WEERT WONINGMAKELAARDIJ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEERT WONINGMAKELAARDIJ"

Transcriptie

1 Kasteelsingel 53 WEERT WONINGMAKELAARDIJ

2 Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat AC WEERT T F E info@saelmans.nl

3 Riant Ruim appartement met 2 slaapkamers en royale keuken en woonkamer!

4 Kasteelsingel 53 Weert 0,-- k.k. Schitterende ligging nabij stadspark! - Perfect onderhouden en bijzonder sfeervol appartement gelegen op de 2e etage met 2 riante slaapkamers, balkon, zeer ruime living (74 m2), eigen parkeerplaats in de parkeerkelder en voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde! - Dit kleinschalig appartementencomplex heeft een moderne uitstraling en is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. - Op steenworp afstand van het centrum! - Het appartement is optimaal geïsoleerd. - Slechts 2 appartementen per verdieping! - Het gehele appartement is voorzien van een fraaie. lichte tegelvloer. - Geheel aangepast aan eigen wens met diverse wandlichtpunten, sierlijsten, verhoogde deuren zonder daglichten etc. etc. - Het appartement kent een uitstekende staat van onderhoud en is perfect afgewerkt! - Royale, luxe leefkeuken met ongebruikte apparatuur en een fraai zicht op het Weerter centrum!

5 Centrale hal/ entree met trappartij, brievenbussen lift en video/intercomsysteem. Eigen hal/entree met toegang tot woonkamer middels opslaande deuren voorzien van glas. Vanuit de hal zijn de toiletruimte, de berging, de badkamer en de slaapkamers bereikbaar. Zeer riante en sfeervolle woonkamer met een open toegang tot de royale woonkeuken. De woonkamer geniet veel lichtinval en is voorzien van een zit- en een eet/leeshoek.

6 De ruime, open keuken is bij de bouw vergroot door keuken en bijkeuken bij elkaar te trekken, hierdoor is een zeer ruime woonkeuken ontstaan met voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel.

7 De moderne hoekkeuken heeft een 2 delige opstand met een groot granieten werkblad en biedt u diverse inbouwapparatuur, te weten; 4-pits inductiekookplaat, magnetron/oven combinatie (ongebruikt), koelkast, vaatwasser (ongebruikt), RVS afzuigkap en spoelbak. Vanuit de keuken wederom toegang tot de hal.

8 Slaapkamer 1: groot circa 5.00m x 3.30m; voorzien van tv-aansluiting en een grote maatwerk kastenwand. Slaapkamer 2: groot circa 4.50m x 2.20m; voorzien van tv-aansluiting en toegangsdeur tot het balkon Rechts:Vanuit de hal is de separate, licht betegelde toiletruimte, met hangtoilet en fonteintje bereikbaar. De badkamer is geheel licht betegeld badkamer en is uitgerust met ligbad, douche, badkamermeubel met vaste wastafel en designradiator.

9

10 Het balkon is voorzien van een grote elektrische zonwering en biedt u een fraai zicht op het centrum en de Weerter Martinuskerk.

11 Overige: - Bouwjaar circa Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing De bergruimte biedt plaats aan witgoedaansluitingen, de opstelling van de CV en de mechanische ventilatie. en draai-/kiepramen. - Geheel voorzien van een dorpelloos gelegde, lichte tegelvoer. - De servicekosten bedragen??,-- per maand. In de kelder van het kleinschalige complex treft u een gesloten, ruime berging aan, alsmede de parkeerplaats behorende bij het appartement. De parkeerplaats is vanuit de achterzijde van het complex bereikbaar middels een toerit voorzien van elektrische sectionaalpoort met toegangsdeur.

12

13 Objectgegevens, kadaster en lijst van zaken Objectgegevens ter overname blijft achter gaat mee n.v.t. Dit riante appartement moet u beslist van binnen gezien hebben om u te overtuigen van de luxe afwerking en de uitstekende staat van onderhoud waar het in verkeerd. Bel snel voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging van dit fantastische appartement! tuinaanleg/(sier)bestrating beplanting/erfafscheiding buitenverlichting tuinhuisje/buitenberging broeikas vlaggenmast voet droogmolen antenne brievenbus (voordeur-)bel veiligheidssloten alarminstallatie rolluiken/zonwering buiten zonwering binnen gordijnrails gordijnen vitrages losse horren/rolhorren rolgordijnen vloerbedekking/linoleum parketvloer/kurkvloer warmwatervoorziening, te weten - c.v. met toebehoren - (klok-)thermostaat (voorzet-)openhaard met toebehoren, te weten - kachels isolatievoorzieningen te weten - voorzetramen keuken met toebehoren, te weten - keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting - keuken (inbouwapparatuur) - inbouwverlichting/dimmers - opbouwverlichting kasten spiegelwanden losse kasten, boeken-, legplanken wastafels met accessoires toiletaccessoires (toilethouder, toiletbril, spiegel etc) badkameraccessoires (spiegel, kraan, douchescherm etc.) sauna met toebehoren veiligheidsschakelaar wasautomaat (huis)telefoontoestellen zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): bijzondere opmerkingen:

14 Regio Weert De regio Weert staat bekend om zijn landelijke omgeving en prachtige natuur om heerlijk relaxt te wandelen of te fietsen. Men kan er zwemmen in een subtropisch zwembad of golfen op de 18 holes golfbaan in het Weerter buitengebied. Ook op cultureel gebied heeft de regio Weert veel te bieden. Carnaval, kermis, theater en musea zijn zo maar een greep uit de vele mogelijkheden. De regio Weert kenmerkt zich door de zeer gunstige ligging ten opzichte van Limburg en Brabant. Verzekeringen en consumptief krediet Schadeverzekeringen, levensverzekeringen, en/of consumptief krediet. Wanneer u een woning koopt of verkoopt krijgt u ongetwijfeld te maken met schade en levensverzekeringen en met consumptief krediet.. Bij Saelmans Makelaardij kan een Register Adviseur in Assurantiën u over deze onderwerpen adviseren en u, als u dat wenst in contact brengen met deskundige adviseurs. Zie ook Via de A2 heeft Weert een goede verbinding met Eindhoven, Heerlen en Maastricht en via de A73 met Nijmegen. Weert beschikt ook over een NS (intercity) station. Weert en omgeving een heerlijke plek om te wonen. Zie ook Taxaties Deskundige waardebepaling van onroerende zaken zoals woningen of bedrijfsgebouwen dient te worden uitgevoerd door makelaars/beëdigde taxateurs. Saelmans biedt met 30 jaar ervaring, unieke archivering en persoonlijke expertise van 2 gecertificeerde makelaars/taxateurs optimale taxatiediensten aan haar clientèle. In dat kader is Saelmans makelaardij aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Indtituut ( NWWI). Zie ook www. nwwi.nl Bij Saelmans Bedrijfshuisvesting worden taxaties zelfs verheven naar waardeadvisering omdat bij fiscale en juridische waardebepaling van de onroerende zaak niet alleen de nuchtere cijfers spreken. Hypotheken Saelmans hypotheken kan u uitgebreid informeren over hypotheken en de fiscale financiële consequenties van de aankoop van een eigen huis. Saelmans hypotheken beschikt over een dienstverleningsdocument (DvD) waarin de werkwijze wordt uitgelegd en adviestarieven staan vermeld. Het uitgebreide palet aan aanbieders, de (fiscale) regels aangaande hypotheekverstrekking en de noodzaak dat uw huis ook op de lange termijn betaalbaar blijft vergt van u het maken van goede keuzes. Daarbij is Saelmans hypotheken u graag van dienst. Bij Saelmans Hypotheken analyseert een Erkend Hypothecair Planner uw wensen en toekomstverwachtingen en vertaalt deze Openingstijden kantoor aan de Onzelievevrouwestraat 2 te 6004 AC Weert Maandag t/m vrijdag: tot uur. Zaterdag: 9.00 tot uur. in een compleet hypotheekadvies. Zie ook Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij streven er naar om de informatie in deze brochure zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Saelmans Makelaardij BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie in deze brochure.

15 Belangrijke informatie voor u Een huis kopen doet u niet elk jaar Een huis kopen is een belangrijk besluit. Heeft u alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn meegenomen bij uw beslissing? Daartoe behoort uiteraard het de koopakte worden opgemaakt door ons, conform de modelkoopakte, opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. bestuderen van deze brochure, het inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Bankgarantie/Waarborgsom In de koopakte is bepaald dat de koper een bankgarantie moet Verzekert u zich ervan dat alle voor u belangrijke zaken ter sprake komen. Schroomt u niet om onze medewerkers om tekst en uitleg te vragen over de woning en de te volgen procedure. afgeven of een waarborgsom bij de notaris moet storten ter grootte van 10% van de koopsom. Deze garantie of waaborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt. Vaak is het verstandig u te laten vertegenwoordigen door een collega (NVM-)makelaar die uw belangen in het aankoopproces behartigt. Als verkopend makelaar behartigen wij immers primair de belangen van de verkoper. Uiteraard zullen wij u naar behoren informeren, maar in de onderhandelingen zijn wij uw tegenpartij. Onderzoeksplicht De onroerende zaak moet bij de eigendomsoverdracht de eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. De verkoper staat in voor de afwezigheid van gebreken die dit normale gebruik belemmeren, tenzij deze bij u als koper bekend waren op het moment dat de koopovereenkomst tot stand kwam. Het uitbrengen van een bod Bij het uitbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de navolgende zaken: Voor de afwezigheid van andere (verborgen) gebreken hoeft de verkoper in beginsel niet in te staan. Het risico hiervoor berust bij de koper. Als koper heeft u de gelegenheid voorafgaand aan de koop het nodige (bouwkundige) onderzoek te (laten) doen. - eventuele ontbindende voorwaarde(n) - de datum van aanvaarding - de eventuele overname van roerende zaken N.B. Over ontbindende voorwaarde(n) moeten partijen het eens zijn vóór of tijdens de (mondelinge) koop. Als bieder krijgt u niet Lijst van zaken Bij de koopakte behoort een lijst waarop zaken staan die bij de koop zijn inbegrepen. Voor zover deze lijst bij de documentatie is gevoegd, is deze onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. automatisch een ontbindende voorwaarde voor bijvoorbeeld de financiering. U dient dit expliciet bij uw bod te vermelden. Voorwaarden NVM en meldingsplicht Wij zijn lid van de NVM. Op onze werkwijze zijn de Algemene Koopakte Als u als koper het met de verkoper eens bent, is er in beginsel een overeenkomst. Voor de rechtsgeldigheid van de overeenkomst Consumentenvoorwaarden NVM dan wel de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers van toepassing. U kunt deze documenten bij ons opvragen. moet deze schriftelijk worden vastgelegd. Na overhandiging van (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte aan de koper begint de volgende dag om uur s morgens voor de Als makelaar zijn wij wettelijk gehouden aan de meldingsplicht voor ongebruikelijke transacties. koper een bedenktijd van drie dagen. Tenzij anders vermeld, zal

16 Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat AC WEERT T F E info@saelmans.nl

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Onzelievevrouwestraat 39 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Wilhelminasingel 238 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Ittervoorterweg 77 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Oudenakkerstraat 60 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Wiekendreef 31 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl privacy

Nadere informatie

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vraagprijs 199.000,- kosten koper Omschrijving Vlaskam 2 - Weert Schitterend gelegen bouwperceel te koop, groot circa 600 m2, gelegen in de nieuwbouw woonwijk Laarveld aan een

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Elisabethsdal 27 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Gerenoveerd!

Nadere informatie

WONINGBROCHURE. Herestraat 17 BURUM

WONINGBROCHURE. Herestraat 17 BURUM WONINGBROCHURE Herestraat 17 BURUM Uw makelaar voor regio Kollum en omstreken Oliemolensingel 6 9291 GN KOLLUM T 0511-541056 F 0511-541085 E info@sikkemamakelaar.nl I www.sikkemamakelaar.nl Herestraat

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Dijkerstraat 2 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Ruimte

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Martinushof 35 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Centrum!

Nadere informatie

NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ

NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ Budschop 14 NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Mooi

Nadere informatie

Aburahout. 15 Zoetermeer

Aburahout. 15 Zoetermeer Aburahout 15 Zoetermeer Aburahout 15 Zoetermeer KENMERKEN Royaal en breed herenhuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, diepe achtertuin en groot dakterras. De keuken en beide badkamers zijn luxe en modern

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Graswinkellaan 177 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN WONINGBROCHURE Perfect onderhouden 2-kamerappartement gelegen op de Het keurig onderhouden appartement is voorzien van een royaal De woning is o.a. ingedeeld met een lichte

Nadere informatie

Historisch herenhuis op een mooie plek!

Historisch herenhuis op een mooie plek! Historisch herenhuis op een mooie plek! Koepoortsweg 43 Hoorn Bieden vanaf 500.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koepoortsweg 43 in Hoorn Alstublieft! Deze

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Leukerhof 8 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Split-Level

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Roermondseweg 21 b3 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO Vraagprijs 150.000, k.k. Te koop: In kleinschalig complex in het centrum van Hengelo gelegen luxe afgewerkt driekamerappartement met 2 balkons (!), vrij uitzicht en berging op de begane grond. Het appartement

Nadere informatie

Wolbrantskerkweg 78 E

Wolbrantskerkweg 78 E TE KOOP Wolbrantskerkweg 78 E AMSTERDAM Kenmerken Vraagprijs 217.500,- k.k. Uitzicht op het park. Maar liefst 5 openslaande deuren / franse balkons. Winkelstraat Tussenmeer om de hoek. Winkelcentrum Osdorpplein

Nadere informatie

Monseigneur Nolensplein 12 in Venlo

Monseigneur Nolensplein 12 in Venlo Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 197.000,- k.k. Monseigneur Nolensplein 12 in Venlo In hartje centrum van Venlo op de 3e verdieping gelegen

Nadere informatie

Marco Polorede 12 Zoetermeer

Marco Polorede 12 Zoetermeer Marco Polorede 12 Zoetermeer Marco Polorede 12 Zoetermeer KENMERKEN Bouwjaar 1986-87 Woonopp. ca. 220m² excl. garage (ca. 23m²) Perceelopp. ca. 302m² eigen grond CV combi ketel Bosch 2009 In 1989 realisatie

Nadere informatie

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zijde 45 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure mag beschouwd

Nadere informatie

BOEKEL WONINGBROCHURE

BOEKEL WONINGBROCHURE Kraanvogel 13 BOEKEL WONINGBROCHURE Kraanvogel 13 in Boekel In de jonge woonwijk De Donk in Boekel staat deze vrijwel nieuwe fraaie tussenwoning. Woonwijk De Donk, gelegen aan de noordoost zijde van Boekel,

Nadere informatie

3-kamerappartement in de binnenstad!

3-kamerappartement in de binnenstad! 3-kamerappartement in de binnenstad! Grote Noord 4 C Hoorn Huurprijs 815,- p/m Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Grote Noord 4 C in Hoorn Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Parallelweg 39 - Weert Vraagprijs 239.000,- kosten koper

Parallelweg 39 - Weert Vraagprijs 239.000,- kosten koper Parallelweg 39 - Weert Vraagprijs 239.000,- kosten koper Omschrijving Parallelweg 39 - Weert * Ruimtelijk ingedeeld appartement gelegen op de derde verdieping. * Slechts 3 appartementen per woonlaag! *

Nadere informatie

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Galerij 66 te Boskoop Zijde 28, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Anna Paulownastraat 16 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Welkom op Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken van Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Hendrik IV straat 16 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

Koningsplein 324 TILBURG

Koningsplein 324 TILBURG Koningsplein 324 TILBURG Vraagprijs 365.000,00 kosten koper In hartje centrum treft u in het prachtige complex De Stadswachter op de vijfde verdieping een schitterend en zeer luxe afgewerkt appartement

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Frederik Hendrikstraat 68 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

Julianapark 94 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Julianapark 94 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Julianapark 94 te TILBURG Vraagprijs 219.500,-- k.k. Julianapark 94 te TILBURG Dit appartement heeft kenmerken waarvan niet veel andere appartementen kunnen zeggen dat ze die ook hebben. Het appartement

Nadere informatie

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

NS-station/winkelcentrum op loopafstand NS-station/winkelcentrum op loopafstand Acacialaan 24 Grootebroek Vraagprijs 145.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Acacialaan 24 in Grootebroek Alstublieft!

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Leliestraat 9 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Royaal

Nadere informatie

Objectomschrijving BOMENWEG PJ MARKNESSE

Objectomschrijving BOMENWEG PJ MARKNESSE BOMENWEG 32 8316 PJ MARKNESSE Objectomschrijving Fraaie vrij gelegen woonboerderij. In goede staat verkerend met een verzorgde tuin op het zuiden. Zeer gunstig gelegen vlakbij Marknesse. Perceel oppervlakte

Nadere informatie

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k.

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Oosteinde 39 in Berkhout Alstublieft!

Nadere informatie

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN WONINGBROCHURE Ruime 4-kamermaisonette voorzien van een royaal Keurig onderhouden ruime 4-kamer bovenwoning voorzien van Op de zolderverdieping treft men zowel aan de voor-

Nadere informatie

Valckeslotlaan 103 - Goes

Valckeslotlaan 103 - Goes q Valckeslotlaan 103 Goes Vraagprijs 139.000, v.o.n. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Valckeslotlaan 103 Goes 0 % ACTIE. DEZE WONING WORDT VRIJ OP NAAM VERKOCHT. Wat wil dit zeggen..vrij op naam wil

Nadere informatie

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,--

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Op magnifieke locatie gelegen vrijstaande villa met inpandige garage en prachtig aangelegde en privacybiedende tuin. De woning is gesitueerd aan de rand

Nadere informatie

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k.

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Je wilt thuiskomen in je eigen huis, lekker in de tuin gaan zitten en je nergens meer zorgen over hoeven maken. En het

Nadere informatie

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k.

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k. VRIJSTAANDE WONING met GARAGE Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs 325.000,- k.k. / vraagprijs 350.000,- k.k. Welkom op Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken van Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken

Nadere informatie

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 110 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Uniek appartement met eigen parkeerplaats Iepstate 5 Purmerend Vraagprijs 280.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Iepstate 5 in Purmerend Alstublieft!

Nadere informatie

Keizersveerlaan 69 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k.

Keizersveerlaan 69 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k. Keizersveerlaan 69 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k. Keizersveerlaan 69 te TILBURG Op heerlijk rustige locatie gelegen uitgebouwde tussenwoning, grenzend aan het water. De woning ligt op steenworp

Nadere informatie

Jan Tooropstraat 2 DEURNE BROCHURE

Jan Tooropstraat 2 DEURNE BROCHURE Jan Tooropstraat 2 DEURNE BROCHURE Jan Tooropstraat 2 in Deurne Multifunctionele bedrijfsruimte met bijbehorende, comfortabele woning op een perceel van 1462 m². Een mooie hoeklocatie zorgt voor optimale

Nadere informatie

NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ

NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ Toren 2 NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Uitgebouwd!

Nadere informatie

Aalsumstraat 5 te TILBURG Vraagprijs 389.000,-- k.k.

Aalsumstraat 5 te TILBURG Vraagprijs 389.000,-- k.k. Aalsumstraat 5 te TILBURG Vraagprijs 389.000,-- k.k. Aalsumstraat 5 te TILBURG Laat ons raden. U heeft zojuist de foto s bekeken En stiekem bent u al een beetje verliefd geworden. Nu nog even voor de zekerheid

Nadere informatie

Hagenborgh Almelo

Hagenborgh Almelo Vraagprijs 125.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op de 3e verdieping, in hartje Centrum gelegen, goed onderhouden, ruim 3-kamer appartement met balkon gesitueerd

Nadere informatie

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k.

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Hertog

Nadere informatie

NEERITTER WONINGMAKELAARDIJ

NEERITTER WONINGMAKELAARDIJ Bosstraat 25 NEERITTER WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Exclusief

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k.

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k. Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs 219.000,-- k.k. Verre Weiden 8 te RIJEN Er is toch iets wat we kwijt moeten. Deze straatnaam klopt namelijk niet. Bij de straatnaam Verre Weiden verwacht je namelijk

Nadere informatie

Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k. Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k. Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Deze vrijstaand geschakelde woning is gelegen in plan Hooghuis. Dit is een rustige woonomgeving met een gunstige ligging

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k.

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort.

Nadere informatie

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Sfeervolle twee-onder-één kap hoekwoning met garage en eigen oprit gesitueerd in de rustige, centraal gelegen woonwijk Heerevelden

Nadere informatie

Grote living en moderne keuken!

Grote living en moderne keuken! Grote living en moderne keuken! Hoornblad 6 Abbekerk Bieden vanaf 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Hoornblad 6 in Abbekerk Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Hoefblad 6 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k.

Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k. Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k. Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Deze sfeervolle, verrassende en instapklare woning is nabij winkelcentrum Heijhoef gelegen en beschikt o.a. over

Nadere informatie

JAVASTRAAT 74 HENGELO

JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO Vraagprijs 159.500,-- k.k. Te koop: In 2010 verder gemoderniseerde en nabij het centrum gelegen zeer goed onderhouden en royale tussenwoning met uitgebouwde

Nadere informatie

Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k.

Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k. Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Dorpsstraat 253 in Zwaag Alstublieft!

Nadere informatie

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k.

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Burg. de Geusstraat

Nadere informatie

Seinestraat 4 in Venlo

Seinestraat 4 in Venlo Kaldenkerkerweg 20, 5913 AE Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 399.000,- k.k. Seinestraat 4 in Venlo Op een schitterende ligging aan de Maas en nabij het stadscentrum van

Nadere informatie

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties

MSKGROEP.nl. Buis 4 - Maasluis KOOP. verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties MSKGROEP.nl verzekeringen hypotheken financieel advies rechtsbijstand mediation makelaardij / taxaties Buis 4 - Maasluis TE KOOP 1 Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving bieden wij u deze

Nadere informatie

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk Vraagprijs 144.950,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* De eigenaren van dit APPARTEMENT willen heel graag VERKOPEN (om een unieke kans te kunnen benutten) en hebben

Nadere informatie

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard

Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard Pastoor Vroonhovenstraat 6 te Valkenswaard ZEER RUIM APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS (!) EN MODERNE KEUKEN, GELEGEN HARTJE CENTRUM Dit moderne en royale 4-kamer appartement op de 2e verdieping heeft werkelijk

Nadere informatie

De Heuvel 9 AMERSFOORT

De Heuvel 9 AMERSFOORT De Heuvel 9 AMERSFOORT Droomwoning gevonden? Lees hieronder hoe we verder gaan 1. Wij nemen uw bieding graag in ontvangst. U kunt dit mondeling, schriftelijk of per email doen. 2. Daarbij zijn de volgende

Nadere informatie

Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs 300.000,- k.k. Welkom op Lindestate 55 in Purmerend Kenmerken van Lindestate 55 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

Pippeling 72. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Pippeling 72. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Pippeling 72 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Noordkade 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Waddinxveen

Noordkade 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Waddinxveen Noordkade 45 te Waddinxveen Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Wonen aan het water met een tuin op het zuidwesten! Spadestraat 18 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken van Spadestraat 18 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

BORNSESTRAAT 148 HENGELO

BORNSESTRAAT 148 HENGELO BORNSESTRAAT 148 HENGELO BORNSESTRAAT 148 HENGELO Koopsom 349.500,-- k.k. Te koop: Op wandelafstand van het centrum gelegen fors uitgebouwd vrijstaand herenhuis met berging, garage, carport en eigen oprit

Nadere informatie

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 110.000,= k.k. Vraagprijs 110.000,= k.k. Omschrijving - Fraai appartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Corpus den Hoorn, nabij de winkels van het Overwinningsplein. Indeling:

Nadere informatie

Noordeinde 311. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Noordeinde 311. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Noordeinde 311 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

De ideale starterswoning! Burgemeester D. Kooimanweg 655 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

De ideale starterswoning! Burgemeester D. Kooimanweg 655 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. De ideale starterswoning! Burgemeester D. Kooimanweg 655 Purmerend Vraagprijs 139.000,- k.k. Welkom op Burgemeester D. Kooimanweg 655 in Purmerend Kenmerken van Burgemeester D. Kooimanweg 655 in Purmerend

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Rembrandt van Rijnsingel 22 Roelofarendsveen Vraagprijs 267.500,-- k.k. Luxe gerenoveerde en fraai afgewerkte royale eengezinswoning waar u zo in kunt!! Deze zeer mooie woning is o.a. voorzien van kunststof

Nadere informatie

KAMERLINGH ONNESSTRAAT 156 GRONINGEN. Vraagprijs ,- k.k.

KAMERLINGH ONNESSTRAAT 156 GRONINGEN. Vraagprijs ,- k.k. KAMERLINGH ONNESSTRAAT 156 GRONINGEN Vraagprijs 149.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op zeer gewilde locatie in de Grunobuurt ligt dit royale DRIE KAMER APPARTEMENT met twee balkons en een inpandige berging

Nadere informatie

Winkelwaard ,- k.k. ALKMAAR. Vraagprijs

Winkelwaard ,- k.k. ALKMAAR. Vraagprijs Winkelwaard 229 ALKMAAR Vraagprijs 125.000,- k.k. Welkom bij Jan Boontjes Makelaardij Met ons kantoor midden in het historische centrum van Langedijk, zitten we goed centraal in onze regio die wij uiteraard

Nadere informatie

Langewoldlaan 45 - Groningen

Langewoldlaan 45 - Groningen - Vraagprijs 349.000,= k.k. Vraagprijs 349.000,= k.k. Omschrijving - Aantrekkelijke, ruime helft van een dubbel woonhuis met 4 slaapkamers, aangebouwde garage en een veranda aan de voorzijde, gelegen in

Nadere informatie

Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude TE KOOP

Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude TE KOOP TE KOOP Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude ALGEMEEN Op de begane grond van het prachtige appartementencomplex Koogerpoort, met slechts 15 appartementen, aan de rand van het Rijk der Duizend Eilanden,

Nadere informatie

Karakteristieke grachtenwoning

Karakteristieke grachtenwoning Karakteristieke grachtenwoning Spuistraat 2 Edam Vraagprijs 375.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-373040 of mail edamvolendam@vanoverbeek.nl Welkom op de Spuistraat 2 in Edam Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Koegelwieck 47. 2134 XX Hoofddorp 279.500,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl

Koegelwieck 47. 2134 XX Hoofddorp 279.500,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl Koegelwieck 47 2134 XX Hoofddorp 279.500,- k.k. Algemeen Woning Ligging: in woonwijk Bouwjaar: 2001 Aantal wooagen: 3 Onderhoud Onderhoud Binnen: uitstekend Onderhoud Buiten: uitstekend Schuur / Berging:

Nadere informatie

Prof. Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Prof. Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Prof. Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG Vraagprijs 137.500,-- k.k. Professor Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG In een uitstekend onderhouden complex, ligt op de 4 e woonlaag dit fraaie 3-kamerappartement (voorheen

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO Vraagprijs 169.000, k.k. Te koop: In de wijk Hasseler Es gelegen hoekwoning met berging aan de voorzijde en fraaie, privacy biedende tuin aan de achterzijde. Deze keurig onderhouden eengezinswoning kent

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

Goudse Rijweg 81. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Goudse Rijweg 81. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Goudse Rijweg 81 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure

Nadere informatie

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Laag Boskoop 86 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR MARTIN LUTHER KINGSTRAAT 13 HENGELO Vraagprijs 295.000,-- k.k. Te koop: Op prachtige en rustige locatie, in het voorste gedeelte van de geliefde wijk Hasseler Es met aan

Nadere informatie

Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh

Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh In een kindvriendelijke en rustige woonwijk net buiten Delft ligt deze ruime en lichte hoekeengezinswoning met dakkapel en achtertuin met

Nadere informatie

Koninginneweg 12 D Boskoop Vraagprijs 235.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl

Koninginneweg 12 D Boskoop Vraagprijs 235.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.nl Koninginneweg 12 D Boskoop Vraagprijs 235.000,-- k.k. Direct in het centrum van de gemeente Boskoop boven winkelstraat gelegen drempelvrij 3- kamerappartement op hoek van de bovenste verdieping. Het goed

Nadere informatie

Kloosterstraat 42 in Velden

Kloosterstraat 42 in Velden Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 235.000,- k.k. Kloosterstraat 42 in Velden Sfeervol uitgebouwd vrijstaand herenhuis met garage en royale

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN ,- k.k.

MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN ,- k.k. MR. P.J. TROELSTRALAAN 209 ASSEN 114.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In het centrum van Assen gelegen, goed onderhouden 4-kamer APPARTEMENT op de eerste verdieping met vrijstaande stenen berging. Het appartementencomplex

Nadere informatie

MERCURIUS 50 - DEN HELDER

MERCURIUS 50 - DEN HELDER VERKOOPBROCHURE MERCURIUS 50 - DEN HELDER vraagprijs 275.000,= kosten koper Omschrijving Mercurius 50 - Den Helder Appartement op de 1e verdieping met een totale oppervlakte van maar liefst 164 m2, een

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Weegbree 27 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs 234.500,-- k.k. Heusdenlaan 17 te TILBURG Waar vind je nog een betaalbare tussenwoning met stenen garage? Aan de Heusdenlaan 17! Bovendien is de garage in spouw gezet

Nadere informatie

Mostheuvelstraat 52 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Mostheuvelstraat 52 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Mostheuvelstraat 52 te TILBURG Vraagprijs 339.000,-- k.k. Mostheuvelstraat 52 te TILBURG Op unieke locatie gelegen vrijstaand geschakelde villa met kantoorruimte. Doordat de tegenover gelegen woningen

Nadere informatie

Ideaal starters appartement!

Ideaal starters appartement! Ideaal starters appartement! Flevostraat 111 Purmerend Vraagprijs 125.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Flevostraat 111 in Purmerend Alstublieft! Deze

Nadere informatie