QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT"

Transcriptie

1 QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT Deze Quickstart biedt u als gebruiker van het webshp systeem van Garden Cnnect een handreiking bij de meest belangrijke stappen tijdens het pzetten en beheren van uw webshp. Vrdat u aan de slag gaat is het belangrijk m een paar dingen te nthuden: Denk ged na ver de zaken die u instelt: het nzrgvuldig invullen van de instellingen kan leiden tt verkeerde bestellingen dr cnsumenten. Het is vrijwel nmgelijk m met één muisklik de vlledige webshp kapt te maken f te verwijderen. Angst is dus nndig! Online cursussen Garden Cnnect geeft regelmatig nline cursussen. Deze kunt u vlgen vanuit uw eigen tuincentrum en duren maximaal 1 uur. Vr een verzicht van de eerstvlgende cursussen, lg in p met uw eigen inlggegevens en kijk p de Hmepagina. In deze Quickstart wrden de vlgende nderdelen behandeld: 1. Verzendcndities 2. Betaalmethdes & betaalksten 3. Categrieën aanmaken 4. Prducten inveren 5. Eigenschappen prducten bewerken 6. Aanbiedingen maken 7. teksten inveren 8. Bestellingen verwerken 9. Klantgegevens bewerken 10. Overige instellingen 11. Checklist vr uw webshp Vr meer details en vragen ver het systeem kunt u cntact pnemen met Garden Cnnect. In het beheersysteem zult u p vele plaatsen een kader tegen kmen als dit: Dit wrdt k wel de Editr genemd. Hiervr is een aparte handleiding beschikbaar via: Wij wensen u veel plezier met het nderhuden van uw webshp!

2 1. VERZENDCONDITIES Bezrgt u alleen in uw eigen regi, dr heel Nederland f wilt u alleen Click & Cllect waarbij de bestellingen pgehaald wrden in uw tuincentrum? Wat het k wrdt, u dient hiervr de juiste verzendcndities in te stellen. Dit kunt u vr uw gehele webshp, per prductcategrie f individuele prducten den. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Ga in het linker menu naar Betaling en verzending en kies vr Verzendcndities. Klik vervlgens p Tevegen m een nieuwe verzendcnditie aan te maken: U kunt hier de cndities instellen vr de levering van uw prducten. Let erp dat de BTW in Nederland vrijwel altijd Hg is p verzendksten! Wilt u prducten bezrgen? Vink dan Afleveren tegestaan aan. Is de cnditie van tepassing p uw gehele webshp? Vink dan Standaard cndities aan. U kunt zveel pstcdegebieden aanmaken als u wilt dr p de buttn Nieuwe pstcde tevegen te klikken. Wilt u bezrgen in heel Nederland, dan heft u maar één pstcdegebied aan te maken. U kun dan Van: 0 Tt: 9999 In: Nederland invullen. Wilt u een verzendcnditie maken vr uw tuinmeubelen f sierbestrating? Maak deze dan aan zals hierbven beschreven maar vink Standaard cndities uit. Ga vervlgens naar de pagina van de categrie f het prduct en bewerk deze. Bij categrieën, kies Categrieën, vervlgens het bewerk-icn van de desbetreffende categrie en pas de instellingen aan nder Verzendcndities. Vr prducten klik p Prducten, ngmaals p Prducten en pas de de verzendcndities aan nder Geavanceerde Opties. In het nderstaande kader dient u uitsluitend de verzendcndities te kiezen die van tepassing zijn. U selecteert een cnditie dr p het plusje te klikken:

3 2. BETAALMETHODES & BETAALKOSTEN In het beheersysteem staat ingesteld p welke manieren uw klanten nline kunnen betalen. U kunt zelf de betaalksten instellen. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Ga naar Betaling en verzending en kies vr Betaalmethde instellingen. Betaalksten inveren Klik p het bewerk-icn van een betaalmethde m de instellingen te wijzigen. In het vlgende vrbeeld staat aangegeven waar de ksten van de betaalmethde ingeverd kunnen wrden. U kunt ervr kiezen m betaalksten inclusief f exclusief BTW in te stellen.

4 3. CATEGORIEËN AANMAKEN Denk ged na ver he u uw prducten indeelt in categrieën en eventuele subcategrieën. Handig is m hierbij de indeling van uw tuincentrum aan te huden. Vrdat u prducten te gaat vegen is het belangrijk m de indeling van de categrieën te hebben aangemaakt. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Ga in het linker menu naar Categrieën. U kunt in dit menu alle categrieën vr uw prducten inveren. Daarnaast kunt u per categrie verschillende subcategrieën tevegen. Nieuwe categrie tevegen Om een nieuwe categrie te te vegen klikt u p Tevegen. Vervlgens kunt u alle velden invullen. De velden met een * zijn verplicht in te vullen velden. Vul de Titel in van de nieuwe categrie (z zal deze tevens p de website verschijnen). De Slug wrdt autmatisch aangemaakt als u de titel invult. U kunt eventueel een mschrijving geven bij de categrie en indien gewenst vr alle prducten in de categrie instellen wat de leveringstijd is en welke verzendcndities (phalen f afleveren) er van tepassing zijn. Indien er niets wrdt gekzen, zijn de standaard cndities van tepassing.

5 Subcategrie tevegen Nadat u een categrie heeft aangemaakt kunt u subcategrieën tevegen. Klik aan de linkerzijde van de balk p het plusje (1) vr de naam van de categrie waarvan u een subcategrie wilt tevegen en klik vervlgens p Tevegen (2). Er zal eenzelfde inverscherm verschijnen als bij het aanmaken van de categrieën. Het enige verschil is dat categrie van de subcategrie die u gaan aanmaken al ingevuld staat. U kunt in dit scherm de rest van de gegevens vr de subcategrie inveren. Wanneer de gegevens zijn ingevuld, vergeet dan niet p Opslaan te klikken. Vlgrde categrieën veranderen Dr uw linker muisknp ingedrukt te huden p de pijltjes, kunt u de vlgrde van de categrieën veranderen dr deze naar beneden f bven te slepen.

6 4. PRODUCTEN INVOEREN Als u prducten gaat inveren is het belangrijk m de categrieën al te hebben aangemaakt, zdat u de prducten direct aan de juiste categrie kunt kppelen. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Ga in het linker menu naar Prducten. Hier kunt u uw prducten inveren. Om naar uw lijst met prducten te gaan f een nieuw prduct in te veren klikt u ngmaals p Prducten. Nieuw prduct inveren Om een nieuw prduct in te veren, klikt u p Tevegen. U ziet nu een menu met diverse invulvelden (zie het screensht hiernder). Let p: de velden met een sterretje * zijn verplichte invulvelden. Begin met het invullen van de naam (1) van het prduct. Daarna dient u de prduct specifieke EAN Cde (2) in te vullen. Als u een EAN Cde heeft ingevuld en het systeem herkent het prduct, dan zal dit in de balk verschijnen. U kunt er dan vr kiezen m verdere gegevens autmatisch te laten inladen. Verder dient u een BTW Schaal (3) te selecteren (Hg, Laag f Vrij) en de prijs van het prduct inclusief BTW in te vullen (4). Verder kunt u ervr kiezen m aan te geven heveel prducten u p vrraad (5) heeft. U kunt een specifiek merk (6) selecteren en een van de categrieën (7) kiezen dr p het plusje achter de naam van de categrie te klikken. Let p: m een merk en categrie te kiezen, dient u deze eerst in te veren (zie vrige stappen). U kunt een mschrijving (8) geven van het

7 prduct en een afbeelding tevegen (9). Wij raden u aan m altijd een afbeelding te te vegen aan een prduct, dit verhgt de kans dat uw klanten het prduct zullen bestellen. Met de laatste ptie in dit menu kunt u een nieuwe variatie (10) tevegen. Nieuwe variatie tevegen Indien u eenzelfde prduct in verschillende variaties wilt verkpen (bijvrbeeld een tafel in verschillende maten) kunt u hier extra variaties tevegen. Om een nieuwe variatie te te vegen dient u de eerste 5 stappen van de bvenstaande uitleg te herhalen. Via Geavanceerde variatie pties kunt u vervlgens meer eigenschappen tevegen (bijvrbeeld de andere maten). Vr elke variatie dient u deze stap te herhalen.

8 5. EIGENSCHAPPEN PRODUCTEN BEWERKEN Bij elk prduct kunt u één f meerdere eigenschappen en waarden tevegen. Een eigenschap kan bijvrbeeld zijn: kleur. De waarden kunnen dan zijn: geel, blauw en rd. U kunt in het systeem p twee manieren nieuwe eigenschappen inveren. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Er zijn twee verschillende manieren waarp u eigenschappen kunt tevegen. Deze staan beide hiernder beschreven: Optie 1: ga naar Eigenschappen en kies vr Tevegen en vul de naam van de eigenschap in. Optie 2: ga naar Prducten, kies ngmaals Prducten. Indien u een nieuw prduct inclusief eigenschappen aan wilt maken kies dan vr Tevegen en indien u eigenschappen wilt tevegen bij een ingeverd prduct, klik dan p het bewerk-icntje vr het desbetreffende prduct. Klik vervlgens p Eigenschappen. Er verschijnt u een ptie Nieuwe eigenschap. Klik hierp m bij het prduct een nieuwe eigenschap te te vegen. Selecteer een eigenschap die u al eerder heeft ingeverd f kies in de scrll-dwn balk vr Nieuwe eigenschap (1). Vul in het veld daarnder de naam van de eigenschap in, bijvrbeeld kleur. Vul daarna een f meerdere waarden in (2) in, bijvrbeeld geel en blauw en klik p Opslaan direct nder de balk. U kunt vervlgens zveel waarden tevegen als u wilt. Als u alles heeft ingeverd, klik dan p Opslaan helemaal rechts nderin.

9 6. AANBIEDINGEN MAKEN Indien u een aanbieding wilt maken in uw webshp kunt eenvudig een van/vr prijs maken. Let wel: deze uitleg is niet van tepassing indien uw webshp aan RetailVista is gekppeld! Ga naar Prducten en kies vr Prducten. Vervlgens kunt u het prduct zeken waar u een krting aan wilt geven, p naam f EAN cde. Vul aan de rechterzijde de zekpdracht in en klik p "Zeken". In het rde kader verschijnen alle prducten die vlden aan uw zekpdracht. In het vrbeeld zeken we een beket met daarin gerbera's: Klik p het tweede icntje van het prduct dat u wilt bewerken. U vult bij "Oude prijs" de "van" prijs in en bij het veld "Prijs" nieuwe prijs. De prijsvelden inclusief en exclusief BTW zijn aan elkaar gekppeld en wrden autmatisch gewijzigd. U kunt zelf kiezen welke u wenst aan te passen: Klik vervlgens nderaan p "Opslaan" m de wijzigingen p te slaan. U krijgt nu autmatisch een van/vr prijs p uw website te zien:

10 7. TEKSTEN INVOEREN Wanneer een klant een bestelling plaatst is het netjes m ter bevestiging een te versturen. U kunt aan elke handeling (verandering van status) een autmatische kppelen. Bijvrbeeld een bedank als de bestelling is geplaatst en een wanneer de bestelling is verznden et cetera. Wanneer u de status van een bestelling handmatig veranderd, zal er autmatisch een naar de klant gestuurd wrden. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Kies vervlgens in het linker menu vr s. In het beheersysteem staan verschillende standaard s ingesteld. Indien gewenst kunt u deze aanpassen en persnlijker maken. Let wel p dat u geen veranderingen aanbrengt in géén van de %tags%. Hier zullen autmatisch de eigen gegevens van de klant verschijnen. Om de te bewerken klik p het bewerk-icntje vr de desbetreffende . U kunt nu de standaard aanpassen. Het is aan te raden m de iets persnlijker te maken en bijvrbeeld nderaan de uw eigen tuincentrum in te vullen. In de velden nder de kunt u k uw eigen gegevens invullen (uw eigen adres; afzender naam) en vink het bxje aan als u deze autmatisch naar de klant wilt versturen.

11 8. BESTELLINGEN VERWERKEN Als een klant een bestelling plaatst, zal deze autmatisch in het beheersysteem ingeladen wrden. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. De lijst met bestellingen kunt u vinden nder Bestellingen. In het verzicht staan de belangrijkste gegevens per bestelling. In het zekscherm rechtsbven kunt u k naar bestellingen zeken. Dr p het bewerk-icntje te klikken kunt u de bestellingen bewerken en bijvrbeeld de status aanpassen. Status bestelling aanpassen Indien u p het bewerkt-icntje heeft geklikt verschijnt er een verzicht met alle gegevens. Het eerste kpje is status. Om deze te veranderen kunt u p het pijltje klikken en in de scrlldwn balk een andere status aanklikken. Als u dit drgeverd dr helemaal nderaan het scherm p Opslaan te klikken, zal er autmatisch een behrende bij de nieuwe status naar de klant wrden verstuurd (zie hfdstuk 7: s).

12 9. KLANTGEGEVENS BEWERKEN Als een klant een bestelling plaatst en daarbij een accunt aanmaakt, zullen de gegevens autmatisch in het beheersysteem ingeladen wrden. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. De lijst met klanten kunt u vinden in het linker menu nder Klanten. In het verzicht staan de klanten weergegeven met klantnummer. Deze nummers wrden autmatisch gegenereerd wanneer een klant nline een accunt aanmaakt. In het zekscherm rechtsbven kunt u k naar klanten zeken. Dr p het bewerk-icntje te klikken kunt u de klantgegevens bewerken. Wanneer u klantgegevens heeft aangepast, vergeet dan niet p Opslaan te klikken m de wijzigingen dr te veren.

13 10. OVERIGE INSTELLINGEN Merken tevegen In het beheersysteem kunt u alle merken die u verkpt inveren. Als u vervlgens prducten in gaat veren, kunt u direct het merk selecteren bij de eigenschappen. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Kies vervlgens vr de ptie Merken. Kies nu vr het bewerk-icn als u een ingeverd merk wilt bewerken f vr Tevegen m een nieuw merk te te vegen. U kunt bij Titel de naam van het merk invullen. De Slug zal dan autmatisch gegenereerd wrden. Verder kunt u ervr kiezen m een Omschrijving van het merk te geven en eventueel een lg te te vegen.

14 Actie verschijningen maken In het beheersysteem staan standaard banners vr diverse acties. Deze kunt u kppelen aan een prduct als deze bijvrbeeld afgeprijsd is. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Kies vervlgens vr de ptie Actie verschijningen. Klik vervlgens p het bewerk-icn van de gewenste actie. Om prducten te te vegen aan de actie, kunt u nder Prducten in het linker veld zeken naar prducten die ingeverd staat in het beheersysteem. Als het prduct verschijnt, klikt u p het plusje m het prduct te selecteren. Klik vervlgens p Opslaan. Het prduct zal nu p de website verschijnen met de banner:

15 Teksten bewerken In het beheersysteem staan standaard teksten ingeverd die p uw website wrden weergegeven. Deze kunt u naar eigen wens aanpassen en persnlijker maken. Lg in p met uw eigen inlggegevens en klik p Webwinkel. Kies vervlgens vr de ptie Teksten. Klik vervlgens p het bewerk-icn van de tekst die u wilt aanpassen. U kmt nu in het scherm waar u de standaard teksten aan kunt passen. Wanneer u klaar bent met het inveren van de aanpassingen, vergeet dan niet p Opslaan te klikken.

16 11. CHECKLIST VOOR UW WEBSHOP Het is belangrijk m uw webshp ged te cntrleren vrdat u deze nline laat zetten. Deze checklist helpt u hierbij. Let wel: deze checklist is niet vlledig en per situatie / webshp kunnen er andere, belangrijke aandachtspunten zijn! Staan de algemene vrwaarden p uw website en meten cnsumenten hiermee akkrd gaan als zij bestellen? Staan er Unique Selling Pints vermeldt p uw webshp? Heeft u prductmschrijvingen tegevegd bij de prducten? Staat de bestelknp/call-t-actin buttn duidelijk in het prductverzicht? Staat er een serie uitgelichte prducten p de hmepage? Staan er lg s van de merken ergens weergegeven? Staan het lg van ideal p de betalingspagina s? Heeft u testbestellingen gedaan in uw webshp en kmen deze bij u aan per ? Heeft u verschillende pstcdes getest (indien u reginaal bezrgd)? Heeft u afwijkende verzendcndities bij prduct(grep)en nagekeken en getest? Staat de kppeling met Retail Vista ged ingesteld (indien u hier gebruik van maakt)? Heeft u een test-betaling gedaan via nline betalingsmgeving? Heeft u de s nagekeken die dr het systeem verznden wrden?

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert.

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert. Winkel uitleg In dit hfdstuk prberen we u uit te leggen he nze webshp functineert. He u kunt winkelen in nze webshp; He u uw 'winkelmandje' kunt bekijken; He u een f meerdere prducten kunt bestellen; Wat

Nadere informatie

Instructie formulierenmodule

Instructie formulierenmodule Instructie frmulierenmdule De frmulierenmdule is een uitgebreide mdule en maakt het mgelijk m bepaalde infrmatie van gebruikers p een gestandaardiseerde manier binnen te krijgen per e-mail. Denk aan een

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis

HANDLEIDING. Kom In Actie Rode Kruis HANDLEIDING Km In Actie Rde Kruis Inhudspgave Checklist vr het plannen van je actie... 3 Kminactie.rdekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede rganisatren tevegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Orderimport

Beschrijving S-Flex Orderimport Beschrijving S-Flex Orderimprt --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 2.3 januari 2014 Het prgramma S-Flex Orderimprt is een prgramma

Nadere informatie

Inloggen. Nieuwsbrieven. Nieuwe nieuwsbrief aanmaken. Snippet

Inloggen. Nieuwsbrieven. Nieuwe nieuwsbrief aanmaken. Snippet Inlggen - Lg in p: https://dialgue.triplis.cm NB. Triplis kan met alle reguliere brwsers wrden gebruikt, echter wrdt het gebruik van Firefx aangeraden en het gebruik Internet Explrer afgeraden. - Vul bij

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3 Inhudspgave Inhudspgave... 1 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 2 Wningen beheren... 3 2.1 Een nieuwe wning inveren... 3 2.2 Wijzigen bjectgegevens... 5 2.3 Aanbdpagina eigen website...... 5 2.4 Eigen

Nadere informatie

Medittashop. Medittashop.nl. Handleiding X. Handleiding bestelmodule. Medittashop.nl/slimvoorraadbeheer

Medittashop. Medittashop.nl. Handleiding X. Handleiding bestelmodule. Medittashop.nl/slimvoorraadbeheer Medittashp Medittashp.nl Handleiding X Handleiding bestelmdule Medittashp.nl/slimvrraadbeheer Inhud 1. Inrichten vrraadruimte 2. Inlggen nline bestelmdule 3. Inveren van de vrraadlijst a. met behulp van

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Biblitheek: e-bks lezen via de app p je tablet f smartphne Biblitheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhudspgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccunt 4 2. Een e-bk lenen m te

Nadere informatie

E- mailadressen uit QBS exporteren naar uw website.

E- mailadressen uit QBS exporteren naar uw website. E- mailadressen uit QBS exprteren naar uw website. STAP 1: Maak een crrect selectie van uw klanten die u wenst te benaderen (bv. Particulieren) A) Klik bvenaan p Selecties B) Selecteer hier als: Tabel:

Nadere informatie

Stap 1 - Het selecteren van de catalogusindeling

Stap 1 - Het selecteren van de catalogusindeling Galvan biedt u de mgelijkheid m p de Galvan website geheel naar eigen inzicht een prductcatalgus samen te stellen. U bepaalt zelf wat de indeling van deze catalgus met zijn en welke artikelen u in de catalgus

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Modules Vergadering & Forum

Handleiding Site to Edit Modules Vergadering & Forum THAR Design Kipbmweg 15 7636 RC AGELO E-mail: inf@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site t Edit Mdules Vergadering

Nadere informatie

Handleiding voor de online PO wijzer

Handleiding voor de online PO wijzer Handleiding vr de nline PO wijzer Via de e-mail die u van ns gekregen heeft, kunt u inlggen p de site van de nline PO wijzer. Daar vindt u de pagina van uw schl die u drlpend kunt actualiseren. Inhudspgave

Nadere informatie

Trainingsopgaven Basistraining Evenementen Scouts Online

Trainingsopgaven Basistraining Evenementen Scouts Online Trainingspgaven Basistraining Evenementen Scuts Online Inhudspgave 1 Vrbereidingspgaven... 3 1.1 E-mailadres aanpassen... 3 1.2 Testfuncties tevegen... 3 2 Basispgaven... 4 2.1 Nieuw evenement aanmaken...

Nadere informatie

Analytische boekhouding

Analytische boekhouding Analytische Bekhuding Analytische bekhuding 1 Vrbereiding... 2 1.1 Dssier instellingen... 2 1.2 Analytische rekeningen maken... 3 2 Analytisch beken... 4 2.1 Kppeling... 5 2.2 Bekingsvrstellen (mdellen)...

Nadere informatie

Disclaimer voor gebruik: momenteel werkt de app alleen online, u heeft internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken.

Disclaimer voor gebruik: momenteel werkt de app alleen online, u heeft internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken. Handleiding snapp de ext Disclaimer vr gebruik: mmenteel werkt de app alleen nline, u heeft internetverbinding ndig m de app te kunnen gebruiken. Inhud De app installeren Machtigingen Aanmelden en registreren

Nadere informatie

Uitleg Facebook. Account aanmaken. Startpagina

Uitleg Facebook. Account aanmaken. Startpagina Uitleg Facebk Accunt aanmaken Een uitgebreide uitleg ver he je een accunt aanmaakt p Facebk is te vinden in een handige e-learning mdule: www.marktimmermans.nl/facebk. Hier staat stap vr stap uitgelegd

Nadere informatie

Vervoersmanagement Online

Vervoersmanagement Online Verversmanagement Online Instructie uder / verzrger Aanvragen leerlingenverver Versie 7.7 1 Inleiding Van harte welkm bij Verversmanagement Online. Verversmanagement Online is één van de tls die Publiek

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Voorraadimport

Beschrijving S-Flex Voorraadimport Beschrijving S-Flex Vrraadimprt --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 3.1 januari 2014 Het prgramma S-Flex Vrraadimprt is een prgramma

Nadere informatie

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort Verkrte Handleiding Versie Beheerder Januari 2013 Inrichten van OTIB-skillsmanager in het krt OTIB-skillsmanager is een instrument waarmee leidinggevenden en medewerkers functinerings-, berdelings- f ntwikkelingsgesprekken

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw leidinggevende vr te bereiden. U wrdt gevraagd

Nadere informatie

Online aanvraagformulier voor het aanvragen van artikelen, boeken en/of proefschriften: Erasmus MC-medewerkers

Online aanvraagformulier voor het aanvragen van artikelen, boeken en/of proefschriften: Erasmus MC-medewerkers Online aanvraagfrmulier vr het aanvragen van artikelen, beken en/f prefschriften: Erasmus MC-medewerkers Nieuw accunt aanmaken : Via de website van de Medische Biblitheek: Kies aan de rechterkant vr Quicklink

Nadere informatie

Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN

Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN Inhudstafel Gebruikersgids: BEACHPLOEGEN... 3 A. Wat te vermijden bij het invullen.... 3 B. Invullen van het deelnamefrmulier.... 3 1) 1 e stap: Invullen gegevens verantwrdelijke...

Nadere informatie

Handleiding S-Flex Barcode

Handleiding S-Flex Barcode Handleiding S-Flex Barcde Inhud 1. Het prgramma... 3 1.2 Vereisten... 3 2. Installatie... 3 3. Instellingen kppeling SnelStart... 3 3.1 Cntrleer de kppeling... 5 3.2 Uw licentie activeren... 5 4. Gebruik...

Nadere informatie

HANDLEIDING PADLET UCLL. JOKE JORISSEN Informatica economie

HANDLEIDING PADLET UCLL. JOKE JORISSEN Informatica economie HANDLEIDING PADLET UCLL 2017 JOKE JORISSEN Infrmatica ecnmie Inhudspgave 1 Algemene infrmatie... 2 2 Een accunt aanmaken... 2 3 Een nieuw dcument aanmaken... 2 3.1 Lay-ut en instellingen aanpassen... 3

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Barcode

Beschrijving S-Flex Barcode Beschrijving S-Flex Barcde --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 2.1 januari 2014 Aan de slag Het prgramma S-Flex Barcde is een prgramma

Nadere informatie

Handleiding Code 95 Check voor werkgevers

Handleiding Code 95 Check voor werkgevers Handleiding Cde 95 Check vr werkgevers Op Cde 95 Check kunt u zich als werkgever registreren. Nadat de registratie vltid is kunt u de naschlingsuren en pleidingen van uw chauffeurs registreren (eventueel

Nadere informatie

Presenteren met behulp van Microsoft PowerPoint

Presenteren met behulp van Microsoft PowerPoint 2018-2019 Datum: Leraren: F. Thmas, V. Schelkens, C. Kaivers Infrmatica Presenteren met behulp van Micrsft PwerPint Klas: 3 Naam: Nr.: De kmende 3 lessen ga je een PwerPintpresentatie maken ver een stad

Nadere informatie

In dit document worden de verschillende componenten beschreven.

In dit document worden de verschillende componenten beschreven. COMPONENTEN In dit dcument wrden de verschillende cmpnenten beschreven. 1. Actieblkcmpnent Open het menu van een cmpnentenmap en kies de ptie Veg Geef in het vlgende scherm een naam p vr het actieblk en

Nadere informatie

Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce

Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce Handleiding voor het toevoegen van eigenschappen aan een product in Woocommerce Stap 1: Na het inloggen op het beheerdersgedeelte komt u uit op uw dashboard. Van daaruit kunt u aan de linkerkant uw muis

Nadere informatie

Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner

Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner Beschrijving Trajectplanner: Student in TrajectPlanner Deze beschrijving legt uit he een student zelf in TrajectPlanner kan inlggen en zijn gegevens zien. De vlgende nderdelen wrden behanded: Inhud 1.

Nadere informatie

Handleiding Hoe een nieuwe zonnepaneleninstallatie aanmelden bij netbeheerder Infrax?

Handleiding Hoe een nieuwe zonnepaneleninstallatie aanmelden bij netbeheerder Infrax? Handleiding He een nieuwe znnepaneleninstallatie aanmelden bij netbeheerder Infrax? Futech Hme/Ambachtstraat 19, 3980 Tessenderl / Tel. +32 13 29 75 08 / BE 0541.398.669 Inleiding Sinds krt fungeert uw

Nadere informatie

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1

Handleiding voor het aanmaken van een profiel en het beheer van vacatures en/of trainingen. 1. Het aanmaken van een organisatieprofiel 1 Handleiding vr het aanmaken van een prfiel en het beheer van vacatures en/f trainingen 1. Het aanmaken van een rganisatieprfiel 1 2. He het beheer van uw gegevens werkt 3 3. Vacatures 4 We verwachten van

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0 Versie 2.0 1. Inleiding... 3 2. Vrbereidende werkzaamheden... 3 2.1. Algemene rekeningen... 3 2.2. Leveranciersfiches... 4 3. Het pstellen van de fiches... 6 3.1. Het vrbereidingsprgramma... 6 3.2. Het

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie. Lijsten

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie. Lijsten Ovinb Opleidingsweek 2016 Digitale tepassingen Biblitheekprtalen - Handleiding Mijn Biblitheek-Administratie Lijsten Ovinb - Opleidingsweek 2016 - Digitale tepassingen BibPrtalen 1 Inhudspgave Inhudspgave

Nadere informatie

Vervoersmanagement Online

Vervoersmanagement Online 1 Verversmanagement Online Instructie uder / verzrger Aanvragen leerlingenverver Versie 7.7 2 Inleiding Van harte welkm bij Verversmanagement Online. Verversmanagement Online is één van de tls die Publiek

Nadere informatie

Backorders: deellevering, nalevering en reservering

Backorders: deellevering, nalevering en reservering Backrders: deellevering, nalevering en reservering Als eerste beschrijven we de mgelijkheden van SnelStart!Backrder. Vervlgens kmen de aanpassingen in vensters aan bd. Als laatste treft u stappenplannen

Nadere informatie

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met Nationale Postcode Loterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met Natinale Pstcde Lterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de Natinale Pstcde Lterij 4 tegangstickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw winnaarscde

Nadere informatie

Microsoft Excel 2013 Basis

Microsoft Excel 2013 Basis Micrsft Excel 2013 Basis Inleiding Het rekenprgramma van Micrsft Office heet Excel. Excel is nmisbaar als je met enige regelmaat verzichten met maken en bijhuden. Excel 2013 is de pvlger van Excel 2010.

Nadere informatie

HANDLEIDING Dossierbeheer DMS

HANDLEIDING Dossierbeheer DMS HANDLEIDING Dssierbeheer DMS Dit dcument is de handleiding vr het dssierbeheer binnen het DMS van Ieper. Vlgende zaken wrden besprken: Versie 2.0 01/06/2005 Frmulierbeheer Wrkflwbeheer Dssierbeheer end2end

Nadere informatie

Format handleiding werklijsten

Format handleiding werklijsten Frmat handleiding werklijsten Inhudspgave 1. Inleiding... 2 2. Werklijsten... 2 2.1 WERKLIJSTEN OPZOEKEN... 2 2.2 WERKLIJSTEN PER VERSCHILLENDE CATEGORIE... 3 3. Filters... 6 3.1 FILTERS TOEPASSEN... 7

Nadere informatie

Windows 7. In Windows 7 vind je rechts onderaan, bij het klokje, een icoontje voor draadloze netwerken.

Windows 7. In Windows 7 vind je rechts onderaan, bij het klokje, een icoontje voor draadloze netwerken. Windws 7 Eduram p Windws 7 Vraf 1. Laat Windws je draadlze netwerken beheren We gaan ervan uit dat je je draadls netwerk beheerd wrdt dr Windws. Dit is niet altijd het geval - bijvrbeeld met de Juniper

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses Handleiding Inschrijven bedrijfsteam Ride fr the Rses Hiernder tref je een handleiding vr het inschrijven van een bedrijfsteam. Vr wie? De persn die de inschrijving vr de Ride fr the Rses vr het bedrijf

Nadere informatie

Handleiding online aanmelden RMA voor klanten

Handleiding online aanmelden RMA voor klanten Handleiding nline aanmelden RMA vr klanten Versin: 3.4 Date: 17-07-2013 Actemium Mercurin 24B 6903 PZ Zevenaar Tel.: +31(0)316 585 100 Fax: +31(0)316 585 101 http://www.actemium.nl/plssingen/supply_chain_slutins/

Nadere informatie

Microsoft Excel Basis AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: MICROSOFT EXCEL 2010 BASIS

Microsoft Excel Basis AAN DE SLAG MET DIGITALE VAARDIGHEDEN TRAINING: MICROSOFT EXCEL 2010 BASIS Micrsft Excel 2010 Basis Excel Het rekenprgramma van Micrsft Office heet Excel. Excel is nmisbaar als je met enige regelmaat verzichten met maken en bijhuden. Excel 2010 is de pvlger van Excel 2007. Inhudspgave

Nadere informatie

1. Gebruik van de online tekstverwerker op de schoolwebsite.

1. Gebruik van de online tekstverwerker op de schoolwebsite. 1. Gebruik van de nline tekstverwerker p de schlwebsite. Stap 1: aanmelden p de schlwebsite Gebruik je gebruikersnaam zals in Bingel. Stap 2: ga naar juw leerjaar in het menu bvenaan. Klik dan verder naar

Nadere informatie

Handleiding: Jobs publiceren op Essenscia.be

Handleiding: Jobs publiceren op Essenscia.be Handleiding: Jbs publiceren p Essenscia.be 1. Aanmelden... 1 2. Jbaanbiedingen tevegen... 2 2.1 Jbs in extra taal... 2 2.2 Opties m snel een jb te te vegen... 2 2.3 De beschikbare velden zijn:... 4 2.4

Nadere informatie

Handleiding Content Management Systeem (ProCreate)

Handleiding Content Management Systeem (ProCreate) Handleiding Cntent Management Systeem (PrCreate) In deze handleiding wrdt beschreven he het CMS van uw website werkt. Datum: 16 nvember 2010 Cntactpersn: Wendy Brst Versie: 1.0 Inhudspgave 1. Beheer-items...

Nadere informatie

Prospectbeheer : Te exporteren adressen

Prospectbeheer : Te exporteren adressen Prspectbeheer : Te exprteren adressen 2 Inhudstafel 1. Inleiding: Te exprteren adressen p3 2. Wat verstaan we nder een gekwalificeerd adres? p4 2.1 Particulier=eindklant 2.2 Bestuurder verbnden aan een

Nadere informatie

Bedrijfspagina op noa.nl

Bedrijfspagina op noa.nl Bedrijfspagina p na.nl Als NOA-lid heb je een eigen bedrijfspagina p NOA.nl. Vanuit nze ledendatabase zijn alleen de NAW-gegevens p juw pagina ingevuld, maar je kunt de infrmatie uitbreiden met bedrijfsinfrmatie,

Nadere informatie

Release Notes Three Ships MobileApp. Three Ships N@Tschool! versie 11.5

Release Notes Three Ships MobileApp. Three Ships N@Tschool! versie 11.5 Release Ntes Three Ships MbileApp Three Ships N@Tschl! versie 11.5 13-6-2012 Aan de gebruiker Wij stellen uw terugkppeling zeer p prijs. Met uw vragen en pmerkingen ver het prduct Three Ships N@Tschl!

Nadere informatie

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden -

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden - - Bedrijfsvermeldingen, Key-accunts & andere advertentiemgelijkheden - Dr: VvE Media B.V. Versie: 2.1 Datum: 7 mei 2015 Cntactpersn: Dhr. R.H.P. van der Vssen inf@nederlandvve.nl www.nederlandvve.nl ABN

Nadere informatie

Documentatie voor update SNDwin 12.20

Documentatie voor update SNDwin 12.20 Dcumentatie vr update SNDwin 12.20 I. Verbeteringen... 3 1. Definitieve afrekening... 3 2. Wizard.dc... 3 3. Landcde klanten/leveranciers... 3 II. Gebuwen... 4 1. Tabel gebuwen... 4 III. Klanten... 6 1.

Nadere informatie

Handleiding waarnemingen invoeren via Verspreidingsatlas.nl

Handleiding waarnemingen invoeren via Verspreidingsatlas.nl Handleiding waarnemingen inveren via Verspreidingsatlas.nl Het inveren van lsse waarnemingen en FLORON streeplijsten is nu ng gemakkelijker via de nline waarnemingen inver p Verspreidingsatlas. Hiernder

Nadere informatie

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell?

Wat is de actie met VriendenLoterij naar Attractiepark Duinrell? Wat is de actie met VriendenLterij naar Attractiepark Duinrell? U heeft via de VriendenLterij 4 tegang tickets gewnnen vr Attractiepark Duinrell Op uw winnaarsbrief staat uw cadeaucde Deze cadeaucde dient

Nadere informatie

Microsoft Excel 365. Basis AAN DE SLAG MET OFFICE TRAINING: MICROSOFT EXCEL 365 BASIS

Microsoft Excel 365. Basis AAN DE SLAG MET OFFICE TRAINING: MICROSOFT EXCEL 365 BASIS Micrsft Excel 365 Basis Inleiding Het rekenprgramma van Micrsft Office heet Excel. Excel is nmisbaar als je met enige regelmaat verzichten met maken en bijhuden. Excel 365 is de pvlger van Excel 2016.

Nadere informatie

Voorbeeld oefentypes online e-learningmodules CommArt Int.

Voorbeeld oefentypes online e-learningmodules CommArt Int. Vrbeeld efentypes nline e-learningmdules CmmArt Int. In dit dcument wrdt verwezen naar de specifieke inhud van een van nze e- learningmdules. De efentypes wrden echter gebruikt in alle e-learningmdules

Nadere informatie

Zelf een webpagina maken met HTML-code

Zelf een webpagina maken met HTML-code Zelf een webpagina maken met HTML-cde Stappenplan: 1. De brncde maken met Kladblk 2. Het resultaat bekijken met Internet Explrer 3. Een tweede webpagina maken en beide pagina s linken 4. De webpagina s

Nadere informatie

OLAT: Online learning & training

OLAT: Online learning & training OLAT: Online learning & training Handleiding vr starters 1. Aanmelden NEVA-website: https://neva.ned.univie.ac.at/ Gebruikerslgin OLAT-website: http://lat.ned.univie.ac.at/lat/dmz/ OLAT-anmeldung Selecteer

Nadere informatie

Handleiding Rooster maken

Handleiding Rooster maken Handleiding Rster maken Inhud Handleiding Rster maken... 1 Weekrster in één gpslag... 2 Uitleg veel gebruikte functies... 2 Rster maken... 3 1 Dienst selecteren... 3 2 Werktijden inveren... 4 3 Split-shift

Nadere informatie

FAQ S WEBSITE. Om u te registreren op de website klikt u rechts onder de drie invulvelden op de link registreren.

FAQ S WEBSITE. Om u te registreren op de website klikt u rechts onder de drie invulvelden op de link registreren. FAQ S WEBSITE REGISTRATIE/LOG-IN - He registreren? Om u te registreren p de website klikt u rechts nder de drie invulvelden p de link registreren. U kan best eerst nagaan f één van uw cllega s zich in

Nadere informatie

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen Handleiding Klantaccrdering digitaal uren accrderen Wat is digitaal accrderen? Talenten van Maandag veren hun gewerkte uren, zakelijk gereden kilmeters en verhead uren (ziekte, verlf, studie uren e.d.)

Nadere informatie

Gebruikershandleiding e-shop

Gebruikershandleiding e-shop Gebruikershandleiding e-shp Het del van deze handleiding is het p een crrecte manier kunnen vrstellen en demnstreren van de nieuwe versie van de e-cmmerce. >> www.pgb-eurpe.cm 1. Inlggen Klik in de navigatiebalk

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Exquise

Handleiding ZorgMail Exquise Handleiding ZrgMail Exquise VANAD Envatin is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten vrbehuden. Niets uit deze uitgave mag wrden penbaar gemaakt f verveelvudigd, pgeslagen in een data verwerkend

Nadere informatie

Registraties opvolgen als LOV

Registraties opvolgen als LOV Registraties pvlgen als LOV dd 31/01/2017 Vanaf nu kan u p de uniz.be website als Lkale Vereniging (LOV) de deelnemers van een aan u tegewezen activiteit pvlgen. Ga naar https://www.uniz.be/helpdesk vr

Nadere informatie

Documentatie voor update BHIwin 9.01

Documentatie voor update BHIwin 9.01 Dcumentatie vr update BHIwin 9.01 1. Elektrnische BTW-aangifte... 3 1.1 Algemeen.... 3 1.2 Tepassing in prgramma... 3 1.3 Instellen map... 4 2. Aankpfactuur Factr aftrekbaar... 5 3. Rapprtenbeheer... 6

Nadere informatie

Migratie internet-favorieten naar nieuw profiel

Migratie internet-favorieten naar nieuw profiel Migratie internet-favrieten naar nieuw prfiel Wanneer je verschillende brwsers gebruikt, en daarin een aantal favrieten hebt pgeslagen kan je deze met nderstaande prcedure migreren naar je nieuwe prfiel.

Nadere informatie

De voorkant De klantmodule bestaat uit een serie stappen die hij moet nemen om tot een bestelling te komen

De voorkant De klantmodule bestaat uit een serie stappen die hij moet nemen om tot een bestelling te komen Prjectmschrijving In het krt Er met een webshp gemaakt wrden, waarp autbanden verkcht wrden. De klant wrdt met een srt wizard dr zijn bestelling heen genmen. De beheerder krijgt bij iedere bestelling een

Nadere informatie

Handleiding. Handleiding Basecamp Pagina 1

Handleiding. Handleiding Basecamp Pagina 1 Handleiding Handleiding Basecamp Pagina 1 Vrwrd Recentelijk heeft mijnheer Garmin beslten m een nieuwe set geactualiseerde kaarten p de markt te brengen vr de Zum-serie (meest gebruikte navigatietestel

Nadere informatie

Handleiding TechFinder: gebruikers

Handleiding TechFinder: gebruikers Handleiding TechFinder: gebruikers Wetenschap- en techniekaanbd p maat Inhud Wat is TechFinder?... 1 Vr wie?... 1 Registreren... 1 Inlggen... 2 Prduct zeken... 3 Resultaat zekpdracht... 6 Prduct aanvragen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 1.1 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 1.1 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Instructiekaart. Een webquest maken op basis van een Google Sites sjabloon. zelfstandig leren. 1 Inloggen of aanmelden

Instructiekaart. Een webquest maken op basis van een Google Sites sjabloon. zelfstandig leren. 1 Inloggen of aanmelden Instructiekaart Datum pmaak: 18 maart 2013 ICT zelfstandig leren Aard Een webquest maken p basis van een Ggle Sites sjabln Om niet van een lege Ggle Site te meten vertrekken werd in een sjabln de structuur

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Verzoek handmatige mutatie BRON mbo

Verzoek handmatige mutatie BRON mbo Verzek handmatige mutatie BRON mb Versie: 3.0 Datum: juli 2017 Auteur: DUO (afdeling EC/KLC) Status: Definitief Inhudspgave OVER DE INSTRUCTIE... 3 INDIENEN VERZOEK HANDMATIGE MUTATIE... 4 FOUTMELDINGEN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0

Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com. Versie 2.0 Gebruikershandleiding Web boeking Van Duuren my.vanduuren.com Versie 2.0 1. Registratie en inloggen Voor u ligt de handleiding voor de Track & Trace en web boeking omgeving van Van Duuren Districenters.

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw medewerker vr te bereiden. U ndigt uw medewerker

Nadere informatie

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015 Werkinstructie Cntractering Huisartsen 2015 Belangrijkste pmerkingen met betrekking tt de digitale cntractering U sluit uw cntract af via de website van DSW. U lgt in met uw individueel VeCZ certificaat,

Nadere informatie

Quick Guide VivianCMS

Quick Guide VivianCMS Quick Guide VivianCMS Contactformulier creëren Versie: 1.0 Startdatum: 24 juli 2006 Datum laatste wijziging: 24 juli 2006 Opmerking: Gepubliceerd op http://www.viviancms.nl Inhoud 1 Inleiding...3 1.1 Contactformulier

Nadere informatie

clublogo! Het vernieuwde MijnHudito augustus 2015!

clublogo! Het vernieuwde MijnHudito augustus 2015! clublg! Het vernieuwde MijnHudit augustus 2015! Inhud!! Krte uitleg van alle mgelijk menupties:! Menupties bij Ik " dia 3! Menupties bij Club " dia 4-6! Menupties bij Team " dia 7-8!! Detail uitleg van

Nadere informatie

QlikView, eenvoudig in gebruik

QlikView, eenvoudig in gebruik QlikView, eenvudig in gebruik Inhud Algemeen... 3 Gren Wit - Grijs... 3 Directe en indirecte zekmgelijkheden... 4 Vrijheid in analyseren... 5 Slim selecteren, de rechter muisknp... 6 De Menubalk... 9 Telichting

Nadere informatie

Bijzondere Richtlijn Keuringen online webshops

Bijzondere Richtlijn Keuringen online webshops Bijzndere Richtlijn Keuringen nline webshps Telichting tetsing Keuringsraad t.b.v. nline webshps De Keuringsraad hanteert een aangepast tetsingssysteem t.b.v. nline webshps gezien de grtte (aantal prducten)

Nadere informatie

Instructie extra inlogstap

Instructie extra inlogstap In deze instructie wrdt uitgelegd: welk middel (tken) je kunt gebruiken als tweede inlgstap; he je dit middel registreert en vervlgens activeert. 1. Keuze tken Instructie extra inlgstap Sms; nadat je met

Nadere informatie

INSTRUCTIES - PSA ANTWERP - GUIDELINES

INSTRUCTIES - PSA ANTWERP - GUIDELINES eprtal Super user Als super gebruiker beheert u de gegevens van het bedrijf. U kan nieuwe gebruikers tevegen en bepaalde rllen aan de gebruikers tekennen. Beheer mijn bedrijf De super gebruiker beheert

Nadere informatie

Toetsen omzetten van Word naar Wintoets 4.0

Toetsen omzetten van Word naar Wintoets 4.0 WinTets Tetsmzetting - Uitgeverij De Rde Planeet 2012 Tetsen mzetten van Wrd naar Wintets 4.0 Veel ude tetsen zijn ntwikkeld binnen Micrsft Wrd. Dr ze m te zetten naar een itembank binnen WinTets, kunnen

Nadere informatie

IMPACTXRM CRM TIME GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)

IMPACTXRM CRM TIME GEBRUIKERSHANDLEIDING. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50) IMPACTXRM CRM TIME GEBRUIKERSHANDLEIDING IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 inf@impactxrm.cm Herzien 12.09.2016 Inhud Inhud... 1 IMPACTXRM Time Algemene infrmatie... 2 Gebruikersvrkeuren...

Nadere informatie

FORM A CHAIN TO SAFEGUARD CHILDREN TECHNISCHE HANDLEIDING. Co-funded by the Prevention of and Fight against Crime Programme of the European Union

FORM A CHAIN TO SAFEGUARD CHILDREN TECHNISCHE HANDLEIDING. Co-funded by the Prevention of and Fight against Crime Programme of the European Union FORM A CHAIN TO SAFEGUARD CHILDREN TECHNISCHE HANDLEIDING 1 INHOUDSTABEL HANDLEIDING VOOR TRAINERS EN TRAINEES 1. HOE MAAK IK EEN NIEUWE ACCOUNT AAN... 5 2. HOE LOG IK IN MET MIJN ACCOUNT... 5 3. HOE LOG

Nadere informatie

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor

In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor Formulieren In dit document wordt uitleg gegeven over de inrichting van formulieren binnen Trajectplanner voor de Functioneel beheerder. Ter verduidelijking zijn op relevante onderdelen eveneens schermvoorbeelden

Nadere informatie

Belangrijke mededeling voor gebruikers van een nieuwe CampusShop laptop.

Belangrijke mededeling voor gebruikers van een nieuwe CampusShop laptop. Instructie sftware dwnlad CampusShp.be Belangrijke mededeling vr gebruikers van een nieuwe CampusShp laptp. Heb je een vlledige versie van het Micrsft Office prgramma gekcht? Verwijder vr het installeren

Nadere informatie

v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website

v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website v.1.30 Genkgo Handleiding Webshop Applicatie Producten verkopen op uw website Inhoud Voordat u begint...3 Het instellen van uw webshop...4 Verkoper gegevens...4 Tenaamstelling... 4 Adres... 4 Contactgegevens...

Nadere informatie

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken

BBB BikeBoard: Zo hoort een fiets applicatie te werken BBB BikeBard app BBB BikeBard: Z hrt een fiets applicatie te werken Na het intrduceren van Bluetth sensren en een vernieuwende smartphnehuder vrig jaar, knden we eigenlijk niet anders dan k een fietsapplicatie

Nadere informatie

HANDLEIDING E-CATALOGUE

HANDLEIDING E-CATALOGUE HANDLEIDING E-CATALOGUE VOOR DE ROL AANVRAGER 1 / 18 GEBRUIKSVOORWAARDEN Rechten De FOD Persneel en Organisatie behudt alle rechten (waarnder auteursrechten, merkrechten en ctrien) met betrekking tt deze

Nadere informatie

Inleiding. Met onderstaande link kom je op de inlogpagina. Inloggen Webportal Mekano

Inleiding. Met onderstaande link kom je op de inlogpagina. Inloggen Webportal Mekano Inleiding Mekan maakt gebruik van Web Prtals waar de pdrachtgevers p in kunnen lggen. De Web Prtal biedt de mgelijkheid m rsters en pdrachten in te zien. Tevens is het via de Web Prtals mgelijk m de weekstaten

Nadere informatie

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder

Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Korte praktische handleiding Inschrijf systeem Markten georganiseerd door de HOB Den Helder Voor Ambulante handelaren en niet leden HOB: Algemene opmerking gehele website: U kunt pas klikken op een tekst

Nadere informatie

Checklist: Website testen

Checklist: Website testen Checklist: Website testen Klant URL Naam werknemer Prject Manager Datum Hertel be.hertel.cm(s18.rdekiwi.nl) Rick in t Veld Paul Kegel 18-03-2015 Op de dag van plevering is de website klaar m getest te

Nadere informatie

Pyonkee App Inleiding

Pyonkee App Inleiding Pynkee App Inleiding Inhudspgave 1 Bendigdheden... 1 2 Delstellingen... 1 3 Pynkee app... 1 3.1 Installatie van Pynkee app... 1 3.2 Terminlgie... 1 3.3 Gebruik van Pynkee app... 2 3.4 Juw eerste Pynkee

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Handleiding BestelPlus

Handleiding BestelPlus Handleiding BestelPlus Handleiding BestelPlus BakeFive 1 Inhudspgave Inleiding... 3 BestelPlus in vgelvlucht... 3 Besteladviezen:... 3 Bestellingen:... 3 Starten van BestelPlus... 4 Menustructuur BestelPlus...

Nadere informatie

handleiding 2008/2009

handleiding 2008/2009 handleiding 2008/2009 Online digitale foto s plaatsen en delen met familie en vrienden INHOUD Hoofdstuk 1 1.1 Aanmelden 2 1.2 Album aanmaken 2 1.2.1 Klassiek foto s plaatsen 2 1.2.2 Geavanceerd foto s

Nadere informatie