Ondersteunings- en budgetplan persoonsgebonden budget

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ondersteunings- en budgetplan persoonsgebonden budget"

Transcriptie

1 Ondersteunings- en budgetplan persoonsgebonden budget Wij vragen U dit plan in te vullen als u hebt aangegeven dat u zelf uw ondersteuning wilt regelen met een persoonsgebonden budget (pgb). De basis van dit plan is het gesprek dat u hebt gehad en het gespreksverslag of gezinsplan dat is opgesteld. Hierin staat beschreven welke ondersteuning er nodig is. In het ondersteunings- en budgetplan beschrijft u: wat u met de ondersteuning wilt bereiken hoe het pgb beheer is georganiseerd welke ondersteuning u in wilt kopen waar u de ondersteuning in wilt kopen hoe u het budget gaat besteden welke afspraken u hebt gemaakt met de ondersteuners Het op een juiste manier inzetten van een pgb vraagt ook wat van u: U krijgt te maken met verschillende instanties. U moet zelf overeenkomsten sluiten met ondersteuners. U moet goed weten welke ondersteuning er nodig is zodat u bij de juiste ondersteuner inkoopt U moet de kwaliteit van de ondersteuning bewaken en spreekt de ondersteuner erop aan als dat niet goed verloopt. U krijgt de facturen van uw ondersteuner en u controleert deze. U houdt inzicht en overzicht over de bestedingen uit het pgb. Om op een juiste manier gebruik te maken van een pgb is het belangrijk dat u zich goed bewust bent van de verantwoordelijkheden en de vaardigheden die nodig zijn om bij een pgb alles op een juiste manier te regelen. Meer uitleg over de verdere stappen vindt u in bijlage 1. Algemene toelichting: Overal waar u staat kan ook uw vertegenwoordiger worden bedoeld. Als er te weinig schrijfruimte is in de vaste schrijfblokken kunt u op het bijgevoegde lege tekstvel verder schrijven.

2 Ondersteuningsplan pgb 1.Type aanvraag Om wat voor aanvraag gaat het? (vink aan wat van toepassing is) Eerste pgb aanvraag bij de gemeente Doetinchem Wijziging van een nog lopend pgb waarvan de duur nog niet verstreken is Verlenging van een eerder door de gemeente verstrekt pgb dat afloopt op: 2. Persoonsgegevens budgethouder De budgethouder is de persoon voor wie de ondersteuning vanuit het pgb bestemd is. voornaam en achternaam : burgerservicenummer (BSN) : geboortedatum : 3. In het gespreksverslag of gezinsplan staat beschreven waarom de ondersteuning nodig is. Beschrijf hieronder in uw eigen woorden hoe u met een pgb aan deze doelen gaat werken. 4. Waarom is de ondersteuning die in Zorg in Natura kan worden ingezet niet passend in uw situatie en hebt u gekozen voor een pgb? 5. Regievoering, ondersteuningsplan, het behalen van uw doelen U of uw vertegenwoordiger bent verantwoordelijk voor het aansturen van uw ondersteuner. Dit houdt onder andere in dat u of uw vertegenwoordiger in staat is de kwaliteit van de dienstverlening te bewaken. U of uw vertegenwoordiger is in staat regie te voeren over het bereiken van de resultaten en de doelen zoals verwoord in het ondersteuningsplan. Bent u zelf verantwoordelijk voor het aansturen van uw ondersteuner? Ja, ga verder bij het volgende onderdeel budgetplan pgb Nee

3 Zo nee, wie gaat dit voor u doen? Vertegenwoordiger Voornaam en achternaam: Burgerservicenummer (BSN): Postcode: Woonplaats: adres: Relatie tot budgethouder: ouder voogd bewindvoerder curator mentor overig, nl Let op, als uw vertegenwoordiger dezelfde persoon is die de ondersteuning levert, of als hij / zij betrokken is bij de organisatie die de ondersteuning levert, wordt beoordeeld of de objectiviteit is gewaarborgd en of de belangen van de cliënt voorop staan. Budgetplan pgb Hieronder vult u in hoe u het pgb gaat regelen, voor welke ondersteuner(s) u hebt gekozen en welke afspraken u met deze ondersteuner(s) hebt gemaakt. 1. Gaat u als budgethouder zelf de administratieve taken rondom het pgb uitvoeren? Ja, ga verder met punt 3 Nee, iemand anders voert alle aan het pgb verbonden administratieve taken uit 2. Vertegenwoordiger: Indien dit dezelfde persoon is als ingevuld bij vraag 5 over Regievoering, dan hoeft onderstaand niet opnieuw ingevuld te worden. Voornaam en achternaam: Burgerservicenummer (BSN): Postcode: Woonplaats: adres: Relatie tot budgethouder: ouder voogd bewindvoerder curator mentor overig, nl Let op: uw vertegenwoordiger dezelfde persoon is die de ondersteuning levert, of als hij / zij betrokken is bij de organisatie die de ondersteuning levert, wordt beoordeeld of er sprake is van belangenverstrengeling en of verantwoord pgb beheer kan worden aangetoond. 3. Door welk type ondersteuner wordt de ondersteuning geleverd? ondersteuning geleverd door een professional ondersteuning geleverd door uw sociale netwerk

4 4. Gegevens van uw zorgaanbieder(s) of ondersteuner(s): Ondersteuner 1 Naam: adres: KvK (indien van toepassing): BIG registratie (indien van toepassing): Ondersteuner 2 Naam: adres: KvK (indien van toepassing): BIG registratie (indien van toepassing): Ondersteuner 3 Naam: adres: KvK (indien van toepassing): BIG registratie (indien van toepassing): De gemeente controleert deze informatie. 5. Waarom hebt u voor deze zorgaanbieder(s) of ondersteuner(s) gekozen? Naam ondersteuner 1: Opleiding (diploma*): Ervaring: Overige: Naam ondersteuner 2: Opleiding (diploma*): Ervaring: Overige:

5 Naam ondersteuner 3: Opleiding (diploma*): Ervaring: Overige: * Graag ontvangen wij bij het ondersteunings- en budgetplan van alle ondersteuners een kopie van hun diploma s. 6. Hoe is de vervanging geregeld als uw vaste ondersteuner niet beschikbaar is? 7. Hoeveel ondersteuning wilt u inkopen en welk budget is hier voor nodig? Ik heb afgesproken met: Ondersteuner 1: dat hij/zij tarief van uren/dagdelen/etmalen* per week ondersteuning aan mij biedt tegen een per uur/dagdeel/etmaal* voor het leveren van: *doorhalen wat niet van toepassing is Hiervoor heb ik per maand een budget nodig van: Hoe hebt u dit bedrag berekend? Ondersteuner 2: dat hij/zij tarief van uren/dagdelen/etmalen* per week ondersteuning aan mij biedt tegen een per uur/dagdeel/etmaal* voor het leveren van: *doorhalen wat niet van toepassing is Hiervoor heb ik per maand een budget nodig van: Hoe hebt u dit bedrag berekend?

6 Ondersteuner 3: dat hij/zij tarief van uren/dagdelen/etmalen* per week ondersteuning aan mij biedt tegen een per uur/dagdeel/etmaal* voor het leveren van: *doorhalen wat niet van toepassing is Hiervoor heb ik per maand een budget nodig van: Hoe hebt u dit bedrag berekend? 8. Salarisafspraken Bij het invullen van de zorgovereenkomsten van de SVB zijn er twee keuzemogelijkheden: 1. Aan het eind van iedere maand de geleverde ondersteuning laten uitbetalen door een declaratie naar de SVB te sturen. 2. Een vast maandbedrag afspreken dat iedere maand automatisch wordt uitbetaald. Bij optie 1 kan de ondersteuning flexibel worden ingezet op momenten dat het nodig is en houdt u als budgetbeheerder meer zicht op het budget en op de rechtmatigheid van de uitgaven uit het budget. Dit helpt u ook op het moment dat er een verantwoording over de rechtmatigheid van de uitgaven uit het budget wordt gevraagd. Bij optie 2 wordt het loon iedere maand automatisch uitbetaald zonder controle of het klopt met de geleverde ondersteuning in die periode. Deze vorm van uitbetalen is alleen mogelijk als iedere maand dezelfde hoeveelheid ondersteuning wordt geboden. Bij beide vormen moet u kunnen aantonen hoeveel ondersteuning er per maand is geleverd en hoeveel er is uitbetaald. Let op: De gemeente vindt het belangrijk dat een budgetbeheerder voldoende inzicht in het budget heeft en dat de rechtmatigheid van de uitbetalingen uit het budget kan worden aangetoond. De gemeente hanteert het uitgangspunt dat een betaling via een maandelijkse declaratie (optie 1) de standaard is. Kiest u toch voor optie 2? Motiveer dan hieronder duidelijk waarom u toch een vast maandloon wilt afspreken en hoe u de rechtmatigheid van de uitbetalingen controleert: 9. Verklaring omtrent gedrag (VOG) Betreft het ondersteuning voor een jeugdige stuur dan voor iedere ondersteuner een VOG mee die niet ouder is dan 3 jaar. Bij een professioneel ondersteuner mag de VOG niet eerder dan 3 maanden voordat diegene voor de aanbieder ging werken zijn afgegeven. Er is geen VOG nodig als de ondersteuner een ouder met gezag is.

7 10. Ondertekening Plaats: Datum: Handtekening budgethouder: Handtekening vertegenwoordiger (indien van toepassing): Door ondertekening verklaar ik / verklaren wij: Dit persoonlijk ondersteunings- en budgetplan naar waarheid te hebben ingevuld, Alleen zorgovereenkomsten af te sluiten die passen binnen de afspraken van dit persoonlijk ondersteunings- en budgetplan, Alles wat aanleiding kan zijn voor aanpassen of stoppen van dit pgb tijdig te laten weten, Op de hoogte te zijn van de eventuele eigen bijdrage die ik moet betalen als de gemeente mij dit pgb verstrekt, Dat het mijn verantwoordelijkheid is om als ik dit pgb aansluitend op de einddatum wil verlengen - tijdig (uiterlijk 2 maanden voor de einddatum) contact op te nemen met het Zorgplein om een afspraak in te plannen. Op de hoogte te zijn van alle bij het pgb horende taken en verantwoordelijken Alle aan een budget verbonden taken en verplichtingen op verantwoorde wijze uit kan voeren de door mij ingekochte ondersteuner(s) op zodanige wijze aan te sturen en hun werkzaamheden op elkaar af te stemmen, dat er sprake is of zal zijn van verantwoorde zorg die is afgestemd op de behoefte van de budgethouder. Tekenen voor gezien gemeente: Handtekening consulent:

8 Leeg tekstvel:

9 Bijlage 1: Hoe gaat het in zijn werk? 1. U hebt aangegeven dat u voor een Pgb in aanmerking wilt komen. 2. Op basis van het gesprek en eventueel verder onderzoek heeft de gemeente een voorgenomen besluit genomen over de in te zetten ondersteuning. 3. Voordat er een besluit kan worden genomen over de financieringsvorm pgb is een ondersteunings- en budgetplan nodig. 4. De gemeente stuurt u een brief met het voorgenomen besluit en het verzoek om het ondersteunings- en budgetplan in te vullen. 5. U vult het plan volledig in en u stuurt het terug naar de consulent. Bij de velden die in uw situatie niet van toepassing zijn vult u nvt in. 6. De gemeente controleert het plan en besluit of het pgb een passende financieringsvorm voor u is. 7. Na goedkeuring van het plan stelt de consulent een beschikking op. 8. Een voor gezien getekend exemplaar van het ondersteunings- en budgetplan wordt met de beschikking voor het pgb naar u opgestuurd. 9. Het budget wordt bij de SVB aangeleverd. 10. U kunt nu de zorgovereenkomst met uw zorgverlener afsluiten en naar de SVB sturen. 11. De SVB toetst de zorgovereenkomst op arbeidsrechtelijke aspecten. 12. De gemeente krijgt bericht van de SVB en controleert of de zorgovereenkomst aansluit bij het gemeentelijk besluit. Bij goedkeuring merkt u hier niets van. Bij afkeuring neemt de consulent contact met u op. 13. U kunt nu maandelijks de declaraties naar de SVB sturen. Meer informatie over het invullen van de declaraties vindt u op de website van de SVB. Let op! Onder andere aan de hand van het door u ingevulde plan beoordeelt de consulent of het Pgb een passende financieringsvorm voor u is. Het oordeel van de consulent is leidend. Als er nog zaken zijn die besproken moeten worden voordat de consulent een besluit kan nemen neemt de consulent contact met u op.

per week Ondersteuning thuis - Schoon huis 18,50 per uur 22,95 per uur Ondersteuning thuis - Coachen

per week Ondersteuning thuis - Schoon huis 18,50 per uur 22,95 per uur Ondersteuning thuis - Coachen verzenddatum: 21 januari 2019 onderwerp: Begeleidende brief ondersteunings- en budgetplan ons kenmerk: D / Z bsn: inlichtingen bij: Zie brief cliëntnummer: telefoonnummer: (0314) 341 919 bijlagen: Geachte,

Nadere informatie

Persoonlijk budgetplan PGB

Persoonlijk budgetplan PGB Persoonlijk budgetplan PGB Korte toelichting: U heeft een aanvraag gedaan bij het Startpunt of de WMO van de Gemeente Wageningen voor een maatwerkvoorziening. U wilt deze in de vorm van een persoonsgebonden

Nadere informatie

BUDGETPLAN WMO. DIT BUDGETPLAN IS VAN Achternaam Voornaam Adres Telefoon Geboortedatum Burgerservicenummer (BSN)

BUDGETPLAN WMO. DIT BUDGETPLAN IS VAN Achternaam Voornaam Adres Telefoon Geboortedatum Burgerservicenummer (BSN) BUDGETPLAN WMO Voor u ligt het budgetplan nieuwe Wmo. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt coördineren met een persoonsgebonden budget (pgb). In het budgetplan beschrijft u, samen

Nadere informatie

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor JEUGDWET -PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET-

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor JEUGDWET -PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET- PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor JEUGDWET -PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET- Behorende bij de aanvraag van: Naam :. Burgerservicenummer (BSN) :. Geboortedatum :. Korte

Nadere informatie

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET Korte toelichting op dit persoonsgebonden budgetplan U heeft een melding gedaan en u heeft

Nadere informatie

Persoonlijk budgetplan PGB Wmo en jeugd

Persoonlijk budgetplan PGB Wmo en jeugd Persoonlijk budgetplan PGB Wmo en jeugd Korte toelichting: U heeft een aanvraag gedaan bij het Startpunt of de WMO/jeugd van de Gemeente Wageningen voor een maatwerkvoorziening. U wilt deze in de vorm

Nadere informatie

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor JEUGDWET PGB -PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET-

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor JEUGDWET PGB -PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET- PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor JEUGDWET PGB -PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET- Korte toelichting op dit persoonsgebonden budgetplan U heeft een melding gedaan en

Nadere informatie

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET Behorende bij de aanvraag van: Naam :. Burgerservicenummer (BSN) :. Geboortedatum :. Korte

Nadere informatie

Persoonsgebonden budgetplan voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET

Persoonsgebonden budgetplan voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET Kantooradres: Oldehoofsterkerkhof 2 8911 DH Leeuwarden Postadres: Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden 14 058 gemeente@leeuwarden.nl Persoonsgebonden budgetplan voor WMO PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG

Nadere informatie

Hebt u vragen over het invullen van het budgetplan? Neem dan contact op met het Gemeentelijke Toegangsteam, tel. (0572) DIT BUDGETPLAN IS VAN:

Hebt u vragen over het invullen van het budgetplan? Neem dan contact op met het Gemeentelijke Toegangsteam, tel. (0572) DIT BUDGETPLAN IS VAN: 1 Budgetplan pgb maatschappelijke ondersteuning (wmo) Voor u ligt het budgetplan maatschappelijke ondersteuning. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt regelen met een persoonsgebonden

Nadere informatie

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor Wmo PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET

PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor Wmo PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET PERSOONSGEBONDEN BUDGETPLAN voor Wmo PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET Behorende bij de aanvraag van: Naam :. Burgerservicenummer (BSN) :. Geboortedatum :. Korte

Nadere informatie

Persoonsgebonden budgetplan (pgb) voor begeleiding

Persoonsgebonden budgetplan (pgb) voor begeleiding Persoonsgebonden budgetplan (pgb) voor begeleiding Doel en voorwaarden U vraagt middels dit formulier een persoonsgebonden budget (pgb) aan. De keuze voor een pgb betekent dat u zelf zaken regelt die de

Nadere informatie

BUDGETPLAN WMO BESCHERMD WONEN

BUDGETPLAN WMO BESCHERMD WONEN BUDGETPLAN WMO BESCHERMD WONEN Voor u ligt het budgetplan Wmo. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt coördineren met een persoonsgebonden budget (pgb). In het budgetplan beschrijft

Nadere informatie

Budgetplan Beschermd Wonen Lees eerst de toelichting in bijlage 1, voordat u het budgetplan invult!

Budgetplan Beschermd Wonen Lees eerst de toelichting in bijlage 1, voordat u het budgetplan invult! Budgetplan Beschermd Wonen Lees eerst de toelichting in bijlage 1, voordat u het budgetplan invult! Budgetplan behorend bij formulier zwaarwegend advies beschermd wonen 18+ aangeleverd op:.. (datum invullen)

Nadere informatie

Persoonsgebonden budgetplan voor Jeugdwet PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET

Persoonsgebonden budgetplan voor Jeugdwet PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN UW AANVRAAG VOOR EEN PERSOONSGEBONDEN BUDGET Kantooradres: Oldehoofsterkerkhof 2 8911 DH Leeuwarden Postadres: Postbus 21000 8900 JA Leeuwarden 14 058 gemeente@leeuwarden.nl Persoonsgebonden budgetplan voor Jeugdwet PGB PLAN TER ONDERBOUWING VAN

Nadere informatie

Budgetplan Beschermd Wonen

Budgetplan Beschermd Wonen Budgetplan Beschermd Wonen Budgetplan behorend bij formulier zwaarwegend advies beschermd wonen 18+ aangeleverd op:.. (datum invullen) Gegevens budgethouder Naam Burgerservicenummer (BSN) Geboortedatum..

Nadere informatie

Uw gegevens Achternaam + voorletters. Geboortedatum. BSN-nummer. adres. Telefoonnummer

Uw gegevens Achternaam + voorletters. Geboortedatum. BSN-nummer.  adres. Telefoonnummer Persoonsgebonden budgetplan (Pgb) voor Beschermd Wonen Onze voorkeur gaat uit naar het formulier digitaal in te vullen. U kunt hiervoor een wordversie opvragen van dit formulier via ggzwmo@nissewaard.nl.

Nadere informatie

Zorg- en budgetplan plan Wmo

Zorg- en budgetplan plan Wmo Zorg- en budgetplan plan Wmo Wilt u zelf uw zorg inkopen via een persoonsgebonden budget (pgb)? Dan moet u een zorg- en budgetplan opsturen. In dit plan geeft u een beschrijving van de zorg die u wilt

Nadere informatie

Budgetplan pgb Jeugdhulp

Budgetplan pgb Jeugdhulp 1 Budgetplan pgb Jeugdhulp Voor u ligt het budgetplan Jeugdhulp. U vult dit budgetplan in als u zelf de ondersteuning voor uw kind/ een minderjarige wilt regelen met een persoonsgebonden budget (pgb).

Nadere informatie

Zijn er nog andere gezinsleden met een indicatie voor specialistische ondersteuning (individuele

Zijn er nog andere gezinsleden met een indicatie voor specialistische ondersteuning (individuele Postadres: Antwoordnummer 600 1300 VB Telefoon: 14 036 wijkteamsalmere.nl Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget jeugd U wilt voor een jeugdige onder de 18 jaar ondersteuning inkopen via een persoonsgebonden

Nadere informatie

Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget volwassenen (Wmo)

Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget volwassenen (Wmo) Postadres: Antwoordnummer 600 1300 VB Telefoon: 14 036 wijkteamsalmere.nl Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget volwassenen (Wmo) U wilt voor uzelf of voor een ander ondersteuning inkopen via een persoonsgebonden

Nadere informatie

Voorletters O de heer O mevrouw Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum BSN Telefoonnummer E-mail Relatienummer verzekeraar

Voorletters O de heer O mevrouw Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum BSN Telefoonnummer E-mail Relatienummer verzekeraar DEEL 2: Verzekerde deel Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken u voor het invullen het Reglement Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging

Nadere informatie

Zijn er nog andere gezinsleden met een indicatie voor individuele hulp of ondersteuning op maat?

Zijn er nog andere gezinsleden met een indicatie voor individuele hulp of ondersteuning op maat? Postadres: Antwoordnummer 600 1300 VB Telefoon: 14 036 wijkteamsalmere.nl Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget jeugd U wilt voor een jeugdige onder de 18 jaar hulp inkopen via een persoonsgebonden budget

Nadere informatie

Ondersteunings- en budgetplan JEUGDHULP (BMWE-gemeenten)

Ondersteunings- en budgetplan JEUGDHULP (BMWE-gemeenten) Ondersteunings- en budgetplan JEUGDHULP (BMWE-gemeenten) Dit is het Ondersteunings- en Budgetplan PGB. Om voor een PGB in aanmerking te kunnen komen, dient u dit plan zelf in te vullen. Het plan gaat in

Nadere informatie

Wat u moet weten over PGB Begeleiding

Wat u moet weten over PGB Begeleiding Wat u moet weten over PGB Begeleiding U wilt graag een persoonsgebonden budget (PGB) om de begeleiding zelf te kunnen regelen. Er gelden een aantal regels bij het PGB en de begeleiding. Die leest u in

Nadere informatie

Zijn er nog andere gezinsleden met een indicatie voor individuele hulp of ondersteuning op maat?

Zijn er nog andere gezinsleden met een indicatie voor individuele hulp of ondersteuning op maat? Postadres: Antwoordnummer 600 1300 VB Telefoon: 14 036 wijkteamsalmere.nl Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget jeugd U wilt voor een jeugdige onder de 18 jaar hulp inkopen via een persoonsgebonden budget

Nadere informatie

Brochure. Persoonsgebonden. budget. voor de Jeugdhulp en Maatschappelijke ondersteuning

Brochure. Persoonsgebonden. budget. voor de Jeugdhulp en Maatschappelijke ondersteuning Brochure Persoonsgebonden budget voor de Jeugdhulp en Maatschappelijke ondersteuning Deze brochure gaat over het Persoonsgebonden budget (Pgb) van de gemeente Krimpen aan den IJssel. U kunt dit Pgb gebruiken

Nadere informatie

BUDGETPLAN NIEUWE WMO

BUDGETPLAN NIEUWE WMO BUDGETPLAN NIEUWE WMO Voor u ligt het budgetplan nieuwe Wmo. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt coördineren met een persoonsgebonden budget (pgb). In het budgetplan beschrijft u,

Nadere informatie

Pgb-plan in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning

Pgb-plan in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning Pgb-plan in het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning Voordat u bent overgegaan tot het maken van dit Pgb-plan hebt u een gesprek gehad met de gemeente. U hebt daarin aangegeven zelf uw zorg,

Nadere informatie

Pgb-plan Jeugd. omzetten zorg in natura in persoonsgebonden budget

Pgb-plan Jeugd. omzetten zorg in natura in persoonsgebonden budget Pgb-plan Jeugd omzetten zorg in natura in persoonsgebonden budget Naam kind/cliënt :... Naam ouder of vertegenwoordiger :... Straat en huisnummer :... Postcode en woonplaats :... Telefoonnummer :... Burgerservicenummer

Nadere informatie

BUDGETPLAN NIEUWE WMO

BUDGETPLAN NIEUWE WMO BUDGETPLAN NIEUWE WMO Voor u ligt het budgetplan nieuwe Wmo. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt coördineren met een persoonsgebonden budget (pgb). In het budgetplan beschrijft u,

Nadere informatie

Persoongebonden budget

Persoongebonden budget Persoongebonden budget Inhoud: Pagina 1. Het persoonsgebonden budget (pgb) 2 2. Wanneer een pgb? 2 3. Een pgb aanvragen 3 4. Inkopen met een pgb 4 5. Overige regels bij een pgb 5 6. Lijst met begrippen

Nadere informatie

Achternaam Voorletters de heer* mevrouw* Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum BSN Telefoonnummer Relatienummer verzekeraar

Achternaam Voorletters de heer* mevrouw* Adres Postcode en woonplaats Geboortedatum BSN Telefoonnummer  Relatienummer verzekeraar Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 2 verpleging en verzorging (Zvw pgb) DEEL 2: Verzekerde deel Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken

Nadere informatie

Pgb-plan Maatwerkarrangement Wmo Deel 1

Pgb-plan Maatwerkarrangement Wmo Deel 1 Lees voordat u met invullen begint eerst de bijgevoegde toelichting door. In deze toelichting wordt per vraag aangegeven wat er van u wordt verwacht. 1 Contactgegevens budgethouder Dit pgb-plan is van:

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1: verpleegkundig-deel 1. Geadresseerde Zorgverzekeraar : 2. Aanvrager Voor wie wordt dit PGB aangevraagd? Achternaam : Voorletters

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Pgb-plan Beschermd wonen

Pgb-plan Beschermd wonen Pgb-plan Beschermd wonen Voor het aanvragen, uitbreiden of verlengen van een persoonsgebonden budget (Pgb) voor beschermd wonen. Beschermd wonen is een maatwerkvoorziening die wordt verstrekt vanuit de

Nadere informatie

BUDGETPLAN NIEUWE WMO

BUDGETPLAN NIEUWE WMO BUDGETPLAN NIEUWE WMO Voor u ligt het budgetplan nieuwe Wmo. U vult dit budgetplan in als u zelf uw ondersteuning wilt coördineren met een persoonsgebonden budget (pgb). In het budgetplan beschrijft u,

Nadere informatie

DEEL 2: Verzekerde deel

DEEL 2: Verzekerde deel DEEL 2: Verzekerde deel Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken u voor het invullen het Reglement Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging

Nadere informatie

De budgethouder is de persoon die de ondersteuning gaat krijgen. Hebt u een wettelijk vertegenwoordiger? Nee Ja

De budgethouder is de persoon die de ondersteuning gaat krijgen. Hebt u een wettelijk vertegenwoordiger? Nee Ja Pgb-plan Wmo Voor de aanvraag of verlenging van een soonsgebonden budget (Pgb) voor ambulante ondersteuning, dagbesteding, logeeropvang of hulp bij het huishouden. Voor u ligt het soonsgebonden budgetplan,

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 OHRA Zorgverzekering Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Zorgverzekeraar:... Achternaam:... Voorletters:... Geboortedatum :... BSN:... Relatienummer verzekerde:...

Zorgverzekeraar:... Achternaam:... Voorletters:... Geboortedatum :... BSN:... Relatienummer verzekerde:... AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET DEEL 2 VERPLEGING EN VERZORGING (ZVW PGB) DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld

Nadere informatie

DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2017

DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 De Amersfoortse Verzekeringen Afdeling Zorg Postbus 2072 3500 HB Utrecht Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw pgb) deel 2 DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel

Nadere informatie

Pgb-plan Maatwerkarrangement Wmo Deel 2

Pgb-plan Maatwerkarrangement Wmo Deel 2 Stappenplan: Ter voorbereiding op het gesprek met de medewerker van de gemeente Den Haag vult u deel 1 van het pgb-plan in. Vervolgens heeft u een gesprek met de medewerker van de gemeente Den Haag om

Nadere informatie

Voorletters Geboortedatum BSN Telefoonnummer Relatienummer verzekeraar

Voorletters Geboortedatum BSN Telefoonnummer  Relatienummer verzekeraar DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2018 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijk) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken u voor het invullen het Reglement Persoonsgebonden Budget Verpleging

Nadere informatie

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag

OHRA Zorgverzekering. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag OHRA Zorgverzekering Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (Zvw pgb) Deel 2: Verzekerde deel aanvraag Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2018

DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2018 DEEL 2: Verzekerde deel aanvraag 2018 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken u voor het invullen het Ditzo Reglement Zvw-pgb 2018 te raadplegen.

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging DEEL 1: verpleegkundig deel Dit deel vult de wijkverpleegkundige in samen met de verzekerde of wettelijk vertegenwoordiger 1 Zorgverzekeraar

Nadere informatie

Het Persoonsgebonden. budget. voor kinderen/jongeren. Brochure PGB voor kinderen.indd 1

Het Persoonsgebonden. budget. voor kinderen/jongeren.  Brochure PGB voor kinderen.indd 1 Het Persoonsgebonden budget voor kinderen/jongeren www.jeugdteamzaanstad.nl Brochure PGB voor kinderen.indd 1 10-03-15 16:35 Inhoud: Pagina 1. Het persoonsgebonden budget (pgb) 3 2. Wanneer een pgb? 4

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2018 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijk) vertegenwoordiger ingevuld.

Nadere informatie

Het Persoonsgebonden voor volwassenen

Het Persoonsgebonden voor volwassenen Het Persoonsgebonden budget voor volwassenen Lwdvoorelkaar over werk, jeugd en zorg in de gemeente Leeuwarden inhoud Het Persoonsgebonden budget Het Persoonsgebonden budget Over het Pgb Een Pgb aanvragen

Nadere informatie

Het Persoonsgebonden budget (Pgb) voor de Jeugd

Het Persoonsgebonden budget (Pgb) voor de Jeugd Het Persoonsgebonden budget (Pgb) voor de Jeugd Het persoonsgebonden budget (Pgb) is geld dat u van uw zorgverzekeraar of gemeente krijgt om zelf zorg of ondersteuning in te kopen. Inleiding Als uw kind

Nadere informatie

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget IKZ/PTZ verpleging en verzorging

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget IKZ/PTZ verpleging en verzorging Aanvraagformulier persoonsgebonden budget IKZ/PTZ verpleging en verzorging DEEL 1: Verpleegkundig deel 1. Geadresseerde Zorgverzekeraar: 2. Aanvrager Voor wie vraagt u een persoonsgebonden budget (pgb)

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (pgb vv)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (pgb vv) Aevitae Postbus 2705 6401 DE Heerlen Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 verpleging en verzorging (pgb vv) DEEL 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde

Nadere informatie

FAQ informatiebijeenkomst zorginstellingen

FAQ informatiebijeenkomst zorginstellingen FAQ informatiebijeenkomst zorginstellingen Per 1 april 2017 wordt het gebruik van een modelovereenkomst voor PGB-zorgverlening verplicht. De SVB stelt namens de keten modelzorgovereenkomsten en wijzigingsformulieren

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget volwassenen (Wmo)

Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget volwassenen (Wmo) Postadres: Antwoordnummer 600 1300 VB Telefoon: 14 036 wijkteamsalmere.nl Uitvoeringsplan persoonsgebonden budget volwassenen (Wmo) U wilt voor uzelf of voor een ander ondersteuning inkopen via een persoonsgebonden

Nadere informatie

Aanvraagformulier pgb

Aanvraagformulier pgb Aanvraagformulier pgb Deel 2: Verzekerde deel pgb verpleging en verzorging (Zvw-pgb) Dit deel vult u of uw (wettelijk) vertegenwoordiger in. 1 Wij verzoeken u voor het invullen het Reglement pgb Verpleging

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING. DEEL 1: verpleegkundig- deel

AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING. DEEL 1: verpleegkundig- deel AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING DEEL 1: verpleegkundig- deel 1. Zorgverzekeraar (van persoon voor wie het pgb wordt aangevraagd) Dit formulier is voor: a.s.r. basis ziektekostenverzekeringen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (pgb vv)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (pgb vv) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (pgb vv) DEEL 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Voor de aanvraag van een Persoonsgebonden budget voor jeugdigen tot 18 jaar

Voor de aanvraag van een Persoonsgebonden budget voor jeugdigen tot 18 jaar Pgb-plan Jeugd Voor de aanvraag van een Persoonsgebonden budget voor jeugdigen tot 18 jaar U heeft met een medewerker van de Ouder- en Kindteams gesproken over uw hulpvraag. Samen hebben jullie een perspectiefplan

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2019 Dit deel wordt door de verzekerde of een (wettelijk) vertegenwoordiger ingevuld.

Nadere informatie

Uitleg verantwoordingsformulier PGB (AWBZ)

Uitleg verantwoordingsformulier PGB (AWBZ) Uitleg verantwoordingsformulier PGB (AWBZ) In dit document vindt u eerst het verantwoordingsformulier en daarna wordt stap voor stap uitgelegd hoe u het formulier kunt invullen. VERANTWOORDINGSFORMULIER

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (PGB vv)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (PGB vv) verpleging en verzorging ( vv) zorgenzekerheid.nl DEEL 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde en/of een (wettelijke) vertegenwoordiger 1. Een kopie van dit

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) - Deel 2 Deel 2: Verzekerde deel aanvraag 2017 Dit deel wordt door u of uw (wettelijke) vertegenwoordiger ingevuld. 1 Wij verzoeken

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 2 verpleging en verzorging (Zvw pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 2 verpleging en verzorging (Zvw pgb) Salland Zorgverzekeringen Munsterstraat 7 Postbus 166 7400 AD Deventer Klantenservice (0570) 68 74 84 op werkdagen te bereiken van 8.00 tot 19.00 uur, s zaterdags van 9.00 tot 13.00 uur E-mail Internet

Nadere informatie

Update 2.b: pgb budgetplan jeugdhulp versie juli 2015. Persoonsgebonden (PGB) budgetplan Jeugdhulp. 1. Personalia

Update 2.b: pgb budgetplan jeugdhulp versie juli 2015. Persoonsgebonden (PGB) budgetplan Jeugdhulp. 1. Personalia Persoonsgebonden (PGB) budgetplan Jeugdhulp 1. Personalia Aanvrager : vader / moeder / verzorger/voogd Burgerservicenummer Naam en voorletters Geboortedatum Rol Gezag kind(eren) Adres Postcode/woonplaats

Nadere informatie

Persoonsgebonden budgetplan Wmo / Jeugdwet

Persoonsgebonden budgetplan Wmo / Jeugdwet Persoonsgebonden budgetplan Wmo / Jeugdwet U overweegt om voor een persoonlijk budget te kiezen. Lees de informatie goed door voordat u het formulier (op pagina 3) invult. Als u voor een persoonsgebonden

Nadere informatie

Wijzigingsformulier Zvw-pgb

Wijzigingsformulier Zvw-pgb Wijzigingsformulier Zvw-pgb Met dit formulier kunt u diverse wijzigingen met betrekking tot uw persoonsgebonden budget (PGB) uit de zorgverzekeringswet (Zvw-pgb) aan ons doorgeven. 1. Gegevens budgethouder

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (PGB vv)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget verpleging en verzorging (PGB vv) verpleging en verzorging ( vv) DEEL 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde en/of een (wettelijke) vertegenwoordiger 1. Een kopie van dit deel van het aanvraagformulier

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) DEEL 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1 Deel 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

Budgetplan Wmo Hulpmiddel

Budgetplan Wmo Hulpmiddel Budgetplan Wmo Hulpmiddel U wilt voor uzelf of voor een ander ondersteuning inkopen via een persoonsgebonden budget (pgb). Een voorwaarde om hiervoor in aanmerking te komen is dat u een budgetplan invult.

Nadere informatie

Deel 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger 1.

Deel 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger 1. Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget deel 1 Deel 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger 1. Een kopie van dit deel

Nadere informatie

Pgb-ondersteuningsplan Wmo 2015

Pgb-ondersteuningsplan Wmo 2015 Kiezen voor een persoonsgebonden budget (pgb) betekent dat u zelf verantwoordelijk bent voor alle zaken die daarbij horen. Zoals het afsluiten van een zorgovereenkomst met de zorgverlener, de administratie

Nadere informatie

Het Persoonsgebonden. budget. voor volwassenen. Sociaal Wijkteam. www.swtzaanstad.nl. welzijn zorg werk wonen inkomen

Het Persoonsgebonden. budget. voor volwassenen. Sociaal Wijkteam. www.swtzaanstad.nl. welzijn zorg werk wonen inkomen Het Persoonsgebonden budget voor volwassenen www.swtzaanstad.nl welzijn zorg werk wonen inkomen Brochure PGB voor volwassennen.indd 1 Sociaal Wijkteam 10-03-15 16:27 Inhoud: Pagina 1. Het persoonsgebonden

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING

AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING AANVRAAGFORMULIER PERSOONSGEBONDEN BUDGET VERPLEGING EN VERZORGING DEEL 1: verpleegkundig deel Dit deel vult de wijkverpleegkundige in samen met de verzekerde of wettelijk vertegenwoordiger 1. Zorgverzekeraar

Nadere informatie

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging Belangrijk! Dit formulier is digitaal invulbaar, maar moet wel ondertekend worden. Print hiervoor het formulier uit, nadat u het hebt

Nadere informatie

Wet maatschappelijke ondersteuning. Pgb voor volwassenen. Informatie over het persoonsgebonden budget voor volwassenen

Wet maatschappelijke ondersteuning. Pgb voor volwassenen. Informatie over het persoonsgebonden budget voor volwassenen Wet maatschappelijke ondersteuning Pgb voor volwassenen Informatie over het persoonsgebonden budget voor volwassenen Heeft u onder steuning nodig? U heeft hulp nodig Wat kunt u zelf? Wie kan u helpen?

Nadere informatie

Jeugdzorg met een pgb

Jeugdzorg met een pgb Jeugdzorg met een pgb Voor wie is deze brochure? Deze brochure is bedoeld voor: ouders /verzorgers van kinderen uit de gemeente Den Haag die een persoonsgebonden budget (pgb) vanuit de Jeugdwet willen

Nadere informatie

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging

Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging Aanvraagformulier persoonsgebonden budget verpleging en verzorging DEEL 1: Verpleegkundig deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger 1. Een kopie

Nadere informatie

Budgetplan Wmo. 1. Uw persoonlijke gegevens (van persoon die ondersteuning ontvangt)

Budgetplan Wmo. 1. Uw persoonlijke gegevens (van persoon die ondersteuning ontvangt) Budgetplan Wmo U wilt voor uzelf of voor een ander ondersteuning inkopen via een persoonsgebonden budget (pgb). Een voorwaarde om hiervoor in aanmerking te komen is dat u een budgetplan invult. Het Budgetplan

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1

Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1 Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget Verpleging en Verzorging Deel 1 Deel 1: Verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de verzekerde of een (wettelijke) vertegenwoordiger

Nadere informatie

PGB Special. Zorgovereenkomstenwijzer

PGB Special. Zorgovereenkomstenwijzer PGB Special 2017 Zorgovereenkomstenwijzer U hebt een Persoonsgebonden budget omdat u bijvoorbeeld door ziekte, een handicap of ouderdom zorg of hulp in de huishouding nodig heeft. Met het Persoons gebonden

Nadere informatie

Zorgovereenkomst. met een zorginstelling. Servicecentrum PGB. 1 De budgethouder. 2 De vertegenwoordiger. voorletters en achternaam.

Zorgovereenkomst. met een zorginstelling. Servicecentrum PGB. 1 De budgethouder. 2 De vertegenwoordiger. voorletters en achternaam. Zorgovereenkomst Servicecentrum PGB met een zorginstelling Dit is een overeenkomst van opdracht tussen twee partijen: de budgethouder is de opdrachtgever. de zorgverlener is de opdrachtnemer, bijvoorbeeld

Nadere informatie

Verpleging en verzorging (Zvw-pgb) - Deel

Verpleging en verzorging (Zvw-pgb) - Deel Verpleging en verzorging (Zvw-) - Deel 2-2017. Aanvraagformulier Persoonsgebonden budget deel 2: Verzekerde deel. Dit deel vult u of uw (wettelijk) vertegenwoordiger in. 1 Wij verzoeken u voor het invullen

Nadere informatie

Persoonsgebonden Budget 2016

Persoonsgebonden Budget 2016 Persoonsgebonden Budget 2016 (Wmo 2015 Jeugdwet) In deze folder leest u wat een PGB is, onder welke voorwaarden u er voor in aanmerking komt en hoe deze wordt verstrekt. Postbus 100 3925 ZJ SCHERPENZEEL

Nadere informatie

Kiezen voor zorg in natura (zin) of een persoonsgebonden budget (pgb)

Kiezen voor zorg in natura (zin) of een persoonsgebonden budget (pgb) Kiezen voor zorg in natura (zin) of een persoonsgebonden budget (pgb) voor ondersteuning op grond van de Wmo januari 2017 Zorg in natura of een persoonsgebonden budget? U krijgt ondersteuning op grond

Nadere informatie

PGB verpleging en verzorging

PGB verpleging en verzorging Aanvraagformulier Deel 1: verpleegkundig deel Dit deel vult de wijkverpleegkundige in samen met de verzekerde of wettelijk vertegenwoordiger 1 Zorgverzekeraar (van persoon voor wie het pgb is aangevraagd)

Nadere informatie

Budgetplan Hulp bij huishouden of Begeleiding Persoonsgebonden budget Wmo

Budgetplan Hulp bij huishouden of Begeleiding Persoonsgebonden budget Wmo Budgetplan Hulp bij huishouden of Begeleiding Persoonsgebonden budget Wmo Achternaam aanvrager Geboortedatum BSN nummer 1 Mijn persoonsgegevens: Voor welke wilt u een budget aanvragen? 2 Mijn indicatie:

Nadere informatie

Persoonsgebonden budget (PGB)

Persoonsgebonden budget (PGB) Persoonsgebonden budget (PGB) U denkt na over een PGB of u heeft al een PGB. Als u door ziekte, handicap of ouderdom ondersteuning vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of jeugdhulp vanuit

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR BEKOSTIGING JEUGDHULP VIA PGB

AANVRAAGFORMULIER VOOR BEKOSTIGING JEUGDHULP VIA PGB AANVRAAGFORMULIER VOOR BEKOSTIGING JEUGDHULP VIA PGB Om de aanvraag van het PGB te beoordelen vragen wij u om het aanvraagformulier in te vullen. Dit formulier bestaat uit twee gedeeltes. Deel A betreft

Nadere informatie

PGB. En wat er bij komt kijken PERSOONSGEBONDEN BUDGET

PGB. En wat er bij komt kijken PERSOONSGEBONDEN BUDGET ONDERSTEUNING BIJ ZORG EN PGB PERSOONSGEBONDEN BUDGET En wat er bij komt kijken Het Persoonsgebonden budget (Pgb) is geld dat u van het Rijk, de zorgverzekeraar of de gemeente krijgt om zelf zorg of een

Nadere informatie

FAQ zorginstellingen Verplichtstelling modelovereenkomsten en wijzigingsformulieren

FAQ zorginstellingen Verplichtstelling modelovereenkomsten en wijzigingsformulieren FAQ zorginstellingen Verplichtstelling modelovereenkomsten en wijzigingsformulieren Per 1 april 2017 wordt het gebruik van een modelovereenkomst voor PGB-zorgverlening verplicht. De SVB stelt namens de

Nadere informatie

Ondersteuningsplan Gezin

Ondersteuningsplan Gezin Zaaknummer: Gesprek heeft plaatsgevonden op: Gesprek heeft plaatsgevonden met: Betrokken wijkteam medewerker Naam Telefoonnummer E-mailadres Regietraject Ja / Nee A. Gegevens jeugdige Achternaam Voornamen

Nadere informatie

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb)

Aanvraagformulier Persoonsgebonden Budget Verpleging en Verzorging (Zvw-pgb) Let op! Sla dit formulier eerst op bij uw documenten op uw computer. Vul daarna het formulier in. Aanvraagformulier - Deel 1 Deel 1: verpleegkundige deel Dit deel vult de verpleegkundige in samen met de

Nadere informatie

Budgetplan hulpmiddelen Persoonsgebonden budget Wmo

Budgetplan hulpmiddelen Persoonsgebonden budget Wmo Budgetplan hulpmiddelen Persoonsgebonden budget Wmo U wilt bij de gemeente Etten-Leur een persoonsgebonden budget (pgb) aanvragen. Hiermee koopt u zelf uw zorg of hulpmiddel in. Dit kan alleen als u dit

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een partner of familielid

Zorgovereenkomst met een partner of familielid vink aan ja vink aan ja, vink aan ja, vink aan nee vink aan voogd vink aan bewindvoerder aan curator aan man Servicecentrum PGB Zorgovereenkomst met een partner of familielid Dit is een zorgovereenkomst

Nadere informatie

Budgetplan Hulp bij huishouden of Begeleiding Persoonsgebonden budget Wmo

Budgetplan Hulp bij huishouden of Begeleiding Persoonsgebonden budget Wmo Budgetplan Hulp bij huishouden of Begeleiding Persoonsgebonden budget Wmo U wilt bij de gemeente Etten-Leur een persoonsgebonden budget (pgb) aanvragen. Hiermee koopt u zelf uw zorg of hulpmiddel in. Dit

Nadere informatie

Zorgovereenkomst met een partner of familielid

Zorgovereenkomst met een partner of familielid vink aan ja vink aan ja, vink aan ja, vink aan nee vink aan voogd vink aan bewindvoerder aan curator aan man Servicecentrum PGB Zorgovereenkomst met een partner of familielid Dit is een zorgovereenkomst

Nadere informatie