Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed."

Transcriptie

1 Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Voorbereidingen afsluiting De jaren die zichtbaar zijn in de verlofoverzichten kunnen zelf ingesteld worden. Dit gaat via het Configuratie tab en Algemene instellingen. Stel hier het nieuwe jaar in mocht dit nodig zijn. Voordat het jaar afgesloten kan worden moeten de overname regels gecontroleerd worden. Dit kan via het Configuratie tab en Verlofregelingen. Om aan de Bovenwettelijke / Wettelijke verlofregels te voldoen dan is de standaard instelling in Nederland is als volgt. Indien er meerdere verlofregelingen zijn waarbij verlof naar het volgende jaar overgenomen mag worden moeten al deze regelingen even gecontroleerd worden. Twijfels over deze regels? Neem dan contact op met onze helpdesk.

2 Afsluiten verlofjaar Let op: Als het verlofjaar eenmaal is afgesloten dan kan het saldo niet meer gewijzigd worden. Het verlofjaar kan ook niet meer heropend worden. Eventuele aanpassingen op het saldo zullen dan in het nieuwe jaar als mutatie gedaan moeten worden. Aandachtspunten 1. Het moment van afsluiten maakt niet uit en kan ook in het nieuwe jaar. 2. Zorg dat alle verlofopnames zijn geregistreerd en alle openstaande verlofaanvragen zijn geautoriseerd. 3. Sluit het verlofjaar met de speciale Wizard op het Configuratie tabblad, Verlofjaar afsluiten Wizard. 4. Na de afsluiting zal het over te nemen verlof uit het gesloten jaar worden overgeboekt naar het saldo van nieuwe jaar. 5. Draai eventueel een rapportage voor de financiële administratie met de kosten van het openstaande verlof per Absenties registreren Voor het afsluiten zullen eerst alle absenties geregistreerd moeten worden. Alle verlofopnames zullen natuurlijk zijn aangevraagd door de medewerkers en na autorisatie verwerkt zijn. Via een rapport bij de Notificaties kan er gekeken worden of er nog aanvragen open staan ter autorisatie. Indien de absentie handmatig wordt verwerkt, dus niet via verlofaanvragen, dan moet dit in het Verlof en Verzuim scherm in het Absentie tabblad ingevoerd worden. Dit geldt natuurlijk ook voor ziekte en andere soorten absentie die medewerkers niet mogen aanvragen. Rapport verlofstanden per medewerker Eventueel kan nog een controle uitgevoerd worden op het aantal over te nemen verlof naar het nieuwe verlofjaar. Dit gaat via het rapport Verlofstanden per medewerker onder het Toegestaan verlof scherm. In dit rapport kan met de start- en einddata aangeven voor welk jaar de gegevens opgehaald moeten worden.

3 Afsluiten verlofjaar Standaard wordt alleen Verlof en TVT overgenomen naar het nieuwe verlofjaar, bij alle overige regelingen staat ingesteld dat niet mag worden overgenomen. Daarnaast kunnen er overname regels gedefinieerd worden in verlofregelingen, bijvoorbeeld hoe lang het overgenomen verlof geldig blijft. Deze instelling kan door de gebruiker gewijzigd zijn, check hiervoor de instellingen in het scherm Verlofregelingen of neem contact met ons op. In het Configuratie tabblad is een speciale Wizard te vinden om het verlofjaar af te sluiten. Na het opstarten van de Wizard zal het volgende scherm verschijnen. Geef de start- en einddatum van het af te sluiten verlofjaar in Klik op Ophalen om alle gebruikte regelingen op te halen Markeer alle regelingen die afgesloten moeten worden Markeer Nieuw regelingen aanmaken om bij alle medewerkers alle regelingen weer in te maken in het nieuwe jaar. Medewerkers die al een regeling hebben worden overgeslagen, dus er zullen geen dubbele records ontstaan. Markeer Bestaande regelingen afsluiten Klik op Uitvoeren

4 Na het afsluiten zullen de over te nemen Verlof en TVT saldi worden overgeboekt naar het nieuwe jaar. Rapportages financiële afdeling Na afsluiting kan het rapport Kosten overgenomen verlof worden gedraaid voor de financiële afdeling (rapport is te vinden onder Toegestaan verlof, zie afbeeldingen beneden). In dit rapport wordt het overgenomen verlof getoond tegen het uurloon op peildatum. Zo kan de financiële verplichting per in de boekhouding opgenomen worden. In het selectiescherm moet de start- en einddatum van het verlofjaar ingevoerd worden en peildatum wordt gebruikt om te bepalen met welke uurtarief gerekend moet worden. Rapportage vervaldata overgenomen verlof In een verlofregeling kan onderscheid gemaakt zijn in een wettelijk- en bovenwettelijk tegoed met verschillende vervaldata. Om inzichtelijk te maken welk tegoed het komende jaar zal gaan vervallen, kan gebruikt gemaakt worden van het rapport Vervaldata overgenomen verlof. In dit rapport wordt per maand getoond voor wie er verlof gaat vervallen. In het selectiescherm moet de start- en einddatum ingevoerd worden om aan te geven welke periode opgehaald moet worden. Salarisverhogingen doorvoeren in januari? Er zijn twee mogelijkheden: 1. Salarisverhogingen algemeen 2. Salarisverhogingen met loongebouwen 1. Salarisverhogingen algemeen Ga naar Configuratie, Wizards en selecteer vervolgens de Salaris ophoging wizard

5 Vul vervolgens de gewenste begindatum van de salarisverhoging in en kies bij methode percentage. Er verschijnt dan een extra vakje met percentage. Vul hier het percentage van de verhoging in. Klik vervolgens op bereken en onderstaand scherm zal getoond worden. In dit scherm kun je zien wat het huidige salaris is en wat het salaris na verhoging wordt. Eventueel kan het salaris na verhoging ook nog handmatig aangepast worden. Vervolgens selecteer je de medewerkers voor wie de verhoging geldt en drukt op uitvoeren. Het systeem zal nu het oude salaris record afsluiten en een nieuwe salarisrecord aanmaken vanaf de aangegeven begindatum. LET OP: Mocht het een salarisverhoging voor één persoon betreffen dan kan die salarisverhoging op bovenstaande manier doorgevoerd worden. Dit kan dan ook op de manier zoals hieronder beschreven. Ga naar het tabblad Financieel en vervolgens naar salarisgegevens. Kopieer het huidige salarisrecord, verander de startdatum naar de datum waarop het nieuwe salaris in moet gaan en pas het salaris aan. Het systeem zal vragen of het oude salarisrecord moeten worden afgesloten op de dag voordat het nieuwe record in gaat, klik hier op ja. Vanaf de betreffende datum zal het nieuwe salaris gehanteerd worden.

6 2. Salarisverhogingen met loongebouwen In Apployed kunnen met de wizard salarisschalen ophoging wizard de loongebouwen met één actie allemaal verhoogd worden. Ga naar Configuratie, Wizards en selecteer dan Salarisschalen ophoging wizard In deze wizard kun je een bestaand loongebouw ophogen wanneer deze nog niet gebruikt is, of een nieuwe loongebouw aanmaken op basis van een geselecteerd loongebouw. Om een nieuw loongebouw aan te maken (die bijvoorbeeld gecorrigeerd is voor de inflatie), selecteer je eerst het jaar waarop de nieuwe loongebouwen gebaseerd zijn. Vervolgens kies je de cao en het tijdvak. Bij verhoging geef je het percentage van de verhoging aan en de afrondingsmethode. Bij het nieuwe loongebouw geef je aan voor welk jaar het nieuwe loongebouw is, voor welke cao en het betreffende tijdvak. Als dit allemaal naar wens is ingevuld dan klik je linksonder op nieuwe gegevens berekenen. Je ziet nu de oude en nieuwe waarde per schaal en tree. Indien akkoord kun je de gegevens opslaan en wordt het nieuwe loongebouw aangemaakt.

7 Om het nieuwe loongebouw nu aan medewerkers toe te kennen ga je naar Configuratie, Wizards en selecteer vervolgens de Salaris ophoging wizard Vul vervolgens de gewenste begindatum van de salarisverhoging in en kies bij methode Schaal en trede. Er verschijnen dan extra vakjes die ingevuld moeten worden. Bij cao, moet de gewenste cao geselecteerd worden, bij huidige jaar tijdvak moet het huidige loongebouw geselecteerd worden en bij nieuw jaar- tijdvak moet het nieuwe loongebouw gekozen worden. Klik vervolgens op bereken en onderstaand scherm zal getoond worden.

8 In dit scherm kun je zien wat de huidige schaal, trede en salaris is en kun je zien wat de schaal, trede en salaris is na verhoging. Eventueel kunnen de schalen en trede na verhoging ook nog handmatig aangepast worden. Vervolgens selecteer je de medewerkers voor wie de verhoging geldt en drukt op uitvoeren. Het systeem zal nu het oude salaris record afsluiten en een nieuwe salarisrecord met het nieuwe loongebouw aanmaken vanaf de aangegeven begindatum. 3. Bevestiging per brief? Bevestig je een salarisverhoging nog per brief? Onder het salarisscherm staan hiervoor templates van brieven klaar. Er is nu ook een template voor een brief waarin de nieuwe schaal en trede samengevoegd kunnen worden in de brief naar de Word Processor. Je kan onze standaard tekst natuurlijk aanpassen. Voor meer informatie over het maken van brieven verwijzen we naar de FAQ Brieven schrijven.

