Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening"

Transcriptie

1 Uitleg Eigenaren & Eigenarenafrekening Eigenaar (Gebruiker ) Huis 1 (Object) Huis 2 (Object) Reservering voor n Object, met n gekoppelde Reserveringsoort Reserveringsoort(en) bevat voorwaarden voor de compensatie en verrekening van Huur en Toeslagen naar de Eigenaar. Eigenaarafrekening een factuur voor de Eigenaar van de accommodatie. Dit is het bedrag die de Eigenaar ontvangt van het Park. Indien u te maken heeft met verschillende (huis)eigenaren met accommodaties, dan biedt ons reserveersysteem u diverse mogelijkheden voor het beheren en bewaken van het complete reserveerproces. In dit geval zijn de onderstaande stappen voor u van belang: a) Bepaal een passende rol voor de (huis)eigenaar b) Maak een eigenaar aan als gebruiker en ken hem deze rol toe c) Koppel de eigenaar aan de juiste accommodatie(s)/objecten d) Definieer de reserveringssoorten voor uw scenario e) Maak rapportages (eigenaren controlelijst / reserveringen per soort) aan Let op: Voor het genereren van de juiste output is het van essentieel belang dat u de bovenstaande stappen doorloopt en zo compleet mogelijk invoert.

2 Toelichting bij de hiervoor beschreven stappen a) Bepaal een passende rol voor de (huis)eigenaar Onze software wordt standaard geleverd met o.a. de rollen Administrator, Beheerder, Schoonmaak en Huiseigenaar. Elke rol is voorzien van een eigen set aan rechten. Toelichting: U bepaalt zelf welke rol, en daarmee dus ook welke rechten, voor uw (huis)eigenaar het meest geschikt is. Mag een eigenaar bijvoorbeeld alleen de agenda van zijn accommodatie(s) inzien? of mag de eigenaar zelf ook reserveringen voor zijn eigen accommodatie(s) boeken? Met de rol Huiseigenaar heeft de eigenaar de mogelijkheid om: - - De Agenda in te zien Zelf sluitingsdagen toe te voegen (of de accommodatie voor privégebruik te reserveren) Met de rol Huiseigenaar reserveer heeft de eigenaar de mogelijkheid om: Een reservering aan te maken in de Agenda van zijn eigen accommodatie De eigenaar kan alleen reserveringen wijzigen die hij zelf heeft geboekt De eigenaar heeft geen inzicht in reserveringen die hij niet zelf heeft gemaakt (hij kan alleen zien of de accommodatie vrij of bezet is) b) Maak een eigenaar aan als gebruiker en koppel deze vervolgens aan een rol Route: Instellingen Gebruikers Nieuw Bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker in onze software kunt u naast het invoeren van de contactgegevens ook de rol opgeven. Deze rol kan per gebruiker verschillen. Ook voert u hier de inloggegevens van de gebruiker in.

3 Invoeren: Huiseigenaar als gebruiker In het geval van een (huis)eigenaar raden wij u sterk aan om ook direct de Adresgegevens en een debiteurnummer in te voeren. Deze gegevens worden namelijk, mits hier ingevoerd, overgenomen en getoond op de eigenarenafrekening. c) Koppel de eigenaar aan de juiste accommodatie(s) Zodra u een eigenaar als gebruiker heeft aangemaakt kunt u deze koppelen aan één of meerdere accommodaties. Dit doet u door de gebruiker (eigenaar) te bewerken en via Toegang tot objecten de objecten van de gebruiker (eigenaar) aan te vinken.

4 De eigenaar kan nu inloggen uw verhuurpakket en ziet daarbij alleen de agenda van zijn/ haar eigen accommodatie(s) terug. Afhankelijk van de rol die u aan de eigenaar heeft toegekend, kan deze wel of niet zelf reserveren vanuit de agenda. d) Definieer de reserveringssoorten voor uw scenario Reserveringssoorten definiëren Een reserveringssoort is de methode waarop een reservering, waarvoor een afwijkende vergoeding richting de huiseigenaar geldt, gemaakt kan worden. Route: Geavanceerd Reserveringssoorten Nieuw Het komt bij diverse gebruikers voor dat een reservering die via de receptie/ beheerder wordt gemaakt een andere vergoeding richting de eigenaar tot gevolg heeft dan wanneer (er via) de eigenaar een reservering wordt vastgelegd. Tarief per dag Het is mogelijk om een huiseigenaar te vergoeden op basis van een vast bedrag, per accommodatie, per dag dat de accommodatie verhuurd is. Percentage van het huurbedrag Echter ontvangt in de meeste gevallen een verhuurorganisaties een vast percentage aan commissie voor het tot stand brengen en de administratieve afhandeling van de reservering. Binnen onze software is met beide opties rekening gehouden.

5 Verschillende vergoedingen mogelijk gedurende verschillende periodes (Geldig vanaf/tot) Ook bestaan er situaties waarbij de vergoeding afhankelijk is van bepaalde periodes en/of seizoenen. Voorbeeld: Denk aan een andere vergoeding in het laagseizoen dan in het hoogseizoen. U kunt daarom meerdere periodes (maximaal 5) aanmaken. Reserveren via uw website Per reserveersoort kunt u aangeven of deze ook geldig is op het moment dat de reservering via de Publieke Module (meestal uw eigen website) is gemaakt. Dit kunt u aangeven door een vinkje te plaatsen bij Wordt automatisch toegekend aan internet reserveringen. Daarnaast kunt u per reserveersoort uiteraard aangeven of de reserveersoort ter beschikking wordt gesteld aan een gebruiker met een Eigenarenrol. Vink aan Zichtbaar voor Eigenaren. Basis huurbedrag waarover de provisie berekend wordt De provisie kan over het huurbedrag inclusief BTW of huurbedrag exclusief BTW worden berekend Dit kunt u aangeven bij Basis huur wordt berekend over In hetzelfde scherm kunt u, door aan te vinken, aangeven welke toeslagen in mindering worden gebracht op het huurbedrag alvorens de provisie wordt berekend.

6 Compensatie en verrekening met de Eigenaar Het is mogelijk om eigenaren te compenseren voor toeslagen (gebruik van kinderbed, huisdieren mee, etc). Maar soms moeten eigenaren betalen voor toeslagen ( denk aan schoonmaakkosten, lakensets, etc) die zijn gebruikt. Dan worden de toeslagen verrekend met de eigenarenafrekening.

7 Voor welke accommodaties is de reserveersoort geldig? Indien uw reserveersoort alleen geldig is voor slechts een beperkt aantal objecten/ accommodaties, dan kunt u dit aangeven door de juiste accommodaties te selecteren. Voorbeelden van Reserveringssoorten: Voorbeeld 1: De eigenaar maakt zelf gebruik van zijn accommodatie. De eigenaar reserveert zijn accommodatie via zijn eigen Admin (huiseigenaren login) - Er vindt geen verrekening van het huurbedrag plaats, dus percentage van huur = 0 - Zichtbaar voor eigenaren staat aangevinkt zodat de eigenaar dat als Reserveringssoort kan kiezen bij het maken van n reservering via de Admin.

8 Toeslagen (zoals bedlinnen, schoonmaak, etc) moet de eigenaar zelf betalen en wordt dus verrekend met zijn eigenaren afrekening (deze bedragen worden in mindering gebracht op de inkomsten verkregen uit het verhuren van de woning).

9 Voorbeeld 2: Reserveringen die door de klant zelf, online, worden gemaakt: - - Wordt automatisch toegekend aan internet reserveringen moet aangevinkt staan LET OP: U kunt maar 1 Reserveringsoort gebruiken voor het maken van reserveringen via het internet. Wanneer de provisie bijvoorbeeld 20% van het verhuurbedrag bedraagt kunt u dit invullen bij Percentage van huur. - Voorbeeld 3: Voor reguliere verhuur die de receptie/balie aanmaakt via de Admin kant geldt dat er 15% van de basishuur bedoeld is voor de Eigenaar. De eigenaar kan deze reserveringsoort niet selecteren wanneer zichtbaar voor eigenaren niet aangevinkt is Er zijn meerdere periodes aangemaakt (Geldig van/tot). Er kan dus een aparte percentage worden toegewezen aan een eigenaar denk aan een verhoging in % per jaar. Of dat de eigenaar in het hoogseizoen meer krijgt voor zijn woning.

10 Aanmaken van nieuwe reserveringen Bij het maken van een nieuwe reservering via de Agenda kunt u de reserveringssoort uit een dropdown lijst selecteren. Hierdoor is het uiteindelijk mogelijk om een juiste eigenaren- afrekening samen te stellen. Toelichting: Wanneer u bij het inrichten van ons systeem de beschreven stappen heeft gevolgd is het nu mogelijk om per reservering aan te geven welke reserveersoort van toepassing is.

11 Een eigenaar ziet, wanneer hij zelf een reservering maakt, alleen de reserveringssoorten die hij gerechtigd is te zien en te gebruiken. e) Aanmaken van rapportages (eigenaren controlelijst / reserveringen per soort) Eigenaren controlelijst Met de eigenaren controlelijst kan op een eenvoudige wijze worden gecontroleerd of de ingevoerde gegevens per eigenaar correct zijn. Per eigenaar worden de ingevoerde adresgegeven getoond en de accommodaties/objecten die aan hem zijn gekoppeld. LET OP! Het is van essentieel belang dat u de gegevens controleert. De eigenaar krijgt namelijk alleen een afrekening voor de accommodaties die aan hem zijn gekoppeld. Reserveringen per soort U kunt zelf de periode selecteren waarvoor u een overzicht wilt opvragen van de gemaakte reserveringen per reserveringssoort. Dit overzicht is vergelijkbaar met de aankomstlijst, maar dan uitgebreid met de soorten. Controleer of alle reserveringen een reserveringsoort hebben. De reserveringen zonder reserveringssoort worden namelijk niet meegenomen in de Afrekening. De eigenaar loopt hierdoor dus zijn inkomsten mis.

12 Eigenaren afrekening Per reserveringsoort moet er een BTW % ingevuld worden. Deze wordt gebruikt bij de eigenaren afrekening. Om eigenaren afrekeningen te maken: De eigenaren afrekening is verdeeld over 2 schermen (2 menu opties onder elkaar). Onder Geavanceerd, is er een optie voor Eigenaren afrekening (met e- mail icoon). Selecteer de periode (factuur datum vanaf en tot en met) waarvoor een afrekening moet worden gemaakt. Selecteer één eigenaar uit de lijst of Alle. Klik op Facturen maken.

13 Selecteer de boekingen die een vertrekdatum, vanaf en tot met hebben, die binnen de factuurperiode vallen. Selecteer een of meerdere Eigenaren en klik op Afrekening genereren. Links onder in beeld ziet u de voortgang van het verwerken van de facturen. Om eigenaren afrekeningen te tonen/printen: Ga naar Eigenaren afrekening de 2 de menu optie (met printer icoon) Alleen de facturen die binnen de vanaf/tot en met periode vallen worden getoond. Pas deze periode aan en klik op Refresh en de gewenste facturen worden nu getoond. De facturen worden, één factuur per pagina, getoond zie Page 1 of 2 Door te klikken op de > naast Page wordt de volgende pagina (dus factuur) getoond.

14 Door te klikken op de printer met nummer 1 icoon print u de huidige pagina. Door op de gewone printer te klikken print u alle pagina s. Standaard wordt de factuur in PDF formaat geprint tenzij de optie (zien bovenstaand) aangepast worden. Bijvoorbeeld naar Rtf (Word) formaat. Klikt u op de Opslaan button naast PDF dan krijgt u eerst een voorvertoning van de factuur in een nieuwe scherm en kunt u hem daarna opslaan. Klikt u op gewone opslaan button dan wordt de factuur/facturen direct opgeslagen in een bestand bijvoorbeeld in 1 PDF document bestaande uit 16 pagina s (lees 16 facturen).

15 Voorbeeld van een afrekening: Herbereken van afrekening: Het kan zijn dat een reservering gewijzigd is, of de reserveringsoort is aangepast met als gevolg dat de afrekening moet worden herberekend. Selecteer de bewuste afrekening in het eerste Eigenaren afrekening menu en klik nu op Herbereken afrekening. Niet Standaard gerelateerde kosten toevoegen aan een afrekening: Stel dat er bijvoorbeeld een koffiezetapparaat is gekocht waarvoor de eigenaar het park moet compenseren. Deze kosten kunnen niet in ons pakket worden opgenomen maar u kunt ze wel aan het einde van het opstellen van een factuur nog toevoegen.

16 Selecteer de factuur en klik op Item aan factuur toevoegen. Vul de kosten en omschrijving in en klik op opslaan en sluiten. De extra kosten worden nu op de factuur getoond.

Basis handleiding Reflex Booking Recreatiesoftware

Basis handleiding Reflex Booking Recreatiesoftware Basis handleiding Reflex Booking Recreatiesoftware Inhoud Inloggen Inrichten - stappen Werken met Reflex Booking Reservering maken Reservering bewerken Reservering annuleren Rapportages Online boeken Bijlage

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 3. Een hotel/bed&breakfast toevoegen... 3 3.1 Gegevens verblijf... 3 3.2 Financiële gegevens... 4 3.3 Kortingen toevoegen... 5 3.4 Extra opties en bijkomende

Nadere informatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie

Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 2011 Documentatie Econosto Webshop 1.Loginproces 1.1 Verstrekking Inlogcodes 1.1 Nieuwe gebruikers en bevoegdheden 1.2 Gebruikersinstellingen (bevoegdheden) 1.3 Inloggen 2. Bestelproces

Nadere informatie

Handleiding De Sociale Monitor

Handleiding De Sociale Monitor Handleiding De Sociale Monitor Inhoudsopgave Gebruikershandleiding: De Sociale Monitor 2 Bestaande rapportages 7 Een nieuw rapportage aanmaken 9 Het menu 10 Handleiding lokaal beheerders: De Sociale Monitor

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Offective > CRM > Vragenlijst

Offective > CRM > Vragenlijst Offective > CRM > Vragenlijst Onder het menu item CRM is een generieke vragenlijst module beschikbaar, hier kunt u zeer uitgebreide vragenlijst(en) maken, indien gewenst met afhankelijkheden. Om te beginnen

Nadere informatie

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4

HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 HANDLEIDING Content Management Systeem de Fertilizer 4 1 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. BEHEER 5 2.1 Site structuur 6 2.2 Afdelingen 7 2.3 Beheerders 8 2.3.1 Rechten 9 2.3.1.1 Rechten Beheer 9 3. INSTELLINGEN

Nadere informatie

Handleiding spitsfactuur imuis Online.

Handleiding spitsfactuur imuis Online. Handleiding spitsfactuur imuis Online. 1. Inloggen imuis Online. Log in op: https://inloggen.mondtadviesgroep.nl/imuis_net/inlogscherm.aspx Of via http://www.mondtadviesgroep.nl/ (rechtsboven Inloggen

Nadere informatie

1. Aanmelden bij UwBoeking.com

1. Aanmelden bij UwBoeking.com Inhoudsopgave 1. Aanmelden bij UwBoeking.com... 2 2. Een camping toevoegen... 3 2.1 Gegevens verblijf... 3 2.2 Financiële gegevens... 4 2.3 Kortingen toevoegen... 5 2.4 Extra opties en bijkomende kosten...

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag?

Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? 1 Hoe vul ik de wizard in voor een Kantoor reserverings aanvraag? Stap 1: Kantoor beschikbaarheid Check eerst of er via het online reserveringssysteem kantoren beschikbaar zijn. 1. Vul kantoor grootte

Nadere informatie

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven

Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online. Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Uitzend Software Diensten B.V. UBplus Online Handleiding voor uitzendbureaus, detachering en payroll bedrijven Versie 5.0 december 2011 Inhoudsopgave UBplus Gebruik UBplusOnline per klant instellen 2 Gebruik

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding Betaalopdrachten web applicatie beheerders handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU.

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU. HANDLEIDING RESERVEREN & FACTUREREN GRAFISCHE WEERGAVE RESERVERINGEN 5 PRODUCTEN/VERBLIJVEN MET ELK 30 PLAATSEN 100 TARIEVEN GEWOON IN EXCEL ELK JAAR WEER GEBRUIKEN HOOFDMENU INDIEN HET BESTAND GEOPEND

Nadere informatie

Handleiding RoosterPlaats

Handleiding RoosterPlaats Handleiding RoosterPlaats In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen weergegeven in de Wizard van RoosterPlaats een rooster kunt maken. Deze vijf stappen helpen u bij

Nadere informatie

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving

Kantoren Hierin kunt u instellingen aangaande uw eigen Basecone kantooromgeving Basecone Instellingen en Help Instellingen en Help voor super users versie 1.0 oktober 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Instellingen en Help voorzien wij u van een overzicht van alle

Nadere informatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie

HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie HANDLEIDING URENPORTAAL Relatie Versie: Technopark 1.0 Datum: 01-12-2014 Inleiding OBD-Personeelsdiensten maakt gebruik van een digitaal urendeclaratie systeem. De flexwerker voert zijn uren aan het einde

Nadere informatie

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden

1 School aanmaken. 1.1 Directeur aanmelden Inhoudsopgave 1 School aanmaken... 2 1.1 Directeur aanmelden... 2 1.2 School aanmelden... 3 2 Invoeren van gegevens... 5 2.1 Via EDEX... 5 2.1.1 Leraren importeren... 6 2.1.2 Leerlingen importeren... 7

Nadere informatie

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding

Factuur Beheer. Gebruikers handleiding Factuur Beheer Gebruikers handleiding COPYRIGHT 2002 Factuur Beheer Pakket 1 Factuur Beheer door ing. K.H. Welling Factuur Beheer is een boekhoudkundig programma. In dit programma kunnen facturen voor

Nadere informatie

Snelgids: Beginnen met I-Rent

Snelgids: Beginnen met I-Rent Snelgids: Beginnen met I-Rent SNELGIDS: BEGINNEN MET I-RENT Versie 1.2 I-Rent Client Support T: +34 966260484 / +31 (0)88 2021225 @: info@i-rent.net Snelgids Beginnen met I-Rent Welkom bij I-Rent Wij heten

Nadere informatie

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen

Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Uitleg CMS Utrecht Your Way Button 1. Inloggen Met jouw login gegevens kun je inloggen via http://button.utrechtyourway.nl/cms 2. Dashboard Na inloggen wordt het dashboard van het CMS zichtbaar. Of te

Nadere informatie

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies

Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies Handleiding voor MaxRes van MaxMind Technologies 2 MaxRes Backoffice Overzicht In deze handleiding vindt u een uitgebreide uitleg over de backoffice van MaxRes. Per tabblad zal besproken worden welke opties

Nadere informatie

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is

U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Inloggen U vult bij gebruikersnaam de gebruikersnaam in Bij wachtwoord vult u het wachtwoord in, let op dat dit hoofdletter gevoelig is Dan klikt u op de knop login. Als u bent ingelogd komt u in het start

Nadere informatie

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Administrators EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de administrator functies behandeld. In deze handleiding

Nadere informatie

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen...

Inloggen...2. Wachtwoord vergeten?...4. Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5. Rechten geven aan de Gebruiker...6. Een Gebruiker verwijderen... Handleiding Mijn Atletiek Inhoudsopgave Inloggen...2 Wachtwoord vergeten?...4 Aanmaken Gebruiker Mijn Atletiek...5 Rechten geven aan de Gebruiker...6 Een Gebruiker verwijderen...6 Rapportages inzien...7

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

CORRECTEIS CORRECTIES

CORRECTEIS CORRECTIES CORRECTEIS CORRECTIES Verkorte handleiding Versie: 1.0 Versiedatum: 23-07-2018 Introductie Naast de reguliere taken binnen UBplus, zijn correcties de meest uitgevoerde werkzaamheden binnen het pakket.

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Handleiding Tuincentrumoverzicht.be

Handleiding Tuincentrumoverzicht.be Handleiding Tuincentrumoverzicht.be Welkom bij Tuincentrumoverzicht.be. Deze handleiding geeft u een handvat om uw tuincentrum gegevens up-to-date houden en een mooi online visitekaartje te maken voor

Nadere informatie

Handleiding Storybuilder Bouw. bouwongeval.nl ongevallen eenvoudig online registreren

Handleiding Storybuilder Bouw. bouwongeval.nl ongevallen eenvoudig online registreren Handleiding Storybuilder Bouw bouwongeval.nl ongevallen eenvoudig online registreren Inhoud Inleiding... 2 Opstarten... 3 Eerste keer inloggen... 3 Inloggen met account... 5 Inloggegevens vergeten... 6

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie

Gebruikershandleiding. NEO facturatie. Powered bij Twinfield. NEO facturatie Gebruikershandleiding NEO facturatie Powered bij Twinfield NEO facturatie Copyright Niets van deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, geluidsband,

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone gebruikershandleiding Verwerken van documenten Inkoop en Verkoop versie 1.0 september 2012 Welkom bij Basecone! Met deze gebruikshandleiding Verwerken voorzien wij u van

Nadere informatie

Mach3Framework 5.0 / Website

Mach3Framework 5.0 / Website Mach3Framework 5.0 / Website Handleiding Mach3Builders Inhoudsopgave 1 Inloggen...5 1.1 Ingelogd blijven...6 1.2 Wachtwoord vergeten...7 2 Applicatie keuzescherm...8 2.1 De beheeromgeving openen...9 3

Nadere informatie

FMP360 Online. Handleiding - Planbord

FMP360 Online. Handleiding - Planbord FMP360 Online Handleiding - Planbord Inhoudsopgave Gebruiker planning aanmaken... 3 Benodigd... 3 Stappenplan... 3 Gebruiker Buitendienst aanmaken... 6 Benodigd... 6 Stappenplan... 6 Roosters aanmaken...

Nadere informatie

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v

Administrators. EasySecure International B.V. +31(0) Support.EasySecure.nl. v Administrators EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22.09.2014 In deze handleidingen worden de administrator functies behandeld. In deze handleiding

Nadere informatie

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1

Handleiding planner. Handleiding RoosterPlaats pagina 1 Handleiding planner Handleiding RoosterPlaats pagina 1 In dit document wordt uiteengezet hoe u aan de hand van onderstaande 5 stappen een rooster kan maken. Voordat u kunt beginnen met het creëren van

Nadere informatie

Handleiding online orders

Handleiding online orders Handleiding online orders Versie 2.0 11-09-2011 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1 Gebruikersnaam...3 1.2 Wachtwoord...3 1.3 Ik heb nog geen account...3 1.4 Inloggegevens vergeten...4 1.5 Openingstijden online...4

Nadere informatie

VapTex handleiding. Stap voor stap uitleg door het VapTex verhuuraccommodatiepakket

VapTex handleiding. Stap voor stap uitleg door het VapTex verhuuraccommodatiepakket VapTex handleiding Stap voor stap uitleg door het VapTex verhuuraccommodatiepakket [Geef hier de samenvatting van het document op. De samenvatting is een korte beschrijving van de inhoud van het document.

Nadere informatie

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten

* baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. Alles telt. handleiding. baopass* voor leerkrachten Alles telt handleiding * baopass: inlog- en leerlingvolgsysteem van ThiemeMeulenhoff. baopass* voor leerkrachten 1 Alles telt handleiding Inhoud Inleiding 3 Opstarten 3 Groepen 4 Leerling aanpassen 5 Leerling

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik bestaande gebruikers van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig toe?...

Nadere informatie

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3

Update documentatie. KraamZorgCompleet versie 3.3. KraamzorgCompleet versie 3.3 Update documentatie KraamZorgCompleet versie 3.3 KraamzorgCompleet versie 3.3 Inhoudsopgave Update documentatie versie 3.3 Hoofdstuk 1 Tarieven per verzekeringsconcern...1 1.1 Verzekeringsconcerns...1

Nadere informatie

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten

Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten Offective > Projecten > Mijn projecten of Projecten In het menu item mijn projecten ziet u alle projecten welke gekoppeld zijn aan de groep waarvoor u bent geautoriseerd en waarbij u opgevoerd bent als

Nadere informatie

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3.

1. Over LEVIY 5. Openen van de activiteit 2. Algemene definities 6. Inloggen op het LEVIY dashboard 3. Inloggen 6.1 Overzichtspagina 3. Versie 1.0 05.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Openen van de activiteit Hoe wordt de activiteit geopend? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 6. Inloggen op het

Nadere informatie

Toelichting Keyplan. Keyplan is er voor desktop en IOS apparaten:

Toelichting Keyplan. Keyplan is er voor desktop en IOS apparaten: Handboek Keyplan Inhoudsopgave Toelichting Keyplan... 2 Keyplan is er voor desktop en IOS apparaten:... 3 Desktop:... 3 IOS apparaten:... 3 Starten met Keyplan... 4 Webbrowser:... 4 Telefoon:... 5 Inloggen:...

Nadere informatie

Hand-out OuderCommunicatieSysteem

Hand-out OuderCommunicatieSysteem Hand-out OuderCommunicatieSysteem Publicatiedatum 13-09-2016 Inhoudsopgave Fase 1: starten met het OuderCommunicatieSysteem 3 Inloggen 3 Naar de achterkant van de website 4 Naar modulebeheer 4-5 Configuratie

Nadere informatie

HANDLEIDING MY DHL PARCEL

HANDLEIDING MY DHL PARCEL DHL PARCEL BENELUX HANDLEIDING MY DHL PARCEL Inhoud In deze handleiding vindt u meer informatie over het gebruik van my.dhlparcel.be. De volgende onderwerpen worden voor u toegelicht: 1. Standaard instellingen

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers. Inloggen Start via het internet de volgende website

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Hoe maak ik een verkoop offerte in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Oktober 2013 versie 1.0 pagina 1 van 16 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier

Handleiding Digitaal Doorstroomdossier Handleiding Digitaal Doorstroomdossier 1 2016-2017 1 Beste Intergrip gebruiker, Voor u ligt de handleiding voor het Digitaal doorstroomdossier. De werkwijze in het systeem wijst zoveel mogelijk voor zich.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding E-Factuur. Inhoudsopgave. E-factuur activeren en inloggen. Zoek facturen. Nieuwe E-wub. Te verwerken e-wub.

Gebruikershandleiding E-Factuur. Inhoudsopgave. E-factuur activeren en inloggen. Zoek facturen. Nieuwe E-wub. Te verwerken e-wub. Inhoudsopgave E-factuur activeren en inloggen Zoek facturen Nieuwe E-wub Te verwerken e-wub Status e-wub E-wub per periode E-wub Bulkinvoer E-wub archief Gebruikersbeheer E-flexer 9.0.3 1 E-factuur activeren

Nadere informatie

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING

UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 1 van 35 UNIDIS KLANTENDAG 2013 UW ADMINISTRATIE SEPA PROOF TRAINING Pagina 2 van 35 1. SEPA CHECK Ga naar http://www.unidis.nl/ en klik op doe de SEPA check. Zie onderstaande screenshot. U komt

Nadere informatie

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties

1 Inleiding. 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 Verwerken... zaken 5 Afhandelen... van zaken. 7 Uitgebreidere... zaak opties 2 Supportdesk Pro Introductie Inhoudsopgave I Supportdesk Pro 3 1 Inleiding... 3 2 Werkwijze... 3 II Zaken 4 1 Introductie... 4 2 Zaken beheren... 4 3 Handmatig... invoeren zaken basis 4 4 Verwerken...

Nadere informatie

Nieuwsbrief Versie mei 2014

Nieuwsbrief Versie mei 2014 Nieuwsbrief Versie mei 2014 Er heeft een grote update plaatsgevonden waarmee er meer functionaliteit is toegevoegd voor u. Graag brengen wij deze uitbreidingen onder uw aandacht. 1. Catering kunnen vastleggen

Nadere informatie

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase?

Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Hoe maak ik een verkoop opdracht in Newbase? Voor meer informatie, kijk op www.newbase.nl Newbase BV, Hardwareweg 16 1033 MX AMSTERDAM Tel.: 020-6 111 444 Juni 2013 versie 1.0 pagina 1 van 15 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Opzetten object - overzicht

Opzetten object - overzicht Opzetten object - overzicht In deze tutorial wordt in grote stappen aangegeven wat er voor nodig is om een volledig nieuw product op te zetten in i-reserve. De stappen zijn onderverdeeld in zes stukken,

Nadere informatie

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl

BaSe-IT 1-7-2008 www.base-it.net. Handleiding. www.vervangerspool.nl Handleiding www.vervangerspool.nl 1 Inhoudsopgave: 1. Login... 3 1.1 Wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 3 1.2 Nog geen wachtwoord en gebruikersnaam ontvangen:... 4 2 Overzicht gebruikers:... 4

Nadere informatie

Gosnowboarding.nl Wireflow 1: Beheer accommodatie - Amber Haccou - Versie 1.0

Gosnowboarding.nl Wireflow 1: Beheer accommodatie - Amber Haccou - Versie 1.0 Gosnowboarding.nl Wireflow 1: Beheer accommodatie - Amber Haccou - Versie 1.0 1 Inloggen gebruikersnaam 2 Dashboard Overzicht accommodaties 3 Basis informatie accommodatie Naam Adres wachtwoord Nieuwe

Nadere informatie

Handleiding om uw website/webshop aan te passen

Handleiding om uw website/webshop aan te passen Handleiding om uw website/webshop aan te passen ONDERWERP PAGINA 1. Hoe moet ik inloggen in het beheer? 2 2. Hoe pas ik een bestaande pagina aan? 2 3. Hoe plaats ik een afbeelding? 3 4. Hoe maak ik een

Nadere informatie

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3

1. Gebruikers & voertuigen... 3. 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 Inhoudsopgave 1. Gebruikers & voertuigen... 3 1.1 Hoe voeg ik een gebruiker toe?... 3 1.2 Hoe (ont)koppel ik een bestaande gebruiker(s) van/aan meerdere voertuigen?... 5 1.3 Hoe voeg ik een extra voertuig

Nadere informatie

Kadobon module. Achtergrond

Kadobon module. Achtergrond Kadobon module Achtergrond Een standaard reservering kan een betaling met zich meebrengen. Indien er een prijsberekening is ingesteld voor een te reserveren object, dan komt er na het vastleggen van de

Nadere informatie

Uitleg schermen online software MBCP

Uitleg schermen online software MBCP Uitleg schermen online software MBCP Als eerst gaat u naar de website www.bouwprijzen-software.nl. Hier krijgt u de onderstaande pagina te zien. Vervolgens kunt u inloggen doormiddel van uw e-mail adres

Nadere informatie

Handleiding E-View April 2010

Handleiding E-View April 2010 Handleiding E-View April 2010 Inhoud 1. Introductie E-View... 3 1.1 Inloggen in E-View... 3 2. Factuuroverzicht... 5 3. Totaaloverzicht... 6 4. Overzicht per aansluiting... 7 5. Verbruikskosten... 9 6.

Nadere informatie

Handleiding Magento - Asperion

Handleiding Magento - Asperion Handleiding Magento - Asperion www.webwinkelfacturen.nl Samenvatting Dit is de handleiding voor de koppeling van Magento naar Asperion. De koppeling zorgt dat voor facturen in Magento automatisch een factuur

Nadere informatie

Handleiding Claassen web portal

Handleiding Claassen web portal Handleiding Claassen web portal Order- en informatiesysteem Claassen Logistics Claassen Logistics Tilburg Heliosstraat 6 5048 CB Tilburg T: +31 (0)13 572 05 00 F: +31 (0)13 572 06 55 E: planning@claassen.nu

Nadere informatie

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5 Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Een kleine greep uit de mogelijkheden van VHV- Kompas. 2 De hoofdpagina 2 De groepspagina en sectorpagina 4 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account

Nadere informatie

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS

hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS hip express VoIP portal Versie 1.1 Datum 21 juni 2011 EXPRESS HIP Express. VoIP portal 2 Inhoudsopgave 1. inleiding 3 3. Algemeen 5 3.1 Algemene functie: sorteren...5 3.2 Algemene functie: bladeren...5

Nadere informatie

Handleiding digitaal dossier

Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier Handleiding digitaal dossier... 1 Omschrijving... 2 Login met persoonlijke account... 3 Geen persoonlijke account... 3 Automatisch omwisselen naar persoonlijke account... 4

Nadere informatie

Profin. Financiële administratie. Cervus Automatisering BV Midden Engweg 4 3882 TT Putten www.cervus.nl

Profin. Financiële administratie. Cervus Automatisering BV Midden Engweg 4 3882 TT Putten www.cervus.nl Profin Financiële administratie Cervus Automatisering BV Inhoudsopgave Algemeen pagina 3 Boekjaar aanmaken pagina 4 Grootboekrekeningen pagina 6 Dagboeken pagina 7 Dagboeken met een tegenrekening pagina

Nadere informatie

Handleiding Official Portal

Handleiding Official Portal SPORTLINK, MEER TIJD VOOR SPORT Handleiding Official Portal KNBSB DE HANDLEIDING In deze handleiding wordt u stap voor stap door de applicatie geleid. Aan de hand van afbeeldingen wordt elke handeling

Nadere informatie

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen

(Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Toegangsbeheer en instellingen (Toegangsbeheer) Gebruiker toevoegen Het grote voordeel van online werken is dat er meerdere gebruikers, tegelijk, in het programma kunnen werken. De beheerder van Scipio

Nadere informatie

1 Alure Jaarovergang 2 / 8

1 Alure Jaarovergang 2 / 8 Alure10 Jaarovergang Alure10 Jaarovergang... 1 1 Alure Jaarovergang... 2 1.1 Periode tabel genereren... 2 1.1.1 Gebroken weken waarbij de nieuwe maand in het weekend begint... 2 1.1.2 Werkbare (productieve)

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.2 Release 06-03-2012 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II voor opdrachtgevers 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om

Nadere informatie

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken

White Paper: Gebruikers aanmaken (C4) Publicatiedatum: 09-07-09 (versie 1.0) Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken Pagina 1 van 10 pagina s. White Paper Gebruikers aanmaken 1 Pagina 2 van 10 pagina s. Inleiding Dit document is geschreven voor Centix4 beheerders en/of gebruikers die een inlogaccount willen aanmaken.

Nadere informatie

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur)

Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) Handleiding my.tentoo voor opdrachtgevers (Holdingstructuur) In deze handleiding leggen wij u stap voor stap uit hoe u van start gaat met my.tentoo voor opdrachtgevers Inloggen Start via het internet de

Nadere informatie

Getting Started Guide

Getting Started Guide Getting Started Guide Basecone Getting Started Guide Startersgids versie 2.0 augustus 2012 Welkom bij Basecone! Wij zijn blij dat u heeft gekozen voor Basecone als uw document hub Met deze Getting Started

Nadere informatie

VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010]

VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010] VITRIS Instructie In gebruik name 6% BTW [01-10-2010] Stap 1 - BTW tarief 6% aanmaken Met de menuoptie STAMGEGEVENS > ALGEMEEN > BTW-CODES EN PERCENTAGES kunnen BTW tarieven onderhouden worden. Is er reeds

Nadere informatie

Handleiding CMS VOORKANT

Handleiding CMS VOORKANT Handleiding CMS VOORKANT Inhoudsopgave Pagina 1. Toegang tot het CMS... 3 2. Artikel toevoegen... 4 3. Artikel bewerken... 5 4. Artikel kopiëren of verwijderen... 6 5. Afbeelding, link of tabel invoegen...

Nadere informatie

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets

Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Taken verdelen portal Centrale Eindtoets Helpdesk Centrale Eindtoets Het gebruik van de portal Centrale Eindtoets wordt ondersteund door de helpdesk Centrale Eindtoets. Bereikbaar op werkdagen van 8.30-17.00

Nadere informatie

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang

Inrichting Systeem: Locaties & Toegang Inrichting Systeem: Locaties & Toegang EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v1.0 01-12-2011 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen

Nadere informatie

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving)

Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Handleiding bij de DWO (digitale wiskunde oefenomgeving) Versie oktober 2005 Peter Boon Inhoudsopgave Inleiding... 3 Hoofdpagina... 4 Inloggen als gast... 6 Inloggen als gebruiker/leerling... 9 Mijn profiel...

Nadere informatie

Handleiding Urenstaat Applicatie

Handleiding Urenstaat Applicatie Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Professional... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Uren boeken en declaraties indienen... 3 1.2 Maandstaat... 3 1.3 Geboekte uren printen en gereed melden... 3 1.4 Jaaroverzichten...

Nadere informatie

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren...

1 Algemeen... 2. 2 Inloggen in Basecone... 2. 3 Aanleveren van documenten... 3. 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4. 5 Autoriseren... blz. 1 HANDLEIDING BASECONE Inhoudsopgave 1 Algemeen... 2 2 Inloggen in Basecone... 2 3 Aanleveren van documenten... 3 4 Commentaar toevoegen aan documenten... 4 5 Autoriseren... 5 6 Archiveren en opvragen

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

Abonnement+ Algemeen. Verklaring menubalk Abonnement+

Abonnement+ Algemeen. Verklaring menubalk Abonnement+ Algemeen Met behulp van Abonnement+ kunt u abonnementen vastleggen met meerdere artikelen, zoals dit ook in de factuuropdracht van Multivers ingevoerd kan worden. Men kan hierbij per abonnement meerdere

Nadere informatie

Toevoegen en beheren van eigen documenten

Toevoegen en beheren van eigen documenten Gebruikershandleiding voor de apotheek Toevoegen en beheren van eigen documenten Gebruikersvragen bij voorkeur via e-mail: ui-online@healthbase.nl Mogelijkheden voor eigen documenten via UI-online Als

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Gebruikershandleiding Versie 1.3 / 22 april 2016 Inhoud 1. Welkom bij Grant Manager... 3 2. Inloggen... 4 3. Handleiding en wachtwoord wijzigen... 6 4. Tijd schrijven... 7 5. Kosten en uitgaven... 12 6.

Nadere informatie

AccountView Go Workflow documenten handleiding

AccountView Go Workflow documenten handleiding AccountView Go Workflow documenten handleiding Workflow AccountView Go Pagina 1 van 12 Inhoud 1 Business Case... 3 1.1 Maandelijkse rapporten... 3 1.1.1 BTW Aangifte... 3 1.1.2 Openstaande posten debiteuren...

Nadere informatie

"Vreemde valuta tonen": Hierdoor worden de vreemde valuta bedragen in de boeking getoond naast de Euro (standaard valuta) bedragen.

Vreemde valuta tonen: Hierdoor worden de vreemde valuta bedragen in de boeking getoond naast de Euro (standaard valuta) bedragen. Vreemde Valuta Handleiding Vreemde valuta Algemeen Basisinstellingen Aanmaken van vreemde valuta grootboekrekeningen Gebruiksmogelijkheden van de vreemde valuta Extra functies Algemeen Onderstaand wordt

Nadere informatie

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen

Organisator. Handleiding. Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Organisator Handleiding Amersfoortse School Sport Kampioenschappen Contactpersoon: Martijn Faber Website: www.mrwebsites.nl E-mail: info@mrwebsites.nl 1 Inleiding Voor u ligt de handleiding voor organisatoren

Nadere informatie

Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen

Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen Offective > Facturatie/Offerte > Kortingen Met het maken van een offerte of factuur (document) kan op verschillende manier een korting worden gegeven, we zullen deze voor elke mogelijkheid navolgend behandelen.

Nadere informatie

Handleiding. Z factuur Archief

Handleiding. Z factuur Archief Handleiding Z factuur Archief INHOUDSOPGAVE 1. DASHBOARD... 3 1.1. Inloggen... 3 Inloggegevens vergeten... 3 1.2. Mogelijkheden Dashboard... 3 Instellingen, Abonnement Info en Adressenboek... 3 Facturen

Nadere informatie

Billing Tool. Handleiding

Billing Tool. Handleiding Billing Tool Handleiding Inhoudsopgave 1. Inleiding... 4 2. Werkwijze voor de gebruiker:... 4 1.1 Inzien van facturen... 5 1.1.1 Inzien van het factuurdossier... 5 1.2 Aanmaken van facturen... 6 3. Werkwijze

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

Handleiding Logicx web portal Order- en informatiesysteem Logicx Transport

Handleiding Logicx web portal Order- en informatiesysteem Logicx Transport Handleiding Logicx web portal Order- en informatiesysteem Logicx Transport Logicx Berging BV Afd. Planbaar transport Zwolseweg 386 7345AL Wenum-Wiesel transport@logicx.nl 055-3694199 www.logicx.nl/ Versie

Nadere informatie

Vaste Prijs Afspraken (VPA)

Vaste Prijs Afspraken (VPA) Vaste Prijs Afspraken (VPA) www.wolterskluwer.be Contents 1 Wat is een VPA?... 3 2 Configuratie... 3 2.1 Hoe activeer je de VPA functionaliteit?... 3 2.2 Hoe maak je een VPA aan?... 3 2.3 Eénmalige configuratie...

Nadere informatie