Releasenotes 2.0 HR2day Falcon. April 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Releasenotes Merces@Work 2.0 HR2day Falcon. April 2015"

Transcriptie

1 Releasenotes 2.0 HR2day Falcon. April 2015 In dit document vind je de informatie over wijzigingen die zijn doorgevoerd in 2.0 / HR2day. De release vindt aanstaande vrijdagavond/-nacht plaats. Inhoudsopgave Gebruikersnavigatie... 2 Verzuim: Uitbreiding verzuimstatistiek... 2 Rapportages (payrollconsole)... 3 Planvariant (kostenplanning)... 4 Salarisspecificatie... 4 Doorboeken vervangingen... 4 Extra velden op de Medewerker/HR-kaart... 5 Einddata en vakkenregistratie voor opleidingen... 5 Functieclassificatie... 6 Proforma berekening... 6 Payroll en vervolgprocessen... 8 Pensioen jaargrondslag ABP bij meerdere arbeidsrelaties... 8 Levensloop... 9 Journaalpost... 9

2 Nr 2 April 2015 Pagina 2 Gebruikersnavigatie Er is een aanpassing doorgevoerd in de navigatie betreft de knop Overzicht bij de raadpleegschermen van verloningen, verlof en verzuim. Hiermee spring je naar het overzicht van de betreffende verlonings-, verlof- of verzuimgegevens van de medewerker waar je op dat moment mee bezig bent. Handig als je snel een compleet beeld wilt krijgen van die medewerker. Bij de verloningen is het daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor alleen de geldige verloningen (standaard) of ook de oorspronkelijke verloningen die zijn overschreven door een terugwerkende kracht mutatie. Hierdoor kun je ook de strook terugvinden zoals die eerder aan de medewerker is verstrekt. Verzuim: Uitbreiding verzuimstatistiek Aan de verzuimstatistieken zijn diverse nieuwe opties toegevoegd. De volgende uitbreidingen aangebracht: Naast verzuimdagen en verzuimpercentage kun je nu ook de volgende statistiektypes kiezen: o Verzuimfrequentie: dit geeft aan hoe vaak medewerkers zich ziek melden o Aantal meldingen: dit geeft aan hoe veel nieuwe meldingen in de verslagperiode zijn gedaan o Gemiddeld aantal medewerkers in dienst: Aantal medewerkers: dit geeft aan hoeveel medewerkers er gemiddeld waren in de verslagperiode; dit aantal wordt gebruikt voor alle berekeningen. Je kunt nu kiezen over welke verslagperiode je de geselecteerde cijfers wilt presenteren: o Totaal over 12 maanden: de cijfers worden als totaal over de verslagperiode van 12 maanden getoond o Eén maand: de cijfers van de geselecteerde maand worden getoond o 12 Aparte maanden: de cijfers worden per maand over de geselecteerde periode getoond. Deze functie hadden we al. Onderscheid tussen kort, middel en lang verzuim. Bij de nieuwe verslagperiodes waarin de totalen in een kolom worden weergegeven kun je de cijfers laten uitsplitsen naar Kort, Middel en Lang Verzuim. Bij de te selecteren uitsplitsing hebben we als nieuwe optie Organisatiestructuur opgenomen. Dat geeft inzicht in de percentages en frequenties van een afdeling inclusief de subafdelingen. Tot slot zijn er nu twee oproep varianten:

3 Nr 2 April 2015 Pagina 3 o o Statistiek online oproepen en met de knop Excel direct weergeven in Excel Statistiek in batch oproepen, speciaal voor grotere werkgevers. Je ontvangt de geselecteerde statistiek dan in Excel via . De cijfers worden met twee decimalen genoteerd. Onder de helpknop vind je meer informatie over de gebruikte berekeningswijze. Rapportages (payrollconsole) Bij de formatierapporten, het flexrapport, de leeftijdsafspiegeling kun je nu meerdere afdelingen selecteren. Deze afdelingen kunnen ook van meerdere (geselecteerde) werkgevers zijn. De formatierapporten (op peildatum én periode) zijn uitgebreid: Kolom Fulltime Salaris en kolom Salaris Inzet zijn toegevoegd Mogelijkheid tot selectief tonen van regels die alle werktijdfactoren op nul hebben staan bij arbeidsrelaties en of looncomponenten Er kan gesplitst worden op contract bepaalde en onbepaalde tijd Het flexrapport is aangepast n.a.v. de wijzigingen in de Flexwet die per 1 juli 2015 ingaan: na 3 tijdelijke contracten of 2 jaar is sprake van een vast contract (dit was 3 jaar) er is nu sprake van opvolgende tijdelijke contracten als ze elkaar met een tussenperiode van zes maanden of minder opvolgen (dit was 3 maanden of minder)

