Praesidiumvergadering 5 Zondag 21 oktober 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Praesidiumvergadering 5 Zondag 21 oktober 2012"

Transcriptie

1 Praesidiumvergadering 5 Zndag 21 ktber 2012 Later: Willeke, Augustijn, Drien Afwezig (verwittigd): Hanne, Lien GSM: 1) Datum vlgende PV Zndag 4 nvember 2012 (21:30) 2) Mededeling van de vrzitter Als er bestek gebruikt wrdt uit de kastjes p de gang dan met dat k wrden afgewassen. Je laat k best geen waardevlle spullen in die kastjes achter. GSM s mgen tijdens de vergadering helemaal niet gebruikt wrden. 3) Regels en afspraken 4) Vrbije activiteiten Cultuur Quiz De quiz zat qed qua timing. Vlgens smmigen waren de vragen redelijk meilijk, maar anderen vnden het dan weer niet meilijk. De quiz is altijd al van een redelijk hg niveau geweest. Pieter Callebut merkte p dat er geen cinematickets waren vr de eerste 20 grepen. Dit jaar was er echter, zals vrig jaar, geen spnsring vr de quiz. Hierdr was er k geen budget vr extra cinematickets. Cultuur zal dit in het jaarverslag vermelden. Eventueel zu KVIV dit wel kunnen spnsren. Michiel zal hiervr infrmeren zdat dit naar vlgend jaar te al geregeld kan wrden. Een algemene pmerking: Als iemand met de kar rijdt, zrg er dan k vr dat die persn teruggeraakt. Het was gelukkig niet ver vr Max. Feest Prvinciegliarde De gliarde was ged. Er zijn wel iets minder leden gescand dan bij andere gliardes. Schachtengliarde Er was super veel vlk en het was zeker geslaagd.

2 Vrdp De vrdp was zeer plezant. Er zu k ng eens meten nagedacht wrden ver het systeem van te dure schachten. Het was wel al wat gedkper dan vrig jaar. Het is k zeer meilijk m hiervr een waterdicht systeem te zeken. Er wrdt tch maar weinig geld dr verdiend en dan ng p de kap van de schachten, die het vr hun meesters meten terugverdienen. Recruitment infsessie CV-schrijven Er was een grte pkmst van zwel eerste als tweede masters. De presentatie zu wel iets uitgebreider mgen zijn in vergelijking met vrig jaar. Recruitment had wel gevraagd m de presentatie dr te sturen zdat er feedback kn gegeven wrden, maar dat is niet gebeurd. De presentie was krt en ppervlakkig, er werd niet diep ingegaan p de verschillende puntjes. Er waren te veel brdjes besteld. Er zal feedback gegeven wrden p de feedback sessie van CV-schrijven Bb: Waarm niet kunnen we de receptie niet vr auditrium A den? Je staat gemakkelijk achter een hekje bij de receptie aan de ruimtefiguren. In het algemeen zien er echter niet veel praesidiumleden hier een prbleem in. Web Rad Race Er waren er 4 studenten ingeschreven, maar eentje is niet kmen pdagen. Er zijn vaten verdiend geweest, maar we meten het wel zelf gaan halen. Daarenbven kunnen we enkel Stella vaten aanvaarden want dat zijn de enige vaten die we kunnen drverkpen aan de Prters. Langs de andere kant kunnen we wel iets den met 3 vaten. Een tap kst 50 eur. Praeses en Vice Get t knw yu Het was een success! Er was wel te veel begrt vr dit event. De reacties waren zeer tf. In ttaal zijn er z n 50 studenten gepasseerd. Zeker een aanrader vr vlgend jaar! Sprt Bierbwling 1 De bierbwling was ged. De schachten hebben de tap bediend. Oefenmatch veldvetbal De efenmatch was tegen VLK. We zijn eerst p vrsprng gekmen met 1-0, maar nadien hebben we 9 gals tegen gekregen. Het team van VLK was aangevuld met eerste bachelrs terwijl ns team veel gewisseld heeft. Vr de vlgende match zijn de beste spelers geselecteerd en is er k een gede pstelling. Er is dus een betere vrbereiding. Oefenmatch vlleybal De efenmatch is ged verlpen. We hebben wel enkel met 4 tegen 4 kunnen spelen. Er werd gemengd gespeeld en er waren veel eerste bachelrs aanwezig. De meeste studenten die gecntacteerd werden, willen enkel vr de echte matchen spelen. De pkmst van de plateaustudenten was wel grt.

3 Oefenmatch basketbal Nrmaal kmt er geen efenmatch. De ex-sprtpraesessen zijn het daar echter niet mee eens. Z n efenmatch kst niet veel geld. Er kmt truwens k veel vlk p af en z kan je vraf een A en B pleg samenstellen. 5) Kmende activiteiten Feest Openingsfuif In ttaal zijn er 550 kaarten verkcht in vrverkp. Er zal ng eens ged reclame gemaakt wrden vr de kmende twee dagen. De affiches waren een week later dan verwacht. Het is belangrijk m s avnds als laatste te plakken zdat iedereen s chtends met de fiets de affiches ziet. De tickets zijn eigenlijk k redelijk duur. Het zu misschien k mgelijk zijn m de peningsfuif gedkper te maken. En dan de lentefuif duurder te maken aangezien dat die fuif gemakkelijk vl geraakt dr de bieracties. Er zal k ng veel verkcht wrden via het praesidium. fute gliarde Er zal fute muziek gedraaid wrden en iedereen die verkleed kmt, krijgt een extra bnnetje dp(cantus) Mrgen wrden er inkpen gedaan. Er zal k ng eens g d naar de meesters vr de strafdp. Er is gerief uit het kastje p de gang gehaald. De lk en de vissaus zijn verdwenen. Sprt Jeneverlp Sprt heeft ng een chauffeur ndig m achter de jenever te gaan. Het kan samen met de dpinkpen gedaan wrden. 24-urenlp Leuven Deze valt samen met de peningsfuif (wensdag) waardr het meilijk te cmbineren is. We zullen daarm s chtends gaan want dan heeft Leuven k het meeste lpers ndig. We den ns best m ng z veel mgelijke lpers mee te krijgen. 6)Algemeen Cultuur Speeddating: datum Samen met VLK, VLAK en VPPK. Dit zal drgaan p 7/05. Het is wel dezelfde dag als de jbfair, maar de speeddating is tch maar s avnds. Pers medewerker: Pieter Van Den Bssche Hij kmt dit vlak vr de peningsfuif vragen. Wat hij ng zal den vr pers, is het niet echt waardig m medewerker te wrden. We kunnen hem k na de peningsfuif medewerker maken aangezien hij nu ng niet echt iets gedaan heeft. Vr het medewerkersetentje in december kan hij ng geëvalueerd wrden. Je mag dit duidelijk naar hem te cmmuniceren.

4 Reis Praagreis De inschrijvingen zijn zeer hard tegengevallen. Het reisbureau stelde ng iets anders vr. Z kn er bijvrbeeld k met een kleiner busje vertrkken wrden, maar dat kstte dan wel 500 eur per persn. Of we knden meegaan met Eurlines, maar dan was het vertrek vreger en de aankmst later dan eerder gepland. De laatste ptie werd vrgesteld aan de studenten die zich hadden ingeschreven. Slechts twee van hen waren hiermee akkrd. De reis is afgelast. Er zal meer reclame gemaakt wrden vr Schtland en Rme. Er zal maandag gebeld wrden naar het reisbureau wat betreft het annuleren vr de Rme reis. Vr Rme wrdt er wel gewerkt met vliegtuigtickets waardr de prijs niet plts de hgte in zal schieten. Er zijn 30 vliegtickets vr Rme gereserveerd. Matthias zal een mail naar het praesidium sturen m het prgramma vr Rme eens vr te leggen. Er zal hiervr k een mail naar BEST en IAESTE gestuurd wrden. Op zich waren 15 inschrijvingen niet weinig vr een beginnende activiteit. Het is een gede les m kleiner te beginnen vr z n activiteiten. Schtland Dit zu een trektcht wrden. Matthias is p zek naar mensen met trek- en scutservaring. De reis zu de 1 ste week van de paasvakantie drgaan en zu in ttaal 5 dagen duren. Er was aan tenten gedacht en ergens in het midden dan een vaste slaapplaats m alles te laten drgen. Matthias zal Jker aanschrijven m tenten te kpen. Eventueel kan k de kar mee zdat er grte legertenten mee kunnen. Je ligt dan k allemaal gezellig in 1 tent. Deze reis met beperkt blijven qua inschrijvingen want met te veel vlk stappen is k niet handig. Timthy en Jnas hebben trek- en scutservaring. Sprt Skireis De inschrijvingen staan pen. In ttaal zijn er 225 plaatsen beschikbaar. Er zullen 50 psters geleverd wrden m in de plateau p te hangen. Het ktje van skireis p de website is wel belangrijk zdat iedereen die p de site kmt meteen ziet dat er k een skireis is. Nu met je naar kmende activiteiten kijken m de skireis te zien. Web zal daarm zrgen vr een banner aan de linkerkant. Milc Inc heeft zgezegd bevestigd. Van de andere DJ s weten we ng niets. Er waren wel minstens 2 DJ s belfd. Sprt zal hiervr ng eens bellen naar Snwblend. WEB & ICT LOL-trni Web staat in cntact met Jens van VGK. Ze waren super enthusiast m mee te helpen. Pieter VDB helpt daar k aan mee. Het zal p 16/11 drgaan in de therminal. Web heeft hiervr geen budget ndig en FK gaat misschien een beker spnsren.

5 LateX-les De les zal drgaan p 5/11. Ward zal het weer uitleggen. 7) Varia Dplinten (Matthias) Waarm dragen gedpten hun lint niet vaker? Iedereen linkt de lintjes meteen met het VEK. Praesidium draagt het niet vaak mdat je sms anders benaderd wrdt als je een lint draagt. Als het praesidium het niet draagt dan wrdt dat k niet aangemedigd vr de gedpten. We zuden dit wel kunnen aanmedigen vr activiteiten waarp het praesidium het k draagt. We zuden k schilden kunnen aanbieden m aan hun kiel te hangen. Secrataris zekt de prijs p en vraagt de fferte vr een aantal schilden. Radi VTKar: deze met 12u aanstaan m te resetten. Willem zal de kar dus s avnds naar de garage brengen. Champagneweekend Al verschillende mensen zuden liever iets anders den. Je zit veel in de aut en uiteindelijk drink je daar enkel champagne en het is vrij duur en vlledig zelf te betalen. Er zal gezcht wrden naar een ander praesidiumweekend. Ellen Cleempunt wil medewerker PR & Externe wrden: Het is een archie wat handig is vr archiefair. Gedgekeurd. IAESTE medewerkers zullen vlgende PV gedgekeurd wrden. Onderwijsevaluatie Iedereen met de nderwijsevaluatie invullen! Fris geeft een gratis vat als 50% van de studenten het heeft ingevuld. Iedereen krijgt swies k een stuk chclade. De mail die de UGent stuurt naar de studenten m de nderwijsevaluatie in te vullen is niet echt uitndigend. Op dit mment zijn er veel mails van de UGent. Misschien met dit k gemeld wrden want anders wrden die mails niet meer gelezen. KVAV lint van Arnut tijdens de gliarde? Zlang Arnut het niet tezamen draagt f tijdens een shift is het k. We zijn als VTK geen plitieke kring en kunnen ns daar dan k niet mee assciëren. De clubavnden vallen nu tevallig samen en daar kan Arnut niets aan den. Op zich zu dat dus geen prbleem zijn, maar Arnut zal dit niet meer den. Jef is medewerker van pers, lustrum en heft dus niet fficieel medewerker te wrden van recruitment. Pers heeft een pll ver plitiek pgesteld vr het vlgende civielke. Ze vragen m dit in te vullen en er k reclame vr te maken. IE-net IE-net is een verkepelende rganisatie van KVIV, industriële ingenieurs, VLK, Ze hebben een mail gestuurd naar de UGent adressen. Het is vreemd dat de UGent hier een platfrm vr vrmt. Michiel zal hiervr eens bij KVIV infrmeren maar vreest dat het bven ns hfd gebeurt. Het is ngal verwarrend vr de leden van VTK. Opkuis blauw Er staat altijd veel drank pen p de kast van VTK Blauw. Deze flessen zijn meestal echt ng ged vl. De regel is m de datum van penen er p te schrijven f m de gepende flessen

6 mee naar kt te nemen. Diegene die kuisweek heeft, git het weg als het meer dan een week pen is. Album p facebk Ft s p facebk plaatsen heeft als gevlg dat de ft s eigendm wrden van facebk zelf. Daarenbven willen smmige leden geen zatte ft s p facebk hebben staan. Je met de ft s vr facebk dus ged selecteren. Het beste is m gewn een aantal algemene ft s van een activiteit p facebk te plaatsen met daarbij de link naar de website van VTK. Justine zal haar lintenverdracht krijgen tijdens de eerstvlgende cantus. Vr de pnames van de Kruitfabriek waren er 20 studenten belfd, maar mmenteel zijn er maar 11 studenten ingeschreven. Maak hier dus ng een beetje reclame vr! Er zal wensdag vr de VLAK fuif een vat gegeven wrden vr het VEK De Vruit vraagt m hun deals te delen via nze site. We krijgen er wel niets vr terug. We kunnen dit swies wel p faebk den, want dat zit niet bij de cntracten van de andere bedrijven. Dus zu De Vruit wel hun deals kunnen psten p nze facebkpagina. Er zitten muizen in de kasten van Leg dus best niets p de nderste schap. Er zu meten gekeken wrden vr magneetjes zdat de kasten deftig sluiten. Praeses van de geschiedenis heeft ns uitgendigd m eens naar een cantus te kmen. Er werd wel gevraagd m vraf te mailen.

Praesidiumvergadering 1 Dinsdag 17 mei 2011

Praesidiumvergadering 1 Dinsdag 17 mei 2011 Praesidiumvergadering 1 Dinsdag 17 mei 2011 Afwezig: niemand 1) Datum vlgende PV en AV 5 juli 2011 2) Mededeling van de vrzitter Wat de je zal in Gent? Pieter DC Vice Drinken Lies IAESTE Buitenlanders

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 8 Zondag 2 december 2012

Praesidiumvergadering 8 Zondag 2 december 2012 Praesidiumvergadering 8 Zndag 2 december 2012 Later: Arnut, Willeke Afwezig (verwittigd): Jarre 1) Datum vlgende PV Zndag 16 december 2012 2) Mededeling van de vrzitter 3) Regels en afspraken 4) Vrbije

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 3 Donderdag 20 september 2012

Praesidiumvergadering 3 Donderdag 20 september 2012 Praesidiumvergadering 3 Dnderdag 20 september 2012 Afwezig (verwittigd): Thibault, Arthur GSM: justine 1) Datum vlgende PV en AV Zndag 7 ktber 2012 (21:30) 2) Mededeling van de vrzitter 3) Regels en afspraken

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 7 Zondag 18 november 2012

Praesidiumvergadering 7 Zondag 18 november 2012 Praesidiumvergadering 7 Zndag 18 nvember 2012 Later: Stefanie, Augustijn, Drien Afwezig (verwittigd): Matthias 1) Datum vlgende PV Zndag 2 december 2012 (21:30) 2) Mededeling van de vrzitter Ft s p Facebk

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 3 Donderdag 19 september 2013

Praesidiumvergadering 3 Donderdag 19 september 2013 Praesidiumvergadering 3 Dnderdag 19 september 2013 Te Laat: Augustijn Afwezig (verwittigd): Emma, Yannick Afwezig (niet verwittigd): Gsm: Halewijn, Jachim 1) Datum vlgende PV Zndag 13 ktber 2) Mededeling

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 4 Zondag 7 oktober 2012

Praesidiumvergadering 4 Zondag 7 oktober 2012 Praesidiumvergadering 4 Zndag 7 ktber 2012 Later: Augustijn Afwezig (verwittigd): Lies GSM: Justine: 1) Datum vlgende PV en AV Zndag 21 ktber 2012 (21:30) 2) Mededeling van de vrzitter Er wrdt gevraagd

Nadere informatie

Zondag 10 november 2013

Zondag 10 november 2013 Zndag 10 nvember 2013 Te Laat: Afwezig (verwittigd): Tm, Brecht, Thmas, Augustijn, Charltte, Gilles, Emma, Halewijn Afwezig niet verwittigd: Ornella GSM: 1) Datum vlgende AV Vlgende AV: 24 nvember 2) Mededeling

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 4 Zondag 13 oktober 2013

Praesidiumvergadering 4 Zondag 13 oktober 2013 Praesidiumvergadering 4 Zndag 13 ktber 2013 Te Laat: Frederik, Emma Te Laat (verwittigd) : Halewijn, Thmas, Michiel Afwezig (verwittigd): Ornella, Arnut Afwezig (niet verwittigd): / Gsm: Gilles 1) Datum

Nadere informatie

Dinsdag 2 juli 2013. 1) Datum volgende AV. 2) Mededeling van de voorzitter. 3) Regels en afspraken. 4) Voorbije activiteiten o

Dinsdag 2 juli 2013. 1) Datum volgende AV. 2) Mededeling van de voorzitter. 3) Regels en afspraken. 4) Voorbije activiteiten o Dinsdag 2 juli 2013 Te Laat: Afwezig (verwittigd): Charltte, Brecht, Gilles, Arnut Afwezig niet verwittigd: Augustijn, Timthy GSM: 1) Datum vlgende AV Vlgende AV: wensdag 18 - dnderdag 19 september 2013

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 6

Praesidiumvergadering 6 Praesidiumvergadering 6 1. Afwezigen T Seyen, Bert, Liana, Esther, Janna, Meynen, Pieter-Jan, Niels Suverijns, Bart Cenen, Marie 2. Sphie staat niet in de mailinglijst! 3. Gedkeuring verslag PW In rde,

Nadere informatie

BHK Hoogveldweg 5 3012 Wilsele 016/44 46 37 Vestiging: Bornestraat 30 3012 Wilsele 016/22 77 42

BHK Hoogveldweg 5 3012 Wilsele 016/44 46 37 Vestiging: Bornestraat 30 3012 Wilsele 016/22 77 42 Verslag udercmité 1 december 2015 Aanwezig: Verntschuldigd: Els, Lieve, An, Jke, Anne, Kris, Wim V, Wim S, Sara, Rsa, Miranda, Kaat, Gerlinde, Björn (directeur) en Marian Pipke, Pieter, Linde, Steffi,

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 1 Woensdag 16 mei 2012

Praesidiumvergadering 1 Woensdag 16 mei 2012 Praesidiumvergadering 1 Wensdag 16 mei 2012 Te Laat: Afwezig (verwittigd): Max V., Max C. GSM: Drien 1) Datum vlgende PV en AV VTK driedaagse 2) Mededeling van de vrzitter Kennismakingsrnde: wat is de

Nadere informatie

Opmerking. De afspraak met Khadija (Provincie Vlaams Brabant) is niet doorgegaan.

Opmerking. De afspraak met Khadija (Provincie Vlaams Brabant) is niet doorgegaan. Verslag Ouderraad 6. Mzaïek. 8 juni 2015. Aanwezig: Veerle Bryn (vrzitter), juf Cindy, juf Kristien, Bert Crnillie (verslag), Kris Crmmen, Karien De Crte, Jeren Gffin, Stefan Jacques, Kristel Lauwers,

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis HANDLEIDING Km In Actie Rde Kruis Inhudspgave Checklist vr het plannen van je actie... 3 Kminactie.rdekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede rganisatren tevegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Aanwezig: Wietse, Pepijn, Alexandra, Reinout, Mike, Ulrike, Sophie, Rilana, Agenda werd uitgedeeld waarin de belangrijk agendapunten vermeld waren.

Aanwezig: Wietse, Pepijn, Alexandra, Reinout, Mike, Ulrike, Sophie, Rilana, Agenda werd uitgedeeld waarin de belangrijk agendapunten vermeld waren. Beperkte hmeraadvergadering _: 07/10/2014 Aanwezig: Wietse, Pepijn, Alexandra, Reinut, Mike, Ulrike, Sphie, Rilana, Janita, Marie, Brent, Sebastian, Jac, Maarten, Dimitri, Yigit Afwezig: Thibaut Geëxcuseerd:

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 8 augustus 2013

VERSLAG OUDERRAAD 8 augustus 2013 VERSLAG OUDERRAAD 8 augustus 2013 AANWEZIG: Kris, Kurt, Stéphanie, Sphie, Jrunn, Cathy, Vanessa V AGENDAPUNTEN: 1. Overlpen en gedkeuring vrig verslag / 2. Financiën Enkel ng een kleine uitgave gemaakt

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

Goede afspraken maken goede vrienden

Goede afspraken maken goede vrienden Dag van de demcratie Gede afspraken maken gede vrienden Delstellingen Kinderen verkennen eigen standpunt ver klasafspraken. Kinderen verkennen de standpunten van klasgenten ver klasafspraken. De kinderen

Nadere informatie

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders

Wegwijzer. Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Informatie voor kinderen en ouders Wegwijzer Dagbehandeling in Behandelcentrum Heideheuvel Infrmatie vr kinderen en uders WELKOM! De kmende tijd kmen jij en je uders een dagbehandeling vlgen in Heideheuvel. In Heideheuvel werken we in een

Nadere informatie

Verslag OVAAVO zaterdag 23 februari

Verslag OVAAVO zaterdag 23 februari Verslag OVAAVO zaterdag 23 februari Kamp Uitgelegd dr Emely Vrstelling kampgrepje Het kampgrepje bestaat dit jaar uit Marte, Femke, Emely en Mashe. Praktische inf Het kamp gaat dr in de Orangerie in Hrst

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rtterdam 010 2907827 directie@de-akkers.nl www.de-akkers.nl 31 ktber 2014 nummer 55 Schlntbijt Aanstaande maandag 3 nvember 2014

Nadere informatie

Verslag BSG- bestuursvergadering 29/04/2014

Verslag BSG- bestuursvergadering 29/04/2014 Verslag BSG- bestuursvergadering 29/04/2014 Aanwezig: Maxime, Rbin, Gilles, Niek, Meykens, Dminiek, Dutré, Max, Yuri Durdié, Laure, Nina, Thijs Visje, Bradley, Lana, JusFne, Mégane Geëxcuseerd: Blmme,

Nadere informatie

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012 Veel gestelde vragen huurbeleid 18 ktber 2012 Algemeen: 1. Waarm kmt er een nieuw huurbeleid? Een aantal ntwikkelingen heeft ervr gezrgd dat wij ns huurbeleid hebben aangepast. Deze ntwikkelingen zijn:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 31 augustus 2015

Nieuwsbrief 2 31 augustus 2015 Nieuwsbrief 2 31 augustus 2015 Inhud Schlftgraaf Graag uw hulp bij schlactiviteiten Burendag Infrmatieavnd Film Agenda Open mnumentendag Vacature: vrijwilliger in de schlbiblitheek Znneblemwedstrijd Tuinuders

Nadere informatie

Huiswerk Informatie voor alle ouders

Huiswerk Informatie voor alle ouders Nummer 6 mei 2010 Huiswerk Infrmatie vr alle uders Huiswerk en efening Ged leren lezen en rekenen is belangrijk, want je hebt deze vaardigheden in het dagelijks leven veral ndig. Kinderen ged leren lezen

Nadere informatie

Onze groep bezoekt de voorstelling op: LESBRIEF

Onze groep bezoekt de voorstelling op: LESBRIEF Onze grep bezekt de vrstelling p: LESBRIEF 1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Geachte leerkracht, Deze lesbrief is bedeld

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses Handleiding Inschrijven bedrijfsteam Ride fr the Rses Hiernder tref je een handleiding vr het inschrijven van een bedrijfsteam. Vr wie? De persn die de inschrijving vr de Ride fr the Rses vr het bedrijf

Nadere informatie

Verslag Algemene vergadering Dorpsraad

Verslag Algemene vergadering Dorpsraad Verslag Algemene vergadering Drpsraad 25-02-2016 Aanwezig: Ntulist: Namens de drpsraad: Hanneke Vlaar, Marja van Murik, Franka Peulen (Penningmeester), Harld Peulen (Secretaris) en Rinus Smits (Vrzitter).

Nadere informatie

Onze aarde in gevaar!

Onze aarde in gevaar! Auteur: Jeren Defauw Genieten, genieten, genieten De gevaren vr nze planeet Onze blauwe planeet is in grt gevaar. Onze planeet wrdt warmer en warmer. De temperatuur stijgt. Ga jij sms in het bs wandelen

Nadere informatie

CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014

CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014 CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014 Inhud Respns... 1 Samenvatting van de resultaten... 1 Vragen ver de pleiding... 2 Vragen ver de stagiair... 3 Wat ziet u als sterke punten van de pleiding CMD?... 4 Wat

Nadere informatie

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7 Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 2 van 7 Vergaderen Elke vergadering kent een vaste structuur en een vaste vlgrde. Deze structuur

Nadere informatie

Volgende lentebabbel: vrijdag voor paasvakantie (5/4). Werkt deze formule?

Volgende lentebabbel: vrijdag voor paasvakantie (5/4). Werkt deze formule? Aanwezig:Magda, juf Charltte, Juf Sfie, Karin (mama Astrid), Sfie (mama Simn & Wut), Sylke (mama Jeanne), Charltte (mama Oskar & Stella), Marijke (mama Anna & Simn), Sarah (mama Olivia & Len), Wim (papa

Nadere informatie

OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST

OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST Verslag van de vergadering van 7 nvember 2012. Aanwezig: Elena, Kathleen, Kim, Nëlla, Ans, Juf Ingrid Verntschuldigd: Marijke, Ria, Shirley, Juf Martine, Anniek 1.

Nadere informatie

Verslag vergadering ouderraad - vergadering 2 - schooljaar 2015-2016 20 november 2015

Verslag vergadering ouderraad - vergadering 2 - schooljaar 2015-2016 20 november 2015 Verslag vergadering uderraad - vergadering 2 - schljaar 2015-2016 20 nvember 2015 Aanwezig vr de schl: juf Lesley, juf Kelly, juf Stefanie, juf Christine Aanwezig vr de uderraad: Hans, Lies, Saskia, Iris,

Nadere informatie

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals

Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantoor 2200 Herentals ktber 2017 Jaargang-27-Nr2 Afzender en V.U. - Pelle Verhestraeten, Ekelstraat 11, 2200 Herentals -- Afgiftekantr 2200 Herentals Plaatselijke verdeler: Trapper Lierseweg 124, 2200 Herentals Telefn: 014/21

Nadere informatie

Verslag Bureau 19 maart

Verslag Bureau 19 maart Verslag Bureau 19 maart DATUM: 25/03/2019 AANWEZIGEN: Cedric Vanluyten, Kiara Rskin (nteert), Tim Van Assche, David Wuters, Alexander Deprez, Tib Verplancke, Stefanie Csijn, Kathleen Van Hfstadt, Maarten

Nadere informatie

Dit jaar werken we met een gloednieuw systeem waardoor er nóg meer aandacht gegeven wordt aan het zelfstandig koken en culinaire bereidingen maken.

Dit jaar werken we met een gloednieuw systeem waardoor er nóg meer aandacht gegeven wordt aan het zelfstandig koken en culinaire bereidingen maken. Betreft: Praktische infrmatie Culi Stars kamp 2013 Kamp : 22 juli 26 juli 2013 Beste uders en Culi Stars, Alvast bedankt vr de inschrijving van uw dchter / zn in ns Culi Stars kamp! Wij kijken uit hem/haar

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infbrchure schlpvang Infan vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Kathliek Onderwijs van Vilvrde in verschillende basisschlen (Heilig-Hartschl, De Lampin Peutie, Sint- Jzefsschl Grenstraat, Biekrf) samen

Nadere informatie

Noteren van de aanwezigheid. Aanstelling van de secretaris / schrijver van het verslag: Patrick Naegels

Noteren van de aanwezigheid. Aanstelling van de secretaris / schrijver van het verslag: Patrick Naegels MEETING GEGEVENS Plaats VVW-Secretariaat Beatrijslaan 25 B-2050 Antwerpen Datum Vrijdag 22 januari 2016 Duurtijd 20h00 22h00 Verwelkming dr Cördinatr Agenda punten Karl Haegens Nteren van de aanwezigheid.

Nadere informatie

Stap 1. Wat wil jij?

Stap 1. Wat wil jij? Stap 1. Hi Iemand heeft het idee dat jij wel wat supprt kunt gebruiken. Dat kunnen je uders zijn, een vriend/vriendin een therapeut f iemand anders die ju ged kent. Die iemand wil graag dat jij hulp krijgt

Nadere informatie

Commissie sport, landbouw en handel

Commissie sport, landbouw en handel Cmmissie sprt, landbuw en handel Raadscmmissie 12.02.2014 pagina 1/5 Verslag van de Raadscmmissie 12 02 2014 Aanwezigheden: Leden Cmmissie De dames: Els Van Hf, Laila El Abuzi, Eveline Madrid, Lthe Ramakers,

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 6 Zondag 04 november 2012

Praesidiumvergadering 6 Zondag 04 november 2012 Praesidiumvergadering 6 Zondag 04 november 2012 Later: Max V., Augustijn Afwezig (verwittigd): Jarre, Willeke Te laat: Lien Afwezig: Jonas 1) Datum volgende PV Zondag 18 november 2012 (21:30) 2) Mededeling

Nadere informatie

Verslag VKV

Verslag VKV DIENST STUDENTENACTIVITEITEN Verslag VKV 14 12 05 Aanwezig 1 Gedkeuring vrig verslag Nichlas heet iedereen welkm Het vrig verslag wrdt gedgekeurd. 2 Vrstel Guid NV Guid NV heeft een vrstel tt samenwerking

Nadere informatie

Het Grote Geldonderzoek: hoe ga je met je geld om?

Het Grote Geldonderzoek: hoe ga je met je geld om? Het Grte Geldnderzek: he ga je met je geld m? Natinaal Instituut vr Budgetvrlichting (Nibud) Tijdsduur: één les Werkvrm: individueel met een discussie in de klas Niveau: bedeld vr alle leerlingen van klas

Nadere informatie

De tips waar niets bij staat, worden opgepakt.

De tips waar niets bij staat, worden opgepakt. Inventarisatie tips en tps De tips waar niets bij staat, wrden pgepakt. Thema: cmmunicatie Stelling: Het gebruik van digitale cmmunicatiemiddelen (Schudercm) in cmbinatie met persnlijke gesprekken zrgt

Nadere informatie

Verslag Ouderraad Edugo Sint-Vincentius 21/10/2014

Verslag Ouderraad Edugo Sint-Vincentius 21/10/2014 Verslag Ouderraad Edug Sint-Vincentius 21/10/2014 Aanwezig: Verntschuldigd: Katy, Jachim, juf Annelies, juf, Ann, Laure, Juf veerle, Juf Evelien, Sefanie, Nancy, Lien, Pugh-An, Juf Ingebrg, Karen, Jeren,

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Beleid Luisvrije School

Beleid Luisvrije School Beleid Luisvrije Schl Inleiding De Klankhf heeft de bestrijding van luizen mschreven in een beleidsstuk. Het wrd luizen en het hebben ervan betekent niet smerig en nverzrgd, maar is wel knap lastig en

Nadere informatie

HART4DOORNENBURG. Presentatie café avond 28 november 2015

HART4DOORNENBURG. Presentatie café avond 28 november 2015 HART4DOORNENBURG Presentatie café avnd 28 nvember 2015 Een initiatief van zes drnenburgers Erik Feijen Gerard van Gemert Dirk Witjes Stef Huisman Hans Feijen Luuk Timmers Inhud presentatie Ontstaan van

Nadere informatie

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling Prtcl bij het verlijden van een gezinslid van een leerling Algemeen: Er wrden geen mededelingen aan de pers gedaan. Het lcatie aanspreekpunt f de directeur meldt alleen dat nze 1 ste zrg de nabestaanden

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017

Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017 Praesidiumvergadering 12 Zondag 26 maart 2017 Te laat (verwittigd): Pieter, Sofie, Thomas O, Klaas Te laat: Basile, Senne, Joris Afwezig (verwittigd): Afwezig niet verwittigd: GSM: 1)Datum volgende PV

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 20/ In Home Boudewijn, aanvang 20u

Home Konvent Verslag HKC 20/ In Home Boudewijn, aanvang 20u Hme Knvent Verslag HKC 20/10 2016 In Hme Budewijn, aanvang 20u Aanwezig Sarah Verheven (Praeses HK), Lisa Verbeke (Vicepraeses HK), Simn Van Haverbeke (ICT HK), Mathijs Deprez (Penning HK), Lara Watty

Nadere informatie

Protocol: Pestprotocol

Protocol: Pestprotocol Prtcl: Pestprtcl Inleiding Pesten kmt p iedere schl in mindere f meerdere mate vr. Het is een prbleem dat vr de betrkkenen verstrekkende gevlgen kan hebben in de lp van hun levens. Uit nderzek blijkt dat

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

Verslag vergadering 30/06/09

Verslag vergadering 30/06/09 Verslag vergadering 30/06/09 Bespreking kalender, intrductieweek, WWW (Met dank aan Jeren vr het verslag) verslag algemene vergadering infbrchure -tm ging er naar kijken => ng niet gedaan -mest al niet

Nadere informatie

Beleidsplan 2014 Versie Zomer 2014

Beleidsplan 2014 Versie Zomer 2014 Beleidsplan 2014 Versie Zmer 2014 Pagina 1 van 6 Beleidsplan 2014 Supprt t Cnnect Vraf Vr u ligt het beleidsplan van de Stichting SUPPORT TO CONNECT. Het plan mvat een verzicht van de delstellingen, activiteiten

Nadere informatie

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner Handleiding bij het vrbereiden van een activiteit met f bij een partner Deze handleiding is.a. ndzakelijk mdat wij (het regiteam) geen rechtspersn zijn en derhalve niet namens De Hart&Vaatgrep kunnen pereren

Nadere informatie

Praktisch: Inhoudelijk: Thema: een dag uit het leven van een kind in België en in Dogbo, focus op watergebruik

Praktisch: Inhoudelijk: Thema: een dag uit het leven van een kind in België en in Dogbo, focus op watergebruik 1 Praktisch: Leeftijdsgrep: 1ste graad Grepsgrtte: klasgrep Omgeving: klas Tijdsduur: 50 min. Materiaal: Pwerpint met ft s van Clémence uit Dgb Smartbrd f beamer m de ft s te prjecteren Verhaal van Clémence

Nadere informatie

OUDERBLIK. Een rugzak vol ideeën voor ouders en school SCHRIFTELIJKE COMMUNICATIE MET OUDERS

OUDERBLIK. Een rugzak vol ideeën voor ouders en school SCHRIFTELIJKE COMMUNICATIE MET OUDERS OUDERBLIK Een rugzak vl ideeën vr uders en schl SCHRIFTELIJKE COMMUNICATIE MET OUDERS 2012 1. Schriftelijke cmmunicatie met anderstalige uders Schriftelijke cmmunicatie gaat ver alle cmmunicatie naar uders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3. Vrijdag 28 januari 2011. DE PIRAMIDE locatie BREDE SCHOOL MEERWIJK

NIEUWSBRIEF 3. Vrijdag 28 januari 2011. DE PIRAMIDE locatie BREDE SCHOOL MEERWIJK NIEUWSBRIEF 3 Vrijdag 28 januari 2011 DE PIRAMIDE lcatie BREDE SCHOOL MEERWIJK Belangrijke data de kmende peride....... Dinsdag 1 februari CITO Eindtets grep 8 p 1, 2 en 3 februari Maandag 7 februari Juf

Nadere informatie

- Signalen uit de schoolgemeenschap bespreken, zo nodig met de directeur. - Afstemming met MR - Praktische zaken en evenementen ondersteunen.

- Signalen uit de schoolgemeenschap bespreken, zo nodig met de directeur. - Afstemming met MR - Praktische zaken en evenementen ondersteunen. Verslag Bijeenkmst Oudercmmissie 6 ktber 2014 Aanwezig; Jhanna Habib (1-2 Gijsje, 5); Inge Oldeman (3); Evert van de Sandt; (1-2 Marijke); Harre Ansingh (6); Laura Rukens (6); Carla Mnchen (5); Suzanne

Nadere informatie

Agenda werd uitgedeeld waarin de belangrijk agendapunten vermeld waren.

Agenda werd uitgedeeld waarin de belangrijk agendapunten vermeld waren. Beperkte hmeraadvergadering _: 23 april 2015 Aanwezig: Wietse, Marie, Alexandra, Sebastian Kat, Rilana, Thibaut, Sphie, Ulrike, Brent, Pepijn, Janita, Sfie, Maarten, Dimitri, Mike, Jac,yigit Afwezig: /

Nadere informatie

Sterkte-zwakte analyse

Sterkte-zwakte analyse Sterkte-zwakte analyse Vr het ptimaal functineren in een prjectgrep, en later als berepsbeefenaar is het van grt belang dat je een z ged mgelijk inzicht hebt in je eigen sterke en zwakke punten. Dan kun

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 van 2017

Nieuwsbrief 4 van 2017 Nieuwsbrief 4 van 2017 Beste mdeltreinliefhebber, Op zaterdag 18 maart 2017 hebben we de wrkshp itrain vr gevrderden afgewerkt: De wrkshp itrain vr gevrderden was vlledig vlzet, via de ingevulde enquête

Nadere informatie

Herinnering Opvolging Tewerkstellingsfonds (VAP dagen)

Herinnering Opvolging Tewerkstellingsfonds (VAP dagen) DIENST BELEIDSCOÖRDINATIE Brussel, 23 april 2013 VSKO/DB/13.07 Cntact: Hans De Becker, hans.debecker@vsk.be, 02 507 08 39 Rudi Warsn, rudi.warsn@vsk.be, 02 529 04 00 Meesters-, vak- en dienstpersneel (PC

Nadere informatie

TOP STELLINGENSPEL. Stilstaan bij pesten: estafette stellingenspel (+10)

TOP STELLINGENSPEL. Stilstaan bij pesten: estafette stellingenspel (+10) TOP STELLINGENSPEL Een thematraining is een training waarbij je aan de hand van spelvrmen en een grepsgesprek pesten bespreekbaar maakt binnen de grep. De TOP-campagne biedt drie actieve spellen aan (zie

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 van 2017

Nieuwsbrief 9 van 2017 Nieuwsbrief 9 van 2017 Beste mdeltreinliefhebber, Op zaterdag 25 nvember hebben we nze derde infdag van het werkjaar 2017-2018, tevens geven we die dag 1wrkshp en 1 presentatie (zie nderstaande telichting).

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Infano vzw Infbrchure schlpvang Infan vzw Vanaf 1 september 2014 werkt het Kathliek Onderwijs van Vilvrde in verschillende basisschlen (Heilig-Hartschl, De Lampin, Sint- Jzefsschl Grenstraat, Biekrf) samen met het

Nadere informatie

De Wet maatschappelijke ondersteuning eenvoudig verteld

De Wet maatschappelijke ondersteuning eenvoudig verteld De Wet maatschappelijke ndersteuning eenvudig verteld Met de Wm det iedereen gewn mee VCP Zichtbare invled van mensen met een beperking p lkaal beleid Inleiding Dit bekje met infrmatie ver de Wet maatschappelijke

Nadere informatie

Huisregelement opvang Kiddyzz

Huisregelement opvang Kiddyzz Huisregelement pvang Kiddyzz Deze huisregels gelden in cmbinatie met de vereenkmst van pdracht tussen uders/verzrgers en gastuder, welke dr beide partijen ndertekend zijn. Alle vraaguders dienen van deze

Nadere informatie

BFF (Best Friends Forever)

BFF (Best Friends Forever) BFF (Best Friends Frever) Alle meiden kennen het: BFF. BFF staat vr Best Friends Frever! Je hartsvriendin. Het is de vriendin die altijd p de eerste plaats staat. Het is k de meest kwetsbare vriendschap,

Nadere informatie

Klachtenreglement Zorgkantoor DWO/NWN

Klachtenreglement Zorgkantoor DWO/NWN Klachtenreglement Zrgkantr DWO/NWN Januari 2015 1. Algemene bepalingen De Wet langdurige zrg (Wlz) is vanaf 1 januari 2015 van kracht. Deze wet wrdt uitgeverd dr de zrgkantren. Deze kantren zijn vr smmige

Nadere informatie

Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hoera? De rol van de OR bij de invoering van Het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hoera? De rol van de OR bij de invoering van Het Nieuwe Werken Het Nieuwe Werken: hieperdepiep hera? De rl van de OR bij de invering van Het Nieuwe Werken De kans is grt dat er in uw rganisatie al wrdt gesprken ver de invering van Het Nieuwe Werken. En z niet, dan

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 30 augustus 2014 @ ontmoetingscentrum

Verslag jeugdraad 30 augustus 2014 @ ontmoetingscentrum Verslag jeugdraad 30 augustus 2014 @ ntmetingscentrum Aanwezig: Mieke Heymans (Vrzitster), Rd Schuteden (Bur jeugdraad/kaj Vstert), Han Lemkens (VKSJ Bree), Bie Lemkens (VKSJ Bree), Katrien Verstraeten

Nadere informatie

Verslag vergadering 18 september 2017

Verslag vergadering 18 september 2017 XX Gesubsidieerde vrije basisschl ONZE-LIEVE-VROUW-VAN-LOURDESCOLLEGE (RK) Rmbaut Keldermansstraat 33, 2650 Edegem (RdR) Renaat de Rudderlaan 35, 2650 Edegem Oudercmité Lagere Schl Verslag vergadering

Nadere informatie

Wat is een bevalplan Waarom dit bevalplan Locatie

Wat is een bevalplan Waarom dit bevalplan Locatie Wat is een bevalplan Een bevalplan is een beknpt dcument waarin je juw wensen en verwachtingen ver de bevalling pschrijft. Vr juw bevalling bespreek je dit dcument met juw zrgverleners en begeleiders.

Nadere informatie

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met Natinale Pstcde Lterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de Natinale Pstcde Lterij 4 tegangstickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw winnaarscde

Nadere informatie

Leve Damiaan! Pater Damiaan? Heilig? Hij wordt op zondag 11 oktober. heilig verklaard. Voor een Belg is. dat erg goed. Hoog tijd dus om. Damiaan!

Leve Damiaan! Pater Damiaan? Heilig? Hij wordt op zondag 11 oktober. heilig verklaard. Voor een Belg is. dat erg goed. Hoog tijd dus om. Damiaan! Leve Damiaan! Pater Damiaan? Hij wrdt p zndag 11 ktber heilig verklaard. Vr een Belg is dat erg ged. Hg tijd dus m meer te weten ver pater Damiaan! Heilig? Heilig zijn, wat is dat? Heiligen zijn Jzef De

Nadere informatie

LEERVRAAG 2. - Informatie: - informeren. - observeren. - middelen zoeken. - actie ondernemen. - evalueren

LEERVRAAG 2. - Informatie: - informeren. - observeren. - middelen zoeken. - actie ondernemen. - evalueren LEERVRAAG 2 Leervraag (wat is /he kan ik vraag) He krijg ik een vllediger beeld van de hulp die Daan krijgt? Activiteiten uit stappenpla n - infrmeren - bserveren - middelen zeken - actie ndernemen - evalueren

Nadere informatie

Aanwezig: Pepijn, Thibaut, Reinout, Sebastian, Mike, Sofie, Rilana, Wietse Sophie, Ulrike, Janita, Kato, Yigit, Maarten

Aanwezig: Pepijn, Thibaut, Reinout, Sebastian, Mike, Sofie, Rilana, Wietse Sophie, Ulrike, Janita, Kato, Yigit, Maarten Beperkte hmeraadvergadering _: 02/03/2015 Aanwezig: Pepijn, Thibaut, Reinut, Sebastian, Mike, Sfie, Rilana, Wietse Sphie, Ulrike, Janita, Kat, Yigit, Maarten Afwezig: Alexandra Geëxcuseerd: Dimitri, Marie,

Nadere informatie

Omgaan met gescheiden ouders.

Omgaan met gescheiden ouders. In deze Inf nder andere: Schen zetten, de deur gaat iets later pen. Hud u rekening met de kinderen? Die gaan vr He gaan wij m met gescheiden uders? Dnna Bakker is vrleeskampien!! 26 nvember 2014 Jaargang

Nadere informatie

Goed nieuws; kinderopvangtoeslag omhoog!

Goed nieuws; kinderopvangtoeslag omhoog! Data m te nthuden December 2015 04-12 Sinterklaas p schl. Grepen 5 t/m 8 een cntinurster tt 14.00 uur. Neem je eigen lunch mee p 4 december! 13-12 Kerstmarkt vanaf 12.00 tt 18.00 uur, kinderen van De Meeander

Nadere informatie

Vergadering 28/05/2014 om 20u45-22u45

Vergadering 28/05/2014 om 20u45-22u45 Vergadering 28/05/2014 m 20u45-22u45 Aanwezig: Magda, Willy, Chris, Herman, Anuk, Greet, Marc, Betty, Nicle Verntschuldigd: Martine Agendapunten: 1) Overlpen van het verslag van vrige week + gedkeuren

Nadere informatie

Stap 4: 6. Droomsessie handleiding

Stap 4: 6. Droomsessie handleiding Stap 4: 6. Drmsessie handleiding 1 Del De drmsessie is een brainstrmtechniek die als del heeft m de deelnemers vlledig ut f the bx te laten denken. De deelnemers mgen hun fantasie de vrije lp laten gaan,

Nadere informatie

O.a. in deze nieuwsbrief: Hoe is het om te leven met Hiv of Aids in Tanzania?

O.a. in deze nieuwsbrief: Hoe is het om te leven met Hiv of Aids in Tanzania? Nummer 3 april 2006 He is het m te leven met Hiv f Aids in Tanzania? Aids is een ziekte die helaas ng niet te genezen is. Ok is Aids een ziekte met veel sciale cnsequenties met name in Afrika. Vaak raken

Nadere informatie

Presentatie eisen reisweek

Presentatie eisen reisweek Presentatie eisen reisweek Beste reisadviseurs, De aftrap is genmen. We zijn begnnen aan een spannende strijd m te bepalen he nze werkweek er in juni 2013 uit zal zien. Natuurlijk lijkt het een beetje

Nadere informatie

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten

Beschermd Wonen met een pgb onder verantwoordelijkheid van gemeenten Beschermd Wnen met een pgb nder verantwrdelijkheid van gemeenten Een factsheet vr cliënten, cliëntvertegenwrdigers en familievertegenwrdigers 1 februari 2016 Sinds 1 januari 2015 valt Beschermd Wnen (vrheen

Nadere informatie

1 Welke thema's spelen er op dit moment binnen de opvoeding van uw kind(eren)?

1 Welke thema's spelen er op dit moment binnen de opvoeding van uw kind(eren)? Ouderpanel Deventer Opveding 1 Welke thema's spelen er p dit mment binnen de pveding van uw kind(eren)? Welke thema's spelen er p dit mment binnen de pveding van uw kind(eren)? Ontwikkeling p schl Pesten

Nadere informatie

Symposium 2016 Trots op je vak

Symposium 2016 Trots op je vak Sympsium 2016 Trts p je vak Evaluatie Definitief A. van Leeuwen / Els Derksen 23 juni 2016 UKON bureau p/a Radbudumc afd. ELG-117 Pstbus 9101 6500 HB Nijmegen tel 024-3668244 www.uknnetwerk.nl Samenwerking

Nadere informatie

De voorzitter heet alle aanwezigen welkom en neemt kort de opzet van de vergadering door.

De voorzitter heet alle aanwezigen welkom en neemt kort de opzet van de vergadering door. VERSLAG Regivergadering regi 7, 8 & 9 veldvetbal vv Hglanderveen d.d. maandag 15 ktber 2012 Aanwezig: Districtsbestuur Arbeidsrganisatie Landelijk Afgevaardigden Regi Afgevaardigden Verenigingen Jaap Verkrst,

Nadere informatie

Maasterke Mei - Juni Scouts en Gidsen Vlaanderen A2362G Master Van Bladel Schoten Jaargang 22 nummer

Maasterke Mei - Juni Scouts en Gidsen Vlaanderen A2362G Master Van Bladel Schoten Jaargang 22 nummer Maasterke Mei - Juni Scuts en Gidsen Vlaanderen A2362G Master Van Bladel Schten Jaargang 22 nummer 5 2018-2019 Unifrmen Slaapzakken Tenten Rugzakken Ons grepsnummer is A2362G Vrwrd Beste uders, leden,

Nadere informatie

INFOBUNDEL Mini s en kids Show

INFOBUNDEL Mini s en kids Show INFOBUNDEL Mini s en kids Shw Mini s en Kids 1 Znhven = SHOW 13u Mini s en Kids 1 Kuringen = SHOW 16u30 Kids 2 en Kids 3 dansers = SHOW 13u + 16u30 We zijn dit jaar ns 9 de dansseizen ingegaan. Dit jaar

Nadere informatie

Scenario Onderwijstijd. Thuisles

Scenario Onderwijstijd. Thuisles Scenari Onderwijstijd Thuisles Erik Mndriaan en JaapJan Vrm ROC Deltin Cllege, Zwlle ktber 2013 Scenari: Thuisles Algemeen Dit scenari is ntwikkeld mdat er gedacht wrdt dat het elementen bevat die ervr

Nadere informatie

Ouderraad Sint-Gerolfschool

Ouderraad Sint-Gerolfschool Ouderraad Sint-Gerlfschl Datum 17 januari 2013 m 20u (tt 22u20) Lcatie: Aanwezigen: Aanwezigen schl: Traktatie dr: Eetzaal Sint-Gerlf schl Wim, Fran, Nathalie, Els W, Nele, Sigrid, Jke, Jhan (verslag)

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 2016 In Home Astrid, aanvang 20u

Home Konvent Verslag HKC 2016 In Home Astrid, aanvang 20u Hme Knvent Verslag HKC 2016 In Hme Astrid, aanvang 20u Aanwezig Sarah Verheven (Praeses HK), Lisa Verbeke (Vicepraeses HK), Simn Van Haverbeke (ICT HK), (Secretaris HK), Lara Watty (Event HK), Ry Paridaen

Nadere informatie

Het Coole Kikkerplan Binnen twee weken een klas vol vet coole kikkers Groep 4 tot en met 8

Het Coole Kikkerplan Binnen twee weken een klas vol vet coole kikkers Groep 4 tot en met 8 Het Cle Kikkerplan Binnen twee weken een klas vl vet cle kikkers Grep 4 tt en met 8 Anne Kijman, Kinderpsychlg NIP/Gz BIG i.s.m Christine de Jngh en Yvnne van der Zanden, leerkrachten Jhannesschl Pijnacker

Nadere informatie

Buurtvereniging Purmerenderweg

Buurtvereniging Purmerenderweg Pagina 1 van 5 19 mei Jaargang 2009, nummer 1 Buurtvereniging Purmerenderweg Inhudspgave Intrductie Cmmissies Familiefeestdag met Barbecue Sprt Ringdijkwandeltcht Sprtdag 2 e pinksterdag Westbeemster Vlleybalterni

Nadere informatie

SLOBKOUSNIEUWS 36 jrg1

SLOBKOUSNIEUWS 36 jrg1 SLOBKOUSNIEUWS 36 jrg1 Wensdag 21 december 2011 Het was weer turen en discuteren in de Wulp. Er waren de believers en de ngelvige Thmassen. Was er nu een prtnema te zien f zat er gewn een stfje p de lens?

Nadere informatie