Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat Juli 2016 Voor u ligt weer een nieuw exemplaar van de nieuwsbrief voor het groot onderhoud Rooie Buurt en de nieuwbouw aan de Verkuijl Quakkelaarstraat. We willen u graag informeren over de laatste stand van zaken. Groot onderhoud Rooie buurt Planning & voortgang Sinds eind februari dit jaar is Bouwbedrijf Joziasse in opdracht van l escaut volop bezig met het uitvoeren van groot onderhoud in de Rooie buurt. Inmiddels zijn 64 woningen van de 181 woningen gerenoveerd en opgeleverd. Elke week startten we met 3 woningen en na twee weken leveren we deze op. De planning voor de periode tot aan het einde van het jaar ziet er in hoofdlijnen als volgt uit: Startdatum Datum gereed Callenfelsstraat 3-23 (oneven nummers) Afgerond Afgerond Van der Swalmestraat 4-24 (even nummers) Afgerond Afgerond Van der Swalmestraat 3-17 (oneven nummers) Afgerond Afgerond Van Hoorn van Burgstraat 2-16 (even nummers) Afgerond Afgerond Lammenstraat 4-18 (even nummers) Afgerond Afgerond Hurgronjestraat 2-28 (even nummers) Juni 2016 Juli 2016 Hurgronjestraat 1-15 (oneven nummers) Juli 2016 September 2016 BOUWVAK (geen werkzaamheden) 15 augustus september 2016 Lammenstraat 3-27 (oneven nummers) September 2016 Oktober 2016 Nicolas Honinghstraat 4-32 (even nummers) September 2016 November 2016 Nicolas Honinghstraat (oneven nummers) November 2016 November 2016 Van Hoorn van Burgstraat 1-9 (oneven nummers) December 2016 December 2016 Overige woningen Januari 2017 Juni 2017 We streven er naar om vóór de zomervakantie 2017 dit project af te ronden.

2 Informatie Bouwbedrijf Joziasse Bouwbedrijf Joziasse gaat in de periode van 15 augustus tot 5 september met bouwvak. Gedurende die periode voeren we geen werkzaamheden uit. Voor deze zomerstop ruimen we alle straten op. Enkel de opslagcontainers blijven staan. Gedurende de vakantieperiode is Bouwbedrijf Joziasse wel telefonisch bereikbaar voor storingen en calamiteiten. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer: Klankbordgroep De klankbordgroep nodigen wij uit voor een bijeenkomst in september om de reeds uitgevoerde werkzaamheden te evalueren. Mocht u vragen/aandachtspunten hebben, dan kunt u deze inbrengen bij de bewonersbegeleider van Bouwbedrijf Joziasse, Martin Versteeg : martin@bouwbedrijfjoziasse.nl Schade openbaar gebied Door de werkzaamheden kan het gebeuren dat er schade aan de weg / stoepen ontstaat. Bouwbedrijf Joziasse houdt dit in de gaten en daar waar schade ontstaat; dit tijdelijk of definitief herstellen. Mocht u schade constateren, dan kunt u dit melden aan de heer Martin Versteeg van Bouwbedrijf Joziasse. martin@bouwbedrijfjoziasse.nl Grof vuil Heeft u grof vuil wat u voor, tijdens of na de renovatie wilt laten afvoeren? Neemt u dan alstublieft contact om met de gemeente Vlissingen via het callcenter. Zij zullen met u een afspraak maken wanneer het grof vuil wordt opgehaald. Nu wordt alles op straat gedeponeerd en krijgt de gemeente Vlissingen klachten over zwerfvuil in de wijk. Tel.: Brandgangen Na de uitvoering van een blok woningen kijken we naar de aanpak van de brandgangen. De wijkbeheerder van l escaut, Mostafa Afkir inventariseert bij de bewoners van een blok woningen wat de mogelijkheden zijn. We starten met de aanpak van de brandgang in het blok tussen de van der Swalmestraat / Callenfelsstraat. Koopwoningen In het complex Rooie buurt zijn de afgelopen jaren een aantal huurwoningen verkocht. Deze woningen maken geen onderdeel uit van het groot onderhoudsproject van l escaut. Wel zou het voor de totale beleving van de wijk mooi zijn dat deze woningen ook worden voorzien van een nieuw dakvlak en nieuwe kozijnindeling. Om die reden inventariseren gemeente, bouwbedrijf Joziasse en l escaut de mogelijkheden om de particuliere eigenaren een aantrekkelijk aanbod te doen voor deze werkzaamheden.

3 Interview bewoner Rooie Buurt Wie: Rob Haasters Adres: Callenfelstraat 9 Leeftijd: 58 jaar Beroep: sinds 2010 afgekeurd, daarvoor jaren werkzaam als uitvoerder bij een groot isolatiebedrijf. Sinds april 2014 woont Rob in de Callenfelstraat. Daarvoor heeft hij jaren in de Kasteelstraat gewoond. De Rooie Buurt is hem dus wel bekend. In januari 2015 ontving Rob de brief dat er plannen waren om de woningen in de Rooie Buurt flink op te knappen. De woningen waren toen in slechte staat; houtrot, tocht, vochtoptrekking, koud in de winter enzovoort. Dat er groot onderhoud aankwam, vond Rob positief. Wel jammer dat hij net de gehele woning voorzien had van nieuwe vloeren en gordijnen. Gelukkig kon hij een bijzondere bijstand aanvragen om dit na de verbouwing weer aan te schaffen. Mede door een brief van l escaut waarin de noodzaak werd aangegeven. Rob: In maart 2016 begonnen ze aan mijn woning; een van de eerste zes die werden opgeknapt. En in het begin loop je toch altijd tegen strubbelingetjes aan. Zo was er bijvoorbeeld gezegd dat je tijdens de verbouwing goed in je eigen woning kon blijven. Nou, dat valt in de praktijk gedurende de twee weken toch tegen. In overleg met l escaut zijn er wel drie wissel-/ vluchtwoningen ter beschikking gesteld. Rob vertelt dat er bij een verbouwing altijd wel dingetjes gebeuren die niet gepland zijn. Dat hoort er nu eenmaal bij. Behang wat bijvoorbeeld scheurt, doordat er nieuwe kozijnen gezet zijn. Toch is hij er altijd wel uitgekomen met Bouwbedrijf Joziasse. Ik heb ook veel gesprekken gehad met Martin, de voorman en bewonersbegeleider. Rob is blij met het eindresultaat. Het mooiste vindt hij de badkamer: In de oude badkamer zat van de grond tot het plafond zeil en er was niet eens een raam. Nu is alles netjes wit betegeld en er is daglicht. Ik heb zeker een betere woning nu. In de winter zal ik pas echt merken hoe het zit met de tocht en de kou. Ook ben ik benieuwd of ik echt 500 euro op jaarbasis ga besparen. Ik hoop het wel! Of l escaut sommige zaken anders aan had moeten pakken? Rob geeft aan dat een kleine vergoeding voor het ongemak misschien wat onvrede had kunnen wegnemen. Je zit toch twee weken met veel overlast. Aan de andere kant is het bij mij nu voorbij en ik heb er een mooie woning voor terug. Daarnaast blijft onze huur hetzelfde en besparen we veel meer op energielasten. Dat is ook een mooie compensatie van de overlast.

4 Meest gestelde vragen groot onderhoud Rooie Buurt We hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Hoelang duren de werkzaamheden? De werkzaamheden binnen de woning duren twee weken. Een week vooraf vinden er buitenom de woning al werkzaamheden plaats. Wanneer ben ik aan de beurt? Tijdens de bewonersbegeleiding bespreken we deze vraag per huishouden en weet u tijdens het gesprek welke weken wij bij u langskomen. Kom ik in aanmerking voor een vluchtwoning? Er zijn een beperkt aantal vluchtwoningen beschikbaar. Het is altijd mogelijk om met de tijdelijke voorzieningen, zoals de mobiele badkamer en keuken in de eigen woning te verblijven. Kan ik schroeven in de kunststof afwerking van de kozijnen? Wij hebben dit liever niet maar, indien nodig zo min mogelijk. Let op dat u niets in de kozijnen mag boren, aangezien dit een thermische breuk oplevert. Daarnaast mag u ook geen plakfolie op de ramen plakken. Dit kan glasbreuk veroorzaken. Kan ik hulp krijgen met de spullen in de container zetten? In ons bewonersgesprek, dat zes tot acht weken voor de uitvoering plaatsvindt, bekijken wij altijd wat de bewoners zelf kunnen doen. Als het nodig is, helpen wij u maar altijd in bijzijn en voor verantwoording van de bewoners. Eventueel uithuizen van meubels en/of de- en hermonteren van lampen e.d. is allemaal op eigen risico. Wat gebeurt er met de brandgangen? Deze worden geïnventariseerd en opnieuw bestraat. In september wordt de brandgang tussen de van der Swalmestraat en Callenfelsstraat uitgevoerd als pilot. Passen mijn gordijnen nog in de nieuwe kozijnen? De kozijnen zijn straks aan de binnenkant van de woning ongeveer 10 cm breder. Kan ik iets ophangen aan de nieuwe aanbouw? Het materiaal aan de buitenkant van de aanbouw is niet geschikt om iets aan op te hangen. Dit is ook de reden dat wij bijvoorbeeld ook een schuttingpaal aanbrengen op de hoek van de aanbouw. Indien u zonwering o.i.d. aan de aanbouw wilt hangen, dient u bij l escaut een ZAV aan te vragen. Krijg ik geld terug als ik elektra terug lever aan het net? De verwachting is dat u verbruik hoger is dan de opwekking van energie. Om deze reden zult u hoogstwaarschijnlijk géén elektra terugleveren aan de energiemaatschappij. Dit is echter per huishouden verschillend.

5 Openbaar gebied Verkuijl Quakkelaarstraat De gemeente aan het woord Informatiebijeenkomst herinrichting Verkuijl Quakkelaarstraat Op 25 mei is er een informatiebijeenkomst gehouden. De informatiebijeenkomst werd matig bezocht. Er waren circa 15 aanwezigen uit de straat en overige geïnteresseerden. Met de aanwezigen is informatie gedeeld over de gehouden onderzoeken. Ook zijn de stappen benoemd die de gemeente wil zetten om te komen tot een herinrichting van het openbaar gebied. Er was ook de mogelijkheid om aan te melden voor de werkgroep. De besproken onderzoeken en aanvullende informatie is op de website van de gemeente Vlissingen geplaatst: Wanneer het voorlopig ontwerp klaar is, organiseren we een inloopbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst kunt u kennis nemen van het ontwerp en hier een reactie op geven. Werkgroep openbaar gebied Er is een werkgroep samengesteld die zich bezig gaat houden met het opstellen van een ontwerp voor het openbaar gebied. De werkgroep bestaat uit projectleiders van de gemeente Vlissingen, een viertal bewoners en de wijkbeheerder van l escaut. Door bewoners mee te laten denken over de herinrichting wil de gemeente de wensen van de bewoners meenemen in een vroeg stadium van het ontwerp. De werkgroep komt in augustus voor het eerst bij elkaar. Onderzoek stabiliteit zilveresdoorns De gemeente Vlissingen heeft besloten om in vervolg op een onderzoek uit 2012, een extra onderzoek uit te laten voeren naar de stabiliteit van de zilveresdoorns. Het onderzoek moet uitwijzen wat de gevolgen van de sloop van de woningen in de Verkuijl Quakkelaarstraat zijn. Ook voor de stabiliteit van de zilveresdoorns en welke risico s dit eventueel met zich meebrengt. De resultaten van het onderzoek verwachten we eind juli. Besluit uitgangspunten herinrichting Het college van B&W verwacht in augustus een besluit te nemen over de uitgangspunten voor de herinrichting van de Verkuijl Quakkelaarstraat. Het college zal een afweging maken op basis van de onafhankelijke rapportages, de geuite wensen en zorgen tijdens de informatiebijeenkomst en de gemeentelijke ambities. Informatie over het besluit worden gepubliceerd op de gemeentelijke website en in de Blauw Geruite Kiel (te vinden in weekblad De Bode).

6 Nieuwbouw Verkuijl Quakkelaarstraat Sloop bestaande bouwblokken In de vorige nieuwsbrief van februari 2016 werd aangegeven dat het streven was om de bestaande bouwblokken nog voor de zomervakantie allemaal te slopen. Doordat de uitverhuizing iets minder snel verliep en door tegenvallende asbestsaneringswerkzaamheden is de sloop vertraagd. Het streven van Sagro is om het blok tussen de Scheldestraat en de Hobeinstraat voor de zomervakantie gesloopt te hebben. De andere twee bouwblokken tussen de Scheldestraat en de Van Dishoeckstraat slopen we pas na de zomervakantie. We willen de totale sloop in november af ronden. Nieuwbouw Voor de 28 nieuwbouwwoningen zijn we momenteel druk bezig een bouwkundig aannemer te selecteren. Op het moment dat de totale sloop is afgerond, start de bouwkundig aannemer met de nieuwbouw. De uitvoering neemt per bouwblok circa 10 maanden in beslag. We verwachten dat project eind van 2017 klaar is. Voordat we starten met de nieuwbouw maken we opnames van de aangrenzende panden. De nieuwbouw bestaat uit 28 woningen. De woningen zijn ontworpen door VG Architecten uit Sas van Gent. In totaal komen er 20 woningen met twee bouwlagen en acht woningen met drie bouwlagen. De architect aan het woord De nieuwbouwplannen voor de Verkuijl Quakkelaarstraat voorziet in een verdunning van het aantal woningen. Hierdoor ontstaat er ruimte voor nieuw in te richten groenzones. De groenzones komen tussen de nieuwe woonblokken en de bestaande woningen van de Rooie Buurt te liggen. Dit versterkt de eenheid van de Rooie Buurt. Architectonisch spelen we in op de diversiteit van de woningen uit de nabije omgeving. Het plan voor de Verkuijl Quakkelaarstraat bestaat daarom uit twee verschillende woningtypes. De twee-laagse woonblokken zijn als geheel ontworpen waarbij gebruik is gemaakt van verschillende kleuren metselwerk, verspringingen in de gevels en in de dakranden. Om de diversiteit in de straat te benadrukken bouwen we ook woningen met drie bouwlagen. Dit zorgt voor een speels straatbeeld waarbij de vorm duidelijk afwijkt van de twee-laagse variant. Doordat de beide woningtypes dezelfde kleuren, materialen en ornamenten krijgen, blijven de nieuwe woningen toch familie van elkaar. Het is een moderne interpretatie met respect voor de architectuur uit het verleden. D. van Leeuwen

7 Blok A Blok B Blok C

8 3 lagen 2 lagen

9 Heeft u vragen? Voor vragen over het groot onderhoud van de Rooie Buurt kunt u contact opnemen met Martin Versteeg Contactgegevens: martin@bouwbedrijfjoziasse.nl Voor vragen over de sloopwerkzaamheden in de Verkuijl Quakkelaarstraat kunt u contact opnemen met Olaf Cornelius van l escaut Contactgegevens: o.cornelius@lescaut.nl Voor vragen over de nieuwbouw in de Verkuijl Quakkelaarstraat kunt u contact opnemen met Olaf Cornelius van l escaut Contactgegevens:o.cornelius@lescaut.nl Voor vragen over het onderzoek van de openbare ruimte van de Verkuijl Quakkelaarstraat kunt u contact opnemen met Jeffrey Beenhouwer van gemeente Vlissingen Contactgegevens: tel.: of jbeenhouwer@vlissingen.nl

Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat

Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat December 2016 Voor u ligt weer een nieuw exemplaar van de nieuwsbrief voor het groot onderhoud Rooie Buurt en de nieuwbouw aan de Verkuijl Quakkelaarstraat.

Nadere informatie

INFORMATIEBIJEENKOMST 25 mei 2016 HERINRICHTING VERKUIJL QUAKKELAARSTRAAT. Informatiebijeenkomst VQ - 25 mei 2016

INFORMATIEBIJEENKOMST 25 mei 2016 HERINRICHTING VERKUIJL QUAKKELAARSTRAAT. Informatiebijeenkomst VQ - 25 mei 2016 INFORMATIEBIJEENKOMST 25 mei 2016 HERINRICHTING VERKUIJL QUAKKELAARSTRAAT 1 WELKOM EN INTRODUCTIE, DOOR WETHOUDER ELLIOTT Welkom Informeren over de huidige stand van zaken Renovatie Rode Buurt Artikel

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 2 SEPTEMBER 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In juli ontving u van ons een brief dat 72% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o.

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Omwonenden November 2018 In maart dit jaar heeft l escaut woonservice u geïnformeerd over het besluit om de woningen van het complex genaamd Ravesteynplein te slopen en

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 1 JULI 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In april ontving u van ons een brief dat 77% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging, ondertussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat

Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat December 2017 Rooie buurt Voor de zomervakantie is het groot onderhoudsproject Rooie Buurt afgerond. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat. Eind

Nadere informatie

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers)

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) 1 Projectplan Van Deyssel Noord Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) Over deze brochure 2 3 Inhoud 1 Aanleiding voor de aanpak 4 2 Werkzaamheden in uw woning 5 3 Werkzaamheden buiten uw woning

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 21 december 2017 Agenda: 1. Opening 2. Terugkoppeling koude opnames 3. Uitgangspunten (technisch en sociaal) 4. Verslag vorige bijeenkomst

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden informatie CAVALJEPLEIN EN JHR VAN CITTERSPLEIN MAART 2015 Aan de slag Start werkzaamheden In januari ontving u van ons een brief dat een ruime meerderheid van de bewoners instemde met de werkzaamheden

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012

VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 VEELGESTELDE VRAGEN BEWONERSAVOND TER HAARKADE 16 MEI 2012 Algemene vragen Waarom kiest Portaal voor renovatie en niet voor sloop? Op het moment dat Portaal een afweging maakt voor renovatie of sloop wordt

Nadere informatie

Warm & energiezuinig wonen!

Warm & energiezuinig wonen! Warm & energiezuinig wonen! Informatiebrochure Voorstel voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. De 22 huizen aan de Karekietstraat,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat

Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat Nieuwsbrief Rooie Buurt en Verkuijl Quakkelaarstraat Juli 2017 Rooie buurt De werkzaamheden aan de woningen zijn afgerond Op 23 juni jl. is de laatste woning opgeleverd. Hiermee zit het groot onderhoud

Nadere informatie

Bewonersavond Bosveld druk bezocht

Bewonersavond Bosveld druk bezocht jaargang 1 nummer 1 In dit nummer Bewonersavond druk bezocht Start werkgroep Werkgroep praat en denkt mee Werkzaamheden renovatie Wisselwoning Planning Bewonersinbreng aanbesteding Huurverhoging na renovatie?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o.

Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Nieuwsbrief Ravesteynplein e.o. Juni 2019 In november 2018 hebben wij u geïnformeerd over het voorlopig ontwerp van de nieuwe woningen voor het complex Ravesteynplein. De 183 woningen van het complex Ravesteynplein

Nadere informatie

Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52

Onderhoudsproject de Donge. 1 t/m 23, 30 t/m 52 Onderhoudsproject de Donge 1 t/m 23, 30 t/m 52 Geachte bewoner(s) Met dit boekje willen we u als bewoner van de Donge informeren over het groot onderhoud dat Patrimonium Barendrecht laat uitvoeren aan

Nadere informatie

UITVOERINGSBOEKJE. Groenhoek Driebergen. Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud

UITVOERINGSBOEKJE. Groenhoek Driebergen. Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud UITVOERINGSBOEKJE Groenhoek Driebergen Toelichting op de uitvoering van het grootonderhoud 1 Inleiding In maart 2019 starten we in opdracht van Heuvelrug Wonen met de werkzaamheden aan de woningen aan

Nadere informatie

PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD

PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD VAN DEYSSELBUURT 1 PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD DE PLANNEN VOOR UW BUURT JAN VAN BOENDELASTRAAT, BURGEMEENSTER VAN LEEUWENLAAN, VAN KOETSVELDSTRAAT, JUSTUS VAN MAURIKSTRAAT, ADELE OPZOOMERSTRAAT, CARRY

Nadere informatie

Deelnemen Wij adviseren u om vooral deel te nemen aan de renovatie en energiebesparing werkzaamheden, u zult hier plezier en voordeel van hebben.

Deelnemen Wij adviseren u om vooral deel te nemen aan de renovatie en energiebesparing werkzaamheden, u zult hier plezier en voordeel van hebben. Ledenvergadering HBV 4 april 2019 Verslag renovatiecommissie Ook het afgelopen jaar hebben wij weer in goede verstandhouding met WP mogen samenwerken bij de renovatie en energiebesparing werkzaamheden

Nadere informatie

Renovatie & Nieuwbouw Hof in Zuid

Renovatie & Nieuwbouw Hof in Zuid De renovatie van de Bethelflat verloopt voorspoedig. De woningen ernaast in de Oude Maasstraat, Nieuwe Maasstraat en Poortugaalsestraat zijn inmiddels gesloopt. In deze 3 de nieuwsbrief gaan we in op de

Nadere informatie

Woenselse Heide. [ o k t o b e r , n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ]

Woenselse Heide. [ o k t o b e r , n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ] [ o k t o b e r 2 0 1 4, n i e u w s b r i e f n r. 1 7 ] Woenselse Heide We gaan starten met het groot onderhoud in de blokken 15 tot en met 24. Via deze nieuwsbrief informeren wij u over de voortgang.

Nadere informatie

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Wat heeft Intermaris besloten? Intermaris heeft besloten uw woning niet te renoveren, maar om de 26

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 1 februari 2018 Agenda: 1. Opening 2. Verslag vorige bijeenkomst 3. Geluiden uit de wijk 4. Stand van zaken plan 5. Eerste aanzet sociaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2012. In deze nieuwsbrief: Inleiding

Nieuwsbrief maart 2012. In deze nieuwsbrief: Inleiding Nieuwsbrief maart 2012 In deze nieuwsbrief: Inleiding 1. Verhuizing wijkinfopunt 2. Wisselwoningen 3. Resultaten 2 e ronde woningtoewijzing 4. Dichtzetten woningen 5. Daken 6. ZAV (zelf aangebrachte voorzieningen)

Nadere informatie

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Inhoud presentatie 1. Aanleiding: - goede woningen - goede en vitale wijk 2. Programma (wat gaan we doen): Geleidelijke bloksgewijze aanpak - Van de woningen

Nadere informatie

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018

Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan (ASP) Publieksversie 2018 Het Utrechts Participatie Model & Algemeen Sociaal Plan Groot onderhoud, renovatie of sloop? Wat gaat er gebeuren met uw

Nadere informatie

Laat de zon maar komen

Laat de zon maar komen Laat de zon maar komen Beste bewoners van Germenzeel, Eindelijk is het dan zover, de zonnepanelen komen eraan. Eind 2016 heeft Area besloten haar hele woningbezit wat daarvoor geschikt is te voorzien van

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart Hoflaan oneven , Weidehof nrs 33-56

Bewonersavond d.d. 7 maart Hoflaan oneven , Weidehof nrs 33-56 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Hoflaan oneven 101-167, Weidehof nrs 33-56 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben we van u gehoord? Wat zijn de voorgenomen plannen? Wanneer willen we dat doen en

Nadere informatie

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning.

Werk in uitvoering. Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Werk in uitvoering Nummer 4 - december 2013 Dit is de vierde Nieuwsbrief Werk in Uitvoering. Hierin staat de informatie over het onderhoud in, aan en om uw woning. Wat er vooraf ging. Bewonersbijeenkomst

Nadere informatie

Verslag ambtelijke welstandstoets van d.d. 13 mei 2015

Verslag ambtelijke welstandstoets van d.d. 13 mei 2015 Verslag ambtelijke welstandstoets van d.d. 13 mei 2015 Aanwezig : M. Kavsitli, M.Overbeeke, W. Crusio en J. van Bergen Vooroverleg Aanvraag Agendapunt Aanvrager Bouwadres Aard bouw Toetsvorm Beschrijving

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cluster 20

Nieuwsbrief Cluster 20 Het is zover! Na een periode van voorbereiding en overleg, starten wij begin september met het onderhoud aan uw woning. Nieuwsbrief Voor u ligt de eerste nieuwsbrief over de onderhoud- en renovatiewerkzaamheden

Nadere informatie

- Huurprijzen Maak kennis met De Gaarden. De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen.

- Huurprijzen Maak kennis met De Gaarden. De Gaarden wordt een buurt met een landelijk karakter, een karakteristieke wijk met natuurlijke elementen. Oktober 2011 PAGINA 1 In dit nummer - De voorbereidingen zijn gestart - Planning - Maatregelen aan de woning - Start bewonerswerkgroep - Het betrekken van een wisselwoning - Tegemoetkoming verhuisen herinrichtingskosten

Nadere informatie

Sociaal statuut. Algemeen. Procedure bij sloop en ingrijpende verbetering

Sociaal statuut. Algemeen. Procedure bij sloop en ingrijpende verbetering Sociaal statuut Het sociaal statuut is belangrijk voor huurders die te maken krijgen met de sloop of renovatie van hun woning. In een sociaal statuut zijn de rechten van huurder vastgelegd. Er staan afspraken

Nadere informatie

Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding

Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding Vragen en antwoorden nav bijeenkomst 25 juni en vragen gesteld door bewonerscommissie De Binding Algemene vragen De vakantieperiode begint nu, kunnen we het niet wat rustiger aan doen, om iedereen de gelegenheid

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners

Groot onderhoud. Flemingstraat informatie voor bewoners Groot onderhoud Flemingstraat 18-92 informatie voor bewoners Inhoud 1 Uw flat wordt opgeknapt 1 2 Welke werkzaamheden voeren we uit? 2 3 Vergoeding voor de werkzaamheden 2 4 Overlast tijdens de werkzaamheden

Nadere informatie

Onderhoudsplanner. Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen.

Onderhoudsplanner. Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. Onderhoudsplanner Voor het verbeteren van uw huis aan de Karekietstraat, de Piersonstraat en De Savornin Lohmansstraat in Brummen. Wat gaat er gebeuren? In deze onderhoudsplanner leest u wat u kunt verwachten

Nadere informatie

VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL.

VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL. VEEL GESTELDE VRAGEN PROJECT OUDEGEINLAAN, DE WIERSLAAN, NIJEVELDSINGEL, VRONESTEINLAAN EN LINSCHOTENSINGEL. In dit overzicht vindt u een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen die gaan over uw woning,

Nadere informatie

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011

Woonburg. Nieuwsbrief. Wijkvernieuwing Oost-Souburg. Nummer 2 l juni 2011 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg Woonburg Nummer 2 l juni 2011 2 Nieuwsbrief Wijkvernieuwing Oost-Souburg In de nieuwsbrief nummer 1 hebben wij u verteld dat het schetsontwerp van 80 woningen groot

Nadere informatie

Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden (HOPZ) Algemene ledenvergadering EHBZ d.d. 1 december 2014

Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden (HOPZ) Algemene ledenvergadering EHBZ d.d. 1 december 2014 Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden (HOPZ) Algemene ledenvergadering EHBZ d.d. 1 december 2014 Kennismaking Marco Breur, projectbegeleider participatie Nicole de Vrij, gebiedsontwikkelaar Programma Aanleiding

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal

Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Veelgestelde vragen Josephwijk Roosendaal Gildenbondstraat 2 t/m 48 (even) 1 t/m 9 en 13 t/m 59 (oneven) Tulpstraat 2 t/m 16 (even) en 15 t/m 29 (oneven) St.Josephstraat 31 t/m 35 en 57 t/m 61 (oneven)

Nadere informatie

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud?

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud? Geachte bewoner, In opdracht van Kleurrijk Wonen gaat Weijman Vastgoedonderhoud B.V. binnenkort onderhoudswerkzaamheden aan uw woning verrichten. Middels dit boekje informeren wij u over deze werkzaamheden

Nadere informatie

Wonen en opgroeien in authentiek Vlissingen

Wonen en opgroeien in authentiek Vlissingen Wonen en opgroeien in authentiek Vlissingen Karakteristieke gevels in eigentijds Nieuw Bonedijke Toen ze ruim 70 jaar geleden werden neergezet, waren ze hypermodern. De panden aan de waren bestemd voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015. Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden. Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen

Nieuwsbrief december 2015. Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden. Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen Nieuwsbrief december 2015 Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen Brief voor: EIGENAREN IN GEHEEL VERKOCHTE BLOKKEN Inhoud Inleiding Uitvoeringsplanning

Nadere informatie

Opmerking Daar waar de informatie op de avond wat onduidelijk is geweest of waar nadere aanvulling nodig is hebben we dit in het verslag opgenomen

Opmerking Daar waar de informatie op de avond wat onduidelijk is geweest of waar nadere aanvulling nodig is hebben we dit in het verslag opgenomen Verslag bewonersinformatieavond Reimerswaalbuurt Osdorp 17 april 2012, eerste bijeenkomst Aanwezig: - Circa 200 bewoners - Jan Voskamp, regiodirecteur Ymere - Kenneth Edam, gebiedsmanager Ymere - Steven

Nadere informatie

VEELGESTELDE VRAGEN SLOOP. 98 woningen Leliestraat Irisstraat

VEELGESTELDE VRAGEN SLOOP. 98 woningen Leliestraat Irisstraat VEELGESTELDE VRAGEN SLOOP 98 woningen Leliestraat Irisstraat 1 Inleiding Domijn heeft 98 woningen aan de Lelie- en Irisstraat in de gemeente Losser. Deze woningen zijn over een tijdje echt op. Uit een

Nadere informatie

Terugblik bewonersavond

Terugblik bewonersavond Februari 2014 PAGINA 1 In dit nummer Terugblik bewonersavond Nieuwbouw: Parkietstraat & Vinkenstraat Vogels voeren Aanleg Park Nieuwbouw Parkbuurt Terugblik bewonersavond Enthousiasme over de nieuwbouwplannen

Nadere informatie

Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008

Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008 Woonbron Dordrecht: nieuwsbrief Vogelbuurt Nummer 5, oktober 2008 Beste mevrouw, mijnheer, Net voor de zomervakantie in juli 2008 ontving u van ons de laatste nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief gaven wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019

Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019 Nieuwsbrief Vogelbuurt mei 2019 Sinds begin vorig jaar zijn we bezig om, samen met u, te onderzoeken of we uw woning kunnen verbeteren en verduurzamen of moeten slopen en door nieuwbouw vervangen. Graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief zes flats Bloemenoord

Nieuwsbrief zes flats Bloemenoord Nieuwsbrief zes flats Bloemenoord Op woensdag 28 maart 2018 hebben we aan alle huurders van de zes flats aan de Valeriaanstraat, Esdoornstraat, het Larixplein en Distelplein aangekondigd dat we het voornemen

Nadere informatie

BEWONERSINFORMATIE. Project: Groot onderhoud woningen: Complex en Complex te Amsterdam West

BEWONERSINFORMATIE. Project: Groot onderhoud woningen: Complex en Complex te Amsterdam West BEWONERSINFORMATIE & Groot onderhoud woningen: Witte de Withstraat 102-112 Van Kinsbergenstraat 50-52 Van Speijkstraat 90 118 (excl. 106) Van Kinsbergenstraat 32-36-38 Project: Complex 4105-1 en Complex

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015. Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden. Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen

Nieuwsbrief december 2015. Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden. Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen Nieuwsbrief december 2015 Aanpak Hoeken, Oorden, Plaatsen, Zijden Onderhoud en energiebesparende maatregelen 77 huurwoningen Brief voor: EIGENAREN IN Gemengde BLOKKEN Inhoud Inleiding Uitvoeringsplanning

Nadere informatie

1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven)

1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven) 1e Van Swindenstraat 94 t/m 142 (even) Pontanusstraat 228, 229 en 230 2e Van Swindenstraat 63 t/m 125 (oneven) Etro Vastgoedzorg Handelsweg 15 1521NH Wormerveer 075-6280244 www.etro.nl Opdrachtgever: Hoogte

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje rode en blauwe blokken, 31 januari 2018 FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord

Nadere informatie

R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n t / m 2 4 7

R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n t / m 2 4 7 Nieuwsbrief 2 R e n o v a t i e S t a d h o u d e r s l a a n 1 2 5 t / m 2 4 7 Inleiding Beste huurder, Dit is de tweede nieuwsbrief over de Nul Op de Meter (NOM) renovatie van uw appartementengebouw.

Nadere informatie

Onderhoudsproject Talmaweg. 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97

Onderhoudsproject Talmaweg. 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97 Onderhoudsproject Talmaweg 33 t/m 37, 63 t/m 67, 79 t/m 89 en 93 t/m 97 Geachte bewoner(s) Woningen zeggen niets, bewoners wel is een uitspraak van een van onze relaties. In dit boekje staat informatie

Nadere informatie

Ronald van Dijk heet de bewoners namens Rochdale welkom. Hij is voor vanavond de gespreksleider en stelt de aanwezige mensen van Rochdale voor.

Ronald van Dijk heet de bewoners namens Rochdale welkom. Hij is voor vanavond de gespreksleider en stelt de aanwezige mensen van Rochdale voor. Deze nieuwsbrief is voor de huurders van Dirk Bonsstraat 1-27 (oneven) H. Coenradistraat 1-27 (oneven), Dobbestraat 8-70 (even) R.P. Geerligsstraat 1-27 en 2-28 B. Fockstraat 22-48 (even). Het is het verslag

Nadere informatie

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond

Mijlpaal: eerste helft renovatie afgerond april 2013 PAGINA 1 In dit nummer Mijlpaal: Eerste helft renovatie afgerond. Start verhuur en verkoop. De aannemer aan het woord. Stand van zaken De Parkbuurt. Uitvoering en planning openbare ruimte 2013.

Nadere informatie

Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013

Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013 Renovatie Gasselternijveen Informatie Bewonersinformatieavonden Deelgebied A, D, B en C 5 en 6 februari 2013 Visie een nieuw hart KAW F en G Deelgebied A in het plangebied bestaande toestand KAW Visie

Nadere informatie

Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014

Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014 Toekomst Sluisweg verslag bewonersavond 13 mei 2014 Verslag van de bijeenkomst met de bewoners van de Sluisweg op dinsdag 13 mei 2014 om 19.30 uur in het EMS gebouw aan de Sluisweg 67 E. Aanwezigen: Van

Nadere informatie

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat Programma van vanavond: Inleiding Renovatieplan/werkzaamheden - pauze - Woonlasten Sociaal plan Vragen Inleiding Inleiding: Samenwerking heeft in 2011 aangekondigd de badkamer, de keuken en het toilet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BURG. VAN HEEMSTRAKWARTIER

NIEUWSBRIEF BURG. VAN HEEMSTRAKWARTIER #2, juni 2010 NIEUWSBRIEF BURG. VAN HEEMSTRAKWARTIER Dinsdag 8 juni was de terugkoppeling van de eerste fase van het renovatieproces: namelijk de resultaten die uit de klankbordgroep zijn gekomen en uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36

Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Nieuwsbrief Schoener 17 & Schoener 26 t/m 36 Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Het

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden

Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden Veel gestelde vragen Josephwijk Roosendaal omwonenden 1. Hoeveel woningen gaat Alwel slopen en hoeveel woningen komen er terug? We slopen 229 huurwoningen. Alwel heeft een visie met een programma van eisen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lelystad Haven

Nieuwsbrief Lelystad Haven Nieuwsbrief Lelystad Haven Uitnodiging inloopbijeenkomst voor het voorlopig ontwerp Gemeente Lelystad heeft het voorlopig ontwerp voor de onderhoudswerkzaamheden in uw wijk gereed. Dit ontwerp is met een

Nadere informatie

PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD

PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD VAN DEYSSELBUURT 1 PROJECTPLAN VAN DEYSSEL NOORD DE PLANNEN VOOR UW BUURT 96 WONINGEN: VAN MOERKERKENSTRAAT 24 T/M 46 EVEN HUISNUMMERS MARTINUS NIJHOFFSTRAAT 1 T/M 23 ONEVEN HUISNUMMERS 2 Inhoud 1 Aanleiding

Nadere informatie

Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat. Bewonersavond mei 2012

Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat. Bewonersavond mei 2012 Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat Bewonersavond mei 2012 Programma 19.30 Opening en voorstellen en aanleiding Maickel v/d Burg 19.40 De onderzoeken Maickel v/d Burg 19.55 Wat

Nadere informatie

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar

Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Nieuwbouwplannen en herinrichting Vijfheerenlanden Laatste fase wijkvernieuwing start dit najaar Bent u benieuwd naar de nieuwbouwplannen en herinrichting van de wijk Vijfheerenlanden? Dit najaar start

Nadere informatie

Hoe gaat het nu verder in het Bijvank-Noord?

Hoe gaat het nu verder in het Bijvank-Noord? Hoe gaat het nu verder in het Bijvank-Noord? Woningcorporatie Domijn Wijkvernieuwing Bijvank Noord 2 juli 2012 1 Inhoudsopgave Pagina 3. Wat gebeurt er met de renovatiewoningen Pagina 5. Ik woon in een

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief VENENLAANKWARTIER FASE 2 JANUARI 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In november ontving u van ons een brief dat maar liefst 92% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende

Nadere informatie

Wie zijn wij en wat is onze motivatie:

Wie zijn wij en wat is onze motivatie: Wie zijn wij en wat is onze motivatie: Drent & Welling is misschien niet het grootste bouwbedrijf uit Huizen. Er zijn diverse Huizer firma s die het in grootte voorbijstreven. Maar volume is niet van belang,

Nadere informatie

tijdens de bijeenkomsten per flat en vervolgens met bewoners individueel.

tijdens de bijeenkomsten per flat en vervolgens met bewoners individueel. Vraag Informeren en betrekken Hoe informeren jullie bewoners? Hoe worden de bewoners betrokken? Hoeveel invloed hebben de bewoners? Wanneer vinden de bijeenkomsten plaats? Wat wordt er besproken tijdens

Nadere informatie

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event.

Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron. Start selectie aannemers en bouwpartners. De Beekse Bron Event. Nieuwsbrief De Beekse Bron Event. Maak kennis met uw toekomstige buren! Voorspoedige verkoop De Beekse Bron Een gevarieerde, aantrekkelijke en duurzame wijk Start selectie aannemers en bouwpartners Voorspoedig

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze

nieuwsbrief Waarom deze N wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit 3,5 hectare grote kantoorterrein

Nadere informatie

Muiderkring. September 2011. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden aan de Muiderkring.

Muiderkring. September 2011. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden aan de Muiderkring. Muiderkring #9 Inhoud Buitenschilderwerk Werkvolgorde en vakantieperiode Werkzaamheden aan de verwarming Vervangen warmtemeters Stand van zaken binnenwerkzaamheden De stortkokers Klankbordgroep Algemene

Nadere informatie

Complexnummer:

Complexnummer: Complexnummer: 508759 Smallepad 5 3811 MG Amersfoort Postbus 1600 3800 BP Amersfoort www.cultureelerfgoed.nl T 033 421 74 21 F 033 421 77 99 E info@cultureelerfgoed.nl Complexnaam Aantal complexonderdelen

Nadere informatie

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o.

Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Verslag en afspraken overleg Klankbordgroep Grevenstraat e.o. Datum: 1 maart 2018 Agenda: 1. Opening en mededelingen 2. Verslag vorige bijeenkomst 3. Geluiden uit de wijk 4. Stand van zaken plan 5. Eerste

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST UPDATE VAN DE KLANKBORDGROEP

INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST UPDATE VAN DE KLANKBORDGROEP INFORMATIEBLAD NOORDELIJK DEEL VERZETSHELDENBUURT GOES-OOST In dit informatieblad praten we u bij over de laatste ontwikkelingen rondom de geplande sloopwerkzaamheden en vervangende nieuwbouw in het noordelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief MODERNISERING PANNEKOEKENDIJK

Nieuwsbrief MODERNISERING PANNEKOEKENDIJK Nieuwsbrief MODERNISERING PANNEKOEKENDIJK Deze nieuwsbrief over de modernisering Pannekoekendijk Kampen is een gezamenlijke uitgave van deltawonen en Mateboer. We willen u graag regelmatig informeren over

Nadere informatie

Verslag van de bijeenkomst dromen over Wilgenland. Terugblik: waarom een toekomstvisie en hoe pakken we dit aan?

Verslag van de bijeenkomst dromen over Wilgenland. Terugblik: waarom een toekomstvisie en hoe pakken we dit aan? Verslag van de bijeenkomst dromen over Wilgenland 13 november 2017 Op maandag 30 oktober organiseerden we de bijeenkomst dromen over Wilgenland. We nodigden hier alle bewoners van de wijk Wilgenland voor

Nadere informatie

Informatie-avond Onderhoud & Energie. Complex 041-76 woningen Spiritoso te Krimpen aan den IJssel

Informatie-avond Onderhoud & Energie. Complex 041-76 woningen Spiritoso te Krimpen aan den IJssel Informatie-avond Onderhoud & Energie Complex 041-76 woningen Spiritoso te Krimpen aan den IJssel Voorstellen Hans Harteveld: projectleider Beheer Barbera van Rossum: Bewonersbegeleider Agenda Resultaten

Nadere informatie

Informatiebrochure Woningverbetering Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, en 25AB te Leeuwarden. Informatiebrochure

Informatiebrochure Woningverbetering Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, en 25AB te Leeuwarden. Informatiebrochure Informatiebrochure Woningverbetering 11 woningen Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, 25AB. Maart 2019 1 Beste bewoner(s) van de Grote Kerkstraat 21, 21ABC, 23, 23ABC, 25, 25AB. Eind mei, begin juni

Nadere informatie

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed

Voorstelronde. Verhuur & Verkoop. Lisette Verboom. Geberta Epskamp. Maaike Haas. Afdeling Vastgoed Welkom 2 Programma Voorstelronde Stand van Zaken Opleveringen Onderhoudstermijn (reparatie verzoeken) Uitleg technische installaties Zelf aangebrachte voorzieningen (ZAV) Voorzieningen in de woning Afwerking

Nadere informatie

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN

GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN GROOT ONDERHOUD DE GROENHOEK TE DRIEBERGEN Bewonersboekje gele blokken, 31 januari 2018 FM A FM A Inhoudsopgave Projectteam Inhoudsopgave 1 Het projectteam 1 Jan van Cooten Projectleider Voorwoord 2 Van

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Dagkalender Onderhoud aan uw woning Indigostraat 292 Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID

NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID HUURDERSBELANGENCOMMISSIE 212 GEEREN-ZUID NIEUWSBRIEF GEEREN-ZUID De afgelopen weken vonden de blokgesprekken plaats in uw buurt. Singelveste AlleeWonen heeft daarin informatie gegeven over het hoe en

Nadere informatie

BESTE BEWONER, INHOUDSOPGAVE

BESTE BEWONER, INHOUDSOPGAVE WE GAAN BEGINNEN! INFORMATIEBROCHURE VOOR DE UITVOERING VAN DE WERKZAAMHEDEN VOOR DE BEWONERS VAN AMSTELVEENSEWEG EN OMGEVING OVER HET GROOT ONDERHOUD EN DE VERBETERINGEN BESTE BEWONER, INHOUDSOPGAVE Beste

Nadere informatie

De ingrijpende renovatie is afgerond

De ingrijpende renovatie is afgerond september 2012 PAGINA 1 In dit nummer De ingrijpende renovatie is afgerond. Start sloopwerk in oktober. Start inrichting openbare ruimte. Overlast voor bewoners. Leggen en verleggen kabels en leidingen.

Nadere informatie

Gevelrenovatie. Zeekant / Gevers Deynootweg Scheveningen. VvE Zeekant

Gevelrenovatie. Zeekant / Gevers Deynootweg Scheveningen. VvE Zeekant Gevelrenovatie Zeekant / Gevers Deynootweg Scheveningen VvE Zeekant Building Samen bouw for the je future beter sustainable builder Inhoudsopgave 01. Wie is Vastbouw 02. Werkzaamheden die we gaan uitvoeren

Nadere informatie

verslag Onderwerp: Groot Onderhoud Donge

verslag Onderwerp: Groot Onderhoud Donge verslag Datum: 27 juni 2012 Aanwezig: Raoul Hey (projectleider Patrimonium, voorzitter) Margit Don (sociaal projectbegeleider Patrimonium) Marcel Berkenpeis (opzichter Patrimonium) Charles van den Herik

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier

Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier 21-7-2016 Op dinsdag 28 juni kwamen ruim 160 bewoners van het Meidoornpad, Lathyrusstraat, Seringstraat, Jasmijnstraat en Tuinstraat naar het H.F. Witte Centrum in De Bilt

Nadere informatie

Contact. Contact opnemen met Woonbedrijf kan op verschillende manieren: Telefonisch: (040) 2 43 43 43

Contact. Contact opnemen met Woonbedrijf kan op verschillende manieren: Telefonisch: (040) 2 43 43 43 woonbericht WoonBericht_tivoli_10-2011_V4.indd 1 Oktober 2011 Woonbericht Tivoli Informatiebijeenkomsten 27 en 28 september 2011 Oud Tivoli (m.u.v. bewoners van driehoek Neushoornstraat/Tijgerstraat) en

Nadere informatie

Aanleiding. Mix van huurprijzen in Stadhouderslaan Meer comfort Duurzaamheid verbeteren Mix in woningtypen in Stadhouderslaan

Aanleiding. Mix van huurprijzen in Stadhouderslaan Meer comfort Duurzaamheid verbeteren Mix in woningtypen in Stadhouderslaan Agenda 17:00 17:10 17:20 17:30 17:55 18:15 18:20 18:35 Inloop Opening door Arianne van Geel, manager Wonen bij Woonvisie Uitleg stemkastje en de 1 e vragen door Atmane Hamdi (Sociaal projectleider ) Toelichting

Nadere informatie

Dagkalender Onderhoud aan uw woning

Dagkalender Onderhoud aan uw woning Dagkalender Onderhoud aan uw woning Vermiljoenweg Deze kalender is met veel zorgvuldigheid samengesteld door Ooijevaar bevlogen bouwers. Aan de inhoud van deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Nadere informatie

Stap in de vernieuwing van de wijk

Stap in de vernieuwing van de wijk Stap in de vernieuwing van de wijk Samen kijken naar de beste aanpak voor uw woning Van verouderd naar eigentijds en fijn wonen Resultaten onderzoek Intermaris wil voor de toekomst weten waar de mogelijkheden

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Score per woonblok Leefbaarheid Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81551 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief

nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief EN wonen en werken in stedelijk groen nieuwsbrief Waarom deze nieuwsbrief Meedenken? Kom naar de bijeenkomst op dinsdag 7 oktober Het Lucentterrein ondergaat de komende jaren een ware metamorfose. Dit

Nadere informatie

De Krijntjes. Onderhoud De Krijntjes. Rucphen. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat

De Krijntjes. Onderhoud De Krijntjes. Rucphen. De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat Onderhoud De Krijntjes Rucphen De werkzaamheden vinden plaats aan de woningen in deze straten: Achterhoeksestraat De Krijntjes Jan van Eyckstraat Pieter Breughelstraat Rubensstraat van den Houtestraat

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan

Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan Veel gestelde vragen Driehoek Schaerweijdelaan Seyster Veste informeerde de bewoners van de Driehoek Schaerweijdelaan Tollenslaan Jacob van Lenneplaan over de uitgangspunten voor een sloop-nieuwbouw plan

Nadere informatie

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens

Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Twee levensloopgeschikte woningen Lioessens Versie datum: 18-09-2018 Disclaimer: Aan de informatie uit deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Dit geldt ook voor alle tekeningen en plattegronden

Nadere informatie

Woningkoopkracht. Checklist. Woningbezichtiging

Woningkoopkracht. Checklist. Woningbezichtiging Woningkoopkracht Checklist Woningbezichtiging Over ons Met ons onafhankelijke hypotheekadvies zorgen we ervoor dat u weet waar u aan toe bent zodat u straks zorgeloos kunt wonen in uw droomhuis. Woningkoopkracht

Nadere informatie