Beschrijving S-Flex Orderimport

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beschrijving S-Flex Orderimport"

Transcriptie

1 Beschrijving S-Flex Orderimprt Versie 2.3 januari 2014 Het prgramma S-Flex Orderimprt is een prgramma m verkprders (en eventueel k klanten en artikelen) in te kunnen lezen in SnelStart. Het prgramma is primair bedeld vr kppelingen met webwinkels, maar kan k wrden gebruikt dr bijvrbeeld branchesftware die zelf geen kppeling met de SnelStart Integratie (Gateway) willen schrijven. De in te lezen gegevens dienen te wrden aangeleverd in een XML-dcument, waarvan de definitie is beschreven in het dcument S-Flex Orderimprt - XML specificatie v2.2.pdf. Vereisten Om het prgramma bruikbaar te maken, zijn de vlgende zaken vereist: De laatste versie van SnelStart SnelStart Integratie (Gateway) XML-dcument f Excel-bestand met de rders Bevat rders, rderregels en (ptineel) klanten en artikelen; De definitie van het dcument is vastgelegd in het bestand S-Flex Orderimprt - XML specificatie v2.2.pdf In plaats van XML kan k Excel wrden gebruikt. Neem hiervr als basis dan het bestand S-Flex Orderimprt Excel sjabln.xltx De dcumentatie kan wrden gedwnlad van het vlgende adres: Installatie Het installatiebestand kan wrden gedwnlad vanaf het vlgende adres: Start het installatiebestand en vlg de stappen m het prgramma te installeren.

2 Instelling kppeling SnelStart Als u het prgramma vr het eerst start, kmt u direct p het tabblad. Imprtlcatie Bij imprtlcatie kunt u een keuze maken m aan te geven vanaf welke plaats u de xml-bestanden wilt imprteren. Bestand: met deze keuze kunt u steeds vr het imprteren zelf het te imprteren bestand selecteren. Map: wijs vervlgens rechts van de keuze de map aan waar uw imprtbestanden kmen te staan. Dit is erg handig als de bestanden altijd in een vaste map p uw cmputer f netwerk kmen, bijvrbeeld bij een exprt vanuit een ander prgramma. Bij het imprteren heft u vervlgens de map niet meer aan te wijzen. Na het (succesvl) imprteren wrden de bestanden autmatisch verwijderd, m z dubbel inlezen te vrkmen. FTP: hier kunt u een FTP-server pgeven m de rders van in te lezen. Dit is de aangewezen keuze als uw webshp van elke rder een XML-bestand klaarzet in een mapje p de webserver. U kunt ze dan met z weinig mgelijk handelingen de rders imprteren. Een vrbeeld van de FTP-instellingen:

3 Pakket: hierbinnen kunt u kiezen vr één van de gekppelde standaard webshps, zals mijnwinkel en ShpFactry. Na deze keuze kunt u via de knp Instellingen pakket de verder bendigde instellingen uitveren die specifiek vr dit pakket van belang zijn. Dit is verder uitgewerkt in een eigen handleiding per pakket. Kppeling SnelStart Hier geeft u de instellingen p vr kppeling van het prgramma met uw SnelStart administratie. 1. Keuze MDB (Access) f SQL Kies hier welk type administratie u gebruikt. U kunt dit terugvinden in de titelbalk van SnelStart. Onderstaand een afbeelding van een MDB-administratie (de standaard): Indien MDB ga verder bij 2, indien SQL ga verder bij Indien MDB: a. Administratiemap: Kies de map waarin de administratie staat die u wilt kppelen. U det dit dr p het knpje achter het veld te klikken. b. Administratienaam: Selecteer de naam van de administratie uit de keuzelijst. 3. Indien SQL: a. SQL Server: Klik p het pijltje aan de rechterkant p de beschikbare SQL servers weer te geven. U kunt k de naam van uw SQL server rechtstreeks inveren in het veld. b. Administratie: Als u een geldige SQL server hebt geselecteerd f ingeverd, kunt u hier p het pijltje klikken m de beschikbare databases p die server weer te geven. Ok hier kunt u eventueel de naam van de administratie rechtstreeks in het veld inveren. c. Uw SQL-gebruikersnaam en wachtwrd: het prgramma heeft leesrechten ndig p uw SnelStart administratie. Hiervr kunt u in SnelStart via menu Extra Gebruikersbeheer een nieuwe gebruiker aanmaken, met een sterk wachtwrd. Bijvrbeeld gebruikersnaam = SFlex, wachtwrd = EDI#Snel$tart$2013. Bij deze gebruiker schakelt u het vinkje in. Geeft SnelStart een futmelding bij het pslaan, dan is vaak het wachtwrd niet cmplex/sterk geneg. 4. SnelStart Lgin De gegevens waarmee in SnelStart wrdt aangemeld m de vrraadmutaties uit te veren. a. Gebruiker: dit is de naam van de SnelStart-gebruiker waardr de vrraadmutaties wrden gedaan. Deze gebruiker met in SnelStart dus rechten hebben m vrraadmutaties uit te veren. Standaard staat hier Beheerder. b. Wachtwrd: het wachtwrd van de hiervr bedelde SnelStart-gebruiker. Dit is het wachtwrd dat u k gebruikt m in te lggen in SnelStart. Cntrleer de kppeling Klik p de knp m de ingegeven instellingen vr de kppeling met SnelStart te cntrleren.

4 Algemeen Autmatisch Interval vr autmatisch inlezen: hier kunt u instellen p welk interval het prgramma autmatisch cntrleert f er nieuwe rders klaarstaan. Vr een interval van vijf minuten vult u hier dus in 0:05:00. Vr een interval van een uur stelt u 1:00:00 in, en vr elke 30 secnden: 0:00:30 Opstarten met Windws: in cmbinatie met vrgaande ptie is het handig m deze in te schakelen. S-Flex Orderimprt wrdt dan direct pgestart als u inlgt p Windws, zdat het autmatisch inlezen p de achtergrnd direct lpt. Verkpen Standaard verkpsjabln: In het imprtbestand kan de naam van het verkpsjabln (bijv. Verkpen f Webrder ) wrden meegegeven. Als dit daarin niet is vastgelegd, kiest S-Flex Orderimprt het sjabln dat is vastgelegd in het veld Standaard verkpsjabln Betalingskenmerk uniek: als deze ptie is aangevinkt, wrdt van de in te lezen rder gecntrleerd f het rdernummer al vrkmt in SnelStart als Betalingskenmerk (S-Flex Orderimprt plaatst het externe rdernummer in het veld Betalingskenmerk) Alleen artikelcde + aantal: Als deze ptie is aangevinkt, wrden mschrijvingen en prijzen uit de webwinkel genegeerd. Dit is van tepassing als u de prijzen en afspraken ged in SnelStart hebt vastgelegd, en de webwinkel bijv. vral gebruikt als bestelsysteem.

5 Artikelen Standaard mzetgrep: is er in het imprtbestand bij de artikelen geen mzetgrep pgegeven, dan wrdt deze grep gebruikt. Verwerking: u kunt hier kiezen vr Tevegen f Tevegen en bijwerken. Met alleen Tevegen, wrden alleen de artikelgegevens verwerkt van nieuwe artikelen (nbekende artikelcdes). Dit garandeert dat elk artikel kan wrden ingelezen, en dat u tegelijkertijd de mschrijvingen en andere gegevens binnen SnelStart naar wens kunt aanpassen. Klanten Herkenning: hier geeft u aan he S-Flex Orderimprt een klant met pzeken in SnelStart. Als er meerdere klanten wrden gevnden die aan de herkenningscriteria vlden, wrdt een futmelding gegeven, m te vrkmen dat nbedeld een verkeerde klant wrdt gebruikt f verschreven. U kunt kiezen vr de vlgende mgelijkheden: Klantnummer De klantcde uit het XML-bestand (f uit de webshp) met gelijk zijn aan die in SnelStart, anders wrdt een nieuwe klant aangemaakt. adres Het prgramma zekt eerst naar klanten waar het algemene adres gelijk is aan dat van de webshp/xml. Wrdt daar niets gevnden, dan wrdt gezcht binnen de factuur- adressen (Aan en CC) Klantnummer f adres Als het klantnummer niet wrdt gevnden, zekt het prgramma naar het adres zals hierbven beschreven. adres en Verzendpstcde Het prgramma zekt naar klanten waar én het adres (zals hierbven beschreven), én de pstcde van het vestigingsadres (verzendpstcde) vereenkmen met de imprtbrn. Deze ptie wrdt gebruikt als u meerdere klanten met hetzelfde adres hebt. Klantnummer f ( adres en Verzendpstcde) Als het klantnummer niet wrdt gevnden, wrdt gezcht vlgens hierbven beschreven: adres en Verzendpstcde.

6 Verwerking: u kunt hier kiezen vr Tevegen f Tevegen en bijwerken. Met alleen Tevegen, wrden alleen de gegevens verwerkt van nieuwe klanten (nbekende klantcdes/ adressen, zie Herkenning). Dit garandeert dat vr elke klant een rder kan wrden aangemaakt, en dat u tegelijkertijd de gegevens binnen SnelStart naar wens kunt aanpassen. Standaard staat deze ptie p Tevegen en bijwerken, vanuit de filsfie dat adresgegevens uit de rder altijd actueler zijn dan uit SnelStart. Kies vr alleen Tevegen als u bijvrbeeld de webwinkel als bestelsysteem gebruikt vr vaste klanten. Uw licentie activeren Klik p de knp (rechts nderin het scherm) m een (nieuw) licentiebestand te kunnen inladen. Na het selecteren van een bestand verschijnt de naam van de licentiehuder links nderin. Het prgramma gebruiken Activeer het tabblad Imprteren (als de instellingen zijn ingevuld wrdt deze autmatisch geactiveerd bij het starten van het prgramma). Vr het imprteren van de gegevens met u het vlgende den: 1) Selecteer het imprtbestand via het knpje achter in het veld: dit is alleen van tepassing als u bij Instellingen imprtbrn als type Bestand hebt pgegeven. 2) Imprteren: klik p de knp m de imprtprcedure uit te veren. Infrmatie Tijdens het imprteren wrdt de Infrmatie-tabel gevuld met status-infrmatie ver de imprt.

Beschrijving S-Flex Voorraadimport

Beschrijving S-Flex Voorraadimport Beschrijving S-Flex Vrraadimprt --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 3.1 januari 2014 Het prgramma S-Flex Vrraadimprt is een prgramma

Nadere informatie

Handleiding S-Flex Barcode

Handleiding S-Flex Barcode Handleiding S-Flex Barcde Inhud 1. Het prgramma... 3 1.2 Vereisten... 3 2. Installatie... 3 3. Instellingen kppeling SnelStart... 3 3.1 Cntrleer de kppeling... 5 3.2 Uw licentie activeren... 5 4. Gebruik...

Nadere informatie

Beschrijving S-Flex Barcode

Beschrijving S-Flex Barcode Beschrijving S-Flex Barcde --------------------------------------------------------------------------------------------------- Versie 2.1 januari 2014 Aan de slag Het prgramma S-Flex Barcde is een prgramma

Nadere informatie

E- mailadressen uit QBS exporteren naar uw website.

E- mailadressen uit QBS exporteren naar uw website. E- mailadressen uit QBS exprteren naar uw website. STAP 1: Maak een crrect selectie van uw klanten die u wenst te benaderen (bv. Particulieren) A) Klik bvenaan p Selecties B) Selecteer hier als: Tabel:

Nadere informatie

CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49

CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49 2013 Quadrant Sftware B.V. CONVERSIE VAN QUEEN 3 OF 4 NAAR QUEEN 5.49 Dit dcument beschrijft de cnversie van een Queen-administratie van release 3 f 4 naar Queen 5.49. De cnversie van een dergelijke administratie

Nadere informatie

Backorders: deellevering, nalevering en reservering

Backorders: deellevering, nalevering en reservering Backrders: deellevering, nalevering en reservering Als eerste beschrijven we de mgelijkheden van SnelStart!Backrder. Vervlgens kmen de aanpassingen in vensters aan bd. Als laatste treft u stappenplannen

Nadere informatie

Handleiding Installatie App4Sales

Handleiding Installatie App4Sales Handleiding Installatie App4Sales Downloaden en Installeren Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht wordt uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Zodra het

Nadere informatie

Instructie formulierenmodule

Instructie formulierenmodule Instructie frmulierenmdule De frmulierenmdule is een uitgebreide mdule en maakt het mgelijk m bepaalde infrmatie van gebruikers p een gestandaardiseerde manier binnen te krijgen per e-mail. Denk aan een

Nadere informatie

QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT

QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT QUICKSTART WEBSHOP SYSTEEM GARDEN CONNECT Deze Quickstart biedt u als gebruiker van het webshp systeem van Garden Cnnect een handreiking bij de meest belangrijke stappen tijdens het pzetten en beheren

Nadere informatie

Handleiding voor de online PO wijzer

Handleiding voor de online PO wijzer Handleiding vr de nline PO wijzer Via de e-mail die u van ns gekregen heeft, kunt u inlggen p de site van de nline PO wijzer. Daar vindt u de pagina van uw schl die u drlpend kunt actualiseren. Inhudspgave

Nadere informatie

Documentatie voor update BHIwin 9.01

Documentatie voor update BHIwin 9.01 Dcumentatie vr update BHIwin 9.01 1. Elektrnische BTW-aangifte... 3 1.1 Algemeen.... 3 1.2 Tepassing in prgramma... 3 1.3 Instellen map... 4 2. Aankpfactuur Factr aftrekbaar... 5 3. Rapprtenbeheer... 6

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3

Inhoudsopgave... 1. 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2. 2 Woningen beheren... 3. 2.1 Een nieuwe woning invoeren... 3 Inhudspgave Inhudspgave... 1 1 Aanmelden als nieuwe gebruiker... 2 2 Wningen beheren... 3 2.1 Een nieuwe wning inveren... 3 2.2 Wijzigen bjectgegevens... 5 2.3 Aanbdpagina eigen website...... 5 2.4 Eigen

Nadere informatie

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam

Instructies Trefpunt besloten website wijkgemeente I Alblasserdam Instructies Trefpunt beslten website wijkgemeente I Alblasserdam U heeft zjuist een accunt aangemaakt p het beslten deel van de website van wijkgemeente 1 (f u wilt uw prfiel bewerken). Hiernder vindt

Nadere informatie

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort

Inrichten van OTIB-skillsmanager in het kort Verkrte Handleiding Versie Beheerder Januari 2013 Inrichten van OTIB-skillsmanager in het krt OTIB-skillsmanager is een instrument waarmee leidinggevenden en medewerkers functinerings-, berdelings- f ntwikkelingsgesprekken

Nadere informatie

Analytische boekhouding

Analytische boekhouding Analytische Bekhuding Analytische bekhuding 1 Vrbereiding... 2 1.1 Dssier instellingen... 2 1.2 Analytische rekeningen maken... 3 2 Analytisch beken... 4 2.1 Kppeling... 5 2.2 Bekingsvrstellen (mdellen)...

Nadere informatie

Gebruik Quality Manager

Gebruik Quality Manager Gebruik Quality Manager Versie 002 Datum uitgifte 2014-01-01 Gebruikershandleiding QM Versie : 002 Pagina : 1 van 15 Gebruikershandleiding Quality Manager Het Labratrium van Aqualysis maakt gebruik van

Nadere informatie

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord.

Tips Digiduif. 1. U logt in op digiduif met uw e-mail adres en wachtwoord. Tips Digiduif 1. U lgt in p digiduif met uw e-mail adres en wachtwrd. 2. U kiest de knp instellingen. Op de vlgende pagina s kunt u allerlei zaken invullen en aanpassen die bij uw accunt hren. Tevens zit

Nadere informatie

Handleiding Site to Edit Modules Vergadering & Forum

Handleiding Site to Edit Modules Vergadering & Forum THAR Design Kipbmweg 15 7636 RC AGELO E-mail: inf@thar.nl Website: www.thar.nl KvK nummer: 08165396 BTW nummer: NL8186.22.416.B01 Rekeningnummer: 45.09.80.59 Handleiding Site t Edit Mdules Vergadering

Nadere informatie

Windows 7. In Windows 7 vind je rechts onderaan, bij het klokje, een icoontje voor draadloze netwerken.

Windows 7. In Windows 7 vind je rechts onderaan, bij het klokje, een icoontje voor draadloze netwerken. Windws 7 Eduram p Windws 7 Vraf 1. Laat Windws je draadlze netwerken beheren We gaan ervan uit dat je je draadls netwerk beheerd wrdt dr Windws. Dit is niet altijd het geval - bijvrbeeld met de Juniper

Nadere informatie

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0

Handleiding Opmaken fiche 281.50 Versie 2.0 Versie 2.0 1. Inleiding... 3 2. Vrbereidende werkzaamheden... 3 2.1. Algemene rekeningen... 3 2.2. Leveranciersfiches... 4 3. Het pstellen van de fiches... 6 3.1. Het vrbereidingsprgramma... 6 3.2. Het

Nadere informatie

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone

Handleiding van de Bibliotheek: e-books lezen via de app op je tablet of smartphone Handleiding van de Biblitheek: e-bks lezen via de app p je tablet f smartphne Biblitheek.nl, versie 3.1 september 2014 Inhudspgave Inleiding 3 1. Het aanmaken van een webaccunt 4 2. Een e-bk lenen m te

Nadere informatie

Handleiding HvA WebDisk

Handleiding HvA WebDisk Handleiding HvA WebDisk Met HvA WebDisk kun je altijd en veral waar je een internetaansluiting hebt bij je hme-en grepsmappen. Als je een dcument bewerkt, sla deze dan p je lkale PC p. Vervlgens kun je

Nadere informatie

Medittashop. Medittashop.nl. Handleiding X. Handleiding bestelmodule. Medittashop.nl/slimvoorraadbeheer

Medittashop. Medittashop.nl. Handleiding X. Handleiding bestelmodule. Medittashop.nl/slimvoorraadbeheer Medittashp Medittashp.nl Handleiding X Handleiding bestelmdule Medittashp.nl/slimvrraadbeheer Inhud 1. Inrichten vrraadruimte 2. Inlggen nline bestelmdule 3. Inveren van de vrraadlijst a. met behulp van

Nadere informatie

Werkinstructie fix-update installeren Multivers Groothandel

Werkinstructie fix-update installeren Multivers Groothandel Werkinstructie fix-update installeren Multivers Grthandel Inhud 1 INLEIDING... 3 2 VOORBEREIDINGEN... 3 3 FIX DOWNLOADEN... 4 4 FIX INSTALLEREN... 6 5 BEKENDE PROBLEMEN... 9 Lgres Business Slutins B.V.

Nadere informatie

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012

Stappenplan BTW-verhoging van 19 naar 21% per 1 oktober 2012 Stappenplan BTW-verhging van 19 naar 21% per 1 ktber 2012 Supprt ID: 57354 Versies: AccuntView Windws Dit stappenplan hebt u ndig m uw administraties in AccuntView gereed te maken vr het nieuwe BTW-percentage.

Nadere informatie

Handleiding Installatie XML

Handleiding Installatie XML Handleiding Installatie XML Downloaden en Installeren Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht wordt uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Zodra het bestand

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Medewerker Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw leidinggevende vr te bereiden. U wrdt gevraagd

Nadere informatie

Handleiding S-Connect XML import en export

Handleiding S-Connect XML import en export Handleiding S-Connect XML import en export Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 4 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart 4 2.3.

Nadere informatie

Documentatie voor update SNDwin 12.20

Documentatie voor update SNDwin 12.20 Dcumentatie vr update SNDwin 12.20 I. Verbeteringen... 3 1. Definitieve afrekening... 3 2. Wizard.dc... 3 3. Landcde klanten/leveranciers... 3 II. Gebuwen... 4 1. Tabel gebuwen... 4 III. Klanten... 6 1.

Nadere informatie

In dit document worden de verschillende componenten beschreven.

In dit document worden de verschillende componenten beschreven. COMPONENTEN In dit dcument wrden de verschillende cmpnenten beschreven. 1. Actieblkcmpnent Open het menu van een cmpnentenmap en kies de ptie Veg Geef in het vlgende scherm een naam p vr het actieblk en

Nadere informatie

Handleiding Code 95 Check voor werkgevers

Handleiding Code 95 Check voor werkgevers Handleiding Cde 95 Check vr werkgevers Op Cde 95 Check kunt u zich als werkgever registreren. Nadat de registratie vltid is kunt u de naschlingsuren en pleidingen van uw chauffeurs registreren (eventueel

Nadere informatie

Migratie internet-favorieten naar nieuw profiel

Migratie internet-favorieten naar nieuw profiel Migratie internet-favrieten naar nieuw prfiel Wanneer je verschillende brwsers gebruikt, en daarin een aantal favrieten hebt pgeslagen kan je deze met nderstaande prcedure migreren naar je nieuwe prfiel.

Nadere informatie

Handleiding S-Flex EDI

Handleiding S-Flex EDI Handleiding S-Flex EDI Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Eerste keer opstarten: databaselocatie 4 3. Instellingen 5 3.1. Koppeling SnelStart 5 3.2. Koppeling

Nadere informatie

Handleiding waarnemingen invoeren via Verspreidingsatlas.nl

Handleiding waarnemingen invoeren via Verspreidingsatlas.nl Handleiding waarnemingen inveren via Verspreidingsatlas.nl Het inveren van lsse waarnemingen en FLORON streeplijsten is nu ng gemakkelijker via de nline waarnemingen inver p Verspreidingsatlas. Hiernder

Nadere informatie

Online aanvraagformulier voor het aanvragen van artikelen, boeken en/of proefschriften: Erasmus MC-medewerkers

Online aanvraagformulier voor het aanvragen van artikelen, boeken en/of proefschriften: Erasmus MC-medewerkers Online aanvraagfrmulier vr het aanvragen van artikelen, beken en/f prefschriften: Erasmus MC-medewerkers Nieuw accunt aanmaken : Via de website van de Medische Biblitheek: Kies aan de rechterkant vr Quicklink

Nadere informatie

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, DEALERS GEZOCHT

Veel leesplezier, en neemt u vooral contact met ons op voor uw vragen en opmerkingen, DEALERS GEZOCHT Nieuwsbrief Lente 2010 Meneer, Mevruw, Geachte klant, Het is lente! Eindelijk, de zn is weer terug in ns land! Een lang winterseizen ligt achter de rug, de plannen zijn gemaakt, en de tijd van actie is

Nadere informatie

INSTALLATIEGIDS DC SHARE *******************************

INSTALLATIEGIDS DC SHARE ******************************* INSTALLATIEGIDS DC SHARE ******************************* INHOUD 1. Vrbereiding...1 2. Installeer DC Share met behud van Persnlijke Mappen...2 3. Gebruik DC Share met behud van Persnlijke Mappen...9 4.

Nadere informatie

Verzoek handmatige mutatie BRON mbo

Verzoek handmatige mutatie BRON mbo Verzek handmatige mutatie BRON mb Versie: 3.0 Datum: juli 2017 Auteur: DUO (afdeling EC/KLC) Status: Definitief Inhudspgave OVER DE INSTRUCTIE... 3 INDIENEN VERZOEK HANDMATIGE MUTATIE... 4 FOUTMELDINGEN

Nadere informatie

Disclaimer voor gebruik: momenteel werkt de app alleen online, u heeft internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken.

Disclaimer voor gebruik: momenteel werkt de app alleen online, u heeft internetverbinding nodig om de app te kunnen gebruiken. Handleiding snapp de ext Disclaimer vr gebruik: mmenteel werkt de app alleen nline, u heeft internetverbinding ndig m de app te kunnen gebruiken. Inhud De app installeren Machtigingen Aanmelden en registreren

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie. Lijsten

Ovinob. Opleidingsweek Digitale toepassingen Bibliotheekportalen. Handleiding. Mijn Bibliotheek-Administratie. Lijsten Ovinb Opleidingsweek 2016 Digitale tepassingen Biblitheekprtalen - Handleiding Mijn Biblitheek-Administratie Lijsten Ovinb - Opleidingsweek 2016 - Digitale tepassingen BibPrtalen 1 Inhudspgave Inhudspgave

Nadere informatie

Belangrijke mededeling voor gebruikers van een nieuwe CampusShop laptop.

Belangrijke mededeling voor gebruikers van een nieuwe CampusShop laptop. Instructie sftware dwnlad CampusShp.be Belangrijke mededeling vr gebruikers van een nieuwe CampusShp laptp. Heb je een vlledige versie van het Micrsft Office prgramma gekcht? Verwijder vr het installeren

Nadere informatie

URBAIN Frequently Asked Questions

URBAIN Frequently Asked Questions URBAIN Frequently Asked Questins FAQ PER RUBRIEK 1. ALGEMEEN... 2 1.1 Tegang tt de tepassing URBAIN...2 1.2 Beheer van de tegang dr de gemeenteverantwrdelijke...2 2. LOGIN PROBLEMEN... 4 2.1 LOGIN : identificatie

Nadere informatie

SIN-Online docentenhandleiding

SIN-Online docentenhandleiding SIN-Online dcentenhandleiding In deze handleiding wrdt u uitgelegd he u kunt inlggen p SIN-Online en de vlgende functies kunt gebruiken: Channelberichten, berichten plaatsen vr studenten. Flders, bestanden

Nadere informatie

Telling GON-leerlingen Buitengewoon Basis- en Secundair onderwijs.

Telling GON-leerlingen Buitengewoon Basis- en Secundair onderwijs. Telling GON-leerlingen Buitengewn Basis- en Secundair nderwijs. Vanaf wis@d versie 3.7.0 Het GON (geïntegreerd nderwijs) is een samenwerking tussen het gewn nderwijs en het buitengewn nderwijs. Het is

Nadere informatie

Handleiding BestelPlus

Handleiding BestelPlus Handleiding BestelPlus Handleiding BestelPlus BakeFive 1 Inhudspgave Inleiding... 3 BestelPlus in vgelvlucht... 3 Besteladviezen:... 3 Bestellingen:... 3 Starten van BestelPlus... 4 Menustructuur BestelPlus...

Nadere informatie

Handleiding. Algemeen. Update

Handleiding. Algemeen. Update Handleiding Algemeen Update Nieuwstraat 86, 3590 Diepenbeek - t. 011 360 360 - f. 011 360 369 BTW BE 0441.752.054 - KBC 450-0622771-87 - www.adslut.be 1 Inhud 1. Del van dcument... 2 2. Vrvereisten...

Nadere informatie

Vervoersmanagement Online

Vervoersmanagement Online Verversmanagement Online Instructie uder / verzrger Aanvragen leerlingenverver Versie 7.7 1 Inleiding Van harte welkm bij Verversmanagement Online. Verversmanagement Online is één van de tls die Publiek

Nadere informatie

Handleiding S-Connect WerkbonApp

Handleiding S-Connect WerkbonApp Handleiding S-Connect WerkbonApp Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 4 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart 4 2.3. Koppeling

Nadere informatie

SSO. Live@edu Op het Zernike College. 18-01-2011 A van der Drift P Spitzers P ten Raa

SSO. Live@edu Op het Zernike College. 18-01-2011 A van der Drift P Spitzers P ten Raa SSO Live@edu Op het Zernike Cllege 18-01-2011 A van der Drift P Spitzers P ten Raa Inleiding SSO staat vr Single Sign-On, dat wil zeggen: eenmalig aanmelden. Zals de titel duidelijk maakt is deze SSO bedeld

Nadere informatie

Accept Financieel 3.2 build xxx aanpassingen t.o.v Accept Financieel 3.1 build 113

Accept Financieel 3.2 build xxx aanpassingen t.o.v Accept Financieel 3.1 build 113 Accept Financieel 3.2 build xxx aanpassingen t..v Accept Financieel 3.1 build 113 Technisch: - Visual Dataflex 15.1 ipv 14.1 versie - Cdejck 13.4.0 ipv 12.1.0 - Kppeling met Excel lpt nu via FLEXCOM2 ipv

Nadere informatie

1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1.2 2 INLEIDING... 2.1. 2.1 Voorwoord... 2.1 2.2 Colofon... 2.2 3 INSTALLATIE ARCGIS 9.2... 3.1

1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1.2 2 INLEIDING... 2.1. 2.1 Voorwoord... 2.1 2.2 Colofon... 2.2 3 INSTALLATIE ARCGIS 9.2... 3.1 1 INHOUDSOPGAVE 1 INHOUDSOPGAVE... 1.2 2 INLEIDING... 2.1 2.1 Vrwrd... 2.1 2.2 Clfn... 2.2 3 INSTALLATIE ARCGIS 9.2... 3.1 3.1 Installatie vrige versie ArcGIS ngedaan maken... 3.1 3.2 Installatie ArcGIS

Nadere informatie

Stap 1 - Het selecteren van de catalogusindeling

Stap 1 - Het selecteren van de catalogusindeling Galvan biedt u de mgelijkheid m p de Galvan website geheel naar eigen inzicht een prductcatalgus samen te stellen. U bepaalt zelf wat de indeling van deze catalgus met zijn en welke artikelen u in de catalgus

Nadere informatie

Handleiding. Handleiding Basecamp Pagina 1

Handleiding. Handleiding Basecamp Pagina 1 Handleiding Handleiding Basecamp Pagina 1 Vrwrd Recentelijk heeft mijnheer Garmin beslten m een nieuwe set geactualiseerde kaarten p de markt te brengen vr de Zum-serie (meest gebruikte navigatietestel

Nadere informatie

Handleiding. Filterbox installatie

Handleiding. Filterbox installatie Handleiding Filterbx installatie Inhudspgave 1. Aansluiten van de Kliksafe filterbx 2 2. Instellen van de Kliksafe filterbx ruter 3 3. Algemeen 3 4. Online! 4 Handleiding Filterbx installatie - mei 2014

Nadere informatie

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015

Werkinstructie. Contractering Huisartsen 2015 Werkinstructie Cntractering Huisartsen 2015 Belangrijkste pmerkingen met betrekking tt de digitale cntractering U sluit uw cntract af via de website van DSW. U lgt in met uw individueel VeCZ certificaat,

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Handleiding S-Connect Mijnwebwinkel Boekhouding

Handleiding S-Connect Mijnwebwinkel Boekhouding Handleiding S-Connect Mijnwebwinkel Boekhouding Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 4 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart

Nadere informatie

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert.

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert. Winkel uitleg In dit hfdstuk prberen we u uit te leggen he nze webshp functineert. He u kunt winkelen in nze webshp; He u uw 'winkelmandje' kunt bekijken; He u een f meerdere prducten kunt bestellen; Wat

Nadere informatie

Toetsen omzetten van Word naar Wintoets 4.0

Toetsen omzetten van Word naar Wintoets 4.0 WinTets Tetsmzetting - Uitgeverij De Rde Planeet 2012 Tetsen mzetten van Wrd naar Wintets 4.0 Veel ude tetsen zijn ntwikkeld binnen Micrsft Wrd. Dr ze m te zetten naar een itembank binnen WinTets, kunnen

Nadere informatie

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen

Handleiding Klantaccordering digitaal uren accorderen Handleiding Klantaccrdering digitaal uren accrderen Wat is digitaal accrderen? Talenten van Maandag veren hun gewerkte uren, zakelijk gereden kilmeters en verhead uren (ziekte, verlf, studie uren e.d.)

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING WEB-BVB

GEBRUIKERSHANDLEIDING WEB-BVB GEBRUIKERSHANDLEIDING WEB-BVB Inhudspgave ALGEMEEN 3 Infrmatie ver Web-BVB 3 Wat is Web-BVB? 3 Systeemeisen 3 Bereikbaarheid Web-BVB 3 Gebruikersrllen 4 STAPSGEWIJZE INSTRUCTIE 5 Inlggen 5 Inlggen 5 Wachtwrd

Nadere informatie

Een schone installatie van Windows 10 uitvoeren met een hulpprogramma

Een schone installatie van Windows 10 uitvoeren met een hulpprogramma Een schne installatie van Windws 10 uitveren met een hulpprgramma Let p: Vr het installeren van Windws 10 pr is enige cmputerkennis ndig, laat het bij twijfel ver aan een expert. Wij zijn niet aansprakelijk

Nadere informatie

Handleiding S-Connect Shopfactory

Handleiding S-Connect Shopfactory Handleiding S-Connect Shopfactory Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 3 2.1. Meerdere profielen 3 2.2. Koppeling SnelStart 4 2.3. Koppeling

Nadere informatie

Handleiding S-Connect WooCommerce Order

Handleiding S-Connect WooCommerce Order Handleiding S-Connect WooCommerce Order Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 4 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart 4 2.3.

Nadere informatie

Format handleiding jaarconsult Diabetes

Format handleiding jaarconsult Diabetes Frmat handleiding jaarcnsult Diabetes Inhudspgave 1. Inleiding... 2 2. Wrkflw jaarcnsult diabetes... 2 3. Instructie stap vr stap jaarcnsult Diabetes... 3 3.1. Inlggen in Caresharing Cllab... 3 3.2 Bestaande

Nadere informatie

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses

Handleiding Inschrijven bedrijfsteam. Ride for the Roses Handleiding Inschrijven bedrijfsteam Ride fr the Rses Hiernder tref je een handleiding vr het inschrijven van een bedrijfsteam. Vr wie? De persn die de inschrijving vr de Ride fr the Rses vr het bedrijf

Nadere informatie

Trainingsopgaven Basistraining Evenementen Scouts Online

Trainingsopgaven Basistraining Evenementen Scouts Online Trainingspgaven Basistraining Evenementen Scuts Online Inhudspgave 1 Vrbereidingspgaven... 3 1.1 E-mailadres aanpassen... 3 1.2 Testfuncties tevegen... 3 2 Basispgaven... 4 2.1 Nieuw evenement aanmaken...

Nadere informatie

Vervoersmanagement Online

Vervoersmanagement Online 1 Verversmanagement Online Instructie uder / verzrger Aanvragen leerlingenverver Versie 7.7 2 Inleiding Van harte welkm bij Verversmanagement Online. Verversmanagement Online is één van de tls die Publiek

Nadere informatie

Documentatie voor update SNDwin 12.40

Documentatie voor update SNDwin 12.40 Dcumentatie vr update SNDwin 12.40 I. Verbeteringen... 3 1. Test bij definitief afrekenen... 3 2. Tellers wissen nmgelijk... 3 3. Cntrle rekeningstelsel... 3 4. Ingave factuur - herberekenen... 4 5. Afbeken

Nadere informatie

Handleiding HvA-data. Rapport Bekostiging. Versie 0.3

Handleiding HvA-data. Rapport Bekostiging. Versie 0.3 Handleiding HvA-data Rapprt Bekstiging Versie 0.3 Rapprt Bekstiging Inhud 1. REVISIEOVERZICHT... 3 2. BEHEER VAN DE HANDLEIDING... 3 2.1 Uitgangspunten rapprt... 3 2.2 Del van het rapprt... 3 2.3 Brnsystemen...

Nadere informatie

Handleiding ZorgMail Exquise

Handleiding ZorgMail Exquise Handleiding ZrgMail Exquise VANAD Envatin is een handelsnaam van ENOVATION B.V. Alle rechten vrbehuden. Niets uit deze uitgave mag wrden penbaar gemaakt f verveelvudigd, pgeslagen in een data verwerkend

Nadere informatie

Instructie extra inlogstap

Instructie extra inlogstap In deze instructie wrdt uitgelegd: welk middel (tken) je kunt gebruiken als tweede inlgstap; he je dit middel registreert en vervlgens activeert. 1. Keuze tken Instructie extra inlgstap Sms; nadat je met

Nadere informatie

S-Connect Magento Order

S-Connect Magento Order S-Connect Magento Order Tijd besparen? Groeit de activiteit in uw webshop? Levert het u veel werk op om de orders over te nemen in SnelStart? Dan heeft S for software de oplossing. S-Connect is door S

Nadere informatie

Het ArcGIS Online organisatieportaal beheren

Het ArcGIS Online organisatieportaal beheren Het ArcGIS Online rganisatieprtaal beheren ArcGIS Online is een nline GIS-platfrm, ntwikkeld dr Esri Inc. In dit hfdstuk wrdt aandacht besteed aan de inrichting en het beheer van het ArcGIS Online Organisatie

Nadere informatie

Installatie Procedure Solid Edge ST10 NODELOCKED LICENTIE

Installatie Procedure Solid Edge ST10 NODELOCKED LICENTIE Installatie Prcedure Slid Edge ST10 NODELOCKED LICENTIE Mcht u niet weten wat vr type licentie u heeft, neem dan cntact met ns p vrdat u aan de installatie begint. Deze handleiding kan k gebruikt wrden

Nadere informatie

HvNwebdesign.nl gebruikershandleidingen: Microsoft Outlook 2010 instellen voor gebruik met uw HvNwebdesign.nl account

HvNwebdesign.nl gebruikershandleidingen: Microsoft Outlook 2010 instellen voor gebruik met uw HvNwebdesign.nl  account HvNwebdesign.nl gebruikershandleidingen: Micrsft Outlk 2010 instellen vr gebruik met uw HvNwebdesign.nl e-mail accunt Revisie: 30-03-2012 Inhudspgave: 1. Vrwrd 2. Inleiding 3. Outlk 2010 instellen m e-mail

Nadere informatie

Releasenotes. Stamgilde Development (06) 22 41 97 03 (0847) 11 66 90 info@stamgilde.com www.stamgilde.com

Releasenotes. Stamgilde Development (06) 22 41 97 03 (0847) 11 66 90 info@stamgilde.com www.stamgilde.com Releasentes Stamg Develpment (06) 22 41 97 03 (0847) 11 66 90 inf@stamg.cm www.stamg.cm Stamg, 2000-2008 Stamg Develpment inf@stamg.cm www.stamg.cm Wijzigingsdcument proffice sftware Versie 2.0.5 Nieuwe

Nadere informatie

Handleiding Installatie CCV Shop

Handleiding Installatie CCV Shop Handleiding Installatie CCV Shop Downloaden en Installeren Als u op de downloadlink klikt in het ontvangen e-mailbericht wordt uw internetbrowser geopend en start het downloaden automatisch. Zodra het

Nadere informatie

Verkorte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013

Verkorte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013 Verkrte Handleiding Versie Leidinggevende Januari 2013 Starten met OTIB-skillsmanager OTIB-skillsmanager is een instrument m het gesprek dat u gaat veren met uw medewerker vr te bereiden. U ndigt uw medewerker

Nadere informatie

Handleiding S-Connect Magento Order + Voorraad

Handleiding S-Connect Magento Order + Voorraad Handleiding S-Connect Magento Order + Voorraad Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 4 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart

Nadere informatie

Prospectbeheer : Te exporteren adressen

Prospectbeheer : Te exporteren adressen Prspectbeheer : Te exprteren adressen 2 Inhudstafel 1. Inleiding: Te exprteren adressen p3 2. Wat verstaan we nder een gekwalificeerd adres? p4 2.1 Particulier=eindklant 2.2 Bestuurder verbnden aan een

Nadere informatie

Opstarten met UiTPAS

Opstarten met UiTPAS Opstarten met UiTPAS Inhud Aanmaak UiTid... 2 Activiteit in UiTdatabank inveren... 3 Kansentarief ingeven en punten sparen... 7 De terugbetaling... 9 Cntact... 9 Aanmaak UiTid Om tegang te krijgen tt de

Nadere informatie

Handleiding Import / Export module

Handleiding Import / Export module Handleiding Imprt / Exprt mdule 2009-2011 Cpyright Asperin Hsting bv Del van deze handleiding De mdules van Asperin kunnen p velerlei manieren ingesteld wrden m daarmee ptimaal aan te sluiten bij de specifieke

Nadere informatie

Handleiding S-Connect Magento Order - Voorraad

Handleiding S-Connect Magento Order - Voorraad Handleiding S-Connect Magento Order - Voorraad Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 3 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart

Nadere informatie

Handleiding: Mobiele werkplekken

Handleiding: Mobiele werkplekken Handleiding: Mbiele werkplekken [Java] Auteur: Afdeling autmatisering Versie 1.3 Laatste wijziging: 09-10-2006 Lcatie: U:\Handleiding-cag-java.dc Handleiding: Mbiele werkplekken 1. Inhudspgave 1. Inhudspgave...

Nadere informatie

INSTRUCTIES - PSA ANTWERP - GUIDELINES

INSTRUCTIES - PSA ANTWERP - GUIDELINES eprtal Super user Als super gebruiker beheert u de gegevens van het bedrijf. U kan nieuwe gebruikers tevegen en bepaalde rllen aan de gebruikers tekennen. Beheer mijn bedrijf De super gebruiker beheert

Nadere informatie

Handleiding S-Connect ShopFactory Order

Handleiding S-Connect ShopFactory Order Handleiding S-Connect ShopFactory Order Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 4 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart 4 2.3.

Nadere informatie

Pc vertraagd Pc vervuild

Pc vertraagd Pc vervuild Pc vertraagd Pc vervuild Heb je last van een sterk vertraagde pc f heb je last van vervelende Tlbars f krijg je aanbiedingen die je liever je vruw niet laat zien f is de startpagina van je webbrwser(s)

Nadere informatie

Handleiding online aanmelden RMA voor klanten

Handleiding online aanmelden RMA voor klanten Handleiding nline aanmelden RMA vr klanten Versin: 3.4 Date: 17-07-2013 Actemium Mercurin 24B 6903 PZ Zevenaar Tel.: +31(0)316 585 100 Fax: +31(0)316 585 101 http://www.actemium.nl/plssingen/supply_chain_slutins/

Nadere informatie

clublogo! Het vernieuwde MijnHudito augustus 2015!

clublogo! Het vernieuwde MijnHudito augustus 2015! clublg! Het vernieuwde MijnHudit augustus 2015! Inhud!! Krte uitleg van alle mgelijk menupties:! Menupties bij Ik " dia 3! Menupties bij Club " dia 4-6! Menupties bij Team " dia 7-8!! Detail uitleg van

Nadere informatie

GEBRUIKSAANWIJZING. U moet beschikken over het rekenprogramma Microsoft Excel versie 97 of hoger om dit rekenblad te kunnen gebruiken.

GEBRUIKSAANWIJZING. U moet beschikken over het rekenprogramma Microsoft Excel versie 97 of hoger om dit rekenblad te kunnen gebruiken. I.Alvrens te beginnen GEBRUIKSAANWIJZING U met beschikken ver het rekenprgramma Micrsft Excel versie 97 f hger m dit rekenblad te kunnen gebruiken. Installatie Opdat het rekenblad zu functineren is er

Nadere informatie

Handleiding S-Connect

Handleiding S-Connect Handleiding S-Connect WerkbonApp Tijd besparen? Heeft u verkoopmedewerkers in de buitendienst? En Ondervind u veel last van het overtypen van geschreven orders? Dan biedt S- Connect de oplossing. Verwerk

Nadere informatie

Format handleiding werklijsten

Format handleiding werklijsten Frmat handleiding werklijsten Inhudspgave 1. Inleiding... 2 2. Werklijsten... 2 2.1 WERKLIJSTEN OPZOEKEN... 2 2.2 WERKLIJSTEN PER VERSCHILLENDE CATEGORIE... 3 3. Filters... 6 3.1 FILTERS TOEPASSEN... 7

Nadere informatie

Handleiding S-Connect Order - Voorraad

Handleiding S-Connect Order - Voorraad Handleiding S-Connect Order - Voorraad Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 3 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart 4 2.3.

Nadere informatie

Instructiekaart. Een webquest maken op basis van een Google Sites sjabloon. zelfstandig leren. 1 Inloggen of aanmelden

Instructiekaart. Een webquest maken op basis van een Google Sites sjabloon. zelfstandig leren. 1 Inloggen of aanmelden Instructiekaart Datum pmaak: 18 maart 2013 ICT zelfstandig leren Aard Een webquest maken p basis van een Ggle Sites sjabln Om niet van een lege Ggle Site te meten vertrekken werd in een sjabln de structuur

Nadere informatie

De voorkant De klantmodule bestaat uit een serie stappen die hij moet nemen om tot een bestelling te komen

De voorkant De klantmodule bestaat uit een serie stappen die hij moet nemen om tot een bestelling te komen Prjectmschrijving In het krt Er met een webshp gemaakt wrden, waarp autbanden verkcht wrden. De klant wrdt met een srt wizard dr zijn bestelling heen genmen. De beheerder krijgt bij iedere bestelling een

Nadere informatie

Handleiding S-Connect Shopfactory Order - Voorraad

Handleiding S-Connect Shopfactory Order - Voorraad Handleiding S-Connect Shopfactory Order - Voorraad Inhoud 1. Het programma 3 1.1. Vereisten 3 1.2. Downloaden en installeren 3 2. Instellingen S-Connect 4 2.1. Meerdere profielen 4 2.2. Koppeling SnelStart

Nadere informatie

HANDLEIDING PADLET UCLL. JOKE JORISSEN Informatica economie

HANDLEIDING PADLET UCLL. JOKE JORISSEN Informatica economie HANDLEIDING PADLET UCLL 2017 JOKE JORISSEN Infrmatica ecnmie Inhudspgave 1 Algemene infrmatie... 2 2 Een accunt aanmaken... 2 3 Een nieuw dcument aanmaken... 2 3.1 Lay-ut en instellingen aanpassen... 3

Nadere informatie