Uren invoeren oproepkrachten

Uren invoeren oproepkrachten Algemeen Indien u gebruik maakt van de Apployed Salaris Service en u heeft uurloners cq. oproepkrachten in dienst dan moet periodiek het aantal gewerkte uren en dagen worden aangeleverd voor de salarisadministratie.

Nadere informatie

Urenverantwoording - instellingen

Urenverantwoording - instellingen Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om de Urenverantwoording module in gebruik te kunnen nemen. Let op: Als de Urenverantwoording module geactiveerd is dan worden de

Nadere informatie

Salaris in People Inc.

Salaris in People Inc. Salaris in People Inc. I Salaris in People Inc. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Salaris 2... 2 1.1 Salarisscherm... 3 1.2 Schalen en treden... 5 1.3 Salaris toekennen... 7 1.4 Berekeningen... 7 Betalingsperiode

Nadere informatie

Handleiding People Inc. verlof 2012

Handleiding People Inc. verlof 2012 Handleiding People Inc. verlof 2012 I Handleiding People Inc. verlof 2012 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 1 1.1 Verlofregelingen... 1 Verlofopbouw... 3 1.2 Toegestaan... verlof 5 Verlofmutaties... 6 Overgenomen...

Nadere informatie

Uren invoeren oproepkrachten

Uren invoeren oproepkrachten Gebruik je de Apployed Salaris Service en heb je uurloners of oproepkrachten in dienst? Voor de salarisadministratie moet je in dat geval periodiek het aantal gewerkte uren en dagen aanleveren. Dit kan

Nadere informatie

Jaarovergang 2016/2017 Visma.net Talent en Payroll

Jaarovergang 2016/2017 Visma.net Talent en Payroll Jaarovergang 2016/2017 Visma.net Talent en Payroll Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is

Nadere informatie

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen

Nadere informatie

Precal Online Supplier

Precal Online Supplier Precal Online Supplier 1. Autorisatie. Ga via Beheer naar Gebruikers en selecteer de gebruiker voor wie je de instelling wil aanpassen. Geef nu bij de optie Papier import aan dat deze optie open moet staan.

Nadere informatie

Nieuw in versie 3. 2005 P&A Group

Nieuw in versie 3. 2005 P&A Group Nieuw in versie 3 I Nieuw in versie 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Nieuw in Versie 3 1 1.1 Algemeen... 1 Nieuwe... opzet 1 Beveiliging... 1 Systeem... opties 2 Scherm... openen 2 1.2 Het pakket... 4 Aangehechte...

Nadere informatie

Begeleidingshandelingen BPV

Begeleidingshandelingen BPV Begeleidingshandelingen BPV Datum Auteur Opmerkingen 17-9-2013 D. Verwer V1.2 Aanleiding... 1 Betrokken partijen... 1 Uitgangspunten... 1 Verzamelen BPVO-gegevens... 2 Mutatie in begeleider/relatiegegevens...

Nadere informatie

Indien er begroot gaat worden, adviseren wij u dit in de testomgeving te doen! De begroting is altijd over een heel jaar!

Indien er begroot gaat worden, adviseren wij u dit in de testomgeving te doen! De begroting is altijd over een heel jaar! Inrichting module Begroting in T&S Indien er begroot gaat worden, adviseren wij u dit in de testomgeving te doen! De begroting is altijd over een heel jaar! Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 A. ACTIVEREN...

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

Employee Self Service People Inc. versie 3.5

Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 I Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Employee Self Service 1 1.1 Algemeen... 1 Inloggen... 1 Sessie... is verlopen 2 Uitloggen...

Nadere informatie

Ziekte dagen en uren viewer

Ziekte dagen en uren viewer Ziekte dagen en uren viewer I Ziekte dagen en uren viewer Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Ziekte dagen en uren viewer 2... 2 1.1 Installatie... 2 1.2 Gebruik... 8 1.3 Gegevens en berekening Ziekte dagen en uren

Nadere informatie

Quicklearn Nieuwe medewerker in dienst (niet- Social Profit)

Quicklearn Nieuwe medewerker in dienst (niet- Social Profit) Surf naar acerta.be/myacerta/nl Geef je gebruikersnaam en paswoord in Bevestig met de knop Aanmelden Klik op Acerta Connect Is de medewerker al in dienst geweest? Zie hieronder voor uitleg over hoe een

Nadere informatie

Facturatie > Aanmanen

Facturatie > Aanmanen Facturatie > Aanmanen Let op: voordat u aanmaningsregels kunt toevoegen, kunt u het beste eerst een documenttemplate en e-mailtemplate aanmaken. Dit kunt u doen in respectievelijk de tabbladen 'Documenttemplates'

Nadere informatie

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens

Start de applicatie op om naar het inlogscherm te gaan. Onthoudt mijn gegevens iphone app - Users Users - iphone App Deze Paxton applicatie is gratis verkrijgbaar in de App Store. Deze applicatie is ontwikkeld om gebruikt te worden op elk ios apparaat versie 5.1 of hoger en is uitgevoerd

Nadere informatie

Verlof en Verzuim in People Inc.

Verlof en Verzuim in People Inc. in People Inc. I Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Introductie 2... 2 1.1 Welkom Hoofdstuk 2 Boeken van 2... 2 2.1 Bedrijf... 3 2.2 Verlofregelingen... 6 2.3 Werknemer... 8 Functie... 8 Salaris... 9 Toegestaan

Nadere informatie

Abonnement aanmaken De benodigde ingrediënten om een abonnement in AFAS Profit aan te maken zijn:

Abonnement aanmaken De benodigde ingrediënten om een abonnement in AFAS Profit aan te maken zijn: Inhoud Abonnement aanmaken... 1 Debiteur aanmaken... 1 Abonnement aanmaken... 3 Abonnement factureren... 5 Abonnement aanpassen... 6 Abonnement beëindigen (definitief)... 6 Abonnement beëindigen (tijdelijk)...

Nadere informatie

Salariscomponent aanmaken en onderhouden

Salariscomponent aanmaken en onderhouden Salariscomponent aanmaken en onderhouden Beschrijving aanmaken en onderhouden van salariscomponenten Inhoud Maak een salariscomponent aan... 3 Algemene informatie... 5 Verschijning... 7 Journaalpost...

Nadere informatie

Verlofregistratie. Handleiding

Verlofregistratie. Handleiding Verlofregistratie Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark

Handleiding helpdesk. Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Datum: 08-10-2014 Versie: 1.0 Auteur: Inge van Sark Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beheer helpdesk... 3 1.1. Settings... 3 1.2. Applicaties... 4 1.3. Prioriteiten... 5 1.4. Gebruik mailtemplates...

Nadere informatie

Handleiding. Personeelskorting

Handleiding. Personeelskorting Easy Template Gulperberg 63 3453 RW De Meern Tel: 030-232 1092 Fax: 030-2321013 E-mail: info@easytemplate.nl Website: www.easytemplate.nl ABN-AMRO 55 70 72 441 IBAN: NL75ABNA0557072441 BIC: ABNANL2A KVK

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 8

1 Alure Jaarovergang 2 / 8 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

Quicklearn Social Profit Nieuwe medewerker in dienst of bijkomende overeenkomst

Quicklearn Social Profit Nieuwe medewerker in dienst of bijkomende overeenkomst Quicklearn Social Profit Nieuwe medewerker in dienst of bijkomende Surf naar acerta.be/myacerta/nl Geef je gebruikersnaam en paswoord in Bevestig met de knop Aanmelden Klik op Acerta Connect Identificeer

Nadere informatie

Uren en Projecten - instellen

Uren en Projecten - instellen Wil je uren en projecten bijhouden? In Apployed kun je uren schrijven onder Projecten, Deelprojecten en/of Activiteiten. Stapsgewijs de urenregistratie instellen 1. Algemene instellingen urenverantwoording.

Nadere informatie

Inhoud. Debiteur aanmaken Open AFAS Profit > Financieel > Debiteur > Debiteur en kies Nieuw als de debiteur nog niet bestaat. Abonnement aanmaken...

Inhoud. Debiteur aanmaken Open AFAS Profit > Financieel > Debiteur > Debiteur en kies Nieuw als de debiteur nog niet bestaat. Abonnement aanmaken... Inhoud Abonnement aanmaken... 1 Debiteur aanmaken... 1 Abonnement aanmaken... 3 Abonnement factureren... 5 Abonnement aanpassen... 6 Abonnement beëindigen (definitief)... 6 Abonnement beëindigen (tijdelijk)...

Nadere informatie

Voorbeelden Verzuimpercentages

Voorbeelden Verzuimpercentages Voorbeelden Verzuimpercentages I Voorbeelden Verzuimpercentages Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Verzuimpercentages 2... 2 1.1 Waarom verzuimpercentages?... 2 1.2 Verzuimpercentages scherm... 3 1.3 De rapporten...

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

Handleiding voor managers

Handleiding voor managers Handleiding voor managers Vrijedagen Deze handleiding geeft biedt de handvaten ter ondersteuning voor het gebruik van Vrijedagen naar de wensen en behoeften van jouw eigen bedrijf. Dit betreft een verkorte

Nadere informatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie

HANDLEIDING Periodieke Facturatie HANDLEIDING Periodieke Facturatie WINGS Software Snelheid & zekerheid Module WingsPer: Periodieke facturatie 1) Installatie & Activatie Wings Periodieke Facturatie dient te worden beschouwd als een volwaardige

Nadere informatie

Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O

Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O Werkinstructie SDB selfservice personeel voor M&O Na het inloggen op Selfservice kun je: Bij menu binnen Selfservice de verschillende onderdelen benaderen en inzien. 1.Overzichten: - Personeelsdossier

Nadere informatie

Ouderschapsverlof (module verlof): Info van Rijksoverheid:

Ouderschapsverlof (module verlof): Info van Rijksoverheid: Ouderschapsverlof (module verlof): Info van Rijksoverheid: Met ouderschapsverlof werkt u tijdelijk minder om meer tijd te besteden aan een kind tot 8 jaar. Uw recht op ouderschapsverlof bedraagt 26 keer

Nadere informatie

Absenties in EDUscope

Absenties in EDUscope Absenties in EDUscope EDUscope Administratie Versie 1.1 14 10 2015 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046 4571830 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 1 Basisgegevens instellen... 3 1.1 Absentie

Nadere informatie

Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg. Rondomzorg

Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg. Rondomzorg Handleiding Amyyon Care Plannen, registreren en rapporteren zorg Inhoudsopgave 1 Zorg plannen vanuit de indicatie... 3 2 Private zorg... 8 3 Zorg toewijzen aan medewerkers... 9 1. Zorg toewijzen op cliënt

Nadere informatie

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning 1 Inhoud Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning... 1 Inhoud... 2 Voorwoord... 3 Menu Personeelsplanning... 4 Instellingen...

Nadere informatie

Verlofregistratie. Handleiding

Verlofregistratie. Handleiding Easy Template Gulperberg 63 3453 RW De Meern Tel: 030-232 1092 Fax: 030-2321013 E-mail: info@easytemplate.nl Website: www.easytemplate.nl ABN-AMRO 55 70 72 441 IBAN: NL75ABNA0557072441 BIC: ABNANL2A KVK

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Uitslagen

Handboek ZooEasy Online Uitslagen Handboek ZooEasy Online Uitslagen Datum: Juni 2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. ONDERHOUD UITSLAGEN... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES...

Nadere informatie

Hoofdmenu > Afletteren Grootboek rekeningen

Hoofdmenu > Afletteren Grootboek rekeningen Pag 1 Dit is een functie waarvan de beschrijving ook te vinden is in de online Help pagina s. Met name de ervaren boekhouders zullen met deze controle functie veel tijd kunnen besparen. Hoofdmenu > Afletteren

Nadere informatie

Functies voor het afsluiten en starten van een boekjaar in de Legal Eagle administratie.

Functies voor het afsluiten en starten van een boekjaar in de Legal Eagle administratie. Functies voor het afsluiten en starten van een boekjaar in de Legal Eagle administratie. Sdu /Advocatensupport Sdu www.scherpinsupport.nl december 2015 1 Inhoud Afsluiten administratie.... 3 Aanmaken nieuwe

Nadere informatie

Functies voor het afsluiten en starten van een boekjaar in de Legal Eagle administratie.

Functies voor het afsluiten en starten van een boekjaar in de Legal Eagle administratie. Functies voor het afsluiten en starten van een boekjaar in de Legal Eagle administratie. Sdu uitgevers/advocatensupport Sdu Uitgevers www.scherpinsupport.nl december 2013 1 Inhoud 1. Afsluiten administratie....

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

Indien er begroot gaat worden, adviseren wij u dit in de testomgeving te doen! De begroting is altijd over een heel jaar!

Indien er begroot gaat worden, adviseren wij u dit in de testomgeving te doen! De begroting is altijd over een heel jaar! Inrichting module Begroting in T&S Indien er begroot gaat worden, adviseren wij u dit in de testomgeving te doen! De begroting is altijd over een heel jaar! Inhoudsopgave... Inhoudsopgave... 1 Inleiding...

Nadere informatie

Handleiding Collectief verlofuren toekennen

Handleiding Collectief verlofuren toekennen Handleiding Collectief verlofuren toekennen In deze handleiding zal je een beschrijving lezen over de werking van het collectief toekennen van verlofuren. Met de term collectief wordt bedoeld dat je vanuit

Nadere informatie

Als u een abonnement heeft bij D-Pay, en de declaratiebestanden via Intramed wilt versturen, moet u eerst een aantal instellingen doen:

Als u een abonnement heeft bij D-Pay, en de declaratiebestanden via Intramed wilt versturen, moet u eerst een aantal instellingen doen: Hoofdstuk 1 D-Pay instellen en gebruiken D-Pay is een declaratiesysteem voor paramedici die gebruik maken van Intramed. D-Pay is eenvoudig te koppelen aan Intramed en neemt het complete declaratieproces

Nadere informatie

Zorgplan maken, wijzigen of inzien

Zorgplan maken, wijzigen of inzien Zorgplan maken, wijzigen of Inleiding Een zorgplan geeft doelen met een streefdatum en bijbehorende acties weer. Meerdere zorgplannen kunnen ingevoerd worden, maar er kan maar één zorgplan actief zijn.

Nadere informatie

Pas van Dronten Instructies voor pashouders

Pas van Dronten Instructies voor pashouders Pas van Dronten Instructies voor pashouders In deze instructies leest u hoe u de Pas van Dronten kunt gebruiken. Er wordt uitgelegd: 1. Hoe u de pas kunt registreren op de website www.pasvandronten.nl.

Nadere informatie

QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES

QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES QLINE Q1200 KLANTENBEHEER EN ACTIES Versie 1.1 Inhoud Kies Klant afrekenen...3 Aanmelden medewerker...3 Klantenbeheer Overzicht kassa...4 Klantenbeheer Saldo Instellingen...5 Tegoed opwaarderen...6 Saldo

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie.

Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie. Inleiding Dit document beschrijft hoe notificaties werken binnen Apployed en hoe deze kunnen worden ingesteld aan de behoefte van de eigen organisatie. Algemene werking notificaties Notificaties worden

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Verzuim en verlof via Agenda

Verzuim en verlof via Agenda Verzuim en verlof via Agenda Inhoud Agenda in het kort...1 Waar staat de optie Agenda?...2 Verzuim en verlof vastleggen in Agenda...2 Klik op Stand voor meer info...4 Agenda kent het werkschema...4 Saldomutaties

Nadere informatie

HANDLEIDING. voor werkgevers in de Metalektro. Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen.

HANDLEIDING. voor werkgevers in de Metalektro. Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. HANDLEIDING voor werkgevers in de Metalektro Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. 1 1. Inloggen op Inzendportaal.nl...3 2. Werknemer zoeken...4 3. Dienstverband

Nadere informatie

Dubieuze debiteuren & Opvolging klanten

Dubieuze debiteuren & Opvolging klanten Dubieuze debiteuren & Opvolging klanten Inhoudsopgave 1. Dubieuze debiteuren... 2 1.1. Afboeken Openstaande facturen... 2 1.1.1. Individuele afboeking... 2 1.1.2. Globale afboeking... 2 1.1.3. De klant

Nadere informatie

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1

Gebruikershandleiding 123OPSLAAN.NL. Gebruikershandleiding. Pagina 1 123OPSLAAN.NL Gebruikershandleiding Pagina 1 Inhoudsopgave Welkom bij 123OPSLAAN.NL... 3 Dashboard... 4 Dozen bestellen.... 6 Dozen uploaden.... 6 Dozen laten ophalen.... 8 Dozen terug leveren.... 8 Dozen

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Instructiedocument. Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012

Instructiedocument. Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012 Instructiedocument Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012 Versie 0.3 3-10-2011 1 Inhoud Aanleiding... 3 Nieuwe vakantiewetgeving... 3 Algemene informatie aanpassingen Verlofregistratie...

Nadere informatie

Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling

Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling Inhoudsopgave Inleiding... 2 Uw MyMindspace account activeren... 2 Uw MyMindspace account aan ConsultManager koppelen... 4 Vanuit ConsultManager inloggen

Nadere informatie

Verlofaanvragen Insite

Verlofaanvragen Insite voor bibliotheken HANDLEIDING Verlofaanvragen Insite 12-01-2015 versie 0.8 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanvragen verlof... 4 2.1 Waar vraag ik verlof aan?... 4 2.2 Verplichte velden... 5 2.3 Extra

Nadere informatie

Nedap healthcare Kilometers registreren met Ons Medewerkerportaal

Nedap healthcare Kilometers registreren met Ons Medewerkerportaal Kilometers registreren met Ons Het is mogelijk om kilometers in het medewerkerportaal te registreren en aan te passen als in Ons Administratie bij de weekkaart van de medewerker onder 'Declaratiesoorten'

Nadere informatie

Salarisrun Wizard. Beschrijving salarisrun Payroll. Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13

Salarisrun Wizard. Beschrijving salarisrun Payroll. Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13 Salarisrun Wizard Beschrijving salarisrun Payroll Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13 Inhoud 1. Maak een salarisrun aan... 3 2. Salaris - Wizard... 4 3. Validatie Totaaloverzicht... 5 4. Validatie

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten In het menu item mijn projecten ziet u alle projecten welke gekoppeld zijn aan de groep waarvoor u bent geautoriseerd en waarbij u opgevoerd bent als

Nadere informatie

AN0035-NL. Een aanwezigheidsrapport maken. Overzicht. Een aanwezigheidsrapport regel maken

AN0035-NL. Een aanwezigheidsrapport maken. Overzicht. Een aanwezigheidsrapport regel maken Een aanwezigheidsrapport maken Overzicht Een aanwezigheidsrapport laat een systeembeheerder zien welke gebruikers er op dat moment binnen een gebied zijn. Dit wordt voornamelijk gebruikt in het geval van

Nadere informatie

Wijzigingen in People Inc. 3.2.0

Wijzigingen in People Inc. 3.2.0 Wijzigingen in People Inc. 3.2.0 I Wijzigingen in People Inc. 3.2.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc. 3.2.0 1 1.1 Levensloopregelingen... 1 1.2 Code Tabellen... 1 Nationaliteiten... 2 Landen... 2 Sectoren...

Nadere informatie

Handleiding Job voor gebruikers

Handleiding Job voor gebruikers Handleiding Job voor gebruikers I Handleiding Job voor gebruikers Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Werking van de Job 2... 2 1.1 Wat is een job?... 2 1.2 Selecteer de personeelsdatabase... 3 1.3 Is de job gestart?...

Nadere informatie

EDUscope Administratie Te Laat

EDUscope Administratie Te Laat EDUscope Administratie Te Laat EDUscope versie 3.22.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046 4571830 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Inrichten... 3 3.1 Te Laat Redenen... 3 3.2 Te Laat Acties... 4 4 Registratie

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Werkgevershandleiding

Werkgevershandleiding Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemer data... 5 Toevoegen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding People Inc. en Microloon

Gebruikershandleiding People Inc. en Microloon Gebruikershandleiding People Inc. en Microloon I Gebruikershandleiding People Inc. en Microloon Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc.& Microloon 2... 2 1.1 Inleiding... 2 1.2 Exporteren vanuit People Inc....

Nadere informatie

UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN

UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN UNIT4 MULTIVERS - MODULE PROJECTEN WIJZIGING VANAF VERSIE 10.1.1182.796 (10.1.1 HF3) DOCUMENT VERSIE DATUM 26 juni 2013 AUTEUR Tamarah Carolus INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. OHW projecten: actuele stand

Nadere informatie

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5 Een nieuwe versie van Intramed: nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en oplossingen. Met deze versie voldoet Intramed ruim op tijd aan de landelijke afspraak om per 1 mei 2012 met de vernieuwde GZ-standaard

Nadere informatie

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase

Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Inboeken van een inkoop factuur in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 10 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN

Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN Handleiding BOEKHOUDEN AANMANINGEN G. Verwilghensingel 6 - B-3500 Hasselt - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adsolut.be Aanmaningen Parameters Aanmaningen

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Een klant project in Newbase

Een klant project in Newbase Een klant project in Newbase Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 20 Inhoudsopgave 1 Algemeen...3

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Doel 2 2 Voorwaarden en instellingen 2 3 Werkwijze 3 4 Resultaat 8 5 Handmatig toevoegen van nieuwe btw-soorten 9 6 Btw-aangifte 13

Inhoudsopgave 1 Doel 2 2 Voorwaarden en instellingen 2 3 Werkwijze 3 4 Resultaat 8 5 Handmatig toevoegen van nieuwe btw-soorten 9 6 Btw-aangifte 13 Hoofdproces: BTW 9% toevoegen Onderdeel: Handleiding: Instructiehandleiding Programmaversie: HandSoft Pro 3.32 SP2 27 september 2018 Inhoudsopgave 1 Doel 2 2 Voorwaarden en instellingen 2 3 Werkwijze 3

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert

Nadere informatie

Handleiding People Inc. - ArboUnie link

Handleiding People Inc. - ArboUnie link Handleiding People Inc. - ArboUnie link I Installatie en Gebruik Arbo Unie link voor People Inc. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc. - ArboUnie link 2 1.1 Inleiding... 2 1.2 Werking... van de link 2

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Plannen in ONS Groepszorg*

Plannen in ONS Groepszorg* Plannen in ONS Groepszorg* Inhoudsopgave 1. NAVIGEREN NAAR ONS GROEPSZORG... 3 2. ONS GROEPSZORG... 4 3. EEN CLIËNT INPLANNEN OP EEN GROEP... 6 3A. EEN GROEP SELECTEREN... 8 3B. UURSOORTEN TOEWIJZEN...

Nadere informatie

Vaste Prijs Afspraken (VPA)

Vaste Prijs Afspraken (VPA) Vaste Prijs Afspraken (VPA) www.wolterskluwer.be Contents 1 Wat is een VPA?... 3 2 Configuratie... 3 2.1 Hoe activeer je de VPA functionaliteit?... 3 2.2 Hoe maak je een VPA aan?... 3 2.3 Eénmalige configuratie...

Nadere informatie

Releasenotes Merces@Work 2.0 HR2day Falcon. April 2015

Releasenotes Merces@Work 2.0 HR2day Falcon. April 2015 Releasenotes Merces@Work 2.0 HR2day Falcon. April 2015 In dit document vind je de informatie over wijzigingen die zijn doorgevoerd in Merces@Work 2.0 / HR2day. De release vindt aanstaande vrijdagavond/-nacht

Nadere informatie

Handleiding instellingen nieuw jaar

Handleiding instellingen nieuw jaar Handleiding instellingen nieuw jaar Product ChainWise Bedrijfssoftware Datum 04-08-2016 Alle rechten voorbehouden aan ChainWise Niets in deze uitgave mag worden gebruikt in welke vorm dan ook zonder schriftelijke

Nadere informatie

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders DUO Versie 1.1 13 januari 2016 Inhoud 1. AUTORISATIE 3 2. AANSTELLEN BEHEERDER 4 2.1 SCHEMATISCHE WEERGAVE 4 2.2 REGISTRATIEPROCES BIJ ENTREE

Nadere informatie

Handleiding. invoeren werkbriefje

Handleiding. invoeren werkbriefje Handleiding invoeren werkbriefje Waar kun je een werkbriefje invoeren Nadat je bent ingelogd in my.tentoo ga je naar Werkbriefjes en klik je op Invoeren. Je krijgt dan het onderstaande scherm te zien.

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

Spreadsheets (Excel 2003)

Spreadsheets (Excel 2003) Spreadsheets (Excel 2003) 14 Toevoegen paragraaf 14.5 14.5 Subtotalen, draaitabellen en ALS In deze paragraaf bespreken we een aantal aanvullende functies in Excel. We beginnen met de subtotalen. Een subtotaal

Nadere informatie

Handleiding. Consolidatie van administraties. Copyright Asperion

Handleiding. Consolidatie van administraties. Copyright Asperion Handleiding Consolidatie van administraties Copyright Asperion Doel van deze handleiding De modules van Asperion kunnen op velerlei manieren ingesteld worden om daarmee optimaal aan te sluiten bij de specifieke

Nadere informatie

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken

Bulkfacturatie. Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net. Dé nieuwe manier van samenwerken Bulkfacturatie Functioneel ontwerp uitbreiding Coachview.net Dé nieuwe manier van samenwerken 20 juni 2012 Pagina 1 van 10 Inleiding Dit document beschrijft de aanpassingen m.b.t. bulkfacturatie. Auteur(s):

Nadere informatie

Beginnen met de Agenda & planning module

Beginnen met de Agenda & planning module Auteur : Reint Endendijk Versie : 1.0 Datum : 22 juni 2010 2 Minimale stappen om te beginnen Introductie Hieronder wordt het minimum aantal stappen om te beginnen met de module Agenda & Planning kort beschreven.

Nadere informatie

Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie

Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie Hand out planners / Leidinggevende van medewerkers (Vaste Roosters) Medrie Versie 23 mei 2014 Inleiding Wanneer de term planner wordt gebruikt wordt in het geval van Medrie ook leidinggevende bedoeld.

Nadere informatie

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar

Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar ! Bijlage inlezen nieuwe tarieven (vanaf 3.2) Bijlage Inlezen nieuwe tarieven per verzekeraar Scipio 3.303 biedt ondersteuning om gebruikers alle tarieven van de verschillende verzekeraars in één keer

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 4.0. KraamzorgCompleet versie 4.0 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 4.0 KraamzorgCompleet versie 4.0 Inhoudsopgave Update documentatie versie 4.0 Hoofdstuk 1 Declareren partusassistentie...1 1.1 Declareren partusassistentie

Nadere informatie

Alure Uren Weekstaat

Alure Uren Weekstaat Alure Uren Weekstaat 10.9 2016 0704 Alure Uren Weekstaat... 1 1 Alure Uren weekstaat... 2 1.1 Weekstaat openen... 2 1.1.1 Alure Vandaag... 2 1.1.2 Mijn Weekstaten... 2 1.2 Weekstaat mutaties invoeren...

Nadere informatie

Instructie LRKP. Wijzigen houdergegevens. Een opvanglocatie wijzigt van houder De gegevens van de houder wijzigen. Juli 2017 Versie 17.2.

Instructie LRKP. Wijzigen houdergegevens. Een opvanglocatie wijzigt van houder De gegevens van de houder wijzigen. Juli 2017 Versie 17.2. Instructie LRKP Wijzigen houdergegevens Een opvanglocatie wijzigt van houder De gegevens van de houder wijzigen Juli 2017 Versie 17.2.1 Inhoudsopgave 1 Procesbeschrijving... 3 2 Een opvanglocatie wijzigt

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie