Hoogwaardige afwerking

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Hoogwaardige afwerking"

Transcriptie

1 Eikenlaan 31, Sprang-Capelle 7 riante slaapkamers Hoogwaardige afwerking Royale garage met bijkeuken Prachtig aangelegde tuin op het zuiden

2 Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding: Perceeloppervlakte: Woonoppervlakte: Inhoud: Aantal kamers: vrijstaande woning 2012 in overleg 402 m² 301 m² 1074 m³ 8 Royale woonkeuken met diverse luxe inbouwapparatuur, veel kastruimte en en-suite deuren. Multifunctionele inpandige garage (ca. 22m2) en bijkeuken. Maar liefst 7 slaapkamers aanwezig en alle voorbereidingen voor een 2e badkamer op de 2e verdieping zijn reeds getroffen. Onder architectuur aangelegde voorzij- en achtertuin met fraaie vijverpartij, hardstenen bestrating, twee terrassen, gazon en een stalen poort.

3 tuingerichte woonkamer Via de royale entree bereikt u middels glazen deuren de eetkamer, gesitueerd in de riante erker van vijf meter waardoor er een prachtig lichtinval wordt gevonden. Aangrenzend de woonkamer met dubbele tuindeuren, grote haardpartij voorzien van houten panelen en natuurstenen strips.

4 Sfeervolle luxe woonkeuken De woonkeuken is toegankelijk middels moderne en-suite deuren waardoor de keuken zowel bij de eetkamer betrokken kan worden, of als aparte ruimte kan worden gebruikt. De keuken is uitgevoerd in eikenhout en bestaat uit een oven, 5-pits gaskookplaat (gas op glas), geïntegreerde afzuigkap, vaatwasser, 2 koelkasten, spoelbak met mengkraan en ingebouwde zeepdispenser.

5

6 1e verdieping De overloop biedt toegang tot vijf slaapkamers, separaat toilet en de badkamer. Alle slaapkamers zijn bijzonder efficiënt ingericht en voorzien van binnendeuren met HPL toplaag in een licht eikenhouten decor. De royale moderne badkamer bestaat uit een ligbad, twee inloopdouches, dubbel wastafelmeubel, vloerverwarming, mechanische ventilatie, ingebouwde radio en televisie en gekleurde indirecte verlichting.

7

8 2e verdieping Via de eikenhouten trap bereikt u de overloop met vide die toegang biedt tot nog twee slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een dakluik welke toegang geeft tot het plat dak met zonnepanelen. Grenzend aan deze slaapkamer is de technische ruimte gelegen met de opstelling van de cv-ketel, warmte-terug-win installatie en zonneboiler. De andere royale slaapkamer beschikt reeds over een badkamer en-suite waar al het leidingwerk al is voorbereid. Deze prachtige ruimtes kunt u dus nog geheel naar eigen smaak invullen. Er is tevens voldoende bergruimte onder de knieschotten op de gehele verdieping.

9 Sfeervolle achtertuin In de onder architectuur aangelegde tuin op het zonnige zuiden is het heerlijk genieten, zowel op het terras achterin de tuin, als op het terras naast de prachtige vijverpartij. De tuin bestaat verder uit een groot gedeelte gazon en bevindt zich aan de zijkant een stalen poort naar de straat. De royale multifunctionele inpandige garage (ca. 22m2) is voorzien van vloerverwarming en is zowel toegankelijk vanuit de entree als van buitenaf via openslaande houten deuren. Via de garage is de bijkeuken toegankelijk die is voorzien van een keukenblok met spoelbak, aansluitingen voor de wasapparatuur en een ruime kastenwand.

10 Begane grond

11 Eerste verdieping

12 Tweede verdieping

13 Eikenlaan 31 Sprang-Capelle Deze prachtige villa ligt in de jonge nieuwe wijk Landgoed Driessen wat om de hoek ligt van Sprang-Capelle, dichtbij Waalwijk. In deze frisse ruim opgezette wijk vindt u meerdere speelmogelijkheden voor kinderen en veel groen. Naast twee basisscholen en een middelbare school vindt u op loopafstand ook een supermarkt, sportmogelijkheden en een gezondheidscentra. De prachtige Loonse en Drunense Duinen en de Efteling zijn tevens dichtbij gelegen. Verkoper vertelt... Toen wij hier vijf jaar geleden gingen wonen werd een droom werkelijkheid: zoveel ruimte en rust biedt dit fantastische huis. We zijn er erg zuinig op geweest en hopen dat de volgende bewoners net zoveel plezier aan het huis en de buurt beleven als dat wij hebben gedaan. In het huis is vooral de lichte eetkamer een favoriet plekje. Hier ben je in verbinding met de keuken wanneer er gekookt wordt, maar heb je ook zicht op de tuin en op de open haard in de woonkamer. Een plek waar je samen eet, de krant leest en een gezellige avond met een hapje en drankje hebt. Alles staat in verbinding met de tuin op het zuiden, waar het heerlijk buiten zitten is. De ruime bovenverdieping is ons ook altijd goed bevallen. Met een ruime slaapkamer is het prettig wakker worden en met de vele kamers konden wij al onze hobby s en activiteiten kwijt. Voor een gezin is het boven ook erg praktisch met 5 slaapkamers en een badkamer waar meerdere gezinsleden tegelijk kunnen douchen. Vijf jaar geleden kwamen wij nieuw in Sprang-Capelle wonen, zonder voorkennis. De buurt is erg prettig; groen en vooral jong en sociaal. Je vindt er een actieve buurtvereniging, scholen om de hoek en ook de supermarkt is op loopafstand. Een rustige, vriendelijke woonomgeving waar iedereen altijd open is voor een praatje.

14 Uitnodiging De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u uiteraard geen enkele financiële consequentie inhoudt. Geheel vrijblijvend informeren wij u uitvoerig over de woning, maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van uw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen deskundige bijstand van een NVM-makelaar te vragen. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een eigen makelaar die uw belangen als koper optimaal zal behartigen. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening: Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Bij woningen van 10 jaar of ouder, zullen wij een zogeheten ouderdomsclausule opnemen in de koopakte. Hierin wordt u als koper gewezen op het feit dat de woning niet in nieuwbouwstaat verkeerd en dat ook bijvoorbeeld isolatie-eisen voldoen aan het bouwbesluit wat geldig was is de periode dat de woning gebouwd is. Voor meer informatie over deze woning of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging van de woning neemt u contact op met ons kantoor: of waalwijk@lommersmakelaars.nl Met vriendelijke groet, Remco Olden Lommers Makelaars

15 Over ons Graag willen wij ons voorstellen: Wij zijn een actief en persoonlijk kantoor met twee vestigingen. Niet alleen in Waalwijk, maar ook aan de Hart van Brabantlaan 14 in Tilburg kunt u ons vinden. Stel: u gaat verhuizen en u heeft besloten uw huis te gaan verkopen. Dan zijn daarbij twee zaken voor u van groot belang: de prijs die u voor uw woning denkt te kunnen krijgen èn de termijn waarbinnen de koop rond kan zijn. Zult u erin slagen om binnen de geplande periode een koper te vinden die de gewenste prijs wil betalen? Aan beide aspecten doet u natuurlijk liever geen concessies, maar hoe krijgt u die twee in balans? De woningmarkt is een complex vakgebied. Deskundigheid is daarom onmisbaar bij de verkoop van een woning. Tenslotte gaat het om veel geld. Het ligt dan ook voor de hand om u uitvoerig en professioneel te laten adviseren. Lommers Makelaars beheerst dit vak tot in de puntjes. Ons kantoor maakt deel uit van de Lommers Makelaarsorganisatie met 12 kantoren in de regio. Wij maken optimaal gebruik van dit netwerk en de onderscheidende verkooptools om uw woning te verkopen. Op laten wij u graag zien wat wij bedoelen met de term de makelaar die méér in huis heeft! Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het onderzoeken van de mogelijkheden van teruggaaf van energiebelasting van voornamelijk recreatieparken. Het uitzoeken van de mogelijkheid voor een teruggaaf energiebelasting is vrij complex en niet transparant. Zo is deze afhankelijk van onder andere het aantal WOZ-objecten, het verbruik van deze eenheden en uiteraard de energiebelasting die reeds verrekend is/ wordt op de huidige energienota s. Samen met een gerenommeerd belastingadviseur heeft Remco Olden Lommers Makelaars al voor diverse recreatieparken met succes teruggaaf gerealiseerd. Wilt u meer weten over de werkwijze van Lommers Makelaars? En wilt u weten hoeveel uw huis waard is binnen de huidige woningmarkt? Met onze vakkennis en persoonlijke aanpak adviseren wij u graag bij het waarderen van uw woning. U kunt bij ons een kosteloze en vrijblijvende waardebepaling van uw woning aanvragen.

16 Stationsstraat GH Waalwijk Telefoon:

Uitgebouwde woonkamer

Uitgebouwde woonkamer Hoekeinde 5, Waalwijk Karakteristieke eigenschappen Uitgebouwde woonkamer Dakkapel over de volledige breedte Moderne keuken en badkamer Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Garage met carport en royale oprit

Garage met carport en royale oprit Burgemeester Smeelelaan 59, Waalwijk Royale vrijstaande villa Verrassend ruim en speels ingedeeld Prachtig aangelegde tuin rondom Garage met carport en royale oprit Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding:

Nadere informatie

Prachtige hoekligging

Prachtige hoekligging Dr. Ringersstraat 59, Waalwijk Kindvriendelijke en rustige buurt Prachtige hoekligging Voldoende parkeergelegenheid in de straat Voorzien van een royale woonkamer Kenmerken Bijzonderheden Soort woning:

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel. TE KOOP Neterselseweg 6, Bladel OP PRACHTIGE LOCATIE AAN DE RAND VAN BLADEL LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET EEN PRACHTIGE TUIN, EEN INPANDIGE GARAGE - BERGING, EEN GROTE VRIJSTAANDE GARAGE, LOSSE SCHUUR,

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Zeelberg 5 a, Valkenswaard. TE KOOP R Zeelberg 5 a, Valkenswaard RUIM VRIJSTAAND LANDHUIS MET INPANDIGE GARAGE EN SCHITTERENDE PRIVACY BIEDENDE PARKACHTIGE TUIN. DEZE FRAAI GESITUEERDE WONING HEEFT O.A. EEN ROYALE LIVING EN WOONKEUKEN

Nadere informatie

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k.

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k. TE KOOP Kastanjelaan 59 2665 GA Bleiswijk 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Adres Kastanjelaan 59 Postcode 2665 GA Stad Bleiswijk Ligging Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging

Nadere informatie

TE KOOP. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k. Doelenstraat 15 te Hilvarenbeek Vraagprijs 519.000,= k.k. Zeer verrassende en aan de achterzijde spectaculair uitgebouwde vrijstaande vooroorlogse villa met riante en vrij gelegen diepe tuin met houten

Nadere informatie

SLEEWERK 11 EINDHOVEN

SLEEWERK 11 EINDHOVEN SLEEWERK 11 EINDHOVEN DEZE RUIM BEMETEN TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MET GARAGE IS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NAAST NATUURGEBIED DE DOMMELVALLEI. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN ROYALE WOONKAMER,

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HH Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HH Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 17 2661 HH Bergschenhoek 425.000 k.k. KENMERKEN Prijs 425.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 17 Postcode 2661 HH Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon. TE KOOP Ten Eiken 33, Hoogeloon OP GOEDE LOCATIE GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WONING MET CARPORT, AANGEBOUWDE GARAGE, FIETSENBERGING EN LEUK AANGELEGDE ACHTERTUIN OP ZONZIJDE MET ACHTEROM. WONING IS VOORZIEN

Nadere informatie

TE KOOP R. Vraagprijs ,= k.k. Eerselsedijk 25 Bergeijk.

TE KOOP R. Vraagprijs ,= k.k. Eerselsedijk 25 Bergeijk. TE KOOP R Eerselsedijk 25 Bergeijk PRACHTIGE, GOED ONDERHOUDEN, VRIJSTAANDE WONING OP VILLA-LOCATIE MET EEN ROYALE TUIN, GROTE GARAGE EN EEN PROFESSIONEEL OVERDEKT ZWEMBAD. Bouwjaar : 1950 Inhoud : 587

Nadere informatie

Groene Loper VK Bleiswijk k.k.

Groene Loper VK Bleiswijk k.k. TE KOOP Groene Loper 60 2665 VK Bleiswijk 575.000 k.k. KENMERKEN Prijs 575.000 k.k. Adres Groene Loper 60 Postcode 2665 VK Stad Bleiswijk Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Geschakelde woning Woonruimte

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Hoekseakker 1, Knegsel. TE KOOP Hoekseakker 1, Knegsel SFEERVOL VRIJSTAAND LANDHUIS GELEGEN IN PARKACHTIGE TUIN EN EIGEN BOS. DE WONING IS VOORZIEN VAN EEN SLAAPKAMER MET LUXE BADKAMER OP DE BEGANE GROND EN DAARNAAST IS OP HET

Nadere informatie

Ringbaan-Oost 431, Tilburg

Ringbaan-Oost 431, Tilburg Ringbaan-Oost 431, Tilburg Bouwjaar : 1955 Inhoud : 600 m³ Perceel opp. : 230 m² Aanvaarding : In overleg Ringbaan-Oost 431 te Tilburg Aan een rustige ventweg van de Ringbaan-Oost in kindvriendelijke buurt

Nadere informatie

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k.

Klapwijkse Zoom BP Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Klapwijkse Zoom 315 2652 BP Berkel En Rodenrijs 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Klapwijkse Zoom 315 Postcode 2652 BP Stad Berkel En Rodenrijs Ligging Aan het water, Aan rustige

Nadere informatie

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag In rijkelijke buitengebied van Rotterdam, nagenoeg op de grens met Hillegersberg/Rotterdam presenteren wij u graag deze bijzondere en fraaie villa

Nadere informatie

Noorderkroon BW Bleiswijk k.k.

Noorderkroon BW Bleiswijk k.k. TE KOOP Noorderkroon 2 2665 BW Bleiswijk 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Noorderkroon 2 Postcode 2665 BW Stad Bleiswijk Ligging Aan bosrand, Aan park, In woonwijk Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k.

Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs ,- k.k. Prometheusstraat 14, 3054 WD Rotterdam Vraagprijs 389.500,- k.k. Royale en unieke 4-kamer hoekwoning met een uitstekende ligging in het gewilde Hillegersberg, gesitueerd nabij de Molenlaan, het villapark

Nadere informatie

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k.

Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs ,- k.k. Pierre Kemphove 2, 2726 BB Zoetermeer Vraagprijs 300.000,- k.k. Deze fraai afgewerkte hoekwoning is gelegen in de leuke wijk Buytenwegh, dichtbij het gezellige Stadshart, scholen, sportfaciliteiten en

Nadere informatie

Robijn SW Berkel En Rodenrijs k.k.

Robijn SW Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Robijn 10 2651 SW Berkel En Rodenrijs 699.000 k.k. KENMERKEN Prijs 699.000 k.k. Adres Robijn 10 Postcode 2651 SW Stad Berkel En Rodenrijs Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Scheepersveld 11 Hollandsche Rading

Scheepersveld 11 Hollandsche Rading Scheepersveld 11 Hollandsche Rading Voorbeelden voor renovatie of (ver)nieuwbouw: Schepersveld 11 te Hollandsche Rading Midden in de bossen aan de rand van Hollandsche Rading ligt aan een doodlopend

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Laarderweg 94, Weert.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Laarderweg 94, Weert. TE KOOP Laarderweg 94, Weert -KLUSSERS OPGELET!! -HALFVRIJSTAANDE WONING MET MOGELIJKHEDEN -GELEGEN IN DE WOONWIJK LAAR VAN DE GEMEENTE WEERT -3 SLAAPKAMERS OP DE VERDIEPING -TUIN AAN DE ACHTERZIJDE -DE

Nadere informatie

TE KOOP. Jordaanstroom BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Jordaanstroom BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Jordaanstroom 64 2721 BD Zoetermeer 2-onder-1-kapwoning, 5 kamers, 166m² Vraagprijs 535.000 k.k. KENMERKEN Prijs 535.000 k.k. Postcode 2721 BD Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Zevensprong 9 Best Vraagprijs 575.000,= k.k. Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een mogelijkheid voor een kantoor aan huis? Deze woning beschikt over een vrijstaande, stenen garage met kantoorruimte

Nadere informatie

Beeldemakerdreef TA Bergschenhoek k.k.

Beeldemakerdreef TA Bergschenhoek k.k. TE KOOP Beeldemakerdreef 2 2661 TA Bergschenhoek 400.000 k.k. KENMERKEN Prijs 400.000 k.k. Adres Beeldemakerdreef 2 Postcode 2661 TA Stad Bergschenhoek Ligging Aan het water, In woonwijk, Vrij uitzicht,

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HK Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 18 2661 HK Bergschenhoek 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 18 Postcode 2661 HK Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk

Nadere informatie

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon)

Bouwjaar : 1995 Inhoud : 300 m 3 Woonoppervlakte. : 104 m 2 (excl. balkon) Hooghuis 27, Mierlo Vraagprijs 175.000,- k.k. Maisonette op de eerste en tweede verdieping van zeer kleinschalig en jong complex. Op rustige locatie in woonwijk gelegen nabij bosrand en natuur. De woning

Nadere informatie

Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf ,- k.k.

Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf ,- k.k. Saffier 53, 2651 SZ Berkel en Rodenrijs Bieden vanaf 300.000,- k.k. Let op: dit betreft een bieden vanaf prijs! Een zeer royaal geschakeld herenhuis in de ruim opgezette Edelsteenwijk. De voorzijde van

Nadere informatie

TE KOOP Beekseweg 23 a te Diessen Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP Beekseweg 23 a te Diessen Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 675.000,= k.k. Bouwjaar : 2010 Inhoud : 576 m³ Perceel opp. : 1.715 m² Aanvaarding : In overleg www.lommersmakelaars.nl T 013-5051363 hilvarenbeek@lommersmakelaars.nl Onder de rook van

Nadere informatie

Groeneweg 2 a 2661 KX Bergschenhoek k.k.

Groeneweg 2 a 2661 KX Bergschenhoek k.k. TE KOOP Groeneweg 2 a 2661 KX Bergschenhoek 259.500 k.k. KENMERKEN Prijs 259.500 k.k. Adres Groeneweg 2 a Postcode 2661 KX Stad Bergschenhoek Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Benedenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Clausstraat 6, 2661 BZ Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k.

Clausstraat 6, 2661 BZ Bergschenhoek Vraagprijs ,- k.k. Clausstraat 6, 2661 BZ Bergschenhoek Vraagprijs 289.500,- k.k. Altijd al willen wonen aan het water nabij het centrum van Bergschenhoek? Stop met zoeken! Wij bieden deze hele leuke drive-in (dijk)woning

Nadere informatie

Laan der Vrijheid HJ Bergschenhoek k.k.

Laan der Vrijheid HJ Bergschenhoek k.k. TE KOOP Laan der Vrijheid 73 2661 HJ Bergschenhoek 325.000 k.k. KENMERKEN Prijs 325.000 k.k. Adres Laan der Vrijheid 73 Postcode 2661 HJ Stad Bergschenhoek Ligging In woonwijk Woningtype Hoekwoning Woonruimte

Nadere informatie

Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs ,- k.k.

Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs ,- k.k. Van Oranje-Nassaulaan 15, 2761 HW Zevenhuizen Vraagprijs 469.000,- k.k. In het Koningskwartier gelegen, super mooi en luxe afgewerkte hoekwoning met ruime tuin, luxe woonkeuken, 4 slaapkamers en complete

Nadere informatie

Johan Frisopark 83 Best

Johan Frisopark 83 Best Johan Frisopark 83 Best Vraagprijs 219.000,= k.k. Een keurige tussenwoning met een aangebouwde berging aan de voorzijde en een praktische berg- /werkruimte aan de achterzijde. De woning is gelegen in de

Nadere informatie

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren.

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is voorzien van een eiken houten parketvloer, een provisiekast onder de trapopgang en openslaande tuindeuren. Draadeind 17 Best Draadeind 17, Best Een gezellige en nette tussenwoning met een aanbouw, twee grote dakkapellen, luxe keuken, vier slaapkamers, keurig onderhouden tuin, vrijstaande stenen berging en

Nadere informatie

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k.

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k. TE KOOP Zwaluwlaan 16 2661 BS Bergschenhoek 350.000 k.k. KENMERKEN Prijs 350.000 k.k. Adres Zwaluwlaan 16 Postcode 2661 BS Stad Bergschenhoek Ligging In woonwijk, Beschutte ligging Woningtype Tussenwoning

Nadere informatie

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde

Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde TE KOOP R Eendengoor 1 nr 4, Hooge Mierde IN DE KEMPEN, NET BUITEN HOOGE MIERDE, OP RECREATIEPARK ZWARTVEN (Eendengoor 1a, nummer 4) GELEGEN PRACHTIGE, VRIJSTAANDE RECREATIEWONING GELEGEN OP EIGEN GROND

Nadere informatie

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper

Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper Eikenlaan 13 te Beek en Donk Vraagprijs 249.000,-- Kosten Koper ROYALE UITGEBOUWDE TWEEKAPPER MET INPANDIGE GARAGE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN MET HEERLIJKE PRIVACY BIEDENDE LIGGING AAN WANDELPARK EN

Nadere informatie

Piet van de Polsingel AK Rotterdam k.k.

Piet van de Polsingel AK Rotterdam k.k. TE KOOP Piet van de Polsingel 129 3056 AK Rotterdam 275.000 k.k. KENMERKEN Prijs 275.000 k.k. Adres Piet van de Polsingel 129 Postcode 3056 AK Stad Rotterdam Ligging Aan het water, Aan rustige weg, In

Nadere informatie

Clausstraat BZ Bergschenhoek k.k.

Clausstraat BZ Bergschenhoek k.k. TE KOOP Clausstraat 6 2661 BZ Bergschenhoek 289.500 k.k. KENMERKEN Prijs 289.500 k.k. Adres Clausstraat 6 Postcode 2661 BZ Stad Bergschenhoek Ligging Aan het water, In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging

Nadere informatie

Mondriaanstraat SL Bergschenhoek k.k.

Mondriaanstraat SL Bergschenhoek k.k. TE KOOP Mondriaanstraat 1 2661 SL Bergschenhoek 450.000 k.k. KENMERKEN Prijs 450.000 k.k. Adres Mondriaanstraat 1 Postcode 2661 SL Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Hoekwoning

Nadere informatie

Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 479.000,- k.k. Omschrijving Burgemeester Hendrixstraat 52, 2651 JV Berkel en Rodenrijs Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1-kap

Nadere informatie

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven

Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven Petrus Dondersstraat 83, Eindhoven Vraagprijs 439.000,- k.k. Sfeervolle en volledig gemoderniseerde tussenwoning met royale garage, gelegen in Stratum nabij het centrum van Eindhoven. Deze karakteristieke

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat CJ Bleiswijk k.k.

Frederik Hendrikstraat CJ Bleiswijk k.k. TE KOOP Frederik Hendrikstraat 1 2665 CJ Bleiswijk 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Adres Frederik Hendrikstraat 1 Postcode 2665 CJ Stad Bleiswijk Ligging In centrum, In woonwijk, Beschutte ligging

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Dennenhei 54 Best Vraagprijs 425.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden, instapklare, uitgebouwde twee-onder-één-kapwoning met een garage en fraai aangelegde, zonnige tuin op het noordwesten. De woning

Nadere informatie

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k.

EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL. VRAAGPRIJS ,- k.k. EUROPALAAN-ZUID 123 TE BUDEL VRAAGPRIJS 275.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud: Totaal aantal kamers: Energielabel: 2-onder-1-kapwoning

Nadere informatie

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven Vraagprijs 635.000,= k.k. Op uitstekende woonstand in de villawijk Acht Zuid ligt deze prima onderhouden vrijstaande woning met een ruime, sfeervolle en veel lichtinval biedende

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Knikeind 3 Best Vraagprijs 419.000,= k.k. Bent u op zoek naar een ideale, robuuste gezinswoning in een fijne leefomgeving? Deze instapklare twee-onder-één-kapwoning heeft het allemaal! Gelegen nabij een

Nadere informatie

Johan Frisopark 13 Best

Johan Frisopark 13 Best Johan Frisopark 13 Best Johan Frisopark 13, Best Een bijzonder ruime eindwoning met een inpandige garage. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Naastenbest op loopafstand van o.a.

Nadere informatie

Hollandse Hout 126 TE KOOP. Lelystad. "Deze droomwoning kenmerkt zich door veel ruimte, luxe en rust"

Hollandse Hout 126 TE KOOP. Lelystad. Deze droomwoning kenmerkt zich door veel ruimte, luxe en rust TE KOOP Hollandse Hout 126 Lelystad "Deze droomwoning kenmerkt zich door veel ruimte, luxe en rust" Over Hollandse Hout 126 In de villawijk Hollandse Hout, gelegen nabij het Markermeer en de Oostvaardersplassen

Nadere informatie

Spireadreef RT Bleiswijk k.k.

Spireadreef RT Bleiswijk k.k. TE KOOP Spireadreef 17 2665 RT Bleiswijk 250.000 k.k. KENMERKEN Prijs 250.000 k.k. Adres Spireadreef 17 Postcode 2665 RT Stad Bleiswijk Ligging In woonwijk, Vrij uitzicht Woningtype Tussenwoning Woonruimte

Nadere informatie

Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom.

Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom. Ziteind 54 Best 359.000,= k.k. Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom. De woning is gelegen in de gewilde, jonge woonwijk Heuveleind. Het winkelcentrum,

Nadere informatie

Hertogstraat 23, Tilburg. Parel onder de jaren '30 woningen. Zonnige patiotuin. Karakteristieke elementen. Jas ophangen en wonen!

Hertogstraat 23, Tilburg. Parel onder de jaren '30 woningen. Zonnige patiotuin. Karakteristieke elementen. Jas ophangen en wonen! Hertogstraat 23, Tilburg Parel onder de jaren '30 woningen Zonnige patiotuin Karakteristieke elementen Jas ophangen en wonen! Kenmerken Bijzonderheden Soort woning: Bouwjaar: Aanvaarding: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

Wilhelminastraat ET Bergschenhoek k.k.

Wilhelminastraat ET Bergschenhoek k.k. TE KOOP Wilhelminastraat 81 2661 ET Bergschenhoek 385.000 k.k. KENMERKEN Prijs 385.000 k.k. Adres Wilhelminastraat 81 Postcode 2661 ET Stad Bergschenhoek Ligging In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht

Nadere informatie

Dijkmanschans GC Zoetermeer k.k.

Dijkmanschans GC Zoetermeer k.k. TE KOOP Dijkmanschans 25 2728 GC Zoetermeer 300.000 k.k. KENMERKEN Prijs 300.000 k.k. Adres Dijkmanschans 25 Postcode 2728 GC Stad Zoetermeer Ligging In woonwijk Woningtype Tussenwoning Woonruimte 119m²

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Rosheuvel 7 a Eersel. TE KOOP Rosheuvel 7 a Eersel GROTE WOONBOERDERIJ MET PAARDENSTAL, TUINHUIS, KANTOOR, GARAGES, HALF OPEN LOODS EN RIANT BUITENTERREIN. DEZE GOED ONDERHOUDEN WONING MET BEDRIJFSRUIMTEN IS GELEGEN BINNEN

Nadere informatie

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. Kastanjelaan 59, 2665 GA Bleiswijk Vraagprijs 425.000,- k.k. Op zoek naar een ruime woning met oprit op een prima locatie aan de rand van Bleiswijk en op loopafstand van de Rottemeren? Deze woning is voorzien

Nadere informatie

Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam k.k.

Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam k.k. TE KOOP Peppelweg 62 d 3053 GM Rotterdam 159.500 k.k. KENMERKEN Prijs 159.500 k.k. Adres Peppelweg 62 d Postcode 3053 GM Stad Rotterdam Woningtype Portiekflat Woonruimte 56m² Inhoud 190m³ Kamers 3 Slaapkamers

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Aardheuvel 5 Best Vraagprijs 319.500,= k.k. Een uitstekend onderhouden twee-onder-één kapwoning met garage en een nette tuin op het noordoosten. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper

ANJERSTRAAT 42 TE BEEK EN DONK Vraagprijs ,-- Kosten Koper Vraagprijs 425.000,-- Kosten Koper Op geliefde woonlocatie aan de Anjerstraat in Beek en Donk ligt deze royale vrijstaande familiewoning op een prachtig perceel van 635 m². Dit degelijk gebouwd huis beschikt

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Imkerhei 50 Best Vraagprijs 425.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden, uitgebouwde twee-onderéén kapwoning met een aangebouwde stenen garage en een fraai aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin. Deze instapklare

Nadere informatie

Mary Dresselhuysweg LD Berkel En Rodenrijs k.k.

Mary Dresselhuysweg LD Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Mary Dresselhuysweg 2 2652 LD Berkel En Rodenrijs 475.000 k.k. KENMERKEN Prijs 475.000 k.k. Adres Mary Dresselhuysweg 2 Postcode 2652 LD Stad Berkel En Rodenrijs Woningtype Hoekwoning Woonruimte

Nadere informatie

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k. Spoeleind 12 Best Vraagprijs 300.000,= k.k. Een modern vormgegeven, royale drive-in woning met inpandige garage en separate berging in de tuin. De woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk

Nadere informatie

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard

Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Reisvennestraat 30, te Valkenswaard Vraagprijs 424.000,- kosten koper Bouwjaar : 2010 Woningtype : Vrijstaande woning Woonoppervlakte : circa 130 m² Inhoud : circa 460 m³ (ex. garage) Perceel : circa 220

Nadere informatie

Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Gerretsonlaan 62 Eindhoven Gerretsonlaan 62 Eindhoven Gerretsonlaan 62, Eindhoven Bent u op zoek naar het gemak van gelijkvloers wonen in combinatie met volop overige ruimte? Dan bent u van harte welkom bij deze ruim opgezette

Nadere informatie

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Van Rijckevorselstraat 7 Vught Van Rijckevorselstraat 7 Vught Vraagprijs 450.000,= k.k. Een uitstekend onderhouden vrijstaande, jaren 30 woning met een royale, veel privacy biedende tuin op het noordoosten en een vrijstaande tuinkamer/berging

Nadere informatie

DOMMELSTRAAT 223 s-hertogenbosch

DOMMELSTRAAT 223 s-hertogenbosch DOMMELSTRAAT 223 s-hertogenbosch Algemene informatie: Soort: Splitlevel appartement Kamers: 2 (woonkamer en slaapkamer) Woonoppervlakte: ca. 58m2 Inhoud: ca. 240m 3 Bouwjaar: 2000 Tuin: Oosten s-hertogenbosch

Nadere informatie

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond:

Berkt 94 te Veldhoven. Globale indeling. Begane grond: Berkt 94 te Veldhoven Globale indeling Begane grond: Aan de voorzijde van de woning gelegen carport/parkeerplaats; Entree, ontvangsthal met meterkast, garderobe, trapopgang en toegang tot de bijkeuken

Nadere informatie

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper

Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs ,-- Kosten Koper Vondellaan 22 te Gemert Vraagprijs 425.000,-- Kosten Koper BEROEP AAN HUIS OF SLAAPKAMER OP BEGANE GROND? DAN IS DEZE VRIJSTAANDE WONING ZEER GESCHIKT VOOR U! DE WONING IS GELEGEN OP LOOPAFSTAND VAN HET

Nadere informatie

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k.

KERKSTRAAT 58 TE MIERLO. VRAAGPRIJS ,- k.k. KERKSTRAAT 58 TE MIERLO VRAAGPRIJS 430.000,- k.k. Kenmerken Soort woning: Bouwjaar: Woonoppervlakte: Overige inpandige ruimte: Gebouwgebonden buitenruimte: Externe bergruimte: Perceeloppervlakte: Inhoud:

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvelstraat 22 te Diessen Vraagprijs 329.500,= k.k.

TE KOOP. Heuvelstraat 22 te Diessen Vraagprijs 329.500,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 329.500,= k.k. Met trots bieden wij u deze markante vrijstaande woning aan. De woning is een gemeentelijk monument. De woning is hoogwaardig afgewerkt, heeft een vrijstaande stenen garage

Nadere informatie

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k.

Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs ,- k.k. Ringspoor 176, 2908 BC Capelle aan den Ijssel Vraagprijs 219.500,- k.k. Ruime 4 (vh 5) kamer hoekwoning met achtertuin op het Noord-Westen in de wijk Schollevaar op korte afstand van bus- en treinstation,

Nadere informatie

Klapwijkse eilanden 15, 2652 ES Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

Klapwijkse eilanden 15, 2652 ES Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. Klapwijkse eilanden 15, 2652 ES Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 525.000,- k.k. Wat een heerlijk huis is dit! Ideaal voor een groot gezin, met maar liefst 6 slaapkamers, veel licht inval door de hoge raampartijen

Nadere informatie

TE KOOP. Strijpkade AH te 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs ,- k.k. Van Oosterom en Verhagen

TE KOOP. Strijpkade AH te 'S-GRAVENHAGE. Vraagprijs ,- k.k. Van Oosterom en Verhagen TE KOOP Strijpkade 7 2548 AH te 'S-GRAVENHAGE Vraagprijs 675.000,- k.k. Van Oosterom en Verhagen Vestiging Rijswijk Willemstraat 27 2282 CB Rijswijk t (070) 399 51 41 e info@ovmak.nl Den Haag Ypenburg

Nadere informatie

Vraagprijs 365.000,00 kosten koper

Vraagprijs 365.000,00 kosten koper www.vanhasselmakelaars.nl Vogelven 6, 4891 NZ Rijsbergen Vraagprijs 365.000,00 kosten koper Molenstraat 50 4881 CS, ZUNDERT Tel: 076-5975900 E-mail: og@vanhasselmakelaars.nl Raadhuisplein 4 4715 CN Rucphen

Nadere informatie

Schansweg 1A, Best. Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen.

Schansweg 1A, Best. Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen. Schansweg 1A Best Schansweg 1A, Best Wonen in het buitengebied, midden in de natuur en toch op korte afstand van het centrum van Best en nabij diverse uitvalswegen. Deze in 2008 grondig gerenoveerde vrijstaande

Nadere informatie

Helmondselaan 35 te Helmond

Helmondselaan 35 te Helmond Helmondselaan 35 te Helmond 268.000,- K.K. Direct AAN EEN RUSTIGE EENRICHTINGSWEG NABIJ HET CENTRUM VAN HELMOND GELEGEN, EEN NOSTALGISCH, RECENT GERENOVEERDE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE EN

Nadere informatie

Tegenbosch 8 te Eindhoven. Koopsom: op aanvraag

Tegenbosch 8 te Eindhoven. Koopsom: op aanvraag Tegenbosch 8 te Eindhoven Unieke vrijstaande woning in hoeve stijl gebouwd gelegen op gewilde locatie tegen landgoed De Wielwaal. De woning is zeer luxe afgewerkt en beschikt o.a. over een fantastische

Nadere informatie

Boekweitveld VK Bergschenhoek k.k.

Boekweitveld VK Bergschenhoek k.k. TE KOOP Boekweitveld 21 2661 VK Bergschenhoek 287.500 k.k. KENMERKEN Prijs 287.500 k.k. Adres Boekweitveld 21 Postcode 2661 VK Stad Bergschenhoek Ligging Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk Woningtype

Nadere informatie

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k.

De Eilanden AP Bergschenhoek k.k. TE KOOP De Eilanden 47 2662 AP Bergschenhoek 595.000 k.k. KENMERKEN Prijs 595.000 k.k. Adres De Eilanden 47 Postcode 2662 AP Stad Bergschenhoek Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte

Nadere informatie

Begane grond. Entree. Woonkeuken

Begane grond. Entree. Woonkeuken De Stek 6 Best De Stek 6, Best Zoekt u rust en ruimte, wilt u vrij wonen en in de nabijheid van alle voorzieningen? Dit met karakteristieke elementen gebouwde landhuis gelegen op een ruim perceel in een

Nadere informatie

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper

Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper Nassaustraat 23 te Beek en Donk Vraagprijs. 345.000,-- Kosten Koper WILT U GRAAG WONEN IN WOONWIJK DE BEEKSE AKKERS? KOM DAN SNEL EEN KIJKJE NEMEN NAAR DEZE STIJLVOL AFGEWERKTE WONING. EEN PRACHTIGE LUXE

Nadere informatie

Tjalk TE KOOP. Lelystad. "Zeer nette hoekwoning met een grote aangebouwde garage"

Tjalk TE KOOP. Lelystad. Zeer nette hoekwoning met een grote aangebouwde garage TE KOOP Tjalk 33 39 Lelystad "Zeer nette hoekwoning met een grote aangebouwde garage" Over Tjalk 33 39 Gelegen in een rustig straatje - met alleen maar bestemmingsverkeer - in de gewilde wijk ''Tjalk''

Nadere informatie

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper

Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper Ouverturelaan 10 te Beek en Donk Vraagprijs 425.000,-- kosten koper OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES VAN DE LAARSCHE VELDEN LIGT DEZE VRIJSTAANDE WONING MET ROYALE INPANDIGE GARAGE. DE WONING IS ZOWEL AAN

Nadere informatie

Kandinskystraat 27 TE KOOP. Almere. "Royale eengezinswoning in het gewilde Tussen de Vaarten"

Kandinskystraat 27 TE KOOP. Almere. Royale eengezinswoning in het gewilde Tussen de Vaarten TE KOOP Kandinskystraat 27 Almere "Royale eengezinswoning in het gewilde Tussen de Vaarten" Over Kandinskystraat 27 In de wijk "Tussen de Vaarten" staat deze royale eengezinswoning met verzorgde voor-

Nadere informatie

van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k.

van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs ,- k.k. van Kinsbergenstraat 4, 2665 BA Bleiswijk Vraagprijs 225.000,- k.k. In een rustige wijk gelegen eengezinstussenwoning, met voor- en achtertuin. De woning is netjes onderhouden, en is voorzien van 3 slaapkamers.

Nadere informatie

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k.

TE KOOP. Langecruysstraat 18 te Hilvarenbeek Vraagprijs ,= k.k. TE KOOP Vraagprijs 239.500,= k.k. In wijk de drie eilanden nabij centrum gelegen ruime tussenwoning met in de aanbouw een luxe inbouwkeuken, voor- en achtertuin, berging en achterom. Thans met fraai uitzicht

Nadere informatie

Bouwjaar : 1960 Inhoud : 830 m 3. Woonoppervlakte : 221 m2 (incl. 2e woongedeelte achter) Perceel opp. : m 2 Aanvaarding : In overleg

Bouwjaar : 1960 Inhoud : 830 m 3. Woonoppervlakte : 221 m2 (incl. 2e woongedeelte achter) Perceel opp. : m 2 Aanvaarding : In overleg Ooftweg 1, Deurne Vraagprijs 599.000,- k.k. Op perceel van ruim 1,5 HA gelegen bungalow met een separaat inpandig woongedeelte/gastenverblijf achter de woning en royale loods (24X12 meter) met paardenstallen

Nadere informatie

Klapwijkse eilanden ET Berkel En Rodenrijs k.k.

Klapwijkse eilanden ET Berkel En Rodenrijs k.k. TE KOOP Klapwijkse eilanden 55 2652 ET Berkel En Rodenrijs 525.000 k.k. KENMERKEN Prijs 525.000 k.k. Adres Klapwijkse eilanden 55 Postcode 2652 ET Stad Berkel En Rodenrijs Ligging Aan het water, In woonwijk

Nadere informatie

Begoniastraat 3 TE KOOP. Almere. "Wonen in een prachtige brede straat aan de rand van de gewilde Bloemenbuurt!"

Begoniastraat 3 TE KOOP. Almere. Wonen in een prachtige brede straat aan de rand van de gewilde Bloemenbuurt! TE KOOP Begoniastraat 3 Almere "Wonen in een prachtige brede straat aan de rand van de gewilde Bloemenbuurt!" Over Begoniastraat 3 De Bloemenbuurt kenmerkt zich door ruimte, groen, centrale ligging, voorzieningen

Nadere informatie

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k.

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k. Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs 195.000,- k.k. Omschrijving Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Hoekwoning met tuin op het zuiden, berging en achterom. Deze ééngezinswoning heeft een tuingerichte

Nadere informatie

Woonoppervlakte 149 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Horatiuslaan 21 Venlo

Woonoppervlakte 149 m 2 Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP. Horatiuslaan 21 Venlo Woonoppervlakte 149 m 2 Vraagprijs 475.000,- kosten koper TE KOOP Horatiuslaan 21 Venlo GEMEEN Hoogwaardig uitgevoerde vrijstaande woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, royale slaapkamers

Nadere informatie

Oirschotseweg 98 Best

Oirschotseweg 98 Best Oirschotseweg 98 Best Vraagprijs 529.000,= k.k. Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning (type semi-bungalow) met een ruime garage/bergruimte beschikt o.a. over een groot overdekt terras, een slaapkamer

Nadere informatie

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best Vraagprijs 217.000,= k.k. Een nette, uitgebouwde tussenwoning met bijkeuken, een vrijstaande, stenen berging (eventueel garage) en een fraai aangelegde, zonnige tuin. De

Nadere informatie

Haviklaan 3 TE KOOP. Almere. "Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie"

Haviklaan 3 TE KOOP. Almere. Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie TE KOOP Haviklaan 3 Almere "Vrijstaande villa gelegen op een prachtige locatie" Over Haviklaan 3 In het villapark Almere Hout gelegen moderne en uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE VILLA op een royale kavel.

Nadere informatie

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper

Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper Klaproosstraat 7 te Beek en Donk Vraagprijs. 289.000,-- Kosten Koper OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE TWEE ONDER EENKAP WONING MET GARAGE? DAN IS DIT ROYALE WOONHUIS ZEKER DE MOEITE WAARD OM TE BEZICHTIGEN.

Nadere informatie

Faunalaan 6, 2643 KT Pijnacker Vraagprijs ,- k.k.

Faunalaan 6, 2643 KT Pijnacker Vraagprijs ,- k.k. Faunalaan 6, 2643 KT Pijnacker Vraagprijs 375.000,- k.k. Heerlijke woning voor een modern gezin! Je voelt je thuis in deze fijne en riante tussenwoning die eigentijds is ingericht met o.a. duurzame en

Nadere informatie

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k. Een ruim, karakteristiek en charmant VRIJSTAAND WOONHUIS met garage, berging, een veranda en een mooie, zonnige, vrije achtertuin met 2 terrassen en een vijverpartij. Direct nabij het centrum gelegen.

Nadere informatie

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best Jacob van Wassenaerstraat 46 Best Vraagprijs 359.000,= k.k. Een royale vrijstaand geschakelde woning met een carport en een verzorgde tuin met een vrije achterom. Deze goed onderhouden woning is gelegen

Nadere informatie

Oostrandpark 2 TE KOOP. Lelystad. "Royale vrijstaande villa met veel privacy in een groene omgeving"

Oostrandpark 2 TE KOOP. Lelystad. Royale vrijstaande villa met veel privacy in een groene omgeving TE KOOP Oostrandpark 2 Lelystad "Royale vrijstaande villa met veel privacy in een groene omgeving" Over Oostrandpark 2 In één van de mooiste én groene woonwijken van Lelystad ligt deze vrijstaande villa

Nadere informatie