BROUWERIJ CERESSTRAAT BREDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "BROUWERIJ CERESSTRAAT BREDA"

Transcriptie

1

2 Object: Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. Door overnames en een verschuiving van de productie bleek het pand begin deze eeuw echter niet meer rendabel; reden waarom het in 2004 werd gesloten. Het pand biedt als industrieel erfgoed fantastische mogelijkheden voor een nieuwe binnenstedelijke ontwikkeling. Door de grootte van het gebouw, de opmerkelijke ruimten en de ideale ligging biedt het fantastische mogelijkheden om in dit monument te gaan wonen, werken en recreëren. Zo bevat het pand bijzondere vertrekken met ieder een heel eigen decoratieve afwerking en sfeer zoals bijvoorbeeld het circa negen meter hoge ketelhuis, de eveneens negen meter hoge machinekamer en de brouwzaal met koperen ketels. Oppervlakte: Ongekende mogelijkheden op 250 tot 800 m2 Het Brouwhuis is circa 102 meter lang, 27 meter diep en telt acht bouwlagen. Dit enorme volume biedt volop perspectieven voor het realiseren van woonen kantoorruimte maar ook voor een recreatieve invulling. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een grand-café, sportschool, wellness of kinderopvang. Ook het ruime bestemmingsplan biedt tal van opties. Architectenbureau HMV (Haverman van den Meiracker Vermeulen) heeft inmiddels een eerste ontwerp verzorgd waarin diverse mogelijkheden zijn opgenomen. Aangezien in dit stadium ten aanzien van de finale invulling en detaillering nog veel mogelijk is, staan wij ook open voor ideeën en initiatieven. Op de volgende pagina s tonen wij schematisch de invulling van het gebouw en vindt u per bouwlaag een meer uitgewerkt plan. Parkeren: Parkeergelegenheid is mogelijk in de parkeervakken in de Ceresstraat en in de naastgelegen ondergrondse parkeergarage zijn meerdere parkeerplaatsen te huur. Vanuit deze ondergrondse parkeergarage is het Brouwhuis direct bereikbaar. Huurprijs: De huurprijs is vanaf 135,-- per m², per jaar exclusief BTW. De huurprijs is afhankelijk van de gewenste ruimte en het opleveringsniveau. Huurtermijn: Voor een periode van 5 jaar + 5 optiejaren. Opleverdatum: In onderling overleg, eventueel op korte termijn beschikbaar.

3 Bestemming: Het pand wordt gerenoveerd en verbouwd waarna het voor een groot deel als kantoorruimte zal worden aangeboden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor wonen, een grand-café, een sportschool met wellness en een kinderdagverblijf. Met name de ruimten voor kantoorgelegenheid en horeca zijn zeer verschillend qua oppervlakte en bijzonder in uitstraling en sfeer. De interieurs zijn voor een groot deel van hoog-monumentale waarde. De unieke industriële sfeer van het pand zal zoveel mogelijk behouden blijven waarbij onder andere wanddecoraties, geglazuurd metsel- en tegelwerk, monumentale en decoratieve vloeren, stalen dakspanten, glas in lood, ornamenten en gietijzeren pilaren worden hersteld en gerestaureerd. Tevens krijgen ze een prominente plaats in de beleving van het pand. Voorzieningen: Het pand wordt op het hoogst denkbare niveau opgeleverd waarbij bovendien gebruik wordt gemaakt van state-of-the-art techniek. Denk hierbij aan prachtig vlak stucwerk, fraaie lichtarmaturen, luxe toiletgroepen, energiezuinige klimaatinstallatie met een gebalanceerde ventilatie met WTW (warmteterug-winning) luchtbehandeling, elektrische installatie, optimale geluidsen warmte-isolatie, isolerende dubbele beglazing en daklichten, brandalarm, deuren met driepuntssluiting en inbraakwerende sloten en een inbraakbeveiligingsinstallatie. Stijlvolle entree uit 1887 Het Oude Brouwhuis zal als hoofdentree gaan fungeren. Dit bouwdeel, het oudste deel van het pand, vindt haar oorsprong in 1887 en zal volledig in oude glorie worden hersteld en representatief worden afgewerkt met een stijlvolle receptie. Maatgevend voor de totale nieuwbouw is het hoogst haalbare afwerkingsniveau. Dat zult u straks zien aan de buitenzijde van het gebouw maar ook aan de binnenzijde. De buitengevel wordt waar nodig gerestaureerd waarbij het metselwerk en de betonelementen worden gestraald, hersteld en het voegwerk wordt vernieuwd. Veel houtwerk wordt hersteld en opnieuw gelakt. Gezien de status als Rijksmonument wordt hierbij uiterst zorgvuldig te werk gegaan en worden alle authentieke details behouden en, waar nodig, gerestaureerd. Datzelfde geldt vanzelfsprekend ook voor het binnenwerk. Hier vinden wij veel prachtige authentieke details en materialen terug. Voor de herindeling hebben wij samengewerkt met de architect. Glas in lood, ornamenten, gietijzeren pilaren, tegelwerk en vloeren blijven zoveel mogelijk behouden en dragen bij aan de unieke sfeer van dit pand.

