NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ"

Transcriptie

1 Budschop 14 NEDERWEERT WONINGMAKELAARDIJ

2 Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat AC WEERT T F E info@saelmans.nl

3 Mooi rustig gelegen aan de de rand van het dorp, op fraai perceel van 605 m2

4 Budschop 14 NEDERWEERT Bijzonder veel leefruimte! - Goed onderhouden, ruim uitgebouwd vrijstaand woonhuis (maar liefst 775 m3 inhoud!) met riante, volop privacybiedende achtertuin. - Mooi rustig gelegen aan de rand van het dorp, op fraai perceel van 605 m2, nabij scholen en voorzieningen. - Inpandig te bereiken garage (groot circa 23m2). - Ideale gezinswoning met 5 ruime slaapkamers en een woonkamer van 83 m2! - Deze woning biedt u bijzonder veel leefruimte, d.m.v. maar liefst 220 m2 - Bouwjaar:1978, de uitbouw van de verdieping dateert van 1990, uitbouw begane grond dateert van Woonoppervlakte: 220 m2 - Inhoud: 775 m3 - Perceeloppervlakte:605m2 - Ligging: in woonwijk - Garage: inpandig woonoppervlakte. - Slechts enkele autominuten gelegen van A2 Eindhoven-Maastricht!

5 Fraai tuincontact vanuit woonkamer Begane grond Ruime ontvangsthal/ entree met garderobenis, meterkast en toiletruimte met fonteintje. Sfeervolle, ruim uitgebouwde woonkamer, groot circa 83 m2, v.v. een fraaie (Canadese esdoorn) parketvloer, open haardpartij (gas), optimaal tuincontact d.m.v. grote raampartijen & schuifpui en fraai lichtinval d.m.v. een lichtstraat. Vanuit de eetkamer toegang tot kelderkast. De woonkamer staat in open Het geheel is smaakvol afgewerkt met een composiet werkblad. Vanuit de keuken toegang tot de geheel betegelde, droge kelder van ca. 11 m2. Via een portaal met inbouwwerkkast en tuindeur, bereikt met inpandig de royale garage, groot ca. 23 m2, welke is v.v. een sectionaalpoort, separate loopdeur, witgoedaansluiting, verwarming en spoelbak. verbinding met de prettige leefkeuken, waardoor er een bijzonder ruimtelijk geheel ontstaat. De leefkeuken is v.v. een moderne, luxe keukenopstand met apothekerskast en v.v. hoogwaardig inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-oven, spoelbak en extra keukenboiler

6

7

8

9 De leefkeuken is v.v. een moderne, luxe keukenopstand met apothekerskast en v.v. hoogwaardig inbouwapparatuur, o.a. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combi-oven, spoelbak en extra keukenboiler.

10

11 Eerste verdieping Via de overloop bereikt men de 4 royale slaapkamers en de volledig betegelde badkamer met ligbad, dubbele vaste wastafel in badkamermeubel, separate douchecabine en apart gelegen toiletruimte. Slaapkamer 1: groot circa 14 m2 met vaste wastafel en inbouwkast. Slaapkamer 2: groot circa 14 m2 Tweede verdieping Middels een vaste trap te bereiken 2e verdieping. Hier is de 5de slaapkamer gelegen, welke ca. 18m2 groot is. Daarnaast beschikt de zolderverdieping over voldoende bergruimte, met de daar tevens gelegen stookruimte, incl. plaatsing van de Nefit HR combiketel, bouwjaar ca Slaapkamer 3: groot circa 9 m2 Slaapkamer 4: groot circa 30 m2 v.v. inbouwkast, met toegang tot kantoorruimte/ babykamer, groot circa 10m2. De mogelijkheid bestaat om de kantoorruimte om te vormen tot een inloopkast. Het betreft hier een woning die u beslist van binnen gezien moet hebben om de ruimte en de functionele indeling te ervaren. Bel snel voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van deze woning.

12

13 Prachtig aangelegde, geheel omsloten en volop privacybiedende achtertuin met eigen achterom, tuinberging en riant zonneterras. Een ideale tuin voor de echte tuinliefhebbers!

14

15

16

17 Objectgegevens, kadaster en lijst van zaken Objectgegevens ter overname blijft achter gaat mee n.v.t. Overig: Deze zeer praktisch ingerichte woning is tevens v.v. dakisolatie en dubbele beglazing. Het geheel maakt een keurig verzorgde indruk en is hoogwaardig afgewerkt met onderhoudsvriendelijke materialen, zoals trespa boeiboorden. Kadastrale gegevens: Gemeente: Nederweert Sectie/ perceel:l 1454 en L 2361 Oppervlakte:493 m2 en 112 m2 Soort: Volle eigendom tuinaanleg/(sier)bestrating beplanting/erfafscheiding buitenverlichting tuinhuisje/buitenberging vlaggenmast voet droogmolen antenne brievenbus (voordeur-)bel veiligheidssloten alarminstallatie = huur rolluiken/zonwering buiten zonwering binnen gordijnrails gordijnen vitrages losse horren/rolhorren rolgordijnen vloerbedekking/linoleum parketvloer/kurkvloer warmwatervoorziening, te weten - c.v. met toebehoren - (klok-)thermostaat gashaard isolatievoorzieningen te weten - voorzetramen keuken met toebehoren, te weten - keukenblok met bovenkasten inclusief verlichting - keuken (inbouwapparatuur) te weten; combi oven koelkast inductiekookplaten afzuigkap vaatwasser - inbouwverlichting/dimmers - opbouwverlichting kasten spiegelwanden losse kasten, boeken-, legplanken wastafels met accessoires toiletaccessoires (toilethouder, toiletbril, spiegel etc) badkameraccessoires (spiegel, kraan, douchescherm etc.) veiligheidsschakelaar wasautomaat (huis)telefoontoestellen zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, open haarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): bijzondere opmerkingen:

18 Regio Weert De regio Weert is bekend om zijn landelijke omgeving en prachtige natuur om heerlijk relaxt te wandelen of te fietsen. Men kan er zwemmen in een subtropisch zwembad of golfen op de 18 holes golfbaan in het Weerter buitengebied. Ook op cultureel gebied heeft de regio Weert veel te bieden. Carnaval, kermis, theater en Verzekeringen Schadeverzekeringen, levensverzekeringen, pensioenen of consumptief krediet! Voor een goed advies brengen onze medewerkers u in contact met deskundige verzekeringsadviseurs. musea zijn zo maar een greep uit de vele mogelijkheden. De regio Weert kenmerkt zich door de zeer gunstige ligging ten opzichte van Limburg en Brabant. Via de A2 goede verbinding met Eindhoven, Heerlen en Maastricht en via de A73 met Nijmegen. Weert beschikt ook over een NS (intercity) station. Kortom; de regio Weert is heerlijk om er te wonen en te werken. Taxaties Deskundige waardebepaling, van onroerende zaken zoals woningen of bedrijfsgebouwen dient te worden uitgevoerd door makelaars/beëdigde taxateurs. Saelmans biedt met 30 jaar ervaring, unieke archivering en persoonlijke expertise van 3 gecertificeerde makelaars/taxateurs optimale taxatiediensten aan haar cliëntèle. Bij Saelmans Bedrijfshuisvesting worden taxaties zelfs verheven Hypotheken Er is een zeer uitgebreid scala aan hypotheken op de markt waardoor het vaak moeilijk om een goede keuze te maken die exact naar waardeadvisering omdat bij fiscale en juridische waardebepaling van de onroerende zakelijke zaak niet alleen de nuchtere cijfers spreken. is toegesneden op uw specifieke situatie. Bij Saelmans Hypotheken analyseert een deskundig en Erkend Hypothecair Planner uw wensen, mogelijkheden en toekomstverwachtingen. Zo komt Saelmans hypotheken tot een advies en een hypotheek die bij uw situatie past. Onafhankelijk én met kennis en kunde! Maak een vrijblijvende afspraak voor een adviesgesprek. Als u dan tóch een hypotheek moet nemen... laat u dan tenminste goed adviseren. Openingstijden Maandag t/m vrijdag: tot uur. Zaterdag: tot uur. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk gesprek op een ander tijdstip, neem dan contact met ons op. U bent natuurlijk altijd van harte welkom in ons hoofdkantoor met expo ruimte aan de Onzelievevrouwestraat 2, Weert.

19 Belangrijke informatie voor u Een huis kopen doet u niet elk jaar Een huis kopen is een belangrijk besluit. Heeft u alle aspecten die in het algemeen en voor u in het bijzonder van belang zijn meegenomen bij uw beslissing? Daartoe behoort uiteraard het de koopakte worden opgemaakt door ons, conform de modelkoopakte, opgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen (NVM), de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. bestuderen van deze brochure, het inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Bankgarantie/Waarborgsom In de koopakte is bepaald dat de koper een bankgarantie moet Verzekert u zich ervan dat alle voor u belangrijke zaken ter sprake komen. Schroomt u niet om onze medewerkers om tekst en uitleg te vragen over de woning en de te volgen procedure. afgeven of een waarborgsom bij de notaris moet storten ter grootte van 10% van de koopsom. Deze garantie of waaborgsom dient als zekerheid dat de koper zijn verplichtingen nakomt. Vaak is het verstandig u te laten vertegenwoordigen door een collega (NVM-)makelaar die uw belangen in het aankoopproces behartigt. Als verkopend makelaar behartigen wij immers primair de belangen van de verkoper. Uiteraard zullen wij u naar behoren informeren, maar in de onderhandelingen zijn wij uw tegenpartij. Onderzoeksplicht De onroerende zaak moet bij de eigendomsoverdracht de eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. De verkoper staat in voor de afwezigheid van gebreken die dit normale gebruik belemmeren, tenzij deze bij u als koper bekend waren op het moment dat de koopovereenkomst tot stand kwam. Het uitbrengen van een bod Bij het uitbrengen van een bod is niet alleen het bedrag van belang, maar dient u zich ook duidelijk uit te spreken over o.a. de navolgende zaken: Voor de afwezigheid van andere (verborgen) gebreken hoeft de verkoper in beginsel niet in te staan. Het risico hiervoor berust bij de koper. Als koper heeft u de gelegenheid voorafgaand aan de koop het nodige (bouwkundige) onderzoek te (laten) doen. - eventuele ontbindende voorwaarde(n) - de datum van aanvaarding - de eventuele overname van roerende zaken N.B. Over ontbindende voorwaarde(n) moeten partijen het eens zijn vóór of tijdens de (mondelinge) koop. Als bieder krijgt u niet Lijst van zaken Bij de koopakte behoort een lijst waarop zaken staan die bij de koop zijn inbegrepen. Voor zover deze lijst bij de documentatie is gevoegd, is deze onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. automatisch een ontbindende voorwaarde voor bijvoorbeeld de financiering. U dient dit expliciet bij uw bod te vermelden. Voorwaarden NVM en meldingsplicht Wij zijn lid van de NVM. Op onze werkwijze zijn de Algemene Koopakte Als u als koper het met de verkoper eens bent, is er in beginsel een overeenkomst. Voor de rechtsgeldigheid van de overeenkomst Consumentenvoorwaarden NVM dan wel de Algemene Voorwaarden NVM voor professionele opdrachtgevers van toepassing. U kunt deze documenten bij ons opvragen. moet deze schriftelijk worden vastgelegd. Na overhandiging van (een kopie van) de door beide partijen ondertekende akte aan de koper begint de volgende dag om uur s morgens voor de Als makelaar zijn wij wettelijk gehouden aan de meldingsplicht voor ongebruikelijke transacties. koper een bedenktijd van drie dagen. Tenzij anders vermeld, zal

20 Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat AC WEERT T F E info@saelmans.nl

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Onzelievevrouwestraat 39 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Wiekendreef 31 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl privacy

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Wilhelminasingel 238 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Ittervoorterweg 77 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

WONINGBROCHURE. Herestraat 17 BURUM

WONINGBROCHURE. Herestraat 17 BURUM WONINGBROCHURE Herestraat 17 BURUM Uw makelaar voor regio Kollum en omstreken Oliemolensingel 6 9291 GN KOLLUM T 0511-541056 F 0511-541085 E info@sikkemamakelaar.nl I www.sikkemamakelaar.nl Herestraat

Nadere informatie

Marco Polorede 12 Zoetermeer

Marco Polorede 12 Zoetermeer Marco Polorede 12 Zoetermeer Marco Polorede 12 Zoetermeer KENMERKEN Bouwjaar 1986-87 Woonopp. ca. 220m² excl. garage (ca. 23m²) Perceelopp. ca. 302m² eigen grond CV combi ketel Bosch 2009 In 1989 realisatie

Nadere informatie

Aburahout. 15 Zoetermeer

Aburahout. 15 Zoetermeer Aburahout 15 Zoetermeer Aburahout 15 Zoetermeer KENMERKEN Royaal en breed herenhuis met 4 slaapkamers, 2 badkamers, diepe achtertuin en groot dakterras. De keuken en beide badkamers zijn luxe en modern

Nadere informatie

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

NS-station/winkelcentrum op loopafstand NS-station/winkelcentrum op loopafstand Acacialaan 24 Grootebroek Vraagprijs 145.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Acacialaan 24 in Grootebroek Alstublieft!

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Dijkerstraat 2 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Ruimte

Nadere informatie

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zijde 45. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zijde 45 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Overige voorwaarden: Brochure: Deze brochure mag beschouwd

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Elisabethsdal 27 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Gerenoveerd!

Nadere informatie

Historisch herenhuis op een mooie plek!

Historisch herenhuis op een mooie plek! Historisch herenhuis op een mooie plek! Koepoortsweg 43 Hoorn Bieden vanaf 500.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koepoortsweg 43 in Hoorn Alstublieft! Deze

Nadere informatie

Parallelweg 39 - Weert Vraagprijs 239.000,- kosten koper

Parallelweg 39 - Weert Vraagprijs 239.000,- kosten koper Parallelweg 39 - Weert Vraagprijs 239.000,- kosten koper Omschrijving Parallelweg 39 - Weert * Ruimtelijk ingedeeld appartement gelegen op de derde verdieping. * Slechts 3 appartementen per woonlaag! *

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Kasteelsingel 53 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Riant

Nadere informatie

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k.

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Oosteinde 39 in Berkhout Alstublieft!

Nadere informatie

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Hoefblad 6. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Hoefblad 6 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k.

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Hertog

Nadere informatie

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k.

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Je wilt thuiskomen in je eigen huis, lekker in de tuin gaan zitten en je nergens meer zorgen over hoeven maken. En het

Nadere informatie

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,--

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Op magnifieke locatie gelegen vrijstaande villa met inpandige garage en prachtig aangelegde en privacybiedende tuin. De woning is gesitueerd aan de rand

Nadere informatie

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL

Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vlaskam 2 - Weert BOUWKAVEL Vraagprijs 199.000,- kosten koper Omschrijving Vlaskam 2 - Weert Schitterend gelegen bouwperceel te koop, groot circa 600 m2, gelegen in de nieuwbouw woonwijk Laarveld aan een

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Oudenakkerstraat 60 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

Couperuslaan Harderwijk

Couperuslaan Harderwijk Vraagprijs 217.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer fraai gelegen en prima afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is werkelijk uitstekend met

Nadere informatie

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk

Van der Waalsstraat 9 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving In fraaie en rustige woonwijk op korte afstand van het centrum gelegen TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging, strak aangelegde voortuin en diepe achtertuin

Nadere informatie

Koegelwieck 47. 2134 XX Hoofddorp 279.500,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl

Koegelwieck 47. 2134 XX Hoofddorp 279.500,- k.k. makelaars. nieuwvennep.hiermakelaars.nl Koegelwieck 47 2134 XX Hoofddorp 279.500,- k.k. Algemeen Woning Ligging: in woonwijk Bouwjaar: 2001 Aantal wooagen: 3 Onderhoud Onderhoud Binnen: uitstekend Onderhoud Buiten: uitstekend Schuur / Berging:

Nadere informatie

Lingestraat 21 - Groningen

Lingestraat 21 - Groningen - Vraagprijs 159.000,= k.k. Vraagprijs 159.000,= k.k. Omschrijving -, 9725 GM. Goed onderhouden gelijkvloerse benedenwoning uit de jaren 30 met royale, zonnige tuin met achterom en een vrijstaande stenen

Nadere informatie

Wieringenmeen 8 - Harderwijk

Wieringenmeen 8 - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving LET OP TIJDELIJK: 30.000,-- IN PRIJS VERLAAGD & WONINGRUIL MET VRIJSTAANDE WONING BESPREEKBAAR! Royaal en eigentijds afgewerkt HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS

Nadere informatie

BORNSESTRAAT 148 HENGELO

BORNSESTRAAT 148 HENGELO BORNSESTRAAT 148 HENGELO BORNSESTRAAT 148 HENGELO Koopsom 349.500,-- k.k. Te koop: Op wandelafstand van het centrum gelegen fors uitgebouwd vrijstaand herenhuis met berging, garage, carport en eigen oprit

Nadere informatie

Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k.

Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k. Vrijstaande jaren 30 woning op een grote kavel! Dorpsstraat 253 Zwaag Vraagprijs 395.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Dorpsstraat 253 in Zwaag Alstublieft!

Nadere informatie

Veel interne ruimte (675 m3)

Veel interne ruimte (675 m3) Veel interne ruimte (675 m3) Kleingouw 55 Andijk Vraagprijs 379.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Kleingouw 55 in Andijk Alstublieft! Deze brochure bevat

Nadere informatie

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SCHELDESTRAAT 49 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SCHELDESTRAAT 49 ASSEN Vraagprijs 200.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Prachtig gelegen, goed onderhouden TWEE-ONDER-EEN-KAPWONING met vrijstaande stenen GARAGE en heerlijk ruime tuin. De woning staat op

Nadere informatie

Parallelweg Weert Vraagprijs ,- kosten koper

Parallelweg Weert Vraagprijs ,- kosten koper Parallelweg 70 + 71 - Weert Vraagprijs 675.000,- kosten koper Omschrijving Parallelweg 70 + 71 - Weert Prachtig in 1935 onder architectuur gebouwd historisch,sfeervol en karakteristiek herenhuis, gelegen

Nadere informatie

Fagotdreef 14 - Harderwijk

Fagotdreef 14 - Harderwijk Vraagprijs 207.500,-- kosten koper Omschrijving Verrassend ingedeelde en keurig afgewerkte TUSSENWONING met vrijstaande berging, voortuin en besloten achtertuin met achterom. De woning is heerlijk centraal

Nadere informatie

BOEKEL WONINGBROCHURE

BOEKEL WONINGBROCHURE Kraanvogel 13 BOEKEL WONINGBROCHURE Kraanvogel 13 in Boekel In de jonge woonwijk De Donk in Boekel staat deze vrijwel nieuwe fraaie tussenwoning. Woonwijk De Donk, gelegen aan de noordoost zijde van Boekel,

Nadere informatie

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k.

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k. VRIJSTAANDE WONING met GARAGE Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs 325.000,- k.k. / vraagprijs 350.000,- k.k. Welkom op Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken van Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken

Nadere informatie

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk

Rooseveltlaan 25 - Harderwijk Vraagprijs 498.000,-- kosten koper Omschrijving Download direct de brochure met daarin toegevoegd een New Design met artist impressions van de woning. SPECTACULAIRE PRIJSVERLAGING! Vrijstaand WOONHUIS

Nadere informatie

Annie MG Schmidtsingel 80 - Kapelle

Annie MG Schmidtsingel 80 - Kapelle q Annie MG Schmidtsingel 80 Kapelle Vraagprijs 598.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Annie MG Schmidtsingel 80 Kapelle Aan de rand van de nieuwe woonwijk Zuidhoek gelegen, splinternieuwe, vrijstaande

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk

Cort van der Lindenlaan 24 - Harderwijk Vraagprijs 195.000,-- kosten koper Omschrijving Een heerlijke eengezinswoning, deze uitgebouwde TUSSENWONING met berging en diepe achtertuin met achterom. Gunstig gelegen in de woonwijk "De Wittenhagen",

Nadere informatie

Schimmelstraat 10 - Harderwijk

Schimmelstraat 10 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving Royale en zeer degelijke HOEKWONING met vrijstaande garage en verzorgde achtertuin met veel privacy en achterom. De ligging is prima op een ruim perceel

Nadere informatie

Trumanlaan 2 - Harderwijk

Trumanlaan 2 - Harderwijk Koopsom 127.000,-- kosten koper Omschrijving Deze woning wordt nu tevens aangeboden met de mogelijkheid tot kopen met het EEUWIGDUREND RECHT VAN ERFPACHT voor een vaste niet onderhandelbare koopsom van

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

Molenweg 4 a - Hierden

Molenweg 4 a - Hierden Vraagprijs 445.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 1.100 m² met diverse bijgebouwen, voortuin en diepe achtertuin. Het geheel is gelegen

Nadere informatie

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Beemd 23 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Leukerhof 8 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl Split-Level

Nadere informatie

3-kamerappartement in de binnenstad!

3-kamerappartement in de binnenstad! 3-kamerappartement in de binnenstad! Grote Noord 4 C Hoorn Huurprijs 815,- p/m Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Grote Noord 4 C in Hoorn Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Eendekamp 56 - Harderwijk

Eendekamp 56 - Harderwijk Vraagprijs 237.000,-- kosten koper Omschrijving Dit APPARTEMENT biedt de ruimte van een woonhuis, het gemak en de buitenruimte van een penthouse en is ook nog eens zeer smaakvol afgewerkt. Kortom deze

Nadere informatie

Zuidkade 47. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 47. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 47 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Welkom op Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken van Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

DE WILMSKAMP 2 HENGELO

DE WILMSKAMP 2 HENGELO Vraagprijs 585.000,-- k.k. Te koop: Bijzonder mooi gelegen in de woonwijk Groot Driene met rondom een prachtig uitzicht over parkachtig groen, zeer goed onderhouden vrijstaande ruime villa met inpandige

Nadere informatie

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Sfeervolle twee-onder-één kap hoekwoning met garage en eigen oprit gesitueerd in de rustige, centraal gelegen woonwijk Heerevelden

Nadere informatie

Grevenbichtstraat 20 TILBURG

Grevenbichtstraat 20 TILBURG Grevenbichtstraat 20 TILBURG Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Grevenbichtstraat 20 te Tilburg Leuke tussenwoning met erker aan de voorzijde en opbouw op de 1e verdieping, waardoor op de 1e verdieping

Nadere informatie

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k.

Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Sint Servatiusweg 99 - Maastricht Vraagprijs 139.500,- k.k. Omschrijving Leuke tussenwoning in de Maastrichtse wijk Heer met o.a. een omheinde tuin met 'achterom' en een afzonderlijke stenen berging. Deze

Nadere informatie

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO

JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO JACQUES URLUSSTRAAT 37 HENGELO Vraagprijs 149.500,-- k.k. LET OP: De perfecte woning voor starters en snelle beslissers die kiezen voor een instapklare woning!. De woning is voorzien van een prima afgewerkte

Nadere informatie

Factotum GIJSBRECHT VAN AEMSTELSTRAAT 367 AMSTERDAM

Factotum GIJSBRECHT VAN AEMSTELSTRAAT 367 AMSTERDAM GIJSBRECHT VAN AEMSTELSTRAAT 367 AMSTERDAM GIJSBRECHT VAN AEMSTELSTRAAT 367 AMSTERDAM Soort woning Bouwtype Status Eengezinswoning Bestaande bouw Beschikbaar Bouwjaar 1998 Ligging Vrij uitzicht, in centrum,

Nadere informatie

Deventerweg 17 - Harderwijk

Deventerweg 17 - Harderwijk Vraagprijs 159.500,-- kosten koper Omschrijving Lekker royaal 4-KAMERAPPARTEMENT gelegen op de 1e en 2e verdieping van een klein complex met balkon en vrijstaande stenen fietsenberging. Ideale ligging

Nadere informatie

Aabeekstraat 21 GOIRLE

Aabeekstraat 21 GOIRLE Aabeekstraat 21 GOIRLE Vraagprijs 415.000,00 kosten koper Perceel 791 m² Inhoud 692 m³ Woonoppervlakte 187 m² Bouwjaar 1966 Op een goede locatie gelegen vrijstaande, uitgebouwde woning met bedrijfsruimte

Nadere informatie

VREEBERGEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

VREEBERGEN 12 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. VREEBERGEN 12 ASSEN Vraagprijs 369.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime VRIJSTAANDE woning met dubbele garage en carport, gelegen in de villawijk Vreebergen. Deze keurig afgewerkte en goed onderhouden

Nadere informatie

WEERT WONINGMAKELAARDIJ

WEERT WONINGMAKELAARDIJ Hendrik IV straat 16 WEERT WONINGMAKELAARDIJ Uw makelaar voor Regio Weert Saelmans Makelaardij b.v. Onzelievevrouwestraat 2 6004 AC WEERT T 0495-533 893 F 0495-544 305 E info@saelmans.nl www.saelmans.nl

Nadere informatie

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

KERSENHOF 53 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. KERSENHOF 53 ASSEN Vraagprijs 195.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan de rand van de wijk Kloosterveen` gelegen, riante drive-in woning met balkon en inpandige garage. De woning is gelegen nabij alle gewenste

Nadere informatie

Valckeslotlaan 103 - Goes

Valckeslotlaan 103 - Goes q Valckeslotlaan 103 Goes Vraagprijs 139.000, v.o.n. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Valckeslotlaan 103 Goes 0 % ACTIE. DEZE WONING WORDT VRIJ OP NAAM VERKOCHT. Wat wil dit zeggen..vrij op naam wil

Nadere informatie

Tuin: op het zuiden gesitueerde, verzorgde ruime tuin uitkijkend op het buitengebied.

Tuin: op het zuiden gesitueerde, verzorgde ruime tuin uitkijkend op het buitengebied. Vraagprijs 590.000,-- k.k. Te koop: Aan de rand van Hengelo in de wijk Groot Driene, direct grenzend aan het buitengebied en op korte loopafstand van golfbaan Driene, staat deze riante villa met garage

Nadere informatie

Semi- bungalow met inpandige garage!

Semi- bungalow met inpandige garage! Semi- bungalow met inpandige garage! Brakenweide 6 Midwoud Vraagprijs 299.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Brakenweide 6 in Midwoud Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

JAVASTRAAT 74 HENGELO

JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO JAVASTRAAT 74 HENGELO Vraagprijs 159.500,-- k.k. Te koop: In 2010 verder gemoderniseerde en nabij het centrum gelegen zeer goed onderhouden en royale tussenwoning met uitgebouwde

Nadere informatie

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050

Donderslaan 68 - Groningen. Donderslaan 68 Groningen. Finesse Makelaars & Taxateurs Zuiderweg 29 9745 AB GRONINGEN Tel: 050-5530000 Fax: 050-5530050 - Vraagprijs 110.000,= k.k. Vraagprijs 110.000,= k.k. Omschrijving - Fraai appartement gelegen op de derde verdieping in de wijk Corpus den Hoorn, nabij de winkels van het Overwinningsplein. Indeling:

Nadere informatie

Van Schendelstraat 20 - Harderwijk

Van Schendelstraat 20 - Harderwijk Vraagprijs 219.500,-- kosten koper Omschrijving In een gezellige woonstraat gelegen, goed onderhouden en uitgebouwde TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging en achtertuin op het zuiden met achterom.

Nadere informatie

Molenweg 6 - Hierden

Molenweg 6 - Hierden Vraagprijs 365.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand WOONHUIS met OVERKAPPING, GARAGE en BERGING gelegen op een royaal perceel eigen grond van circa 900 m² met voortuin en diepe achtertuin. Het geheel

Nadere informatie

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO

KOOLZAADSTRAAT 23 HENGELO Vraagprijs 149.500,-- k.k. Te koop: Aan de rand in een doodlopende straat van de zeer geliefde woonwijken Groot-Driene en De Grundel gelegen goed onderhouden HOEKWONING met inpandige berging, tuin, moderne

Nadere informatie

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 110 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Parklaan 192. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Parklaan 192. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Parklaan 192 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k.

LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN. Vraagprijs ,- k.k. LIJSTERBESLAAN 2 ZUIDLAREN Vraagprijs 385.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Semi-Bungalow op een schitterende lokatie Deze royale semi bungalow met aangebouwde garage, eigen oprit met meerdere parkeerplaatsen

Nadere informatie

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. www.snelderzijlstra.nl

Loowaard 13 - Almelo. Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo. www.snelderzijlstra.nl Vraagprijs 159.000,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: Op mooie en rustige locatie aan de rand van de woonwijk 'Schelfhorst' gelegen ruime TUSSENWONING MET BERGING

Nadere informatie

Peizerweg 257 - Groningen

Peizerweg 257 - Groningen - Vraagprijs 221.500,= k.k. Vraagprijs 221.500,= k.k. Omschrijving -, 9744 BD GRONINGEN Vrijstaand woonhuis met vrijstaande houten garage en 3 slaapkamers op royaal perceel van ca. 840m2 gelegen tegenover

Nadere informatie

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

IEMSTUKKEN 70 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. IEMSTUKKEN 70 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Goed onderhouden HOEKWONING met aangebouwde garage en parkeergelegenheid op eigen terrein staat in de wijk Peelo. De woning heeft een ruime

Nadere informatie

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k.

Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Ideale starterswoning met achteraanbouw! Burgemeester de Geusstraat 8 Zuidoostbeemster Vraagprijs 169.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Burg. de Geusstraat

Nadere informatie

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder

Prunusstraat 37 - 'S-Gravenpolder q Prunusstraat 37 'SGravenpolder Vraagprijs 439.000, k.k. 'sgravenpolderseweg 2 Omschrijving Prunusstraat 37 'SGravenpolder Aan de rand van het dorp gelegen grote vrijstaande woning, gebouwd in landhuisstijl,

Nadere informatie

SCHUBERTLAAN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SCHUBERTLAAN 17 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SCHUBERTLAAN 17 ASSEN Vraagprijs 209.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Deze royale en uitgebouwde HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS is verrassend licht! De woning is gelegen aan een rustige straat in de wijk Noorderpark,

Nadere informatie

Grote Appelstraat 1 - Groningen

Grote Appelstraat 1 - Groningen - Vraagprijs 149.500,= k.k. Vraagprijs 149.500,= k.k. Omschrijving - /Nieuwe Kijk in t Jatstraat 94 te Markant op hoek van de Grote Appelstraat en de Nieuwe Kijk in t Jatstraat gelegen woonhuis uit het

Nadere informatie

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk

De Savornin Lohmanlaan 34 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Zeer nette en geheel vernieuwde TUSSENWONING met 5 slaapkamers, vrijstaande berging en fraai aangelegde tuin op de zonzijde. Gelegen in een rustige woonomgeving,

Nadere informatie

Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k.

Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k. Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k. Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Deze sfeervolle, verrassende en instapklare woning is nabij winkelcentrum Heijhoef gelegen en beschikt o.a. over

Nadere informatie

Cremerstraat 14 - Harderwijk

Cremerstraat 14 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving Fraai gelegen, goed onderhouden en uitgebouwde TUSSENWONING met vrijstaande dubbele berging en nette achtertuin met achterom. De ligging is prima in een

Nadere informatie

Grote living en moderne keuken!

Grote living en moderne keuken! Grote living en moderne keuken! Hoornblad 6 Abbekerk Bieden vanaf 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Hoornblad 6 in Abbekerk Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Groenewoud 14 DEURNE

Groenewoud 14 DEURNE Groenewoud 14 DEURNE Groenewoud 14 Deurne Ideale gezinswoning nabij het centrum, groenvoorzieningen en uitvalswegen. Deze goed onderhouden tussenwoning is uitgebouwd en voorzien van maar liefst 4 slaapkamers

Nadere informatie

Krommekamp Harderwijk

Krommekamp Harderwijk Vraagprijs 439.000,-- kosten koper Omschrijving Vrijstaand wonen in een doordachte woning in de wijk Frankrijk? Dan is deze degelijk gebouwde en goed onderhouden VRIJSTAANDE WONING met aangebouwde grote

Nadere informatie

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k.

SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE. Vraagprijs ,- k.k. SCHOOLSTRAAT 66 BOVENSMILDE Vraagprijs 450.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING .. KENMERKEN Vraagprijs : 450.000,00 Aanvaarding :In overleg Soort :Woonhuis Type woning :Vrijstaande woning

Nadere informatie

Asterlaan!18!! Aerdenhout!

Asterlaan!18!! Aerdenhout! Asterlaan18 Aerdenhout Vraagprijs 700.000,=kostenkoper Huurprijs 2.250,=permaand GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]+31235420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl Asterlaan18HAerdenhout DezeSFEERVOLLE30HERJARENWONINGmetZONNIGEVOORHenACHTERTUINophetWESTENligtineen

Nadere informatie

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

NIJSTUKKEN 126 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. NIJSTUKKEN 126 ASSEN Vraagprijs 120.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Aan een rustige straat, aan de rand van de wijk Peelo gelegen TUSSENWONING met aangebouwde berging en parkeergelegenheid op eigen terrein,

Nadere informatie

Bosboom-Toussaintstraat 19 - Harderwijk

Bosboom-Toussaintstraat 19 - Harderwijk Vraagprijs 189.000,-- kosten koper Omschrijving Deze heerlijke en royale TUSSENWONING met vrijstaande stenen berging met overkapping, vooren achtertuin met achterom is door de huidige eigenaar jarenlang

Nadere informatie

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

WOLVENVEEN 48 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. WOLVENVEEN 48 ASSEN Vraagprijs 159.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S FOTO S .. KENMERKEN Vraagprijs : 159.000,00

Nadere informatie

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO Vraagprijs 169.000, k.k. Te koop: In de wijk Hasseler Es gelegen hoekwoning met berging aan de voorzijde en fraaie, privacy biedende tuin aan de achterzijde. Deze keurig onderhouden eengezinswoning kent

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

De Taling 51 - Almelo

De Taling 51 - Almelo Vraagprijs 239.500,-- k.k. Enschede Hengelo Almelo www.snelderzijlstra.nl Objectinformatie: In de gewilde wijk 'Wiekslagen' gelegen UITGEBOUWDE 2-ONDER-1-KAP WONING MET VRIJSTAANDE STENEN GARAGE. Onder

Nadere informatie

Walstein 78 - Harderwijk

Walstein 78 - Harderwijk Vraagprijs 325.000,-- kosten koper Omschrijving In het nieuwe en populaire gedeelte van de woonwijk Frankrijk gelegen, fraai vormgegeven HOEKWONING met aangebouwde stenen berging, ruime parkeermogelijkheden

Nadere informatie

Bachdreef 15 - Harderwijk

Bachdreef 15 - Harderwijk Vraagprijs 297.500,-- kosten koper Omschrijving Eigentijds HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met garage en fraai aangelegde tuin met privacy. Op goede locatie gelegen in een ruim opgezet deel van de jonge woonwijk

Nadere informatie

Prins Frederik Hendriklaan 1 A - Harderwijk

Prins Frederik Hendriklaan 1 A - Harderwijk Vraagprijs 319.000,-- kosten koper Omschrijving Uniek en vrijstaand dertiger jaren WOONHUIS met vrijstaande stenen berging, parkeerplaats en tuin. De woning beschikt nog over diverse kenmerkende details

Nadere informatie

Tromplaan 43 - Harderwijk

Tromplaan 43 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Op een fraaie kavel van maar liefst 176 m² gelegen, fors uitgebouwde TUSSENWONING met vrijstaande vergrote berging en besloten achtertuin met achterom. De

Nadere informatie

Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k.

Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Ruime uitgebouwde woning (141m2) met zonnige tuin Barbadosstraat 37 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Barbadosstraat 37 in

Nadere informatie

Loopplank 51 - Groningen

Loopplank 51 - Groningen - Vraagprijs 139.500,= k.k. Vraagprijs 139.500,= k.k. Omschrijving - te Eengezinstussenwoning gelegen aan een hof met 3 slaapkamers, een voor- en achtertuin en een vrijstaande berging in de achtertuin.

Nadere informatie

Gelegen aan gracht in een rustige straat!

Gelegen aan gracht in een rustige straat! Gelegen aan gracht in een rustige straat! Pinksterbloem 41 Zwaag Bieden vanaf 150.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Pinksterbloem 41 in Zwaag Alstublieft!

Nadere informatie