Niersstraat 20-III. Vraagprijs ,- k.k. 3-kamerappartement met dakterras in de Rivierenbuurt!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Niersstraat 20-III. Vraagprijs ,- k.k. 3-kamerappartement met dakterras in de Rivierenbuurt!"

Transcriptie

1 Niersstraat 20-III Vraagprijs ,- k.k. 3-kamerappartement met dakterras in de Rivierenbuurt! Migiel Krijger Piraeusplein NM Amsterdam migiel@thuisinvastgoed.nl

2 Niersstraat 20-III 1078 VK Amsterdam Vraagprijs ,- k.k. Bouwjaar 1930 Woonoppervlakte 97,20m² (NEN-2580) Inhoud Ca. 260m³ Aantal kamers 3 kamers Buitenruimte Dakterras 21,80m² + balkon 2,10m² Grond Erfpacht canon 633,- per jaar, AB2000 t/m Kadastraal bekend Gemeente Amsterdam, sectie V, nummer 11156, A-4 Oplevering In overleg Servicekosten 86,43 per maand, 104/361 ste aandeel in de gemeenschap WOZ-waarde ,- (peildatum ) Energielabel F-label OMSCHRIJVING Licht en ruim driekamerappartement van 97m2 met dakterras gelegen in een gewild stuk van de Rivierenbuurt. Het appartement is door de huidige eigenaar in 2009 met veel smaak en gevoel voor detail compleet gerenoveerd. Het maakt onderdeel uit van een financieel gezonde en actieve VvE, zo is onlangs nog het hele trappenhuis opgeknapt. De Rivierenbuurt is bijzonder gunstig gesitueerd, nabij uitvalswegen, openbaar vervoer, vlakbij de Pijp en op loopafstand van diverse winkelstraten en gezellig cafés en restaurant. Mede door de ontwikkeling van de Zuidas, de toekomstige aanwezigheid van de Noord-Zuidlijn, de ruime opzet en vele architectonische details is de Rivierenbuurt al jaren een van de top locaties in Amsterdam!

3 INDELING (zie plattegrond) Verzorgd gemeenschappelijk entree met recent gerenoveerd trappenhuis. Vervolgens de entree van het appartement gelegen op de derde verdieping. Aan voorzijde de ruime en zeer lichte woonkamer van vier ramen breed.

4 De woonkamer is opgedeeld in een zitgedeelte

5 En een eetgedeelte met 2 vaste kasten.

6 Aan de achterzijde is de gezellige en luxueuze woonkeuken gesitueerd voorzien van Siemens inbouwapparatuur.

7 De grote slaapkamer ligt tevens aan de achterzijde, deze beschikt over een grote inbouwkastenwand (The Doors) en openslaande deuren naar het balkon.

8

9 De moderne badkamer ligt aan de andere zijde en is voorzien van een ligbad, een wastafelmeubel en een inloopdouche. Een separaat toilet ligt daarnaast.

10 Via de trap in de woonkamer wordt de vierde verdieping bereikt. Op de overloop is plaats gemaakt voor de wasmachine en drogeropstelling en bergruimte. De charmante tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van een dakkapel.

11 Vervolgens is vanaf de overloop het dakterras te bereiken. Deze is met vergunning van de gemeente Amsterdam aangelegd. Het terras ligt wat beschut voor de wind, maar met de hele dag zon! Door het gehele appartement ligt een fraaie houten vloer.

12

13 OMGEVING Het appartement is gelegen in de Rivierenbuurt, waar de karakteristieke Amsterdamse Schoolarchitectuur de boventoon voert. Om de hoek van de Maasstraat en de nabij gelegen Scheldestraat vind je een groot aanbod aan cafés, restaurants en allerhande (delicatessen) winkels. Ook de gezellige Pijp ligt op slecht 5 minuten fietsen! De Niersstraat is zeer goed bereikbaar met de auto via de ring afslag RAI S109 en afslag Amstel S111. Parkeren kan voor de deur met een vergunning, er is momenteel geen wachttijd! Ook qua openbaar vervoer ligt de Niersstraat uitstekend. Zo zijn er tram- en bushaltes op de Churchilllaan en Rooseveltlaan, NS station RAI bevindt zich tevens op 5 minuten lopen. De Nood-zuidlijn biedt vanaf juli natuurlijk ook uitkomst met station Europaplein om de hoek. Voor recreatie liggen het Beatrixpark, het Martin Luther Kingpark en de Amstel in directe nabijheid. De Parade in het Martin Luther King park. De Maasstraat en de Scheldestraat met een grote verscheidenheid aan winkels en horeca!

14 VERENIGING VAN EIGENAARS (KvK ) De VvE Niersstraat 20 is in 2006 ontstaan tijdens de splitsing in appartementsrechten. De VvE bestaat uit 4 leden en ieder lid heeft 1 stem tijdens de jaarlijkse vergadering. Er is een meerjarenonderhoudsplan opgesteld en binnen de VvE zijn geen besluiten genomen die een verzwaring van de maandelijkse servicekosten ten gevolge hebben. De cijfers en andere relevante stukken m.b.t. de VvE zijn op te vragen via info@thuisinvastgoed.nl. De administratie van de VvE wordt in eigen beheer uitgevoerd. Het saldo van de kas bedraagt per ca 5.000,- en de maandelijkse servicekosten bedragen 86,43. Deze worden o.a. als volgt besteed: - Opstalverzekering uitgebreid - Elektra trappenhuis - Klein onderhoud - Dotatie reserve fonds De gemeente- en waterschapslasten worden in 2018 berekent over een W0Z-waarde van ,-. De eigenaar betaalt ca. 150,- per maand aan de energiemaatschappij voor de levering van gas en elektra.

15 OMSCHRIJVING APPARTEMENTSRECHT het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met balkon, gelegen op de derde verdieping van het gebouw, alsmede een berging gelegen op de zolderverdieping, plaatselijk bekend als Niersstraat 20-III te 1078 VK Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V, complexaanduiding A appartementsindex 4, uitmakende het eenhonderd vier/driehonderd eenenzestigste (104/361e) onverdeeld aandeel in de gemeenschap, zijnde het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond (eigendom van de gemeente Amsterdam), gelegen te Amsterdam aan de Niersstraat, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie V nummer 8776, groot een are zeven en dertig centiare, met de rechten van de erfpachter op de zich op die grond bevindende opstal, zijnde een woonhuis met verder aanhorigheden, plaatselijk bekend als Niersstraat 20 te Amsterdam PARKEERVERGUNNING In de directe omgeving geldt betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 09.00u. tot 24.00u. Het tarief is 3,00 per uur. De kosten voor een parkeervergunning bedragen per jaar 165,-. Op dit moment is er geen sprake van een wachttijd voor het verkrijgen van een vergunning in vergunningengebied Zuid 4.1 Rivierenbuurt Noord. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering!

16 BIJZONDERHEDEN - Gerenoveerd trappenhuis - Zonnig vergund dakterras - Actieve en financieel gezonde VvE - Houten vloer door het gehele appartement - Compleet en hoogwaardig gerenoveerd in Pand is in 2006 gesplitst in 4 appartementsrechten - Erfpacht canon 633,- per jaar, AB2000 t/m Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning - Voor recreatie ligt het Martin Luther Kingpark en Beatrixpark op loopafstand - Ideaal gelegen t.o.v. winkels, cafés/restaurants (Maasstraat, Scheldestraat en de Pijp) - En ideaal gelegen t.o.v. uitvalswegen A2, A4, A9 en openbaar vervoer; station Rai, station Zuid en de Noord-zuidlijn vanaf juli Plan zuid Migiel Krijger Piraeusplein NM Amsterdam info@thuisinvastgoed.nl

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27 WOZ-BESCHIKKING 2018

28 SPLITSINGSTEKENING A-4

29 VERANTWOORDING Voorbehouden Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze verkoopbrochure noch door de eigenaar, noch door de verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Door Thuis in Vastgoed wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard. Meldingsplicht verkoper De verkoper heeft een meldingsplicht. U mag verwachten dat de informatie welke door hen wordt verstrekt correct is. Er moet melding worden gemaakt van eventuele gebreken en bijzondere omstandigheden. Onderzoeksplicht De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht. Dit betekent dat de koper zelf onderzoek dient te verrichten naar de diverse zaken die van belang zijn bij het nemen van de juiste koopbeslissing. Voorbeelden: de bouwtechnische staat van de woning, eventuele rechten en plichten die op de woning (of perceel) rusten (ook wel erfdienstbaarheden of kwalitatieve rechten / plichten genoemd) en milieufactoren, omgevingsfactoren, (toekomstige) bestemmingsplannen enz. Gezien de complexe materie, met name waar het uw onderzoeksplicht betreft, raden wij aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen en hem mee te nemen naar de bezichtiging(en). Algemene ouderdomsclausule Indien de woning ouder is dan 20, 30, 40 of zelfs 100 jaar dan nog wel ouder betekent dit dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe(re) woningen. Tenzij verkoper de kwaliteit ervan heeft gegarandeerd, staat hij niet in voor vloeren, het dak, de gevels, fundering, installaties, leidingen, riolering en aanwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht, maar verzwijgt ook niet moedwillig gebreken aan bovenstaande zaken. Asbest Tevens kunnen in een onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn in onder andere kruipluik, schoorsteen of luchtkanaal, zeil, golfplaten op berging, plaatmateriaal achter of onder cv-ketels of stoppenkasten. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. In voorkomende gevallen wordt dit artikel in de koopakte opgenomen. Erfdienstbaarheden Indien er op de woning of het perceel erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen en/of andere bedingen rusten, gaan ze over op de koper en worden ze als bijlage behorend bij de koopakte, meestal in de vorm van het eigendomsbewijs, ter beschikking gesteld.

Van Hallstraat 234 Vraagprijs ,- k.k.

Van Hallstraat 234 Vraagprijs ,- k.k. Van Hallstraat 234 Vraagprijs 400.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl VAN HALLSTRAAT 234 1051 HL AMSTERDAM

Nadere informatie

Ruyschstraat 99-I Vraagprijs ,- k.k.

Ruyschstraat 99-I Vraagprijs ,- k.k. Ruyschstraat 99-I Vraagprijs 289.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Ruyschstraat 99-I 1091 BZ Amsterdam

Nadere informatie

Groetstraat 55 Vraagprijs ,- k.k.

Groetstraat 55 Vraagprijs ,- k.k. Groetstraat 55 Vraagprijs 250.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Groetstraat 55 1024 TX Amsterdam Vraagprijs

Nadere informatie

Westlandgracht 183-II

Westlandgracht 183-II Westlandgracht 183-II Vraagprijs 325.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Westlandgracht 183-II 1059 TK

Nadere informatie

Borgerstraat 208-huis Vraagprijs ,- k.k.

Borgerstraat 208-huis Vraagprijs ,- k.k. Borgerstraat 208-huis Vraagprijs 415.000,- k.k. Benedenwoning met zonnige tuin! Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl

Nadere informatie

Hoofdweg 295-III Vraagprijs ,- k.k.

Hoofdweg 295-III Vraagprijs ,- k.k. Hoofdweg 295-III Vraagprijs 239.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Hoofdweg 295-III 1057

Nadere informatie

Bonairestraat 76-I Vraagprijs ,- k.k.

Bonairestraat 76-I Vraagprijs ,- k.k. Bonairestraat 76-I Vraagprijs 260.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl Bonairestraat 76-I 1058 XL Amsterdam Vraagprijs

Nadere informatie

Van Boshuizenstraat 349 Vraagprijs ,- k.k.

Van Boshuizenstraat 349 Vraagprijs ,- k.k. Van Boshuizenstraat 349 Vraagprijs 170.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Van Boshuizenstraat 349 1082

Nadere informatie

Parnassusweg 24-I Vraagprijs ,- k.k.

Parnassusweg 24-I Vraagprijs ,- k.k. Parnassusweg 24-I Vraagprijs 625.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Parnassusweg 24-I 1076 AR Amsterdam

Nadere informatie

Bentinckstraat 43-hs Vraagprijs ,- k.k.

Bentinckstraat 43-hs Vraagprijs ,- k.k. Bentinckstraat 43-hs Vraagprijs 229.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl BENTINCKSTRAAT 43-hs 1051 GE

Nadere informatie

Sarphatistraat 42-C Vraagprijs ,- k.k.

Sarphatistraat 42-C Vraagprijs ,- k.k. Sarphatistraat 42-C Vraagprijs 495.000,- k.k. Stijlvol turn-key appartement nabij de Amstel Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 info@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl

Nadere informatie

Magalhaensplein 15-I Vraagprijs ,- k.k.

Magalhaensplein 15-I Vraagprijs ,- k.k. Magalhaensplein 15-I Vraagprijs 335.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Magalhaensplein

Nadere informatie

Middenweg 510 Vraagprijs ,- k.k.

Middenweg 510 Vraagprijs ,- k.k. Middenweg 510 Vraagprijs 375.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Middenweg 510 1097 VD Amsterdam Vraagprijs

Nadere informatie

Sassenheimstraat 44-HS

Sassenheimstraat 44-HS Sassenheimstraat 44-HS Vraagprijs 545.000,- k.k. Compleet gerenoveerd en hoogwaardig afgewerkt benedenhuis met zonnige tuin! Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6

Nadere informatie

Linnaeuskade 19-hs Vraagprijs ,- k.k.

Linnaeuskade 19-hs Vraagprijs ,- k.k. Linnaeuskade 19-hs Vraagprijs 639.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl Linnaeuskade 19-hs 1098 BE Amsterdam Vraagprijs

Nadere informatie

Keizersgracht 151-G Vraagprijs ,- k.k.

Keizersgracht 151-G Vraagprijs ,- k.k. Keizersgracht 151-G Vraagprijs 1.125.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 www.thuisinvastgoed.nl migiel@thuisinvastgoed.nl Keizersgracht 151-G 1015 CL

Nadere informatie

Lorreinenstraat 8-HS Vraagprijs ,- k.k.

Lorreinenstraat 8-HS Vraagprijs ,- k.k. Lorreinenstraat 8-HS Vraagprijs 385.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 www.thuisinvastgoed.nl migiel@thuisinvastgoed.nl Lorreinenstraat 8-HS 1055 CZ

Nadere informatie

Dapperstraat 108-II Vraagprijs ,- k.k.

Dapperstraat 108-II Vraagprijs ,- k.k. Dapperstraat 108-II Vraagprijs 335.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 info@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Dapperstraat 108-II 1093 CA Amsterdam

Nadere informatie

Balistraat 85-E Vraagprijs ,- k.k.

Balistraat 85-E Vraagprijs ,- k.k. Balistraat 85-E Vraagprijs 250.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 info@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Balistraat 85-E 1094 JE Amsterdam Vraagprijs

Nadere informatie

Bloys van Treslongstraat 17-I Vraagprijs ,- k.k.

Bloys van Treslongstraat 17-I Vraagprijs ,- k.k. Bloys van Treslongstraat 17-I Vraagprijs 350.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 www.thuisinvastgoed.nl migiel@thuisinvastgoed.nl Bloys van Treslongstraat

Nadere informatie

Groenmarktkade 4-A Vraagprijs ,- k.k.

Groenmarktkade 4-A Vraagprijs ,- k.k. Groenmarktkade 4-A Vraagprijs 550.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 www.thuisinvastgoed.nl migiel@thuisinvastgoed.nl Groenmarktkade 4-A 1016 TA Amsterdam

Nadere informatie

Apollolaan 197-L Vraagprijs ,- k.k.

Apollolaan 197-L Vraagprijs ,- k.k. Apollolaan 197-L Vraagprijs 950.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Apollolaan 197-L 1077 AX Amsterdam

Nadere informatie

Tidorestraat 227 Vraagprijs ,- k.k.

Tidorestraat 227 Vraagprijs ,- k.k. Tidorestraat 227 Vraagprijs 315.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 info@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Tidorestraat 227 1095 KV Amsterdam

Nadere informatie

Vogelenzangstraat 47-hs

Vogelenzangstraat 47-hs Vogelenzangstraat 47-hs Vraagprijs 700.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Vogelenzangstraat 47-hs 1058

Nadere informatie

Jan van Galenstraat 173-III Vraagprijs ,- k.k.

Jan van Galenstraat 173-III Vraagprijs ,- k.k. Jan van Galenstraat 173-III Vraagprijs 319.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Jan van

Nadere informatie

Orteliusstraat 134-HS+I Vraagprijs ,- k.k.

Orteliusstraat 134-HS+I Vraagprijs ,- k.k. Orteliusstraat 134-HS+I Vraagprijs 625.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Orteliusstraat

Nadere informatie

Egelantiersgracht 510 Vraagprijs ,- k.k.

Egelantiersgracht 510 Vraagprijs ,- k.k. Egelantiersgracht 510 Vraagprijs 675.000,- k.k. SPLITLEVEL - DRIEDUBBEL - BOVENHUIS Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 www.thuisinvastgoed.nl migiel@thuisinvastgoed.nl

Nadere informatie

Reinier Claeszenstraat 45-II Vraagprijs ,- k.k.

Reinier Claeszenstraat 45-II Vraagprijs ,- k.k. Reinier Claeszenstraat 45-II Vraagprijs 375.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl Reinier Claeszenstraat 45-II 1056

Nadere informatie

Leeuwendalersweg 5-A Vraagprijs ,- k.k.

Leeuwendalersweg 5-A Vraagprijs ,- k.k. Leeuwendalersweg 5-A Vraagprijs 360.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Leeuwendalersweg 5-A 1055 JE

Nadere informatie

Jane Addamslaan 153 Vraagprijs ,- k.k.

Jane Addamslaan 153 Vraagprijs ,- k.k. Jane Addamslaan 153 Vraagprijs 545.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Jane Addamslaan 153 1187 DA Amstelveen

Nadere informatie

Elckerlijcstraat 32-I Vraagprijs ,- k.k.

Elckerlijcstraat 32-I Vraagprijs ,- k.k. Elckerlijcstraat 32-I Vraagprijs 325.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 www.thuisinvastgoed.nl migiel@thuisinvastgoed.nl Elckerlijcstraat 32-I 1055 AN

Nadere informatie

Joos Banckersplantsoen 104 Vraagprijs ,- k.k.

Joos Banckersplantsoen 104 Vraagprijs ,- k.k. Joos Banckersplantsoen 104 Vraagprijs 429.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Joos Banckersplantsoen

Nadere informatie

Middenweg 500 Vraagprijs ,- k.k.

Middenweg 500 Vraagprijs ,- k.k. Middenweg 500 Vraagprijs 350.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Middenweg 500 1097 VD Amsterdam Vraagprijs

Nadere informatie

Geldersekade 11-HS Vraagprijs ,- k.k.

Geldersekade 11-HS Vraagprijs ,- k.k. Geldersekade 11-HS Vraagprijs 750.000,- k.k. Dubbel Benedenhuis Migiel Krijger Piraeusplein 39 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl

Nadere informatie

Orteliusstraat 246-I Vraagprijs ,- k.k.

Orteliusstraat 246-I Vraagprijs ,- k.k. Orteliusstraat 246-I Vraagprijs 225.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl Orteliusstraat 246-I 1056 PJ Amsterdam

Nadere informatie

Westerdok 594 Vraagprijs ,- k.k. incl. pp

Westerdok 594 Vraagprijs ,- k.k. incl. pp Westerdok 594 Vraagprijs 900.000,- k.k. incl. pp Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 info@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.n Westerdok 594 + pp 1013 BH Amsterdam

Nadere informatie

RUYSDAELSTRAAT 44 HEEMSKERK

RUYSDAELSTRAAT 44 HEEMSKERK RUYSDAELSTRAAT 44 HEEMSKERK RUYSDAELSTRAAT 44 HEEMSKERK Vraagprijs Aanvaarding : 147.500,00 k.k. : in overleg. Heerlijk appartement middenin het gezellige centrum van Heemskerk! Sfeervol appartement, gelegen

Nadere informatie

Joos Banckersplantsoen 92 Vraagprijs ,- k.k.

Joos Banckersplantsoen 92 Vraagprijs ,- k.k. Joos Banckersplantsoen 92 Vraagprijs 375.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl Joos Banckersplantsoen 92 1056 LD

Nadere informatie

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK RIDDER ARNOUDLAAN 1 HEEMSKERK Vraagprijs : 429.000,00 k.k. Aanvaarding

Nadere informatie

Cruquiuskade 177 Vraagprijs ,- k.k.

Cruquiuskade 177 Vraagprijs ,- k.k. Cruquiuskade 177 Vraagprijs 539.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Cruquiuskade 177 1018 AM Amsterdam

Nadere informatie

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK

ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK ZEESTRAAT 150 BEVERWIJK Vraagprijs : 299.000,00 k.k. Aanvaarding : op korte

Nadere informatie

MEIDOORNWEG 114 BADHOEVEDORP

MEIDOORNWEG 114 BADHOEVEDORP MEIDOORNWEG 114 BADHOEVEDORP MEIDOORNWEG 114 BADHOEVEDORP PER OPBOD: 125.000 K.K. (BIEDEN VANAF) SOORT WONING: APPARTEMENT WOONOPPERVLAKTE: 55 M² INHOUD: 142 M³ INHOUD BERGING: 10 M³ AANTAL KAMERS: 2 BOUWJAAR:

Nadere informatie

VELDZIGTLAAN 28 HAARLEM

VELDZIGTLAAN 28 HAARLEM VELDZIGTLAAN 28 HAARLEM VELDZIGTLAAN 28 HAARLEM VRAAGPRIJS: 150.000 K.K. SOORT WONING: APPARTEMENT WOONOPPERVLAKTE: 40 M² INHOUD: 100 M³ INHOUD BERGING: 8 M³ AANTAL KAMERS: 2 BOUWJAAR: 1965 OMSCHRIJVING

Nadere informatie

TE KOOP Roerstraat 73-III AMSTERDAM MAKELAAR: FLORIS HAANEN

TE KOOP Roerstraat 73-III AMSTERDAM MAKELAAR: FLORIS HAANEN TE KOOP Roerstraat 73-III AMSTERDAM MAKELAAR: FLORIS HAANEN FLORIS@VOOGD.NL 06 24 21 00 03 Op een zeer leuke en goede plek in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt) ligt dit gerenoveerde appartement met balkon

Nadere informatie

Presentatiebrochure. Chopinlaan 14 in Baarn

Presentatiebrochure. Chopinlaan 14 in Baarn Presentatiebrochure Chopinlaan 14 in Baarn Algemeen: Vraagprijs: 349.000,= kosten koper bouwjaar ca. 1959 Woonoppervlakte: ca. 121 m² Inhoud: ca. 410 m³ Externe bergruimte: ca. 17 m² Perceel: 489 m² Oplevering:

Nadere informatie

Diamantstraat Vraagprijs ,- k.k.

Diamantstraat Vraagprijs ,- k.k. Diamantstraat 10 + 12 Vraagprijs 899.000,- k.k. Unieke kans! Twee Rijksmonumenten met een grote zonnige tuin op eigen grond in het meest pittoreske straatje van de Pijp! Migiel Krijger Piraeusplein 39

Nadere informatie

KINDERDIJKSTRAAT 70-1 AMSTERDAM 350.000 k.k. www.kinderdijkstraat70-1.nl Omschrijving Heerlijk wonen in de gewilde Rivierenbuurt kan in dit mooie karakteristieke 2/3-kamer appartement van 63 m2. Deze recent

Nadere informatie

Diamantstraat 10 Vraagprijs ,- k.k.

Diamantstraat 10 Vraagprijs ,- k.k. Diamantstraat 10 Vraagprijs 420.000,- k.k. Unieke kans! Rijksmonument met een zonnige tuin op eigen grond in het meest pittoreske straatje van de Pijp! Migiel Krijger Piraeusplein 39 101 NM Amsterdam 06

Nadere informatie

TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: k.k.

TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: k.k. TE KOOP Kribbestraat 55 II te Amsterdam Vraagprijs: 600.000.-- k.k. In de Rivierenbuurt op 5 minuten fietsafstand van De Pijp bieden wij aan een karakteristieke, volledig gerenoveerde en zeer strak afgewerkte

Nadere informatie

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl CIEWEG 30 HEEMSKERK

Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl CIEWEG 30 HEEMSKERK Ingrid Schuijt Diensten & Advies Voorweg 18A 1969 MC Heemskerk Tel.: 06-23306902/www.isda.nl/info@isda.nl CIEWEG 30 HEEMSKERK CIEWEG 30 HEEMSKERK Vraagprijs : 449.000,00 k.k. Aanvaarding : in overleg.

Nadere informatie

Joos Banckersplantsoen 100 Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs ,- k.k. incl. pp.

Joos Banckersplantsoen 100 Vraagprijs ,- k.k. Vraagprijs ,- k.k. incl. pp. Joos Banckersplantsoen 100 Vraagprijs 400.000,- k.k. Vraagprijs 435.0000,- k.k. incl. pp. Migiel Krijger Piraeusplein 19 (KNSM-Eiland) 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl

Nadere informatie

President Kennedylaan 10 III 1079 NB Amsterdam k.k.

President Kennedylaan 10 III 1079 NB Amsterdam k.k. TE KOOP President Kennedylaan 10 III 1079 NB Amsterdam 440.000 k.k. KENMERKEN Prijs 440.000 k.k. Postcode 1079 NB Ligging Aan het water, Aan park, Vrij uitzicht Woningtype Bovenwoning Woonruimte 78m² Inhoud

Nadere informatie

Fazantstraat 146c 3083 ZR Rotterdam

Fazantstraat 146c 3083 ZR Rotterdam Fazantstraat 146c 3083 ZR Rotterdam Vraagprijs 109.900,- k.k. Woongoed Makelaars De Linie 3 -K 2905 AX, CAPELLE AAN DEN IJSSEL Tel: 010 2580919 E-mail: info@woongoedmakelaars.nl www.woongoedmakelaars.nl

Nadere informatie

SCHELDESTRAAT 32 HEEMSKERK

SCHELDESTRAAT 32 HEEMSKERK SCHELDESTRAAT 32 HEEMSKERK SCHELDESTRAAT 32 HEEMSKERK Vraagprijs Aanvaarding Soort woning : 159.000,00 k.k. : in overleg. : tussenwoning. Starters opgelet: Woning met vrij uitzicht en maar liefst 4 slaapkamers.

Nadere informatie

Presentatiebrochure. Steijnlaan 2A in Baarn

Presentatiebrochure. Steijnlaan 2A in Baarn Presentatiebrochure Steijnlaan 2A in Baarn Van Berkum Makelaars Nieuw Baarnstraat 93, Baarn Postbus 135, 3740 AC Baarn Telefoonnummer: 035-5418445 E-mail: info@vanberkummakelaars.nl Website: www.vanberkummakelaars.nl

Nadere informatie

Nachtegaalstraat 9 b - Rotterdam

Nachtegaalstraat 9 b - Rotterdam Nachtegaalstraat 9 b - Rotterdam Vraagprijs 114.500 k.k. Van Kleef NVM Makelaars B.V. Heemraadssingel 196 3021 DM Rotterdam Tel: 010-8208555 Fax: 010-8208579 E-mail: info@vankleefmakelaars.nl Website:

Nadere informatie

Maashaven O.z. 191 - Rotterdam

Maashaven O.z. 191 - Rotterdam Maashaven O.z. 191 - Rotterdam Vraagprijs 225.000 k.k. Van Kleef NVM Makelaars B.V. Heemraadssingel 196 3021 DM Rotterdam Tel: 010-8208555 Fax: 010-8208579 E-mail: info@vankleefmakelaars.nl Website: www.vankleefmakelaars.nl

Nadere informatie

VAN TUYLL VAN SEROOSKERKENWEG 58-1 AMSTERDAM 385.000 k.k. www.vantuyllvanserooskerkenweg58-1.nl Omschrijving OPEN HUIS maandag 21 november van 9 uur tot 11 uur EERDER BEZICHTIGEN OP AFSPRAAK IS MOGELIJK

Nadere informatie

Presentatiebrochure. Stationsweg 100 in Baarn

Presentatiebrochure. Stationsweg 100 in Baarn Presentatiebrochure Stationsweg 100 in Baarn Van Berkum Makelaars Nieuw Baarnstraat 93, Baarn Postbus 135, 3740 AC Baarn Telefoonnummer: 035-5418445 E-mail: info@vanberkummakelaars.nl Website: www.vanberkummakelaars.nl

Nadere informatie

LEYGRAAF MAKELAARS. Geestersingel 82, Alkmaar

LEYGRAAF MAKELAARS. Geestersingel 82, Alkmaar LEYGRAAF MAKELAARS Geestersingel 82, Alkmaar Geestersingel 82, Alkmaar LEYGRAAF Makelaars Kennemerstraatweg 67 1814 GC, ALKMAAR Tel: 072-5114318 E-mail: informatie@leygraafmakelaars.nl Omschrijving Ruim

Nadere informatie

Leidsekade 62-D. Tel Fax

Leidsekade 62-D. Tel Fax Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550 34 55 Object: Het appartementsrecht

Nadere informatie

Gijsingstraat 94 b RR Rotterdam. Vraagprijs k.k. Hallo Makelaar

Gijsingstraat 94 b RR Rotterdam. Vraagprijs k.k. Hallo Makelaar Gijsingstraat 94 b 3026 RR Rotterdam Vraagprijs 110.000 k.k. Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Gijsingstraat 94 b 3026 RR Rotterdam Vraagprijs Soort woonhuis 110.000

Nadere informatie

VRAAGPRIJS ,= K.K.

VRAAGPRIJS ,= K.K. VECHTSTRAAT 122-II Goed onderhouden driekamer appartement gelegen op de tweede verdieping met twee slaapkamers, berging en balkon op het westen. Ruime en efficiënt ingedeelde woning met veel licht. Gelegen

Nadere informatie

Heerlijk wonen in Amsterdam. AMSTERDAM Dintelstraat 56 II

Heerlijk wonen in Amsterdam. AMSTERDAM Dintelstraat 56 II Heerlijk wonen in Amsterdam AMSTERDAM Dintelstraat 56 II Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1930 Soort: bovenwoning Kamers: 3 Inhoud: 375 m³ Woonoppervlakte: 94 m² Perceeloppervlakte: 0 m² Overige inpandige

Nadere informatie

OUDENDIJK 5 HEEMSKERK

OUDENDIJK 5 HEEMSKERK TE KOOP: OUDENDIJK 5 HEEMSKERK OUDENDIJK 5 HEEMSKERK Vraagprijs Aanvaarding Soort woning : 595.000,00 k.k. : in overleg. : vrijstaande woning. Buitenkans: Te koop aangeboden: één van de leukste huisjes

Nadere informatie

KNSM-LAAN 809 Vraagprijs ,- k.k. incl. parkeerplaats

KNSM-LAAN 809 Vraagprijs ,- k.k. incl. parkeerplaats KNSM-LAAN 809 Vraagprijs 500.000,- k.k. incl. parkeerplaats Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl KNSM-LAAN 809 1019

Nadere informatie

De Savornin Lohmannlaan 116 B NS Rotterdam. Hallo Makelaar

De Savornin Lohmannlaan 116 B NS Rotterdam. Hallo Makelaar De Savornin Lohmannlaan 116 B1 3038 NS Rotterdam Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl De Savornin Lohmannlaan 116 B1 3038 NS Rotterdam Soort woonhuis Appartement Woonoppervlakte

Nadere informatie

Pierre Kemphove BG Zoetermeer. Vraagprijs k.k. Hallo Makelaar

Pierre Kemphove BG Zoetermeer. Vraagprijs k.k. Hallo Makelaar Pierre Kemphove 101 2726 BG Zoetermeer Vraagprijs 215000 k.k. Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Pierre Kemphove 101 2726 BG Zoetermeer Vraagprijs Soort woonhuis 215000

Nadere informatie

Albrecht Dürerstraat 17 hs 1077 LT AMSTERDAM

Albrecht Dürerstraat 17 hs 1077 LT AMSTERDAM Albrecht Dürerstraat 17 hs 1077 LT AMSTERDAM VRAAGPRIJS: 1.100.000,-- KOSTEN KOPER Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

Volkert Makelaardij - Achterdijk 14, 1441 DH, Purmerend - telefoon:

Volkert Makelaardij - Achterdijk 14, 1441 DH, Purmerend - telefoon: Ruim en rustig gelegen appartement (88m2) met twee grote slaapkamers, een woonkamer en een gezellige woonkeuken met een schuifpui naar het zonneterras (8m2). Het appartement is gelegen op de bovenste twee

Nadere informatie

Biesboschstraat 39 boven 1078 ML Amsterdam k.k.

Biesboschstraat 39 boven 1078 ML Amsterdam k.k. TE KOOP Biesboschstraat 39 boven 1078 ML Amsterdam 665.000 k.k. KENMERKEN Prijs 665.000 k.k. Postcode 1078 ML Ligging Aan rustige weg, In woonwijk Woningtype Bovenwoning Woonruimte 112m² Inhoud 300m³ Kamers

Nadere informatie

DEURLOOSTRAAT 10-1 AMSTERDAM 440.000 k.k. www.deurloostraat10-1.nl Omschrijving HEERLIJK BOVENHUIS MET EIGEN ENTREE EN BALKON IN DE GEWILDE RIVIERENBUURT Licht en goed ingedeeld sfeervol gerenoveerd appartement

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie. Stadionkade 71-II Amsterdam

Vrijblijvende objectinformatie. Stadionkade 71-II Amsterdam Vrijblijvende objectinformatie Stadionkade 71-II Amsterdam Vraagprijs 500.000,- k.k. Deze tekening en bijbehorende informatie en gegevens zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij

Nadere informatie

Bosboom Toussaintstraat 69-III

Bosboom Toussaintstraat 69-III B Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550 34 55 Object: Het appartementsrecht

Nadere informatie

Lorreinenstraat DB Amsterdam. Hallo Makelaar

Lorreinenstraat DB Amsterdam. Hallo Makelaar Lorreinenstraat 18 3 1055 DB Amsterdam Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Lorreinenstraat 18 3 1055 DB Amsterdam Soort woonhuis Appartement Woonoppervlakte 52 m 2 Bouwperiode/-jaar

Nadere informatie

Banierhof PM Rotterdam

Banierhof PM Rotterdam Banierhof 6 3032 PM Rotterdam Vraagprijs 274.500,- k.k. Woongoed Makelaars De Linie 3 -K 2905 AX, CAPELLE AAN DEN IJSSEL Tel: 010 2580919 E-mail: info@woongoedmakelaars.nl www.woongoedmakelaars.nl vindt

Nadere informatie

Amsterdam Valeriusstraat 233 III + IV. Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205

Amsterdam Valeriusstraat 233 III + IV. Uw makelaar. Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 Uw makelaar Aranka Verheij Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl Amsterdam Valeriusstraat 233 III + IV Valeriusstraat 233 III + IV VHeerlijk lichte, in 2012

Nadere informatie

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam

Informatiebrochure. Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Informatiebrochure Haarlemmerweg 49 - hs Amsterdam Haarlemmerweg 49-hs Amsterdam Uiterst sfeervolle en gemoderniseerd BENEDENWONING met een zonnige tuin (pal op het zuiden!) en een fraai uitzicht aan de

Nadere informatie

Jacob van Lennepkade 265-D Vraagprijs 292.500,- k.k.

Jacob van Lennepkade 265-D Vraagprijs 292.500,- k.k. Jacob van Lennepkade 265-D Vraagprijs 292.500,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 39 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl Jacob van Lennepkade 265-D

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam

Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Vrijblijvende informatie Marcantilaan 32 te Amsterdam Te koop aangeboden: Praktisch en ZONNIG 2-kamerappartement op de begane grond. Het appartement(ca.

Nadere informatie

KNSM-LAAN PP Vraagprijs ,- k.k.

KNSM-LAAN PP Vraagprijs ,- k.k. KNSM-LAAN 727 + PP Vraagprijs 489.000,- k.k. Migiel Krijger Piraeusplein 19 1019 NM Amsterdam 06 4120 4150 020 420 420 6 migiel@thuisinvastgoed.nl www.thuisinvastgoed.nl KNSM-LAAN 727+pp 1019 LJ Amsterdam

Nadere informatie

Kampen Korte Rille 11

Kampen Korte Rille 11 Kampen Korte Rille 11 Begane grond Eerste verdieping Tweede verdieping Beschrijving bouwjaar 2006 perceeloppervlakte ± 143 m² woonoppervlakte ± 107 m² inhoud ± 405 m³ Indeling Begane grond hal toilet

Nadere informatie

Goed onderhouden 3- (voorheen 4) kamer appartement. Scholtenstraat 44 te Leiden

Goed onderhouden 3- (voorheen 4) kamer appartement. Scholtenstraat 44 te Leiden Goed onderhouden 3- (voorheen 4) kamer appartement. Scholtenstraat 44 te Leiden Beschrijving: Goed onderhouden 3- (voorheen 4) kamer appartement in de geliefde Professorenwijk. De woning ligt op de eerste

Nadere informatie

Van Ostadestraat 62-I

Van Ostadestraat 62-I Van Ostadestraat 62-I AMSTERDAM Van Ostadestraat 62 I Vraagprijs 325.000 K.K. 0203209080 info@amstellandmakelaars.nl amstellandmakelaars.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte:

Nadere informatie

SAXENBURGERDWARSSTRAAT 13-2 AMSTERDAM 550.000 k.k. www.saxenburgerdwarsstraat13-2.nl Omschrijving OPEN HUIS vrijdag 27 januari van 11.00 uur tot 13.00 uur Uniek gelegen, licht en zeer courant ingedeeld

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 90 Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 90 Amsterdam Marcantilaan 90 Amsterdam Moderne 3-kamerWONING (ca. 73 m²), gerenoveerd in 2012, met zonnige terras op het ZUIDEN op de derde verdieping gelegen in een goed

Nadere informatie

ZEEBURGERDIJK 68HS AMSTERDAM 450.000 k.k. www.zeeburgerdijk68hs.nl Zeeburgerdijk 68hs, Amsterdam Charmant, ruim en licht dubbel benedenhuis (103 m²). De woning is verdeeld over de begane grond en het souterrain

Nadere informatie

Leyweg 796. 2545 GR Den Haag. Vraagprijs 119000 k.k. Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl

Leyweg 796. 2545 GR Den Haag. Vraagprijs 119000 k.k. Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Leyweg 796 2545 GR Den Haag Vraagprijs 119000 k.k. Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Leyweg 796 2545 GR Den Haag Vraagprijs 119000 k.k. Soort woonhuis Appartement Woonoppervlakte

Nadere informatie

Westlandgracht 177 huis Amsterdam

Westlandgracht 177 huis Amsterdam Westlandgracht 177 huis Amsterdam Vraagprijs 285.000,-- k.k. Pied-a-terre Prachtige en recent volledig gerenoveerde 3-kamer benedenwoning (ca. 60 m²) op eigen grond met heerlijke royale achtertuin (65

Nadere informatie

Verzorgd 4-kamerappartement in geliefde Rivierenbuurt!

Verzorgd 4-kamerappartement in geliefde Rivierenbuurt! Verzorgd 4-kamerappartement in geliefde Rivierenbuurt! Deurloostraat 14-III te Amsterdam Eerste indruk: Verzorgd 4-kamerappartement gelegen in een brede straat in de geliefde Rivierenbuurt en uitkijkend

Nadere informatie

Hallo Makelaar Leyweg 102 B CS Den Haag

Hallo Makelaar Leyweg 102 B CS Den Haag Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Leyweg 102 B 2425 CS Den Haag Leyweg 102 B 2425 CS Den Haag Soort woonhuis Appartement Woonoppervlakte 80 m 2 Inhoud 200 m 3 Bouwperiode/-jaar

Nadere informatie

Verkoopbrochure Jekerstraat 53 3 te Amsterdam

Verkoopbrochure Jekerstraat 53 3 te Amsterdam te Amsterdam VRAAGPRIJS 475.000,=k.k. OBJECTINFORMATIE Fantastisch appartement op het mooiste plekje in de Rivierenbuurt is nu te koop! Volledig gerenoveerd appartement (120 m2) Nen gemeten in zeer goede

Nadere informatie

Den Texstraat 42 boven 1017 ZC AMSTERDAM

Den Texstraat 42 boven 1017 ZC AMSTERDAM Den Texstraat 42 boven 1017 ZC AMSTERDAM VRAAGPRIJS: 750.000,-- KOSTEN KOPER Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. B.V. Blasiusstraat 66 hs 1091 CV Amsterdam t 020 622 21 99 info@burgerelkerbout.nl

Nadere informatie

Retiefstraat 93 D XA Amsterdam. Hallo Makelaar

Retiefstraat 93 D XA Amsterdam. Hallo Makelaar Retiefstraat 93 D 1092 XA Amsterdam Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Retiefstraat 93 D 1092 XA Amsterdam Soort woonhuis Appartement Woonoppervlakte 56 m2 Inhoud 160

Nadere informatie

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Amsteldijk 148 I

Uw makelaar. Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205. info@vandenbrink.nl carlavandenbrink.nl. Amsterdam Amsteldijk 148 I Uw makelaar Letty Verboord Makelaar o.g. T 020 671 72 72 M 06 50 208 205 info@vandenbrinnl carlavandenbrinnl Amsterdam Amsteldijk 148 I A Amsteldijk 148 I Een zeer licht, gerenoveerd hoek appartement van

Nadere informatie

Winkelwaard HP Alkmaar. Hallo Makelaar

Winkelwaard HP Alkmaar. Hallo Makelaar Winkelwaard 222 1824 HP Alkmaar Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Winkelwaard 222 1824 HP Alkmaar Soort woonhuis Appartement Woonoppervlakte 70 m 2 Inhoud 190 m 3 Bouwperiode/-jaar

Nadere informatie

Boterdiepstraat 27 I Amsterdam

Boterdiepstraat 27 I Amsterdam Boterdiepstraat 27 I Amsterdam Vraagprijs 229.000, k.k. Omschrijving Boterdiepstraat 27 I Amsterdam In 2008 geheel gerenoveerd charmant 3 kamer appartement met balkon over de volle breedte gelegen aan

Nadere informatie

Graspieperstraat JB Zwolle. Vraagprijs k.k. Hallo Makelaar

Graspieperstraat JB Zwolle. Vraagprijs k.k. Hallo Makelaar Graspieperstraat 123 8043 JB Zwolle Vraagprijs 139.500 k.k. Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Graspieperstraat 123 8043 JB Zwolle Vraagprijs Soort woonhuis 139.500

Nadere informatie

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam

Informatiebrochure. Marcantilaan 321-bg Amsterdam Informatiebrochure Marcantilaan 321-bg Amsterdam Marcantilaan 321-bg Amsterdam Moderne 2-kamerBENEDENWONING (ca. 60 m²), gerenoveerd in 2007, met zonnige tuin op het ZUIDEN gelegen in een goed onderhouden

Nadere informatie

Seinedreef KS Utrecht. Hallo Makelaar

Seinedreef KS Utrecht. Hallo Makelaar Seinedreef 82 3562 KS Utrecht Hallo Makelaar 088-2800 800 info@hallomakelaar.nl www.hallomakelaar.nl Seinedreef 82 3562 KS Utrecht Soort woonhuis Appartement Woonoppervlakte 103 m2 Inhoud 300 m3 Bouwperiode/-jaar

Nadere informatie