Prof. Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Prof. Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k."

Transcriptie

1 Prof. Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

2 Professor Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG In een uitstekend onderhouden complex, ligt op de 4 e woonlaag dit fraaie 3-kamerappartement (voorheen 4) met privacybiedend balkon. De privé berging en de gezamenlijke fietsenberging zijn op de begane grond aanwezig. Het complex beschikt over twee liften en trappenhal. Het appartement is gelegen in een rustige woonomgeving met voldoende parkeerruimte en een bushalte voor het complex. Op fietsafstand zijn onder andere te bereiken: NS-station West, de universiteit van Tilburg en het centrum. De totale woonoppervlakte van dit appartement bedraagt circa 75 m2. (exclusief berging) en heeft een inhoud van circa 220 m3. Algemene entree Vanuit de centrale entree met bellentableau en brievenbussen is de trappenhal en de gang naar de privé bergingen toegankelijk. Middels de trappenhal en liften is het appartement bereikbaar, gelegen op de 4 e etage. Indeling appartement Vanuit de buitengalerij is het appartement toegankelijk. Deze beschikt over een ruime entree welke toegang geeft tot alle vertrekken. Aan de linkerzijde bevindt zich de royale woonkamer van ca. 40 m2 welke beschikt over een laminaatvloer, structuurverf wandafwerking en een gestuct plafond. De hal geeft toegang tot de ruime woonkeuken (ca. 8 m2.) welke aan de voorzijde van het appartement is gelegen. De keuken heeft een erg unieke indeling. Na de verbouwing van dit appartement in 2006 is deze omgebouwd tot een aantrekkelijke U- keuken. Deze keukenopstelling met veel werkruimte is uniek te noemen in vergelijking met andere keukens uit de appartementen blokken van de Prof. Cobbenhagenlaan. De keuken beschikt over een antracietkleurige tegelvloer en diverse inbouwapparatuur, nl.; oven, gaskookstel, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en een vaatwasmachine. (De laatste twee zijn ter overname.) De wanden boven het kunststof aanrechtblad zijn betegeld, de wasapparatuuraansluiting bevindt zich in de keuken. Naast de keuken bevindt zich de moderne badkamer. De badkamer is, nadat deze in 2006 is verlengd met 1.5 m2., voorzien van een inloopdouche met douchewand en thermostaatkraan, wastafel met meubel, een donkere tegelvloer en inbouwspots. Er is een separate toiletruimte aanwezig. De slaapkamers zijn aan de achterzijde van de woning gesitueerd. Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van ca. 8,5 m2 en beschikt over een lichte laminaatvloer, structuurverf wandafwerking en een gestuct plafond. Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van ca. 7 m2. Deze kamer beschikt over dezelfde afwerkingen als slaapkamer 1 en er is vanuit deze kamer toegang tot het privacybiedende balkon met uitzicht over de omgeving.

3 Professor Cobbenhagenlaan 520 te TILBURG Woonomgeving Het appartement is gelegen in een rustige woonomgeving met voldoende parkeerruimte. Op loopafstand is een nieuw winkelcentrum te vinden, daarnaast is op fietsafstand het winkelcentrum Westermarkt te bereiken. NS-station West, Centraal NS-station, de universiteit van Tilburg, het centrum en het Westerpark zijn eveneens snel met de fiets of de bus te bereiken. Het fraaie Wandelbos is ook in de nabije omgeving evenals diverse (hoge) scholen en Westpoint. Bijzonderheden Bouwjaar: 1964, inhoud 256 m3, woonoppervlakte 75 m2. Het appartement is gedeeltelijk geïsoleerd en grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Bijdrage aan de VvE is 193,02 per maand. In de servicekosten zit inbegrepen: Glasverzekering, opstalverzekering, onderhoudskosten, periodiek glazenwassen, schoonmaak van het appartementencomplex en buitenschilderwerk. Verwarming middels blokverwarming, warm water middels boiler (eigendom). In de op te stellen verkoopakte zal gebruik worden gemaakt van de in artikel 4 van het NVM koopcontract genoemde waarborgsom. Aanvaarding: in overleg.

4 Plattegrond appartement

5 Foto s appartement

6 Kadasterkaartje en plattegrond N W O Z Bron: GoogleMaps

7 Foto s appartement

8 Foto uitzicht

9 Foto s omgeving

10 Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM LIJST VAN ZAKEN d.d.: betreffende het perceel: Professor Cobbenhagenlaan DK TILBURG Voor de onderstaande zaken -ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn- geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is*) overgenome n - tuinaanleg/(sier-)bestrating/ beplanting/erfafscheiding - buitenverlichting - tuinhuisje/buitenberging - broeikas - vlaggenmast - voet droogmolen - antenne - brievenbus - (voordeur)bel - veiligheidssloten - alarminstallatie - rolluiken/zonwering buiten - zonwering binnen - gordijnrails - gordijnen - vitrages - losse horren/rolhorren - rolgordijnen - vloerbedekking/linoleum n.v.t.

11 ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is*) overgenome n - Laminaat - parketvloer/kurkvloer - warmwatervoorziening, te weten: - Boiler - c.v. met toebehoren - klokthermostaat - (voorzet) openhaard met toebehoren, te weten: - - kachels - isolatievoorzieningen (voorzetramen, radiatorfolie etc.) te weten: - - keukenblok met bovenkasten keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - keuken (inbouw)apparatuur, te weten: - Oven - Gaskookstel - Afzuigkap - koel-vriescombinatie - Vaatwasser - inbouwverlichting/dimmers, te weten: - TL-verlichting keuken - opbouwverlichting n.v.t.

12 ZAKEN blijft achter gaat mee kan worden/is*) overgenome n - kasten - spiegelwanden - losse kasten, boeken-, legplanken - wastafels met accessoires - toiletaccessoires (toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc.) - badkameraccessoires (planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc.) - sauna met toebehoren, te weten: - Waterslot wasautomaat - veiligheidsschakelaar wasautomaat - (huis)telefoontoestellen - Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen (keukens, openhaarden, c.v.-ketels, boilers, geisers): - - bijzondere opmerkingen: * Het keukenkastje boven de kookplaat is beschadigd, reservedeur is aanwezig * Vloertegel in de badkamer is gerepareerd, reservetegel is aanwezig n.v.t.

13 Uw huis verkopen? Bij de verkoop van uw huis wilt u zeker weten dat u de beste prijs krijgt en dat alles perfect verloopt. Bij De Binnenstadsmakelaar kunt u daarop vertrouwen. Als DE makelaar van de binnenstad weten we als geen ander welke prijs voor uw huis optimaal is. We maken voor u een schitterende en heldere brochure, die de voordelen van uw huis optimaal presenteert. Uw huis brengen we op alle mogelijke manieren onder de aandacht en natuurlijk zorgen we onmiddellijk voor plaatsing op Funda en op onze eigen website. Ons enthousiaste team staat 6 dagen per week voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en om de bezichtigingen op de juiste wijze te laten verlopen. En als beëdigd NVM-makelaar met een zeer grote ervaring garanderen we u een soepele afhandeling van de onderhandelingen en alle juridische zaken. Zodat u bij de overdracht weet dat alles perfect geregeld is en dat u de hoogste prijs voor uw huis heeft gekregen. Wilt u een afspraak maken met ons kantoor voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling? U kunt ons telefonisch bereiken via tel.nr Mailen kan ook: info@reeshof.nl Graag tot ziens bij De Binnenstadsmakelaar!

14 Closing Procedure Indien u overgaat tot aankoop van deze woning hanteren wij het volgende. De koopovereenkomst is pas bindend indien deze schriftelijk is vastgelegd en de akte door beide partijen is ondertekend. Vandaar dat het van belang is voor beide partijen om zo spoedig mogelijk een koopakte op te maken en te ondertekenen.

15 De BinnenstadsMakelaar Van den Boer & Partners Telnr Mobiel: Hoewel deze verkoopinformatie met grote zorg is samengesteld, dient deze slechts als een indicatie en kunnen er in geval van afwijkingen geen rechten aan ontleend worden.

Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k. Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Vraagprijs 269.500,-- k.k. Vlaamse Gaai 1 te ETTEN-LEUR Deze vrijstaand geschakelde woning is gelegen in plan Hooghuis. Dit is een rustige woonomgeving met een gunstige ligging

Nadere informatie

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k.

Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs ,-- k.k. Verre Weiden 8 te RIJEN Vraagprijs 219.000,-- k.k. Verre Weiden 8 te RIJEN Er is toch iets wat we kwijt moeten. Deze straatnaam klopt namelijk niet. Bij de straatnaam Verre Weiden verwacht je namelijk

Nadere informatie

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k.

Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Vraagprijs 224.500,-- k.k. Midslandstraat 70 te TILBURG Je wilt thuiskomen in je eigen huis, lekker in de tuin gaan zitten en je nergens meer zorgen over hoeven maken. En het

Nadere informatie

Julianapark 94 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Julianapark 94 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Julianapark 94 te TILBURG Vraagprijs 219.500,-- k.k. Julianapark 94 te TILBURG Dit appartement heeft kenmerken waarvan niet veel andere appartementen kunnen zeggen dat ze die ook hebben. Het appartement

Nadere informatie

Rolducstraat 4 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Rolducstraat 4 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Rolducstraat 4 te TILBURG Vraagprijs 324.500,-- k.k. Rolducstraat 4 te TILBURG Het is niet normaal, het is niet gewoon. Het is buitengewoon. Dit is niet zomaar een standaard woning-met-woonkamer-keuken-tuin-en-badkamer.

Nadere informatie

Keizersveerlaan 69 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k.

Keizersveerlaan 69 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k. Keizersveerlaan 69 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k. Keizersveerlaan 69 te TILBURG Op heerlijk rustige locatie gelegen uitgebouwde tussenwoning, grenzend aan het water. De woning ligt op steenworp

Nadere informatie

Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k.

Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k. Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Koopprijs 199.900,-- k.k. Grubbenvorststraat 67 te TILBURG Deze sfeervolle, verrassende en instapklare woning is nabij winkelcentrum Heijhoef gelegen en beschikt o.a. over

Nadere informatie

Renesselaan 36 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Renesselaan 36 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Renesselaan 36 te TILBURG Vraagprijs 239.000,-- k.k. Renesselaan 36 te TILBURG Door het drukke bestaan van tegenwoordig, wil je zo min mogelijk rompslomp. Dus bijvoorbeeld geen ellenlange verbouwingen,

Nadere informatie

Europalaan 65 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Europalaan 65 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Europalaan 65 te TILBURG Vraagprijs 105.000,-- k.k. Europalaan 65 te TILBURG Student aan de KUB? Starter? Een jong stelletje? Dit is het perfecte appartement voor jullie! Het gaat hier namelijk om een

Nadere informatie

Mostheuvelstraat 52 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Mostheuvelstraat 52 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Mostheuvelstraat 52 te TILBURG Vraagprijs 339.000,-- k.k. Mostheuvelstraat 52 te TILBURG Op unieke locatie gelegen vrijstaand geschakelde villa met kantoorruimte. Doordat de tegenover gelegen woningen

Nadere informatie

Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Heusdenlaan 17 te TILBURG Vraagprijs 234.500,-- k.k. Heusdenlaan 17 te TILBURG Waar vind je nog een betaalbare tussenwoning met stenen garage? Aan de Heusdenlaan 17! Bovendien is de garage in spouw gezet

Nadere informatie

Aalsumstraat 5 te TILBURG Vraagprijs 389.000,-- k.k.

Aalsumstraat 5 te TILBURG Vraagprijs 389.000,-- k.k. Aalsumstraat 5 te TILBURG Vraagprijs 389.000,-- k.k. Aalsumstraat 5 te TILBURG Laat ons raden. U heeft zojuist de foto s bekeken En stiekem bent u al een beetje verliefd geworden. Nu nog even voor de zekerheid

Nadere informatie

Ophemertstraat 69 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Ophemertstraat 69 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Ophemertstraat 69 te TILBURG Vraagprijs 299.500,-- k.k. Ophemertstraat 69 te TILBURG U wilt ruim wonen? Ruim 200 m2 grote privacy biedende achtertuin met zowel zon en schaduw plaatsen. Ruim 60 m2 woonkamer

Nadere informatie

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,--

Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Mastwijkstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 450.000,-- Op magnifieke locatie gelegen vrijstaande villa met inpandige garage en prachtig aangelegde en privacybiedende tuin. De woning is gesitueerd aan de rand

Nadere informatie

Bijsterveldenlaan 301 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Bijsterveldenlaan 301 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bijsterveldenlaan 301 te TILBURG Vraagprijs 299.000,-- k.k. Bijsterveldenlaan 301 te TILBURG Bent u van plan een (waak)hond aan te schaffen? Wanneer u hier gaat wonen is dat niet meer nodig. Op een paar

Nadere informatie

Keizersveerlaan 6 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Keizersveerlaan 6 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Keizersveerlaan 6 te TILBURG Vraagprijs 249.500,-- k.k. Keizersveerlaan 6 te TILBURG Bent u op zoek naar de ideale gezinswoning? Dan kunt u nu uw zoektocht beëindigen! Deze zeer ruime woning beschikt namelijk

Nadere informatie

Schipluidenlaan 179 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Schipluidenlaan 179 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Schipluidenlaan 179 te TILBURG Vraagprijs 312.500,-- k.k. Schipluidenlaan 179 te TILBURG De vormgeving van deze woning is hard, recht en trots. Zeker wanneer je dicht bij de voordeur staat, is de omvang

Nadere informatie

Cederstraat 141 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Cederstraat 141 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Cederstraat 141 te TILBURG Vraagprijs 135.000,-- k.k. Cederstraat 141 te TILBURG Wonen met uw hoofd in de wolken? Hier zit u letterlijk en figuurlijk op grote hoogte. Letterlijk omdat dit appartement op

Nadere informatie

Maldenhof 10 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Maldenhof 10 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Maldenhof 10 te TILBURG Vraagprijs 187.500,-- k.k. Maldenhof 10 te TILBURG Deze ideale (starters)woning is in de breedte opgezet (ca. 10 meter) en is dus veel ruimer dan de buitenkant doet vermoeden. Aan

Nadere informatie

Fabriekstraat 37 te TILBURG Vraagprijs 180.000,-- k.k.

Fabriekstraat 37 te TILBURG Vraagprijs 180.000,-- k.k. Fabriekstraat 37 te TILBURG Vraagprijs 180.000,-- k.k. Fabriekstraat 37 te TILBURG Wonen op loopafstand van hartje centrum is voor menigeen een droom; een droom die voor u in dit luxueuze appartementencomplex

Nadere informatie

Hontenissestraat 45 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Hontenissestraat 45 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Hontenissestraat 45 te TILBURG Vraagprijs 229.500,-- k.k. Hontenissestraat 45 te TILBURG Achter sommige gevels gaan heel wat verrassingen schuil. Van buiten lijkt dit een standaard tussenwoning, maar eenmaal

Nadere informatie

Trompstraat 15-09 te TILBURG Vraagprijs 139.000,-- k.k.

Trompstraat 15-09 te TILBURG Vraagprijs 139.000,-- k.k. Trompstraat 15-09 te TILBURG Vraagprijs 139.000,-- k.k. Trompstraat 15-09 te TILBURG U kiest dit appartement vanwege de locatie. Het appartement is namelijk aan een nieuwbouwproject gesitueerd en is slechts

Nadere informatie

Schilbergstraat 23 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Schilbergstraat 23 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Schilbergstraat 23 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Schilbergstraat 23 te TILBURG Vroeger hadden we een zandbak. Daar zijn we praktisch in opgegroeid en dat was goed. Maar tegenwoordig hou je de kids

Nadere informatie

Renswoudestraat 63 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Renswoudestraat 63 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Renswoudestraat 63 te TILBURG Vraagprijs 324.500,-- k.k. Renswoudestraat 63 te TILBURG Dit is niet zomaar een standaard woning-met-woonkamer-keuken-tuin-en-badkamer. Deze woning beschikt over uitzonderlijke

Nadere informatie

Ransdorpstraat 9 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Ransdorpstraat 9 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Ransdorpstraat 9 te TILBURG Vraagprijs 300.000,-- k.k. Ransdorpstraat 9 te TILBURG Onder fraaie architectuur uitgevoerde verrassend royale woning met hoog afwerkingsniveau, inpandige garage en berging.

Nadere informatie

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k.

Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Vraagprijs 269.500,-- k.k. Holtenstraat 26 te TILBURG Sfeervolle twee-onder-één kap hoekwoning met garage en eigen oprit gesitueerd in de rustige, centraal gelegen woonwijk Heerevelden

Nadere informatie

Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k.

Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k. Delfgauwstraat 39 te TILBURG In een straat met normale woningen verwacht u waarschijnlijk geen vrijstaand Finhouse. Wél wanneer deze aan de rand

Nadere informatie

Raamsdonkstraat 65 te TILBURG Vraagprijs 259.500,-- k.k.

Raamsdonkstraat 65 te TILBURG Vraagprijs 259.500,-- k.k. Raamsdonkstraat 65 te TILBURG Vraagprijs 259.500,-- k.k. Raamsdonkstraat 65 te TILBURG Deze hoekwoning is gesitueerd in het gedeelte van Dalem Noord welke is vormgegeven in villastijl. Dit doet de architectuur

Nadere informatie

Hillegomlaan 31 te TILBURG Koopprijs 335.000,-- k.k.

Hillegomlaan 31 te TILBURG Koopprijs 335.000,-- k.k. Hillegomlaan 31 te TILBURG Koopprijs 335.000,-- k.k. Hillegomlaan 31 te TILBURG Deze woning heeft alle kenmerken van een droomhuis. Lees maar mee: de woning is uitgebouwd met een ruimtelijke woonkeuken.

Nadere informatie

Riethovenerf 42 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.*

Riethovenerf 42 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.* Riethovenerf 42 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.* Riethovenerf 42 te TILBURG Deze sfeervolle middenwoning MET GARAGE, UITBOUW EN DAKKAPEL is op een perfecte locatie gelegen, de woning grenst namelijk

Nadere informatie

Slikkenburghof 15 te TILBURG Vraagprijs 430.000,-- k.k.

Slikkenburghof 15 te TILBURG Vraagprijs 430.000,-- k.k. Slikkenburghof 15 te TILBURG Vraagprijs 430.000,-- k.k. Slikkenburghof 15 te TILBURG Op een zeer kindvriendelijke locatie gelegen riante 2-onder-1 kap woning met brede achtertuin, ruime oprit en 4 slaapkamers.

Nadere informatie

Bijsterveldenlaan 402 te TILBURG Vraagprijs 287.500,-- k.k.

Bijsterveldenlaan 402 te TILBURG Vraagprijs 287.500,-- k.k. Bijsterveldenlaan 402 te TILBURG Vraagprijs 287.500,-- k.k. Bijsterveldenlaan 402 te TILBURG Normaal racet u gewoon langs deze woning, maar dit keer moet u hier toch even een pit-stop maken. U kunt daarbij

Nadere informatie

Akkrumstraat 57 te TILBURG Vraagprijs 374.500,-- k.k.

Akkrumstraat 57 te TILBURG Vraagprijs 374.500,-- k.k. Akkrumstraat 57 te TILBURG Vraagprijs 374.500,-- k.k. Akkrumstraat 57 te TILBURG Dit huis is in alle opzichten bijzonder! Het is van boven tot onder af, met een zeer hoog afwerkingsniveau en daardoor instapklaar.

Nadere informatie

Schipluidenlaan 55 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Schipluidenlaan 55 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Schipluidenlaan 55 te TILBURG Vraagprijs 374.500,-- k.k. Schipluidenlaan 55 te TILBURG Groot, groter, grootst. Deze enorme kubus is verdeeld in 4 zeer ruime kwadrantwoningen, gelegen in de jonge kindvriendelijke

Nadere informatie

Predikherenlaan 56 te TILBURG Vraagprijs 150.000,-- k.k.

Predikherenlaan 56 te TILBURG Vraagprijs 150.000,-- k.k. Predikherenlaan 56 te TILBURG Vraagprijs 150.000,-- k.k. Predikherenlaan 56 te TILBURG Ik roep op: Klussers, handige mensen, bouwvakkers; kortom iedereen die niet vies is van wat opknapwerkzaamheden. Bij

Nadere informatie

Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh

Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh Leeuweriklaan 21, Rijswijk Zh In een kindvriendelijke en rustige woonwijk net buiten Delft ligt deze ruime en lichte hoekeengezinswoning met dakkapel en achtertuin met

Nadere informatie

Benthuizenstraat 64 te TILBURG Vraagprijs 169.000,-- k.k

Benthuizenstraat 64 te TILBURG Vraagprijs 169.000,-- k.k Benthuizenstraat 64 te TILBURG Vraagprijs 169.000,-- k.k Bouwjaar : 1984 Inhoud woning : 329 m3 Woonoppervlakte : 103 m2 Perceel oppervlakte : 143 m2 Benthuizenstraat 64 te TILBURG Wilt u vissen in uw

Nadere informatie

Borselestraat 35 te TILBURG Vraagprijs 259.500,-- k.k.

Borselestraat 35 te TILBURG Vraagprijs 259.500,-- k.k. Borselestraat 35 te TILBURG Vraagprijs 259.500,-- k.k. , Borselestraat 35 te TILBURG Bent u op zoek naar een betaalbare tweekapper met garage die op alle fronten een hoogwaardig afwerkingniveau kent? Dan

Nadere informatie

Historisch herenhuis op een mooie plek!

Historisch herenhuis op een mooie plek! Historisch herenhuis op een mooie plek! Koepoortsweg 43 Hoorn Bieden vanaf 500.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Koepoortsweg 43 in Hoorn Alstublieft! Deze

Nadere informatie

Raaltestraat 34 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Raaltestraat 34 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Raaltestraat 34 te TILBURG Vraagprijs 475.000,-- k.k. Raaltestraat 34 te TILBURG Mag ik u van harte welkom heten in deze prachtig afgewerkte woning gelegen aan de Raaltestraat? Deze woning is voorzien

Nadere informatie

Deeststraat 8 te TILBURG Koopprijs 325.000,-- k.k.

Deeststraat 8 te TILBURG Koopprijs 325.000,-- k.k. Deeststraat 8 te TILBURG Koopprijs 325.000,-- k.k. Deeststraat 8 te TILBURG Zoals deze woning is er geen tweede in de Reeshof! Niet alleen zijn er buiten en binnen tal van aanpassingen gedaan, de woning

Nadere informatie

Leidschendamstraat 21 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Leidschendamstraat 21 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Leidschendamstraat 21 te TILBURG Vraagprijs 374.900,-- k.k. Leidschendamstraat 21 te TILBURG Aan de rand van de Reeshof ligt deze prachtige schakelwoning verscholen achter het groen. Hij mag gerust gezien

Nadere informatie

Barendrechtstraat 12 te TILBURG Koopprijs ,-- k.k.

Barendrechtstraat 12 te TILBURG Koopprijs ,-- k.k. Barendrechtstraat 12 te TILBURG Koopprijs 160.000,-- k.k. Barendrechtstraat 12 te TILBURG Deze royale tussenwoning is in de kindvriendelijke wijk De Reeshof gesitueerd en is nagenoeg geheel privacybiedend

Nadere informatie

Naardenstraat 41 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Naardenstraat 41 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Naardenstraat 41 te TILBURG Vraagprijs 189.000,-- k.k. Naardenstraat 41 te TILBURG Hoewel dit huis in de NAARdenstraat staat, is het een allesbehalve naar huis. De woning is gelegen in een ruim opgezette

Nadere informatie

Kruiningenstraat 100 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Kruiningenstraat 100 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Kruiningenstraat 100 te TILBURG Vraagprijs 189.000,-- k.k. Kruiningenstraat 100 te TILBURG Er staat momenteel veel te koop in de Reeshof. Waarom zou u voor deze woning kiezen? Daar kunnen we kort over

Nadere informatie

Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 350 m3 Woonoppervlakte : 145 m2 Perceel oppervlakte : 526 m2

Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 350 m3 Woonoppervlakte : 145 m2 Perceel oppervlakte : 526 m2 Delfgauwstraat 39 te TILBURG Vraagprijs 375.000,-- k.k Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 350 m3 Woonoppervlakte : 145 m2 Perceel oppervlakte : 526 m2 Delfgauwstraat 39 te TILBURG In een straat met normale

Nadere informatie

3-kamerappartement in de binnenstad!

3-kamerappartement in de binnenstad! 3-kamerappartement in de binnenstad! Grote Noord 4 C Hoorn Huurprijs 815,- p/m Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Grote Noord 4 C in Hoorn Alstublieft! Deze brochure

Nadere informatie

Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude TE KOOP

Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude TE KOOP TE KOOP Oostelijke Randweg 27 Zuid-Scharwoude ALGEMEEN Op de begane grond van het prachtige appartementencomplex Koogerpoort, met slechts 15 appartementen, aan de rand van het Rijk der Duizend Eilanden,

Nadere informatie

Schipluidenlaan 124 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Schipluidenlaan 124 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Schipluidenlaan 124 te TILBURG Vraagprijs 175.000,-- k.k. Schipluidenlaan 124 te TILBURG Wel de lusten, niet de lasten. Zo zou je dit appartement kunnen beschrijven. Want de ligging op de bovenste etage

Nadere informatie

Hulsbergstraat 12 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Hulsbergstraat 12 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Hulsbergstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 385.000,-- k.k. Hulsbergstraat 12 te TILBURG U wacht net zolang totdat u het perfecte huis hebt gevonden, maar het lijkt wel een eeuwigheid te duren voordat uw droomhuis

Nadere informatie

Bijsterveldenlaan 197 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k.

Bijsterveldenlaan 197 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k. Bijsterveldenlaan 197 te TILBURG Vraagprijs 225.000,-- k.k. Bijsterveldenlaan 197 te TILBURG Groen dak, groene voortuin, planten op schuurdak, is dat geen ecologische woning! Na een drukke dag op het werk,

Nadere informatie

Wolbrantskerkweg 78 E

Wolbrantskerkweg 78 E TE KOOP Wolbrantskerkweg 78 E AMSTERDAM Kenmerken Vraagprijs 217.500,- k.k. Uitzicht op het park. Maar liefst 5 openslaande deuren / franse balkons. Winkelstraat Tussenmeer om de hoek. Winkelcentrum Osdorpplein

Nadere informatie

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Galerij 66. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Galerij 66 te Boskoop Zijde 28, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Vreeswijkstraat 17 te TILBURG Vraagprijs 589.500,-- k.k.

Vreeswijkstraat 17 te TILBURG Vraagprijs 589.500,-- k.k. Vreeswijkstraat 17 te TILBURG Vraagprijs 589.500,-- k.k. Vreeswijkstraat 17 te TILBURG We kunnen het niet van alle woningen zeggen, maar het afwerkingsniveau van deze vrijstaand geschakelde woning is erg

Nadere informatie

Riethovenerf 24 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Riethovenerf 24 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Riethovenerf 24 te TILBURG Vraagprijs 245.000,-- k.k. Riethovenerf 24 te TILBURG Zeer vrij gelegen uitgebouwde tussenwoning MET GARAGE in de wijk Dalem Noord. Het pand maakt deel uit van een groot gesloten

Nadere informatie

Heezestraat 12 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 1991 Inhoud woning : 325 m3 Woonoppervlakte : 105 m2 Perceel oppervlakte : 150 m2

Heezestraat 12 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 1991 Inhoud woning : 325 m3 Woonoppervlakte : 105 m2 Perceel oppervlakte : 150 m2 Heezestraat 12 te TILBURG Vraagprijs 197.500,-- k.k Bouwjaar : 1991 Inhoud woning : 325 m3 Woonoppervlakte : 105 m2 Perceel oppervlakte : 150 m2 Heezestraat 12 te TILBURG Tussenwoning, gelegen in een rustige

Nadere informatie

Deldenstraat 41 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 420 m3 Woonoppervlakte : 136 m2 Perceel oppervlakte : 175 m2

Deldenstraat 41 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 420 m3 Woonoppervlakte : 136 m2 Perceel oppervlakte : 175 m2 Deldenstraat 41 te TILBURG Vraagprijs 209.000,-- k.k Bouwjaar : 1987 Inhoud woning : 420 m3 Woonoppervlakte : 136 m2 Perceel oppervlakte : 175 m2 Deldenstraat 41 te TILBURG U was altijd al op zoek naar

Nadere informatie

Spakenburglaan 112 te TILBURG Vraagprijs 225.000,- k.k.

Spakenburglaan 112 te TILBURG Vraagprijs 225.000,- k.k. Spakenburglaan 112 te TILBURG Vraagprijs 225.000,- k.k. Spakenburglaan 112 te TILBURG Wat een sfeertje! Houten vloer, woonkeuken met zicht over de straat, privacybiedende uitgebouwde woonkamer met sfeerhaard

Nadere informatie

Wolvegastraat 82 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Wolvegastraat 82 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Wolvegastraat 82 te TILBURG Vraagprijs 195.000,-- k.k. Wolvegastraat 82 te TILBURG Wij denken enkel aan één woord, zodra we deze hoekwoning moeten beschrijven: LUXE. Luxe, vanwege de prachtige hoogglans

Nadere informatie

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m

Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Karakteristiek appartement! Grote Oost 2 b Hoorn Huurprijs 1.095,- p/m Welkom op Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken van Grote Oost 2 b in Hoorn Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Tuin

Nadere informatie

Buurmalsenlaan 18 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Buurmalsenlaan 18 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Buurmalsenlaan 18 te TILBURG Vraagprijs 179.000,-- k.k. Buurmalsenlaan 18 te TILBURG Kijk eens op Funda. Er zijn soortgelijke objecten rond deze prijsklasse, maar zijn die woningen ook op een hoek gesitueerd

Nadere informatie

Warmonderf 4 te TILBURG Vraagprijs 360.000,-- k.k.

Warmonderf 4 te TILBURG Vraagprijs 360.000,-- k.k. Warmonderf 4 te TILBURG Vraagprijs 360.000,-- k.k. Warmonderf 4 te TILBURG Zoekt u een woning met veel ruimte? Dan bent u aan het Warmonderf 4 aan het juiste adres. Met maar liefst 6 slaapkamers, een ruime

Nadere informatie

Sleeuwijkerf 3 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Sleeuwijkerf 3 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Sleeuwijkerf 3 te TILBURG Vraagprijs 280.000,-- k.k. Sleeuwijkerf 3 te TILBURG Het is rechthoekig en heeft zeer veel ruimte. Precies, de woning aan de Sleeuwijkerf 3. Deze aan de achterzijde uitgebouwde

Nadere informatie

Midslandstraat 66 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 1998 Inhoud woning : 330 m3 Woonoppervlakte : 121 m2 Perceel oppervlakte : 167 m2

Midslandstraat 66 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bouwjaar : 1998 Inhoud woning : 330 m3 Woonoppervlakte : 121 m2 Perceel oppervlakte : 167 m2 Midslandstraat 66 te TILBURG Vraagprijs 199.500, k.k Bouwjaar : 1998 Inhoud woning : 330 m3 Woonoppervlakte : 121 m2 Perceel oppervlakte : 167 m2 Midslandstraat 66 te TILBURG Je wilt thuiskomen in je eigen

Nadere informatie

Asterlaan!18!! Aerdenhout!

Asterlaan!18!! Aerdenhout! Asterlaan18 Aerdenhout Vraagprijs 700.000,=kostenkoper Huurprijs 2.250,=permaand GedempteOudeGracht124 Haarlem [T]+31235420244 www.mooijekindvleut.nl info@mooijekindvleut.nl Asterlaan18HAerdenhout DezeSFEERVOLLE30HERJARENWONINGmetZONNIGEVOORHenACHTERTUINophetWESTENligtineen

Nadere informatie

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO

DRIENERSTRAAT 16-20 HENGELO Vraagprijs 150.000, k.k. Te koop: In kleinschalig complex in het centrum van Hengelo gelegen luxe afgewerkt driekamerappartement met 2 balkons (!), vrij uitzicht en berging op de begane grond. Het appartement

Nadere informatie

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k.

De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. De ingrediënten voor uw nieuwe woontoekomst! Oosteinde 39 Berkhout Vraagprijs 398.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Oosteinde 39 in Berkhout Alstublieft!

Nadere informatie

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k.

VRIJSTAANDE WONING met GARAGE. Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs ,- k.k. / vraagprijs ,- k.k. VRIJSTAANDE WONING met GARAGE Esdoornlaan 17 Abbekerk Bieden vanaf prijs 325.000,- k.k. / vraagprijs 350.000,- k.k. Welkom op Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken van Esdoornlaan 17 in Abbekerk Kenmerken

Nadere informatie

Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Rustige en centrale locatie! Lindestate 55 Purmerend Vraagprijs 300.000,- k.k. Welkom op Lindestate 55 in Purmerend Kenmerken van Lindestate 55 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud

Nadere informatie

NS-station/winkelcentrum op loopafstand

NS-station/winkelcentrum op loopafstand NS-station/winkelcentrum op loopafstand Acacialaan 24 Grootebroek Vraagprijs 145.000,- Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Acacialaan 24 in Grootebroek Alstublieft!

Nadere informatie

Keizersveerlaan 43 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.*

Keizersveerlaan 43 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.* Keizersveerlaan 43 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.* Keizersveerlaan 43 te TILBURG Wat dacht u van een mooie uitgebouwde woning in de nabijheid van het winkelcentrum de Heijhoef en het station Reeshof?

Nadere informatie

Ideaal starters appartement!

Ideaal starters appartement! Ideaal starters appartement! Flevostraat 111 Purmerend Vraagprijs 125.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Flevostraat 111 in Purmerend Alstublieft! Deze

Nadere informatie

Dalfsenlaan 7 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Dalfsenlaan 7 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Dalfsenlaan 7 te TILBURG Vraagprijs 215.000,-- k.k. Dalfsenlaan 7 te TILBURG Even snel de boodschappen doen, een cadeautje kopen op winkelcentrum Heyhoef, de hond uitlaten, een zomerse wandeling maken

Nadere informatie

Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Luxe 3 kamerappartement middenin het centrum! Westerstraat 110 Purmerend Vraagprijs 200.000,- k.k. Welkom op Westerstraat 110 in Purmerend Kenmerken van Westerstraat 110 in Purmerend Kenmerken Soort Kamers

Nadere informatie

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO

DINANT DIJKHUISSTRAAT 238 HENGELO Vraagprijs 169.000, k.k. Te koop: In de wijk Hasseler Es gelegen hoekwoning met berging aan de voorzijde en fraaie, privacy biedende tuin aan de achterzijde. Deze keurig onderhouden eengezinswoning kent

Nadere informatie

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN

PREVIEW WONINGBROCHURE. Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN Amsterdamseweg 436A AMSTELVEEN WONINGBROCHURE Perfect onderhouden 2-kamerappartement gelegen op de Het keurig onderhouden appartement is voorzien van een royaal De woning is o.a. ingedeeld met een lichte

Nadere informatie

Gelegen aan gracht in een rustige straat!

Gelegen aan gracht in een rustige straat! Gelegen aan gracht in een rustige straat! Pinksterbloem 41 Zwaag Bieden vanaf 150.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0229-271777 of mail hoorn@vanoverbeek.nl Welkom op de Pinksterbloem 41 in Zwaag Alstublieft!

Nadere informatie

Bolswardstraat 6 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Bolswardstraat 6 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Bolswardstraat 6 te TILBURG Vraagprijs 187.500,-- k.k. Bolswardstraat 6 te TILBURG De zon laat zich geregeld zien en dan hebben we allemaal weer zin om lekker buiten aan de slag te gaan of heerlijk op

Nadere informatie

Schipluidenlaan 126 te TILBURG prijs ,-- k.k. Bouwjaar : 2000 Inhoud woning : 200 m3 Woonoppervlakte : 70 m2

Schipluidenlaan 126 te TILBURG prijs ,-- k.k. Bouwjaar : 2000 Inhoud woning : 200 m3 Woonoppervlakte : 70 m2 Schipluidenlaan 126 te TILBURG prijs 140.000, k.k. Bouwjaar : 2000 Inhoud woning : 200 m3 Woonoppervlakte : 70 m2 Schipluidenlaan 126 te TILBURG Wel de lusten, niet de lasten. Zo zou je dit appartement

Nadere informatie

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl.

Deze woning kopen met een starterslening van de gemeente Hengelo? Kijk voor meer info op www.hengelo.nl. Vraagprijs 159.500,-- k.k. Houdt u niet van verbouwen? Of heeft u er geen tijd voor? U wilt gewoon snel in een van binnen en van buiten volledig gerenoveerd huis wonen wat ook nog eens op loopafstand van

Nadere informatie

Hoevelakenstraat 32 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Hoevelakenstraat 32 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Hoevelakenstraat 32 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Hoevelakenstraat 32 te TILBURG De meeste dromen zijn bedrog Maar wanneer u deze woning zowel van binnen als van buiten grondig geïnspecteerd heeft

Nadere informatie

Tivolistraat 200 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Tivolistraat 200 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Tivolistraat 200 te TILBURG Vraagprijs 299.000,-- k.k. Tivolistraat 200 te TILBURG Op perfecte locatie in het hart van het centrum van Tilburg ligt dit ruime driekamerappartement op de zevende verdieping

Nadere informatie

Juliana van Stolberglaan 100 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Juliana van Stolberglaan 100 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Juliana van Stolberglaan 100 Waddinxveen Vraagprijs 122.000,-- k.k. Recent geschilderd driekamerappartement (voorheen vier) met berging in het onderhuis, twee balkons en gezamenlijke tuin. Het appartement

Nadere informatie

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Zuidkade 110. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Zuidkade 110 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

Prachtig uitzicht over de Beemster! Burgemeester D. Kooimanweg 857 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Prachtig uitzicht over de Beemster! Burgemeester D. Kooimanweg 857 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Prachtig uitzicht over de Beemster! Burgemeester D. Kooimanweg 857 Purmerend Vraagprijs 169.000,- k.k. Welkom op Burgemeester D. Kooimanweg 857 in Purmerend Kenmerken van Burgemeester D. Kooimanweg 857

Nadere informatie

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Beemd 23. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Beemd 23 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Riant 2 kamerappartement met parkeerplaats in ondergrondse parkeerkelder! Kometenstraat 32 + PP Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Riant 2 kamerappartement met parkeerplaats in ondergrondse parkeerkelder! Kometenstraat 32 + PP Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Riant 2 kamerappartement met parkeerplaats in ondergrondse parkeerkelder! Kometenstraat 32 + PP Purmerend Vraagprijs 225.000,- k.k. Welkom op Kometenstraat 32 + PP in Purmerend Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

Wonen in een autoluw straatje

Wonen in een autoluw straatje Wonen in een autoluw straatje Mikadostraat 1 Purmerend Vraagprijs 275.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0299-428898 of mail purmerend@vanoverbeek.nl Welkom op de Mikadostraat 1 in Purmerend Alstublieft! Deze

Nadere informatie

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Bokkekamp 22 - Harderwijk Vraagprijs 194.500,-- kosten koper Omschrijving Royale TERRASWONING met fantastische buitenruimte (zuiden) op de 1e verdieping en met berging op de begane grond. Dit 3-kamerappartement is fraai gelegen

Nadere informatie

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k.

HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. HOEKWONING met AANBOUW, GARAGE én vrijstaande BERGING Hertog Albrechtstraat 85 Bovenkarspel Vraagprijs 189.000,- k.k. Bezichtiging? Bel 0228-521052 of mail westfriesland@vanoverbeek.nl Welkom op de Hertog

Nadere informatie

Fagotdreef 33 - Harderwijk

Fagotdreef 33 - Harderwijk Vraagprijs 189.500,-- kosten koper Omschrijving Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht! Dit 3-kamerappartement is voorzien van een fraai balkon op de

Nadere informatie

Wolvegastraat 61 te TILBURG Koopprijs 260.000,-- k.k.

Wolvegastraat 61 te TILBURG Koopprijs 260.000,-- k.k. Wolvegastraat 61 te TILBURG Koopprijs 260.000,-- k.k. Wolvegastraat 61 te TILBURG Waarom ze het woord luxe hebben bedacht? Om deze woning in één woord te kunnen beschrijven. Maar aan één woord heeft u

Nadere informatie

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Weegbree 27. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Weegbree 27 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten

Nadere informatie

Krommeniestraat 23 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Krommeniestraat 23 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Krommeniestraat 23 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Krommeniestraat 23 te TILBURG Sfeervol, mooi afgewerkt en op een fantastische locatie gelegen, zijn de unieke eigenschappen van deze woning. Een

Nadere informatie

Vondelpark 46 - Harderwijk

Vondelpark 46 - Harderwijk Vraagprijs 187.500,-- kosten koper Omschrijving 7 redenen om nu dit appartement te kopen! 1 Vraagprijs nu met maar liefst 12.000,-- verlaagd 2 Tot 01 juli 2012 maar 2% overdrachtsbelasting 3 Ruim balkon

Nadere informatie

Manderveenstraat 60 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k.

Manderveenstraat 60 te TILBURG Vraagprijs ,-- k.k. Manderveenstraat 60 te TILBURG Vraagprijs 275.000,-- k.k. Manderveenstraat 60 te TILBURG Een warm welkom. Dat ervaart u zodra u deze woning binnenstapt. U zult verbaasd zijn over de luxe uitstraling en

Nadere informatie

Bouwjaar : 1983 Inhoud woning : 339 m3 Woonoppervlakte : 108 m2 Perceel oppervlakte : 161 m2 Energie prestatie label : A

Bouwjaar : 1983 Inhoud woning : 339 m3 Woonoppervlakte : 108 m2 Perceel oppervlakte : 161 m2 Energie prestatie label : A Bodegravenstraat 50 te TILBURG Vraagprijs 175.000,-- k.k. Bouwjaar : 1983 Inhoud woning : 339 m3 Woonoppervlakte : 108 m2 Perceel oppervlakte : 161 m2 Energie prestatie label : A Bodegravenstraat 50 te

Nadere informatie

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop

Laag Boskoop 86. n Steengoede bemiddelaar. n Steengoede bemiddelaar. te Boskoop Laag Boskoop 86 te Boskoop Zijde 30, 2771 EN Boskoop T (0172) 21 07 47 F (0172) 21 16 69 E info@makelaardijdehuizenbeurs.nl I www.makelaardijdehuizenbeurs.nl Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen

Nadere informatie

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO

KROESKARPERSTRAAT 40 HENGELO Vraagprijs 319.000, k.k. Te koop: In de geliefde en kindvriendelijke wijk Broek Zuid met uitzicht op een fraaie groenstrook vrij gelegen, ruime helft van een dubbel met uitstap carport, extra speel/werkkamer

Nadere informatie

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 102 - Harderwijk Vraagprijs 144.950,-- kosten koper Omschrijving STARTERSLENING GEMEENTE HARDERWIJK MOGELIJK* De eigenaren van dit APPARTEMENT willen heel graag VERKOPEN (om een unieke kans te kunnen benutten) en hebben

Nadere informatie