Employee Self Service People Inc. versie 3.5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Employee Self Service People Inc. versie 3.5"

Transcriptie

1 Employee Self Service People Inc. versie 3.5

2 I Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Employee Self Service Algemeen... 1 Inloggen... 1 Sessie... is verlopen 2 Uitloggen... 2 Wachtwoord... wijzigen Startpagina... 3 Gegevens... schermen 4 Zoeken Overige... functies 7 Rapporten... 7 Brieven Aangehechte... documenten Verlofaanvragen Persoonlijke... verlofoverzicht 16 Verlofoverzicht... (Afdeling) 17 Verlofaanvragen... (Aanvraagformulieren) 19

3 Employee Self Service 1 1 Employee Self Service De hele Employee Self Service module is in een nieuw jasje gestoken, zodoende wordt de gehele module nogmaals beschreven. 1.1 Algemeen De Employee Self Service module geeft direct online inzicht in de persoonlijke gegevens van de medewerkers en ondersteunt simpele processen als de verlofadministratie. In deze handleiding worden alle mogelijke opties van deze module besproken. Bepaalde functionaliteit hoeft niet zichtbaar te zijn, dit hangt af van de wijze waarop het systeem is ingericht door uw organisatie. De Employee Self Service module is te gebruiken met alle recente versies van de meest gangbare Internet Browsers Inloggen Om in te kunnen loggen in de ESS dient u gebruik te maken van uw persoonlijke Gebruikersnaam en Wachtwoord. Bij de eerste keer inloggen zal gevraagd worden om een nieuw Wachtwoord in te geven. Vanaf dit moment vormt deze unieke combinatie uw persoonlijke login. Indien u nooit hoeft in te loggen dan heeft uw organisatie de zogenaamde Single Sign on geinstalleerd. U wordt dan automatisch ingelogd op basis van uw Windows login. Indien u uw wachtwoord bent vergeten dan kunt u op de link 'Ik ben mijn wachtwoord kwijt' klikken. Er wordt dan automatisch een gestuurd naar uw persoonlijke met uw wachtwoord.

4 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Sessie is verlopen Standaard wordt de sessie beëindigd als u 20 minuten niet actief bent geweest. Wilt u dan verder werken dan moet u opnieuw inloggen in de web applicatie Uitloggen Afsluiten van de Employee Self Service kan via de menu optie "Uitloggen". Let op: Zorg dat u altijd uitlogt als u klaar bent met het gebruik van de Employee Self Service module, zodat uw gegevens nooit inzichtelijk zijn voor onbestemde ogen.

5 Employee Self Service Wachtwoord wijzigen Gebruikers kunnen altijd hun wachtwoord wijzigen. Klik op het People Inc. icoon en selecteer uit het menu de optie 'Wachtwoord' wijzigen. Voer het huidige wachtwoord en het nieuwe wachtwoord in. Bevestig het nieuwe wachtwoord en klik op 'Wijzigen'. 1.2 Startpagina Na het inloggen wordt de Employee Self Service module geopend in de Startpagina. Via de optie 'Wachtwoord wijzigen' kan het wachtwoord van de ingelogde gebruiker gewijzigd worden. Via de optie 'Help' wordt het online helpbestand geopend.

6 4 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Via het People Inc. icoon kunt u uw inlog sessie gegevens bekijken. Soms kan hier door de helpdesk om gevraagd worden. Verder is boven in het scherm een zogenaamde Breadcrumb geplaatst. Als u in de Employee Self Service verder klikt om gegevens te raadplegen dan laat de Breadcrumb zien waar u bent. U kunt op iedere stap klikken om weer terug te gaan naar voorgaande schermen. In onderstaand voorbeeld zit u dus in de Bedrijfsmiddelen van de heer A. Adriaanse. De Startpagina kan in verschillende secties zijn ingedeeld. In bovenstaand voorbeeld zijn dit er 2, Persoonlijke Informatie en Aanvraagformulieren. In deze secties staan de schermen die aan u beschikbaar zijn gesteld. Het aantal en welke kunnen per organisatie verschillen. Door op de iconen te klikken kunt u de betreffende schermen openen Gegevens schermen Na het klikken op een icoon in de Startpagina wordt het betreffende scherm geopend. Al deze schermen hebben dezelfde opbouw. In dit voorbeeld wordt het Werknemers scherm besproken. Als u als medewerker bent ingelogd dan zal u alleen uw eigen gegevens zien. Bent u als manager ingelogd dan ziet u alle medewerkers waarvoor u verantwoordelijk bent.

7 Employee Self Service 5 Knoppenbalk U heeft standaard de volgende opties ter beschikking. Door middel van deze button krijgt u toegang tot de andere data schermen die aan u ter beschikking zijn gesteld. Dit zijn altijd schermen die gerelateerd zijn aan de werknemer, dus bijvoorbeeld Salarisgegevens om een historie van de salarisgegevens te bekijken. Deze schermen kunt u ook direct via de Startpagina benaderen. Open het zoek venster. Dit zult u in het algemeen alleen gebruiken als er vele gegevens in het scherm zijn opgeslagen. Open het geselecteerde record in Detail mode. U kunt dit ook doen door dubbel op het record te klikken. Ververs de gegevens in het scherm. In theorie kan HR of uw manager inmiddels gegevens hebben gewijzigd of geautoriseerd, bijvoorbeeld een verlofaanvraag, terwijl u het scherm al open heeft. U kunt op deze button klikken en opnieuw de laatste gegevens ophalen. Open een rapport dat onder dit scherm gepubliceerd is. Afhankelijk van uw rechten binnen de Employee Self Service module kunt u ook de volgende opties nog tegenkomen. Ga terug naar het Overzicht scherm indien u een record in detail hebt bekeken. Maak een nieuw record aan. Verwijder een bestaand record. Sla de wijzigingen op. Ga naar volgend, laatste, vorige of eerste bestand in het scherm. Open de aangehechte documenten van het record. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het opvragen van de eigen salarisstrook. Open de actielijst van het geselecteerde record. Maak een samenvoeg brief met de gegevens van het bijbehorende record. Download een aangehecht document. Synchroniseer een aangehecht document. Switchen tussen detail en overzicht in een scherm Als je dubbel klikt op een record dan wordt het record in detail mode weergegeven. Ditzelfde bereikt u door het record te selecteren en te klikken. Zouden we dit doen door met het record in bovenstaand voorbeeld dan zal het volgende scherm getoond worden.