4 Nr 2 April 2015 Pagina 4 Het rapport houdt rekening met de overgangssituatie, dus contracten die vóór 1 juli 2015 ingaan blijven (ook als ze doorlopen na 1 juli) geëvalueerd worden conform de huidige regelgeving. Ook hebben we de volgende kolommen aan het flexrapport toegevoegd: Omschrijving afdeling Omschrijving kostenplaats Functie Planvariant (kostenplanning) In de kostenplanning worden nu de kosten per FTE bijgehouden. Kosten van periodes waar de bezetting naar nul gaat maar (later) weer handmatig wordt opgehoogd, kunnen nu berekend worden. Handig als iemand uit dienst gaat, maar je vervanging verwacht waarna de kosten weer oplopen. Salarisspecificatie De verzonden salarisspecificaties zijn voortaan ook automatisch beschikbaar in het digitale dossier van de medewerker. Via de knop Bijlagen die je op het medewerkerscherm vindt, kom je in het digitale dossier. Hier wordt een extra tabje getoond: Salarisspecificaties. Dit is op aanvraag in te richtne De salarisspecificaties die aan de medewerker zijn toegestuurd kun je hier oproepen of aan jezelf mailen. Zolang de loonstrook van deze maand nog niet naar de medewerker is verstuurd, wordt deze nog niet in het digitale dossier getoond. Als er met terugwerkende kracht een correctie over een bepaalde periode is geweest, wordt hier automatisch de meest actuele specificatie over die periode getoond. Doorboeken vervangingen Met ingang van deze release is er een aanpassing gedaan in het doorboeken van vervangingen naar de verloningen. Vervangingen, die een ingangsdatum hebben na de huidige verwerkingsmaand, worden niet doorgeboekt maar blijven in de wachtstand staan tot de betreffende verwerkingsmaand. Hiermee wordt het probleem verholpen, dat deze vervangingen niet op een verwerkingsverslag kwamen. Ook kan door deze werkwijze de vervanging nog worden verwijderd tot

5 Nr 2 April 2015 Pagina 5 aan de betreffende verwerkingsmaand. Het verwerkingsverslag wordt met ingang van deze release ook opgeslagen in het werkgever-verloningen-scherm. Extra velden op de Medewerker/HR-kaart Op de Medewerker/HR-kaart zijn een aantal velden toegevoegd. Je vindt deze onder het nieuwe kopje Bevoegdheid, VOG en Persoonlijk budget. Bij de onderwijsbevoegdheid kun je aangeven of een medewerker, bevoegd, onbevoegd of gedeeltelijk bevoegd is. Hiermee kun je op persoonsniveau snel rapporteren of iemand bevoegd is. Bij de velden voor het persoonlijk budget kun je, na de juiste cao gekozen te hebben aangeven op welke wijze de medewerker zijn persoonlijk budget wil invullen. De velden met betrekking tot de verklaring omtrent gedrag waren elders al beschikbaar maar zijn naar dit deel van het scherm verplaatst. Einddata en vakkenregistratie voor opleidingen Bij het onderdeel Opleiding gevolgd van de medewerker/hr-kaart zijn een aantal velden toegevoegd. Zo kun je nu voor diploma s of certificaten met een beperkte geldigheid (bijvoorbeeld EHBO- of BHVdiploma) de einddatum aangeven. Bij het Niveau Behaalde Bevoegdheid kun je aangeven op welk niveau onderwijs gegeven mag worden en bij het vakgebied voor welke vakken dit mag. Tevens is bij de terugbetalingsregeling opgenomen op welke datum de regeling afloopt.

6 Nr 2 April 2015 Pagina 6 Functieclassificatie De afgelopen week is bij de functies het veld Functieclassificatie gevuld. In dit veld is opgenomen of een functie behoort tot de categorie: DIR, OP of OOP. Deze classificaties kun je in verschillende overzichten gebruiken, waaronder het formatieoverzicht. De bepaling tot welke classificatie een functie behoort hebben wij gedaan aan de hand van de functiecategorieën voor DUO. Als de classificatie al gevuld was hebben wij deze uiteraard ongemoeid gelaten. U kunt de gegevens controleren aan de hand van de rapportage Functieoverzicht in de rapportagemap HR2day. Als je een aanpassing wilt doen in de functietabel, dan is dat mogelijk met uw beheerdersaccount. Proforma berekening In de nieuwe release introduceren we de mogelijkheid om voor een individuele medewerker een proforma berekening te maken in de actuele werkgever. Dit kun je gebruiken om te beoordelen of een wijziging die pas in een toekomstige periode ingaat, goed is ingevoerd of om vanuit de bestaande situatie verder in een proforma omgeving te simuleren wat de impact van de wijziging is. Je hoeft nu geen werkgever speeltuin of zandbak te gebruiken en je bent niet afhankelijk van de actuele verloningsmaand. Vanuit het medewerker/arbeidsrelatiescherm roep je het proforma scherm op. Naast de link Verloning weergeven kies je voor de link Proforma.

7 Nr 2 April 2015 Pagina 7 Selecteer de te verlonen periode en klik vervolgens op de button Klonen & verlonen. Op dat moment worden er een kopie-werkgever (type Proforma) en een kopie medewerker gemaakt. Direct wordt ook een verloning gemaakt van de geselecteerde periode. Bij keuze Loonstrook weergeven zal de onderstaande salarisspecificatie als voorbeeld worden getoond en bij keuze Verloning weergeven heb je de mogelijkheid om andere wijzigingen door te testen. Eerdere proforma berekeningen die je voor deze medewerker die dag hebt gemaakt worden direct getoond.

8 Nr 2 April 2015 Pagina 8 Aandachtspunten Elke nacht worden de proforma werkgevers en medewerkers weer verwijderd. Proforma berekening is niet mogelijk voor vervangingsuren die via verzuim zijn geregistreerd. Deze gegevens worden namelijk niet gekloond. Payroll en vervolgprocessen In de payroll module hebben we de volgende regelingen toegevoegd/gewijzigd. Pensioen jaargrondslag ABP bij meerdere arbeidsrelaties Als een medewerker meerdere arbeidsrelaties heeft, dan wordt nu altijd per arbeidsrelatie afzonderlijk gerekend op basis van het specifieke Pensioen jaargrondslag ABP per arbeidsrelatie in plaats van op basis van het hoofddienstverband. Deze aanpassing was vanaf verloningsmaand januari al doorgevoerd. Bij registratie Afzonderlijk verwerken in veld Meerdere dienstverbanden werd al standaard per arbeidsrelatie gerekend.

9 Nr 2 April 2015 Pagina 9 Levensloop Het tabblad Levensloop onderin het Arbeidsrelatiescherm is komen te vervallen. De velden die nog relevant zijn kun je vinden in tabblad Vakantie/Eindejaar. Journaalpost In de postenlijst van de journaalpost hebben we nu een kolom 'Component opgenomen met de broncomponent van deze post. Dit is de looncomponent of de berekende waarde in de verloning waar deze post uit is voortgekomen. Hierdoor kun je nog beter inzicht krijgen in de herkomst van de (kosten )componenten, bijvoorbeeld door de postenlijst in een draaitabel in Excel weer te geven. Journaalposten kunnen nu indien gewenst worden uitgesplitst naar medewerker. Dit betreft het feitelijke exportbestand ten behoeve van import in uw financiële pakket.

HR2day Hummingbird Releasenotes. Bewerking: Léon van der Linde, Dion Dorrestijn Datum: 5 december 2015 Versie: 1.0

HR2day Hummingbird Releasenotes. Bewerking: Léon van der Linde, Dion Dorrestijn Datum: 5 december 2015 Versie: 1.0 HR2day Hummingbird Releasenotes Bewerking: Léon van der Linde, Dion Dorrestijn Datum: 5 december 2015 Versie: 1.0 Inhoud 1 Hummingbird in het kort... 3 2 Employee Interaction Center en Manager Interaction

Nadere informatie

Rapportages HR2day. Dion Dorrestijn

Rapportages HR2day. Dion Dorrestijn Rapportages HR2day Dion Dorrestijn 20 februari 2015 1 Inhoud Nieuw rapport... 3 Velden zoeken... 4 Gebruik filters... 5 Rapport opslaan of exporteren... 7 Indeling rapport... 9 Tabelrapport... 9 Overzicht

Nadere informatie

Rapportages in Visma.net Payroll. Beschrijving van het gebruik van rapportages binnen Visma.net Payroll

Rapportages in Visma.net Payroll. Beschrijving van het gebruik van rapportages binnen Visma.net Payroll Rapportages in Visma.net Payroll Beschrijving van het gebruik van rapportages binnen Visma.net Payroll Inhoud Rapportages binnen Visma.net Payroll... 3 Rapportages aanmaken... 3 2 Rapportages binnen Visma.net

Nadere informatie

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen

Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek- en herstelmeldingen, inclusief vervangingen Ziek melding Inzicht Grip Herstel melding Vervangingen Grip op bedrijfsvoering en sturen op onderwijskwaliteit Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Inloggen...

Nadere informatie

Salarisrun Wizard. Beschrijving salarisrun Payroll. Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13

Salarisrun Wizard. Beschrijving salarisrun Payroll. Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13 Salarisrun Wizard Beschrijving salarisrun Payroll Visma.net Payroll Salarisrun Pagina 1 van 13 Inhoud 1. Maak een salarisrun aan... 3 2. Salaris - Wizard... 4 3. Validatie Totaaloverzicht... 5 4. Validatie

Nadere informatie

Release informatie HR2day Gazelle

Release informatie HR2day Gazelle Nr 2 september 2015 Release informatie HR2day Gazelle Merces.nl HR2day Gazelle wordt in het laatste weekend van augustus 2015 uitgerold. Vanaf 31 augustus vind je een aantal interessante nieuwe functionaliteiten

Nadere informatie

Handleiding Verzuim In combinatie met urenregistratie

Handleiding Verzuim In combinatie met urenregistratie Handleiding Verzuim In combinatie met urenregistratie Inhoud Verzuimgeval invoeren... 2 Ziekte uren vastleggen in de urenregistratie... 3 Beter melden en mutaties... 4 Automatisering invoer verzuimgeval...

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Handleiding Loket.nl nieuwe stijl

Handleiding Loket.nl nieuwe stijl Handleiding Inloggen Inleiding Loket.nl heeft een update gekregen om de uitstraling van het pakket meer naar deze tijd te brengen. Daarnaast is de indeling van het pakket aangepast om de laatste loonverwerking

Nadere informatie

Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed.

Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om het verlofjaar af te sluiten in Apployed. Voorbereidingen afsluiting De jaren die zichtbaar zijn in de verlofoverzichten kunnen

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer werknemer...

Nadere informatie

HR2day Iguana Releasenotes. Datum: 4 mei 2016 Versie: 1.0

HR2day Iguana Releasenotes. Datum: 4 mei 2016 Versie: 1.0 HR2day Iguana Releasenotes Datum: 4 mei 2016 Versie: 1.0 Inhoudsopgave 1 Iguana in het kort... 3 2 Medewerkers en arbeidsrelaties... 3 3 Mailmerge... 4 4 Interaction Center... 4 5 Processen... 5 6 Rapporten...

Nadere informatie

3 Nieuw workflowproces eenmalige looncomponenten

3 Nieuw workflowproces eenmalige looncomponenten Releasenotes HR2day Jaguar Datum: 30 september 2016 Versie: 1.0 Vanaf 3 oktober is voor jou HR2day Jaguar-release beschikbaar. In deze mededeling stellen we je op de hoogte van de voor het onderwijs relevante

Nadere informatie

HR2day Lion. Releasenotes. 1 Medewerker/HR-gegevens en arbeidsrelaties. 1.1 Bruikleen. 1.2 Minder tabbladen in de arbeidsrelatie

HR2day Lion. Releasenotes. 1 Medewerker/HR-gegevens en arbeidsrelaties. 1.1 Bruikleen. 1.2 Minder tabbladen in de arbeidsrelatie Releasenotes HR2day Lion Datum: 10 april 2017 Versie: 1.0 Afgelopen weekend is de nieuwe HR2day- versie Lion opgeleverd. Mogelijk heb je al op de site van HR2day naar de releasenotes gekeken. In deze releasenotes

Nadere informatie

1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5.

1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5. 1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5.1 MUTATIE INDIENSTTREDING... 10 5.2 MUTATIE PERSOONLIJKE GEGEVENS...

Nadere informatie

Jaarovergang 2016/2017 Visma.net Talent en Payroll

Jaarovergang 2016/2017 Visma.net Talent en Payroll Jaarovergang 2016/2017 Visma.net Talent en Payroll Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is

Nadere informatie

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding MKBPLUSDIENSTEN Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemerdata...

Nadere informatie

Werkgevershandleiding

Werkgevershandleiding Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemer data... 5 Toevoegen

Nadere informatie

Salariscomponent aanmaken en onderhouden

Salariscomponent aanmaken en onderhouden Salariscomponent aanmaken en onderhouden Beschrijving aanmaken en onderhouden van salariscomponenten Inhoud Maak een salariscomponent aan... 3 Algemene informatie... 5 Verschijning... 7 Journaalpost...

Nadere informatie

RIAXION DOSSIER HANDLEIDING

RIAXION DOSSIER HANDLEIDING RIAXION DOSSIER HANDLEIDING Versie 1.0 Status: Definitief Datum: 8-3-2012 Deventer Inhoud 1. VRAGENLIJST... 3 1.1. Het maken van een vragenlijst... 4 1.2. Vragen toevoegen aan een vragenlijst... 5 1.3.

Nadere informatie

Herrekenen en opnieuw berekenen nieuwe stijl

Herrekenen en opnieuw berekenen nieuwe stijl Herrekenen en opnieuw berekenen nieuwe stijl Inhoud In het kort...1 Maak eerst een backup...2 Waar vindt u de optie Herrekenen?...2 Hoe kunt u Opnieuw berekenen?...3 Verschil tussen herrekenen en opnieuw

Nadere informatie

Releasenotes Visma.net Payroll Release 92

Releasenotes Visma.net Payroll Release 92 Releasenotes Visma.net Payroll Release 92 Copyright Visma Software B.V. Postbus 747 3800 AS Amersfoort Alle rechten voorbehouden. Verveelvoudiging of openbaarmaking, geheel of gedeeltelijk, is niet toegestaan

Nadere informatie

Werkgevershandleiding voor:

Werkgevershandleiding voor: voor: Inhoud Dashboard... 3 Berichten... 3 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 4 Ziek melden... 4 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 4 Medewerkers ziek uit dienst... 5 Medewerkers

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

Voor u liggen de releasenotes voor versie 15.3 van de rapportage Unit4 Personeel & Salaris. Hierin leest u welke wijzigingen zijn doorgevoerd.

Voor u liggen de releasenotes voor versie 15.3 van de rapportage Unit4 Personeel & Salaris. Hierin leest u welke wijzigingen zijn doorgevoerd. Beste gebruiker, Voor u liggen de releasenotes voor versie 15.3 van de rapportage Unit4 Personeel & Salaris. Hierin leest u welke wijzigingen zijn doorgevoerd. Naast de gebruikelijke kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Procedure jaarafsluiting Unit 4 Multivers 10.4.X

Procedure jaarafsluiting Unit 4 Multivers 10.4.X Procedure jaarafsluiting Unit 4 Multivers 10.4.X Van 2014 naar 2015 JAARAFSLUITING Voor de procedure jaarafsluiting geldt het volgende (verkorte) stappenplan. De individuele stappen staan verderop nader

Nadere informatie

Voorbeelden Verzuimpercentages

Voorbeelden Verzuimpercentages Voorbeelden Verzuimpercentages I Voorbeelden Verzuimpercentages Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Verzuimpercentages 2... 2 1.1 Waarom verzuimpercentages?... 2 1.2 Verzuimpercentages scherm... 3 1.3 De rapporten...

Nadere informatie

Handleiding HR2day Employee Interaction Center

Handleiding HR2day Employee Interaction Center Handleiding HR2day Employee Interaction Center Declaratie Loonstrook Medewerker NAW gegevens Aanstelling 1 Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 3 Inloggen in het EIC account 3 3.1 Eerste keer inloggen 3 3.2 Aanpassen

Nadere informatie

Journaliseringsrun 2 Journaliseringsrun maken 2. Periodieke salarisaanpassing 4 Werknemers uitsluiten van een verhoging 5

Journaliseringsrun 2 Journaliseringsrun maken 2. Periodieke salarisaanpassing 4 Werknemers uitsluiten van een verhoging 5 Klantendag 26-09-2017 Inhoudsopgave: Journaliseringsrun 2 Journaliseringsrun maken 2 Periodieke salarisaanpassing 4 Werknemers uitsluiten van een verhoging 5 Proforma 5 Onbetaald verlof 5 1 Journaliseringsrun

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

H a n d l e i d i n g. M u t a t i e t o o l

H a n d l e i d i n g. M u t a t i e t o o l H a n d l e i d i n g M u t a t i e t o o l I n h o u d s o p g a v e Inleiding 3 Inloggen 4 Taken 5 Personen 7 Contracten 9 Verloven 16 Dossiers 21 Bestanden 22 Instellingen 24 2 I n l e i d i n g Voor

Nadere informatie

Update PlusPort Academy november 2012

Update PlusPort Academy november 2012 Update PlusPort Academy november 2012 In dit document beschrijven we de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update van 8 november 2012. Inhoud 1. Aanpassingen in de trainingsdefinitie... 3 1.1. Zichtbaarheid

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

Instructiedocument. Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012

Instructiedocument. Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012 Instructiedocument Aanpassingen Verlofregistratie in verband met Vakantiewetgeving 2012 Versie 0.3 3-10-2011 1 Inhoud Aanleiding... 3 Nieuwe vakantiewetgeving... 3 Algemene informatie aanpassingen Verlofregistratie...

Nadere informatie

Opfrisdocument elektronische aangifte

Opfrisdocument elektronische aangifte Opfrisdocument elektronische aangifte Inleiding: Omdat wij regelmatig vragen krijgen over de elektronische aangifte, hebben wij e.e.a. maar eens voor u op een rijtje gezet. Uitgangspunt van dit document

Nadere informatie

Release notes. Kennys Prinsys

Release notes. Kennys Prinsys Release notes Kennys Prinsys 11.1.3 Inhoud 1 Samenvatting en installatie... 3 1.1 Systeemeisen voor optimaal gebruik nieuwe versie... 4 1.2 Installeren van de nieuwe versie... 4 1.3 Controles achteraf...

Nadere informatie

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza

voor werkgevers Handleiding Benefits-Plaza Handleiding Benefits-Plaza voor werkgevers 1. Indienstmelding 2. Uitdienstmelding 3. Wijziging bestaande werknemer 4. Documenten toevoegen 5. Verzenden wijzingen 6. Samenstellen overzichten 7. Historie

Nadere informatie

Reserveringen in Uitzendbedrijven 1 en 2

Reserveringen in Uitzendbedrijven 1 en 2 Reserveringen in Uitzendbedrijven 1 en 2 Inhoud In het kort... 1 Standaard reserveringspercentages (jaar 2012)... 1 Reserveringen in de loonberekeningen... 3 Reserveringen in de journaalpost... 6 Uitbetaling

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Leaseauto. Functionele Beschrijving. Functionele beschrijving Pagina 1 van 18

Leaseauto. Functionele Beschrijving. Functionele beschrijving Pagina 1 van 18 Leaseauto Functionele Beschrijving Functionele beschrijving Pagina 1 van 18 Inhoud 1. Inhoud van de module... 3 1.1 Wat is het doel van de module?... 3 1.2 Voor welke (soort) klanten is deze module?...

Nadere informatie

Ziekteverzuim 2014. Handleiding

Ziekteverzuim 2014. Handleiding Ziekteverzuim 2014 Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:

Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen: Handleiding Meldpunt Inloggen: U bereikt de site door op Meldpunt te klikken op de site van Arbo Unie. Het is ook mogelijk rechtstreeks in de ardressenbalk van Internet Explorer het adres. https://meldpunt.arbounie.nl

Nadere informatie

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier

Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Gebruikershandleiding (mijn) personeelsdossier Inhoud 1. Inleiding (mijn) personeelsdossier... 3 2. Mijn dossier... 3 3. Mijn instellingen... 5 4. Personeelsdossier... 6 5. De taakbalk aan de linkerzijde...

Nadere informatie

Releasenotes Rapportage Unit4 Personeel & Salaris Versie 16.2 (2016)

Releasenotes Rapportage Unit4 Personeel & Salaris Versie 16.2 (2016) Goed om te weten Compatibiliteit met Unit4 Personeel & Salaris Om met deze versie van de rapportage te kunnen werken moet 16.2 van Unit4 Personeel & Salaris zijn geïnstalleerd. Nieuw: Kostprijslijst Vorig

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Oplevering nog onder voorbehoud Naar update volgende maand

Oplevering nog onder voorbehoud Naar update volgende maand Onze product updates bevatten een overzicht van de klantwensen die in onze maandelijkse update gerealiseerd zijn. Ook vindt u hier de overige technische wijzigingen die doorgevoerd gaan worden in die maand.

Nadere informatie

Releasenotes Rapportage Unit4 Personeel & Salaris Versie 14.6(2014)

Releasenotes Rapportage Unit4 Personeel & Salaris Versie 14.6(2014) Inleiding Versie 14.6 is de laatste versie die u van ons ontvangt voor het rapporteren over 2014. In deze versie wordt u de mogelijkheid geboden de extra gewerkte uren mee te laten tellen bij de berekening

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

FASTER FORWARD ELEMENTS APLAZA

FASTER FORWARD ELEMENTS APLAZA FASTER FORWARD ELEMENTS APLAZA Inhoud Aplaza... 3 Wat is Aplaza?... 3 Hoe werkt de koppeling Faster Forward Elements Aplaza?... 3 Soort documenten Aplaza... 7 Prolongatie import... 7 Versiebeheer... 7

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl

Basishandleiding. Werknemerloket. Loket.nl Basishandleiding Werknemerloket Loket.nl Inhoudsopgave 1 WERKNEMERLOKET... 3 2 TOEGANG TOT WERKNEMERLOKET... 4 3 TOEGANG TOT DE APP WERKNEMERLOKET... 4 4 ESS VIA BANKPORTALEN (FINBOX)... 5 5 DE STARTPAGINA...

Nadere informatie

Reserveringen in Uitzendbedrijven ABU en NBBU I en II

Reserveringen in Uitzendbedrijven ABU en NBBU I en II Reserveringen in Uitzendbedrijven ABU en NBBU I en II Inhoud In het kort...1 Standaard reserveringspercentages (jaar 2014)...1 Reserveringen in de loonberekeningen...2 Reserveringen in de journaalpost...4

Nadere informatie

Doel: VAKANTIEGELD. Instellingen: Tips & Trucs UNIT4 Multivers Salaris

Doel: VAKANTIEGELD. Instellingen: Tips & Trucs UNIT4 Multivers Salaris Tips & Trucs UNIT4 Multivers Salaris VAKANTIEGELD Instellingen: Vooraf in te stellen in UNIT4 Multivers Salaris. 1. Eerst moet er worden gezorgd dat er inde desbetreffende werkgever reservering van vakantie

Nadere informatie

( u i t g e b r e i d e v e r s i e )

( u i t g e b r e i d e v e r s i e ) H andleiding P - services D igitaal inschrijven ( u i t g e b r e i d e v e r s i e ) In deze handleiding staat stapsgewijs beschreven hoe u uw medewerker digitaal in kunt schrijven. De digitale inschrijving

Nadere informatie

HANDLEIDING. voor werkgevers in de Metalektro. Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen.

HANDLEIDING. voor werkgevers in de Metalektro. Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. HANDLEIDING voor werkgevers in de Metalektro Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. 1 1. Inloggen op Inzendportaal.nl...3 2. Werknemer zoeken...4 3. Dienstverband

Nadere informatie

Alles voor een ouderling

Alles voor een ouderling Gebruikers van Scipio Online Alles voor een ouderling Binnen Scipio Online kunt met diverse rollen aan de slag. In de rol van ouderling heeft u toegang tot de ledengegevens van de leden in uw eigen wijk

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar.

Hoe werkt het? Mocht je na het lezen van dit boekje toch nog vragen hebben, staan onze medewerkers op de vestiging natuurlijk graag voor je klaar. WERKWIJZER Hoe werkt het? Welkom bij Flexion Uitzendbureau. In dit boekje behandelen we de meest gestelde vragen die voorkomen wanneer je voor het eerst via ons aan het werk gaat. Mocht je na het lezen

Nadere informatie

Handleiding. Software voor integraal verzuimmanagement. Verzuim Onder Controle Lloydstraat 5 (Unit 1.13) 3024 EA Rotterdam

Handleiding. Software voor integraal verzuimmanagement. Verzuim Onder Controle Lloydstraat 5 (Unit 1.13) 3024 EA Rotterdam Handleiding Software voor integraal verzuimmanagement Verzuim Onder Controle Lloydstraat 5 (Unit 1.13) 3024 EA Rotterdam Telefoon: 0411-760 000 Fax: 0411-760 001 E-mail (algemeen): info@verzuimondercontrole.nl

Nadere informatie

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5

Update documentatie. versie 6.5. versie 6.5 Een nieuwe versie van Intramed: nieuwe mogelijkheden, verbeteringen en oplossingen. Met deze versie voldoet Intramed ruim op tijd aan de landelijke afspraak om per 1 mei 2012 met de vernieuwde GZ-standaard

Nadere informatie

Excel Controller. Handleiding voor Exact/Grote Beer journalisering XML Formaat in Excel.xls

Excel Controller. Handleiding voor Exact/Grote Beer journalisering XML Formaat in Excel.xls Handleiding voor /Grote Beer journalisering XML Formaat in Excel.xls /Grote Beer boekingen in Excel Auteur(s) M.S. van Dam Date of creation 03-02-2011 Voorwoord Het Excel bestand journalisering in Excel.xls

Nadere informatie

Historische lonen en verschillenjournaal

Historische lonen en verschillenjournaal Historische lonen en verschillenjournaal Inhoud In het kort...1 Twee 'geheugen-varianten'... 1 Salarishistorie... 1 Overschreven loon herstellen... 2 Verschillen in geëxporteerde journaalposten... 4 Voorbeeld

Nadere informatie

Knop om maatregelen toe te voegen

Knop om maatregelen toe te voegen Heel veel nieuwe mogelijkheden in de 4.2 update, met name het advies gedeelte is fors veranderd. Vanwege deze update proberen we middels deze bijdrage een extra uiteg te geven. Na een normale invoer klik

Nadere informatie

Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd

Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd Handleiding Boomloon salarissoftware voor de werkgever 7 minuten leestijd 1. Inloggen 2. Inloggen lukt niet 3. Overzicht dashboard 4. Verzoek van de medewerker en mutatieformulier goedkeuren 5. Rapporten

Nadere informatie

Verlofregistratie. Handleiding

Verlofregistratie. Handleiding Verlofregistratie Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

WASA WebApplicatie Sloopregeling Autobedrijven. Mutatielijst bij de gebruikershandleiding versie 3.0

WASA WebApplicatie Sloopregeling Autobedrijven. Mutatielijst bij de gebruikershandleiding versie 3.0 WASA WebApplicatie Sloopregeling Autobedrijven Mutatielijst bij de gebruikershandleiding versie 3.0 Datum 18 augustus 2009 Auteur ARN/jk/pm Inleiding Voor u ligt de mutatielijst die hoort bij de WASA gebruikershandleiding

Nadere informatie

Handleiding Webservices Flexwerker

Handleiding Webservices Flexwerker Handleiding Webservices Flexwerker 1 Inhoudsopgave 1. Webservices... 3 1.1 Heb je nog geen account of ben je de inloggegevens kwijt?... 3 1.2 Inloggen... 3 2. Mijn gegevens... 3 3. Urenportaal... 4 3.1

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Youforce

Veelgestelde vragen Youforce Veelgestelde vragen Youforce 1. Inleiding... 2 2. Ondersteuning door en instelling van internet browsers... 3 3. Inloggen/wachtwoord vergeten... 5 4. Handleiding en help... 6 5. Verwerking van en opslaan

Nadere informatie

Handleiding Salariscentrum.nl

Handleiding Salariscentrum.nl Handleiding Salariscentrum.nl Salariscentrum.nl is het online platform waarop verschillende diensten worden aangeboden aan geregistreerde gebruikers van Salarisadministratie en PayCheck van Wolters Kluwer.

Nadere informatie

Finsys 5. Verwerken boekhoudkundige gegevens algemeen. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.4

Finsys 5. Verwerken boekhoudkundige gegevens algemeen. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.4 Finsys 5 Verwerken boekhoudkundige gegevens algemeen versie 5.4 Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel 1 Verwerken boekhoudkundige gegevens algemeen 2 Stap 1 1: Stap 2 2: Stap 3 3:

Nadere informatie

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag?

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? 1 Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? Stap 1: Kantoor beschikbaarheid Check eerst of er via het online reserveringssysteem kantoren beschikbaar zijn. 1. Vul kantoor grootte

Nadere informatie

Handleiding wijzigingen in Kindkans

Handleiding wijzigingen in Kindkans Handleiding wijzigingen in Kindkans 14 november 2014 Inhoudsopgave 1. Toelaatbaarheidsverklaringen... 3 Nieuw tabblad bij Hulpvraag... 3 Evaluatie toevoegen... 5 Standaardbrief genereren... 7 Status TLV

Nadere informatie

Excellerend Kwartaaltip 2015-3

Excellerend Kwartaaltip 2015-3 Draaitabellen III Draaitabel over meerdere tabbladen In de voorgaande twee kwartaaltips heb ik wat mogelijkheden laten zien van een draaitabel die gegevens samenvat vanuit één tabel. Maar wat moet je nu

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 8

1 Alure Jaarovergang 2 / 8 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1

HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 HANDLEIDING URENPORTAAL FlexwerkerFydalo Flexwerkers pagina 1 Urendeclaraties. Declareren van de gewerkte uren doe je online via www.fydalo.nl Deze korte handleiding gaat over het juist invoeren van de

Nadere informatie

Voorbereiden declaratie en rapportage

Voorbereiden declaratie en rapportage Voorbereiden declaratie en rapportage Introductie Met de introductie van het VitalHealth KIS zullen voortaan de declaratie naar de zorgverzekeraar én de indicatoren rapportages plaats vinden op basis van

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Rapportages instellen

Rapportages instellen Versie 2.0 Introductie In Finchline is het mogelijk om over de ingestelde widgets (grafische weergaven) een rapportage te ontvangen en versturen in PDF of Excel. In deze handleiding komen alle opties,

Nadere informatie

Handleiding SVS-Online

Handleiding SVS-Online Telefoon: Fax-voice: E-mail: 030-711 57 12 084-877 71 36 info@svservicecenter.nl Handleiding SVS-Online In deze handleiding worden de voor u meest belangrijke mogelijkheden, zoals het in- en uitdienst

Nadere informatie

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015

Instructie OASE. Datum: 23-6-2015 Instructie Inleiding Gemeenten en cursusinstellingen kunnen online kandidaten aanmelden voor het centraal inburgeringsexamen. Daarvoor kunt u gebruik maken van het Online Aanmeld Systeem Examens (). is

Nadere informatie

Urenverantwoording - instellingen

Urenverantwoording - instellingen Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om de Urenverantwoording module in gebruik te kunnen nemen. Let op: Als de Urenverantwoording module geactiveerd is dan worden de

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Releasenotes. Prinsys

Releasenotes. Prinsys Releasenotes Prinsys 11.0.5 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Samenvatting... 3 2.1 Systeemeisen... 4 2.2 Installeren... 4 3 Nieuwe functionaliteit... 5 4 Nu beschikbaar in de web... 7 4.1 CSV en

Nadere informatie

Voor de Gebruiker. September 2017

Voor de Gebruiker. September 2017 Voor de Gebruiker September 2017 Algemene gebruikers handleiding Zorg van de Zaak portaal 7 Rapporten Let op: Het is afhankelijk van uw rol in het Zorg van de Zaak online portaal of u deze faciliteit wel

Nadere informatie

Handleiding OSIRIS Self Service. Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten

Handleiding OSIRIS Self Service. Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten Schermen en procedures in OSIRIS voor docenten en studenten Onderhoud en versiebeheer Dit document is eigendom van de projectleider Implementatie Osiris Volg. Wijzigingen aan het document worden geïnitieerd

Nadere informatie

ConsultManager ROM module

ConsultManager ROM module ConsultManager ROM module Voorbereiding - Voordat u ROM testen electronisch kunt klaarzetten en laten invullen door uw cliënten, moet u zich eerst aanmelden bij de leverancier van uw keuze (ManageWare

Nadere informatie

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid

KALB Salarisportal. Handleiding voor werknemers. Uitgebreid KALB Salarisportal Handleiding voor werknemers Uitgebreid Versie 20160124 Pagina 1 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 HET AANMAKEN VAN UW INLOG ACCOUNT... 3 INLOGGEN OP DE SALARISPORTAL... 4 UW SALARISSPECIFICATIE

Nadere informatie

Frequently Asked Questions (FAQ)

Frequently Asked Questions (FAQ) Frequently Asked Questions (FAQ) 1. Inleiding...2 2. Ondersteuning door en instelling van internet browsers...3 3. Inloggen/wachtwoord vergeten...4 4. Handleiding en help...4 5. Verwerking van en opslaan

Nadere informatie

Stap 5. Koppel vervolgens de Stages aan de AIOS op het blad AIOS Stageplaats (figuur 5). Nu kunnen de Stage specifieke afspraken aangemaakt worden.

Stap 5. Koppel vervolgens de Stages aan de AIOS op het blad AIOS Stageplaats (figuur 5). Nu kunnen de Stage specifieke afspraken aangemaakt worden. Met de Excelapplicatie Opleidingskalender kunt u afspraken in het kader van de opleiding met AIOS per Ziekenhuis/Opleiding per specialisme plannen en beheren. Introductie Deze Excelapplicatie is gemaakt

Nadere informatie

In deze handleiding kunt je de stappen vinden die je kunt uitvoeren om de foto s in Sportlink te zetten.

In deze handleiding kunt je de stappen vinden die je kunt uitvoeren om de foto s in Sportlink te zetten. Handleiding toevoegen foto bij het lid t.b.v. lidmaatschapskaart NHV. In deze handleiding kunt je de stappen vinden die je kunt uitvoeren om de foto s in Sportlink te zetten. Het is belangrijk dat de pasfoto

Nadere informatie

Hand out planners / Leidinggevende van Assistenten

Hand out planners / Leidinggevende van Assistenten Hand out planners / Leidinggevende van Assistenten (variabele roosters) Medrie Versie 22 mei 2014 Inleiding Wanneer de term planner wordt gebruikt wordt in het geval van Medrie ook leidinggevende bedoeld.

Nadere informatie

Handleiding registratiesysteem

Handleiding registratiesysteem Handleiding registratiesysteem Deze handleiding geeft u uitleg over het registratiesysteem van Bas. De stappen die doorlopen moeten worden om via het klachtenformulier een klacht of vraag in te dienen

Nadere informatie

Verloningen nieuwe stijl

Verloningen nieuwe stijl Verloningen nieuwe stijl Inhoud In het kort... 1 Resultaten (serie)berekening dynamischer... 2 Verloning vanaf nul... 2 Cockpit bij verloning vanaf nul... 3 Toon reserveringsberekeningen bij verloning

Nadere informatie

Offective > Verkoop > Offertes

Offective > Verkoop > Offertes Offective > Verkoop > Offertes Met Offective kunt u ongelimiteerd offertes maken, na het klikken op het menu item Verkoop > Offertes komt onderstaand scherm, hier heeft u direct overzicht van de verschillende

Nadere informatie

Salaris in People Inc.

Salaris in People Inc. Salaris in People Inc. I Salaris in People Inc. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Salaris 2... 2 1.1 Salarisscherm... 3 1.2 Schalen en treden... 5 1.3 Salaris toekennen... 7 1.4 Berekeningen... 7 Betalingsperiode

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie