Johan Frisopark 13 Best

Vergelijkbare documenten
Gerretsonlaan 62 Eindhoven

Johan Frisopark 83 Best

Begane grond. Woonkamer De woonkamer is gelegen aan de tuinzijde en beschikt over een deur naar het terras.

Kosterhof 37, Waalre

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Jacob van Wassenaerstraat 46 Best

Weegbree 90, Best. Een goed onderhouden twee-onder-één-kapwoning met een ruime garage/berging en een keurig aangelegde tuin met achterom.

Vraagprijs ,= k.k.

Nieuwe Heikantstraat 18 Vught

Mr T.J. Verschuurstraat 33 Best

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Groen van Prinstererlaan 76 s-hertogenbosch

Van Rijckevorselstraat 7 Vught

Vraagprijs ,= k.k.

Een fraai gesitueerde twee-onder-één-kapwoning met een vrijstaande garage en een achterom.

SECRETARIS L. JANSENSTRAAT 38 BEST

Vraagprijs ,= k.k.

Verzetsheldenlaan 48 Eindhoven

Vraagprijs ,= k.k.

Oirschotseweg 98 Best

Zandkasteel 184 Eindhoven

Vraagprijs ,= k.k.

BENT U OP ZOEK NAAR RUIMTE? DEZE WONING HEEFT EEN WOONOPPERVLAKTE VAN MAAR LIEFST 174 M²!!

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Vraagprijs ,= k.k.

Grashoen 90 Eindhoven

Oirschotseweg 98 Best

Beemdheuvel 26 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Verkoopdocumentatie Praalheuvel 39 te Best Vraagprijs ,= k.k.

Constantijnlaan 4 Vught

Begane grond. Entree. Woonkeuken

Karel Doormanlaan 4 te Breda

Oude Langstraat 17 - Tilburg Vraagprijs ,-

Molenstraat 125 C Helmond

Breda Baliendijk 57. Ruime en goed onderhouden tussenwoning in de wijk Doornbos. Richtprijs , - k.k.

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer, stalen loop-/kanteldeur, elektra, water en verwarming. Keuken

Montgomerystraat 35 - Dongen

DE GLAZENMAKER 13 TE VELDHOVEN ,- k.k.

Zwaluwlaan BS Bergschenhoek k.k.

Kolenbranderwei 15, te Valkenswaard

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

SCHOONVELDSINGEL 10 - VUGHT

Mr. C. Goselingstraat 120, te Best

RIDDERZAAL 14 TE EINDHOVEN. VRAAGPRIJS ,- k.k.

Hof 53 - Dongen. Vraagprijs ,- k.k. Opvallend ruime woning met 4 slaapkamers, moderne keuken en badkamer, en voorzien van garage en berging.

Tjalk TE KOOP. Lelystad. "Zeer nette hoekwoning met een grote aangebouwde garage"

Prinsenbeek Tongerloodreef 61

Hoogstraat 129, Roosendaal

Sterkenburg 15, 3834 BA Leusden Vraagprijs ,- k.k.

Palissander MR Dordrecht. Vraagprijs: ,- k.k.

TE KOOP. Spieringsloot AV Zoetermeer Eindwoning, 2 kamers, 78m². Vraagprijs k.k.

Grebbeberglaan 38. Eindhoven

Kastanjelaan GA Bleiswijk k.k.

Osingastate 6, Almelo

Jud. Smitsstraat 32, te Valkenswaard

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Merijntje Gijzenstraat 36 te Oosterhout

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Vincent van Goghstraat 9 Zundert Foto digitaal gerestyled

Julianalaan 25 - 's Gravenmoer

Vraagprijs ,- kosten koper

Mgr. den Dubbeldenstraat 20 te Gemert

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Ten Eiken 33, Hoogeloon.

Dr Willem Dreesstraat 9A

Sonseweg 51. Eindhoven

Helmondselaan 35 te Helmond

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Spireadreef RT Bleiswijk k.k.

Talmalaan 27 - Vlissingen

SPECHTSTRAAT 30 TE ZUNDERT Perceelsoppervlakte : ca. 149 m². Woonoppervlakte : ca. 114 m².

Hubert van Nispenstraat 9, te Valkenswaard

Alsemlaan 15, te Waalre

Zeelberg 45 Valkenswaard

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Vraagprijs ,- kosten koper

Posteleinserf 36 Helmond (Brandevoort) Vraagprijs ,- k.k.

Cornelis Bloemaertstraat 69 te EINDHOVEN

Beeldemakerdreef TA Bergschenhoek k.k.

Vraagprijs ,- kosten koper

Achter den Ham 23 - Dongen

Eindhoven Jan Duikerlaan 26

Vraagprijs ,- kosten koper

Weegbree 1 te GOIRLE. Inhoud: 400 m³. Woonoppervlakte: 123 m². Externe bergruimte: 8 m². Bouwjaar: Perceel: 144 m². VRAAGPRIJS: ,00 k.k.

LIGUSTERPARK 35 / SEGHWAERT / WIJK

Zonnedauw 16 te GOIRLE

LAAGAKKER 53 TE SPRUNDEL

Driezeeg Berlicum. Vraagprijs : , k.k. Bouwjaar : 1972 Verbouwjaar : 2003 Inhoud : ca. 450 m³ Perceeloppervlakte : 740 m²

Jan van Riebeeckstraat 23

LIJSTERBES 36, BEST, 5682 GA VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

WARMOESHOF 14 TE RIJSBERGEN Perceels oppervlakte : ca. 144 m². Woonoppervlakte : ca. 115 m².

DONGEN Gerardus Majellastraat 45

TE KOOP. Montfortstraat K.K HJ Landgraaf

Stadselaan 35, te Valkenswaard

Transcriptie:

Johan Frisopark 13 Best

Johan Frisopark 13, Best Een bijzonder ruime eindwoning met een inpandige garage. De woning is gelegen op een rustige woonlocatie in de wijk Naastenbest op loopafstand van o.a. NS-station, sportaccommodaties, scholen en het centrum van Best. Deze woning beschikt op de begane grond over een woonkamer, keuken, bijkeuken en een inpandig toegankelijke garage. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping (nieuw gerealiseerde opbouw) beschikt over een grote slaapkamer en een eigen badkamer, een wasruimte en berging. ALGEMEEN: Vraagprijs: 299.000,= k.k. Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 226 m² Inhoud circa: 601 m³ Woonoppervlakte circa: 143 m² Overige inpandige ruimte circa: 26 m²

Begane grond Entree Via de entree komt u in de hal. Hierin bevinden zich de meterkast en de geheel betegelde toiletruimte voorzien van een wandcloset en een fonteintje. De hal is voorzien van een laminaatvloer, structuurverf wanden en een stucwerk plafond. Woonkamer De woonkamer beschikt over een trapopgang naar de eerste verdieping, een trapkast en openslaande tuindeuren. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Keuken De open keuken beschikt over een keukenmeubel in hoekopstelling voorzien van een natuurstenen aanrechtblad met spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuiging, vaatwasser (2018), koelkast en oven. Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken welke is voorzien van een deur naar de tuin.

Eerste verdieping De overloop geeft middels een trap toegang tot de tweede verdieping, de c.v.-kast, de 3 slaapkamers en de badkamer. De overloop is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Slaapkamers De eerste verdieping beschikt over drie slaapkamers die allen zijn voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. Eén slaapkamer is voorzien van een aansluiting ten behoeve van een wastafel. Badkamer De badkamer beschikt over een bad met douchevoorziening, toilet, wastafel in meubel en aansluiting ten behoeve van de wasmachine.

Tweede verdieping De overloop geeft toegang tot de slaapkamer, badkamer en wasruimte. De overloop beschikt over een lichtkoepel, vloerbedekking, stucwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Slaapkamer Slaapkamer 4 beschikt over airconditioning, 2 dakramen met verduistering en plissé. Deze slaapkamer is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een stucwerk plafond met inbouwspots. Badkamer De badkamer beschikt over een douche, wastafel en wandcloset. Deze badkamer is voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden, stucwerk plafond met inbouwspots en een dakraam welke is voorzien van Luxaflex. Wasruimte De wasruimte beschikt over een aansluiting ten behoeve van de wasmachine en is voorzien van een dakraam met zonnescherm, werkblad met spoelbak, pvc vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond met inbouwspots. Via de wasruimte heeft u toegang tot de bergkamer welke beschikt over een dakraam met zonnescherm, pvc vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond.

Tuin De geheel betegelde tuin is op het zuidoosten gelegen en voorzien van een vrije achterom. De inpandige toegankelijke garage is voorzien van vloerbedekking en automatische sectionaal deur (2014).

Bijzonderheden De tweede verdieping is in 2016 volledig nieuw gerealiseerd Inpandig toegankelijke garage (dak 2017) Grote en onderhoudsvriendelijke achtertuin richting sporthal De voor- en achtertuin zijn in 2018 geheel vernieuwd inclusief aanleg oprit Moderne keuken en badkamers De meterkast is in 2014 geheel vernieuwd Parkeergelegenheid op eigen terrein alsmede 2 parkeerplaatsen aan de straat Vier riante slaapkamers Praktische was- en bergruimte op tweede verdieping Verwarming en warm water via de c.v.-ketel (Vaillant uit 2013) Aanvaarding in overleg

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Algemeen Deze brochure is met grote zorgvuldigheid samengesteld en geeft u een globale indruk van de woning. Genoemde gegevens en maten zijn slechts ter indicatie en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. Wanneer deze brochure uw nadere interesse heeft gewekt, maken wij graag een afspraak met u voor het bezichtigen van de woning. Deze bezichtiging is ook voor de verkoper een spannende gebeurtenis. Wij stellen het daarom zeer op prijs als u uw bevindingen binnen enkele dagen na bezichtiging aan ons kenbaar maakt. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ondertekende koopovereenkomst. Indien tot koop van de woning wordt overgegaan, vraagt verkoper vooraf aan koper een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De waarborgsom wordt uiteraard met het transport van de woning bij de notaris in mindering gebracht op de koopsom. Als u een huis koopt, ontmoet u in de regel de makelaar van de verkopende partij. Die is er niet om uw belangen te behartigen, maar om de verkoper te adviseren. Overweegt u de aankoop van een huis? Neem dan uw eigen NVM-makelaar mee. Mocht u naar aanleiding van deze brochure geen verdere belangstelling hebben, maar u bent wel op zoek naar een (specifieke) woning, belt u dan gerust om u in te laten schrijven in ons zoekersbestand. Natuurlijk kunt u ons totaalaanbod bekijken op www.funda.nl of op onze eigen website: www.mgmmakelaardij.nl Uiteraard bekijken wij ook geheel vrijblijvend de mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw huidige woning. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur omtrent de financieringsmogelijkheden. Voor meer informatie en/of vragen kunt u contact opnemen met ons kantoor: MGM Makelaardij B.V. Oirschotseweg 19 5684 NE BEST Tel: 0499-330 330 www.mgmmakelaardij.nl info@mgmmakelaardij.nl

MGM Makelaardij b.v. Telefoon 0499 330 330 Oirschotseweg 19 info@mgmmakelaardij.nl 5684 NE Best www.mgmmakelaardij.nl Aankoop, verkoop, nieuwbouw & taxaties