HAARLEM WAGENWEG 126 E ,- p.m. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HAARLEM WAGENWEG 126 E ,- p.m. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L"

Transcriptie

1 1.350,- p.m. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L

2 HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of verkoop van een woning. Toch is iedere situatie weer anders. Inleven, matchen, mensen bewust maken van de hobbels, negatieve argumenten omzetten in positieve, samen zoeken naar hoe je de woning beter verkoopbaar kunt maken. Een routine wordt het nooit, maar dat is juist wat het vak zo mooi maakt. Een huis kopen, verkopen, huren of verhuren doe je niet zomaar even. Dat weten we bij Michiel van Maanen Makelaardij maar al te goed. Het is een proces waar emotie, geld en soms lastige keuzes om de hoek komen kijken. Wij helpen u daarbij. JACQUELINE MONIQUE INGRID MICHIEL MONIQUE SHELLEY AL EEN BEGRIP IN DE REGIO! ALJAREN JAREN EEN BEGRIP IN DE REGIO!

3 INHOUD OMSCHRIJVING INDELING FOTO S LOCATIE ALGEMEEN PLATTEGROND

4 OMSCHRIJVING Zo te betrekken 3-kamer-appartement op 3e en tevens hoogste etage met geweldig uitzicht, aan rand van Haarlem centrum! Ligging in de gewilde woonomgeving Bosch en Vaart en Koninginnebuurt Op ca. 5 minuten loopafstand van het centrum en aan de rand van de Haarlemmerhout. Nabij uitvalswegen richting de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar. Ideale ligging t.o.v. openbaar vervoer. * Great apartment! 3-room apartment on top floor with great view! Located in the popular residential area Bos en Vaart and Koninginne area on approximate 5 minutes walk from city centre and Haarlemmerhout. Near exit roads towards the A9 direction Amsterdam, Utrecht or Alkmaar and near public transport.

5 INDELING INDELING TE HUUR TOP 3-KAMERAPPARTEMENT! GREAT APARTMENT FOR RENT! 3-ROOM APARTMENT ON TOP FLOOR WITH GREAT VIEW!

6 INDELING Begane grond: centrale entree met brievenbussen en bellentableau. 1e verdieping: centrale hal met toegang tot separate berging (4.8m2) v.v. elektra 3e verdieping: entree, hal met intercom, separaat modern toilet met fontein, bergkast met c.v. ketel, moderne badkamer v.v. een douche en wastafel, aan de voorzijde treft u de ruime woonkamer (34m2) met open keuken (6.6m2) in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur en wasmachine aansluiting, twee slaapkamers ( resp 9.2m2 en 13.7m2) aan de achterzijde waarvan een met toegang tot balkon. Bijzonderheden: * Zeer licht en zonning appartement door de vele raampartijen * Moderne badkamer en separaat toilet * 2 slaapkamers * Balkon (4m2) op het ZW * Appartement volledig gestuukt en v.v. lichte laminaat vloer * Separate berging v.v. electra, bereikbaar via 1e etage * 76m2 woonoppervlakte * schuifpui naar terras * tv kabel Ground floor: Central entrance with mail-boxes 1st floor: Central hall with access to separate storage room (4.8m2) with electricity 3rd floor: entrance hall with intercom, separate modern toilet with fountain, storage with C.V., modern bathroom with a shower and sink, at the front you will find the spacious living room (34m2) with open kitchen (6.6m2) in corner setup with various appliances and washing machine, two bedrooms (9.2m2 and 13.7m2) at the rear one with access to balcony. Special features: * Very light and sunny apartment * Modern bathroom and separate toilet * 2 bedrooms (9.2m2 and 13.7m2), balcony (4m2 SW) * Apartment completely plastered and with laminate flooring * Separate storage room (4.8m2) * 76m2 living space

7 FOTO S KIJK OP VOOR MEER BEELDEN

8

9

10 LOCATIE Haarlem Een stad met een eigen identiteit, met een aantrekkelijke, monumentale binnenstad met veel bezienswaardigheden. Het is een gezellige winkelstad en ook op cultureel gebied is er veel te beleven. Haarlem telt zo`n inwoners en is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Het hart van de stad is de Grote Markt. Hieraan liggen het Middeleeuwse stadhuis, de Grote of St. Bavokerk, de Vishal en de Vleeshal. Vanouds is Haarlem een stad van kunst en cultuur en herbergt het oudste museum van Nederland, het Teylers museum en het wereldberoemde Frans Hals museum. Eén van de bijnamen van de stad is Spaarnestad, naar de rivier die zich door de stad kronkelt. Maar het staat ook bekend onder de naam Bloemenstad, vanwege de bloemencultuur in de omgeving. Zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs zijn ruim vertegenwoordigd. Ook op sportgebied zijn er talloze mogelijkheden. De kunstijsbaan en de vele sportmanifestaties bezorgen Haarlem de reputatie van een echte sportstad. Kortom, een stad die alles heeft en waar het goed wonen is.

11 ALGEMEEN Algemene informatie Kadastrale gegevens : Haarlem II, sectie S, nummer 2674 index A11 Woonoppervlakte: 76m2 Inhoud woning: 225m3 Bouwjaar: 1993 Verwarming: c.v.-ketel Remeha-combiketel Warm water: c.v.-ketel Remeha-combiketel Isolatie: dubbel glas Energielabel: nog niet beschikbaar Algemene informatie 1. Waarborgsom Huurder zal tot zekerheid voor de nakoming van deze overeenkomst een waarborgsom van 2 maanden huur storten op het bankrekeningnummer van verhuurder. Over deze waarborgsom zal geen rente worden berekend. Deze waarborgsom zal door verhuurder aan het eind van de huurperiode aan huurder worden terugbetaald, zodra onweersproken is komen vast te staan, dat huurder aan al zijn verplichtingen uit deze overeenkomst heeft voldaan. Deze terugbetaling blijft achterwege, indien en voor zover de verhuurder ingevolge het in deze huurovereenkomst bepaalde, nog gelden van de huurder te vorderen heeft. Een en ander onverminderd verhuurders overige rechten en afspraken uit deze overeenkomst. De waarborgsom kan niet als laatste huur worden gebruikt. 2. Inspectie Eens in de 6 maanden kan er een inspectie plaatsvinden door de eigenaar of de gevolmachtigde of de beheerder. 3. Betaling huur Betaling zal plaatsvinden middels een automatische overschrijving.

12 4. Minimale huurperiode De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. 5. Huurprijs Huurprijs is exclusief verbruikskosten. 6. Verbod huisdieren Huurder is ermee bekend dat er een verbod voor huisdieren voor het gehele object geldt. Vaste lasten en andere periodieke betalingen Vaste lasten en andere periodieke betalingen van de gemeente Haarlem, kunt u terug vinden op de site Verhuurprocedure Biedingen Biedingen dienen te allen tijde schriftelijk bevestigd te worden aan ons kantoor. Dit kan per (info@mvmmakelaardij.nl) of brief. Wilsovereenstemming Een overeenkomst zal pas worden opgemaakt nadat overeenstemming is bereikt over huursom, oplevering, duur van de huurovereenkomst en nadat er een positieve uitslag is van de NVM Woontoets. Deze woontoets zal door Michiel van Maanen Makelaardij worden gedaan. Informatie Deze informatie wordt aan meerdere personen verstrekt en aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De aanbieding van dit object dient te worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bieding. Michiel van Maanen Makelaardij raadt geïnteresseerden aan, voor het doen van een bieding, een eigen NVM-makelaar in te schakelen voor begeleiding bij huren van een woning.

13 Zodra huurder en verhuurder tot overeenstemming zijn gekomen zal Michiel van Maanen Makelaardij een NVM woontoets toe passen. Wij vragen de huurders het volgende aan te leveren: Profielschets (wie ben ik, wat doe ik, hobby s, etc.) Kopie legitimatiebewijs (geen rijbewijs) Adresgegevens Salarisstrook van de afgelopen drie maanden plus een meest recente salarisstorting Werkgeversverklaring Verhuurderverklaring bij huurwoning / hypotheekverklaring bij koopwoning Uittreksel Basisregistratie Personen Bankafschrift waar de huur van afgeschreven gaat worden (ter controle of er voldoende saldo is) Mocht u als huurder een eigen onderneming hebben dan zal er gevraagd worden om: uittreksel KVK, kopie van jaarcijfers afgelopen twee jaar. Huurovereenkomst Nadat de overeenkomst is gesloten, wordt er door Michiel van Maanen Makelaardij een huurovereenkomst opgesteld. Behoudens nadere afspraken gelden hiervoor als basis de standaard regels, zoals deze voorkomen in de model huurovereenkomst woonruimte welke is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 20 maart Clausules 1 Verhuurbrochure Huurder verklaart zich op de hoogte te hebben gesteld van de inhoud van de verhuurbrochure van de betreffende woning. 2 Oplevering / inspectieformulier De oplevering geschiedt zoals gezien tijdens de bezichtiging op de datum van aanvang van de huur. Het opleveringsniveau wordt vastgelegd in een inspectieformulier. Op dit formulier worden de sleutels, de beginmeterstanden en de staat van het gehuurde aangegeven. Dit formulier wordt door beide partijen ondertekend en gehecht aan dit contract.

14 3 Gebruiksvoorschriften Uitdrukkelijk wordt erop gewezen dat het gehuurde slechts in gebruik mag zijn bij.. Bij gewijzigd gebruik of bewoning door meer dan personen dient eerst toestemming door eigenaar verleend te worden waarna huurprijsaanpassing en aanpassing van de servicekosten kan plaatsvinden. 4 Inboedel Verhuurder kan nimmer aansprakelijk worden geacht voor verlies van of schade aan inboedel, welke in het gehuurde aanwezig is. Huurder verplicht zich bij deze zelf een inboedelverzekering af te sluiten. 5 Activiteiten Huurder is niet toegestaan om hennep en/of aanverwanten gewassen te telen, dan wel om andere activiteiten te ontplooien in het gehuurde die in strijd zijn met de Opiumwet. 6 Airbnb / onderverhuur Huurder is niet toegestaan de woning onder te verhuren danwel te plaatsen op Airbnb. 7 Rokers verbod Huurders zijn er mee bekend dat er in de woning niet gerookt mag worden. 8 Verbod huisdieren Huurder is ermee bekend dat er een verbod voor huisdieren voor het gehele object geldt.

15

16 Michiel van Maanen Makelaardij Meerweg VA Bennebroek Telefoon: (023) Mail: info@mvmmakelaardij.nl

17 1.350,- p.m. Woonoppervlakte 76 M2 Perceel oppervlakte n.v.t. M2 Kamers 3 Slaapkamers 2 Type bovenwoning Energie label Nog niet beschikbaar

BAKENESSERGRACHT 87 B

BAKENESSERGRACHT 87 B 1.895,- p.m. W W W. M V MM AK E LAARDIJ.N L HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.500,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in

Nadere informatie

Schotersingel 117 - Parterre Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 800,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - Parterre Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 800,- p/m. www.kokmakelaars.nl www.kokmakelaars.nl Schotersingel 117 - Parterre Haarlem 800,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging

Nadere informatie

HEEMSTEDE GLIPPER DREEF ,- p.m.

HEEMSTEDE GLIPPER DREEF ,- p.m. HEEMSTEDE GLIPPER DREEF 135 1.300,- p.m. HET TEAM Elke woning vraagt om een eigen benadering, elke cliënt om unieke aandacht. Met onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aan- of verkoop

Nadere informatie

Schotersingel 117 - III Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 550,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - III Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 550,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 550,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

Koningstraat 37 - A rd Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 990,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Koningstraat 37 - A rd Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 990,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 990,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt onroerend goed

Nadere informatie

Schotersingel 117 - part. Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 950,- p/m. www.kokmakelaars.nl

Schotersingel 117 - part. Haarlem. KOK houdt het onroerend goed in beweging. 950,- p/m. www.kokmakelaars.nl Haarlem 950,- p/m KOK Makelaars Bloemendaalseweg 245 2051 GC Overveen telefoon 023 541 00 41 overveen@kokmakelaars.nl KOK houdt het onroerend goed in beweging Kantoor KOK Makelaars houdt het onroerend

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.150,- p/m erlaan 19-2121 GP - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in 2001 opgericht door

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 800,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in 2001

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.450,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in

Nadere informatie

TE HUUR 800 P/M. Ambachtsgaarde EH Den Haag. P.S.G. Vastgoed Schoolstraat 2 E 2282 RD Rijswijk psg-wonen.

TE HUUR 800 P/M. Ambachtsgaarde EH Den Haag. P.S.G. Vastgoed Schoolstraat 2 E 2282 RD Rijswijk psg-wonen. TE HUUR Ambachtsgaarde 96 2542 EH Den Haag P.S.G. Vastgoed Schoolstraat 2 E 2282 RD Rijswijk 0703192422 info@psg-wonen.nl psg-wonen.nl 800 P/M GESTOFFEERD 3-KAMERAPPARTEMENT GELEGEN AAN DE AMBACHTSGAARDE

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.600,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in

Nadere informatie

Acaciapark 58 te Hilversum

Acaciapark 58 te Hilversum T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Op 5 fietsminuten van de Internationale School Alberdinkh Thijmligt in Hilversum

Nadere informatie

Vraagprijs p.m. ex.

Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Dekkers De Groot Makelaardij Vraagprijs 1.250 p.m. ex. Van Boetzelaerlaan 110A 2581 AN Den Haag 070-33 88 066 info@dekkersdegroot.nl www.dekkersdegroot.nl KENMERKEN Vraagprijs 1.250 p.m. ex. Status

Nadere informatie

TE HUUR. Laurens Reaellaan BE Haarlem p.m. ex.

TE HUUR. Laurens Reaellaan BE Haarlem p.m. ex. TE HUUR Laurens Reaellaan 6 2024 BE Haarlem 1.150 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.150 p.m. ex. Postcode 2024 BE Woningtype Galerijflat Woonruimte 90m² Inhoud 240m³ Kamers 3 Oplevering per direct Woontype Bestaande

Nadere informatie

Ridderspoorlaan 17, Oegstgeest

Ridderspoorlaan 17, Oegstgeest Ridderspoorlaan 17, Oegstgeest Kenmerken Overdracht Huurprijs Uitvoering 1.250 onbepaalde tijd Gestoffeerd Aangeboden sinds 15-02-2019 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 1.250 Totale

Nadere informatie

995,- p/m Bennebroekerlaan 19-2121 GP Bennebroek - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in 2001

Nadere informatie

Tweede Jacob van Campenstraat 153-C, Amsterdam

Tweede Jacob van Campenstraat 153-C, Amsterdam Tweede Jacob van Campenstraat 153-C, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.650 bepaalde tijd Uitvoering Gemeubileerd Aangeboden sinds 26-07-2017 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden

Nadere informatie

Achterweg 49 - Haarlem

Achterweg 49 - Haarlem Achterweg 49 - Haarlem Huurprijs 1.250,-- p.m. English text below Modern huren in gewilde Bomenbuurt! Het is heerlijk rustig wonen in dit 3 kamer APPARTEMENT met zonnig balkon. De woning is in 2011 bijna

Nadere informatie

TE HUUR. Haarlemmerstraat 60 I Amsterdam Huurprijs 1.850,= p.m. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer

TE HUUR. Haarlemmerstraat 60 I Amsterdam Huurprijs 1.850,= p.m. woningmakelaars bedrijfsmakelaars rental service vastgoedbeheer TE HUUR Haarlemmerstraat 60 I Amsterdam Huurprijs 1.850,= p.m. **English translation below** OP TOP-LOCATIE AAN DE HAARLEMMERSTRAAT 3-KAMER APPARTEMENT MET VRIJ UITZICHT OP DE HERENGRACHT, HERENMARKT EN

Nadere informatie

Huurprijs: 2.000,- p.m. OBJECT: WESTERDOK 664, AMSTERDAM

Huurprijs: 2.000,- p.m. OBJECT: WESTERDOK 664, AMSTERDAM Huurprijs: 2.000,- p.m. OBJECT: WESTERDOK 664, AMSTERDAM APPARTEMENT WESTERDOK 664 AMSTERDAM huurprijs 2.000,- p.m. MTH Makelaars B.V. Jacob Obrechtstraat 39, 1071 KG Amsterdam T +31 (020) 57 36 000 E

Nadere informatie

SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN. Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer. Huurprijs 790,= p.m.

SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN. Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer. Huurprijs 790,= p.m. SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer Huurprijs 790,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Keurig 2-kamer appartement met

Nadere informatie

www.mvmmakelaardij.nl

www.mvmmakelaardij.nl 1.900,- p/m erlaan 19-2121 GP - telefoon 023-584 21 71 - info@mvmmakelaardij.nl Kantoor Al tien jaar lang een begrip in de regio Michiel van Maanen Makelaardij een jong kantoor, in 2001 opgericht door

Nadere informatie

Schelpsloot 5, Wassenaar

Schelpsloot 5, Wassenaar Schelpsloot 5, Wassenaar Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.950 --Duur overeenkomst-- Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 20-12-2016 Duur overeenkomst --Duur overeenkomst-- Waarborgsom maanden / 1.950

Nadere informatie

TE HUUR. Noordeinde TR Bleiswijk Tussenwoning, 4 kamers, 102m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Noordeinde TR Bleiswijk Tussenwoning, 4 kamers, 102m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Noordeinde 5 2665 TR Bleiswijk Tussenwoning, 4 kamers, 102m² Vraagprijs 1.650 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.650 p.m. ex. Postcode 2665 TR Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

TE HUUR. Frankenslag HC Den Haag p.m. inc.

TE HUUR. Frankenslag HC Den Haag p.m. inc. TE HUUR Frankenslag 19 2582 HC Den Haag 2.750 p.m. inc. KENMERKEN Prijs 2.750 p.m. inc. Postcode 2582 HC Woningtype Beneden + bovenwoning Tuin Ja Woonruimte 173m² Inhoud 450m³ Kamers 5 Oplevering per direct

Nadere informatie

Achterweg 49 - Haarlem

Achterweg 49 - Haarlem Achterweg 49 - Haarlem Huurprijs 1.100,-- p.m. Modern huren in gewilde Bomenbuurt! Het is heerlijk wonen in dit 3 kamer APPARTEMENT met zonnig balkon. De woning is in 2011 bijna volledig gemoderniseerd

Nadere informatie

DEN HAAG Gedempte Gracht 581

DEN HAAG Gedempte Gracht 581 DEN HAAG Gedempte Gracht 581 Huurprijs: 790 per maand Omschrijving DEN HAAG - Gedempte Gracht 581 For English, please see below. Op een toplocatie, midden in het centrum van Den Haag gelegen ruim 2-kamer

Nadere informatie

TE HUUR. Segbroeklaan 416 M 2565 EG Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Segbroeklaan 416 M 2565 EG Den Haag p.m. ex. TE HUUR Segbroeklaan 416 M 2565 EG Den Haag 1.100 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.100 p.m. ex. Postcode 2565 EG Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Woonruimte 65m² Inhoud

Nadere informatie

Patrijsstraat 34 - Alkmaar

Patrijsstraat 34 - Alkmaar Patrijsstraat 34 - Alkmaar Huurprijs 875,-- per maand Regio Holland Makelaardij Patrijsstraat 34 - Alkmaar In een rustige groene woonomgeving gelegen eengezinswoning met berging en een voor- en zonnige

Nadere informatie

TE KOOP. Mulderlaan CC Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 128m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Mulderlaan CC Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 128m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Mulderlaan 29 2252 CC Voorschoten Tussenwoning, 5 kamers, 128m² Vraagprijs 419.000 k.k. KENMERKEN Prijs 419.000 k.k. Postcode 2252 CC Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

Spinozalaan 1 U-II 2273 XA Voorburg p.m. ex.

Spinozalaan 1 U-II 2273 XA Voorburg p.m. ex. TE HUUR Spinozalaan 1 U-II 2273 XA Voorburg 1.995 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.995 p.m. ex. Adres Spinozalaan 1 U-II Postcode 2273 XA Stad Voorburg Wijk Voorburg Midden Ligging Aan park, In centrum, Vrij

Nadere informatie

TE KOOP. Riouwstraat 82 B 2585 HE Den Haag k.k.

TE KOOP. Riouwstraat 82 B 2585 HE Den Haag k.k. TE KOOP Riouwstraat 82 B 2585 HE Den Haag 229.500 k.k. KENMERKEN Prijs 229.500 k.k. Postcode 2585 HE Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Portiekwoning Garage Openbaar parkeren,

Nadere informatie

Sint Leonardusstraat 87, Eindhoven

Sint Leonardusstraat 87, Eindhoven Sint Leonardusstraat 87, Eindhoven Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.400 bepaalde tijd Uitvoering Gemeubileerd Aangeboden sinds 23-05-2018 Duur overeenkomst bepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 2.800 Totale

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Leeuwenberg 28, Den Hoorn Midden in de gezellige dorpskern van Den Hoorn, op loopafstand van alle winkels en openbaar vervoer, ligt dit fraaie 3-kamerappartement op de 2 e verdieping van winkel- en wooncomplex

Nadere informatie

TE HUUR. Oranje Nassaulaan HL Overveen p.m. ex.

TE HUUR. Oranje Nassaulaan HL Overveen p.m. ex. TE HUUR Oranje Nassaulaan 137 2051 HL Overveen 2.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.250 p.m. ex. Postcode 2051 HL Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Noordwest, 6 12cm Woonruimte 110m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Te Koop. Enkhuizensestraat RP Den Haag. Herenhuis, Hoekwoning 148m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Enkhuizensestraat RP Den Haag. Herenhuis, Hoekwoning 148m². Vraagprijs k.k. Te Koop Enkhuizensestraat 19 2587 RP Den Haag Herenhuis, Hoekwoning 148m² Vraagprijs 750.000 k.k. Vraagprijs 750.000 k.k. Status Beschikbaar Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Hoekwoning

Nadere informatie

Herengracht 400-2,3,4, Amsterdam

Herengracht 400-2,3,4, Amsterdam Herengracht 400-2,3,4, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 3.250 onbepaalde tijd Uitvoering Gemeubileerd Aangeboden sinds 31-12-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 6.500

Nadere informatie

Minervaplein 21 1 hoog Amsterdam

Minervaplein 21 1 hoog Amsterdam Minervaplein 21 1 hoog Amsterdam Huurprijs 2.400, per maand Omschrijving Minervaplein 21 1 hoog Amsterdam Gestoffeerd luxe gerenoveerd 4 kamerappartement (110 m²) met een prachtige houtenvloer in gehele

Nadere informatie

Hondecoeterstraat 12-A, Amsterdam

Hondecoeterstraat 12-A, Amsterdam Hondecoeterstraat 12-A, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 4.350 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 09-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 8.700

Nadere informatie

Amstel 84-2,3, Amsterdam

Amstel 84-2,3, Amsterdam Amstel 84-2,3, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 2.800 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 31-12-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 5.200 Totale servicekosten

Nadere informatie

TE HUUR. Gevers Deynootweg 71 C 2586 BJ Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Gevers Deynootweg 71 C 2586 BJ Den Haag p.m. ex. TE HUUR Gevers Deynootweg 71 C 2586 BJ Den Haag 1.750 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.750 p.m. ex. Postcode 2586 BJ Woningtype Bovenwoning Garage Garage, Garagebox Woonruimte 150m² Inhoud 425m³ Kamers 6 Oplevering

Nadere informatie

TE HUUR. Suzannaland JJ Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Suzannaland JJ Den Haag p.m. ex. TE HUUR Suzannaland 108 2591 JJ Den Haag 1.500 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.500 p.m. ex. Postcode 2591 JJ Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging Woningtype Portiekflat Tuin Ja Woonruimte 114m²

Nadere informatie

TE HUUR. Lettenburg DG Hoofddorp p.m. ex.

TE HUUR. Lettenburg DG Hoofddorp p.m. ex. TE HUUR Lettenburg 64 2135 DG Hoofddorp 1.600 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.600 p.m. ex. Postcode 2135 DG Woningtype Portiekflat Woonruimte 92m² Inhoud 240m³ Kamers 3 Oplevering per direct Woontype Bestaande

Nadere informatie

MOLENLAAN 74 ROTTERDAM

MOLENLAAN 74 ROTTERDAM MOLENLAAN 74 MOLENLAAN 74 OMSCHRIJVING Deze schitterende gestoffeerde ZEVENKAMER Twee-onder-één kap woning met garage heeft een ruime voor- en achtertuin op het Zuidwesten. De woning heeft een zeer moderne

Nadere informatie

Spaarnwouderstraat 72 A - Haarlem

Spaarnwouderstraat 72 A - Haarlem Spaarnwouderstraat 72 A - Haarlem Huurprijs 1.125,30 p/mnd. Spaarnwouderstraat 72 A te Haarlem-Centrum (English text below) Aan de rand van de Haarlemse binnenstad, in het populaire en historische stadsdeel

Nadere informatie

Spaarnwouderstraat 68 A - Haarlem

Spaarnwouderstraat 68 A - Haarlem Spaarnwouderstraat 68 A - Haarlem Huurprijs 975,-- p.m. Aan de rand van de Haarlemse binnenstad, midden in het historische stadsdeel Burgwal gelegen fraaie, sfeervolle BOVENWONING met moderne keuken met

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Vrieseweg 27 A. Huurprijs 1.095,-- p.m TE HUUR Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT Vrieseweg 27 A Huurprijs 1.095,-- p.m. Geweldig driekamerappartement met een compleet nieuwe afwerking aan de rand van het centrum! Het gehele

Nadere informatie

Via Verdi WD Voorburg p.m. ex.

Via Verdi WD Voorburg p.m. ex. TE HUUR Via Verdi 81 2272 WD Voorburg 1.550 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.550 p.m. ex. Postcode 2272 WD Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Portiekwoning Garage Garage, Parkeerplaats Woonruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Frederik van Eedenstraat SJ Voorburg k.k.

TE KOOP. Frederik van Eedenstraat SJ Voorburg k.k. TE KOOP Frederik van Eedenstraat 19 2273 SJ Voorburg 319.000 k.k. KENMERKEN Prijs 319.000 k.k. Postcode 2273 SJ Woningtype Maisonnette Garage Openbaar parkeren, Parkeervergunning Woonruimte 106m² Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Laan van Roos en Doorn BC Den Haag k.k.

TE KOOP. Laan van Roos en Doorn BC Den Haag k.k. TE KOOP Laan van Roos en Doorn 15-2 2514 BC Den Haag 240.000 k.k. KENMERKEN Prijs 240.000 k.k. Postcode 2514 BC Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Bovenwoning Woonruimte

Nadere informatie

TE HUUR. Abstederdijk 188 B P/M BV Utrecht

TE HUUR. Abstederdijk 188 B P/M BV Utrecht Abstederdijk 188 B 3582 BV Utrecht TE HUUR 1.995 P/M Abstederdijk 188 B 3582 BV Utrecht Inleiding Nabij Wilhelminapark: Unieke gemeubileerde rijksmonumentale 3-kamer woning met tuin en berging Deze in

Nadere informatie

TE HUUR. Francina Spoelstraat HK Hoofddorp p.m. ex.

TE HUUR. Francina Spoelstraat HK Hoofddorp p.m. ex. TE HUUR Francina Spoelstraat 5 2135 HK Hoofddorp 1.350 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.350 p.m. ex. Postcode 2135 HK Woningtype Portiekflat Woonruimte 82m² Inhoud 220m³ Kamers 3 Oplevering per direct Woontype

Nadere informatie

Fagotdreef 33 * - Harderwijk

Fagotdreef 33 * - Harderwijk Huurprijs 750,-- per maand (inclusief servicekosten) Omschrijving TE HUUR: Fagotdreef 33*, 3845 DG Harderwijk Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht!

Nadere informatie

Hondecoeterstraat 12 E, Amsterdam

Hondecoeterstraat 12 E, Amsterdam Hondecoeterstraat 12 E, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 3.950 onbepaalde tijd Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 21-02-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 2 maanden / 7.900

Nadere informatie

TE HUUR. Kazernestraat 31 D 2514 CR 's-gravenhage p.m. ex.

TE HUUR. Kazernestraat 31 D 2514 CR 's-gravenhage p.m. ex. TE HUUR Kazernestraat 31 D 2514 CR 's-gravenhage 2.750 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.750 p.m. ex. Postcode 2514 CR Ligging In centrum Woningtype Penthouse Woonruimte 110m² Inhoud 330m³ Kamers 3 Oplevering

Nadere informatie

TE HUUR. Da Costalaan SL Rijswijk p.m. ex.

TE HUUR. Da Costalaan SL Rijswijk p.m. ex. TE HUUR Da Costalaan 118 2281 SL Rijswijk 1.100 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.100 p.m. ex. Postcode 2281 SL Woningtype Bovenwoning Woonruimte 93m² Inhoud 242m³ Kamers 3 Oplevering per direct Woontype Bestaande

Nadere informatie

DE OMLOOP 38, KAMPEN. Indeling:

DE OMLOOP 38, KAMPEN. Indeling: DE OMLOOP 38 KAMPEN DE OMLOOP 38, KAMPEN Schitterend, zonnig appartement met riant, rustgevend uitzicht over rivier de IJssel en de uiterwaarden van Kampen. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping

Nadere informatie

TE HUUR. Van Slingelandtstraat XS Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Van Slingelandtstraat XS Den Haag p.m. ex. TE HUUR Van Slingelandtstraat 50 2582 XS Den Haag 1.695 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.695 p.m. ex. Postcode 2582 XS Ligging In woonwijk Woningtype Bovenwoning Woonruimte 100m² Inhoud 260m³ Kamers 3 Oplevering

Nadere informatie

TE HUUR. Lubeckstraat SL Den Haag. Gestoffeerd p.m. ex.

TE HUUR. Lubeckstraat SL Den Haag. Gestoffeerd p.m. ex. TE HUUR Lubeckstraat 37 2517 SL Den Haag Gestoffeerd 1.195 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.195 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Adres Lubeckstraat 37 Postcode 2517 SL Stad Den Haag Wijk Stadhoudersplantsoen

Nadere informatie

Huurprijs: 695, per maand

Huurprijs: 695, per maand Breedstraat 12 B Alkmaar Huurprijs: 695, per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Breedstraat 12 B In het hartje van de Alkmaarse binnenstad, te midden van winkels, café s en restaurants, bieden

Nadere informatie

Te Koop. Muzenplein GD Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Muzenplein GD Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 85m². Vraagprijs k.k. Te Koop Muzenplein 62 2511 GD Den Haag Bovenwoning, Appartement, 85m² Vraagprijs 365.000 k.k. Vraagprijs 365.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per per direct Soort appartement Bovenwoning, Appartement

Nadere informatie

Huurprijs: 950, per maand

Huurprijs: 950, per maand Breedstraat 46 A Alkmaar Huurprijs: 950, per maand Regio Holland Makelaardij Omschrijving Op een fantastische locatie in de binnenstad gelegen, zojuist geheel gerenoveerd appartement met een groot gemeenschappelijk

Nadere informatie

Paulus Buijsstraat CK Den Haag p.m. ex.

Paulus Buijsstraat CK Den Haag p.m. ex. FOR RENT Paulus Buijsstraat 54 2582 CK Den Haag 1.750 p.m. ex. FEATURES Price 1.750 p.m. ex. Address Paulus Buijsstraat 54 Zipcode 2582 CK City Den Haag District Statenkwartier Type Upper floor apartment

Nadere informatie

Te Huur. Abrikozenstraat VS Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 82m². Vraagprijs p.m. ex.

Te Huur. Abrikozenstraat VS Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 82m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Abrikozenstraat 20 2564 VS Den Haag Bovenwoning, Appartement, 82m² Vraagprijs 1.050 p.m. ex. Kenmerken Vraagprijs 1.050 p.m. ex. Inrichting Gemeubileerd Status Verhuurd Oplevering in overleg Soort

Nadere informatie

TE KOOP: DE CARPENTIERSTRAAT 117 A DEN HAAG

TE KOOP: DE CARPENTIERSTRAAT 117 A DEN HAAG www.remax-hofstad.nl TE KOOP: DE CARPENTIERSTRAAT 117 A DEN HAAG ALGEMENE OMSCHRIJVING In de gewilde wijk Bezuidenhout, op loopafstand van de Theresiastraat gelegen, sfeervol en UIT-STE-KEND onderhouden

Nadere informatie

Bloemgracht 61-G, Amsterdam

Bloemgracht 61-G, Amsterdam Bloemgracht 61-G, Amsterdam Kenmerken Overdracht Vraagprijs 499.000 k.k. Aangeboden sinds 01-03-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE HUUR. Kinderhuissingel AT Haarlem p.m. ex.

TE HUUR. Kinderhuissingel AT Haarlem p.m. ex. TE HUUR Kinderhuissingel 62 2013 AT Haarlem 2.500 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 2.500 p.m. ex. Postcode 2013 AT Woningtype Hoekwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidwest, 5 7cm Woonruimte 185m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

Te Huur. Hart Nibbrigkade XS Den Haag. Galerijflat 49m². Vraagprijs 950 p.m. ex.

Te Huur. Hart Nibbrigkade XS Den Haag. Galerijflat 49m². Vraagprijs 950 p.m. ex. Te Huur Hart Nibbrigkade 71 14 2597 XS Den Haag Galerijflat 49m² Vraagprijs 950 p.m. ex. Kenmerken Vraagprijs 950 p.m. ex. Servicekosten 50 Status Verhuurd Oplevering in overleg Soort appartement Galerijflat

Nadere informatie

TE HUUR. Palaceplein WK 's-gravenhage p.m. ex.

TE HUUR. Palaceplein WK 's-gravenhage p.m. ex. TE HUUR Palaceplein 203 2587 WK 's-gravenhage 1.350 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.350 p.m. ex. Postcode 2587 WK Ligging Aan rustige weg, Vrij uitzicht Woningtype Bovenwoning Woonruimte 95m² Inhoud 290m³ Kamers

Nadere informatie

TE HUUR: Tilanusstraat BK Amsterdam P/M. Moderne 3- kamer appartement

TE HUUR: Tilanusstraat BK Amsterdam P/M. Moderne 3- kamer appartement TE HUUR: Tilanusstraat 34 3 1091 BK Amsterdam 1.600 P/M Moderne 3- kamer appartement 2 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Tilanusstraat 34-3 hoog, 1091 BK Amsterdam Gestoffeerde en gemeubileerd 3-kamerappartement

Nadere informatie

TE HUUR. Buizerdlaan CS Leidschendam p.m. ex.

TE HUUR. Buizerdlaan CS Leidschendam p.m. ex. TE HUUR Buizerdlaan 129 2261 CS Leidschendam 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2261 CS Woningtype Bovenwoning Woonruimte 91m² Inhoud 245m³ Kamers 3 Oplevering per direct Woontype Bestaande

Nadere informatie

TE KOOP. Henri Didonweg DG Hoofddorp k.k.

TE KOOP. Henri Didonweg DG Hoofddorp k.k. TE KOOP Henri Didonweg 108 2134 DG Hoofddorp 390.000 k.k. KENMERKEN Prijs 390.000 k.k. Postcode 2134 DG Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost, 5 11cm Garage Garage, Carport, 12m² Woonruimte

Nadere informatie

Groen van Prinstererstraat 83/3, Amsterdam

Groen van Prinstererstraat 83/3, Amsterdam Groen van Prinstererstraat 83/3, Amsterdam Kenmerken Overdracht Huurprijs 1.700 --Duur overeenkomst-- Uitvoering Gestoffeerd Aangeboden sinds 28-01-2019 Duur overeenkomst --Duur overeenkomst-- Waarborgsom

Nadere informatie

TE KOOP. Hofvliet TM Voorschoten Geschakelde woning, 7 kamers, 249m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Hofvliet TM Voorschoten Geschakelde woning, 7 kamers, 249m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Hofvliet 164 2251 TM Voorschoten Geschakelde woning, 7 kamers, 249m² Vraagprijs 799.000 k.k. KENMERKEN Prijs 799.000 k.k. Postcode 2251 TM Ligging Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype

Nadere informatie

For Rent. Hart Nibbrigkade XR Den Haag. Apartment w/ access balcony 49m². Vraagprijs 990 p.m. ex.

For Rent. Hart Nibbrigkade XR Den Haag. Apartment w/ access balcony 49m². Vraagprijs 990 p.m. ex. For Rent Hart Nibbrigkade 67 74 2597 XR Den Haag Apartment w/ access balcony 49m² Vraagprijs 990 p.m. ex. Features Price 990 p.m. ex. Service charges 35 Status Rented Acceptance in consultation Apartment

Nadere informatie

APPARTEMENT OUDEZIJDS ACHTERBURGWAL 31 3 AMSTERDAM. Huurprijs 1.350,00 per maand. MTH Makelaars B.V. T

APPARTEMENT OUDEZIJDS ACHTERBURGWAL 31 3 AMSTERDAM. Huurprijs 1.350,00 per maand. MTH Makelaars B.V. T APPARTEMENT OUDEZIJDS ACHTERBURGWAL 31 3 AMSTERDAM Huurprijs 1.350,00 per maand Omschrijving Schitterend appartement van ca. 48 m² aan het water in hartje Amsterdam! Gelegen in het hartje van het bruisende

Nadere informatie

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Burgemeester de Raadtsingel 103. Huurprijs 795,-- p.m

TE HUUR. Waltmann Makelaars DORDRECHT. Burgemeester de Raadtsingel 103. Huurprijs 795,-- p.m Waltmann Makelaars Uw actieve regiomakelaar DORDRECHT TE HUUR Huurprijs 795,-- p.m. Burgemeester de Raadtsingel 103 Een netjes onderhouden 2-kamerappartement met extra serrekamer en schuifpui naar een

Nadere informatie

Verhuurbrochure Hofduynlaan 2 Hillegom. Huurprijs: Gestoffeerd 880,00 per maand Gemeubileerd 950,00 per maand

Verhuurbrochure Hofduynlaan 2 Hillegom. Huurprijs: Gestoffeerd 880,00 per maand Gemeubileerd 950,00 per maand Verhuurbrochure Hofduynlaan 2 Hillegom Huurprijs: Gestoffeerd 880,00 per maand Gemeubileerd 950,00 per maand Omschrijving In dit recent gebouwde appartementencomplex (bouwjaar 2007), genaamd Ambassador

Nadere informatie

Te Huur. Sonoystraat VH Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 98m². Vraagprijs p.m. ex.

Te Huur. Sonoystraat VH Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 98m². Vraagprijs p.m. ex. Te Huur Sonoystraat 41 2581 VH Den Haag Bovenwoning, Appartement, 98m² Vraagprijs 1.750 p.m. ex. Vraagprijs 1.750 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort appartement

Nadere informatie

Jozef Israelslaan TN Rijswijk. 995 p.m. ex.

Jozef Israelslaan TN Rijswijk. 995 p.m. ex. Jozef Israelslaan 110 2282 TN Rijswijk 995 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 995 p.m. ex. Postcode 2282 TN Ligging In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Portiekflat Woonruimte 60m² Inhoud 240m³ Kamers

Nadere informatie

APPARTEMENT BREDERODESTRAAT 73 I AMSTERDAM. Huurprijs 1.700,00 per maand. MTH Makelaars B.V. T 020-5736000. 1071 KG AMSTERDAM I www.mthmakelaars.

APPARTEMENT BREDERODESTRAAT 73 I AMSTERDAM. Huurprijs 1.700,00 per maand. MTH Makelaars B.V. T 020-5736000. 1071 KG AMSTERDAM I www.mthmakelaars. APPARTEMENT BREDERODESTRAAT 73 I AMSTERDAM Huurprijs 1.700,00 per maand Omschrijving Super 3 kamer appartement van ca. 70 m2 in Oud West! In een van de meest gewilde stukken van de populaire Helmersbuurt

Nadere informatie

Amalia van Solmsstraat TC Den Haag k.k.

Amalia van Solmsstraat TC Den Haag k.k. TE KOOP Amalia van Solmsstraat 62 2595 TC Den Haag 199.000 k.k. KENMERKEN Prijs 199.000 k.k. Postcode 2595 TC Ligging Aan rustige weg, In centrum Woningtype Portiekflat Woonruimte 78m² Inhoud 242m³ Kamers

Nadere informatie

Te Koop. Van Wijngaerdenstraat TX Den Haag. Herenhuis, Tussenwoning 190m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Van Wijngaerdenstraat TX Den Haag. Herenhuis, Tussenwoning 190m². Vraagprijs k.k. Te Koop Van Wijngaerdenstraat 12 2596 TX Den Haag Herenhuis, Tussenwoning 190m² Vraagprijs 895.000 k.k. Vraagprijs 895.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Herenhuis, Tussenwoning

Nadere informatie

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt

Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Een heerlijk dubbel bovenhuis met twee ruime slaapkamers in de Concertgebouwbuurt Van Breestraat 86-II+III in Amsterdam Van Breestraat 86-II+III 3-kamerappartement, twee slaapkamers, (dak-)terras, gelegen

Nadere informatie

EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN. Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k.

EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN. Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k. EIKENHORST 433 ALPHEN AAN DEN RIJN Knus 2 kamerappartement! Koopsom 109.000,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar even. Het is een grote beslissing die u

Nadere informatie

Te Koop. Anna Paulownastraat 59 B BC Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 176m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Anna Paulownastraat 59 B BC Den Haag. Bovenwoning, Appartement, 176m². Vraagprijs k.k. Te Koop Anna Paulownastraat 59 B 2518 BC Den Haag Bovenwoning, Appartement, 176m² Vraagprijs 735.000 k.k. Vraagprijs 735.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort appartement Bovenwoning,

Nadere informatie

Noordenburglaan VH Voorburg 995 p.m. ex.

Noordenburglaan VH Voorburg 995 p.m. ex. TE HUUR Noordenburglaan 30 2271 VH Voorburg 995 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 995 p.m. ex. Adres Noordenburglaan 30 Postcode 2271 VH Stad Voorburg Wijk Voorburg Oud Ligging In woonwijk Woningtype Benedenwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Zuidwal 10 10a 2512 XR Den Haag k.k.

TE KOOP. Zuidwal 10 10a 2512 XR Den Haag k.k. TE KOOP Zuidwal 10 10a 2512 XR Den Haag 449.500 k.k. KENMERKEN Prijs 449.500 k.k. Postcode 2512 XR Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Patio/atrium, Noordoost, 228 229cm Woonruimte 152m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

TE HUUR. De Savornin Lohmanlaan AG Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. De Savornin Lohmanlaan AG Den Haag p.m. ex. TE HUUR De Savornin Lohmanlaan 5 2566 AG Den Haag 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2566 AG Ligging Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Jules Massenetstraat XE Den Haag k.k.

TE KOOP. Jules Massenetstraat XE Den Haag k.k. TE KOOP Jules Massenetstraat 162 2551 XE Den Haag 319.000 k.k. KENMERKEN Prijs 319.000 k.k. Postcode 2551 XE Woningtype Hoekwoning Tuin Ja Garage Openbaar parkeren Woonruimte 125m² Perceeloppervlakte 125m²

Nadere informatie

Te Huur. Poststraat 51 D EK Arnhem. Portiekflat, Appartement, 53m². Vraagprijs 950 p.m. ex.

Te Huur. Poststraat 51 D EK Arnhem. Portiekflat, Appartement, 53m². Vraagprijs 950 p.m. ex. Te Huur Poststraat 51 D 6828 EK Arnhem Portiekflat, Appartement, 53m² Vraagprijs 950 p.m. ex. Vraagprijs 950 p.m. ex. Inrichting Gemeubileerd, Gestoffeerd Status Verhuurd Beschikbaar per per direct Soort

Nadere informatie

Gelreweg 53 * - Harderwijk

Gelreweg 53 * - Harderwijk Huurprijs 695,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (tijdelijk): Gelreweg 53, 3843 AN Harderwijk Een groot voordeel : Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping, waardoor je vanuit de voordeur

Nadere informatie

ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND. Huurprijs 675,= p.m.

ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND. Huurprijs 675,= p.m. ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND Huurprijs 675,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Zeer ruime tussenwoning met vrijstaande stenen berging en tuin op het westen. De woning ligt centraal, nabij een school, winkels

Nadere informatie

Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt!

Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt! Een fijn en licht 2-kamerappartement in de Concertgebouwbuurt! in Amsterdam De eerste indruk: Een zeer fraai 2-kamerappartement met een vloeroppervlakte van ca. 54 m² gelegen op de tweede verdieping van

Nadere informatie

FOR SALE. Mulderlaan CC Voorschoten Terraced house, 5 rooms, 128m². Price asked k.k.

FOR SALE. Mulderlaan CC Voorschoten Terraced house, 5 rooms, 128m². Price asked k.k. FOR SALE Mulderlaan 29 2252 CC Voorschoten Terraced house, 5 rooms, 128m² Price asked 419.000 k.k. FEATURES Price 419.000 k.k. Zipcode 2252 CC Location In residental area Type Terraced house Garden Yes,

Nadere informatie

TE HUUR/FOR RENT Akeleilaan 65 - OEGSTGEEST. Huurprijs 995,- p.m. exclusief

TE HUUR/FOR RENT Akeleilaan 65 - OEGSTGEEST. Huurprijs 995,- p.m. exclusief TE HUUR/FOR RENT Akeleilaan 65 - OEGSTGEEST Huurprijs 995,- p.m. exclusief Akeleilaan 65 - OEGSTGEEST Op de 3e en tevens prettige bovenste woonlaag van het kleinschalige gebouw ligt dit uitstekend onderhouden

Nadere informatie

Te Huur. Laan van Meerdervoort CL Den Haag. Portiekflat, Appartement, 80m². Vraagprijs 995 p.m. ex.

Te Huur. Laan van Meerdervoort CL Den Haag. Portiekflat, Appartement, 80m². Vraagprijs 995 p.m. ex. Te Huur Laan van Meerdervoort 1468 2555 CL Den Haag Portiekflat, Appartement, 80m² Vraagprijs 995 p.m. ex. Kenmerken Vraagprijs 995 p.m. ex. Inrichting Gestoffeerd Status Verhuurd Oplevering in overleg

Nadere informatie

TE HUUR. Amsterdamsestraat 14 a 2587 CR Den Haag p.m. ex.

TE HUUR. Amsterdamsestraat 14 a 2587 CR Den Haag p.m. ex. TE HUUR Amsterdamsestraat 14 a 2587 CR Den Haag 1.350 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.350 p.m. ex. Postcode 2587 CR Ligging In woonwijk Woningtype Bovenwoning Woonruimte 70m² Inhoud 198m³ Kamers 3 Oplevering

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie