Inlichtingenformulier overbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Inlichtingenformulier overbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen)"

Transcriptie

1 SVF MULTIPEN REF. N 80 Behandeld dr Arlette Vets (arlette.vets@multipen.be) Tel 015/ Fax 015/ Datum : O/ ref : Inlichtingenfrmulier verbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 hudende invering van een verbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) Stuur dit frmulier terug naar uw sciaal verzekeringsfnds. Deel 1 - Algemene inlichtingen ver de aanvrager A. Identificatiegegevens Naam... Vrnaam... Rijksregisternummer.. -. (zie uw identiteitskaart) Cntactadres in België Straat... Nr.... Bus... Pstcde... Plaats... adres... T: +32 /.. M : +32/. Bankrekeningnummer p naam van... IBAN BE BIC... B. Gezinssituatie Hebt u minstens één persn ten laste (echtgen()t(e), samenwnende, uder, grtuder, kind, )? Ja Opgelet: indien JA, laat uw ziekenfnds dan het attest (bijlage 1) invullen. Dit attest is ndzakelijk m de verhgde uitkering verbruggingsrecht te krijgen. Wijzigt uw situatie? Breng uw sciaal verzekeringsfnds hier dan z vlug mgelijk van p de hgte.

2 C. Sci-prfessinele situatie C.1. Berepsactiviteit Oefent u sinds de stpzetting f nderbreking van uw zelfstandige activiteit een berepsactiviteit uit? Ja, sinds Bent u mandataris/werkend vennt van een andere venntschap dan de venntschap die failliet verklaard werd f die getrffen is dr de gedwngen nderbreking/stpzetting? Ja, sinds - Naam van de venntschap - Ondernemingsnummer (f btw-nummer).. Hebt u in het verleden een lntrekkende activiteit uitgeefend? Ja, van tt.. Attest RVA = VERPLICHT (als er geen aanvraag ingediend wrdt f het attest ntbreekt zullen wij een negatieve beslissing nemen). Opgelet :Bezrg uw sciaal verzekeringsfnds dus z spedig mgelijk een attest van de Rijksdienst vr Arbeidsvrziening (RVA) waaruit de wettelijke basis blijkt p basis waarvan u niet vldet aan de telaatbaarheidsvrwaarden vr de werklsheidsverzekering. Om dit attest te krijgen, met u werklsheidsuitkeringen aanvragen bij de RVA. Opgelet! Werklsheidsuitkeringen hebben steeds vrrang. Je kan dus niet kiezen tussen werklsheidsuitkeringen en verbruggingsrecht. Zelfs als je meer dan 15 jaar zelfstandige in hfdberep bent met je bij je aanvraag tt verbruggingsrecht een bewijs van de RVA vegen dat je geen recht hebt p werklsheidsuitkeringen. C.2. Vervangingsinkmen Hebt U in het verleden werklsheidsuitkeringen (nder m het even welke benaming : inschakelingsuitkeringen, wachtuitkeringen, enz.) gekregen? Ja, van tt.. Opgelet: Bezrg uw sciaal verzekeringsfnds dan een attest van de Rijksdienst vr Arbeidsvrziening (RVA) waaruit de wettelijke basis blijkt p basis waarvan u niet vldet aan de telaatbaarheidsvrwaarden vr de werklsheidsverzekering. Om dit attest te krijgen, met u werklsheidsuitkeringen aanvragen bij de RVA. Krijgt u mmenteel een (Belgische/buitenlandse) uitkering?

3 Ja: welke? (kruis aan wat past) Werklsheidsuitkeringen, nder m het even welke benaming (inschakelingsuitkeringen, wachtuitkeringen, enz.) Pensien Arbeidsngeschiktheids-f invaliditeitsuitkeringen Andere (verduidelijk).. Hebt u een (Belgische/buitenlandse) uitkering aangevraagd? Ja: welke? (kruis aan wat past) Werklsheidsuitkeringen, nder m het even welke benaming (inschakelingsuitkeringen, wachtuitkeringen, enz.) Pensien Arbeidsngeschiktheids-f invaliditeitsuitkeringen Andere (verduidelijk).. Vul de afdeling van deel 2 in die p uw situatie van tepassing is (faillissement, cllectieve schuldenregeling, gedwngen nderbreking f ecnmische meilijkheden). Deel 2 Specifieke situatie van de aanvrager (vul de tepasselijke afdeling in) Om het verbruggingsrecht te genieten, met u zich in één van de wettelijk vrziene situaties bevinden. Vul de afdeling in die vereenstemt met uw situatie: Bij faillissement, vul afdeling A in. Bij cllectieve schuldenregeling, vul afdeling B in. Bij gedwngen nderbreking, vul afdeling C in. Bij stpzetting mwille van ecnmische meilijkheden, vul afdeling D in.

4 A. Overbruggingsrecht in geval van faillissement Vul dit in als u persnlijk failliet werd verklaard. Ik ben persnlijk failliet verklaard p... dr de rechtbank van kphandel van... Ik ben p... het vrwerp geweest van een strafrechtelijke verrdeling met betrekking tt het faillissement dr de rechtbank van... Ik ben het vrwerp van een hangende strafprcedure sinds. vr de rechtbank van... Vul dit in als u mandataris f werkend vennt bent van een failliet verklaarde venntschap. Ik was zaakverder, bestuurder f werkend vennt van een handelsvenntschap failliet verklaard p... dr de rechtbank van kphandel van... - Naam van de venntschap... - Ondernemingsnummer (f btw-nummer)... Ik ben p... het vrwerp geweest van een strafrechtelijke verrdeling met betrekking tt het faillissement dr de rechtbank van... Ik ben het vrwerp van een hangende strafprcedure sinds. vr de rechtbank van... Ga verder naar deel 3 verklaring p eer en vul deze in.

5 B. Overbruggingsrecht in geval van cllectieve schuldenregeling Vul dit in als u een cllectieve schuldenregeling gekregen hebt. Ik kreeg p... bij een rechterlijke beslissing van de rechtbank van... de hmlgatie van een minnelijke aanzuiveringsregeling. Ik kreeg p... dr de rechtbank van... een gerechtelijke aanzuiveringsregeling pgelegd. Ik kreeg p... dr de rechtbank van... de aanpassing f de herziening van de schuldenregeling. Ik ben p.het vrwerp geweest van een herreping van de schuldenregeling dr de rechtbank van... Opgelet: veg de beslissing van de bevegde rechtbank ver (de herziening f herreping van) de minnelijke f gerechtelijke aanzuiveringsregeling bij dit frmulier. Ga verder naar deel 3 verklaring p eer en vul deze in.

6 C. Overbruggingsrecht in geval van gedwngen nderbreking Vul dit in als u uw zelfstandige activiteit gedwngen hebt meten nderbreken f stpzetten dr één van de vlgende situaties. Ik heb mijn zelfstandige activiteit gedwngen meten nderbreken/stpzetten (schrap wat niet past) dr een natuurramp (inclusief landbuwrampen), en dit p... (datum) tt... (eigen schatting van de datum van herneming). Veg alle dcumenten van de verzekeringsinstelling, expertiseverslagen, persartikels, ft s en andere bewijsstukken bij dit frmulier. Opgelet: bent u meewerkende echtgent f helper, dan meten de bijgevegde dcumenten aantnen dat k de gehlpen zelfstandige slachtffer is van de situatie en zijn zelfstandige activiteit heeft meten nderbreken f stpzetten. Ik heb mijn zelfstandige activiteit gedwngen meten nderbreken/stpzetten (schrap wat niet past) dr een brand, en dit p... (datum) tt... (eigen schatting van de datum van herneming). Veg alle dcumenten van de verzekeringsinstelling, expertiseverslagen, persartikels, verslagen van de brandweer, ft s en andere bewijsstukken bij dit frmulier. Opgelet: bent u meewerkende echtgent f helper, dan meten de bijgevegde dcumenten aantnen dat k de gehlpen zelfstandige slachtffer is van de situatie en zijn zelfstandige activiteit heeft meten nderbreken f stpzetten. Ik heb mijn zelfstandige activiteit gedwngen meten nderbreken/stpzetten (schrap wat niet past) dr een vernieling van mijn bedrijfsgebuw en/f bedrijfsuitrusting (schrap wat niet past) dr een derde, en dit p... (datum) tt... (eigen schatting van de datum van herneming). Veg alle dcumenten van de verzekeringsinstelling, expertiseverslagen, persartikels, prcesverbaal van de plitie, ft s en andere bewijsstukken bij dit frmulier. Opgelet: bent u meewerkende echtgent f helper, dan meten de bijgevegde dcumenten aantnen dat k de gehlpen zelfstandige slachtffer is van de situatie en zijn zelfstandige activiteit heeft meten nderbreken f stpzetten. Ik heb mijn zelfstandige activiteit gedwngen meten nderbreken/stpzetten (schrap wat niet past) dr een allergie. Laat het medisch attest (bijlage 2) invullen dr de adviserend geneesheer van uw ziekenfnds en veg het bij dit frmulier. Opgelet: als u geen arbeidsngeschiktheidsuitkeringen genten hebt gedurende twaalf maanden, kmt u niet in aanmerking vr het verbruggingsrecht. Vraag in dit geval de erkenning van uw arbeidsngeschiktheid mwille van uw allergie aan bij uw ziekenfnds. Ga verder naar deel 3 verklaring p eer en vul deze in.

7 D. Overbruggingsrecht in geval van ecnmische meilijkheden Vul dit in als u uw zelfstandige activiteit hebt meten stpzetten dr één van de vlgende situaties die wijzen p ecnmische meilijkheden. Opgelet: u met uw zelfstandige activiteit fficieel hebben stpgezet. Indien u ng geen verklaring van stpzetting van activiteit hebt ingediend bij uw sciaal verzekeringsfnds, met uw aanvraag vr het verbruggingsrecht vergezeld zijn van een verklaring van stpzetting van activiteit. Ik krijg p het genblik van de stpzetting van mijn zelfstandige activiteit een leefln. De Cmmissie vr vrijstelling van bijdragen heeft mij een vlledige f gedeeltelijke vrijstelling tegekend in de peride van twaalf maanden vrafgaand aan de maand van de stpzetting van mijn zelfstandige activiteit. Mijn nettberepsinkmen ligt nder de minimale bijdragedrempel, zwel tijdens het jaar van mijn stpzetting, als in het jaar daarvr. (Vr de zelfstandige en de helper bedraagt het maximale bedrag ,25 eur, vr de meewerkende echtgent 5.841,04 eur.) Staaf met bewijsstukken dat uw inkmen van het jaar van de stpzetting én van het jaar daarvr zich nder het bedrag in kwestie bevindt. Licht ieder stuk bndig te (bijlage 3). Gaat het m bekhudkundige stukken, dan is een telichting dr uw bekhuder wenselijk. Hebt u geen bekhuder, dan met u elk bewijsstuk zelf telichten. Opgelet: bent u meewerkende echtgent f helper, veg dan bijkmend de ndige dcumenten (met telichting) te die aantnen dat k het inkmen van de gehlpen zelfstandige van het jaar van uw stpzetting én het jaar daarvr zich nder het bedrag bevindt. Opgelet: bent u, p het genblik van de stpzetting van uw zelfstandige activiteit, actief als zaakverder, bestuurder f werkend vennt in een venntschap? Ja - Naam van de venntschap - Ondernemingsnummer (f btw-nummer).. Ja? Dan met u, naast de vrwaarde dat uw inkmen minder dan ,25 eur bedraagt (staaf dit met de ndige bewijsstukken in bijlage 3), bijkmend ng aan enkele andere vrwaarden vlden. Z kunt u het verbruggingsrecht slechts genieten - als de prcedure tt vereffening van uw venntschap is gestart én - als het vermgensvrdeel dat u uit deze vereffening krijgt, ,50 eur niet verschrijdt.

8 Om het bedrag van dit vermgensvrdeel te bepalen, zal uw sciaal verzekeringsfnds zich baseren p de balans van de venntschap van het vrlaatste afgeslten bekjaar, vermenigvuldigd met het percentage van de aandelen die u bezit Hebt u aandelen in de venntschap? Neen (staaf dit met een attest van de zaakverder/(gedelegeerd) bestuurder/vereffenaar f met een verklaring p eer indien u de enige zaakverder van de venntschap bent). Ja, ik bezit.. aandelen p een ttaal van aandelen (staaf dit met de ndige bewijsstukken). Als u niet preciseert heveel aandelen u bezit, wrdt er vanuit gegaan dat u alle aandelen (100%) van de venntschap bezit. Belangrijk: Is het vermgensvrdeel berekend p basis van het vrlaatste afgeslten bekjaar hger dan ,50 eur, maar is het dr u geschatte vermgensvrdeel p basis van het huidige bekjaar lager? Staaf dit met bewijsstukken die aantnen dat dit slechtere resultaat het gevlg is van ecnmische meilijkheden f schulden die het balansttaal negatief beïnvled hebben. Veg de dcumenten waaruit dit blijkt bij uw aanvraag (bijlage 3). Het sciaal verzekeringsfnds zal rekening huden met deze dcumenten bij het berdelen f u in aanmerking kmt m het verbruggingsrecht te genieten. Opgelet: als achteraf blijkt dat de definitief gekende inkmsten alsng de wettelijk vrziene drempels verschrijden, dan vervalt het recht p het verbruggingsrecht en met u de ten nrechte ntvangen uitkeringen terugbetalen aan uw sciaal verzekeringsfnds. Ga verder naar deel 3 verklaring p eer en vul deze in.

