Dinsdag 2 juli ) Datum volgende AV. 2) Mededeling van de voorzitter. 3) Regels en afspraken. 4) Voorbije activiteiten o

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dinsdag 2 juli 2013. 1) Datum volgende AV. 2) Mededeling van de voorzitter. 3) Regels en afspraken. 4) Voorbije activiteiten o"

Transcriptie

1 Dinsdag 2 juli 2013 Te Laat: Afwezig (verwittigd): Charltte, Brecht, Gilles, Arnut Afwezig niet verwittigd: Augustijn, Timthy GSM: 1) Datum vlgende AV Vlgende AV: wensdag 18 - dnderdag 19 september ) Mededeling van de vrzitter - VTK-Blauw en VTK-Gren werden tijdens de examens niet z ged pgeruimd. Ngmaals de prep m je eigen rmmel p te ruimen en je afval in de vuilnisbak te depneren. - De accmmdatie van de verblijfplaats van de VTK-driedaagse met mrgen met zijn allen pgeruimd wrden. 3) Regels en afspraken 4) Vrbije activiteiten Clse the bks - De begrting van CTB is in rde. Er is namelijk een kleine verscht. - De muziek was echter niet al te denderend. Als de muziek beter was geweest dan zu er waarschijnlijk meer gedanst wrden. - Lcatie: Wat betreft de lcatie (Tijuana) wrdt er pgemerkt dat de trap naar beneden redelijk gevaarlijk is. In het vervlg zu het k beter zijn m vraf een vast bedrag vr het persneel vr vestiaire en WC te betalen. Z meten de leden niet telkens betalen. - Wiki: In het algemeen wrdt er vrgesteld m een pagina p de wiki te maken van alle zalen die we huren. Z zuden we die beter met elkaar kunnen vergelijken. Ok dient er een verslag gemaakt te wrden ver Clse the Bks. Er werd namelijk ng nit een verslag geschreven. Michiel zu dit in rde brengen. Dit zu vanaf nu elk jaar meten gedaan wrden.

2 VTK-driedaagse - De sfeer was gedurende het ganse weekend ged. - Verblijf in de Blaarmeersen: Het slapen in tenten vrmt niet echt een prbleem. Indien de VTK-driedaagse vlgend jaar pnieuw hier drgaat kunnen de veldbedden van BEST eventueel geleend wrden. Deze zuden handig zijn als het weer tegenvalt. Het beperkt aantal duches is wel een prbleem. Eventueel kan een duchewagen gehuurd wrden. - Begrting: Wat betreft de begrting vallen de VTK-driedaagse, lintenverdracht en praesidiumetentje nder één bedrag. Er wrdt vrgesteld m dit budget te splitsen. Dit vrstel wrdt gestemd en gedgekeurd. - Shiftenlijst: De shiftenlijst zu beter verdeeld meten wrden in het vervlg. Ok de shiften zelf zuden cncreter meten pgedeeld wrden. De shiftenlijst was k niet vlledig gevuld maar dit is misschien eerder te wijten aan het feit dat ze later werd pengezet dan nrmaal. Er wrdt k pgemerkt dat er meer shiften vr de vrbereiding meten vrzien wrden in het vervlg. Er wrdt k vrgesteld m te vragen aan de leden m zelf hun eigen brd af te wassen. Dit is een ged idee maar dit met dan wel vanaf de eerste dag gevraagd wrden. - Er wrdt pgemerkt dat de mail met de praktische infrmatie vr de VTK-driedaagse best eerder wrdt verstuurd. 5) Kmende activiteiten Bach Launch - Verver: Er met een plssing gevnden wrden vr het verver van het statin te Ieper naar de verblijfplaats. Te vet is het namelijk te ver. Er is wel een lijnbus die aansluit p de aankmst van de trein van Gent naar Ieper. Het is de bedeling dat de meeste eerstejaars deze bus nemen. Daarm zu het niet slecht zijn m k p de site te vermelden wanneer deze bus vertrekt en welke trein ze daarvr meten nemen. Er wrdt vrgesteld m eventueel een belbus te bellen vr de mensen die de lijnbus missen. Er wrdt echter pgemerkt dat een belbus enkel kan gevraagd wrden als er in twee uur geen andere bus rijdt. Dit met eens pgezcht wrden. De bus met niet betaald wrden dr de eerstejaars. Men kan wel eventueel laten aanvinken p de site bij het inschrijven f ze een buzzypas hebben f niet. - Themafeestje: Interne stelt vr m eens een ander thema nemen dan een futfeestje. Een alternatief zu zijn een rubik s cube party. Het cncept hiervan is dat iedereen aankmt met de verschillende kleuren van de rubik s cube. Op het einde van de avnd met iedereen in één kleur zijn. Dit cncept heeft als vrdeel dat de leden elkaar beter leren kennen tijdens het uitwisselen van de verschillende kledingsstukken. Openingsfuif - Special act: Er werd reeds naar verschillende artiesten (Peter Van de Veire, ) g d maar deze waren vaak ver budget. Er wrdt vrgesteld m een imitatr-act, bijvrbeeld van Michael Jacksn, te laten kmen. Er zu dan p de affiche special act: Michael Jacksn kmen. Als dit een gede

3 band is, zu deze er wel de sfeer kunnen in brengen. Om er zeker van te zijn dat de band ged is, zu Feest eventueel vraf een ptreden kunnen bijwnen van de band. De vraag kmt echter f dergelijke band wel vldende vlk trekt. Smmige zijn van mening dat er een grte naam p de affiche met staan m vlk te lkken. Een ander idee is m een lid van een bekende band, bijvrbeeld de drummer van Netsky, te vragen m dan de naam van de band p de affiche te kunnen zetten. Ng een ander vrstel is m happy hur (pinten aan de helft van de prijs) te huden m vlk te lkken. Smmige zijn van mening dat dit eerder mariginaal is en niet echt effectief zu zijn. Eventueel kan een imitatr-act gecmbineerd wrden met happy hur. Sprt-kick ff (eerste dnderdag van academiejaar) - Suggesties vr één f andere activiteit mgen drgestuurd wrden naar Sprt. - Swies gaat de Sprt-kick ff k dit jaar dr p de parking vr de Plateau. Daar passeren immers de meeste studenten. - Er wrdt eraan herinnerd dat het gebruik van de parking p tijd met aangevraagd wrden aan stad Gent. Recruitment-kick ff (tweede week van academiejaar) Infmment IAESTE (eerste f tweede week van academiejaar) 6)Algemeen Wat met de strips in bvenrd? - Bvenrd is altijd een vuilnisbelt. De vraag is wat we hieraan kunnen den. Als bvenrd er netter zu uitzien, zuden de studenten misschien meer de neiging hebben m het prper te huden. Z wrdt er vrgesteld m bvenrd te herschilderen, een nieuwe hes rnd de kussens van de zetels te den en een ander laminaat p de vler te leggen. - Een andere vraag is f de strips wel gelezen wrden. Er nemen k mensen strips mee naar huis. Tch wrdt er beslten m de strips daar te laten staan. Deze kunnen eventueel gesrteerd wrden dr de schachten vlgend jaar. Er zuden k nieuwe rekken meten kmen m de strips in te plaatsen. - Er wrdt vrgesteld m het lkaal een andere bestemming te geven. Het lkaal is echter te klein m iets ander mee te den. Facebk versus Q&A - De Q&A p de VTK-site wrdt weinig gebruikt. Dit is waarschijnlijk enerzijds te wijten aan het bestaan van Facebk en anderzijds aan het feit dat de Q&A p dit mment niet echt praktisch is. Er wrdt vrgesteld m een vlledige nieuwe Q&A te maken die beter geïntegreerd is in de website. Deze zu efficiënter zijn dan de Q&A die we nu hebben. Er zu k een Facebk-app kmen m dit te integreren met Facebk. - Het praesidium met dan zelf wel het gede vrbeeld geven m deze app te gebruiken.

4 - Algemene pmerking Wiki: VOP en Ingenieursprject II zu meten nderverdeeld wrden per richting (buwkunde, werktuigkunde, ). ISIC-kaarten - Algemeen: Deze kaarten zijn duurder dan nze lidkaarten. Vr een kaart zu er 3,15 eur meten betaald wrden waarvan er swies 0,5 eur van de verzekering vr het FK inzit. De eerste dagen zuden er twee printers die 150 kaarten per uur kunnen printen. Op de achterkant van deze kaart kunnen we ng steeds kiezen wat er p kmt. - Vrdeel: Vrdeel van een ISIC-kaart is dat deze internatinaal kan gebruikt wrden. In het buitenland wrden de huidige studentenkaarten sms meilijk aanvaard. Het systeem van scannen zu daarmee k verbeterd wrden. Z kan bijvrbeeld het al dan niet gedpt zijn k ingegeven wrden in de database zdat gedpten gemakkelijk twee bnnetjes kunnen krijgen bij elke gliarde. - Nadeel: Prbleem is wel dat er per kaart k een guidgids met aangekcht wrden. Eventueel kan er wel nderhandeld wrden m een kleiner aantal guidgidsen te kpen. Een ander nadeel is dat ISIC z gemakkelijk aan de ugent- adressen van nze leden geraakt. Maar eigenlijk wrdt er nu k een ledenlijst drgegeven aan het FK. - Er wrdt beslten m ng niet samen te werken met ISIC. - Ander vrstel: Er wrdt beslist m een eigen harde kaart te maken die vr meerdere jaren gebruikt wrdt. De leden zuden z nline via de site kunnen betalen. Hiervr is een harde kaart ndig mdat de leden anders zuden kunnen fefelen met de barcdes. De lidkaart zu dan vr vijf f drie jaar geldig zijn. Vrlpig wrdt er gepteerd vr drie jaar. - Het prbleem is echter dat de barcdes maar een jaar geldig zijn. Een plssing zu kunnen zijn m met barcdes te werken die bijvrbeeld drie jaar geldig zijn. De barcde zu dan elk jaar meten geactiveerd wrden. De kaarten kunnen eventueel tijdens de drie jaar geüpdatet wrden dr er een sticker p te plakken. - Een alternatief vr het systeem met stickers is m de scannen met een database. Dan zu er wel telkens meten gescand wrden. Maar z hebben we k meer infrmatie ver welke leden naar welke activiteiten kmen. Om het scannen vltter te laten verlpen kunnen vaste scanners aangeschaft wrden. Op de cursusverkp kan dan bijvrbeeld één persn vrtdurend scannen terwijl de andere de beken halen en afrekenen. - De printer kan eventueel geleased wrden. Omdat de printer dan gemakkelijk kan hersteld wrden wrdt hiervr gepteerd. - Nu luidt de vraag f het haalbaar is m een andere kaart en een ander betaalsysteem in te veren tegen vlgend academiejaar. Eventueel kan Web & ICT hieraan pririteit geven. Dit met k ng gestemd en gedgekeurd wrden. Hiervr met echter wel geweten zijn wat het kst m een printer te leasen. Omdat dit dringend is wrdt er beslten m ver deze tpic nline te stemmen.

5 7) Varia - Tweedehandsbekensysteem p de site. Mensen die een bek willen verkpen kunnen dat bek aanvinken p een lijst p de site. De mensen die beken ndig hebben kunnen hun beken k aanvinken. Een ander idee is m p de site een frum te maken waar mensen kunnen zetten welk bek ze willen verkpen. Er wrdt vrgesteld m een bekenverkp te huden. Maar de vraag kmt heveel succes een dergelijke verkp zu hebben. Daarm is het misschien beter m eerst te kijken p de Q&A heveel vraag er hiernaar is. Smmigen zijn echter van mening dat dit niet tt de taken van een studentenvereniging behrt. Z wrdt er beslten m dit vrlpig niet te den. - Beide camera s zijn mmenteel stuk. Er met gekeken wrden heveel het herstellen van de camera kst. Indien ndig kan een nieuwe camera aangekcht wrden. - Er werd een reservesleutel vr de kar aangekcht. Deze sleutel zu echter in de muurkluis bewaard wrden zdat deze enkel in geval van nd uitgehaald wrdt. - Er wrdt gevraagd m een andere brstel m affiches te plakken. Er werd echter nlangs een nieuwe brstel aangekcht. Er wrdt pgemerkt dat er beter eens een deftige brstel zu wrden aangekcht. Maar aangezien er dr verschillende mensen geplakt wrdt en de brstel na het plakken niet deftig wrdt weggezet is het beter m regelmatig een gedkpere brstel te kpen. - Onkstennta s mgen ng niet ingebekt wrden deze vakantie. Je stuurt best vraf een mailtje naar Penning. - Reminder m ggle-dc met rekeningnummers aan te vullen. - Oprep m mails aandachtiger te lezen. - Reminder m geen zatte ft s van de leden p Facebk te plaatsen. Eén ft met een link naar de site mag wel. - Nieuw systeem m puntjes van de vergadering dr te mailen. Bij agendapunten waarbij je denkt dat enige achtergrndinfrmatie nuttig kan zijn, stuur je deze dr naar het ganse praesidium. Z weet iedereen nmiddellijk waarver het gaat tijdens de vergadering. - De sleutels van de het ude praesidium meten drgegeven wrden aan de nieuw leden. Er zal hiervr een envelp in de kluis geplaatst wrden. Diegene die ng geen sleutel hebben kunnen hieruit één nemen en een mailtje sturen naar Secretaris. Mmenteel werden al drie sleutels teruggeven. Er wrdt één gegeven aan Cursus en één aan Interne. De derde sleutel is vr Emmelie.

Praesidiumvergadering 3 Donderdag 19 september 2013

Praesidiumvergadering 3 Donderdag 19 september 2013 Praesidiumvergadering 3 Dnderdag 19 september 2013 Te Laat: Augustijn Afwezig (verwittigd): Emma, Yannick Afwezig (niet verwittigd): Gsm: Halewijn, Jachim 1) Datum vlgende PV Zndag 13 ktber 2) Mededeling

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 1 Dinsdag 17 mei 2011

Praesidiumvergadering 1 Dinsdag 17 mei 2011 Praesidiumvergadering 1 Dinsdag 17 mei 2011 Afwezig: niemand 1) Datum vlgende PV en AV 5 juli 2011 2) Mededeling van de vrzitter Wat de je zal in Gent? Pieter DC Vice Drinken Lies IAESTE Buitenlanders

Nadere informatie

Zondag 10 november 2013

Zondag 10 november 2013 Zndag 10 nvember 2013 Te Laat: Afwezig (verwittigd): Tm, Brecht, Thmas, Augustijn, Charltte, Gilles, Emma, Halewijn Afwezig niet verwittigd: Ornella GSM: 1) Datum vlgende AV Vlgende AV: 24 nvember 2) Mededeling

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 4 Zondag 13 oktober 2013

Praesidiumvergadering 4 Zondag 13 oktober 2013 Praesidiumvergadering 4 Zndag 13 ktber 2013 Te Laat: Frederik, Emma Te Laat (verwittigd) : Halewijn, Thmas, Michiel Afwezig (verwittigd): Ornella, Arnut Afwezig (niet verwittigd): / Gsm: Gilles 1) Datum

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 7 Zondag 18 november 2012

Praesidiumvergadering 7 Zondag 18 november 2012 Praesidiumvergadering 7 Zndag 18 nvember 2012 Later: Stefanie, Augustijn, Drien Afwezig (verwittigd): Matthias 1) Datum vlgende PV Zndag 2 december 2012 (21:30) 2) Mededeling van de vrzitter Ft s p Facebk

Nadere informatie

BHK Hoogveldweg 5 3012 Wilsele 016/44 46 37 Vestiging: Bornestraat 30 3012 Wilsele 016/22 77 42

BHK Hoogveldweg 5 3012 Wilsele 016/44 46 37 Vestiging: Bornestraat 30 3012 Wilsele 016/22 77 42 Verslag udercmité 1 december 2015 Aanwezig: Verntschuldigd: Els, Lieve, An, Jke, Anne, Kris, Wim V, Wim S, Sara, Rsa, Miranda, Kaat, Gerlinde, Björn (directeur) en Marian Pipke, Pieter, Linde, Steffi,

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 6

Praesidiumvergadering 6 Praesidiumvergadering 6 1. Afwezigen T Seyen, Bert, Liana, Esther, Janna, Meynen, Pieter-Jan, Niels Suverijns, Bart Cenen, Marie 2. Sphie staat niet in de mailinglijst! 3. Gedkeuring verslag PW In rde,

Nadere informatie

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD

VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD VAN OUDERCOMITÉ NAAR OUDERRAAD Sinds 1 september 2004 kan elke schl een uderraad prichten vlgens het participatiedecreet. Het schlbestuur is verplicht m een uderraad p te richten als 10% van de uders er

Nadere informatie

Aanwezig: Wietse, Pepijn, Alexandra, Reinout, Mike, Ulrike, Sophie, Rilana, Agenda werd uitgedeeld waarin de belangrijk agendapunten vermeld waren.

Aanwezig: Wietse, Pepijn, Alexandra, Reinout, Mike, Ulrike, Sophie, Rilana, Agenda werd uitgedeeld waarin de belangrijk agendapunten vermeld waren. Beperkte hmeraadvergadering _: 07/10/2014 Aanwezig: Wietse, Pepijn, Alexandra, Reinut, Mike, Ulrike, Sphie, Rilana, Janita, Marie, Brent, Sebastian, Jac, Maarten, Dimitri, Yigit Afwezig: Thibaut Geëxcuseerd:

Nadere informatie

Simulatie werkgroepbijeenkomst

Simulatie werkgroepbijeenkomst Simulatie werkgrepbijeenkmst www.cnnectbegeleiding.nl 2011 1 Infrmatie vr de vrzitter (enkele dagen vraf) Je hebt de grepsleden het vlgende mailtje gestuurd: Hans (de directeur) heeft mij gevraagd m een

Nadere informatie

Agenda werd uitgedeeld waarin de belangrijk agendapunten vermeld waren.

Agenda werd uitgedeeld waarin de belangrijk agendapunten vermeld waren. Beperkte hmeraadvergadering _: 23 april 2015 Aanwezig: Wietse, Marie, Alexandra, Sebastian Kat, Rilana, Thibaut, Sphie, Ulrike, Brent, Pepijn, Janita, Sfie, Maarten, Dimitri, Mike, Jac,yigit Afwezig: /

Nadere informatie

Verslag OVAAVO zaterdag 23 februari

Verslag OVAAVO zaterdag 23 februari Verslag OVAAVO zaterdag 23 februari Kamp Uitgelegd dr Emely Vrstelling kampgrepje Het kampgrepje bestaat dit jaar uit Marte, Femke, Emely en Mashe. Praktische inf Het kamp gaat dr in de Orangerie in Hrst

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 3 Donderdag 20 september 2012

Praesidiumvergadering 3 Donderdag 20 september 2012 Praesidiumvergadering 3 Dnderdag 20 september 2012 Afwezig (verwittigd): Thibault, Arthur GSM: justine 1) Datum vlgende PV en AV Zndag 7 ktber 2012 (21:30) 2) Mededeling van de vrzitter 3) Regels en afspraken

Nadere informatie

OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST

OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST OUDERRAAD VRIJE BASISSCHOOL DEN HULST Verslag van de vergadering van 7 nvember 2012. Aanwezig: Elena, Kathleen, Kim, Nëlla, Ans, Juf Ingrid Verntschuldigd: Marijke, Ria, Shirley, Juf Martine, Anniek 1.

Nadere informatie

ENQUETE WOON-WERKVERKEER

ENQUETE WOON-WERKVERKEER ENQUETE WOON-WERKVERKEER Deze enquête dient m een zicht te krijgen p uw dagelijkse verplaatsingen van, naar en vr het werk. De enquête richt zich tt ALLE mensen die werken p de bedrijfslcatie (inclusief

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 4 Zondag 7 oktober 2012

Praesidiumvergadering 4 Zondag 7 oktober 2012 Praesidiumvergadering 4 Zndag 7 ktber 2012 Later: Augustijn Afwezig (verwittigd): Lies GSM: Justine: 1) Datum vlgende PV en AV Zndag 21 ktber 2012 (21:30) 2) Mededeling van de vrzitter Er wrdt gevraagd

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 van 2018

Nieuwsbrief 6 van 2018 Nieuwsbrief 6 van 2018 Beste mdeltreinliefhebber, Op zaterdag 23 juni hebben we nze vlgende infdag en nderstaande wrkshp. Cursus-wrkshp decders en verlichting inbuwen. In deze cursus-wrkshp die gegeven

Nadere informatie

LAC. Inspiratie LAC water. Organiseer je LAC-zitting. Maak afspraken met de watermaatschappijen. Organiseer je LAC-zitting

LAC. Inspiratie LAC water. Organiseer je LAC-zitting. Maak afspraken met de watermaatschappijen. Organiseer je LAC-zitting Maak afspraken met de watermaatschappijen Organiseer je LAC-zitting Ken de WATER-rechten en plichten van je klant Vermijd afsluitingen Maak een draaibek vr je interne werking LAC Bied nazrg Betrek je cliënt

Nadere informatie

Het Leiderdorppanel over. De milieustraat

Het Leiderdorppanel over. De milieustraat Het Leiderdrppanel ver De milieustraat Mei 2011 Inleiding Deze nieuwsbrief beschrijft de resultaten van de tweede peiling met het burgerpanel van Leiderdrp. Deze peiling ging ver de milieustraat. De milieustraat

Nadere informatie

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen.

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen. Wij verzeken u de telichting vr het invullen van het frmulier ged te lezen. Op basis van de dr u aangegeven reismgelijkheden van de leerling en p basis van het verversadvies van schl en eventuele andere

Nadere informatie

Opmerking. De afspraak met Khadija (Provincie Vlaams Brabant) is niet doorgegaan.

Opmerking. De afspraak met Khadija (Provincie Vlaams Brabant) is niet doorgegaan. Verslag Ouderraad 6. Mzaïek. 8 juni 2015. Aanwezig: Veerle Bryn (vrzitter), juf Cindy, juf Kristien, Bert Crnillie (verslag), Kris Crmmen, Karien De Crte, Jeren Gffin, Stefan Jacques, Kristel Lauwers,

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 5 Zondag 21 oktober 2012

Praesidiumvergadering 5 Zondag 21 oktober 2012 Praesidiumvergadering 5 Zndag 21 ktber 2012 Later: Willeke, Augustijn, Drien Afwezig (verwittigd): Hanne, Lien GSM: 1) Datum vlgende PV Zndag 4 nvember 2012 (21:30) 2) Mededeling van de vrzitter Als er

Nadere informatie

WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK

WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK WZC Sint Isabella Vrijheid 100 2370 ARENDONK Onthaalbrchure studenten Algemene afspraken stage WZC Sint Isabella - Arendnk: Huding van de studenten: we verwachten van de studenten een stijlvlle en crrecte

Nadere informatie

Omgaan met gescheiden ouders.

Omgaan met gescheiden ouders. In deze Inf nder andere: Schen zetten, de deur gaat iets later pen. Hud u rekening met de kinderen? Die gaan vr He gaan wij m met gescheiden uders? Dnna Bakker is vrleeskampien!! 26 nvember 2014 Jaargang

Nadere informatie

Huiswerk Informatie voor alle ouders

Huiswerk Informatie voor alle ouders Nummer 6 mei 2010 Huiswerk Infrmatie vr alle uders Huiswerk en efening Ged leren lezen en rekenen is belangrijk, want je hebt deze vaardigheden in het dagelijks leven veral ndig. Kinderen ged leren lezen

Nadere informatie

/k*je/i v. Voorstel: 1. De werkingsduur van de 'Verordening Starterslening' met (terugwerkende kracht) 1 jaarte verlengen tot 01-01-2010.

/k*je/i v. Voorstel: 1. De werkingsduur van de 'Verordening Starterslening' met (terugwerkende kracht) 1 jaarte verlengen tot 01-01-2010. 1 M c» r* K 5,- * > l.- ^ V r>!lus gemeente QSterllOUt /k*je/i v loatum: 20 februari 2009 Nummer raadsnta: Qnderwerp: Verlengen werkingsduur 'Verrdening Starterslening'. NOTA VOOR DE RAAD Prtefeuillehuder:

Nadere informatie

VERSLAG OUDERRAAD 8 augustus 2013

VERSLAG OUDERRAAD 8 augustus 2013 VERSLAG OUDERRAAD 8 augustus 2013 AANWEZIG: Kris, Kurt, Stéphanie, Sphie, Jrunn, Cathy, Vanessa V AGENDAPUNTEN: 1. Overlpen en gedkeuring vrig verslag / 2. Financiën Enkel ng een kleine uitgave gemaakt

Nadere informatie

Commissie sport, landbouw en handel

Commissie sport, landbouw en handel Cmmissie sprt, landbuw en handel Raadscmmissie 12.02.2014 pagina 1/5 Verslag van de Raadscmmissie 12 02 2014 Aanwezigheden: Leden Cmmissie De dames: Els Van Hf, Laila El Abuzi, Eveline Madrid, Lthe Ramakers,

Nadere informatie

Ouderraad Sint-Gerolfschool

Ouderraad Sint-Gerolfschool Ouderraad Sint-Gerlfschl Datum 17 januari 2013 m 20u (tt 22u20) Lcatie: Aanwezigen: Aanwezigen schl: Traktatie dr: Eetzaal Sint-Gerlf schl Wim, Fran, Nathalie, Els W, Nele, Sigrid, Jke, Jhan (verslag)

Nadere informatie

Het Grote Geldonderzoek: hoe ga je met je geld om?

Het Grote Geldonderzoek: hoe ga je met je geld om? Het Grte Geldnderzek: he ga je met je geld m? Natinaal Instituut vr Budgetvrlichting (Nibud) Tijdsduur: één les Werkvrm: individueel met een discussie in de klas Niveau: bedeld vr alle leerlingen van klas

Nadere informatie

Goed nieuws; kinderopvangtoeslag omhoog!

Goed nieuws; kinderopvangtoeslag omhoog! Data m te nthuden December 2015 04-12 Sinterklaas p schl. Grepen 5 t/m 8 een cntinurster tt 14.00 uur. Neem je eigen lunch mee p 4 december! 13-12 Kerstmarkt vanaf 12.00 tt 18.00 uur, kinderen van De Meeander

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 8 Zondag 2 december 2012

Praesidiumvergadering 8 Zondag 2 december 2012 Praesidiumvergadering 8 Zndag 2 december 2012 Later: Arnut, Willeke Afwezig (verwittigd): Jarre 1) Datum vlgende PV Zndag 16 december 2012 2) Mededeling van de vrzitter 3) Regels en afspraken 4) Vrbije

Nadere informatie

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs.

Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tocht naar zee. Clorisse. vormingen en diensten voor kinderopvang en onderwijs. Belangrijke data: 14 juni: Familievergadering 21 juni: Tcht naar zee Clrisse vrmingen en diensten vr kinderpvang en nderwijs Juni Xaverius-St.Rita A21/46G Juni 2015 Beste uders, leden, vrienden en sympathisanten

Nadere informatie

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam Instructies Trefpunt beslten website wijkgemeente I Alblasserdam U heeft zjuist een accunt aangemaakt p het beslten deel van de website van wijkgemeente 1 (f u wilt uw prfiel bewerken). Hiernder vindt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1van 2018

Nieuwsbrief 1van 2018 Nieuwsbrief 1van 2018 Beste mdeltreinliefhebber, Met nze eerste nieuwsbrief van 2018 wensen wij jullie een geznd en vrspedig nieuwjaar en hpelijk wrden al uw (mdelspr-) drmen waar! Op zaterdag 20 januari

Nadere informatie

Vergadering 28/05/2014 om 20u45-22u45

Vergadering 28/05/2014 om 20u45-22u45 Vergadering 28/05/2014 m 20u45-22u45 Aanwezig: Magda, Willy, Chris, Herman, Anuk, Greet, Marc, Betty, Nicle Verntschuldigd: Martine Agendapunten: 1) Overlpen van het verslag van vrige week + gedkeuren

Nadere informatie

Grondgebruik onder de loep!

Grondgebruik onder de loep! Hnger graad 3 Lesvrbereiding Grndgebruik nder de lep! Bij lesmateriaal, bij deze les p de site, vind je het ndige lesmateriaal vr deze les: Vrzie een drzichtige bkaal met zand in. Stp in de bkaal met 'grnd'

Nadere informatie

Scenario Onderwijstijd. Thuisles

Scenario Onderwijstijd. Thuisles Scenari Onderwijstijd Thuisles Erik Mndriaan en JaapJan Vrm ROC Deltin Cllege, Zwlle ktber 2013 Scenari: Thuisles Algemeen Dit scenari is ntwikkeld mdat er gedacht wrdt dat het elementen bevat die ervr

Nadere informatie

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner

Handleiding bij het voorbereiden van een activiteit met of bij een partner Handleiding bij het vrbereiden van een activiteit met f bij een partner Deze handleiding is.a. ndzakelijk mdat wij (het regiteam) geen rechtspersn zijn en derhalve niet namens De Hart&Vaatgrep kunnen pereren

Nadere informatie

Kolom A Kolom B Kolom C Kolom D 1 Je wilt leren zeilen. Wat doe je? Ik stap direct in de boot en ik probeer te zeilen.

Kolom A Kolom B Kolom C Kolom D 1 Je wilt leren zeilen. Wat doe je? Ik stap direct in de boot en ik probeer te zeilen. Leerstijlen Iedereen heeft een vrkeur bij leren en hanteert daarbij, nbewust, een bepaalde leerstijl. Het is prettig als jij weet wat vr leerstijl jij hebt. Het is k handig als jij weet he een ander bepaalde

Nadere informatie

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen

Vergaderen Informatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7. Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 1 van 7 Vergaderen Vergaderen Infrmatieblad (VP) IEV1 Bladzijde 2 van 7 Vergaderen Elke vergadering kent een vaste structuur en een vaste vlgrde. Deze structuur

Nadere informatie

1. Start nieuwe werkjaar

1. Start nieuwe werkjaar Verslag jeugdraad 22 september 2016 1. Start nieuwe werkjaar De vrzitter legt krt uit wat de jeugdraad juist det De jeugdraad verdeelt de subsidies nder de JWI s De jeugdraad rganiseert heel wat activiteiten:

Nadere informatie

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012

Veel gestelde vragen huurbeleid 18 oktober 2012 Veel gestelde vragen huurbeleid 18 ktber 2012 Algemeen: 1. Waarm kmt er een nieuw huurbeleid? Een aantal ntwikkelingen heeft ervr gezrgd dat wij ns huurbeleid hebben aangepast. Deze ntwikkelingen zijn:

Nadere informatie

Statenvoorstel nr. PS/2014/341

Statenvoorstel nr. PS/2014/341 Statenvrstel nr. PS/2014/341 Initiatiefvrstel Cde Maatschappelijke Participatie Datum Inlichtingen bij 23 april 2014 mevruw G.J. Overmeen-Bakhuis Aan Prvinciale Staten Onderwerp Initiatiefvrstel Cde Maatschappelijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3. Vrijdag 28 januari 2011. DE PIRAMIDE locatie BREDE SCHOOL MEERWIJK

NIEUWSBRIEF 3. Vrijdag 28 januari 2011. DE PIRAMIDE locatie BREDE SCHOOL MEERWIJK NIEUWSBRIEF 3 Vrijdag 28 januari 2011 DE PIRAMIDE lcatie BREDE SCHOOL MEERWIJK Belangrijke data de kmende peride....... Dinsdag 1 februari CITO Eindtets grep 8 p 1, 2 en 3 februari Maandag 7 februari Juf

Nadere informatie

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen

Paasvakantie 2013. Basisscholen Drongen Paasvakantie 2013 Basisschlen Drngen De basisschlen van de deelgemeente Drngen rganiseren een netverschrijdende vakantiepvang. We rganiseren in de 2 e Idee Kids vzw. week van de paasvakantie themaweken

Nadere informatie

Noteren van de aanwezigheid. Aanstelling van de secretaris / schrijver van het verslag: Patrick Naegels

Noteren van de aanwezigheid. Aanstelling van de secretaris / schrijver van het verslag: Patrick Naegels MEETING GEGEVENS Plaats VVW-Secretariaat Beatrijslaan 25 B-2050 Antwerpen Datum Vrijdag 22 januari 2016 Duurtijd 20h00 22h00 Verwelkming dr Cördinatr Agenda punten Karl Haegens Nteren van de aanwezigheid.

Nadere informatie

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout Verhuurcntract lkalen KSA Dreshut Belangrijk: Hiernder vlgen de reglementen en het cntract in verband met de verhuur van nze lkalen. Als u ns terrein wil huren, met u zich huden aan dit huishudelijk regelement.

Nadere informatie

6.6.Voorbeelden van enquêtes

6.6.Voorbeelden van enquêtes 6.6.Vrbeelden van enquêtes 6.6.1.Vrbeeld 1 (brn: Van Hve, 2008) Wat het beleid betreft... (slechts één antwrd mgelijk) wil ik graag van alles p de hgte zijn. wil ik graag enkel de grte lijnen weten. heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 van 2017

Nieuwsbrief 9 van 2017 Nieuwsbrief 9 van 2017 Beste mdeltreinliefhebber, Op zaterdag 25 nvember hebben we nze derde infdag van het werkjaar 2017-2018, tevens geven we die dag 1wrkshp en 1 presentatie (zie nderstaande telichting).

Nadere informatie

Praktisch: Inhoudelijk: Thema: een dag uit het leven van een kind in België en in Dogbo, focus op watergebruik

Praktisch: Inhoudelijk: Thema: een dag uit het leven van een kind in België en in Dogbo, focus op watergebruik 1 Praktisch: Leeftijdsgrep: 1ste graad Grepsgrtte: klasgrep Omgeving: klas Tijdsduur: 50 min. Materiaal: Pwerpint met ft s van Clémence uit Dgb Smartbrd f beamer m de ft s te prjecteren Verhaal van Clémence

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 12, 17 November t/m 19 December 2014

Nieuwsbrief. Nummer 12, 17 November t/m 19 December 2014 Nieuwsbrief Nummer 12, 17 Nvember t/m 19 December 2014 Nieuwsitems 01. Jarige Jppen 08. Terugblik enquête 02. Afscheid 09. Wirre Warre in Sintsfeer 03. Maandagenda 10. Sint Dedag: 26 nv. 04. Kinderziektes

Nadere informatie

Let op!! Niet zwemmen i.v.m. blauwalg. Leerdoelen: Kerndoelen Curriculum watereducatie SLO: NME leergebied: Werkvormen: Vakgebied: Niveau: Tijdsduur:

Let op!! Niet zwemmen i.v.m. blauwalg. Leerdoelen: Kerndoelen Curriculum watereducatie SLO: NME leergebied: Werkvormen: Vakgebied: Niveau: Tijdsduur: Let p!! Niet zwemmen i.v.m. blauwalg Vakgebied: Niveau: Tijdsduur: Bilgie, Aardrijkskunde klas 3 hav/vw ± 140 minuten Niet zwemmen i.v.m. blauwalg, we zien deze brden steeds vaker. Maar wat is blauwalg

Nadere informatie

Sinds 1 juli 2014 zijn de justitiehuizen officieel bevoegdheid van de regio s. Personeel en middelen werden overgedragen op 1 januari 2015.

Sinds 1 juli 2014 zijn de justitiehuizen officieel bevoegdheid van de regio s. Personeel en middelen werden overgedragen op 1 januari 2015. SCHRIFTELIJKE VRAAG nr. 148 van KATRIEN SCHRYVERS datum: 26 nvember 2015 aan JO VANDEURZEN VLAAMS MINISTER VAN WELZIJN, VOLKSGEZONDHEID EN GEZIN Justitiehuizen - Huisvesting Elk gerechtelijk arrndissement

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 van 2017

Nieuwsbrief 4 van 2017 Nieuwsbrief 4 van 2017 Beste mdeltreinliefhebber, Op zaterdag 18 maart 2017 hebben we de wrkshp itrain vr gevrderden afgewerkt: De wrkshp itrain vr gevrderden was vlledig vlzet, via de ingevulde enquête

Nadere informatie

Ruimtelijke toekomstvisie dorp (discussiestuk)

Ruimtelijke toekomstvisie dorp (discussiestuk) Ruimtelijke tekmstvisie drp (discussiestuk) Waarm dit vrstel De behefte aan een tekmstvisie vr de verdere ruimtelijke ntwikkeling van ns drp is ntstaan naar aanleiding van de bijeenkmsten met bewners ver

Nadere informatie

IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR

IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR IK GA OP SPORTKAMP EN BEREID ME VOOR De Sprthal Lstraat 48 A 2220 Heist-p-den-Berg tel 015 75 86 57 fax 015 75 86 51 sprtheist@heist-p-den-berg.be www.heist-p-den-berg.be 1 Grepsindeling De kinderen wrden

Nadere informatie

Cursussen CJG. (samenwerking tussen De Meerpaal en het onderwijs in Dronten) Voortgezet Onderwijs

Cursussen CJG. (samenwerking tussen De Meerpaal en het onderwijs in Dronten) Voortgezet Onderwijs Cursussen CJG (samenwerking tussen De Meerpaal en het nderwijs in Drnten) Vrtgezet Onderwijs 1 Faalangst (vrtgezet nderwijs) Faalangsttraining is vr jngeren die gespannen zijn en (te) veel nadenken ver

Nadere informatie

Lesplan Veiligheid langs het spoor

Lesplan Veiligheid langs het spoor Lesplan Veiligheid langs het spr Del van de les Jaarlijks gebeuren ng steeds heel wat ngevallen p en langs het spr, sms met ddelijke aflp. Vaak gaat het m ngevallen die te wijten zijn aan verstridheid,

Nadere informatie

Waterbeheer, kan jij het aan?

Waterbeheer, kan jij het aan? Waterbeheer, kan jij het aan? Een rllenspel ver waterbeheer in het beheergebied van een waterschap Vakgebied: Aardrijkskunde, Bilgie, Maatschappijleer Niveau: klas 3 HAVO en VWO Tijdsduur: 60 minuten Waterbeheer

Nadere informatie

Voorbeeld oefentypes online e-learningmodules CommArt Int.

Voorbeeld oefentypes online e-learningmodules CommArt Int. Vrbeeld efentypes nline e-learningmdules CmmArt Int. In dit dcument wrdt verwezen naar de specifieke inhud van een van nze e- learningmdules. De efentypes wrden echter gebruikt in alle e-learningmdules

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

Home Konvent Verslag HKC 2016 In Home Astrid, aanvang 20u

Home Konvent Verslag HKC 2016 In Home Astrid, aanvang 20u Hme Knvent Verslag HKC 2016 In Hme Astrid, aanvang 20u Aanwezig Sarah Verheven (Praeses HK), Lisa Verbeke (Vicepraeses HK), Simn Van Haverbeke (ICT HK), (Secretaris HK), Lara Watty (Event HK), Ry Paridaen

Nadere informatie

De voorzitter heet alle aanwezigen welkom en neemt kort de opzet van de vergadering door.

De voorzitter heet alle aanwezigen welkom en neemt kort de opzet van de vergadering door. VERSLAG Regivergadering regi 1, 2 & 3 zaalvetbal Sprthallen Zuid d.d. dnderdag 18 ktber 2012 Aanwezig: Districtsbestuur Jaap Verkrst, Gerrit Aafjes, Hans Buitenhuis en Henk Zeeman Arbeidsrganisatie Guus

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Groep 1-2A: Juf Jacqueline (maandag, dinsdag en woensdag) Juf Kathelijne (donderdag en vrijdag) Groep 1-2B: Juf Georgina (ma-vr)

Groep 1-2A: Juf Jacqueline (maandag, dinsdag en woensdag) Juf Kathelijne (donderdag en vrijdag) Groep 1-2B: Juf Georgina (ma-vr) RKBS Inghelsenberghe Wilhelminastraat 48 4564 AE Sint Jansteen tel: 0114-314380 inghelsenberghe@gperspect.nl www.inghelsenberghe.nl Infrmatie grep 1-2 Grepsleerkrachten: Grep 1-2A: Juf Jacqueline (maandag,

Nadere informatie

Praesidiumvergadering 1 Woensdag 16 mei 2012

Praesidiumvergadering 1 Woensdag 16 mei 2012 Praesidiumvergadering 1 Wensdag 16 mei 2012 Te Laat: Afwezig (verwittigd): Max V., Max C. GSM: Drien 1) Datum vlgende PV en AV VTK driedaagse 2) Mededeling van de vrzitter Kennismakingsrnde: wat is de

Nadere informatie

HANDLEIDING ROBO ROBO

HANDLEIDING ROBO ROBO HANDLEIDING ROBO ROBO 1 Op vrhand 1.1 Materiaal klaarzetten 1 RbRb buwds per 2 kinderen Platen met parcurs vr RbRb Aut en dansvler vr RbRb Dancebt 1.2 Cmputers klaarmaken 1 cmputer per 2 kinderen met hierp

Nadere informatie

Van afvalrace tot kringloop

Van afvalrace tot kringloop Dag van de Aarde 1 ste graad Van afvalrace tt kringlp Delstellingen De leerlingen bedenken ideeën m zrg te dragen vr de Aarde: hergebruiken, recycleren, cnsuminderen. De leerlingen verruimen hun blik dr

Nadere informatie

Analytische boekhouding

Analytische boekhouding Analytische Bekhuding Analytische bekhuding 1 Vrbereiding... 2 1.1 Dssier instellingen... 2 1.2 Analytische rekeningen maken... 3 2 Analytisch beken... 4 2.1 Kppeling... 5 2.2 Bekingsvrstellen (mdellen)...

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis HANDLEIDING Km In Actie Rde Kruis Inhudspgave Checklist vr het plannen van je actie... 3 Kminactie.rdekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede rganisatren tevegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Verslag jeugdraad 30 augustus 2014 @ ontmoetingscentrum

Verslag jeugdraad 30 augustus 2014 @ ontmoetingscentrum Verslag jeugdraad 30 augustus 2014 @ ntmetingscentrum Aanwezig: Mieke Heymans (Vrzitster), Rd Schuteden (Bur jeugdraad/kaj Vstert), Han Lemkens (VKSJ Bree), Bie Lemkens (VKSJ Bree), Katrien Verstraeten

Nadere informatie

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling

Protocol bij het overlijden van een gezinslid van een leerling Prtcl bij het verlijden van een gezinslid van een leerling Algemeen: Er wrden geen mededelingen aan de pers gedaan. Het lcatie aanspreekpunt f de directeur meldt alleen dat nze 1 ste zrg de nabestaanden

Nadere informatie

Informatie voor scholen

Informatie voor scholen Infrmatie vr schlen Niet alleen studenten, maar k schlen kunnen rekenen p een gede samenwerking met Travel2Cnnect als partner. Dr nze jarenlange persnlijke ervaring met stagiaires, vrijwilligers en lkale

Nadere informatie

Omgaan met kindermisbruik in onderwijs of internaat

Omgaan met kindermisbruik in onderwijs of internaat 2010-09-17 Omgaan met kindermisbruik in nderwijs f internaat 1 Inleiding De vrbije maanden werd de Kerk gecnfrnteerd met verschillende klachten rnd kindermisbruik dr haar geestelijken. Smmige geestelijken

Nadere informatie

Planning. Week Les Thuis Af. Uitleg nieuwe opdracht Reclame en Campagnes Onderzoek Orange Baby s - NEE - -

Planning. Week Les Thuis Af. Uitleg nieuwe opdracht Reclame en Campagnes Onderzoek Orange Baby s - NEE - - Planning Week Les Thuis Af 4 Uitleg nieuwe pdracht Reclame en Campagnes Onderzek Orange Baby s - - - NEE 5 Afmaken nderzek Orange Babys Beginnen nderzek Plus supermarkten Afmaken nderzek Plus supermarkten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Goede afspraken maken goede vrienden

Goede afspraken maken goede vrienden Dag van de demcratie Gede afspraken maken gede vrienden Delstellingen Kinderen verkennen eigen standpunt ver klasafspraken. Kinderen verkennen de standpunten van klasgenten ver klasafspraken. De kinderen

Nadere informatie

Arthroscopie Informatie over de ingreep

Arthroscopie Informatie over de ingreep Arthrscpie Infrmatie ver de ingreep Inleiding In verleg met de rthpedisch chirurg is beslten een arthrscpie ( kijkperatie ) bij u uit te veren. In deze flder leest u infrmatie ver deze ingreep. De peratie

Nadere informatie

Handleiding elektronisch herinschrijven en samenstellen studieprogramma Opleidingen Muziek en Specifieke Lerarenopleiding Academiejaar 2016-2017

Handleiding elektronisch herinschrijven en samenstellen studieprogramma Opleidingen Muziek en Specifieke Lerarenopleiding Academiejaar 2016-2017 Handleiding elektrnisch herinschrijven en samenstellen studieprgramma Opleidingen Muziek en Specifieke Lerarenpleiding Academiejaar 2016-2017 Herinschrijven met een diplmacntract vr het academiejaar 2016-2017

Nadere informatie

Verslag Bureau 19 maart

Verslag Bureau 19 maart Verslag Bureau 19 maart DATUM: 25/03/2019 AANWEZIGEN: Cedric Vanluyten, Kiara Rskin (nteert), Tim Van Assche, David Wuters, Alexander Deprez, Tib Verplancke, Stefanie Csijn, Kathleen Van Hfstadt, Maarten

Nadere informatie

Medittashop. Medittashop.nl. Handleiding X. Handleiding bestelmodule. Medittashop.nl/slimvoorraadbeheer

Medittashop. Medittashop.nl. Handleiding X. Handleiding bestelmodule. Medittashop.nl/slimvoorraadbeheer Medittashp Medittashp.nl Handleiding X Handleiding bestelmdule Medittashp.nl/slimvrraadbeheer Inhud 1. Inrichten vrraadruimte 2. Inlggen nline bestelmdule 3. Inveren van de vrraadlijst a. met behulp van

Nadere informatie

MEDEDELINGEN aan de LEERLINGEN van het K.A.Z. en hun OUDERS

MEDEDELINGEN aan de LEERLINGEN van het K.A.Z. en hun OUDERS Zttegem, 23 mei 2013 MEDEDELINGEN aan de LEERLINGEN van het K.A.Z. en hun OUDERS Beste leerlingen Geachte uders Vraleer wij aan de zmervakantie te zijn, hebben nze leerlingen ng een zware peride van eindpreven

Nadere informatie

Stand van zaken ontwerp gebruiksovereenkomst stedelijke infrastructuur - niet-commerciële organisaties

Stand van zaken ontwerp gebruiksovereenkomst stedelijke infrastructuur - niet-commerciële organisaties Verslag algemene vergadering jeugdraad 26 juni 2014 Aanwezig: Sisse Verstappen (vrzitter), Charltte De Decker (penningmeester), Gedele Vermeiren (schepen van jeugd), Rb Smits (dagelijks bestuur), Céline

Nadere informatie

Uitgebreid voorstel Masterproef Informatica

Uitgebreid voorstel Masterproef Informatica DEPARTEMENT TOEGEPASTE INGENIEURSWETENSCHAPPEN CAMPUS SCHOONMEERSEN - GENT Uitgebreid vrstel Masterpref Infrmatica Titel van het prject Ontwikkeling uitbreidingsmdules vr cntact center scripting applicatie

Nadere informatie

1 november 2005 Nr. 2005-19.670, FZ Nummer 31/2005

1 november 2005 Nr. 2005-19.670, FZ Nummer 31/2005 1 nvember 2005 Nr. 2005-19.670, FZ Nummer 31/2005 Vrdracht van Gedeputeerde Staten aan Prvinciale Staten van Grningen inzake een vrstel m het dak van het St. Jansstraat cmplex van znnepanelen te vrzien

Nadere informatie

POLITIEK EN IK? 3 DE GRAAD LO 1 STE GRAAD A-STROOM + B-STROOM

POLITIEK EN IK? 3 DE GRAAD LO 1 STE GRAAD A-STROOM + B-STROOM POLITIEK EN IK? 3 DE GRAAD LO 1 STE GRAAD A-STROOM + B-STROOM INFORMATIE OVER DE ACTIVITEIT Delgrep Duur Materiaal Delstellingen 3 de graad lager nderwijs en 1 ste graad A-strm + B-strm 2 u Dit materiaal

Nadere informatie

Verontschuldigd: Sylvain Deboutte (diensthoofd burgerzaken), Pascal Vanhoenacker (De Lijn)

Verontschuldigd: Sylvain Deboutte (diensthoofd burgerzaken), Pascal Vanhoenacker (De Lijn) Overlegvergadering bewnersplatfrm Reningelst Thema Transprt en mbiliteit Dnderdag 4 februari 2010 Aanwezig: Christf Dejaegher (burgemeester en schepen mbiliteit), Jurgen Vanlerberghe (schepen van inspraak),

Nadere informatie

Dit jaar werken we met een gloednieuw systeem waardoor er nóg meer aandacht gegeven wordt aan het zelfstandig koken en culinaire bereidingen maken.

Dit jaar werken we met een gloednieuw systeem waardoor er nóg meer aandacht gegeven wordt aan het zelfstandig koken en culinaire bereidingen maken. Betreft: Praktische infrmatie Culi Stars kamp 2013 Kamp : 22 juli 26 juli 2013 Beste uders en Culi Stars, Alvast bedankt vr de inschrijving van uw dchter / zn in ns Culi Stars kamp! Wij kijken uit hem/haar

Nadere informatie

Rollenspel Jezus redt

Rollenspel Jezus redt Rllenspel Jezus redt Krte mschrijving prgrammanderdeel De leerlingen spelen samen een bestuursrechtzaak bij de Raad van State na. De Raad van State is de hgste bestuursrechter van Nederland. In deze rechtszaak

Nadere informatie

CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014

CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014 CMD EVALUATIE STAGEBEDRIJVEN 2014 Inhud Respns... 1 Samenvatting van de resultaten... 1 Vragen ver de pleiding... 2 Vragen ver de stagiair... 3 Wat ziet u als sterke punten van de pleiding CMD?... 4 Wat

Nadere informatie

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis 72095942000 VZW Psych. Centrum Caritas Caritasstraat 76 9090 MELLE Telichting bij het dcument pnameverklaring bij pname in een psychiatrisch ziekenhuis U kan als patiënt een aantal keuzes in verband met

Nadere informatie

LEERVRAAG 2. - Informatie: - informeren. - observeren. - middelen zoeken. - actie ondernemen. - evalueren

LEERVRAAG 2. - Informatie: - informeren. - observeren. - middelen zoeken. - actie ondernemen. - evalueren LEERVRAAG 2 Leervraag (wat is /he kan ik vraag) He krijg ik een vllediger beeld van de hulp die Daan krijgt? Activiteiten uit stappenpla n - infrmeren - bserveren - middelen zeken - actie ndernemen - evalueren

Nadere informatie

Licht traumatisch hersenletsel (volwassenen)

Licht traumatisch hersenletsel (volwassenen) Licht traumatisch hersenletsel (vlwassenen) 2 Inleiding U heeft een licht traumatisch hfd-/hersenletsel pgelpen dr een ngeval f een klap tegen uw hfd. Deze flder beschrijft de infrmatie ver de mgelijke

Nadere informatie

15 december 2014, nr. 16

15 december 2014, nr. 16 15 december 2014, nr. 16 1. Ondertussen in het prvinciehuis 2. De Aquabrwser en Mijn biblitheek in beweging 3. Naar krtere wrkflws in Aleph! 4. Van BIOS2 naar BIOS3: de wijzigingen p een rijtje 5. Cata/strfe:

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met VriendenLterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de VriendenLterij 4 tegang tickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw cadeaucde Deze cadeaucde dient

Nadere informatie

HART4DOORNENBURG. Presentatie café avond 28 november 2015

HART4DOORNENBURG. Presentatie café avond 28 november 2015 HART4DOORNENBURG Presentatie café avnd 28 nvember 2015 Een initiatief van zes drnenburgers Erik Feijen Gerard van Gemert Dirk Witjes Stef Huisman Hans Feijen Luuk Timmers Inhud presentatie Ontstaan van

Nadere informatie