. Klik op Update / Opslaan om de aangepaste instelling direct door te voeren.

9 Klik nu op Tickets om terug te keren naar het beginscherm van de Tools4ever isupport online webomgeving. Dit is de correcte manier om altijd bij het startpunt van de omgeving uit te komen. 3. Of klik op Logout / Uitloggen om de omgeving correct af te sluiten.

10 4. HET AANMAKEN VAN EEN SUPPORT TICKET Voor het melden van een storing, kunt u via de webomgeving een ticket inschieten die direct wordt doorgezet naar Tools4ever support. Voor het inschieten van een ticket volgt u de onderstaande stappen: 1. Wijs met de muis optie Tickets aan, klik daarna op Nieuw ticket. U ziet nu deze pagina. De velden die met een * zijn aangegeven, dienen ingevuld te worden.

11 2. Vul het Type ticket in. U kunt een keuze maken uit deze type meldingen: change = een aanpassing op de huidige configuratie issue = een probleem met de huidige configuratie of met de software license = een probleem, vraag of gewenste uitbreiding t.b.v. licentie(s) question = een vraag t.b.v. Tools4ever software en/of configuratie(s) sales = een vraag t.b.v. de Tools4ever sales afdeling 3. Vul het veld Aan in. De volgende keuzes zijn aanwezig: e-ssom = E-SSOM gerelateerde tickets iam / umra = UMRA gerelateerde tickets ssrpm / various = SSRPM of andersoortige Tools4ever software producttickets 4. Voer een korte en heldere titel in bij het veld Onderwerp. 5. Vul het veld Tekst in. Voer een duidelijke en volledige omschrijving in bij het veld Tekst, zodat isupport over alle informatie beschikt. 6. Voeg eventueel een Bijlage toe. Klik daarvoor op de optie Bladeren en koppel een bestand aan het ticket. Let op! Wij adviseren om bij een issue de juiste en up-to-date Tools4ever software logging toe te voegen. 7. Geef de Prioriteit aan (standaard in optie 3 = normaal). Als er redelijke haast t.a.v. een ticket is, kies dan optie 4 hoog. Bij urgente en productieverstorende meldingen, kiest u optie 5 zeer hoog. Bel bij urgente meldingen isupport via om aan te geven dat er een urgente melding is aangemaakt. Er zal spoedig actie worden ondernomen. 8. Klik op Versturen om het ticket aan te melden.

12 5. OMGANG, MUTEREN EN BEHEREN VAN SUPPORT TICKETS Op het moment dat het ticket is aangemaakt, wordt het getoond in uw dashboard (zie onderstaand voorbeeld). Het dashboard toont de volgende gegevens (van boven naar onder en van links naar rechts): Secties Sectie Alle Sectie Open Sectie Gesloten Sectie Ticket# Sectie Titel Sectie Status Sectie Leeftijd Uitleg Toont het totaal aantal tickets voor de ingelogde gebruiker, ongeacht de toestand (= Status) waarin de tickets zich bevinden. Toont het aantal tickets die in behandeling zijn voor de ingelogde gebruiker. Toont het aantal opgeloste & gesloten tickets voor de ingelogde gebruiker. Toont het unieke ticketnummer. Toont het ingevulde onderwerp en daarna een deel van de omschrijving. Toont de huidige toestand van het ticket. Toont hoe lang het ticket in behandeling is (hierop wordt standaard gesorteerd). Op de secties Alle, Open en Gesloten kan worden geklikt, dan wordt het betreffende overzicht geopend. Op de secties Ticket#, Titel, Status en Leeftijd kan worden geklikt, dan wordt de sortering van het overzicht aangepast.

13 Wanneer er op een ticketregel wordt geklikt opent het ticket en worden alle details zichtbaar (zie onderstaand voorbeeld, waarbij in de rode vakken de belangrijke informatie secties / opties zijn aangegeven).

