Klanttevredenheidsonderzoek 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Klanttevredenheidsonderzoek 2014"

Transcriptie

1 Klanttevredenheidsonderzoek respondenten Monumentenwacht Gelderland. In vergelijking met een vrijwel identiek onderzoek uit En hier en daar duiding van trends t.o.v. onderzoek uit De enquêteformulieren zijn aselect meegestuurd met de inspectierapporten in Telkens links op de pagina de grafiek van het onderzoek uit 2011 en rechts die uit In het tekstblok hier en daar vergelijkingen met het onderzoek uit Ernst van der Grijp, juli 2015

2 2014 woonhuis en boerderij kastelen en buitenplaatsen overige kerkelijke gebouwen molens molens 5% overige 16% kastelen en buitenplaats en 2% woonhuis en boerderij 55% kerkelijke gebouwen 22% 2011: Kerken en woonhuizen/boerderijen zijn het sterkst vertegenwoordigd. 2014: afname aantal kerken in lijn met de trend van sluiting kerkgebouwen en uitstel van inspectie. Aandeel woonhuizen/boerderijen meer dan 50%.

3 Vrij stabiele beoordeling : Goed en Redelijk samen 98%. In 2011 en 97% in Beoordeling Goed: 4% minder in 2014 t.o.v Trend : van 82% naar 87% beoordeling Goed. In 2004 echter 0% Matig t.o.v. 3% in 2014.

4 Een verbetering van de kwalificatie Goed van 4% t.o.v t.o.v volledig identieke waarden.

5 Een verbetering van de kwalificatie Goed van 5% t.o.v De bruikbaarheid van het rapport wordt zeer goed beoordeeld: het format van de rapportage voldoet nog steeds. T.o.v vrijwel stabiele uitkomst (92% Goed)

6 De presentatie wordt vrijwel gelijk beoordeeld t.o.v De presentatie kan wat beter als we ook hier in de 90% Goed willen scoren. In 2004 is deze vraag niet gesteld.

7 De vraag die intern speelt hoeveel detail moet het inspectierapport bevatten? De abonnees beoordelen in ieder geval de rapporten over alle ploegen gelijk verdeeld als volledig (69%) en gedetailleerd (30%). Vrijwel niet als te gedetailleerd of summier. De score van 2014 is identiek aan die van 2004.

8 Een kleine verbetering t.o.v van 2%. Al met al is het rapport nog steeds een prima instrument voor de eigenaar. De presentatie kan beter, wellicht dat hier het verder invoeren van digitale rapportage kan helpen.

9 Opvallend is een daling van 7% van respondenten die onbekende/onverwachte zaken aantreffen in het rapport. Abonnees kennen hun objecten beter en het rapport komt nauwelijks met grote verrassingen: de mondelinge toelichting die monumentenwachters vaak geven speelt hier ongetwijfeld een rol. In 2004 was het aandeel abonnees die geen onverwachte zaken aantrof 73%. Al met al een gestage lijn vanaf 2004.

10 De vraagstelling 2011 t.o.v is wat anders. In 2011 is niet gevraagd of men het pand minder vaak wil laten inspecteren. Een trend die we al langer zien wordt in 2014 wel bevestigd: 15% van de abonnees wil het pand minder vaak laten inspecteren. In 2004 was voor 88% de inspectiefrequentie precies goed, in 2014 is dit percentage 80%: nog steeds een grote meerderheid is tevreden over de inspectiefrequentie, maar de trend naar meer maatwerk en lagere frequentie is wel duidelijk zichtbaar. Er worden door enkele respondenten diverse gewenste inspectiefrequenties genoemd: van terug naar een keer per jaar, naar een abonnee die naar een keer per 5 jaar wenst. Dus zeer divers.

11 Een stijging van 4% t.o.v Het draagvlak voor de prioritering van aanbevolen werkzaamheden is hoog en daarmee het effect van rapportage mogen we veronderstellen.

12 Vrijwel identieke cijfers 2011 en In 2004 volgde bijna 60% de aanbevolen werkzaamheden op. In 10 jaar tijd 13% daling: oorzaak crisis?

13 Iets meer dan de helft wil de MW betrekken bij de uitvoering. In 2004 was dat 58%, dus over 10 jaar een dalende trend. Zaak om meer aandacht voor de aanvullende diensten te besteden.

14 Meer abonnees (5% meer) koppelen de termijn van uitvoering aan subsidies ed. De daling van 6% die zo spoedig mogelijk wil uitvoeren zal met de crisis te maken hebben. In 2004 was 18% nog voornemens zo spoedig mogelijk uit te voeren. Over 10 jaar een daling van 10% die zo spoedig mogelijk willen uitvoeren. Ook hier zal de verminderde bestedingsruimte van eigenaren een rol spelen.

15 Rapportage ook in 2014 multifunctioneel zoals in 2011.

16 Nog steeds een ruime meerderheid die bij elke inspectie een rapport wenst. Inmiddels spelen we meer in op de abonnees (ca. 30%) die wat meer maatwerk willen.

17 10% stijging van respondenten die de verhouding als precies goed beoordelen. In %, dus over 10 jaar zeer stabiele prijsperceptie. Van een stabiele 30% die het product relatief goedkoop vind. De beperkte stijging van de tarieven de afgelopen jaren hebben hier zeker een rol gespeeld

18 Vrijwel ongewijzigd. Voor de ruim 30% die meer informatie wenst de digitale nieuwsbrief inzetten.

19 In 2014 één procent betere score dan In %, dus over 10 jaar 3% daling van de score.

20 Lichte achterruitgang t.o.v (en 2004) maar met 97% tevredenheid een goede score.

21 Bij vrijwel elk rapport zit in 2014 een dakplattegrond; een verbetering van 39% en de meerwaarde wordt door 77% onderschreven.

22 6% meer respondenten wenst een gevelaanzicht, maar lang geen meerderheid. Voorlopig niet standaard aanbieden bij de rapportage.

23 De fotobijlage worden in 2014 (77%) nog meer als een meerwaarde gezien t.o.v

24 Verbetering Goed van 4% t.o.v en 5% t.o.v

25 Lichte verbetering in 2014.

26 2014 laat betere cijfers zien op het antwoord service en oplossingsgericht. T.o.v een verbetering van 8% op deze vraag. Een positief beeld met een duidelijke trend naar beter klantgericht handelen.

27 Het bezoek van de website blijft vrijwel gelijk met Hier valt nog veel te winnen.

28 De naamsbekendheid van het depot onder abonnees verbetert maar het bezoek neemt af. Ondanks het feit dat elk inspectierapport wordt vergezeld met een folder van het depot.

29 De naamsbekendheid van de regeling is met 20% flink toegenomen in de periode % van de respondenten geeft aan gebruik te hebben gemaakt van een geregistreerd K&K bedrijf. Naar het totale bestand van de MWG geëxtrapoleerd komt dat toch neer op ruim 600 objecten.

30 1/5 van de respondenten geeft aan interesse in interieuradviezen te hebben; dit zou neerkomen op ca. 600 objecten. Interessante doelgroep om verder mee te gaan. Opvallend is het groot aantal respondenten dat aangeeft een historisch interieur te hebben, maar geen interesse in inspectie en advies.

31 Nieuwe vraag voor het eerst in 2014 gesteld. Bijna 1/3 van de respondenten wil iets met verduurzamen. Dat zijn ca objecten van het MWG bestand. Een flink aantal ziet dergelijke aanpassingen als aantasting van het monument. AL met al een interessante ontwikkeling en zeker een onderwerp voor de komende jaren.

32 Losse opmerkingen bij diverse vragen: -veel jargon/onbekende termen -zou meer handvatten willen mbt te verrichten werkzaamheden/aanbevelen aannemers kostenramingen -Niet altijd duidelijk is wat wordt bedoeld (bouwdelen) -soms niet helemaal duidelijk welke ruimte welke verdieping bedoeld wordt -gevels/daken/interieur: een vrij globale indeling -breuk glas binnendeur, hardstenen dorpel ect. Zijn details die minder relevant zijn. -soms beoordeling te kritisch en de verwachting voor de nog mogelijke levensduur te somber -niet altijd duidelijk wat er moet gebeuren en waarom -kwaliteit is goed wel aan de dure kant -maar voor museum sjoel toch te duur krijgt geen subsidies en moet uit de explotaitie betalen -het zou voor ons handig zijn, als de aanbevelingen mondeling zouden worden toegelicht -prima fijn contact en goede adviezen -zeer vriendelijk en professioneel en behulpzaam -toelichtingen op sommige gebreken en oplossingsrichting bijvoorbeeld zoutuitbloei -prima zet molens laten inspecteren door inspecteurs die ook molenaar zijn en door die bril de molen bekijken -wat kan de monumentenwacht zelf??? Zodat we geen derde partij hoeven in te schakelen -bij inspectie rapport toevoegen zoals mastgoot, kordonlijst, pilasters, zoomlat in kilgoot enz

33 -ik ben blij met de mw als organisatie geeft steun in de bij mij toch wel complexe elementen van het gebouw -goede werk bestek omschrijving voorstel voor goede vakmensen die ook praktische en betaalbaar zijn -ik ben tevreden met het werk van de mw goed haalbare adviezen en ook goede service -zeer blij met de kleine werkzaamheden die de mw uitvoeren zoals lood vastzetten dakapannen etc -zijn heel tevreden over de mw en de mensen -ik ben tevreden over de praktische aanpak "handen aan het werk" -(advies over) bestrijden van tocht op monumentaal verantwoorde wijze -(duurzaamheid)ook hoognodig om energiekosten in de toekomst beheersbaar te houden -gezamenlijk met Eigen Huis een belangvereniging opzetten: subsidies nemen af. -we zijn heel tevreden over de MW en uw mensen -niets veranderen en doorgaan in mijn advies -we zijn al velen jaren tevreden over de Monumentenwacht! -oplossen kleine problemen heel belangrijk -prettige samenwerking, goede uitleg prioriteiten/adviezen.. --We zijn zeer tevreden over de contacten met de mw-ers ( ) prettig dat het altijd dezelfde mensen zijn, je leert elkaar kennen en waarderen. (..) -positief, deskundig, vriendelijk -medewerkers MW zijn zeer betrokken.. -blij met het rapport al valt de rekening toch wat tegen..

34 Aangedragen suggesties voor cursusonderwerpen: -praktische kennis voor onderhoud -basiskennis materialen/gebreken -subsidiemogelijkheden -excursies naar andere objecten -tochtbestrijding -energiebesparen middels eenvoudige maatregelen -basiscursus monumentenbeheer -isolatie tips &trucs -voegen en voegwerk -repareren schuiframen -organiseer netwerkbijeenkomsten -subsidies -benamingen van onderdelen

Veiligheidsvoorzieningen op monumentale panden

Veiligheidsvoorzieningen op monumentale panden Veiligheidsvoorzieningen op monumentale panden Inleiding De Monumentenwacht Gelderland adviseert voor de bereikbaarheid en toegankelijkheid van daken het aanbrengen van voorzieningen. Veelal in de vorm

Nadere informatie

URL Erkende monumenten inspecties. Leo Bredie 21 mei 2019 Fort Altena

URL Erkende monumenten inspecties. Leo Bredie 21 mei 2019 Fort Altena URL 2005 Erkende monumenten inspecties Leo Bredie 21 mei 2019 Fort Altena Monumentenwacht? Opgericht in 1973 in Friesland door Walter Kramer en Yde Schakel Ontstaan omdat monumenten soms al tien of twintig

Nadere informatie

Uitkomsten enquête Nieuw-Weerdinge

Uitkomsten enquête Nieuw-Weerdinge Uitkomsten enquête Nieuw-Weerdinge We zijn in Nieuw-Weerdinge bezig met het maken van een dorpsprogramma. Hierin staat wat de organisaties en de bewoners de komende vijf jaar met elkaar willen bereiken

Nadere informatie

Informatieblad Periodiek Instandhoudings Plan 2017 (PIP)

Informatieblad Periodiek Instandhoudings Plan 2017 (PIP) Projectnr.: Objectnr.: Teamnr. : Informatieblad Periodiek Instandhoudings Plan 2017 (PIP) Voor wie? De eigenaar van een rijksmonument die gebruik kan maken van Subsidieregeling Instandhouding Monumenten

Nadere informatie

INFORMATIE AANMELDING ABONNEES

INFORMATIE AANMELDING ABONNEES INFORMATIE AANMELDING ABONNEES Inleiding De kosten van de periodieke inspecties van monumenten bestaan uit jaarlijkse abonnementskosten en inspectiekosten op basis van een (man)uurtarief. Betreft het meerdere

Nadere informatie

Enquête Natuur&Zo 2017 Rapportage voor respondenten

Enquête Natuur&Zo 2017 Rapportage voor respondenten Enquête Natuur&Zo 2017 Rapportage voor respondenten Natuur&Zo Oostkant 1 4531 HA Terneuzen 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 De respondenten... 4 Informatievoorziening... 5 Gebruik van

Nadere informatie

Internet jaarrapportage werk.nl 2013

Internet jaarrapportage werk.nl 2013 werk.nl 2 van 10 Samenvatting In stond de online dienstverlening van UWV veel in de belangstelling. Werkzoekenden en werkgevers maken steeds meer gebruik van de online dienstverlening van UWV die onder

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015)

Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015) Klanttevredenheidsonderzoek Warmtenet (2015) In het voorjaar van 2015 is een tevredenheidsonderzoek onder de particuliere klanten van Warmtenet Hengelo gehouden. Aan alle particuliere klanten van Warmtenet

Nadere informatie

Hoevelaken, oktober 2017 SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2017

Hoevelaken, oktober 2017 SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2017 Hoevelaken, oktober 2017 SAMENVATTING LANDELIJK ZORGONDERZOEK 2017 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING... 3 2. BEOORDELING AANBIEDERS ZORGVERZEKERINGEN... 4 3. ZORGPOLISSEN... 6 4. SAMENWERKING AANBIEDERS VAN ZORGVERZEKERINGEN...

Nadere informatie

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012.

Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. Resultaten van de Kans- tevredenheidenquête d.d. juni 2012. In totaal legden 42 mensen deze enquête af. Statistieken voor vraag 1 : Heb je dit schooljaar contact gehad met Kans? Ja 90.48% Nee 9.52% Statistieken

Nadere informatie

Hierbij zend ik u de antwoorden op de vragen van het lid De Liefde over Brimsubsidies.

Hierbij zend ik u de antwoorden op de vragen van het lid De Liefde over Brimsubsidies. a 1 > Retouradres Postbus 16375 2500 BJ Den Haag De voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA DEN HAAG Rijnstraat 50 Den Haag Postbus 16375 2500 BJ Den Haag www.rijksoverheid.nl

Nadere informatie

Onderzoek Monumenteigenaren 2013

Onderzoek Monumenteigenaren 2013 Onderzoek Monumenteigenaren Uitkomsten onderzoeken Monumenteigenaren Inleiding Voor u ligt het rapport met de uitkomsten van het onderzoek onder monumenteigenaren. In dit rapport wordt het resultaat weergegeven

Nadere informatie

Samenvatting en rapportage Klanttevredenheidsonderzoek PPF 2011/2012

Samenvatting en rapportage Klanttevredenheidsonderzoek PPF 2011/2012 Samenvatting en rapportage Klanttevredenheidsonderzoek PPF 0/0 Stichting Personeelspensioenfonds Cordares (PPF) Astrid Currie, communicatieadviseur Maart 0 versie.0 Pagina versie.0 Inleiding Op initiatief

Nadere informatie

Jaarverslag 2013. mei stipe fan:

Jaarverslag 2013. mei stipe fan: Jaarverslag 2013 mei stipe fan: opgesteld door de raad van toezicht op 4 juni 2014 1 Inhoud Algemeen 3 Activiteiten 4 Samenwerking 6 MonumentenMonitor Fryslân 7 2 Algemeen Stichting Monumentenwacht Fryslân

Nadere informatie

GEBRUIKERS VAN DE ROTS AAN HET WOORD

GEBRUIKERS VAN DE ROTS AAN HET WOORD GEBRUIKERS VAN DE ROTS AAN HET WOORD September 2013 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Opzet enquête... 4 Resultaten enquête... 5 Conclusies... 8 Aanbevelingen... 9 2 Inleiding Er is de laatste maanden veel

Nadere informatie

Bekendheid Norm Gezond Bewegen

Bekendheid Norm Gezond Bewegen Bewonersonderzoek 2013 gemeente Deventer onderdeel Sport Nationale Norm Gezond Bewegen De Nationale Norm Gezond Bewegen is in 2013 bij 55% van de Deventenaren bekend. Dit percentage was in 2011 licht hoger

Nadere informatie

Persbericht. Gevoelens van onveiligheid iets verminderd. Centraal Bureau voor de Statistiek

Persbericht. Gevoelens van onveiligheid iets verminderd. Centraal Bureau voor de Statistiek Centraal Bureau voor de Statistiek Persbericht PB12-015 1 maart 2012 9.30 uur Gevoelens van onveiligheid iets verminderd Minder Nederlanders voelen zich onveilig Slachtofferschap veel voorkomende criminaliteit

Nadere informatie

Golfbranche monitor. Kwartaalcijfers van rondes en spelers: kwartaal III Een coproductie van NGF en NVG

Golfbranche monitor. Kwartaalcijfers van rondes en spelers: kwartaal III Een coproductie van NGF en NVG Golfbranche monitor Kwartaalcijfers van rondes en spelers: kwartaal III 2011 Een coproductie van NGF en NVG Inleiding Deze kwartaal rapportage geeft de laatste ontwikkelingen op gebied van rondes en spelers

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE HOEKSTEEN BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Hoeksteen.

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018 20181217 Klanttevredenheidsonderzoek Zorgplein Zuid 2018 Geachte cliënt, In de maanden maart en oktober 2018 zijn er door de huisartsen, de fysiotherapie en de apotheek van Zorgplein Zuid vragenlijsten

Nadere informatie

Dé BREEAM Uitdaging het onderzoeksvoorstel

Dé BREEAM Uitdaging het onderzoeksvoorstel 63 Dé BREEAM Uitdaging het onderzoeksvoorstel BREEAM-NL In Use is, als het gaat om de gebouwde omgeving te verduurzamen, een heel bruikbaar instrument. Wij, Sannie Verweij van Gebouwinzicht en Robert Sengers

Nadere informatie

Monitor inzake de staat van het gebouwd erfgoed 2011

Monitor inzake de staat van het gebouwd erfgoed 2011 Monitor inzake de staat van het gebouwd erfgoed 2011 Monitor inzake de staat van het gebouwd erfgoed 2011 Een vervolgmeting naar de staat van rijksbeschermde monumenten Amersfoort, 2012 Colofon Monitor

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE ANJELIER BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Anjelier.

Nadere informatie

Rubriek. Leerlingbegeleider. Kantine Computers en studiehoeken Mediatheek. Zelf kiezen Theorie en praktijk. Afwisselende werkvormen Samenwerken

Rubriek. Leerlingbegeleider. Kantine Computers en studiehoeken Mediatheek. Zelf kiezen Theorie en praktijk. Afwisselende werkvormen Samenwerken Tevredenheidspeiling Goede scholen streven voortdurend naar kwaliteitsverbetering. Welke kwaliteiten en wiens kwaliteiten? Niet alleen de professionals, ook leerlingen hebben een mening over de kwaliteiten

Nadere informatie

In 2015 is NV schade opnieuw goed beoordeeld door werknemers en werkgevers

In 2015 is NV schade opnieuw goed beoordeeld door werknemers en werkgevers In 2015 is NV schade opnieuw goed beoordeeld door werknemers en werkgevers Samenvatting KTO NV schade 2015 31 maart 2016 Situatie en centrale vraagstelling Onderzoek naar de tevredenheid en loyaliteit

Nadere informatie

Op zich goed, ik bekijk gedurende het jaar wel hoe het bevalt. Daar heb ik geen zin in, wilt u mij van de enquêtelijst verwijderen?

Op zich goed, ik bekijk gedurende het jaar wel hoe het bevalt. Daar heb ik geen zin in, wilt u mij van de enquêtelijst verwijderen? Uitslagen enquêtes onder HVB-leden Een keer per maand stuurt HVB een korte enquete uit. In 2018 houden we hiermee een proef onder 100 van onze leden. Eind 2018 evalueren we het resultaat. Hieronder vindt

Nadere informatie

Analyse Klanttevredenheidsonderzoek juni 2007

Analyse Klanttevredenheidsonderzoek juni 2007 Analyse Klanttevredenheidsonderzoek juni 2007 Infopunt Veiligheid scoort goed in eerste onderzoek Eén jaar na oprichting heeft Infopunt Veiligheid in juni 2007 onder 582 geregistreerde vragenstellers een

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE SLEUTELBLOEM BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De

Nadere informatie

Eerste kwartaal 2013. Conjunctuurenquête Nederland. Provincie Limburg

Eerste kwartaal 2013. Conjunctuurenquête Nederland. Provincie Limburg Eerste kwartaal 2013 Conjunctuurenquête Nederland Inhoud rapport COEN in het kort Economisch klimaat Omzet Export Personeelssterkte Investeringen Winstgevendheid Toelichting De Conjunctuurenquête Nederland

Nadere informatie

Stand van zaken op de energiemarkt

Stand van zaken op de energiemarkt Stand van zaken op de energiemarkt Onderzoek energiemarkt consumenten Rapportage kerncijfers Tweede halfjaar 12 Majka van Doorn, research consultant Thijs Hendrix, senior research consultant 14 uari 13

Nadere informatie

Behandeld door Voorlichting & Advies. Onderwerp resultaten onderzoek gemeenteiijke monumenten

Behandeld door Voorlichting & Advies. Onderwerp resultaten onderzoek gemeenteiijke monumenten Nationaal Restauratiefonds Afd. Kopie Gemeente 2 6OKT 201K Doc./bijlage' I Productnr Gemeente T.a.v. mevrauw E. Rijneveld Postbus 78 2600 ME Datum 25 oktober 2011 Kenmerk 2011256-3 Behandeld door Voorlichting

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE WESTBROEK BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Westbroek.

Nadere informatie

De NPS, groter dan je denkt

De NPS, groter dan je denkt De NPS, groter dan je denkt Waarschijnlijk heeft u de vraag zelf al wel eens beantwoord: Hoe waarschijnlijk is het dat u organisatie X zou aanbevelen bij vrienden of bekenden? Maar wat kunnen organisaties

Nadere informatie

HISWA Conjunctuurenquête. 1 e kwartaal Amsterdam, 27 mei 2016 Jeroen van den Heuvel Sjoerd van Tilburg

HISWA Conjunctuurenquête. 1 e kwartaal Amsterdam, 27 mei 2016 Jeroen van den Heuvel Sjoerd van Tilburg HISWA Conjunctuurenquête 1 e kwartaal 2016 Amsterdam, 27 mei 2016 Jeroen van den Heuvel Sjoerd van Tilburg Inleiding Voor u ligt alweer de rapportage van het eerste kwartaal 2016. Het rapport geeft de

Nadere informatie

De inflatie zakte in juni nog tot 1,5 punten. De daaropvolgende maanden steeg de inflatie tot 2,0 in augustus (Bron: NBB).

De inflatie zakte in juni nog tot 1,5 punten. De daaropvolgende maanden steeg de inflatie tot 2,0 in augustus (Bron: NBB). NOTARISBAROMETER VASTGOED WWW.NOTARIS.BE T3 2017 Barometer 34 MACRO-ECONOMISCH Het consumentenvertrouwen trekt sinds juli terug aan, de indicator stijgt van -2 in juni naar 2 in juli en bereikte hiermee

Nadere informatie

NV schade is goed beoordeeld in 2014 Samenvatting KTO NV schade 2014 24 maart 2015

NV schade is goed beoordeeld in 2014 Samenvatting KTO NV schade 2014 24 maart 2015 NV schade is goed beoordeeld in 2014 Samenvatting KTO NV schade 2014 24 maart 2015 Situatie en centrale vraagstelling Onderzoek naar de tevredenheid en loyaliteit van werkgevers en werknemers NV schade

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2012 Wmo-hulpmiddelen onder de loep. Gemeente Ubbergen Juni 2013

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2012 Wmo-hulpmiddelen onder de loep. Gemeente Ubbergen Juni 2013 Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2012 Wmo-hulpmiddelen onder de loep Gemeente Ubbergen Juni 2013 Colofon Uitgave I&O Research BV Zuiderval 70 7543 EZ Enschede tel. (053) 4825000 Rapportnummer 2013/033 Datum

Nadere informatie

Today is a good day to upgrade yourself. Trendrapport 2018 Learning & Development

Today is a good day to upgrade yourself. Trendrapport 2018 Learning & Development Today is a good day to upgrade yourself. Trendrapport 2018 Learning & Development Geen nieuws is meestal goed nieuws. Maar ook al zijn de cijfers uit ons marktonderzoek dit jaar veelal hetzelfde als die

Nadere informatie

Monumentenwacht in Vlaanderen: ontstaan en missie

Monumentenwacht in Vlaanderen: ontstaan en missie MONUMENTENWACHT Monumentenwacht Vlaanderen en de bijkomende dienstverlening Meerjarenonderhoudsplannen met kostenraming Presentatie studiedag CRKC: Zorgen voor morgen? Beheer van religieus erfgoed 21 april

Nadere informatie

Monitor inzake de staat van het gebouwd erfgoed 2010

Monitor inzake de staat van het gebouwd erfgoed 2010 Monitor inzake de staat van het gebouwd erfgoed 2010 Monitor inzake de staat van het gebouwd erfgoed 2010 Een vervolgmeting naar de staat van rijksbeschermde monumenten Amersfoort, 2011 Colofon Monitor

Nadere informatie

Monumentenwacht Groningen. Aanmeldingsformulier Indien de bescherming anders is graag hier toelichten: Omschrijving hoofdgebouw:

Monumentenwacht Groningen. Aanmeldingsformulier Indien de bescherming anders is graag hier toelichten: Omschrijving hoofdgebouw: Monumentenwacht Groningen Aanmeldingsformulier 2018 Hoge der A 5 9712 AC Groningen Telefoon (050) 589 15 85 KvK 41009177 Lid van de Vereniging Provinciale Monumentenwachten Nederland info@monumentenwachtgroningen.nl

Nadere informatie

(Nog) beter op weg over water!? Klanttevredenheidsonderzoek 2014

(Nog) beter op weg over water!? Klanttevredenheidsonderzoek 2014 2 (Nog) beter op weg over water!? Klanttevredenheidsonderzoek 2014 Riveer Onderzoeksrapport December 2014 3 INHOUD 1. Opzet van het onderzoek 1.1. Waarom? 5 1.2. Hoe? 5 2. Gebruik per veerverbinding 6

Nadere informatie

Gebouwd monument of zelfstandig onderdeel daarvan

Gebouwd monument of zelfstandig onderdeel daarvan 1 BIJLAGE: Gebouwd monument of zelfstandig onderdeel daarvan Lees eerst de toelichting op het aanvraagformulier. Deze kunt u vinden op www.monumenten.nl/sim. Indien u subsidie aanvraagt voor meerdere rijksmonumenten

Nadere informatie

KWARTAALMONITOR JULI Omzetontwikkeling van freelancers en flexwerkers in Nederland

KWARTAALMONITOR JULI Omzetontwikkeling van freelancers en flexwerkers in Nederland KWARTAALMONITOR JULI 2017 Omzetontwikkeling van freelancers en flexwerkers in Nederland Inhoud 3 HERSTELLENDE MARKT HUNKERT NAAR HERZIENINGEN 4 FREELANCERS EN FLEXWERKERS ONVERMINDERD POPULAIR 5 JONGE

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Nationaal Restauratiefonds eerste halfjaar 2013

Klanttevredenheidsonderzoek Nationaal Restauratiefonds eerste halfjaar 2013 2013 Klanttevredenheidsonderzoek Nationaal Restauratiefonds eerste halfjaar 2013 1 Klanttevredenheidsonderzoek Nationaal Restauratiefonds 2013 1 Inleiding Voor u ligt het rapport met de uitkomsten van

Nadere informatie

Onderzoek & Statistiek Groningen is ondergebracht bij de dienst SOZAWE van de Gemeente Groningen

Onderzoek & Statistiek Groningen is ondergebracht bij de dienst SOZAWE van de Gemeente Groningen Bekend met de Euroborg in 2010 Onderzoek & Statistiek Groningen is ondergebracht bij de dienst SOZAWE van de Gemeente Groningen Bekend met de Euroborg in 2010 Erik van der Werff Onderzoek en Statistiek

Nadere informatie

UITSLAGEN WONEN ENQUÊTE

UITSLAGEN WONEN ENQUÊTE UITSLAGEN WONEN ENQUÊTE 3 E KWARTAAL 211 Gemaakt voor NVM Wonen Gemaakt door NVM Data & Research Inhoudsopgave 1 Introductie enquête... 3 1.1 Periode... 3 1.2 Respons... 3 2 Staat van de woningmarkt...

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 PANTA RHEI BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool Panta Rhei.

Nadere informatie

Enquête over onderhoud

Enquête over onderhoud Enquête over onderhoud In november 2014 legden we het Bo-Ex Panel een enquête voor met als onderwerp Onderhoud. Het thema onderhoud is erg breed. Daarom kozen we vooral te vragen naar ervaringen bij de

Nadere informatie

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde

Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde Kwaliteitsregeling Kennis&Kunde 10 mei 2017, Kasteel Doorwerth Ernst van der Grijp Kwaliteit erfgoed Toch wat anders dan een auto ontwerpen en bouwen Oorspronkelijkheid, behoud, historie, gevoel,

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Regelingen voor eigenaren van gemeentelijke monumenten

INFORMATIEBROCHURE. Regelingen voor eigenaren van gemeentelijke monumenten INFORMATIEBROCHURE Regelingen voor eigenaren van gemeentelijke monumenten regelingen voor eigenaren van gemeentelijke monumenten Inleiding De gemeente Doesburg is bijzonder rijk aan erfgoed. De binnenstad

Nadere informatie

Raad voor de Plaatselijke Geldwerving van de Protestantse Kerk in Nederland

Raad voor de Plaatselijke Geldwerving van de Protestantse Kerk in Nederland Raad voor de Plaatselijke Geldwerving van de Protestantse Kerk in Nederland Voorlopige resultaten Kerkbalans 2013 en levend geld 2007-2012 1. Methodiek, steekproef en respons De Raad voor de Plaatselijke

Nadere informatie

Klanttevredenheid 2013

Klanttevredenheid 2013 Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Klanttevredenheid 2013 Vrieling Adviesgroep in 2013: 8,3! Klanttevredenheidsonderzoek Algemeen: Vrieling Verzekeringen, Vrieling

Nadere informatie

Verplichting kwaliteitmanagement is prima, maar wel een kostbare zaak!

Verplichting kwaliteitmanagement is prima, maar wel een kostbare zaak! D A T U M 17 juni 2010 P A G I N A 1 van 14 Onafhankelijk onderzoek re-integratiebranche door Re-integratiePartner Verplichting kwaliteitmanagement is prima, maar wel een kostbare zaak! Tussen 27 mei en

Nadere informatie

Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch. Vervolgmeting 2018

Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch. Vervolgmeting 2018 Cliëntervaringen Wmo hulpmiddelen s-hertogenbosch Vervolgmeting 2018 Afdeling Onderzoek & Statistiek Februari 2019 Samenvatting De gemeente geeft indicaties af voor Wmo hulpmiddelen. Welzorg verzorgt de

Nadere informatie

Duurzaam erfgoed. Energiebesparing bij Monumenten en panden in Beschermde stadsgezichten

Duurzaam erfgoed. Energiebesparing bij Monumenten en panden in Beschermde stadsgezichten Duurzaam erfgoed Energiebesparing bij Monumenten en panden in Beschermde stadsgezichten Monumenten zijn gebouwen die bewezen hebben dat ze duurzaam zijn. Ze gaan soms al eeuwenlang mee als vertegenwoordigers

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 / Optisport Barneveld. Optisport Barneveld Erik Boelen

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 / Optisport Barneveld. Optisport Barneveld Erik Boelen Klanttevredenheidsonderzoek / Optisport Barneveld Optisport Barneveld Erik Boelen Inhoudsopgave. Inleiding.... Onderzoeksopzet.... Resultaten.... Conclusie... Bijlage : Vragenlijst... . Inleiding Eind

Nadere informatie

Aan de CoZa wordt nu gevraagd zich uit te spreken over de wenselijkheid om een huisstijlheroriëntatietraject

Aan de CoZa wordt nu gevraagd zich uit te spreken over de wenselijkheid om een huisstijlheroriëntatietraject Inleiding Tussentijds rapport na enquête in het kader van heroriëntatie huisstijl In het Beleidsplan 2002 2010 is in Hoofdstuk V op hoofdlijnen het Communicatiebeleid neergelegd. Eén van de aspecten die

Nadere informatie

Private Lease Nieuwe insights van huidige private leasecontractanten, aanstaande kopers en het algemene Nederlandse publiek

Private Lease Nieuwe insights van huidige private leasecontractanten, aanstaande kopers en het algemene Nederlandse publiek Private Lease 2019 Nieuwe insights van huidige private leasecontractanten, aanstaande kopers en het algemene Nederlandse publiek GfK Sem de Bie & Henk Delfos 1 Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 Aanpak 3 Planning

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voorwoord. Demo-project Wekensystemen: keuze in functie van rendabiliteit en arbeid. In dit nummer: Projectpartners: Mei 2015

Nieuwsbrief. Voorwoord. Demo-project Wekensystemen: keuze in functie van rendabiliteit en arbeid. In dit nummer: Projectpartners: Mei 2015 Projectpartners: Nieuwsbrief Demo-project Wekensystemen: keuze in functie van rendabiliteit en arbeid Mei 2015 Voorwoord Beste lezer, In het kader van het Demonstratieproject Wekensystemen: keuze in functie

Nadere informatie

Werving van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt UITKOMSTEN ENQUÊTE

Werving van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt UITKOMSTEN ENQUÊTE Werving van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt UITKOMSTEN ENQUÊTE 1 Inhoud 1. Inleiding 4 2. Respons 5 3. Ervaring met werving via gemeenten en UWV 6 4. Waardering en tips 7 4.1 Waardering

Nadere informatie

Golfbranche monitor. Kwartaalcijfers van rondes en spelers: kwartaal I I Een coproductie van NGF en NVG

Golfbranche monitor. Kwartaalcijfers van rondes en spelers: kwartaal I I Een coproductie van NGF en NVG Golfbranche monitor Kwartaalcijfers van rondes en spelers: kwartaal I I 2011 Een coproductie van NGF en NVG Inleiding Het jaar is alweer halverwege en het golfseizoen is in volle gang! In deze kwartaalrapportage

Nadere informatie

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN

Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Over onderhoud en verbouw van monumentaal vastgoed VAN ALLE TIJDEN Vaardige en ervaren handen Onderhoud kasteel Huis Doorn Nieuwe houten kap grachtenpand Blaauwlakenblok, Amsterdam Antwoord op úw vraag

Nadere informatie

INSPECTIERAPPORT 2018 objectnummer 0

INSPECTIERAPPORT 2018 objectnummer 0 INSPECTIERAPPORT 2018 objectnummer 0 Monumentenwacht Limburg Postbus 700 6040 AS Roermond e-mail: info@monumentenwachtlimburg.nl tel: 0475-56 39 99 INSPECTIERAPPORT objectnummer 0 Objectgegevens Objectnummer

Nadere informatie

Enquête: Resultaten & Toekomst

Enquête: Resultaten & Toekomst Enquête: Resultaten & Toekomst 1 Inleiding De Betere Schilder zijn wij samen, daarom delen wij dit graag. Om zo gezamenlijk de organisatie voor te bereiden op de toekomst. Enige tijd geleden hebben wij

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgprogramma COPD - Eerste lijn (2013)

Klanttevredenheidsonderzoek Zorgprogramma COPD - Eerste lijn (2013) Klanttevredenheidsonderzoek Zorgprogramma COPD - Eerste lijn (2013) Inhoudsopgave Verslag 2-4 Grafieken 5-10 Samenvatting resultaten 11-15 Bijlage - Vragenlijst 16+18 Cohesie Cure and Care Hagerhofweg

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE VRIJHEIT BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Vrijheit.

Nadere informatie

Resultaten van het onderzoek naar het welbevinden van hoogbegaafde volwassenen (18+).

Resultaten van het onderzoek naar het welbevinden van hoogbegaafde volwassenen (18+). Resultaten van het onderzoek naar het welbevinden van hoogbegaafde volwassenen (18+). Dit onderzoek is bedacht, opgesteld, uitgevoerd en afgerond met dit verslag door Willem Wind, eigenaar van https://ikbenhoogbegaafd.nl.

Nadere informatie

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017

EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 EINDRAPPORTAGE OUDERTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 DE LUNETTEN BAKEN ADVIESGROEP JUNI 2017 AUTEUR: ANNE MOSTERT 1 INLEIDING Voor u ligt de eindrapportage Oudertevredenheidsonderzoek van basisschool De Lunetten.

Nadere informatie

Cliëntervaringsonderzoek keukentafelgesprek

Cliëntervaringsonderzoek keukentafelgesprek RAPPORTAGE Cliëntervaringsonderzoek keukentafelgesprek Gemeente Noordenveld augustus 2017 Managementsamenvatting De gemeente Noordenveld heeft ZorgfocuZ gevraagd om een aanvullend onderzoek te doen onder

Nadere informatie

Monumentenwacht Groningen. Aanmeldingsformulier 2017

Monumentenwacht Groningen. Aanmeldingsformulier 2017 Monumentenwacht Groningen Aanmeldingsformulier 2017 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Nationaal Restauratiefonds eerste halfjaar 2015

Klanttevredenheidsonderzoek Nationaal Restauratiefonds eerste halfjaar 2015 Klanttevredenheidsonderzoek Nationaal Restauratiefonds 2015 1 Klanttevredenheidsonderzoek Nationaal Restauratiefonds 2015 1 Inleiding Voor u ligt het rapport met de uitkomsten van het doorlopend onderzoek

Nadere informatie

BEWONERSBLAD THUIS! 2017

BEWONERSBLAD THUIS! 2017 BEWONERSBLAD THUIS! 2017 Peiling Huurderspanel Woonwaard Mei 2017 www.ioresearch.nl COLOFON Uitgave I&O Research Piet Heinkade 55 1019 GM Amsterdam 020 3330670 www.ioresearch.nl Rapportnummer 2017/74 Datum

Nadere informatie

De mening van de inwoners gepeild. Leefbaarheid 2015

De mening van de inwoners gepeild. Leefbaarheid 2015 LelyStadsGeLUIDEN De mening van de inwoners gepeild Leefbaarheid 2015 April 2016 Colofon Dit is een rapportage opgesteld door: Cluster Onderzoek en Statistiek team Staf, Beleid Te downloaden op www.lelystad.nl/onderzoek

Nadere informatie

Gemeente Moerdijk. Cliëntervaringsonderzoek Wmo over Onderzoeksrapportage. 20 juni 2017

Gemeente Moerdijk. Cliëntervaringsonderzoek Wmo over Onderzoeksrapportage. 20 juni 2017 Gemeente Cliëntervaringsonderzoek Wmo over 2016 Onderzoeksrapportage 20 juni 2017 DATUM 20 juni 2017 Dimensus Beleidsonderzoek Wilhelminasingel 1a 4818 AA Breda info@dimensus.nl www.dimensus.nl (076) 515

Nadere informatie

NMT. NMT: Patiëntenenquête 2012. resultaten van tandarts: drs. FH Ferguson, Rijnsburg NMT. Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde

NMT. NMT: Patiëntenenquête 2012. resultaten van tandarts: drs. FH Ferguson, Rijnsburg NMT. Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde NMT Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde NMT: Patiëntenenquête 2012 resultaten van tandarts: drs. FH Ferguson, Rijnsburg NMT Onderzoek & Informatievoorziening Nieuwegein Juli 2012

Nadere informatie

Excerpt Gemeenteraad Rotterdam VITALE VERENIGINGEN 2017

Excerpt Gemeenteraad Rotterdam VITALE VERENIGINGEN 2017 Excerpt Gemeenteraad Rotterdam VITALE VERENIGINGEN 2017 Inleiding & samenvatting Inleiding Rotterdam Sportsupport spant zich in voor vitale sportverenigingen, streeft er naar sport toegankelijk te maken

Nadere informatie

Docentenhandleiding Wiskunde A, B of C?

Docentenhandleiding Wiskunde A, B of C? Docentenhandleiding Wiskunde A, B of C? Geachte mevrouw/meneer, Voor u ligt de docentenhandleiding bij het onderwijsprogramma Wiskunde A, B of C?. In deze handleiding vindt u informatie over het museumbezoek

Nadere informatie

De dienstverlening van SURFnet Onderzoek onder aangesloten instellingen. - Eindrapportage -

De dienstverlening van SURFnet Onderzoek onder aangesloten instellingen. - Eindrapportage - De dienstverlening van Onderzoek onder aangesloten instellingen - Eindrapportage - 09-09-2009 Inhoud Inleiding 3 Managementsamenvatting 4 Onderzoeksopzet 5 Resultaten 6 Tevredenheid 6 Gebruik en waardering

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek DBC COPD - Eerste lijn (2011)

Klanttevredenheidsonderzoek DBC COPD - Eerste lijn (2011) Klanttevredenheidsonderzoek DBC COPD - Eerste lijn (2011) Inhoudsopgave Verslag 2-4 Grafieken 5-10 Samenvatting resultaten 11-16 Bijlage - Vragenlijst 17+18 Cohesie Cure and Care Hagerhofweg 2 5912 PN

Nadere informatie

Hoofdstuk 6. Gemeentelijke informatievoorziening en Stadskrant

Hoofdstuk 6. Gemeentelijke informatievoorziening en Stadskrant Hoofdstuk 6. Gemeentelijke informatievoorziening en Stadskrant Samenvatting Vergelijkbaar met voorgaande jaren vindt ruim acht op de tien Leidenaren dat de gemeente hen voldoende op de hoogte houdt van

Nadere informatie

Nijlstraat 23 Haarlem. Vraagprijs k.k. Rijksweg 371 VELSERBROEK

Nijlstraat 23 Haarlem. Vraagprijs k.k. Rijksweg 371 VELSERBROEK Nijlstraat 23 Haarlem Vraagprijs 335.000 k.k. www.prewonen.nl Rijksweg 371 VELSERBROEK 088-7700155 teamverkoop@prewonen.nl OMSCHRIJVING Stijlvolle woning met een achtertuin van maar liefst 16 meter diep!

Nadere informatie

De Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde voor de restauratiebranche in Gelderland. Ernst van der Grijp. Monumentenwacht Gelderland

De Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde voor de restauratiebranche in Gelderland. Ernst van der Grijp. Monumentenwacht Gelderland De Kwaliteitsregeling Kennis & Kunde voor de restauratiebranche in Gelderland Ernst van der Grijp Waarom Monumentenwacht? Waarom kwaliteitsregeling? Zomaar wat plaatjes Materiaalkennis? Purren. Iets vergeten?

Nadere informatie

Oudertevredenheidsonderzoek 2017

Oudertevredenheidsonderzoek 2017 Oudertevredenheidsonderzoek 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen schooljaar is er een Oudertevredenheidsonderzoek afgenomen. Ongeveer de helft van de ouders heeft meegedaan aan het onderzoek (57%

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK 2017 KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK RESULTATEN Marlijn Antonides Msc marlijnantonides@gmail.com Resultaten In deze rapportage bekijken we de resultaten van het Klanttevredenheidsonderzoek 2017 van Kindercentra

Nadere informatie

Evaluatie EvenementAssistent

Evaluatie EvenementAssistent Evaluatie EvenementAssistent Praktijktest oktober 2011 tot en met december 2011 1 pilot EvenementAssistent De EvenementAssistent is tijdens een pilot getest door zowel organisatoren als vergunningverleners

Nadere informatie

22-04-2011 Ledennieuwsbrief Uitslag jaarlijkse ledenenquête 2011

22-04-2011 Ledennieuwsbrief Uitslag jaarlijkse ledenenquête 2011 22-04-2011 Ledennieuwsbrief Uitslag jaarlijkse ledenenquête 2011 Tussen 01 april en 15 april 2011 is de jaarlijkse ledenenquête gehouden. Helaas is de uitslag niet representatief ondanks het feit dat voor

Nadere informatie

Tevredenheidsonderzoek schooljaar 2011/2012: een inspectiebreed beeld

Tevredenheidsonderzoek schooljaar 2011/2012: een inspectiebreed beeld Tevredenheidsonderzoek schooljaar 2011/2012: een inspectiebreed beeld 1. Inleiding De Inspectie van het Onderwijs voert al lange tijd tevredenheidsonderzoeken uit onder besturen en scholen in de sectoren

Nadere informatie

Welkom. Aggregatie van conditiescores en het berekenen van een conditiescore bij meer dan 1 gebrek Don Bezemer - (DON Bureau / NEN 2767)

Welkom. Aggregatie van conditiescores en het berekenen van een conditiescore bij meer dan 1 gebrek Don Bezemer - (DON Bureau / NEN 2767) Welkom Aggregatie van conditiescores en het berekenen van een conditiescore bij meer dan 1 gebrek Don Bezemer - (DON Bureau / NEN 2767) 1 Agenda 1. Intro + Agenda; 2. Methodiek NEN 2767; 3. Rekenmodel

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014

Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014 Klanttevredenheidsonderzoek Wmo 2014 Inleiding en toelichting Het jaarlijkse Wmo-klanttevredenheidsonderzoek is in april en mei 2015 naar de cliënten verstuurd. Aan de cliënten werd gevraagd of zij de

Nadere informatie

WKK-barometer najaar. Zwartzustersstraat 16, bus Leuven

WKK-barometer najaar. Zwartzustersstraat 16, bus Leuven WKK-barometer 2017 najaar Zwartzustersstraat 16, bus 0102-3000 Leuven 016 58 59 97 info@cogenvlaanderen.be www.cogenvlaanderen.be Dit is de vierde WKK-barometer die COGEN Vlaanderen publiceert. Deze peiling

Nadere informatie

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS

RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS RAPPORTAGE WACHTKAMERINTERVIEWS Gezondheidscentrum Heelkom ARGO BV 2015 Rapportage wachtkamerinterview Inleiding Onder de cliënten van Gezondheidscentrum Heelkom is vorig jaar een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

E-learning ontwikkelingen onderzocht

E-learning ontwikkelingen onderzocht E-learning ontwikkelingen onderzocht Uitslagen van online enquete op e-learning.nl Wilfred Rubens E-learning land is volop in beweging. De redactie van e-learning.nl vroeg zich af hoe haar bezoekers die

Nadere informatie

Klanttevredenheid Inspectieproces

Klanttevredenheid Inspectieproces Klanttevredenheid Inspectieproces afgenomen 30 mei - 20 juni 2011 Oasen N.V. Nieuwe Gouwe O.Z. 3 Postbus 122 2800 AC Gouda T 0182 59 35 30 www.oasen.nl Pagina 1 van 14 Klanttevredenheid Inspectieproces

Nadere informatie

Klanttevredenheid Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Bankzaken

Klanttevredenheid Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Bankzaken Klantheid 2015 Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Bankzaken Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. Vrieling Verzekeringen 4 3. Vrieling Makelaardij 7 4. Vrieling Hypotheken 10 5. RegioBank Dedemsvaart 11 Klantheidsonderzoek

Nadere informatie

Kerkstraat 5 2 Gaanderen

Kerkstraat 5 2 Gaanderen Kerkstraat 5 2 Gaanderen Koopsom 150.000,- k.k. Buitenwonen Oerdijk 2 7433 AA Schalkhaar Tel: 088-3230123 E-mail: info@buitenwonen.nl Website: http://www.buitenwonen.nl/ Omschrijving UNIEKE KANS! In het

Nadere informatie

Online leren dat is wat we willen! Online trainingen overtuigend op nummer 1-positie in Nederland GoodHabitz

Online leren dat is wat we willen! Online trainingen overtuigend op nummer 1-positie in Nederland GoodHabitz Online leren dat is wat we willen! Online trainingen overtuigend op nummer 1-positie in Nederland. 2016 GoodHabitz Over het onderzoek Populatie: 960 respondenten in de leeftijd van 25 t/m 55 jaar met een

Nadere informatie

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Oeverstraat 28 - Wijk Bij Duurstede Vraagprijs 575.000,-- k.k. Omschrijving Oeverstraat 28 - Wijk bij Duurstede In het historische centrum van Wijk bij Duurstede, op loopafstand van de pittoreske

Nadere informatie

Joost Meijer, Amsterdam, 2015

Joost Meijer, Amsterdam, 2015 Deelrapport Kohnstamm Instituut over doorstroom vmbo-mbo t.b.v. NRO-project 405-14-580-002 Joost Meijer, Amsterdam, 2015 Inleiding De doorstroom van vmbo naar mbo in de groene sector is lager dan de doorstroom

Nadere informatie

Resultaten eerste peiling digitaal burgerpanel Externe communicatiemiddelen gemeente Oirschot. Januari 2015

Resultaten eerste peiling digitaal burgerpanel Externe communicatiemiddelen gemeente Oirschot. Januari 2015 Resultaten eerste peiling digitaal burgerpanel Externe communicatiemiddelen gemeente Oirschot Januari 2015 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Resultaten... 4 2.1 Onderzoeksverantwoording... 4 2.2 Hoe tevreden

Nadere informatie