ALGEMENE VOORWAARDEN. 4.2 Betaling van een workshop geschiedt contant bij aanvang van de workshop.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN. 4.2 Betaling van een workshop geschiedt contant bij aanvang van de workshop."

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN 1. BEGRIPPEN 1.1. Ademcirkel: praktijk vr yga en Ademcaching, is schriftelijk gevestigd aan de Tienderweg EN Heythuysen en is geregistreerd in het Kamer van Kphandelsregister nder nummer Algemene Vrwaarden: deze dr Ademcirkel gehanteerde algemene vrwaarden, welke zijn gepubliceerd en te dwnladen p de website van Ademcirkel: Leskaart: een lesblk waarin met recht heeft p 10 ygalessen met een geldigheid van elf weken f twaalf weken bedeld als in artikel Onksten: geldelijke vergeding vr deelname aan een wrkshp f vr het vlgen van een ademcaching traject. Deze nksten staan vraf vermeld p de website en/f wrden via een persnlijke mail aangegeven. 1.5 Deelnemer: degene die ygalessen f een wrkshp wenst te vlgen c.q. een ademcaching traject wenst te vlgen bij Ademcirkel. 1.6 Website: website van Ademcirkel Wrkshp: een dr Ademcirkel gerganiseerde wrkshp, anders dan een ygales. 1.8 Ademcaching: De cachings activiteitenzijn verklarend en gericht p gezndheid, en persnlijke ntwikkeling en bewustzijn. De Klant past deze ntwikkeling naar eigen keuze te. 2. TOEPASSELIJKHEID 2.1 De Algemene Vrwaarden zijn bij uitsluiting van tepassing p alle ygalessen, wrkshps en ademcaching bij Ademcirkel. Dr deelname aan een ygales c.q. wrkshp c.q ademcaching verklaart de Deelnemer zich akkrd met de tepasselijkheid van deze Algemene Vrwaarden. 2.2 Ademcirkel kan deze Algemene Vrwaarden van tijd tt tijd wijzigen. De laatste versie van de Algemene Vrwaarden is altijd de geldende versie en is steeds beschikbaar p de Website van Ademcirkel. Eventuele wijzigingen van de Algemene Vrwaarden zullen vraf per nieuwsbrief f mail wrden aangekndigd. 3. LESBLOK YOGA 3.1 Deelnemers kunnen lessen vlgen met een leskaart f lsse lessen. Deelnemers met een leskaart gaan vr wanneer de Deelnemer de les wenst te vlgen wanneer de grep vl is. 3.2 Een leskaart kmt tt stand p het mment dat Ademcirkel het inschrijffrmulier heeft ntvangen en het verschuldigde bedrag is vldaan. Dat is het mment waarp de Algemene Vrwaarden van kracht zijn. 3.3 Een leskaart is elf weken geldig vr de Reguliere Ygalessen en twaalf weken vr de lessen Yga p de Stel. 4. BETALING, PRIJSWIJZIGING EN ANNULERING YOGA EN WORKSHOPS 4.1 Betaling van een leskaart geschiedt cntant f per bank bij aanvang van het blk. 4.2 Betaling van een wrkshp geschiedt cntant bij aanvang van de wrkshp.

2 4.3 De geldende prijzen vr Lessen, Wrkshps staan altijd p de Website van Ademcirkel. Ademcirkel behudt zich het recht vr de prijzen van de lessen, wrkshps te wijzigen. Eventuele wijzigingen wrden vraf aangekndigd via de website en de nieuwsbrief f een persnlijke mail. 4.4 Vakantiestp Ygalessen: Leskaarten kunnen per kalenderjaar drie weken p pauze gezet wrden. De vakantiestp dient de eerste van de betreffende maand per aan inf@ademcirkel.nl te wrden drgegeven m van kracht te gaan in de betreffende kalendermaand. Wil een Deelnemer tijdens de vakantiestp tch een ygales kmen vlgen dan, betaalt de Deelnemer het bedrag van een les vlgens de Leskaart. 4.5 Bij eerdere beëindiging van een leskaart wrdt er geen restitutie van het lesgeld verstrekt. Bij bijznderheden zal er persnlijk verleg mgelijk zijn. 4.6 Een prefles Yga is gratis. 4.7 Een lsse les geeft recht p één les en wrdt bij aanvang van de les vldaan. Het geldende tarief vr ene lsse Les staat vermeld p de Website. 4.8 Ademcirkel behudt zich het recht vr m bij uitblijven van de betaling de leskaart van de betreffende Deelnemer p te schrten tt de betaling is vldaan. 4.9 Onksten vr een wrkshp wrden vr aanvang van de wrkshp cntant vldaan Een Deelnemer kan deelnemen aan een Wrkshp nadat deze zich vraf bij Ademcirkel heeft ingeschreven en de nksten heeft betaald. Inschrijving geschiedt via de Website Een Deelnemer is gegarandeerd van een plek vr de wrkshp na de bevestiging via de mail dr Ademcirkel. Deelname is gegarandeerd na betaling van het verschuldigde bedrag Betaling van de Wrkshp: Vr deelname aan een Wrkshp met vrafgaand aan de te vlgen Wrkshp betaald wrden. Betaling geschiedt cntant bij aanvang van de Wrkshp Annulering deelname aan de Wrkshp: Tt 24 uur vr de geplande Wrkshp kan de Deelnemer kstels annuleren. Dit kan per aan inf@ademcirkel.nl 4.15 Indien de Deelnemer zijn inschrijving vr de Wrkshp binnen 24 uur vr de geplande Wrkshp annuleert, wrdt geen geld terugbetaald Annulering Wrkshp: Ademcirkel behudt zich het recht m znder pgaaf van reden de geplande Wrkshp te annuleren. Indien de Wrkshp dr Ademcirkel geannuleerd wrdt, ntvangt de Deelnemer het vlledig betaalde bedrag terug. 5. LESROOSTER YOGALESSEN EN WORKSHOPS 5.1 Het actueel geldende lesrster staat p de Website Ademcirkel behudt zich het recht vr het lesrster p elk mment te wijzigingen. Eventuele wijzigingen wrden, vr zver mgelijk, vraf aangekndigd p de Website en/f in per Ademcirkel behudt zich het recht vr m een geplande ygales te annuleren. Wrdt een Les geannuleerd dr verhindering van de dcent dan zal deze les achter de leskaart wrden tegevegd. Mcht dit aan de rde zijn, wrdt de Deelnemer tijdig p de hgte gebracht. 5.3 Tijdens de schlvakanties en de feestdagen is er een aangepast lesrster f vervallen de lessen. Deze dagen wrden vraf aankndigen tijdens de Les en/f in de nieuwsbrief.

3 5.4 Wrkshp rster: Het geldende, actuele Wrkshp Rster staat altijd p de Website. Ademcirkel behudt zich het recht m het rster p elk mment te wijzigen. Eventuele wijzigingen wrden vr zver mgelijk, vraf aangekndigd per , via de nieuwsbrief en/f p de website. 6. ADEMCOACHING 6.1 Ademcirkel zal de dr haar te leveren diensten naar beste inzicht en vermgen uitveren. Uitgangspunten hierbij zijn dat Ademcirkel handelt vanuit deskundigheid en integriteit en dat het belang van de Deelnemer centraal staat. Op alle caching trajecten is berepsgeheim van tepassing. 6.2 De caching activiteiten zijn gericht p gezndheid, en persnlijke ntwikkeling en bewustzijn. De Deelnemer past deze ntwikkeling naar eigen keuze te. Ademcirkel kan daarm geen garantie vr succes geven f instaan vr de mate waarin deze dienstverlening bijdraagt aan het dr de Deelnemer gestelde del. 6.3 Infrmatieverstrekking en acceptatie Deelnemers van Ademcirkel dienen alle gegevens die ndig zijn vr een gede uitvering van de pdracht vrafgaand aan de pdracht aan Ademcirkel te verstrekken Ademcirkel behudt zich het recht vr een Deelnemer niet, dan wel nder beperkende vrwaarden vr Deelnemer c.q. begeleiding te accepteren. Wanneer het kennismakingsgesprek/ intakegesprek met de Deelnemer hierte aanleiding geeft, zal Ademcirkel de Deelnemer daarvan p de hgte stellen. 6.4: Afmelding afspraken Wanneer een Deelnemer niet kan kmen p een afspraak dient de Deelnemer dat minimaal 24 uur vr de afspraak dr te geven Wanneer de Deelnemer later dan 24 uur van te vren afzegt f niet verschijnt p de afspraak wrden de vlledige gemaakte ksten vr die afspraak in rekening gebracht bij de Deelnemer. 6.5 BETALING Vr een caching dient achteraf betaald te wrden via de bank. De nksten vr een ademsessie staan vermeld p de Website en wrden vraf aan de Deelnemer bekend gemaakt via f in een persnlijk gesprek Betalingen dienen plaats te vinden binnen 14 dagen na factuurdatum Indien na het verstrijken van deze termijn ng geen (vlledige) betaling is ntvangen, ntvangt de Deelnemer een herinnering. 7. HUISREGELS 7.1 Alle Deelnemers dienen de huisregels van Ademcirkel in acht te nemen. Je bent verantwrdelijk vr je eigen gezndheid en welzijn: respecteer tijdens de les je grenzen. Als er (medische) bijznderheden zijn waar de dcent rekening mee kan huden, vermeld dat dan p je inschrijffrmulier.

4 Als je twijfelt f yga geschikt vr je is vanwege gezndheidsprblemen, verleg dan eerst met je arts en/f behandelaar en vervlgens met de dcent. Wanneer je klachten(anders dan bekend) hebt, geef dit dan vr de les aan zdat de dcent hiermee rekening kan huden. Bij klachten kan het zijn dat je bepaalde hudingen beter niet kunt den f aangepast! Ben je zwanger geef het dr aan je dcent. Wanneer je vragen hebt n.a.v. de les f klachten na de les, geef dit a.u.b. aan. Infrmeer bij de dcent wanneer een efening niet duidelijk is. Ben je als deelnemer afwezig, meld je dan minimaal een halve dag van te vren af. Gebeurt dit niet dan zal de les van je blk wrden afgeschreven. Wil je graag p een ander dagdeel dan nrmaal de les vlgen, geef dit s.v.p. tijdig aan. Graag p tijd in de les aanwezig zijn, minimaal vijf minuten vr aanvang van de les. Telefns stil/uit tijdens de les (uitznderingen verleggen). Teruggave van het lesgeld f het pschuiven van je lessen is helaas niet mgelijk. Aan- en/f pmerkingen? Ik luister graag. Deze Huisregels gelden k vr deelname aan een Wrkshp f het vlgen van een Ademcaching traject vr zver van tepassing. Geniet van je ygalessen, je Wrkshp f een Ademcaching! 7.2 Ademcirkel behudt zich het recht vr Deelnemers die naar haar mening de huisregels, zals genemd in 7.1, niet naleven de tegang tt Ademcirkel te ntzeggen en de leskaart van de betreffende Deelnemer te beëindigen znder restitutie van reeds betaald lesgeld. 8. AANSPRAKELIJKHEID 8.1 Het vlgen van ygales(sen) c.q. een wrkshp, c.q. een ademcaching traject en het meebrengen van eigen spullen/eigendmmen, geschiedt p eigen risic van de Deelnemer. Ademcirkel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid vr lichamelijk en/f geestelijk letsel, verlies f schade verband hudende met het vlgen van yga les(sen), wrkshps f ademsessie. 8.2 De betreffende dcent is gediplmeerd en gecertificeerd en draagt de verantwrding vr het verzrgen van yga lessen van kwaliteit. Tch bestaat er altijd de kans een blessure/klacht p te lpen tijdens een ygales, een wrkshp f een ademcaching traject. Dr deelname aan een ygales, wrkshp f ademcaching traject bij Ademcirkel aanvaardt de Deelnemer dit risic p een blessure/klacht. De Deelnemer mag cntact pnemen met Ademcirkel indien hij/zij een blessure/klacht heeft pgelpen m samen te bekijken wat er aangereikt kan wrden de blessure te verminderen en m het risic p een blessure/klacht te verminderen.

5 9. PERSOONSGEGEVENS 9.1 Ademcirkel verzamelt persnsgegevens van de Deelnemers vr het bijhuden van haar ledenbestand en vr de administratie en infrmatiedeleinden. Ademcirkel gaat zrgvuldig m met deze verzameling van persnsgegevens en neemt daarbij het bepaalde in de Wet bescherming Persnsgegevens in acht. 9.2 Ademcirkel gebruikt de in artikel 9.1 genemde persnsgegevens nder meer m de Deelnemers p de hgte te brengen van nder meer activiteiten van Ademcirkel, eventuele wijzigingen in het lesrster, en eventuele wijzigingen in de algemene vrwaarden. Indien de Deelnemer geen prijs stelt p het ntvangen van cmmunicatie van Ademcirkel, kan dat wrden medegedeeld via aan: inf@ademcirkel.nl. De nieuwsbrief verschijnt maximaal één maal per maand. 9.3 Ademcirkel verstrekt de persnsgegevens van de Deelnemers nit znder vrafgaande schriftelijke testemming van de Deelnemer aan derden. 10. KLACHTENPROCEDURE 10.1 Klachten aangaande de prducten van Ademcirkel kunnen schriftelijk wrden tegeznden aan: Ademcirkel t.a.v. Els Sleutels Tienderweg EN Heythuysen f per aan: inf@ademcirkel.nl ter attentie van Els Sleutels Ademcirkel bevestigt de ntvangst, en daarmee de behandeling, van de klacht schriftelijk aan de indiener Klachten wrden z spedig mgelijk dch binnen tien werkdagen na de bevestiging van ntvangst inhudelijk beantwrd Er vindt dan verleg plaats ver he er in redelijkheid vr gezrgd kan wrden dat de klacht verhlpen wrdt. Een klacht wrdt altijd vertruwelijk behandeld. Een klacht zal binnen een termijn van 1 maand zijn afgehandeld. Als er een langere tijd ndig is m nderzek te den, wrdt de klant hiervan direct p de hgte gebracht. Het uitstel wrdt tegelicht en er wrdt een indicatie aangegeven wanneer uitsluitsel gegeven kan wrden. 11. TOEPASSELIJK RECHT EN GESCHILLENBESLECHTIGING 11.1 Op de Algemene Vrwaarden is uitsluitend Nederlands recht van tepassing De taalvering bij Ademcirkel is Nederlands. PRIVACY BELEID Bescherming persnsgegevens Praktijk Ademcirkel neemt de privacy van persnsgegevens zeer serieus. Uw persnlijke gegevens wrden uitsluitend gebruikt vr tezending van de nieuwsbrief en desgewenst relevante infrmatie en verder tezending van die betrekking heeft p de dienst die u afneemt bij Ademcirkel.

6 Eerbiediging van de persnlijke levenssfeer wrdt beschuwd als een essentiële vrwaarde vr een menswaardig bestaan en als een van de grndslagen van nze rechtsrde. Eenieder heeft recht p bescherming tegen de ngebreidelde vergaring, bewerking en verspreiding van zijn persnsgegevens. Ademcirkel nderschrijft bvenstaande stelling van het Cllege Bescherming Persnsgegevens, verantwrdelijk vr nafhankelijke naleving van de Wet Bescherming Persnsgegevens. In de Wet Bescherming Persnsgegevens is bepaald dat persnsgegevens uitsluitend vr welbepaalde delen mgen wrden verwerkt. Ademcirkel gebruikt de dr u verstrekte persnsgegevens vr de vlgende deleinden: Ten beheve van de vrbereiding en uitvering van de dienst tussen u en Ademcirkel; Om u te kunnen infrmeren ver relevante prducten en diensten, waarnder begrepen cmmunicatie in het kader van lyaliteitsacties (bijvrbeeld bij nieuwsbrieven); Uw adres wrdt gebruikt vr het tezenden van de nieuwsbrief, maximaal één maal per maand. Vr de crrespndentie die ndig is met betrekking tt de ygalessen, de wrkshps f het ademcaching traject waar u aan deelneemt. Vr prductntwikkeling en het verkrijgen van infrmatie vr ptimalisering van nze dienstverlening (bijvrbeeld bij wijzigingen van nze website); Ter vrkming, bestrijding en afhandeling van fraude. Uw gegevens wrden bewaard zlang u deelneemt aan de ygalessen, wrkshps f een ademcaching traject bij Ademcirkel. En zlang uw gegevens bewaard meten wrden dr Ademcirkel als bepaald dr een verheidsinstantie zals bijvrbeeld de Belastingdienst. Het dssier dat vr u is aangelegd mag u te allen tijde inzien. Ademcirkel zal nimmer infrmatie verstrekken aan derden znder schriftelijk verzek aan de Deelnemer. Indien Ademcirkel persnsgegevens verwerkt ten einde u te interesseren vr activiteiten, kunt u hiertegen te allen tijde kstels verzet aantekenen. Ademcirkel zal deze verwerking dan terstnd beëindigen. Uw verzeken en verzet dient u te sturen aan: inf@ademcirkel.nl De inhud van deze pagina kan znder aankndiging wijzigen. Raadpleeg daarm regelmatig deze infrmatie zdat u nze website steeds gebruikt nder aanvaarding van de meest actuele privacyregels.

Kracht door balans Biofeedback opleiding

Kracht door balans Biofeedback opleiding Algemene vrwaarden De algemene vrwaarden zijn van tepassing p iedere aanbieding en fferte van, alsmede elke vereenkmst tussen Kracht dr balans, vertegenwrdigd dr Mevr. drs. D.M. Matt, hierna te nemen:

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleiding DansCoaching

Algemene Voorwaarden Opleiding DansCoaching Algemene Vrwaarden Opleiding DansCaching 1. Algemeen 1.1. Degene die met de Opleiding DansCaching (verder te nemen: ODC) een vereenkmst aangaat, wrdt verder student genemd. 1.2. Deze leveringsvrwaarden

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden trainingen Edunova

Algemene voorwaarden trainingen Edunova Algemene vrwaarden trainingen Edunva Edunva Meddsestraat 47 Winterswijk Artikel 1. Definities Opdrachtgever: de natuurlijke persn f rechtspersn, met wie een vereenkmst met betrekking tt deelname aan een

Nadere informatie

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw

Aanmeldformulier voor Partnerschap Vernieuwing Bouw Aanmeldfrmulier vr Partnerschap Vernieuwing Buw ALGEMENE GEGEVENS OVER DE ORGANISATIE 1. Naam van de rganisatie 2. Ingangsdatum partnerschap 3. Cntactgegevens algemeen Pstbusnummer Pstcde + plaats Straatnaam

Nadere informatie

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9

Privacy Policy. Privacy Policy WO=MEN, Dutch Gender Platform april 2018 Pagina 1 van 9 Privacy Plicy WO=MEN, Dutch Gender Platfrm (WO=MEN) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

M A R I J E D E G R O O T G R O O T I N H R

M A R I J E D E G R O O T G R O O T I N H R Pauline Siebers Caching A A N M E L D I N G H E R F S T A C T I E 2 0 1 5 Dank vr je interesse in nze aanbieding! We willen startende ndernemers niet alleen fcus maar k slagkracht meegeven. Daarm wrdt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v.

Algemene Voorwaarden Stepwise b.v. Algemene Vrwaarden Stepwise b.v. Artikel 1. Begripsbepalingen In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: Opdrachtnemer: Stepwise bv te Bemmel Opdrachtgever De natuurlijke persn f rechtspersn die met

Nadere informatie

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten

Verwerking van persoonsgegevens van patiënten of cliënten Privacy Plicy Dit is de Privacy plicy van het Centrum vr Beweging en Therapie te Eindhven (hierna te nemen: CBT f het CBT ). Het CBT hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze

Nadere informatie

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft:

1. Lid: onder een lid wordt verstaan een bij Pennyplace ingeschreven particulier of ZZP-er / bedrijf die / dat als doel heeft: ALGEMENE VOORWAARDEN VAN PENNYPLACE VOOR LEDEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene Vrwaarden... 2 Artikel

Nadere informatie

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder:

Wanneer u onze juridische hulp inschakelt, worden de gegevens die u verstrekt door ons vastgelegd. Wij verzamelen gegevens waaronder: PRIVACYVERKLARING Altadvcaten Met deze privacyverklaring infrmeren wij u nder meer ver welke srt persnsgegevens wij verzamelen, waarvr uw gegevens wrden verwerkt en welke rechten u heeft. Wanneer u nze

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE

PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE PRIVACY VERKLARING VAN BEAUTYSALON ANKE Eenmanszaak Beautysaln Anke is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Anke de Vries is de cördinatr gegevensbescherming

Nadere informatie

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement

Definitieve versie d.d. 24 mei Privacy statement Definitieve versie d.d. 24 mei 2018 Privacy statement Prcedure: MT/DB besluit d.d. 24 mei 2018 He gaat Rentree met gegevens m Binnen Rentree wrdt gewerkt met diverse gegevens van huurders, medewerkers

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Algemene voorwaarden opleidingen Plein C

Algemene voorwaarden opleidingen Plein C Algemene vrwaarden pleidingen Plein C 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Algemene vrwaarden: deze algemene vrwaarden. 2. Cursuscntract: de specifieke afspraken die gelden vr

Nadere informatie

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen

Privacyreglement. 1. Begripsbepalingen Privacyreglement Inleiding Bij het adviseren ver en het afsluiten van financiële prducten f diensten vragen wij veel vertruwelijke infrmatie van klanten. Klanten van Drieklank pensienairs meten ervan uit

Nadere informatie

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname en verklaring van vertrouwelijkheid. I. Voorwaarden voor deelname Vrwaarden vr deelname en verklaring van vertruwelijkheid I. Vrwaarden vr deelname 1- De "Prijs Karel Van Miert vr Studenten" wrdt uitgereikt aan een student(e) aan één van de hgeschlen f universiteiten

Nadere informatie

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

Persoonsgegevens van klanten worden door Apollon Travel verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en): PRIVACY POLICY Aplln Travel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met persnsgegevens. Wij

Nadere informatie

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6

GOA Publiek. Privacy statement. 1 van 6 GOA Publiek Privacy statement 1 van 6 Inhudspgave Inleiding... 3 Inhudspgave... 2 1. Persnsgegevens die wij verwerken... 4 2. Bijzndere en/f gevelige persnsgegevens die wij verwerken... 4 3. Met welk del

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0)

4. Deze Privacy Policy was laatst bijgewerkt op 23/05/2018. FOODSERVICE ALLIANCE l Kastelein 50 B-2300 Turnhout Belgium T +32(0) P R I V A C Y P O L I C Y 1. Deze privacy plicy ( Privacy Plicy ) regelt de verwerking van juw persnsgegevens als een nderdeel van juw gebruik van nze Website (de Website ) en de diensten die daarmee verband

Nadere informatie

Diezerplein CT Zwolle m

Diezerplein CT Zwolle m Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr WeerZin Supervisie & Caching,, 8021 CT Zwlle, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 05082961, hierna te nemen: WeerZin Supervisie & Caching.

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT SBO BERNISSE

PRIVACYREGLEMENT SBO BERNISSE PRIVACYREGLEMENT SBO BERNISSE Evaluatiedatum : 10-06-2018 Bestemd vr: Iedereen Dcumentbeheerder: Secretariaat Versie:1 Privacyreglement SBO Bernisse De Wet bescherming persnsgegevens (WBP) is p 1 september

Nadere informatie

De Yogazaak - Algemene voorwaarden

De Yogazaak - Algemene voorwaarden De Yogazaak - Algemene voorwaarden 1. Begrippen 1. Aanbetaling: een percentage van de Yogareis prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Yogareis geldt. 2. Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende

Nadere informatie

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

VERKLARING. Inzake gegevensverwerking klanten. Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) VERKLARING Inzake gegevensverwerking klanten Vlgens de Algemene Verrdening Gegevensbescherming (AVG) Deze verklaring inzake gegevensverwerking is van Schnmaakbedrijf L.J. de Vries B.V., gevestigd te Aalsmeer

Nadere informatie

Protocol Informatievoorziening gescheiden ouders

Protocol Informatievoorziening gescheiden ouders Prtcl Infrmatievrziening gescheiden uders De Bellefleur Ddewaard Del van het prtcl Dit prtcl geeft uitleg ver de wijze waarp wij mgaan met de infrmatievrziening vr gescheiden uders. Uitgangspunt is dat

Nadere informatie

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail:

Indien jij na het lezen van dit privacy statement vragen hebt, kun je contact met ons opnemen per e- mail: Privacy Statement Wij respecteren je privacy en verwerken je persnsgegevens altijd in vereenstemming met de tepasselijke regelgeving zals de Algemene verrdening gegevensbescherming (AVG). In dit privacy

Nadere informatie

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden

Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan (even nummers) te Leiden Privacy Reglement Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 (even nummers) te Leiden Vereniging van eigenaars Brahmslaan 22-62 te Leiden hecht veel waarde aan de bescherming van juw persnsgegevens. In

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Privacy -reglement

Privacy -reglement Dit reglement is gebaseerd p de Wet Bescherming Persnsgegevens (augustus 2001), die de Wet persnsregistratie vervangt. 1. Begripsbepalingen 1. Persnsgegevens: elk gegeven betreffende een geïdentificeerde

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Opleiding DansCoaching

Algemene Voorwaarden Opleiding DansCoaching Algemene Vrwaarden Opleiding DansCaching 1. Algemeen 1.1. Degene die met de Opleiding DansCaching (verder te nemen: ODC) een vereenkmst aangaat, wrdt verder student genemd. 1.2. Deze leveringsvrwaarden

Nadere informatie

Aanmeldformulier cursus

Aanmeldformulier cursus Aanmeldfrmulier cursus Cursus Prijs Gegevens Deelnemer Geslacht Achternaam* Vrletter(s)* Repnaam* Man / Vruw Gebrtedatum* Gebrtegemeente* Gebrteland* Burgerservicenummer* Berep / Functie Adresgegevens

Nadere informatie

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert.

In dit hoofdstuk proberen we u uit te leggen hoe onze webshop functioneert. Winkel uitleg In dit hfdstuk prberen we u uit te leggen he nze webshp functineert. He u kunt winkelen in nze webshp; He u uw 'winkelmandje' kunt bekijken; He u een f meerdere prducten kunt bestellen; Wat

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname

1. Wedstrijdvoorwaarden. 2. Wedstrijdperiode. 3. Deelname Wedstrijdvrwaarden Win tickets vr de UEFA Champins League bij Santander vr Paris Saint-Germain versus Manchester United FC Santander Cnsumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvrwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvrwaarden

Nadere informatie

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping

Artikel 5 - De overeenkomst Artikel 6 - Herroepingsrecht Artikel 7 - Kosten in geval van herroeping Algemene Vrwaarden het Anbi register Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van het ANBI register Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities

Algemene Voorwaarden. Artikel 1 Definities Algemene Vrwaarden Dit zijn de Algemene Vrwaarden van Fiets Clinics Nederland, gevestigd: Waalbandijk 20, 6541AJ Nijmegen. Op alle prducten van Fiets Clinics Nederland zijn deze Algemene Vrwaarden van

Nadere informatie

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

FlexLife is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Privacyverklaring FlexLife is verantwrdelijk vr de verwerking van persnsgegevens zals weergegeven in deze privacyverklaring. Persnsgegevens FlexLife verwerkt uw persnsgegevens drdat u gebruik maakt van

Nadere informatie

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar

Privacy Statement Stichting Hulst voor Elkaar Privacy Statement Stichting Hulst vr Elkaar Hulst, 1 juli 2018 Dit is het Privacy Statement van Stichting Hulst vr Elkaar. Om u ged van dienst te zijn en m ns werk z efficiënt en effectief mgelijk uit

Nadere informatie

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer:

Door Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: Algemene Vrwaarden MyOV Dr Datalab B.V. geregistreerd bij de Kamer van Kphandel nder nummer: 59087757 0000 000028408217 Wij verzeken u deze algemene vrwaarden zrgvuldig te lezen. Uw gebruik van de applicatie

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDENN

ALGEMENE VOORWAARDENN ALGEMENE VOORWAARDENN ALGEMENE VOORWAARDEN DEFENITIES De klant: de natuurlijke persn zals vermeld p de vrzijde van dit frmulier die de persnal trainer tegen betaling inhuurt vr advies en begeleiding van

Nadere informatie

3. Lidmaatschap, rittenkaarten en (Privé) lessen

3. Lidmaatschap, rittenkaarten en (Privé) lessen ALGEMENE VOORWAARDEN LESSEN EN WORKSHOPS/CURSUSSEN 1. Begrippen 1.1 rasalila: rasalila is gevestigd te Amsterdam aan de Tweede Kostverlorenkade 67 en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod

Algemene Voorwaarden Artikel 1- Identiteit van de ondernemer Artikel 2 - Toepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbod Algemene Vrwaarden Artikel 1- Identiteit van de ndernemer Trend mda Oudemansstraat 82 1504 KP Zaandam Telefnnummer: (0031) 0623281926 Tussen 09;00 / 17;00 E-mailadres: inf@trendmda.nl KvK-nummer: 54290228

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga.

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Open Yoga gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Open Yoga, www.openyoga.nl zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 Herrepingsrecht

Nadere informatie

- PRIVACYREGLEMENT -

- PRIVACYREGLEMENT - - PRIVACYREGLEMENT - Wij vinden het belangrijk dat de privacy van nze patiënten ged is gebrgd. Dit privacyreglement beschrijft he wij mgaan met uw persnsgegevens, waarnder uw medische gegevens. Als u vragen

Nadere informatie

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang

Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderopvang Klachtenbeleid Stichting KOM Kinderpvang KOM Kinderpvang verzrgt kinderpvang vr kinderen in de leeftijdsgrep 0 tt en met 12 jaar. Alle medewerkers van de stichting zetten zich vlledig in m kwalitatief

Nadere informatie

Bibliotheekreglement

Bibliotheekreglement Biblitheekreglement 1-1-2015 Algemene bepalingen 1. Als in dit reglement gesprken wrdt ver de biblitheek, dan wrden alle vestigingen van de Biblitheek Haarlemmermeer bedeld. 2. De biblitheek is vrij tegankelijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Prestum.nl

Algemene Voorwaarden Prestum.nl Algemene Vrwaarden Prestum.nl Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Tepasselijkheid Artikel 3 - Het aanbd Artikel 4 - De vereenkmst Artikel 5 - Herrepingsrecht Artikel 6 - Ksten in geval van

Nadere informatie

Algemene Leveringsvoorwaarden

Algemene Leveringsvoorwaarden Algemene Leveringsvrwaarden 1. Tepasselijkheid 1.1 Deze algemene vrwaarden zijn van tepassing p alle ffertes en alle vereenkmsten, en de uitvering daarvan, welke dr WaterWerk Training, Caching & Cnsultancy

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt;

1. Ondernemer: de natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt; Algemene Vrwaarden Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; 2. Cnsument: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl:

Algemene voorwaarden Belsimpel.nl: Algemene vrwaarden Belsimpel.nl: Artikel 1 Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: Ondernemer: de natuurlijke f rechtspersn die prducten en/f diensten p afstand aan cnsumenten aanbiedt; Cnsument:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV

Algemene Voorwaarden Webshop Uil VR Solutions BV Algemene Vrwaarden Webshp Uil VR Slutins BV Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af

Stel uw inkomen zeker, sluit een arbeidsongeschiktheidsverzekering af Stel uw inkmen zeker, sluit een arbeidsngeschiktheids af Eindelijk geniet u van een heerlijke skivakantie. En natuurlijk verkmt het u niet, want u bent een ervaren skiër. Maar laat dat ngeluk nu net in

Nadere informatie

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN

OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN OVEREENKOMST VOOR DE VERKORTE STAGE MASTER KUNSTWETENSCHAPPEN - Gegevens rganisatie/ bedrijf Naam:..... Adres maatschappelijke zetel: Ondernemingsnummer: Hierbij vertegenwrdigd dr:... Functie vertegenwrdiger:.....

Nadere informatie

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om:

Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 1. Voor de uitvoering van onze overeenkomst met u en met name om: Privacy plicy WTC De Nieuwenhvespurters (hier bekend als "wij" f "De Nieuwenhvespurters") verzamelt vr een ptimale deelname aan en beleving van nze evenementen persnlijke gegevens van u. We lichten hierbij

Nadere informatie

Privacyreglement Praktijk Herstel

Privacyreglement Praktijk Herstel Praktijk Herstel Stevensweg 83 3319 AJ Drdrecht Privacyreglement Praktijk Herstel 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverleners, Elly van den Berg-IJmker en The van den Berg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Webshop Ginger.

Algemene voorwaarden Webshop Ginger. Algemene vrwaarden Webshp Ginger. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V.

Vrijwilligersbeleid voetbalvereniging N.B.S.V.V. Vrijwilligersbeleid vetbalvereniging N.B.S.V.V. Waarm deze richtlijn? Geen enkele amateur-sprtvereniging kan tegenwrdig ng bestaan znder de inzet en bijdrage van (veel) vrijwilligers. Ok binnen nze vereniging

Nadere informatie

Privacyreglement NFG hulpverlener

Privacyreglement NFG hulpverlener Privacyreglement NFG hulpverlener 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, Ulla Wlters-Prnk handelend nder Verlies en Ruw Kind en Jngere, Kvk nummer: 67578896, te Gruttstraat

Nadere informatie

LOGBOEK van: klas: 1

LOGBOEK van: klas: 1 LOGBOEK van: klas: 1 Inhudspgave Inleiding en inhud van het lgbek Wat is de maatschappelijke stage? Delen van de maatschappelijke stage Waar de je maatschappelijke stage? Kaders waarbinnen de maatschappelijke

Nadere informatie

Wie verkoopt uw huis?

Wie verkoopt uw huis? Wie verkpt uw huis? Accuntnet Verkp Vertruwens Persn Service Accuntnet V V P Service Wie verkpt uw huis? Als u uw huis wilt verkpen, schakelt u k in Spanje een makelaar in. Echter in Spanje geeft men nrmaal

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen:

b) Afhankelijk van de omstandigheden, kunnen wij de volgende categorieën van persoonsgegevens verzamelen: Privacy statement De website www.staatsen.nl is eigendm van Staatsen Executive Search. Staatsen Executive Search hudt zich aan de wettelijke vrschriften met betrekking tt de bescherming van persnsgegevens,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees

Algemene Voorwaarden webshop (h)eerlijk vlees Algemene Vrwaarden webshp (h)eerlijk vlees Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Riemenfactory Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Riemenfactry Inhudspgave: Artikel 1 Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 1 Artikel 3 - Tepasselijkheid... 1 Artikel 4 - Het aanbd... 2 Artikel 5 - De vereenkmst...

Nadere informatie

AANSCHAF EN ACTIVERING

AANSCHAF EN ACTIVERING 1. AANVAARDING Dr de aanschaf, het gebruik f een pging tt gebruik van een Cadeaubn: (a) aanvaardt u en stemt u ermee in dat u aan deze Vrwaarden bent gebnden; en Geeft u een ander testemming uw Cadeaubn

Nadere informatie

Enquête dienstverlening en kosten accountant in primair en voortgezet onderwijs

Enquête dienstverlening en kosten accountant in primair en voortgezet onderwijs Enquête dienstverlening en ksten accuntant in primair en vrtgezet nderwijs Dit nderzek heeft betrekking p de dienstverlening dr uw accuntant in 2010, ver de jaarstukken 2009. 1. In welke categrie valt

Nadere informatie

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten.

Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon die aan Buro Schoolwerk opdracht heeft verstrekt tot het verrichten van diensten. Algemene vrwaarden vr verlening van diensten dr Bur Schlwerk,, 7413 AP, Deventer, ingeschreven bij de Kamer van Kphandel nder nummer 08197183, hierna te nemen: Bur Schlwerk. Artikel 1: Definities In deze

Nadere informatie

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018

HTW. Algemene Voorwaarden voor de webshop van HTW Catering 2018 HTW C A T E R I N G. N L Algemene Vrwaarden vr de webshp van HTW Catering 2018 Artikel 1 - Definities In deze vrwaarden wrdt verstaan nder: 1. Bedenktijd: de termijn waarbinnen de cnsument gebruik kan

Nadere informatie

Stichting Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Klokkenluidersregeling

Stichting Inspecteur Boelensschool Schiermonnikoog Klokkenluidersregeling https://dckinga.magister.net/accunt#/inlggen Stichting Inspecteur Belensschl Schiermnnikg Klkkenluidersregeling 1 Regeling inzake het mgaan met een vermeden van een misstand binnen de Inspecteur Belensschl

Nadere informatie

Privacyreglement. Inleiding

Privacyreglement. Inleiding Privacyreglement Inleiding Bij het adviseren ver en het afsluiten van financiële prducten f diensten vraagt Blkweg Financieel Adviseurs B.V. (Blkweg) veel vertruwelijke infrmatie van klanten. Klanten van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten)

Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Algemene Voorwaarden: de aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op de op de door Positive Lifestyle georganiseerde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer

Algemene Voorwaarden - Equrion Services B.V. Inhoudsopgave: Artikel 1 - Definities. Artikel 2 - Identiteit van de ondernemer Algemene Vrwaarden - Equrin Services B.V. Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel

Nadere informatie

2013-2014. Trainingsinformatieblad nr. 6.4. Coöperatie Baronije UA

2013-2014. Trainingsinformatieblad nr. 6.4. Coöperatie Baronije UA nr. 6.4 Cöperatie Barnije UA 2013-2014 Cöperatie Barnije UA Edisnbaan 16a - 3439 MN NIEUWEGEIN Pstbus 1383-3430 BJ NIEUWEGEIN T: 030-214 80 34 (algemeen) F: 030-214 80 36 E: cntact@barnije.nl KVK: 30283429

Nadere informatie

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2

Inhoud Leveringsvoorwaarden... 2 Inhud Leveringsvrwaarden... 2 DEFINITIES... 2 TOEPASSELIJKHEID... 2 AANBIEDING EN ACCEPTATIE... 3 UITVOERING VAN DE OVEREENKOMST... 3 DUUR EN BEËINDIGING... 4 LEVERING EN LEVERTIJD... 4 OVERMACHT... 5

Nadere informatie

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave:

Algemene voorwaarden picturefix. Download & print de algemene voorwaarden. Inhoudsopgave: Algemene vrwaarden picturefix Dwnlad & print de algemene vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel

Nadere informatie

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING

PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING PRIVACY- EN COOKIEVERKLARING Welkm p de privacy- en ckie verklaring (de Verklaring) van advcatenkantr FlexIEbel (hierna k aangeduid als FlexIEbel, wij, ns en nze). Wij respecteren uw privacy en zijn vastberaden

Nadere informatie

Privacyreglement NFG hulpverlener

Privacyreglement NFG hulpverlener Privacyreglement NFG hulpverlener Versie: 20180502 1. Begripsbepalingen In dit reglement wrdt verstaan nder: De hulpverlener, Esther Relfs handelend nder Praktijk Mirte / Mirte Kids / Mirte in Bedrijf,

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FREELANCERZZPPLACE VOOR AANBIEDERS VAN KORTINGEN Inhudspgave: Artikel 1: Definities... 1 Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer... 2 Artikel 3 -Tepasselijkheid en wijziging Algemene

Nadere informatie

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden;

De burgemeester, het college en de raad van de gemeente Muiden; Vrbeeld handvest De burgemeester, het cllege en de raad van de gemeente Muiden; Gelet p artikel 169, tweede en derde lid, en artikel 180, tweede en derde lid, Gemeentewet; Hebben de vlgende uitgangspunten

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

Om behandelingen zo efficiënt en zo prettig mogelijk te laten verlopen vragen wij u het volgende:

Om behandelingen zo efficiënt en zo prettig mogelijk te laten verlopen vragen wij u het volgende: Algemene vrwaarden Kwaliteit Kwaliteit vinden wij bij Rugkliniek Zetermeer erg belangrijk. Alle fysitherapeuten binnen nze praktijk zijn geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Kninklijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken

Inhoudsopgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grondslagen... 3 Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens?... 3 Welke persoonsgegevens gebruiken Privacy statement Inhudspgave Privacy statement... 3 Algemeen... 3 Grndslagen... 3 Waarm verzamelen wij uw persnsgegevens?... 3 Welke persnsgegevens gebruiken wij van u?... 4 Wningzekende... 4 Huurder...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN)

ALGEMENE VOORWAARDEN KOPEN OP AFSTAND (CONSUMENTEN) GROEP pstadres Pstbus 176 1270 AD Huizen vestigingsadres Arendstraat 16 1223 RE Hilversum 088-8648400 inf@unividuals.nl www.unividuals.nl Handelsregister 32138630 BTW nummer NL819770292B01 Bank (Rabbank)

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden i m Storm

Algemene Voorwaarden i m Storm Artikel 1. Definities 1.1 In deze algemene vrwaarden wrdt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven, nder de hiernavlgende termen de vlgende betekenis verstaan: pdrachtgever: de wederpartij van i m Strm;

Nadere informatie

Training Presenteren

Training Presenteren Training Presenteren In deze cursus van 2 dagen ver het geven en verzrgen van presentaties met alles wat daarbij kmt kijken aan vrbereidingen en cmmunicatie, behandelen we tallze elementen en technieken

Nadere informatie

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN

WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN WBP, DOELSTELLINGEN GEGEVENSGEBRUIK KLOK GROENPROJECTEN Klk Grenprjecten (hierna te lezen als KGP) maakt gebruik van uw persnsgegevens cnfrm de wettelijke grndslagen vr de vlgende deleinden: KGP verzamelt

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave:

Algemene Voorwaarden Inhoudsopgave: Algemene Vrwaarden Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht Artikel

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010

Algemene leveringsvoorwaarden NV Soma Apotheek Versie juli 2010 Algemene leveringsvrwaarden NV Sma Aptheek Versie juli 2010 Deze Algemene Vrwaarden zijn van tepassing bij alle bestellingen en aankpen via de website van NV Sma Aptheek. Artikel 1 - Definities In deze

Nadere informatie