Releasenotes Data Analyse Nmbrs Versie 1.5

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Releasenotes Data Analyse Nmbrs Versie 1.5"

Transcriptie

1 Beste gebruiker, Met de plevering van versie 1.5 van de GearSft Data Analyse vr Nmbrs wrdt nieuwe functinaliteit beschikbaar gesteld en zijn meldingen pgelst.. Leest u daarm deze releasentes ged dr, zdat u maximaal prfiteert van de nieuwe mgelijkheden! Vergeet k niet m deze infrmatie te delen met uw cllega s. Inhud 1. Het bedieningspaneel Naar het cnnectiescherm Autrisatie Instellingen Instellingen Basis lay-ut Teslagwaarde vakantiedagen ca verver % Regeling LIV / Jeugd LIV / LKV À la Carte Selfservice BI Autrisatie... 14

2 1. Het bedieningspaneel Qua pzet is het bedieningspaneel ngewijzigd, wel zijn er een aantal wijzigingen drgeverd waarnder: - De term Zelfbediening is vervangen dr Selfservice BI ; - Aan de knppen p het scherm zijn icntjes tegevegd. - De knp Autrisatie is vervangen dr de knp Instellingen (rechts nderin), de autrisatie kan alleen ng wrden ingesteld via het cnnectiescherm. Over de verige wijzigingen leest u hierna. 1.1 Naar het cnnectiescherm Vanaf deze versie wrdt na het klikken p de knp [Cnnectie] een inlgscherm geactiveerd: Na ingave van het wachtwrd verschijnt het vertruwde Cnnectiescherm weer. Op het cnnectiescherm is wel het een en ander gewijzigd, daarver leest u verderp meer.

3 1.2 Autrisatie De knp [Autrisatie] is verplaats naar het cnnectiescherm. Vanaf hier gaat u nu naar het autrisatiescherm. Hiermee kmt k het wachtwrd p het autrisatiescherm te vervallen. 1.3 Instellingen De knp [Instellingen] vervangt de knp [Autrisatie] p het hfdscherm. Middels deze knp gaat u naar het instellingenblad. Hierver leest u verderp meer.

4 2. Instellingen In deze versie kan een gebruiker instellingen aanpassen, echter de applicatiebeheerder bepaalt f de gebruiker daadwerkelijk tegang heeft tt deze instellingen. De applicatiebeheerder kan p het Cnnectieblad de ptie Aapassen instelling testaan aanzetten. Indien tegestaan, gaat u vanaf het hfdscherm middels de knp [Instellingen] naar het Instellingenblad. Indien niet tegestaan vlgt er een melding: Overweging Of u Instellingen daadwerkelijk vrijgeeft m aan te passen, bepaalt u als applicatiebeheerder zelf. Het geeft veel vrijheden, maar kan k leiden tt wildgrei, daarm is het misschien wel ged m de instellingen samen met de gebruikers in nderling verleg vast te stellen en daarna de ptie niet beschikbaar te stellen. In de vlgende paragrafen leest u wat er aangepast kan wrden.

5 Met de knp [Instellingen] kmt u p het Instellingenblad, u heeft daar de vlgende mgelijkheden: Kies vervlgens vr het nderdeel dat u wilt aanpassen: 1. Basis lay-ut 2. Waarde vakantiedagen ca verver 3. 30% regeling 4. LIV / Jeugd LIV / LKV

6 2.1 Basis lay-ut Telichting De stijl van een verzicht kunt u aanpassen aan de huisstijl van uw kantr. Hiervr is een viertal nderdelen beschikbaar m aan te passen: Titelbalk Lijsten en Tabellen Vr het aanpassen van de stijl van een nderdeel selecteert u het gewenst nderdeel dr er p te klikken, in het Excel-lint verschijnen dan de ntwerp-pties. Tip: selecteer altijd een hfdstijl, en pas deze niet aan, wijzigingen wrden dan niet altijd meegenmen. Vr de Titelbalk Vr de lijsten en tabellen

7 2.2 Teslagwaarde vakantiedagen ca verver In deze versie is het menu 06 Salarisverwerking uitgebreid met analyse 70 Teslagwaarde vakantiedagen ca verver. Met deze analyse wrdt de teslagwaarde vr een vakantiedag in de ca verver bepaald. De analyse vlgt de rekentl van TLN. De teslag wrdt berekend p basis van een tweetal uur- en bedragsrten (A en B). Mdel TLN: e Uren A Het gemiddelde bedrag dat in het vrafgaande kalenderjaar per dag is ntvangen aan een structurele vergeding van de teslagen vr de zaterdag- en zndaguren (art. 33), de Teslagenmatrix (art. 37) de vuilwerkteslag (art. 38A), de kudeteslag (art. 38B), de cnsignatievergeding (art. 42), de reisuren vr de werknemers p mbiele kranen (art. 47) en de nregelmatigheidsteslag (art. 55). In verband met het niet altijd structurele karakter van deze vergedingen wrdt 90% van de ttale waarde meegenmen in de berekening.

8 Uren B Het gemiddelde bedrag dat in het vrafgaande kalenderjaar per dag is ntvangen aan een structurele vergeding van veruren, zaterdag- en zndaguren vr zver deze de 40 uur per week verschrijden. In verband met het niet altijd structurele karakter van deze vergedingen wrdt dit bedrag vervlgens afgetpt p 22,75% van het functieln. Middels instellingen geeft u p welke lncdes er in Nmbrs wrden gebruikt vr de verschillende teslagen. Indien het uren betreft dan geeft u k het percentage p van het bedrag dat als teslag met wrden berekend. Output analyse: Uren A : Uren p de lncdes nder A teslagen

9 Bedragen uren A : Uren * uurln * pgegeven percentage bij de lncde Bedragen A : Bedragen p de lncdes nder A teslagen Teslag per dag A : (Bedrag uren A + Bedragen A) / Ttaal dagen vrgaand jaar) * 90% Uren B : Uren p de lncdes nder B teslagen Bedragen uren B : Uren * uurln * pgegeven percentage bij de lncde Bedragen B : Bedragen p de lncdes nder B teslagen Teslag per dag B : (Bedrag uren B + Bedragen B gemaximeerd p 22,75% van het vltijds salaris / Ttaal dagen vrgaand jaar Teslag vakantiedag : Teslag per dag A + Teslag per dag B In de klmheaders van het verzicht leest u als pmerking k de wijze van berekenen % Regeling Het menu 04 SV en Fiscaal is uitgebreid met analyse 43 30% regeling. Deze analyse tnt de werknemers waarvr de 30%-regeling geldt. Het huidige fiscaal ln wrdt vergeleken met het minimaal fiscaal ln p basis van het aantal fiscale dagen in het huidige jaar. Hierbij rekening hudend met de data in- en uitdienst. Indien het fiscaal ln lager dan het minimale fiscaal ln dan wrdt de regel rd gekleurd. Op het instellingenblad ziet u het van tepassing zijn minimale fiscaal ln vr de verschillende jaren.

10 2.4 LIV / Jeugd LIV / LKV Bij de LIV / Jeugd LIV / LKV ziet u welke parameters wij gebruiken vr het calculeren van de LIV en LKV. Deze gegevens kunt u beter niet aanpassen. Het is bedeld m inzichtelijk te maken met welke rekenwaarden het hfdstuk Subsidies wrden pgebuwd.

11 3 À la Carte Aan het hfdmenu is menu 03 Persneel - 2 tegevegd. Hierdr schuiven de nakmende menu s p. In het menu 03 Persneel 2 zijn de vlgende analyses beschikbaar: AOW Leeftijd Tnt de werknemers die in de analyseperide (in de kpregels) de AOW leeftijd bereiken Ttaal verlfsald incl. waarde verlfsald Tnt vr de werknemers het ttaal sald van alle verlfgrepen samen p de einddatum van de analyseperide. Tevens wrdt p basis van het actuele uurln de waarde bepaald en k een eventuele pslag in het kader van vakantierechten en pslag sv. Vr deze laatste twee geeft u de te hanteren percentages mee als parameter Verlfsald per verlfgrep incl. waarde verlfsald Tnt vr de werknemers het sald per verlfgrep p de einddatum van de analyseperide p basis van de laatste lnrun. Tevens wrdt p basis van het actuele uurln de waarde bepaald en k een eventuele pslag in het kader van vakantierechten en pslag sv. Vr deze laatste twee geeft u de te hanteren percentages mee als parameter Verzuim Tnt vr de werknemers het verzuim in de pgegeven analyseperide per verzuimsrt (dssier). Hierbij wrden getnd: - Verzuimfrekwentie = aantal keren verzuim. - Verzuimdagen = werkdagen in verzuimperide * % verzuim * % parttime. - Werkdagen = werkdagen in analyseperide. - % Verzuim = verzuimdagen / werkdagen.

12 Analyse 30 - Dienstjaren (In Menu 02 Persneel 1) Deze analyse is uitgebreid met de Datum anciënniteit. Vr het aantal dienstjaren wrdt vanaf nu k gekeken naar de Datum anciënniteit (indien van tepassing). Menu 09 Facturering is tegevegd. In dit menu treft u analyses ten beheven van de Facturering, waarbij de telling per peride wrden getnd. Het gaat hierbij m de vlgende analyses: Aantal verlningen Tnt het aantal werknemer per peride waarvr een berekening is geweest, maximaal 1 berekening per werknemer (k als er meerdere runs zijn geweest) Aantal TWK verlningen Telt het aantal werknemers waarvr er in de peride sprake is van een TWK-verlning Aantal in- en uitdienstredingen Tnt per peride het aantal in- en uitdiensttredingen Aantal startende bedrijven Tnt per peride het aantal startende bedrijven, p basis van het veld Start facturering Aantal stppende bedrijven Tnt per peride het aantal stppende bedrijven, p basis van het veld Eindperide. Analyses 51 en 52 (LIV en LKV) De actuele uurbedragen zijn tegevegd. Analyse 68 Grndslag afdracht regeling tbv SPAWW Alleen de werknemers tellen waarvr premie berekend is. Analyse 81 Overzicht aut s Uitgebreid met de klmmen Afgifte NL, Merk en Mdel. Analyse 82 Analyse 60 maanden termijn Vr de bepaling van de 60 maanden-termijn wrdt de Datum Afgifte NL gebruikt als Datum eerste tenaamstelling in plaats van de Datum tenaamstelling zals geregistreerd bij het RDW. Indien een aut een datum tenaamstelling heeft van vr wrdt deze wel getnd p het verzicht maar met de pmerking, Overgangsregeling eventueel van tepassing.

13 4 Selfservice BI De vlgende wijzigingen zijn drgeverd: - De tabel Werkgeversalaris is in de verschillende Datasets uitgebreid met het veld Eindperide. - Vr de verschillende gegevensgrepen is naast het veld Tken k het veld Tag tegevegd. Hiermee kunt u k eenvudig filteren p Tag. - De Tabel Werknemer is in de verschillende Datasets uitgebreid met het veld AOW leeftijd en de AOWdatum. - De Dataset Stamgegevens is uitgebreid met de tabel Verlf en verzuim. Het verlf betreft hier het ttaal sald van alle verlfgrepen geldend vr een werknemer. - De tabel Werknemerlease is in de verschillende gegevensgrepen uitgebreid met de velden: Merk Mdel Leasemaatschappij Cntractnummer Cntractduur Max km s Prijs meer km s Prijs minder km s C2 Emissie - De tabel Werknemerfiscaal is in de verschillende gegevensgrepen uitgebreid met de velden: Eind peride dertigprcentregeling Minimum dertigprcentregeling VCR dertigprcentregeling

14 5 Autrisatie Vanaf deze versie kunt u de rapprtagemdule k autriseren p basis van Tag en Debiteur. De werking van de autrisatie vr deze nderdelen is gelijk aan wat u al gewend was vr Werkgever en Tken. De algemene regels hierbij zijn: - Insluiten van de verschillende nderdelen is cmplementair. Dus insluiten werkgever A en debiteur B betekend: werkgever A en alle werkgevers vallend nder debiteur B. - Uitsluiten gaat altijd bven insluiten. Dus insluiten Tken A en uitsluiten werkgever B bekend: Alle werkgevers vallend nder tken A minus werkgever B. [Tn Bereik] tnt de werkgevers p basis van de ingestelde autrisatie. Hiermee cntrleert u hetgeen u ingesteld heeft. -

Releasenotes Rapportage Nmbrs Versie 3.1

Releasenotes Rapportage Nmbrs Versie 3.1 Beste gebruiker van de Nmbrs-Rapportage,, Met de oplevering van versie 3.1 van de GearSoft-rapportage voor Nmbrs wordt heel veel nieuwe functionaliteit beschikbaar gesteld. Met deze nieuwe versie wordt

Nadere informatie

Inleiding. Met onderstaande link kom je op de inlogpagina. Inloggen Webportal Mekano

Inleiding. Met onderstaande link kom je op de inlogpagina. Inloggen Webportal Mekano Inleiding Mekan maakt gebruik van Web Prtals waar de pdrachtgevers p in kunnen lggen. De Web Prtal biedt de mgelijkheid m rsters en pdrachten in te zien. Tevens is het via de Web Prtals mgelijk m de weekstaten

Nadere informatie

Analytische boekhouding

Analytische boekhouding Analytische Bekhuding Analytische bekhuding 1 Vrbereiding... 2 1.1 Dssier instellingen... 2 1.2 Analytische rekeningen maken... 3 2 Analytisch beken... 4 2.1 Kppeling... 5 2.2 Bekingsvrstellen (mdellen)...

Nadere informatie

Releasenotes GearSoft-Data-Analyse Nmbrs Versie Nmbrs à la Carte Menu 02 Personeel... 2

Releasenotes GearSoft-Data-Analyse Nmbrs Versie Nmbrs à la Carte Menu 02 Personeel... 2 Inhoud 1. Nmbrs à la Carte... 2 1.1 Menu 02 Personeel... 2 1.2 Overige Nieuwe analyses in à la Carte... 3 1.3 Gewijzigde analyses in à la Carte... 4 2. Nmbrs Zelfbediening... 5 2.1 Filters... 5 2.2 Nieuwe

Nadere informatie

Twinq introduceert: de VergaderApp voor eigenaren. 1 Inloggen in de VergaderApp voor eigenaren

Twinq introduceert: de VergaderApp voor eigenaren. 1 Inloggen in de VergaderApp voor eigenaren Twinq intrduceert: de VergaderApp vr eigenaren De VergaderApp vr eigenaren is een applicatie die dr Twinq is gemaakt vr appartementseigenaren m vrafgaand aan f tijdens f de VvE-vergadering te gebruiken.

Nadere informatie

Releasenotes Rapportage Unit4 Versie 19.2

Releasenotes Rapportage Unit4 Versie 19.2 Beste gebruiker, Met de oplevering van versie 19.2 wordt heel veel nieuwe functionaliteit beschikbaar gesteld. Doel hiervan is onder meer om u in de gelegenheid te stellen de rapporten vaker te delen met

Nadere informatie

Releasenotes Rapportage Loket Versie 4.2

Releasenotes Rapportage Loket Versie 4.2 Beste gebruiker van de Loket-Rapportage, Met de oplevering van versie 4.2 van de GearSoft-rapportage voor Loket, wordt veel nieuwe functionaliteit beschikbaar gesteld. Met deze nieuwe versie wordt ruimte

Nadere informatie

Releasenotes Alure

Releasenotes Alure Releasentes Alure 10.13.20171002 Inhudspgave 1. Releasentes Alure... 3 1.1 SQL Ondersteuning... 3 1.2 Ondersteuning Micrsft prducten... 3 2. Functinele verbeteringen... 4 2.1 CRM... 4 2.2 DMS... 4 2.3

Nadere informatie

Release Notes Three Ships MobileApp. Three Ships N@Tschool! versie 11.5

Release Notes Three Ships MobileApp. Three Ships N@Tschool! versie 11.5 Release Ntes Three Ships MbileApp Three Ships N@Tschl! versie 11.5 13-6-2012 Aan de gebruiker Wij stellen uw terugkppeling zeer p prijs. Met uw vragen en pmerkingen ver het prduct Three Ships N@Tschl!

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Handleiding Code 95 Check voor werkgevers

Handleiding Code 95 Check voor werkgevers Handleiding Cde 95 Check vr werkgevers Op Cde 95 Check kunt u zich als werkgever registreren. Nadat de registratie vltid is kunt u de naschlingsuren en pleidingen van uw chauffeurs registreren (eventueel

Nadere informatie

Handleiding tijdsregistratie

Handleiding tijdsregistratie Handleiding tijdsregistratie 1 Inhud 1 Inhud... 2 2 De fysieke prikklk... 3 2.1 Lcaties... 3 2.2 Registratie van de uren... 3 2.3 Fietsvergeding... 3 3 De virtuele prikklk... 4 3.1 Installatie p de werkplek...

Nadere informatie

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam Instructies Trefpunt beslten website wijkgemeente I Alblasserdam U heeft zjuist een accunt aangemaakt p het beslten deel van de website van wijkgemeente 1 (f u wilt uw prfiel bewerken). Hiernder vindt

Nadere informatie

Handleiding BestelPlus

Handleiding BestelPlus Handleiding BestelPlus Handleiding BestelPlus BakeFive 1 Inhudspgave Inleiding... 3 BestelPlus in vgelvlucht... 3 Besteladviezen:... 3 Bestellingen:... 3 Starten van BestelPlus... 4 Menustructuur BestelPlus...

Nadere informatie

Toelichting Uniforme Pensioen Aangifte

Toelichting Uniforme Pensioen Aangifte Telichting Unifrme Pensien Aangifte Prceshandleiding en gegevensspecificatie vr sftwarentwikkelaars Versie 1.21 31 juli 201718 september 2017 1 Inhud 1 Inleiding... 3 2 Aansluiting p de UPA... 3 2.1 Aansluiten

Nadere informatie

Toelichting Uniforme Pensioen Aangifte

Toelichting Uniforme Pensioen Aangifte Telichting Unifrme Pensien Aangifte Prceshandleiding en gegevensspecificatie vr sftwarentwikkelaars Versie 1.2 18 september 2017 1 Inhud 1 Inleiding... 3 2 Aansluiting p de UPA... 3 2.1 Aansluiten p UPA...

Nadere informatie

Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner

Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner Deze beschrijving legt uit he een student zelf in TrajectPlanner kan inlggen en zijn gegevens zien. De vlgende nderdelen wrden behanded: Inhud 1.

Nadere informatie

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015 Werkinstructie Cntractering Huisartsen 2015 Belangrijkste pmerkingen met betrekking tt de digitale cntractering U sluit uw cntract af via de website van DSW. U lgt in met uw individueel VeCZ certificaat,

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Voorraadimport

Beschrijving S-Flex Voorraadimport Beschrijving S-Flex Vrraadimprt --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 3.1 januari 2014 Het prgramma S-Flex Vrraadimprt is een prgramma

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

Trainingsopgaven Basistraining Evenementen Scouts Online

Trainingsopgaven Basistraining Evenementen Scouts Online Trainingspgaven Basistraining Evenementen Scuts Online Inhudspgave 1 Vrbereidingspgaven... 3 1.1 E-mailadres aanpassen... 3 1.2 Testfuncties tevegen... 3 2 Basispgaven... 4 2.1 Nieuw evenement aanmaken...

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw leidinggevende vr te bereiden. U wrdt gevraagd

Nadere informatie

Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN

Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN Inhudstafel Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN... 3 A. Wat te vermijden bij het invullen.... 3 B. Invullen van het deelnamefrmulier.... 3 1) 1 e stap: Invullen gegevens verantwrdelijke...

Nadere informatie

E- mailadressen uit QBS exporteren naar uw website.

E- mailadressen uit QBS exporteren naar uw website. E- mailadressen uit QBS exprteren naar uw website. STAP 1: Maak een crrect selectie van uw klanten die u wenst te benaderen (bv. Particulieren) A) Klik bvenaan p Selecties B) Selecteer hier als: Tabel:

Nadere informatie

In dit document worden de verschillende componenten beschreven.

In dit document worden de verschillende componenten beschreven. COMPONENTEN In dit dcument wrden de verschillende cmpnenten beschreven. 1. Actieblkcmpnent Open het menu van een cmpnentenmap en kies de ptie Veg Geef in het vlgende scherm een naam p vr het actieblk en

Nadere informatie

Inloggen. Nieuwsbrieven. Nieuwe nieuwsbrief aanmaken. Snippet

Inloggen. Nieuwsbrieven. Nieuwe nieuwsbrief aanmaken. Snippet Inlggen - Lg in p: https://dialgue.triplis.cm NB. Triplis kan met alle reguliere brwsers wrden gebruikt, echter wrdt het gebruik van Firefx aangeraden en het gebruik Internet Explrer afgeraden. - Vul bij

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Biblitheek: e-bks lezen via de app p je tablet f smartphne Biblitheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhudspgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccunt 4 2. Een e-bk lenen m te

Nadere informatie

Handleiding HvA WebDisk

Handleiding HvA WebDisk Handleiding HvA WebDisk Met HvA WebDisk kun je altijd en veral waar je een internetaansluiting hebt bij je hme-en grepsmappen. Als je een dcument bewerkt, sla deze dan p je lkale PC p. Vervlgens kun je

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0 Versie 2.0 1. Inleiding... 3 2. Vrbereidende werkzaamheden... 3 2.1. Algemene rekeningen... 3 2.2. Leveranciersfiches... 4 3. Het pstellen van de fiches... 6 3.1. Het vrbereidingsprgramma... 6 3.2. Het

Nadere informatie

Backorders: deellevering, nalevering en reservering

Backorders: deellevering, nalevering en reservering Backrders: deellevering, nalevering en reservering Als eerste beschrijven we de mgelijkheden van SnelStart!Backrder. Vervlgens kmen de aanpassingen in vensters aan bd. Als laatste treft u stappenplannen

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses Handleiding Inschrijven bedrijfsteam Ride fr the Rses Hiernder tref je een handleiding vr het inschrijven van een bedrijfsteam. Vr wie? De persn die de inschrijving vr de Ride fr the Rses vr het bedrijf

Nadere informatie

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken BBB BikeBard app BBB BikeBard: Z hrt een fiets applicatie te werken Na het intrduceren van Bluetth sensren en een vernieuwende smartphnehuder vrig jaar, knden we eigenlijk niet anders dan k een fietsapplicatie

Nadere informatie

HANDLEIDING PADLET UCLL. JOKE JORISSEN Informatica economie

HANDLEIDING PADLET UCLL. JOKE JORISSEN Informatica economie HANDLEIDING PADLET UCLL 2017 JOKE JORISSEN Infrmatica ecnmie Inhudspgave 1 Algemene infrmatie... 2 2 Een accunt aanmaken... 2 3 Een nieuw dcument aanmaken... 2 3.1 Lay-ut en instellingen aanpassen... 3

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Orderimport

Beschrijving S-Flex Orderimport Beschrijving S-Flex Orderimprt --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 2.3 januari 2014 Het prgramma S-Flex Orderimprt is een prgramma

Nadere informatie

QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT

QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT Deze Quickstart biedt u als gebruiker van het webshp systeem van Garden Cnnect een handreiking bij de meest belangrijke stappen tijdens het pzetten en beheren

Nadere informatie

MODELARBEIDSOVEREENKOMST DIERENARTS-ASSISTENT(E)

MODELARBEIDSOVEREENKOMST DIERENARTS-ASSISTENT(E) MODELARBEIDSOVEREENKOMST DIERENARTS-ASSISTENT(E) KNMVD, juni 2015 Let p: De werkgever kan met werknemer k afspraken maken p basis van de CAO vr dierenartsenpraktijken en het daarin pgenmen mdelcntract.

Nadere informatie

Onderhandelingsakkoord cao Ecoson, Rendac Son, Sonac Son, Darling Ingredients Nederland, Sonac Burgum en Sonac Vuren.

Onderhandelingsakkoord cao Ecoson, Rendac Son, Sonac Son, Darling Ingredients Nederland, Sonac Burgum en Sonac Vuren. Onderhandelingsakkrd ca Ecsn, Rendac Sn, Snac Sn, Darling Ingredients Nederland, Snac Burgum en Snac Vuren. Sn, 16 ktber 2017 1. Lptijd 1- jarige ca, ingaande 1 januari 2017 t/m 31 december 2017; 2. Inkmen

Nadere informatie

Handleiding HvA-data. Rapport Bekostiging. Versie 0.3

Handleiding HvA-data. Rapport Bekostiging. Versie 0.3 Handleiding HvA-data Rapprt Bekstiging Versie 0.3 Rapprt Bekstiging Inhud 1. REVISIEOVERZICHT... 3 2. BEHEER VAN DE HANDLEIDING... 3 2.1 Uitgangspunten rapprt... 3 2.2 Del van het rapprt... 3 2.3 Brnsystemen...

Nadere informatie

Releasenotes Data-Analyse Loket Versie 3.1

Releasenotes Data-Analyse Loket Versie 3.1 Belangrijk! Versie 3.1 van de Data-analyse Loket is de 1 e versie behorend bij de datadump 3.0 zoals onlangs door Loket beschikbaar gesteld. Let op: Indien u nog geen gebruik maakt van de datadump 3.0

Nadere informatie

Instructie formulierenmodule

Instructie formulierenmodule Instructie frmulierenmdule De frmulierenmdule is een uitgebreide mdule en maakt het mgelijk m bepaalde infrmatie van gebruikers p een gestandaardiseerde manier binnen te krijgen per e-mail. Denk aan een

Nadere informatie

Prospectbeheer : Te exporteren adressen

Prospectbeheer : Te exporteren adressen Prspectbeheer : Te exprteren adressen 2 Inhudstafel 1. Inleiding: Te exprteren adressen p3 2. Wat verstaan we nder een gekwalificeerd adres? p4 2.1 Particulier=eindklant 2.2 Bestuurder verbnden aan een

Nadere informatie

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert.

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert. Winkel uitleg In dit hfdstuk prberen we u uit te leggen he nze webshp functineert. He u kunt winkelen in nze webshp; He u uw 'winkelmandje' kunt bekijken; He u een f meerdere prducten kunt bestellen; Wat

Nadere informatie

Toelichting Uniforme Pensioen Aangifte

Toelichting Uniforme Pensioen Aangifte Telichting Unifrme Pensien Aangifte Prceshandleiding en gegevensspecificatie vr sftwarentwikkelaars Versie 2018 1.02 18 september 20172 februari 2018 1 Inhud 1 Inleiding... 3 2 Aansluiting p de UPA...

Nadere informatie

HANDLEIDING E-CATALOGUE

HANDLEIDING E-CATALOGUE HANDLEIDING E-CATALOGUE VOOR DE ROL AANVRAGER GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Persneel en Organisatie behudt alle rechten (waarnder auteursrechten, merkrechten en ctrien) met betrekking tt deze infrmatie

Nadere informatie

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort Verkrte Handleiding Versie Beheerder Januari 2013 Inrichten van OTIB-skillsmanager in het krt OTIB-skillsmanager is een instrument waarmee leidinggevenden en medewerkers functinerings-, berdelings- f ntwikkelingsgesprekken

Nadere informatie

Vervoersmanagement Online

Vervoersmanagement Online Verversmanagement Online Instructie uder / verzrger Aanvragen leerlingenverver Versie 7.7 1 Inleiding Van harte welkm bij Verversmanagement Online. Verversmanagement Online is één van de tls die Publiek

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw medewerker vr te bereiden. U ndigt uw medewerker

Nadere informatie

Het ArcGIS Online organisatieportaal beheren

Het ArcGIS Online organisatieportaal beheren Het ArcGIS Online rganisatieprtaal beheren ArcGIS Online is een nline GIS-platfrm, ntwikkeld dr Esri Inc. In dit hfdstuk wrdt aandacht besteed aan de inrichting en het beheer van het ArcGIS Online Organisatie

Nadere informatie

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, DEALERS GEZOCHT

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, DEALERS GEZOCHT Nieuwsbrief Lente 2010 Meneer, Mevruw, Geachte klant, Het is lente! Eindelijk, de zn is weer terug in ns land! Een lang winterseizen ligt achter de rug, de plannen zijn gemaakt, en de tijd van actie is

Nadere informatie

clublogo! Het vernieuwde MijnHudito augustus 2015!

clublogo! Het vernieuwde MijnHudito augustus 2015! clublg! Het vernieuwde MijnHudit augustus 2015! Inhud!! Krte uitleg van alle mgelijk menupties:! Menupties bij Ik " dia 3! Menupties bij Club " dia 4-6! Menupties bij Team " dia 7-8!! Detail uitleg van

Nadere informatie

Presenteren met behulp van Microsoft PowerPoint

Presenteren met behulp van Microsoft PowerPoint 2018-2019 Datum: Leraren: F. Thmas, V. Schelkens, C. Kaivers Infrmatica Presenteren met behulp van Micrsft PwerPint Klas: 3 Naam: Nr.: De kmende 3 lessen ga je een PwerPintpresentatie maken ver een stad

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Modules Vergadering & Forum

Handleiding Site to Edit Modules Vergadering & Forum THAR Design Kipbmweg 15 7636 RC AGELO E-mail: inf@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site t Edit Mdules Vergadering

Nadere informatie

Vragen en Antwoorden nieuwe cao SWK

Vragen en Antwoorden nieuwe cao SWK Vragen en Antwrden nieuwe ca SWK 1. Integratie in ca Fashin, Sprt & Lifestyle (FS&L) Wat hudt integratie in de ca FS&L precies in? De ca s vr Juweliers en Parfumerieën als aparte ca s huden p te bestaan.

Nadere informatie

HANDLEIDING E-CATALOGUE

HANDLEIDING E-CATALOGUE HANDLEIDING E-CATALOGUE VOOR DE ROL AANVRAGER 1 / 18 GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Persneel en Organisatie behudt alle rechten (waarnder auteursrechten, merkrechten en ctrien) met betrekking tt deze

Nadere informatie

UZ BRUSSEL. Verslag overleg Syndicale delegatie ABVV. SAGA + PLANNING dd. 16 februari 2010

UZ BRUSSEL. Verslag overleg Syndicale delegatie ABVV. SAGA + PLANNING dd. 16 februari 2010 UZ BRUSSEL Verslag verleg Syndicale delegatie ABVV SAGA + PLANNING dd. 16 februari 2010 Aanwezig : - dhr. R. Reynders, dhr. D. Vrysen, dhr. W. Van Esch, mevr. Chr. Steenhaut, mevr. M. Van Humbeek, dhr.

Nadere informatie

HANDLEIDING E-CATALOGUE

HANDLEIDING E-CATALOGUE HANDLEIDING E-CATALOGUE VOOR DE ROL AANVRAGER 02/06/2017 ev22 Federale dienst e-prcurement GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Beleid en Ondersteuning behudt alle rechten (waarnder auteursrechten, merkrechten

Nadere informatie

Opgelet! Aan de registratie van de leerwegonderdelen verandert er niets. Je blijft dus opleidingen en stages registreren op de gekende manier.

Opgelet! Aan de registratie van de leerwegonderdelen verandert er niets. Je blijft dus opleidingen en stages registreren op de gekende manier. Leerweg Inhud Definitie... 2 Principes... 2 De leerweg... 2 De leerwegnderdelen... 3 Opleiding... 3 Stage... 4 IBO... 4 Knelpunt... 5 Welke acties kan je uitveren in de tab leerweg?... 5 De mschrijving

Nadere informatie

Documentatie voor update BHIwin 9.01

Documentatie voor update BHIwin 9.01 Dcumentatie vr update BHIwin 9.01 1. Elektrnische BTW-aangifte... 3 1.1 Algemeen.... 3 1.2 Tepassing in prgramma... 3 1.3 Instellen map... 4 2. Aankpfactuur Factr aftrekbaar... 5 3. Rapprtenbeheer... 6

Nadere informatie

Microsoft Excel 365. Gevorderd AAN DE SLAG MET OFFICE TRAINING: MICROSOFT EXCEL 365 GEVORDERD

Microsoft Excel 365. Gevorderd AAN DE SLAG MET OFFICE TRAINING: MICROSOFT EXCEL 365 GEVORDERD Micrsft Excel 365 Gevrderd Inleiding Het rekenprgramma van Micrsft Office heet Excel. Excel is nmisbaar als je met enige regelmaat verzichten met maken en bijhuden. Excel 365 is de pvlger van Excel 2016.

Nadere informatie

Meerdere leveranciers per artikel

Meerdere leveranciers per artikel Kluwer sftware T +32 (0)9 240 92 40 1. Releases VERO Meerdere leveranciers per artikel Versie Beschikbaar Vanaf VERO-Vng VERO-Vxp Ja Nee Zmer 2012 (75) 2. Van tepassing p VERO-Admin, Aankpbeheer. 3. Omschrijving

Nadere informatie

Korte handleiding WTCricket i.c.m. PowerPoint

Korte handleiding WTCricket i.c.m. PowerPoint WTCricket Krte hulp bij het gebruik - Uitgeverij De Rde Planeet 2010 Krte handleiding WTCricket i.c.m. PwerPint Inleiding p WTCricket WTCricket is een stuk Windws-sftware, dat InterWriteCricket-stemkastjes

Nadere informatie

1. Inhoud Inleiding Gebruiksmogelijkheden InVerbinding als softphone... 5

1. Inhoud Inleiding Gebruiksmogelijkheden InVerbinding als softphone... 5 1 1. Inhud 1. Inhud... 2 2. Inleiding... 3 3. Gebruiksmgelijkheden... 5 3.1. InVerbinding als sftphne... 5 3.2. InVerbinding in cmbinatie met vast testel... 5 3.3. InVerbinding vr mbiele werkers... 6 4.

Nadere informatie

Instructiekaart. Een webquest maken op basis van een Google Sites sjabloon. zelfstandig leren. 1 Inloggen of aanmelden

Instructiekaart. Een webquest maken op basis van een Google Sites sjabloon. zelfstandig leren. 1 Inloggen of aanmelden Instructiekaart Datum pmaak: 18 maart 2013 ICT zelfstandig leren Aard Een webquest maken p basis van een Ggle Sites sjabln Om niet van een lege Ggle Site te meten vertrekken werd in een sjabln de structuur

Nadere informatie

Handleiding Rooster maken

Handleiding Rooster maken Handleiding Rster maken Inhud Handleiding Rster maken... 1 Weekrster in één gpslag... 2 Uitleg veel gebruikte functies... 2 Rster maken... 3 1 Dienst selecteren... 3 2 Werktijden inveren... 4 3 Split-shift

Nadere informatie

Gebruik Quality Manager

Gebruik Quality Manager Gebruik Quality Manager Versie 002 Datum uitgifte 2014-01-01 Gebruikershandleiding QM Versie : 002 Pagina : 1 van 15 Gebruikershandleiding Quality Manager Het Labratrium van Aqualysis maakt gebruik van

Nadere informatie

Via de snelkoppeling in het bericht dat u voor iedere taak als herinnering ontvangt

Via de snelkoppeling in het bericht dat u voor iedere taak als herinnering ontvangt V:\Autmatisering\Knwledgebase\CreAim - On-line dienstverlening\handleidingen\instructie gebruik prtal - Klantdssier.dcx Instructie Prtal Klantdssier up- en dwnladen bestanden Algemeen... 1 Inlggen p de

Nadere informatie

Documentatie voor update SNDwin 12.20

Documentatie voor update SNDwin 12.20 Dcumentatie vr update SNDwin 12.20 I. Verbeteringen... 3 1. Definitieve afrekening... 3 2. Wizard.dc... 3 3. Landcde klanten/leveranciers... 3 II. Gebuwen... 4 1. Tabel gebuwen... 4 III. Klanten... 6 1.

Nadere informatie

Defect melden praktisch

Defect melden praktisch Defect melden praktisch In het VEA-besluit keuringsvereisten paragraaf 2.2.1 wijziging type B.2 verduidelijkt het VEA welke infrmatie aangeleverd met wrden bij de vervanging f uitbuw van een meetinstrument.

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3 Inhudspgave Inhudspgave... 1 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 2 Wningen beheren... 3 2.1 Een nieuwe wning inveren... 3 2.2 Wijzigen bjectgegevens... 5 2.3 Aanbdpagina eigen website...... 5 2.4 Eigen

Nadere informatie

Handleiding Data Tools

Handleiding Data Tools Handleiding Data Tls Deze handleiding is bedeld vr mensen die gebruik willen maken van de Tled Data Tls. De Data Tls zijn gericht naar datastrm beheerders. Inleiding Tijdens de zmerperide vinden nder andere

Nadere informatie

Documentatie. KERN Timemanagement

Documentatie. KERN Timemanagement Dcumentatie KERN Timemanagement Versie 2.0 28 mei 2010 Inhud KERN en Kerninfrmatie.nl... 3 Inleiding KERN uren... 3 KERN urenregistratie: de input... 5 Aanwezigheid van medewerkers bekijken... 10 Samenvatting...

Nadere informatie

Opstarten met UiTPAS

Opstarten met UiTPAS Opstarten met UiTPAS Inhud Aanmaak UiTid... 2 Activiteit in UiTdatabank inveren... 3 Kansentarief ingeven en punten sparen... 7 De terugbetaling... 9 Cntact... 9 Aanmaak UiTid Om tegang te krijgen tt de

Nadere informatie

IMPACTXRM CRM TIME GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)

IMPACTXRM CRM TIME GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50) IMPACTXRM CRM TIME GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 inf@impactxrm.cm Herzien 12.09.2016 Inhud Inhud... 1 IMPACTXRM Time Algemene infrmatie... 2 Gebruikersvrkeuren...

Nadere informatie

Instructie extra inlogstap

Instructie extra inlogstap In deze instructie wrdt uitgelegd: welk middel (tken) je kunt gebruiken als tweede inlgstap; he je dit middel registreert en vervlgens activeert. 1. Keuze tken Instructie extra inlgstap Sms; nadat je met

Nadere informatie

Handleiding. Handleiding Basecamp Pagina 1

Handleiding. Handleiding Basecamp Pagina 1 Handleiding Handleiding Basecamp Pagina 1 Vrwrd Recentelijk heeft mijnheer Garmin beslten m een nieuwe set geactualiseerde kaarten p de markt te brengen vr de Zum-serie (meest gebruikte navigatietestel

Nadere informatie

QlikView, eenvoudig in gebruik

QlikView, eenvoudig in gebruik QlikView, eenvudig in gebruik Inhud Algemeen... 3 Gren Wit - Grijs... 3 Directe en indirecte zekmgelijkheden... 4 Vrijheid in analyseren... 5 Slim selecteren, de rechter muisknp... 6 De Menubalk... 9 Telichting

Nadere informatie

Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor Roltoekenningsgebruikers

Mijn egov-rollenbeheer Handleiding voor Roltoekenningsgebruikers Mijn egv-rllenbeheer Handleiding vr Rltekenningsgebruikers Versie 1 11 december 2013 Inhud 1 Over deze handleiding... 3 1.1 Vr wie... 3 1.2 Gebruik icnen... 3 2 Veelgebruikte termen en definities... 4

Nadere informatie

behorend bij de Subsidieregeling stageplaatsen zorg II

behorend bij de Subsidieregeling stageplaatsen zorg II Cpr 18047A Accuntantsprtcl behrend bij de Subsidieregeling stageplaatsen zrg II Dit Accuntantsprtcl is p maat gemaakt vr de Subsidieregeling stageplaatsen zrg II. Het betreft het vlgende prduct, genemd

Nadere informatie

Handleiding voor de online PO wijzer

Handleiding voor de online PO wijzer Handleiding vr de nline PO wijzer Via de e-mail die u van ns gekregen heeft, kunt u inlggen p de site van de nline PO wijzer. Daar vindt u de pagina van uw schl die u drlpend kunt actualiseren. Inhudspgave

Nadere informatie

Werkinstructie fix-update installeren Multivers Groothandel

Werkinstructie fix-update installeren Multivers Groothandel Werkinstructie fix-update installeren Multivers Grthandel Inhud 1 INLEIDING... 3 2 VOORBEREIDINGEN... 3 3 FIX DOWNLOADEN... 4 4 FIX INSTALLEREN... 6 5 BEKENDE PROBLEMEN... 9 Lgres Business Slutins B.V.

Nadere informatie

juli nieuwe hoofdstuk 3 CAR: Selecteren en aanleveren relevante lokale regelingen beloningsbeleid

juli nieuwe hoofdstuk 3 CAR: Selecteren en aanleveren relevante lokale regelingen beloningsbeleid Het sprbekje geeft inzicht in de activiteiten vr een zrgvuldige vergang nder vermelding van de peride waarin die stappen meten zijn gezet. Per activiteit is aangegeven wat wij hierin vr u kunnen betekenen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl}

Algemene voorwaarden www.grandesvillasdefrance.{be nl} Algemene vrwaarden Grandes Villas de France stelt haar webplatfrm www.grandesvillasdefrance.{be nl} ter beschikking van de verhuurder/eigenaar/aanbieder vr de prmtie en de publiciteit van diens vakantievilla.

Nadere informatie

Addendum stappenplan plaatsing

Addendum stappenplan plaatsing Addendum stappenplan plaatsing In het kader van de aangekndigde (vrgenmen) rerganisatie d.d. 4 december 2012 heeft er nader verleg plaatsgevnden tussen de betrkken vakbnden en de werkgever ver de inhud

Nadere informatie

Handleiding. Algemeen. Update

Handleiding. Algemeen. Update Handleiding Algemeen Update Nieuwstraat 86, 3590 Diepenbeek - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adslut.be 1 Inhud 1. Del van dcument... 2 2. Vrvereisten...

Nadere informatie

Voorbeeld oefentypes online e-learningmodules CommArt Int.

Voorbeeld oefentypes online e-learningmodules CommArt Int. Vrbeeld efentypes nline e-learningmdules CmmArt Int. In dit dcument wrdt verwezen naar de specifieke inhud van een van nze e- learningmdules. De efentypes wrden echter gebruikt in alle e-learningmdules

Nadere informatie

Disclaimer voor gebruik: momenteel werkt de app alleen online, u heeft internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken.

Disclaimer voor gebruik: momenteel werkt de app alleen online, u heeft internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken. Handleiding snapp de ext Disclaimer vr gebruik: mmenteel werkt de app alleen nline, u heeft internetverbinding ndig m de app te kunnen gebruiken. Inhud De app installeren Machtigingen Aanmelden en registreren

Nadere informatie

Stap 1 - Het selecteren van de catalogusindeling

Stap 1 - Het selecteren van de catalogusindeling Galvan biedt u de mgelijkheid m p de Galvan website geheel naar eigen inzicht een prductcatalgus samen te stellen. U bepaalt zelf wat de indeling van deze catalgus met zijn en welke artikelen u in de catalgus

Nadere informatie

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen.

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen. Checklist berdeling adviesaanvraag 1. De adviesaanvraag Heeft de r een adviesaanvraag gehad? Let p: een rapprt is in principe geen adviesaanvraag. Met een adviesaanvraag wrdt bedeld: het dr de ndernemer

Nadere informatie

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen Handleiding Klantaccrdering digitaal uren accrderen Wat is digitaal accrderen? Talenten van Maandag veren hun gewerkte uren, zakelijk gereden kilmeters en verhead uren (ziekte, verlf, studie uren e.d.)

Nadere informatie

ZorgMail App - Gebruikershandleiding. Veilig, snel en efficiënt communiceren met uw ketenpartners!

ZorgMail App - Gebruikershandleiding. Veilig, snel en efficiënt communiceren met uw ketenpartners! ZrgMail App - Gebruikershandleiding Veilig, snel en efficiënt cmmuniceren met uw ketenpartners! VANAD Envatin is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten vrbehuden. Niets uit deze uitgave mag wrden

Nadere informatie

EDUscope Handleiding. Rapportage>>Administratie>>Groep. Versie Versie Bergerweg KD Sittard

EDUscope Handleiding. Rapportage>>Administratie>>Groep. Versie Versie Bergerweg KD Sittard Rapprtage>>Administratie>>Grep Versie 3.13 EDUscpe Handleiding Versie 1.0 11-1-2017 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046-4571830 Inhudspgave Inleiding... 3 1 Algemeen... 3 2 Cntactlijst... 4 3 Indeling...

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Exquise

Handleiding ZorgMail Exquise Handleiding ZrgMail Exquise VANAD Envatin is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten vrbehuden. Niets uit deze uitgave mag wrden penbaar gemaakt f verveelvudigd, pgeslagen in een data verwerkend

Nadere informatie

Soft33 V8 - V3: Belangrijkste wijzigingen

Soft33 V8 - V3: Belangrijkste wijzigingen Sft33 V8 - D-m@x V3: Belangrijkste wijzigingen 1. UUR Bij het inbrengen van de zrgen is het nu mgelijk m een uur in te brengen. In Sft33: Het uur is facultatief. Bij afdruk agenda wrdt het uur vermeld.

Nadere informatie

Handleiding TechFinder: gebruikers

Handleiding TechFinder: gebruikers Handleiding TechFinder: gebruikers Wetenschap- en techniekaanbd p maat Inhud Wat is TechFinder?... 1 Vr wie?... 1 Registreren... 1 Inlggen... 2 Prduct zeken... 3 Resultaat zekpdracht... 6 Prduct aanvragen...

Nadere informatie

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv.

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv. Dssier Eccheques Brn: Lex4yu p www.securex.eu BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77 helpdesk@bl budiv.be www.bl budiv.be Dssier Eccheques Wat is een eccheque? Eccheques zijn een initiatief

Nadere informatie

Beleidsregels verrekenen inkomsten uit commerciële (onder) verhuur en commerciële kostgeverschap 2015

Beleidsregels verrekenen inkomsten uit commerciële (onder) verhuur en commerciële kostgeverschap 2015 Beleidsregels verrekenen inkmsten uit cmmerciële (nder) verhuur en cmmerciële kstgeverschap 2015 Inhud Beleidsregels verrekenen inkmsten uit cmmerciële (nder) verhuur en cmmerciële kstgeverschap 2015...

Nadere informatie

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie. Lijsten

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie. Lijsten Ovinb Opleidingsweek 2016 Digitale tepassingen Biblitheekprtalen - Handleiding Mijn Biblitheek-Administratie Lijsten Ovinb - Opleidingsweek 2016 - Digitale tepassingen BibPrtalen 1 Inhudspgave Inhudspgave

Nadere informatie

Handleiding S-Flex Barcode

Handleiding S-Flex Barcode Handleiding S-Flex Barcde Inhud 1. Het prgramma... 3 1.2 Vereisten... 3 2. Installatie... 3 3. Instellingen kppeling SnelStart... 3 3.1 Cntrleer de kppeling... 5 3.2 Uw licentie activeren... 5 4. Gebruik...

Nadere informatie

CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49

CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49 2013 Quadrant Sftware B.V. CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49 Dit dcument beschrijft de cnversie van een Queen-administratie van release 3 f 4 naar Queen 5.49. De cnversie van een dergelijke administratie

Nadere informatie