8 6 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Om weer terug te gaan naar het overzicht scherm klikt u Zoeken Er kan in de Employee Self Service op verschillende manieren gezocht worden naar records. Bijvoorbeeld via scrollen door het overzichtscherm, of door het gebruik van filters en zoekvoorwaarden. Filters Tijdens het openen van een scherm worden de gegevens uit de database opgehaald met behulp van een filter. In een filter wordt opgegeven welke informatie uit de database opgehaald moet worden. Voor het scherm Werknemers kan dat bijvoorbeeld betekenen dat alle werknemers die in dienst zijn in afdeling X opgehaald moeten worden. Het filter dat aktief staat om de gegevens op te halen staat achter de button dan verschijnt in de bovenkant van het scherm het volgende zoekscherm.. Als u hierop klikt De optie "Zoeken in filter" Door in het Zoek in filter veld te klikken krijgt u een overzicht van alle beschikbare filters. In bovenstaand

9 Employee Self Service 7 filter staat het filter ESS Eigen gegevens standaard aktief. Dit filter toont dus alleen uw eigen gegevens uit de database. Indien u meer rechten heeft, bijvoorbeeld als manager, dan zal u ook beschikking hebben over de filter ESS Groep gegevens om alle medewerkers te tonen waarvoor u verantwoordelijk bent. Na het wisselen van een Filter moet u op 'Uitvoeren' klikken om de gegevens op te halen uit de database. De optie "In het veld" Binnen de gegevens die het filter heeft opgehaald kunt u ook weer zoeken. Stel u bent verantwoordelijk voor 100 medewerkers en zoekt de heer Jansen. Via 'in het veld' veld selecteert u het veld waarop u wilt gaan zoeken, dit kan in ieder scherm natuurlijk anders zijn. In dit voorbeeld selecteren we het Achternaam en voeren we in het invoer veld onder het 'Zoek in filter' veld de waarde 'Jansen' in. We hebben ook nog de optie om Gedeeltelijk / Exact. Gedeeltelijk betekent dat de gevonden waarde in de database deels overeen moet komen en Exact betekent dat de gevonden waarde exact moet overeenkomen met de opgegeven zoekwaarde. Het veld met het getal 250 geeft aan hoeveel records maximaal opgehaald mogen worden uit de database. Mochten er meer records in de database staan dan kunnen deze opgehaald worden door deze waarde te verhogen. Na het invoeren van uw zoekactie moet u op 'Uitvoeren' klikken om de zoekactie uit te voeren. Ga naar de records op de volgende pagina Er worden maximaal 25 records op 1 pagina getoond. Heeft u meerdere records in uw scherm staan dan zullen de volgende 25 records op de volgende pagina staan. U kunt naar de volgende pagina gaan door onderaan het scherm de pagina navigatie te gebruiken. 1.3 Overige functies Indien uw rechten het toelaten kunt u meerdere acties uitvoeren via de Employee Self Service module. De volgende functies heeft u ter beschikking. Rapporten uitdraaien Brieven samenvoegen Actielijst bekijken Aangehechte documenten beheren Rapporten Rapporten kunnen op 2 plaatsen gevonden worden, dit is afhankelijk waar de rapporten zijn geplaatst tijdens de inrichting van het systeem. De rapporten kunnen geplaatst zijn onder een speciale button 'Rapporten Basis' in de Startpagina of direct onder een gegevens scherm. Afhankelijk van uw rechten kunt u rapporten openen.

10 8 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Rapporten Basis De rapporten basis kunt u openen door op het icoon 'Rapporten Basis' in de Startpagina te klikken. Nadat de optie Rapporten gekozen is wordt het volgende scherm geopend. De rapporten zijn verdeeld over een aantal mappen opgeslagen. Door op de mappen te klikken kunt u doorklikken naar het door u gewenste rapport. Rapporten bij scherm Open een scherm en klik op het icoon. U krijgt dan de beschikbare rapporten te zien in een drop down list. Het kan zijn dat het icoon niet zichtbaar is, in dit geval is er geen rapport in dit scherm beschikbaar gesteld.

11 Employee Self Service 9 Rapporten openen Kies een rapport uit en start het op door middel van een enkele klik met de muis. Het kan zijn dat voordat het rapport geopend wordt de Browser wijst op de gevaren van het downloaden van bestanden en vraagt om een bevestiging voordat het bestand geopend wordt. Dit heeft te maken met de beveiligingsinstellingen van de computer. Als gebruik gemaakt wordt van een pop-up blocker kan het voorkomen dat rapporten helemaal niet getoond worden. Het aparte scherm waarin het rapport getoond wordt, wordt dan namelijk gezien als een pop-up. In dit geval moeten de instellingen van de pop-up blocker aangepast worden, zodat de aparte schermen voor rapporten wel geopend kunnen worden. Afhankelijk van het rapport, wordt de inhoud meteen getoond of moeten eerst één of meerdere voorwaarden ingevoerd worden. In onderstaand plaatje wordt bijvoorbeeld gevraagd om een WerknemerID in te voeren om het rapport te tonen voor 1 werknemer of het rapport voor alle beschikbare werknemers te tonen. Als de zoekwaarde is ingevuld kan het rapport gestart worden door op 'Zoeken' te klikken. Hieronder een voorbeeld van de stamkaart.

