Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten)"

Transcriptie

1 Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Algemene Voorwaarden: de aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op de op de door Positive Lifestyle georganiseerde Workshops, Retreats en lessen. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door Positive Lifestyle gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de Website van Positive Lifestyle; Deze algemene voorwaarden zijn ook altijd te downloaden op Deelnemer: degene die de lessen, Workshops en Retreats volgt c.q. wenst te volgen bij Positive Lifestyle. 1.4 Deposit: 50% van de Retreat prijs (Workshop prijs indien van toepassing), welke als aanbetaling van de Retreat (Workshop) geldt Lessen-blok: een blok van tien lessen bij Positive Lifestyle de data hiervan worden bepaald door Positive Lifestyle. De geldigheidsduur van een 10 Lessen-blok is voor 10 opeenvolgende lesdagen, met daarbij ingecalculeerd eventuele vooraf vastgestelde vervaldagen (zoals bijvoorbeeld feestdagen). 1.6 Positive Lifestyle is kantoorhoudend op de Hyacintstraat DV te Koog aan de Zaan en geregistreerd in het handelsregister onder nummer Losse les: een eenmalige door een Deelnemer te betalen en te volgen les bij Positive Lifestyle, anders dan op basis van een 10 Lessen-blok. 1.8 Prijs: de totale prijs van de Retreat (of Workshop), inclusief de Deposit. Dit begrip is ook van toepassing op de aanschaf van reële en virtuele (downloadbare) artikelen uit de webshop, indien bij lage beschikbaarheid een aanbetaling/reservering in de vorm van een Deposit gevraagd wordt. De prijzen bij Positive Lifestyle zijn altijd inclusief het hierover verschuldigde BTW tarief. 1.9 Privéles: een privé yogales, restorative of TRE; waarvoor de Deelnemer van tevoren een afspraak dient te maken. De afspraak dient schriftelijk te worden gemaakt via de e- mail aan 1.10 Retreat: een door Positive Lifestyle georganiseerde yoga Retreat Retreat Deelnemer: degene die een door Positive Lifestyle georganiseerde yoga volgt, c.q. wenst te volgen Website: de website van Positive Lifestyle: Workshop: een door Positive Lifestyle te geven of gegeven Workshop (yoga/tre/restorative).

2 1.14 Combi: een combi is een pakket van drie of meer lessen over een periode van drie maanden en bij voorafbetaling in de categorieën; TRE, Restorative en privé(les) of een combinatie hiervan. Hierop is de op de Website vermelde korting van toepassing Webshop: de webwinkel van Positive Lifestyle voor de aanschaf van yoga-props, Retreats, Workshops, les-blokken en losse lessen. 2. Toepasselijkheid 2.1 De Algemene Voorwaarden zijn bij uitsluiting van toepassing op alle Les-Blokken, Losse Lessen en Privé Lessen van en bij Positive Lifestyle. Door deelname aan deze lessen verklaart de Deelnemer zich akkoord met de toepasselijkheid van deze Algemene Voorwaarden. 2.2 Positive Lifestyle kan deze Algemene Voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen. De laatste versie van de Algemene Voorwaarden is altijd de geldende versie en is steeds beschikbaar op de Website. Positive Lifestyle zal eventuele wijzigingen van de Algemene Voorwaarden vooraf per of nieuwsbrief aankondigen. 3. Prijzen 3.1 Deelnemers kunnen de lessen (yoga/restorative) volgen op basis van 10 Lessen-blok of losse lessen. 3.2 Je bent Deelnemer aan een Workshop, Retreat, les of privéles op het moment dat Positive Lifestyle de verschuldigde gelden hiervoor heeft ontvangen, dan wel je bent deze gelden verschuldigd wanneer er sprake van deelname is geweest of indien hiertoe een toezegging is gedaan. 3.3 Positive Lifestyle biedt de volgende vormen ter betaling van de lessen aan; losse les, les-blok, Workshop (éénmalig), Workshop (drie Workshops) en de Retreat (bij voldoende belangstelling); ter keuze aan de Deelnemer. 3.4 Voor het volgen van privé lessen biedt Positive Lifestyle losse lessen aan. Daarnaast is er een korting voor het volgen van meerdere privé lessen binnen een tijdsbestek van drie maanden en bij voorafbetaling, met een minimum van drie privé lessen. 3.5 De geldende prijzen van de losse lessen, les-blokken, privé lessen, Retreats en Workshops zijn altijd in te zien op de Website. 3.6 De geldende prijzen voor de yoga-props, Lessen, Workshops en Retreats staan op de Website aangegeven en zijn altijd inclusief het hierover verschuldigde BTW tarief.

3 4. Betaling en prijswijziging 4.1 De losse les en het 10 Lessen-blok dienen voor aanvang van de les of de periode betaald te worden. Betaling kan gedaan worden via overschrijving, contant of door aanschaf in de webshop via de daarop aangeboden betaalmethoden. 4.2 De Workshop en Retreat dienen voor aanvang van de Workshop of Retreat te worden betaald. Positive Lifestyle hanteert hierbij de Vroegboekkorting, de Deposit en in dat geval de mogelijkheid om voor aanvang de Deposit in contanten aan te vullen tot de geldende Prijs. De betaalmogelijkheden (voor het overige) zijn; overschrijving, contant of door aanschaf in de webshop via de daarop aangeboden betaalmethoden. 4.3 Positive Lifestyle behoudt zich het recht de prijzen van het aanbod (lessen, props en downloads enz.) te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden vooraf kenbaar gemaakt op de Website, per of in de nieuwsbrief. 4.4 De aanschaf van producten en diensten via de webshop kunnen uitsluitend via de daarop aangeboden betaalmethoden worden voldaan. 5. Huisregels 5.1 Alle Deelnemers moeten altijd de volgende huisregels van Positive Lifestyle navolgen: - Kom fris naar de (yoga) les. - Wees niet onder invloed (alcohol/drugs). - Wij adviseren niet later dan twee uur voor aanvang van de les te eten en in ieder geval geen les te volgen op een volle maag. - Positive Lifestyle stelt yoga matten ter beschikking voor gebruik tijdens de les. De yoga mat dient opgeruimd te worden door de Deelnemer die daarvan gebruik heeft gemaakt. 5.2 Positive Lifestyle behoudt zich het recht voor Deelnemers die naar haar mening de huisregels, zoals genoemd in artikel 5.1. niet naleven, de toegang tot de lessen te ontzeggen en eventueel reeds betaalde lesgelden niet te restitueren. 6. Lesrooster 6.1 Het geldende lesrooster en les locatie staan op de Website, en worden tevens vooraf aangekondigd via of de nieuwsbrief. Positive Lifestyle behoudt zich het recht voor het lesrooster en of de les locatie op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd (mondeling; tijdens de les), op de Website, per of via de nieuwsbrief. 6.2 Positive Lifestyle behoudt zich het recht voor om een geplande les te annuleren, dan wel de op het lesrooster genoemde docent te wijzigen als ook de les locatie, als gevolg van overmacht. In dat geval biedt Positive Lifestyle een verrekening door middel van een vervangende les op een ander tijdstip en of locatie.

4 7. Beëindiging en opschorting 7.1 Een Deelnemer kan een geldend 10 Lessen-blok of combi, als ook een losse les opzeggen. In de regel geldt dan dat er geen restitutie plaats vindt. Wel mag er op het als persoonlijk geldende deelnamebewijs een ander daarvoor in de plaats aan de lessen deelnemen. 7.2 Bij een langdurige ziekte c.q. ernstige blessure kan de Deelnemer de reeds betaalde lesgelden of het restant ervan (geldt voor losse les, 10 Lessen-blok en combi) opschorten voor maximaal 6 maanden. Een verzoek om opschorting dient schriftelijk worden ingediend en vergezeld zijn van een doktersverklaring. Dit kan per naar: natalie@positivelifestyle.nl 8. Aansprakelijkheid 8.1 Positive Lifestyle aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel, verlies of schade, verband houdend met het volgen van les(sen) bij Positive Lifestyle. 8.2 Positive Lifestyle werkt alleen met gecertificeerde docenten en zorgt altijd voor lessen van hoge kwaliteit. Toch bestaat er altijd een kans een blessure op te lopen tijdens een les. Door deelname aan een les bij Positive Lifestyle, aanvaardt de Deelnemer dit risico op een blessure. Positive Lifestyle biedt de volgende richtlijnen om het risico op een blessure te verminderen: - Consulteer een arts voordat je met de lessen begint indien je er niet zeker van bent dat je helemaal gezond bent of indien je zwanger bent. - Indien je een blessure hebt, of een ander lichamelijk ongemak, laat dit dan altijd voordat je aan de les begint aan de betreffende docent weten (bij voorkeur per e- mail: natalie@positivelifestyle.nl). - Luister naar en volg de instructies van de betreffende docent. - Voer de oefeningen zorgvuldig uit en luister naar je lichamelijke beperkingen. - Voer geen oefeningen uit die pijnlijk zijn. - Stel vragen wanneer je een oefening niet begrijpt. - Voer tijdens de menstruatie geen omgekeerde oefeningen uit. 9. Persoonsgegevens 9.1 Positive Lifestyle verzamelt persoonsgegevens van haar Deelnemers, voor het bijhouden van het Deelnemersbestand, voor het uitvoeren van betalingsopdrachten en voor andere administratieve doeleinden. Positive Lifestyle gaat zorgvuldig met deze verzameling van persoonsgegevens om en houdt zich daarbij altijd aan het bepaalde in de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

5 9.2 Positive Lifestyle gebruikt de in artikel 9.1 genoemde persoonsgegevens ook om de Deelnemers op de hoogte te houden van de activiteiten van Positive Lifestyle en eventuele wijzigingen in, bijvoorbeeld het lesrooster. Deze bekendmakingen vinden plaats per of via de nieuwsbrief. Indien een Deelnemer geen prijsstelt op het ontvangen van de communicatie van Positive Lifestyle, kan dat schriftelijk worden medegedeeld via aan: of via unsubscribe from this list in de nieuwsbrief. De Deelnemer is er van op de hoogte dat in dat geval niet van alle diensten en producten van Positive Lifestyle gebruik kan worden gemaakt. 9.3 Positive Lifestyle geeft de persoonsgegevens van de Deelnemers nooit zonder voorafgaande schriftelijke toestemming door aan derden. 10. Toepasselijk recht en geschillenbeslechting 10.1 Op de Algemene Voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing Eventuele geschillen verband houdend met de Algemene Voorwaarden, 10 Lessenblok, combi, dan wel het volgen van (privé) les(sen) bij Positive Lifestyle zullen bij uitsluiting worden beslecht door een erkende mediator. Geschillen verband houdend met overige producten uit de Webshop, zullen beslecht worden door een erkende geschillencommissie. 11. Toepasselijkheid Aanvullende Voorwaarden 11.1 De Aanvullende Voorwaarden gelden in aanvulling op de Algemene Voorwaarden. De Algemene Voorwaarden maken integraal deel uit van deze Aanvullende Voorwaarden. Door deelname aan een Workshop of Retreat verklaart de Deelnemer zich akkoord met de toepasselijkheid van de Algemene en de Aanvullende Voorwaarden. 12. Deelname Workshop c.q. Retreat en Inschrijfgeld 12.1 Een Deelnemer kan deelnemen aan een Workshop c.q. Retreat nadat deze zich vooraf bij Positive Lifestyle heeft ingeschreven en het inschrijfgeld c.q. de Prijs heeft betaald. Inschrijving kan per aan of via de Webshop. Een plaats in de Workshop c.q. Retreat is gegarandeerd nadat Positive Lifestyle betaling van het inschrijfgeld of indien hierop van toepassing een Deposit heeft ontvangen Voor sommige Workshops en Retreats geldt een zogeheten Early bird (vroegboekkorting) tarief. Dit tarief is geldig tot de op de Website genoemde datum. Na deze datum geldt, zonder uitzondering, het, eveneens op de Website genoemde, normale tarief.

6 13. Betaling 13.1 Voor deelname aan een Workshop c.q. Retreat moet voorafgaand aan de te volgen Workshop c.q. Retreat betaald worden. Betaling kan worden gedaan via overschrijving, in contanten of via de Webshop Bij deelname aan een Retreat dient de Deposit uiterlijk 60 dagen voor de geplande Retreat te worden voldaan. Het resterende bedrag dient uiterlijk 30 dagen voor de geplande Retreat te worden voldaan. Betaling kan worden gedaan via overschrijving, in contanten of via de Webshop. 14. Annulering deelname Workshop / annulering Workshop 14.1 Tot één (1) maand voor de geplande Workshop datum kan een Deelnemer zijn inschrijving kosteloos annuleren. Dit kan per aan: natalie@positivelifestyle.nl 14.2 Tot 7 dagen voor de geplande Workshop kan de Deelnemer zijn inschrijving annuleren. In welk geval het inschrijfgeld wordt teruggeboekt onder inhouding van 50% van de geldende prijs Indien een Deelnemer zijn inschrijving binnen 7 dagen voor de geplande Workshop annuleert, wordt geen inschrijfgeld terugbetaald Positive Lifestyle behoudt zich het recht voor de Workshop te annuleren wegens onvoldoende Deelnemers of vanwege overmacht (zoals bijvoorbeeld; calamiteit of ongeval). In dat geval wordt de door de Deelnemer(s) reeds betaalde (gedeeltelijke) Prijs terugbetaald. 15. Annulering deelname Retreat / annulering Retreat 15.1 Annulering van deelname aan de geplande Retreat kan slechts schriftelijk gedaan worden. Dit kan per aan: natalie@positivelifestyle.nl 15.2 Tot 60 dagen voor de geplande Retreat kan de Deelnemer zijn inschrijving kosteloos annuleren Binnen 60 dagen voor de geplande Retreat kan de Deelnemer zijn inschrijving annuleren, in welk geval 50% van de Prijs in rekening wordt gebracht Indien de Deelnemer zijn inschrijving annuleert binnen 7 dagen van de Retreat, wordt de reeds betaalde Prijs niet terugbetaald Indien de Retreat Deelnemer ter plaatse, om welke reden dan ook, niet kan deelnemen aan de Retreat, wordt de reeds betaalde Prijs niet terugbetaald Positive Lifestyle behoudt zich het recht voor de Retreat te annuleren wegens onvoldoende Deelnemers of vanwege overmacht (zoals bijvoorbeeld; calamiteit of

7 ongeval). In dat geval wordt de door de Deelnemer(s) reeds betaalde (gedeeltelijke) Prijs terugbetaald. 16. Workshop rooster 16.1 Het geldende Workshop rooster staat altijd op de Website. Positive Lifestyle behoudt zich het recht voor het rooster op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden, voor zover mogelijk, vooraf aangekondigd op de Website, per of via de nieuwsbrief Positive Lifestyle behoudt zich het recht voor een geplande Workshop te annuleren, als gevolg van overmacht. In dat geval zal het reeds betaalde inschrijfgeld gerestitueerd worden. 17. Annulering/verzetting Privé les 17.1 Annulering voor een privéles dient op zijn laatst zeven dagen voordien worden gemeld, dit kan per naar: of per sms/whatsapp naar: In dat geval wordt restitutie verleend op de betaalde privéles, behoudens eventuele reserveringen voor een ruimte op de geplande dag Verzetting van een privéles kan per sms/whatsapp tot 24 uur voor aanvang van de les; naar nummer:

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

De Yogazaak - Algemene voorwaarden

De Yogazaak - Algemene voorwaarden De Yogazaak - Algemene voorwaarden 1. Begrippen 1. Aanbetaling: een percentage van de Yogareis prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Yogareis geldt. 2. Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga.

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Open Yoga gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Open Yoga, www.openyoga.nl zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

3. Lidmaatschap, rittenkaarten en (Privé) lessen

3. Lidmaatschap, rittenkaarten en (Privé) lessen ALGEMENE VOORWAARDEN LESSEN EN WORKSHOPS/CURSUSSEN 1. Begrippen 1.1 rasalila: rasalila is gevestigd te Amsterdam aan de Tweede Kostverlorenkade 67 en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Begrippen

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1. Begrippen ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Yogaschool UP to You gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van UP to You, www.up-toyou.nl zijn hier

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Bhalu georganiseerde Les of Workshop volgt c.q. wenst te volgen bij Bhalu.

1.2 Deelnemer: degene die een door Bhalu georganiseerde Les of Workshop volgt c.q. wenst te volgen bij Bhalu. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Bhalu Relax B.V. (hierna: Bhalu) gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Bhalu zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

1.3 YogaTrainer b.v. is gevestigd te Eindhoven aan de Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer

1.3 YogaTrainer b.v. is gevestigd te Eindhoven aan de Marconilaan 2, 2B, 4A en 4B en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door YogaTrainer gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van YogaTrainer, www.yogatrainer.nl zijn hier te

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Vanuit Hart&Ziel JV Oirschot Tel:

ALGEMENE VOORWAARDEN. Vanuit Hart&Ziel JV Oirschot Tel: ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen Alle verwijzingen naar het enkelvoud verwijzen tevens naar het meervoud en vice versa. Verwijzingen naar het mannelijk geslacht verwijzen tevens naar het vrouwelijke geslacht.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2. TOEPASSELIJKHEID

Algemene Voorwaarden 2. TOEPASSELIJKHEID Algemene Voorwaarden 1. BEGRIPPEN 1.1. Yogacentrum Landgraaf: Yogacentrum Landgraaf is gevestigd aan het SUN-plein 47 te Landgraaf en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 52803597 1.2.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yogaplace

Algemene voorwaarden Yogaplace Algemene voorwaarden Yogaplace Artikel 1 - Begrippen 1.1 Algemene voorwaarden Deze door Yogaplace gehanteerde algemene voorwaarden, die zijn gepubliceerd op de website van Yogaplace, www.yogaplace.nl zijn

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

Algemene voorwaarden YOGANINA

Algemene voorwaarden YOGANINA Algemene voorwaarden 1. Begrippen 1.1 : is gevestigd te Zwaag aan De Corantijn 1F en is geregistreerd in het handelsregister onder nummer 53.52.41.60. 1.2 Student: degene die (privé) yoga les(sen), workshop(s)

Nadere informatie

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N

A L G E M E N E V O O R W A A R D E N A L G E M E N E V O O R W A A R D E N 1 Begrippen: 1.1 Algemene voorwaarden: Deze door Pixie Magic&Yoga gehanteerde voorwaarden, die zijn gepubliceerd op de website van Pixie Magic&Yoga, www.pixiemagic.yoga

Nadere informatie

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork.

1.2 Klant: degene die lessen en of workshops of cursussen volgt of wenst te volgen bij Yogacentrum Innerwork. ALGEMENE VOORWAARDEN Yogacentrum Innerwork Geldig vanaf 01-07-2012 1. Definities 1.1 Yogacentrum Innerwork: hierna ook te noemen 'YI', gevestigd te Haarlem, Helmlaan 64, 2015 LG, geregistreerd bij de Kamer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CENTER OPEN FIELD. voor Yoga en Gezond-Zijn

ALGEMENE VOORWAARDEN CENTER OPEN FIELD. voor Yoga en Gezond-Zijn 1. Begrippen ALGEMENE VOORWAARDEN CENTER OPEN FIELD voor Yoga en Gezond-Zijn 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door center Open Field gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp

Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp Algemene voorwaarden Flow Yoga Leiderdorp Artikel 1: Definities 1.1 Flow Yoga Leiderdorp: de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Flow Yoga Leiderdorp op enigerlei wijze verbonden ondernemingen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MONYOGA

ALGEMENE VOORWAARDEN MONYOGA ALGEMENE VOORWAARDEN MONYOGA 1. Begrippen 1.1. MonYoga: gevestigd te (1033 AB) Amsterdam aan de Oostzanerdijk 83 en geregistreerd in het handelsregister onder nummer 66870402. 1.2. Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden De Yoga Studio

Algemene voorwaarden De Yoga Studio Algemene voorwaarden De Yoga Studio Artikel 1 Begrippen 1.1 Algemene voorwaarden Deze door De Yoga Studio gehanteerde algemene voorwaarden, die zijn gepubliceerd op de website van De yoga Studio, www.deyogastudio.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yogaplace

Algemene voorwaarden Yogaplace Algemene voorwaarden Yogaplace Artikel 1 Begrippen 1.1 Algemene voorwaarden Deze door Yogaplace gehanteerde algemene voorwaarden, die zijn gepubliceerd op de website van Yogaplace, www.yogaplace.nl zijn

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG

Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG Algemene voorwaarden Opleidingen UCPG Artikel 1 Begrippen en Definities 1. UCPG: Universitair Centrum Promotion Groningen, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel in Groningen,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van yogaschool Bhoora Beverwijk

Algemene voorwaarden van yogaschool Bhoora Beverwijk Algemene voorwaarden van yogaschool Bhoora Beverwijk Begrippen 1.1 Yogaschool Bhoora Beverwijk is statutair gevestigd te Wijk aan Zee, Paasdal 45, 1949 AV en is geregistreerd in het handelsregister onder

Nadere informatie

2.1 Iedereen die deelneemt aan een activiteit van Yogaschool Bhoora Beverwijk gaat zonder uitzondering akkoord met deze algemene voorwaarden.

2.1 Iedereen die deelneemt aan een activiteit van Yogaschool Bhoora Beverwijk gaat zonder uitzondering akkoord met deze algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden Begrippen 1.1 Yogaschool Bhoora Beverwijk is statutair gevestigd te Wijk aan Zee, Paasdal 45, 1949 AV en is geregistreerd in het handelsregister onder 34316811. De lessen worden gegeven

Nadere informatie

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden.

2.5 De prijzen op onze website zijn de actuele prijzen. Druk- en zetfouten in onze brochures, folders en studiegidsen voorbehouden. Algemene Cursusvoorwaarden MarketingShake Artikel 1: Definities 1.1 MarketingShake, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MarketingShake als docenten of

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden- Yogalessen.

Algemene Voorwaarden- Yogalessen. Algemene Voorwaarden- Yogalessen. Artikel 1. Definities en toepasselijkheid. 1.1. In de Algemene Voorwaarden van wordt verstaan onder: 1.1.1. De praktijk : staat als eenmanszaak ingeschreven bij de Kamer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM I. DEFINITIES 1. Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden Bikram Yoga Haarlem, welke zijn gepubliceerd op de website van Bikram Yoga Haarlem: www.bikramyogahaarlem.nl.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM I. DEFINITIES 1. Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden Bikram Yoga Haarlem, welke zijn gepubliceerd op de website van Bikram Yoga Haarlem: www.bikramyogahaarlem.nl.

Nadere informatie

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk

SoSoneSoner. Algemene voorwaarden Sonergie Praktijk Algemene voorwaarden Artikel 1: Definities 1. -, de gebruikers van deze algemene voorwaarden -deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee als docenten of organisatie en overeenkomst voor het geven van een

Nadere informatie

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden.

4. Met uw inschrijving geeft u aan kennis te hebben genomen van onze Algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden MSP Opleidingen - www.mspopleidingen.nl Artikel 1: Definities 1. MSP Opleidingen, de gebruikers van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee MSP Opleidingen

Nadere informatie

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg

Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg Leveringsvoorwaarden Opleiding Natuurlijke Kraamzorg DEEL I ALGEMEEN 1. Begrippen 1.1. Opleiding Natuurlijke Kraamzorg is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Rotterdam onder

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM

ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM ALGEMENE VOORWAARDEN BIKRAM YOGA HAARLEM I. DEFINITIES 1. Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden Bikram Yoga Haarlem, welke zijn gepubliceerd op de website van Bikram Yoga Haarlem: www.bikramyogahaarlem.nl.

Nadere informatie

Hofplein Rotterdam. Mei 2018

Hofplein Rotterdam. Mei 2018 Hofplein Rotterdam Mei 2018 - Algemene voorwaarden Jeugdtheater Hofplein - Algemene voorwaarden korte cursus Jeugdtheater Hofplein Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen gelden in alle

Nadere informatie

Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018

Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018 Algemene Voorwaarden Phoenix Athletics - CF ST - vanaf november 2018 Deze voorwaarden gaan over Phoenix Athletics - CrossFit Sint-Truiden, nadien afgekort als Phoenix Athletics. Algemeen Op alle door Phoenix

Nadere informatie

KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk

KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk KNAP! Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Smart Cookies Zaandijk Artikel 1: Begrippen 1. Smart Cookies Zaandijk voor bijles en huiswerkbegeleiding is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zaandijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp

Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp Algemene voorwaarden Yoga Centrum Hoofddorp Yoga Centrum Hoofddorp VOF KvK: 55247709 Vestigingsadres: Kruisweg 1016, 2131 CT Hoofddorp Versie 2: Juni 2013 Artikel 1 - Toepasselijkheid 1. Deze algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training

Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training Algemene Voorwaarden Hiele Personal Training Artikel 1 Definities 1.1 Hiele Personal Training: Jeroen Hiele, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 20170021 alsook medewerker(s)

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN 1 DEFINITIES ALGEMENE VOORWAARDEN In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Gustav Keycard Lid Lidmaatschapsovereenkomst Lidmaatschapsvoorwaarden één van Gustav Amsterdam - Zuidas B.V., een besloten

Nadere informatie

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN

LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN LESGELD & VOORWAARDEN SEIZOEN 2018 2019 Aantal lessen in de week In 9 keer (alleen automatisch incasso!) In 1 keer (overboeking/ contant) In 1 keer (alleen contant!) 1 uur 35, - per termijn 315, - 2 uur

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1. Begrippen Activiteit(en): Deelnemer: Inschrijfformulier Organisatie: Personal Trainer(s): Ziekte: (Small) group training, personal training, voedingsadvies, clinics, bootcamp,

Nadere informatie

C. Deelnemer Onder een deelnemer wordt verstaan de persoon die zich voor een activiteit heeft ingeschreven of heeft doen inschrijven.

C. Deelnemer Onder een deelnemer wordt verstaan de persoon die zich voor een activiteit heeft ingeschreven of heeft doen inschrijven. ALGMENE VOORWAARDEN DEEL I ALGEMEEN 1.Begrippen 1. Avans Hogeschool B.V. Avans Hogeschool B.V. is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Breda onder nr. 20097716. 2. Activiteit

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018

Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018 Algemene voorwaarden van Stichting Davis Dyslexia Association Nederland d.d januari 2018 Artikel 1 - Definities en werking 1.In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. DDA NL: Stichting Davis

Nadere informatie

Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist.

Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist. ALGEMENE VOORWAARDEN Kollaart Opleidingen Behorende bij en derhalve deel uitmakende van de overeenkomst tussen school en cursist. 1. DUUR VAN DE OPLEIDING De duur van de opleiding staat vermeld in de brochure

Nadere informatie

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf ALGEMENE VOORWAARDEN FITNESS & GEZONDHEIDSCENTRUM ELST De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing voor leden die zijn ingeschreven vanaf 1-8-2012 1. Algemeen 1.1. Zodra u de lidmaatschapsovereenkomst

Nadere informatie

bij aanmelding dient u het inschrijfformulier in te vullen en terug te sturen; hierin worden o.a. deze voorwaarden geaccordeerd

bij aanmelding dient u het inschrijfformulier in te vullen en terug te sturen; hierin worden o.a. deze voorwaarden geaccordeerd Algemene voorwaarde voor Jenny s Yoga & Massage Praktijk Yoga Inschrijving en deelname cursus / workshop om deel te kunnen nemen aan één van de cursussen / workshops van Jenny s Yoga & Massage Praktijk,

Nadere informatie

0Lespakket duozangles 40 x 60 minuten met (vul naam leerling in) 0Lespakket duozangles 40 x 30 minuten met (vul naam leerling in)

0Lespakket duozangles 40 x 60 minuten met (vul naam leerling in) 0Lespakket duozangles 40 x 30 minuten met (vul naam leerling in) Inschrijfformulier lesseizoen 2012-2013 Naam leerling: Straat + huisnummer: Postcode + plaats: Tel. Thuis: Tel. Mobiel: Mailadres leerling: Mailadres ouders*: Geboortedatum leerling: *Voor leerlingen onder

Nadere informatie

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018)

Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesdata en cursusgeld Blok 4 (voorjaar-zomer 2018) Lesrooster maandagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch, alle niveaus 10.15-11.30u Easy Flow Yoga, alle niveaus woensdagochtend 8.45-10.00u Yoga dynamisch,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van TARTELETTE, kook- en bakstudio Heeze, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene voorwaarden van TARTELETTE, kook- en bakstudio Heeze, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer kook- en bakstudio Heeze TARTELETTE B.V. Ven 3, Heeze www.tarteletteheeze.nl maart 17 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van TARTELETTE, kook- en bakstudio Heeze, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MUSICENTRAL

ALGEMENE VOORWAARDEN MUSICENTRAL Algemene lesvoorwaarden Van Musicentral, Gevestigd te Zwolle. De onderstaande tekst geldt vanaf 28 augustus 2016. 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op en vormen een

Nadere informatie

Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan.

Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan. Algemene voorwaarden Proefles Ieder nieuwe student heeft recht op één gratis proefles. Extra proeflessen zijn 10 euro per les en moeten contant aan de balie worden voldaan. Annuleren proefles U dient zo

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities 1. Sapientis: Sapientis gevestigd te Driebergen-Rijsenburg en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder KvK-nummer 54490251. 2. Algemene Voorwaarden: Deze

Nadere informatie

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE.

b) Opdrachtgever is in deze de klant die gebruik maakt van de aangeboden diensten van KORBEE COMMUNICATIE. ALGEMENE VOORWAARDEN VOOR PARTICULIEREN: KORBEE COMMUNICATIE, vanzelfsprekend presenteren! 1. Algemeen a) KORBEE COMMUNICATIE (ook genoemd: opdrachtnemer), is opgericht door Yvette Korbee gevestigd in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artemis Yoga

Algemene voorwaarden Artemis Yoga Algemene voorwaarden Artemis Yoga Algemene voorwaarden Onze algemene voorwaarden gelden voor iedereen die deelneemt aan les(sen) en/of workshop(s) in Artemis Yogacentrum of georganiseerd door Artemis Yogacentrum.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs

Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs ALGEMENE VOORWAARDEN NATIONALE BEROEPSOPLEIDING ZWEMONDERWIJS Algemene voorwaarden Nationale Beroepsopleiding Zwemonderwijs Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de volgende definities

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave. Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht. T 088 392 6367 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 088 392 6367 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1: Definities Artikel 2: Algemeen Artikel 3: Aanmelding Artikel

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA

ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA ALGEMENE VOORWAARDEN VIAVIDA Artikel 1. Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Opdrachtnemer: ViaVida die deze algemene voorwaarden gebruikt voor het aanbieden van diensten. Opdrachtgever:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Intakeprocedure

Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen Artikel 2 Algemeen Artikel 3 Intakeprocedure Algemene Voorwaarden Artikel 1 Begrippen a. HorsePower Personal Training & Nutrition: Mevrouw Lianne van Houten, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer: 69215219. b.

Nadere informatie

Algemene bepalingen yoga opleiding

Algemene bepalingen yoga opleiding DevaDeva School voor yoga en meditatie Algemene bepalingen yoga opleiding Versie november 2013 ALGEMENE BEPALINGEN Deze bepalingen maken onlosmakelijk deel uit van de overeenkomst tussen DevaDeva en de

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Definities 1. Sapientis: Sapientis remedial teaching gevestigd te Driebergen-Rijsenburg en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Utrecht onder KvK-nummer 54490251. 2. Algemene

Nadere informatie

(artikel 1.2) Vestiging Sport Boutique Holten: de fysieke locatie van Sport Boutique Holten.

(artikel 1.2) Vestiging Sport Boutique Holten: de fysieke locatie van Sport Boutique Holten. Definities (artikel 1.0) In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: (artikel 1.1) Sport Boutique activiteiten die onder de naam Sport Boutique Holten worden aangeboden. (artikel 1.2) Vestiging

Nadere informatie

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail.

Tijdig verzetten van de afspraak is altijd mogelijk, dit kan per email of telefonisch. Ook kunt u een bericht inspreken op de voicemail. Kukinta 06 423 087 90 www.kukinta.nl info@kukinta.nl Algemene voorwaarden 1. Algemeen: Kukinta is opgericht door Savita Hanneman-Hartsteen (hierna te noemen: de coach/docent) gevestigd te Rotterdam en

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Blij met taal

Algemene Voorwaarden Blij met taal Algemene Voorwaarden Blij met taal Liselot van der Sluis Waterpoort 33 5662 VK Geldrop Kvk nummer: 35368519 Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 1 september 2016. Inhoud Artikel 1 Artikel 2

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND

ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND ALGEMENE VOORWAARDEN FUZZ-ET BEAUTY, BODY & MIND Artikel 1: Definities 1. Fuzz-et Beauty, Body & Mind, de gebruiker van deze algemene voorwaarden, deelnemers, de natuurlijke persoon waarmee Fuzz-et Beauty,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen

Algemene voorwaarden Seizoen 2014/ Algemeen Algemene voorwaarden Seizoen 2014/2015 1. Algemeen A. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten en/of werkzaamheden, ongeacht waar deze worden uitgevoerd van Dansstudio Daphne

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind In onderstaande algemene voorwaarden wordt gemakshalve met de aanduiding Artemis, verwezen naar Artemis Yogacentrum en Artemis Body & Mind. Met

Nadere informatie

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten.

Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten. ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeen Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op aanmelding voor en deelname aan door Scopo Atletico georganiseerde activiteiten. ARTIKEL 2 Definities 2.1. Met activiteiten

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT

ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT ALGEMENE VOORWAARDEN YOGATREAT Yogatreat Utrecht 2016 Kvk 50230794 Artikel 1 - Begripsomschrijving Yogatreat - de gebruiker van de onderhavige voorwaarden en alle aan Yogatreat op enigerlei wijze verbonden

Nadere informatie

Opleiding Voorwaarden Dive Post

Opleiding Voorwaarden Dive Post Opleiding Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 DEFINITIES In deze algemene voorwaarden hebben

Nadere informatie

Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE

Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE Algemene voorwaarden THIM ACADEMIE THIM Academie voor Fysiotherapie Newtonbaan 6-8, 3439 NK NIEUWEGEIN Algemene voorwaarden Artikel 1 Begrippen... 3 Artikel 2 Toepasselijkheid... 3 Artikel 3 Reglementen...

Nadere informatie

Jeugdtheater Hofplein

Jeugdtheater Hofplein Jeugdtheater Hofplein Mei 2019 - Algemene voorwaarden Jeugdtheater Hofplein - Algemene voorwaarden korte cursus Jeugdtheater Hofplein Tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen gelden in

Nadere informatie

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd:

ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: ALGEMENDE VOORWAARDEN EDUCATIE DOOR BANGERT EN VAN HAGEN (BENVH) 1. Definities In deze educatievoorwaarden worden de volgende definities gehanteerd: a) BENVH: onderneming met vestigingen in Reuver (offenbekermarkt

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1: Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Elemental Bootcamp: de activiteiten die onder de naam Elemental Bootcamp worden aangeboden. Elemental Bootcamp

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Nationale Examentraining Drift 1. 3512 BP Utrecht. T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining.

ALGEMENE VOORWAARDEN. Van: Nationale Examentraining Drift 1. 3512 BP Utrecht. T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining. ALGEMENE VOORWAARDEN Van: Nationale Examentraining Drift 1 3512 BP Utrecht T 030 890 1285 F 030 310 0377 E info@examentraining.nl Inhoudsopgave Artikel 1 : Definities Artikel 2 : Algemeen Artikel 3 : Aanmelding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind In onderstaande algemene voorwaarden wordt gemakshalve met de aanduiding Artemis, verwezen naar Artemis Yogacentrum en Artemis Body & Mind. Met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind

Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind Algemene voorwaarden Artemis Yoga en Artemis Body & Mind In onderstaande algemene voorwaarden wordt gemakshalve met de aanduiding Artemis, verwezen naar Artemis Yogacentrum en Artemis Body & Mind. Met

Nadere informatie

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n

A l g e m e n e v o o r w a a r d e n A l g e m e n e v o o r w a a r d e n Hartelijk welkom bij De Hoekse Dolfijn. U heeft gekozen voor een bedrijf dat streeft naar een hoge kwaliteit. Duidelijkheid is ook een vorm van kwaliteit. Daarom hebben

Nadere informatie

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer.

Deelnemersovereenkomst: De overeenkomst tussen ArenaGym en een Deelnemer. Artikel 1 Definities Deelnemer: Een ieder die een overeenkomst sluit met ArenaGym ArenaGym: De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ArenaGym B.V., statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Blij met taal

Algemene Voorwaarden Blij met taal Algemene Voorwaarden Blij met taal Liselot van der Sluis Waterpoort 33 5662 VK Geldrop Kvk nummer: 66772893 Deze Algemene Voorwaarden treden in werking per 16 maart 2018. Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel

Nadere informatie

Samsara Yoga Opleiding www.samsara.nl info@samsara.nl KvK 58191828

Samsara Yoga Opleiding www.samsara.nl info@samsara.nl KvK 58191828 Cursus,- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden voor gespreide betaling van Samsara Yoga Opleiding, 4 jarige yoga docentenopleiding 2015-2019, start september 2015 De student(e) meldt zich aan via het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Artikel 1 Definities Deelnemer: Fitness & Beauty Palace: Een ieder die een overeenkomst sluit met Fitness & Beauty Palace. De vennootschap onder firma met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Activeate bvba

Algemene voorwaarden Activeate bvba Algemene voorwaarden Activeate bvba ARTIKEL 1: definities 1.1 lid : de particulier (natuurlijk persoon) die zich inschrijft voor de groepslessen en/of personal trainingen die worden aangeboden door Activeate

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Niek Oskam Begeleiding Coaching Ontwikkeling. opdrachtgever: de persoon, onderneming of instantie

Nadere informatie

Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden

Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden Cursus- en betalingsvoorwaarden en mogelijkheden Vierjarige yoga docentenopleiding 2016-2020 Start september 2016 Aanmelding De student(e) meldt zich voor de vierjarige yoga docentenopleiding van Samsara

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BLIJ BEWEGEN

ALGEMENE VOORWAARDEN BLIJ BEWEGEN ALGEMENE VOORWAARDEN BLIJ BEWEGEN Artikel 1: Definities en begrippen in deze algemene voorwaarden In deze algemene voorwaarden worden de volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen

Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen Algemene voorwaarden van Kennis Up To Date voor (Gedeelde) In Company cursussen De onderneming A.G. Wennekes handelend onder de naam Kennis Up To Date, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer

Nadere informatie

Algemene voorwaarden 2018

Algemene voorwaarden 2018 Algemene voorwaarden 2018 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met Pilates Studio van Sonsbeek betreffende deelname aan groepslessen, privé-en of duo-sessies, workshops, cursussen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen

Algemene voorwaarden. Natuurlijk liefdevol. Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Algemene voorwaarden Natuurlijk Liefdevol Hoofdstuk 1: Algemene bepalingen Artikel 1: Begripsbepalingen In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Natuurlijk Liefdevol: Natuurlijk Liefdevol gevestigd

Nadere informatie

-Algemene Voorwaarden-

-Algemene Voorwaarden- -Algemene Voorwaarden- 1 Coaching 1.1 Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle mondelinge en schriftelijke offertes en overeenkomsten van of met Bee-Kind en alle daarmee verband houdende

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN GRIP NIJMEGEN Versie

ALGEMENE VOORWAARDEN GRIP NIJMEGEN Versie ALGEMENE VOORWAARDEN GRIP NIJMEGEN Versie 20161111 ARTIKEL 1 DEFINITIES 1.1 In deze algemene voorwaarden en op de vestigingen waar deze algemene voorwaarden gelden worden de volgende definities gehanteerd:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Mediationgilde

Algemene voorwaarden Mediationgilde Inhoudsopgave Algemene voorwaarden... 2 Artikel 1: Toepasselijkheid... 2 Artikel 2: Inschrijvingen... 2 Artikel 3: Annulering en wijziging... 2 Artikel 4: Betaling... 3 Artikel 5: Intellectuele eigendom...

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Definities. Podotalent - cursus en trainingen. Versie 31 maart, 2017

Algemene voorwaarden. Definities. Podotalent - cursus en trainingen. Versie 31 maart, 2017 Podotalent - cursus en trainingen Algemene voorwaarden Versie 31 maart, 2017 Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: a. Podotalent: een onderwijsinstituut t.a.v. het trainen, begeleiden

Nadere informatie

Algemene voorwaarden - Lesovereenkomst

Algemene voorwaarden - Lesovereenkomst Juni 2019 Artikel 1: Definities a. Stichting Ondersteuning Fair to Horses, gevestigd te Bleiswijk aan de Merenweg 25 (2665 KM); b. De Ruiter: degene die hetzij op diens eigen paard, hetzij op een door

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Leergang Risicomanagement

Algemene Voorwaarden Leergang Risicomanagement Algemene Voorwaarden Leergang Risicomanagement Versie november 2016 Artikel 1 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden: deze voorwaarden. Arrangementskosten: de

Nadere informatie

Algemene voorwaarden December 2018

Algemene voorwaarden December 2018 Manon Galama Photography Haarlem info@manongalama.com KvK-nr.: 73161950 BTW NL: op aanvraag Algemene voorwaarden December 2018 Definities In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Overeenkomst:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde

Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Algemene Voorwaarden SPRINGBOON Trainingscentrum voor Kindkunde Op alle met SPRINGBOON gesloten overeenkomsten door deelnemers zijn de volgende algemene voorwaarden van toepassing. Dit geldt voor zowel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Barends Training

Algemene Voorwaarden Barends Training Algemene Voorwaarden Barends Training Artikel 1 Definities 1.1 Barends Training: Robin Barends, als zelfstandige ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 59652748, alsook personeel dat werkzaam

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2)

ALGEMENE VOORWAARDEN. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn ingeschreven voor een activiteit van het MindfulCentrum (behoudens punt 2) ALGEMENE VOORWAARDEN Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op trainingen, coachtrajecten, yogalessen en vakanties verzorgd door het MindfulCentrum. Artikel 1. INSCHRIJVING Deelnemers zijn

Nadere informatie

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een

Artikel 4. Uitvoering van de overeenkomst 1. Met de opdrachtnemer gesloten overeenkomsten leiden voor opdrachtnemer tot een Algemene Voorwaarden voor het leveren van coaching diensten Symbiosecoaching Artikel 1. Definities 1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: opdrachtnemer: Symbiosecoaching die deze algemene

Nadere informatie