Interessant voor bedrijven maar ook voor beleggers! Atoomweg 22 Roosendaal

Vergelijkbare documenten
Vaartweg 34 Oudenbosch. Fraaie vrijstaande woning met landelijk uitzicht, erf, tuin, gelegen op m² grond. Aankoop extra grond mogelijk!

Plantagebaan Wouwse Plantage

Vrijstaand woonhuis met bedrijfsloods, werkplaats, tankstation, tuin, erf en overige aanhorigheden op m2 grond.

De woonkamer met open keuken

Princenhil 46 Lage Zwaluwe

Poolsestraat 40 Hooge Zwaluwe. Nette tussenwoning met berging gelegen aan een rustige straat op 146 m² grond.

Meester Bierensweg 19a Prinsenbeek

De entree De entree (circa 7 m²) is afgewerkt met

Griendwerkerstraat 80 Lage Zwaluwe. Vrijstaande, net onderhouden, woning met garage, oprit, tuin met vijver en schitterend uitzicht op circa 440 m².

Markstraat 47 Terheijden. Twee-onder-een-kap woning met oprit, garage en tuin op het zuiden met veranda en mantelzorgwoning op ca. 399 m² grond.

Groot Bedaf 9A Baarle- Nassau. Vrijstaande woning met een ruime tuin, oprit, schuur/garage en adembenemend vrij uitzicht op circa m² grond.

Middelmeede 1 Made. Vrijstaande woning met garage, oprit, balkon en tuin gelegen op circa 283 m².

Liesveld 9 Terheijden

Noordschans 103 Klundert. Vrijstaand woonhuis (inh. ca. 866 m³) met inpandige garage gelegen aan de jachthaven Noordschans op 690 m² grond.

Steenbergen Landelijk gelegen rietgedekt landhuis met garage en m² grond

Wilhelminalaan 16 Raamsdonk. Twee-onder-een-kap met garage, oprit, bloemenkas en tuin op circa m² grond.

De vrijstaande woning

Vrijstaand woonhuis met carport, balkon, ondergrond, tuin, schuur, verdere aanhorigheden op m 2 grond.

Kaaistraat 7 Sint Willebrord. Vrijstaande villa met gastenverblijf & garage op m² grond.

Wouwerbeekseweg 2 Bavel, ha. Vrijstaande woonboerderij met mantelzorg woning/ bed & breakfast, tuin, weiland, paardenboxen en buitenbak.

Nieuwendijk Gelegen op unieke locatie met vele mogelijkheden: vrijstaande woning met bedrijfsgebouwen en landbouwgrond, groot circa 3.96.

Strijpenseweg 8 Prinsenbeek

Roosendaal. Woonboerderij met aanpandige schuur, twee vrijstaande landbouwschuren en circa m² grond. Plaatselijk bekend: Huijbergseweg 34

Mariabaan 12 Wouwse Plantage

Moerstraatseweg 19 Heerle

Olavstraat 37 / De Vier Uitersten 1 Zevenbergschen Hoek

Brouwerijstraat 12 Wagenberg

Pimpernel 1 Terheijden. Fraaie twee-onder-een-kap woning met aanpandige garage, tuin en 272 m² grond.

Appelaarseweg 8a Fijnaart

Werkmansbeemd 4 Oosterhout. Vrijstaande bedrijfswoning met aanpandige en separate bedrijfs-/ kantoorruimte aan huis, gelegen op m² grond.

Kerkstraat 52 Elshout

Vaartweg 36 Oudenbosch Langeweg 93 Kruisland

Laanzichtweg 59 Teteringen

Groenstraat 11A Esbeek. Manege met vrijstaande woning, erf, landbouwgrond en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Burgemeester Elkhuizenlaan 57 Halsteren

Vorenseindseweg 104 Sprundel

Te koop. Riante sfeervolle vrijstaande woning gelegen aan het water met vrijstaande garage. Nieuwstraat 2, 3267 AR Goudswaard

Gagelstraat 15 Molenschot

Prinsenpolderstraat 103 Made. Langgevel woonboerderij met aanpandige schuur, tuin, erf en erfverharding op circa m² grond.

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Kwakscheweg LG Oud-Beijerland

Van Hoofsweg 4 Nieuw-Vossemeer Woning met bedrijfsgebouwen en een vergunning voor 200 vleesstieren en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Kruisland Vrijstaand woonhuis met schuur, tuin en m² grond.

Vaartweg 36 Oudenbosch Binnenpad 12 Halsteren

Vaartweg 36 Oudenbosch Bavelseweg 100 Gilze

Rucphen Korte Hei 51. Vraagprijs: ,- k.k.

Sprundel Noorderweide 4

TE KOOP. Breda Charles Petitweg 35-4 A1. Multifunctionele bedrijfsunit ca. 180 m², bestaande uit kantoorruimte, opslagruimte en 2 parkeerplaatsen.

Te koop Vrijstaande woning met garage en schitterende tuin

Langeweg-Noord 1 Standdaarbuiten, ha

Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Vaartweg 36 Oudenbosch Groenendijk 23B Lage Zwaluwe

Jagersberg 30, Roosendaal

Sprundel Struikhei 62

Vaartweg 36 Oudenbosch Poolsestraat 15 Hooge Zwaluwe

Te koop. Vrij gelegen ruime eengezinswoning met aan de voorzijde een stenen berging. Zoomwijcklaan 204, 3263 RH Oud-Beijerland

Oudestraat 69, Gemert

Baarleseweg 38. Chaam

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Elsendorpseweg 20, Elsendorp

TE KOOP Vrijstaande woning met loods op een perceel van 780 m²

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Situering Bergen op zoom

Roosendaal De Meeten 22

Dorpsstraat 37 37a, Oud Gastel

Prinzenstraat 8, Gemert

Te koop. In rustige wijk gelegen tussenwoning met stenen garage. Mendelssohnstraat 55, 3281 VH Numansdorp

TE KOOP. Sprundel, Lange Hei 14

Groeskuilen 121, Gemert

Te koop Vrijstaande bungalow op een schitterende en unieke kavel in Oud-Beijerland

Te koop Halfvrijstaande dijkwoning met knusse tuin!

Ruiterspoor 47 Den Hout. Vrijstaande bedrijfswoning, diverse bedrijfsgebouwen, oprit, tuin, erf, erfverharding en verdere aanhorigheden.

Korhoenstraat 25, De Rips

TE KOOP: LIESBOSDREEF 14 - PRINSENBEEK

VRAAGPRIJS: Op aanvraag

Duiventorenbaan 66 Dongen

Te koop. Zeer vrij gelegen tussenwoning met stenen berging in de achtertuin. Breughelstraat 7, 3262 TB Oud-Beijerland

Prijs: ,-- k.k.

Prijs: ,-- k.k.

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Hoogstraat 129, Roosendaal

Bathseweg 50 Rilland. Klassieke woonboerderij met paardenstallen, schuur, weiland en verdere aanhorigheden op circa ha grond.

Welpenheuvel 18, De Mortel

Meizoentje 5, Gemert

Roosendaalsebaan 6, Oud Gastel

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert

Vioolstraat 23, Roosendaal

Prijs: ,-- k.k.

Te koop Vrijstaande woning met carport, schuur en schitterende tuin

Bergeijk: Dopheidedreef 1 Vraagprijs: k.k.

Te koop Vrijstaande woning Oranjeweg KS Zuid-Beijerland

Innovatiepark Oosterhout

Te koop. Uitgebouwde woning met garage en luxe tuinhuis. Van Ghentstraat 30, 3262 EM Oud-Beijerland

Heijtsveld 121, Gemert

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

Westerhoven: Steenovens 103A Vraagprijs: k.k.

Transcriptie:

Interessant voor bedrijven maar ook voor beleggers! Atoomweg 22 Roosendaal Zeer nette vrijstaande bedrijfswoning met loods, een ruim perceel voor het bouwen van een bedrijfsruimte en een tuin, gelegen op ca. 10.000 m² grond.

Situering Het object is gelegen op een goede zicht locatie aan de rand van bedrijventerrein Majoppeveld- Zuid op zeer korte afstand van de snelweg (A58). De zeer degelijk gebouwde woning van deze bedrijfslocatie is rustig gelegen. Diverse wijken van Roosendaal zijn binnen 5 autominuten bereikbaar met alle voorzieningen zoals supermarkten, huisartsen en scholen. De bedrijfslocatie De locatie beschikt over een groot achter terrein waar het mogelijk is om een eigen bedrijfsruimte te realiseren. Dit kan variëren van een kantoorruimte met voldoende parkeerplaatsen tot een ruime en moderne bedrijfsloods van dergelijke hoogte. Verderop in deze brochure treft u de specifieke bestemmingsregels van deze locatie. In overleg is er een achter entree en meer grond bespreekbaar.

Het woonhuis Het vrijstaande landhuis is gebouwd omstreeks 1996. De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 336 m² en een inhoud van ca. 1.045 m³. De woning is opgetrokken in een traditioneel gedegen bouwconstructie, bestaande uit geïsoleerde metselwerk spouwmuren, betonnen begane grondvloer, betonnen verdiepingsvloer, deels hardhouten kozijnen en deels kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing. Het geïsoleerde wolfsdak is met pannen gedekt. De woning wordt verwarmd door middel van een cv-combiketel (merk ATAG, bouwjaar 2015). De begane grond van de woning en badkamer op de eerste verdieping zijn geheel voorzien van vloerverwarming. Het geheel is voorzien van een alarminstallatie.

De woning heeft de navolgende indeling: Begane grond De hal/entree (ca. 13,9 m²) is voorzien van een tegelvloer, schoonmetselwerk muren en een houtenpaneel plafond. In de hal bevindt zich de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping middels een hardhouten trap met onderkwart. Het toilet is voorzien van een hangcloset en fontein, afgewerkt met tegels als wand- en vloerafwerking en een gestuct plafond. Vanuit de hal/entree zijn het kantoor, de bijkeuken een badkamer, de openkeuken/woonkamer en de ontspanningsruimte bereikbaar.

De sfeervolle ruime woonkamer (ca. 33 m²) met open keuken is licht door de raampartijen en is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafondafwerking. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig van het merk Flam. Vanuit de woonkamer is de zeer royale tuinkamer te bereiken.

De woonkamer staat in directe verbinding met de ruime woon- /leefkeuken (ca. 12 m²). De keuken heeft een kunststof aanrechtblad en is voorzien van een inductie kookplaat (SMEG, 2017), een koelkast (2015), een vaatwasser, afzuigkap, combi oven/magnetron (2015) en voldoende onder- en bovenkasten. Achter het werkblad van de keuken zijn tegels geplaatst. De gehele ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, gestucte wanden en gestucte plafondafwerking voorzien van inbouwspots.

Via de woonkamer met open keuken is de royale tuinkamer (ca. 68 m²) bereikbaar. De royale tuinkamer is een zeer prettige verblijfsruimte. Door de vele lichtinval middels de grote raampartijen, lichtkoepels en de palletkachel (2016) is het een ruimte waar het hele jaar door genoten kan worden van het uitzicht op de tuin. De tuinkamer is voorzien van meerdere zithoeken en een ruime eethoek. Een zithoek is gesitueerd rondom de grote openhaard. De tuinkamer is afgewerkt met een traditionele tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een kunststof panelen plafondafwerking. De gehele tuinkamer is voorzien van warmte- en zonwerend glas. Vanuit de tuinkamer is middels een ruime schuifdeur de veranda bereikbaar.

Vanuit de tuinkamer is de ontspanningsruimte (ca. 52 m²) direct bereikbaar. Deze multifunctionele ruimte is momenteel voorzien van een biljart en andere ontspannende voorzieningen. De ontspanningsruimte is afgewerkt met eikenhouten planken als vloerafwerking, stucwerk wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking.

Via de keuken en via de ontspanningsruimte zijn gemakkelijk de bijkeuken, kantoorruimte toilet en badkamer bereikbaar. De bijkeuken (ca. 13 m²) is voorzien van een opstelplaats voor de wasmachine en droger, een extra wastafel, afzuigkap en voldoende opbergkasten.. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, tegelwandafwerking en gestuct plafond. Het toilet is voorzien van een hangcloset. De badkamerruimte (ca. 5 m²) is voorzien van een bad- en douchecombinatie, een wastafel met spiegel en een urinoir. Beide ruimten zijn afgewerkt met vloer- en wandbetegeling en een gestuct plafond.

Het kantoor (ca. 20 m²) is voorzien van diverse grote ramen en biedt de mogelijkheid tot het creëren van meerder werkplekken. Het kantoor is afgewerkt met tegels als vloerafwerking, schoonmetselwerk wandafwerking en een stucwerk plafondafwerking.

Eerste verdieping Overloop, toegang gevend tot de masterbedroom, twee ruime slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (ca. 30 m²) is gelegen aan de westzijde van de woning en voorzien van vaste kledingkasten en een airco installatie. De slaapkamer is afgewerkt met tapijt als vloerafwerking, stucwerk al wandafwerking en een kunststof elementen plafondafwerking. Slaapkamer 2 en 3 (ca. 20 m² en ca. 21 m 2 ) zijn het zelfde afgewerkt als de masterbedroom.

( De badkamer (ca. 14 m²) is voorzien van een ruime wastafels met grote spiegel, een bad, een douche cabine en een design radiator. De vloer en wanden zijn geheel betegeld, het plafond is afgewerkt met kunststof schrootjes. De gehele badkamer is voorzien van vloerverwarming. Via de ontspanningsruimte is middels een vaste trap een aparte zolder/verdieping te bereiken. Deze zolder beschikt over een prettige werkruimte/schilderruimte en een bergruimte waar de CV installatie is gevestigd.

De achtertuin is voorzien van ruime veranda direct achter de woning. De tuin beschikt over diverse meerjarige bomen en beplanting, een gazon en sierbestrating. In de tuin bevindt zich nog een overkapping van een voormalige trainingsmolen voor paarden. Deze kan in overleg blijven staan of verwijderd worden. Het perceel beschikt over een beregeningsinstallatie, tuinverlichting en een elektrische toegangspoort.

Tekening begane grond 2D

Tekening begane grond 3D

Tekening eerste verdieping 2D

Tekening eerste verdieping 3D

Bedrijfslocatie/bouwterrein Op het terrein kan naast de bestaande loods een tweede bedrijfsruimte gerealiseerd worden. De locatie van de voormalige rijbak leent zich daar uitstekend voor. Deze locatie is ideaal gelegen voor het plaatsen van gevelreclame. Over de weg Het Spectrum komt dagelijks veel passerend verkeer, zowel groot verkeer vanuit het bedrijventerrein als particulieren die via deze doorgaande weg Roosendaal verlaten.

Garage Op dit moment beschikt de locatie nog over een afhang welke behoort tot dit perceel. De afhang heeft een afmeting van 9,5 m 1 x 60 m 1. Deze afhang maakt deel uit van een naast gelegen loods. De afhang beschikt over een ruime garage met elektrische overheaddeur en diverse opslag compartimenten. De afhang is opgetrokken uit betonnen wand elementen, een stalen spanten constructie en een gedeeltelijk geïsoleerd dak gedekt met asbesthoudende golfplaten. Het behoort tot de mogelijkheden om de afhang bij oplevering te slopen of te behouden.

De loods De loods is opgetrokken uit metselwerk wanden met stalen kolommen, stalen spanten, houten gordingen en een geïsoleerd golfplaten dak (asbest). De loods heeft een afmeting van 61 m 1 x 34 m 1 (incl. afhang 61 m 1 x 45 m 1 ) en is voorzien van een gevlinderde betonvloer. De loods beschikt over een royale showroom, een opslagruimte, een kantoorruimte met pantry, ontvangstruimte en een toiletgroep. De loods beschikt tevens over een alarminstallatie. De loods kan ingezet worden voor eigengebruik, maar biedt ook een zeer interesssant rendement bij verhuur.

Uittreksel kadastrale kaart

Bestemmingsplan Het object valt onder het bestemmingsplan Majoppeveld, vastgesteld op 10 juli 2017. Het bebouwde perceel heeft als bestemming Bedrijventerrein-4 met als aanduiding bouwhoogte maximaal 20 meter en een functieaanduiding bedrijfswoning. Binnen deze bedrijfscategorie zijn vele uiteenlopende bedrijfstypes mogelijk. Op de locatie kan een bedrijfspand gerealiseerd worden van minimaal 1.500 m². Heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact op met ons kantoor. Bebouwingsuitbreiding behoort ook tot de mogelijkheden.

Bijzonderheden Gelegen op een zichtlocatie aan de rand van bedrijven terrein Majoppeveld-Zuid; Voorzien van een ruime loods welke momenteel voorziet in een interessant rendement; Voldoende voorzieningen op korte afstand, zoals winkels, scholen en verenigingen; Nabij de uitvalswegen en de snelweg A58; Navolgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: water, elektriciteit, gas, kabel en gemeentelijke riolering; Ruime, lichte woonkamer met houtkachel en royale tuinkamer met openhaard en palletkachel; De gehele woning is uitstekend geïsoleerd; Ideale locatie voor het stichten van een bedrijf; Diverse mogelijkheden tot het bouwen van een bedrijfsruimte; Elektrische toegangspoort en voldoende parkeergelegenheid op eigenterrein. Kortom, een goed bereikbare, privacybiedende woon-/werklocatie met alle voorzieningen in de nabijheid gelegen!

Vraagprijs: Op aanvraag Oplevering: In onderling overleg Deze informatieverstrekking geschiedt geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop c.q. wijzigingen. Voor nadere informatie en/ of een afspraak voor een bezichtiging kunt u te allen tijde contact opnemen. Staal Makelaars Brieltjenspolder 40 4921 PJ MADE Tel. nr.: 0162 570 471 Fax. nr.: 0162 570 472 www.staalmakelaars.nl info@staalmakelaars.nl Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens kunnen geen aanspraken worden ontleend.