12 10 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 De opties in het rapport De verschillende opties, die bovenin het rapport aanwezig zijn, worden hieronder besproken. Geef de output van het rapport weer in Excel. Met deze optie kan het rapport afgedrukt worden. NB: Acrobat Reader moet geïnstalleerd zijn, omdat de rapporten in pdf formaat geprint worden. Voor het doorlopen van de verschillende pagina's van het rapport. Het nummer van de gepresenteerde pagina wordt getoond in het kader. Met de pijltjes kan door het rapport gelopen worden, stap vooruit, achteruit, naar de eerste pagina en naar de laatste pagina. Met deze optie kunnen nieuwe zoekvoorwaarden ingevoerd worden. Toont gehele rapport in het scherm Toont het rapport over de totale breedte van het scherm Toont het rapport op 100% grootte Met deze optie kan de lettergrootte van het getoonde rapport in het scherm aangepast worden. Typ een waarde in of gebruik het pijltje om een van de waarden uit de lijst te kiezen. Met deze optie kan de informatie op het scherm ververst worden.

13 Employee Self Service Brieven Afhankelijk van uw rechten kunt u brieven maken vanuit de Employee Self Service module. Dit zijn templates in het systeem in de stijl van uw organisatie waarin gegevens uit de database opgehaald en ingevoegd worden, bijvoorbeeld de adresgegevens van een werknemer. Brieven maken Open een scherm en klik op het icoon. U krijgt dan de beschikbare brieven te zien in een drop down list. Het kan zijn dat het icoon niet zichtbaar is, in dit geval is er geen brief in dit scherm beschikbaar gesteld. Mail merge wizard De mail merge wizard start op meteen nadat een brief gekozen is uit de lijst. De verschillende opties in de mail merge wizard worden in onderstaande tabel toegelicht:

14 12 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Uitsluitend naar huidig gegeven Aangevinkt wordt alleen een brief aangemaakt voor het geselecteerde record. Als deze optie niet aangevinkt is, zal voor elk record behorende bij het geopende scherm een brief aangemaakt worden. NB voor elk record dat voldoet aan de voorwaarden die in de brief opgenomen zijn. Geschiedenis toevoegen aan actielijst Aangevinkt zorgt deze optie ervoor dat er voor elk record waar een brief voor aangemaakt wordt een actie aangemaakt wordt in de actielijst. Voeg vervolg actie toe Deze optie is beschikbaar als ervoor gekozen wordt de geschiedenis bij te werken in de actielijst. Aangevinkt kan er een vervolgactie aangemaakt worden. Gegenereerde documenten aanhechten Aangevinkt zullen de documenten die aangemaakt worden in de mail merge wizard aangehecht worden bij het record, zodat bijgehouden kan worden welke brieven aangemaakt/verstuurd zijn vanuit een record. Documenten indexeren Aangevinkt zorgt deze optie ervoor dat het mogelijk is om in de aangehechte documenten te zoeken naar bijvoorbeeld een bepaald onderwerp. Kies een scherm Afhankelijk van de voorwaarden in de brief zijn in de drop-down lijst een of meerdere schermnamen aanwezig. Kies een scherm uit waaraan de brief aangehecht moet worden. Voltooien Gebruik de knop Voltooien nadat een keuze gemaakt is uit de verschillende opties. De brieven zullen nu aangemaakt worden. Na het voltooien van de Wizard zal Microsoft Word (of een ander pakket dat Microsoft Word documenten kan openen) worden opgestart met de samenvoeg brief. Eventueel kunnen aanpassingen doorgevoerd worden voor het afdrukken en aanhechten van de brief. NB: Afhankelijk van de ingestelde beveiliging kan toestemming gevraagd worden om het document te openen. De Browser wijst de gebruiker op de gevaren van downloaden. Als gebruik gemaakt wordt van een pop-up blocker kan het voorkomen dat brieven helemaal niet getoond worden. Het aparte scherm waarin de brief getoond wordt, wordt dan namelijk gezien als een pop-up. In dit geval moeten de instellingen van de pop-up blocker aangepast worden, zodat de aparte schermen voor brieven wel geopend kunnen worden.

15 Employee Self Service Aangehechte documenten Afhankelijk van uw rechten kunt u documenten aanhechten, bijvoorbeeld u wilt een gescand declaratie bonnetje aanhechten als onderliggend bewijs. Het kan ook mogelijk zijn dat u alleen aangehechte documenten kunt bekijken, bijvoorbeeld om uw eigen loonstrook te kunnen opvragen.

16 14 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Aangehecht document bekijken Selecteer het record waarvan u de aangehechte documenten wilt bekijken. Dit zou een werknemer kunnen zijn of een jaar in het geval van loonstroken. Klik vervolgens op de volgende button overzicht te krijgen van de beschikbare documenten. om een In theorie kunnen alle soorten documenten worden aangehecht. Indien u bijvoorbeeld een PDF wilt bekijken dan moet er wel een PDF reader op uw computer zijn geinstalleerd. Selecteer het gewenst document en klik op het download icoon. NB: Afhankelijk van de ingestelde beveiliging wordt voordat het samengevoegde document geopend wordt toestemming gevraagd. De Browser wijst de gebruiker op de gevaren van downloaden. Als gebruik gemaakt wordt van een pop-up blocker kan het voorkomen dat brieven helemaal niet getoond worden. Het aparte scherm waarin de brief getoond wordt, wordt dan namelijk gezien als een pop-up. In dit geval moeten de instellingen van de pop-up blocker aangepast worden, zodat de aparte schermen voor brieven wel geopend kunnen worden. Aangehechte documenten toevoegen U kunt ook documenten aanhechten. Dit zou bijvoorbeeld een gescand declaratie bonnetje kunnen zijn dat aangehecht moet worden als onderliggend bewijs. Selecteer het record waaraan u een document wilt aanhechten en klik op Documenten scherm. Klik vervolgens op de nieuw gegeven button. U komt dan in het en dan krijgt u het volgende scherm te zien.

17 Employee Self Service 15 Kies het bestand uit dat u wilt uploaden in de database, klik vervolgens op Upload. Upload een nieuwe versie van het bestand Het kan zijn dat u wijzigingen in een document wilt maken en het oude document wilt vervangen. Download eerst het document en maak vervolgens via bijvoorbeeld Word de aanpassingen. Klik vervolgens op de synchroniseer button en dan krijgt u het volgende scherm te zien. Kies het aangepaste bestand uit en klik vervolgens op Upload. Let op: Indien u een ander bestand heeft geselecteerd dan u heeft aangepast dan wordt het oude bestand gewoon vervangen met dit verkeerde bestand. Deze optie vergt dus enige voorzichtigheid. 1.4 Verlofaanvragen In dit hoofdstuk vindt u de werking van Verlofaanvragen. De flexibiliteit van People Inc. staat het toe dat u zelf functionaliteit kan toevoegen aan de Employee Self Service module, dus het zou kunnen zijn dat u meer formulieren ter beschikking heeft, de werkwijze van deze formulieren zal in het algemeen wel hetzelfde zijn.

18 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Persoonlijke verlofoverzicht Via het Persoonlijke verlofoverzicht krijgt u inzicht in alle opnames en saldi van Verlof en Verzuim. Klik op het volgende Icoon in de Startpagina om het Persoonlijke verlofoverzicht te starten. Het volgende scherm zal verschijnen. Iedere regeling waartegen verlof of verzuim wordt geboekt zal in een aparte kleur worden weergegeven. In het jaaroverzicht ziet u de opnames met de duur in de periode. Aan de bovenkant van het jaaroverzicht ziet u per regeling de saldi, van toegestaan tot wat nog over is. De gele velden zijn roostervrije dagen. Normaal het weekend of ook dagen door de week indien u parttime werkt. Managers die meerdere werknemers onder zich hebben kunnen in het 'Persoonlijk overzicht van' een andere medewerker selecteren. In het veld 'Voor jaar' kunt u een ander jaar selecteren. U kunt het openstaande overzicht uitprinten in PDF via de 'Download als PDF' link. Gebruikt u de Wettelijk / Bovenwettelijk functionaliteit voor uw verlofregelingen dan kunt u via de 2 buttons (groen / geel) aan het einde van de saldi regel van iedere regeling de stand bekijken van het Wettelijk en Bovenwettelijk verlof.

19 Employee Self Service 17 Bijvoorbeeld vindt u het onderstaande scherm via de groene button: Verlof aanvragen Door dubbel op een dag te klikken in het jaaroverzicht kunt u direct een verlofaanvraag doen. Voor meer informatie raadpleeg het hoofdstuk Verlofaanvragen Verlofoverzicht (Afdeling) Via het Verlofoverzicht (Afdeling) krijgt u inzicht in de verlofopnames van uw collega's. Zeker voor de manager kan het handig zijn om bij het autoriseren van een verlofaanvraag te kijken hoe de bezetting tijdens de periode van de verlofaanvraag is. Klik op het volgende Icoon in de Startpagina om het Verlofoverzicht (Afdeling) te starten. Het volgende scherm zal verschijnen.

20 18 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 Selecteer eerst een groep waarvan u het verlofoverzicht wilt zien. Door Shift ingedrukt te houden kunt u ook meerdere groepen aanklikken. Indien toegestaan kunt u ook Alle groepen selecteren om een totaal overzicht van de hele organisatie te bekijken. U kunt het overzicht op Achternaam of WerknemerID sorteren. Klik op Weergeven om het resultaat te zien van uw selectie. De gele velden zijn roostervrije dagen. Normaal het weekend of ook dagen door de week indien u parttime werkt. U kunt het openstaande overzicht uitprinten in PDF via de 'Download als PDF' link. Verlof aanvragen Door dubbel op een dag te klikken in het periode overzicht kunt u direct een verlofaanvraag doen. Voor meer informatie raadpleeg het hoofdstuk Verlofaanvragen. Verlof aanvragen autoriseren Een manager kan in het verlofoverzicht ook direct een verlofaanvraag autoriseren. Door met de muis over een verlofaanvraag (grijs gekleurd) te bewegen wordt de informatie van de verlofaanvraag getoond. Door dubbel op een dag in de verlofaanvraag periode te klikken kunt u de verlofaanvraag autoriseren. Voor meer informatie raadpleeg het hoofdstuk Verlofaanvragen.

21 Employee Self Service Verlofaanvragen (Aanvraagformulieren) De flexibiliteit van People Inc. staat het toe dat uw organisatie zelf functionaliteit kan toevoegen aan de Employee Self Service module, dus het zou kunnen zijn dat u meer aanvraag formulieren ter beschikking heeft, de werkwijze van deze formulieren zal in het algemeen wel hetzelfde zijn. Hieronder wordt als voorbeeld Verlofaanvragen besproken. Via het Verlofaanvragen scherm kunt u verlofaanvragen indienen. Verlofaanvragen worden geautoriseerd door uw manager waarna bij goedkeuring de verlofadministratie automatisch wordt bijgewerkt. Klik in de Startpagina op het volgende icoon. Het volgende scherm zal verschijnen. In dit scherm ziet u een overzicht van alle verlofaanvragen die u heeft ingediend. Naast de periode, duur en regeling ziet u de status van uw aanvraag. Als de manager de aanvraag heeft geautoriseerd dan zal de Status wijzigen. Door dubbel te klikken op een record of via de button kunt u de details van de verlofaanvraag bekijken. U kunt alleen verlofaanvragen met de status 'Nieuw' verwijderen. U kunt wel voor reeds geautoriseerde aanvragen een verzoek tot intrekking indienen (zie verder in dit hoofdstuk). Een nieuwe verlofaanvraag indienen Klik in het verlofaanvragen scherm op de button, en het volgende scherm zal verschijnen.

22 20 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 U moet de volgende velden invoeren alvorens u de aanvraag kan indienen. Werknemer Uw eigen werknemernummer. Dit veld wordt automatisch gevuld bij het aanmaken van een nieuwe verlofaanvraag. Verlofregeling Dubbel klik op het zoek icoon om een regeling te kiezen waarop u wilt aanvragen. Van Vul hier de startdatum van de aanvraag periode in. Tot Vul hier de einddatum van de periode in. Vraagt u 1 dag of dagdeel aan dan is deze datum hetzelfde als de startdatum. Dagen Aantal dagen in de periode. Dit veld wordt automatisch berekend op basis van uw contract uren in People Inc. Laat dit veld dus leeg tenzij u Afwijkend aanvinkt. In dit geval kunt u zelf de duur invoeren, bijvoorbeeld bij een dagdeel verlof. Uren Aantal uren in de periode.dit veld wordt automatisch berekend op basis van uw contract uren in People Inc. Laat dit veld dus leeg tenzij u Afwijkend aanvinkt. In dit geval kunt u zelf de duur invoeren, bijvoorbeeld bij een dagdeel verlof. Afwijkend Markeer dit veld indien u niet wilt dat People Inc. automatisch de duur berekend, bijvoorbeeld in het geval van een dagdeel verlof.

23 Employee Self Service 21 Notities Dit kan handig zijn om uw manager extra informatie te geven over uw verlofaanvraag. Opnamevolgor Hier kunt u de opnamevolgorde aangeven. U heeft de volgende opties: de - Wettelijk-Bovenwettelijk: Het verlof zal als eerste van het Wettelijke potje worden afgeschreven. Heeft u hierin niet meer afdoende saldo dan wordt automatisch het Bovenwettelijk potje geselecteerd. In het algemeen zal u altijd eerst het Wettelijke potje willen aanspreken daar deze bij overname in het nieuwe jaar binnen 6 maanden opgenomen moeten worden. Bovenwettelijke dagen vervallen bij overname naar het volgende jaar binnen 5 jaar. - Bovenwettelijk-Wettelijk: Het verlof zal als eerste van het Bovenwettelijke potje worden afgeschreven, daarna van het Wettelijke indien u niet genoeg saldo heeft. Hiervoor zou u kunnen kiezen als u nog Bovenwettelijk verlof heeft dat binnenkort gaat vervallen. U kunt uw saldi zien via de Persoonlijke verlofkaart. - Niet van toepassing: Voor alle andere regelingen als Bijzonder verlof of Dokter Tandarts waarbij Wettelijk / Bovenwettelijk niet van toepassing is. Status aanvraag Behandeld door Intrekken Let op: Standaard zal People Inc. automatisch de waarde invoeren die voor u het best van toepassing is, dus u kunt het veld in eerste instantie leeg laten. Wilt u dan later toch wisselen dan kunt u dit na Opslaan als nog doen. Hier ziet u de status van uw aanvraag. Hier ziet u bij autorisatie van de aanvraag wie uw aanvraag heeft behandeld. Door dit vinkje te markeren kunt u een goedgekeurde verlofaanvraag intrekken. Dit zal bij een nieuwe aanvraag dus nooit gemarkeerd zijn. Nadat u de gegevens heeft ingevoerd kunt u de aanvraag opslaan via de button. Na opslaan zal er automatisch een mail gestuurd worden naar uw manager zodat de verlofaanvraag geautoriseerd kan worden. Als uw manager de aanvraag heeft behandeld dan krijgt u automatisch een mail. Hierna zal ook de verlofadministratie zijn bijgewerkt. Een geautoriseerde verlofaanvraag intrekken U kunt een reeds geautoriseerde verlofaanvraag intrekken, als bijvoorbeeld uw vakantie niet doorgaat. Open de verlofaanvraag en markeer het veld 'Intrekken' en sla de verlofaanvraag opnieuw op. Na opslaan zal er automatisch een mail gestuurd worden naar uw manager zodat deze uw intrek verzoek kan autoriseren. Een verlofaanvraag autoriseren U kunt alleen als manager een verlofaanvraag autoriseren. In sommige gevallen kan het systeem ingericht zijn dat de manager zijn / haar eigen verlofaanvragen kan autoriseren. Nadat een verlofaanvraag of intrek verzoek is ingediend zal u een mail ontvangen met de details van de aanvraag. In deze mail zit een link waarmee u direct kunt doorlinken naar de aanvraag in de Employee Self Service module. Nadat u in het detail scherm van de aanvraag bent aangekomen kunt u via het status veld de aanvraag autoriseren.

24 22 Employee Self Service People Inc. versie 3.5 U heeft de volgende opties in het Status veld. Afgekeurd U keert de verlofaanvraag af. Goedgekeurd U keurt de verlofaanvraag goed. Na goedkeuring zal de verlofadministratie automatisch worden bijgewerkt. Intrekken De status die u ziet als de medewerker een reeds goedgekeurde verlofaanvraag wil verzocht intrekken. Ingetrokken U keurt het intrek verzoek goed. Na goedkeuring zal de verlofadministratie automatisch worden bijgewerkt. Nieuw De status die u ziet als de medewerker een nieuwe verlofaanvraag heeft ingediend of als u zelf een verlofaanvraag indient.

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0

Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 I Handleiding ESS na de upgrade People Inc. versie 3.5.0 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 1 1.1 ESS... Iconen selecteren 1 1.2 ESS... Inlog scherm tekst

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged.

Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Twee of meer planningssysteem Het twee of meer planningssysteem ziet er als volgt uit wanneer de gebruiker is ingelogged. Inloggen Het systeem is gebaseerd op user verificatie. Hiervoor kan elke gebruiker

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed.

Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Voorbereidingen afsluiting De jaren die zichtbaar zijn in de verlofoverzichten kunnen

Nadere informatie

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service

POLARIS Nova. Handleiding Employee Self Service POLARIS Nova Handleiding Employee Self Service Versie: 2.0 Datum: 01-03-2013 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 Vraag & antwoord... 4 2.2 Wachtwoord wijzigen... 5 2.3 Wachtwoord vergeten...

