Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:"

Transcriptie

1 Handleiding Meldpunt Inloggen: U bereikt de site door op Meldpunt te klikken op de site van Arbo Unie. Het is ook mogelijk rechtstreeks in de ardressenbalk van Internet Explorer het adres. in te tikken. U ziet nu de inlogpagina. In het menu ziet u de volgende items Instructie: deze handleiding Home: ga terug naar deze pagina Login: inloggen voor geregistreerde gebruikers Login met de door Arbo Unie verstrekte gebruikersnaam en wachtwoord. Als het de eerste keer is dat u inlogt, vult u bij wachtwoord "de postcode van uw vestigingsadres" in. Er verschijnt dan een scherm waarin u wordt gevraagd om uw wachtwoord te veranderen en een -adres op te geven van de contactpersoon van uw bedrijf voor Meldpunt. Na het veranderen van wachtwoord kunt u klikken op verder. Een volgende keer, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en het door u zelf opgegeven wachtwoord. Uitloggen: Uitloggen kan door uw browser af te sluiten. Starten: Om te beginnen met Meldpunt hoeft u geen gegevens in te voeren, het systeem wordt kant en klaar opgeleverd. U kunt echter de gegevens van uw werknemers controleren en eventuele onvolkomenheden muteren. Zoekschermen: Vrijwel elke pagina start met een zoekscherm. In dit zoekscherm kunt u op basis van een aantal zoekcriteria de gewenste werknemer zoeken. Het scherm ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: Keuzelijst Zoekcriteria voor het tonen van alle werknemers van het bedrijf Test. In vrijwel elk zoekscherm kunt u zoeken op naam, sofi-nummer en geboortedatum. Als u alle werknemers wilt zien, vult u een asterisk (*) in het veld Naam. Na het invoeren van de gewenste zoekcriteria klikt u op Zoeken. Er zal een lijst verschijnen van de werknemers die aan uw zoekconditie voldoen.

2 Menukeuzes Na het inloggen verschijnt de welkomstpagina met aan de linkerkant een aantal opties in het menu: Instructie (online help) Home (startpagina) Login (gebruikers kunnen hier inloggen) Dienstverbanden (tonen dienstverbanden) Verzuimhistorie (overzicht van verzuimgevallen) Verzuimregistratie (tonen, invoeren en wijzigen van verzuim) Werknemers (tonen, invoeren en wijzigen ven persoons- en dienstverbandgegevens) Zieke Werknemers (overzicht zieke werknemers per datum) Aanpassen werknemergegevens: Klik in het menu op 'Werknemers' zoek de desbetreffende medewerker op naam, sofi-nummer of geboortedatum of typ een asterisk (*) in het veld Naam. U komt dan in het volgende scherm. De volgende functies zijn mogelijk: Functie Aanpassen (in kolom naam) Aanpassen (in kolom dienstverband) Nieuw Uitleg Hiermee kunt u de persoonsgegevens van de betreffende werknemer wijzigen en opslaan. Hiermee kunt u de dienstverbandgegevens van de betreffende werknemer wijzigen en opslaan. Hiermee kunt u een nieuw dienstverband toevoegen aan de betreffende werknemer. Indien u een dienstverband wil wijzigen/maken krijgt u de volgende vraag:

3 Verzuim- en Hersteldmeldingen invoeren Klik in het menu op 'Verzuimregistratie' zoek de desbetreffende medewerker op naam, sofinummer of geboortedatum of typ een asterisk (*) in het veld Naam. U komt dan in het volgende scherm. Let er op dat het verzuimregistratie altijd per dienstverband geschiedt. Het kan dus voorkomen dat eenzelfde werknemer meerdere keren in de lijst verschijnt, steeds voor een ander dienstverband. De volgende functies zijn mogelijk: Link Zieken/niet-zieken Uitleg Bij het klikken op Zieken worden alleen ziekgemelde (of gedeeltelijk ziekgemelde) werknemers die voldoen aan dezelfde zoekcriteria getoond. Deze werknemers kunnen vervolgens enkel hersteld gemeld worden. Na het klikken op 'Niet-zieken' worden alleen de werknemers die aan de criteria voldoen getoond, zonder een actueel verzuim. Deze werknemers kunnen vervolgens alleen ziekgemeld worden. Keuzes verzuimregistratie In het overzicht van Allen wordt in de laatste kolom per dienstverband een keuzelijst getoond. Deze lijst bevat een aantal acties die op deze werknemer met dit dienstverband uitgevoerd kunnen worden. De mogelijke keuzes zijn: Actie Ziekmelden Toon laatste melding Hersteldmelden Ged. ziekmelden Corr. laatste melding Historie Uitleg De werknemer voor dit dienstverband ziekmelden. Gegevens opvragen over de laatste melding die gedaan is voor deze werknemer in dit dienstverband. De werknemer voor dit dienstverband hersteldmelden. De werknemer voor dit dienstverband gedeeltelijk ziek (of hersteld) melden) De laatste melding wijzigen. Een overzicht van alle meldingen voor deze werknemer in dit dienstverband opvragen.

4 Welke keuzes in de keuzelijst getoond worden, is afhankelijk van de toestand van de werknemer: Toon laatste melding, Correctie en Historie zijn alleen zichtbaar indien er eerdere meldingen voor dit dienstverband aanwezig zijn. Hersteldmelden wordt uiteraard alleen getoond als er actueel verzuim is gemeld en Ziekmelden als dat er niet is (zo zal in het overzicht van Zieken alleen de optie Hersteldmelden mogelijk zijn). Ged. Ziekmelden is altijd mogelijk (een werknemer met actueel verzuim kan via deze optie gedeeltelijk hersteld gemeld worden). Ziekmelden Een volledige (100%) ziekmelding start u door in de keuzelijst, die getoond wordt bij de betreffende werknemer/dienstverbandcombinatie, Ziekmelden te selecteren. Na het klikken op Ziekmelden verschijnt het volgende scherm: Na het aanvullen van de missende gegevens in dit scherm klikt u simpelweg op de knop ziekmelden waarna de medewerker is ziekgemeld.!!! Letop in dit scherm bevind zich tevens de mogelijkheid om een spoedcontrole aan te vragen. Het veld bijzonderheden mag NIET gebruikt worden voor het aanvragen van (spoed)acties.

5 Hersteldmelden Na het kiezen van Hersteldmelden uit de keuzelijst op de regel van de betreffende werknemer/dienstverbandcombinatie verschijnt de dialoog voor de hersteldmelding: Het enige vrij in te vullen gegeven is hier de Datum einde verzuim. Dit veld is verplicht en moet gevuld worden volgens de standaard format: dd-mm-jjjj. Tevens geldt dit voor alle andere datumvelden in de webapplicatie. Na het klikken op Hersteldmelden wordt de hersteldmelding gecontroleerd en, indien akkoord, doorgevoerd. Bij een correctie hersteldmelding verschijnt het volgende scherm: Voorbeeld van een goedgekeurde hersteldmelding Gedeeltelijk ziek/hersteldmelden Een gedeeltelijk ziek- (of hersteld) melding start u door in de lijst van werknemers en dienstverbanden bij een combinatie in de keuzelijst Ged. ziekmelden te kiezen. Er verschijnt nu een scherm dat nagenoeg gelijk is aan het formulier voor een ziekmelding. Het aankruisvakje Spoedcontrole aanvragen ontbreekt echter en er is een extra veld waarmee een percentage ziek (verplicht) opgegeven kan worden. Uiteraard moet in deze velden een waarde tussen de 1 en de 100 ingevuld worden Wanneer er geen verbinding gemaakt kan worden: Het kan gebeuren dat u na het inloggen onderstaande melding krijgt. Er kon geen verbinding gelegd worden met de registratiedatabase. U bent wel ingelogd en kunt u ziek- en hersteldmeldingen doorgeven. Gebruik daarvoor onderstaande links: Ziekmelden Hersteld melden

6 De meldingen zullen per naar de backoffice worden verstuurd. De verbinding met de Open Care Arbo database is dan (tijdelijk) verbroken. Alle keuzes in het menu zullen tot gevolg hebben dat er een boodschap wordt getoond dat betreffende functie momenteel niet mogelijk is t.g.v. een storing. U kunt echter ziek- of hersteldmeldingen per naar de backoffice sturen door gebruik te maken van de links in de getoonde tekst. Bij het klikken op 'Ziekmelden' krijgt u het volgende formulier te zien: Als u het formulier volledig heeft ingevuld en u klikt op Ziekmelden zullen de gegevens over de ziekmelding per aan de backoffice worden verstuurd, alwaar ze dan handmatig in Open Care Arbo ingevoerd kunnen worden. Op dezelfde manier is het mogelijk een hersteldmelding te doen via het navolgend formulier dat u te zien krijgt als u op 'Hersteldmelden' klikt:

7 Zieke werknemers Wanneer u op de menukeuze Zieke werknemers klikt, kunt u een overzicht opvragen van werknemers die op een bepaalde datum ziek waren of heden ziek zijn. Er kan gezocht worden op Afdeling, Naam, Werknemernr. en Sofi-nr. Tevens moet er een Peildatum ingevoerd worden, deze wordt altijd standaard gevuld met de systeemdatum (=datum van vandaag). De werknemers die op de gegeven dag ziek zijn (waren) zullen worden getoond. Na het invoeren van de velden en het klikken optonen verschijnt het overzicht: Indien u nog vragen heeft over MELDPUNT (zowel inhoudelijk als technisch), dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon verzuim bij Arbounie.

Klanthandleiding Meldpunt

Klanthandleiding Meldpunt Klanthandleiding Meldpunt Oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Uitloggen... 4 1.2 Zoekschermen... 4 2. Menukeuzes 5 2.1 Aanpassen werknemergegevens.. 5 2.2 Verzuim- en hersteldmeldingen invoeren..

Nadere informatie

Klanthandleiding Meldpunt

Klanthandleiding Meldpunt Klanthandleiding Meldpunt Oktober 2017 Inhoudsopgave 1. Inloggen 3 1.1 Uitloggen... 4 1.2 Zoekschermen... 4 2. Menukeuzes 5 2.1 Aanpassen werknemergegevens.. 5 2.2 Verzuim- en Hersteldmeldingen invoeren..

Nadere informatie

Handleiding SVS-Online

Handleiding SVS-Online Telefoon: Fax-voice: E-mail: 030-711 57 12 084-877 71 36 info@svservicecenter.nl Handleiding SVS-Online In deze handleiding worden de voor u meest belangrijke mogelijkheden, zoals het in- en uitdienst

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIE-SYSTEEM CAMAS. Perspectief Groep

HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIE-SYSTEEM CAMAS. Perspectief Groep HANDLEIDING VERZUIMREGISTRATIE-SYSTEEM CAMAS Perspectief Groep INHOUDSOPGAVE Inleiding... 3 Aanmelden... 4 Verzuim... 5 Ziekmeldingen... 5 Herstelmeldingen/mutaties verzuimperioden... 9 Veelgestelde vragen...

Nadere informatie

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24

Hoofdstuk 5. Accountgegevens Hoofdstuk 6. Contact Mennens Hoofdstuk 7. Uitloggen Mennens Certificaten... 24 Gebruiksaanwijzingen Inhoudsopgave gebruiksaanwijzingen Mennens Certificaten Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Mennens Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 3-1.2 Inloggen... 4 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl

Telefoon: +31(0)50 3183031 Fax: +31(0)50 3181656 E-mail: Groningen@mennens.nl Mennens Amsterdam BV Contactweg 40 1014 AN AMSTERDAM Postbus 8051 1005 AB AMSTERDAM Mennens Dongen BV Metaalstraat 5 5107 ND Dongen Postbus 260 5100 AG Dongen Mennens Groningen BV Duinkerkenstraat 33 9723

Nadere informatie

Handleiding People Inc. - ArboUnie link

Handleiding People Inc. - ArboUnie link Handleiding People Inc. - ArboUnie link I Installatie en Gebruik Arbo Unie link voor People Inc. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc. - ArboUnie link 2 1.1 Inleiding... 2 1.2 Werking... van de link 2

Nadere informatie

HANDLEIDING Online personeel en salaris

HANDLEIDING Online personeel en salaris HANDLEIDING Online personeel en salaris Inloggen op loket.nl Via https://online.loket.nl/vsp.prd.loket.new/ kunt u inloggen op de online applicatie van loket.nl. U komt op het onderstaande inlogscherm.

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5

Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten Taal keuze Inloggen... 5 Pagina 1 van 27 Inhoudsopgave Handleiding Safe Site Certificaten Portal Hoofdstuk 1. Beginnen en inloggen op Safe Site Certificaten... 3-1.1 Taal keuze... 4-1.2 Inloggen... 5 Hoofdstuk 2. Het Startscherm

Nadere informatie

Opstarthandleiding Click & Claim (VV)

Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Opstarthandleiding Click & Claim (VV) Versie 7.1 september 2004 Inhoudsopgave 1 Inleiding: Click & Claim opstarten... 3 2 In- en uitloggen Click & Claim... 3 3 Click & Claim gebruiksklaar maken... 4 3.1

Nadere informatie

Werken met de Verwijsindex Rechtenrol Gebruiker

Werken met de Verwijsindex Rechtenrol Gebruiker Deze instructie geeft uitleg over het werken met de Verwijsindex als gebruiker. De rechten voor gebruiker kunnen per regio verschillen. Indien u één of meerdere handelingen niet kunt verrichten, maar deze

Nadere informatie

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm:

Inloggen Als u zich al eerder heeft aangemeld gaat u naar: https://rbs2web.connexxion.nl U ziet dan het volgende inlogscherm: Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie

Handleiding. Absentum Verzuimregistratiesysteem (Quick handleiding) Handleiding Verzuimregistratiesysteem (Quick) Blad 1 van 12 2015.

Handleiding. Absentum Verzuimregistratiesysteem (Quick handleiding) Handleiding Verzuimregistratiesysteem (Quick) Blad 1 van 12 2015. Handleiding Absentum Verzuimregistratiesysteem (Quick handleiding) Handleiding Verzuimregistratiesysteem (Quick) Blad 1 van 12 2015.02 Inhoudsopgave INLEIDING: ABSENTUM VERZUIMREGISTRATIE IN HET KORT 3

Nadere informatie

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding

MKBPLUSDIENSTEN. Werkgevershandleiding MKBPLUSDIENSTEN Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemerdata...

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Loket

Handleiding Digitaal Loket Wat is het Digitaal Loket SAZAS? Het Digitaal Loket SAZAS vindt u op www.sazas.nl. Het Digitaal Loket bevat de gegevens van uw verzuimverzekering. Het is uw verzekeringsdossier. Zo kunt u snel en gemakkelijk

Nadere informatie

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal

Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Handleiding voor het gebruiken van Reisportaal Hieronder vindt u een instructie voor het gebruik van Reisportaal van Connexxion Taxi Services. Reisportaal is een online service waarmee u heel eenvoudig

Nadere informatie

Handleiding digitaal aanmelden bij de MO-zaak

Handleiding digitaal aanmelden bij de MO-zaak datum 24-9-2012 Versie 1.6 Pagina 2 van 15 Inhoud 1. Vereiste instellingen (eenmalig instellen)... 3 1.1 De site van de Mo-zaak toevoegen aan de vertrouwde websites... 3 1.2 Pop-Up blokkering... 4 1.3

Nadere informatie

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1

Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding OnLine voor de Opdrachtgever Versie 3.1 Handleiding voor de Opdrachtgever EuroSystems B.V. Nieuwegein 2008, EuroSystems B.V., Nieuwegein Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Handleiding inschrijfsysteem - Admin

Handleiding inschrijfsysteem - Admin Handleiding inschrijfsysteem - Admin Inhoud Inloggen... 2 Wachtwoord vergeten?... 2 Instellingen... 2 Docenten... 3 Ruimte... 4 Email... 4 Email wijzigen... 4 Loginnaam... 5 Tijden... 5 Afspraken... 6

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker

Online urenportal. Gebruikershandleiding voor medewerker Online urenportal Gebruikershandleiding voor medewerker Versie: 1.0/2015 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 1.1 Uitgangspunt van deze handleiding... 3 Minimale eisen bij gebruik van de webportal... 3 Ondersteuning/support...

Nadere informatie

Handleiding Meldpunt 1 HOE WERKT HET MELDLOKET?

Handleiding Meldpunt 1 HOE WERKT HET MELDLOKET? Handleiding Meldpunt 1 HOE WERKT HET MELDLOKET? U hebt toegang tot het digitale meldloket van Interpolis. Op de site www.interpolis.nl/personeel kunt u uw verzuim- en herstelmeldingen en wijzigingen doorgeven.

Nadere informatie

Handleiding Occure verzuimportaal

Handleiding Occure verzuimportaal Handleiding Occure verzuimportaal April 2015 Inhoudsopgave: 1. Inleiding 2. Inloggen Inloggen Checklist voor verdere handelingen 3. Openingsscherm Mijn Dashboard Overzicht Actueel Verzuim, Acties, Managementrapportages

Nadere informatie

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL

REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL REMA TIP TOP - UW SPECIALIST IN TPMS Verkorte handleiding webshop WWW.TPMSSPECIALIST.NL INLOGGEN De REMA TIP TOP TPMS webshop kunt u bezoeken via www.tpmsspecialist.nl. Log hier in met uw gebruikersnaam

Nadere informatie

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER

REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER HANDLEIDING REGISTREREN CONCERT IN CONCERTKALENDER BRASS BAND HEIST Versie 1.1 27/08/2015 Inhoud Registreren op de website... 3 Inloggen op de website... 5 Nieuw concert toevoegen... 6 Tonen concertkalender...

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen Mijn Amersfoortse 3 2. Overzicht Mijn Amersfoortse 4 3. Inzien en wijzigingen gegevens 5 - Gegevens contracthouder 5 - Gegevens contracten 6 - Gegevens

Nadere informatie

Opstarthandleiding Click & Claim Verkorte Versie. 1 van 15

Opstarthandleiding Click & Claim Verkorte Versie. 1 van 15 Opstarthandleiding Click & Claim Verkorte Versie 1 van 15 Inhoudsopgave Pagina 1. Inleiding: Click & Claim opstarten 3 2. In- en uitloggen Click & Claim 4 3. Click & Claim gebruiksklaar maken 5 3.1. Inlezen

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven leden

Handleiding online inschrijven leden Handleiding online inschrijven leden Gent l 20 augustus 2015 Deze applicatie werd ontwikkeld voor recentere browsers (bv. Internet Explorer 9) Indien u problemen hebt om trainingsgroepen toe te voegen,

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014

Gebruikershandleiding Digitale salarisstrook Versie november 2014 Versie november 2014 OHM Roosevelstraat 18, 2321 BM Leiden Postbus 4009, 2301 RA Leiden T. (071) 5166600 F. (071) 5166699 www.ohm.nl Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Starten met Youforce...4 2.1 Inloggen

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van. Nabij Patiënt Testen. Met web applicatie Tropaz 2.0 Bladnr : 1/16 Gebruikers Handleiding voor instellingen die gebruik maken van Nabij Patiënt Testen Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon:

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

Handleiding. Meetingpoint DAK

Handleiding. Meetingpoint DAK Handleiding Meetingpoint DAK 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave 2 2. Inloggen 3 3. Aanvragen van polis 4 3.1 Invoeren van een nieuwe relatie 4 3.2 Relatie zoeken 6 3.3 Invoeren van een offerte of polis

Nadere informatie

Handleiding Ledenadministratiepakket

Handleiding Ledenadministratiepakket Handleiding Ledenadministratiepakket Badminton Nederland heeft met ingang van 1 januari 2015 een nieuw ledenadministratie pakket. Badminton Nederland heeft bij het laten ontwerpen van dit pakket zoveel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding KlachtenVolgSysteem (KVS) > Huurdersportaal Pagina 1 van 7 Inleiding Met deze beknopte gebruikershandleiding helpen wij u gewend te raken aan het online KlachtenVolgSysteem, hierna

Nadere informatie

De software kan óf van CD (of USB stick) geïnstalleerd worden op de PC, of van de Concor website.

De software kan óf van CD (of USB stick) geïnstalleerd worden op de PC, of van de Concor website. ConcorZoek programma Korte gebruikershandleiding Versie handleiding: 18 april 2006 Software ontwikkeld door: Wybo Hoekstra Handleiding: Enno van der Velde Beschrijving Met het ConcorZoek programma kan

Nadere informatie

Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Instantie beheerder

Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Instantie beheerder Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Instantie beheerder Deze instructiekaart geeft uitleg over het werken met de Verwijsindex als instantie beheerder. De rechten voor instantie beheerder

Nadere informatie

Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte.

Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte. Het melden van schade of overlast in de openbare ruimte. Als u in de gemeente Kollumerland c.a. op straat, aan een gebouw, of ergens anders in de openbare ruimte iets heeft waargenomen dat u aan de gemeente

Nadere informatie

MIJN KREDIET HANDLEIDING

MIJN KREDIET HANDLEIDING Biedt uitkomst HANDLEIDING MIJN KREDIET Biedt uitkomst Handleiding Mijn Krediet Wat is Mijn Krediet? Aanmelden voor Mijn Krediet Inloggen in Mijn Krediet Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten? De

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen

Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Gebruikershandleiding Cicero Trainingen Inhoud Hoe log ik in?... 2 Gevolgen van de privacyverklaring... 4 Werken op een groepsaccount van Cicero... 4 Wachtwoord vergeten... 5 Ingelogd zijn... 5 Individueel

Nadere informatie

Aan de slag met Meldverzuim

Aan de slag met Meldverzuim Aan de slag met Meldverzuim Inhoudsopgave Inloggen... Risicoscan... Wachtwoord wijzigen... Werknemer aanmelden... Werknemer ziek melden... Loonstrook werknemer uploaden... 5 7 Werknemer beter melden...

Nadere informatie

Handleiding Koopvaardij Portaal

Handleiding Koopvaardij Portaal Handleiding Koopvaardij Portaal (kvdportaal.nl) Deze handleiding loodst u stap voor stap door de bediening van het portaal heen. 1. Inloggen op Koopvaardij Portaal 2. Werknemer zoeken 3. Arbeidsverhouding

Nadere informatie

Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie

Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie 1 Internet explorer 1. Systeemeisen Om via het webbased formulier te kunnen registreren dient u te beschikken over een webbrowser.

Nadere informatie

September 2014 Versie 5.0

September 2014 Versie 5.0 September 2014 Versie 5.0 Inhoudsopgave Welkom bij het subsidieportaal van Agentschap SZW... 3 Account aanmaken en inloggen... 3 Home pagina... 5 Mijn gegevens... 6 Mijn gegevens aanpassen... 7 Gebruikersnaam

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

Handleiding GVV-web medewerker Locatie

Handleiding GVV-web medewerker Locatie Handleiding GVV-web medewerker Locatie Inhoudsopgave Inleiding 2 1 Zoeken reiziger 4 2 Muteren reiziger 4 2.1 Acties 5 3 Opvragen gegevens reiziger 6 3.1 Personalia 6 3.2 Mutaties 7 3.3 Dagelijkse planning

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl

Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Gebruikershandleiding Mijn cliëntportaal www.arienszorgpalet.nl Versie 1 mei 2016 1 Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen Mijn cliëntportaal 4 Voorbeeld Mijn cliëntportaal 7 Mijn afspraken 8 Mijn dossier

Nadere informatie

Databroker invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie. Definitief / 21 augustus 2018 / versie

Databroker invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie. Definitief / 21 augustus 2018 / versie Databroker invoer NHR datasets 2018 Pacemaker- en ICD registratie Definitief / 21 augustus 2018 / versie 2018.0.3 Versie: 2018.0.3 Datum: 21 augustus 2018 Voor informatie neem contact op met: Nederlandse

Nadere informatie

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders

Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders Handleiding werkwijze e-bestel site Smulders - Aanmelden: Het aanmelden gebeurt door als eerste het adres in te vullen op uw microsoft internet explorer pagina. De naam van het adres is: http://www.smulders-bv.nl/

Nadere informatie

Handleiding Xpert Suite

Handleiding Xpert Suite Handleiding Xpert Suite Inhoud Handleiding Xpert Suite... 1 Inloggen... 3 Startpagina... 3 Overzicht werknemers... 3 Werkgevergegevens... 5 Medewerker gegevens... 6 Nieuwe werknemer toevoegen... 6 Dienstverband...

Nadere informatie

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven

Taxis Pitane Link. (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Taxis Pitane Link (gebruikershandleiding) Censys BV - Eindhoven Inhoud Wat is Taxis Pitane Link?... 4 Inloggen in Taxis Pitane Link... 5 Wachtwoord vergeten... 6 Startscherm of hoofdmenu... 7 Helpvensters

Nadere informatie

Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren

Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren Data Management Patiënt toevoegen en onderzoeksdata invoeren U bent door uw organisatie gevraagd op te treden als contactpersoon voor het FreeStyle Libre register van het Zilveren Kruis. De patiënt vult

Nadere informatie

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE

HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE HANDLEIDING MIJN AMERSFOORTSE INHOUDSOPGAVE 1. Inloggen Mijn Amersfoortse 3 2. Overzicht Mijn Amersfoortse 4 3. Inzien en wijzigingen gegevens 5 - Gegevens contracthouder 5 - Gegevens contracten 6 - Gegevens

Nadere informatie

Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Gebruiker

Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Gebruiker Werken met de Verwijsindex Regio Arnhem (VIRA) Rechtenrol Gebruiker Deze instructiekaart geeft uitleg over het werken met de Verwijsindex als gebruiker. De rechten voor gebruiker kunnen per regio verschillen.

Nadere informatie

Handleiding People Inc. - Maetis link

Handleiding People Inc. - Maetis link Handleiding People Inc. - Maetis link I Handleiding Installatie en Gebruik Maetis link voor People Inc. Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 People Inc. - Maetis link 1.1 Inleiding... 1. Werking... van de link 1.3

Nadere informatie

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV

Handleiding inlenersportaal. Direct Payrolling BV Handleiding inlenersportaal Direct Payrolling BV Inhoudsopgave Het inlenersportaal... 4 1 Eerste maal inloggen... 5 2 Bedrijfsgegevens... 5 3 Mijn gegevens... 5 4 Gebruikers... 6 5 Aanvragen... 7 6 Plaatsingen...

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount.

1. Klik op de button rechtsboven Extranet en log in met gebruikersnaam en wachtwoord van het hoofdaccount. INSTRUCTIE GEBRUIKERSBEHEER Toevoegen/wijzigen van gebruikersaccounts voor het Extranet van www.europeesche.nl/extranet Versie 1.0 21-10-2015 A. AANMAKEN EXTRA GEBRUIKERS ONDER HET HOOFDACCOUNT Het account

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail

Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail Handleiding ZorgMail Secure e-mail - Webmail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem

Nadere informatie

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel

Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Handleiding TeeltCentraal van De Schakel Via de website van De Schakel, http://www.tvdeschakel.nl, kunt u onder het kopje teeltregistratie TeeltCentraal inloggen op TeeltCentraal. Nadat u met de inlogcodes

Nadere informatie

Handleiding Postersite EHBO Santpoort.

Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Handleiding Postersite EHBO Santpoort. Inhoud: 1. Account aanmaken 2. Inloggen 3. Account gegevens wijzigen 4. Aan en afmelden evenementen 5. Overige tabbladen 6. Problemen 1. Account aanmaken Wanneer

Nadere informatie

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2

Studentenhandleiding. Question Bank. Versie 1.2 Studentenhandleiding Question Bank Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1. Inlogprocedure... 2 2. In Question Bank... 5 3. Cursus... 7 Toevoegen van vragen...17 Bekijken van de waardering van uw

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring

Gebruikershandleiding. Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding Ouder Login TSO De Kring Gebruikershandleiding ouder login Maakt u gebruik van of wilt u gebruik maken van de tussenschoolse opvang op PCBS De Kring, dan kunt u zich via de website

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor Zelfmetende patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Ondervindt u problemen bij het gebruik van het programma Tropaz, neemt u dan contact op met uw eigen trombosedienst. 2012

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding Porta

Gebruikers- handleiding Porta Gebruikers- handleiding Porta Inleiding Met de applicatie Porta op ons extranet kunnen gegevensbestanden tussen het CAK en ketenpartners uitgewisseld worden. In deze handleiding is beschreven hoe u dit

Nadere informatie

Sportlinked App. mdwf Digitaal Wedstrijdformulier

Sportlinked App. mdwf Digitaal Wedstrijdformulier Sportlinked App mdwf Digitaal Wedstrijdformulier App downloaden App is beschikbaar voor Android en ios. En is NIET beschikbaar voor WindowsPhone. Registreren Registreren De gebruiker vult een e-mailadres

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding

De Liemers Helpt Partner Handleiding v1.1. De Liemers Helpt. Partner handleiding De Liemers Helpt Partner handleiding Je kunt de actuele versie van onze handleiding downloaden op: http://www.deliemershelpt.nl/partner-worden/partner-worden.html Registreren Om een account aan te maken

Nadere informatie

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0

Handleiding GlobeTrace Lite CMS V1.0 GlobeTrace Lite App Dit is een handleiding voor het gebruik van het GlobeTrace Lite CMS. De GlobeTrace Lite App en het achterliggende systeem is volledig gratis te gebruiken. Mocht u vragen hebben over

Nadere informatie

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding

Verzekeringsinzicht.nl. Gebruikershandleiding Inhoudsopgave Inleiding... 3 Wat is... 3 Wat is nog meer?... 3 Hoe gebruikt u deze handleiding?... 3 Werken met... 4 Inleiding... 4 Inloggen en uitloggen... 4 Inloggen... 4 Uitloggen... 5 Instellingen...

Nadere informatie

Handleiding verzuimloket

Handleiding verzuimloket Handleiding verzuimloket Uitvoerende instanties Dienst Uitvoering Onderwijs Versie 10.1 24 mei 2018 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 5 2 ALGEMEEN... 8 2.1 GEAUTORISEERD VOOR MEER DAN ÉÉN UITVOERENDE INSTANTIE...

Nadere informatie

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK

digitale salarisstrook www.raetonline.nl HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK HANDLEIDING DIGITALE SALARISSTROOK Versie 1.1 Pagina 1 van 8 augustus 2012 Inleiding Voor iedereen die maandelijks salaris ontvangt is de salarisstrook digitaal beschikbaar. De salarisstroken staan elke

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Snelstartgids DM WEB PORTAAL 2014. MediSoft. Versie 01.01 21-05-2014

Snelstartgids DM WEB PORTAAL 2014. MediSoft. Versie 01.01 21-05-2014 2014 Versie 01.01 21-05-2014 Inhoudsopgave 1. Wat is het dashboard?... 2 2. Hoe meld ik verzuim... 3 3. Hoe meld ik herstel... 4 4. Hoe zoek ik een dossier... 5 5. Hoe maak ik een nieuw dossier... 6 6.

Nadere informatie

SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL

SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL SNELGIDS VERZUIMSIGNAAL Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Inloggen...3 Werknemer zoeken...3 Werknemer toevoegen...3 Ziekmelden...3 Hersteld melden...4 Overige protocollen...4 Dossiers...4 Taken...4

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0

Gebruikers Handleiding voor patiënten. Met web applicatie Tropaz 2.0 Gebruikers Handleiding voor patiënten Met web applicatie Tropaz 2.0 Trombosedienst Leiden Poortgebouw Rijnsburgerweg 10 2333 AA Leiden Telefoon: 071-5262449 E-mail: trombosedienst@lumc.nl www.trombosedienst-leiden.nl

Nadere informatie

ZorgMail Secure e-mail

ZorgMail Secure e-mail ZorgMail Secure e-mail 2014 ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen in een data verwerkend systeem of uitgezonden in enige

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Opleidingscoördinator handleiding Zoetwaren-online.nl

Opleidingscoördinator handleiding Zoetwaren-online.nl Opleidingscoördinator handleiding Zoetwaren-online.nl Vooraf Met behulp van deze handleiding geven wij u uitleg over de opleidingscoördinator functionaliteiten van de opleiding Zoetwaren-online.nl. In

Nadere informatie

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 2. Functionaliteit in PE-online 2 2.1 Algemene aanwijzingen voor het gebruik van PE-online 2 2.2 Inloggen in PE-online 2 2.3

Nadere informatie

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount

1 Over Scouts Online. In deze handleiding komen de volgende onderwerpen aan bod: Inschrijven voor een activiteit. Aanmaken van een inlogaccount 1 Over Scouts Online Scouts Online (SOL) is het ledenadministratiesysteem voor alle scoutinggroepen in Nederland. Dus ook de Shawano s maken hier gebruik van om de ledenadministratie in bij te houden.

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

De handleiding voor de gebruikersbeheerder/administrator vindt u bij de knoppen Gebruikersbeheer en Instellingen.

De handleiding voor de gebruikersbeheerder/administrator vindt u bij de knoppen Gebruikersbeheer en Instellingen. Februari 2016 FAQ Hieronder treft u de meest gestelde vragen met antwoorden aan. Veel antwoorden en situaties staan ook in de Handleiding Zorg van de Zaak online portaal beschreven. Handleiding Waar kan

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk invullen

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie)

Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Handleiding P&S Xtra Online (Eigen Regie) Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Selecteer

Nadere informatie

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1

1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 Inhoud 1. Inleiding 1 1.1 Voor wie is deze handleiding? 1 1.2 Over PE-online 1 2. Functionaliteit in PE-online 2 2.1 Algemene aanwijzingen voor het gebruik van PE-online 2 2.2 Inloggen in PE-online 2 2.3

Nadere informatie

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker

Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB. Voor de flexmedewerker Handleiding Elektronisch werkurenbriefje E-WUB Voor de flexmedewerker Inleiding Je bent via Start People aan het werk bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij hoort het wekelijks invullen van je werkurenbriefje.

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de leden om eigen gegevens aan te passen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1 Vooraf 5 1.2 Wat is Mijn.PvdA.nl? 5 1.3 Inloggen op Mijn.PvdA.nl 5

Nadere informatie

Handleiding MijnUitkering

Handleiding MijnUitkering Versie 21 juli 2017 Handleiding MijnUitkering MijnUitkering is er voor: Het volledig online aanvragen van uw uitkering. U stuurt ook alle benodigde documenten online naar ons toe. Het makkelijk en overzichtelijk

Nadere informatie

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1.

Op de volgende pagina s vindt u de uitgebreide instructie. Handleiding De MVO-Wijzer voor gebruik van MVO-Stakeholderevaluatie Versie 1. U hebt de MVO-Stakeholderevaluatie aangeschaft, deze Stakeholderevaluatie wordt gebruikt wanneer een organisatie wil weten hoe het MVO-beleid van de organisatie beoordeeld wordt door medewerkers (inclusief

Nadere informatie

Gebruikershandleiding WVP Kalender 2013

Gebruikershandleiding WVP Kalender 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 1.1 WVP Kalender... 3 1.2 Voor wie?... 3 1.3 Handleiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Startpagina... 5 3.1 Bovenbalk... 5 3.2 Menu startpagina... 6 3.2.1

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Wachtwoord opvragen of vergeten... 4 Inzien

Nadere informatie