NewsTime Special TT8. Dienstverband beëindigen. Dashboard

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NewsTime Special TT8. Dienstverband beëindigen. Dashboard"

Transcriptie

1 NewsTime Special TT8 Voorwoord Tijdens onze Museum Tour hebben wij de nieuwe versie van TimeTell gepresenteerd. Inmiddels is versie 8 vrijgegeven en via de downloadsectie beschikbaar. We zijn ontzettend trots op deze nieuwe versie. Hij is niet alleen heel mooi, maar biedt ook veel extra functionaliteit. Er is ontzettend hard gewerkt om alles gereed te krijgen. TimeTell 8 is het bewijs, dat het bedrag dat u jaarlijks betaalt voor onderhoud daadwerkelijk goed besteed wordt en uiteindelijk weer naar u toekomt. In deze Special geven we u inzicht in de belangrijkste veranderingen. Jeroen van der Meer, Directeur TimeTell 8 onderscheidt zich van versie 7 op de volgende punten: Gebruik van de nieuwste technologieën & trends (gebruikersinterface) Logische aanpassingen en verbeteringen van de software Vereenvoudiging van de module opbouw Verbeterde rapportagemogelijkheden door de introductie van een dashboard Planningsmodule biedt veel extra mogelijkheden Uw organisatie is contractueel verplicht om binnen één jaar over te gaan aan naar de nieuwe versie. Het is daarom belangrijk om te bepalen wat het juiste moment is voor uw organisatie om te starten met versie 8. Gezien de nieuwe look & feel is het verstandig om uw medewerkers hierover tijdig te informeren. De belangrijkste vernieuwingen zijn in deze nieuwsbrief per paragraaf beschreven. Het is een samenvatting van de release notes, die u misschien al voorbij heeft zien komen, maar wellicht nog niet gelezen heeft. Nieuwe module opbouw Nieuwe interface Nieuwe menu indeling Dienstverband beëindigen Verlof saldi overboeken Dashboard Exchange synchronisatie Vernieuwde Planning module Nieuwe Webclient Nieuwe App Gebruikers portal

2 Nieuwe module opbouw TimeTell 8 heeft een nieuwe module opbouw. Er zijn minder modules met meer mogelijkheden: De Database module bestaat niet meer en is voortaan inbegrepen. De HRM module bestaat ook niet meer en is voortaan inbegrepen in de module Tijdregistratie. Alleen de verlofrechtberekening uit de HRM module zit in de Calculator module. Klanten met de HRM module krijgen de Calculator module bij de update. Ook de overwerkberekening die in de Tijdregistratie module zat, vindt plaats in de Calculator module. Klanten met de Tijdregistratie module krijgen de Calculator module bij de update. De Offline module is vervallen. Via de nieuwe TimeTell 8 App heeft men veel meer functionaliteit beschikbaar onderweg en worden mutaties direct verwerkt in het centrale systeem. Klanten met de Offline module krijgen de App module bij de update. De Receptie module is nu geïntegreerd in de Klok module. De Barcode module is geïntegreerd in de Tijdregistratie module (job registratie). Voor synchronisatie met Outlook en Exchange is zowel de Agenda als de Koppel module nodig. Belangrijk is dat er geen functionaliteit verloren gaat bij het migreren van versie 7 naar versie 8. Nieuwe interface Versie 8 heeft een heel nieuwe look & feel gekregen. Naast de nieuwe witte kleur en iconen zijn er ook tegels toegevoegd. De gebruiker kan zelf tegels configureren in verschillende maten en kleuren en ze groeperen. Een aantal tegels kunnen informatie weergeven als ze als grote tegel worden getoond. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel verlofaanvragen of weekstaten goedgekeurd moeten worden. Schermen worden standaard geopend in tabbladen zodat je eenvoudig kunt wisselen. Een tabblad kan losgekoppeld worden en op een ander (2e) scherm worden geplaatst.

3 Nieuwe menu indeling In versie 8 is het hoofdmenu ingedeeld op functionaliteit niet op rol. De verschillende functionaliteiten zijn onderverdeeld in Persoonlijk (voor jezelf) en Organisatie (voor andere medewerkers). Welke opties beschikbaar zijn hangt af van je autorisatie. Er is een nieuwe menu optie Personeel die alle medewerker gerelateerde opties bevat. Hierin vind je naast de HRM gegevens ook de roosters en de saldi. Verder vind je hier twee nieuwe HRM opties: Dienstverband beëindigen en Verlofsaldi overboeken. Deze worden in de volgende paragrafen toegelicht. De Klok & Toegang functionaliteiten staan in een eigen hoofdmenu. Daarin staan ook het receptie overzicht en de nieuwe calamiteitenrapport optie. De term accorderen is omgedoopt in goedkeuren, omdat goed- en afkeuren beter bij elkaar past dan accorderen en afkeuren. Dienstverband beëindigen Als een medewerker de organisatie verliet, moest dat in TimeTell op een aantal plekken worden gemuteerd. Nu kan met de optie beëindig dienstverband met één klik alle relevante informatie worden afgesloten. Naast het beëindigen van het contract en de organisatie kunnen ook roosters en klokpassen worden afgesloten. Verder kan ook het verlofrecht herberekend worden, rekening houdend met de nieuwe einddatum (als de verlofrecht berekening is ingericht). Verlofsaldi overboeken Met deze optie kun je met één klik saldi overboeken van het ene verlofpotje naar de andere. Zo kun je bijvoorbeeld massaal de restwaarde van overwerk overboeken naar verlof.

4 Dashboard In versie 8 is de Rapport module uitgebreid met een dashboard functionaliteit. Hierin kan de gebruiker zijn eigen dashboards samenstellen uit verschillende rapportages. Er zijn een aantal standaard dashboard rapportages toegevoegd aan de map Dashboard in de rapport verkenner. Uiteraard kunt u ook eigen rapportages toevoegen aan een dashboard. Exchange synchronisatie In versie 8 is het mogelijk om te synchroniseren via Exchange Webservices i.p.v. via Outlook. Verder zijn synchronisatieprofielen toegevoegd waarmee dit per groep kan worden ingesteld. Hiermee is het ook mogelijk om de agenda s te synchroniseren met Office365. Vernieuwde Planning module In versie 8 is de Planning module flink onderhanden genomen. Plantaken Centraal in de planning zijn de plantaken waarin de geplande werkzaamheden (taken) vastgelegd kunnen worden per project, klant of activiteit. Deze taken hoeven dus niet meer altijd gebonden te zijn aan projecten. Deze taken kan men nu ook direct zelf alloceren via het planbord, maar het is ook mogelijk om resources te vragen aan andere afdelingen.

5 De plantaken bevatten eigenlijk de werkvoorraad, waarvoor capaciteit wordt aangevraagd. In dit scherm kun je ook zien wat de status is, wie er op zijn ingepland en wat de realisatie is. Projectplanning Het is ook mogelijk om plantaken met afhankelijkheden vast te leggen in het projectplanning scherm met GANTT charts. Dit scherm is flexibeler geworden en bevat veel meer mogelijkheden. Zo kan men bijvoorbeeld zelf de volgorde van de taken bepalen en is het mogelijk om in plaats van een einddatum de duur op te geven. De einddatum wordt dan berekend desgewenst, rekening houdend met weekenden en feestdagen. Planbord Het inplannen van mensen gebeurt in het planbord. Daarin is de beschikbaarheid van medewerkers met afdelingen en competenties direct zichtbaar.

6 Onderin kan gepland worden op week- en/of dagniveau. Het is ook mogelijk om eerst grof te plannen op weekniveau en dit daarna in het planbord te verfijnen naar dagniveau. In het planbord kan men ook allocaties afkomstig van plantaken of projectplanning muteren. Het is hierbij ook mogelijk om mensen te alloceren buiten de originele taakperiode als er bijvoorbeeld geen mensen beschikbaar zijn in gevraagde periode. Bij de taak wordt dit direct zichtbaar met een speciaal icoon waarna men bijvoorbeeld de taakperiode kan laten aanpassen of de allocatie buiten de periode kan afwijzen. Een taak kan ook een vaste periode krijgen waarbij het niet mogelijk is om buiten deze periode mensen te alloceren. Beschikbaarheid De beschikbaarheid kan worden opgevraagd op basis van tijd en competentie. Planning kolom in weekstaat (realisatie) Omdat veel mensen bij de urenverantwoording graag inzicht hebben in de planning kan in de weekstaat een kolom met geplande activiteiten worden opgenomen.

7 Nieuwe Webclient TimeTell 8 heeft een hele nieuwe webclient met veel meer mogelijkheden waarvan er hieronder een paar worden toegelicht. De weekstaat is volledig vernieuwd en bevat meer functionaliteit voor de eindgebruiker. Het is nu mogelijk om weekstaten en projectboekingen goed te keuren vanuit de Webclient. Naast een optie voor dynamische rapportage geeft de rapportverkenner toegang tot alle statische TimeTell rapportages. De vakantieplanning is beschikbaar en verlof kan worden goedgekeurd vanuit de Webclient. Er is nog veel meer functionaliteit beschikbaar zoals het inzien en bewerken van de agenda s.

8 Nieuwe App Voor TimeTell 8 is een hele nieuwe App gebouwd met veel meer functionaliteit. Via het sidemenu van de App kan men eenvoudig wisselen tussen de functionaliteiten. Bij een urenboeking kunnen nu ook onkosten geboekt worden. Hierbij kunnen gegevens uit de nieuwe rittenregistratie worden gebruikt. Zowel de persoonlijke agenda als de agenda van collega s is beschikbaar. Deze agenda s kunnen worden geraadpleegd of gemuteerd. De beschikbare functionaliteit in de App wordt bepaald door de beschikbare modules en de autorisatie in TimeTell. Gebruikers portal In versie 8 is onder het menu Help de toegang tot het gebruikers portal geplaatst. Dit portal is nieuw en is bestemd voor gebruikers die extra informatie over en van TimeTell willen. Wij zien deze mensen, die vaak niet de applicatiebeheerders zijn, als ambassadeurs van onze software. Ze vinden hier allerlei interessante informatie, zoals release notes, brochures, de kwartaal nieuwsbrief en de wekelijkse TimeTell Tip. Het is een nieuw initiatief en we denken dat het in een behoefte zal voorzien Indien onze nieuwsbrief op een foutief adres binnen uw organisatie terechtgekomen is, horen wij dit graag. Mocht u zich willen aan- of afmelden voor onze nieuwsbrief dan kunt u een sturen naar nieuwsbrief@timetell.nl.

Product demonstratie

Product demonstratie TimeTell 8 Product demonstratie Nieuwe Look & Feel Configureerbare tegels Dashboards (zelf configureren) Planning volledig vernieuwd Tientallen andere verbeteringen en uitbreidingen Web App Geheel nieuwe

Nadere informatie

RELEASE NOTES TIMETELL ONLINE 8.0

RELEASE NOTES TIMETELL ONLINE 8.0 RELEASE NOTES TIMETELL ONLINE 8.0 Inleiding Deze release notes beschrijven de wijzigingen van versie 8 ten opzichte van versie 7. TimeTell versie 8 bevat een groot aantal nieuwe en/of verbeterde functionaliteiten.

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers

Handleiding mijndienstrooster. voor medewerkers Handleiding mijndienstrooster voor medewerkers versie 1.2 19 maart 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Homepage...4 Rooster bekijken...5 mijnrooster...6 Agenda...7 Verlof

Nadere informatie

Handleiding Verlof & Ziekte

Handleiding Verlof & Ziekte Handleiding Verlof & Ziekte TimeTell versie 8 TIMETELL BV www.timetell.nl Balen van Andelplein 2 2273 KH, Voorburg 070-3114811 info@timetell.nl Helpdesk 070-3114810 helpdesk@timetell.nl Inhoud 1. Inleiding...

Nadere informatie

Quick Start. Snel aan de gang met TimeTick Timesheet

Quick Start. Snel aan de gang met TimeTick Timesheet Quick Start Snel aan de gang met TimeTick Timesheet Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Quick start... 4 Hoe maakt u uw account snel en logisch gebruiksklaar... 4 Korte omschrijving van de

Nadere informatie

Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding

Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding Module Tijdregistratie Beheerders Handleiding Roosters instellen Locaties en Activiteiten Pasjes / druppels Weekstaten Wie is binnen Rapportages Roosters instellen Wanneer een medewerker weekstaten indient,

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning

Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning 1 Inhoud Handleiding Internet Zwemscore Module Module Personeelsplanning... 1 Inhoud... 2 Voorwoord... 3 Menu Personeelsplanning... 4 Instellingen...

Nadere informatie

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen

De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 Nieuwe module: Tender Start Formulier, eenvoudig decentrale inkoopverzoeken stroomlijnen & vastleggen De laatste update van 2015 is een bijzondere. We voegen een nieuwe module

Nadere informatie

Handleiding TimeTell App

Handleiding TimeTell App Handleiding TimeTell App TimeTell versie 8 TIMETELL BV www.timetell.nl Willem de Bijelaan 147 2273 KV Voorburg 070-3114811 info@timetell.nl Helpdesk 070-3114810 helpdesk@timetell.nl Inhoudsopgave 1. Introductie

Nadere informatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie

CampusDetacheringOnline. quick guide voor de relatie CampusDetacheringOnline quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CampusDetacheringOnline - quick

Nadere informatie

Urenverantwoording - instellingen

Urenverantwoording - instellingen Inleiding Dit document geeft een kort overzicht van de te nemen stappen om de Urenverantwoording module in gebruik te kunnen nemen. Let op: Als de Urenverantwoording module geactiveerd is dan worden de

Nadere informatie

Handleiding TimeTell App

Handleiding TimeTell App Handleiding TimeTell App TimeTell versie 8 TIMETELL BV www.timetell.nl Willem de Bijelaan 147 2273 KV Voorburg 070-3114811 info@timetell.nl Helpdesk 070-3114810 helpdesk@timetell.nl Inhoudsopgave 1. Introductie

Nadere informatie

Handleiding TimeTell App

Handleiding TimeTell App Handleiding TimeTell App TimeTell versie 8 TIMETELL BV www.timetell.nl Willem de Bijelaan 147 2273 KV Voorburg 070-3114811 info@timetell.nl Helpdesk 070-3114810 helpdesk@timetell.nl Inhoudsopgave 1. Introductie

Nadere informatie

PLANNINGSMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PLANNINGSMODULE HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PLANNINGSMODULE HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 24-5-2018 Versie 1.1 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over de planningsmodule in OTYS Go!... 4 1.2 Doel instructie...

Nadere informatie

Handleiding iria. Start RIA Er zijn twee manieren om RIA te openen: ipower. iprofit MKB. iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten)

Handleiding iria. Start RIA Er zijn twee manieren om RIA te openen: ipower. iprofit MKB. iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten) Handleiding iria ipower iprofit MKB iprofit (Financieel + Facturering + Relaties + Projecten) iprofit (Financieel + Facturering + Relaties) iprofit (Financieel) iprofit ASP Inleiding Inventive wil haar

Nadere informatie

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier

Handleiding Medewerkersagenda. PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier Handleiding PlanCare Dossier elektronisch cliënten dossier De agenda in PlanCare 2 De agenda kent verschillende invalshoeken of benaderingswijzen. Centraal staat de Cliëntagenda waar alle afspraken en

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Handleiding TimeTell App

Handleiding TimeTell App Handleiding TimeTell App TimeTell versie 8 TIMETELL BV www.timetell.nl Willem de Bijelaan 147 2273 KV Voorburg 070-3114811 info@timetell.nl Helpdesk 070-3114810 helpdesk@timetell.nl Inhoudsopgave 1. Introductie

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD

Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD 2014 Handleiding Office 365 IN EEN NOTENDOP ALLES OVER OFFICE 365 CARLO KONIJN CHI COMPUTERS HEERHUGOWAARD Inhoud Inleiding... 2 Aanmelden bij office 365 via het portaal.... 2 Het portaal en gebruikers:...

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service ESS Module

Handleiding Employee Self Service ESS Module Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Employee Self Service ESS Module Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 14 februari 2014 Referentie: Handleiding_ESS Versie: 1.3

Nadere informatie

Handleiding TimeTell App

Handleiding TimeTell App Handleiding TimeTell App TimeTell versie 8 TIMETELL BV www.timetell.nl Balen van Andelplein 2 2273 KH, Voorburg 070-3114811 info@timetell.nl Helpdesk 070-3114810 helpdesk@timetell.nl Inhoudsopgave 1. Introductie

Nadere informatie

Werkgevershandleiding

Werkgevershandleiding Inhoud Dashboard... 2 Berichten... 2 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 3 Ziek melden... 3 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 3 Verzuimrapportage... 4 Werknemer data... 5 Toevoegen

Nadere informatie

CD Online. quick guide voor de relatie

CD Online. quick guide voor de relatie CD Online quick guide voor de relatie Dashboard Hoofdiconen Actie-icoon Badge Streamregel Stream Streamgroep Figuur 1. Dashboard, stream en andere onderdelen 2 CD Online - quick guide voor de relatie Hoofdstuk

Nadere informatie

RELEASE NOTES TIMETELL 8.0

RELEASE NOTES TIMETELL 8.0 RELEASE NOTES TIMETELL 8.0 Inleiding Deze release notes beschrijven de wijzigingen van versie 8 ten opzichte van versie 7. TimeTell versie 8 bevat een groot aantal nieuwe en/of verbeterde functionaliteiten.

Nadere informatie

Handleiding/werkinstructie personeelsapp

Handleiding/werkinstructie personeelsapp Handleiding/werkinstructie personeelsapp Voor eindgebruikers Aangepaste versie voor Nummereen September 2018 Inhoud Introductie... 3 Inloggen... 4 Agenda... 6 Verlof aanvragen... 9 Diensten accorderen...

Nadere informatie

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie.

Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. Welkom bij Yoobi Yoobi is bedrijfssoftware in de cloud en een totaaloplossing voor relatiebeheer, projectmanagement, urenregistratie, planning en facturatie. De Yoobi webversie is beschikbaar via je browser

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16

Inhoudsopgave. 2014 web2work Pagina 1 van 16 Inhoudsopgave Aanmelden bij Office 365... 2 Office 365 voor het eerste gebruiken... 2 Persoonlijke instellingen Office 365... 3 Wijzigen wachtwoord... 4 Instellen voorkeurstaal... 4 Office Professional

Nadere informatie

Handleiding TimeTell App

Handleiding TimeTell App Handleiding TimeTell App TimeTell versie 8 TIMETELL BV www.timetell.nl Balen van Andelplein 2 2273 KH, Voorburg 070-3114811 info@timetell.nl Helpdesk 070-3114810 helpdesk@timetell.nl Inhoudsopgave 1. Introductie

Nadere informatie

Werkgevershandleiding voor:

Werkgevershandleiding voor: voor: Inhoud Dashboard... 3 Berichten... 3 Ziekmeldingen en verzuimrapportage... 4 Ziek melden... 4 Hersteld melden of wijziging AO percentage (deelherstel)... 4 Medewerkers ziek uit dienst... 5 Medewerkers

Nadere informatie

Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator

Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator UPDATE SALESNAVIGATOR 10 JULI 2015 Een overzicht van de wijzigingen van deze update van de Salesnavigator Wat is er nieuw? Deze update is één van de grootste uit de geschiedenis van de Salesnavigator.

Nadere informatie

Verplichtingen administratie. Brochure - Verplichtingen administratie

Verplichtingen administratie. Brochure - Verplichtingen administratie Brochure - Verplichtingen administratie Ontwikkeld door: Van der Heijde Automatisering B.V. Registratie van verplichtingen van debiteuren en aan crediteuren Uitgebreide structuur voor autorisatie van verschillende

Nadere informatie

Urenregistratie MKB. Handleiding

Urenregistratie MKB. Handleiding Urenregistratie MKB Handleiding Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Easy Template B.V.

Nadere informatie

Nemo5Android. Menu s, knoppen en de werking

Nemo5Android. Menu s, knoppen en de werking Nemo5Android Menu s, knoppen en de werking Auteur PCA Support Datum December 2016 Inhoudsopgave Inleiding: 3 Nemo5Android downloaden en installeren: 3 Nemo5Android starten en inloggen: 4 De zijbalk en

Nadere informatie

Release-notes. Datum: 6-7-2008. Process Client V3.0

Release-notes. Datum: 6-7-2008. Process Client V3.0 Datum: 6-7-2008 Release-notes Process Client V3.0 Bezoekadres Hooge Zijde 30 5626 DC EINDHOVEN Postadres Postbus 7923 5605 SH EINDHOVEN Telefoon 040-2594840 Fax 040-2594849 Internetadres www.rpmcar.com

Nadere informatie

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0

Documentatie Handleiding Hunter-CRM Desktop v1.0 Documentatie Handleiding v1.0 1 Voorwoord Hunter-Desktop is een product van Hunter-CRM. Onze CRM software is gemaakt met het oog op gemak. Deze documentatie bevat een overzicht van de meest gebruikte functionaliteiten

Nadere informatie

Gebruikershandleiding mail en agenda in Outlook Web App

Gebruikershandleiding mail en agenda in Outlook Web App Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen OWA... 3 Mail ontvangen/bekijken... 6 Mail versturen... 9 Afspraak in agenda plaatsen... 12 Agenda s openen... 13 Mail installeren op jouw mobiele apparaat... 14 Inleiding

Nadere informatie

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.

HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE. IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com. Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2. HANDLEIDING IMPACTXRM MOBILE IMPACTXRM NV Zuidleiestraat 12/1b 9880 Aalter 0032 (50)960070 info@impactxrm.com Bijgewerkt 29/07/2015 Versie 1.2.1 INHOUD INHOUD... 1 ALGEMEEN Filosofie... 2 INSTALLATIE...

Nadere informatie

Update PlusPort Academy november 2012

Update PlusPort Academy november 2012 Update PlusPort Academy november 2012 In dit document beschrijven we de verbeteringen die zijn doorgevoerd in de update van 8 november 2012. Inhoud 1. Aanpassingen in de trainingsdefinitie... 3 1.1. Zichtbaarheid

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Verlof 5 4 Verzuim 7 5 Kalender 9 6 Declaraties 11 7 Uitloggen 13 1 Inleiding Met uw managerlogin is het mogelijk

Nadere informatie

VisiBox Online Handleiding Pagina 1

VisiBox Online Handleiding Pagina 1 VisiBox Online Handleiding Pagina 1 Professioneel en betaalbaar VisiBox Online is een professioneel en betaalbaar planning programma! Geschikt voor zowel de kleine alsmede grote organisaties! Het betreft

Nadere informatie

sportadministratie Hoe de kalender/rangschikking opbouwen?

sportadministratie Hoe de kalender/rangschikking opbouwen? sportadministratie Hoe de kalender/rangschikking opbouwen? sportadministratie 2 Inhoud 1 Via de menu SPORTIEF... 3 2 Het overzicht... 4 3 Nieuwe aanwezigheden invullen... 5 3.1 Niet van toepassing... 6

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster. Mobiele versie (smartphone en tablet)

Handleiding mijndienstrooster. Mobiele versie (smartphone en tablet) Handleiding mijndienstrooster Mobiele versie (smartphone en tablet) versie 1.0 mei 2015 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Menu...4 Rooster...6... 6 Rooster... 6 Lijst... 7 Agenda... 8 Zelfroosteren...9

Nadere informatie

e-uur quick guide voor de inlener

e-uur quick guide voor de inlener e-uur quick guide voor de inlener Hoofdstuk 1 Wat is... 1.1 het dashboard? Op het dashboard, de pagina die direct na het inloggen in e-uur verschijnt, ziet u een overzicht van meest gebruikte acties en

Nadere informatie

PROXSYS Spamfilter. Gebruikers Handleiding Quarantine Webinterface. Pagina 1 van 1. Auteur: Marcel van Leur. Datum: 31 oktober 2012. Versie: 2.

PROXSYS Spamfilter. Gebruikers Handleiding Quarantine Webinterface. Pagina 1 van 1. Auteur: Marcel van Leur. Datum: 31 oktober 2012. Versie: 2. 1 PROXSYS Spamfilter Gebruikers Handleiding Quarantine Webinterface Auteur: Marcel van Leur Datum: 31 oktober 2012 Pagina 1 van 1 Versie: 2.0 2 Inhoudsopgave 1 Inleiding. pagina 3 2 Spamfilter rapport......

Nadere informatie

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten In het menu item mijn projecten ziet u alle projecten welke gekoppeld zijn aan de groep waarvoor u bent geautoriseerd en waarbij u opgevoerd bent als

Nadere informatie

Introductie Werken met Office 365

Introductie Werken met Office 365 Introductie Werken met Office 365 Een introductie voor gebruikers Inhoud Inleiding... 4 Aanmelden bij Office 365... 4 Werken met Office 365 Outlook... 5 Werken met Outlook 2007/2010... 5 Werken met de

Nadere informatie

Synchronisatie instellingen smartphone. IOS - Iphone 1. Ga naar instellingen 2. Ga naar e-mail, contacten, agenda s. 3. Ga naar nieuwe gegevens, push

Synchronisatie instellingen smartphone. IOS - Iphone 1. Ga naar instellingen 2. Ga naar e-mail, contacten, agenda s. 3. Ga naar nieuwe gegevens, push Instellingen e-mail Op onderstaande manieren kan de e-mail synchronisatie op uw smartphone worden ingesteld, zodat de e-mails tijdig op uw telefoon worden weergegeven. Hierbij wordt uitgegaan van de meest

Nadere informatie

Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers

Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers Handleiding UBplusOnline t.b.v. werknemers Inleiding UBplusOnline is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Excellerend Kwartaaltip 2015-3

Excellerend Kwartaaltip 2015-3 Draaitabellen III Draaitabel over meerdere tabbladen In de voorgaande twee kwartaaltips heb ik wat mogelijkheden laten zien van een draaitabel die gegevens samenvat vanuit één tabel. Maar wat moet je nu

Nadere informatie

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven:

Navigatiescherm Links in het navigatiescherm worden een aantal opties weergeven: Gebruikershandleiding Vrijedagen.nl Inloggen in Vrijedagen.nl Via e-mail heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen om te kunnen inloggen in Vrijedagen.nl. Door middel van de link in deze e-mail

Nadere informatie

Instellingen Groeps Login & app

Instellingen Groeps Login & app Instellingen Groeps Login & app Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Instellingen in The Nanny Kindplanning... 3 3. Mogelijkheden en keuzes in wijze van planning, registratie en facturatie... 4 3.1 Trajectplanning

Nadere informatie

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010

Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Wijzigingen Release 1.4 oktober 2010 Inleiding Er is met name geïnvesteerd in meer controle voor beheerders, zodat deze MWIB zelf beter kunnen beheren. De mogelijkheid om acties te verwijderen is toegevoegd,

Nadere informatie

Uren invoeren oproepkrachten

Uren invoeren oproepkrachten Algemeen Indien u gebruik maakt van de Apployed Salaris Service en u heeft uurloners cq. oproepkrachten in dienst dan moet periodiek het aantal gewerkte uren en dagen worden aangeleverd voor de salarisadministratie.

Nadere informatie

DigiSuite. DigiRent Matthieu Hendriks. DigiRent PRAGMATISCH PROJECT MANAGEMENT. Sales Serena Frijters

DigiSuite. DigiRent Matthieu Hendriks.  DigiRent PRAGMATISCH PROJECT MANAGEMENT. Sales Serena Frijters DigiSuite Matthieu Hendriks 1 Agenda 1. Introductie 2. DigiSuite a) Intro DigiProject b) Intro DigiFolio 3. Hoe werkt het a) Schermopbouw b) Functies c) 4. Demo 5. Releases / toekomst 6. Afsluiting Visie

Nadere informatie

Handleiding online urenregistratie voor werknemers

Handleiding online urenregistratie voor werknemers Handleiding online urenregistratie voor werknemers Versie: 1.7 Versiedatum: 01-03-2015 Inleiding Het online urenportaal van Worktrans is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd,

Nadere informatie

Handleiding mijndienstrooster MDr Beheerder. Voor beheerders en roostercoördinatoren

Handleiding mijndienstrooster MDr Beheerder. Voor beheerders en roostercoördinatoren Handleiding mijndienstrooster MDr Beheerder Voor beheerders en roostercoördinatoren versie 1.1 Januari 2018 Inhoudsopgave Inleiding...3 Aanmelden...3 Wachtwoord wijzigen...3 Taal wijzigen...4 Rollen...5

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

Handleiding urenregistratie-portaal

Handleiding urenregistratie-portaal Handleiding urenregistratie-portaal Datum: 01-03-2015 Inleiding Posd urenregistratieportaal is een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend

Nadere informatie

Roadmap. RIE Manager

Roadmap. RIE Manager Roadmap RIE Manager Look & Feel Rapportage/ Documentatie Uploaden Documenten Major Release 3 Lokaal beheer Major Release 2 Regie in eigen hand Submodules Major Release 1 Introductie In deze roadmap geeft

Nadere informatie

Handleiding voor MS Office 365 online OSG Piter Jelles

Handleiding voor MS Office 365 online OSG Piter Jelles Handleiding voor MS Office 365 online OSG Piter Jelles S e r v i c e b u r e a u O S G P I t e r J e l l e s L e e u w a r d e n 2 0 1 5 Handleiding voor MS Office 365 online OSG Piter Jelles OSG Piter

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

SAN v3. Update document 2010. uitgebracht door OCEN

SAN v3. Update document 2010. uitgebracht door OCEN SAN v3 Update document 2010 uitgebracht door OCEN Inhoudsopgave. Inleiding...3 1 Navigatie...4 1.1 Navigatie: het menu...4 1.2 Navigatie: dashboard...4 1.3 Navigatie: kruimelpad...4 1.4 Navigatie: iconen

Nadere informatie

Inhoud. Inhoud Opbouwen verlofrechten bij

Inhoud. Inhoud Opbouwen verlofrechten bij Handleiding verlofmodule Inhoud In deze handleiding wordt ingegaan op de werking van de verlofmodule van het loonloket. Mochten er naar aanleiding van deze handleiding vragen zijn dan kunt u natuurlijk

Nadere informatie

Specifiek voor ouders

Specifiek voor ouders Specifiek voor ouders Ouders hebben een apart account om de gegevens van de kinderen te bekijken. De schermen met bijbehorende functionaliteiten zijn, op een paar zaken na, hetzelfde als bij leerling.

Nadere informatie

Release datum: 11 juni 2012

Release datum: 11 juni 2012 Highlights 1 HSExpert versie 5.2 Begin juni is versie 5.2 van HSExpert gereleased. In versie 5.2 zijn vooral wijzigingen op het RiAxion (Arbo) dossier doorgevoerd. Daarnaast zijn er wat kleinere wijzigingen

Nadere informatie

Handleiding Online urenregistratie

Handleiding Online urenregistratie Handleiding Online urenregistratie Inleiding Payrollplaats heeft een website waarmee via het internet uren kunnen worden geadministreerd, documenten kunnen worden ondertekend en loonstroken beschikbaar

Nadere informatie

Takenbeheerapplicatie voor evenementen

Takenbeheerapplicatie voor evenementen Takenbeheerapplicatie voor evenementen Takenbeheer is een web-applicatie waarbij vrijwilligers taken kunnen selecteren die voor het kunnen uitvoeren van een evenement nodig zijn. De vrijwilligers hebben

Nadere informatie

SportCTM 2.0 Sporter

SportCTM 2.0 Sporter SportCTM 2.0 Sporter APP Inloggen Dotcomsport heeft ter ondersteuning van de dagelijkse praktijk ook een APP ontwikkeld, om data invoer te vereenvoudigen. Deze APP ondersteunt de onderdelen; Agenda (invoer

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

Documentatie Installatie Instructie. Microsoft Outlook: RPC over HTTPS. De Dierenbescherming

Documentatie Installatie Instructie. Microsoft Outlook: RPC over HTTPS. De Dierenbescherming Documentatie Installatie Instructie Microsoft Outlook: RPC over HTTPS De Dierenbescherming Auteur: Michel Koelewijn ICT Servicedesk Dierenbescherming Scheveningseweg 58 Postbus 85980, 2508 CR Den Haag

Nadere informatie

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat:

Kennis na het volgen van de training. Na het volgen van deze training bent u in staat: Training Trainingscode Duur Gepubliceerd Taal Type Leermethode Kosten SF2015V8 4 dagen 02/02/2015 Nederlands & Engels Developer, basis Invidueel & klassikaal Op aanvraag Deze training richt zich op het

Nadere informatie

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online

Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Handleiding medewerkerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 4 3 Loonstroken inzien 5 4 Verlof 6 5 Verlofoverzicht afdeling / bedrijf 8 6 Verjaardagen 9 7 Declaraties en mutaties

Nadere informatie

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch?

Inleiding. Wil je hier meer over weten klik dan op de onderstaande link voor het introductie filmpje. http://www.youtube.com/watch? Inhoud Inleiding... 1 Aanmelden bij Office 365... 2 Werken met Office 365 Outlook... 2 Agenda delen... 2 Gedeelde agenda inzien... 2 Gedeelde postbus inzien... 2 Een handtekening instellen... 3 Conversatieweergave

Nadere informatie

Handleiding Employee Self Service ESS Module

Handleiding Employee Self Service ESS Module Software Consultancy Projectmanagement Training Handleiding Employee Self Service ESS Module Uitgebracht door: Planbition B.V. Datum van uitgifte: 14 februari 2014 Referentie: Handleiding_ESS Consolid.

Nadere informatie

Release Scan Sys 6.1. DBS Financieel

Release Scan Sys 6.1. DBS Financieel Release Scan Sys 6.1 DBS Financieel VCD Automotive Bediening Scan Sys tbv DBS Financieel Documentversie: 2.0 Datum: 4 juli 2016 VCD Automotive Scan Sys Release ImageCapture 6.1 1 INHOUDSOPGAVE 1. De release

Nadere informatie

Contents Documentatie Arbitrage... 1 Het menu... 2 Bulk Email... 3 Planning... 3 Cursisten... 7 Scheidsrechters... 7 Teams... 13 Planning teams...

Contents Documentatie Arbitrage... 1 Het menu... 2 Bulk Email... 3 Planning... 3 Cursisten... 7 Scheidsrechters... 7 Teams... 13 Planning teams... Documentatie Arbitrage Deze handleiding geeft houvast voor het gebruik van LISA ter ondersteuning van de arbitrage/scheidsrechterscommissie. In LISA is de autorisatie arbitrage nodig om gebruik te kunnen

Nadere informatie

Met deze Nieuwsbrief loket.nl informeren wij u over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen.

Met deze Nieuwsbrief loket.nl informeren wij u over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Nieuwsbrief 11 mei 2014 Met deze Nieuwsbrief loket.nl informeren wij u over een aantal wijzigingen en belangrijke onderwerpen. Deze nieuwsbrief is exclusief voor providers van loket.nl Inhoud 1 Diverse

Nadere informatie

Handleiding Medewerker Versie 3.0

Handleiding Medewerker Versie 3.0 Handleiding Medewerker Versie 3.0 0 Laatst bijgewerkt op: 21 mei 2013 Inhoud 1 Starten met Online-Planning... 2 1.1 De eerste keer inloggen... 2 1.2 De Online-Planning navigatie... 4 2 Uw persoonlijke

Nadere informatie

Het werken met het nieuwe netwerk zal even wennen zijn, het grootste deel van de programma s waarmee je werkt blijven echter hetzelfde.

Het werken met het nieuwe netwerk zal even wennen zijn, het grootste deel van de programma s waarmee je werkt blijven echter hetzelfde. Introductie De Gemiva-SVG Groep krijgt een nieuw netwerk. Het doel van het nieuwe netwerk is een hogere beschikbaarheid te behalen en mee te kunnen groeien met nieuwe ontwikkelingen. Over dat laatste informeren

Nadere informatie

Mijn Nedflex Handleiding ondernemer

Mijn Nedflex Handleiding ondernemer Zuid-Limburg Mijn Nedflex Handleiding ondernemer www.nedflex.nl Mijn Nedflex Dashboard Logt u in op Mijn Nedflex, dan opent het dashboard automatisch. Op het dashboard ziet u een overzicht van de meest

Nadere informatie

Releasenotes LCMS 2019v1

Releasenotes LCMS 2019v1 Release notes LCMS 2019v1 Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Titel: Releasenotes LCMS 2019v1 Datum: 11 maart 2019 Status: Definitief Versie: 1.01 Auteurs: Raymond Schram [IFV] Projectleider: Review:

Nadere informatie

Gebruik Self-service applicatie

Gebruik Self-service applicatie Gebruik Self-service applicatie Algemene informatie Met de applicatie Self-service heeft u de mogelijkheid om zelf diverse beheertaken uit te voeren voor uw relatie. Aan de hand van o.a. de hoeveelheid

Nadere informatie

Supportdesk Pro Basis Instructie

Supportdesk Pro Basis Instructie Supportdesk Pro Basis Instructie Inhoudsopgave 1 Supportdesk Pro 2 1 Inleiding 2 2 Werkwijze 2 2 Zaken 3 2.1 Introductie 3 2.2 Zaken beheren 3 2.3 Handmatig invoeren zaken basis 4 2.4 Verwerken zaken 4

Nadere informatie

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten)

Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Handleiding Aysist 7 Medewerkerportaal (voor medewerkers met onregelmatige diensten) Inhoudsopgave 1 INLEIDING 3 2 INLOGGEN MEDEWERKERPORTAAL 4 2.1 Inloggen in Aysist medewerkerportaal 4 2.2 1 e keer inloggen

Nadere informatie

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5

HANDLEIDING TRACK & 1. Track & Trace e-mails bewerken 2. 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 HANDLEIDING TRACK & INHOUDSOPGAVE Trigger Based Track & Trace e-mails 1. Track & Trace e-mails bewerken 2 1.1 Algemeen 3 1.2 E-mails 3 1.3 E-mails bewerken 4 1.4 Triggers 4 1.5 Beschikbare Tags 5 2. Track

Nadere informatie

Functionaliteitsoverzicht

Functionaliteitsoverzicht Functionaliteitsoverzicht OFFERTES module functionaliteit Maak uw offertes aan. In Watch kunt u alle benodigde projectinformatie al vanaf het begin registreren, in de Offertemodule. Zo heeft u een compleet

Nadere informatie

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform

Handleiding dashboard. 3WA SaaS platform Handleiding dashboard 3WA SaaS platform 151021 versie 1.0.2 Inhoud Inloggen... 3 Menu... 4 Algemeen... 5 Beginscherm... 5 Toevoegen widget aan dashboard... 5 Overige functionaliteiten bij widgets... 8

Nadere informatie

Advies - Algemeen concept_software

Advies - Algemeen concept_software Met de invoering van de WFT is het advies van met name complexe producten niet meer hetzelfde. Aan de ene kant stelt de WFT dat het noodzakelijk is dat de adviseur een klantprofiel opstelt. Maar aan de

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.3 Release 19-04-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

Handleiding Speciaal voor vraagouders

Handleiding Speciaal voor vraagouders Handleiding Speciaal voor vraagouders Let op: Zie je dit balkje in deze handleiding? Dan hebben wij een tip voor je. Ohw. Wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je deze resetten door in het inlogscherm

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Agenda. Hoofdstuk 2 Lesdashboard. Index. 2.1 Algemeen. 2.2 Huiswerk. 2.3 Aantekening. 2.4 Aanwezigheid. 2.5 Opdracht. 2.

Hoofdstuk 1 Agenda. Hoofdstuk 2 Lesdashboard. Index. 2.1 Algemeen. 2.2 Huiswerk. 2.3 Aantekening. 2.4 Aanwezigheid. 2.5 Opdracht. 2. Hoofdstuk 1 Agenda Hoofdstuk 2 3 9 2.1 Algemeen 10 2.2 Huiswerk 10 2.3 Aantekening 14 2.4 Aanwezigheid 14 2.5 Opdracht 17 2.6 Studiewijzer 17 2.7 Historie 18 2.8 Opgaven 18 Index 19 Hoofdstuk I Agenda

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

INHOUD. Cockpit. Aanpassingen in persoonsgegevens. Vrij defineerbaar rapport. Zoeken en werknemerweergave. Import & Export functionaliteiten

INHOUD. Cockpit. Aanpassingen in persoonsgegevens. Vrij defineerbaar rapport. Zoeken en werknemerweergave. Import & Export functionaliteiten Wat is nieuw HR! Cockpit Aanpassingen in persoonsgegevens Vrij defineerbaar rapport INHOUD Zoeken en werknemerweergave Import & Export functionaliteiten Opleidingen Verzuim ToDo Workflow Plus Voorbeeld

Nadere informatie

Inhoudsopgave... 2. Introductie... 3. Magister voor leerlingen en ouders... 4. Inloggen... 4. Vandaagscherm... 5. Mijn gegevens... 6. Agenda...

Inhoudsopgave... 2. Introductie... 3. Magister voor leerlingen en ouders... 4. Inloggen... 4. Vandaagscherm... 5. Mijn gegevens... 6. Agenda... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Magister voor leerlingen en ouders... 4 Inloggen... 4 Vandaagscherm... 5 Mijn gegevens... 6 Agenda... 7 Aanwezigheid... 8 Cijferoverzicht... 9 Berichten...

Nadere informatie