Uitgebouwde woonkamer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitgebouwde woonkamer"

Transcriptie

1 Hoekeinde 5, Waalwijk Karakteristieke eigenschappen Uitgebouwde woonkamer Dakkapel over de volledige breedte Moderne keuken en badkamer

2 Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding: Perceeloppervlakte: Woonoppervlakte: Inhoud: Aantal kamers: vrijstaande woning 1875 in overleg 164 m² 96 m² 288 m³ 4 Karakteristieke eigenschappen zoals paneeldeuren en balkenplafond Uitgebouwde woonkamer met sfeervolle houtkachel en openslaande tuindeuren Drie slaapkamers en een ruime vliering Elektra is volledig vernieuwd 2017: Woning is grotendeels van binnen geschilderd

3 Begane grond De woonkamer beschikt over een sfeervolle houtkachel en aan de achterzijde over openslaande tuindeuren. De keuken bestaat uit een koel-/ vriescombinatie, oven, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat en rvs afzuigkap. Vanuit de keuken is de kelderkast toegankelijk. Via een tussenhal met aansluitingen voor de wasapparatuur en separaat toilet is de achtertuin bereikbaar.

4

5 Eerste verdieping De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De lichte badkamer is opgedeeld in een ligbad met thermostaatkraan en douchemogelijkheid, 2e toilet en wastafelmeubel. De ruime vliering met bergruimte is toegankelijk via de vlizotrap.

6

7 Hoekeinde 5 Waalwijk De woning is gelegen aan een rustige woonstraat met voldoende parkeergelegenheid. Het gezellige centrum van Waalwijk is op slechts 5 minuten fietsafstand gelegen en de uitvalswegen naar s- Hertogenbosch, Tilburg en Utrecht zijn goed bereikbaar. Verkoper vertelt... De afgelopen 9 jaar hebben we met heel veel liefde en plezier in dit huis gewoond. Letterlijk bloed zweet en tranen heeft het ons gekost om deze woning met behoudt van de knusse en karakteristieke aard te moderniseren en ons thuis te maken. Moderniseren is wellicht te summier. Zelfs achter de muren waar je het niet ziet is de woning aangepast naar de standaard van vandaag. Van de isolatie tot elektriciteit, alles is vernieuwd. Onze grote woonkamer met open keuken leent zich uitstekend voor gezellige dinertjes of avonden met vrienden. Ook hebben we een heerlijke tuin met veel privacy, waar altijd wel een plekje met zon is te vinden. We brengen daar graag warme en wat minder warme dagen en avonden door. Een enorm pluspunt is de heerlijke rustige eenrichtingsstraat en buurt waarin we wonen, heel gemoedelijk en als het kon zouden we zo de buren oppakken en meenemen naar onze nieuwe woning. Hoewel het centrum om de hoek ligt en 5 minuten fietsen en 10 minuten lopen is, ligt het ver genoeg om er geen last van te hebben.

8 Begane grond

9 Eerste verdieping

10 Uitnodiging De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bij woningen van 10 jaar of ouder, zullen wij een zogeheten ouderdomsclausule opnemen in de koopakte. Hierin wordt u als koper gewezen op het feit dat de woning niet in nieuwbouwstaat verkeerd en dat ook bijvoorbeeld isolatie-eisen voldoen aan het bouwbesluit wat geldig was is de periode dat de woning gebouwd is. Voor meer informatie over deze woning of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging van de woning neemt u contact op met ons kantoor: of waalwijk@lommersmakelaars.nl Met vriendelijke groet, Remco Olden Lommers Makelaars

11 Over ons Graag willen wij ons voorstellen: Wij zijn een actief en persoonlijk kantoor met twee vestigingen. Niet alleen in Waalwijk, maar ook aan de Hart van Brabantlaan 14 in Tilburg kunt u ons vinden. Stel: u gaat verhuizen en u heeft besloten uw huis te gaan verkopen. Dan zijn daarbij twee zaken voor u van groot belang: de prijs die u voor uw woning denkt te kunnen krijgen èn de termijn waarbinnen de koop rond kan zijn. Zult u erin slagen om binnen de geplande periode een koper te vinden die de gewenste prijs wil betalen? Aan beide aspecten doet u natuurlijk liever geen concessies, maar hoe krijgt u die twee in balans? De woningmarkt is een complex vakgebied. Deskundigheid is daarom onmisbaar bij de verkoop van een woning. Tenslotte gaat het om veel geld. Het ligt dan ook voor de hand om u uitvoerig en professioneel te laten adviseren. Lommers Makelaars beheerst dit vak tot in de puntjes. Ons kantoor maakt deel uit van de Lommers Makelaarsorganisatie met 12 kantoren in de regio. Wij maken optimaal gebruik van dit netwerk en de onderscheidende verkooptools om uw woning te verkopen. Op laten wij u graag zien wat wij bedoelen met de term de makelaar die méér in huis heeft! Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het onderzoeken van de mogelijkheden van teruggaaf van energiebelasting van voornamelijk recreatieparken. Het uitzoeken van de mogelijkheid voor een teruggaaf energiebelasting is vrij complex en niet transparant. Zo is deze afhankelijk van onder andere het aantal WOZ-objecten, het verbruik van deze eenheden en uiteraard de energiebelasting die reeds verrekend is/ wordt op de huidige energienota s. Samen met een gerenommeerd belastingadviseur heeft Remco Olden Lommers Makelaars al voor diverse recreatieparken met succes teruggaaf gerealiseerd. Wilt u meer weten over de werkwijze van Lommers Makelaars? En wilt u weten hoeveel uw huis waard is binnen de huidige woningmarkt? Met onze vakkennis en persoonlijke aanpak adviseren wij u graag bij het waarderen van uw woning. U kunt bij ons een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning aanvragen.

12 Stationsstraat GH Waalwijk Telefoon:

Prachtige hoekligging

Prachtige hoekligging Dr. Ringersstraat 59, Waalwijk Kindvriendelijke en rustige buurt Prachtige hoekligging Voldoende parkeergelegenheid in de straat Voorzien van een royale woonkamer Kenmerken Bijzonderheden Soort woning:

Nadere informatie

Garage met carport en royale oprit

Garage met carport en royale oprit Burgemeester Smeelelaan 59, Waalwijk Royale vrijstaande villa Verrassend ruim en speels ingedeeld Prachtig aangelegde tuin rondom Garage met carport en royale oprit Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding:

Nadere informatie

Hoogwaardige afwerking

Hoogwaardige afwerking Eikenlaan 31, Sprang-Capelle 7 riante slaapkamers Hoogwaardige afwerking Royale garage met bijkeuken Prachtig aangelegde tuin op het zuiden Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding:

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard. TE KOOP R Zeelberg 5 a, Valkenswaard RUIM VRIJSTAAND LANDHUIS MET INPANDIGE GARAGE EN SCHITTERENDE PRIVACY BIEDENDE PARKACHTIGE TUIN. DEZE FRAAI GESITUEERDE WONING HEEFT O.A. EEN ROYALE LIVING EN WOONKEUKEN

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

Hertogstraat 23, Tilburg. Parel onder de jaren '30 woningen. Zonnige patiotuin. Karakteristieke elementen. Jas ophangen en wonen!

Hertogstraat 23, Tilburg. Parel onder de jaren '30 woningen. Zonnige patiotuin. Karakteristieke elementen. Jas ophangen en wonen! Hertogstraat 23, Tilburg Parel onder de jaren '30 woningen Zonnige patiotuin Karakteristieke elementen Jas ophangen en wonen! Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren.

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren. Draadeind 17 Best Draadeind 17, Best Een gezellige en nette tussenwoning met een aanbouw, twee grote dakkapellen, luxe keuken, vier slaapkamers, keurig onderhouden tuin, vrijstaande stenen berging en

Nadere informatie

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Van Rijckevorselstraat 7 Vught Van Rijckevorselstraat 7 Vught Vraagprijs 450.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden vrijstaande, jaren 30 woning met een royale, veel privacy biedende tuin op het noordoosten en een vrijstaande tuinkamer/berging

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Laarderweg 94, Weert.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Laarderweg 94, Weert. TE KOOP Laarderweg 94, Weert -KLUSSERS OPGELET!! -HALFVRIJSTAANDE WONING MET MOGELIJKHEDEN -GELEGEN IN DE WOONWIJK LAAR VAN DE GEMEENTE WEERT -3 SLAAPKAMERS OP DE VERDIEPING -TUIN AAN DE ACHTERZIJDE -DE

Nadere informatie

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k.

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k. TE KOOP Zwaluwlaan 16 2661 BS Bergschenhoek 350.000 k.k. KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Adres Zwaluwlaan 16 Postcode 2661 BS Stad Bergschenhoek Ligging In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Tussenwoning

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven Vraagprijs 439.000,- k.k. Sfeervolle en volledig gemoderniseerde tussenwoning met royale garage, gelegen in Stratum nabij het centrum van Eindhoven. Deze karakteristieke

Nadere informatie

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon) Hooghuis 27, Mierlo Vraagprijs 175.000,- k.k. Maisonette op de eerste en tweede verdieping van zeer kleinschalig en jong complex. Op rustige locatie in woonwijk gelegen nabij bosrand en natuur. De woning

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Aardheuvel 5 Best Vraagprijs 319.500,= k.k. Een uitstekend onderhouden twee-onder-één kapwoning met garage en een nette tuin op het noordoosten. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HH Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HH Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 17 2661 HH Bergschenhoek 425.000 k.k. KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 17 Postcode 2661 HH Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 239.500,= k.k. In wijk de drie eilanden nabij centrum gelegen ruime tussenwoning met in de aanbouw een luxe inbouwkeuken, voor- en achtertuin, berging en achterom. Thans met fraai uitzicht

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HJ Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HJ Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 73 2661 HJ Bergschenhoek 325.000 k.k. KENMERKEN Prijs 325.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 73 Postcode 2661 HJ Stad Bergschenhoek Ligging In woonwijk Woningtype Hoekwoning Woonruimte

Nadere informatie

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond:

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond: Berkt 94 te Veldhoven Globale indeling Begane grond: Aan de voorzijde van de woning gelegen carport/parkeerplaats; Entree, ontvangsthal met meterkast, garderobe, trapopgang en toegang tot de bijkeuken

Nadere informatie

Boekweitveld VK Bergschenhoek k.k.

Boekweitveld VK Bergschenhoek k.k. TE KOOP Boekweitveld 21 2661 VK Bergschenhoek 287.500 k.k. KENMERKEN Prijs 287.500 k.k. Adres Boekweitveld 21 Postcode 2661 VK Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk Woningtype

Nadere informatie

TE KOOP R. Vraagprijs ,= k.k. Eerselsedijk 25 Bergeijk.

TE KOOP R. Vraagprijs ,= k.k. Eerselsedijk 25 Bergeijk. TE KOOP R Eerselsedijk 25 Bergeijk PRACHTIGE, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAANDE WONING OP VILLA-LOCATIE MET EEN ROYALE TUIN, GROTE GARAGE EN EEN PROFESSIONEEL OVERDEKT ZWEMBAD. Bouwjaar : 1950 Inhoud : 587

Nadere informatie

TE KOOP. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs 519.000,= k.k. Zeer verrassende en aan de achterzijde spectaculair uitgebouwde vrijstaande vooroorlogse villa met riante en vrij gelegen diepe tuin met houten

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Jachtheuvel 32 Best Vraagprijs 275.000,= k.k. Een royale, uitgebouwde tussenwoning met een vrijstaande stenen berging en een nette tuin op het noordwesten. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie

Nadere informatie

Boelijn 170 TE KOOP. Almere. "Deze mooie onder architectuur gebouwde woning is gelegen in de jonge en populaire wijk Noorderplassen.

Boelijn 170 TE KOOP. Almere. Deze mooie onder architectuur gebouwde woning is gelegen in de jonge en populaire wijk Noorderplassen. TE KOOP Boelijn 170 Almere "Deze mooie onder architectuur gebouwde woning is gelegen in de jonge en populaire wijk Noorderplassen." Over Boelijn 170 De woning heeft een speelse indeling, hoog plafond en

Nadere informatie

Osingastate 6, Almelo

Osingastate 6, Almelo Namens onze opdrachtgevers mogen wij u dit zeer leuke en keurig onderhouden woonhuis met garage aanbieden, in de directe nabijheid van alle voorzieningen. Ruime, verzorgde staat van onderhoud, een mooie

Nadere informatie

Galjoen TE KOOP. Lelystad. "Keurige hoekwoning met keukeneiland en riante badkamer"

Galjoen TE KOOP. Lelystad. Keurige hoekwoning met keukeneiland en riante badkamer TE KOOP Galjoen 24 20 Lelystad "Keurige hoekwoning met keukeneiland en riante badkamer" Over Galjoen 24 20 Wonen aan de rand van Lelystad, in de woonwijk Galjoen, en toch op nog geen 10 autominuten afstand

Nadere informatie

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best Vraagprijs 217.000,= k.k. Een nette, uitgebouwde tussenwoning met bijkeuken, een vrijstaande, stenen berging (eventueel garage) en een fraai aangelegde, zonnige tuin. De

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel. TE KOOP Hoekseakker 1, Knegsel SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS GELEGEN IN PARKACHTIGE TUIN EN EIGEN BOS. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN SLAAPKAMER MET LUXE BADKAMER OP DE BEGANE GROND EN DAARNAAST IS OP HET

Nadere informatie

Oirschotseweg 98 Best

Oirschotseweg 98 Best Oirschotseweg 98 Best Vraagprijs 529.000,= k.k. Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning (type semi-bungalow) met een ruime garage/bergruimte beschikt o.a. over een groot overdekt terras, een slaapkamer

Nadere informatie

Spireadreef RT Bleiswijk k.k.

Spireadreef RT Bleiswijk k.k. TE KOOP Spireadreef 17 2665 RT Bleiswijk 250.000 k.k. KENMERKEN Prijs 250.000 k.k. Adres Spireadreef 17 Postcode 2665 RT Stad Bleiswijk Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Tussenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 18 2661 HK Bergschenhoek 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 18 Postcode 2661 HK Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Nadere informatie

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een deur naar het terras.

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een deur naar het terras. Weegbree 110 Best Weegbree 110, Best Een goed onderhouden tussenwoning met een vrijstaande, stenen berging en een keurig aangelegde tuin op het noordoosten. De woning is gelegen in de wijk Kantonnier

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Imkerhei 50 Best Vraagprijs 425.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden, uitgebouwde twee-onderéén kapwoning met een aangebouwde stenen garage en een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze instapklare

Nadere informatie

HET LOVER 1 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

HET LOVER 1 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. HET LOVER 1 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 250.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers:

Nadere informatie

Begoniastraat 3 TE KOOP. Almere. "Wonen in een prachtige brede straat aan de rand van de gewilde Bloemenbuurt!"

Begoniastraat 3 TE KOOP. Almere. Wonen in een prachtige brede straat aan de rand van de gewilde Bloemenbuurt! TE KOOP Begoniastraat 3 Almere "Wonen in een prachtige brede straat aan de rand van de gewilde Bloemenbuurt!" Over Begoniastraat 3 De Bloemenbuurt kenmerkt zich door ruimte, groen, centrale ligging, voorzieningen

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Zevensprong 9 Best Vraagprijs 575.000,= k.k. Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een mogelijkheid voor een kantoor aan huis? Deze woning beschikt over een vrijstaande, stenen garage met kantoorruimte

Nadere informatie

Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs ,- k.k.

Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs ,- k.k. Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs 469.000,- k.k. In het Koningskwartier gelegen, super mooi en luxe afgewerkte hoekwoning met ruime tuin, luxe woonkeuken, 4 slaapkamers en complete

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

Johan Frisopark 83 Best

Johan Frisopark 83 Best Johan Frisopark 83 Best Vraagprijs 219.000,= k.k. Een keurige tussenwoning met een aangebouwde berging aan de voorzijde en een praktische berg- /werkruimte aan de achterzijde. De woning is gelegen in de

Nadere informatie

van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs 225.000,- k.k. In een rustige wijk gelegen eengezinstussenwoning, met voor- en achtertuin. De woning is netjes onderhouden, en is voorzien van 3 slaapkamers.

Nadere informatie

Schutterlaan 64 te Eindhoven

Schutterlaan 64 te Eindhoven Schutterlaan 64 te Eindhoven 179.000,- K.K. In overleg Goed onderhouden en gemoderniseerde tussenwoning met berging en tuin op het oosten. De woning is rustig gelegen in de wijk Eckart, nabij diverse voorzieningen

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Spoeleind 12 Best Vraagprijs 300.000,= k.k. Een modern vormgegeven, royale drive-in woning met inpandige garage en separate berging in de tuin. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

Schansweg 1A, Best. Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen.

Schansweg 1A, Best. Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen. Schansweg 1A Best Schansweg 1A, Best Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen. Deze in 2008 grondig gerenoveerde vrijstaande

Nadere informatie

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k.

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k. TE KOOP Kastanjelaan 59 2665 GA Bleiswijk 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Adres Kastanjelaan 59 Postcode 2665 GA Stad Bleiswijk Ligging Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

Nadere informatie

Marquette 15 TE KOOP. Lelystad. "Vrijstaand herenhuis met 6 ruime slaapkamers"

Marquette 15 TE KOOP. Lelystad. Vrijstaand herenhuis met 6 ruime slaapkamers TE KOOP Marquette 15 Lelystad "Vrijstaand herenhuis met 6 ruime slaapkamers" Over Marquette 15 In De Landerijen Oost bieden we deze, in 2007 gebouwde, vrijstaand herenhuis met rechte eerste verdieping

Nadere informatie

Mondriaanstraat SL Bergschenhoek k.k.

Mondriaanstraat SL Bergschenhoek k.k. TE KOOP Mondriaanstraat 1 2661 SL Bergschenhoek 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Mondriaanstraat 1 Postcode 2661 SL Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

Meerkoetlaan 11 TE KOOP. Almere. "Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout!"

Meerkoetlaan 11 TE KOOP. Almere. Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout! TE KOOP Meerkoetlaan 11 Almere "Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout!" Over Meerkoetlaan 11 De getoonde prijs van 487.500,- k.k. dient te worden gezien als bieden vanaf prijs (starting

Nadere informatie

Helvoirtseweg 80 Vught

Helvoirtseweg 80 Vught Helvoirtseweg 80 Vught Helvoirtseweg 80, Vught Wie wil er graag wonen in een sfeervolle, karakteristieke woning op een centrale locatie? Deze jaren 30 hoekwoning ligt op loopafstand van het station en

Nadere informatie

Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom.

Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom. Ziteind 54 Best 359.000,= k.k. Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom. De woning is gelegen in de gewilde, jonge woonwijk Heuveleind. Het winkelcentrum,

Nadere informatie

Asterstraat 6 TE KOOP. Almere. "Fijne woning in rustige straat in de vernieuwde Bloemenbuurt"

Asterstraat 6 TE KOOP. Almere. Fijne woning in rustige straat in de vernieuwde Bloemenbuurt TE KOOP Asterstraat 6 Almere "Fijne woning in rustige straat in de vernieuwde Bloemenbuurt" Over Asterstraat 6 Starters en doorstromers... Wij mogen wederom een prachtige toekomstige thuis aanbieden in

Nadere informatie

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. FREDERIK HENDRIKSTRAAT 9 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 375.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat CJ Bleiswijk k.k.

Frederik Hendrikstraat CJ Bleiswijk k.k. TE KOOP Frederik Hendrikstraat 1 2665 CJ Bleiswijk 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Adres Frederik Hendrikstraat 1 Postcode 2665 CJ Stad Bleiswijk Ligging In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging

Nadere informatie

Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf ,- k.k.

Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf ,- k.k. Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf 300.000,- k.k. Let op: dit betreft een bieden vanaf prijs! Een zeer royaal geschakeld herenhuis in de ruim opgezette Edelsteenwijk. De voorzijde van

Nadere informatie

KLOKDIJK 12 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

KLOKDIJK 12 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. KLOKDIJK 12 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 325.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers:

Nadere informatie

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k. EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL VRAAGPRIJS 275.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 134m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Tremoliet VC Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 134m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Tremoliet 26 2719 VC Zoetermeer Tussenwoning, 6 kamers, 134m² Vraagprijs 367.500 k.k. KENMERKEN Prijs 367.500 k.k. Postcode 2719 VC Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Tussenwoning

Nadere informatie

WESTENBERGSTRAAT 18 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

WESTENBERGSTRAAT 18 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. WESTENBERGSTRAAT 18 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 237.500,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Robijn SW Berkel En Rodenrijs k.k.

Robijn SW Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Robijn 10 2651 SW Berkel En Rodenrijs 699.000 k.k. KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Adres Robijn 10 Postcode 2651 SW Stad Berkel En Rodenrijs Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Scheepersveld 11 Hollandsche Rading

Scheepersveld 11 Hollandsche Rading Scheepersveld 11 Hollandsche Rading Voorbeelden voor renovatie of (ver)nieuwbouw: Schepersveld 11 te Hollandsche Rading Midden in de bossen aan de rand van Hollandsche Rading ligt aan een doodlopend

Nadere informatie

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven Vraagprijs 635.000,= k.k. Op uitstekende woonstand in de villawijk Acht Zuid ligt deze prima onderhouden vrijstaande woning met een ruime, sfeervolle en veel lichtinval biedende

Nadere informatie

Bergweg-noord CR Bergschenhoek k.k.

Bergweg-noord CR Bergschenhoek k.k. TE KOOP Bergweg-noord 48 2661 CR Bergschenhoek 435.000 k.k. KENMERKEN Prijs 435.000 k.k. Adres Bergweg-noord 48 Postcode 2661 CR Stad Bergschenhoek Ligging In centrum, Vrij uitzicht Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Groene Loper VK Bleiswijk k.k.

Groene Loper VK Bleiswijk k.k. TE KOOP Groene Loper 60 2665 VK Bleiswijk 575.000 k.k. KENMERKEN Prijs 575.000 k.k. Adres Groene Loper 60 Postcode 2665 VK Stad Bleiswijk Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Geschakelde woning Woonruimte

Nadere informatie

Leenderweg 219 te Eindhoven Vraagprijs. 217.500,-- Kosten Koper

Leenderweg 219 te Eindhoven Vraagprijs. 217.500,-- Kosten Koper Leenderweg 219 te Eindhoven Vraagprijs. 217.500,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN RUIME JAREN 30 WONING VOOR EEN SCHERPE PRIJS? AAN DE LEENDERWEG IN EINDHOVEN VINDT U DEZE ROYALE TUSSENWONING WELKE BESCHIKT

Nadere informatie

Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam k.k.

Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam k.k. TE KOOP Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam 159.500 k.k. KENMERKEN Prijs 159.500 k.k. Adres Peppelweg 62 d Postcode 3053 GM Stad Rotterdam Woningtype Portiekflat Woonruimte 56m² Inhoud 190m³ Kamers 3 Slaapkamers

Nadere informatie

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught Nieuwe Heikantstraat 18 Vught Vraagprijs 250.000,= k.k. Bent u op zoek naar een betaalbare twee-onder-éénkapwoning met de mogelijkheid om deze helemaal naar eigen smaak af te werken? Met deze nog grotendeels

Nadere informatie

Torenakker 2 BERKEL-ENSCHOT

Torenakker 2 BERKEL-ENSCHOT Torenakker 2 BERKEL-ENSCHOT Vraagprijs 239.000,00 kosten koper Op zoek naar een leuke hoekwoning? U bent van harte welkom bij deze woning met keuken in de aanbouw, dakkapel op zolder, parkeren op eigen

Nadere informatie

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k.

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k. Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs 195.000,- k.k. Omschrijving Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Hoekwoning met tuin op het zuiden, berging en achterom. Deze ééngezinswoning heeft een tuingerichte

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Pinkvelden 2 C Best Vraagprijs 429.000,= k.k. Een karakteristiek vormgegeven, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met onder andere een eetkamer, praktische bijkeuken, inpandige berging en een onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Richthuisstraat 9 TE KOOP. Almere. "Wauw! Wat een plaatje van een woning, spullen uitpakken en genieten! "

Richthuisstraat 9 TE KOOP. Almere. Wauw! Wat een plaatje van een woning, spullen uitpakken en genieten! TE KOOP Richthuisstraat 9 Almere "Wauw! Wat een plaatje van een woning, spullen uitpakken en genieten! " Over Richthuisstraat 9 De getoonde prijs van 350.000,- k.k. dient te worden gezien als bieden vanaf

Nadere informatie

Velazquezstraat 36 TE KOOP. Almere. "Ruim appartement op de tweede verdieping met een woningbreed balkon op het zonnige zuidwesten!

Velazquezstraat 36 TE KOOP. Almere. Ruim appartement op de tweede verdieping met een woningbreed balkon op het zonnige zuidwesten! TE KOOP Velazquezstraat 36 Almere "Ruim appartement op de tweede verdieping met een woningbreed balkon op het zonnige zuidwesten!" Over Velazquezstraat 36 In het appartementencomplex "Het Relief" vind

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Raamweg 9 Vught Vraagprijs 275.000,= k.k. Een keurig onderhouden hoekwoning met carport, berging en een ruime tuin op het zuiden. Deze woning is gelegen op een fraai hoekperceel nabij van het centrum van

Nadere informatie

Kandinskystraat 27 TE KOOP. Almere. "Royale eengezinswoning in het gewilde Tussen de Vaarten"

Kandinskystraat 27 TE KOOP. Almere. Royale eengezinswoning in het gewilde Tussen de Vaarten TE KOOP Kandinskystraat 27 Almere "Royale eengezinswoning in het gewilde Tussen de Vaarten" Over Kandinskystraat 27 In de wijk "Tussen de Vaarten" staat deze royale eengezinswoning met verzorgde voor-

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel. TE KOOP Rosheuvel 7 a Eersel GROTE WOONBOERDERIJ MET PAARDENSTAL, TUINHUIS, KANTOOR, GARAGES, HALF OPEN LOODS EN RIANT BUITENTERREIN. DEZE GOED ONDERHOUDEN WONING MET BEDRIJFSRUIMTEN IS GELEGEN BINNEN

Nadere informatie

TE KOOP. Hibbertsstraat 20, 7481 JD Haaksbergen. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Hibbertsstraat 20, 7481 JD Haaksbergen. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Hibbertsstraat 20, 7481 JD Vraagprijs 289.000,- k.k. Omschrijving Deze karakteristieke vrijstaande woning op loopafstand van het centrum gelegen met oprit en berging is echt bijzonder fraai afgewerkt!

Nadere informatie

Achillesstraat 12 TE KOOP. Almere. "Ruime vrijstaande woning in het jonge stadsdeel Almere Poort!"

Achillesstraat 12 TE KOOP. Almere. Ruime vrijstaande woning in het jonge stadsdeel Almere Poort! TE KOOP Achillesstraat 12 Almere "Ruime vrijstaande woning in het jonge stadsdeel Almere Poort!" Over Achillesstraat 12 Deze ruime vrijstaande woning in het jonge stadsdeel Almere Poort is ideaal voor

Nadere informatie

Herman Kruyderstraat 51 TE KOOP. Almere. "Prettige eengezinswoning in de heerlijke wijk "Tussen de Vaarten""

Herman Kruyderstraat 51 TE KOOP. Almere. Prettige eengezinswoning in de heerlijke wijk Tussen de Vaarten TE KOOP Herman Kruyderstraat 51 Almere "Prettige eengezinswoning in de heerlijke wijk "Tussen de Vaarten"" Over Herman Kruyderstraat 51 De woning is gelegen in de heerlijke wijk "tussen van de Vaarten"

Nadere informatie

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k.

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k. DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN 259.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal

Nadere informatie

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k.

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k. Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs 219.500,- k.k. Ruime 4 (vh 5) kamer hoekwoning met achtertuin op het Noord-Westen in de wijk Schollevaar op korte afstand van bus- en treinstation,

Nadere informatie

Tjalk TE KOOP. Lelystad. "Zeer nette hoekwoning met een grote aangebouwde garage"

Tjalk TE KOOP. Lelystad. Zeer nette hoekwoning met een grote aangebouwde garage TE KOOP Tjalk 33 39 Lelystad "Zeer nette hoekwoning met een grote aangebouwde garage" Over Tjalk 33 39 Gelegen in een rustig straatje - met alleen maar bestemmingsverkeer - in de gewilde wijk ''Tjalk''

Nadere informatie

Delftweg 34 a 3043 CG Rotterdam k.k.

Delftweg 34 a 3043 CG Rotterdam k.k. TE KOOP Delftweg 34 a 3043 CG Rotterdam 157.500 k.k. KENMERKEN Prijs 157.500 k.k. Adres Delftweg 34 a Postcode 3043 CG Stad Rotterdam Ligging In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Benedenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best Jacob van Wassenaerstraat 46 Best Vraagprijs 359.000,= k.k. Een royale vrijstaand geschakelde woning met een carport en een verzorgde tuin met een vrije achterom. Deze goed onderhouden woning is gelegen

Nadere informatie

Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 479.000,- k.k. Omschrijving Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1-kap

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Knikeind 3 Best Vraagprijs 419.000,= k.k. Bent u op zoek naar een ideale, robuuste gezinswoning in een fijne leefomgeving? Deze instapklare twee-onder-één-kapwoning heeft het allemaal! Gelegen nabij een

Nadere informatie

Dijkmanschans GC Zoetermeer k.k.

Dijkmanschans GC Zoetermeer k.k. TE KOOP Dijkmanschans 25 2728 GC Zoetermeer 300.000 k.k. KENMERKEN Prijs 300.000 k.k. Adres Dijkmanschans 25 Postcode 2728 GC Stad Zoetermeer Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Woonruimte 119m²

Nadere informatie

TE KOOP. Jordaanstroom BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Jordaanstroom BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Jordaanstroom 64 2721 BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m² Vraagprijs 535.000 k.k. KENMERKEN Prijs 535.000 k.k. Postcode 2721 BD Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvelstraat 22 te Diessen Vraagprijs 329.500,= k.k.

TE KOOP. Heuvelstraat 22 te Diessen Vraagprijs 329.500,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 329.500,= k.k. Met trots bieden wij u deze markante vrijstaande woning aan. De woning is een gemeentelijk monument. De woning is hoogwaardig afgewerkt, heeft een vrijstaande stenen garage

Nadere informatie

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k.

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Klapwijkse Zoom 315 2652 BP Berkel En Rodenrijs 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Klapwijkse Zoom 315 Postcode 2652 BP Stad Berkel En Rodenrijs Ligging Aan het water, Aan rustige

Nadere informatie

VLINDER 24 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

VLINDER 24 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. VLINDER 24 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 275.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: tussenwoning 2009

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Dennenhei 54 Best Vraagprijs 425.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden, instapklare, uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met een garage en fraai aangelegde, zonnige tuin op het noordwesten. De woning

Nadere informatie

Paardenhei 51, Best. Een goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon/loggia gelegen op de tweede verdieping.

Paardenhei 51, Best. Een goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon/loggia gelegen op de tweede verdieping. Paardenhei 51 Best Paardenhei 51, Best Een goed onderhouden 3-kamer appartement met balkon/loggia gelegen op de tweede verdieping. Het appartement is bereikbaar via een lift en is voorzien van een berging

Nadere informatie

Galjoen TE KOOP. Lelystad. "Eengezinswoning in kindvriendelijke groene woonwijk"

Galjoen TE KOOP. Lelystad. Eengezinswoning in kindvriendelijke groene woonwijk TE KOOP Galjoen 22 10 Lelystad "Eengezinswoning in kindvriendelijke groene woonwijk" Over Galjoen 22 10 Deze woning ligt op loopafstand van het Markermeer, Batavia Stad, winkelcentrum, basisschool en wandelparken.

Nadere informatie

Johan Frisopark 13 Best

Johan Frisopark 13 Best Johan Frisopark 13 Best Johan Frisopark 13, Best Een bijzonder ruime eindwoning met een inpandige garage. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Naastenbest op loopafstand van o.a.

Nadere informatie

BARNEVELDSTRAAT 17 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

BARNEVELDSTRAAT 17 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. BARNEVELDSTRAAT 17 TE EINDHOVEN VRAAGPRIJS 165.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: tussenwoning 1959 ca. 70 m²

Nadere informatie

Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs 389.500,- k.k. Royale en unieke 4-kamer hoekwoning met een uitstekende ligging in het gewilde Hillegersberg, gesitueerd nabij de Molenlaan, het villapark

Nadere informatie

HOLBERG 11 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

HOLBERG 11 TE VELDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k. HOLBERG 11 TE VELDHOVEN VRAAGPRIJS 435.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: geschakelde

Nadere informatie

TE KOOP. Westelbeersedijk 6 66 te Diessen Vraagprijs ,= k.k. Huurprijs

TE KOOP. Westelbeersedijk 6 66 te Diessen Vraagprijs ,= k.k. Huurprijs TE KOOP Vraagprijs 147.000,= k.k. Huurprijs Bouwjaar : 1997 Inhoud : 285 m³ Perceel opp. : 358 m² Aanvaarding : In overleg www.lommersmakelaars.nl T 013-5051363 hilvarenbeek@lommersmakelaars.nl * Uitstekend

Nadere informatie

Clausstraat BZ Bergschenhoek k.k.

Clausstraat BZ Bergschenhoek k.k. TE KOOP Clausstraat 6 2661 BZ Bergschenhoek 289.500 k.k. KENMERKEN Prijs 289.500 k.k. Adres Clausstraat 6 Postcode 2661 BZ Stad Bergschenhoek Ligging Aan het water, In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging

Nadere informatie

2906 RH Capelle aan den IJssel

2906 RH Capelle aan den IJssel 2906 RH Capelle aan den IJssel Windmolen 4 2906 RH Capelle aan den IJssel VRAAGPRIJS 285.000,- K.K. In de populaire, rustige en kindvriendelijke Molenbuurt vind u deze ruime 6 kamer eengezinswoning met

Nadere informatie