Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 januari 2017"

Transcriptie

1 Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 januari 2017 Aanwezig zorgaanbieders: Aanwezig namens gemeente: Alerimus (Karin Dorst en Jacqueline van Rijn), ASVZ (Jeroen Robbers), Cavent (Albert Leutscher), Eleos (Pieter Beens), Gemiva (Bianca Huizer en Peter Jiscoot), Impegno (Willeke van de Gevel), Pameijer (Peggy Hamelinck), De Peerdegaerdt (Hèlen Sturm), Regionaal netwerk Sociaal Domein (Lucas Stoterkip) Susan van Loenen, Karen Impens, Brecht Sies, Hans der Kinderen, Arthur Jongenotter, Simone van der Pols (notulist) 1. Opening en vaststellen agenda Susan heet iedereen van harte welkom en opent de vergadering. Er volgt een korte voorstelronde. Susan is voor de FOT s op 16 en 17 januari 2017 voorzitter (door afwezigheid Natalie Simon). Voor vragen, opmerkingen etc. graag contact opnemen met Karen Impens via karen.impens@strijen.nl. Tegelijk met deze fysieke overlegtafel vindt ook een operationele overlegtafel plaats. Deze vindt 1 x per 6 weken plaats. Het contractmanagement zorgt voor verbinding tussen de fysieke overlegtafel en de operationele overlegtafel. 2. Verslag vorige bijeenkomst Het verslag van 9 oktober 2016 wordt ongewijzigd vastgesteld. Noot buiten de notulen: zie verslag van FOT voor een wijziging op deze notulen. 3. Afronding 2016 a. Declaraties Hans der Kinderen geeft een korte presentatie over de declaraties Aanleveren periode CAK uiterlijk 20 januari Lukt dit niet, dan graag doorgeven aan Jantine Schelling of Karen Impens. Karin Dorst (Alerimus): datum 20 januari 2017 is lastig, weet niet of dit haalbaar is. Hierover contacthouden met Jantine en Karen. b. Eigen bijdrage Voor 2016 moet alles nog netjes worden afgerond. De gemeenten vinden gelijkheid onder burgers van groot belang. Gevraagd wordt of Aanbieders oog hebben voor de mail die eventueel nog door contractmanagement zal worden gestuurd, indien Aanbieder volgens de laatste gegevens van de gemeente niet alles juist heeft aangeleverd bij het CAK.

2 In 2017 levert de gemeente alle gegevens aan bij het CAK. Geldt in dit geval voor Begeleiding, voor HO zoekt Brecht nog uit. Graag terugkoppeling. c. Productieverantwoording 2016 Hier is men reeds eerder over geïnformeerd per mail. De rapporteringsgrens is naar beneden bijgesteld in vergelijking met het landelijk protocol. De Hoeksche Waard schrijft geen standaard formats voor. Hierover zijn verder geen vragen. Er zal een klanttevredenheidsonderzoek worden gehouden medio februari. Iedereen zal hierover tijdig geïnformeerd worden. Dit onderzoek is in het kader van een vraag van accountants. Zij vragen zich af hoe de gemeente controleert of de dienstverlening daadwerkelijk door de Aanbieder geleverd is, alvorens overgegaan wordt tot betaling. 4. Contracten 11 november zijn gezamenlijk de nieuwe deelovereenkomsten getekend. Later zijn er nog een tweetal nieuwe Aanbieders bijgekomen. Per 1 januari 2017 zijn er 26 Aanbieders gecontracteerd voor de Begeleiding. Iedereen heeft het getekend exemplaar retour ontvangen. In het eerste kwartaal van 2017 zal contractmanagement bewijsstukken controleren voor zover deze reeds zijn aangeleverd. Indien niet alle bewijsstukken in bezit zijn van de gemeente, zal hierover nader een mail worden verstuurd met de vraag deze alsnog op te sturen. Let wel: het aanvragen van sommige documenten kan soms meerdere dagen / weken in beslag nemen. De website is bij iedereen bekend. Deze website wordt gebruikt voor de informatie ten behoeve van de Wmo Begeleiding. De informatie is up te date en wordt verzorgd door contractmanagement. De verslagen van de overlegtafels worden ook op deze website geplaatst (het streven is om dit binnen 2 weken te doen). Op deze website is tevens de lijst met gecontracteerde Aanbieders te vinden, met een verwijzing naar hun eigen website. Albert Leutscher (Cavent): Informatie over de Wmo op de gemeentelijke websites is soms erg slecht of niet te vinden. Dit is herkenbaar, daarom is de website er gekomen. Momenteel is contractmanagement bezig om hier meer structuur en eenduidigheid in aan te brengen. Alle gemeentelijke websites zullen verwijzen naar

3 5. ICT - uitleg Korte presentatie van Hans der Kinderen. Afgelopen tijd is men druk bezig geweest met 1 systeem. Per 1 oktober 2016 is er een nieuwe applicatie voor de frontoffice, Wmo-ned van ZorgNed. De laatste maanden van 2016 zijn besteed aan inrichting van de applicatie. Vanaf 27 december 2016 is de nieuwe applicatie live in gebruik genomen. Met ingang van 2 januari 2017 gaan we werken met iwmo-berichtenverkeer (Begeleiding en HO). Gebruik van iwmo-codes. Vervolgens administratieve omzetting cliëntenbestand. Op 12 januari 2017 heeft iedereen een Excel-bestand ontvangen met eigen cliënten (gestuurd naar mailadressen wat in het recent ontvangen profiel is ingevuld bij facturatie/administratie). Niet iedereen heeft dit bestand ontvangen, gaan hier achter aan. Bestand graag controleren! Daarna doorvoeren van de goede productcodes bij de cliënten. Actiepunt voor volgende overlegtafel: nakijken of Excelbestand is ontvangen. Zo niet, dit doorgeven aan Karen Impens of mailen naar contractmanagement Wmo. Na onderzoek/bezoek Wmo-consulent wordt gevraagd om een ondersteuningsplan in te vullen. Gaat via onze applicatie Wmo-ned. Toegang via 1 gebruiker met naam, wachtwoord en identificatiecode. Iedere aanbieder krijgt aan het einde van het overleg zijn inloggegevens. Er komt een handleiding waar duidelijk omschreven wordt hoe het moet en contactgegevens in zijn opgenomen in het geval er vragen zijn. Voor ieder geleverd ondersteuningsplan (vormvrij maar wel met aantal randvoorwaarden) kan een vast bedrag worden gedeclareerd (1 x per half jaar declaratie indienen, per 1-1 en 1-7, bij declaratie@wmohw.nl). Verder wordt een korte uitleg gegeven over hoe de nieuwe applicatie werkt en hoe deze er uit ziet. Hans laat dit aan de hand van diverse sheets met print screens zien. Declaratie zorg voor Begeleiding en HO. Wanneer je niet tijdig kunt aanleveren dit doorgeven aan Karen Impens via karen.impens@strijen.nl. Veilig mailen De uitvoeringsorganisatie Wmo onderzoekt momenteel samen met het ISHW twee opties om een oplossing te vinden voor het veilig kunnen mailen. Verdere informatie hierover volgt nog (optie is zorgmail). Karin Dorst (Alerimus): Is het mogelijk om spelregels op te stellen wanneer blijkt dat bij een gezin van 2 personen 1 iemand weg valt. De ander heeft die zorg ook nodig. We willen dan de zorg blijven leveren. Speelt met name bij HO. Dit punt op de agenda zetten bij de fysieke overlegtafel HO. Actiepunt: Contractmanagement zet dit op de agenda voor een volgende FOT HO.

4 Bij structurele zaken waar afspraken over moeten worden gemaakt, kan dit vooraf aan de FOT worden gemeld. 6. Planning 2017 a. FOT: 4/5 keer per jaar Het streven is om 4 x per jaar een FOT te houden, oftewel één keer per kwartaal. Deze FOT s van 16/17 januari zijn extra. De datums voor de aankomende FOT s worden zo snel mogelijk rondgestuurd. Een verzoek vanuit de Aanbieder om deze op vrijdagmorgen te houden. Albert Leutscher (Cavent): Graag de ontwikkelpunten op een rij zetten en hier een planning voor maken, zodat deze kunnen worden opgelost. Eerder in overleggen zijn deze vastgelegd (innovatie, kwaliteit, veiligheidsprotocol etc.). Actiepunt! b. Contractgesprekken De Hoeksche Waard vinden de band tussen de gemeenten en de Aanbieders erg belangrijk. Daarom hebben we een nieuwe fenomeen ingevoerd, namelijk de éénopéén contractgesprekken op locatie bij de zorgaanbieder, indien mogelijk. Waarschijnlijk lukt het niet om alle aanbieders in 2017 te bezoeken, maar een begin zal worden gemaakt via het systeem van alfabetische volgorde. De inhoud van het gesprek is gericht op nader kennismaken, uitwisselen waar men zoals tegenaan loopt en welke zaken contractueel wel of niet goed verlopen. Albert Leutscher (Cavent): Graag een evaluatiemoment over het contract in een FOT na een half jaar. c. Samenhang HO en Begeleiding De Hoeksche Waard gemeenten willen graag meer samenhang creëren tussen (fysieke overlegtafel) HO en Begeleiding. Gemeenten zijn voornemens om in 2017 de stap te maken voor een voorstel over deze samenvoeging. Ideeën / tips zijn welkom! d. KPI s KPI s zijn de zaken die in het contract zijn afgesproken. Contractmanagement zal informatie met betrekking tot de verschillende KPI s opvragen bij de eigen uitvoeringsorganisatie en/of bij Aanbieders. De uitkomsten hiervan zullen besproken worden tijdens de contractgesprekken. 7. Rondvraag en afsluiting Albert Leutscher (Cavent) Overeenkomst getekend om Stougjeshof te gaan bouwen. De aanvraag omgevingsvergunning is ingediend. Voor het project is in 2015 al een innovatiebudget aangevraagd. Een gesprek hierover is gepland in februari aanstaande. Hèlen Sturm (De Peerdegaerdt)

5 Betreft de Week van de zorg, 18 t/m 23 maart Is hier aandacht voor bij andere Aanbieders en gemeente? Wordt er al iets georganiseerd? Op dit moment niet. Mocht er iets geïnitieerd worden, dan graag laten weten aan contractmanagement, zodat we dit gedeeld kan worden. Peter Jiscoot (Gemiva) Bij wie ligt het hoofdaannemerschap en wie is onderaannemer (wanneer er sprake is van zorg / begeleiding van diverse aanbieders)? Onderling afspreken wie dit is. Actiepunt: Contractmanagement bespreekt dit in met de uitvoeringsorganisatie en zal daar nog op terugkomen. De voorzitter sluit de vergadering en bedankt iedereen voor zijn/haar aanwezigheid.

Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017

Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017 Verslag bijeenkomst fysieke overlegtafel (FOT) van 16 juni 2017 Aanwezig zorgaanbieders: Afwezig zorgaanbieders: Aanwezig namens gemeente: Alerimus (Karin Dorst), ASVZ (Lydia Lodder), Cavent (Albert Leutscher),

Nadere informatie

Werkwijze administratief 31 maart 2017

Werkwijze administratief 31 maart 2017 Werkwijze administratief 31 maart 2017 1.uitwisseling ondersteuningsplan Tips & Trucs: Heb je wel notitie, maar zie je geen document bel met Front-Office Wmo Krijg je in Word foutmelding bij openen document

Nadere informatie

Verslag fysieke overlegtafel Hoeksche Waard. Vrijdag 22 januari :00 uur 12:00 uur Locatie: Gemeentehuis Binnenmaas

Verslag fysieke overlegtafel Hoeksche Waard. Vrijdag 22 januari :00 uur 12:00 uur Locatie: Gemeentehuis Binnenmaas Verslag fysieke overlegtafel Hoeksche Waard Vrijdag 22 januari 2016 10:00 uur 12:00 uur Locatie: Gemeentehuis Binnenmaas 1. Opening Natalie Simon heet de aanwezigen welkom en opent de vergadering. 2. Vaststellen

Nadere informatie

Handleiding zorgaanbieders betreft het declaratieproces rondom Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening contract gemeente Kampen

Handleiding zorgaanbieders betreft het declaratieproces rondom Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening contract gemeente Kampen Handleiding zorgaanbieders betreft het declaratieproces rondom Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening contract gemeente Kampen 1 Inhoud Inleiding... 3 AGB-code in de Wmo... 4 AGB-code of erkenning Wmo...

Nadere informatie

VERSLAG EN ACTIELIJST Fysieke Overlegtafel Beschermd Wonen 27 januari 2015

VERSLAG EN ACTIELIJST Fysieke Overlegtafel Beschermd Wonen 27 januari 2015 VERSLAG EN ACTIELIJST Fysieke Overlegtafel Beschermd Wonen 27 januari 2015 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag als

Nadere informatie

Wet maatschappelijke ondersteuning

Wet maatschappelijke ondersteuning Wet maatschappelijke ondersteuning Maatwerkvoorziening Ondersteuning Protocol facturatie en berichtenverkeer 1 INHOUD Facturatieprotocol. Pagina 3 Berichtenverkeer Pagina 7 Versie: 17 mei 2016 2 Protocol

Nadere informatie

Voor deelnemers aan de 3e Fysieke Overlegtafel Wmo Innovatie: zie presentielijst (bijlage bij verslag).

Voor deelnemers aan de 3e Fysieke Overlegtafel Wmo Innovatie: zie presentielijst (bijlage bij verslag). VERSLAG 3 e Fysieke Overlegtafel Wmo Innovatie 17 februari 2015 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag als partij weergegeven

Nadere informatie

Inkoop Wmo begeleiding 2018 Eerste inkooptafel 6 juli 2017

Inkoop Wmo begeleiding 2018 Eerste inkooptafel 6 juli 2017 Inkoop Wmo begeleiding 2018 Eerste inkooptafel 6 juli 2017 1. Opening en vaststelling agenda 2. Voorstelrondje 3. Spelregels en mededelingen 4. Vaststelling COB-Overeenkomst Agenda Bespreken ingebrachte

Nadere informatie

Sociale Dienst Drechtsteden

Sociale Dienst Drechtsteden Sociale Dienst Drechtsteden Informatie bijeenkomst transformatie Wmo dagbesteding per 1-1-2018 Zo werkt het. 1. Opening Agenda 1. Opening 9.00 uur 2. Veranderingen in de maatwerkvoorziening dagbesteding

Nadere informatie

Versie 1.0, 9 december 2015

Versie 1.0, 9 december 2015 VERSLAG 13 e Fysieke Overlegtafel Wmo 9 december 2015 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag als partij weergegeven

Nadere informatie

Werkafsprakenboek. Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding

Werkafsprakenboek. Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding Werkafsprakenboek Maatwerkvoorziening Wmo Begeleiding Versie 6 oktober 2017 Inhoudsopgave ADRESSEN EN CONTACTPERSONEN... 4 1. Uitvoeringsorganisatie Wmo Hoeksche Waard... 4 2. Contractpartners... 5 ZORGINHOUDELIJK...

Nadere informatie

Handleiding zorgaanbieders betreft het declaratieproces rondom Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening contract gemeente Kampen

Handleiding zorgaanbieders betreft het declaratieproces rondom Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening contract gemeente Kampen Handleiding zorgaanbieders betreft het declaratieproces rondom Deelovereenkomst Maatwerkvoorziening contract gemeente Kampen 1 Inhoud Inhoud... 2 Inleiding... 3 AGB-code in de Wmo... 4 AGB-code of erkenning

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 11.00 uur en heet de aanwezigen van harte welkom.

1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 11.00 uur en heet de aanwezigen van harte welkom. VERSLAG 5 e Fysieke Overlegtafel Wmo Innovatie 21 april 2015 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag als partij weergegeven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Wmo begeleiding UTRECHT - JANUARI 2017-

NIEUWSBRIEF Wmo begeleiding UTRECHT - JANUARI 2017- ZUID OOST NIEUWSBRIEF Wmo begeleiding UTRECHT - JANUARI 2017- Beste zorgaanbieders, Dit is de tiende nieuwsbrief van de bestuurlijke aanbesteding Wmo begeleiding en Zorg om Tafel in Zuid Oost Utrecht.

Nadere informatie

Verslag Bestuurlijke aanbesteding Inkoop Wmo 2015 14 de plenaire sessie fysieke overlegtafel

Verslag Bestuurlijke aanbesteding Inkoop Wmo 2015 14 de plenaire sessie fysieke overlegtafel Verslag Bestuurlijke aanbesteding Inkoop Wmo 2015 14 de plenaire sessie fysieke overlegtafel Donderdag 19 november 2015 9.30-11.30 uur Stadskantoor Gemeente Dordrecht Voorzitter: Melis Jan van Heerikhuize

Nadere informatie

Voorbereiding WMO en Jeugdhulp 2018 in Midden Holland

Voorbereiding WMO en Jeugdhulp 2018 in Midden Holland Voorbereiding WMO en Jeugdhulp 2018 in Midden Holland Informatiebijeenkomst Agenda: 1. Opening en welkom 2. Inkoop 2018-2020 3. Administratieve afstemming regio Midden Holland 4. Handboek inzet ondersteuning

Nadere informatie

Marktconsultatie administratieprotocol en implementatie 5 februari 2018 in Gemeentehuis Lochem AGENDAPUNTEN. 1. Opening, welkom en voorstelronde

Marktconsultatie administratieprotocol en implementatie 5 februari 2018 in Gemeentehuis Lochem AGENDAPUNTEN. 1. Opening, welkom en voorstelronde Marktconsultatie administratieprotocol en implementatie 5 februari 2018 in Gemeentehuis Lochem AGENDAPUNTEN 1 Opening, welkom en voorstelronde 2 Tafel 1: Toewijzen 3 Tafel 2: Regieberichten 4 Tafel 3:

Nadere informatie

Wmo. 27 / 30 maart & 1 april 2015. Presentatie declaratiemodule

Wmo. 27 / 30 maart & 1 april 2015. Presentatie declaratiemodule Wmo 27 / 30 maart & 1 april 2015 Presentatie declaratiemodule Programma 1. Welkomstwoord gemeente en Stipter 2. Toelichting op MO-platform: declaratiemodule 3. GGK (i-wmo berichtenverkeer) / Vecozo 4.

Nadere informatie

Wmo. 27 / 30 maart & 1 april 2015. Presentatie declaratiemodule

Wmo. 27 / 30 maart & 1 april 2015. Presentatie declaratiemodule Wmo 27 / 30 maart & 1 april 2015 Presentatie declaratiemodule Programma 1. Welkomstwoord gemeente en Stipter 2. Toelichting op MO-platform: factuurmodule 3. GGK (ijz berichtenverkeer) / Vecozo 4. CAK aanlevering

Nadere informatie

Gemeente Zoetermeer Vraag en antwoord naar aanleiding van fysieke overlegtafel vrij inzetbare voorzieningen op 25 juni 2015

Gemeente Zoetermeer Vraag en antwoord naar aanleiding van fysieke overlegtafel vrij inzetbare voorzieningen op 25 juni 2015 Gemeente Zoetermeer Vraag en antwoord naar aanleiding van fysieke overlegtafel vrij inzetbare voorzieningen op 25 juni 2015 Tabel Overzicht met vraag en antwoord Nr. Vraag Antwoord 1. Wat is het doel en

Nadere informatie

Informatiebrief voor gecontracteerde aanbieders

Informatiebrief voor gecontracteerde aanbieders december 2016 Informatiebrief voor gecontracteerde aanbieders Dit bericht wordt gestuurd naar de bij ons bekende e-mailadressen. Wilt u er zelf voor zorgdragen dat deze informatie in uw organisatie bij

Nadere informatie

Verslag werkgroep implementatie

Verslag werkgroep implementatie Verslag werkgroep implementatie Vergadering : werkgroep implementatie Datum : 8 december 2014 Locatie : Stationsplein 107 Leiden, kamer 627 Tijd : 11:00 uur 12:00 uur Aanwezig: Mevr. Monja van der Weide

Nadere informatie

Handleiding administratie ambulante ondersteuning, dagbesteding en logeeropvang en hulp bij huishouden

Handleiding administratie ambulante ondersteuning, dagbesteding en logeeropvang en hulp bij huishouden Handleiding administratie ambulante ondersteuning, dagbesteding en logeeropvang en hulp bij huishouden Auteur Kaula Hamid Versie 2.1 Status Definitief Datum 19 2 2018 Datum publicatie 22 9 2017 Revisie

Nadere informatie

Handreiking administratieve afspraken jeugdhulp Zeeland, bijlage E van de overeenkomst

Handreiking administratieve afspraken jeugdhulp Zeeland, bijlage E van de overeenkomst Handreiking administratieve afspraken jeugdhulp Zeeland, bijlage E van de overeenkomst Uitgangspunten vooraf: 1. De administratieve afspraken in deze handreiking gelden voor de gecontracteerde jeugdhulpaanbieders

Nadere informatie

Declaratieformat GEMEENTE SCHIERMONNIKOOG. Gemeentelijke Groene Vink

Declaratieformat GEMEENTE SCHIERMONNIKOOG. Gemeentelijke Groene Vink Declaratieformat GEMEENTE SCHIERMONNIKOOG Gemeentelijke Groene Vink Gegevens gemeente Contactgegevens Naam gemeente Schiermonnikoog Adres Nieuwestreek 5 E-mailadres Postbus20@schiermonnikoog.nl Telefoonnummer

Nadere informatie

Donderdag 6 april 2017 Werkgroep Facturering en Berichtenverkeer Jeugd en WMO

Donderdag 6 april 2017 Werkgroep Facturering en Berichtenverkeer Jeugd en WMO Optimaliseren/digitaliseren administratieve processen WMO/Jeugd mbv berichtenverkeer Donderdag 6 april 2017 Werkgroep Facturering en Berichtenverkeer Jeugd en WMO Doelstelling presentatie Inzicht in de

Nadere informatie

Bijeenkomst Overlegtafel Leidse regio 17 september 2019

Bijeenkomst Overlegtafel Leidse regio 17 september 2019 Bijeenkomst Overlegtafel Leidse regio 17 september 2019 Inhoud presentatie 2 Pilot Resultaatgericht (maat)werk van SWT Leiden Invoering abonnementstarief en aanpassingen iwmo 2020: feiten en nog te maken

Nadere informatie

Algemene voorschriften 2016 Regio Rijk van Nijmegen. Wet maatschappelijke ondersteuning Regio Rijk van Nijmegen. Jeugdhulp Regio Rijk van Nijmegen

Algemene voorschriften 2016 Regio Rijk van Nijmegen. Wet maatschappelijke ondersteuning Regio Rijk van Nijmegen. Jeugdhulp Regio Rijk van Nijmegen Algemene voorschriften 2016 Regio Rijk van Nijmegen Wet maatschappelijke ondersteuning Regio Rijk van Nijmegen Jeugdhulp Regio Rijk van Nijmegen Beschermd wonen Centrum gemeente Nijmegen Versie 25 oktober

Nadere informatie

ADMINISTRATIEVE VRAAGSTUKKEN I N F O R M A T I E D A G I M P L E M E N T A T I E P D C

ADMINISTRATIEVE VRAAGSTUKKEN I N F O R M A T I E D A G I M P L E M E N T A T I E P D C ADMINISTRATIEVE VRAAGSTUKKEN I N F O R M A T I E D A G I M P L E M E N T A T I E P D C OPZET INFOSESSIE - Overgang van oude naar nieuwe PDC, wat zijn de gevolgen voor klanten met bestaande indicaties -

Nadere informatie

Protocol: omgaan met productcodelijstwijzigingen en de informatie-uitwisseling in iwmo en ijw. 13 juli 2017

Protocol: omgaan met productcodelijstwijzigingen en de informatie-uitwisseling in iwmo en ijw. 13 juli 2017 Protocol: omgaan met productcodelijstwijzigingen en de informatie-uitwisseling in iwmo en ijw 13 juli 2017 Inhoud Inleiding 4 1 Randvoorwaarden 5 1.1 Uitgangspunten 1.1.1 Geen conversie 1.1.2 Continuïteit

Nadere informatie

Besluiten en actiepunten Contracttafel HBH 2015, Middag Groep

Besluiten en actiepunten Contracttafel HBH 2015, Middag Groep Besluiten en actiepunten Contracttafel HBH 2015, Middag Groep Datum: 23-09-2015 Tijd: 13:00 14:30 uur Aanwezig: Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Verslag 27 mei 2015 3. Interactief rondje langs de velden:

Nadere informatie

Tarieven Gezamenlijke verantwoordelijkheid voor kwaliteit en budget

Tarieven Gezamenlijke verantwoordelijkheid voor kwaliteit en budget Inkoop Wmo Maatwerkvoorziening Bestuurlijke aanbesteding gemeente Edam Volendam: Adviestafel 3/10/2016 Tarieven Gezamenlijke verantwoordelijkheid voor kwaliteit en budget Agenda Adviestafel 3/10/2016 Welkom-

Nadere informatie

Declaratieformat GEMEENTE HARLINGEN. Gemeentelijke Groene Vink

Declaratieformat GEMEENTE HARLINGEN. Gemeentelijke Groene Vink Declaratieformat GEMEENTE HARLINGEN Gemeentelijke Groene Vink Gegevens gemeente Contactgegevens Naam gemeente Harlingen Adres Voorstraat 35 E-mailadres gemeentebestuur@harlingen.nl Telefoonnummer 140517

Nadere informatie

Tijdelijke procedure voor het indienen van facturen bij de RIGG voor tarief-gefinancierde zorgaanbieders. (versie 1.03 dd 10 maart 2013)

Tijdelijke procedure voor het indienen van facturen bij de RIGG voor tarief-gefinancierde zorgaanbieders. (versie 1.03 dd 10 maart 2013) Tijdelijke procedure voor het indienen van facturen bij de RIGG voor tarief-gefinancierde zorgaanbieders. (versie 1.03 dd 10 maart 2013) Voor het indienen van declaraties voor jeugdhulp wordt gebruik gemaakt

Nadere informatie

Protocol: omgaan met productcodelijstwijzigingen en de informatie-uitwisseling in iwmo en ijw

Protocol: omgaan met productcodelijstwijzigingen en de informatie-uitwisseling in iwmo en ijw Protocol: omgaan met productcodelijstwijzigingen en de informatie-uitwisseling in iwmo en ijw 15 november 2017 Versiebeheer Versie Datum Toelichting 2.0 15 november 2017 Deze versie omschrijft het algemene

Nadere informatie

VERSLAG EN ACTIELIJST Fysieke Overlegtafel Beschermd Wonen 28 april 2015

VERSLAG EN ACTIELIJST Fysieke Overlegtafel Beschermd Wonen 28 april 2015 VERSLAG EN ACTIELIJST Fysieke Overlegtafel Beschermd Wonen 28 april 2015 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag als

Nadere informatie

Notulen Bestuurlijke aanbesteding Hulp bij het Huishouden DGWW 2017 vierde plenaire sessie fysieke overlegtafel

Notulen Bestuurlijke aanbesteding Hulp bij het Huishouden DGWW 2017 vierde plenaire sessie fysieke overlegtafel Notulen Bestuurlijke aanbesteding Hulp bij het Huishouden DGWW 2017 vierde plenaire sessie fysieke overlegtafel dinsdag 12 juli 2016 13.30 uur 16.00 uur Vergaderlocatie: gemeentehuis Drimmelen, Raadzaal

Nadere informatie

Versie 1.0, 20 april 2016

Versie 1.0, 20 april 2016 VERSLAG 2 e Fysieke Overlegtafel Wmo 20 april 2016 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden- Holland (NSDMH), worden in dit verslag als partij weergegeven via

Nadere informatie

Addendum Rechtmatigheid Wmo Begeleiding 2015

Addendum Rechtmatigheid Wmo Begeleiding 2015 Addendum Rechtmatigheid Wmo Begeleiding 2015 Addendum rechtmatigheid WMO 2015 19012016 1 Algemeen - Dit addendum is tot stand gekomen naar aanleiding van overleg tussen zorgaanbieders en Gemeenten. Uitgangspunt

Nadere informatie

Bijlage 2 Informatiesheet voor nieuwe zorgaanbieders

Bijlage 2 Informatiesheet voor nieuwe zorgaanbieders Bijlage 2 Informatiesheet voor nieuwe zorgaanbieders Als zorgaanbieder wilt u zorg leveren en bent u liever niet bezig met het uitzoeken en aanvragen van diverse zaken en de administratieve lasten die

Nadere informatie

Overlegtafel HBH gemeente Utrecht 24 september 2014 overlegronde 3

Overlegtafel HBH gemeente Utrecht 24 september 2014 overlegronde 3 Overlegtafel HBH gemeente Utrecht 24 september 2014 overlegronde 3 Hier komt tekst Ingangsdatum 1 januari 2015 Hier komt ook tekst Agenda 9.00 9.15 uur Opening 9.15 9.30 uur Bespreking verslag vorige overlegtafel

Nadere informatie

Versie 1.0, 19 augustus 2015

Versie 1.0, 19 augustus 2015 CONCEPTVERSLAG voorbespreking Fysieke Overlegtafel Wmo HbH 19 augustus 2015 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag

Nadere informatie

Backoffice Jeugdzorg en nieuwe Wmo. Bijeenkomst voor Arnhemse zorgaanbieders 16 december 2014, Musis Sacrum

Backoffice Jeugdzorg en nieuwe Wmo. Bijeenkomst voor Arnhemse zorgaanbieders 16 december 2014, Musis Sacrum Backoffice Jeugdzorg en nieuwe Wmo Bijeenkomst voor Arnhemse zorgaanbieders 16 december 2014, Musis Sacrum Programma 1. Welkom - Gemeente Arnhem 2. Introductie - WMO kantoor 3. Toelichting Administratief

Nadere informatie

Checklist. Administratieve start 2019

Checklist. Administratieve start 2019 Checklist Administratieve start 2019 3 december 2018 Is uw zorgadministratie klaar voor 2019? Het begin van een nieuw jaar is altijd hectisch voor de zorgadministrateur. De afdeling is druk met de afronding

Nadere informatie

Notulen fysieke overlegtafel bestuurlijke aanbesteding A2 gemeenten 15 oktober 2015

Notulen fysieke overlegtafel bestuurlijke aanbesteding A2 gemeenten 15 oktober 2015 Notulen fysieke overlegtafel bestuurlijke aanbesteding A2 gemeenten 15 oktober 2015 Aanwezig: Theo Dekkers Miranda Rotmensen Annelies van den Boogaart Jeroen van Heel Marlies Hebels Sharon Buquet Cindy

Nadere informatie

BIJEENKOMST ZORGAANBIEDERS WMO 2015 HEUVELLAND-GEMEENTEN

BIJEENKOMST ZORGAANBIEDERS WMO 2015 HEUVELLAND-GEMEENTEN BIJEENKOMST ZORGAANBIEDERS WMO 2015 HEUVELLAND-GEMEENTEN Frank Sampers, Operationeel Manager & Kristel Veugelers, Consultant WMO kantoor 10 december 2014 donderdag 20 juni 2013 AGENDA 1. Welkom en opening

Nadere informatie

Ondersteuningsprofielen Wmo: Administratieprotocol

Ondersteuningsprofielen Wmo: Administratieprotocol Ondersteuningsprofielen Wmo: Administratieprotocol Informatiebijeenkomst 16 februari 2018 Doel administratieprotocol Het beschrijven van administratieve en facturatieprocessen tussen de aanbieder en de

Nadere informatie

Notulen fysieke overlegtafel A2-gemeenten 6 juni 2019

Notulen fysieke overlegtafel A2-gemeenten 6 juni 2019 Notulen fysieke overlegtafel A2-gemeenten 6 juni 2019 Aanwezig: Cindy Koppen Ingrid van der Heijden Michelle Versteegen Irene Helderman Marion Geomini Annet van Straaten Piet van Ekert Desiree van Bakel

Nadere informatie

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld

1 Opening Vergadering De voorzitter opent de vergadering om 21:20 uur GMR JLGroep Notulen Vastgesteld Notulen: 21-1-2019 Status: Vastgesteld. Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Lauran Driecant: Karin, Simone Vooroverleg:

Nadere informatie

Notulen fysieke overlegtafel inkoop begeleiding A2-gemeenten 19 november 2015

Notulen fysieke overlegtafel inkoop begeleiding A2-gemeenten 19 november 2015 Notulen fysieke overlegtafel inkoop begeleiding A2-gemeenten 19 november 2015 Aanwezig: Theo Dekkers Miranda Rotmensen Annelies van den Boogaart Jeroen van Heel Marion Geomini Karin Anemaat Sharon Buquet

Nadere informatie

INHOUD. Facturatieprotocol. Pagina 2 Berichtenverkeer Pagina 8. Versie: februari 2015

INHOUD. Facturatieprotocol. Pagina 2 Berichtenverkeer Pagina 8. Versie: februari 2015 INHOUD Facturatieprotocol. Pagina 2 Berichtenverkeer Pagina 8 Versie: februari 2015 Facturatieprotocol (februari 2015) Dit facturatieprotocol treedt in werking met ingang van de transitiedatum 1 januari

Nadere informatie

Haarlem. Leden van de commissie Bestuur. 20 december / N.B. Kluwen Proces Jaarrekening 2016

Haarlem. Leden van de commissie Bestuur. 20 december / N.B. Kluwen Proces Jaarrekening 2016 Gemeente Haarlem Haarlem Retouradres Postbus 511, 2003PB Haarlem Leden van de commissie Bestuur Datum Ons kenmerk Contactpersoon Doorkiesnummer E-mail Onderwerp 20 december 2016 2016/584002 N.B. Kluwen

Nadere informatie

Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Bijeenkomst ZZP-ers 13 oktober 2015

Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Bijeenkomst ZZP-ers 13 oktober 2015 Wet Maatschappelijke Ondersteuning Bijeenkomst ZZP-ers 13 oktober 2015 Programma Inleiding (doelen en resultaten): Daphne Kagelmaker en Martina Kames Inkoopproces: Nick Cruts Pauze Contractmanagement:

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2016 Regionaal ondersteuningsteam regie 3 D s Ten behoeve van de gemeenten en aanbieders Wmo en Jeugd in Midden-Limburg

Nieuwsbrief januari 2016 Regionaal ondersteuningsteam regie 3 D s Ten behoeve van de gemeenten en aanbieders Wmo en Jeugd in Midden-Limburg Nieuwsbrief januari 2016 Regionaal ondersteuningsteam regie 3 D s Ten behoeve van de gemeenten en aanbieders Wmo en Jeugd in Midden-Limburg Inleiding Met ingang van januari 2015 is, voortkomend uit de

Nadere informatie

Richtlijnen administratieve uitvoering 2016

Richtlijnen administratieve uitvoering 2016 Richtlijnen administratieve uitvoering 2016 Wmo 2015 en Jeugdwet Regio Amersfoort Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 A. Gebruik maken van het landelijk berichtenstelsel... 4 B. Inspanningsgerichte uitvoering

Nadere informatie

Notulen Regionale Fysieke Ontwikkeltafel (FOT) Jeugd

Notulen Regionale Fysieke Ontwikkeltafel (FOT) Jeugd Notulen Regionale Fysieke Ontwikkeltafel (FOT) Jeugd Betreft: vergadering van 4 september 2018, Locatie: Boscotondo, Frans Joseph van Thielpark 1 Helmond, aanvang 14:30-16:30 Aanwezig: Affect, Gemeente

Nadere informatie

Het artikel de gemeente harkt te veel persoonsgegevens binnen zal nog worden verspreid.

Het artikel de gemeente harkt te veel persoonsgegevens binnen zal nog worden verspreid. Verslag fysieke overlegtafel Zutphen Datum: 3 april 2018 Voorzitter : Matthijs de Vries Tijd: 15.00 17.00 uur Notulist : Barbara Devenijns Locatie: Oude Stadhuis Zutphen, Warnsveldzaal Aanwezigen : zie

Nadere informatie

Bijlage 2 Informatiesheet voor (nieuwe) zorgaanbieders

Bijlage 2 Informatiesheet voor (nieuwe) zorgaanbieders Bijlage 2 Informatiesheet voor (nieuwe) zorgaanbieders Als zorgaanbieder 1 wilt u zorg leveren en bent u liever niet bezig met het uitzoeken en aanvragen van diverse zaken en de administratieve lasten

Nadere informatie

Bestuurlijk aanbesteding Wmo 2017 en verder

Bestuurlijk aanbesteding Wmo 2017 en verder Bestuurlijk aanbesteding Wmo 2017 en verder Ferry Middelink, Senior inkoopadviseur Coördinatie Aanbestedingen / afdeling Bedrijfsvoering Waarom aanbesteden? Begin 2016 zijn de gemeente Purmerend en Beemster

Nadere informatie

17 gemeenten of gemeentelijke samenwerkingsverbanden i.v.m. WMO (± 60 AGBcodes

17 gemeenten of gemeentelijke samenwerkingsverbanden i.v.m. WMO (± 60 AGBcodes Procesbeschrijving registratie WMO (ook toe te passen op de Jeugdwet) Versie: 2 Datum: 6 augustus 2014 Situatieschets op hoofdlijnen: - Nu: 16 AGB codes (7 zorgkantoren) t.b.v. AWBZ - Straks: 16 AGB codes

Nadere informatie

Handleiding digitale zorgaanvraag/ herindicatie en meldingen zorg door zorgaanbieders

Handleiding digitale zorgaanvraag/ herindicatie en meldingen zorg door zorgaanbieders GEMEENTE TILBURG Handleiding digitale zorgaanvraag/ herindicatie en meldingen zorg door zorgaanbieders Madeleine Mahieu 24-11-2015 Betrokkenen: Peter de Punder (Gemeente Projectleider) Erwin Rossou (Gemeente

Nadere informatie

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING

HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING HANDLEIDING DECLARATIETOOL SPORTVERENIGING Sportverenigingen kunnen de kosten van VOG s die zijn aangevraagd voor hun vrijwilligers in 2012 vergoed krijgen. Dit geldt alleen wanneer een vrijwilliger voldoet

Nadere informatie

Declaratieprotocol jeugdhulp

Declaratieprotocol jeugdhulp H-10 inkoopbureau Declaratieprotocol jeugdhulp Procesbeschrijving voor het indienen van declaraties voor jeugdhulp voor de H-10 gemeenten H-10 inkoopbureau 19-2-2015 Inhoudsopgave Context... 2 Toewijzing...

Nadere informatie

Toegang, administratie en betaling van zorg AFSTEMMINGSBIJEENKOMST MET ZORGAANBIEDERS 11 MAART 2015 REGIONALE ORGANISATIE SOCIAAL DOMEIN FRYSLAN

Toegang, administratie en betaling van zorg AFSTEMMINGSBIJEENKOMST MET ZORGAANBIEDERS 11 MAART 2015 REGIONALE ORGANISATIE SOCIAAL DOMEIN FRYSLAN Toegang, administratie en betaling van zorg AFSTEMMINGSBIJEENKOMST MET ZORGAANBIEDERS 11 MAART 2015 REGIONALE ORGANISATIE SOCIAAL DOMEIN FRYSLAN INHOUD 1. Scope en afbakening 2. Berichtenverkeer 3. Overdracht

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Contractmanagement Wmo

Nieuwsbrief 3 Contractmanagement Wmo Nieuwsbrief 3 Contractmanagement Wmo Hierbij ontvangt u onze derde nieuwsbrief van dit jaar. In deze nieuwsbrief vindt u de volgende informatie: Even voorstellen Voorgenomen overname van Altijd zorg aanwezig

Nadere informatie

Hulp bij Huishouden 1 22,05 per uur 7 HH1 Hulp bij Huishouden 2 24,94 per uur 6 HH2 Hulp bij Huishouden 3 27,30 per uur 100 HH3

Hulp bij Huishouden 1 22,05 per uur 7 HH1 Hulp bij Huishouden 2 24,94 per uur 6 HH2 Hulp bij Huishouden 3 27,30 per uur 100 HH3 Samenvatting Nieuwsbrieven 2 t/m 7: januari t/m april 2016 Eigen bijdrage 1. Aanlevering en opvoering eigen bijdrage bij het CAK Wij verzoeken u om voor 2015 en voor 2016 de eigen bijdragen op te blijven

Nadere informatie

Instructiebijeenkomst inrichting werkproces t.b.v. declaratie en betalingsverkeer

Instructiebijeenkomst inrichting werkproces t.b.v. declaratie en betalingsverkeer Instructiebijeenkomst inrichting werkproces t.b.v. declaratie en betalingsverkeer Friese gemeenten 16 december 2014 Maxim ter Hedde Kwartiermaker inrichting beheertaken Centrumgemeenteconstructie 3d Fryslân

Nadere informatie

Inkooptraject Beschermd Wonen Gemeente Eindhoven

Inkooptraject Beschermd Wonen Gemeente Eindhoven Inkooptraject Beschermd Wonen Gemeente Eindhoven Concept Verslag Overlegtafel Beschermd Wonen 5de ronde d.d. 14.01.2015 Aanwezig namens de Gemeente Eindhoven: * Dhr. P. Van Emden (Projectleider en Voorzitter)

Nadere informatie

Het leveren en declareren van jeugdhulp

Het leveren en declareren van jeugdhulp Het leveren en declareren van jeugdhulp Gecontracteerde aanbieders voor jeugdhulp in de regio s Amsterdam-Amstelland en Zaanstreek-Waterland hebben twee formele momenten van gegevensuitwisseling met hun

Nadere informatie

Verslag Overlegtafel 2 Inkoop Westerwolde op 11 september 2017

Verslag Overlegtafel 2 Inkoop Westerwolde op 11 september 2017 Verslag Overlegtafel 2 Inkoop Westerwolde op 11 september 2017 In dit verslag zijn opmerkingen, vragen, verzoeken en afspraken opgenomen die tijdens de PowerPoint Presentatie zijn ingebracht. Dia Planning

Nadere informatie

VERSLAG. Dinsdag 6 maart uur uur Gemeentehuis Teylingen Raadhuisplein 1, 2215 MA Voorhout. Pagina 1 van 5. 1.

VERSLAG. Dinsdag 6 maart uur uur Gemeentehuis Teylingen Raadhuisplein 1, 2215 MA Voorhout. Pagina 1 van 5. 1. VERSLAG Dinsdag 6 maart 2018 15.00 uur 17.00 uur Gemeentehuis Teylingen Raadhuisplein 1, 2215 MA Voorhout 1. Welkom en opening Er zijn geen aanvullingen op de agenda. 2. Notulen a. Ontwikkeltafel 30-01-2018

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over het Controleprotocol Wmo 2015 Regio Midden-Holland

Vragen en antwoorden over het Controleprotocol Wmo 2015 Regio Midden-Holland Vragen en antwoorden over het Controleprotocol Wmo 2015 Regio Midden-Holland Nr Stakeholder Opmerking Reactie 1 Zorgaanbieder Als landelijk werkende zorgaanbieder zijn wij erg bevreesd dat elke (regio)gemeente

Nadere informatie

CONCEPTVERSLAG EN ACTIELIJST 4e Fysieke Overlegtafel Jeugd van 10 juni 2015

CONCEPTVERSLAG EN ACTIELIJST 4e Fysieke Overlegtafel Jeugd van 10 juni 2015 CONCEPTVERSLAG EN ACTIELIJST 4e Fysieke Overlegtafel Jeugd van 10 juni 2015 Algemene aanwijzingen: -de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag

Nadere informatie

handleiding Veiligheidsplanner voorwoord inleiding De stappen van de Lokale stap 01 profiel stap 02 wat is het probleem? stap 03 wat doen wij al?

handleiding Veiligheidsplanner voorwoord inleiding De stappen van de Lokale stap 01 profiel stap 02 wat is het probleem? stap 03 wat doen wij al? handleiding lokale veiligheidsplanner 1 veiligheid door samenwerking handleiding handleiding lokale veiligheidsplanner 2 Welkom bij de internettoepassing Lokale. Het Centrum voor Criminaliteitspreventie

Nadere informatie

Uitleg administratieve proces. Beilen 26 oktober 2016

Uitleg administratieve proces. Beilen 26 oktober 2016 Uitleg administratieve proces Beilen 26 oktober 2016 onderwerpen Introductie Berichtenverkeer Productcodes Declareren Aanlevering CAK Uitleg Omkatten Vragen Gegevensuitwisseling Wat moet u regelen Aansluiten

Nadere informatie

Werkinstructie declareren prestatiefinanciering vanaf 2018

Werkinstructie declareren prestatiefinanciering vanaf 2018 Werkinstructie declareren prestatiefinanciering vanaf 2018 WMO i-standaarden Gemeente Nijkerk Versie 01-2018 Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Beschikken/toewijzen... 2 2.1. Toewijzing ontvangen (301)... 2 2.2.

Nadere informatie

Regionaal administratieprotocol Midden-Holland

Regionaal administratieprotocol Midden-Holland Regionaal administratieprotocol Midden-Holland Welkom! Wie heeft er aan het administratieprotocol Regionaal projectleider: Nienke Tiddens meegewerkt? Natascha Hansum & Patrick Erwich Wendy Metselaar &

Nadere informatie

Nieuwsbrief Inkoopteam Sociaal Domein

Nieuwsbrief Inkoopteam Sociaal Domein Nieuwsbrief Inkoopteam Sociaal Domein Nr. 3 Mei 2018. Beste zorgaanbieder, Periodiek willen wij u door middel van deze nieuwsbrief informeren over de belangrijkste ontwikkelingen, aandachtspunten en activiteiten

Nadere informatie

Richtlijnen administratieve uitvoering 2017

Richtlijnen administratieve uitvoering 2017 Richtlijnen administratieve uitvoering 2017 Wmo 2015 en Jeugdwet Regio Amersfoort Pagina 1 Inhoud Inleiding... 3 A. Gebruik maken van het landelijk berichtenstelsel... 4 B. Inspanningsgerichte uitvoering

Nadere informatie

Versie 1.0, 16 juni 2015

Versie 1.0, 16 juni 2015 VERSLAG 7 e Fysieke Overlegtafel Wmo 16 juni 2015 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag als partij weergegeven via

Nadere informatie

Van Contract tot Controle. Harmonisatie langs drie uitvoeringsvarianten om administratieve lasten te verminderen

Van Contract tot Controle. Harmonisatie langs drie uitvoeringsvarianten om administratieve lasten te verminderen Van Contract tot Controle Harmonisatie langs drie uitvoeringsvarianten om administratieve lasten te verminderen Symposium bedrijfsvoering in het Sociaal Domein 7 september 2016 Programma Drie uitvoeringsvarianten

Nadere informatie

Implementatieplan van aanvraag tot factuur voor de nieuwe WMO

Implementatieplan van aanvraag tot factuur voor de nieuwe WMO Implementatieplan van aanvraag tot factuur voor de nieuwe WMO gegevensuitwisseling gemeenten zorgaanbieders mbt onderdeel begeleiding Werkgroep gegevensuitwisseling iwmo Peel 6.1 23-12-2014 Inleiding Ten

Nadere informatie

Declaratieformat GEMEENTE RAALTE. Gemeentelijke Groene Vink

Declaratieformat GEMEENTE RAALTE. Gemeentelijke Groene Vink Declaratieformat GEMEENTE RAALTE Gemeentelijke Groene Vink Gegevens gemeente Contactgegevens Naam gemeente Raalte Adres Zwolsestraat 16 E-mailadres info@raalte.nl Telefoonnummer 0572-347799 Declaratieformat

Nadere informatie

Werkafspraken berichtenuitwisseling iwmo tussen gemeente en aanbieder

Werkafspraken berichtenuitwisseling iwmo tussen gemeente en aanbieder Werkafspraken berichtenuitwisseling iwmo tussen gemeente en aanbieder Acties voor informatiemanager, applicatiebeheerder, teamleider administratie Dit is een overzicht met de belangrijkste afspraken die

Nadere informatie

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron

Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Notulen: 1092018 Status: Vastgesteld Aanwezig: Marius (Bestuurder), Rendierhof: Susan, Jacqueline, Arthur, Harold Huibeven: Carien (voorzitter), Nathalie, Menno, Lauran Driecant: Karin, Simone, Ron Vooroverleg:

Nadere informatie

Versie 1.1, 10 januari 2018

Versie 1.1, 10 januari 2018 VERSLAG 1 e Fysieke Overlegtafel Wmo 2018 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden- Holland (NSDMH), worden in dit verslag als partij weergegeven via de aanduiding

Nadere informatie

Van Contract tot Controle. Harmonisatie langs drie uitvoeringsvarianten om administratieve lasten te verminderen

Van Contract tot Controle. Harmonisatie langs drie uitvoeringsvarianten om administratieve lasten te verminderen Van Contract tot Controle Harmonisatie langs drie uitvoeringsvarianten om administratieve lasten te verminderen Regiobijeenkomsten juni en juli 2016 Programma Programma I-sociaal domein Kennismaken Krachtenveld

Nadere informatie

Handboek proces berichtenverkeer in de maak

Handboek proces berichtenverkeer in de maak De acht Achterhoekse gemeenten Aalten, Berkelland, Winterswijk, Oost Gelre, Doetinchem, Bronckhorst, Oude IJsselstreek en Montferland werken, daar waar mogelijk, samen binnen het Sociaal Domein. In deze

Nadere informatie

Versie 1.2, 6 mei CONCEPTVERSLAG EN ACTIELIJST 3e Fysieke Overlegtafel Jeugd van 6 mei 2015

Versie 1.2, 6 mei CONCEPTVERSLAG EN ACTIELIJST 3e Fysieke Overlegtafel Jeugd van 6 mei 2015 CONCEPTVERSLAG EN ACTIELIJST 3e Fysieke Overlegtafel Jeugd van 6 mei 2015 Algemene aanwijzingen: -de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden Holland (NSDMH), worden in dit verslag

Nadere informatie

Brief aanbieders WMO en Jeugd inzake financiële verantwoording Geachte heer, mevrouw,

Brief aanbieders WMO en Jeugd inzake financiële verantwoording Geachte heer, mevrouw, Dienst Sociaal Domein Afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling Stadhuisplein 1 Postbus 200 1300 AE Almere Telefoon 14 036 www.almere.nl Brief aanbieders WMO en Jeugd inzake financiële verantwoording 2016

Nadere informatie

Cluster: Geen Team: Jeroen opent vergadering

Cluster: Geen Team: Jeroen opent vergadering Cluster: Geen Team: Notulen: Fysieke overlegtafel Ondersteuning Datum: 21-03-2016 Tijd: 9.30 tot 12.00 uur Plaats: Het Knooppunt Aanwezig: Afwezig: Notulist: Marielle Smeets Jeroen opent vergadering 1)

Nadere informatie

Ledentevredenheid 2016

Ledentevredenheid 2016 Vooraf hecht waarde aan tevreden en loyale zorgboerderijen. Immers het bestaansrecht van komt voort uit het gegeven dat zorgboerderijen zich ondersteund voelen, zich goed vertegenwoordigd zien en een adequate

Nadere informatie

2. Welke functie heeft u binnen uw organisatie? 50,5%

2. Welke functie heeft u binnen uw organisatie? 50,5% Uitslagen en aanbevelingen enquête fysieke en digitale overlegtafel De enquête is uitgezet bij ongeveer 200 gecontracteerde zorgaanbieders op het gebied van Wmo en Jeugd. De enquête is ingevuld door 93

Nadere informatie

VERSLAG: BESPREKING MET DE WMO-RADEN GEMEENTE; DALFSEN, OMMEN, RAALTE, STAPHORST EN ZWARTEWATERLAND

VERSLAG: BESPREKING MET DE WMO-RADEN GEMEENTE; DALFSEN, OMMEN, RAALTE, STAPHORST EN ZWARTEWATERLAND VERSLAG: BESPREKING MET DE WMO-RADEN GEMEENTE; DALFSEN, OMMEN, RAALTE, STAPHORST EN ZWARTEWATERLAND OVER: AANBESTEDING HULP BIJ HET HUISHOUDEN TIJD EN PLAATS: 26 JUNI 2013 OM 19.30 UUR OP HET GEMEENTEHUIS

Nadere informatie

Versie 1.0, 3 mei 2017

Versie 1.0, 3 mei 2017 CONCEPTVERSLAG 1 e Fysieke Overlegtafel Wmo 2017 Algemene aanwijzing: de gemeenten die deelnemen aan het Netwerk Sociaal Domein Midden- Holland (NSDMH), worden in dit verslag als partij weergegeven via

Nadere informatie

Inleiding. Wijkverpleging 2015. Notitie. Aan. Zorgaanbieders en zorgverzekeraars Project IZA en Zorgverzekeraars Nederland. Auteur

Inleiding. Wijkverpleging 2015. Notitie. Aan. Zorgaanbieders en zorgverzekeraars Project IZA en Zorgverzekeraars Nederland. Auteur Aan Van Auteur Doorkiesnummer Ons kenmerk Zorgaanbieders en zorgverzekeraars Project IZA en Zorgverzekeraars Nederland Lindy Hilgerdenaar, Jeroen Bankers Bl-15-9427 Notitie Datum 12-08-2015 Onderwerp Toelichting

Nadere informatie

Handleiding VitalHealth GGZ ketenpartners

Handleiding VitalHealth GGZ ketenpartners Handleiding VitalHealth GGZ ketenpartners Inloggen U heeft via de mail inloggegevens ontvangen voor VitalHealth. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen via de volgende link: huisartseneemland1.vitalhealthsoftware.com

Nadere informatie

Ondersteunings- en budgetplan persoonsgebonden budget

Ondersteunings- en budgetplan persoonsgebonden budget Ondersteunings- en budgetplan persoonsgebonden budget Wij vragen U dit plan in te vullen als u hebt aangegeven dat u zelf uw ondersteuning wilt regelen met een persoonsgebonden budget (pgb). De basis van

Nadere informatie