Handleiding: Sponsit in 10 stappen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Handleiding: Sponsit in 10 stappen!"

Transcriptie

1 Handleiding: Sponsit in 10 stappen! Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt. Inhoudsopgave Stap 1. Contacten... 2 Contacten toevoegen De contactenlijst... 3 Stap 2. Sponsordeals... 4 Stap 3. Labels & Soorten sponsors... 6 Labels Soorten Stap 4. Facturen... 7 Factuur maken... 7 De facturenlijst... 7 Stap 5. Taken... 8 Stap 6. Bestanden Stap 7. Gebruikers Stap 8. Account & Instellingen Stap 9. Het Dashboard Stap 10. Begrippenlijst... 13

2 Stap 1. Contacten De contacten in Sponsit kunnen sponsors of donateurs zijn, maar ook bedrijven & personen die hebben aangegeven geen sponsor te worden of nog in behandeling zijn. Het is dan ook belangrijk om alle contacten die je hebt in Sponsit te zetten en de bijbehorende status mee te geven. Contacten toevoegen Je kunt contacten één-voor-één toevoegen of met meerdere tegelijk door een Excellijst te importeren.

3 Zodra een contact is toegevoegd dan heeft het een eigen dossiermap waarin je alles m.b.t. het contact kunt opslaan. Zo kun je per contact alle NAW-gegevens en bijbehorende contactpersonen opslaan, notitie & taken aanmaken, sponsordeals toevoegen, facturen aanmaken en bestanden opslaan. Tevens kun je bij elk contact aangeven welke status het heeft, wie de beheerder van het contact is en labels toevoegen. De contactenlijst Alle contacten die er zijn ingevoerd staan onder elkaar in de contactenlijst. Deze lijst is gemakkelijk te filteren op de door jou gewenste criteria. Tevens kun je de lijst bovenaan anders sorteren, je kunt de lijst exporteren naar Excel en je kunt meerdere acties tegelijkertijd op meerdere contacten uitvoeren middels de vinkboxjes voor het contact.

4 Stap 2. Sponsordeals Zijn de contacten ingevoerd dan kun je de sponsordeals gaan invoeren. Je selecteert een contact en klikt in de detailpagina op de knop Deal toevoegen. Je wordt dan gevraagd om de looptijd, het soort, het bedrag, eventuele kosten en tegenprestaties in te vullen. De looptijd Bij de looptijd wordt je gevraagd om aan te geven in welk seizoen/jaar de deal start en eindigt en je geeft ook de exacte looptijd van het contract aan, zodat Sponsit je kan herinneren wanneer een deal gaat aflopen. Wanneer het een doorlopende deal betreft dan dien je de einddatum bij de looptijd leeg te houden. De deal zal dan in alle toekomstige jaren/seizoenen getoond worden. Soort sponsor Met het soort sponsor kun je straks gemakkelijk in de sponsordeallijst filteren op welke sponsors in dezelfde categorie vallen. Tevens kun je aan een soort een standaard pakket hangen, zodat het invoeren van de sponsordeal gemakkelijker gaat. Je hoeft dan namelijk alleen maar de soort te selecteren en de afspraken per seizoen/jaar worden dan automatisch gevuld. NB. De soorten sponsors kunnen overigens ook onder 'Account & Instellingen' worden ingericht, zodat je vervolgens eenvoudig alle sponsordeals kunt aanmaken. Afspraken per jaar/seizoen Je kunt onder de afspraken aangeven welk bedrag en eventuele in natura door de sponsor worden geleverd en welke tegenprestaties er door de vereniging moeten worden nagekomen. Deze afspraken kunnen alle jaren/seizoen hetzelfde zijn of per jaar afwijken.

5 In de lijst met sponsordeals zie je alle deals onder elkaar staan. Deze lijst is net als de contactlijst te filteren, te exporteren en te sorteren. Mocht een contact meerdere deals hebben dan zal het contact ook meerdere keren in de lijst getoond worden. Heeft een contact wel de status sponsor, maar nog geen deal, dan wordt hij op het tabblad sponsors zonder deal getoond.

6 Stap 3. Labels & Soorten sponsors We noemden hierboven al even de labels en de soorten sponsors. Om deze goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om het verschil tussen beide te begrijpen. Kort gezegd zijn labels gekoppeld aan het contact zelf en soorten sponsors aan de deals. Labels Labels maak je geheel naar eigen wens aan. De contacten kunnen meerdere labels hebben waarop je in de contactenlijst kunt filteren. In de filtering kun je ervoor kiezen om op contacten te filteren die meerdere labels bezitten of juist op contacten met of het één of het andere label. Soorten Ditzelfde geldt voor de soorten bij sponsors. Echter, bij soorten is het ook mogelijk om een standaard bedrag + standaard tegenprestaties mee te geven. Hiermee kun je de sponsorpakketten van de vereniging invoeren of juist een menukaart samenstellen.

7 Stap 4. Facturen Factuur maken Als je in Sponsit de eerst factuur gaat maken, dan wordt je eerst gevraagd om de lay-out van de factuur op te maken. Als je de lay-out van de facturen geheel naar eigen wens hebt opgemaakt dan zullen alle facturen er straks automatisch zo uit komen te zien. Als je dan de eerste factuur maakt dan kom je op het aanmaakscherm alwaar je nog het nodige kunt aanpassen. Als de factuur naar wens is dan sla je hem op en wordt het een pdf in Sponsit die je kunt downloaden om vervolgens per post of per mail te versturen. De facturenlijst De facturenlijst bestaat uit 2 tabbladen, te weten: gefactureerd versus nog niet gefactureerd. Het doel is uiteraard de nog niet gefactureerde lijst naar 0,- te krijgen. De sponsors met meerdere deals in één jaar/seizoen staan bij elkaar en kunnen op 1 factuur gezet worden. Je klikt dan op Maak factuur en selecteert beide deals. Uiteraard is het ook mogelijk om 1 van de 2 deals te factureren door slechts 1 deal aan te vinken. In dit geval toont de lijst een totaalbedrag en een reeds gefactureerd bedrag. Door nogmaals op Maak factuur te klikken kun je het restbedrag factureren.

8 Stap 5. Taken De taken zijn alle acties die er rondom de sponsoring gedaan moeten worden. Aan elke taak kan een beheerder en deadline gehangen worden waardoor de beheerder een mail vanuit Sponsit ontvangt op de dag dat de deadline afloopt. In de takenlijst staan alle taken op datum onder elkaar. Is een taak te laat uitgevoerd dan wordt hij rood. Wanneer een taak is afgerond dan kun je deze afvinken. De taak wordt dan automatisch onder het contact waar hij bij hoort in de historie opgenomen.

9 Stap 6. Bestanden Onder het tandwiel rechtsboven in Sponsit kun je de bestandenpagina vinden. Hier vindt je twee tabbladen met op de één alle algemene bestanden en op de andere alle bestanden die bij de contacten horen. Onder algemene bestanden verstaan wij bijvoorbeeld het logo van de vereniging, de sponsorbrochure, etc. De bestanden die bij een contact horen worden opgeslagen onder het contact op de detailpagina. Aan de bestanden kan ook een bestandssoort worden meegegeven. Deze bestandssoorten zijn net als labels en soorten sponsors volledig naar eigen keuze in te richten. In Sponsit zijn reeds 3 bestandssoorten standaard opgenomen, te weten: Logo Contract Factuur Met de bestandssoorten kun je gemakkelijk filteren op bepaalde bestanden. Daarnaast kun je met bestandssoorten ook bepaalde gevoelige bestanden afschermen voor gebruikers in Sponsit. Gebruikers die geen facturen mogen zien krijgen ook geen bestanden te zien die het soort factuur hebben. Ditzelfde geldt voor gebruikers die geen deals mogen zien. Zij mogen dan uiteraard ook geen bestanden zien die het soort contract bezitten.

10 Stap 7. Gebruikers Om met iedereen die bij de sponsoring van de vereniging betrokken is samen te werken dien je ze uit te nodigen. Het gekozen pakket bepaalt hoeveel gebruikers er uitgenodigd kunnen worden. Elke gebruiker wordt met zijn eigen adres uitgenodigd en kan zelf zijn/haar wachtwoord kiezen. Je logt daarom ook altijd in met je eigen adres en wachtwoord. Er zijn verschillende gebruikersrechten in Sponsit die je iemand kunt meegeven waardoor je bepaalde informatie niet zichtbaar kunt maken. Sponsit kent de volgende gebruikersrechten: Alleen contacten kunnen zien/bewerken Contacten & Sponsordeals kunnen zien/bewerken Contacten, Sponsordeals & Facturen kunnen zien/bewerken. Volledige toegang (kan oa. het account, gebruikers, soorten & labels wijzigen en verwijderen) Op elk van bovenstaande opties (behalve volledige toegang) is het ook mogelijk om iemand alleen leesrechten te geven. Diegene kan dan alleen de gegevens inzien en niets wijzigen of verwijderen.

11 Stap 8. Account & Instellingen Rechtsboven in Sponsit zie je een tandwieltje staan waaronder je de de Account & Instellingen kunt vinden. Hier kun je naast de accountgegevens ook de gebruikers, de labels, soorten sponsors, bestandssoorten en de factuuropmaak wijzigen & verwijderen. Tevens staat hier ook de prullenbak waar sponsordeals en contacten die verwijdert worden 90 dagen blijven staan. De gebruikers met volledige toegang kunnen deze deals en contacten weer terugzetten als deze ten onrechte verwijdert waren. Na 90 dagen worden de deals en contacten definitief uit Sponsit verwijdert.

12 Stap 9. Het Dashboard Op het dashboard vindt je een samenvatting van de informatie die je in Sponsit hebt staan. Door de verschillende linkjes op het dashboard kun je direct naar de gewenste pagina springen. Om er voor te zorgen dat het dashboard de juist bedragen toont is het van belang aan te geven of je in jaren of seizoenen werkt. Dit kun je gemakkelijk instellen onder Account& Instellingen.

13 Stap 10. Begrippenlijst In de onderstaande lijst vindt je de toelichtingen op enkele veel gebruikte begrippen in Sponsit. Definitie Gebruiker Contact Contactpersoon Status Labels Sponsordeal Soorten sponsor Tegenprestaties In natura Kosten Bestandssoorten Factuurstatus Reminder Crediteren Uitleg Met gebruiker bedoelen wij iedereen die toegang heeft tot het Sponsit-account middels zijn/haar eigen adres. Elke gebruiker kan verschillende rechten krijgen. Zo onderscheiden wij de volgende gebruikersrechten: Account beheerder, beheerder & Alleen lezen. Dit is een bedrijf of een persoon die je in Sponsit kunt opvoeren. Contactpersonen hangen onder een bedrijf. Elk contact heeft een status. Hierdoor zie je direct in welke fase het contact zich bevindt. We onderscheiden de volgende statussen: Nieuw, In behandeling, Sponsor, Oud sponsor, Afgewezen Aan elk contact kan je labels hangen. Met de labels onderscheid je gemakkelijk contacten van elkaar. Voorbeelden van labels zijn soort bedrijf en regio s. De sponsordeal wordt het contract bedoeld. Je legt daarom alle afspraken met de sponsor (zoals, looptijd, bedrag, tegenprestaties, etc.) vast in de sponsordeal. Veel van onze klanten hebben verschillende soorten sponsors (zoals bordsponsor, businessclublid, donateur, etc.). Bij elke sponsordeal kun je aangeven wat voor soort sponsor het betreft. De tegenprestaties zijn alle afspraken die er vanuit de vereniging of stichting moeten worden nagekomen. De sponsor stelt producten of diensten ter beschikking in ruil voor tegenprestaties. Bij een sponsordeal kun je aangeven wat de bijbehorende kosten zijn. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan drukkosten of maakkosten. Met de bestandssoort kun je aangeven wat voor type bestand het betreft. Dit kan bijvoorbeeld het type contract of logo zijn. Met de factuurstatus kun je aangeven of een factuur verstuurd of betaald is. Als je wordt gevraagd een reminderdatum in te voeren dan zal Sponsit je op die datum een sturen. Als een sponsor reeds een factuur heeft ontvangen, maar deze onterecht heeft gekregen dan kun je in Sponsit een creditfactuur sturen om dit te corrigeren.

14 Prullenbak Groepen Bulkactie Wanneer er contacten of deals worden verwijderd dan komen deze in de prullenbak terecht. Je hebt dan nog 30 dagen om dit ongedaan te maken en daarna worden ze definitief verwijderd. In het Platina-pakket heb je de mogelijkheid om groepen aan te maken. Met de groepen hebben je de mogelijkheid om met meerdere commissies tegelijkertijd in Sponsit te werken en heb je één gezamenlijke database van contacten. Wanneer je een actie over meerdere contacten tegelijkertijd wilt uitvoeren, dan noemen we dat een bulkactie. Deze bulkacties kun je uitvoeren door het gebruik maken van de vinkboxjes voor de contacten in de lijsten. Voor meer vragen over Sponsit, neem contact met ons op via: T: E:

Handleiding. Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt.

Handleiding. Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt. Handleiding Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt. 1 / 14 Stap 1. Contacten Contacten vormen de basis van Sponsit.

Nadere informatie

Handleiding. Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt.

Handleiding. Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt. Handleiding Om je snel op weg te helpen met Sponsit vindt je hier onze handleiding waarin we je in 10 stappen uitleggen hoe Sponsit werkt. 1 / 14 Stap 1. Contacten Contacten vormen de basis van Sponsit.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding voor inleners Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding voor inleners Versie 5.00-B april 2012 Inhoudsopgave H1. Starten met UBplusOnline 1.1 UBplusOnline instellen 3 1.2 Inloggen als contactpersoon 5 H2.

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 'Welkom bij de handleiding van de CrisisConnect app' 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1 Dossiers

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Invoice Portal. Handleiding

Invoice Portal. Handleiding Invoice Portal Handleiding Inhoud Invoice Portal... 3 Activerings e-mail... 3 Account activeren... 4 Inloggen Invoice Portal... 4 Facturenscherm... 5 Selectiemogelijkheden... 6 Enkelvoudige downloads...

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0

IPMarketing. Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Krijg inzage in uw potentiële klanten door uw website te analyseren! Handleiding 3.0 Voorwoord Welkom bij de handleiding van IP Marketing 3.0. Hier vindt u alle informatie over het gebruik van het vernieuwde

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen

OFFICE 365. Start Handleiding Leerlingen OFFICE 365 Start Handleiding Leerlingen Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook

Nadere informatie

Quick Reference Card Atos e-suite

Quick Reference Card Atos e-suite Contacten Een gebruiker heeft de beschikking over de volgende contact-functionaliteiten: Acties vanuit KCC-tabblad: Registreren nieuwe anonieme en niet-anonieme contacten Registreren nieuw contact en direct

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.00 april 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

-1- credit: een credit geeft recht op het maken van één contract. Door betaling met ideal kunnen credits worden aangeschaft.

-1- credit: een credit geeft recht op het maken van één contract. Door betaling met ideal kunnen credits worden aangeschaft. Handleiding -1- Begrippenlijst account: na registratie voor icontract, de bevoegdheid om gebruik te maken van de applicatie van icontract om, tegen betaling, standaard contracten te genereren. Zie ook:

Nadere informatie

Uitleg schermen online software MBCP

Uitleg schermen online software MBCP Uitleg schermen online software MBCP Als eerst gaat u naar de website www.bouwprijzen-software.nl. Hier krijgt u de onderstaande pagina te zien. Vervolgens kunt u inloggen doormiddel van uw e-mail adres

Nadere informatie

HANDLEIDING. coachtool

HANDLEIDING. coachtool HANDLEIDING coachtool INHOUD Inloggen Nieuwe groep aanmaken Groep aanpassen Groepen bekijken Deelnemer bekijken Acties bekijken en op acties reageren Coach berichten maken en reageren Notities maken en

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard

HANDLEIDING. GRIP Facility Dashboard HANDLEIDING GRIP Facility Dashboard 1. Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave... 2 2. Inloggen GRIP Dashboard... 3 3. KPI Dashboard... 4 4. Tijdlijn... 5 5. Documenten... 5 6. Acties... 6 7. Uitleg databeheer...

Nadere informatie

Handleiding nieuwsbrief

Handleiding nieuwsbrief Polakkenweg 3 Postbus 12 9422 ZG Smilde Telefoon (0592) 42 02 00 Fax (0592) 41 58 43 Email post@fontijn.nl www.fontijn.nl Handleiding nieuwsbrief Om in het nieuwsbrief systeem te komen vult u het volgende

Nadere informatie

1. Inleiding. Handleiding RIEactie Werkgevers

1. Inleiding. Handleiding RIEactie Werkgevers Handleiding RIEactie Werkgevers 1. Inleiding Met het programma RIEactie is het mogelijk om digitaal een plan van aanpak op te stellen. Door medewerkers in het programma als uitvoerder te benoemen ontvangen

Nadere informatie

HANDLEIDING Q2000 Offerte

HANDLEIDING Q2000 Offerte HANDLEIDING Q2000 Offerte Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Backoffice...4 Offerte aanmaken...4 Offerte naar order...9 Offerte naar factuur...11 Offerte wijzigen...13 Offerte annuleren...14 Overige...15

Nadere informatie

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS

CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING. Elektronisch factureren CDS CARGO DATA SYSTEMS BV DE OPLOSSING VOOR TOTALE EXPEDITIE EN TRANSPORT AUTOMATISERING Elektronisch factureren CDS Elektronisch factureren 1. Introductie Met de module elektronische facturen zal de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick

Handleiding Mijn Yellowbrick Handleiding Mijn Yellowbrick versie 2.0 augustus 2014 Voordelig bricken, makkelijk parkeren INHOUDSOPGAVE MIJN YELLOWBRICK 3 MIJN GEGEVENS 5 MOBIEL 7 KAARTEN 10 PARKEREN 13 TRANSACTIES 14 FACTUREN 14 ZAKELIJK

Nadere informatie

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ

HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ HRM-Reviews Reviews Handleiding voor PZ In deze uitgebreide handleiding vindt u instructies om met Reviews in the Cloud aan de slag te gaan. U kunt deze handleiding ook downloaden (PDF). TIP: De navigatie

Nadere informatie

Zorgplan maken, wijzigen of inzien

Zorgplan maken, wijzigen of inzien Zorgplan maken, wijzigen of Inleiding Een zorgplan geeft doelen met een streefdatum en bijbehorende acties weer. Meerdere zorgplannen kunnen ingevoerd worden, maar er kan maar één zorgplan actief zijn.

Nadere informatie

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren

Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013. Voordelig bricken, makkelijk parkeren Handleiding Mijn Yellowbrick. versie 1.0 augustus 2013 1 Voordelig bricken, makkelijk parkeren Inhoudsopgave Het gebruik van mijn yellowbrick 3 inloggen op mijn yellowbrick 3 het hoofdscherm 4 mijn gegevens

Nadere informatie

Beheersplan 2010 Gebruikershandleiding

Beheersplan 2010 Gebruikershandleiding 1. Inloggen Men dient eerst in te loggen op http://aanmelden.watertotaalbeheer.nl. De gebruikersnaam en wachtwoord worden verstrekt door een adviseur van Hydroscope. Gelieve met Hydroscope contact op te

Nadere informatie

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins).

Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). Handleiding beheersmodule voor docenten (en voor schooladmins). SNS zelf: http://interactief.plantyn.com/sns Beheersmodule: http://interactief.plantyn.com/sns/adminacc Na het inloggen met een docentenaccount

Nadere informatie

OFFICE 365. Start Handleiding

OFFICE 365. Start Handleiding OFFICE 365 Start Handleiding Meer info: Naast deze handleiding is er zeer veel informatie reeds voorhanden op het internet of door op het vraagteken te klikken in de Office 365 omgeving. Ook biedt Microsoft

Nadere informatie

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl

Handleiding Service Apotheken. Serviceapotheek.tevreden.nl Handleiding Service Apotheken Serviceapotheek.tevreden.nl Inhoud 1. Inloggen op Serviceapotheek.tevreden.nl 3 2. Dashboard 4 Rapportcijfers 4 Toon resultaten 4 Download in PDF 4 Startdatum / Einddatum

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN

HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN HANDLEIDING HEUTINK.NL BESTELLIJSTEN Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding bestellijsten. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren en gebruiken van meerdere bestellijsten, het kopiëren

Nadere informatie

Stap 5. Koppel vervolgens de Stages aan de AIOS op het blad AIOS Stageplaats (figuur 5). Nu kunnen de Stage specifieke afspraken aangemaakt worden.

Stap 5. Koppel vervolgens de Stages aan de AIOS op het blad AIOS Stageplaats (figuur 5). Nu kunnen de Stage specifieke afspraken aangemaakt worden. Met de Excelapplicatie Opleidingskalender kunt u afspraken in het kader van de opleiding met AIOS per Ziekenhuis/Opleiding per specialisme plannen en beheren. Introductie Deze Excelapplicatie is gemaakt

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers

Handleiding. My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Handleiding My.tentoo voor werkgevers en opdrachtgevers Algemeen In deze handleiding leggen wij je stap voor stap uit wat de mogelijkheden zijn met my.tentoo. Ga naar de website my.tentoo.nl. Als je nog

Nadere informatie

Handleiding Finaciële Module

Handleiding Finaciële Module Handleiding Financiële Module 1 Inhoudsopgave Abonnementen en diensten factureren... 2 Een losse factuur maken... 5 Factuuroverzicht bekijken en facturen verzenden... 6 De factuur... 7 SEPA exporteren...

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding verzuimloket

Handleiding verzuimloket Handleiding verzuimloket Uitvoerende instanties Dienst Uitvoering Onderwijs Versie 6.2 24 november 2014 Inhoudsopgave 0. Versiebeheer...3 1. Inleiding...4 2. Meldingen...6 2.1 Raadplegen meldingen...7

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Handleiding verzuimloket

Handleiding verzuimloket Handleiding verzuimloket Uitvoerende instanties Dienst Uitvoering Onderwijs Versie 10.1 24 mei 2018 Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 5 2 ALGEMEEN... 8 2.1 GEAUTORISEERD VOOR MEER DAN ÉÉN UITVOERENDE INSTANTIE...

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX)

HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) HANDLEIDING ONLINE DOSSIER (CODEX) 2019 Van Brug Software Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband, elektronica of

Nadere informatie

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen

#Stap 1 Uw account activeren en inloggen Inhoud #Stap 1 Uw account activeren en inloggen... 2 #Stap 2 Een test dossier aanmaken... 3 #Stap 3 Uw overzichtspagina... 3 #Stap 4 Het Dashboard... 4 #Optie 1 Bekijken... 4 #Optie 2 Wijzigen... 5 #Optie

Nadere informatie

Handleiding (Verzender Ontvanger)

Handleiding (Verzender Ontvanger) Handleiding (Verzender Ontvanger) Anachron B.V. Steven Nijholt & Maarten Wiggers 28-02-2014 Version: 1.1 Status: Released Inhoud 1. Over dit document... 3 1.1 List of changes... 3 1.2 Scope... 3 2. Registratie...

Nadere informatie

Handleiding ATA-Nederland

Handleiding ATA-Nederland Handleiding ATA-Nederland Inhoudsopagve 1. Start 1 1.1. Toegang tot ATA-Nederland en Aanmelding 1 2. Carnet-ATA aanvragen 3 2.1. Inloggen in ATA-Nederland 3 2.2. Nieuw Carnet-ATA aanvragen 4 2.2.1 Stap

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; De

Nadere informatie

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl

Hosting. Aan de slag. WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland. w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl Hosting Aan de slag WeFact B.V. Kuiper 7a 5521 DG Eersel Nederland w: www.wefact.nl e: helpdesk@wefact.nl 1. Installatie WeFact Hosting installeren In ons e-mail bericht heeft u inloggegevens ontvangen

Nadere informatie

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren

OVM 2.0. Stappenplan. Leerling exporteren en importeren OVM 2.0 Stappenplan Leerling exporteren en importeren Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Algemeen... 3 Voorbereiding... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Downloaden... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd.

Nadere informatie

Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST

Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST Hoorn, december 2010 HANDLEIDING KWALITEITSVRAGENLIJST INHOUDSOPGAVE BLZ. 1. MINIMALE VEREISTEN... 3 1.1 Software vereisten... 3 1.2 Inloggegevens... 3 2. DE VRAGENLIJSTEN... 4 2.1 Voorbereiding... 4 2.2

Nadere informatie

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL

HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL HANDLEIDING ADVIES.TEVREDEN.NL Adfiz Freemium Pagina 1 van 14 Inhoudsopgave Inloggen Advies.tevreden.nl... 3 Wijzig uw wachtwoord... 4 Dashboard... 5 Rapportcijfers... 5 Toon resultaten van:... 5 Bekijk

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Handleiding DocZend. Versie 1.2 januarie 2014. 2014 Copyright KPN Lokale Overheid

Handleiding DocZend. Versie 1.2 januarie 2014. 2014 Copyright KPN Lokale Overheid Handleiding DocZend Versie 1.2 januarie 2014 2014 Copyright KPN Lokale Overheid Alle rechten voorbehouden. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van KPN Lokale overheid mag niets uit dit document

Nadere informatie

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen

HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen HANDLEIDING Q1470 Afhalen & Bezorgen Pag.: 1 Inhoudsopgave Inleiding...3 Kassa...4 Kassa layout knoppen toevoegingen...4 Order aanmaken...5 Order afrekenen...6 Order aanpassen...7 Producten toevoegen...7

Nadere informatie

Handleiding webshop www.hkvochten.nl

Handleiding webshop www.hkvochten.nl Bestaat uit 2 delen. 1 e Webshop gebruiker. 2 e Meerdere gebruikers. Versie 6 18-02-14 Deel 1 Webshop gebruiker Ga naar www.hkvochten.nl Op de home page ziet U rechts 4 blokken staan, om te bestellen kiest

Nadere informatie

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten

Handleiding Caren Sensire klanten en naasten Sensire klanten en naasten Inhoudsopgave Meerwaarde Caren voor klanten en naasten...3 Stap 1: https://sensire.carenzorgt.nl...3 Stap 2: Activeren van uw code op Caren...4 Stap 3: Aanmelden op Caren...5

Nadere informatie

Release notes September 2017

Release notes September 2017 Release notes September 2017 ibabs Inhoud VOORWOORD 3 WIJZIGINGEN VOOR DE FUNCTIONEEL BEHEERDER 4 PRULLENBAK VOOR GEBRUIKERS 4 NOTIFICATIE BIJ WIJZIGEN MAILADRES 4 WIJZIGING IN WACHTWOORDBEHEER 5 VERWIJDEREN

Nadere informatie

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT

Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Peridos Handleiding Notificaties en uitslagen NIPT Plaats: Utrecht Datum: 18-09-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.1 1. Inleiding Peridos ondersteunt de digitale labworkflow voor de NIPT.

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding

ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding ZorgMail FileTransfer Gebruikershandleiding VANAD Enovation is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden openbaar gemaakt of verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

ACT! link XL voor SnelStart handleiding

ACT! link XL voor SnelStart handleiding ACT! link XL voor SnelStart handleiding Installatie ACT! link XL voor SnelStart... 2 Instellen:... 3 Relatiecode:... 6 Ordernummer... 6 Notitie... 6 Ordersjabloon... 7 Bedrijven... 8 Een volgende administratie

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE BEHEERDERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bewerken diensten...5 Bewerken evenementen...6 Bewerken ledensoort...7 Bewerken tijden...8 Schema soort...9 Schema schema tijden...10

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers

Uitzend Software Diensten BV. UBplusOnline. Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Uitzend Software Diensten BV UBplusOnline Handleiding digitale urenbriefjes voor opdrachtgevers Versie 2.10 augustus 2013 Inhoudsopgave H1. Welkom bij UBplusOnline 1.1 Wat is UBplusOnline 3 1.2 Contactgegevens

Nadere informatie

Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm:

Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm: Je nieuwe e-mailadres gebruiken Om je mail te lezen ga je naar de site: https://login.microsoftonline.com Je ziet dan onderstaand inlogscherm: Log in met je e-mailadres en het wachtwoord dat je hebt gekregen.

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Handleiding administrator

Handleiding administrator Handleiding administrator september 2016 Handleiding Administrator Als administrator van uw bedrijf, kunt u in de Administrator omgeving de accounts van uw kantoor beheren en rapporten uitdraaien. U vindt

Nadere informatie

Handleiding Versie: maart 2008

Handleiding Versie: maart 2008 Handleiding Versie: maart 2008 Gebruikersnaam Wachtwoord : : Inhoud Inloggen Beheerscherm 3 Opties in het menu 3 Instellingen 4 Groepen 5 Toevoegen 6 Aanpassen 6 Verwijderen 7 Abonnees 8 Toevoegen 9 Aanpassen

Nadere informatie

Handleiding Club.Opleidingen

Handleiding Club.Opleidingen Dit document is automatisch gegenereerd. We raden u aan de handleiding online te raadplegen via www.sportlinkclub.nl/support. 1. Club.Opleidingen............................................................................................

Nadere informatie

Handleiding capaciteitsplanning

Handleiding capaciteitsplanning Handleiding capaciteitsplanning Inhoud Inleiding... 3 1. Home... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 3. Project invoeren

Nadere informatie

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw

Zakelijke Relatie - Aanmaak nieuw Een zakelijke relatie wordt aangemaakt als: - een bedrijf klant gaat worden, bijvoorbeeld een eenmanszaak van een klant of het bedrijf van een klant die DGA is van het bedrijf; - met een bedrijf zaken

Nadere informatie

Algemeen. Beschrijving LA5 Systeembeheer. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.2

Algemeen. Beschrijving LA5 Systeembeheer. Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel. versie 5.2 versie 5.2 Administratieve applicaties voor tankstation en oliehandel 1 Inleiding 2 Eerste keer opstarten 3 Beheren administraties 4 Kopieren rechten 1 6 Beheren groepen 7 Beheren gebruikers 10 Gebruikersrechten

Nadere informatie

Handleiding/stroomschema gebruik TLV applicatie SWV Passend onderwijs PO Eindhoven

Handleiding/stroomschema gebruik TLV applicatie SWV Passend onderwijs PO Eindhoven Handleiding/stroomschema gebruik TLV applicatie SWV Passend onderwijs PO Eindhoven Ga naar tlv.po-eindhoven.nl Bij bestaande account: Inloggen met: e-mailadres wachtwoord Bij nieuwe account: 1. Klik op

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren

ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren ABAB-Internetboekhouden: Handleiding Elektronisch Factureren In plaats van het afdrukken van verkoopfacturen op papier, is er nu ook de mogelijkheid om uw facturen elektronisch naar uw debiteuren te versturen.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen

Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013. Inhoud. 1. Inschrijven. 2. Oproep zoeken en erop reageren. 2.1 Inloggen Gebruikers Handleiding SocSoc Versie 4 februari 2013 Inhoud 1. Inschrijven 2. Oproep zoeken en erop reageren 2.1 Inloggen 2.2 Twee manieren om oproepen te zoeken 2.2.1 Oproep zoeken per rubriek 2.2.2 Oproep

Nadere informatie

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal

Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Handleiding Inlener Herenbos e-uur portaal Versie 0.2.24092018 Almere (036) 5232214 Arnhem (026) 3764596 Nieuw-Vennep (0252) 622240 Purmerend (0229) 413484 Schagen (0224) 290190 Zoetermeer (079) 3162401

Nadere informatie

Inloggen. Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in.

Inloggen. Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in. Inloggen Klik op Inloggen, geef vervolgens uw persoonlijke inlognaam en wachtwoord in. Catalogus bekijken Boven in de taakbalk klikt u op Catalogus, U kunt zowel de afbeeldingen als het linker keuzemenu

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

Salon account informatie

Salon account informatie Salon account informatie Salons@BeautyBookers.nl WWW.BEAUTYBOOKERS.NL 010-717 17 55 Inhoudsopgave Inloggen in uw account o Inloggen in uw BeautyBookers salon account 4 o Menu van uw salon account 5 De

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER

HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER HANDLEIDING HEUTINK.NL ACCOUNTBEHEER Geachte relatie, Bijgaand vindt u de handleiding accountbeheer. In deze handleiding gaan wij dieper in op het beheren van diverse accounts. Daarnaast kunt u autorisaties

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

De online leeromgeving voor het basisonderwijs

De online leeromgeving voor het basisonderwijs Starters handleiding De online leeromgeving voor het basisonderwijs Deze uitleg kunt u gebruiken als u kennis wilt maken met de belangrijkste functionaliteiten van Plannex. Waarom Plannex? Elke leerling

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

Stagerage Versie 3 zomer 2011

Stagerage Versie 3 zomer 2011 Stagerage Versie 3 zomer 2011 De Makelaar BlueBased B.V (2010) Auteur: Jeroen IJzerman Inleiding In deze handleiding worden de taken behandeld, die voor onderstaande vetgedrukte rol gelden. De rollen in

Nadere informatie

Handleiding Projectplanningsdocument

Handleiding Projectplanningsdocument Handleiding Projectplanningsdocument Inhoud Inleiding... 3 1. Home... 4 2. Medewerker invoeren / wijzigen / verwijderen... 5 3. Project invoeren / wijzigen / verwijderen... 6 4. Actie invoeren / wijzigen

Nadere informatie

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document Calculatie tool Handleiding Auteur Bas Meijerink Datum 01-09-2016 Versie applicatie 01 Versie document 03D00 Inhoudsopgave 1. Een calculatie maken - 3-1.1 Start een nieuwe calculatie... - 3-1.2 Algemene

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1. Inleiding...- 3-2. Financiën...-

Nadere informatie

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize

Onze Leerkrachten. Geen Informat of iomniwize Onze Leerkrachten Onze Leerkrachten Geen Informat of iomniwize Hier kan je als beheerder de gegevens van alle leerkrachten zien. De lijst toont volgende informatie: De naam van de leerkracht Het e-mail

Nadere informatie

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox

Berichtenbox. Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Berichtenbox Auteur : Rakesh Poeran Datum : 19 mei 2015 Versie : 2014.5 Documentnaam : Berichtenbox Inhoud 1. Inleiding 3 2. Inloggen op de berichtenbox 4 3. Lay-out van de berichtenbox 6 3.1 Linker menu

Nadere informatie

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina

Handleiding IBestel. Inloggen. Startpagina Inhoudsopgave Inloggen... 3 Startpagina... 3 Artikel zoeken... 5 Nieuw Order... 5 Bestelpatronen... 6 Bestelpatronen - invullen... 6 Bestelpatronen - beheer... 6 Bestelpatronen overzicht... 7 Orders...

Nadere informatie

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11

Handleiding. Recruitmentsysteem ZorgSelect. Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus /11 Handleiding Recruitmentsysteem ZorgSelect Handleiding recruitmentsysteem ZorgSelect augustus 2018 1/11 Inhoud 1. Inloggen... 3 2. Organisatievoorkeuren... 3 2.1 Locaties... 3 2.2 Vacature en cv-voorkeuren...

Nadere informatie

Handleiding Ouderportaal

Handleiding Ouderportaal Handleiding Ouderportaal Het ouderportaal is ontwikkeld om informatie te delen over de opvang van uw kinderen. U kunt via het ouderportaal: Het opvangrooster van uw kind zien; Extra opvang aanvragen; Een

Nadere informatie

CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op

CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op CAREN Nedap healthcare Deze PDF is gegenereerd op 12-19-2018 Table of Contents... 3 Handleiding... 4 Koppeling en Ons... 5 Overzicht van de cliënten met een -uitnodiging bekijken en uitnodigingen genereren...

Nadere informatie

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN

Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Uitgebreide gebruikershandleiding MijnGGN Inhoudsopgave 1. Inloggen en gebruikersbeheer... 3 1.1. Inloggen... 3 1.2. Uitloggen... 3 1.3. Wachtwoord vergeten/verlopen... 3 1.4. Een nieuw wachtwoord instellen...

Nadere informatie

Boekhouding. Handleiding (e)logobase

Boekhouding. Handleiding (e)logobase Naam handleiding: Handleiding (e)logobase - Boekhouding Handleiding (e)logobase Boekhouding 2012 Winbase Software en Adviezen B.V. Inhoud 1. Instellingen (e)logobase... 3 2. Bankbestanden importeren in

Nadere informatie

PhPlist Gebruikers Handleiding

PhPlist Gebruikers Handleiding PhPlist Gebruikers Handleiding Auteur: Sander Duivenvoorden Bedrijf: Buildnet webservices E-mail: support@buildnet.nl Datum: 23-09-2008 Laatste wijziging: 17-10-2008 Versie: 1.1 1 Inleiding Het verzenden

Nadere informatie