Stap in de vernieuwing van de wijk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stap in de vernieuwing van de wijk"

Transcriptie

1 Stap in de vernieuwing van de wijk Samen kijken naar de beste aanpak voor uw woning Van verouderd naar eigentijds en fijn wonen Resultaten onderzoek Intermaris wil voor de toekomst weten waar de mogelijkheden en kansen liggen voor verbetering van de huurwoningen in de fraaie wijk Hoorn-Noord. Om een goed beeld te krijgen van de staat van de woningen heeft Intermaris een technisch- en woonbelevingsonderzoek laten uitvoeren. Indicatie planning Wij kunnen u nu nog niet vertellen wat er specifiek met uw woning gaat gebeuren. De komende maanden gebruiken we om de plannen voor de komende 10 jaar uit te werken. In het eerste kwartaal van 2018 nodigen wij u opnieuw uit en dan hoort u van ons wat er met uw woning gaat gebeuren en wanneer. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kunt u zich alvast aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via hoornnoord@intermaris.nl

2 A Aantal woningen: 34 Aantal ingevulde enquêtes: 21 (67%) Straat: Commandeur Ravenstraat Type woningen: seniorenwoningen 55+ Beneden-bovenwoningen Bij dit complex zijn geen terugkerende problemen genoemd. Bewoners van de Commandeur Ravenstraat zijn over het algemeen tevreden met hun woning en de omgeving. Wel willen bewoners dat de vocht- en schimmelproblemen worden opgelost, de geluidsisolatie wordt verbeterd en ventilatiemogelijkheden worden aangebracht. De woningen verkeren in een goede staat. Kozijnen en deuren kunnen nog ongeveer 20 jaar mee. De badkamer, keuken en toiletruimten zijn redelijk goed. Gevels en dak zijn niet geïsoleerd. Er is sprake van vocht- en schimmelvorming. Advies is om de woningen op termijn te isoleren zodat er minder vocht- en schimmelvorming is. Voor betere luchtkwaliteit helpt het om ventilatie aan te brengen. De kwaliteit van de dakpannen is matig, ook de zinken mastgoten aan de woning zijn van matige kwaliteit.

3 TRUYDEMAN HOF B Aantal woningen: 28 Aantal ingevulde enquêtes: 21 (75%) Straat: Commandeur Ravenstraat Complex Truydemanhof Type woningen: Seniorenwoningen Deels begeleid wonen Bewoners van het Truydemanhof zijn redelijk tevreden met hun woonsituatie. In dit complex zijn voorlopig geen grote ingrepen nodig. Wel vinden de bewoners dat de woningen moeten worden verbeterd, vooral isolatie tegen kou en geluid van buren is belangrijk. Een ander punt van aandacht is het nieuwe toewijzigingsbeleid. De oorspronkelijke, veelal oudere bewoners ervaren overlast door de nieuwe bewoners die er begeleid wonen. Staat van de woningen is redelijk maar verouderd. De keuken, douche en toiletruimten zijn gedateerd. Elektrische installatie is verouderd. Bij de houten plaat bij de meterkast is onvoldoende brandwerendheid. Verbetering van de isolatie van gevel, ramen, vloeren en dak is wenselijk. Het complex is een gemeentelijk monument en na een aantal jaren zijn verbeteringen noodzakelijk. Om de complexen voor langere termijn met redelijke kwaliteit te verhuren, moet de binnenkant worden gerenoveerd. Vooral de badkamers en toiletten. Ook zouden er nieuwe gipsplafonds, schakelmateriaal en de bedrading moeten komen.

4 C Aantal woningen: 98 Aantal ingevulde enquêtes: 69 (70%) Straten: Liornestraat, Johannes Poststraat Clement Maertenszstraat, Sapmastraat Type woningen: Flats zonder lift De bewoners van deze complexen zijn net iets meer tevreden dan gemiddeld, maar er is ook veel ontevredenheid. Voor de bewoners hebben een betere isolatie tegen geluid en kou én een beter binnenklimaat prioriteit. Ook de overlast door buren en de staat van de algemene ruimtes zijn zaken waaraan bewoners zich ergeren. Staat van de woningen is verouderd. Installaties zijn aangelegd op lastig toepasbare en niet gebruikelijke manieren. Dit is een aandachtspunt. Een ander belangrijk aandachtspunt is de mogelijke brandoverslag via het dak van de woningen op de 3e verdieping. In veel woningen laat het stukadoorwerk los. Verder is de toegang van de badkamer in de keuken, dit is niet ideaal. De toiletten zijn verouderd. De badkamers en keukens zijn zeer klein van omvang. Het complex optimaliseren en energetisch te verbeteren is complex en vraagt grote investeringen.

5 EENGEZINS- WONINGEN D Aantal woningen: 53 Aantal ingevulde enquêtes: 34 (64%) Straten: Sapmastraat, Vijandtstraat Clement Maertenszstraat Type woningen: Eengezinswoningen De bewoners van deze complexen zijn erg ontevreden over de isolatie van hun woning. Toch wonen ze vooral met plezier in hun woning, complex en buurt. Er is een belangrijk veiligheidsprobleem met de zwakke zolderconstructie. De woningen waarvan de fundering is verzakt, moeten worden hersteld of gesloopt. Het oplossen van vocht-, kou- en tochtproblemen zijn de belangrijkste genoemde punten. Ook noemen bewoners gevoelens van onveiligheid in en rond het complex. Vooral aan de woningen aan de Clement Maertenszstraat en Vijandstraat is veel scheurvorming en verzakken de woningen. Om dit te ondervangen moeten de fundering van in ieder geval 24 woningen worden verbeterd. De vloerconstructie van de zolder van de tussenwoningen is zeer zwak uitgevoerd en buigt door. De zolders kunnen alleen als bergzolder worden gebruikt en zijn niet begaanbaar. De zachtboard plafonds dienen op termijn (mutatie) te worden vervangen. De woningen verkeren in een verouderde conditie. De douche, toiletruimten en keuken-blokopstellingen zijn gedateerd maar bouwkundig gezien in een redelijke conditie. De kunststof kozijnen zijn verouderd en vertonen gebruiksproblemen. Hier moeten nieuwe voor in de plaats komen, liefst met HR++ beglazing. De spouw bij de gemetselde gevels moet worden geïsoleerd. Op het dak liggen houtwolcementplaten. Deze zorgen voor tocht. De houten kapconstructie buigt hier door.

6 E Aantal woningen: 76 Aantal ingevulde enquêtes: 40 (52%) Straten: Sint Eloystraat, Sint Jozefstraat Type woningen: Flats zonder lift Een deel van de bewoners van deze complexen heeft ernstige klachten over de staat van hun woning. Er zijn ook sociale problemen. Eén van de grootste problemen van de bewoners is de gehorigheid van de woningen. Dit is lastig op te lossen. Aandacht voor de overlast is wel nodig, tot er wel een oplossing voor de lange termijn is. Veel bewoners geven aan dat het complex met hoge prioriteit moet worden aangepakt, waarbij sloop een voor de hand liggende oplossing lijkt. De woningen verkeren in een verouderde staat en zijn zeer gehorig. Vanwege de gebruikte bouwmethode zijn hiervoor nagenoeg geen oplossingen voor. Op veel plaatsen buigen de kozijnen door. De kozijnen hebben hun technische levensduur bereikt. Door de grote omvang van kozijnen bestaat kans op brandoverslag naar andere woning. Badkamers en toiletruimten zijn oud en moeten op termijn worden vervangen. Keukenblokken en cv-combiketel van bezochte woningen zijn in goede conditie. De daken en spouwmuren zijn van isolatie voorzien. Verder hebben de kunststof kozijnen in de leefruimten isolatieglas. De buitenkozijnen, grenzend aan de slaapkamers, hebben meestal enkele beglazing. Bij de begane grondvloer is geen isolatie aangetroffen. Verder zijn in de woningen energiezuinige cv-combiketels HR 107 geplaatst en is een mechanisch ventilatiesysteem aangebracht voor afzuiging van lucht vanuit de keuken, badkamer en het toilet. Voor de elektrische voorziening is een verouderde groepenkast aanwezig met smeltzekeringen. Er zijn twee groepen beschikbaar. Het schakelmateriaal is verouderd.

7 F Aantal woningen: 112 Aantal ingevulde enquêtes: 44 (39%) Straat: Westfriese Hof Type woningen: flats zonder lift Op technisch vlak behoeft dit gebouw weinig aandacht. In dit gebouw hebben de bewoners wel grote zorgen geuit op sociaal vlak. De bewoners ondervinden veel overlast van elkaar, wat de leefbaarheid in ernstige mate beïnvloedt. Vooral deze sociale problemen moeten worden aangepakt. De appartementen verkeren in redelijke staat. Ze zijn in 1989 grootschalig gerenoveerd. De douche- en toiletruimten zijn in 1989 gerenoveerd en zijn in een redelijke conditie. De keukenblokopstellingen van de bezochte woningen verkeren in een redelijke conditie. Het schakelmateriaal en bedradingen zijn verouderd en geadviseerd wordt om deze te vervangen. Er is mogelijk asbest aanwezig in de appartementen. Dit betreft de lijmlaag op de vloeren van de keuken en hal. Ook het ventilatiekanaal en/of ontluchtingskanaal in de woning is deels van asbesthoudend materiaal. Op termijn moeten de bitumen dakbedekkingen worden vervangen en het gebouw geheel geschilderd. Verder zijn er geen grootschalige verbeteringen noodzakelijk. Ook de houten en kunststof kozijnen en deuren hebben geen grootschalig onderhoud nodig.

De woningen PVO heeft een 0-meting laten uitvoeren door ARCADIS. De hoofdconclusies zijn per onderdeel zijn hieronder weergegeven.

De woningen PVO heeft een 0-meting laten uitvoeren door ARCADIS. De hoofdconclusies zijn per onderdeel zijn hieronder weergegeven. Bijlage 1 Samenvatting onderzoek ARCADIS De woningen PVO heeft een 0-meting laten uitvoeren door ARCADIS. De hoofdconclusies zijn per onderdeel zijn hieronder weergegeven. Buitenschil De buitenwanden bestaan

Nadere informatie

Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat. Bewonersavond mei 2012

Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat. Bewonersavond mei 2012 Ter Haarkade, Toussaintkade, Ten Katestraat, Da Costastraat Bewonersavond mei 2012 Programma 19.30 Opening en voorstellen en aanleiding Maickel v/d Burg 19.40 De onderzoeken Maickel v/d Burg 19.55 Wat

Nadere informatie

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat

Presentatie Renovatieplannen Bilderdijkstraat / Da Costastraat Programma van vanavond: Inleiding Renovatieplan/werkzaamheden - pauze - Woonlasten Sociaal plan Vragen Inleiding Inleiding: Samenwerking heeft in 2011 aangekondigd de badkamer, de keuken en het toilet

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven)

Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven) Energiebesparende werkzaamheden J.W. Frisolaan 2 t/m 38 (even) J.W. Frisolaan 9 t/m 23 (oneven) 7 februari 2018 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl 1 Programma

Nadere informatie

BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN

BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN Zuidweg 73 2671 MP Naaldwijk T 0174 627953 E info@pbsvastgoed.nl I www.pbsvastgoed.nl BOUWTECHNISCHE QUICKSCAN ABN AMRO 491625677 KVK 51372878 BTW NL823246140B01 Opdrachtgever PBS Vastgoed Zuidweg 73 2671

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden

Energiebesparende werkzaamheden Energiebesparende werkzaamheden J. Schimmelstraat 1 t/m 23 (oneven) Smidtstraat 2 t/m 20 (even) Dubelaarstraat 1 t/m 23 (even) Dubelaarstraat 2 t/m 24 (oneven) Dobbestraat 2 t/m 16 (even) 24 januari 2019

Nadere informatie

TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT. 11 januari 2018

TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT. 11 januari 2018 TRANSVORM SCENARIO S FASE 2 & FASE 3 STAATSLIEDENBUURT SLIEDRECHT DOEL PRESENTATIE VOORSTELRONDE WERKZAAMHEDEN TOT NU TOE HUIDIGE STAAT WONINGEN EISEN EN WENSEN KLANKBORDGROEP UITGANGSPUNTEN VANUIT TABLIS

Nadere informatie

v Garages en parkeergarages 97

v Garages en parkeergarages 97 Inhoud Pagina 1. Index gebouwtypen 10 2. Onderhoudskosten 21 3. Gebouwtypen 28 H Woningen 29 v Garages en parkeergarages 97 C Kantoren 105 F Bedrijfsgebouwen 134 B Winkels 151 Herbestemming 163 S Overige

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden. J.P. Thijssepark in Naarden

Energiebesparende werkzaamheden. J.P. Thijssepark in Naarden Energiebesparende werkzaamheden J.P. Thijssepark 34 104 in Naarden 1 19.15-19.30 uur ontvangst 19.30-20.15 uur presentatie Marvin de Jong Projectleider Henk Snoeks Architect 20.15-21.00 uur beantwoorden

Nadere informatie

BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34

BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34 BOLSWARD WITHERENSTRAAT 32-34 Een in 2003 geheel gerenoveerd pand in het centrum van Bolsward. Momenteel in gebruik als dubbele woning (bovenwoning is geheel zelfvoorzienend met eigen opgang en nutsvoorzieningen).

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-83513

Nadere informatie

Vinkenbaan/Mussenpad/Geelgorsstraat/Mezenpad/ Merelstraat/Tapuitstraat

Vinkenbaan/Mussenpad/Geelgorsstraat/Mezenpad/ Merelstraat/Tapuitstraat Vinkenbaan/Mussenpad/Geelgorsstraat/Mezenpad/ Merelstraat/Tapuitstraat Inhoudsopgave Waarom...3 Wat...3 Percentage ingevulde enquêtes per straat...3 Conclusie...4 Renovatie...4 Sloop/nieuwbouw...4 Aanbevelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier

Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier Nieuwsbrief Tuinstraatkwartier 21-7-2016 Op dinsdag 28 juni kwamen ruim 160 bewoners van het Meidoornpad, Lathyrusstraat, Seringstraat, Jasmijnstraat en Tuinstraat naar het H.F. Witte Centrum in De Bilt

Nadere informatie

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017

Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Bewonersavond d.d. 7 maart 2017 Willem Klooslaan: even nrs. 2-48 Akkerhof : nrs. 1,2,3,4,5 en nrs 33-56 Hoflaan: oneven nummers 1-99 Weidehof: nrs 1,2,3,4,5 Wat staat er in deze presentatie? Wat hebben

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even)

Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even) Energiebesparende werkzaamheden Prinses Beatrixhof 1 t/m 103 (oneven) Prinses Beatrixhof 2 t/m 24 (even) 17 januari 2019 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl

Nadere informatie

Rapportage Energiebus

Rapportage Energiebus Rapportage Energiebus Nieuwe Leliestraat Amsterdam Type woningen: 14 portiekwoningen, 70 m2 Bouwjaar: 1974 Op verzoek van: Bewonerscommissie Nieuwe Leliestraat Verhuurder: De Alliantie Datum: 21-10-2014

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-83513

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven)

Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven) Energiebesparende werkzaamheden Kloosterstraat 66 t/m 80 (even) Oostwalstraat 2 t/m 4 (even) Huizerpoortstraat 25 t/m 39 (oneven) 5 maart 2018 Woningstichting Naarden telefoon 035-694 73 75 e-mail wsn@woningstichtingnaarden.nl

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Dommel 8 3961 HT Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Dommel 8 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

12 appartementen woningverbetering

12 appartementen woningverbetering 12 appartementen woningverbetering Bewonersavond Woensdag 6 september 2017 De Cocksdorp Texel Complex Poolster 1. Even voorstellen 2. Woningverbetering 3. Bewonerszaken 4. Planning - werkzaamheden binnen

Nadere informatie

Inspectie rapport. Henry Dunantstraat 100, 4416 CN Kruiningen. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. Henry Dunantstraat 100, 4416 CN Kruiningen. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Henry Dunantstraat 100, 4416 CN Kruiningen Gegevens : Hoek rijwoning

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Ligging. Bouw. Oppervlakten en inhoud. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Burgwal 32, Oss Kenmerken Overdracht Vraagprijs 135.250 k.k. Aangeboden sinds 21-09-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom 13.950 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Aan de slag Start werkzaamheden

Aan de slag Start werkzaamheden nieuwsbrief HOORN NOORD FASE 1 JULI 2016 nr 1 Aan de slag Start werkzaamheden In april ontving u van ons een brief dat 77% van de bewoners instemde met de werkzaamheden en bijbehorende huurverhoging, ondertussen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP. Kruitweg 33 Venray

Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP. Kruitweg 33 Venray Woonoppervlakte 140 m 2 Vraagprijs 185.000,- kosten koper TE KOOP Kruitweg 33 Venray GEHEEL GERENOVEERD EN UITSTEKEND ONDERHOUDEN WOONHUIS MET STUDIO, KANTOORRUIMTE EN 3 SLAAPKAMERS OP POPULAIRE LOCATIE

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Samen naar beter. Nul-op-de-Meter. In slechts zes dagen een nog fijner huis!

Samen naar beter. Nul-op-de-Meter. In slechts zes dagen een nog fijner huis! Samen naar beter Nul-op-de-Meter In slechts zes dagen een nog fijner huis! Nul-op-de-meter Hoezo is dat beter? Goed geïsoleerde woning Comfortabel binnenklimaat Geen tochtklachten In de zomer frisse lucht

Nadere informatie

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens

Eckelrade...buiten! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Heerlijk buiten wonen in Eckelrade! Woonwensen Worden Waar. Technische gegevens situatie ruime halfvrijstaande gezinswoningen ruime halfvrijstaande gezinswoningen Technische gegevens Fundering De fundering wordt uitgevoerd als een fundering op staal met grondverbetering en conform

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Sille 15, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.500 k.k. Aangeboden sinds 08-06-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

Eengezinswoningen en multifunctionele woningen

Eengezinswoningen en multifunctionele woningen De Horst, Struweel, Fazantendrift, Fazantendrift + Patrijzenstraat, Nimrodstraat + Nimrodstraat Wissel De Roedel, De Lavei, De Jachthoorn, De Brakken, St.Hubertusplaats Te TOLLEBEEK Behandeld door: mevrouw

Nadere informatie

ADVIES ENERGIECONCEPT BUREAU NIEMAN KLUSWONINGEN CAPADOSESTRAAT 9-11 DEN HAAG

ADVIES ENERGIECONCEPT BUREAU NIEMAN KLUSWONINGEN CAPADOSESTRAAT 9-11 DEN HAAG ADVIES ENERGIECONCEPT BUREAU NIEMAN KLUSWONINGEN CAPADOSESTRAAT 9-11 DEN HAAG Beschrijving voorgesteld (energetisch) maatregelenpakket om EPC 0,2 te halen. De maatregelen die benodigd zijn om een EPC van

Nadere informatie

Van Stepraethstraat 20 Sevenum

Van Stepraethstraat 20 Sevenum Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Van Stepraethstraat

Nadere informatie

Verkennen. Inventariseer de behoeften en wensen van uw mede eigenaren

Verkennen. Inventariseer de behoeften en wensen van uw mede eigenaren Verkennen Inventariseer de behoeften en wensen van uw mede eigenaren Overzicht Voor wie is deze tool? Wat is het doel van deze tool? Hoe deze tool te gebruiken? Projectteam VvE Bestuur VvE Beheerder Dit

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81544 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Pastoor Esserstraat 1-B Beringe

Pastoor Esserstraat 1-B Beringe Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Pastoor Esserstraat

Nadere informatie

Rapportage Energiebus

Rapportage Energiebus Rapportage Energiebus Amstelstraat, Assen Type woningen: 107 flats met interne galerij, 50 m2, bedrijfs- en algemene ruimten op de begane grond Bouwjaar: 1974 Op verzoek van: Huurdersorganisatie Amstelflat

Nadere informatie

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 13 t/m 33b 1 Inhoudsopgave 1. Zuiniger en comfortabeler 3 2. Wat gaat er precies gebeuren? 4 2.1

Nadere informatie

Inspectie rapport. Burgemeester van Horsighstraat 20 s Heerenhoek. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. Burgemeester van Horsighstraat 20 s Heerenhoek. Gegevens : 2 onder 1 kap woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Burgemeester van Horsighstraat 20 s Heerenhoek Gegevens : 2 onder 1

Nadere informatie

Bewonersavond van Hornstraat e.o. Woensdag 22 maart u

Bewonersavond van Hornstraat e.o. Woensdag 22 maart u Bewonersavond van Hornstraat e.o. Woensdag 22 maart 19.30-21.00u Voorstellen Judith van Mil St. Joseph Sancha Schuurs St. Joseph Bram Hendriks KnaapenGroep Brechje Lubse KnaapenGroep Marèn van Duuren De

Nadere informatie

Meterikseweg 100 Horst

Meterikseweg 100 Horst Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Meterikseweg

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Friese Steen 68 3961 XK Wijk bij Duurstede Datum: 28 juni 2012 Friese Steen 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn

Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Sloop/vervangende nieuwbouw Johannes Poststraat 25 t/m 63 (oneven) Pater Bleijsstraat 1 t/m 6 in Hoorn Wat heeft Intermaris besloten? Intermaris heeft besloten uw woning niet te renoveren, maar om de 26

Nadere informatie

Energetische verbetering woningen Omnia Wonen 2014-2015. Gelderse investeringsimpuls Subsidie Provincie Gelderland. www.omniawonen.

Energetische verbetering woningen Omnia Wonen 2014-2015. Gelderse investeringsimpuls Subsidie Provincie Gelderland. www.omniawonen. Energetische verbetering woningen Omnia Wonen 2014-2015 Gelderse investeringsimpuls Subsidie Provincie Gelderland www.omniawonen.nl Hoe samen werken samenwerken wordt Mede mogelijk gemaakt 2014-2015 complex

Nadere informatie

Scholtinkstraat 233 7581 GN Losser

Scholtinkstraat 233 7581 GN Losser 7581 GN Losser Aan de rand van het centrum gelegen uitgebouwde en meerdere malen gerenoveerde en uitgebouwde tussen woning met vrijstaande stenen garage. indeling: Entree/hal, v.v. laminaatvloer, garderobe,

Nadere informatie

Dorpsstraat 81 A Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Dorpsstraat 81 A Hazerswoude-Dorp Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Dorpsstraat 81 A Hazerswoude-Dorp Vraagprijs 325.000,-- k.k. Gelegen in de dorpskern van de Hazerswoude Dorp met diverse winkels in de direct nabijheid. Centrumvoorzieningen liggen op loopafstand. Beneden

Nadere informatie

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Datum: Adres: Postcode: Bouwjaar: Vraagprijs: Woning Oppervlakte totaal: m 2 Oppervlakte woning: m 2 Oppervlakte achtertuin: m 2 Oppervlakte voortuin: m

Nadere informatie

Plannen Woontij in Oosterend. 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen

Plannen Woontij in Oosterend. 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Plannen Woontij in Oosterend 30 oktober 2014 Woontij levert een duurzame bijdrage aan de realisatie van woonwensen van mensen Agenda Terugblik op de vergadering van 10 April Huisbezoeken Overleg klankbordgroep

Nadere informatie

Inspectie rapport. Prins Willemstraat 18, 4414BC Waarde. Gegevens : Tussenwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Prins Willemstraat 18, 4414BC Waarde. Gegevens : Tussenwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Prins Willemstraat 18, 4414BC Waarde Gegevens : Tussenwoning Opname

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning checklist Bezichtig jouw droomwoning Is dit echt jouw droomwoning of toch niet? Met deze checklist weet je zeker dat je tijdens de bezichtiging niks over het hoofd ziet of vergeet. Veel kijkplezier! Adres:

Nadere informatie

12 oktober bewonersavond. De toekomst van uw woning Complex Nieuwegeer / Molenvlietlaan

12 oktober bewonersavond. De toekomst van uw woning Complex Nieuwegeer / Molenvlietlaan 12 oktober 2017 - bewonersavond De toekomst van uw woning Complex Nieuwegeer / Molenvlietlaan Even voorstellen: Vanuit HW Wonen: Bob de Rooij - Projectleider Anne Zuidam - Woonconsulent Gerda Huiskamp

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning Bezichtig jouw droomwoning Alsof je het al aaaren doet! Adres: Datum: Bouwar huis: Vraagprijs: Jouw maximale budget: (tip: vergeet de 2% overdrachtsbelasting niet) Is dit echt jouw droomwoning of toch

Nadere informatie

BLOOM TECHNISCHE OMSCHRIJVING GERENOVEERDE BOVENWONINGEN. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van dit informatieboekje.

BLOOM TECHNISCHE OMSCHRIJVING GERENOVEERDE BOVENWONINGEN. U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van dit informatieboekje. BLOOM TECHNISCHE OMSCHRIJVING GERENOVEERDE BOVENWONINGEN U kunt geen rechten ontlenen aan de inhoud van dit informatieboekje. Inhoudsopgave 1 ALGEMEEN... 2 2 TECHNISCHE OMSCHRIJVING... 3 3 GARANTIETERMIJNEN

Nadere informatie

95 PéGé woningen De Ooi

95 PéGé woningen De Ooi 95 PéGé woningen De Ooi 52 rode woningen 43 blauwe woningen 95 PéGé woningen De Ooi Agenda: Visie en ambitie. Huurders en doelgroep. Vastgoedstrategie. Bewoners enquête 2015 Kwaliteit. Mogelijkheden en

Nadere informatie

Schippersgracht 15 te VOLENDAM

Schippersgracht 15 te VOLENDAM Schippersgracht 15 te VOLENDAM Vraagprijs 199.000 k.k. Omschrijving: Op een bijzonder fraaie lokatie aan de sfeervolle Schippersgracht direkt in het centrum van Volendam is dit grondig gerenoveerde woonhuis

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E

Vossepark. 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vossepark 6 luxe vrijstaande woningen, type E Vestada Ontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van plangebieden. In het plangebied Vossepark is Vestada bezig met het realiseren van 6 vrijstaande

Nadere informatie

Deelplan 5 Geeren-Zuid 1. Resultaten onderzoek NOM-ready 2. Voorstel geriefverbeteringen 3. Sociaal plan 4. Website 5. Voorlopige planning

Deelplan 5 Geeren-Zuid 1. Resultaten onderzoek NOM-ready 2. Voorstel geriefverbeteringen 3. Sociaal plan 4. Website 5. Voorlopige planning Deelplan 5 Geeren-Zuid 1. Resultaten onderzoek NOM-ready 2. Voorstel geriefverbeteringen 3. Sociaal plan 4. Website 5. Voorlopige planning Vastgoedontwikkeling, Marieke Keyzer, 23-11-2015 Inhoud presentatie

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Geul 68 3961 HZ Wijk bij Duurstede Datum: 3 augustus 2012 Geul 68 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Leefbaarheid Score per woonblok Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-83524 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

TE KOOP. Waterlandlaan K.K RK Stadskanaal

TE KOOP. Waterlandlaan K.K RK Stadskanaal Waterlandlaan 9 9501 RK Stadskanaal TE KOOP 115.000 K.K. Waterlandlaan 9 9501 RK Stadskanaal Inleiding Op een steenworp afstand van het centrum staat deze nette tussenwoning met aangebouwde bijkeuken op

Nadere informatie

TE KOOP: Fattenbergstraat EP Beek K.K. Twee-ondereen kapwoning met garage. Netland Makelaars

TE KOOP: Fattenbergstraat EP Beek K.K. Twee-ondereen kapwoning met garage. Netland Makelaars TE KOOP: Fattenbergstraat 47 6191 EP Beek 209.000 K.K. Twee-ondereen kapwoning met garage Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Deze twee-onder-een kapwoning met grote garage, 4 slaapkamers,

Nadere informatie

De feiten over uw woning

De feiten over uw woning De feiten over uw woning spindiagram van uw woning Kosten & baten 1 Verhuurbaarheid 0-1 Techniek Comfort Score per woonblok Leefbaarheid Eengezins gemiddeld ALGEMEEN PMC-81551 Woning Gemiddelde in de dorpen

Nadere informatie

Wonen in een Rijksmonument

Wonen in een Rijksmonument Wonen in een Rijksmonument 25 eengezinswoningen Heistraat en St. Petrusstraat In 1918 gaf de woningvereniging Sittard opdracht voor de bouw van 25 arbeiderswoningen aan de Heistraat en de St. Petrusstraat

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Haraldstraat 7 3962 DA Wijk bij Duurstede Datum: 15 oktober 2012 Haraldstraat 7 Wijk bij Duurstede Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres

Nadere informatie

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 35 t/m 39 en Irislaan 1 t/m 9b

Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 35 t/m 39 en Irislaan 1 t/m 9b Comfortabel wonen in de Oosterparkwijk Informatie voor de bewoners van de woningen aan de Zaagmuldersweg 35 t/m 39 en Irislaan 1 t/m 9b 1 Nijestee gaat onderhoud uitvoeren aan uw woning en woongebouw.

Nadere informatie

Groeneweg VE Vlaardingen k.k.

Groeneweg VE Vlaardingen k.k. TE KOOP Groeneweg 25 3131 VE Vlaardingen 219.500 k.k. KENMERKEN Prijs 219.500 k.k. Postcode 3131 VE Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost, 373 532cm Woonruimte

Nadere informatie

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 159.000,- kosten koper TE KOOP. Chopinstraat 51 Venray

Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 159.000,- kosten koper TE KOOP. Chopinstraat 51 Venray Woonoppervlakte 120 m 2 Vraagprijs 159.000,- kosten koper TE KOOP Chopinstraat 51 Venray BIJZONDERE TUSSENWONING MET INPANDIGE GARAGE GEHEEL GERENOVEERD IN 2015: BINNENZIJDE ALLES VERNIEUWD INCLUSIEF KEUKEN

Nadere informatie

Bouwkundig Inspectierapport

Bouwkundig Inspectierapport Bouwkundig Inspectierapport Kerkeland 44 3947 MX Langbroek Datum: 30 augustus 2012 Kerkeland 44 Langbroek Algemene gegevens Administratieve gegevens aanvrager Naam : Volksbelang Adres : Karel de Grotestraat

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

Sint Sebastianusstraat 9 Steyl

Sint Sebastianusstraat 9 Steyl Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Sint Sebastianusstraat

Nadere informatie

Pastoor van der Weidenstraat 23 te VOLENDAM

Pastoor van der Weidenstraat 23 te VOLENDAM Pastoor van der Weidenstraat 23 te VOLENDAM Vraagprijs 249.000 k.k. Omschrijving: Zoekt u een solide woning in het sfeervolle centrum van Volendam en heeft u behoefte aan een woning met veel ruimte? Dit

Nadere informatie

Inspectie rapport. s Gravenpoldersestraat 7 Hoedekenskerke. Gegevens : Hoek rij woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland.

Inspectie rapport. s Gravenpoldersestraat 7 Hoedekenskerke. Gegevens : Hoek rij woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: s Gravenpoldersestraat 7 Hoedekenskerke Gegevens : Hoek rij woning Opname

Nadere informatie

K.K. GANZENDIEP DL LELYSTAD

K.K. GANZENDIEP DL LELYSTAD GANZENDIEP 31 8223 DL LELYSTAD 140.000 K.K. "Nu bieden vanaf 140.000,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 140.000,- zullen door verkoper in behandeling genomen worden".

Nadere informatie

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k

Modern woonhuis. NEDERWEERT Bernhardstraat 13. vraagprijs k.k Modern woonhuis NEDERWEERT Bernhardstraat 13 vraagprijs 459.000 k.k. 0495-460 180 info@jacobsgijsen.nl www.jacobsgijsen.nl Kenmerken & specificaties Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Bouwjaar:

Nadere informatie

Inspectie rapport. Scheldestraat 33 4417 BR Hansweert. Gegevens : rij hoek woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Scheldestraat 33 4417 BR Hansweert. Gegevens : rij hoek woning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Scheldestraat 33 4417 BR Hansweert Gegevens : rij hoek woning Opname

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Bernhardstraat 25, Oud Gastel

Bernhardstraat 25, Oud Gastel Op een kindvriendelijke locatie gelegen, twee-onder-een kap woning ( ± 430 m³) met ruime berging en garage op een perceel van 245 m². De woning is omstreeks 1965 traditioneel gebouwd. Nadien is aan de

Nadere informatie

Baarleseweg 38. Chaam

Baarleseweg 38. Chaam Baarleseweg 38 Chaam Baarleseweg haam Vraagprijs. 275.000,= k.k. KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW EN NIEUWE GARAGE/CARPORT. Type woning : Vrijstaande woning. Bijgebouwen : Garage met carport

Nadere informatie

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel

Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel Het Patronaat 6, Aarle-Rixtel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 194.500 k.k. Aangeboden sinds 20-01-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

GROTE AANPAK SLUISWIJK / T&D KWARTIER

GROTE AANPAK SLUISWIJK / T&D KWARTIER GROTE AANPAK SLUISWIJK / T&D KWARTIER Informatieboekje groot onderhoud en nieuwbouw 2 Dit boekje is bedoeld om u als bewoner te informeren over het grootonderhoudsplan en de energiebesparende maatregelen

Nadere informatie

Beekpunge 100 Tegelen

Beekpunge 100 Tegelen Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Beekpunge 100

Nadere informatie

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE

EGGINKSTRAAT 27 WAPSE EGGINKSTRAAT 27 WAPSE www.egginkstraat27.nl Omschrijving Aan de rand van Wapse gelegen ruime vrijstaande woning met aan de achterzijde prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen in het stroomdal

Nadere informatie

K.K. ROZENGAARD DB LELYSTAD

K.K. ROZENGAARD DB LELYSTAD ROZENGAARD 11 54 8212 DB LELYSTAD 157.500 K.K. "Nu bieden vanaf 157.500,- De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 157.500,- zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers)

Projectplan Van Deyssel Noord. Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) 1 Projectplan Van Deyssel Noord Du Perronstraat 1 t/m 7 (even en oneven nummers) Over deze brochure 2 3 Inhoud 1 Aanleiding voor de aanpak 4 2 Werkzaamheden in uw woning 5 3 Werkzaamheden buiten uw woning

Nadere informatie

Dokter Allardplein 14 Velden

Dokter Allardplein 14 Velden Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Dokter Allardplein

Nadere informatie

Inspectie rapport. Irislaan 28, Yerseke. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950

Inspectie rapport. Irislaan 28, Yerseke. Gegevens : Hoek rijwoning. Gentsestraat 22. 4411 DK Rilland. Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 Gentsestraat 22 4411 DK Rilland Tel: 0113-552177 GSM: 06-10643950 E-mail:baz@zeelandnet.nl www.bazeeland.nl Inspectie rapport Adres: Irislaan 28, Yerseke Gegevens : Hoek rijwoning Opname datum: 14 juni

Nadere informatie

Spatter-Fortuinstraat Informatieavond. 19 februari 2014

Spatter-Fortuinstraat Informatieavond. 19 februari 2014 Spatter-Fortuinstraat Informatieavond 19 februari 2014 2 Welkom Dirk van der Grijn 3 Toekomst complex Hoezo? We gaan een besluit nemen We willen hiervoor zo veel mogelijk draagvlak creëren We onderbouwen

Nadere informatie

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011

Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Informatieavond Bajonetlocatie 15 en 16 juni 2011 Inhoud presentatie 1. Aanleiding: - goede woningen - goede en vitale wijk 2. Programma (wat gaan we doen): Geleidelijke bloksgewijze aanpak - Van de woningen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Denenweg 22 Melderslo

Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Denenweg 22 Melderslo Woonoppervlakte 152 m 2 Vraagprijs 450.000,- kosten koper TE KOOP Denenweg 22 Melderslo UNIEK OBJECT VOOR DIERENLIEFHEBBERS. ALGEMEEN INDELING BIJZONDERHEDEN: - Gelegen vrijstaande bungalow gebouwd in

Nadere informatie

Breestraat 1J, Middenmeer

Breestraat 1J, Middenmeer Breestraat 1J, Middenmeer Kenmerken Overdracht Vraagprijs 119.000 k.k. Aangeboden sinds 08-08-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Oogstvelden 26, Best

Oogstvelden 26, Best Oogstvelden 26, Best Kenmerken Overdracht Vraagprijs 290.000 k.k. Aangeboden sinds 21-09-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd.

Leuke informatie over uw woning is het feit, dat uw woning volgens een bepaald bouwsysteem (prefab) wordt gerealiseerd. Voor u ligt het informatieboekje over 6 royale nieuwbouw woningen in Andijk. Deze levensloopbestendige woningen zijn gelegen aan de Molenweg in Andijk. De postcode voor deze woningen is 1619 ET. In dit

Nadere informatie

De Struikbuurt Vernieuwt! in het Uitwerkingsplan waar de buurt in 2013 mee instemde.

De Struikbuurt Vernieuwt! in het Uitwerkingsplan waar de buurt in 2013 mee instemde. V o o r u, b e w o n e r v a n D E A N T O N S T R U I K B U U R T I N S L O T E R M E E R De Struikbuurt Vernieuwt! De Struikbuurt gaat veranderen. Alle woningen tussen het Johan Brouwerpad en de Vening

Nadere informatie

Wambachsingel 10 Tegelen

Wambachsingel 10 Tegelen Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Wambachsingel

Nadere informatie

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125

Woononderzoek De Eng. Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 Woononderzoek De Eng Dalweg 81-175 en Rubenslaan 85-125 December 2011 Inleiding Op dit moment denkt Portaal na over de toekomst van acht flats in de Soester wijk De Eng. Het zijn flats die begin jaren

Nadere informatie

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers. Bunder 36, Gemert Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 19-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

SNAARMANSLAAN 8 ALKMAAR 219.500 k.k. www.snaarmanslaan8.nl Omschrijving Een pareltje van een woning op het mooiste stukje van de Snaarmanslaan! Achter de karakteristieke gevel met in 2016 vernieuwd voegwerk

Nadere informatie

Rijnstraat 39 Enschede

Rijnstraat 39 Enschede Rijnstraat 39 Enschede WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl . In een rustig gelegen woonwijk op zichtafstand van het overdekte

Nadere informatie