Automatische verbinding Normale werking van de F9 module... 6

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Automatische verbinding... 6. Normale werking van de F9 module... 6"

Transcriptie

1 CGMWINDOC en efac 01 november 2015

2 Pagina 2 van 16 Inhoud Voorbereiding... 3 Aanpassingen in de gebruikersfiche Gebruik efacturatie Factuur door praktijk UCP Supplement Automatisch tarieven ophalen Gegevens noodzakelijk voor de betaling van uw factuur Aanpassingen op praktijkniveau Automatische verbinding... 6 Normale werking van de F9 module F9 (prestatienota) bij 3-de betalende dossier ID-proof, het bewijs dat de patiënt effectief op raadpleging kwam De facturatie Het opmaken van de prestatienota Een prestatienota toevoegen, aanpassen of verwijderen op dossierniveau Beheer & verzending van de facturaties Lijst prestaties De Niet verzonden prestaties en het maken van de facturen Lijst zendingen Controleer de berichten

3 Pagina 3 van 16 Voorbereiding Denk er aan dat elke instelling welke ingevoerd word wordt via <Gebruikersbeheer> per gebruiker is en dus in elke gebruikersfiche moet aangepast worden. Na het ingeven van de nodige configuratiegegevens moet u WINDOC afsluiten en opnieuw starten alvorens verder te gaan. Aanpassingen in de gebruikersfiche. Kies <Opties> <Gebruikersbeheer>, uw fiche en vervolgens <Wijzig> en vervolgens het tabblad <ehealth>. Gebruik efacturatie. Deze optie geeft u de mogelijkheid om, voor 3-de betalende, de oude facturatiemethode verder te gebruiken (via bijv. de F9 toets of de knop <Prest>) In dat geval start de tariferingsmodule niet bij aanklikken van de <Bewaar> knop bij afsluiten van een raadpleging. Factuur door praktijk. Werkt u in een groepspraktijk maar u wil dat uw betalingen geen deel uitmaken van deze voor de groep dan dient u dat hier uit te vinken. Zie verder. UCP. In <Opties>, <Gebruikersbeheer>, <Wijzig>, tabblad <ehealth> moet u uw UCP, Unique Contact Point, nummer bij de Christelijke Mutualiteit invoeren. Dit is meestal de lokale identificatiecode. Dit is enkel voor de CM in te voeren. Klik op het ** icoontje om de zoeklijst te openen.

4 Pagina 4 van 16 Supplement. Deze instelling kan gebruikt worden door de niet-geconventioneerde arts om een vast supplement toe te voegen aan de prestatienota. Standaard is de keuze Geen supplement. p.s. ook tijdens de opmaak van de prestatienota kan het bedrag manueel toegevoegd worden. Automatisch tarieven ophalen. In hetzelfde tabblad <ehealth> vinkt u de optie AAN bij Gebruik raadplegen tarieven. Bij het opmaken van een GvvH haalt u dan de tarieven niet uit de lokale databank maar bij de VI s. Opmerkingen - Indien er geen ehealth connectie is zal er na de raadpleging (bij klikken op <Bewaar> in uw consultatiescherm) automatisch het ehealth inlogscherm worden aangeboden om alsnog de verzekerbaarheid na te zien. - Een gemaakte registratie wordt NIET meteen verzonden maar bewaard. U kunt dus op patiënt niveau nog steeds de gemaakte registraties bewerken of zelfs schrappen. Gegevens noodzakelijk voor de betaling van uw factuur. Opteert u voor individuele facturatie dan worden de gegevens uit de gebruikersfiche gebruikt om mee gestuurd te worden met de factuur. Voor de betaling van uw facturen dient u elektronisch de volgende gegevens mee te geven.

5 Pagina 5 van 16 Onder <Opties>, <Gebruikersbeheer>, <Wijzig> en dan in het tabblad <Windoc gegevens>: zorg er voor dat alle administratieve gegevens, noodzakelijk voor de betaling, ingevuld zijn. Aanpassingen op praktijkniveau. Opteert u voor Factuur door praktijk dan worden de gegevens gebruikt uit het tabblad <Opties> <Instellingen> <Praktijkgegevens>. Denk er aan dat de controle op een inkomende factuur geautomatiseerd is en dat dus ook hier een telefoonnummer noodzakelijk is.

6 Pagina 6 van 16 Automatische verbinding. Zorg er voor dat u automatisch verbinding maakt met ehealth zodat de verzekerbaarheid kan nagezien worden zodra u een dossier opent. Hoe? Kies <Optie>, <Instellingen>, <ehealth> Zet een vinkje bij het vakje Direct aanmelden bij Ehealth en klik op de knop <Ok>. HERSTART OPNIEUW WINDOC! De verzekerbaarheid kan enkel opgevraagd worden voor die patiëntendossiers waarin het rijksregister nummer beschikbaar is. Dit nummer kunt u toevoegen via het inlezen van de eid (elektronische identiteitskaart) of het manueel invoeren in de administratieve fiche van de patiënt. Ook het eventuele ISI+ nummer voor minderjarigen moet manueel ingevoerd worden. Belangrijk: De automatische controle van de verzekerbaarheid wijzigt de administratieve fiche van de patiënt. Wanneer enkel het INSZ nummer en de naam zijn ingevuld worden Mutualiteit en Verzek. nr. aangevuld na openen van het dossier (indien verbonden met ehealth). De overige administratieve gegevens zoals geboortedatum e.d. worden enkel aangevuld als u, na het openen van het dossier, via <Patiënt>, <Verzekerbaarheid> voor <Bewaar> kiest om de automatisch opgehaalde gegevens te toetsen aan deze die reeds in het dossier staan en ze te overschrijven. De automatisch opgehaalde info wordt aangesproken bij het sluiten van de consultatie. Betreft het een 3-de betalende patiënt dan komt u automatisch op de module voor het opmaken van de facturatie (de F9 module). Normale werking van de F9 module. De normale werking van deze facturatiemodule is bijna niets gewijzigd. U vindt de beschrijving van de werking in WINDOC onder de knop <Help>, <Index> waar u via Ctrl-F zoekt op Prestatienota.