14 OPTIE BEANTWOORD Onderaan het ticket wordt de optie Beantwoord aangeboden. Deze optie kan worden gebruikt om op het ticket te reageren. Wanneer u hierop klikt, verschijnt er een tekstvak waarin u een reactie kan achterlaten (zie onderstaand voorbeeld). In dit tekstvak zijn enkele van dezelfde opties te gebruiken zoals aangegeven bij het aanmaken van een nieuw ticket (zie hoofdstuk 3). Daarnaast kunt u kiezen wat de status van het ticket is. De mogelijkheden zijn: Status Open - U kunt extra informatie aan het ticket toevoegen waarmee Tools4ever het ticket weer kan oppakken. Status Gesloten - Wanneer de geboden oplossing afdoende is of onterecht is ingediend, kunt u hiermee het ticket afsluiten. U ziet het onderstaande scherm nadat u een reactie heeft ingevoerd.

15 status ticket Tools4ever gebruikt zelf meerdere statussen om intern en extern het ticket te beheren. Deze statussen zijn voor u in het dashboard te volgen en geven u inzicht in het verloop van het ticket. Op het moment dat er een status / update is die belangrijk voor u is, ontvangt u een en is dat zichtbaar op het dashboard. De statussen die Tools4ever hanteert zijn: Status Need external response Need Tools4ever response Need development response Planning requested Planned Solved Uitleg Bij deze status wordt een reactie van u verwacht (zie extra uitleg op de volgende pagina). Er is communicatie tussen Tools4ever collega s nodig. Dit is interne Tools4ever communicatie richting de ontwikkelafdeling voor specifiek technisch advies. Dit is een interne Tools4ever aanvraag om tijd voor het ticket in te plannen. Dit is een interne Tools4ever melding dat de planningsaanvraag is behandeld en tijd is toegekend. Dit geeft aan dat Tools4ever de werkzaamheden heeft getest en afgerond en dat er een resultaat is opgeleverd. De vervolgstap is dat er nu aan klantzijde wordt getest. Als het test resultaat correct is, kan het ticket worden gesloten.

16 NEED EXTERNAL RESPONSE Wanneer Tools4ever extra informatie van u nodig heeft, verandert de status van het ticket naar Need external response (= reactie van klant wordt verwacht). Zie onderstaand voorbeeld. Klik op de ticketregel om het ticket te openen en de details te bekijken. Vervolgens ziet u het onderstaande scherm (in de rode vakken zijn de belangrijke informatiesecties aangegeven). U kunt meer informatie geven door op Beantwoord te klikken.

17 6. HET SLUITEN VAN EEN SUPPORTTICKET Wanneer een ticket door Tools4ever is behandeld en opgelost dan is het de bedoeling dat het ticket door u wordt afgesloten. Wanneer het ticket door Tools4ever is behandeld en getest en het eindresultaat is behaald, wijzigt de status van het ticket in Solved (zie onderstaand voorbeeld). Klik op de ticketregel om het ticket te openen en de details te bekijken. Vervolgens ziet u het onderstaande scherm (in de rode vakken zijn de belangrijke informatiesecties aangegeven). In het bovenstaande voorbeeld wordt gevraagd om het opgeleverde resultaat te testen. Na testen kan het ticket worden gesloten. Dit kan via de optie Beantwoord (gebruik status Gesloten). Het kan echter ook zo zijn dat het opgeleverde resultaat niet correct is. Dat kan ook gemeld worden via de optie Beantwoord (gebruik status Open).

18 Wanneer u klikt op Beantwoord verschijnt er een tekstvak waarin een reactie kan worden gegeven en de status kan worden aangegeven (zie onderstaand voorbeeld van dit tekstvak). Wanneer u een reactie geeft en het ticket sluit (gebruik status Gesloten) verdwijnt het ticket uit het dasboard en kan het worden teruggevonden bij de Gesloten tickets (zie onderstaand voorbeeld). U kunt eventueel nog op de ticketregel klikken om het ticket te openen en de details te bekijken.

19

20

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem

HANDLEIDING. Emjee ICT diensten Ticketsysteem HANDLEIDING Emjee ICT diensten Ticketsysteem Inhoud Snel aan de slag... 3 Wachtwoord opvragen... 3 Inloggen... 4 Ticket aanmaken... 4 Schermopbouw... 4 Inleiding... 5 Ticket maken of bellen?... 5 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding. Support & Helpdesk

Handleiding. Support & Helpdesk Handleiding Support & Helpdesk Inhoudsopgave Handleiding... 1 Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Wat is de Techtwo helpdesk?... 3 Waarom gebruikt Techtwo deze helpdesk?... 3 Waarom deze handleiding?...

Nadere informatie

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem

Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Handleiding voor gebruik Call systeem. Ref. handleidingen/support / handleiding gebruik call systeem Aanmelden Aanmelden via: Klik op Helpdesk De eerste keer komt u in het aanmeldscherm: Vul uw gebruikersnaam

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding RT voor klanten. 1 Wat is RT? Voor wie is RT? Het aanwijzen van Manager en Melder...2

Inhoud. Handleiding RT voor klanten. 1 Wat is RT? Voor wie is RT? Het aanwijzen van Manager en Melder...2 Inhoud 1 Wat is RT?...2 2 Voor wie is RT?...2 3 Het aanwijzen van Manager en Melder...2 4 Hoe werkt RT?...3 Een probleem melden...3 5 RT statussen...7 Huijsmans en Kuijpers Automatisering BV handleiding

Nadere informatie

Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users)

Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users) Handleiding Cloudtec Support Gebruikers (Users) V. Auteur: Christo Steyn Dynamx BV Pagina van 6 Document Overzicht Revisie Plannen Dit document zal worden herzien en zo nodig aangepast zoals hieronder

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

Handleiding. Support & Helpdesk. Versie 1.0. 21 april 2015. Maja van Os

Handleiding. Support & Helpdesk. Versie 1.0. 21 april 2015. Maja van Os Handleiding Support & Helpdesk Versie 1.0 21 april 2015 Maja van Os Inhoudsopgave Handleiding... 0 Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Wat is de Techtwo helpdesk?... 3 Waarom gebruikt Techtwo deze helpdesk?...

Nadere informatie

Handleiding Flexposure Support Center.

Handleiding Flexposure Support Center. Handleiding Flexposure Support Center. Inhoud 1 Inleiding.... 3 2 Activeren Flexposure Service Center account.... 4 3 Toegang tot de Flexposure Servicedesk Center.... 5 4 Online aanmaken incident. (Hardware

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Instructie helpdesk. Computerproblemen?

Instructie helpdesk. Computerproblemen? Instructie helpdesk Computerproblemen? Hebt u computerproblemen? Hebt u hulp nodig bij het gebruik van de software op uw computer? Of hebt u wellicht een vraag voor de ICT mensen? Wij introduceren vanaf

Nadere informatie

Intro. 1. Taal wijzigen. Om de website in het Nederlands weer te geven klikt u op het vlaggetje in de rechter bovenhoek.

Intro. 1. Taal wijzigen. Om de website in het Nederlands weer te geven klikt u op het vlaggetje in de rechter bovenhoek. Intro Dit is een korte uitleg over de website www.entriesonline.nl. Met deze website kunt u op ieder moment inschrijven voor bowlingtoernooien, zelf uw gegevens beheren en series wijzigen. EntriesOnline

Nadere informatie

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL

HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL SCHOUW INFORMATISERING B.V. 11-10-2018 HANDLEIDING SERVICEDESKPORTAL Schouw Informatisering B.V. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde

Nadere informatie

Om gebruik te maken van de Realmark OSRE Groep Servicedesk dient u een account aan te maken. Het aanmaken van een account stelt u in staat om:

Om gebruik te maken van de Realmark OSRE Groep Servicedesk dient u een account aan te maken. Het aanmaken van een account stelt u in staat om: Inleiding In deze handleiding leggen wij het basisgebruik van de Realmark OSRE Groep Servicedesk uit. Mocht er naar aanleiding van het lezen van deze handleiding nog vragen en/of opmerkingen zijn, neem

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal

Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal Gebruikershandleiding Ifective Service Portaal Versie: 2.1 Ifective Koekoeksweg 3 8084 GN t Harde Tel.: (0525) 637212 fax: (0525) 653444 email: servicedesk@ifective.nl website: www.ifective.nl Inhoudsopgave

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

Handleiding Topdesk Selfserviceportal

Handleiding Topdesk Selfserviceportal Selfserviceportal Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Wachtwoord (opnieuw) aanmaken pag. 4 3. Inloggen pag. 6 4. Begin scherm pag. 7 5. Mijn meldingen pag. 8 6. Storing melden, wijzigingsaanvraag en informatie

Nadere informatie

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe?

1. Over LEVIY. 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding toe? Versie 1 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 06 5. Meldingen Wat zijn meldingen? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 07 5.1 Technische melding toevoegen Hoe voeg ik een melding

Nadere informatie

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0

Handleiding Simon. 5 juni Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal. Versienummer 1.0 Handleiding Simon 5 juni 2015 Schouw Informatisering B.V. Danny Cevaal Versienummer 1.0 2 Schouw Informatisering BV. behoudt zich het recht voor veranderingen in deze publicatie te allen tijde uit te voeren.

Nadere informatie

ONLINE HELPDESKSYSTEEM

ONLINE HELPDESKSYSTEEM ONLINE HELPDESKSYSTEEM Voor al uw gebruikersvragen betreffende Sportlink Club Sportlink Services 21-03-2012 1. GEBRUIKERSONDERSTEUNING Indien u vragen, problemen of wensen heeft met betrekking tot Sportlink

Nadere informatie

Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs

Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs Handleiding SMC isupport Ticketsysteem voor installateurs Inhoud Inloggen op het SMC isupport ticketsysteem... 2 Overzicht Startpagina... 3 Voorkeuren instellen... 4 Overzicht pagina Aanvragen... 5 Overzicht

Nadere informatie

Handleiding wachtwoord

Handleiding wachtwoord Handleiding wachtwoord door Patricia Sturm - van Zijl 17 mei 2016 Versie 2.0 Openbaar Inhoud 1. Introductie... 3 2. Backoffice instellingen... 4 3. Procesbeschrijving... 7 Pagina 2 van 8 1. Introductie

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Handleiding Topdesk. Standaard meer mogelijk

Handleiding Topdesk. Standaard meer mogelijk Handleiding Topdesk Standaard meer mogelijk Handleiding Topdesk 2 Inhoud handleiding Topdesk 1. Inloggen... 3 2. Een melding doen... 4 3. Een melding volgen... 5 4. Zoeken... 6 5. Een melding sluiten...

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING

GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING GEMEENTELIJKE MONITOR SOCIAAL DOMEIN HANDLEIDING RUIMTE VOOR TOELICHTING Versie april 2019 Over deze handleiding Deze handleiding wordt beheerd en ge-update door VNG Realisatie. U vindt de laatste versie

Nadere informatie

Handleiding Topdesk Selfserviceportal

Handleiding Topdesk Selfserviceportal Selfserviceportal Inhoudsopgave 1. Inleiding pag. 3 2. Wachtwoord (opnieuw) aanmaken pag. 4 3. Inloggen pag. 6 4. Begin scherm pag. 7 5. Mijn meldingen pag. 8 6. Storing melden, wijzigingsaanvraag en informatie

Nadere informatie

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase

Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase Leerlingenhandleiding Beginnen met FlexBase FlexBase is het leermiddelenarrangement voor het bakkersonderwijs in Nederland, waarbij zowel papieren als digitale leermiddelen worden gebruikt. Deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. Microsoft Office 365 Quick Start Guide

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. Microsoft Office 365 Quick Start Guide Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten Microsoft Office 365 Quick Start Guide Microsoft Office 365 Quick Start Guide Met deze Microsoft Office 365 Quick Start Guide maakt u binnen 10 minuten

Nadere informatie

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0

Externe toegang met ESET Secure Authentication. Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Externe toegang met ESET Secure Authentication Daxis helpdesk@daxis.nl Versie 2.0 Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:... 1 Inleiding:... 2 Stap 1: Download eenmalig Eset Secure Authentication op uw smartphone...

Nadere informatie

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen

Toelichting inloggen beheermodule IZM. Wachtwoord vergeten. Ik kan niet inloggen Toelichting inloggen beheermodule IZM Wanneer u problemen heeft met inloggen in de beheermodule van Zwemscore, kan dat meerdere oorzaken hebben. Twee vaak voorkomende oorzaken zijn Wachtwoord vergeten

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Create Your Locksystem

Create Your Locksystem Create Your Locksystem Gebruikershandleiding Wendy Caers CVO Antwerpen Inhoudstafel Inhoudstafel 2 Het programma starten 3 Profielen Profiel aanmaken Profiel wijzigen Profiel verwijderen Sluitplannen Sluitplan

Nadere informatie

Handleiding WasteTool voor bedrijven. Registratie verpakkingsafval

Handleiding WasteTool voor bedrijven. Registratie verpakkingsafval Handleiding WasteTool voor bedrijven Registratie verpakkingsafval Inhoud 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 Voor het eerst inloggen 4 De volgende keren inloggen 5 3 Overzicht opvragen 7 4 Switchen tussen profielen

Nadere informatie

Handleiding AVANCE Service desk. (ticketing portal)

Handleiding AVANCE Service desk. (ticketing portal) Handleiding AVANCE Service desk (ticketing portal) 1 Inleiding 1 De Avance service desk is beschikbaar voor het verhelpen van storingen, het dagelijks beheer en ondersteuning bij het gebruik van computers.

Nadere informatie

Handleiding online klantenportal zakelijke partners, makelaars en tussenpersonen

Handleiding online klantenportal zakelijke partners, makelaars en tussenpersonen Handleiding online klantenportal zakelijke partners, makelaars en tussenpersonen Nog geen account? Neem contact met ons op via 085 489 1606 of info@apkvastgoed.nl Inlogscherm: 1: ga naar http://webportal.apkvastgoed.nl/

Nadere informatie

Support.thecomputercompany.nl

Support.thecomputercompany.nl Support.thecomputercompany.nl End-User Handleiding TCC The Computer Company Withuisveld 9 6226 NV Maastricht T 043 363 03 62 F 043 363 96 98 www.thecomputercompany.nl Documentnr. / versie V 1.1 Auteur

Nadere informatie

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers.

Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. Toelichting Aanvragen NS Account Nieuwe Medewerkers. De contactpersoon bij uw organisatie, meldt u aan in het systeem van NS door het invullen van uw persoonlijke gegevens en email-adres. Op dit email

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Vertaalplatform

Gebruikershandleiding Vertaalplatform Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen, 2014 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Gebruikershandleiding Vertaalplatform Context Talen... 1 Inloggen... 1 Browsers... 1 Wachtwoord wijzigen... 2

Nadere informatie

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Medewerker handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Medewerker handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be"

Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van sfta.vmm.be Documentatiebundel Sfta Versturen en ontvangen van grote mails door gebruik te maken van "sfta.vmm.be" Inhoud 1. Inleiding 3 2. Hoe als extern persoon een mail met gro(o)t(e) bestand(en) versturen naar

Nadere informatie

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus

Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Zakelijk Office 365 Snel aan de slag met Zakelijk Office 365 Professional Plus Versie 1.2 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Zakelijk Office 365 voor het eerst gebruiken... 4 2.1 Inloggen op Zelfservice

Nadere informatie

Handleiding. Verlinde Net@Price Website

Handleiding. Verlinde Net@Price Website Handleiding Verlinde Net@Price Website Inhoudsopgave Inleiding 2 Hoofdstuk 1. Maak een nieuwe configuratie 4 Hoofdstuk 2. Bekijk een bestaande configuratie 13 Hoofdstuk 3. Levertijden 13 1 Inleiding De

Nadere informatie

Handleiding Versie: maart 2008

Handleiding Versie: maart 2008 Handleiding Versie: maart 2008 Gebruikersnaam Wachtwoord : : Inhoud Inloggen Beheerscherm 3 Opties in het menu 3 Instellingen 4 Groepen 5 Toevoegen 6 Aanpassen 6 Verwijderen 7 Abonnees 8 Toevoegen 9 Aanpassen

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

SNELSTART VOOR DOCENTEN

SNELSTART VOOR DOCENTEN SNELSTART VOOR DOCENTEN INLEIDING Best docent, Bedankt voor het downloaden van de Ephorus Snelstart voor Docenten. Als u vragen heeft, neemt u dan contact op met de Ephorus key user binnen uw onderwijsinstelling.

