Leenderweg 100, VALKENSWAARD

Vergelijkbare documenten
TE KOOP. Leenderweg CG Valkenswaard

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Julianastraat 28, Boekel

Safariweg 330, Maarssen

Heikampen 146, Nuenen

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen

Mariënburg 11, Gemert

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Sleutelbloem 56, Boekel

Watermunt 17, Schaijk

Jaagpad 31, Barendrecht

Kromstraat 43, Veldhoven

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Zalkerbos 192, Zoetermeer

Korhoenstraat 25, De Rips

Spelleborg 9, Steenbergen

Hofstukken 707, Uden

Karperveen 457, Spijkenisse

Lepelaarsingel 232, Vlaardingen

Spelleborg 23, Steenbergen

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Koetshuislaan 855, Waalwijk

Lepelstraat 19, Den Bosch

Marie Curielaan 48, Utrecht

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Ramlehweg 27-B, Rotterdam

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Groeskuilen 121, Gemert

Breestraat 1J, Middenmeer

Populierenlaan 553, Amstelveen

Meizoentje 5, Gemert

Fransebaan 548, Eindhoven

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Standerdmolen 19, Gemert

Venkelstraat 26, Tholen

Olieslagerstraat 7, Sevenum

Singelstraat 142-5, Arnhem

Hoylede 8, Pijnacker

Sneeuwuil 14, Mierlo

Haagdijk 142-a3, Breda

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Koolhof 63, De Mortel

Hoorneslaan 68, Katwijk

Heijtsveld 121, Gemert

IJssellaan 2-B, Gouda

Ziggenstraat 36, Geldrop

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Zandhovenstraat 8, Eindhoven

Watersnipweide 70, Renswoude

Spartodonk 18, Maastricht

In de Betouwstraat 5A, Nijmegen

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Dostojevskisingel 251, Amsterdam

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Pelgrimsweg 10, Handel

Nieuwe Inslag 6, Breda

Welpenheuvel 3, De Mortel

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Dovenetelhof 1, Houten

Prinzenstraat 8, Gemert

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Toutenburg 119, Dordrecht

Korhoender 101, Deurne

Dijkwacht 26, Leiderdorp

De Welle 46, Leeuwarden

Poststraat 8, Wageningen

Waterjuffer 11, Krommenie

Oranje-Nassaulaan 30, Gouda

Drossard de la Courtstraat 17, Gemert

Ravelstraat 58, Ridderkerk

Plein , Nijmegen

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Valkenburgstraat 56, Uden

Marterstraat 8, Groesbeek

Ballastwater 28, Houten

Verhagen Metmanstraat 31, Rijswijk

Refelingse Erven 4, Nuenen

De Quaystraat 23, Rijen

Werfstraat 15, Breda

De Gouden Leeuw 128, Venray

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Kokardebloem 37, Papendrecht

van speijklaan 11, Son en Breugel

Groenestraat 282, Kampen

Bisonstraat 52, Breda

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Haagseveer 78, Rotterdam

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert

Noordland 40, Den Haag

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Prinzenstraat 19, Gemert

Ametiststraat 13, Nijmegen

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Transcriptie:

Leenderweg 100, VALKENSWAARD

Kenmerken Overdracht Vraagprijs 219.500 k.k. Aangeboden sinds 19-02-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 1 Kelder nee Zolder nee Garage nee Aantal woonlagen 2 Ligging Ligging in centrum Bouw Woontype 1 appartement Woontype 2 Gebouw Woontype 3 Galerijflat Bouwjaar 1964 Raamwerk kunststof, draai- kiepramen Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 106m2 Totale woonoppervlakte 83m2 Inhoud 261m3

Energie Verwarming CV-ketel, gas, elektriciteit, airconditioning Type warm water combiketel, gas Beglazing dubbel Type isolatie geen isolatie

Impressies 1/6

Impressies 2/6

Impressies 3/6

Impressies 4/6

Impressies 5/6

Impressies 6/6

Plattegrond

Omschrijving Ruim en luxe afgewerkt instapklaar 3-kamer appartement (ca. 85 m2) op de 2 e verdieping met dakterras (ca. 23 m2) op een uitstekende locatie nabij het centrum van Valkenswaard in een kleinschalig appartementencomplex. Aan de achterzijde bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging en een groot (gratis) parkeerterrein van een supermarkt. Op de begane grond bevindt zich de gezamenlijke entree met bellenplateau en intercom (in 2018 geheel vernieuwd); daarbij de brievenkasten en het trappenhuis; de lift is momenteel buiten gebruik. Op de tweede verdieping bereikt u via het ruime dakterras met een weids uitzicht de toegang tot het appartement. Entree met royale hal met tegelvloer, gladde stucwerkwanden en -plafond. Meterkast met 7 groepen, 1 aardlekschakelaar, dubbele bemetering (gedeeltelijk vernieuwd in 2008); in 2018 zijn "slimme" meters geinstalleerd. Daarnaast vindt u de intercom met automatisch openen van de benedendeur. Aan het einde van de hal een practische garderobe. Een ruime woonkamer met extra brede zithoek en hoogwaardig laminaat, gladde stucwerkwanden- en plafond; het plafond is oplopen met een koof die voorzien is van inbouwspots. In de woonkamer werd in 2015 een luxe airconditioning (met afstandsbediening) gemonteerd met afvoer naar het dak en de berging. Het ruime eetgedeelte grenst aan de keuken, heeft ook gladde stucwerkwanden en -plafond met een koof en inbouwspots. De luxe open keuken met witte hoogglans keukeninrichting (2008) in een U-opstelling (met tegelvloer en stucwerkplafond en inbouwspots) is van alle gemakken voorzien: een granieten werkblad met een spoelbak, een 5-pits gaskookplaat (Bosch) met RVS afzuigkap (Electrolux), vaatwasser (Whirlpool), luxe hoekcarrousel en diverse onderkastjes en laden. In de ruime kastenwand tegenover de keuken bevindt zich een geïntegreerde oven en combi-magnetron (beide Whirlpool) met daaronder 2 apothekerskasten en helemaal rechts een grote koel/vriescombinatie (Bauknecht uit 2015). De grote slaapkamer aan de voorzijde heeft een laminaatvloer, gladde stucwerkwanden en -plafond (oplopend), voorzien van een losse op maat gemaakte garderobekast (ter overname) en een ruime inbouwkast. In de slaapkamer werd in 2018 een luxe airconditioning (met afstandsbediening) gemonteerd met afvoer naar het dak en de berging. De kleinere slaapkamer aan de voorzijde heeft laminaat en gladde stucwerkwanden en -plafond. De betegelde badkamer met tegelvloer is in 2017 voorzien van een geheel nieuwe luxe inloopdouche met een regendouche en handdouche (Grohe); tevens werd er in 2017 een nieuw wastafelmeubel geplaatst met 2 ruime laden en een tweetal spiegelkasten. Een geheel betegelde toiletruimte met vrijhangend wandcloset (in 2018 vernieuwd), fonteintje en "piramide" plafond met kroonluchter.

Tenslotte een inpandige berging met Nefit-combiketel (2016), wasmachine- en droger aansluiting en veel opbergruimte. Bijzonderheden: De VvE beschikt over een prima MJOP (MeerJarenOnderhoudsPlan), waarin meerdere isolerende en verbetermaatregelen gepland staan, waaronder: Vanaf 2019 vervanging van alle (complete) achtergevels door kunststof kozijnen met dubbelglas en nieuwe voordeuren Nieuwe dakbedekking (binnen 5 jaar) van hoofddak met isolatie, evenals dakbedekking dakterrassen 1ste verdieping Gevelisolatie Veel renovatiemaatregelen zijn al uitgevoerd, waaronder: De installatie van een nieuwe CV-ketel (Nefit 2016-2017) met nieuwe thermostaat in elk appartement (i.p.v. grote gezamenlijke ketel) met geheel nieuwe leidingen De voorgevels zijn al voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Geheel nieuw bellenplateau en nieuwe intercoms in de appartementen geïnstalleerd in 2018 Dakbedekking dakterrassen 2e verdieping in 2018 geheel vernieuwd Hemelwaterafvoeren gedeeltelijk vernieuwd Betonnen afscheiding dakterrassen geheel gerenoveerd in 2018 en geheel nieuw hekwerk wordt erop gemonteerd (voor goede hoogte conform veiligheidsnormen) begin 2019 In 2018 zijn nieuwe houten schuttingen tussen de woningen op de dakterrassen gemonteerd. De servicekosten bedragen hierdoor (tijdelijk) 272,-- per maand; dit bedrag zal na de installatie van het nieuwe dak aanzienlijk verlaagd worden. De reparatie of vernieuwing van de lift zal na installatie van het nieuwe hoofddak in beeld komen.