7 Pagina 7 van 16 F9 (prestatienota) bij 3-de betalende dossier. Kies in de raadpleging (F10 scherm) voor <Bewaar>. Bent u reeds verbonden met ehealth dan wordt de status (3-de betalende ja/neen). Was er geen verbinding met ehealth dan dient de verzekerbaarheid gecontroleerd te worden bij het afsluiten van de consultatie. Is er dus geen controle gebeurd bij het openen van het dossier dan wordt nu een verbinding met ehealth gestart. Indien bij de controle van de status vastgesteld is dat het een 3-e betalende betreft zal de knop <Bewaar> onderaan de raadpleging automatisch het opmaken van de prestatienota starten tenzij u in uw gebruikersfiche aangegeven hebt dat u niet elektronisch factureert. ID-proof, het bewijs dat de patiënt effectief op raadpleging kwam. Deze module dient om te bewijzen dat de patiënt aanwezig is. Dit is nog niet verplicht. Eenmaal dit wel het geval is zal bij de facturatie het eid van de patiënt moeten ingelezen worden. Indien u het dossier geopend hebt aan de hand van de elektronische identiteitskaart wordt dit scherm niet aangeboden. Betreft het een ISI+ kaart dan geeft u het nummer in. De uitzondering is bijv. dat de patiënt een bewijs van aangifte verlies identiteitskaart heeft. Geen identificatie is van toepassing bijv. bij een telefonisch advies dat u toch wenst te factureren.

8 Pagina 8 van 16 De facturatie. Indien bij het openen van het dossier de verzekerbaarheid nagezien werd en daaruit blijkt dat het effectief een 3-de betalende patiënt is, dan wordt, eventueel na controle automatisch het venster voor selectie van de facturatiemethode geopend. Kies <Prestaties> (tenzij u met Doctar / easytar werkt). Ook hier kan de facturatie geannuleerd worden via de knop <Sluiten>. Het opmaken van de prestatienota. Na de selectie van de invoermethode <Prestaties> opent zich een venster met daarin reeds de prestatienota ingevuld (indien u dat zo ingesteld hebt via <Set-up>). De meest toegepaste nomenclatuurcode bepaalt u dus zelf via <Set-up>. Daarin geeft u de afkorting op van de nomenclatuur. Het dubbel sterretje laat toe een nomenclatuurtabel te raadplegen en welke omschrijving hoort bij de afkorting welke in <Set-up> staat.

9 Pagina 9 van 16 Moet u een andere nomenclatuurcode aanrekenen dan geeft de Rechter muistoets u de mogelijkheid de bestaande registratie te verwijderen of een of meerdere prestatie-item toe te voegen. Let wel: via <Set-up> geeft u aan welke omschrijving opgenomen wordt in de prestatienota. In tegenstelling tot de normale werking van deze module kan het opmaken van een prestatienota niet geannuleerd worden indien het een 3-de betalende betreft. Hebt U onterecht een GvvH opgemaakt dan kan deze achteraf gewist worden in het dossier en dit via Toon, Prestaties. In bovenstaande illustratie staat het tarief in het rood om aan te geven dat de vermelde tarieven niet correct zijn. De juiste bedragen zullen automatisch ingevuld worden na de keuze <Ophalen tarieven>. Bij Rechtvaardiging komt automatisch de info van de VI. Indien het een optioneel 3-de betalende betreft dient u zelf de rechtvaardiging te selecteren. Bij de keuze <Notie G> betreffende GMD terugbetalingsrechtvaardiging staat u een infoknop. De optie Notie G is om aan te geven dat u kennis hebt van het dossier van de GMD houder (bijv. in een groepspraktijk) en de patiënt dus kan terugbetaald worden alsof hij zijn GMD arts raadpleegde. Wanneer alles ingevuld is kiest u onderaan voor <Ophalen tarieven> De juiste bedragen worden opgehaald. TIP: hebt u prestaties die niet vallen onder derde betalende voer deze dan in via een tweede prestatienota. U start die achteraf dan bijv. via de F9 toets. Gezien het een elektronische facturatie betreft moet er geen GvvH afgedrukt worden. Verwijder dus het vinkje bij <Print>. Via <set-up> kan ingesteld worden dat Print steeds inactief is.

10 Pagina 10 van 16 Het veld <Betr. verstrekking> geeft de mogelijkheid een bepaalde pseudo-code in te voeren bij bepaalde prestaties. Indien een pseudo-code vereist is wordt het veld ook in het licht rood weergegeven. Klik op het veldje om een keuze te maken. De betekenis van een code en de bijhorende omschrijving vindt u snel via Zo geeft dit programma bijgaande info: Remgeld. Onderaan het venster Prestatienota wordt vermeld hoeveel de patiënt moet betalen. Indien u geen remgeld aanrekent worden de bedragen automatisch aangepast. U kunt manueel een bedrag aanpassen of een supplement toevoegen aan de prestatienota. De knop <Uitvoeren> stuurt onderstaande betalingsbewijs naar de printer.

11 Pagina 11 van 16

12 Pagina 12 van 16 Een prestatienota toevoegen, aanpassen of verwijderen op dossierniveau. Open het dossier. Klik op <Toon> <Prestaties>. Dit opent een scherm waarin de stand van de aangerekende prestaties voor deze patiënt wordt getoond. U kunt hier een prestatie toevoegen via <Maak prestatie>, verwijderen via <Verwijder prestatie>, de inhoud aanpassen/aanvullen via <Toon prestatienota> of een rapportje afdrukken. Opm. : Indien er geen GvvH afgedrukt wordt is het normaal dat in het overzicht van de 3-de betalende prestaties het volgnummer van het getuigschrift ongewijzigd blijft.

13 Pagina 13 van 16 Beheer & verzending van de facturaties. Kies <Toon> <efac>. Dit opent een venster waarin 4 lijsten beschikbaar zijn. Lijst prestaties. In eerste instantie wordt de lijst getoond van de prestaties bij deze patiënt voor de laatste week. U kunt zoeken op week, maand, jaar of alles. Klikt u op het knopje bij de naam wordt deze gewist en wordt de lijst van alle patiënten getoond. aanklikken laat toe de prestatienota te openen. Een prestatie die verstuurd werd kan enkel nog geopend en gewijzigd worden indien deze terug kwam met als status Verworpen. Is de status Aanvaard dan kan deze wel geopend worden maar niet meer gewijzigd. De historiek van een prestatie toont voor een verworpen prestatienota bijv. het volgende:

14 Pagina 14 van 16 Klik op de lijn van de verworpen prestatienota om een detail te openen. Het venster bevat onderaan links een Full tekst search venster. Tik hier een cijfer, een deel van een naam, een status, een deel van een nomenclatuurcode of een datum in dan begint de functie meteen een zoektocht naar alle prestaties die voldoen aan wat u aan het intikken bent. 032 gaat u bijv. reeds alle codes tonen. Ook bovenaan kan gezocht worden op dossiernamen door zoekletters in te tikken.

15 Pagina 15 van 16 De Niet verzonden prestaties en het maken van de facturen. In dit venster hebt u dezelfde zoekmogelijkheden zoals in de Lijst prestaties. Alle te versturen prestaties worden opgesomd gesorteerd per VI. Klik bovenaan op <Facturen maken> om alle te verzenden bestanden klaar te zetten per landsbond. Verworpen facturen komen automatisch terug in de lijst van Niet verzonden prestaties. Lijst zendingen. Eenmaal de facturatie gemaakt is vindt u de lijst van te verzenden bestanden in het venster Lijst zendingen. Om effectief te verzenden moet op het pijltje naar rechts geklikt worden.

16 Het klikken op de pijl toont in detail wat, naar wie en voor welk bedrag er een facturatie vertrekt. Klik op de knop <Stuur> om het bestand te verzenden. WINDOC en efac Pagina 16 van 16 Controleer de berichten. Deze functie start een bevraging bij de VI s. Zijn er facturen/prestaties verworpen dan worden ze als dusdanig vermeld in de Lijst zendingen. Het zoek icoontje laat toe de foutboodschap in detail te raadplegen.

Elektronisch GMD Beheer in WINDOC. Inhoud

Elektronisch GMD Beheer in WINDOC. Inhoud Elektronisch GMD Beheer in WINDOC. Inhoud GMD Beheer via Mycarenet.... 2 Configuratie voor GMD... 2 Raadplegen van het GMD recht van de patiënt.... 4 Het inschrijven van een GMD.... 6 GMD houderschap overnemen....

Nadere informatie

Therapeutische link en geïnformeerde instemming van de patiënt(e).

Therapeutische link en geïnformeerde instemming van de patiënt(e). Pagina 1 van 5 Therapeutische link en geïnformeerde instemming van de patiënt(e). Voor veel online diensten waarbij aan u dossiergegevens beschikbaar gesteld moet er een therapeutische link zijn tussen

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Hoe gebruiken? Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 2. NAAR UW KLANTENZONE GAAN... 4 3. CONSULTATIE VAN UW GEGEVENS... 6 3.1. MIJN ALGEMENE

Nadere informatie

Car-Pass versie 7_1_0

Car-Pass versie 7_1_0 Car-Pass versie 7_1_0 1 ALGEMEEN Iedereen in de garagesector is wettelijk verplicht om de kilometerstanden van elke auto of lichte bestelwagen waarop hij/zij een interventie doet door te geven aan Car-Pass.

Nadere informatie

Studiebewijzen en Discimus Secundair Onderwijs

Studiebewijzen en Discimus Secundair Onderwijs Studiebewijzen en Discimus Secundair Onderwijs 31 juli 2017 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Studiebewijzen 2 1.1 Studiebewijzen................................... 3 1.1.1 Definitie van de studiebewijzen......................

Nadere informatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie

INFORMAT WEBAPPLICATIE. ischoolcommunicatie INFORMAT WEBAPPLICATIE ischoolcommunicatie Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Hoe verstuur ik een bericht?... 3 Stap1 ischoolcommunicatie aanvinken bij e-mail, adres en/of gsm.... 3 Via leerlingen consulteren

Nadere informatie

Windoc Lists. Versie november CompuGroup Medical Belgium bvba Boerestraat 11 A, Nevele - Belgium.

Windoc Lists. Versie november CompuGroup Medical Belgium bvba Boerestraat 11 A, Nevele - Belgium. Versie 8.8. 28 november 2011 1 Doel. Dit tool programma stelt u in de mogelijkheid een lijst te produceren van deze patiënte(s)n voor wie een preventieve planning verlopen is tussen 2 datums. Tevens kunt

Nadere informatie

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29

Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Handleiding Zorgverzekeraar Winmens versie 7.29 Zorgverzekeraar oproepen Als u een zorgverzekeraar wilt oproepen om de gegevens te bekijken of te bewerken kunt boven in het zorgverzekeraars scherm, op

Nadere informatie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie

VIVA2.0. Balie. VIVA2.0 Balie Balie VIVA2.0 VIVA2.0 Balie CORILUS BV - PELMOLEN 20-3994 XZ HOUTEN - T 0031 (0)30 634 72 50 - F: 0031 (0)30 606 78 71 - info@corilus.nl - www.corilus.nl 1 Inhoudsopgave 1. Algemene Informatie over VIVA

Nadere informatie

Handleiding : Regletten in Pharmawin

Handleiding : Regletten in Pharmawin Handleiding : Regletten in Pharmawin Februari 2007 Corilus Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke Tel. 03/253.20.20 Fax 03/253.20.40 pharma@corilus.be www.corilus.be 1. ALGEMEEN De module regletten of etiketten

Nadere informatie

E-services: Ingave prestaties

E-services: Ingave prestaties Via deze webtoepassing kunt u op de website van uw sociaal secretariaat online de prestaties invullen van uw werknemers. Deze prestaties worden dan ingelezen bij uw sociaal secretariaat en berekend. U

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in Intramed, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Via Intramed en de applicatie ZorgMail van E-novation Lifeline, kunt u elektronisch en beveiligd gegevens uitwisselen met andere zorgverleners. Dit gaat via

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

WINDOC en Hoofdstuk IV

WINDOC en Hoofdstuk IV WINDOC en Hoofdstuk IV Inhoudsopgave Wat... 2 Vereisten.... 3 Hoofdstuk IV aanvraag tijdens het voorschrijven.... 4 Aanduiding H IV medicatie en te gebruiken formulier.... 4 Opvragen van bestaande aanvragen

Nadere informatie

Eindejaarsdocument. Inhoudsopgave 1 INVENTARIS. 1.1 Inventaris afdrukken

Eindejaarsdocument. Inhoudsopgave 1 INVENTARIS. 1.1 Inventaris afdrukken Eindejaarsdocument 1 Inhoudsopgave 1 INVENTARIS...1 1.1 Inventaris afdrukken...1 1.2 Inventaris exporteren (= Inventaris opslaan om later af te drukken)...3 1.3 Inventaris importeren...3 2 EINDEJAARSKORTING...5

Nadere informatie

HANDLEIDING MYCARENET

HANDLEIDING MYCARENET HANDLEIDING MYCARENET 1. INLEIDING: Het gebruik en werking van de MyCareNet module is, vanaf versie 3.6., grondig herwerkt wat betreft correct functioneren en gebruiksvriendelijkheid. Vanaf nu is het ook

Nadere informatie

WEBTOEPASSING ACHIL (Ambulatory Care Health Information Lab)

WEBTOEPASSING ACHIL (Ambulatory Care Health Information Lab) WEBTOEPASSING ACHIL (Ambulatory Care Health Information Lab) Gebruikershandleiding Dit document wordt u gratis aangeboden door het RIZIV Tervurenlaan 211 1150 BRUSSEL HELPDESK : 02/788.51.55 Iedereen kan

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

De controlekaart volledige werkloosheid

De controlekaart volledige werkloosheid De controlekaart volledige werkloosheid Mobiele Versie Gebruikershandleiding Inhoudstafel Toegang 4 Algemene beschrijving 6 Bovenaan 7 Het logo van de uitbetalingsinstelling 7 De PDF downloaden 7 Instellingen

Nadere informatie

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken.

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Hoofdstuk 1 Retourinformatie via Extramed Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Als u declareert via Extramed,

Nadere informatie

Meetinstrumenten Inhoudsopgave:

Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Meetinstrumenten Inhoudsopgave: Openen van de meetinstrumenten 2 Selecteren meetinstrumenten voor een patiënt /cliënt 4 Meetinstrument naar de patiënt / cliënt sturen 6 Inlezen meetresultaten 10 Bekijken

Nadere informatie

U opent een nieuw contact in het menu.

U opent een nieuw contact in het menu. Trigonia De eerste keer kunt u toegang krijgen tot Trigonia door naar volgende website te surfen. https://trigonia.corilus.be/demonl. De eerste keer zult u zien dat het eventjes duurt om de applicatie

Nadere informatie

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel

VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA Online Handleiding VIVA Online Financieel VIVA VETERINARY Lange Spruit 1a, 7773NE Hardenberg - T 0031 (0)30 6347250 E info@vivaveterinary.nl I ww.vivaveterinary.nl Inhoud 1. Inleiding...- 3-2. Financiën...-

Nadere informatie

Discimus Getuigschrift en attesten Basisonderwijs

Discimus Getuigschrift en attesten Basisonderwijs Discimus Getuigschrift en attesten Basisonderwijs 31 juli 2017 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Inleiding 2 1.1 Definitie van de studiebewijzen.......................... 3 1.2 Fiche van de instelling...............................

Nadere informatie

MyCareNet in Greenock. 15/04/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven, Marie-Isabelle

MyCareNet in Greenock. 15/04/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven, Marie-Isabelle MyCareNet in Greenock 15/04/2013 Karlien Hollanders, Ina Ven, Marie-Isabelle Handleiding : Nr revisie handleiding: 2 Datum: 15 April 2013 Adres: Corilus NV Hogenakkerhoek 5 9150 Kruibeke België Telefoon,

Nadere informatie

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of

Klikt u op dan komt er een scherm of u dit bestand wilt of Enkele nuttige tips om met VARB te werken. U start uw internetbrowser en gaat naar https://www.varb.nl er komt een schermpje Certificaat bevestigen, klik op OK. Het volgende scherm is Voer Pin in, u vult

Nadere informatie

Zorgmail handleiding. Inhoud

Zorgmail handleiding. Inhoud Inhoud 1. Beginnen met Zorgmail pag. 2 2. Het instellen van Zorgmail pag. 2 3. Het gebruik van Zorgmail m.b.t. Artsen pag. 3 4. Het aanpassen van de lay-out van Zorgmail pag. 4 5. Werken met Zorgmail pag.

Nadere informatie

Handleiding ChainWise Digitaal factureren

Handleiding ChainWise Digitaal factureren Handleiding ChainWise Digitaal factureren Versie: 1.1 Datum: februari 2013 Inhoudsopgave 1 Inleiding... 3 2 Voorbereiding... 4 2.1 E-mail sjabloon aanpassen... 4 2.2 Instellen from en bcc adres, subject...

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak - Toezicht Deze werkinstructie beschrijft: het indienen van een verzoek, het markeren van het verzoek met een spoedindicatie, het toevoegen van PDF-documenten

Nadere informatie

/ handleiding. /versie /05/2019

/ handleiding. /versie /05/2019 / handleiding HANDLEIDING E-LOKET BERICHTEN EN CONTACTEN /versie 1.0 27/05/2019 Inhoudstafel 1 Inleiding 3 2 De Contactenmodule 4 2.1 Mijn organisatiegegevens beheren 4 2.1.1 Organisatiegegevens beheren

Nadere informatie

Klik op Aangifte met vrijstelling van RSZ bijdrage indienen

Klik op Aangifte met vrijstelling van RSZ bijdrage indienen Klik op Aangifte met vrijstelling van RSZ bijdrage indienen Vul hier uw gebruikersnaam en wachtwoord in of gebruik uw elektronische identiteitskaart. Dit scherm wordt enkel getoond wanneer u nog niet gekend

Nadere informatie

Instructiekaart F3-52 > Een balie-uitgifte in het kasboek verwerken

Instructiekaart F3-52 > Een balie-uitgifte in het kasboek verwerken Voor de balie-uitgifte wordt op de contantfactuur een boekingsstempel gezet. Bij de stappen wordt dit boekingsstempel als voorbeeld gebruikt: Boekingsstempel Nr.: K325 Grootboekrekening Debet Credit 1000

Nadere informatie

HANDLEIDING IBAMAFLEX

HANDLEIDING IBAMAFLEX HANDLEIDING IBAMAFLEX Voor docenten Deel 1: registratie examenresultaten Deel 2: naamlijsten en fotolijsten van studenten Deel 3: gegevens en afwezigheden van studenten opzoeken 08/01/2014 Inhoud 1. Elektronisch

Nadere informatie

Support & opleidingen

Support & opleidingen WAT IS EEN CRASH STICKER? Het gaat om etiketten waarop de gegevens voorgedrukt worden van de verzekeringsnemer, het voertuig, de bestuurder en de verzekeringsmaatschappij. De verzekeringsnemer die betrokken

Nadere informatie

Handleiding DigiRecord.nl

Handleiding DigiRecord.nl Introductie... 1 Eerste keer inloggen... 1 Dossiersjablonen... 2 Map verwijderen... 3 Map aanmaken... 4 Dossierbeheer... 5 Dossier eigenaar... 7 Gebruikers... 7 Gebruiker... 8 Dossierbeheerder... 8 Beheerder...

Nadere informatie

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen

ABAB-Internetboekhouden. Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen ABAB-Internetboekhouden Handleiding uitbreidingsmodule: Aanmaningen 1. Inleiding..2 2. Selecteren van openstaande posten. 2 3. Genereren van aanmaningen.....4 4. Electronisch Aanmanen...5 1 1. Inleiding

Nadere informatie

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina.

TIP: Op elke pagina in SalarOnline vindt u een tekst ballon met?, zodra u hierop klikt krijgt u de help voor de betreffende pagina. Welkom bij SalarOnline Van uw accountant heeft u een link per e-mail ontvangen. Zodra u op de link klikt krijgt u een wizard. In deze wizard moet u uw gebruikersnaam, wachtwoord en subdomein opgeven. Op

Nadere informatie

Werkinstructie Verzoeken

Werkinstructie Verzoeken Werkinstructie Verzoeken In Mijn Rechtspraak Toezicht Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden en blinden.

Nadere informatie

Op tabblad "2. Declaraties" van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen.

Op tabblad 2. Declaraties van de systeemgegevens kunt u de nota lay-out instellen. Hoofdstuk 1 Inleiding In Intramed is het mogelijk om naast het declareren naar verzekeraars en patiënten, ook te declareren naar bedrijven en instellingen. Er kan op drie manieren gedeclareerd worden naar

Nadere informatie

Dit document bevat een beknopte handleiding voor het gebruik van de Windows versie van V-Base.

Dit document bevat een beknopte handleiding voor het gebruik van de Windows versie van V-Base. Handleiding V-Base Dit document bevat een beknopte handleiding voor het gebruik van de Windows versie van V-Base. Inhoud 1. starten V-Base... 2 2. zoeken / toevoegen personen... 3 3. inzending (reçu) en

Nadere informatie

Snel starten met Testweb Diagnose

Snel starten met Testweb Diagnose Snel starten met Testweb Diagnose WAAR? Je vind Testweb Diagnose op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb Diagnose INLOGGEN

Nadere informatie

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig:

Voordat u gebruik kunt maken van ZorgMail in KraamZorgCompleet, zijn een aantal instellingen nodig: Hoofdstuk 1 ZorgMail instellen en gebruiken Vanuit KraamZorgCompleet is het voortaan mogelijk om via ZorgMail beveiligd te communiceren met andere partijen in de zorg, mits zij ook zijn aangesloten bij

Nadere informatie

Handleiding Informat. v1.0

Handleiding Informat. v1.0 Handleiding Informat v1.0 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Afspraken... 3 2. Aanmelden... 3 3. Afwezigheden invullen... 5 3.1 Afwezigheden code Z, B, R, D... 5 3.1.1 Inbrengen... 5 3.1.2 Wijzigen...

Nadere informatie

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014

Gebruikers Toevoegen. EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl. v2.0.11 22-09-2014 Gebruikers Toevoegen EasySecure International B.V. +31(0)88 0000 083 Info@EasySecure.nl Support.EasySecure.nl v2.0.11 22-09-2014 In deze handleidingen worden de volgende functies binnen de IdentySoft software

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding Digitaal Aanvraagformulier

Handleiding Digitaal Aanvraagformulier Handleiding Digitaal Aanvraagformulier Deze handleiding wil een summier overzicht geven van de installatieprocedure van het digitaal aanvraagformulier. De handleiding is bedoeld voor de al wat ervaren

Nadere informatie

Deel 3: geavanceerde functies

Deel 3: geavanceerde functies Opdracht 17 In dit deel komen de functies van het beheerdersgedeelte aan de orde. In het beheerdersgedeelte kunnen leerlingen, groepen en leerkrachten worden aangemaakt en ingedeeld. Deze taak zal de ICT-coördinator

Nadere informatie

Digitaal factureren instellen

Digitaal factureren instellen 1 / 5 Digitaal factureren instellen Met e-captain is het mogelijk om facturen te e-mailen in plaats van te versturen per post. Voordat u digitaal (per email) facturen kunt sturen dient u wat instellingen

Nadere informatie

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS

THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS THOMAS ONLINE TIPS & TRICKS 1. Keuze navigatietaal van de website 2. Aanloggen 3. Wachtwoord wijzigen 4. Wachtwoord vergeten 5. Een PPA uitnodiging sturen naar een kandidaat 6. Een PPA rapport creëren

Nadere informatie

Voorwoord. Meer informatie over het factureringspakket vindt u terug op de supportsite: www.makkelijkfactureren.nl. VWA Software Development

Voorwoord. Meer informatie over het factureringspakket vindt u terug op de supportsite: www.makkelijkfactureren.nl. VWA Software Development I Voorwoord Deze uitgave hoort bij de handleiding voor VWA Facturering. Bewust is gekozen voor een extra handleiding voor de module mailmerge. Op deze wijze hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Nadere informatie

Wanneer u nog beschikt over deze versie, download deze dan van onze site www.pigexpert.nl of neem contact op met PigExpert support: +31 495 747 104

Wanneer u nog beschikt over deze versie, download deze dan van onze site www.pigexpert.nl of neem contact op met PigExpert support: +31 495 747 104 Handleiding registratie van Moederloze Opfok Magnesiumstraat 23 B4 6031 RV Nederweert Nederland T +31-495 747 103 F +31-848 772 007 KvK: 12058539 Rabo: 1182.28.684 BTW/VAT: NL814818250B01 IBAN: NL17RABO0118228684

Nadere informatie

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar:

Factuurvoorstellen. Opmerkingen: Raadpleeg de facturatietoepassing voor meer details. De volgende hoofdschermen zijn beschikbaar: Module Functie kaart Kantoorbeheer Factuurvoorstel UR09110500 Factuurvoorstellen Dit voorstel toont een lijst van diensten en uitgaven die aan de klant zouden aangerekend moeten worden. Dit bedrag is exclusief

Nadere informatie

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten

Werkinstructie. voor vreemdelingenadvocaten Werkinstructie voor vreemdelingenadvocaten Inhoudsopgave 1 Inloggen op Mijn Rechtspraak... 3 2 Een nieuw verzoek indienen... 7 3 Terugkeren naar startpagina...13 4 Lopende zaken...14 5 Zaak inzien...15

Nadere informatie

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen.

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen. Hoofdstuk 1 Retourinformatie ophalen en afhandelen Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed ophalen en inlezen. Als iets verkeerd is

Nadere informatie

E-mails. Een e-mail aanmaken

E-mails. Een e-mail aanmaken E-mails E-mails kunnen volledig in Kleos worden beheerd. U kunt in Kleos een e-mail opstellen en versturen, ook kunt u e-mails importeren vanuit uw externe e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook). Als u

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1

GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1 GEBRUIKERSHANDLEIDING OpenIMS DMS Microsoft Outlook integratie. Versie 1.1 1 Document status Datum Auteur Versie Status 12-06-2008 H.A.M. van Korven 0.1 Concept 06-11-2008 K. Kaptein 1.0 Concept 08-11-2008

Nadere informatie

Verkorte handleiding uitstelregeling

Verkorte handleiding uitstelregeling Verkorte handleiding uitstelregeling Log in op Accept SBR en kies voor SBR Dossier Het SBR dossier programma wordt nu gestart. Het dossier dient als opslag voor uw SBR documenten. Druk hiervoor op de knop

Nadere informatie

stappenplan irekeningen: Afpunten van rekeningen

stappenplan irekeningen: Afpunten van rekeningen g e b r u i k e r s jan. 2015 Het afpunten van een rekening kan enkel indien de rekening doorgeboekt werd. Kies in het menu Rekeningen het menu-item Afpunten. 1 Manueel afpunten van uittreksels Om een

Nadere informatie

FACTURATIE ANNO 2018 EGMD...EFAKT...EATTEST

FACTURATIE ANNO 2018 EGMD...EFAKT...EATTEST FACTURATIE ANNO 2018 EGMD...EFAKT...EATTEST INHOUDSTAFEL E-GMD DEFINITIE EN VOORWAARDEN HOE ACTIVEER IK E GMD EEN ZIEKENFONDS AAN HET WOORD VOORDELEN EN NADELEN E-FAKT OF E-FAKTURATIE DEFINITIE EN DOEL

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

Quick start handleiding versie 1.0

Quick start handleiding versie 1.0 Quick start handleiding versie.0 Inleiding Beste gebruiker, Via dit document lopen we door de basis onderdelen van je eigen Mijn Kroost control panel. Dit control panel vormt de basis voor het gebruik

Nadere informatie

EDUscope Dossier Werken met Journalen

EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope Dossier Werken met Journalen EDUscope versie 3.7.0 Bergerweg 110 6135 KD Sittard 046-4571830 1 INHOUD 2 Inleiding... 3 3 Individueel leerlingjournaal... 3 3.1 Journaalregels toevoegen:... 3 3.2

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS)

HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) HANDLEIDING DIGITAAL COLLECTE SYSTEEM (DCS) Fonds verstandelijk gehandicapten Mei 2015 Inhoudsopgave HOE KOM IK IN HET SYSTEEM?... - 3 - UITLEG PER FUNCTIE... - 4 - Algemeen - 4 - Home - 4 - Plaatselijke

Nadere informatie

ACHIL. Feedbackrapport betreffende de overgemaakte gegevens in het kader van de zorgtrajecten

ACHIL. Feedbackrapport betreffende de overgemaakte gegevens in het kader van de zorgtrajecten ACHIL Feedbackrapport betreffende de overgemaakte gegevens in het kader van de zorgtrajecten 1 Inleiding In 2012 hebt u, als huisarts, gegevens van uw zorgtrajectpatiënten geregistreerd via de beveiligde

Nadere informatie

Hand-out 3.14 WZM. WZM: Handout 3.14 Caresolutions Brandekensweg Schelle-Tel.: 03/

Hand-out 3.14 WZM. WZM: Handout 3.14 Caresolutions Brandekensweg Schelle-Tel.: 03/ Hand-out 3.14 WZM 1 Inhoud 1. Bewonersdossier... 3 1.1 Toelatingen... 3 1.1.1 Bewoner heeft nog geen Katzscore... 3 1.1.2 Bewoner heeft een Katzscore... 3 1.1.3 Bewoner heeft een medisch bilan... 4 1.1.4

Nadere informatie

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers

Sectorplannen. Handleiding voor werkgevers Sectorplannen Handleiding voor werkgevers Versie 1.0 10 februari 2015 Inhoud Een activiteit aanmaken... 2 Marktconformiteit... 3 Eigen offerte procedure... 3 Offerteprocedure via webportal... 7 Een activiteit

Nadere informatie

Handleiding schoolware ouders

Handleiding schoolware ouders Vrije Basisschool De Wegwijzer Handleiding schoolware ouders Inloggen Ga naar de website van de school en klik bovenaan in het menu op Schoolware. Er zal een nieuw venster openen. Uw gebruikersnaam is

Nadere informatie

AFO 241 - Leveranciers

AFO 241 - Leveranciers AFO 241 - Leveranciers 241.1 Inleiding[//] Het systeem hanteert een authority bestand voor leveranciers waarin alle leveranciers opgenomen worden. Bij het invoeren van een bestelling wordt een leverancier

Nadere informatie

Einde schooljaar basisonderwijs

Einde schooljaar basisonderwijs Einde schooljaar basisonderwijs 31 juli 2017 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 Toekennen studiebewijzen 2 1.1 Voorbereidend werk................................ 2 1.1.1 Studiebewijzen definiëren.........................

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Piaggio Post module 2011

Gebruikershandleiding Piaggio Post module 2011 Gebruikershandleiding Piaggio Post module 2011 Adsoft bvba Pagina 1 BOEKDEEL Onder deze rubriek vindt u de onderdelencatalogi van postvoertuigen terug. Maak de keuze uit het gewenste boekdeel. Na het openen

Nadere informatie

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar

Car-Pass Webservices Vanaf versie in flexigar Car-Pass Webservices Vanaf versie 7.4.0 in flexigar 1 Algemeen... 2 1.1 In te stellen parameters... 2 2 Versturen van kilometerstanden... 3 2.1 Via het document (werkorder of factuur)... 3 2.1.1 Voor de

Nadere informatie

Op het voorblad vult u de gevraagde gegevens in. Vervolgens kunt u op het tweede tabblad de resultaten invoeren.

Op het voorblad vult u de gevraagde gegevens in. Vervolgens kunt u op het tweede tabblad de resultaten invoeren. 1. Uitslagen van proevendagen doorgeven aan de KNHS en diploma s aanvragen De sportaanbieder kan alle uitslagen van proeven doorgeven aan de KNHS. De KNHS leest deze informatie in, zodat uw ruiters hun

Nadere informatie

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM

DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM DEMATRA ELECTRONIC DISTRIBUTION SYSTEM Het Dematra Electronic Distribution System is ontwikkeld voor alle Dematra-Distributieklanten. Via deze weg kan op eenvoudige en overzichtelijke wijze zendingen worden

Nadere informatie

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken.

Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Gebruikers handleiding KBOF online voor clubsecretarissen en ringverantwoordelijken. Met deze handleiding trachten we u wegwijs te maken voor het gebruiken van KBOFonline. De K.B.O.F wil hiermee de clubsecretarissen

Nadere informatie

GEBRUIK VAN QNAP-BTB

GEBRUIK VAN QNAP-BTB GEBRUIK VAN QNAP-BTB Inloggen Klik op de link die u ontvangen hebt via mail startend met https:// Vul op deze pagina uw logingegevens in die u via mail ontvangen hebt. Klik nu op File Station 1 Nu krijg

Nadere informatie

Expert/M Plus VATREFUND.

Expert/M Plus VATREFUND. Expert/M Plus VATREFUND www.kluwer.be/software Inhoudsopgave INLEIDING... 1 VERWERKING IN EXPERT/M PLUS... 2 1. CONFIGURATIE... 2 Leveranciers... 2 Grootboekrekeningen... 2 2. INGAVE AANKOPEN... 3 3. VATREFUND

Nadere informatie

Etiketten maken en printen (word 2010).

Etiketten maken en printen (word 2010). Etiketten maken en printen (word 2010). Klik op het tabblad Verzendlijsten. (Zie pijl). Het onderstaande venster komt nu: Klikt u nu op Afdruk samenvoegen starten Er komt weer een venster: Zie hier naast.

Nadere informatie

Instructiekaart F4-58 > Verkopen per kas (Z-bon) verwerken

Instructiekaart F4-58 > Verkopen per kas (Z-bon) verwerken Voor het verwerken van de Z-bon is een boekingsstempel nodig. Bij de stappen wordt dit boekingsstempel als voorbeeld gebruikt: Boekingsstempel Nr.: K0705 Grootboekrekening Debet Credit 1000 Kas 1.844,50

Nadere informatie

HANDLEIDING IBAMAFLEX

HANDLEIDING IBAMAFLEX HANDLEIDING IBAMAFLEX Voor docenten Deel 1: registratie examenresultaten Deel 2: naamlijsten en fotolijsten van studenten Deel 3: gegevens en afwezigheden van studenten opzoeken 08/01/2014 Inhoud 1. Elektronisch

Nadere informatie

en via WISA. 29 juli 2016. WISA helpdesk

en via WISA. 29 juli 2016. WISA helpdesk E-mailen via WISA 29 juli 2016 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 E-mailen via WISA 2 1.1 Instellingen.................................... 3 1.1.1 Mails sturen via............................. 3 1.1.1.1 Standaard

Nadere informatie

Stappenplan DULT koppeling

Stappenplan DULT koppeling Stappenplan DULT koppeling Dit stappenplan helpt u om de toetsresultaten van de leerlingen in Cito LOVS over te zetten naar ESIS. Het is raadzaam dit stappenplan door te lezen voor u start met de DULT

Nadere informatie

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart

IDEP / GN8 voor WINDOWS. Quickstart IDEP / GN8 voor WINDOWS Quickstart 1. INSTALLATIE EN UPGRADE Op de homepagina van Intrastat (www.intrastat.be) gaat u, na de taalkeuze, naar het tabblad "Aangiften" en het item "Idep/Gn8 voor Windows".

Nadere informatie

Handleiding. ischoolcommunicatie. Versie Nijverheidstraat Diksmuide Tel:

Handleiding. ischoolcommunicatie. Versie Nijverheidstraat Diksmuide Tel: Handleiding ischoolcommunicatie Versie 2016 Nijverheidstraat 9-8600 Diksmuide Tel: 051 50 21 76 - info@informat.be www.informat.be Inhoudsopgave 1. Algemene voorbereiding in ibasis/ileerlingen 3 1.1. Aanduiden

Nadere informatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie

Gebruikers- handleiding. Module Reporting Rekeninginformatie Gebruikers- handleiding Module Reporting Rekeninginformatie A. ALGEMEEN 1. KORTE BESCHRIJVING VAN DE MODULE Module Reporting Rekeninginformatie voor BelfiusWeb-klanten met uitvoerige behoeften op vlak

Nadere informatie

Opstarten van de module Overschrijvingen

Opstarten van de module Overschrijvingen Opstarten van de module Overschrijvingen 1 Welkom in de module Beheer overschrijvingen van WinBooks on Web Dit document is ontworpen om u kennis te laten maken met de module Beheer overschrijvingen in

Nadere informatie

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen

Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Tips & Trucs Gebruikerssessies 22 en 23 november 2012 Roy Bazen Inhoudsopgave 1. Afdrukinstellingen per klant 2. Reisroute 3. Hernoemen van velden 4. Zoeken middels geavanceerde selectie 5. Sales Forecast

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium

Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Gebruik QNAP Baker Tilly Belgium Inhoud 1. Inloggen... 2 2. Openen documenten... 4 3. Downloaden documenten... 4 4. Documenten Delen... 5 5. Documenten Toevoegen... 7 6. Herbenoemen documenten... 8 7.

Nadere informatie

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel

Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Handleiding : Opdrachten vanuit Excel Opdrachten vanuit Excel v2.1 Created on 1/21/2009 3:55:00 PM 1 1. Introductie Deze handleiding beschrijft de werkwijze voor het gebruik van de toepassing Domiciliëringen

Nadere informatie

Handleiding Enquêtemodule. Contents

Handleiding Enquêtemodule. Contents Handleiding Enquêtemodule Dit document dient als uitleg over de enquêtemodule. De enquêtemodule is een optionele module welke te bestellen is via Support Modules. Met de enquêtemodule krijgt de club de

Nadere informatie

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering

Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementsfacturering Mamut Enterprise Abonnementfacturering is een middel om klanten volgens vaste afspraken en/of abonnementen te factureren. Deze oplossing zit inbegrepen in Mamut

Nadere informatie

Technische nota AbiFire Link boekhouding BBC CIPAL MERCURIUS

Technische nota AbiFire Link boekhouding BBC CIPAL MERCURIUS Technische nota AbiFire Link boekhouding BBC CIPAL MERCURIUS Laatste revisie : 5 september 2016 Inleiding De link met de boekhouding CIPAL MERCURIUS maakt het mogelijk factuurgegevens opgemaakt met AbiFire

Nadere informatie

Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen

Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen Handleiding Famicontrol voor de kinderbijslagfondsen Inhoudsopgave Inleiding... 2 Inloggen... 2 Het welkomstscherm... 3 De Menu balk... 3 Opvolgingsstatussen... 4 Een nieuwe aanvraag creëren... 5 Controle

Nadere informatie

Handleiding Factureren 7x24

Handleiding Factureren 7x24 Handleiding Factureren 7x24 HOME Met Factureren 7x24 kunt u online u facturen samenstellen en inboeken. U kunt de facturen printen en per post versturen, maar u kunt ze ook automatisch e-mailen, of elektronisch

Nadere informatie

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com

Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com Ford of Europe Special Service Tools & Equipment Webshop Snelstartgids www.fordspecialtools.com 1 Inhoud Voorkeuren selecteren Pagina 3 Gebruikersregistratie & Login Pagina 4&5 Producten zoeken Pagina

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie