Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Keuzelijst. Handleiding Meldpunt. Inloggen:"

Transcriptie

1 Handleiding Meldpunt Inloggen: U bereikt de site door op Meldpunt te klikken op de site van Arbo Unie. Het is ook mogelijk rechtstreeks in de ardressenbalk van Internet Explorer het adres. https://meldpunt.arbounie.nl in te tikken. U ziet nu de inlogpagina. In het menu ziet u de volgende items Instructie: deze handleiding Home: ga terug naar deze pagina Login: inloggen voor geregistreerde gebruikers Login met de door Arbo Unie verstrekte gebruikersnaam en wachtwoord. Als het de eerste keer is dat u inlogt, vult u bij wachtwoord "de postcode van uw vestigingsadres" in. Er verschijnt dan een scherm waarin u wordt gevraagd om uw wachtwoord te veranderen en een -adres op te geven van de contactpersoon van uw bedrijf voor Meldpunt. Na het veranderen van wachtwoord kunt u klikken op verder. Een volgende keer, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en het door u zelf opgegeven wachtwoord. Uitloggen: Uitloggen kan door uw browser af te sluiten. Starten: Om te beginnen met Meldpunt hoeft u geen gegevens in te voeren, het systeem wordt kant en klaar opgeleverd. U kunt echter de gegevens van uw werknemers controleren en eventuele onvolkomenheden muteren. Zoekschermen: Vrijwel elke pagina start met een zoekscherm. In dit zoekscherm kunt u op basis van een aantal zoekcriteria de gewenste werknemer zoeken. Het scherm ziet er bijvoorbeeld als volgt uit: Keuzelijst Zoekcriteria voor het tonen van alle werknemers van het bedrijf Test. In vrijwel elk zoekscherm kunt u zoeken op naam, sofi-nummer en geboortedatum. Als u alle werknemers wilt zien, vult u een asterisk (*) in het veld Naam. Na het invoeren van de gewenste zoekcriteria klikt u op Zoeken. Er zal een lijst verschijnen van de werknemers die aan uw zoekconditie voldoen.

2 Menukeuzes Na het inloggen verschijnt de welkomstpagina met aan de linkerkant een aantal opties in het menu: Instructie (online help) Home (startpagina) Login (gebruikers kunnen hier inloggen) Dienstverbanden (tonen dienstverbanden) Verzuimhistorie (overzicht van verzuimgevallen) Verzuimregistratie (tonen, invoeren en wijzigen van verzuim) Werknemers (tonen, invoeren en wijzigen ven persoons- en dienstverbandgegevens) Zieke Werknemers (overzicht zieke werknemers per datum) Aanpassen werknemergegevens: Klik in het menu op 'Werknemers' zoek de desbetreffende medewerker op naam, sofi-nummer of geboortedatum of typ een asterisk (*) in het veld Naam. U komt dan in het volgende scherm. De volgende functies zijn mogelijk: Functie Aanpassen (in kolom naam) Aanpassen (in kolom dienstverband) Nieuw Uitleg Hiermee kunt u de persoonsgegevens van de betreffende werknemer wijzigen en opslaan. Hiermee kunt u de dienstverbandgegevens van de betreffende werknemer wijzigen en opslaan. Hiermee kunt u een nieuw dienstverband toevoegen aan de betreffende werknemer. Indien u een dienstverband wil wijzigen/maken krijgt u de volgende vraag:

3 Verzuim- en Hersteldmeldingen invoeren Klik in het menu op 'Verzuimregistratie' zoek de desbetreffende medewerker op naam, sofinummer of geboortedatum of typ een asterisk (*) in het veld Naam. U komt dan in het volgende scherm. Let er op dat het verzuimregistratie altijd per dienstverband geschiedt. Het kan dus voorkomen dat eenzelfde werknemer meerdere keren in de lijst verschijnt, steeds voor een ander dienstverband. De volgende functies zijn mogelijk: Link Zieken/niet-zieken Uitleg Bij het klikken op Zieken worden alleen ziekgemelde (of gedeeltelijk ziekgemelde) werknemers die voldoen aan dezelfde zoekcriteria getoond. Deze werknemers kunnen vervolgens enkel hersteld gemeld worden. Na het klikken op 'Niet-zieken' worden alleen de werknemers die aan de criteria voldoen getoond, zonder een actueel verzuim. Deze werknemers kunnen vervolgens alleen ziekgemeld worden. Keuzes verzuimregistratie In het overzicht van Allen wordt in de laatste kolom per dienstverband een keuzelijst getoond. Deze lijst bevat een aantal acties die op deze werknemer met dit dienstverband uitgevoerd kunnen worden. De mogelijke keuzes zijn: Actie Ziekmelden Toon laatste melding Hersteldmelden Ged. ziekmelden Corr. laatste melding Historie Uitleg De werknemer voor dit dienstverband ziekmelden. Gegevens opvragen over de laatste melding die gedaan is voor deze werknemer in dit dienstverband. De werknemer voor dit dienstverband hersteldmelden. De werknemer voor dit dienstverband gedeeltelijk ziek (of hersteld) melden) De laatste melding wijzigen. Een overzicht van alle meldingen voor deze werknemer in dit dienstverband opvragen.

4 Welke keuzes in de keuzelijst getoond worden, is afhankelijk van de toestand van de werknemer: Toon laatste melding, Correctie en Historie zijn alleen zichtbaar indien er eerdere meldingen voor dit dienstverband aanwezig zijn. Hersteldmelden wordt uiteraard alleen getoond als er actueel verzuim is gemeld en Ziekmelden als dat er niet is (zo zal in het overzicht van Zieken alleen de optie Hersteldmelden mogelijk zijn). Ged. Ziekmelden is altijd mogelijk (een werknemer met actueel verzuim kan via deze optie gedeeltelijk hersteld gemeld worden). Ziekmelden Een volledige (100%) ziekmelding start u door in de keuzelijst, die getoond wordt bij de betreffende werknemer/dienstverbandcombinatie, Ziekmelden te selecteren. Na het klikken op Ziekmelden verschijnt het volgende scherm: Na het aanvullen van de missende gegevens in dit scherm klikt u simpelweg op de knop ziekmelden waarna de medewerker is ziekgemeld.!!! Letop in dit scherm bevind zich tevens de mogelijkheid om een spoedcontrole aan te vragen. Het veld bijzonderheden mag NIET gebruikt worden voor het aanvragen van (spoed)acties.

5 Hersteldmelden Na het kiezen van Hersteldmelden uit de keuzelijst op de regel van de betreffende werknemer/dienstverbandcombinatie verschijnt de dialoog voor de hersteldmelding: Het enige vrij in te vullen gegeven is hier de Datum einde verzuim. Dit veld is verplicht en moet gevuld worden volgens de standaard format: dd-mm-jjjj. Tevens geldt dit voor alle andere datumvelden in de webapplicatie. Na het klikken op Hersteldmelden wordt de hersteldmelding gecontroleerd en, indien akkoord, doorgevoerd. Bij een correctie hersteldmelding verschijnt het volgende scherm: Voorbeeld van een goedgekeurde hersteldmelding Gedeeltelijk ziek/hersteldmelden Een gedeeltelijk ziek- (of hersteld) melding start u door in de lijst van werknemers en dienstverbanden bij een combinatie in de keuzelijst Ged. ziekmelden te kiezen. Er verschijnt nu een scherm dat nagenoeg gelijk is aan het formulier voor een ziekmelding. Het aankruisvakje Spoedcontrole aanvragen ontbreekt echter en er is een extra veld waarmee een percentage ziek (verplicht) opgegeven kan worden. Uiteraard moet in deze velden een waarde tussen de 1 en de 100 ingevuld worden Wanneer er geen verbinding gemaakt kan worden: Het kan gebeuren dat u na het inloggen onderstaande melding krijgt. Er kon geen verbinding gelegd worden met de registratiedatabase. U bent wel ingelogd en kunt u ziek- en hersteldmeldingen doorgeven. Gebruik daarvoor onderstaande links: Ziekmelden Hersteld melden

6 De meldingen zullen per naar de backoffice worden verstuurd. De verbinding met de Open Care Arbo database is dan (tijdelijk) verbroken. Alle keuzes in het menu zullen tot gevolg hebben dat er een boodschap wordt getoond dat betreffende functie momenteel niet mogelijk is t.g.v. een storing. U kunt echter ziek- of hersteldmeldingen per naar de backoffice sturen door gebruik te maken van de links in de getoonde tekst. Bij het klikken op 'Ziekmelden' krijgt u het volgende formulier te zien: Als u het formulier volledig heeft ingevuld en u klikt op Ziekmelden zullen de gegevens over de ziekmelding per aan de backoffice worden verstuurd, alwaar ze dan handmatig in Open Care Arbo ingevoerd kunnen worden. Op dezelfde manier is het mogelijk een hersteldmelding te doen via het navolgend formulier dat u te zien krijgt als u op 'Hersteldmelden' klikt:

7 Zieke werknemers Wanneer u op de menukeuze Zieke werknemers klikt, kunt u een overzicht opvragen van werknemers die op een bepaalde datum ziek waren of heden ziek zijn. Er kan gezocht worden op Afdeling, Naam, Werknemernr. en Sofi-nr. Tevens moet er een Peildatum ingevoerd worden, deze wordt altijd standaard gevuld met de systeemdatum (=datum van vandaag). De werknemers die op de gegeven dag ziek zijn (waren) zullen worden getoond. Na het invoeren van de velden en het klikken optonen verschijnt het overzicht: Indien u nog vragen heeft over MELDPUNT (zowel inhoudelijk als technisch), dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon verzuim bij Arbounie.

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Welkom bij SalarOnline

Welkom bij SalarOnline 1 Welkom bij SalarOnline Dit is het stappenplan van SalarOnline. In dit stappenplan vindt u de werkwijze van de meest gebruikte functies van SalarOnline. Indien u vragen of problemen heeft met de werking

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

Handleiding digitaal aanmelden bij de MO-zaak

Handleiding digitaal aanmelden bij de MO-zaak datum 24-9-2012 Versie 1.6 Pagina 2 van 15 Inhoud 1. Vereiste instellingen (eenmalig instellen)... 3 1.1 De site van de Mo-zaak toevoegen aan de vertrouwde websites... 3 1.2 Pop-Up blokkering... 4 1.3

Nadere informatie

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3 Handleiding 7x24.nl Algemeen In deze handleiding kunt informatie vinden over de algemene werkwijze van de site van 7x24.nl. Aspecten als aanmelden, informatie en de helpdesk komen hier aan de orde. Inhoud

Nadere informatie

Handleiding KIJK! webbased

Handleiding KIJK! webbased Handleiding KIJK! webbased 1 Copyright Bazalt november 2013 Inhoud Welkom... 3 1. Inloggen en uitloggen... 4 2. Gebruikers invoeren... 5 3. Groepen invoeren... 6 4. Gebruikers koppelen aan groepen... 7

Nadere informatie

Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen Gebruikershandleiding Online NHG-Toets

Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen Gebruikershandleiding Online NHG-Toets Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen Gebruikershandleiding Online NHG-Toets Document: Gebruikershandleiding Online NHG-Toets Versie: 2.4 Pagina s 23 Zoetermeer, mei 2013 INHOUDSOPGAVE TERMINOLOGIE...

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951

Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol. Denk ondernemend. Denk Bol. Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Gebruikersinstructie Mijn Bol voor gebruikers van Mijn Bol Datum: d.d. 26-11-2014 Helpdesk voor Mijn Bol t. (024) 36 66 951 Denk ondernemend. Denk Bol. Inhoudsopgave 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?...

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1

Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Gebruikers Handleiding voor zelfmanagementpatiënten Met web applicatie Tropaz 2.1 Trombosedienst Helmond Wesselmanlaan 25 5707 HA Helmond Telefoon:0492-595973 Fax: 0492-595059 E-mail: trombosedienst@elkerliek.nl

Nadere informatie

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker

Handleiding. Digitale. Salarisstrook. voor. medewerker Handleiding Digitale Salarisstrook voor de medewerker Pagina 1 van 15 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING EN VOORBEREIDING... 3 2 INLOGGEN IN HET MEDEWERKERDOSSIER... 4 3 INHOUD MIJN DOSSIER... 6 4 TABBLAD RESULTATEN...

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Handleiding Inkijk/Uitruil-website

Handleiding Inkijk/Uitruil-website Handleiding Inkijk/Uitruil-website Inleiding Op de Inkijk/Uitruil-website kun je als ingelogde gebruiker de volgende dingen doen: - een advertentie plaatsen in de garagesale - een foto of webcam plaatsen

Nadere informatie

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding

Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten. MijnOffice365 Beheerdershandleiding Altijd en overal toegang tot e-mail en documenten MijnOffice365 Beheerdershandleiding Inhoud Wat is MijnOffice365? 2 Inloggen op MijnOffice365 3 Een nieuw domein toevoegen aan uw Microsoft Office 365-account

Nadere informatie

Handleiding. Je ziet resultaat

Handleiding. Je ziet resultaat Handleiding Je ziet resultaat Inhoudsopgave 1. Versiebeheer... 3 2. Definities... 3 3. Werken met E-View... 5 4. Inloggen... 6 5. Menuopties... 7 6. Boomstructuur... 8 7. De grafiek... 9 8. Mijn account...

Nadere informatie

Uren 7x24: Urenregistratie op internet

Uren 7x24: Urenregistratie op internet Uren 7x24: Urenregistratie op internet HOME Met Uren 7x24 heeft u een zeer compleet en uitgebreid urenregistratiepakket tot uw beschikking. U kunt niet alleen uw bestede uren bijhouden, maar u creëert

Nadere informatie

Snelstartgids DM WEB PORTAAL 2014. MediSoft. Versie 01.01 21-05-2014

Snelstartgids DM WEB PORTAAL 2014. MediSoft. Versie 01.01 21-05-2014 2014 Versie 01.01 21-05-2014 Inhoudsopgave 1. Wat is het dashboard?... 2 2. Hoe meld ik verzuim... 3 3. Hoe meld ik herstel... 4 4. Hoe zoek ik een dossier... 5 5. Hoe maak ik een nieuw dossier... 6 6.

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding V1.0 Januari 2008 Inhoudsopgave 1. VOORWOORD....3 2. MINIMALE SYSTEEMEISEN....3 3. INSTALLATIE VAN DE SOFTWARE...4 3.1. INSTALLATIE WIZARD OPENEN....4 3.2. ACCEPTATIE VAN DE LICENTIEOVEREENKOMST....5

Nadere informatie

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009

HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE. versie 4.0.2.0 januari 2009 HANDLEIDING PREMIE BEREKENING SOFTWARE versie 4.0.2.0 januari 2009 Inhoudsopgave Downloaden Premie Berekening Software 3 Installatie Premie Berekening Software 7 Gebruik Premie Berekening Software 13 Algemene

Nadere informatie

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. versie t.b.v. eindgebruiker

HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL. versie t.b.v. eindgebruiker HANDLEIDING VERZUIMSIGNAAL versie t.b.v. eindgebruiker Samenvatting Document titel Auteur(s) : Handleiding VerzuimSignaal Eindgebruiker : Dhr. H. Smeijers Dhr. S.J.W. te Wierik Dhr. F.J. Schuurkamp Bestandsnaam

Nadere informatie

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1

eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 eservice Gebruikershandleiding eservice Gebruikershandleiding v1.0 Pagina 1 Inhoud Inhoud... 2 Maak een nieuwe gebruiker aan... 3 Registreer een machine... 8 Nieuwe tellerstand doorgeven... 11 Nieuwe bestelling

Nadere informatie

De software kan óf van CD (of USB stick) geïnstalleerd worden op de PC, of van de Concor website.

De software kan óf van CD (of USB stick) geïnstalleerd worden op de PC, of van de Concor website. ConcorZoek programma Korte gebruikershandleiding Versie handleiding: 18 april 2006 Software ontwikkeld door: Wybo Hoekstra Handleiding: Enno van der Velde Beschrijving Met het ConcorZoek programma kan

Nadere informatie

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON

HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON HANDLEIDING WEBMODULES ASSURANTIETUSSENPERSOON Inhoudsopgave 1. Functionaliteiten: pagina 2 2. Systeem opstarten: pagina 3 3. Inloggen: pagina 4 4. Offerte/polis aanvragen: pagina 5 5. Zoeken naar offerte:

Nadere informatie

PeopleOnline Startkaart

PeopleOnline Startkaart PeopleOnline Startkaart Gebruikerrol Casemanager Inloggen... 2 Startpagina... 2 Knoppenbalk... 3 Basisfuncties... 4 Werknemer ziek melden... 5 Openstaande verzuimgevallen... 5 Dossier... 6 Werklijst...

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie.

In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Handleiding digitale zorginkoopapplicatie Achmea Zorgkantoor Zorginkoop 2015 In deze handleiding leest u hoe u een offerte invult en verstuurt met behulp van de webapplicatie. Achmea Zorgkantoor 30 juni

Nadere informatie

CURSUSBOEK CONTRIBUTIEMODULE

CURSUSBOEK CONTRIBUTIEMODULE CURSUSBOEK CONTRIBUTIEMODULE Een gebruiksvriendelijke applicatie voor het beheren en verwerken van uw contributie Sportlink Services 09-01-2012 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 3 1.1 De handleiding... 3 1.2

Nadere informatie

ISIS. Gebruikershandleiding

ISIS. Gebruikershandleiding ISIS Gebruikershandleiding 7-8-2012 Inleiding Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 Aanvragen... 3 Het creëren van een nieuwe aanvraag... 3 Uw meldingen inzien... 5 Het afdrukken van de melding... 5 Het toevoegen

Nadere informatie