Karperveen 457, Spijkenisse

Vergelijkbare documenten
Vestdijklaan 26, `s-gravenzande

Julianastraat 28, Boekel

Heikampen 146, Nuenen

Spelleborg 9, Steenbergen

Wikkestraat 36, Nieuw-Vennep

Sleutelbloem 56, Boekel

Dijkwacht 26, Leiderdorp

Klavierstraat 34, Beek en Donk

Ziggenstraat 36, Geldrop

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Raadhuisstraat 73, Leerbroek

Standerdmolen 19, Gemert

Mina Krusemanstraat 47, Venray

Eekhoornstraat 12, Culemborg

Ravelstraat 58, Ridderkerk

Zandhovenstraat 8, Eindhoven

Spelleborg 23, Steenbergen

Burgemeester van de Stadtstraat 73, Zaandam

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering

Welpenheuvel 18, De Mortel

Watermunt 17, Schaijk

Willem Bilderdijkdreef 13, Goirle

Prinzenstraat 8, Gemert

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Wilhelminalaan 56, Giessenburg

Anna Maria van Schuurmanplein 29, Lexmond

Bisonstraat 52, Breda

Kenmerken Overdracht Indeling Tuin

Venkelstraat 26, Tholen

Werfstraat 15, Breda

Albrecht Thaerlaan 82, Utrecht

Kromstraat 43, Veldhoven

Dovenetelhof 1, Houten

Sneeuwuil 14, Mierlo

Jollenpad 6, Alkmaar

Bongerdstraat 4, Maasbracht

Fransebaan 548, Eindhoven

De Quaystraat 23, Rijen

Madelief 6, Pijnacker

Broeksteen 9, Zeeland

Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen

Heijtsveld 121, Gemert

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Pelgrimsweg 10, Handel

Korhoenstraat 25, De Rips

Groeskuilen 121, Gemert

van speijklaan 11, Son en Breugel

Jacobus van der Waeyenstraat 21, Koudum

Waarderstraat 200, Zoetermeer

Teunisbloem 16, Gemert

Waterjuffer 11, Krommenie

Teslastraat 173, Roosendaal

Pijlhovestraat 19, Enschede

Muurkruid 13, De Meern

Het Patronaat 2, Aarle-Rixtel

Valkenburgstraat 56, Uden

Prinzenstraat 19, Gemert

Simon Vestdijkhof 39, Doorn

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Poststraat 8, Wageningen

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

Eerste Blokweg 29, Vroomshoop

Lavendellaan 105, Eindhoven

Pastoor Spieringsstraat 299, Uden

Koolhof 63, De Mortel

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Landstraat 27, Alkmaar

Lies de Kruijffgaarde 6, Nuenen

Olieslagerstraat 7, Sevenum

Scholekster 55, Eemnes

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Ballastwater 28, Houten

Hoofdstraat 144, Kaatsheuvel

De Bouw 119, Bovenkarspel

Strausslaan 25, Groningen

Planetenlaan 17, Assen

Welpenheuvel 3, De Mortel

Hoylede 8, Pijnacker

Meizoentje 5, Gemert

Bergse Maat 46, Westervoort

Koningin Wilhelminaweg , Gouda

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Hofstukken 707, Uden

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Oogstvelden 26, Best

Workumstraat 28, Amersfoort

G. Metsulaan 20, Alkmaar

Koningsvaren 16, Bergschenhoek

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Bijsterense Slagen 44, Putten

Safariweg 330, Maarssen

EKSTER 21 HOOGVLIET k.k.

Witte Molenweg 19, Heesch

Nieuwe Inslag 6, Breda

Burg. Rietmanstraat 59, Gemert

Overvoorde 10, Pijnacker

Bentismaheerd 154, Groningen

Leenderweg 100, VALKENSWAARD

Transcriptie:

Karperveen 457, Spijkenisse

Kenmerken Overdracht Vraagprijs 175.000 k.k. Aangeboden sinds 10-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal kamers 3 kamers (2 slaapkamers) Aantal badkamers 1 Aantal WC's 2 Kelder nee Zolder nee Garage nee Aantal woonlagen 2 Tuin Oppervlakte 70m2 Breedte 8,7m Diepte 8m Oppervlakte m2 Breedte m Diepte m Ligging Ligging Bouw aan water, aan park

Woontype 1 woning Woontype 2 Eengezinswoning Woontype 3 Hoekwoning Bouwjaar 1978 Raamwerk kunststof, draai- kiepramen, hout Oppervlakten en inhoud Perceeloppervlakte 136m2 Totale woonoppervlakte 85m2 Inhoud 277m3 Energie Verwarming CV-ketel, open haard, vloerverwarming gedeeltelijk Type warm water combiketel Beglazing hoogrendementsglas Type isolatie dakisolatie, muurisolatie

Impressies 1/3

Impressies 2/3

Impressies 3/3

Plattegrond

Omschrijving Let op! Prijs is een bieden vanaf prijs. Heerlijk wonen aan het water EN op loopafstand van het park Waterland? In Spijkenisse staat deze mooie 3-kamer-hoekeengezinswoning op een perceel van maar liefst 136 m2!!! De woning is gebouwd in 1978 en beschikt over een prachtige luxe afgewerkte royale tuin met jacuzzi! Wat deze woning bijzonder maakt is de vide, wat een ruimtelijk gevoel geeft, de sfeervolle open haard in de woonkamer en de zeer goede staat van afwerking! De woning is gemoderniseerd en hierdoor instap klaar. Tot slot bevindt de woning zich in een autovrije straat, waardoor je geen geluidsoverlast van auto s ervaart. Omgeving In de nabije omgeving van de woning bevinden zich tal van voorzieningen, waaronder een speeltuin, winkelcentrum Waterland, diverse basisscholen, een kinderopvang en tot slot mogelijkheden tot het gebruik van het openbaar vervoer. In de straat bevindt zich een openbare parkeerplaats (gratis). Indeling woning Hal Mooie entree met bankje (voorzien van opbergruimte) en inbouwkast. Ook bevindt zich hier de meterkast. In de meterkast zit de groepenkast, watermeter en gasmeter. De groepenkast is reeds vernieuwd en heeft een hoofdschakelaar, beltrafo, 2 x aardlekschakelaar en 8 groepen. Toilet Zwevend toilet met inbouwreservoir, fonteintje en is voorzien van mechanische ventilatie. Woonkamer Vanuit de hal is de woonkamer bereikbaar middels een glazen binnendeur. De ruime en lichte woonkamer heeft een mooie tegelvloer met vloerverwarming. De vloerverwarmingspomp zit in de schuur aan de voorzijde en heeft 4 groepen. De wanden zijn deels gestukt en deels voorzien van spachtelputz. In de woonkamer bevindt zich een mooie gashaard, vide en geverfde houten wenteltrap. De vide geeft de woonkamer een ruimtelijk gevoel en het schuine dak is netjes afgewerkt met een verlaagd plafond voorzien van inbouwspotjes, welke regelbaar zijn met een dimmer. De woonkamer biedt toegang tot de tuin middels een driedelige kunststof schuifpui (voorzien van roedes). Keuken De keuken is zeer compleet uitgerust en beschikt over diverse inbouwapparatuur: een oven/magnetron, 4-pits elektrisch fornuis, vriezer, koelkast, vaatwasser en afzuigkap. Alle apparaten zijn van het merk Bosch.

Het zwarte stenen aanrechtblad is voorzien van een mooie ingebouwde wasbak en spoelbak. De keuken heeft een houten raamkozijn voorzien van roedes. Ook beschikt de keuken over een verlaagd plafond voorzien van inbouwspotjes. Eerste verdieping Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, één badkamer en een bergkast/cv ruimte. Alle slaapkamers en de bergkast/cv ruimte zijn voorzien van een laminaatvloer welke in zijn geheel doorgelegd is. Slaapkamer voorzijde Op de overloop aan de linkerzijde loop je zo naar de slaapkamer, welke zich aan de voorzijde van de woning bevindt. Dit is een ruime slaapkamer. De slaapkamer beschikt over een vaste kledingkast. Daarnaast is er voldoende bergruimte middels de schuifkasten (achter het bed). De slaapkamer beschikt over kunststof kozijnen met draai-kiepramen. Slaapkamer achterzijde Op de overloop aan rechterzijde loop je naar de tweede slaapkamer, welke zich aan de achterzijde van de woning bevindt. Dit is eveneens een ruime kamer. In de slaapkamer bevindt zich een koof ten behoeve van de rookgasafvoer van de gashaard. De slaapkamer beschikt over kunststof kozijnen met draai-kiepramen. Badkamer De geheel betegelde badkamer is ruim. De badkamer beschikt over een douchecabine, een wastafelmeubel met (een verwarmde) spiegel, zwevend toilet met inbouwreservoir en handdoekradiator. Daarbij beschikt de badkamer over mechanische ventilatie. Bergkast/CV ruimte Op de eerste verdieping bevindt zich een bergruimte waar eveneens de CV ketel en expansievat opgesteld zijn. Daarbij bevindt zich hier de MV box. Voortuin Kleine voortuin met toegang naar de schuur. Deze schuur beschikt over elektra, wasmachine aansluiting en afvoer. Ook zit er een radiator voorzien van radiatorbekleding. In de schuur staat de wasmachine, droger en vriezer. Deze staan opgesteld onder het werkblad. En hier hangen twee dubbele bovenkasten. De schuur heeft een verlaagd geïsoleerd plafond met inbouwpots en de wanden zijn voorzien van structuurverf. Achtertuin De ruime achtertuin is zeer goed onderhouden, netjes betegeld en beschikt over een vaste plantenbak. De tuin is omheind door een hout/beton schutting. Achter de tuin loopt een voetpad die je direct bij het park Waterland brengt. In de tuin is er een tuinhuis aanwezig met een overkapping, waaronder de jacuzzi staat. Zowel in het tuinhuis is er in de gehele tuin elektra aanwezig (aparte groep). De verlichting in de hele tuin kan automatisch geschakeld worden. Ook is er een koud en warm water aansluiting te vinden. Tot slot beschikt de achtertuin over elektrische zonnewering over de gehele breedte van de schuifpui met schakelaar in de

woonkamer.