TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina."

Transcriptie

1 Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op dit subdomein kunnen uw werknemers inloggen; bijvoorbeeld Bakkerij.salaronline.nl. Eventueel kunt u hier al een logo selecteren. Dit logo zal linksboven getoond worden als de werknemer hierna inlogt. U krijgt ook nog een bevestiging per waarin het subdomein staat wat u heeft aangemaakt voor u en uw werknemers. Nadat u de wizard heeft voltooid wordt u automatisch naar het subdomein geleid. Hier logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u zojuist heeft opgegeven. TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

2 Nadat u bent ingelogd komt u op het tabblad Algemeen terecht. Op het tabblad Algemeen staan verschillende boxen waaraan u meteen kan zien of er mutaties en/of PDF bestanden voor u klaar staan. Uw accountant heeft bepaald of u gebruik mag maken van mutaties en/of PDF. In deze handleiding zijn de mutaties en pdf modules beschikbaar gesteld. Als uw accountant u voor één van beide niet heeft toegevoegd vallen er enkele opties weg. Indien u geen gebruikt maakt van mutaties maar alleen van PDF kunt u de komende stappen overslaan en verder gaan vanaf bladzijde 6.

3 Mutaties invoeren en doorsturen Zodra uw accountant een periode klaar zet die online ingevoerd mag worden krijgt u hierover automatisch per bericht. U kunt alleen de componenten invoeren die uw accountant voor u beschikbaar heeft gesteld. Indien u een looncomponent of vergoeding mist raden wij u aan contact op te nemen met uw accountant. Als u de uren voor de werknemer in wilt voeren drukt u onderaan op werknemers. U ziet dan het volgende scherm. U drukt vervolgens op periode in de eerste kolom. Zodra u op de knop aanpassen drukt kunt u de uren en dagen ingeven.

4 Met de knop bewaren slaat u de ingevoerde gegevens op. U kunt tussentijds ook het periodeloon laten herrekenen. Als er bijvoorbeeld twee ziektedagen zijn, gaan deze normaliter van het periodeloon af. Dit wordt als zodanig bijgewerkt als u op herbereken periodeloon drukt. Hetzelfde gebeurt ook als u op de knop bewaren drukt, dit doet u als u klaar bent met invoeren. Op het tabblad extra kunt u vergoeding en inhoudingen die door uw accountant zijn gedefinieerd ingeven.

5 Zodra u klaar bent met het invoeren van de werknemers kiest u links, in de eerste kolom, onderaan opnieuw voor werkgever. Hierna komt u opnieuw in het tabblad Algemeen terecht. Daar klikt u in de box Mutatie op sluit periode af en stuur gegevens door. Uw accountant ontvangt nu automatisch een bericht dat u klaar bent met het invoeren van mutaties. U krijgt onderstaand scherm te zien als u op de knop Sluit periode af en stuur gegevens door klikt. Hier kunt u een vinkje zetten bij de optie Stuur mutatie overzicht ook naar werkgever. U krijgt dan zelf ook nog een met daarin een PDF bestand. In het PDF bestand staan de mutaties die u naar uw accountant heeft gezonden.

6 PDF en SalarOnline Als uw accountant ervoor kiest de PDF bestanden ook online beschikbaar te stellen krijgt u automatisch bericht zodra de bestanden online zijn geplaatst. U, als werkgever, moet de documenten eerst accorderen alvorens deze automatisch worden verstuurd naar uw werknemers. Nadat u ingelogd bent komt u altijd eerst op het tabblad Algemeen terecht. Nu kunt u op het tabblad Algemeen al zien dat er documenten klaar staan om geaccordeerd te worden. De knop Documenten goedkeuren of verzenden is dus alleen beschikbaar als er ook documenten klaar staan. Nadat u op deze knop drukt komt u uit in de menuoptie Documenten Goedkeuring. Op dit moment staan er in ons voorbeeld vier documenten klaar om geaccordeerd te worden. U kiest nu voor Bevestigen en het onderstaande scherm wordt geopend.

7 Met de knop Akkoord keurt u de loonslip goed. Met de knop alles akkoord keurt u alle documenten meteen goed. Zodra u een document keurt krijgt u automatisch het volgende document te zien. Eventueel kunt u met de pijlen ook naar het volgende of vorige document. U kunt documenten ook afkeuren, in het veld opmerking geeft u dan een reden van de afkeur in. Als alle documenten zijn gekeurd keert u automatisch terug. Indien u tussendoor wil stoppen drukt u op Klaar. Als u op Verzenden klikt wordt er automatisch een bericht gestuurd naar de werknemer dat de loonstrook online beschikbaar is. Indien de werknemers nog geen login hebben wordt dit de eerste keer automatisch meegestuurd. Alle documenten die afgekeurd zijn worden naar de accountant gestuurd zodra u bij Melding op Melden drukt. Wanneer u op de knop ongedaan maken drukt komen de documenten opnieuw onder wachtend terecht. Hierna moeten de documenten opnieuw gekeurd worden.

8 De menu opties In dit gedeelte van de handleiding worden de verschillende menu opties beschreven: Werkgever Onderhoud Relatiegegevens Hier vindt u uw relatiegegevens, u kunt deze zelf niet aanpassen. Indien er gegevens wijzigen zult u uw accountant hiervan op de hoogte moeten stellen. Subdomein In de wizard heeft u al een subdomein opgegeven. Dit is het subdomein waarop uw werknemers inloggen. Eventueel kunt u het subdomein hier aanpassen. Nadat u op aanpassen drukt, heeft u de mogelijkheid automatisch een naar uw werknemers te zenden dat het subdomein is aangepast. Logo Het logo, dat u mogelijk al geselecteerd heeft, kunt u hier aanpassen. Uw werknemers zullen dit logo linksboven zien. Werkgever Onderhoud Gebruikersinstellingen Hiermee kunt u het wachtwoord, gebruikersnaam en wijzigen dat u op heeft gegeven in de wizard en gebruikt heeft om in te loggen.

9 Onderhoud SMTP instellingen In sommige gevallen mag u niet in naam van iemand anders een sturen. Sommige providers blokkeren dit. Indien u hier meldingen over krijgt kunt u hier de SMTP instellingen ingeven van het domein waarvan u wilt verzenden. In de meeste gevallen zult u deze gegevens niet in hoeven te vullen

10 Werkgever Mutaties Hier ziet u de gegevens die op dit moment online staan voor de werknemers. Met de knop Print overzicht worden de mutaties naar uw printer gestuurd. Mutaties uit vorige periodes kunnen in dit scherm ook teruggekeken worden. In het onderstaande staatje drukt u op het PDF icoon om de mutaties van de betreffende periode te zien. Documenten Overzicht Hier ziet u alle documenten die de accountant voor u klaar gezet heeft. U kunt hierin filteren op document, periode, jaar en status. Hier kunt u ook de documenten verwijderen, hiervoor vinkt u het gewenste document eerst aan en drukt vervolgens onderaan op de knop Verwijder. Documenten Goedkeuring In deze menu optie komt u automatisch als er documenten klaar staan en u drukt nadat u inlogt op de knop Documenten goedkeuren of verzenden. U kunt er zelf dus ook handmatig heen gaan via het menu.

11 In de volgende menuoptie gaat het steeds om het werknemer menu. U komt hier door op werknemer te klikken in de eerste kolom. Werknemer Algemeen Nadat u op het tabblad algemeen hebt geklikt krijgt u een extra kolom sorteren. Hierin staan de werknemers. Vervolgens ziet u in het rechtse scherm de indienstdatum plus het patroon van de geselecteerde werknemer in de tweede kolom. De gegevens zijn door uw accountant ingevoerd. Werknemer Informatie Wanneer u deze menuoptie kiest ziet u de looncomponenten, vergoedingen, en eventuele opmerkingen. Werknemer periode Vanuit hier kunt u de gegevens muteren. U kunt de looncomponenten invoeren nadat u de betreffende werknemer heeft geselecteerd en op aanpassen heeft gedrukt. Werknemer Extra Hier kunt u de vergoedingen, die door uw accountant beschikbaar zijn gesteld, invoeren.

12 Werknemer Documenten Hier vindt u alle documenten die voor de werknemer zijn bestemd. U krijgt de documenten te zien zodra u in de tweede kolom een werknemer selecteert. U vindt hier alle documenten. Ook documenten die nog niet door u zijn geaccordeerd. Werknemer Onderhoud De instellingen die aangepast kunnen worden hebben betrekking op de werknemer die in de tweede kolom gesorteerd is. Indien de werknemer zijn wachtwoord vergeten is kan de werknemer zelf zijn wachtwoord opnieuw laten toesturen. De werknemer heeft hiervoor wel zijn gebruikersnaam nodig. Indien de werknemer dit ook kwijt is kunt u, als werkgever, een nieuwe login naar de werknemer sturen via deze knop. Laatste logins Hier vindt u een overzicht van de laatste logins van de geselecteerde werknemer. Hier kunt u eventueel een alternatief adres opgeven. De optie status hoeft door u niet aangepast te worden, deze wordt door SalarOnline aangepast indien dat nodig is.

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven

In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven In deze handleiding wordt de werking van het extranet beschreven Eerste keer inloggen... 1 Werken in extranet... 2 Mijn gegevens... 3 Uitloggen... 4 Boek rit... 4 Ritten... 8 Home... 10 Zoeken... 10 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding SpinOffice CRM April 2013

Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Handleiding SpinOffice CRM April 2013 Als nieuwe gebruiker van SpinOffice CRM is het van belang een goed beeld te hebben van de mogelijkheden van onze slimme applicatie. SpinOffice voegt een centraal adressenbestand

Nadere informatie

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3

Inhoud... 1. 1 Aanmelden... 2 1.1 Aanmelden...2 1.2 Abonnement opzeggen...2. 2 Inloggen... 3 Handleiding 7x24.nl Algemeen In deze handleiding kunt informatie vinden over de algemene werkwijze van de site van 7x24.nl. Aspecten als aanmelden, informatie en de helpdesk komen hier aan de orde. Inhoud

Nadere informatie

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal

Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Handleiding invoeren dienstendeclaraties via de webportal Via de website van SBOH (Pagina Formulieren onder uw opleidingspagina) of via URL: portal.sboh.nl kunt u inloggen op de beveiligde webportal van

Nadere informatie

Direct Bestellen; Deze optie geeft u de mogelijkheid om benodigde medicatie

Direct Bestellen; Deze optie geeft u de mogelijkheid om benodigde medicatie Binnen CGM-Herhaal heeft u de volgende keuzemogelijkheden: Direct Bestellen; Deze optie geeft u de mogelijkheid om benodigde medicatie handmatig te bestellen. (de apotheker controleert de bestelling binnen

Nadere informatie

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem

Handleiding. PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Handleiding PersoneelsSysteem - HorecaSysteem - ZorgSysteem Voorwoord Bedankt voor het downloaden van deze handleiding. De handleiding kan gebruikt worden voor het PersoneelsSysteem (www.personeelssysteem.nl),

Nadere informatie

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet

Handleiding. Outlook Web App 2010 - CLOUD. Versie: 22 oktober 2012. Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Outlook Web App 2010 - CLOUD Versie: 22 oktober 2012 Toegang tot uw e-mailberichten via internet Handleiding Multrix Outlook Web App 2010 - CLOUD Voorblad Inhoudsopgave 1 Inleiding...3 2 Inloggen...4

Nadere informatie

Files\Content.Outlook\J0T7FZQ8\Handleiding extra beveiligen certificaat.docx

Files\Content.Outlook\J0T7FZQ8\Handleiding extra beveiligen certificaat.docx Back-up maken van uw certificaat Open Internet Explorer en kies rechts bovenin voor het menu Extra. Ga vervolgens naar Internetopties (onderste) en klik in het venster wat geopend wordt op het tabblad

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

HANDLEIDING I-CONTENT

HANDLEIDING I-CONTENT HANDLEIDING I-CONTENT INHOUDSOPGAVE Introductie 3 Inloggen 4 Overzicht menu 5 Vorige / Volgende 5 Eerste / Laatste 5 Zoeken 5 Nieuwe Pagina 6 Pagina bewerken 6 Pagina verwijderen 7 Sluiten 7 Overzicht

Nadere informatie

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios

Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios Papierloos vergaderen met NotuBox Handleiding versie 24 februari 2015 Versie 3.3 van de applicatie voor ios NotuBiz Trias III K.P. v.d. Mandelelaan 110 3062 MB Rotterdam Telefoon: 010-789 09 90 E-mail:

Nadere informatie

Handleiding Inkijk/Uitruil-website

Handleiding Inkijk/Uitruil-website Handleiding Inkijk/Uitruil-website Inleiding Op de Inkijk/Uitruil-website kun je als ingelogde gebruiker de volgende dingen doen: - een advertentie plaatsen in de garagesale - een foto of webcam plaatsen

Nadere informatie

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015

Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Handleiding OneDrive voor Bedrijven van KPN Versie mei 2015 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 1.1 Deze handleiding 3 Hoofdstuk 2. Aan de slag 4 2.1 Voor de 1 e keer inloggen 4 2.2 Gebruik via uw internet

Nadere informatie

Handleiding E-bankieren

Handleiding E-bankieren Handleiding E-bankieren Inhoud 1 Starten met E-bankieren 3 1.1 Inloggen en uitloggen 3 1.2 Wachtwoord wijzigen 3 1.3 Inloggegevens vergeten 3 1.4 Goed om te weten voordat u begint 3 2 Sparen 4 2.1 Naar

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167

Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167 Back-up Online van KPN Handleiding Windows XP, Vista, 7, 8 v 1.0 PC Client built2013 13.0.0.13167 Gebruikershandleiding Back-up Online Pagina 1 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Installatie... 4 2.1 Installatie

Nadere informatie

HANDLEIDING MAANDSTATEN VIA INTERNET

HANDLEIDING MAANDSTATEN VIA INTERNET HANDLEIDING MAANDSTATEN VIA INTERNET invullen accorderen - facturering Inloggen... 3 Inloggen met uw gebruikersnaam en toegangscode... 3 Problemen bij het inloggen... 3 Hoofdmenu... 4 Menu-onderdelen...

Nadere informatie

Handleiding. Uitwisseling met BRON

Handleiding. Uitwisseling met BRON Handleiding Uitwisseling met BRON 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Vooraf... 4 3. Installatie... 5 Installeren certificaat... 5 Testen certificaat... 6 Voor reguliere uitwisseling eerst registratieoverzicht

Nadere informatie

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start

Internetbankieren met Mijn ING. Zo gaat u eenvoudig van start Internetbankieren met Mijn ING Zo gaat u eenvoudig van start Mijn ING Met Mijn ING bankiert u waar en wanneer u wilt. U kunt op elk moment precies zien hoeveel geld er op uw rekening staat. Bovendien hoeft

Nadere informatie

Declareren via VECOZO

Declareren via VECOZO Declareren via VECOZO Voor podotherapie Intramed versie 8.2 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Inleiding...1 Hoofdstuk 2 Algemene instellingen...2 2.1 Praktijk AGB-code controleren / invullen...2 2.2 AGB-code instellen

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van de website. Inhoud: Afsluiten van een verzekering

Nadere informatie

Portal Handleiding voor de gebruiker 4.8

Portal Handleiding voor de gebruiker 4.8 Portal Handleiding voor de gebruiker 4.8 Deze handleiding beschrijft op gebruikersniveau de basisfuncties van de portal. Version: x.x MOBIDM Gebruikershandleiding Pagina 1 Index Introductie 2 Help-bestanden

Nadere informatie

Handleiding website menu s en pagina s

Handleiding website menu s en pagina s Handleiding website menu s en pagina s Versie 0.1 januari 2012 INHOUD INHOUD... 2 1 Inleiding... 3 2 Het opzetten van de menubalken van de website... 3 3 Het opzetten van de pagina s achter het menu...

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB

GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB GEBRUIKERSHANDLEIDING (JULI 2015) V4.1-020-PUB 1 INLEIDING Emma ondersteunt mensen met medicatie bij het tijdig innemen van de medicatie door hierover een herinnering te sturen op de smartwatch en/of smartphone.

Nadere informatie

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4)

Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Handleiding Cloud-oplossingen bij Ondernemerspakket Internet & Bellen en Alles-in-één Zakelijk Versie juli 2014 (V1.4) Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 4 Hoofdstuk 2. Installatie van de Cloud-oplossingen

Nadere informatie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie

Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie CC Nova - Wetteren Handleiding ticketkoper Antigone Cloud Editie 1 1. Handleiding voor de ticketkoper Beste ticketkoper, Bedankt om uw bestelling te plaatsen

Nadere informatie

Handleiding beheerders dedicated server NETQ Enterprise Edition

Handleiding beheerders dedicated server NETQ Enterprise Edition Handleiding beheerders dedicated server NETQ Enterprise Edition Utrecht, December 2010 NetQuestionnaires Nederland BV Ondiep Zuidzijde 6 Postbus 10058 3505 BW UTRECHT T +31 (0)30 261 81 00 F +31 (0)30

Nadere informatie