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

Landelijk Indicatie Protocol (LIP)

Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Handleiding Landelijk Indicatie Protocol programma pagina 1 of 18 Landelijk Indicatie Protocol (LIP) Welkom bij LIP Lip is ontstaan uit een toegevoegde module aan het kraamzorg administratie pakket van

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud

Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris. Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017 Inhoud Medewerker handleiding Online Personeel & Salaris Versie januari 2017... 1 Hoe log ik in op Online Personeel & Salaris?... 2

Nadere informatie

PeopleOnline Startkaart

PeopleOnline Startkaart PeopleOnline Startkaart Gebruikerrol Casemanager Inloggen... 2 Startpagina... 2 Knoppenbalk... 3 Basisfuncties... 4 Werknemer ziek melden... 5 Openstaande verzuimgevallen... 5 Dossier... 6 Werklijst...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers

Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Gebruikershandleiding Self Service Voor Medewerkers Inhoud 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 6 3. De module HR Self Service... 7 4. De taakbalk aan de linkerzijde... 8 5. Het afhandelen van openstaande taken...

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 5 3 Verlof 6 4 Verzuim 8 5 Kalender 10 6 Declaraties en mutaties 12 7 Uitloggen 14 1 Inleiding Met uw managerlogin is

Nadere informatie

URENREGISTRATIEMODULE

URENREGISTRATIEMODULE URENREGISTRATIEMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 22-8-2017 Versie 2.1 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de Urenregistratiemodule... 4 1.2 Doel van

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl

Basishandleiding. Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Basishandleiding Employee Self Service/ App Werknemerloket (werknemer) loket.nl Inhoudsopgave 1 ESS LOKET.NL... 3 2 TOEGANG TOT ESS... 4 3 WERKNEMER TOEGANG TOT APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Secretaresse. Versie 2.1

Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Secretaresse. Versie 2.1 Gebruikshandleiding Oracle Worklist (autorisatieproces) Secretaresse Versie 2.1 19-02-2013 1 Index 1. Inleiding 3 2. Opstarten Worklist 4 a. Inloggen 4 b. Overzicht 5 3. Formulier bekijken 6 a. Toelichting

Nadere informatie

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ

HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ HRM-Reviews in the Cloud Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren...

1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3. 2. Declaraties... 4. 3. Facturen... 5. 5. Declaratiematrix... 5. 6. DeclaratieGoedkeuren... Inhoudsopgave Inleiding...2 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging... 3 2. Declaraties... 4 3. Facturen... 5 4. Loonafrekeningen...5 5. Declaratiematrix... 5 6. DeclaratieGoedkeuren... 7 7. DeclaratieStappen...

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen

Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Handleiding ledenadministratie NVVH afdelingen Inleiding U kunt via internet de gegevens van de leden van uw afdeling bijhouden. Hieronder staan de mogelijkheden beschreven. Inloggen Om te kunnen werken

Nadere informatie

Central Station Urenregistratie

Central Station Urenregistratie Central Station Urenregistratie Inhoud 1 Inleiding...3 2 Uren boeken in 4 stappen...4 2.1 Stap 1: Urenregistratie starten... 4 2.1.1 Inloggen... 4 2.1.2 Aanmaken nieuw urenformulier (eenmaal per week)...

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl Mennens Amsterdam BV Contactweg 40 1014 AN AMSTERDAM Postbus 8051 1005 AB AMSTERDAM Mennens Dongen BV Metaalstraat 5 5107 ND Dongen Postbus 260 5100 AG Dongen Mennens Groningen BV Duinkerkenstraat 33 9723

Nadere informatie

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1

Handleiding. Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android. Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Handleiding Omschrijving Handleiding RaadDigitaal Android Auteur SIMgroep Datum 29-01-2015 Versienummer 2.1 Inhoudsopgave HANDLEIDING... 1 INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 2. RAADDIGITAAL INSTALLEREN...

Nadere informatie

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders

Handleiding NZa-portaal. voor zorgaanbieders Handleiding NZa-portaal voor zorgaanbieders Versie 1, 30 maart 2011 Inhoud 1. Starten 3 2. Algemene zorgaanbiederspagina 5 3. Download NZa-bestanden 6 4. Individuele zorgaanbiederspagina 7 5. Downloaden

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Gebruikershandleiding BosorNet

Gebruikershandleiding BosorNet Gebruikershandleiding BosorNet Inhoud Diensten en roosters... 1 Wensen invoeren... 4 Diensten en roosters Je start BosorNet op in een browser (bijvoorbeeld Microsoft Explorer, Opera) met de link die je

Nadere informatie

Handleiding Werkgever Zelfservice

Handleiding Werkgever Zelfservice Handleiding Werkgever Zelfservice 1 Inleiding 2 2 Inloggen en wachtwoord kiezen 3 3 Start 5 3.1 Start Verlofaanvragen medewerkers 5 3.2 Start Verlofoverzicht medewerkers 6 3.3 Start Verzuimoverzicht 7

Nadere informatie

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT.

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5 Pagina 1 van 27 Inhoudsopgave Handleiding Safe Site Certificaten Portal Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 4-1.2 Inloggen... 5 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school December 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account

Nadere informatie

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie:

Handleiding. Online Order Entry Website. Door: Datum: Versie: Handleiding Online Order Entry Website Door: Datum: Versie: 2 Handleiding Online Order Entry Website Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 De OOE... 4 Functionaliteiten... 5 Online Order Entry...

Nadere informatie

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG

EBUILDER HANDLEIDING. De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl. info@exed.nl EXED CMS UITLEG EBUILDER HANDLEIDING De Ebuilder is een product van EXED internet www.exed.nl info@exed.nl 1 INHOUDSOPGAVE Inleiding Een korte introductie over het Ebuilder» Navigatie» Snelnavigatie Pagina s Hier vind

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Handleiding People Inc. - ArboUnie link

Handleiding People Inc. - ArboUnie link Handleiding People Inc. - ArboUnie link I Installatie en Gebruik Arbo Unie link voor People Inc. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc. - ArboUnie link 2 1.1 Inleiding... 2 1.2 Werking... van de link 2

Nadere informatie

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6

Openstaande verlofaanvragen 6 Aandachtspunten 6 1/6 Handleiding Verlofregistratie (Werkgever) Verlofinstellingen aanmaken (werkgever) 1 Dashlets toevoegen 1 Verlof Groepen toevoegen 2 Verlof Saldo toevoegen 2 Feestdagen toevoegen 2 Verlofinstellingen

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Startscherm trainer

SportCTM 2.0 Startscherm trainer SportCTM 2.0 Startscherm trainer Inloggen Webapplicatie Via inlog.dotcomsport.com kun je in inloggen op de webapplicatie van het SportCTM. Wij adviseren onderstaande browsers Windows: Internet Explorer,

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline

Prokx Payroll Professionals BV. Handleiding Virtuele Vestiging. FlexOnline Prokx Payroll Professionals BV Handleiding Virtuele Vestiging FlexOnline Afbeelding 1: Website Prokx Payroll Professionals Prokx Payroll Professionals B.V. Handleinding FlexOnline versie 24092012 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Toegang tot uw e-mailberichten via internet Basishandleiding Multrix Outlook Web App 2010 Versie: 24 februari 2011 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web Access 2010 Voorblad Inhoudsopgave 1 Inloggen...3 2 Veelgebruikte

Nadere informatie

Handleiding People Inc. verlof 2012

Handleiding People Inc. verlof 2012 Handleiding People Inc. verlof 2012 I Handleiding People Inc. verlof 2012 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 1 1.1 Verlofregelingen... 1 Verlofopbouw... 3 1.2 Toegestaan... verlof 5 Verlofmutaties... 6 Overgenomen...

Nadere informatie

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school

Handleiding GRAS. (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Handleiding GRAS (Gebruikers registratie activiteiten systeem) Digitale tool voor het aanmelden van kinderen voor het naschoolse aanbod op school Juli 2016 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Account registreren

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login

Handleiding. Online Salarisportal. Werknemer Login Handleiding Online Salarisportal Werknemer Login Inhoudsopgave - het aanmaken van uw inlog account 02 - een eerste keer inloggen 03 - het scherm na het inloggen 04 - uw salarisspecificatie s en jaaropgaven

Nadere informatie

PeopleOnline Startkaart

PeopleOnline Startkaart PeopleOnline Startkaart Gebruikerrol Leidinggevende Inloggen... 2 Startpagina... 2 Knoppenbalk... 2 Basisfuncties... 4 Werknemer ziek melden... 5 Openstaande verzuimgevallen... 5 Dossier... 6 Werklijst...

Nadere informatie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie

Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie 6a Werkinstructie CareAssist Internet Urenregistratie Datum Juni 2012 V3.0 Inhoudsopgave 1. Naar CareAssist internet urenregistratie 3 1.1 Toegang tot CareAssist internet urenregistratie 3 1.2 Toevoegen

Nadere informatie

Quick reference Smartflow App

Quick reference Smartflow App Het opstarten van de app 1. Open de smartflow app. 2. U wordt gevraagd om een domein naam in te vullen. Vul de domein naam in die u heeft gekregen van 88degrees. 3. Log in met u inloggegevens. Het hoofd

Nadere informatie

Gebruik Self-service applicatie

Gebruik Self-service applicatie Gebruik Self-service applicatie Algemene informatie Met de applicatie Self-service heeft u de mogelijkheid om zelf diverse beheertaken uit te voeren voor uw relatie. Aan de hand van o.a. de hoeveelheid

Nadere informatie

Ziekte dagen en uren viewer

Ziekte dagen en uren viewer Ziekte dagen en uren viewer I Ziekte dagen en uren viewer Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Ziekte dagen en uren viewer 2... 2 1.1 Installatie... 2 1.2 Gebruik... 8 1.3 Gegevens en berekening Ziekte dagen en uren

Nadere informatie

Elektronisch werkbriefje

Elektronisch werkbriefje Webservice - werkbriefjes invullen. - rapportages. Persoonlijk. - loonstroken. 1 16-1-2012 12:24:54 - inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Aanmelden 4 3 Werkbriefje invullen 5 4 Werkbriefje aanbieden 7 5 Rapportage

Nadere informatie

Basis handleiding CMS

Basis handleiding CMS Basis handleiding CMS Inhoud Basis handleiding CMS... 1 Inloggen... 3 Pagina beheren... 4 Pagina toevoegen/wijzigen... 6 WYSIWYG editor... 8 externe / interne link toevoegen... 9 Plaatjes toevoegen...

Nadere informatie

Handleiding Blink Studio

Handleiding Blink Studio Handleiding Blink Studio Versie 1.2 Algemene functies Blink Studio Introductie Blink Studio biedt verschillende mogelijkheden aan leerkrachten. Blink Studio is de startpagina voor alle Blink lesmethodes.

Nadere informatie

Prokx Payrolling BV. Flexonline

Prokx Payrolling BV. Flexonline Prokx Payrolling BV Handleiding Virtuele Vestiging Flexonline Afbeelding 1: Website Prokx Payrolling 1 Inhoudsopgave Inleiding pagina 3 1. Inloggen op de Virtuele Vestiging pagina 4 2. Module Plaatsingen

Nadere informatie

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3.

4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 1. Over LEVIY. 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 2. Algemene definities. 3. 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 02 08 4.4 Voeg ruimtes toe Hoe ga jij te werk? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 4.5 Aanwezigen Zijn er aanwezigen bij de DKS-controle? 03

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service

Handleiding Employee Self Service Handleiding Employee Self Service Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 1. Dashlets... 5 2. Output... 5 3. Extra Opties... 7 4. App... 8 2 1.

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager,

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager, Handleiding Dododent Beste tandarts of praktijkmanager, Hartelijk dank voor de aanschaf van een website bij Dodoworks. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding van het Dododent systeem waarmee de website

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1

GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 GEBRUIKERSHANDLEIDING MAAKJETRAINING.NL 1 INHOUD 1 Inleiding 3 1.1 De drie categorieën 3 2 Inloggen op MaakJeTraining 4 2.1 Registreren op MaakJeTraining 4 2.2 Inloggen met account 5 2.3 Veranderingen

Nadere informatie

Instructie gebruik Employee Self Service/App werknemerloket

Instructie gebruik Employee Self Service/App werknemerloket Instructie gebruik Employee Self Service/App werknemerloket Inhoudsopgave 1. Instructie Employee Self Service... 3 2. Wachtwoord wijzigen... 8 3. Gebruikersnaam wijzigen... 8 4. Wachtwoord kwijt?... 9

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding I-Wise web portaal De weg naar informatie Gebruikershandleiding Inhoud 1. Algemeen... 2 2. Werkwijze schermen... 4 3. Beheer... 6 4. Filters... 9 5. Bestuurder gegevens wijzigen... 11 6. Kilometer verwerking...

Nadere informatie

Handleiding digitaal aanmelden bij de MO-zaak

Handleiding digitaal aanmelden bij de MO-zaak datum 24-9-2012 Versie 1.6 Pagina 2 van 15 Inhoud 1. Vereiste instellingen (eenmalig instellen)... 3 1.1 De site van de Mo-zaak toevoegen aan de vertrouwde websites... 3 1.2 Pop-Up blokkering... 4 1.3

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen

Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen Learning Management Systeem (LMS) Bedrijfsopleidingen DOCENTEN HANDLEIDING Oktober 2009 E-mail: bedrijfsopleidingen@lumc.nl 2009 Alle rechten voorbehouden LUMC-Bedrijfsopleidingen Behoudens de in of krachtens

Nadere informatie

Online. Handleiding gebruiker. Online by Bizon Software Pagina 1 van 8

Online. Handleiding gebruiker. Online by Bizon Software Pagina 1 van 8 Online Handleiding gebruiker Online by Bizon Software Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Online... 4 2.1 Browsers... 4 2.2 Aanmelden - Afmelden... 4 2.3 Basisscherm... 4 2.4 Functie omschrijving...

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding

Kaderledenwebsite gebruikershandleiding Kaderledenwebsite gebruikershandleiding In deze handleiding wordt uitgelegd op welke manier kaderleden gebruik kunnen maken van de kaderwebsite van FNV Bouw. Inleiding Door in de webbrowser naar https://kaderleden.fnvbouw.nl

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg

Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Handleiding Mijn Keurmerk Keurmerk Zelfstandigen Zonder Personeel in de Zorg Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Aanmelden... 4 2.1 Bedrijfsgegevens... 4 2.2 Persoonsgegevens... 5 2.3 Beroepsgegevens... 5

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Gebruikershandleiding personeelsdossier

Gebruikershandleiding personeelsdossier Gebruikershandleiding personeelsdossier Inhoud Handleiding personeelsdossier... 1 1. Inleiding personeelsdossier... 3 2. Inloggen Personeelsdossier... 3 3. Het digitale personeelsdossier... 4 4. De taakbalk

Nadere informatie

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement

Handleiding. CROW Kennisbank. Contentmanagement Handleiding CROW Kennisbank Contentmanagement Inhoudsopgave Inleiding... 2 Hoofdstuk 1 - Navigeren door de inhoudsopgaven... 3 1.1 Indeling inhoudsopgave wijzigen... 3 1.2 Selecteren van titels in de navigatie...

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Web Presence Builder. Inhoud

Web Presence Builder. Inhoud Web Presence Builder Inhoud Inhoud... 1 Wat is Web Presence Builder?... 2 Het categoriescherm... 2 De eerste stappen naar een eigen website... 3 Onderwerp selecteren en website naam aanpassen... 3 Vooraf

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Handleiding Medewerker Versie 3.0

Handleiding Medewerker Versie 3.0 Handleiding Medewerker Versie 3.0 0 Laatst bijgewerkt op: 21 mei 2013 Inhoud 1 Starten met Online-Planning... 2 1.1 De eerste keer inloggen... 2 1.2 De Online-Planning navigatie... 4 2 Uw persoonlijke

Nadere informatie

Nieuw in versie 3. 2005 P&A Group

Nieuw in versie 3. 2005 P&A Group Nieuw in versie 3 I Nieuw in versie 3 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Nieuw in Versie 3 1 1.1 Algemeen... 1 Nieuwe... opzet 1 Beveiliging... 1 Systeem... opties 2 Scherm... openen 2 1.2 Het pakket... 4 Aangehechte...

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Kunnen we je ergens mee helpen? Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3

Inhoudsopgave. Kunnen we je ergens mee helpen? Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Voorwoord 3 1.0 Voordat je begint 4 1.1 Browserinstellingen 5 1.2 Beeldscherminstellingen 6 1.3 Pop-up blokkering 6 2.0 Starten met BDO Online 7 2.1 Inloggen in 9 2.2 Wijzigen

Nadere informatie

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA.

Handleiding OK CV: ESS. Handleiding. Gebruiker: ESS. Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA. Handleiding Gebruiker: ESS Document versie: 2.1 Versiedatum: 2014-12-16 Status: concept Auteur: 2BA Pagina 1 Inhoudsopgave Introductie 3 Terminologie 3 Stap 1. Inloggen op FGO+ website 4 Stap 2: Inloggen

Nadere informatie

Deze handleiding is geschikt voor gebruikers van Rekeningbeheren.nl en S4Dunning. Rekeningbeheren.nl is de basis applicatie voor het uitvoeren van acties in batches en kan worden gezien als de lite versie

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie