WEERT WONINGMAKELAARDIJ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WEERT WONINGMAKELAARDIJ"

Transcriptie

1 Dijkerstraat 2 WEERT WONINGMAKELAARDIJ

2 Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat AC WEERT T F E info@saelmans.nl

3 Ruimte Zeer rustig gelegen op een perceel van maar liefst 1.2 hectare!

4 Dijkerstraat 2 Weert Ideale bereikbaarheid A2 en België! - Vrijstaande semi-bungalow op een royaal perceel van maar ca. 1,2 hectare! - Ruime garage met een separaat appartement voorzien van een eigen ingang. - Ideaal voor paardenliefhebbers en/of het houden van een aan huis gebonden beroep! - Slaapkamers en badkamer op de begane grond! - Gelegen op enkele autominuten van A2 Eindhoven-Maastricht en de verbinding met België.

5 Voormalig Bed & Breakfast Indeling: Hal/entree: Ruime ontvangsthal met tegelvloer, meterkast, fraaie vide met overloop en toegang tot keuken, woonkamer, kantoor/slaapkamer, hoofdslaapkamer, badkamer en toilet.

6 Living: De ruime L-vormige living is voorzien van een tegelvloer en niveauverschil. Vanuit de eethoek, wederom met toegang tot het terras, bereikt men middels een trapopgang van 3 treden de verhoogd gelegen zitkamer met allesbrander.

7

8 Keuken: De separate, dichte keuken met L-vormige opstand is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot het zonneterras en achterperceel en is verder uitgerust met de opstelling van de CV-ketel en de witgoedaansluitingen.

9 Slaapkamer 1/Hoofdslaapkamer: Voorzien van een laminolvloer, vaste wastafel en ruime, diepe muurkasten.

10 Slaapkamer 2/Kantoor: Voorzien van laminolvloer. Toilet: Deels betegeld toilet met fonteintje.

11 Overloop: De overloop geeft toegang tot de drietal slaapkamers, allen voorzien van een vloerbedekking en kozijnen met dubbele beglazing. Slaapkamer 3/Slaapzaal: Zeer riante slaapkamer met niveauverschil, vloerbedekking en vaste wastafel. Deze kamer is gesitueerd over het complete rechter deel van de woning en leent zich perfect voor het maken van meerdere slaapkamer of als masterbedroom.

12 Momenteel is hier een 2e woonkamer gecreëerd, uit de tijd dat de woning nog dienst deed als Bed & Breakfast. Slaapkamer 4: Kleine slaapkamer in het schuine gedeelte van de woning, tevens voorzien van een vloerbedekking.

13 Slaapkamer 5: Voorzien van vloerbedekking, vaste wastafel en een schitterend vrij uitzicht.

14 Tuin: De totale oppervlakte is opgebouwd uit 3 percelen, te weten; AD 264/265/274. De totale oppervlakte is ca. 1,2 hectare. Achter de woning treft men naast een zeer royaal zonneterras, een royale vijverpartij en diverse volwassen beplantingen aan.

15 Pronkstuk is de onder monumentenzorg staande treurwilg welke deels over het terras hangt en het geheel een parkachtige uitstraling geeft. De 2 grote bomen in de voortuin, staan tevens onder monumentenzorg. Aan de linker en rechter zijde van de tuin zijn de 2 extra percelen gelegen welke momenteel dienst doen als paardenweiden.

16

17 Garage: Deze zeer ruime garage is bereikbaar vanuit de oprit (minimaal 5 auto s) en is verder voorzien van een elektrische sectionaalpoort, separate toiletten, ruime berging en een compleet appartement met eigen keukenblok, badkamer en separate entree. Boven de berging in de garage bevindt zich veel extra bergruimte. De garage beschikt tevens over een 2e meterkast en een 2e CV opstelling.

18

19

20

21 Objectgegevens, kadaster en lijst van zaken Objectgegevens ter overname blijft achter gaat mee n.v.t. Perceeloppervlakte: m2 Woonoppervlakte: 233 m2 Overige inpandige ruimte: 45 m2 Gebouwgebonden buitenruimte: 0 m2 Externe bergruimte: 0 m2 Inhoud: ca. 500 m3 Bouwjaar: 1966 CV-Ketel: - Voorlopig Energielabel: D tuinaanleg/(sier)bestrating beplanting/erfafscheiding buitenverlichting tuinhuisje/buitenberging broeikas vlaggenmast voet droogmolen antenne brievenbus (voordeur-)bel veiligheidssloten alarminstallatie rolluiken/zonwering buiten zonwering binnen gordijnrails gordijnen vitrages losse horren/rolhorren rolgordijnen vloerbedekking/linoleum parketvloer/kurkvloer warmwatervoorziening, te weten - c.v. met toebehoren - (klok-)thermostaat (voorzet-)openhaard met toebehoren, te weten - kachels isolatievoorzieningen te weten - voorzetramen keuken met toebehoren, te weten - keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting - keuken (inbouwapparatuur) - inbouwverlichting/dimmers - opbouwverlichting kasten spiegelwanden losse kasten, boeken-, legplanken wastafels met accessoires toiletaccessoires (toilethouder, toiletbril, spiegel etc) badkameraccessoires (spiegel, kraan, douchescherm etc.) sauna met toebehoren veiligheidsschakelaar wasautomaat (huis)telefoontoestellen zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): bijzondere opmerkingen:

22 Regio Weert De regio Weert staat bekend om zijn landelijke omgeving en prachtige natuur om heerlijk relaxt te wandelen of te fietsen. Men kan er zwemmen in een subtropisch zwembad of golfen op de 18 holes golfbaan in het Weerter buitengebied. Ook op cultureel gebied heeft de regio Weert veel te bieden. Carnaval, kermis, theater en musea zijn zo maar een greep uit de vele mogelijkheden. De regio Weert kenmerkt zich door de zeer gunstige ligging ten opzichte van Limburg en Brabant. Verzekeringen Schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen of consumptief krediet. Wanneer u een woning koopt of verkoopt krijgt u daar ongetwijfeld mee te maken. Bij Saelmans Makelaardij kan een Register Adviseur in Assurantiën u over deze onderwerpen adviseren en u, als u dat wenst in contact brengen met deskundige verzekeringsadviseurs die uw verzekeringenpakket controleren en aanpassen aan uw behoefte. Zie ook en Via de A2 heeft weert een goede verbinding met Eindhoven, Heerlen en Maastricht en via de A73 met Nijmegen. Weert beschikt ook over een NS (intercity) station. Weert en omgeving een heerlijke plek om te wonen. Zie ook Taxaties Deskundige waardebepaling van onroerende zaken zoals woningen of bedrijfsgebouwen dient te worden uitgevoerd door makelaars/beëdigde taxateurs. Saelmans biedt met 30 jaar ervaring, unieke archivering en persoonlijke expertise van 3 gecertificeerde Hypotheken Er is een zeer uitgebreid scala aan hypotheken op de markt en kredietverlening is aan veel (fiscale) regels gebonden. Het maken van een goede keuze is dan niet eenvoudig. makelaars/taxateurs optimale taxatiediensten aan haar cliëntèle. Bij Saelmans Bedrijfshuisvesting worden taxaties zelfs verheven naar waardeadvisering omdat bij fiscale en juridische waardebepaling van de onroerende zaak niet alleen de nuchtere cijfers spreken. Bij Saelmans Hypotheken analyseert een Erkend Hypothecair Openingstijden kantoor aan de Onzelievevrouwestraat 2 te 6004 AC Weert Maandag t/m vrijdag:08.30 tot uur. Zaterdag:9.00 tot uur. Planner uw wensen en toekomstverwachtingen en vertaalt deze in een compleet hypotheekadvies. Met de informatie die onze adviseur verzamelt en met u bespreekt kan hij, als u dat wenst, een bank of hypotheekbemiddelaar van uw keuze informeren en met u contact op laten nemen voor het verzorgen van een passende hypotheek. Zie ook www. hypothecairplanner.nl Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij streven er naar om de informatie in deze brochure zo volledig en nauwkeurig mogelijk weer te geven. Saelmans Makelaardij BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie in deze brochure.

23 Belangrijke informatie voor u Een huis kopen doet u niet elk jaar Een huis kopen is een belangrijk besluit. Heeft u alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn meegenomen bij uw beslissing? Daartoe behoort uiteraard het de koopakte worden opgemaakt door ons, conform de modelkoopakte, opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. bestuderen van deze brochure, het inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Bankgarantie/Waarborgsom In de koopakte is bepaald dat de koper een bankgarantie moet Verzekert u zich ervan dat alle voor u belangrijke zaken ter sprake komen. Schroomt u niet om onze medewerkers om tekst en uitleg te vragen over de woning en de te volgen procedure. afgeven of een waarborgsom bij de notaris moet storten ter grootte van 10% van de koopsom. Deze garantie of waaborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt. Vaak is het verstandig u te laten vertegenwoordigen door een collega (NVM-)makelaar die uw belangen in het aankoopproces behartigt. Als verkopend makelaar behartigen wij immers primair de belangen van de verkoper. Uiteraard zullen wij u naar behoren informeren, maar in de onderhandelingen zijn wij uw tegenpartij. Onderzoeksplicht De onroerende zaak moet bij de eigendomsoverdracht de eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. De verkoper staat in voor de afwezigheid van gebreken die dit normale gebruik belemmeren, tenzij deze bij u als koper bekend waren op het moment dat de koopovereenkomst tot stand kwam. Het uitbrengen van een bod Bij het uitbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de navolgende zaken: Voor de afwezigheid van andere (verborgen) gebreken hoeft de verkoper in beginsel niet in te staan. Het risico hiervoor berust bij de koper. Als koper heeft u de gelegenheid voorafgaand aan de koop het nodige (bouwkundige) onderzoek te (laten) doen. - eventuele ontbindende voorwaarde(n) - de datum van aanvaarding - de eventuele overname van roerende zaken N.B. Over ontbindende voorwaarde(n) moeten partijen het eens zijn vóór of tijdens de (mondelinge) koop. Als bieder krijgt u niet Lijst van zaken Bij de koopakte behoort een lijst waarop zaken staan die bij de koop zijn inbegrepen. Voor zover deze lijst bij de documentatie is gevoegd, is deze onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. automatisch een ontbindende voorwaarde voor bijvoorbeeld de financiering. U dient dit expliciet bij uw bod te vermelden. Voorwaarden NVM en meldingsplicht Wij zijn lid van de NVM. Op onze werkwijze zijn de Algemene Koopakte Als u als koper het met de verkoper eens bent, is er in beginsel een overeenkomst. Voor de rechtsgeldigheid van de overeenkomst Consumentenvoorwaarden NVM dan wel de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers van toepassing. U kunt deze documenten bij ons opvragen. moet deze schriftelijk worden vastgelegd. Na overhandiging van (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte aan de koper begint de volgende dag om uur s morgens voor de Als makelaar zijn wij wettelijk gehouden aan de meldingsplicht voor ongebruikelijke transacties. koper een bedenktijd van drie dagen. Tenzij anders vermeld, zal

24 Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat AC WEERT T F E info@saelmans.nl

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Onzelievevrouwestraat 39 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Wilhelminasingel 238 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Wiekendreef 31 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl privacy

Nadere informatie

WONINGBROCHURE. Herestraat 17 BURUM

WONINGBROCHURE. Herestraat 17 BURUM WONINGBROCHURE Herestraat 17 BURUM Uw makelaar voor regio Kollum en omstreken Oliemolensingel 6 9291 GN KOLLUM T 0511-541056 F 0511-541085 E info@sikkemamakelaar.nl I www.sikkemamakelaar.nl Herestraat

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Ittervoorterweg 77 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Oudenakkerstraat 60 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Leukerhof 8 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Split-Level

Nadere informatie

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vraagprijs 199.000,- kosten koper Omschrijving Vlaskam 2 - Weert Schitterend gelegen bouwperceel te koop, groot circa 600 m2, gelegen in de nieuwbouw woonwijk Laarveld aan een

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Elisabethsdal 27 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Gerenoveerd!

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Kasteelsingel 53 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Riant

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Martinushof 35 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Centrum!

Nadere informatie

Aburahout. 15 Zoetermeer

Aburahout. 15 Zoetermeer Aburahout 15 Zoetermeer Aburahout 15 Zoetermeer KENMERKEN Royaal en breed herenhuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, diepe achtertuin en groot dakterras. De keuken en beide badkamers zijn luxe en modern

Nadere informatie

Marco Polorede 12 Zoetermeer

Marco Polorede 12 Zoetermeer Marco Polorede 12 Zoetermeer Marco Polorede 12 Zoetermeer KENMERKEN Bouwjaar 1986-87 Woonopp. ca. 220m² excl. garage (ca. 23m²) Perceelopp. ca. 302m² eigen grond CV combi ketel Bosch 2009 In 1989 realisatie

Nadere informatie

NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ

NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ Budschop 14 NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Mooi

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Graswinkellaan 177 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

Objectomschrijving BOMENWEG PJ MARKNESSE

Objectomschrijving BOMENWEG PJ MARKNESSE BOMENWEG 32 8316 PJ MARKNESSE Objectomschrijving Fraaie vrij gelegen woonboerderij. In goede staat verkerend met een verzorgde tuin op het zuiden. Zeer gunstig gelegen vlakbij Marknesse. Perceel oppervlakte

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zijde 45 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure mag beschouwd

Nadere informatie

Historisch herenhuis op een mooie plek!

Historisch herenhuis op een mooie plek! Historisch herenhuis op een mooie plek! Koepoortsweg 43 Hoorn Bieden vanaf 500.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koepoortsweg 43 in Hoorn Alstublieft! Deze

Nadere informatie

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,--

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Op magnifieke locatie gelegen vrijstaande villa met inpandige garage en prachtig aangelegde en privacybiedende tuin. De woning is gesitueerd aan de rand

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Saksen Weimarstraat 13 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

Paladijnenweg 146 AMERSFOORT

Paladijnenweg 146 AMERSFOORT Paladijnenweg 146 AMERSFOORT Droomwoning gevonden? Lees hieronder hoe we verder gaan 1. Wij nemen uw bieding graag in ontvangst. U kunt dit mondeling, schriftelijk of per email doen. 2. Daarbij zijn de

Nadere informatie

Brummelkamp 24 - Harderwijk

Brummelkamp 24 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* Praktisch 3-KAMERAPPARTEMENT met fijn terras en eigen (fietsen-)berging gelegen op de begane grond van een net

Nadere informatie

Schout Backstraat 18 TILBURG

Schout Backstraat 18 TILBURG Schout Backstraat 18 TILBURG Vraagprijs 340.000,00 kosten koper In de gewilde wijk "Zorgvlied" gelegen royale hoekwoning met voortuin, oprit, garage met carport en achtertuin op het zuidoosten. Deze woning

Nadere informatie

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Laag Boskoop 86 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN Amsterdamseweg 506 AMSTELVEEN WONINGBROCHURE Ruime 4-kamermaisonette voorzien van een royaal Keurig onderhouden ruime 4-kamer bovenwoning voorzien van Op de zolderverdieping treft men zowel aan de voor-

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k.

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Je wilt thuiskomen in je eigen huis, lekker in de tuin gaan zitten en je nergens meer zorgen over hoeven maken. En het

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Hendrik IV straat 16 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k.

SMEDINGE 8 ZUIDLAREN ,- k.k. SMEDINGE 8 ZUIDLAREN 199.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige woonwijk gelegen helft van een dubbel woonhuis met vrijstaande stenen garage nabij het centrum van Zuidlaren. De totale perceeloppervlakte

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

Vondelpark 76 - Harderwijk

Vondelpark 76 - Harderwijk Vraagprijs 197.500,-- kosten koper Omschrijving Fraai gelegen en heerlijk licht 3-KAMERAPPARTEMENT met fijn balkon op het zuid-westen en een prachtig groen uitzicht. Het appartement is gesitueerd op de

Nadere informatie

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SANDELHOUT 3 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SANDELHOUT 3 ASSEN Vraagprijs 475.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Zeer ruime vrijstaande woning met mogelijkheid voor praktijkruimte aan huis. De woning is gebouwd in 2012 maar dient nog te worden afgewerkt.

Nadere informatie

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k.

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k. Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs 219.000,-- k.k. Verre Weiden 8 te RIJEN Er is toch iets wat we kwijt moeten. Deze straatnaam klopt namelijk niet. Bij de straatnaam Verre Weiden verwacht je namelijk

Nadere informatie

BOEKEL WONINGBROCHURE

BOEKEL WONINGBROCHURE Kraanvogel 13 BOEKEL WONINGBROCHURE Kraanvogel 13 in Boekel In de jonge woonwijk De Donk in Boekel staat deze vrijwel nieuwe fraaie tussenwoning. Woonwijk De Donk, gelegen aan de noordoost zijde van Boekel,

Nadere informatie

Smeepoortstraat 2 a - Harderwijk

Smeepoortstraat 2 a - Harderwijk Vraagprijs 424.500,-- kosten koper Omschrijving Comfortabel en royaal APPARTEMENT met fraai terras (zuid) gelegen op de begane grond en met berging en parkeerplaats in het souterrain. Perfect gelegen aan

Nadere informatie

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. NEPTUNUS 68 HOOGEVEEN Vraagprijs 125.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime hoekwoning met 4 slaapkamers en bijkeuken/berging. De woning is gelegen aan de rand van de woonwijk met winkels en scholen op geringe

Nadere informatie

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Galerij 66 te Boskoop Zijde 28, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Hoefblad 6 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk Vraagprijs 498.000,-- kosten koper Omschrijving Download direct de brochure met daarin toegevoegd een New Design met artist impressions van de woning. SPECTACULAIRE PRIJSVERLAGING! Vrijstaand WOONHUIS

Nadere informatie

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k. Meije 19 Bodegraven Vraagprijs 350.000,-- k.k. Vrijstaand woonhuis met aangebouwde berging en vrijstaande houten garage. De woning is zeer fraai en landelijk gelegen. Vrij uitzicht aan zij- en voorzijde.

Nadere informatie

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Weegbree 27 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Zuidkade 47. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 47. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 47 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Drielandendreef Harderwijk

Drielandendreef Harderwijk Vraagprijs 179.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk licht afgewerkt 3-KAMERAPPARTEMENT voorzien van een zonnig balkon gelegen op de 3e verdieping en een berging en privé-parkeerplaats op de begane

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Trumanlaan 2 - Harderwijk

Trumanlaan 2 - Harderwijk Koopsom 127.000,-- kosten koper Omschrijving Deze woning wordt nu tevens aangeboden met de mogelijkheid tot kopen met het EEUWIGDUREND RECHT VAN ERFPACHT voor een vaste niet onderhandelbare koopsom van

Nadere informatie

Asterlaan!18!! Aerdenhout!

Asterlaan!18!! Aerdenhout! Asterlaan18 Aerdenhout Vraagprijs 700.000,=kostenkoper Huurprijs 2.250,=permaand GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]+31235420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl Asterlaan18HAerdenhout DezeSFEERVOLLE30HERJARENWONINGmetZONNIGEVOORHenACHTERTUINophetWESTENligtineen

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Sfeervolle twee-onder-één kap hoekwoning met garage en eigen oprit gesitueerd in de rustige, centraal gelegen woonwijk Heerevelden

Nadere informatie

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

ELLEN 31 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. ELLEN 31 ASSEN Vraagprijs 91.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden VIER KAMER APPARTEMENT met prachtig uitzicht op het Lariksbos. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers en een inpandig balkon.

Nadere informatie

Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k. Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k. Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Deze vrijstaand geschakelde woning is gelegen in plan Hooghuis. Dit is een rustige woonomgeving met een gunstige ligging

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs 234.500,-- k.k. Heusdenlaan 17 te TILBURG Waar vind je nog een betaalbare tussenwoning met stenen garage? Aan de Heusdenlaan 17! Bovendien is de garage in spouw gezet

Nadere informatie

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 110 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. DS KOOIMANSTRAAT 20 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 129.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING In een rustige en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Hollandscheveld, goed onderhouden helft van dubbel woonhuis

Nadere informatie

Nassaulaan 5 - Ermelo

Nassaulaan 5 - Ermelo Vraagprijs 629.000,-- kosten koper Omschrijving Nassaulaan 5, 3851 XZ Ermelo Op royaal en bosrijk perceel aan één van de mooiste lanen van Ermelo gelegen VRIJSTAANDE BUNGALOW met aangebouwde garage/berging

Nadere informatie

Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh

Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh In een kindvriendelijke en rustige woonwijk net buiten Delft ligt deze ruime en lichte hoekeengezinswoning met dakkapel en achtertuin met

Nadere informatie

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN WONINGBROCHURE Perfect onderhouden 2-kamerappartement gelegen op de Het keurig onderhouden appartement is voorzien van een royaal De woning is o.a. ingedeeld met een lichte

Nadere informatie

Wolbrantskerkweg 78 E

Wolbrantskerkweg 78 E TE KOOP Wolbrantskerkweg 78 E AMSTERDAM Kenmerken Vraagprijs 217.500,- k.k. Uitzicht op het park. Maar liefst 5 openslaande deuren / franse balkons. Winkelstraat Tussenmeer om de hoek. Winkelcentrum Osdorpplein

Nadere informatie

Kievitmeen 132 - Harderwijk

Kievitmeen 132 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving In de kindvriendelijke woonwijk Stadsweiden gelegen EINDWONING met aangebouwde stenen berging, voor- en achtertuin. De ligging op korte afstand van het Wolderwijd,

Nadere informatie

Martin Luther Kinglaan 19 GOIRLE

Martin Luther Kinglaan 19 GOIRLE Martin Luther Kinglaan 19 GOIRLE Vraagprijs 419.000,00 kosten koper In de gewilde wijk Grobbendonck treft u deze prachtig gelegen geschakelde vrijstaande woning met inpandige garage en schitterende tuin

Nadere informatie

Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k.

Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Delfgauwstraat 39 te TILBURG In een straat met normale woningen verwacht u waarschijnlijk geen vrijstaand Finhouse. Wél wanneer deze aan de rand

Nadere informatie

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Welkom op Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken van Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk Vraagprijs 195.000,-- kosten koper Omschrijving Een heerlijke eengezinswoning, deze uitgebouwde TUSSENWONING met berging en diepe achtertuin met achterom. Gunstig gelegen in de woonwijk "De Wittenhagen",

Nadere informatie

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k.

WEITGOORN 10 WESTERBORK. Vraagprijs ,- k.k. WEITGOORN 10 WESTERBORK Vraagprijs 225.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS voorzien van een garage met eigen oprit, drie slaapkamers, een bergzolder en volledige isolatie. De woning

Nadere informatie

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

DOEVENKAMP 6 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. DOEVENKAMP 6 ASSEN Vraagprijs 89.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig 2-kamer appartement met balkon op het westen. Dit appartement ligt direct aan de rand van het centrum met voldoende parkeergelegenheid

Nadere informatie

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 110.000,= k.k. Vraagprijs 110.000,= k.k. Omschrijving - Fraai appartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Corpus den Hoorn, nabij de winkels van het Overwinningsplein. Indeling:

Nadere informatie

Voorofscheweg 295. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Voorofscheweg 295. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Voorofscheweg 295 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen

Nadere informatie

Wever 12. 2152 AW Nieuw-Vennep 249 500,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl

Wever 12. 2152 AW Nieuw-Vennep 249 500,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl Wever 12 2152 AW Nieuw-Vennep 249 500,- k.k. Algemeen Woning Ligging: in woonwijk Bouwjaar: 1982 Onderhoud Onderhoud Binnen: goed Onderhoud Buiten: goed Schuur / Berging: vrijstaand hout Aantal: 1 Dak

Nadere informatie

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k.

BERKENWEG 31 TIENDEVEEN. Vraagprijs ,- k.k. BERKENWEG 31 TIENDEVEEN Vraagprijs 239.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Een mooi in het landelijk gebied gelegen vrijstaand WOONHUIS met garage en schuren, gelegen op 1.938 m2 eigen grond. De woning beschikt

Nadere informatie

Parallelweg Weert Vraagprijs ,- kosten koper

Parallelweg Weert Vraagprijs ,- kosten koper Parallelweg 70 + 71 - Weert Vraagprijs 675.000,- kosten koper Omschrijving Parallelweg 70 + 71 - Weert Prachtig in 1935 onder architectuur gebouwd historisch,sfeervol en karakteristiek herenhuis, gelegen

Nadere informatie

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO

DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR. M.L. KINGSTRAAT 13 HENGELO DR MARTIN LUTHER KINGSTRAAT 13 HENGELO Vraagprijs 295.000,-- k.k. Te koop: Op prachtige en rustige locatie, in het voorste gedeelte van de geliefde wijk Hasseler Es met aan

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k.

LIENSTUKKEN 17 GROLLOO. Koopsom ,- k.k. LIENSTUKKEN 17 GROLLOO Koopsom 249.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van Grolloo staat deze goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAP woning op 324m2 eigen grond. De woning is voorzien van een aangebouwde

Nadere informatie

Rijksweg Noord 141 - Sittard

Rijksweg Noord 141 - Sittard Rijksweg Noord 141 - Sittard Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze karakteristieke tussenwoning dient gemoderniseerd te worden en is voorzien van een recent gebouwde

Nadere informatie

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Beemd 23 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Aabeekstraat 21 GOIRLE Aabeekstraat 21 GOIRLE Vraagprijs 415.000,00 kosten koper Perceel 791 m² Inhoud 692 m³ Woonoppervlakte 187 m² Bouwjaar 1966 Op een goede locatie gelegen vrijstaande, uitgebouwde woning met bedrijfsruimte

Nadere informatie

Molenweg 6 - Hierden

Molenweg 6 - Hierden Vraagprijs 365.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS met OVERKAPPING, GARAGE en BERGING gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 900 m² met voortuin en diepe achtertuin. Het geheel

Nadere informatie

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

NS-station/winkelcentrum op loopafstand NS-station/winkelcentrum op loopafstand Acacialaan 24 Grootebroek Vraagprijs 145.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Acacialaan 24 in Grootebroek Alstublieft!

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k.

KRUISSTRAAT 4 ASSEN ,- k.k. KRUISSTRAAT 4 ASSEN 795.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING *** BELEGGINGSOBJECT *** In het bruisende stadscentrum van Assen, op een absolute A1 locatie, staat aan de Kruisstraat een prachtig en indrukwekkend

Nadere informatie

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Bokkekamp 22 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving Royale TERRASWONING met fantastische buitenruimte (zuiden) op de 1e verdieping en met berging op de begane grond. Dit 3-kamerappartement is fraai gelegen

Nadere informatie

Mina Krusemanstraat 19 - Waalwijk Vraagprijs ,-- k.k.

Mina Krusemanstraat 19 - Waalwijk Vraagprijs ,-- k.k. Mina Krusemanstraat 19 - Waalwijk Vraagprijs 225.000,-- k.k. Staete makelaars biedt aan een hoekwoning gelegen op een royaal hoekperceel met zongunstige achtertuin, garage, en een eigen oprit voor meerdere

Nadere informatie

Leeuwerikstraat 18 - Reuver

Leeuwerikstraat 18 - Reuver Leeuwerikstraat 18 - Reuver Rijksweg 39b 5953 AA Reuver T 077-4769292 F 077-4769299 info@erikbessems.nl Deze te moderniseren / renoveren vrijstaande woning is voorzien van een aanbouw. De woning heeft

Nadere informatie

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater.

Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) 61 38 22, waddinxveen@depater. Koningin Wilhelminasingel 81 Waddinxveen Vraagprijs 225.000,-- k.k. Deze fraai aan een singel gelegen eengezinswoning met royale uitbouw, grotendeels nieuwe kunststof kozijnen, biedt 4 ruime slaapkamers

Nadere informatie

Het Loo 3 - Wierden. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo.

Het Loo 3 - Wierden. Vraagprijs ,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. Vraagprijs 299.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Aan de rand van het dorp Wierden, in de kleinschalige en kindvriendelijke woonwijk 'Het Loo' gelegen VRIJSTAAND

Nadere informatie

Zuideinde 69 Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Zuideinde 69 Roelofarendsveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Zuideinde 69 Roelofarendsveen Vraagprijs 149.000,-- k.k. Wij bieden u in een kleinschalig appartementencomplex midden in De Veen een keurig 2-kamerappartement op de begane grond. Genieten van de avondzon

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k.

WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD. Vraagprijs ,- k.k. WILFRED STILLWEG 17 HOLLANDSCHEVELD Vraagprijs 269.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Net buiten de bebouwde kom van Hollandscheveld, te midden van de landerijen ligt deze VRIJSTAANDE WONING met vrijstaande

Nadere informatie

Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude TE KOOP

Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude TE KOOP TE KOOP Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude ALGEMEEN Op de begane grond van het prachtige appartementencomplex Koogerpoort, met slechts 15 appartementen, aan de rand van het Rijk der Duizend Eilanden,

Nadere informatie

Saxofoondreef 38 - Harderwijk

Saxofoondreef 38 - Harderwijk Vraagprijs 169.000,-- kosten koper Omschrijving De verkoper van dit APPARTEMENT wil het voor een koper zo aantrekkelijk mogelijk maken en heeft daarom recent een moderne en complete keukeninrichting geplaatst

Nadere informatie

Deventerweg 17 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Lekker royaal 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e en 2e verdieping van een klein complex met balkon en vrijstaande stenen fietsenberging. Ideale ligging

Nadere informatie

P.C. Hooftplein 35 - Harderwijk

P.C. Hooftplein 35 - Harderwijk Vraagprijs 150.000,-- kosten koper Omschrijving Wat heerlijk veel leefruimte in deze royale 4-KAMERMAISONNETTE met maar liefst 3 balkons gelegen op de 1e en 2e verdieping en een (fietsen)berging in het

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

Jan Tooropstraat 2 DEURNE BROCHURE

Jan Tooropstraat 2 DEURNE BROCHURE Jan Tooropstraat 2 DEURNE BROCHURE Jan Tooropstraat 2 in Deurne Multifunctionele bedrijfsruimte met bijbehorende, comfortabele woning op een perceel van 1462 m². Een mooie hoeklocatie zorgt voor optimale

Nadere informatie

De Schoppe 28 - Almelo

De Schoppe 28 - Almelo Vraagprijs 259.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: In de prachtige woonwijk 'Het Groeneveld' op toplocatie gelegen RUIME 2-ONDER-1-KAP WONING MET AANGEBOUWDE STENEN

Nadere informatie