Nadere informatie

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014

Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Handleiding Zelfservice Cloud voor Workspace365 Versie april 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Zelfservice Cloud 4 2.1 Inloggen op Zelfservice Cloud 4 2.2 Rechten kopen of wijzigen

Nadere informatie

Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts

Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts Uitleg MijnKPN Grootzakelijk Aanmaken van accounts Welkom bij MijnKPN Grootzakelijk Introductie In dit document leggen we uit hoe u medewerkers kunt autoriseren voor MijnKPN Grootzakelijk MijnKPN Grootzakelijk

Nadere informatie

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap.

Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Even praktisch. Zo gebruikt u Mijn Verzekeringsmap. Mijn Verzekeringsmap is de persoonlijke online klantomgeving van Centraal Beheer Achmea. In Mijn Verzekeringsmap ziet u welke verzekering(en) u bij ons

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor organisators

Handleiding website SVNL voor organisators Handleiding website SVNL voor organisators Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg over hoe u als

Nadere informatie

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving

HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving HANDLEIDING Leren in een digitale leeromgeving Hoofdstuk 1 Klaar voor de start Hoe kan ik leren? mijn.capabel.nl - blz 1 van 10 Capabel Onderwijs Groep, 2014 Inhoud Inhoud... 2 1 Inleiding... 3 2 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding Magento - Factuursturen

Handleiding Magento - Factuursturen Handleiding Magento - Factuursturen www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Factuursturen. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding Magento - Yuki

Handleiding Magento - Yuki Handleiding Magento - Yuki www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Yuki. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een factuur of

Nadere informatie

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop

Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop Gebruikers handleiding Brugge Printshop webshop... 1 Inleiding... 3 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 5 Nog geen klant?...

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Handleiding Magento - Reeleezee

Handleiding Magento - Reeleezee Handleiding Magento - Reeleezee www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Reeleezee. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12

Handleiding Portero. voor organisatiebeheerders. Versie : 1.4 Datum : juli Portero Beheerdershandleiding v Pagina 1 van 12 Handleiding Portero voor organisatiebeheerders Versie : 1.4 Datum : juli 2017 Portero Beheerdershandleiding v 1.4 15-07-2017 Pagina 1 van 12 Colofon Documenteigenaar : Centrum indicatiestelling zorg (CIZ)

Nadere informatie

Handleiding Magento - Asperion

Handleiding Magento - Asperion Handleiding Magento - Asperion www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Asperion. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een factuur

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

X-com Ticketing Service & Support

X-com Ticketing Service & Support full-service internetbureau X-com Ticketing Service & Support Stap 1 Inloggen U gaat in uw internet browser naar het volgende adres: http://ticket.x-com.nl. U krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk

Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Gebruikershandleiding online vacaturebanken vrijwilligerswerk Inloggen Ga via uw internetbrowser (bij voorkeur Google Chrome of firefox) naar www.servicepuntvrijwilligerswerkhengelo.nl/typo3 U ziet vervolgens

Nadere informatie

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren

Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren en licenties beheren De nieuwste editie van dit document is altijd online beschikbaar: Activeren en beheren licenties Inhoudsopgave Van Dale Elektronisch groot woordenboek versie 4.5 activeren Automatisch activeren via internet

Nadere informatie

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3

1. Inloggen 2. 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk Bladzijde 1. Inloggen 2 2. Uw account 3 2.1 Wachtwoord veranderen 3 2.2 Alle gegevens bekijken 3 2.3 Credits (mail-bundels) kopen 3 3. Nieuwsbrieven 4 stap 1: voeg een nieuwsbrief

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds

Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Digitaal aanvragen bij het Nederlands Filmfonds Wanneer u op www.filmfonds.nl bij een van de verschillende programma s op Aanvraag starten klikt, wordt u doorgeleid naar onderstaande inlogpagina https://aanvragen.filmfonds.nl/register/.

Nadere informatie

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Introductie Deze gebruikershandleiding geeft gedetailleerde basisinformatie over hoe te werken met Bitrix Site Manager. Deze handleiding is bedoeld

Nadere informatie

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging

Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging www.rederij-doeksen.nl Handleiding online tickets boeken Rederij Doeksen Eilanders zonder machtiging Met uw eilanderpasnummer en inlogcode kunt u hier inloggen. Wilt u als eilander een boeking maken? Log

Nadere informatie

Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin

Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin Akela handleiding basis Starthandleiding voor het eerste begin Inhoudsopgave 1 Inleiding:...3 2 Account aanmaken: (éénmalig per lid)...4 2.1 Inlog-account aanvragen:...4 2.2 E-mail kwijt of niet ontvangen:...6

Nadere informatie

SenBox Handleiding. Versie: juli

SenBox Handleiding. Versie: juli SenBox Handleiding Versie: juli 2019 www.sendot.nl Inhoudsopgave 1. Installatie... 3 1.1 Benodigdheden... 3 1.2 Stappen... 3 2. Login... 5 3. Dashboard... 6 4. Grafiek maken... 8 5. Chart Screen... 9 5.1

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Office 365 Business Premium & Domeinnaam Voor beheerders pro cloud solutions 1 Inhoud 1. Wanneer gebruikt u deze handleiding?... 3 2. Office 365 Business Premium instellen... 4 2.1.

Nadere informatie

HRM-Reviews Handleiding voor manager

HRM-Reviews Handleiding voor manager HRM-Reviews Handleiding voor de manager In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met HRM-Reviews aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie in een

Nadere informatie

Wordpress Handleiding Woocommerce

Wordpress Handleiding Woocommerce Wordpress Handleiding Woocommerce In deze handleiding is uitleg te vinden over het toevoegen of het bewerken van producten in de plugin Woocommerce in Wordpress. WordPress Handleiding Producten in Woocommerce

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie juli 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetsysteem.nl 1 Inhoud Korte introductie... 3 Over de handleiding... 3 Let op (info over browser)...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Koppeltaal Support omgeving

Gebruikershandleiding Koppeltaal Support omgeving Aan: Gebruikersgroep KT Support Van: Koppeltaal GGZ D.d.: 5 juli 2018 Betreft: Handleiding bij gebruik KT Support-omgeving Status: Werkdocument Historie: V1.2 toegevoegd: wijzigen van mailadres V1.1 toegevoegd:

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Handleiding Online Boekhouden

Handleiding Online Boekhouden Handleiding Online Boekhouden Het online boekhoudprogramma kan gestart worden op de site van Horeca Boekhouden.nl (http://www.horecaboekhouden.nl/fin_administratie.php). Om verbinding te maken, moet op

Nadere informatie

Handleiding - Verzekeringnemer

Handleiding - Verzekeringnemer Handleiding - Verzekeringnemer Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 Mijn XHI... 2 Login... 3 Wachtwoord vergeten... 4 Gebruikersnaam vergeten... 6 Verzekeringnemer... 7 Bewerken polis... 8 Bewerken gezinsleden...

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING Inhoudstafel I. Aanmelden op de portal site van Sanoma Media... 3 II. CertiONE Bizmail in één oogopslag... 4 III. Controleren/wijzigen gebruikersgegevens... 5 IV. Aanmaken e-factuur

Nadere informatie

EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN.

EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN. 27-8-2013 RADARSCHOLEN EERSTE INSTRUCTIE DIRECTEUREN RADARSCHOLEN. [Geef de ondertitel van het document op] Dirk Inhoud 1. Intro eerste keer inloggen docent... 2 2. Email ouder om in te loggen... 3 3.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013 1 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van mijn yellowbrick 3 inloggen op mijn yellowbrick 3 het hoofdscherm 4 mijn gegevens

Nadere informatie

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.

Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Handleiding E-Bike Connect VIP Premium. Inhoud Handleiding E-Bike Connect VIP Premium.... 1 Inleiding.... 2 Verbindingsscherm.... 3 Inloggen.... 3 Ik heb nog geen account.... 3 Wachtwoord vergeten....

Nadere informatie