Hertogstraat 23, Tilburg. Parel onder de jaren '30 woningen. Zonnige patiotuin. Karakteristieke elementen. Jas ophangen en wonen!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hertogstraat 23, Tilburg. Parel onder de jaren '30 woningen. Zonnige patiotuin. Karakteristieke elementen. Jas ophangen en wonen!"

Transcriptie

1 Hertogstraat 23, Tilburg Parel onder de jaren '30 woningen Zonnige patiotuin Karakteristieke elementen Jas ophangen en wonen!

2 Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding: Perceeloppervlakte: Woonoppervlakte: Inhoud: Aantal kamers: tussenwoning 1939 in overleg 112 m² 115 m² 390 m³ 4 Behoud van karakteristieke elementen zoals: glas-in-lood ramen, paneeldeuren en erkers. Openslaande tuindeuren naar onderhoudsvrije patiotuin. Twee grote erkers aan de voorzijde van de woning. Veel parkeermogelijkheden in de brede straat. Moderne keuken en bijkeuken. Zeer gunstige ligging.

3 Sfeer en warmte Vanaf het moment dat u binnenkomt via de vestibule, maakt u kennis met de huiselijke en warme sfeer die deze woning uitstraalt. De glas-in-lood raampartijen, de paneeldeuren en de erker ademen nostalgie uit en geven u een echt thuisgevoel. Via openslaande tuindeuren bereikt u de patiotuin waar u kunt genieten van zowel de middag- als avondzon.

4 Veel lichtinval Via openslaande tuindeuren bereikt u de patiotuin waar u kunt genieten van zowel de middag- als avondzon.

5 Comfortabele keuken De semi-open keuken bestaat uit een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur zoals: een vaatwasser, 4-pits gaskookplaat met wokbrander, spoelbak, koelkast en rvs afzuigkap. Grenzend aan de keuken treft u de betegelde bijkeuken met aansluitingen voor de wasapparatuur, toiletruimte en een toegangsdeur naar de tuin.

6 Slaapkamer met erker De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers, de badkamer en een ruime inbouwkast. De moderne badkamer is opgedeeld uit een douche voorzien van glaswanden, toilet en vaste wastafel. Het plat dak is toegankelijk vanuit de badkamer.

7 Moderne badkamer De moderne badkamer is opgedeeld uit een douche voorzien van glaswanden, toilet en vaste wastafel. Het plat dak is toegankelijk vanuit de badkamer. De patiotuin is onderhoudsvrij, heeft zowel de middag- als avondzon en is voorzien van een stenen berging en achterom met eigen ingang.

8 Begane grond

9 1e verdieping

10 2e verdieping

11 Uitnodiging De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen. Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen van u een reactie te mogen ontvangen, zodat wij de verkoper over uw bevindingen en beleving kunnen informeren. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 4 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Voor meer informatie over deze woning of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging van de woning neemt u contact op met ons kantoor: of tilburg@lommersmakelaars.nl Met vriendelijke groet, Remco Olden Lommers Makelaars

12 Over ons Graag willen wij ons voorstellen: Wij zijn een actief en persoonlijk kantoor met twee vestigingen. Niet alleen in Waalwijk, maar ook aan de Hart van Brabantlaan 14 in Tilburg kunt u ons vinden. Stel: u gaat verhuizen en u heeft besloten uw huis te gaan verkopen. Dan zijn daarbij twee zaken voor u van groot belang: de prijs die u voor uw woning denkt te kunnen krijgen èn de termijn waarbinnen de koop rond kan zijn. Zult u erin slagen om binnen de geplande periode een koper te vinden die de gewenste prijs wil betalen? Aan beide aspecten doet u natuurlijk liever geen concessies, maar hoe krijgt u die twee in balans? De woningmarkt is een complex vakgebied. Deskundigheid is daarom onmisbaar bij de verkoop van een woning. Tenslotte gaat het om veel geld. Het ligt dan ook voor de hand om u uitvoerig en professioneel te laten adviseren. Lommers Makelaars beheerst dit vak tot in de puntjes. Ons kantoor maakt deel uit van de Lommers Makelaarsorganisatie met 12 kantoren in de regio. Wij maken optimaal gebruik van dit netwerk en de onderscheidende verkooptools om uw woning te verkopen. Op laten wij u graag zien wat wij bedoelen met de term de makelaar die méér in huis heeft! Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het onderzoeken van de mogelijkheden van teruggaaf van energiebelasting van voornamelijk recreatieparken. Het uitzoeken van de mogelijkheid voor een teruggaaf energiebelasting is vrij complex en niet transparant. Zo is deze afhankelijk van onder andere het aantal WOZ-objecten, het verbruik van deze eenheden en uiteraard de energiebelasting die reeds verrekend is/ wordt op de huidige energienota s. Samen met een gerenommeerd belastingadviseur heeft Remco Olden Lommers Makelaars al voor diverse recreatieparken met succes teruggaaf gerealiseerd. Wilt u meer weten over de werkwijze van Lommers Makelaars? En wilt u weten hoeveel uw huis waard is binnen de huidige woningmarkt? Met onze vakkennis en persoonlijke aanpak adviseren wij u graag bij het waarderen van uw woning. U kunt bij ons een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning aanvragen.

13 Hertogstraat 23 Tilburg De woning is gelegen in een breed opgezette woonstraat met enkel prachtige jaren 30 woningen in een kindvriendelijke woonwijk. Het bruisende centrum van Tilburg met zijn aangename dynamiek ligt op slechts een paar minuten fietsen. Om de hoek begeeft u zich in een omvangrijk gebied, grenzend aan het centrum van Tilburg, het kloppend hart de Piushaven. Met haar veelzijdigheid aan goede restaurants, diverse winkels en verrassende evenementen, woont u in deze straat op steenworp afstand van dit alles. Voorzieningen zoals supermarkten en een basisschool in de straat zijn ook op loopafstand bereikbaar. Via de ringbanen bent u tot slot in enkele minuten op de verschillende uitvalswegen richting Eindhoven, Den Bosch en Breda. Verkoper vertelt... Tijdens mijn huizenjacht 13 jaar geleden zei iemand tegen me 'je voelt het gewoon als je je droomhuis binnen loopt'. En ik moet bekennen dat ik al verkocht was toen de voordeur open ging. Niet omdat ik mijn huis nu wil verkopen, maar ik had dat gevoel destijds echt. Het voelde meteen als thuis. Een ruime woning, de combinatie van oude elementen maar wel met modern gemak, een kleine tuin, eigen achterom en...het voelde gewoon goed. Zodra het kon, gingen de tuindeuren open - een beetje van buiten naar binnen halen of genieten van de zon achter in de stadstuin. En in de winter knus op de bank in de voorkamer. Qua omgeving was het voor mij ideaal: te voet of op de fiets naar de markt op het koningsplein of boodschappen doen in de supermarkt, goede bakker in de straat, leuke buren, met de auto zo op de snelweg en altijd een parkeerplek voor de deur. Een gezellige buurt waar genoeg te zien en te doen is, die ik toch altijd als rustig heb ervaren, maar wel met allerlei activiteiten om de hoek (Piushaven, stadscentrum en Leypark). Wel de lusten, maar niet de lasten van wonen in het centrum van de stad. En als je van hardlopen of fietsen houdt, ben je binnen 10 minuten de stad uit richting Beekse Bergen of Moerenburg. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik met een grote glimlach op mijn gezicht aan mijn eerste eigen huis zal denken (en als ik het mee zou kunnen nemen in mijn rugzak zou ik het doen).

14 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Ter overname Overige zaken divers meubilair Badkamer accessoires handdoek haken vloerverwarming toiletrol houder Toilet accessoires toiletrol houder lamp handdoek haken Losse kasten legplanken 2 stoelen in keuken tafel in keuken Verlichting inbouwverlichting Keukenaccessoires glazen plankjes condensdroger wasmachine Keukenapparatuur gasfornuis vriezer koelkast oven/magnetron combi vaatwasser Warmwatervoorziening CV met toebehoren Thermostaat Vloerdecoratie Plavuizen Parketvloer/laminaat Vloerbedekking Raamdecoratie Gordijnrails Rolgordijnen Gordijnen/vitrages Woning Vlaggenmast (Voordeur)bel Rookmelders Brievenbus

15 Lijst van zaken Blijft achter Gaat mee Ter overname Tuin overige tuinset (tafel met 4 stoelen) 2 plantenbakken met hortensia Tuin Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Algemeen Wastafels met accessoires Keukenblok met bovenkasten Luxaflex

16 Hart van Brabantlaan JL Tilburg Telefoon:

Prachtige hoekligging

Prachtige hoekligging Dr. Ringersstraat 59, Waalwijk Kindvriendelijke en rustige buurt Prachtige hoekligging Voldoende parkeergelegenheid in de straat Voorzien van een royale woonkamer Kenmerken Bijzonderheden Soort woning:

Nadere informatie

Uitgebouwde woonkamer

Uitgebouwde woonkamer Hoekeinde 5, Waalwijk Karakteristieke eigenschappen Uitgebouwde woonkamer Dakkapel over de volledige breedte Moderne keuken en badkamer Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Garage met carport en royale oprit

Garage met carport en royale oprit Burgemeester Smeelelaan 59, Waalwijk Royale vrijstaande villa Verrassend ruim en speels ingedeeld Prachtig aangelegde tuin rondom Garage met carport en royale oprit Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding:

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

Christiaan van der Takstraat JD Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Christiaan van der Takstraat JD Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Christiaan van der Takstraat 101 2662 JD Bergschenhoek Vraagprijs 350.000,- k.k. DB Makelaars Moderne 5 kamer gezinswoning in de zeer gewilde, kindvriendelijke wijk Parkzoom met eigen parkeerplaats en

Nadere informatie

Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs ,- k.k.

Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs ,- k.k. Havenstraat 73, 2652 BS Berkel en Rodenrijs 300.000, k.k. Deze fraaie en lichte tussenwoning met veel raampartijen is gelegen in een rustige straat in de geliefde wijk Meerpolder. De woning beschikt over

Nadere informatie

Moerasvaren 53, 2661 PX Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Moerasvaren 53, 2661 PX Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Moerasvaren 53, 2661 PX Bergschenhoek Vraagprijs 444.000,- k.k. DB Makelaars Sfeervol en nabij het centrum van Bergschenhoek wonen met een eigen oprit en garage? Dit kan vanaf nu in deze prachtige, levensloopbestendige

Nadere informatie

Noorderhavenkade 17 b, 3039 RD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Noorderhavenkade 17 b, 3039 RD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Noorderhavenkade 17 b, 3039 RD Rotterdam Vraagprijs 167.500,- k.k. De ideale starterswoning... in Rotterdam-Blijdorp. Leuk 3 kamer hoek! appartement op de 1e verdieping met balkon. Op loopafstand van diverse

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

Frans Halslaan 25, 3141 XE Maassluis Vraagprijs ,- k.k.

Frans Halslaan 25, 3141 XE Maassluis Vraagprijs ,- k.k. Frans Halslaan 25, 3141 XE Maassluis Vraagprijs 109.500, k.k. DB Makelaars Deze leuke starterswoning is nu te koop! Op de begane grond gelegen 2 kamerappartement met naastgelegen berging en gelegen in

Nadere informatie

Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Berkelsezoom 36, 2652 AL Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 350.000,- k.k. Ruimte, moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, zonnig terras met fraai uitzicht over de Berkelse Plas en 2 parkeerplaatsen op

Nadere informatie

Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Valkenhof 49, 2651 WJ Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 275.000,- k.k. DB Makelaars Op zoek naar een HOEKwoning in de aantrekkelijke en kindvriendelijke Vogelwijk van Berkel en Rodenrijs. Wij bieden deze

Nadere informatie

Vierlinghweg 5, 2661 TL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Vierlinghweg 5, 2661 TL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Vierlinghweg 5, 2661 TL Bergschenhoek Vraagprijs 250.000,- k.k. DB Makelaars Leuke en goed onderhouden maisonnette met een ruim en zonnig terras, aan de voor- en achterzijde een vrij uitzicht. De woning

Nadere informatie

Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs ,- k.k.

Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs ,- k.k. Berkelsezoom 32, 2652 AL Berkel en Rodenrijs 350.000,- k.k. Ruimte, moderne keuken en badkamer, 4 slaapkamers, een zonnig terras met fraai uitzicht over de Berkelse Plas en 2 parkeerplaatsen op eigen terrein,

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 90 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Johannes Bosboomstraat 4 Almelo

Woonoppervlakte ca. 90 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Johannes Bosboomstraat 4 Almelo Woonoppervlakte ca. 90 m 2 Vraagprijs 139.500, kosten koper TE KOOP Johannes Bosboomstraat 4 Almelo ALGEMEEN Op een leuke locatie en in een rustige woonstraat gelegen UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET BERGING.

Nadere informatie

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Mondriaanstraat 1, 2661 SL Bergschenhoek Vraagprijs 450.000,- k.k. Ruime, ruimte en nog eens ruimte! Zo kunnen wij het beste dit royale herenhuis met garage aan de rand van de Oosteindsche Acker beschrijven.

Nadere informatie

Zonnebloemstraat 39 c, 3051 SR Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Zonnebloemstraat 39 c, 3051 SR Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Zonnebloemstraat 39 c, 3051 SR Rotterdam Vraagprijs 250.000,- k.k. Zeer aantrekkelijke dubbele bovenwoning met groot dakterras! Sfeervol en goed onderhouden 5 kamer appartement op de 2e en 3e verdieping

Nadere informatie

Hoogwaardige afwerking

Hoogwaardige afwerking Eikenlaan 31, Sprang-Capelle 7 riante slaapkamers Hoogwaardige afwerking Royale garage met bijkeuken Prachtig aangelegde tuin op het zuiden Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding:

Nadere informatie

Ganzerikplein 3 C, 3053 EA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Ganzerikplein 3 C, 3053 EA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Ganzerikplein 3 C, 3053 EA Rotterdam Vraagprijs 169.500,- k.k. Een zeer goed onderhouden 3 kamer appartement gelegen op de 2e en 3e woonlaag in SCHIEBROEK. Het complex is centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Ganzerikplein 4 c, 3053 EA Rotterdam ,- k.k.

Ganzerikplein 4 c, 3053 EA Rotterdam ,- k.k. Ganzerikplein 4 c, 3053 EA Rotterdam 159.000,- k.k. Een zeer goed onderhouden 2 (voorheen 3) kamer appartement gelegen op de 2e en 3e woonlaag in SCHIEBROEK. Het complex is centraal gelegen ten opzichte

Nadere informatie

Havenstraat 45, 2652 BR Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Havenstraat 45, 2652 BR Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Havenstraat 45, 2652 BR Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 300.000,- k.k. Moderne en fantastisch afgewerkte tussenwoning in de leuke en ruim opgezette wijk Meerpolder. Deze TURNKEY woning heeft een luxe en

Nadere informatie

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Evenaar DA Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Evenaar 142 3067 DA Rotterdam Vraagprijs 239.500, k.k. DB Makelaars Omschrijving In de kindvriendelijke wijk Oosterflank vindt u deze goed onderhouden 5 kamer eengezinswoning gelegen op 117m2 afgekochte

Nadere informatie

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon) Hooghuis 27, Mierlo Vraagprijs 175.000,- k.k. Maisonette op de eerste en tweede verdieping van zeer kleinschalig en jong complex. Op rustige locatie in woonwijk gelegen nabij bosrand en natuur. De woning

Nadere informatie

Pastoor Canniuslaan 10, 2661 HW Bergschenhoek ,- k.k.

Pastoor Canniuslaan 10, 2661 HW Bergschenhoek ,- k.k. Pastoor Canniuslaan 10, 2661 HW Bergschenhoek 269.500,- k.k. DB Makelaars Op zoek naar een betaalbare eengezinswoning, gelegen op een ruim perceel van ca. 149m2 met 5 SLAAPKAMERS, gelegen in een KINDVRIENDELIJKE

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

Peppelweg 62 d, 3053 GM Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Peppelweg 62 d, 3053 GM Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Peppelweg 62 d, 3053 GM Rotterdam Vraagprijs 159.500,- k.k. Dit schitterende lichte en keurig onderhouden 3-kamerappartement is gesitueerd in de gezellige winkelstraat in Schiebroek. Het appartement is

Nadere informatie

De Gouwe 1, 2642 KH Pijnacker ,- k.k.

De Gouwe 1, 2642 KH Pijnacker ,- k.k. De Gouwe 1, 2642 KH Pijnacker 450.000,- k.k. Zeer ruime, speelse en lichte hoekwoning van ca. 157 m2 met tuingerichte woonkamer, 4, met mogelijkheid tot 5 slaapkamers, moderne keuken aan de voorzijde met

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 107 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Beo 38 Almelo

Woonoppervlakte ca. 107 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Beo 38 Almelo Woonoppervlakte ca. 107 m 2 Vraagprijs 165.000, kosten koper TE KOOP De Beo 38 Almelo ALGEMEEN Op een kindvriendelijke locatie in de woonwijk Windmolenbroek gelegen RUIME TUSSENWONING MET 4 SLAAPKAMERS.

Nadere informatie

de Kroeskarper 48, 2661 KL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

de Kroeskarper 48, 2661 KL Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. de Kroeskarper 48, 2661 KL Bergschenhoek Vraagprijs 515.000,- k.k. DB Makelaars Vrijstaand wonen nabij de dorpskern van Bergschenhoek? Dat is vanaf nu mogelijk! Wij bieden deze vrijstaande villa aan met

Nadere informatie

Slauerhoffstraat 1 b, 3202 VT Spijkenisse Vraagprijs ,- k.k.

Slauerhoffstraat 1 b, 3202 VT Spijkenisse Vraagprijs ,- k.k. Slauerhoffstraat 1 b, 3202 VT Spijkenisse Vraagprijs 122.500,- k.k. DB Makelaars Aan de noordzijde van Spijkenisse gelegen leuk drie kamer appartement op de derde woonlaag met een balkon en een eigen berging

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Laarderweg 94, Weert.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Laarderweg 94, Weert. TE KOOP Laarderweg 94, Weert -KLUSSERS OPGELET!! -HALFVRIJSTAANDE WONING MET MOGELIJKHEDEN -GELEGEN IN DE WOONWIJK LAAR VAN DE GEMEENTE WEERT -3 SLAAPKAMERS OP DE VERDIEPING -TUIN AAN DE ACHTERZIJDE -DE

Nadere informatie

Futendreef ER Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Futendreef ER Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Futendreef 16 2665 ER Bleiswijk Vraagprijs 279.500,- k.k. DB Makelaars Omschrijving Wij bieden deze leuke en ruime 6 kamer eengezinswoning aan met garage aan en gelegen in de Vogelbuurt. De woning ligt

Nadere informatie

Westpolderplein 24, 2652 KV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Westpolderplein 24, 2652 KV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Westpolderplein 24, 2652 KV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 350.000,- k.k. DB Makelaars Een prachtig 3 kamer appartement in één van de meest aantrekkelijke woonwijken van Berkel en Rodenrijs, de Gouden

Nadere informatie

Adrianalaan 9. Vraagprijs k.k.

Adrianalaan 9. Vraagprijs k.k. Adrianalaan 9 Vraagprijs 535.000 k.k. Omschrijving Adrianalaan 9 Prachtig, met vrij uitzicht in Rotterdam Schiebroek: ruim - geheel onderkelderd - herenhuis met diepe en zonnige achtertuin. Met veel comfortabele

Nadere informatie

Pegasusweg 118 C, 3067 KX Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Pegasusweg 118 C, 3067 KX Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Pegasusweg 118 C, 3067 KX Rotterdam Vraagprijs 295.000,- k.k. DB Makelaars Modern appartement met fenomenaal uitzicht vanaf de 22ste verdieping. De ruime woning beschikt over drie slaapkamers een balkon,

Nadere informatie

Tarantostraat 19, 5632 RD Eindhoven

Tarantostraat 19, 5632 RD Eindhoven Tarantostraat 19, 5632 RD Eindhoven Vraagprijs 219.000,00 kosten koper Investimuswoningmakelaars Omschrijving TARANTOSTRAAT 19 TE EINDHOVEN Een goed onderhouden woning met berging. De woning is gelegen

Nadere informatie

Zwaluwplein 19, 2661 BT Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Zwaluwplein 19, 2661 BT Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Zwaluwplein 19, 2661 BT Bergschenhoek Vraagprijs 300.000, k.k. In alle privacy, heerlijk gelijkvloers wonen in een prachtige groene omgeving! Deze op een ruim perceel (316m²) gelegen 3 kamer bungalow met

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 320 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nieuwstraat 135 Almelo

Woonoppervlakte ca. 320 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Nieuwstraat 135 Almelo Woonoppervlakte ca. 320 m 2 Vraagprijs 180.000, kosten koper TE KOOP Nieuwstraat 135 Almelo ALGEMEEN Royaal woon/winkelpand op een prima locatie nabij het centrum van Almelo gelegen. Het geheel is opgedeeld

Nadere informatie

Runstraat 39, 5622 AX Eindhoven

Runstraat 39, 5622 AX Eindhoven Runstraat 39, 5622 AX Eindhoven Vraagprijs 232.500,00 kosten koper Investimuswoningmakelaars Omschrijving RUNSTRAAT 39 TE EINDHOVEN Gelegen in het hart van Woensel, een Twee ondereenkap, jaren dertig woning

Nadere informatie

Planciusdreef 1, 2661 RJ Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Planciusdreef 1, 2661 RJ Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Planciusdreef 1, 2661 RJ Bergschenhoek Vraagprijs 539.000,- k.k. Sfeervolle 2-onder-1-kap woning met garage, in de woonwijk de Oosteindsche Acker. De woning is o.a. voorzien van tuingerichte woonkeuken,

Nadere informatie

Zoomwijcklaan 76, 3263 NE Oud-Beijerland

Zoomwijcklaan 76, 3263 NE Oud-Beijerland Zoomwijcklaan 76, 3263 NE OudBeijerland Vraagprijs 205.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Zoomwijcklaan 76, 3263 NE OudBeijerland

Nadere informatie

HOLLANDS HOENLAAN 15 BARNEVELD

HOLLANDS HOENLAAN 15 BARNEVELD HOLLANDS HOENLAAN 15 BARNEVELD Op een prachtige ligging aan de rand van woonwijk Veller staat deze karakteristieke, ruime middenwoning met vrijstaande stenen berging. Deze middenwoning beschikt over drie

Nadere informatie

Havenstraat 49, 2652 BR Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Havenstraat 49, 2652 BR Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Havenstraat 49, 2652 BR Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 300.000,- k.k. DB Makelaars Moderne en fantastisch afgewerkte INSTAPKLARE tussenwoning in de wijk Meerpolder. Deze woning heeft een super MODERNE

Nadere informatie

Elektroweg 144, 3051 ND Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Elektroweg 144, 3051 ND Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Elektroweg 144, 3051 ND Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Gelegen in de gewilde wijk het Kleiwegkwartier, deeluitmakende van een modern in 1997 gebouwd appartementencomplex, goed onderhouden 2-kamer

Nadere informatie

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam 169.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Koweitstraat 20, 3193 EG Hoogvliet Rotterdam

Nadere informatie

Johan Frisopark 83 Best

Johan Frisopark 83 Best Johan Frisopark 83 Best Vraagprijs 219.000,= k.k. Een keurige tussenwoning met een aangebouwde berging aan de voorzijde en een praktische berg- /werkruimte aan de achterzijde. De woning is gelegen in de

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 95 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. P.M. Hackstraat 52 Westerhaar

Woonoppervlakte ca. 95 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. P.M. Hackstraat 52 Westerhaar Woonoppervlakte ca. 95 m 2 Vraagprijs 189.000, kosten koper TE KOOP P.M. Hackstraat 52 Westerhaar ALGEMEEN INDELING Nabij het centrum van het dorp WesterhaarVriezenveensewijk gelegen UITGEBOUWD VRIJSTAAND

Nadere informatie

Muurbloemstraat 57, 3053 EH Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Muurbloemstraat 57, 3053 EH Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Muurbloemstraat 57, 3053 EH Rotterdam Vraagprijs 175.000,- k.k. Dit leuke en keurig onderhouden 2-kamer hoekappartement is gesitueerd op een verkeersluwe en kindvriendelijke locatie in een geliefde wijk

Nadere informatie

Boekweitveld VK Bergschenhoek k.k.

Boekweitveld VK Bergschenhoek k.k. TE KOOP Boekweitveld 21 2661 VK Bergschenhoek 287.500 k.k. KENMERKEN Prijs 287.500 k.k. Adres Boekweitveld 21 Postcode 2661 VK Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk Woningtype

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wanschersweg 4 Almelo

Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wanschersweg 4 Almelo Woonoppervlakte ca. 159 m 2 Vraagprijs 315.000, kosten koper TE KOOP Wanschersweg 4 Almelo ALGEMEEN In de gewilde woonwijk Markgraven gelegen uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS MET BADEN EN SLAPEN OP DE BEGANE

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 103 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Stern 40 Almelo

Woonoppervlakte ca. 103 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Stern 40 Almelo Woonoppervlakte ca. 103 m 2 Vraagprijs 179.500, kosten koper TE KOOP De Stern 40 Almelo ALGEMEEN Op een mooie en heerlijk rustige locatie in de gewilde wijk Wiekslagen gelegen TWEE ONDEREENKAPWONING MET

Nadere informatie

Megenstraat 95 te TILBURG Vraagprijs 175.000,-- k.k. Bouwjaar : 1996 Inhoud woning : 218 m3 Woonoppervlakte : 93 m2 Perceel oppervlakte : 189 m2

Megenstraat 95 te TILBURG Vraagprijs 175.000,-- k.k. Bouwjaar : 1996 Inhoud woning : 218 m3 Woonoppervlakte : 93 m2 Perceel oppervlakte : 189 m2 Megenstraat 95 te TILBURG Vraagprijs 175.000, k.k Bouwjaar : 1996 Inhoud woning : 218 m3 Woonoppervlakte : 93 m2 Perceel oppervlakte : 189 m2 Megenstraat 95 te TILBURG Soms ben je zelfs als makelaar verrast,

Nadere informatie

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven Vraagprijs 439.000,- k.k. Sfeervolle en volledig gemoderniseerde tussenwoning met royale garage, gelegen in Stratum nabij het centrum van Eindhoven. Deze karakteristieke

Nadere informatie

Koggelaan 1 Heerhugowaard TE KOOP

Koggelaan 1 Heerhugowaard TE KOOP TE KOOP Koggelaan 1 Heerhugowaard ALGEMEEN Unieke kans! Deze mooie brede HOEKWONING is zeer goed onderhouden en verrassend ruim van binnen. De woning is 6,4 meter breed en heeft door de uitbouw aan de

Nadere informatie

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best Vraagprijs 217.000,= k.k. Een nette, uitgebouwde tussenwoning met bijkeuken, een vrijstaande, stenen berging (eventueel garage) en een fraai aangelegde, zonnige tuin. De

Nadere informatie

Delftweg 34 a 3043 CG Rotterdam k.k.

Delftweg 34 a 3043 CG Rotterdam k.k. TE KOOP Delftweg 34 a 3043 CG Rotterdam 157.500 k.k. KENMERKEN Prijs 157.500 k.k. Adres Delftweg 34 a Postcode 3043 CG Stad Rotterdam Ligging In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Benedenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal

Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal Vraagprijs 200.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Lavendelberg 11, 4708 LG Roosendaal

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Daalweg 39 Enschede

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Daalweg 39 Enschede Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs 255.000, kosten koper TE KOOP Daalweg 39 Enschede ALGEMEEN Sfeervolle en ruime jaren '30 woning op 't Hogeland met authentieke details! Op een fraaie locatie in de

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard. TE KOOP R Zeelberg 5 a, Valkenswaard RUIM VRIJSTAAND LANDHUIS MET INPANDIGE GARAGE EN SCHITTERENDE PRIVACY BIEDENDE PARKACHTIGE TUIN. DEZE FRAAI GESITUEERDE WONING HEEFT O.A. EEN ROYALE LIVING EN WOONKEUKEN

Nadere informatie

Marco Polostraat 3, 5665 GH Geldrop

Marco Polostraat 3, 5665 GH Geldrop Marco Polostraat 3, 5665 GH Geldrop Vraagprijs 229.900,00 kosten koper Investimuswoningmakelaars Omschrijving MARCO POLOSTRAAT 3 TE GELDROP In een zeer gewilde kindvriendelijke woonomgeving gelegen, een

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 183 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wielewaalstraat 5 Borne

Woonoppervlakte ca. 183 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Wielewaalstraat 5 Borne Woonoppervlakte ca. 183 m 2 Vraagprijs 595.000, kosten koper TE KOOP Wielewaalstraat 5 Borne ALGEMEEN In een geliefde woonomgeving, aan de rand van het gezellige centrum van Borne gelegen VRIJSTAAND HERENHUIS

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Nachtpauw 1 Almelo

Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Nachtpauw 1 Almelo Woonoppervlakte ca. 120 m 2 Vraagprijs 200.000, kosten koper TE KOOP De Nachtpauw 1 Almelo ALGEMEEN Op een uitstekende locatie in de woonwijk "Kanaalhoek" gelegen UITGEBOUWDE 2 ONDER1KAPWONING MET STENEN

Nadere informatie

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k.

BRANTEN 23 ZUIDLAREN ,- k.k. BRANTEN 23 ZUIDLAREN 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Ruime tussenwoning gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk aan de rand van Zuidlaren. Deze woning beschikt over een grote lichte woonkamer

Nadere informatie

Johan Frisopark 13 Best

Johan Frisopark 13 Best Johan Frisopark 13 Best Johan Frisopark 13, Best Een bijzonder ruime eindwoning met een inpandige garage. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Naastenbest op loopafstand van o.a.

Nadere informatie

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca.

DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 365 m³. Woonoppervlakte: ca. 114 m². Perceelgrootte: ca. DUINKERKENLAAN 77 EINDHOVEN Bouwjaar: ca. 1981 Inhoud woning: ca. 365 m³ Woonoppervlakte: ca. 114 m² Perceelgrootte: ca. 231 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale starterswoning Goed

Nadere informatie

Jan Evertsenstraat 16, 5666 GM Geldrop

Jan Evertsenstraat 16, 5666 GM Geldrop Jan Evertsenstraat 16, 5666 GM Geldrop Vraagprijs 225.000,00 kosten koper Omschrijving JAN EVERTSENSTRAAT 16 TE GELDROP IN RUSTIGE WOONOMGEVING ( ORANJEVELD ) GELEGEN, UITGEBOUWDE HOEKWONING MET BERGING

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HH Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HH Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 17 2661 HH Bergschenhoek 425.000 k.k. KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 17 Postcode 2661 HH Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Nadere informatie

Lombok 13 te Valkenswaard

Lombok 13 te Valkenswaard Lombok 13 te Valkenswaard INSTAPKLAAR, KEURIG ONDERHOUDEN EN AFGEWERKT 2KAMER APPARTEMENT 2kamer appartement op de 2 e verdieping met balkon, berging op de begane grond en eigen parkeerplaats. Het appartement

Nadere informatie

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP

Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard TE KOOP TE KOOP Jac. van Maerlantlaan 46 Heerhugowaard ALGEMEEN *** STARTERSLENING MOGELIJK*** Bent u op zoek naar een leuke, net afgewerkte woning met zonnige achtertuin op het zuidoosten, dan kunt u deze woning

Nadere informatie

Valkenswaardstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Valkenswaardstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Valkenswaardstraat 12 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Bouwjaar : 2007 Inhoud woning : 325 m3 Woonoppervlakte : 102 m2 Perceel oppervlakte : 148 m2 Valkenswaardstraat 12 te TILBURG Deze prachtige

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel. TE KOOP Hoekseakker 1, Knegsel SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS GELEGEN IN PARKACHTIGE TUIN EN EIGEN BOS. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN SLAAPKAMER MET LUXE BADKAMER OP DE BEGANE GROND EN DAARNAAST IS OP HET

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Waldeckstraat 1 Enschede

Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Waldeckstraat 1 Enschede Woonoppervlakte ca. 139 m 2 Vraagprijs 269.000, kosten koper TE KOOP Waldeckstraat 1 Enschede ALGEMEEN Een heerlijke combinatie: het gemak en comfort van nieuwbouw en de sfeer en karakteristieke uitstraling

Nadere informatie

Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs ,- k.k.

Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs ,- k.k. Baarlo Scheresweg 11 Vraagprijs 450.000, k.k. * Vrijstaande en sfeervolle jaren '30 woning * Fraaie tuin met veel privacy * Optimaal isolatiepakket * Rustig gelegen in doodlopende straat Uw makelaars:

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo

Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Tapuit 22 Almelo Woonoppervlakte ca. 134 m 2 Vraagprijs 234.500, kosten koper TE KOOP De Tapuit 22 Almelo ALGEMEEN INDELING Op uitstekende locatie, in de kindvriendelijke woonwijk 'Wiekslagen' gelegen UITGEBOUWDE GESCHAKELDE

Nadere informatie

Julianaplein 1, 5664 AL Geldrop

Julianaplein 1, 5664 AL Geldrop Julianaplein 1, 5664 AL Geldrop Vraagprijs 281.000,00 kosten koper Investimuswoningmakelaars Omschrijving JULIANAPLEIN 1 TE GELDROP In een zeer gewilde woonomgeving gelegen, half vrijstaand herenhuis met

Nadere informatie

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k.

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k. DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN 259.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal

Nadere informatie

Spireadreef RT Bleiswijk k.k.

Spireadreef RT Bleiswijk k.k. TE KOOP Spireadreef 17 2665 RT Bleiswijk 250.000 k.k. KENMERKEN Prijs 250.000 k.k. Adres Spireadreef 17 Postcode 2665 RT Stad Bleiswijk Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Tussenwoning Woonruimte

Nadere informatie

WILGEPAD 10 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 350 m³. Woonoppervlakte: ca. 100 m². Perceelgrootte: ca. 203 m²

WILGEPAD 10 STEENBERGEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 350 m³. Woonoppervlakte: ca. 100 m². Perceelgrootte: ca. 203 m² WILGEPAD 10 STEENBERGEN Bouwjaar: ca. 1975 Inhoud woning: ca. 350 m³ Woonoppervlakte: ca. 100 m² Perceelgrootte: ca. 203 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Pieter Hommel Wilgepad 10 Geschakelde eengezinswoning

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boddenkampsingel 94 Enschede

Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Boddenkampsingel 94 Enschede Woonoppervlakte ca. 140 m 2 Vraagprijs 295.000, kosten koper TE KOOP Boddenkampsingel 94 Enschede ALGEMEEN INDELING Op een fraaie locatie, aan de boomrijke en karakteristieke noord singel gelegen, goed

Nadere informatie

Ruimte in overvloed! Zaandam, Pieter Pauwstraat 3. twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars

Ruimte in overvloed! Zaandam, Pieter Pauwstraat 3. twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Ruimte in overvloed! Zaandam, Pieter Pauwstraat 3 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Ruimte in overvloed! Door de dakkapellen heeft deze eengezinswoning drie echt volwaardige

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drienerweg 100 Enschede

Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Drienerweg 100 Enschede Woonoppervlakte ca. 100 m 2 Vraagprijs 175.000, kosten koper TE KOOP Drienerweg 100 Enschede ALGEMEEN Op zoek naar een karakteristieke jaren 30 woning, aan een rustige verkeersarme straat, ten noorden

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 145 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Havik 63 Almelo

Woonoppervlakte ca. 145 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. De Havik 63 Almelo Woonoppervlakte ca. 145 m 2 Vraagprijs 259.500, kosten koper TE KOOP De Havik 63 Almelo ALGEMEEN INDELING Op een prachtige locatie, aan de rand van de woonwijk Windmolenbroek gelegen TWEE ONDEREENKAPWONING

Nadere informatie

Johan Vermeerstraat 29

Johan Vermeerstraat 29 Johan Vermeerstraat 29 Lisse Berg ERA Makelaars Sterk door service! Berg ERA Makelaars Hoofdstraat 89 2171 AS SASSENHEIM T 0252-222305 F 0252-222434 info@bollenstreekmakelaars.nl www.bollenstreekmakelaars.nl

Nadere informatie

Karakteristieke jaren '30 woning

Karakteristieke jaren '30 woning Karakteristieke jaren '30 woning Wormerveer, Acacialaan 32 twitter.com/bertvanvulpen facebook.com/bertvanvulpen.makelaars Wat een kans! Deze karakteristieke jaren '30 woning met sfeervolle erker aan de

Nadere informatie

Stadhoudersweg 125 c, 3039 EG Rotterdam

Stadhoudersweg 125 c, 3039 EG Rotterdam Stadhoudersweg 125 c, 3039 EG Rotterdam Vraagprijs 250.000, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Stadhoudersweg 125 c, 3039 EG Rotterdam

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 18 2661 HK Bergschenhoek 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 18 Postcode 2661 HK Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Nadere informatie

Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs ,- k.k.

Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs ,- k.k. Steyl Keramiekstraat 29 Vraagprijs 136.500, k.k. Fraaie tussenwoning met o.a. grote kelder, gezellige woonkamer, keuken voorzien van keurige opstelling, 4 slaapkamers, badkamer en tuin met achterom. Uw

Nadere informatie

Poldermolen 9, 2665 SG Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Poldermolen 9, 2665 SG Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Poldermolen 9, 2665 SG Bleiswijk Vraagprijs 350.000,- k.k. DB Makelaars Ruimte, ruimte en nog eens ruimte! In de populaire Molenwijk in Bleiswijk staat deze riante tussenwoning (ca.143m²) met 4 ruime slaapkamers,

Nadere informatie

YPELAAR 34 VEGHEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 387 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca. 245 m²

YPELAAR 34 VEGHEL. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 387 m³. Woonoppervlakte: ca. 110 m². Perceelgrootte: ca. 245 m² YPELAAR 34 VEGHEL Bouwjaar: ca. 1982 Inhoud woning: ca. 387 m³ Woonoppervlakte: ca. 110 m² Perceelgrootte: ca. 245 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Laurie Willems Ideale gezinswoning! Ruime woning

Nadere informatie

Woonoppervlakte ca. 85 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Javastraat 49 Hengelo

Woonoppervlakte ca. 85 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Javastraat 49 Hengelo Woonoppervlakte ca. 85 m 2 Vraagprijs 137.500, kosten koper TE KOOP Javastraat 49 Hengelo ALGEMEEN INDELING Te koop: Op loopafstand van het centrum, in rustige woonomgeving gelegen, in 2005 volledig gemoderniseerde/gerenoveerde,

Nadere informatie

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk Vraagprijs: 199.000,- k.k. Aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk "Rooswijk" staat deze ruime en goed onderhouden geschakelde tussenwoning. De woning is op EIGEN

Nadere informatie

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k.

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k. TE KOOP Kastanjelaan 59 2665 GA Bleiswijk 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Adres Kastanjelaan 59 Postcode 2665 GA Stad Bleiswijk Ligging Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

Nadere informatie

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

SLUISSTRAAT 155 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. SLUISSTRAAT 155 ASSEN Vraagprijs 150.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING BIEDEN VANAF PRIJS. Wij nodigen u uit een bod te doen vanaf EURO 150.000,- Op loopafstand van het centrum van Assen en al haar voorzieningen,

Nadere informatie

Boterbloemstraat 36 - VOORHOUT. 239.000,- k.k.

Boterbloemstraat 36 - VOORHOUT. 239.000,- k.k. Boterbloemstraat 36 VOORHOUT 239.000, k.k. Boterbloemstraat 36 VOORHOUT 239.000, k.k. Boterbloemstraat 36, Voorhout Een sfeervolle, lichte en instapklare eengezinswoning met 4 slaapkamers, centraal gelegen

Nadere informatie

Multatulipad 70, 3261 SM Oud-Beijerland

Multatulipad 70, 3261 SM Oud-Beijerland Multatulipad 70, 3261 SM OudBeijerland Vraagprijs 229.500, k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 Email: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Multatulipad 70, 3261 SM OudBeijerland

Nadere informatie

LEENHERENSTRAAT 49 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 413 m³. Woonoppervlakte: ca 111 m². Perceelgrootte: ca 119 m²

LEENHERENSTRAAT 49 TILBURG. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 413 m³. Woonoppervlakte: ca 111 m². Perceelgrootte: ca 119 m² LEENHERENSTRAAT 49 TILBURG Bouwjaar: ca 1937 Inhoud woning: ca 413 m³ Woonoppervlakte: ca 111 m² Perceelgrootte: ca 119 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Marlies van Rossum LEENHERENSTRAAT 49 TILBURG

Nadere informatie

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 239.500,= k.k. In wijk de drie eilanden nabij centrum gelegen ruime tussenwoning met in de aanbouw een luxe inbouwkeuken, voor- en achtertuin, berging en achterom. Thans met fraai uitzicht

Nadere informatie

Hobbemalaan 33 Alkmaar TE KOOP

Hobbemalaan 33 Alkmaar TE KOOP TE KOOP Hobbemalaan 33 Alkmaar ALGEMEEN Deze leuke en ruime 3kamer maisonnette in Alkmaar heeft een unieke, riante privé tuin van circa 80 m2 op het zonnige zuidoosten. Het appartement zelf is gelegen

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie