BAKENESSERGRACHT 87 B

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BAKENESSERGRACHT 87 B"

Transcriptie

1 1.895,- p.m. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

2 HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of verkoop van een woning. Toch is iedere situatie weer anders. Inleven, matchen, mensen bewust maken van de hobbels, negatieve argumenten omzetten in positieve, samen zoeken naar hoe je de woning beter verkoopbaar kunt maken. Een routine wordt het nooit, maar dat is juist wat het vak zo mooi maakt. Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren doe je niet zomaar even. Dat weten we bij Michiel van Maanen Makelaardij maar al te goed. Het is een proces waar emotie, geld en soms lastige keuzes om de hoek komen kijken. Wij helpen u daarbij. JACQUELINE MONIQUE INGRID MICHIEL MONIQUE SHELLEY AL EEN BEGRIP IN DE REGIO! ALJAREN JAREN EEN BEGRIP IN DE REGIO!

3 INHOUD OMSCHRIJVING INDELING FOTO S LOCATIE ALGEMEEN PLATTEGROND

4 OMSCHRIJVING Aan één van de mooiste grachten van Haarlem, op steenworp afstand van het leuke stadshart, staat dit historische grachtenpand dat onlangs volledig gerenoveerd en getransformeerd is in 3 afzonderlijke, UNIEKE appartementen met elk een afzonderlijke buitenruimte. U komt binnen in een statige hal met marmeren vloer en hoog plafond. Hier bevindt zich het entree van het eerste appartement. Met een luie trap of lift komt u bij het 2e en 3e appartement. De ligging is ideaal. De Bakenessergracht loopt van het Spaarne tot de Nieuwe Gracht. Drie bruggen (de Wildemansbrug, de Begijnebrug en de Korte Jansbrug) verbinden de westkade met de oostkade. Het grachtenpand is gelegen aan de voet van de Bakenesserkerk. Alle centrumvoorzieningen met Grote Markt, winkels, restaurantjes en theater zijn lopend bereikbaar. Het openbaar vervoer (NS en bushaltes) is bereikbaar op een paar minuten lopen. U rijdt binnen 5 minuten naar de uitvalswegen richting Amsterdam/Schiphol en Den Haag.

5 INDELING INDELING PRACHTIG LOFT APPARTEMENT IN EEN HISTORISCH GRACHTENPAND IN HARTJE!

6 INDELING Parterre: entree, aparte meterkast, trap of lift naar.. Tweede verdieping: privé opgang, entree, hal met meterkast, videofoon en alarminstallatie, wasmachine en drogerruimte, toilet met fontein en c.v. opstelling, moderne badkamer (v.v. vloerverwarming) met douche, ligbad en dubbel wastafelmeubel, 2 slaapkamers (resp. 13.8m2 en 10.5m2), sfeervolle woonkamer (39m2) met elektrische haard en moderne open keuken v.v. o.a. quooker, vaatwasser, inductie-kookplaat, oven/magnetron, koel-/ vriescombinatie, trap naar loftruimte (7.9m2) met dubbele deuren naar ruim dakterras (47.6m2) Bijzonderheden: Woonoppervlakte 80m2, dakterras 47.6m2 Goed geïsoleerde woning (dubbel glas, muur-, vloer- en dakisolatie) Uniek uitzicht over historisch centrum Haarlem vanaf riant dakterras. Minimale huurperiode 24 maanden Videofoon, alarminstallatie en lift aanwezig Servicekosten 125, p.m. (t.b.v. o.a. internet, alarm, schoonmaak centrale hal en lift, ramenwasser voorzijde) Appartementen worden gestoffeerd opgeleverd. (incl. gordijnen en plafonnières) Huisdieren niet toegestaan Elke kamer v.v. airco Kamers v.v. internetaansluiting en voorbereiding voor Ziggo Gedeelde berging voor parkeren van 2 fietsen Eventueel mogelijkheden huren parkeerplaats bij Stationsplein Oplevering in nader overleg

7 FOTO S KIJK OP VOOR MEER BEELDEN

8

9

10 LOCATIE Haarlem Een stad met een eigen identiteit, met een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden. Het is een gezellige winkelstad en ook op cultureel gebied is er veel te beleven. Haarlem telt zo`n inwoners en is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Het hart van de stad is de Grote Markt. Hieraan liggen het Middeleeuwse stadhuis, de Grote of St. Bavokerk, de Vishal en de Vleeshal. Vanouds is Haarlem een stad van kunst en cultuur en herbergt het oudste museum van Nederland, het Teylers museum en het wereldberoemde Frans Hals museum. Eén van de bijnamen van de stad is Spaarnestad, naar de rivier die zich door de stad kronkelt. Maar het staat ook bekend onder de naam Bloemenstad, vanwege de bloemencultuur in de omgeving. Zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs zijn ruim vertegenwoordigd. Ook op sportgebied zijn er talloze mogelijkheden. De kunstijsbaan en de vele sportmanifestaties bezorgen Haarlem de reputatie van een echte sportstad. Kortom, een stad die alles heeft en waar het goed wonen is.

11 ALGEMEEN Algemene informatie Kadastrale gegevens : gemeente Haarlem, sectie D, nr A, appartementsindex 3 Woonoppervlakte: 80m2 Inhoud woning: 300m3 Bouwjaar: Verwarming: c.v.-ketel, vloerverwarming, heater Warmwater: c.v.-ketel Isolatie: volledig geïsoleerd Energielabel: in aanvraag Tuin: zonneterras Tuin diepte: 7.95m Tuin breedte: 5.90m Positie: noordoost Algemene informatie 1. Waarborgsom Huurder zal tot zekerheid voor de nakoming van deze overeenkomst een waarborgsom van 2 maanden huur storten op het bankrekeningnummer van verhuurder. Over deze waarborgsom zal geen rente worden berekend. Deze waarborgsom zal door verhuurder aan het eind van de huurperiode aan huurder worden terugbetaald, zodra onweersproken is komen vast te staan, dat huurder aan al zijn verplichtingen uit deze overeenkomst heeft voldaan. Deze terugbetaling blijft achterwege, indien en voor zover de verhuurder ingevolge het in deze huurovereenkomst bepaalde, nog gelden van de huurder te vorderen heeft. Een en ander onverminderd verhuurders overige rechten en afspraken uit deze overeenkomst. De waarborgsom kan niet als laatste huur worden gebruikt. 2. Tijdelijke gebruik Het is huurder bekend dat het hier een tijdelijke huurperiode betreft. Partijen verklaren zich bekend en akkoord met het feit dat het onderhavige contract uitdrukkelijk gesloten is voor het tijdelijke gebruik van het gehuurde, mede gezien de persoonlijke omstandigheden van de verhuurder. Daar het hier een overeenkomst betreft die uitdrukkelijk naar zijn aard van korte duur is, verklaart huurder geen beroep te zullen doen op de huurbescherming.

12 3. Inspectie Eens in de 6 maanden kan er een inspectie plaatsvinden door de eigenaar of de gevolmachtigde of de beheerder. 4. Betaling huur Betaling zal plaatsvinden middels een automatische overschrijving. 5. Minimale huurperiode De minimale huurperiode bedraagt 24 maanden. 6. Huurprijs Huurprijs is exclusief verbruikskosten, exclusief servicekosten. Vaste lasten en andere periodieke betalingen Vaste lasten en andere periodieke betalingen van de gemeente Haarlem, kunt u terug vinden op de site Verhuurprocedure Biedingen Biedingen dienen te allen tijde schriftelijk bevestigd te worden aan ons kantoor. Dit kan per (info@mvmmakelaardij.nl) of brief. Wilsovereenstemming Een overeenkomst zal pas worden opgemaakt nadat overeenstemming is bereikt over huursom, oplevering, duur van de huurovereenkomst en nadat er een positieve uitslag is van de NVM Woontoets. Deze woontoets zal door Michiel van Maanen Makelaardij worden gedaan. Informatie Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bieding. Michiel van Maanen Makelaardij raadt geïnteresseerden aan, voor het doen van een bieding, een eigen NVM-makelaar in te schakelen voor begeleiding bij huren van een woning. Zodra huurder en verhuurder tot overeenstemming zijn gekomen zal Michiel van Maanen Makelaardij u verzoeken de NVM woontoets uit te voeren. Een uitnodiging zult u hiervoor via ons ontvangen. U dient de volgende stukken te kunnen aanleveren: Profielschets (wie ben ik, wat doe ik, hobby s, etc.) Kopie legitimatiebewijs (geen rijbewijs) Adresgegevens Salarisstrook van de afgelopen drie maanden

13 Werkgeversverklaring Verhuurderverklaring bij huurwoning / hypotheekverklaring bij koopwoning Uittreksel Basisregistratie Personen Bankafschrift waar de huur van afgeschreven gaat worden. (controle of er voldoende saldo is) Mocht u als huurder een eigen onderneming hebben dan zal er gevraagd worden om: uittreksel KVK, kopie van een recente salarisstorting, jaarcijfers afgelopen twee jaar. Huurovereenkomst Nadat de overeenkomst is gesloten, wordt er door Michiel van Maanen Makelaardij een huurovereenkomst opgesteld. Behoudens nadere afspraken gelden hiervoor als basis de standaard regels, zoals deze voorkomen in de model huurovereenkomst woonruimte welke is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 20 maart Clausules 1 Verhuurbrochure Huurder verklaart zich op de hoogte te hebben gesteld van de inhoud van de verhuurbrochure van de betreffende woning. 2 Oplevering / inspectieformulier De oplevering geschiedt zoals gezien tijdens de bezichtiging op de datum van aanvang van de huur. Het opleveringsniveau wordt vastgelegd in een inspectieformulier. Op dit formulier worden de sleutels, de beginmeterstanden en de staat van het gehuurde aangegeven. Dit formulier wordt door beide partijen ondertekend en gehecht aan dit contract. 3 Gebruiksvoorschriften Uitdrukkelijk wordt erop gewezen dat het gehuurde slechts in gebruik mag zijn bij.. Bij gewijzigd gebruik of bewoning door meer dan personen dient eerst toestemming door eigenaar verleend te worden waarna huurprijsaanpassing en aanpassing van de servicekosten kan plaatsvinden. 4 Inboedel Verhuurder kan nimmer aansprakelijk worden geacht voor verlies van of schade aan inboedel, welke in het gehuurde aanwezig is. Huurder verplicht zich bij deze zelf een inboedelverzekering af te sluiten.

14 5 Activiteiten Huurder is niet toegestaan om hennep en/of aanverwanten gewassen te telen, dan wel om andere activiteiten te ontplooien in het gehuurde die in strijd zijn met de Opiumwet. 6 Airbnb / onderverhuur Huurder is niet toegestaan de woning onder te verhuren danwel te plaatsen op Airbnb. 7 Rokers verbod Huurders zijn er mee bekend dat er in de woning niet gerookt mag worden. 8 Verbod huisdieren Huurder is ermee bekend dat er een verbod voor huisdieren voor het gehele object geldt.

15

16

17

18 Michiel van Maanen Makelaardij Meerweg VA Bennebroek Telefoon: (023) Mail: info@mvmmakelaardij.nl

19 1.895,- p.m. Woonoppervlakte 80 M2 Perceel oppervlakte M2 Kamers 4 Slaapkamers 2 Type appartement Energie label in aanvraag

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.500,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in

Nadere informatie

HAARLEM WAGENWEG 126 E ,- p.m. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

HAARLEM WAGENWEG 126 E ,- p.m. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L 1.350,- p.m. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

Schotersingel 117 - Parterre Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 800,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - Parterre Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 800,- p/m. www.kokmakelaars.nl www.kokmakelaars.nl Schotersingel 117 - Parterre Haarlem 800,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging

Nadere informatie

Schotersingel 117 - III Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 550,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - III Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 550,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 550,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

Schotersingel 117 - part. Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 950,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - part. Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 950,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 950,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

Koningstraat 37 - A rd Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 990,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Koningstraat 37 - A rd Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 990,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 990,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.150,- p/m erlaan 19-2121 GP - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in 2001 opgericht door

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.600,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in

Nadere informatie

HEEMSTEDE GLIPPER DREEF ,- p.m.

HEEMSTEDE GLIPPER DREEF ,- p.m. HEEMSTEDE GLIPPER DREEF 135 1.300,- p.m. HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of verkoop

Nadere informatie

995,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in 2001

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.900,- p/m erlaan 19-2121 GP - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in 2001 opgericht door

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 800,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in 2001

Nadere informatie

FUCHSIASTRAAT 8 - AALSMEER

FUCHSIASTRAAT 8 - AALSMEER FUCHSIASTRAAT 8 - AALSMEER Huurprijs 1.500 per maand Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens

Nadere informatie

SCHOORSTEEN 7 - AALSMEER

SCHOORSTEEN 7 - AALSMEER SCHOORSTEEN 7 - AALSMEER Huurprijs 1.700 per maand Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl Website:www.eveleens.nl KENMERKEN Object gegevens Soort

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.450,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in

Nadere informatie

DE OMLOOP 38, KAMPEN. Indeling:

DE OMLOOP 38, KAMPEN. Indeling: DE OMLOOP 38 KAMPEN DE OMLOOP 38, KAMPEN Schitterend, zonnig appartement met riant, rustgevend uitzicht over rivier de IJssel en de uiterwaarden van Kampen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping

Nadere informatie

DRIE KOLOMMENPLEIN 55 - AALSMEER

DRIE KOLOMMENPLEIN 55 - AALSMEER DRIE KOLOMMENPLEIN 55 - AALSMEER Huurprijs 1.500 per maand Exclusief gas, water, elektra, televisie en internet Gedeeltelijk gestoffeerd Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344

Nadere informatie

Huurprijs: 695, per maand

Huurprijs: 695, per maand Breedstraat 12 B Alkmaar Huurprijs: 695, per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Breedstraat 12 B In het hartje van de Alkmaarse binnenstad, te midden van winkels, café s en restaurants, bieden

Nadere informatie

Rijksstraatweg. Bennebroek22 a

Rijksstraatweg. Bennebroek22 a Rijksstraatweg Bennebroek22 a www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl 9 www.heemborgh.nl Bennebroek, Rijksstraatweg 22 a Ruim gestoffeerd bovenhuis met zicht op de

Nadere informatie

Maassluissedijk 3 a Vlaardingen. Huurprijs p.m.

Maassluissedijk 3 a Vlaardingen. Huurprijs p.m. Maassluissedijk 3 a Vlaardingen Huurprijs 1.400 p.m. Omschrijving Gemeubileerde drive-in woning met 5 kamers gelegen in het historische centrum van Vlaardingen De woning is gebouwd in een dijk, waardoor

Nadere informatie

ROZENSTRAAT 28 - AALSMEER

ROZENSTRAAT 28 - AALSMEER ROZENSTRAAT 28 - AALSMEER Huurprijs 1.100 per maand Exclusief gas, water, elektra, televisie en internet Gestoffeerd Eveleens Makelaars o.z. Punterstraat 2 1431 CT AALSMEER Tel: 0297-344 444 E-mail: info@eveleens.nl

Nadere informatie

Gelreweg 53 * - Harderwijk

Gelreweg 53 * - Harderwijk Huurprijs 695,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (tijdelijk): Gelreweg 53, 3843 AN Harderwijk Een groot voordeel : Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping, waardoor je vanuit de voordeur

Nadere informatie

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m.

Schoolstraat BE Voorschoten 1100,-- p.m. Schoolstraat 17 2251 BE Voorschoten 1100,-- p.m. Omschrijving In het gezellige historische centrum van Voorschoten met de vele leuke winkels, restaurants en mooie terrasjes, ligt op de 2e verdieping dit

Nadere informatie

HEEMSTEDE. Scholtenlaan 100 HEEMBORGH BENNEBROEK NVM WONEN. T

HEEMSTEDE. Scholtenlaan 100 HEEMBORGH BENNEBROEK NVM WONEN.   T HEEMSTEDE Scholtenlaan 100 HEEMBORGH BENNEBROEK www.heemborgh.nl T 023-584 52 65 NVM WONEN HEEMSTEDE Scholtenlaan 100 Goed onderhouden - eigentijds gestoffeerd - tweekamerappartement met balkon op

Nadere informatie

TE HUUR. Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo. Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra)

TE HUUR. Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo. Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra) .. TE HUUR Hagenborgh 41, 7607 JT Almelo Huurprijs: 795,= per maand (incl. servicekosten, excl. gas, water, elektra).. Weghorst Makelaardij B.V. Rijssensestraat 6 7642 CX WIERDEN Tel.: 0546-573332 E-mail:

Nadere informatie

Jan van Nassaupark 47 * - Harderwijk

Jan van Nassaupark 47 * - Harderwijk Huurprijs 925,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (tijdelijk): Jan van Nassaupark 47, 3844 BN Harderwijk Werkelijk schitterend gelegen, monumentaal APPARTEMENT op de bovenste verdieping van één

Nadere informatie

Jan van Nassaupark 45 - Harderwijk

Jan van Nassaupark 45 - Harderwijk Huurprijs 895,-- per maand Omschrijving TE HUUR: Jan van Nassaupark 45, 3844 BN Harderwijk Monumentaal 3-KAMERAPPARTEMENT op de eerste verdieping van één van de gerehabiliteerde gebouwen van de Jan van

Nadere informatie

Kortenaerlaan. Bennebroek15

Kortenaerlaan. Bennebroek15 Kortenaerlaan Bennebroek15 www.heemborgh.nl 3 www.heemborgh.nl 5 www.heemborgh.nl 7 www.heemborgh.nl 9 www.heemborgh.nl 11 www.heemborgh.nl 13 www.heemborgh.nl 15 Bennebroek, Kortenaerlaan 15 Royale,

Nadere informatie

TITUS BRANDSMAHOVE 80 / BUYTENWEGH / WIJK

TITUS BRANDSMAHOVE 80 / BUYTENWEGH / WIJK TE HUUR ZOETERMEER Huurprijs: 800,= per maand Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 115 m² Perceeloppervlakte 154 m² Inhoud 320 m³ Aanvaarding In overleg *** LET OP: Hoekwoning 5-kamer, huurvrije periode is bespreekbaar.

Nadere informatie

BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN

BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2 8261 AR KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 BUITEN NIEUWSTRAAT 59-2, KAMPEN Dit appartement heeft een balkon over de gehele

Nadere informatie

Huurprijs: 650,-- per maand*

Huurprijs: 650,-- per maand* Breedstraat 7 C - Alkmaar Huurprijs: 650,-- per maand* Regio Holland Makelaardij Breedstraat 7 C - Alkmaar SPECIALE ACTIE!! HUURKORTING EERSTE JAAR Midden in het centrum van Alkmaar modern en licht 2-kamerappartement

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Leeuwenberg 28, Den Hoorn Midden in de gezellige dorpskern van Den Hoorn, op loopafstand van alle winkels en openbaar vervoer, ligt dit fraaie 3-kamerappartement op de 2 e verdieping van winkel- en wooncomplex

Nadere informatie

Jan van Nassaupark 25 * - Harderwijk

Jan van Nassaupark 25 * - Harderwijk Huurprijs 895,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (via de leegstandswet): Jan van Nassaupark 25*, 3844 BM HARDERWIJK Monumentaal en royaal opgezet PENTHOUSE met vrij uitzicht over het park, fraaie

Nadere informatie

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN

3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN 3 E EBBINGESTRAAT 21 8261 VP KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 3 e EBBINGESTRAAT 21, KAMPEN Ruim appartement met balkon en berging gelegen in

Nadere informatie

Fagotdreef 33 * - Harderwijk

Fagotdreef 33 * - Harderwijk Huurprijs 750,-- per maand (inclusief servicekosten) Omschrijving TE HUUR: Fagotdreef 33*, 3845 DG Harderwijk Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht!

Nadere informatie

Wethouder Jansenlaan 320 - Harderwijk

Wethouder Jansenlaan 320 - Harderwijk Huurprijs 925,-- per maand Omschrijving TE HUUR: Wethouder Jansenlaan 320, 3844 DG HARDERWIJK (Type A2) Wat een fantastisch uitzicht! Gelegen op de 7e verdieping van het complex de Schelpenhoek bevindt

Nadere informatie

Warande 10 J Schiedam. Vraagprijs k.k.

Warande 10 J Schiedam. Vraagprijs k.k. Warande 10 J Schiedam Vraagprijs 400.000 k.k. Een schitterend vrij uitzicht over de Lommerrijke Warande is van de sterke kenmerken van dit zeer ruime 4 kamer appartement. De 4e, tevens bovenste woonlaag,

Nadere informatie

Burgemeester Geradtslaan 7-a ZR Beuningen. Huurprijs: 927,00 p.m. (excl. servicekosten) Standvast Wonen

Burgemeester Geradtslaan 7-a ZR Beuningen. Huurprijs: 927,00 p.m. (excl. servicekosten) Standvast Wonen Burgemeester Geradtslaan 7-a 6641 ZR Beuningen woonoppervlakte 73 m2 2 slaapkamers te huur Huurprijs: 927,00 p.m. (excl. servicekosten) Standvast Wonen verhuur@jeeigenthuis.nl 024-382 01 00 www.jeeigenthuis.nl

Nadere informatie

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Adriaan van Altenastraat 32, 3312 EB Dordrecht

Adriaan van Altenastraat 32, 3312 EB Dordrecht Adriaan van Altenastraat 32, 3312 EB Dordrecht Vraagprijs 119.500,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Adriaan van Altenastraat

Nadere informatie

Poststraat 8, Wageningen

Poststraat 8, Wageningen Poststraat 8, Wageningen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 11-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND. Huurprijs 675,= p.m.

ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND. Huurprijs 675,= p.m. ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND Huurprijs 675,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Zeer ruime tussenwoning met vrijstaande stenen berging en tuin op het westen. De woning ligt centraal, nabij een school, winkels

Nadere informatie

ARISSTRAAT 112 WORMER

ARISSTRAAT 112 WORMER ARISSTRAAT 112 WORMER Huurprijs 795,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Dit goed verzorgde, moderne en lichte tweekamerappartement met groot terras (16 m2) op het westen treft u op de bovenste (3e) etage

Nadere informatie

Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m.

Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Ajaxstraat 3 b - Rotterdam Huurprijs 1.041,97 p.m. Omschrijving Ajaxstraat 3b te Rotterdam - 110-Morgen Modern 3-kamer appartement gelegen

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Rotterdamseweg 79 B. Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten.

TE HUUR. Waltmann Makelaars ZWIJNDRECHT. Rotterdamseweg 79 B. Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten. TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar ZWIJNDRECHT Rotterdamseweg 79 B Huurprijs 950,-- per maand Exclusief gas, water, licht en servicekosten. In dit statige en stijlvolle appartementencomplex

Nadere informatie

Bloemendaalseweg 251-251A Overveen. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 1.612,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Bloemendaalseweg 251-251A Overveen. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 1.612,- p/m. www.kokmakelaars.nl Overveen 1.612,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

Kerkstraat 1 b - Harderwijk Huurprijs 675,-- per maand (incl 15,-- servicekosten)

Kerkstraat 1 b - Harderwijk Huurprijs 675,-- per maand (incl 15,-- servicekosten) Huurprijs 675,-- per maand (incl 15,-- servicekosten) Omschrijving HUURAPPARTEMENT op de 2e verdieping met balkon en berging. De ligging is uitstekend, in het hart van de binnenstad (boven Scapino) en

Nadere informatie

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k.

Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen. Koopsom vanaf k.k. Johan de Wittstraat 153 Vlaardingen Koopsom vanaf 300.000 k.k. Luxe en comfort, rust en ruimte en heerlijk in de zon op het dakterras van ca. 40 m2. Dat kan met dit exclusief uitgevoerde 4 kamerappartement

Nadere informatie

Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE

Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE Hortensiaweg 34 PATERSWOLDE Vraagprijs 209.000,00 kosten koper Dit zonnige 4-kamer appartement is gelegen in het statige appartementencomplex "LE VILLAGE". Dit complex bestaat uit 4 woontorens en 3 woonlagen

Nadere informatie

Zijlweg 128 rood - Haarlem

Zijlweg 128 rood - Haarlem Zijlweg 128 rood - Haarlem Huurprijs 1.795,-- p.m. Compleet gerenoveerde en op top locatie gelegen bovenwoning met fantastische tuin en heerlijk zonnig dakterras op het zuiden. Kom kijken en laat je verrassen

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 28. Huurprijs 890,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Achterom 28. Huurprijs 890,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Achterom 28 Huurprijs 890,-- p.m. De in 2010 opgeleverde drie kamer maisonnette tussenwoningen hebben twee woonlagen, gelegen op de tweede

Nadere informatie

Maliebaan 23 C te Utrecht Huurprijs 2.495,= p.m. Wonen = Beleven

Maliebaan 23 C te Utrecht Huurprijs 2.495,= p.m. Wonen = Beleven Maliebaan 23 C te Utrecht Huurprijs 2.495,= p.m. www.gevaertmakelaars.nl info@gevaertmakelaars.nl 030-6038564 Wonen = Beleven Foto s Wonen = Beleven Foto s Wonen = Beleven Foto s Wonen = Beleven Kenmerken

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Vrieseweg 27 A Huurprijs 1.095,-- p.m. Geweldig driekamerappartement met een compleet nieuwe afwerking aan de rand van het centrum! Het gehele

Nadere informatie

Primulastraat BT Beuningen. Huurprijs: 795,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts. woonoppervlakte 103 m2 3 slaapkamers te huur

Primulastraat BT Beuningen. Huurprijs: 795,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts. woonoppervlakte 103 m2 3 slaapkamers te huur Primulastraat 15 6641 BT Beuningen woonoppervlakte 103 m2 3 slaapkamers te huur Huurprijs: 795,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts verhuur@jeeigenthuis.nl 024-382 01 00 www.jeeigenthuis.nl Kenmerken

Nadere informatie

Theemsplein 6 Haarlem

Theemsplein 6 Haarlem Theemsplein 6 Haarlem Huurprijs 1.850,-- p.m. Leef! in een kant-en-klaar huis. BIJZONDER SFEERVOLLE en UITSTEKEND onderhouden ROYALE (6 SLAAPKAMERS!) jaren dertig woning met uitzicht over het Theemsplein

Nadere informatie

Huurprijs 845,- p.m.

Huurprijs 845,- p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

ARISSTRAAT 112 WORMER. 895,- per maand

ARISSTRAAT 112 WORMER. 895,- per maand ARISSTRAAT 112 WORMER 895,- per maand g ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Dit goed verzorgde, moderne en lichte tweekamerappartement met groot terras (16 m2) op het westen treft u op de bovenste (3e) etage

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Burgemeester de Raadtsingel 103. Huurprijs 795,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Burgemeester de Raadtsingel 103. Huurprijs 795,-- p.m Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT TE HUUR Huurprijs 795,-- p.m. Burgemeester de Raadtsingel 103 Een netjes onderhouden 2-kamerappartement met extra serrekamer en schuifpui naar een

Nadere informatie

Te Koop Lange Koestraat 39-a 3511 RM Utrecht

Te Koop Lange Koestraat 39-a 3511 RM Utrecht Te Koop Lange Koestraat 39-a 3511 RM Utrecht Lange Koestraat 39-a, 3511 RM Utrecht Vraagprijs : 369.000,= k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Utrecht, sectie C, nummer 8506 A-4 Inhoud : 223m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Jan van Nassaupark 40 * - Harderwijk

Jan van Nassaupark 40 * - Harderwijk Huurprijs 895,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (tijdelijk): Jan van Nassaupark 40, 3844 BN Harderwijk Monumentaal APPARTEMENT gelegen op de bovenste verdieping van één van de gerehabiliteerde

Nadere informatie

Compagniestraat 22, 3024 SB Rotterdam

Compagniestraat 22, 3024 SB Rotterdam Compagniestraat 22, 3024 SB Rotterdam Vraagprijs 345.000,00 kosten koper vandevijver makelaardij Omschrijving Compagniestraat 22, 3024 SB Rotterdam Deze bijzondere, 4-laagse woning staat pal in het oudste

Nadere informatie

Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid!

Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Comfortabel appartement op een top locatie in Oud-Zuid! Beethovenstraat 50-II in Amsterdam De eerste indruk: Een prachtig en luxe 2-kamerappartement met een balkon op het westen en met een woonoppervlakte

Nadere informatie

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM

JUPITERSTRAAT 218 ROTTERDAM JUPITERSTRAAT 218 JUPITERSTRAAT 218 OMSCHRIJVING Dit schitterende luxe VIERKAMER APPARTEMENT is gelegen op een hoek op de derde verdieping van het moderne luxe appartementencomplex "Het Bergse Park" in

Nadere informatie

Lyceumlaan 64 a Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Lyceumlaan 64 a Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Lyceumlaan 64 a Vlaardingen Vraagprijs 425.000 k.k. Een unieke woonbeleving in Vlaardingen Ambacht, dit penthouse op de 5e verdieping met een woonoppervlakte van bijna 120 m2 en een dakterras van ca. 94

Nadere informatie

Scheepswerf 512, 3264 LR Nieuw-Beijerland

Scheepswerf 512, 3264 LR Nieuw-Beijerland Scheepswerf 512, 3264 LR Nieuw-Beijerland Vraagprijs 595.000,00 kosten koper Omschrijving Het mooiste uitzicht In het uitstekend onderhouden complex Residence de Veerstoep op de 3e- en 4e verdieping gelegen

Nadere informatie

Schoolstraat DC Beuningen. Huurprijs: 875,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts. woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te huur

Schoolstraat DC Beuningen. Huurprijs: 875,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts. woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te huur Schoolstraat 104 6641 DC Beuningen woonoppervlakte 90 m2 2 slaapkamers te huur Huurprijs: 875,00 p.m. (excl. servicekosten) Woonwaarts verhuur@jeeigenthuis.nl 024-382 01 00 www.jeeigenthuis.nl Kenmerken

Nadere informatie

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m.

MARKT 17 A-D ASSEN. Huurprijs 1.100,- p.m. MARKT 17 A-D ASSEN Huurprijs 1.100,- p.m. OMSCHRIJVING WONING Midden in het centrum en aan het bruisende horecaplein van Assen staan deze vier compleet gerenoveerde 'Loft' appartementen. De appartementen

Nadere informatie

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Chopinstraat 10 c Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Chopinstraat 10 c Vlaardingen Vraagprijs 175.000 k.k. Wilt u wonen in een leuk, licht en ruim appartement met een gezellige indeling en naast een balkon ook nog een loggia. Dan is dit uw kans. Het appartement

Nadere informatie

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN

Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Wimbledonpark 199 te AMSTELVEEN Huurprijs 2.250 per maand OMSCHRIJVING: Mooi! Dit fraaie appartement,inclusief PARKEERPLAATS, is gelegen op de zesde verdieping in het prestigieuze complex Residentie Bellegarde.

Nadere informatie

Looiersdreef 602, 7328 HS Apeldoorn Huurprijs 850,00 per maand

Looiersdreef 602, 7328 HS Apeldoorn Huurprijs 850,00 per maand Looiersdreef 602, 7328 HS Apeldoorn Huurprijs 850,00 per maand Omschrijving Looiersdreef 602, 7328 HS Apeldoorn Bent u op zoek naar een woning waar u wonen en werken op een perfecte manier kan combineren?

Nadere informatie

Huurprijs: 895,-- per maand

Huurprijs: 895,-- per maand Gedempte Nieuwesloot 47 - Alkmaar Huurprijs: 895,-- per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Gedempte Nieuwesloot 47 - Alkmaar Wonen in het hart van centrum Alkmaar. Te huur zeer royale bovenwoning

Nadere informatie

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Van Breestraat 86-II+III in Amsterdam Van Breestraat 86-II+III 3-kamerappartement, twee slaapkamers, (dak-)terras, gelegen

Nadere informatie

Jan van Nassaupark 40 * - Harderwijk

Jan van Nassaupark 40 * - Harderwijk Huurprijs 895,-- per maand Omschrijving NU OOK TE HUUR : Jan van Nassaupark 40, 3844 BN Harderwijk Monumentaal APPARTEMENT gelegen op de bovenste verdieping van één van de gerehabiliteerde gebouwen van

Nadere informatie

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k.

HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE k.k. HOCKERKADE 12, HEEMSTEDE 625.000 k.k. www.hockerkade12.nl Hockerkade 12, Heemstede Ruim, modern, zonnig en licht appartement met geweldig uitzicht aan open vaartwater! Instap klaar, keurig afgewerkt en

Nadere informatie

Vondelpark 46 * - Harderwijk

Vondelpark 46 * - Harderwijk Huurprijs 750,-- per maand Omschrijving NU OOK TE HUUR VOOR BEPAALDE TIJD: Vondelpark 46, 3842 GP HARDERWIJK De huurprijs bedraagt 750,-- per maand (incl parkeerplaats en servicekosten) Exclusief: water,

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Singel 296 D4. Huurprijs 1.100,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Singel 296 D4. Huurprijs 1.100,-- p.m Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT TE HUUR Huurprijs 1.100,-- p.m. Singel 296 D4 Luxe 3-kamer appartement gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementengebouw, voorzien

Nadere informatie

Bloemstraat 4 ZAANDAM

Bloemstraat 4 ZAANDAM Bloemstraat 4 ZAANDAM 232.500,00 kosten koper Deze royaal bemeten tussenwoning is zeer centraal en gunstig gelegen, nabij het winkelcentrum van Zaandam. De woning is recent opgeleverd en nog niet bewoond

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3054 TV Rotterdam Vraagprijs 249.500,- k.k. Omschrijving Geheel recent gerenoveerde 5-kamer woning met royale achtertuin en voortuin gelegen in de groene en rustige

Nadere informatie

Kerkweg 26 - VOORHOUT. 359.000,- k.k.

Kerkweg 26 - VOORHOUT. 359.000,- k.k. Kerkweg 26 - VOORHOUT 359.000,- k.k. Kerkweg 26 - VOORHOUT 359.000,- k.k. Werkelijk schitterend luxe afgewerkt appartement voorzien van vloerverwarming in het centrum van Voorhout! Gelegen op de 2e verdieping

Nadere informatie

AKKERDREEF 170 / SEGHWAERT / WIJK

AKKERDREEF 170 / SEGHWAERT / WIJK TE_KOOP ZOETERMEER Vraagprijs: 187.500,= k.k. Huurprijs: 775,= p.m. Bouwjaar 1980 Woonoppervlakte 95 m² Inhoud 260 m³ Aanvaarding In overleg Uitstekend onderhouden ruime drie/vierkamer hoekmaisonnette

Nadere informatie

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Vraagprijs 439.500,00 kosten koper Omschrijving Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte 5-kamerbenedenwoning met een

Nadere informatie

Rode Kruislaan 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Rode Kruislaan 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Rode Kruislaan 7 Vlaardingen Vraagprijs 310.000 k.k. Zeer goed onderhouden eengezinswoning in de kindvriendelijke wijk Vlaardingen- Ambacht/Babberspolder. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met

Nadere informatie

Vraagprijs 189.500,- k.k.

Vraagprijs 189.500,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

EIKSTRAAT 4 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

EIKSTRAAT 4 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // EIKSTRAAT 4 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES EIKSTRAAT 4 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 365.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 68M2 INHOUD CIRCA 249M3 BOUWJAAR 1905 AANVAARDING

Nadere informatie

Huurprijs 1.036,63 p.m.

Huurprijs 1.036,63 p.m. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Hommelseweg 418 Arnhem ,= k.k.

Hommelseweg 418 Arnhem ,= k.k. Hommelseweg 418 Arnhem - 265.000,= k.k. Adres gegevens Adres Hommelseweg 418 Postcode / plaats 6821 LW Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Appartement Type Bovenwoning

Nadere informatie

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Mendelssohnplein 19 b Vlaardingen Vraagprijs 144.500 k.k. Dit uw kans. Dit sfeervolle 3 kamer (optioneel 4 kamer) appartement is instapklaar en bijzonder leuk ingedeeld. Strakke wanden, laminaat vloer,

Nadere informatie

TE HUUR Super strak en luxe afgewerkt 2-kamer appartement

TE HUUR Super strak en luxe afgewerkt 2-kamer appartement HOOFTSTRAAT 19 B ALPHEN AAN DEN RIJN HUURPRIJS 895 per mnd. TE HUUR Super strak en luxe afgewerkt 2-kamer appartement 2-kamer appartement gelegen op de 2e verdieping met balkon Unieke ligging in het bruisende

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3039 LT Rotterdam Vraagprijs 489.500,- k.k. Omschrijving Een goed onderhouden 5/6-kamerappartement met riante achtertuin, gelegen op het mooiste stukje van de Statensingel!

Nadere informatie

Oranjeplein 2-I Puttershoek

Oranjeplein 2-I Puttershoek Oranjeplein 2-I Puttershoek In het gezellige centrum van Puttershoek gelegen, royale 4-kamer maisonnette woning met zonnig dakterras (zuidwest) Veel lichtinval en leuk uitzicht over het plein vanwege grote

Nadere informatie

Huurprijs 1.150,- per maand

Huurprijs 1.150,- per maand Gedempte Voldersgracht Gemeubileerd Huurprijs 1.150,- per maand Exclusief servicekosten en water ( 50,00), Exclusief Gas een Electra (parkeerplaats 80,00 per maand) Meer informatie op www.ehr.nl Wonen

Nadere informatie

Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Tankenberg 138 Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Tankenberg 138 Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 80 m 2 Vraagprijs 144.000,- kosten koper TE KOOP Tankenberg 138 Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het complex de Tankenberg in de

Nadere informatie

SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN. Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer. Huurprijs 790,= p.m.

SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN. Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer. Huurprijs 790,= p.m. SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer Huurprijs 790,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Keurig 2-kamer appartement met

Nadere informatie

Neptunusstraat IJmuiden

Neptunusstraat IJmuiden Neptunusstraat 131 - IJmuiden Koopsom 150.800,-- k.k. Omschrijving Neptunusstraat 131 - IJmuiden KOOPGARANT - NIEUWBOUW APPARTEMENT BOUWJAAR 2011 In het stoere en trotse Oud-IJmuiden, tussen het Noordzeekanaal

Nadere informatie

Appartement op de derde verdieping van het markante "Lichthuis" aan de Riedijkshaven gelegen met uitzicht over het "3 rivierenpunt".

Appartement op de derde verdieping van het markante Lichthuis aan de Riedijkshaven gelegen met uitzicht over het 3 rivierenpunt. TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Schuttevaerkade 59 Huurprijs 1.500,-- p.m. Appartement op de derde verdieping van het markante "Lichthuis" aan de Riedijkshaven gelegen met

Nadere informatie

TE HUUR BUYS BALLOTSTRAAT ZT UTRECHT

TE HUUR BUYS BALLOTSTRAAT ZT UTRECHT TE HUUR BUYS BALLOTSTRAAT 34 3572 ZT UTRECHT Antonius Matthaeuslaan 19 3515 AN Utrecht telefoon 030 271 00 04 info@wijmakelaardij.nl www.wijmakelaardij.nl NL20 INGB 0004 7756 49 kvk 30216129 btw NL8201.24.989.B01

Nadere informatie

Laan Van Presikhaaf CD Arnhem. Vraagprijs: k.k. Vivare. woonoppervlakte 85 m2 2 slaapkamers te koop

Laan Van Presikhaaf CD Arnhem. Vraagprijs: k.k. Vivare. woonoppervlakte 85 m2 2 slaapkamers te koop Laan Van Presikhaaf 6-3 686 CD Arnhem woonoppervlakte 85 m slaapkamers te koop Vraagprijs: 95.000 k.k. Vivare koop@vivare.nl 088-054 3 7 www.vivare.nl Kenmerken Locatie Energie Laan Van Presikhaaf 6-3

Nadere informatie

Een stijlvol, ruim en luxueus appartement met dakterras op een fantastische locatie!

Een stijlvol, ruim en luxueus appartement met dakterras op een fantastische locatie! Een stijlvol, ruim en luxueus appartement met dakterras op een fantastische locatie! Spiegelgracht 13 boven in Amsterdam Spiegelgracht 13 boven Net en ruim appartement, mooie en gewilde locatie, 3 slaapkamers,

Nadere informatie

Kattensingel 3 A, 2801 CA Gouda

Kattensingel 3 A, 2801 CA Gouda Kattensingel 3 A, 2801 CA Gouda Huurprijs 1.100,00 per maand Kattensingel 3 A, 2801 CA Gouda Schitterend uitzicht op de singel vanuit luxe appartement met loggia aan de rand van het centrum! Riant en luxe

Nadere informatie