PROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ"

Transcriptie

1 @ PROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ Maart 2016 voor meer informatie over de functie: Dhr. J.J. Gerards, directeur-bestuurder a.i. telefoon / Mevr. A. Wasser, secretariaat bestuur SWV telefoon voor sollicitatie:

2 INHOUDSOPGAVE 1 DE ORGANISATIE 3 2 DE FUNCTIE DIRECTEUR-BESTUURDER 4 3 HET PROFIEL 6 4 DE ARBEIDSVOORWAARDEN 7 5 DE SELECTIEPROCEDURE 7 Dit document is bedoeld om inzicht te verschaffen in de belangrijkste taken, verantwoordelijkheden en eisen, die gelden voor de functie van directeur-bestuurder bij Samenwerkingsverband Primair Onderwijs De Meierij. Wellicht ten overvloede vermelden we nog dat overal waar hij staat, natuurlijk ook zij gelezen kan worden.

3 1 DE ORGANISATIE Het Samenwerkingsverband Passend Onderwijs De Meijerij heeft een omvang van 28 schoolbesturen, 111 basisscholen, 5 scholen voor speciaal basisonderwijs, 1 Mytylschool (cluster 3), 3 scholen (cluster 3) en 3 scholen (cluster 4) met ongeveer leerlingen in de gemeenten Den Bosch, Vught, Schijndel, Boxtel, Maasdriel, Haaren, st. Michielsgestel en Zaltbommel. Om in een groot samenwerkingsverband daadkrachtig besturen mogelijk te maken hebben de schoolbesturen gekozen voor een stichtingsvorm als rechtspersoon. Het bestuur wordt gevormd door 5 bestuursleden gekozen door en uit de aangesloten schoolbesturen plus een directeurbestuurder. De directeur-bestuurder is belast met de bestuurlijke taak, de overige bestuursleden vormen het toezichthoudend deel van het bestuur. De directeur-bestuurder bestuurt de organisatie en is verantwoording verschuldigd aan het bestuur. De directeur-bestuurder is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van strategisch beleid van het samenwerkingsverband. Daarbij geeft de directeur-bestuurder leiding aan drie ondersteuningsmanagers en geeft sturing aan de onderwijs- en ondersteunende processen binnen het samenwerkingsverband. Binnen het samenwerkingsverband wordt gewerkt met drie ondersteuningseenheden (noord, midden en zuid) die recht doen aan de diversiteit binnen het verband, zodat ingespeeld kan worden op specifieke regionale omstandigheden. De ondersteuningseenheden staan onder leiding van een ondersteuningsmanager die de scholen verbindt, de opdracht helder communiceert, plannen van aanpak maakt, de resultaten in het oog heeft en houdt en verbinding heeft met de andere ondersteuningseenheden. De ondersteuningsmanagers zorgen bovenal dat gewenste extra ondersteuning snel en direct op de plaats komt waar die nodig is. De opdracht van het SWV PO de Meierij is thuisnabij passende ondersteuning en onderwijs te bieden aan alle kinderen van twee tot veertien jaar, zodat zij zich optimaal en ononderbroken kunnen ontwikkelen. Wanneer de school zelf tijdelijk of langdurig niet in staat is in de specifieke onderwijsbehoefte van een leerling te voorzien, dan zoekt zij extra ondersteuning bij partners en specialisten binnen het samenwerkingsverband.

4 2 DE FUNCTIE DIRECTEUR-BESTUURDER De dagelijkse leiding van het samenwerkingsverband ligt in handen van de directeur-bestuurder. Hij is belast met de voorbereiding en uitvoering van het strategische, organisatorische, financiële en personele beleid. Hij geeft leiding en sturing aan de onderwijs- en ondersteunende processen binnen het samenwerkingsverband. De directeur-bestuurder is verantwoordelijk voor het op elkaar afstemmen van het ondersteuningsbeleid om dekkend passend onderwijs te realiseren. Hij bewaakt inhoudelijke ontwikkelingen en inzet van expertise in de diverse ondersteuningseenheden en netwerken en voert waar nodig overleg met aangesloten scholen en schoolbesturen. Hij stroomlijnt de communicatie, en ontwikkelt effectieve overlegvormen met betrokken ondersteuningseenheden en functionarissen, alles betrekking hebbend op ondersteuningskwaliteit, zowel op schoolniveau, bestuursniveau als niveau van het samenwerkingsverband. De directeurbestuurder maakt actief verbinding tussen mensen en organisaties. 1. Is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het strategisch beleid van het samenwerkingsverband. ontwikkelt het strategisch beleid (ondersteuningsplan) ten aanzien van passend onderwijs en kwaliteitsverbetering van de onderwijsondersteuning binnen de ondersteuningseenheden en op de scholen; implementeert na goedkeuring van het toezichthoudend deel van het bestuur het strategisch beleid en evalueert dat op basis van een toezichtskader dat door het toezichthoudend deel van het bestuur is vastgesteld. anticipeert op, volgt, analyseert en interpreteert in- en externe ontwikkelingen t.a.v. Passend Onderwijs; ontwikkelt, implementeert en evalueert meerjaren beleid op het gebied van personeel en financiën met betrekking tot het samenwerkingsverband passend onderwijs; initieert, stimuleert en stuurt vernieuwing (van het onderwijs- en ondersteuningsbeleid). 2. Geeft leiding en sturing aan de onderwijs- en ondersteunende processen binnen het samenwerkingsverband. vertaalt het algemene strategische beleid in de vorm van het ondersteuningsplan naar onderwijs- en ondersteunende processen en ondersteuningsbegeleiding. zorgt voor afstemming van het ondersteuningsbeleid binnen de drie eenheden; bewaakt en realiseert de uitvoering van de afspraken beschreven in het ondersteuningsplan; voert uit, initieert en bewaakt inhoudelijke ontwikkelingen in de diverse ondersteuningseenheden en netwerken; geeft leiding aan de ondersteuningsmanagers en ondersteuningsteams, o.a. door het voeren van de gesprekken- en de pdca-cyclus; voert uit en bewaakt de inzet van expertise en trajectondersteuners binnen het samenwerkingsverband; organiseert scholingsbijeenkomsten en studiedagen ten behoeve van ontwikkelingen van en in het samenwerkingsverband.

5 3. Profileert en vertegenwoordigt het samenwerkingsverband en draagt zorg voor de communicatie binnen het samenwerkingsverband. bouwt op en onderhoudt voor het samenwerkingsverband relevante contacten en netwerken; vooral met gemeenten en de instanties voor jeugdzorg; vertegenwoordigt het samenwerkingsverband op gemeentelijk, regionaal en landelijk niveau; participeert in diverse overleggen met betrekking tot toekomstige ontwikkelingen; onderhoudt contacten met schoolbesturen en ondersteuningsmanagers en draagt zorg voor transparante communicatie binnen het samenwerkingsverband; voert namens het bestuur overleg met (de personeelsgeleding van) de personele medezeggenschapsraad en de ondersteuningsplanraad van het samenwerkingsverband. 4. Draagt zorg voor de bedrijfsvoering. stelt, na goedkeuring van het toezichthoudend bestuur, financieel beleid vast; stelt, na goedkeuring van het toezichthoudend bestuur, de (meerjaren-)begroting en het jaarverslag vast; stelt jaarbegroting op en ziet toe op de uitvoering van het beleid binnen financiële kaders ; stelt halfjaarlijks rapportages op en rapporteert hierover aan het toezichthoudend deel van het bestuur. Kader en bevoegdheden: Beslist over/bij: de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het strategisch beleid van het samenwerkingsverband op alle beleidsterreinen en over algemene aspecten van personeel en financieel management, beheer en bedrijfsvoering binnen het samenwerkingsverband en bij het uitbrengen van adviezen aan het bestuur. Verricht werkzaamheden binnen in algemene termen geformuleerde strategische beleidslijnen en het vastgestelde toezichtkader van het toezichthoudend deel van het bestuur; Verantwoording: periodiek aan het bestuur en overige stakeholders over de bereikte resultaten en opbrengsten, de bruikbaarheid van de uitgebrachte adviezen, de besluiten met betrekking tot de dagelijkse leiding en sturing van het samenwerkingsverband. Contacten / werkomgeving: Met het bestuur over beleidsaangelegenheden van het samenwerkingsverband om advies en goedkeuring te ontvangen en draagvlak te realiseren voor het beleid; Met onderwijsinstellingen, onderwijsgerichte instanties, zorginstellingen en anderszins gerelateerde instanties om het beleid van het samenwerkingsverband uit te dragen en de belangen van de organisatie en van de leerlingen te vertegenwoordigen. Met gemeenten en provincie over financiën, jeugdzorg/jeugd- en onderwijsbeleid om informatie te verstrekken en af te stemmen; Met de ondersteuningsplanraad om te overleggen en om advies of instemming te verkrijgen op het ondersteuningsplan; Met de PMR overleg m.b.t. werkomstandigheden en facilitering gedetacheerd personeel; Met de ondersteuningsmanagers in het managementteam om samen beleid te ontwikkelen, af te stemmen en expertise van elkaar te benutten; Met schoolbesturen, scholen, IB-netwerken, ondersteuningsteams en trajectbegeleiders om informatie uit te wisselen en af te stemmen.

6 3 HET PROFIEL Persoonstypering De geschikte kandidaat begrijpt het onderwijsveld, creëert gezamenlijkheid en beschikt over strategisch gevoel. Hij is ondernemend en heeft eerder bewezen in staat te zijn (onderwijs) ontwikkelingen in gang te zetten en partijen op één lijn te krijgen. Beschikt over visie, is inspirerend en sociaal en communicatief zeer vaardig. Hier past een directeur-bestuurder die actief en op natuurlijke wijze verbinding maakt tussen mensen en organisaties, tussen speciaal en regulier onderwijs. Een scherp, onafhankelijk denker en stevige gesprekspartner die daadkracht en initiatief toont, in combinatie met inlevingsvermogen en sensitiviteit. Een directeur-bestuurder die begrip toont voor de diversiteit en verschil in grootte van de betrokken scholen, schoolbesturen en gemeentes. Die ook in staat is om boven de partijen te Is daarnaast bedrijfsmatig sterk. Kennis en vaardigheden brede kennis van en inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot het raakvlak van onderwijs en jeugdzorg en op het algemene terrein van de leerling ondersteuning; kennis van het samenwerkingsverband, de ondersteuningsstructuur van het BO, SBO en SO en de politieke omgeving en de sociale kaart in de regio; inzicht in de taak, organisatie en werkwijze van het samenwerkingsverband en schoolbesturen; vaardigheid in het omgaan met tegengestelde belangen in het ontwikkelen, verdedigen en uitdragen van beleid en nieuwe ideeën; vaardigheid in strategische beleidsontwikkeling en implementatie ten aanzien van Passend Onderwijs; analytische, communicatieve, leidinggevende en organisatorische vaardigheden. Competenties Helicopterview: Is in staat feiten en problemen in een breder verband te zien door het onderkennen van verwantschappen met onderwerpen van grotere omvang. Omgevingsbewustzijn: Is zich bewust van maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of andere omgevingsfactoren. Speelt in op deze ontwikkelingen. Visie: Kan afstand nemen van de dagelijkse praktijk en deze in een breder verband plaatsen. Is in staat zich op de lange termijn te richten. Verbeeldingskracht: Is in staat om buiten kaders te denken en flexibele en creatieve oplossingen te genereren. Enthousiasmeren: Is in staat anderen te enthousiasmeren en te stimuleren. Draagt een positieve grondhouding over op anderen. Initiatief: Is in staat kansen te signaleren en proactief te handelen. Besluitvaardig: Is aantoonbaar in staat op basis van analyse en advies snel tot juiste besluitvorming te komen met inachtneming van diverse, soms tegengestelde belangen. Overtuigingskracht: Is in staat anderen te overtuigen van een bepaald standpunt of instemming/draagvlak te verkrijgen voor bepaalde plannen, ideeën en producten. Inlevingsvermogen: Is zich bewust van andere zienswijzen van mensen in de werkomgeving en de eigen invloed daarop. Vertoont gedrag dat getuigt van het onderkennen van de gevoelens en behoeften van anderen.

7 Regisseren: Is in staat belangen, opinies en inbrengen van diverse partijen samen te brengen. Geeft vorm en richting aan (uiteenlopende) samenwerkingsprocessen en realiseert gemeenschappelijk resultaat. Sociabiliteit: Is een toegankelijke persoonlijkheid, maar neemt situationeel ook professionele distantie in acht. 4 DE ARBEIDSVOORWAARDEN Het betreft een boeiende en veelzijdige functie in een nieuw en zeer interessant speelveld. Inschaling en rechtspositie conform CAO Primair Onderwijs, schaal 14. Indien werkervaring en expertise aanleiding geven, is hogere inschaling of inschaling volgens de CAO Besturen bespreekbaar. De standplaats is Den Bosch. De aanstelling zal zijn voor 0,8 fte 1,0 fte, in eerste instantie op tijdelijke basis voor de duur van een jaar, na gebleken geschiktheid zal het dienstverband worden omgezet in een vast dienstverband. De aanstelling zal aangeboden worden door een van de aangesloten schoolbesturen om vandaar uit te worden gedetacheerd naar het samenwerkingsverband. 5 DE SELECTIEPROCEDURE 1. Voorselectie door team P&O April/Mei 2016: Eerste selectie(gesprekken) door klein P&O team met kandidaten. Voordracht van geschikte kandidaten aan de selectiecommissies. 2. Selectie door selectiecommissies van SWV PO De Meijerij Mei/Juni 2016: Geselecteerde kandidaten voeren een gesprek met twee commissies: een afvaardiging van het bestuur en een vertegenwoordiging uit het werkveld. De kandidaat van keuze wordt voorgesteld aan het bestuur van het samenwerkingsverband. Referenties worden ingewonnen. Een assessmentonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Het voltallige bestuur van het samenwerkingsverband maakt juli 2016 de uiteindelijke en definitieve keuze, waarna benoeming per augustus/september 2016 kan plaatsvinden.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs Maart 2016 Opdrachtgever Samenwerkingsverband PO De Meierij Auteur J.L.P. Bustin Versie Eindversie maart 2016 Project 5BVBA4797

Nadere informatie

PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ

PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ @ PROFIEL BELEIDSMEDEWERKER SAMENWERKINGSVERBAND PRIMAIR ONDERWIJS DE MEIERIJ Maart 2017 voor meer informatie over de functie: Dhr. B. Wesseldijk directeur-bestuurder telefoon 06-14331004 Mevr. M. Maas

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER REGIONAAL SAMENWERKINGSVERBAND PASSEND ONDERWIJS BREDA

FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER REGIONAAL SAMENWERKINGSVERBAND PASSEND ONDERWIJS BREDA FUNCTIEPROFIEL DIRECTEUR-BESTUURDER REGIONAAL SAMENWERKINGSVERBAND PASSEND ONDERWIJS BREDA Inhoudsopgave 1 Regionaal Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Breda 3 De organisatie 3 De missie 3 Gedeelde

Nadere informatie

Directeur-Bestuurder (0,6 fte) Daadkrachtig, ondernemend en verbindend

Directeur-Bestuurder (0,6 fte) Daadkrachtig, ondernemend en verbindend Profiel Directeur-Bestuurder (0,6 fte) Daadkrachtig, ondernemend en verbindend 26 oktober 2018 Opdrachtgever Samenwerkingsverband Passend Onderwijs VO Brabantse Wal Voor meer informatie over de functie

Nadere informatie

Profiel. Directeur-Bestuurder. 14 februari 2019

Profiel. Directeur-Bestuurder. 14 februari 2019 Profiel Directeur-Bestuurder 14 februari 2019 Opdrachtgever Samenwerkingsverbanden Passend Onderwijs Primair Onderwijs en Voorgezet Onderwijs Goeree-Overflakkee Voor meer informatie over de functie Jeannette

Nadere informatie

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07)

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Hebt u affiniteit met Passend Onderwijs? Hebt u aantoonbare ervaring met bovenschoolse werkzaamheden of bent u werkzaam

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie bestuurder SWV PO en SWV VO Zoetermeer Amsterdam, juni 2019 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? De complexiteit van het besturen van beide samenwerkingsverbanden

Nadere informatie

Profielschets bestuurder. SWV PO en SWV VO Zoetermeer

Profielschets bestuurder. SWV PO en SWV VO Zoetermeer Profielschets bestuurder SWV PO en SWV VO Zoetermeer 1 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding... 3 2. Situatieschets... 3 3. Profiel en werkzaamheden gezamenlijke bestuurder... 5 3.1. Werkzaamheden... 5 3.2. Kennis,

Nadere informatie

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard)

Organisatie: Samenwerkingsverband Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Functie-informatie Functienaam: Directeur samenwerkingsverband Organisatie: Samenwerkingsverband 28.05 Stichting Samenwerkingsverband RiBA ( Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard) Werkterrein: Management

Nadere informatie

PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09

PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09 PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09 Voor meer informatie over de functie: Met David, professionals in talentmanagement De Burght 268 5664 PT Geldrop Telefoon 040-2802120

Nadere informatie

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis

Profiel. Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis. 21 mei 2015. Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Profiel Hoofd Communicatie Spaarne Gasthuis 21 mei 2015 Opdrachtgever Spaarne Gasthuis Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Informatie directeur/bestuurder SWV PO 30-10

Informatie directeur/bestuurder SWV PO 30-10 PO Informatie directeur/bestuurder SWV PO Een schets van het SWV PO 3010 Het samenwerkingsverband PO (SWV PO) richt zich op het gezamenlijk realiseren van een adequaat aanbod voor leerlingen, die passend

Nadere informatie

T O E Z I C H T S K A D E R

T O E Z I C H T S K A D E R T O E Z I C H T S K A D E R Eindversie; vastgesteld door bestuur SWV PO de Meierij d.d. 4 februari 2016 Preambule Het Toezichthoudend bestuur past de Code Goed Onderwijsbestuur toe zoals deze is opgesteld

Nadere informatie

Niets uit dit profiel mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leeuwendaal gereproduceerd worden

Niets uit dit profiel mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leeuwendaal gereproduceerd worden Profiel Directeur 5 januari 2017 Opdrachtgever Stichting Passend Primair Onderwijs Haaglanden (SPPOH) Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00

Nadere informatie

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. Augustus Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. Augustus Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Profiel Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode Augustus 2016 Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. 27 maart 2015. Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia

Profiel. Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode. 27 maart 2015. Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Profiel Rector-bestuurder Gymnasium Bernrode 27 maart 2015 Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Stichting SWV vo Amstelland en de Meerlanden Werving en selectie directeur beoogd bestuurder Hoorn, februari 2015 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Introductie en profiel directeur-beoogd

Nadere informatie

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ

STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT. 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ STICHTING PRIMAIR ONDERWIJS ZUNDERT 4/11/2018 Vacature Bestuurder SPOZ Stichting Primair Onderwijs Zundert Voor meer Informatie over de functie Niek Flipse, interim-bestuurder Telefoon (06) 21 71 25 50

Nadere informatie

Directeur PROFIEL. Samenwerkingsverband Passend Onderwijs

Directeur PROFIEL. Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PROFIEL Directeur Samenwerkingsverband Passend Onderwijs de Kempen PO 30-09 Voor meer informatie over de functie: Met David, professionals in talentmanagement De Burght 268 5664 PT Geldrop Telefoon 040-2802120

Nadere informatie

Niets uit dit profiel mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leeuwendaal gereproduceerd worden

Niets uit dit profiel mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leeuwendaal gereproduceerd worden Profiel Directeur 23 september 2016 Opdrachtgever Stichting Passend Primair Onderwijs Haaglanden (SPPOH) Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088)

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Organisatie en functieprofiel. Directeur. Stichting Samenwerkingsverband. Fryslân Noard

Organisatie en functieprofiel. Directeur. Stichting Samenwerkingsverband. Fryslân Noard Organisatie en functieprofiel Directeur Stichting Samenwerkingsverband Fryslân Noard Hengelo (o), 11 februari 2014 1 Inhoudsopgave 1. Situatieschets Stichting Samenwerkingsverband Fryslân Noard Kenmerken

Nadere informatie

Profielbeschrijving Voorzitter College van Bestuur. Pagina 1

Profielbeschrijving Voorzitter College van Bestuur. Pagina 1 Profielbeschrijving Voorzitter College van Bestuur Pagina 1 Contactgegevens Stichting Hervormde Scholen De Drieslag Lange Voren 88 3773 AS Barneveld info@dedrieslag.nl www.dedrieslag.nl Datum 28-01-2015

Nadere informatie

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Vacature voor: directeur basisonderwijs. Het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is op zoek naar een directeur om met ingang van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Het Stedelijk Gymnasium Haarlem zoekt met ingang van het schooljaar 2011/2012 een nieuwe rector. Voor nadere informatie zie www.stedelijkgymnasiumhaarlem.nl Het Stedelijk Gymnasium Haarlem Het Stedelijk

Nadere informatie

Profiel. Bovenschools directeur. 25 maart Opdrachtgever De Haagse Scholen

Profiel. Bovenschools directeur. 25 maart Opdrachtgever De Haagse Scholen Profiel Bovenschools directeur 25 maart 2016 Opdrachtgever De Haagse Scholen Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Strategisch HR adviseur. 8 december 2015. Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Strategisch HR adviseur 8 december 2015 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 evt. mobielnummer

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN PROFIEL. Meerschools directeur/beoogd clusterdirecteur

FUNCTIEBESCHRIJVING EN PROFIEL. Meerschools directeur/beoogd clusterdirecteur FUNCTIEBESCHRIJVING EN PROFIEL Meerschools directeur/beoogd clusterdirecteur 1. Functiebeschrijving en profiel Functienaam: Clusterdirecteur Organisatie: Veluwse Onderwijsgroep (VOG) Werkterrein: Management

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE ORGANOGRAM KONOT

ALGEMENE INFORMATIE ORGANOGRAM KONOT ALGEMENE INFORMATIE De stichting Katholiek Onderwijs Noord Oost Twente (Konot) biedt uitdagend onderwijs in een veilige omgeving op 22 basisscholen in de gemeenten Dinkelland, Oldenzaal en in Beuningen

Nadere informatie

Profiel. College van Bestuur. 16 juni Opdrachtgever Openbaar Basisonderwijs Hoogezand-Sappemeer

Profiel. College van Bestuur. 16 juni Opdrachtgever Openbaar Basisonderwijs Hoogezand-Sappemeer Profiel College van Bestuur 16 juni 2017 Opdrachtgever Openbaar Basisonderwijs Hoogezand-Sappemeer Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868

Nadere informatie

Profiel. Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs. 4 juni 2015. Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs

Profiel. Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs. 4 juni 2015. Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs Profiel Locatiedirecteur Speciaal Onderwijs 4 juni 2015 Opdrachtgever Bartiméus Onderwijs Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Telefoon (070) 414 27 00 (06) 29 00

Nadere informatie

Functiebeschrijving Directeur PO

Functiebeschrijving Directeur PO Functiebeschrijving Directeur PO Functie-informatie: Functienaam Salarisschaal Werkterrein Activiteiten Directeur Conform CAO Management -> Overig management Beleid voorbereiden, ontwikkelen, implementeren

Nadere informatie

PROFIELSCHETS WERVING EN SELECTIE DIRECTEUR STICHTING SWV VOORTGEZET ONDERWIJS DE MEIERIJ

PROFIELSCHETS WERVING EN SELECTIE DIRECTEUR STICHTING SWV VOORTGEZET ONDERWIJS DE MEIERIJ PROFIELSCHETS WERVING EN SELECTIE DIRECTEUR STICHTING SWV VOORTGEZET ONDERWIJS DE MEIERIJ 1. Situatieschets Stichting SWV Voortgezet Onderwijs de Meierij 1.1 Kenmerken en organisatie Het Samenwerkingsverband

Nadere informatie

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort

Functiebeschrijving- en waardering Onderwijsgroep Amersfoort Functie-informatie Functienaam Directeur Speciaal Onderwijs Organisatie Cluster-4 onderwijs Salarisschaal 15 Indelingsniveau Ve Fuwasys-advies 15 - Ve Werkterrein Management -> Directie/bestuur Activiteiten

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Werving en selectie Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs PO 30.06 Amsterdam, november 2017 Henk Hendriks Bestuurder bij Samenwerkingsverband PO 30.06 1 Wie zoeken

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Algemeen Directeur. Talentencampus Venlo

FUNCTIEPROFIEL. Algemeen Directeur. Talentencampus Venlo , FUNCTIEPROFIEL Algemeen Directeur Talentencampus Venlo PublicSpirit drs. Marylin Demers Senior consultant Amersfoort, maart 2015 Algemeen Onderwijsgroep Buitengewoon (OG Buitengewoon), Fortior en Spring

Nadere informatie

Meerscholendirecteur

Meerscholendirecteur Vacature Meerscholendirecteur Basisscholen Heuvelrijk Gerwen St. Jozef Nederwetten Nuenen, 09-05-2018 Eenbes Basisonderwijs staat voor Samen vernieuwend leren. Met eigentijds onderwijs wordt aan kinderen

Nadere informatie

Bestuurder. Anna van Rijn College

Bestuurder. Anna van Rijn College Organisatie- en Functieprofiel Bestuurder (0,5 fte; schaal B2 CAO-VO bestuurders) Anna van Rijn College Nieuwegein Versie 25-03-2014 Sollicitatieprocedure Informatie: Neem contact op met Jaap Engbers,

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie Coördinator Amsterdam, oktober 2017 Henk Hendriks Samenwerkingsverband PO Kop van Noord Holland is op zoek naar een Coördinator (0,8 1.0 fte) die leiding

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Bestuurder voor 0,5 WTF

FUNCTIEPROFIEL. Bestuurder voor 0,5 WTF FUNCTIEPROFIEL Bestuurder voor 0,5 WTF VITUS ZUID is een nieuwe organisatie die met ingang van 1 augustus 2015, het bevoegd gezag wordt van een van de vier instellingen voor Cluster 2 onderwijs in Nederland.

Nadere informatie

Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof ` Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof Werkveld: Aansturing: Omvang: Ingangsdatum: Einddatum: Aanstelling: Vooropleiding/ervaring Inschaling: Werkplek

Nadere informatie

Concept FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS FUNCTIE-INFORMATIE FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR B. Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11-Vb

Concept FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS FUNCTIE-INFORMATIE FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR B. Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11-Vb Concept FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS DIRECTEUR B FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur B Codering BAA18-12 Organisatie Stichting Baasis Onderdeel Onderwijs Salarisschaal 11 [DB] Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies

Nadere informatie

Situatie- en profielschets

Situatie- en profielschets Situatie- en profielschets Stichting SWV Voortgezet Onderwijs de Meierij Werving en selectie directeur Hoorn, maart 2015 Marja de Kruif, senior adviseur 1 Situatieschets Stichting SWV Voortgezet Onderwijs

Nadere informatie

Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel

Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel Eindverantwoordelijk Clusterdirecteur Primair Onderwijs, Stichting O2A5 - Arkel Functie omschrijving Spijtenburg is voor Stichting Openbaar Onderwijs Alblasserwaard/Vijfheerenlanden (O2A5) op zoek naar

Nadere informatie

Profiel Raad van Toezicht

Profiel Raad van Toezicht Profiel Raad van Toezicht De Holding OPO Furore en PCBO Smallingerland e.o. gaan met ingang van 1 januari 2019 een duurzame bestuurlijke samenwerking aan in de vorm van een Holding. OPO Furore en PCBO

Nadere informatie

Profiel gemeenteraadslid

Profiel gemeenteraadslid 1 1 Profiel gemeenteraadslid 2NB: Overal waar zij of ze staat kan ook hij gelezen worden. 3ALGEMEEN 4Een D66 gemeenteraadslid is gekozen door de inwoners van Utrecht en vertegenwoordigt hen op een 5integere

Nadere informatie

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken

School- en functieprofiel. Directeur. Obs De Twee Wieken School- en functieprofiel Directeur Obs De Twee Wieken Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 Informatie over De Twee Wieken 2 Hoofdstuk 2 Informatie over de functie 5 Hoofdstuk 3 Informatie over de procedure 8 1 1.

Nadere informatie

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015 Profiel Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus december 2015 Opdrachtgever Aventus Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 / 06-29004782

Nadere informatie

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend

Directeur (0,8 wtf) bouwend verbindend Functieprofiel Directeur SWV Passend Onderwijs (PO) IJmond Functienaam: Directeur Organisatie: Stichting Samenwerkingsverband Passend Onderwijs IJmond Dienstverband: 0,8 WTF Salarisschaal: conform CAO-PO

Nadere informatie

Functiebeschrijving en Functiewaardering. Directeur - Bestuurder

Functiebeschrijving en Functiewaardering. Directeur - Bestuurder Functiebeschrijving en Functiewaardering van de functie Directeur - Bestuurder voor op basis van het overheidsfunctiewaarderingssysteem; met behulp van Fuwasys PO Rotterdam, 4 januari 2011 (versie 1) drs

Nadere informatie

Profielen College van Bestuur Vastgesteld 25 september 2013 Stichting De Groeiling

Profielen College van Bestuur Vastgesteld 25 september 2013 Stichting De Groeiling Profielen College van Bestuur Vastgesteld 25 september 2013 Stichting De Groeiling De Groeiling, stichting voor katholiek en interconfessioneel primair onderwijs Gouda en omstreken 1 Bestuurskantoor De

Nadere informatie

LID COLLEGE VAN BESTUUR

LID COLLEGE VAN BESTUUR FUNCTIEPROFIEL LID COLLEGE VAN BESTUUR STICHTING KATHOLIEK PROTESTANT CHRISTELIJK ONDERWIJS (SKPO) Inhoudsopgave 1 Stichting Katholiek Protestant Christelijk Onderwijs 3 De organisatie 3 Kernwaarden 3

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS

FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS FUNCTIEBOEK STICHTING BAASIS DIRECTEUR FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Directeur Codering BAA17-13b Organisatie Stichting Baasis Onderdeel Onderwijs Salarisschaal 11 [DB] Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies

Nadere informatie

SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR. Algemeen. Context FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER. Functieprofiel: Concerncontroller

SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR. Algemeen. Context FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER. Functieprofiel: Concerncontroller SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER Algemeen Samenwerkingsstichting Kans & Kleur is verantwoordelijk voor alle basisscholen in de gemeente Wijchen. Daaronder vallen scholen

Nadere informatie

Functiebeschrijving en -waardering

Functiebeschrijving en -waardering Functiebeschrijving en -waardering Directeur opvang nieuwkomers 14 maart 2016 Opdrachtgever opdrachtgever Kenmerk Kenmerk/initialen Adviseur(s) J.L.P. Bustin Projectnummer projectnummer Functie informatie

Nadere informatie

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5

Profiel. Controller. 22 maart Opdrachtgever Stichting O2A5 Profiel Controller 22 maart 2019 Opdrachtgever Stichting O2A5 Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie www.leeuwendaal.nl Niets

Nadere informatie

Zoekprofiel Business Controller

Zoekprofiel Business Controller Zoekprofiel Business Controller Esther van Zwol Soesterberg, februari 2017 1 Voor IJsselheem is de Veghte op zoek naar een Business Controller. IJsselheem is een organisatie die langs de weg van waarderend

Nadere informatie

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte)

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Tijdelijke vacature(s): Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Context De Commissie Ondersteuningstoewijzing (COT) werkt

Nadere informatie

Functieprofiel Locatiedirecteur

Functieprofiel Locatiedirecteur Functieprofiel Locatiedirecteur Functie-informatie Functienaam Locatiedirecteur Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda Salarisschaal 11 Indelingsniveau Vb FUWASYS-advies 11 - Vb Werkterrein

Nadere informatie

Ondersteuningsplan PO-VO

Ondersteuningsplan PO-VO Ondersteuningsplan PO-VO Aanleiding: labels In 10 jaar tijd (2003 2013): * Rugzakleerlingen: van 11.000 naar 39.000 leerlingen. * SO leerlingen: van 54.000 naar 68.000 leerlingen. In 5 jaar tijd (2007

Nadere informatie

Profiel gemeenteraadslid

Profiel gemeenteraadslid Profiel gemeenteraadslid NB: Overal waar zij of ze staat kan ook hij gelezen worden. ALGEMEEN Een D66 gemeenteraadslid is zich ervan bewust een mandaat te hebben van de kiezers en zal met overtuiging én

Nadere informatie

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven

Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten. samen leren, samen leven, samen leren leven Stichting Proloog is op zoek naar een: Directeur wtf 0,6 op obs De Finne te Warten samen leren, samen leven, samen leren leven Obs De Finne is een dorpsschool in een mooi gebouw. Het professionele team

Nadere informatie

Toezichtskader SBO De Vlieger

Toezichtskader SBO De Vlieger Toezichtskader SBO De Vlieger 12 april 2017 Op 1 augustus 2015 is stichting De Vlieger opgericht; sindsdien functioneert SBO De Vlieger als een zelfstandige school met een eigen directeur-bestuurder en

Nadere informatie

Profiel- en situatieschets

Profiel- en situatieschets Profiel- en situatieschets Werving en selectie directeur-beoogd bestuurder Amsterdam, april 2018 Elly van Zadelhoff, senior adviseur 1 Wie zoeken wij? Heb jij hart voor het belang van kinderen? Alle kinderen,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE

FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE FUNCTIEPROFIEL OPLEIDINGSMANAGER MARNIX ACADEMIE Inhoudsopgave 1 De Marnix Academie 3 De organisatie 3 De missie 3 Visie 3 De thema s 3 Organogram 4 2 Opleidingsmanager 5 Plaats in de organisatie 5 Taken

Nadere informatie

Wervingsprofiel. Sectordirecteur Onderwijs & Kwaliteit

Wervingsprofiel. Sectordirecteur Onderwijs & Kwaliteit Wervingsprofiel Sectordirecteur Onderwijs & Kwaliteit 24 januari 2019 Opdrachtgever SCOH Voor meer informatie over de functie Marcel ten Berge, adviseur Leeuwendaal Marielle Eijken, searcher Leeuwendaal

Nadere informatie

AAV 30 januari 2017, agendapunt 8.

AAV 30 januari 2017, agendapunt 8. AAV 30 januari 2017, agendapunt 8. Vaststellen profielen raadsleden, lijsttrekker en wethouder Voor de gemeenteraadsverkiezingen hoort overeenkomstig artikel 6.13 van het Huishoudelijk reglement voorafgaand

Nadere informatie

CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL

CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL CONCEPT FUNCTIEHANDBOEK STICHTING KATHOLIEK ONDERWIJS MAASDAL FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Codering Organisatie Salarisschaal Indelingsniveau FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Locatieleider SKO

Nadere informatie

Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl (SBGL)

Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl (SBGL) Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl (SBGL) Procedure werving Gezonde School-adviseur regio Oost Inleiding Op 26 november 2012 is de uitvoering gestart van de Onderwijsagenda Sport,

Nadere informatie

Directeur Primair Onderwijs (schaal DB)

Directeur Primair Onderwijs (schaal DB) Blz. 1 FUWASYS Sessie Functie-informatie Functienaam Codering Organisatie Onderdeel Salarisschaal FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Kenmerkscores Somscore Datum FUWASYS-versie 003b Stichting QliQ

Nadere informatie

Directeur-Bestuurder (0,8 fte) Stichting Openbaar Primair Onderwijs Albrandswaard

Directeur-Bestuurder (0,8 fte) Stichting Openbaar Primair Onderwijs Albrandswaard Profiel Directeur-Bestuurder (0,8 fte) Stichting Openbaar Primair Onderwijs Albrandswaard 11 oktober 2018 Opdrachtgever Stichting Openbaar Primair Onderwijs Albrandswaard Voor meer informatie over de functie

Nadere informatie

Profielschets. Directeur/Bestuurder

Profielschets. Directeur/Bestuurder Profielschets Directeur/Bestuurder Bergen op Zoom, juni 2016 Profielschets Directeur/Bestuurder (0,5 fte / S 13) Een leider die met passie voor de leerling een impuls geeft aan de kwaliteit van Passend

Nadere informatie

FUWA-PO functiebeschrijving. Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur

FUWA-PO functiebeschrijving. Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur FUWA-PO functiebeschrijving Functie-informatie Functienaam Schooldirecteur Organisatie Stichting RESPONZ Salarisschaal 12 (=DC) Werkterrein Management -> Schoolmanagement Datum 18-01-2011 FUWASYS-versie

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 27 september Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord

Profiel. Controller (0,8 fte) 27 september Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Profiel Controller (0,8 fte) 27 september 2016 Opdrachtgever Stichting Openbaar Onderwijs Noord Voor meer informatie over de functie Erik Frieling, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor sollicitatie

Nadere informatie

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale

Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale Profielschets Directeur en loco-gemeentesecretaris gemeente Oisterwijk/ tevens ambtelijk/strategisch opdrachtgever sociaal domein binnen de regionale samenwerking Hart van Brabant Over Oisterwijk De gemeente

Nadere informatie

Toezichtkader RSV Breda VO Inleiding.

Toezichtkader RSV Breda VO Inleiding. Toezichtkader RSV Breda VO 3003. Inleiding. In het toezichtkader van de Inspectie voor het Onderwijs is onder kwaliteitsaspect management en organisatie de indicator 2.6. als volgt beschreven: Het samenwerkingsverband

Nadere informatie

Profiel. Directeur-bestuurder primair onderwijs Schoolbestuur Lauwers en Eems. december 2015

Profiel. Directeur-bestuurder primair onderwijs Schoolbestuur Lauwers en Eems. december 2015 Profiel Directeur-bestuurder primair onderwijs Schoolbestuur Lauwers en Eems december 2015 Opdrachtgever Schoolbestuur Lauwers en Eems Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur

Nadere informatie

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE)

Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functieprofiel voorzittend directeur organisatorische eenheid (OE) Functie-informatie Functienaam Voorzitter directeur organisatorische eenheid (OE) Organisatie INOS Stichting Katholiek Onderwijs Breda

Nadere informatie

Kandidaat profiel Leden College van Bestuur Stichting RK basisscholen Vleuten - De Meern Haarzuilens

Kandidaat profiel Leden College van Bestuur Stichting RK basisscholen Vleuten - De Meern Haarzuilens Kandidaat profiel Leden College van Bestuur Stichting RK basisscholen Vleuten - De Meern Haarzuilens Datum: 8 januari 2015 Door: Toezichthoudend Bestuur Versie: 2.0 Status: definitief 1 Context en functieprofiel

Nadere informatie

Profiel Raad van Toezicht Almere College

Profiel Raad van Toezicht Almere College Almere College finiknmř f.w'iíooi '-co» tup. imnc--ws Profiel Raad van Toezicht Almere College Taak en karakterisering Raad van Toezicht 1. De Raad van Toezicht oefent toezicht uit op het College van Bestuur

Nadere informatie

PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR

PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR PROFIELSCHETS VOORZITTER COLLEGE VAN BESTUUR februari 2016 A. Context Het Wartburg College verzorgt christelijk voortgezet onderwijs op reformatorische grondslag. De school belijdt en aanvaardt Gods Woord

Nadere informatie

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen. Functiebeschrijving Functienaam Adviseur IV Normfunctienaam Adviseur IV Code Peildatum N03.01.08 1-1-2013 Functiereeks Beleid Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Directeur-bestuurder. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Directeur-bestuurder bij Idealis PublicSpirit Mevrouw drs. J. Goudsmit Directeur Woerden, maart 2013 Organisatie en context Idealis is een woningcorporatie en dè studentenhuisvester voor

Nadere informatie

Wervingsprofiel BESTUURDER. 11 januari Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent. Kenmerk 90170/MBE/HHO. Adviseur Marcel ten Berge

Wervingsprofiel BESTUURDER. 11 januari Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent. Kenmerk 90170/MBE/HHO. Adviseur Marcel ten Berge Wervingsprofiel BESTUURDER 11 januari 2019 Opdrachtgevers Raad van Toezicht Farent Kenmerk 90170/MBE/HHO Adviseur Marcel ten Berge Aanvraagnummer A02110 Inhoudsopgave 1 De organisatie Farent 3 2 De bestuurder

Nadere informatie

Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0

Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0 Profielschets Directeur basisschool de Alm wtf 0,8-1,0 Even voorstellen De Stichting Katholiek Onderwijs Tilburg Zuid-Oost behartigt het onderwijs van vijf basisscholen: Bs. de Alm Bs. Armhoefse Akker

Nadere informatie

Bestuurder in een collegiaal College van Bestuur. een onderwijskundige, ondernemende, samenwerkingsgerichte en integraal denkend bestuurder

Bestuurder in een collegiaal College van Bestuur. een onderwijskundige, ondernemende, samenwerkingsgerichte en integraal denkend bestuurder Profiel Bestuurder in een collegiaal College van Bestuur een onderwijskundige, ondernemende, samenwerkingsgerichte en integraal denkend bestuurder 17 april 2019 Opdrachtgever Het Sticht Voor meer informatie

Nadere informatie

Profiel. Rector-bestuurder Barlaeus Gymnasium. augustus 2015. Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia

Profiel. Rector-bestuurder Barlaeus Gymnasium. augustus 2015. Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Profiel Rector-bestuurder Barlaeus Gymnasium augustus 2015 Opdrachtgever Onderwijsstichting Zelfstandige Gymnasia Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019

Profiel. Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Profiel Controller (0,8 fte) 1 maart 2019 Stichting Stichting Samenwerkende Basisscholen Alkemade Watergang 1b 2377 BT Oude Wetering T 071 331 1767 E nancyvandermeer@ssba.net Inhoudsopgave Stichting Samenwerkende

Nadere informatie

Bijlage C. Communicatieplan. Passenderwijs

Bijlage C. Communicatieplan. Passenderwijs Bijlage C Communicatieplan Passenderwijs 2017-2021 In het communicatieplan staat beschreven hoe samenwerkingsverband Passenderwijs haar externe communicatie vormgeeft. Op welke wijze, hoe vaak, in welke

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND KINDKRACHT

FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND KINDKRACHT FUNCTIEPROFIEL BESTUURDER SAMENWERKINGSVERBAND KINDKRACHT Inhoudsopgave 1. Samenwerkingsverband Kindkracht 3 De organisatie 3 De missie 4 De structuur 4 2. Bestuurder 4 Plaats in de organisatie 5 Taken

Nadere informatie

Coördinator ondersteuningsplatform Beuningen, Druten/West Maas en Waal, Wijchen

Coördinator ondersteuningsplatform Beuningen, Druten/West Maas en Waal, Wijchen Functiebeschrijving Coördinator ondersteuningsplatform Beuningen, Druten/West Maas en Waal, Wijchen Context Samenwerkingsverband Stromenland is een groot samenwerkingsverband in Zuid-Oost Nederland en

Nadere informatie

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V.

Profiel. Manager Adviesgroep Apothekers. VvAA Groep B.V. Profiel Manager Adviesgroep Apothekers VvAA Groep B.V. Inhoudsopgave Beschrijving organisatie 1 Situatieschets 1 Doel van de functie 2 Plaats in de organisatie 2 Werkzaamheden/Verantwoordelijkheden 2 Functieprofiel

Nadere informatie

Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen

Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen Gezocht clusterdirecteur voor RBOB De Kempen Bent u een onderwijskundig leider die zijn kennis en kunde graag wil inzetten binnen een dynamische stichting voor openbaar en algemeen toegankelijk onderwijs?

Nadere informatie

Competentieprofiel teamleider

Competentieprofiel teamleider Competentieprofiel teamleider Sensitiviteit Zich bewust tonen van de gevoelens en behoeften van anderen en hun omgeving, en de eigen invloed hierop. OP Speelt in op achterliggende gevoelens en motivaties

Nadere informatie

Voorzitter College van Bestuur Stichting De Waarden

Voorzitter College van Bestuur Stichting De Waarden Profiel Voorzitter College van Bestuur Stichting De Waarden 29 januari 2016 Opdrachtgever Stichting De Waarden Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon

Nadere informatie

PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ

PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ PROFIEL @ SENIOR BUSINESS CONTROLLER ADRZ 6 februari 2015 voor meer info over de functie: werving.search@leeuwendaal.nl, telefoon (070) 41 42 700 voor sollicitatie: www.leeuwendaal.nl Niets uit dit profiel

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG

FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG FUNCTIEBESCHRIJVING LOCATIEDIRECTEUR STICHTING ZML TWOG FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Codering Organisatie Salarisschaal Indelingsniveau FUWASYS-advies Werkterrein Activiteiten Kenmerkscores Somscore

Nadere informatie