9 Deel 3 Duur sciale uitkering Elke zelfstandige die aan de wettelijke vrwaarden vldet kan tijdens zijn lpbaan verschillende keren een berep den p de uitkeringen van het verbruggingsrecht. Vrwaarde is wel dat de ttale duur tijdens de vlledige berepslpbaan niet langer is dan 12 maanden. Ok de duur van het verbruggingsrecht bij gedwngen stpzetting en bij stpzetting m ecnmische redenen telt mee vr de maximumduur. Heeft u reeds eerder genten van verbruggingsrecht? NEEN. JA indien ja, heveel maanden uitkeringen heeft U reeds ntvangen? Dr welk sciaal verzekeringsfnds werden de uitbetalingen gedaan en ingevlge welke pijler werden deze tegekend? Heveel maanden denkt U gebruik te maken van de uitkeringen ingevlge de huidige aanvraag?

10 Deel 4 Verklaring p eer VERKLARING OP EER Ik verklaar dit frmulier naar waarheid te hebben ingevuld en de bijgevegde infrmatie gelezen te hebben. Ik ben p de hgte dat mijn aanvraag niet kan behandeld wrden znder de gevraagde bewijsstukken. Ik verbind mij erte elke wijziging in de hierbven vermelde inlichtingen binnen vijftien kalenderdagen mee te delen aan mijn sciaal verzekeringsfnds. Ik ben p de hgte dat elke valse f nvlledige verklaring kan leiden tt de terugvrdering van de ten nrechte uitbetaalde uitkeringen en tt gerechtelijke vervlging. Naam: Vrnaam: Datum: Handtekening:

11 Bijlage 1 Attest ziekenfnds ATTEST GEZINSLAST (in te vullen dr de verzekeringsinstelling) Hierbij bevestigen wij dat sciaal verzekerde Naam... Vrnaam... INSZ (rijksregisternummer).. -. in de hedanigheid van gerechtigde is aangeslten bij nze rganisatie sinds... minstens één persn ten laste heeft, in de zin van artikel 225 van het kninklijk besluit van 3 juli 1996 tt uitvering van de wet betreffende de verplichte verzekering vr geneeskundige verzrging en uitkeringen, gecördineerd p 14 juli sinds... Datum: Handtekening en stempel van de verzekeringsinstelling: Dit attest wrdt afgeleverd p verzek van de betrkkene vr zijn/haar sciaal verzekeringsfnds vr de tekenning van het verbruggingsrecht, nder vrbehud van het vervullen van alle vrwaarden vereenkmstig de wet van 22 december 2016 hudende invering van een verbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen.

12 Bijlage 2 Medisch attest vr allergie verrzaakt dr de uitefening van een zelfstandige activiteit (verbruggingsrecht zelfstandigen) MEDISCH ATTEST (in te vullen dr de adviserend geneesheer van de verzekeringsinstelling) Ondergetekende, adviserend geneesheer bij verzekeringsinstelling., bevestigt hierbij dat 1) de heer/mevruw (schrap wat niet past).... aan een allergie lijdt, verrzaakt dr de uitefening van zijn/haar specifieke zelfstandige activiteit; 2) de allergie nverenigbaar is met het verderzetten van die specifieke zelfstandige activiteit en dat; 3) betrkkene na het uitputten van zijn rechten p arbeidsngeschiktheidsuitkeringen gedurende de perides van primaire ngeschiktheid (zals bedeld in artikel 6, 1 en 2, van het kninklijk besluit van 20 juli 1971 hudende instelling van een uitkeringsverzekering en een mederschapsverzekering ten vrdele van de zelfstandigen en van de meewerkende echtgenten), niet (langer) erkend wrdt tijdens het tijdvak van invaliditeit zals bedeld in artikel 6, 3, van het vrmelde kninklijk besluit van 20 juli 1971, vanaf..., en dit in uitvering van mijn beslissing / de beslissing van de Geneeskundige raad vr invaliditeit (schrap wat niet past) van... Die niet-erkenning van de invaliditeit vleit vrt uit de vaststelling dat betrkkene geschikt is m m het even welke berepsbezigheid uit te efenen die hem/haar billijkerwijze zu kunnen wrden pgelegd nder andere rekening hudend met de stand, de gezndheidstestand en de berepspleiding (artikel 20 van het vrmelde kninklijk besluit van 20 juli 1971). Datum: Handtekening en stempel van de adviserend geneesheer: Dit attest wrdt afgeleverd p verzek van de betrkkene vr zijn/haar sciaal verzekeringsfnds vr de tekenning van het verbruggingsrecht, nder vrbehud van het vervullen van alle vrwaarden vereenkmstig de wet van 22 december 2016 hudende invering van een verbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen.

13 Bijlage 3 Stpzetting dr ecnmische redenen elementen die aantnen dat uw inkmsten lager zijn dan de minimumdrempel Telichting bij de genummerde stukken (in te vullen dr uw bekhuder f uzelf 1) Stuk 1:... Stuk 2:... Stuk 3: Stuk 4: Stuk 5: Ttaal aantal bijgevegde stukken: Datum: Handtekening aanvrager: Handtekening bekhuder: Gaat het m bekhudkundige stukken, indien mgelijk dr uw bekhuder. Hebt u geen bekhuder, dan met u elk bewijsstuk zelf telichten.

14 Bijlage 4 Vak vrbehuden vr de RVA (invullen + aankruisen wat past) Een uitkering buiten het stelsel van het sciaal statuut van de zelfstandigen (werklsheidsvergeding) primeert altijd p de faillissementsuitkering (verbruggingsrecht). He aanvragen? - Je inschrijven bij de VDAB als je in Vlaanderen wnt (kan nline) - Een aanvraag indienen bij het HVW (hulpkas) f bij de werklsheidsdienst van het ACV, ABVV f ACLVB indien je lid bent van één van deze vakbnden. ATTEST RVA (in te vullen dr de verzekeringsinstelling) Hierbij bevestigen wij dat sciaal verzekerde Naam... Vrnaam... INSZ (rijksregisternummer).. -. Hfdverblijfplaats. Aanvraag : een aanvraag tt werklsheidsuitkering heeft ingediend p géén aanvraag tt werklsheidsuitkering heeft ingediend. Beslissing : recht heeft p een werklsheidsuitkering vanaf.. géén recht heeft p de werklsheidsuitkering - Reden van weigering :.... Datum + stempel + handtekening afgevaardigde RVA

15 Bijlage 5 Vak vrbehuden vr het OCMW VERKLARING OCMW (in te vullen dr de verzekeringsinstelling) Hierbij bevestigen wij dat het OCMW van Vrschtten verleend heeft p het verbruggingsrecht aan vlgende sciaal verzekerde : Naam... Vrnaam... INSZ (rijksregisternummer).. -. Hfdverblijfplaats. Maand vrscht Bedrag vrscht..... Datum + stempel + handtekening afgevaardigde OCMW

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht N80 (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen)

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht N80 (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) Inlichtingenformulier overbruggingsrecht N80 (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) Stuur dit formulier terug naar uw sociaal verzekeringsfonds

Nadere informatie

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht DOCUMENT AANGETEKEND TERUG TE STUREN NAAR HET SOCIAAL VERZEKERINGSFONDS DEEL 1 ALGEMENE INLICHTINGEN OVER DE AANVRAGER A. Identificatiegegevens Naam :... Voornaam :... Rijksregister Nr (zie uw identiteitskaart)

Nadere informatie

Verzoekschrift overbruggingsrecht

Verzoekschrift overbruggingsrecht Verzoekschrift overbruggingsrecht Ik, ondergetekende,, aangesloten bij Xerius Sociaal Verzekeringsfonds met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen Brouwersvliet 4 Bus 2 onder referte verzoek een onderzoek

Nadere informatie

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht STEUNT ELKANDER Vrij sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen v.z.w. (erkend door K.B. van 23.10.1967) - R.P.R. 0407.843.626 - Stichtend lid van Eunomia v.z.w. Kolonel Bourgstraat 113 1140 BRUSSEL

Nadere informatie

Het overbruggingsrecht

Het overbruggingsrecht Het overbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) WAT IS HET OVERBRUGGINGSRECHT? Het overbruggingsrecht is: een maandelijkse financiële

Nadere informatie

Het overbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen)

Het overbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) Het overbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) Wat is het overbruggingsrecht? Het overbruggingsrecht is: een maandelijkse financiële

Nadere informatie

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht STEUNT ELKANDER Vrij sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen v.z.w. (erkend door K.B. van 23.10.1967) - R.P.R. 0407.843.626 - Stichtend lid van Eunomia v.z.w. Kolonel Bourgstraat 113 1140 BRUSSEL

Nadere informatie

(wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen)

(wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) Het overbruggingsrecht is: een maandelijkse financiële uitkering van maximaal twaalf maanden en van

Nadere informatie

Het overbruggingsrecht

Het overbruggingsrecht Het overbruggingsrecht Wat is het overbruggingsrecht? Het overbruggingsrecht is: een maandelijkse financiële uitkering van maximaal twaalf maanden en van 1212,43 euro voor een alleenstaande en 1515,07

Nadere informatie

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht STEUNT ELKANDER Vrij sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen v.z.w. (erkend door K.B. van 23.10.1967) - R.P.R. 0407.843.626 - Stichtend lid van Eunomia v.z.w. Kolonel Bourgstraat 113 1140 BRUSSEL

Nadere informatie

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht STEUNT ELKANDER Vrij sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen v.z.w. (erkend door K.B. van 23.10.1967) - R.P.R. 0407.843.626 - Stichtend lid van Eunomia v.z.w. Kolonel Bourgstraat 113 1140 BRUSSEL

Nadere informatie

Aanvraag overbruggingsrecht bij economische moeilijkheden

Aanvraag overbruggingsrecht bij economische moeilijkheden Aanvraag overbruggingsrecht bij economische moeilijkheden (wet van 22 december 2016 houdende toekenning van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) Openingsuren Maandag - vrijdag: 08:30-11:30

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE Belangrijk Lees dit eerst! ARBEIDSONGESCHIKTHEID Waarvr dient dit frmulier? Dit frmulier vult u in als u tijdens de peride waarin u arbeidsngeschikt

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID Belangrijk Lees dit eerst! Waarvr dient dit frmulier? Dit frmulier vult u in als u tijdens de peride waarin u arbeidsngeschikt

Nadere informatie

Vermindering personenbelasting

Vermindering personenbelasting Vermindering persnenbelasting Wanneer kan ik aanspraak maken p vermindering van mijn persnenbelasting? Wat hudt de belastingvermindering in? Belastingvrij bedrag van het belastbaar inkmen van de belastingplichtige

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID - STANDAARD FORMULIER WIJK-WERKEN Belangrijk Lees dit eerst! Waarvr dient dit frmulier? Dit frmulier vult u in als u tijdens

Nadere informatie

FORMULIER AANGETEKEND TERUGZENDEN NAAR ACERTA SVF, Groenenborgerlaan 16, 2610 Antwerpen - Wilrijk. Datumregistratie ontvangst aanvraagformulier...

FORMULIER AANGETEKEND TERUGZENDEN NAAR ACERTA SVF, Groenenborgerlaan 16, 2610 Antwerpen - Wilrijk. Datumregistratie ontvangst aanvraagformulier... WEBDOC AANVRAAG SOCIALE VERZEKERING IN GEVAL VAN FAILLISSEMENT OF GEDWONGEN STOPZETTING/ ONDERBREKING FORMULIER AANGETEKEND TERUGZENDEN NAAR ACERTA SVF, Groenenborgerlaan 16, 2610 Antwerpen - Wilrijk Vak

Nadere informatie

Op welk moment kan ik subsidie aanvragen? Een aanvraag kan worden ingediend in de periode 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.

Op welk moment kan ik subsidie aanvragen? Een aanvraag kan worden ingediend in de periode 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018. Telichting bij het aanvraagfrmulier subsidie Regeling ter stimulering sedumdaken in Heerhugwaard 2018 Wanneer km ik vr subsidie in aanmerking? In de Regeling ter stimulering aanleg sedumdaken in Heerhugwaard

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag In te vullen dr gemeente: Cliëntnr: Werkprcesnr: Dssiernr: Datum ntvangst: Aanvraagfrmulier Individuele Inkmensteslag Wij adviseren u m eerst de telichting te lezen vrdat u het aanvraagfrmulier invult.

Nadere informatie

Aanvraag overbruggingsrecht 1

Aanvraag overbruggingsrecht 1 Aanvraag overbruggingsrecht 1 1 Gegevens van de aanvrager Naam en voornaam: NSZ (Rijksregisternummer) : Hoofdverblijfplaats in België Straat: Nr.: Bus : Postnummer: Plaats: Tel.: Email : Post-of bankrekeningnummer

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

UW DOSSIERBEHEERDER Aanvraaag kraamgeld ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum

UW DOSSIERBEHEERDER Aanvraaag kraamgeld ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum UWW DOSSIERBEHEERDER cntact: telefn: fax: : Aanvraa ag Met dit frmulier kunt u aanvragen als: werknemer (f ambtenaar) zelfstandige werklze invalide gepensineerde Bezrg deze aanvraag ten vregste 4 maanden

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015

AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015 Tegemetkming chrnisch zieken en Inwners van de gemeente Wudenberg met een laag inkmen en die chrnisch ziek f gehandicapt zijn, ntvangen mgelijk een financiële bijdrage. In dit aanvraagfrmulier staan de

Nadere informatie

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram.

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram. Aanvraagfrmulier Berepsaansprakelijkheidsverzekering algemeen 1. Verzekeringnemer Naam bedrijf:.... Crrespndentieadres:... Pstcde en plaats:... Cntactpersn:... man vruw E-mail cntactpersn:.. Rechtsvrm:.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

IDENTIFICATIE RECHTSPERSOON, LASTHEBBERS EN UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) BIJ HET AANKNOPEN VAN EEN ZAKENRELATIE

IDENTIFICATIE RECHTSPERSOON, LASTHEBBERS EN UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) BIJ HET AANKNOPEN VAN EEN ZAKENRELATIE Frmulier: Identificatiefrmulier rechtspersn, lasthebber(s) en uiteindelijke begunstigde(n) In te vullen en te ndertekenen dr de vertegenwrdigers 1. Identificatie van de rechtspersn (RP) Maatschappelijke

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2015

Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2015 Aanvraagfrmulier bijzndere bijstand 2015 INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: Pstcde en

Nadere informatie

C O N T A S S U R SOCIÉTÉ

C O N T A S S U R SOCIÉTÉ C O N T A S S U R SOCIÉTÉ NAAMLOZE ANONYME VENNOOTSCHAP Bulevard Simón Blívar, 34 (4ème étage) - 1000 Bruxelles Tel. : + 32 2 510 75 45 Fax : + 32 2 510 75 44 ATTEST VAN ACTIVITEIT TOT DE WETTELIJKE PENSIOENLEEFTIJD

Nadere informatie

Nieuwe beperkingen aan het recht op tijdskrediet en werkloosheid met bedrijfstoeslag: een bespreking van de maatregelen van de regering-michel

Nieuwe beperkingen aan het recht op tijdskrediet en werkloosheid met bedrijfstoeslag: een bespreking van de maatregelen van de regering-michel Nieuwe beperkingen aan het recht p tijdskrediet en werklsheid met bedrijfsteslag: een bespreking van de maatregelen van de regering-michel FORUM ADVOCATEN BVBA Nassaustraat 37-41 2000 Antwerpen T 03 369

Nadere informatie

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER. 31/10/2017 om 16.00u OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER. 31/10/2017 om 16.00u OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN PROJECTOPROEPEN 2017 OPEN SOON OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN FORMULIER VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE Datum van ntvangst : Datum van ntvangst : Dssier nr. : Dssier nr. : Prject

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Tpsprt- Student Stenden Hgeschl Prfileringsfnds

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING In te vullen dr het OCMW Derden cde Inschrijvingsnummer Ingeschreven p Datum inschrijvingsbewijs 1. Gegevens van de aanvrager 1. GGEVENS VAN DE AANVRAGER

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Mdel 2: frmulier vr vennt in een v..f. f c.v. Frmulier vr: vennt in v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (v..f.) Cmmanditaire venntschap

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzondere Omstandigheden Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Overige Bijzndere Omstandigheden Prfileringsfnds

Nadere informatie

Aanduiding van een vertegenwoordiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt)

Aanduiding van een vertegenwoordiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt) Aanduiding van een vertegenwrdiger (artikel 14 1 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende de rechten van de patiënt) Ik, (vrnaam en naam van de patiënt), duid hierbij nderstaande persn aan als mijn

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 Zaaktype B1460 Frmulier vr: rechtspersn bestuurder, vennt, aandeelhuder BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Gehuwd / geregistreerde partnerschap Ongehuwd Gescheiden

Aanmeldformulier. Gehuwd / geregistreerde partnerschap Ongehuwd Gescheiden Aanmeldfrmulier Gegevens rechthebbende (rechthebbende is degene die nder bewind gesteld gaat wrden) Gebrtenaam (gehuwden meisjesnaam vermelden) : Vrnamen : Vrletters : Natinaliteit : Adres (straat en huisnr)

Nadere informatie

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen.

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen. Wij verzeken u de telichting vr het invullen van het frmulier ged te lezen. Op basis van de dr u aangegeven reismgelijkheden van de leerling en p basis van het verversadvies van schl en eventuele andere

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

vestigingsvergunning voor een nachtwinkel

vestigingsvergunning voor een nachtwinkel Aanvraagfrmulier vestigingsvergunning vr een nachtwinkel 1. Algemene infrmatie - De vestigingsvergunning is verplicht vr alle nachtwinkels gelegen p het grndgebied van de stad Sint-Truiden. - Nachtwinkels

Nadere informatie

De arbeidsongevallen. Inhoud. Wat is een arbeidsongeval?...2. Wat te doen bij een arbeidsongeval?...3. Hoe verloopt de uitbetaling?...

De arbeidsongevallen. Inhoud. Wat is een arbeidsongeval?...2. Wat te doen bij een arbeidsongeval?...3. Hoe verloopt de uitbetaling?... De arbeidsngevallen Inhud Wat is een arbeidsngeval?...2 Wat te den bij een arbeidsngeval?...3 He verlpt de uitbetaling?...4 En vr de leden van SMartBe?...5 Dit dcument werd gedwnlad van de site van SMartBe

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

Toekomstige referentiehuurder. Wettelijke of feitelijke partner jarige kinderen (die de woning mee zullen betrekken) Naam & voornaam:

Toekomstige referentiehuurder. Wettelijke of feitelijke partner jarige kinderen (die de woning mee zullen betrekken) Naam & voornaam: cvba-s Vlkshaard Datum aanvraag: Ravensteinstraat 12 9000 Gent Dssiernummer: tel.: 09/233.12.43 / fax: 09/265.83.96 www.vlkshaard.be Centrale Lijst: sciale.dienst@vlk.wnnet.be Tekmstige referentiehuurder

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden Vak bestemd vr administratie Dssiernummer:................. Aanvraagdatum:................. Aanvraagfrmulier subsidie gevelrenvatie en renvatie handelspanden Met dit frmulier dient u een aanvraag in vr

Nadere informatie

Tegemoetkoming kosten kinderopvang

Tegemoetkoming kosten kinderopvang Tegemetkming ksten kinderpvang Met dit frmulier kunt u, in aanvulling p de kinderpvangteslag, bij de gemeente een extra tegemetkming aanvragen als u nder de delgrep valt (dit staat in vraag 4) f een tegemetkming

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015 Aanvraagfrmulier subsidieregeling islatiemaatregelen wningen 2015 Raadhuisplein 2 Pstbus 500 3850 AM Ermel t 0341 56 73 21 Vul dit frmulier in, zet uw handtekening en stuur het p naar de Gemeente Ermel,

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier: Kandidaat voor een sociale koopwoning

Inschrijvingsformulier: Kandidaat voor een sociale koopwoning Inschrijvingsfrmulier: Kandidaat vr een sciale kpwning In te vullen dr Wnpunt Mechelen: initialen medewerker:... Aanmeldingdatum:... Aanmeldingsuur:... Uw persnlijke infrmatie (kper 1) Persnlijke infrmatie

Nadere informatie

Samenvatting reglement mantelzorgpremie per gemeente (bijlage 2)

Samenvatting reglement mantelzorgpremie per gemeente (bijlage 2) Samenvatting reglement mantelzrgpremie per gemeente (bijlage 2) Mantelzrgpremie Kenniscentrum mantelzrg Vr wie: Vr iedere MZ die de zrg pneemt binnen de vertruwde mgeving van de zrgbehevende Vrwaarden

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: o Vennootschap onder firma (v.o.f.) o Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: o Vennootschap onder firma (v.o.f.) o Commanditaire vennootschap (c.v.) Mdel 2: frmulier vr vennt in v..f. f c.v. versie 2012 Frmulier vr: vennt in v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (v..f.) Cmmanditaire venntschap

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Mdel 1: frmulier vr aanvrager namens eenmanszaak f namens v..f. f c.v. Frmulier vr: natuurlijke persnen - aanvrager namens eenmanszaak natuurlijke persnen - aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER

Nadere informatie

3. De sociaal inspecteur kan van iedereen, waarvan dit nodig wordt geacht, een verhoor afnemen met inachtneming van de rechten van de verhoorde.

3. De sociaal inspecteur kan van iedereen, waarvan dit nodig wordt geacht, een verhoor afnemen met inachtneming van de rechten van de verhoorde. SCHOONMAAKSECTOR: CHECKLIST Deze checklist wrdt pgesteld in aansluiting p het Plan vr Eerlijke Cncurrentie in de schnmaaksectr, dat meer duidelijkheid en transparantie garandeert aan werkgevers en werknemers.

Nadere informatie

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee Stuur dit frmulier naar MKBdirect Pst: Kryptnstraat 41, 7463 PB Rijssen E-mail: inf@rab-rijssen.nl Aanvraagfrmulier (Bereps) Aansprakelijkheidsverzekering Algemeen 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de

Nadere informatie

Aanvraag tegemoetkoming scholingskosten bij van-werk-naar-werk begeleiding sectorplan

Aanvraag tegemoetkoming scholingskosten bij van-werk-naar-werk begeleiding sectorplan Aanvraag tegemetkming schlingsksten bij van-werk-naar-werk begeleiding sectrplan 2016-2017 Met dit frmulier kunt u een tegemetkming in de schlingsksten aanvragen als nderdeel van begeleidingstrajecten

Nadere informatie

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben:

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben: Overzicht van vragen myhandicap.belgium.be IVT-IT Opgelet: deze vragenlijst is bedeld als hulpmiddel vr sciaal werkers. Het papieren frmulier geldt niet als aanvraag. Een aanvraag kan enkel elektrnisch

Nadere informatie

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben:

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben: Overzicht van vragen myhandicap.belgium.be THAB Opgelet: deze vragenlijst is bedeld als hulpmiddel vr sciaal werkers. Het papieren frmulier geldt niet als aanvraag. Een aanvraag kan enkel elektrnisch drgestuurd

Nadere informatie

Deze werkgeversverklaring met begeleidende brief kunt u geven aan uw werkgever. Het is erg belangrijk dat de verklaring zorgvuldig en volledig wordt

Deze werkgeversverklaring met begeleidende brief kunt u geven aan uw werkgever. Het is erg belangrijk dat de verklaring zorgvuldig en volledig wordt Deze werkgeversverklaring met begeleidende brief kunt u geven aan uw werkgever. Het is erg belangrijk dat de verklaring zrgvuldig en vlledig wrdt ingevuld. Aanvullende Vrzieningen Werkgever Gegevens

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (VOF) Commanditaire vennootschap (CV)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (VOF) Commanditaire vennootschap (CV) Mdel 2: frmulier vr vennt in een VOF f CV. n.a.v. nieuwe wet BIBOB 2013 Frmulier vr: vennt in VOF f CV BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (VOF) Cmmanditaire

Nadere informatie

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB

Naam Klachtenprocedure SZZ versie 1.0 vastgesteld 25-6-2014 Door RvB evaluatie 25-6-2015 Door RvB Alle zrgberderijen van SZZ zijn aangeslten bij de Federatie Landbuw en Zrg (www.zrgberen.nl). De Federatie heeft vr de cliënten van haar leden een nafhankelijke klachtencmmissie ingericht. SZZ vindt het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

RIZIV: Opleiden van werkzoekenden, die erkend arbeidsongeschikt zijn.

RIZIV: Opleiden van werkzoekenden, die erkend arbeidsongeschikt zijn. RIZIV: Opleiden van werkzekenden, die erkend arbeidsngeschikt zijn. VERSIE 2015 Inhudspgave OOK ERKEND ARBEIDSONGESCHIKTE PERSONEN HEBBEN RECHT OP OPLEIDING...2 Visie...2 Delgrep...2 Partners in het traject...2

Nadere informatie

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee Aanvraagfrmulier (Bereps) Aansprakelijkheidsverzekering Algemeen 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de nderneming 1.2 Adres 1.3 Website www. 1.4 Rechtsvrm 1.5 Datum van vestiging 1.6 Heeft de nderneming

Nadere informatie

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) *

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) * VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bdemnderzek (VBO) * * zals bepaald dr art.13/4 van de Ordnnantie van 5 maart 2009 betreffende het beheer en de sanering van verntreinigde bdems, gewijzigd dr de rdnnantie

Nadere informatie

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE PROJECTOPROEPEN 2018 OPEN SOON OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN FORMULIER VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE Datum van ntvangst : Dssier nr. : Prject : Naam f letterwrd van het prject

Nadere informatie

KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING

KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING Ontvangstdatum: / / (in te vullen dr dienst vergunningen) Ontvangen dr: Iedereen heeft recht p een gede wning. De Vlaamse Wncde legt daarm kwaliteitsnrmen p

Nadere informatie

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee Aanvraagfrmulier (Bereps) Aansprakelijkheidsverzekering Administratiekantren/ Belastingadviseurs 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de nderneming 1.2 Adres 1.3 Website www. 1.4 Rechtsvrm 1.5 Datum van vestiging

Nadere informatie

Academiejaar 2013-2014

Academiejaar 2013-2014 Arteveldehgeschl Dienst studieadvies Hgprt 15 9000 Gent Tel. 09/234 90 30 studieadvies@arteveldehs.be Gids vr studenten: studie en werk/ndernemerschap/kunst/plitiek/ studentenvertegenwrdiging/sciale f

Nadere informatie

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben:

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben: Overzicht van vragen myhandicap.belgium.be VKB Opgelet: deze vragenlijst is bedeld als hulpmiddel vr sciaal werkers. Het papieren frmulier geldt niet als aanvraag. Een aanvraag kan enkel elektrnisch drgestuurd

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een:

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: Mdel 3: frmulier vr gemachtigd aanvrager namens rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersn namens een: Beslten venntschap

Nadere informatie

(Beroeps) Aansprakelijkheidsverzekering Makelaars onroerende zaken

(Beroeps) Aansprakelijkheidsverzekering Makelaars onroerende zaken Aanvraagfrmulier (Bereps) Aansprakelijkheidsverzekering Makelaars nrerende zaken 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de nderneming 1.2 Adres 1.3 Website www. 1.4 Rechtsvrm 1.5 Datum van vestiging 1.6 Heeft

Nadere informatie

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee Aanvraagfrmulier (Bereps) Aansprakelijkheidsverzekering Accuntants 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de nderneming 1.2 Adres 1.3 Website www. 1.4 Rechtsvrm 1.5 Datum van vestiging 1.6 Heeft de nderneming

Nadere informatie

Addendum stappenplan plaatsing

Addendum stappenplan plaatsing Addendum stappenplan plaatsing In het kader van de aangekndigde (vrgenmen) rerganisatie d.d. 4 december 2012 heeft er nader verleg plaatsgevnden tussen de betrkken vakbnden en de werkgever ver de inhud

Nadere informatie

Inlichtingenformulier

Inlichtingenformulier Inlichtingenfrmulier (altijd vegen bij een aanvraag m Bijzndere Bijstand / Meedenregeling / Participatieteslag / Cmputerregeling / Kwijtschelding gemeentelijke belastingen) Belangrijk Als de frmulieren

Nadere informatie

Groots aanwervingsplan voor jongeren en voor oudere werklozen per 1 januari van kracht

Groots aanwervingsplan voor jongeren en voor oudere werklozen per 1 januari van kracht Grts aanwervingsplan vr jngeren en vr udere werklzen per 1 januari van kracht 1. Inleiding Als je de cijfers van het aantal sgerechtigde werkzekenden in genschuw neemt, zals die vandaag dr de Rijksdienst

Nadere informatie

Verklaring de-minimissteun

Verklaring de-minimissteun Verklaring de-minimissteun Verklaring in het kader van het verlenen van de-minimis steunbedragen als bedeld in de de-minimis verrdening (PbEU 2006, L 379). Aanbevlen wrdt m vr het invullen van deze verklaring

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT Frmulier vr: Bestuurder/vennt in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT Beslten Venntschap (B.V.) Naamlze Venntschap (N.V.) Rechtspersn naar buitenlands recht Stichting

Nadere informatie

AANVRAAG OM TEGEMOETKOMING IN PLANSCHADE

AANVRAAG OM TEGEMOETKOMING IN PLANSCHADE Gegevens gemeente Registratienummer: Datum ntvangst: Indienen bij afdeling: Dienstverlening Verzendadres gemeente Bunnik Pstbus 5, 3980 CA Bunnik Singelpark 1, 3984 NC Odijk AANVRAAG OM TEGEMOETKOMING

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB 2013 Frmulier vr: Bestuurder/vennt/aandeelhuder in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

Werkgeversverklaring

Werkgeversverklaring Werkgeversverklaring Deze werkgeversverklaring met begeleidende brief kunt u geven aan uw werkgever. Het is erg belangrijk dat de verklaring zrgvuldig en vlledig wrdt ingevuld. Geachte werkgever, Uw werknemer

Nadere informatie

FORMULIER AANGETEKEND TERUGZENDEN NAAR ACERTA SVF, Groenenborgerlaan 16, 2610 Antwerpen - Wilrijk

FORMULIER AANGETEKEND TERUGZENDEN NAAR ACERTA SVF, Groenenborgerlaan 16, 2610 Antwerpen - Wilrijk WEBDOC AANVRAAG SOCIALE VERZEKERING IN GEVAL VAN FAILLISSEMENT OF GEDWONGEN STOPZETTING/ ONDERBREKING FORMULIER AANGETEKEND TERUGZENDEN NAAR ACERTA SVF, Grenenbrgerln 16, 2610 Antwerpen - Wilrijk Vk bestemd

Nadere informatie

Deel 1. Procedure voor het indienen van een schakelprogramma

Deel 1. Procedure voor het indienen van een schakelprogramma Deel 1. Prcedure vr het indienen van een schakelprgramma Waarm een schakelprgramma? Vr telating tt de pstinitiële master pleiding Kwaliteit en veiligheid in de patiëntenzrg is een geaccrediteerd master

Nadere informatie

Aanvraagformulier. BAM Verzekering. 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de onderneming. 1.2 Adres. 1.3 Website. www. 1.4 Rechtsvorm

Aanvraagformulier. BAM Verzekering. 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de onderneming. 1.2 Adres. 1.3 Website. www. 1.4 Rechtsvorm BAM Verzekering Aanvraagfrmulier 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de nderneming 1.2 Adres 1.3 Website www. 1.4 Rechtsvrm 1.5 Datum van vestiging 2. Omzetgegevens en aantal werkenemers 2.1 Graag pgave

Nadere informatie

Bestemd voor AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) BIBOB Vragenlijsten Mdel 1 t/m 4 versie 2012 Frmulier vr: aanvrager namens eenmanszaak aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr AANVRAGER namens: Eenmanszaak Venntschap nder firma

Nadere informatie

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee

1.6 Heeft de onderneming buitenlandse vestigingen. Zo ja, graag nadere informatie met betrekking tot de vestigingsplaats en de activiteiten ja nee Aanvraagfrmulier Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering algemeen 1. Algemene Gegevens 1.1 Naam van de nderneming 1.2 Adres 1.3 Website www. 1.4 Rechtsvrm 1.5 Datum van vestiging 1.6 Heeft de nderneming

Nadere informatie

TIJDSKREDIET EN LANDINGSBANEN

TIJDSKREDIET EN LANDINGSBANEN TIJDSKREDIET EN LANDINGSBANEN CAO 103 De in de Natinale ArbeidsRaad afgeslten CAO nr. 103 vervangt vanaf 1 september 2012 de CAO nr. 77bis. Deze CAO beschrijft de rechten p tijdskrediet en landingsbanen

Nadere informatie

Registratie na opleiding in het buitenland

Registratie na opleiding in het buitenland Registratie na pleiding in het buitenland Beleidsregel Uitwerking van de bepalingen inzake de registratie als verpleegkundig specialist na het vlgen van een pleiding in het buitenland, zals vastgelegd

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn versie 2012 Frmulier vr: Bestuurder/vennt/aandeelhuder in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

Nadere informatie

Vergunning exploiteren van een taxidienst

Vergunning exploiteren van een taxidienst Inf Vergunning expliteren van een taxidienst Neem vr bijkmende inf cntact p met de dienst lkale ecnmie: ecnmie@rijkevrsel.be - 03 340 00 30 (*) verplicht in te vullen Dit frmulier gebruik je m: een vergunning

Nadere informatie

Intakeformulier Bewindvoering & Inkomensbeheer

Intakeformulier Bewindvoering & Inkomensbeheer Intakefrmulier Bewindvering & Inkmensbeheer Plus Bewindvering Pstbus 8931 1006 JC Amsterdam Tel: 0636492591 Email: inf@plusbewindveringnl Website: wwwplusbewindveringnl Intake frmulier Plus Bewindvering

Nadere informatie

PROJECTOPROEP VOOR VERENIGINGEN EN PROJECTEN AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE VOLKSGEZONDHEID 2017

PROJECTOPROEP VOOR VERENIGINGEN EN PROJECTEN AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE VOLKSGEZONDHEID 2017 Pagina 1 van 5 Gemeente Sint-Gillis Dienst Vlksgezndheid Munthfstraat 70 1060 Sint-Gillis Dienstgegevens (aan te vullen dr de dienst Vlksgezndheid) DOSSIERNUMMER: DATUM: PROJECTNAAM: NAAM PROMOTOR: PROJECTNAAM:

Nadere informatie

Aanvraagformulier cofinanciering LEF

Aanvraagformulier cofinanciering LEF Aanvraagfrmulier cfinanciering LEF 1. Aanvraag vr delstelling: Welke delstellingen uit het Ecnmisch Actieprgramma 2016 2019 zijn delstellingen die u met uw prject gaat realiseren f aan bij gaat dragen?

Nadere informatie

BIJLAGE BIJ DE VERKLARING UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N)

BIJLAGE BIJ DE VERKLARING UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) BIJLAGE BIJ DE VERKLARING UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) Waarm dient de verzekeraar een Verklaring uiteindelijke begunstigde(n) te vragen? De wet van 11 januari 1993 inzake de vrkming van het gebruik van

Nadere informatie

BIJLAGE B SUBSIDIEPROGRAMMA PROEFTUINEN DUURZAME MOBILITEIT: RIJDEN OP BIOGAS EN HOGERE BLENDS BIOBRANDSTOFFEN

BIJLAGE B SUBSIDIEPROGRAMMA PROEFTUINEN DUURZAME MOBILITEIT: RIJDEN OP BIOGAS EN HOGERE BLENDS BIOBRANDSTOFFEN BIJLAGE B SUBSIDIEPROGRAMMA PROEFTUINEN DUURZAME MOBILITEIT: RIJDEN OP BIOGAS EN HOGERE BLENDS BIOBRANDSTOFFEN Verklaring de-minimissteun Verklaring in het kader van het verlenen van de-minimis steunbedragen

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN APPARTEMENT FLATGEBOUW T WINGEROEN Beiaardstraat 6 Poperinge. Inschrijvingsdatum

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN APPARTEMENT FLATGEBOUW T WINGEROEN Beiaardstraat 6 Poperinge. Inschrijvingsdatum Beiaardstraat 6 Pperinge Inschrijvingsnummer Inschrijvingsdatum Datum inschrijvingsbewijs 1. AANVRAGER (= tekmstige referentiehuurder) Familienaam: -----------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

HOEVEEL BETAAL JE in een opvanglocatie met inkomenstarief?

HOEVEEL BETAAL JE in een opvanglocatie met inkomenstarief? HOEVEEL BETAAL JE in een pvanglcatie met inkmenstarief? VOOR DE OPVANG VAN JE BABY OF PEUTER Als je kind pgevangen wrdt in een pvanglcatie met inkmenstarief dan vind je hier alle inf. Inkmenstarief is

Nadere informatie