AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN"

Transcriptie

1 Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING ARTIKEL 140/6, 2, 1 VAN HET WETBOEK DER REGISTRATIE-, HYPOTHEEK- EN GRIFFIERECHTEN FAMILIALE VENNOOTSCHAP Waarvr dient dit frmulier? Dr middel van dit frmulier, verifiëren wij f de vrwaarden vr het behud van de vrijstelling van de schenkingsrechten werden nageleefd. Dit aangevuld frmulier met ns, PER AANGETEKENDE BRIEF, wrden teruggestuurd vóór de 395 ste dag vlgend p de datum van de authentieke akte van de schenking. Indien de vrwaarden werden nageleefd, wrdt u een attest afgeleverd. Dit attest met wrden bezrgd aan de bevegde ntvanger vóór de 500 ste dag die vlgt p de datum van de authentieke akte van schenking. Opmerking : indien de vrwaarden vr het behud van de vrijstelling niet werden nageleefd, f indien het attest aan de ntvanger wrdt bezrgd na de termijn van 500 dagen die vlgt p de datum van de authentieke akte van schenking, wrdt het schenkingsrecht dat geacht wrdt verschuldigd te zijn, berekend tegen het tarief, vermeld in artikel 131 van het Wetbek der Registratie-, Hyptheek- en Griffierechten, znder tepassing van de vrijstelling. He kan ik weten f het recht p de vrijstelling behuden blijft? Om de tepassing van de vrijstelling te behuden dient aan vlgende cumulatieve vrwaarden te zijn vldaan: 1. de venntschap met blijven beantwrden aan de definitie van «familiale venntschap», d.w.z. : a. de venntschap heeft de uitefening van een nijverheids-, handels-, ambachts- f landbuwactiviteit, f van een vrij berep tt del en ze efent deze activiteit f berep uit, OF ze hudt minstens 30% van de aandelen aan van minstens één directe dchtervenntschap die aan de vrwaarden vldet; b. de venntschap heeft een reële ecnmische activiteit. Een venntschap wrdt geacht geen reële ecnmische activiteit te hebben als uit de balanspsten van de laatste jaarrekening f uit de gecnslideerde jaarrekening cumulatief blijkt dat: - de bezldigingen, sciale lasten en pensienen een percentage gelijk f lager dan 1,50% uitmaken van de ttale activa; en - de terreinen en gebuwen meer dan 50% uitmaken van de ttale activa; * "Brussel Fiscaliteit" is de gebruikelijke benaming vr de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit.

2 2. de familiale venntschap heeft haar zetel van werkelijke leiding in een Staat die deel uitmaakt van de Eurpese ecnmische ruimte; 3. de activiteit van de familiale venntschap wrdt znder nderbreking vrtgezet (dezelfde activiteit); 4. een jaarrekening f een gecnslideerde jaarrekening wrdt pgemaakt, en in vrkmend geval, gepubliceerd vereenkmstig de vigerende bekhudwetgeving van de lidstaat waar de maatschappelijke zetel gevestigd is p het genblik van het verlijden, die k aangewend is ter verantwrding van de aangifte in de inkmstenbelasting; 5. het maatschappelijk kapitaal is niet gedaald dr verminderingen f terugbetalingen; 6. de venntschap blijft dezelfde activiteit uitefenen dan deze die werd aangegeven in het frmulier tt aanvraag van het attest bedeld in artikel 140/6, 1 van het Wetbek der Registratie-, Hyptheek- en Griffierechten (het attest dat werd gevegd bij de authentieke schenkingsakte). Wat is het vervlg? - Dit frmulier met, PER AANGETEKENDE BRIEF, vóór de 395 ste dag die vlgt p de datum van de authentieke akte van schenking wrden gestuurd naar nderstaand adres : Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit Kruidtuinlaan Brussel - Een ntvangstbewijs met de datum van ntvangst van het aanvraagfrmulier wrdt verznden naar de cntactpersn. - Binnen de 50 dagen te rekenen vanaf de datum van ntvangst van de aanvraag, na analyse van het dssier en indien de vrwaarden vervuld zijn, zal de cntactpersn het attest ntvangen. Dit attest dient te wrden bezrgd aan de bevegde ntvanger. - Indien blijkt dat er bijkmende gegevens en/f bewijsstukken ndzakelijk zijn, zal Brussel Fiscaliteit de cntactpersn infrmeren via briefwisseling binnen de 13 dagen vanaf de 7 de dag vlgend p de datum van verzending van de aanvraag. Opgelet: Vr een snellere afhandeling van uw aanvraag, dient u er p te te zien dat dit frmulier vlledig wrdt ingevuld en dat alle gevraagde bewijsstukken tegevegd wrden.

3 Algemene infrmatie Dssiernummer: Gegevens van de cntactpersn: Na(a)m(en): Vrna(a)m(en): Hfdverblijfplaats (vlledig adres): Telefn :

4 Aantal werknemers in de venntschap 1 Aantal tewerkgestelde werknemers tijdens het jaar na de datum van de authentieke akte van schenking, uitgedrukt in vltijdse eenheden 2 : Kwartalen 1 ste 5 dagen/week 6 dagen/week Aantal dagen AD / 65,25 = A Aantal dagen AD / 78,25 = B Ttaal A + B 2 e 3 e 4 e De tabel hierbven invullen dr vr elk van de vier betrkken kwartalen het aantal bezldigde en gelijkgestelde dagen p te geven vr de bedienden en de arbeiders (met uitzndering van het huispersneel, de stagiairs KB nr. 230 en de leerlingen) al naargelang de arbeidsduur (5 f 6 dagen per week). De deling van het aantal gepresteerde en gelijkgestelde dagen in de lp van een kwartaal dr de factr 65,25 (in het stelsel 5 d./week) f 78,25 (in het stelsel 6 d./week) maakt het mgelijk een gemiddeld aantal bezldigde en gelijkgestelde dagen per kwartaal te bekmen in functie van de tewerkstelling p jaarbasis. Als de venntschap deeltijdse werknemers tewerkstelt f heeft tewerkgesteld, ter telichting hun naam pgeven alsk de periden waarin ze deeltijds gewerkt hebben en hun dienstregeling. Als het in klm Ttaal A + B verkregen getal niet geheel is, wrdt het p een hele eenheid naar bven afgernd naarmate zijn eerste decimaal al dan niet gelijk is aan f hger is dan 5. 1 Deze infrmatie is ndzakelijk in het kader van de tepassing van artikel 21 van de rdnnantie van 12 december 2016 hudende het tweede deel van de fiscale hervrming (Belgisch Staatsblad, 29 december 2016, 3 de ed., p ). 2 In vrkmend geval meten de persnen die dr de venntschap tewerkgesteld zijn maar die geen vlledige dagen werken wrden aangeduid als k de perides gedurende dewelke deze persnen deeltijds hebben gewerkt en vlgens welk uurrster deze persnen hebben gewerkt.

5 Bewijsstukken te te vegen in bijlage OPMERKING : ALLE ONDERSTAANDE DOCUMENTEN MOETEN BETREKKING HEBBEN OP DE SITUATIE ZOALS DEZE BESTOND OP DE 365 STE DAG VOLGEND OP DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING. Het aanvraagfrmulier vr de levering van het attest zal vergezeld wrden van gewaarmerkte cnfrme afschriften van de vlgende dcumenten: 1) Alle dcumenten die telaten m de vrzetting van de activiteit van de familiale venntschap gedurende de 365 dagen vlgend p de datum van de authentieke akte van schenking te bewijzen, bij vrbeeld: de laatste peridieke BTW-aangifte; het bewijs van de inhuding van de bedrijfsvrheffing f de sciale bijdrage p de laatste lnen betaald aan de werknemers; de laatste aangifte van de venntschapsbelasting; f alle andere dcumenten die telaten m dit bewijs te leveren; 2) De jaarrekening van het laatste bekjaar (pgesteld vereenkmstig de bekhudwetgeving die van tepassing is p de plaats waar de maatschappelijke zetel is gevestigd); 3) Het bewijs van de neerlegging van de laatste jaarrekening (vereenkmstig de bekhudwetgeving die van tepassing is p de plaats waar de maatschappelijke zetel is gevestigd), in de mate waarin de venntschap hierte gehuden is; 4) De laatste gecördineerde versie van de statuten van de venntschap; 5) De akte waarin de schenking van de familiale venntschap vervat ligt 3 ; 6) In het geval van een rechtstreekse dchtervenntschap : de gecnslideerde jaarrekening et de bvengenemde dcumenten p naam van de dchtervenntschap. 3 Deze infrmatie is ndzakelijk in het kader van de tepassing van artikel 21 van de rdnnantie van 12 december 2016 hudende het tweede deel van de fiscale hervrming (Belgisch Staatsblad, 29 december 2016, 3 de ed., p ).

6 Verklaring p erewrd De ndergetekenden bevestigen kennis te hebben genmen dat ze strafbaar zijn krachtens het kninklijk besluit van 31 mei 1933, gewijzigd dr de wet van 7 juni 1994 betreffende de verklaring te den in verband met subsidies, vergedingen en telagen van elke aard, die geheel f gedeeltelijk ten laste van de Staat zijn, wanneer ze bewust en vrijwillig njuiste f nvlledige verklaringen pmaken ter gelegenheid van de huidige aanvraag. De ndergetekenden verbinden zich tt het respecteren van de reglementering mtrent de vrijstelling van de schenkingsrechten in geval van de verdracht van een familiale maatschappij f een familiale nderneming tt het leveren van alle nuttige inlichtingen aan de administratie met betrekking tt deze aanvraag. De ndergetekenden verklaren p erewrd dat de huidige aanvraag precht en vlledig is. Na(a)m(en) Vrna(a)m(en) Adres Graad van verwantschap Handtekening Datum van de aanvraag:

7 Kader vrbehuden vr de administratie Ontvangstdatum van de aanvraag: Tegewezen dssiernummer: Behandeld dr: Het dssier is vlledig: Ja Neen Ontbrekende dcumenten gevraagd p: Ontbrekende dcumenten f bijkmende infrmatie ntvangen p: Brussel Fiscaliteit is de benaming vr de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel Fiscaliteit. Bescherming van de persnlijke levenssfeer ten pzichte van de verwerking van persnsgegevens: Brussel Fiscaliteit verwerkt uw gegevens cnfrm de geldende wetgeving. Uw gegevens wrden uitsluitend verzameld en verwerkt in het kader van de tepassing van de wettelijke en reglementaire bepalingen en m bepaalde aanvragen vr infrmatie te beantwrden die ndzakelijk zijn vr de uitvering van de pdrachten van Brussel Fiscaliteit. Brussel Fiscaliteit verbindt zich tt het nemen van de ndige veiligheidsmaatregelen m te vermijden dat niet bevegde persnen hierte tegang hebben U heeft het recht uw persnlijke gegevens te raadplegen, hun juistheid na te gaan en eventuele futen kstels te laten verbeteren dr u te wenden tt de Directie Data Management van Brussel Fiscaliteit. Vr bijkmende infrmatie mtrent de geautmatiseerde verwerking kan u terecht in de lkettenzaal van Brussel Fiscaliteit en p vlgend adres : Website van de administratie.

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN ARTIKEL 140/6, 1, WETBOEK DER REGISTRATIE-, HYPOTHEEK- EN GRIFFIERECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN ARTIKEL 140/6, 1, WETBOEK DER REGISTRATIE-, HYPOTHEEK- EN GRIFFIERECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN ARTIKEL 140/6, 1, WETBOEK DER REGISTRATIE-, HYPOTHEEK- EN GRIFFIERECHTEN Waarvoor dient

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN ARTIKEL 140/6, 1, WETBOEK DER REGISTRATIE-, HYPOTHEEK-, EN GRIFFIERECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN ARTIKEL 140/6, 1, WETBOEK DER REGISTRATIE-, HYPOTHEEK-, EN GRIFFIERECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN ARTIKEL 140/6, 1, WETBOEK DER REGISTRATIE-, HYPOTHEEK-, EN GRIFFIERECHTEN Waarvoor dient

Nadere informatie

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER. 31/10/2017 om 16.00u OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER. 31/10/2017 om 16.00u OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN PROJECTOPROEPEN 2017 OPEN SOON OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN FORMULIER VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE Datum van ntvangst : Datum van ntvangst : Dssier nr. : Dssier nr. : Prject

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET BEKOMEN VAN HET ATTEST

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET BEKOMEN VAN HET ATTEST Ministerie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest Bestuur van Financiën en Begroting Vooruitgangstraat 80 bus 1 1030 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET BEKOMEN VAN HET ATTEST Aanvraagformulier voor het

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN ARTIKEL 60BIS/3 1, WETBOEK DER SUCCESSIERECHTEN FAMILIALE VENNOOTSCHAP

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN ARTIKEL 60BIS/3 1, WETBOEK DER SUCCESSIERECHTEN FAMILIALE VENNOOTSCHAP Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN Waarvoor dient dit formulier? ARTIKEL 60BIS/3 1, WETBOEK DER SUCCESSIERECHTEN FAMILIALE

Nadere informatie

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE PROJECTOPROEPEN 2018 OPEN SOON OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN FORMULIER VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE Datum van ntvangst : Dssier nr. : Prject : Naam f letterwrd van het prject

Nadere informatie

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS

ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS ORGANISATIENOTA VRIJWILLIGERS 1. Gegevens rganisatie - Naam rganisatie : - Juridisch statuut : - Maatschappelijke zetel : - Telefnnummer en eventueel emailadres : - Omschrijving sciale delstelling : 2.

Nadere informatie

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) *

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) * VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bdemnderzek (VBO) * * zals bepaald dr art.13/4 van de Ordnnantie van 5 maart 2009 betreffende het beheer en de sanering van verntreinigde bdems, gewijzigd dr de rdnnantie

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERMINDERING SUCCESSIERECHTEN ARTIKEL 60BIS/3, 1, WETBOEK DER SUCCESSIERECHTEN FAMILIALE ONDERNEMING

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERMINDERING SUCCESSIERECHTEN ARTIKEL 60BIS/3, 1, WETBOEK DER SUCCESSIERECHTEN FAMILIALE ONDERNEMING Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERMINDERING SUCCESSIERECHTEN Waarvoor dient dit formulier? ARTIKEL 60BIS/3, 1, WETBOEK DER SUCCESSIERECHTEN FAMILIALE

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden Vak bestemd vr administratie Dssiernummer:................. Aanvraagdatum:................. Aanvraagfrmulier subsidie gevelrenvatie en renvatie handelspanden Met dit frmulier dient u een aanvraag in vr

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE Belangrijk Lees dit eerst! ARBEIDSONGESCHIKTHEID Waarvr dient dit frmulier? Dit frmulier vult u in als u tijdens de peride waarin u arbeidsngeschikt

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID - STANDAARD FORMULIER WIJK-WERKEN Belangrijk Lees dit eerst! Waarvr dient dit frmulier? Dit frmulier vult u in als u tijdens

Nadere informatie

GIDS VAN DE GEBRUIKER

GIDS VAN DE GEBRUIKER GIDS VAN DE GEBRUIKER Hulp bij het invullen van uw aanvraag vr tegang tt patrimniuminfrmatie via de CSPI 1 Samenvattende tabel van de in te vullen rubrieken V9_ 100117 Frmuliertype Rubrieknr. Titel/mschrijving

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: o Vennootschap onder firma (v.o.f.) o Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: o Vennootschap onder firma (v.o.f.) o Commanditaire vennootschap (c.v.) Mdel 2: frmulier vr vennt in v..f. f c.v. versie 2012 Frmulier vr: vennt in v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (v..f.) Cmmanditaire venntschap

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv.

Dossier Ecocheques. Bron: Lex4you op www.securex.eu. BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77. helpdesk@bol budiv.be www.bol budiv. Dssier Eccheques Brn: Lex4yu p www.securex.eu BOL BUDIV vzw Kerkstraat 108 9050 Gentbrugge 09 324 38 77 helpdesk@bl budiv.be www.bl budiv.be Dssier Eccheques Wat is een eccheque? Eccheques zijn een initiatief

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

Aanvraagformulier evenementen

Aanvraagformulier evenementen Aanvraagfrmulier evenementen Aan de hand van dit dcument kan u al de ndige gegevens en aanvragen bezrgen aan het feestlket van de gemeente Lepldsburg. LET OP: dit frmulier is enkel vr de vergunningen die

Nadere informatie

Belangrijk Lees dit eerst!

Belangrijk Lees dit eerst! AANVRAAG VAN EEN GEDEELTELIJKE WERKHERVATTING TIJDENS DE ARBEIDSONGESCHIKTHEID Belangrijk Lees dit eerst! Waarvr dient dit frmulier? Dit frmulier vult u in als u tijdens de peride waarin u arbeidsngeschikt

Nadere informatie

TARIFERING EDPB. Nota over de wetgeving

TARIFERING EDPB. Nota over de wetgeving FD/NB Brussel, 23 mei 2014 TARIFERING EDPB Nta ver de wetgeving Op 23 mei 2014 is een reeds lang aangekndigd KB verschenen: Het kninklijk besluit van 24 april 2014 tt wijziging van het kninklijk besluit

Nadere informatie

Volmacht voor aandeelhouder

Volmacht voor aandeelhouder Vlmacht vr aandeelhuder Ondergetekende naam: (indien aandeelhuder een venntschap is) Juridische vrm Adres / maatschappelijke zetel: eigenaar van: venntschapsnaam: aande(e)l(en) van de Venntschap: UNITED

Nadere informatie

Toelichting bij het formulier subsidievaststelling behorend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS

Toelichting bij het formulier subsidievaststelling behorend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS Telichting bij het frmulier subsidievaststelling behrend bij artikel 7.1 van de Kaderregeling subsidies OCW, SZW en VWS Dit dcument licht stapsgewijs alle nderdelen van het aanvraagfrmulier vr een subsidievaststelling

Nadere informatie

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers)

Privacy Statement andere betrokkenen (niet zijnde studenten of medewerkers) Privacy Statement andere betrkkenen (niet zijnde studenten f medewerkers) Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar bezekers en externe cntacten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met uw persnsgegevens.

Nadere informatie

INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN

INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN RVB10004.dc 1/5 RVB 2010/04 INFORMATIE UITWISSELING TUSSEN UITZENDBUREAUS IVM VEILIGHEID EN Situering GEZONDHEID OP HET WERK : EEN GESTRUCTUREERDE AANPAK Preventie en Interim heeft in 2008, in het kader

Nadere informatie

Werken met uitzendkrachten

Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten-Werken met uitzendkrachten-telichting 1/8 Werken met uitzendkrachten Uitzendkrachten zijn werknemers die vallen nder twee srten werkgevers. Enerzijds heeft men de werkgever van de uitzendkracht

Nadere informatie

Re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers

Re-integratie van arbeidsongeschikte werknemers Re-integratie van arbeidsngeschikte werknemers De verheid wil de vrijwillige werkhervatting van werknemers die tijdelijk f definitief ngeschikt zijn m de vereengekmen arbeid uit te veren faciliteren. Wanneer

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 1.0-28/10/2009 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument.

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een:

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN. Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersoon namens een: Mdel 3: frmulier vr gemachtigd aanvrager namens rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN Gemachtigd aanvrager namens de rechtspersn namens een: Beslten venntschap

Nadere informatie

Privacy Statement Medewerkers

Privacy Statement Medewerkers Privacy Statement Medewerkers Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar medewerkers en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene

Nadere informatie

Driemaandelijks steunaanvraagformulier. Onderdeel Melk en Melkproducten

Driemaandelijks steunaanvraagformulier. Onderdeel Melk en Melkproducten Eurpees Prgramma bestemd vr de schlen Steunaanvraagfrmulier AE-02 Leveranciers Deel Melk en Melkprducten EUROPEES PROGRAMMA VOOR SCHOLEN SCHOOLJAAR 2017-2018 Driemaandelijks steunaanvraagfrmulier Leveranciers

Nadere informatie

Artikel 140/1 tot 140/6 van het Wetboek der registratie-, hypotheeken griffierechten

Artikel 140/1 tot 140/6 van het Wetboek der registratie-, hypotheeken griffierechten Artikel 140/1 tot 140/6 van het Wetboek der registratie-, hypotheeken griffierechten (van toepassing vanaf 01.01.2017) Artikel 140/1 1. In afwijking van artikel 131, wordt van het schenkingsrecht vrijgesteld:

Nadere informatie

PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG

PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG PRIVACYREGLEMENT ZIEKENHUIS OOST-LIMBURG Inhudstabel Artikel 1: Delstelling van dit reglement... 2 Artikel 2: Aangewezen verantwrdelijken en veiligheidscnsulent... 2 Artikel 3: Gebruik van patiëntengegevens...

Nadere informatie

Privacy Statement Studenten

Privacy Statement Studenten Privacy Statement Studenten Hgeschl Leiden respecteert de privacy van haar studenten en gaat zrgvuldig en vertruwelijk m met juw persnsgegevens. Daarbij vldet de hgeschl aan de eisen van de Algemene Verrdening

Nadere informatie

Aanvraag voor een BENOR ATG-Certificatie

Aanvraag voor een BENOR ATG-Certificatie Aanvraag vr een BENOR ATG-Certificatie Deze aanvraag dient in een exemplaar geznden te wrden aan: ANPI Divisie Certificatie - Aarlenstraat 82-1040 Brussel Tel: +32 (0)2 234 36 10 Fax: +32 (0) 2 234 36

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn versie 2012 Frmulier vr: Bestuurder/vennt/aandeelhuder in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

Nadere informatie

Handleiding. voor het verkrijgen van een. attest van begeleider

Handleiding. voor het verkrijgen van een. attest van begeleider Handleiding vr het verkrijgen van een Januari 2010 1 / 14 Handleiding vr het aanvragen van een 1. INLEIDING...2 2. DEFINITIES...2 3. WETTELIJKE BASIS...3 4. PRINCIPES...3 5. VOORWAARDEN VOOR HET VERKRIJGEN

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier: Kandidaat voor een sociale koopwoning

Inschrijvingsformulier: Kandidaat voor een sociale koopwoning Inschrijvingsfrmulier: Kandidaat vr een sciale kpwning In te vullen dr Wnpunt Mechelen: initialen medewerker:... Aanmeldingdatum:... Aanmeldingsuur:... Uw persnlijke infrmatie (kper 1) Persnlijke infrmatie

Nadere informatie

Nieuwe beperkingen aan het recht op tijdskrediet en werkloosheid met bedrijfstoeslag: een bespreking van de maatregelen van de regering-michel

Nieuwe beperkingen aan het recht op tijdskrediet en werkloosheid met bedrijfstoeslag: een bespreking van de maatregelen van de regering-michel Nieuwe beperkingen aan het recht p tijdskrediet en werklsheid met bedrijfsteslag: een bespreking van de maatregelen van de regering-michel FORUM ADVOCATEN BVBA Nassaustraat 37-41 2000 Antwerpen T 03 369

Nadere informatie

Bestemd voor AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) BIBOB Vragenlijsten Mdel 1 t/m 4 versie 2012 Frmulier vr: aanvrager namens eenmanszaak aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr AANVRAGER namens: Eenmanszaak Venntschap nder firma

Nadere informatie

Bankoverstapdienst - reglement

Bankoverstapdienst - reglement versie 3.0-1/7/2011 Bankverstapdienst - reglement Dit reglement vrmt het algemeen kader waarbinnen de deelnemende banken in België een bankverstapdienst vr zichtrekeningen aanbieden aan de cnsument. De

Nadere informatie

OFFICIEUZE COÖRDINATIE VAN:

OFFICIEUZE COÖRDINATIE VAN: OFFICIEUZE COÖRDINATIE VAN: HET BESLUIT VAN DE BRUSSELSE HOOFDSTEDELIJKE REGERING VAN 17 FEBRUARI 2011 BETREFFENDE DE ERKENNING VAN DE CERTIFICATEURS VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN EPB-CERTIFICAAT OPENBAAR

Nadere informatie

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot

Frans Halslaan 4, 1921EP Akersloot Privacy Verklaring Per 25 mei 2018 gelden er verscherpte regels vr alle rganisaties binnen de EU die persnsgegevens verwerken. Om deze reden is de privacy verklaring aangepast en vragen we u deze dr te

Nadere informatie

BIJLAGE : PRIVACYCLAUSULE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

BIJLAGE : PRIVACYCLAUSULE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) BIJLAGE : PRIVACYCLAUSULE ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG) TITEL 1 RECHT OP INFORMATIE 1. In het kader van de arbeidsrelatie tussen de werkgever en de werknemer verwerkt de werkgever gegevens

Nadere informatie

Registratie na opleiding in het buitenland

Registratie na opleiding in het buitenland Registratie na pleiding in het buitenland Beleidsregel Uitwerking van de bepalingen inzake de registratie als verpleegkundig specialist na het vlgen van een pleiding in het buitenland, zals vastgelegd

Nadere informatie

Leerreglement voor de opleiding van jongeren met een b eroepsinlevingsovereenkomst bij werkgevers die vallen onder PC 200

Leerreglement voor de opleiding van jongeren met een b eroepsinlevingsovereenkomst bij werkgevers die vallen onder PC 200 Leerreglement vr de pleiding van jngeren met een b erepsinlevingsvereenkmst bij werkgevers die vallen nder PC 200 Beschrijving van de sectr APCB 200 Bedienden Mgelijke pleidingen en duur Bijzndere erkenningsregels

Nadere informatie

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram.

Bestaat er een economische en/of organisatorische eenheid met andere bedrijven? Zo ja, graag nadere informatie waaronder een organogram. Aanvraagfrmulier Berepsaansprakelijkheidsverzekering algemeen 1. Verzekeringnemer Naam bedrijf:.... Crrespndentieadres:... Pstcde en plaats:... Cntactpersn:... man vruw E-mail cntactpersn:.. Rechtsvrm:.

Nadere informatie

PROJECTOPROEP VOOR VERENIGINGEN EN PROJECTEN AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE VOLKSGEZONDHEID 2017

PROJECTOPROEP VOOR VERENIGINGEN EN PROJECTEN AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE VOLKSGEZONDHEID 2017 Pagina 1 van 5 Gemeente Sint-Gillis Dienst Vlksgezndheid Munthfstraat 70 1060 Sint-Gillis Dienstgegevens (aan te vullen dr de dienst Vlksgezndheid) DOSSIERNUMMER: DATUM: PROJECTNAAM: NAAM PROMOTOR: PROJECTNAAM:

Nadere informatie

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen)

Inlichtingenformulier overbruggingsrecht (wet van 22 december 2016 houdende invoering van een overbruggingsrecht ten gunste van zelfstandigen) SVF MULTIPEN WWW.MULTIPEN.BE REF. N 80 Behandeld dr Arlette Vets (arlette.vets@multipen.be) Tel 015/45.12.51 Fax 015/45.12.68 Datum : O/ ref : Inlichtingenfrmulier verbruggingsrecht (wet van 22 december

Nadere informatie

UITGEBREIDE STANDAARDVOORWAARDEN M.B.T. ERELOON, KOSTEN EN UITGAVEN (MR. LUC DECEUNINCK ADVOCAAT 1 juli 2014)

UITGEBREIDE STANDAARDVOORWAARDEN M.B.T. ERELOON, KOSTEN EN UITGAVEN (MR. LUC DECEUNINCK ADVOCAAT 1 juli 2014) 1 UITGEBREIDE STANDAARDVOORWAARDEN M.B.T. ERELOON, KOSTEN EN UITGAVEN (MR. LUC DECEUNINCK ADVOCAAT 1 juli 2014) I. HET ERELOON: Ereln dient begrepen als de dr de cliënt aan de advcaat verschuldigde en

Nadere informatie

Loonkloofrapport begeleidend schrijven: volledig formulier

Loonkloofrapport begeleidend schrijven: volledig formulier Lnklfrapprt begeleidend schrijven: vlledig frmulier Op basis van de vrwaarden in de lnklfwet met uw nderneming binnen de drie maanden na het afsluiten van het bekjaar een analyseverslag ver de bezldigingsstructuur

Nadere informatie

Gedragscode inzake bankverhuisdienst

Gedragscode inzake bankverhuisdienst Belgische Vereniging van Banken en Beursvenntschappen switching - selfregulatin- Nl (versie 2 van 15062009).dcx versin 0.5 Patrick Wynant 20/10/2009 Gedragscde inzake bankverhuisdienst Het Eurpean Banking

Nadere informatie

Leerreglement voor de opleiding van jongeren met een b eroepsinlevingsovereenkomst bij werkgevers die vallen onder PC 200

Leerreglement voor de opleiding van jongeren met een b eroepsinlevingsovereenkomst bij werkgevers die vallen onder PC 200 Leerreglement vr de pleiding van jngeren met een b erepsinlevingsvereenkmst bij werkgevers die vallen nder PC 200 Beschrijving van de sectr APCB 200 Bedienden Mgelijke pleidingen en duur Bijzndere erkenningsregels

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.) Mdel 2: frmulier vr vennt in een v..f. f c.v. Frmulier vr: vennt in v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (v..f.) Cmmanditaire venntschap

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v.

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - AANVRAGER namens: Eenmanszaak Vennootschap onder firma (v.o.f.) Commanditaire vennootschap (c.v. Mdel 1: frmulier vr aanvrager namens eenmanszaak f namens v..f. f c.v. Frmulier vr: natuurlijke persnen - aanvrager namens eenmanszaak natuurlijke persnen - aanvrager namens v..f. f c.v. BIBOB VRAGENFORMULIER

Nadere informatie

Studentenarbeid 2011

Studentenarbeid 2011 13.04.2007 Rev.04.05.2011 Juridische dienst inf@salar.be Studentenarbeid 2011 De redactie en uitgever streven naar ptimale betruwbaarheid en vlledigheid van de verstrekte infrmatie, waarvr ze echter niet

Nadere informatie

Facturatie in 2015 Definitieve regeling. Gonda Schelfhaut - Accountant/Belastingconsulent IAB Director VAT RSM Belgium InterTax

Facturatie in 2015 Definitieve regeling. Gonda Schelfhaut - Accountant/Belastingconsulent IAB Director VAT RSM Belgium InterTax Facturatie in 2015 Definitieve regeling Gnda Schelfhaut - Accuntant/Belastingcnsulent IAB Directr VAT RSM Belgium InterTax Inleiding Omzetting van Richtlijn 2010/45/EU in de Belgische wetgeving Unifrmiseren

Nadere informatie

C O N T A S S U R SOCIÉTÉ

C O N T A S S U R SOCIÉTÉ C O N T A S S U R SOCIÉTÉ NAAMLOZE ANONYME VENNOOTSCHAP Bulevard Simón Blívar, 34 (4ème étage) - 1000 Bruxelles Tel. : + 32 2 510 75 45 Fax : + 32 2 510 75 44 ATTEST VAN ACTIVITEIT TOT DE WETTELIJKE PENSIOENLEEFTIJD

Nadere informatie

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op:

Privacy Policy. Grondslag voor deze persoonsgegevens is: o de overeengekomen opdracht. Bijgewerkt op: Privacy Plicy Bijgewerkt p: 3.5.2018 Cmmn Affairs hecht veel waarde aan de bescherming van uw persnsgegevens. In deze Privacy Plicy willen we heldere en transparante infrmatie geven ver he wij mgaan met

Nadere informatie

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing.

Voor partners, werknemers, uitzendkrachten, inleenkrachten, student-stagiaires, en sollicitanten van imailo is een ander beleid van toepassing. PRIVACY STATEMENT Versie mei 2018 Imail B.V. (imail) hecht er waarde aan dat uw gegevens p een juiste wijze wrden verwerkt. Wij (imail) gaan daarm met de grtst mgelijke zrgvuldigheid m met persnsgegevens

Nadere informatie

vestigingsvergunning voor een nachtwinkel

vestigingsvergunning voor een nachtwinkel Aanvraagfrmulier vestigingsvergunning vr een nachtwinkel 1. Algemene infrmatie - De vestigingsvergunning is verplicht vr alle nachtwinkels gelegen p het grndgebied van de stad Sint-Truiden. - Nachtwinkels

Nadere informatie

Eenheidsstatuut arbeiders - bedienden

Eenheidsstatuut arbeiders - bedienden Eenheidsstatuut arbeiders - bedienden Al twee jaar wachten we p een grte stap in het dssier ver het eenheidsstatuut arbeiders en bedienden. Dit sinds het fameuze arrest van het Grndwettelijk Hf van 7 juli

Nadere informatie

1. Gegevens aanvrager Toekomstige referentiehuurder. Wettelijke of feitelijke partner jarige kinderen (die mee verhuizen)

1. Gegevens aanvrager Toekomstige referentiehuurder. Wettelijke of feitelijke partner jarige kinderen (die mee verhuizen) Datum aanvraag: Dssiernummer: Centrale Lijst 1. Gegevens aanvrager Tekmstige referentiehuurder Straat: Gemeente: Gebrteplaats: Telefn / Gsm: Nummer: Natinaliteit: Gebrtedatum: Burgerlijke stand: Berep:

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT/ AANDEELHOUDER Mdel 4: frmulier vr bestuurder/aandeelhuder/vennt in de rechtspersn n.a.v. nieuwe wet BIBOB ktber 2013 Zaaktype B1460 Frmulier vr: rechtspersn bestuurder, vennt, aandeelhuder BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN

Nadere informatie

Betreft: aanvraag van Brussels Network Operations tot herziening van de beraadslaging RR nr. 10/2008 van 12 maart 2008 (RN/MA/2008/013)

Betreft: aanvraag van Brussels Network Operations tot herziening van de beraadslaging RR nr. 10/2008 van 12 maart 2008 (RN/MA/2008/013) 1/10 Sectraal cmité van het Rijksregister Beraadslaging RR nr. 24/2008 van 4 juni 2008 Betreft: aanvraag van Brussels Netwrk Operatins tt herziening van de beraadslaging RR nr. 10/2008 van 12 maart 2008

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Dit formulier kunt u ingevuld en. Postbus BB te Wijk bij Duurstede t (0343) e

Dit formulier kunt u ingevuld en. Postbus BB te Wijk bij Duurstede t (0343) e Aanvraagfrmulier drank- en hrecavergunning mdel B Aanvraag ter verkrijging van een vergunning vr de uitefening van het hrecabedrijf bestemd vr rechtspersnen die zich richten p activiteiten van recreatieve,

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 27 juni 2013 Verslag van de deputatie Bevegd deputatielid: Luk Lemmens Telefn: 03 240 52 65 Agenda nr. 0/1 Invulling van het begrip dagelijks bestuur in de zin

Nadere informatie

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT

BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT Frmulier vr: Bestuurder/vennt in de rechtspersn BIBOB VRAGENFORMULIER RECHTSPERSONEN BESTUURDER/ VENNOOT Beslten Venntschap (B.V.) Naamlze Venntschap (N.V.) Rechtspersn naar buitenlands recht Stichting

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER PROCEDUREVERORDENING PLANSCHADE

AANVRAAGFORMULIER PROCEDUREVERORDENING PLANSCHADE AANVRAAGFORMULIER PROCEDUREVERORDENING PLANSCHADE Aanvraagfrmulier behrende bij de Prcedureverrdening planschade Deurne 2008 De Wet ruimtelijke rdening (Wr) geeft in afdeling 6.1 aan dat een belanghebbende

Nadere informatie

Omzendbrief betreffende de identificatie en de encodering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank

Omzendbrief betreffende de identificatie en de encodering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de identificatie en de encdering van de paardachtigen in een centrale gegevensbank Referentie PCCB/S2/CRR/1176598 Datum 11/05/2016

Nadere informatie

BIJLAGE B - OFFERTEFORMULIER VAN HET BIJZONDERE BESTEK Nr. CSC- ADM0901

BIJLAGE B - OFFERTEFORMULIER VAN HET BIJZONDERE BESTEK Nr. CSC- ADM0901 BIJLAGE B - OFFERTEFORMULIER VAN HET BIJZONDERE BESTEK Nr. CSC- ADM090 Betreft: Dienstverlening inzake berepsmatige verplaatsingsksten en bijkmende diensten vr de Kninklijke Muntschuwburg. A. GEGEVENS

Nadere informatie

Btw-vrijstellingsregeling kleine ondernemingen

Btw-vrijstellingsregeling kleine ondernemingen Btw-vrijstellingsregeling kleine ndernemingen Belangrijke mededeling De btw-vrijstellingsregeling vr kleine ndernemingen zal belangrijke wijzigingen ndergaan met ingang van 1 april 2014. De belangrijkste

Nadere informatie

t.a.v. de verantwoordelijken van de ambulancediensten die hun medewerking verlenen aan de dringende geneeskundige hulpverlening

t.a.v. de verantwoordelijken van de ambulancediensten die hun medewerking verlenen aan de dringende geneeskundige hulpverlening Directraat-generaal Gezndheidszrg Dienst Dringende hulpverlening UW BRIEF VAN UW REF. ONZE REF. DH-AU/2018/5 DATUM 20/12/2018 BIJLAGE(N) t.a.v. de verantwrdelijken van de ambulancediensten die hun medewerking

Nadere informatie

De arbeidsongevallen. Inhoud. Wat is een arbeidsongeval?...2. Wat te doen bij een arbeidsongeval?...3. Hoe verloopt de uitbetaling?...

De arbeidsongevallen. Inhoud. Wat is een arbeidsongeval?...2. Wat te doen bij een arbeidsongeval?...3. Hoe verloopt de uitbetaling?... De arbeidsngevallen Inhud Wat is een arbeidsngeval?...2 Wat te den bij een arbeidsngeval?...3 He verlpt de uitbetaling?...4 En vr de leden van SMartBe?...5 Dit dcument werd gedwnlad van de site van SMartBe

Nadere informatie

Aanvraagformulier cofinanciering LEF

Aanvraagformulier cofinanciering LEF Aanvraagfrmulier cfinanciering LEF 1. Aanvraag vr delstelling: Welke delstellingen uit het Ecnmisch Actieprgramma 2016 2019 zijn delstellingen die u met uw prject gaat realiseren f aan bij gaat dragen?

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING In te vullen dr het OCMW Derden cde Inschrijvingsnummer Ingeschreven p Datum inschrijvingsbewijs 1. Gegevens van de aanvrager 1. GGEVENS VAN DE AANVRAGER

Nadere informatie

(van toepassing vanaf ) HOOFDSTUK I. - Definities.

(van toepassing vanaf ) HOOFDSTUK I. - Definities. Besluit van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering van 21 januari 1999 betreffende het verlaagd tarief van de successierechten in geval van overdracht van kleine en middelgrote ondernemingen (van toepassing

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract

Huishoudelijk reglement beoordelingscomité Starterscontract Huishudelijk reglement berdelingscmité Starterscntract Gedgekeurd in de gemeenteraad van 22 maart 2010 Gewijzigd in de gemeenteraad van 14 december 2015 Bekendgemaakt p 25 maart 2010 en 15 december 2015

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN VisumPr B.V., Raamweg 1, 2596 HL, Den Haag Artikel 1. Definities In deze algemene vrwaarden wrden de vlgende definities tegepast: Opdrachtgever: de wederpartij van VisumPr B.V. VisumPr:

Nadere informatie

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018.

De Europese Algemene Verordening van 27 april 2016 over gegevensbescherming (AVG of, in het Engels, GDPR) wordt van toepassing op 25 mei 2018. Privacy Ntice Assuralia neemt de bescherming van uw persnlijke gegevens ter harte. Daarm verbindt Assuralia zich erte deze gegevens met bijzndere aandacht te beschermen en te verwerken, in vlledige transparantie

Nadere informatie

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven

Voorwaarden waaraan een arts moet voldoen om geaccrediteerd te worden en te blijven BIJLAGE 2: VOORWAARDEN VOOR ACCREDITERING Brn: http://www.riziv.be/care/nl/dctrs/accreditatin/individual accreditatin/cnditins accreditatin.htm Vrwaarden waaraan een arts met vlden m geaccrediteerd te

Nadere informatie

Retributiereglement voor de tijdelijke inname van parkeerplaatsen door middel van verkeerssignalisatie

Retributiereglement voor de tijdelijke inname van parkeerplaatsen door middel van verkeerssignalisatie Retributiereglement vr de tijdelijke inname van parkeerplaatsen dr middel van verkeerssignalisatie Artikel 1 Tepassingsgebied Vr de peride 1 mei 2017 tt en met 31 december 2019 wrdt een retributie geheven

Nadere informatie

1 PROCEDURE NIEUWE BESCHERMINGSAANVRAAG

1 PROCEDURE NIEUWE BESCHERMINGSAANVRAAG 1 PROCEDURE NIEUWE BESCHERMINGSAANVRAAG 1.1 Achtergrnd Een wijn kan beschermd wrden als beschermde rsprngsbenaming (BOB) f als beschermde gegrafische aanduiding (BGA). Vlgende Eurpese verrdeningen beschrijven

Nadere informatie

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen

Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Aanvraag verlening eenmalige subsidie gemeente Wageningen Dit aanvraagfrmulier is bedeld vr een eenmalige subsidie. Een eenmalige subsidie wrdt verleend vr een eenmalige activiteit f ander incidenteel

Nadere informatie

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (VOF) Commanditaire vennootschap (CV)

Bestemd voor NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Vennootschap onder firma (VOF) Commanditaire vennootschap (CV) Mdel 2: frmulier vr vennt in een VOF f CV. n.a.v. nieuwe wet BIBOB 2013 Frmulier vr: vennt in VOF f CV BIBOB VRAGENFORMULIER Bestemd vr NATUURLIJKE PERSONEN - VENNOOT in: Venntschap nder firma (VOF) Cmmanditaire

Nadere informatie

Vergunning exploiteren van een taxidienst

Vergunning exploiteren van een taxidienst Inf Vergunning expliteren van een taxidienst Neem vr bijkmende inf cntact p met de dienst lkale ecnmie: ecnmie@rijkevrsel.be - 03 340 00 30 (*) verplicht in te vullen Dit frmulier gebruik je m: een vergunning

Nadere informatie

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid

Privacyreglement Lamers Zorg & Arbeid Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid 1. Del en herkmst In dit Privacyreglement Lamers Zrg & Arbeid wrdt uitleg gegeven ver de bescherming van privacygevelige infrmatie. In de infrmatiesystemen van Zrg

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Tpsprt- Student Stenden Hgeschl Prfileringsfnds

Nadere informatie

1. Begrip steunzone. Het Vlaamse gewest heeft een steunzone rond Genk en Turnhout vastgelegd.

1. Begrip steunzone. Het Vlaamse gewest heeft een steunzone rond Genk en Turnhout vastgelegd. 12.05.2015 Juridische dienst inf@salar.be Vrijstelling drstrting BV: steunznes De redactie en uitgever streven naar ptimale betruwbaarheid en vlledigheid van de verstrekte infrmatie, waarvr ze echter niet

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST 1. Algemeen In deze verwerkersvereenkmst wrdt verstaan nder: 1.1 Algemene vrwaarden: de Algemene vrwaarden van Verwerker, die nverkrt van tepassing zijn p iedere afspraak tussen Verwerker en Verantwrdelijke

Nadere informatie

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN

PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN PROVINCIERAAD VAN ANTWERPEN Vergadering van 25 april 2013 Verslag van de deputatie Bevegd deputatielid: Luk Lemmens Telefn: 03 240 52 65 Agenda nr. 1/1 Prvinciaal Biblitheekcentrum. Aanpassing van het

Nadere informatie

Hoe gebruikt UZ Leuven uw persoonsgegevens voor academisch wetenschappelijk onderzoek 1?

Hoe gebruikt UZ Leuven uw persoonsgegevens voor academisch wetenschappelijk onderzoek 1? Privacyverklaring nderzek UZ Leuven He gebruikt UZ Leuven uw persnsgegevens vr academisch wetenschappelijk nderzek 1? Algemeen Wetenschappelijk nderzek, naast patiëntenzrg en nderwijs/pleiding, behrt tt

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Projectdeskundige erfgoed. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Prjectdeskundige erfged (cntractueel, 50%, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE EIGEN CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke

Nadere informatie

Loonkloofrapport begeleidend schrijven: beknopt formulier

Loonkloofrapport begeleidend schrijven: beknopt formulier Lnklfrapprt begeleidend schrijven: beknpt frmulier Op basis van de vrwaarden in de lnklfwet met uw nderneming binnen de drie maanden na het afsluiten van het bekjaar een analyseverslag ver de bezldigingsstructuur

Nadere informatie

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen

Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Federaal Agentschap vr de Veiligheid van de Vedselketen Omzendbrief betreffende de cntrle van de identiteit van paarden en de uitsluiting vr de slacht vr menselijke cnsumptie van buiten de wettelijke termijn

Nadere informatie