4 Indeling: Ongekende mogelijkheden op 250 tot 800 m2 Het Brouwhuis is circa 102 meter lang, 27 meter diep en telt acht bouwlagen. Dit enorme volume biedt volop perspectieven voor het realiseren van woon- en kantoorruimte maar ook voor een recreatieve invulling. Op de volgende pagina s tonen wij schematisch de invulling van het gebouw en vindt u per bouwlaag een meer uitgewerkt plan. Bouwlagen: 7 bouwlagen Oppervlakte gebouw Souterrain: 741 m2 Begane grond: 1873 m2 1e Verdieping: 1137 m2 2e Verdieping: 996 m2 3e Verdieping: 605 m2 4e Verdieping 223 m2 5e Verdieping 221 m2 6e Verdieping 218 m2 7e Verdieping 135 m2 Totaal 6149 m2 Bruto hoogte Souterrain: Begane grond: 1e Verdieping: 2e Verdieping: 3e Verdieping: 4e Verdieping 5e Verdieping 6e Verdieping 7e Verdieping 2,9 m 5,0/ 7,5 / 9,8 m 6,8 m 4,6/ 3,8 m 4,7 m 3,8 m 3,8 m 2,8 m 3,1 m Realisatie extra oppervlakte Door de hoogte van de bouwlagen is het in sommige gevallen mogelijk entresols (tussenverdiepingen) te realiseren waardoor er extra oppervlakte gecreëerd kunnen worden. Met de architect kunt u de diverse mogelijkheden bespreken.

5 Indeling per etage: Begane grond - circa 1873 m2 De begane grond beschikt over een monumentale hal die een fantastische entree is tot de kantoorruimten en de horecagelegenheid. Tevens kan deze bouwlaag worden benut voor een kinder-dagverblijf. Daarnaast is het mogelijk om op de begane grond een sportschool met wellness-faciliteiten te realiseren. In nevenstaande plattegrond geven wij u een indicatie van de mogelijkheden en de beschikbare oppervlakte. Eerste verdieping - circa 1137 m2 De eerste verdieping biedt volop mogelijkheden voor kantoorruimten en een grand-café maar ook hier is het mogelijk om een sportschool met wellness-faciliteiten onder te brengen. In nevenstaande plattegrond geven wij u een indicatie van de mogelijkheden en de beschikbare oppervlakte. Tweede verdieping - circa 996 m2 De tweede verdieping wordt benut voor werken (diverse kantoren) en horeca. Tevens worden hier vijf maisonnettes (appartement met twee woonlagen) gerealiseerd. Het betreft de slaapverdieping van de maisonnettes. In nevenstaande plattegrond geven wij u een indicatie van de mogelijkheden en de beschikbare oppervlakte. Derde verdieping - circa 605 m2 De derde verdieping wordt eveneens benut voor werken (diverse kantoren). Daarnaast wordt hier de woon-verdieping met terrassen van de vijf maisonnettes gerealiseerd. In nevenstaande plattegrond geven wij u een indicatie van de mogelijkheden en de beschikbare oppervlakte. Vierde en vijfde verdieping respectievelijk circa 223 m2 en 221 m2 De vierde en vijfde verdieping zijn nagenoeg identiek en worden gereserveerd voor kantoorruimte. In onderstaande plattegronden geven wij u een indicatie van de mogelijkheden en de beschikbare oppervlakte. Zesde en zevende verdieping respectievelijk circa 218 m2 en 135 m2 De zesde verdieping is nagenoeg identiek aan de vierde en vijfde verdieping en zal worden gereserveerd voor kantoorruimte. De zevende verdieping is iets kleiner en leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor restauratieve voorzieningen waarbij het dakterras een prachtig uitzicht biedt over Breda. In onderstaande plattegronden geven wij u een indicatie van de mogelijkheden en de beschikbare oppervlakte.

6 Brouwerij kelder Brouwerij begane grond Brouwerij eerste verdieping

7 Brouwerij tweede verdieping Brouwerij derde verdieping Brouwerij vierde, vijfde, zesde en zevende verdieping

8

9

10

11

12 Ligging: De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate gunstig ten opzichte van de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en de luchthavens Zaventem (Brussel) en Schiphol. Breda beschikt over uitstekende infrastructuur met aansluitingen op de snelwegen A16, A27 en A58. Door de ligging aan de HSL-Zuid, een innovatief en hoogwaardig openbaar vervoersysteem, is een extra dimensie aan de strategische positie van Breda toegevoegd. Met ruim inwoners en een verzorgingsgebied van circa inwoners vervult Breda een centrumfunctie in de regio. Breda beschikt over een breed aanbod van middelbaar en hoger onderwijs, een vanuit de historie levendig centrum met uitgebreid winkelaanbod en een prettig woon- en leefklimaat. De zakelijke dienstverlening, groothandel, industrie en logistiek voelen zich thuis in de dynamiek van de stad Breda met een zeer interessant en aantrekkelijk ondernemersklimaat. Ideale ligging De locatie Spoorzone in het centrum is een vernieuwende en uitdagende aanvulling voor Breda. Het gehele gebied beslaat circa 160 hectare; het ontwikkelingsgebied De Drie Hoefijzers - waarvan Het Brouwhuis deel uitmaakt - omvat circa 8 hectare en is één van de eerste gebieden die tot ontwikkeling wordt gebracht. Spoorzone zal worden getransformeerd tot een binnenstedelijke woon- en werkomgeving waarbij een mix van wonen, werken, ontspanning en dienstverlenende functies een plaats zullen krijgen. Het Brouwhuis speelt hier met haar aanbod van wonen, werk, horeca en leisure volledig op in. spoorzone De ligging van Het Brouwhuis aan de Ceresstraat in Breda is ideaal; letterlijk op wandelafstand van het station en het historisch centrum van Breda. Buitengewoon prettig dus om te wonen want alles wat de stad Breda zo aantrekkelijk maakt vindt u om de hoek. Maar als kantoorruimte is Het Brouwhuis ook praktisch. Aanreizen via het openbaar vervoer (met trein of bus) is bijzonder gemakkelijk terwijl ook de uitvalswegen snel bereikbaar zijn.

13 TTRR is uw partner als u kiest voor de mooiste kantoorlocatie TTRR richt zich als ontwikkelaar en investeerder op aankoop, ontwikkeling en verhuur van karakteristieke en stijlvolle bedrijfs- en kantoorruimten in Breda en omgeving. Daarbij richten wij ons op zowel de startende als de gevestigde ondernemer waarbij wij openstaan om invulling te geven aan de specifieke wensen van onze cliënten. Als eigenaren van het pand zien wij dan ook uit naar een nadere kennismaking en samenwerking naast het contact met de makelaar. TTRR B.V. Oranjesingel 2, 4811 CM BREDA T E info@kantoorpanden.info I Voor meer informatie kunt u vragen naar; Roland Rasenberg M E roland@kantoorpanden.info Ons uitgebreide aanbod vindt u op onze site Disclaimer Deze brochure is met de grootste zorg en aandacht samengesteld. De ontwikkeling is echter een voortdurend proces waarbij, naarmate het proces vordert, verdere ontwikkelingen van het concept mogelijk zijn. Wijzigingen ter voldoening aan eisen en voorschriften van de gemeente, overheid en/of nutsbedrijven alsmede nieuwe mogelijkheden worden derhalve uitdrukkelijk voorbehouden. Deze brochure dient dan ook als een eerste kennismaking. De opnamen, tekeningen, maten en illustraties geven een goede indruk van het pand en de beschikbare ruimten, maar zijn indicatief. Aan deze brochure kunt u derhalve geen rechten ontlenen. Individuele aanpassingen zijn mogelijk, afhankelijk van de bouwtechnische mogelijkheden.

KETELHUIS CERESPLEIN, BREDA

KETELHUIS CERESPLEIN, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij

Nadere informatie

BROUWTOREN CERESSTRAAT, BREDA

BROUWTOREN CERESSTRAAT, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit monument was een belangrijke brouwerij

Nadere informatie

HET BROUWHUIS. Wonen, werken & recreëren in monumentaal industrieel erfgoed

HET BROUWHUIS. Wonen, werken & recreëren in monumentaal industrieel erfgoed HET BROUWHUIS Wonen, werken & recreëren in monumentaal industrieel erfgoed Kiezen voor het mooiste is heel gemakkelijk Een korte historie Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende

Nadere informatie

LENTEHOF CERESSTRAAT, BREDA

LENTEHOF CERESSTRAAT, BREDA Object: Oppervlakte: Parkeren: Huurprijs: Huurtermijn: Op het voormalige terrein van brouwerij Inbev wordt door AM Wonen het gebied de 3 Hoefijzers ontwikkeld. Het 3 Hoefijzers terrein is een nieuwe centrumlocatie

Nadere informatie

PASTORIE ORANJESINGEL 2, BREDA

PASTORIE ORANJESINGEL 2, BREDA Object: De Pastorie is een bijzonder representatieve en stijlvolle kantoorvilla met uitzicht op de Oranjesingel van Breda. Mede door de ligging op het bekende terrein van de voormalige bierbrouwerij De

Nadere informatie

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda

HEUVEL 21 OOSTERHOUT. Oranjesingel 2, 4811 CN Breda Object: In het centrum van Oosterhout aan het karakteristieke plein De Heuvel is een zeer fraai afgewerkte kantoorvilla beschikbaar. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Het object betreft een monumentaal

Nadere informatie

KANTOORRUIMTE HET TURFSCHIP BREDA

KANTOORRUIMTE HET TURFSCHIP BREDA Vrijblijvende informatie KANTOORRUIMTE HET TURFSCHIP BREDA Kantoorrruimte Hotel Concepts, 4e verdieping Kantoorrruimte Clarks Shoes, 3e verdieping VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KANTOORRUIMTE HET TURFSCHIP

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie. KEIZERSTRAAT 21 Museumkantoren BREDA

Vrijblijvende informatie. KEIZERSTRAAT 21 Museumkantoren BREDA Vrijblijvende informatie KEIZERSTRAAT 21 Museumkantoren BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KEIZERSTRAAT 21 Museumkantoren BREDA Algemeen : De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch

Nadere informatie

2.289 m 2 vvo Huurbaar vanaf 223 m² TE HUUR. Ceresstraat / Brouwhuis Breda

2.289 m 2 vvo Huurbaar vanaf 223 m² TE HUUR. Ceresstraat / Brouwhuis Breda 2.289 m 2 vvo Huurbaar vanaf 223 m² TE HUUR Ceresstraat / Brouwhuis Breda OMGEVINGSFACTOREN Bierbrouwerij De Drie Hoefijzers is één van de meest kenmerkende panden in Breda met een rijke historie. In dit

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie TILBURGSEWEG 120 BREDA

Vrijblijvende informatie TILBURGSEWEG 120 BREDA Vrijblijvende informatie TILBURGSEWEG 120 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TILBURGSEWEG 120 BREDA Object : Het betreft een vrijstaand woonhuis, voormalig tuincentrum en een loods gelegen op een ruim perceel

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie. KEIZERSTRAAT 11 Museumkantoren BREDA

Vrijblijvende informatie. KEIZERSTRAAT 11 Museumkantoren BREDA Vrijblijvende informatie KEIZERSTRAAT 11 Museumkantoren BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KEIZERSTRAAT 11 Museumkantoren BREDA Algemeen : De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie

Vrijblijvende informatie Vrijblijvende informatie GEDEELTELIJK VERHUURD GEBRUIKERS/BELEGGINGSOBJECT GENERAAL MACZEKSTRAAT 20 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GEDEELTELIJK VERHUURD OBJECT GENERAAL MACZEKSTRAAT 20 BREDA Object

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie GENERAAL MACZEKSTRAAT BREDA

Vrijblijvende informatie GENERAAL MACZEKSTRAAT BREDA Vrijblijvende informatie GENERAAL MACZEKSTRAAT 33-35 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GENERAAL MACZEKSTRAAT 33-35 BREDA Object : Het te huur aangeboden object betreft circa 260 m² winkelruimte op de begane

Nadere informatie

Industrial. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. 760 m² Energielabel

Industrial. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. 760 m² Energielabel Crogtdijk 0 4815 AD Breda Contactpersoon Jeroen van Osch j.vanosch@vandewatergroep.nl Kenmerken Algemeen Bestemming Huurprijs 59.000,- per Jaar Hoofdbestemming Status Klaar Beschikbaar In overleg Oppervlakten

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA

Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA Vrijblijvende informatie BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE BEDRIJVENPARK VAN RIJCKEVORSEL BREDA Algemeen : De regio West Brabant met Breda als middelpunt ligt strategisch uitermate

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie HALSTRAAT 17 BREDA

Vrijblijvende informatie HALSTRAAT 17 BREDA Vrijblijvende informatie HALSTRAAT 17 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE HALSTRAAT 17 BREDA Object : Te huur circa 120m² winkelruimte gelegen midden in het voetgangersdomein aan de Halstraat in het centrum

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA

Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA Vrijblijvende informatie GOESEELSSTRAAT 29 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GOESEELSSTRAAT 29 BREDA Object : De bedrijfsunit is gelegen op een hoek van een bedrijfsverzamelcomplex en is gelegen op het

Nadere informatie

CHARLES PETITWEG 37-5 BREDA

CHARLES PETITWEG 37-5 BREDA Vrijblijvende informatie CHARLES PETITWEG 37-5 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE CHARLES PETITWEG 37-5 BREDA Object : Te huur/ Te koop zeer nette en complete bedrijfsunit groot totaal ca. 180m² verdeeld

Nadere informatie

LUC VASTGOED ADVISEURS

LUC VASTGOED ADVISEURS Kantoorruimte B Ceresstraat 114, Breda Circa 1.370 m² kantoorruimte, deelverhuur vanaf circa 150 m² Industrieel erfgoed met fantastische mogelijkheden. Op loopafstand van het NS-Station Breda. Contact

Nadere informatie

Huur of koop op Stationsweg 11 te Breda 125 <![CDATA[Huurprijs per m2]]>

Huur of koop op Stationsweg 11 te Breda 125 <![CDATA[Huurprijs per m2]]> Huur of koop op Stationsweg 11 te Breda 125 Aanbiedende partij: Van Herk Groep Email: retail@vanherkgroep.nl Telefoon: 010-2411555 Website: http://www.vanherkgroep.nl Omschrijving

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie GIJZENVELD 4-12 BREDA

Vrijblijvende informatie GIJZENVELD 4-12 BREDA Vrijblijvende informatie GIJZENVELD 4-12 BREDA VRIJBLIJVENDE INFORMATIE GIJZENVELD 4-12 BREDA Object : Te huur/te koop zeer complete bedrijfsunit welke geschikt is voor direct gebruik! De bedrijfsunit

Nadere informatie

Te huur Stationsweg 11, 37, 39, 65 / hoek Menno van Coehoornstraat 97 Breda Horeca Sport Kantoor

Te huur Stationsweg 11, 37, 39, 65 / hoek Menno van Coehoornstraat 97 Breda Horeca Sport Kantoor Van Herk Groep Lichtenauerlaan 30 3062 ME Rotterdam Postbus 4068 3006 AB Rotterdam T: (010) 241 15 55 E: info@vanherkgroep.nl I: www.vanherkgroep.nl Te huur Stationsweg 11, 37, 39, 65 / hoek Menno van

Nadere informatie

9 M 5 ore than to 275

9 M 5 ore than to 275 5 More than to 275 275 95 to schiphol rijk am en de boeing avenue Inspirerend zaken doen Boeing Avenue 275 In de uitdagende werkomgeving van het parkachtige Schiphol-Rijk ligt het moderne en multifunctionele

Nadere informatie

TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1

TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1 TE HUUR Dordrecht, Spuiplein 1 HOOGWAARDIG AFGEWERKTE COMMERCIËLE RUIMTE WINKEL- / KANTOOR- / HORECARUIMTE Op een fantastische hoeklocatie langs een drukke doorgaande weg, tegen de Spuiboulevard, bevindt

Nadere informatie

TE HUUR Silodam 118, Amsterdam

TE HUUR Silodam 118, Amsterdam TE HUUR PROJECTINFORMATIE Prachtige kantoorruimte beschikbaar op een absolute toplocatie aan het IJ in Amsterdam. Met name voor creatieven en ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt de kantoorruimte

Nadere informatie

Het Kassteel van Bueren Kromme Nieuwegracht 94 te Utrecht

Het Kassteel van Bueren Kromme Nieuwegracht 94 te Utrecht Het Kassteel van Bueren Op de hoek gelegen Rijksmonumentale kantoorruimte van in totaal ca. 360 m² VVO, deelverhuur v.a. 164 m² VVO TE HUUR 6.750,- per maand excl. BTW Omschrijving object Algemeen Dit

Nadere informatie

Te huur - kantoorruimte - ca. 922 m² (v.a. 460 m²)

Te huur - kantoorruimte - ca. 922 m² (v.a. 460 m²) Te huur - kantoorruimte - ca. 922 m² (v.a. 460 m²) Teteringsedijk 279 4817 ME Breda Kenmerken Omgevingsfactoren De Teteringsedijk ligt aan de oostkant van Breda en is één van de belangrijke invalswegen

Nadere informatie

Projectinformatie. Beechavenue 2-16. Schiphol-Rijk

Projectinformatie. Beechavenue 2-16. Schiphol-Rijk Projectinformatie Beechavenue 2-16 Schiphol-Rijk VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Kantoorgebouw Vantage Point betreft een hoogwaardig gebouw gelegen in een zeer verzorgde omgeving op het kantorenpark

Nadere informatie

Projectinformatie. Beechavenue 2-16. Schiphol-Rijk

Projectinformatie. Beechavenue 2-16. Schiphol-Rijk Projectinformatie Beechavenue 2-16 Schiphol-Rijk VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Kantoorgebouw Dellaert betreft een hoogwaardig gebouw gelegen in een zeer verzorgde omgeving op het kantorenpark

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Concertgebouwplein 29-bg te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Concertgebouwplein 29, (1071 LM) te Amsterdam De monumentale kantoorvilla is gelegen

Nadere informatie

Tiel, Hertog Karellaan 132a-138/Jonge Schutskooilaan 15-15a De Vier Gravinnen

Tiel, Hertog Karellaan 132a-138/Jonge Schutskooilaan 15-15a De Vier Gravinnen Tiel, Hertog Karellaan 132a-138/Jonge Schutskooilaan 15-15a De Vier Gravinnen OMSCHRIJVING: In dit prachtige complex genaamd De Vier Gravinnen zijn nog enkele winkel-/praktijkruimten te huur vanaf ca.

Nadere informatie

Adres: Van Elderenlaan 3, 5581 WJ Waalre

Adres: Van Elderenlaan 3, 5581 WJ Waalre Adres: Van Elderenlaan 3, 5581 WJ Waalre Huurprijs gehele object 28.000,00 per jaar Huurprijs begane grond 16.000,00 per jaar Huurprijs eerste etage 12.000,00 per jaar Omschrijving Zeer luxe uitgevoerd

Nadere informatie

Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³

Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³ WOON/WERKWONING: Pastoorsdreef 2 Koopsom : 389.000,00 v.o.n. Perceeloppervlakte : ca. 265 m² Woonoppervlakte : ca. 234 m² Inhoud : ca. 837 m³ Algemeen Wonen, werken, winkelen of recreëren in kloostersfeer

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Silodam 1 - B (voormalige graansilo) te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Silodam 1 - B (voormalige graansilo) te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Silodam 1 - B (voormalige graansilo) te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Bereikbaarheid Silodam 1 - B (1013 AL) in Amsterdam Het betreft een

Nadere informatie

TE KOOP Spoorweglaan 13 6221 BS Maastricht

TE KOOP Spoorweglaan 13 6221 BS Maastricht TE KOOP Spoorweglaan 13 6221 BS Maastricht ALGEMEEN Prachtige en ruime herenwoning gelegen aan de rand van het populaire stadsdeel Wyck, nabij de binnenstad, op slechts enkele honderden meters van het

Nadere informatie

TE HUUR MAASTRICHT CA. 380 M² KANTOORRUIMTE IN KARAKTERISTIEK HERENHUIS STATIONSSTRAAT 11 TE MAASTRICHT

TE HUUR MAASTRICHT CA. 380 M² KANTOORRUIMTE IN KARAKTERISTIEK HERENHUIS STATIONSSTRAAT 11 TE MAASTRICHT TE HUUR MAASTRICHT CA. 380 M² KANTOORRUIMTE IN KARAKTERISTIEK HERENHUIS STATIONSSTRAAT 11 TE MAASTRICHT In het sfeervolle en geliefde stadsdeel Wyck is dit karakteristieke kantoorpand gelegen, op korte

Nadere informatie

Te koop. Monumentale Watertoren GOES. dan merk je het verschil

Te koop. Monumentale Watertoren GOES. dan merk je het verschil Te koop Monumentale Watertoren GOES dan merk je het verschil Woningen Nieuwbouw Hypotheken & verzekeringen Bedrijfsonroerend goed 's-gravenpolderseweg 1 te Goes Kantoor met het meest adembenemende uitzicht

Nadere informatie

TE HUUR. Circa m 2 kantoorruimte. Wethouder Beversstraat 175 Enschede

TE HUUR. Circa m 2 kantoorruimte. Wethouder Beversstraat 175 Enschede Circa 1.028 m 2 kantoorruimte Vanaf 11 m² Op het Kennispark Twente Per 3 maanden opzegbaar Variabele looptijd TE HUUR Wethouder Beversstraat 175 Enschede Wethouder Beversstraat 175 Enschede OBJECT Algemeen

Nadere informatie

BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE

BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE 1/8 Algemene gegevens Adresgegevens Burgemeester van Roijensingel 4 8011 C S Zwolle Oppervlakte Kadastrale gegevens C irca 225 m² b.v.o.

Nadere informatie

Bouwjaar: 2009 Erfpacht is afgekocht tot Huurprijs: 2.000,- per maand. VvE IJburglaan 159: 98,81 VvE parkeerplaats: 35,29

Bouwjaar: 2009 Erfpacht is afgekocht tot Huurprijs: 2.000,- per maand. VvE IJburglaan 159: 98,81 VvE parkeerplaats: 35,29 Moderne commerciële ruimte beschikbaar in Het Kadegebouw op een zichtlocatie aan de IJburglaan op het Steigereiland in Amsterdam. Gezien de ruime bestemming is het pand uitermate geschikt voor horecabedrijven,

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Jan van Goyenkade 10 in Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Jan van Goyenkade 10 (1075 HP) in Amsterdam Een fantastische kantoorvilla gelegen

Nadere informatie

Brochure. Arnhemseweg 6 en 10 3817 CH Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Arnhemseweg 6 en 10 3817 CH Amersfoort. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Arnhemseweg 6 en 10 3817 CH Amersfoort pagina 1 van 9 TE HUUR Omschrijving Via een representatieve entree betreedt u dit moderne gebouw aan de Arnhemseweg waar in het kantoordeel diverse kantoorruimten

Nadere informatie

Geldermalsen, Rijksstraatweg 21

Geldermalsen, Rijksstraatweg 21 Geldermalsen, Rijksstraatweg 21 Kenmerken: - Monumentaal kantoorpand - centrum - te huur per kamer vanaf 26 m² - flexibele huurtermijnen. Geldermalsen heeft maar weinig echt karakteristieke kantoorgebouwen.

Nadere informatie

Te koop - Kantoorcomplex - ca m²

Te koop - Kantoorcomplex - ca m² Te koop - Kantoorcomplex - ca. 2660 m² Heerbaan 100 4817 NL Breda Kenmerken Omgevingsfactoren Vanwege een voorgenomen verhuizing van huidige gebruiker is een bijzonder kantoorcomplex beschikbaar. Het gebouw

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Te huur Herengracht 174 in Amsterdam

PROJECTINFORMATIE Te huur Herengracht 174 in Amsterdam PROJECTINFORMATIE Te huur Herengracht 174 in Amsterdam 2 PROJECTINFORMATIE Adres Herengracht 174 in (1016 BR) in Amsterdam. Algemeen Het betreft een fraai karakteristiek grachtenpand, bestaande uit 5 verdiepingen

Nadere informatie

Lammermarkt 57 Leiden

Lammermarkt 57 Leiden Objectinformatie Lammermarkt 57 Leiden Objectinformatie: Kantoorunits Lammermarkt 57 Leiden Betreft: In dit historische gebouw aan de Lammermarkt worden 3 zéér representatieve kantoorunits gerealiseerd.

Nadere informatie

Te huur. Noordeinde 2/e

Te huur. Noordeinde 2/e Te huur Noordeinde 2/e 2311 CD Leiden Vrijheidslaan 35, 2321 JR Leiden (071) 5 233 277 leiden@basis.nl www.basis.nl Omschrijving TE HUUR Noordeinde 2/e te Leiden (2311 CD) ALGEMEEN Het betreft hier een

Nadere informatie

Jonckerweg 20* - Noordwijk

Jonckerweg 20* - Noordwijk Jonckerweg 20* - Noordwijk Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving ALGEMEEN / LOCATIE: In een zeer representatief, in 2010 onder architectuur

Nadere informatie

Te Huur. Cluetinckborch Hoog Catharijne. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA

Te Huur. Cluetinckborch Hoog Catharijne. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA Te Huur Cluetinckborch Hoog Catharijne Te Huur Cluetinckborch Hoog Catharijne Naam gebied: Metrage: Parkeren: Soort: Huurprijs: Stationslokatie ca. 589 m² Betaald parkeren kantoorruimte EUR 195,- per m2

Nadere informatie

Ondernemen in een majestueus rijksmonument op de kop van de chique Jan Luijkenstraat!

Ondernemen in een majestueus rijksmonument op de kop van de chique Jan Luijkenstraat! Ondernemen in een majestueus rijksmonument op de kop van de chique Jan Luijkenstraat! Jan Luijkenstraat 2-begane grond/ hoek Stadhouderskade 42 in Amsterdam-Zuid. De eerste indruk: Ondernemen in standaard

Nadere informatie

TE HUUR. Totaal ca. 300 m² vvo Verdeeld over 3 bouwlagen.

TE HUUR. Totaal ca. 300 m² vvo Verdeeld over 3 bouwlagen. Totaal ca. 300 m² vvo Verdeeld over 3 bouwlagen. TE HUUR Keizersgracht 15 Eindhoven Karakteristieke en hoogwaardig afgewerkte kantoorvilla met fantastische eigen parkeerplaatsen in het centrum van Eindhoven.

Nadere informatie

Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand

Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand Soestdijkerstraatweg 27 A/B Hilversum 6.250,00 per maand Forte Makelaars Omschrijving Algemeen: Representatieve monumentale kantoorvilla op prachtige zichtlocatie met een totaal metrage van circa 370 m²

Nadere informatie

AUGUSTIJNENDREEF 4 te EINDHOVEN

AUGUSTIJNENDREEF 4 te EINDHOVEN AUGUSTIJNENDREEF 4 te EINDHOVEN Monumentale kantoorvilla aan de rand van het centrum en de villawijk van Eindhoven Totaal ca. 395 v.v.o. m 2 kantoor TE KOOP 1.295.000,00 kosten koper Omschrijving object

Nadere informatie

TE KOOP Fred. van Blankenheymstraat AG Amersfoort

TE KOOP Fred. van Blankenheymstraat AG Amersfoort TE KOOP Fred. van Blankenheymstraat 2-4 3817 AG Amersfoort ALGEMEEN Prachtig en zeer ruim voormalig dubbel woonhuis, gelegen direct aan de rand van de binnenstad, in doodlopend gedeelte van de straat.

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER BURGEMEESTER VAN ROIJENSINGEL 4 ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Burgemeester van Roijensingel 4 8011 CS Zwolle Oppervlakte Totaal ca. 470 m² Begane grond ca. 225 m²

Nadere informatie

Basalt. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Basalt. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Basalt Lage Mosten 37 4822 NK Breda Contactpersoon bog@vandersande.nl 076 514 7454 Kenmerken Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming Beschikbaar In overleg Oppervlakten Energie Totale oppervlakte 1.848

Nadere informatie

TE HUUR Lübeck 2, Barendrecht

TE HUUR Lübeck 2, Barendrecht TE HUUR Lübeck 2, Barendrecht ZEER LUXE EN REPRESENTATIEVE KANTOORRUIMTE OP EEN ABSOLUTE ZICHTLOCATIE IN BARENDRECHT Dit moderne kantoorgebouw is gelegen op een herkenbare en uitstekend zichtbare hoeklocatie

Nadere informatie

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving.

Te Huur. Betaald parkeren in de directe omgeving. Te Huur Vrijblijvende Projectinformatie Kantoorruimte: Keizerstraat 20 Deventer Object/ligging Oppervlakte Opleveringsniveau Op werkelijk schitterende en zeer prominente locatie in de belangrijkste aanloopstraat

Nadere informatie

TE HUUR Databankweg 6 a, Amersfoort

TE HUUR Databankweg 6 a, Amersfoort TE HUUR PROJECTINFORMATIE Modern kantoorpand met inpandige opslagruimte beschikbaar aan de Databankweg te Amersfoort. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt het bedrijfspand qua omvang

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Raamstraat 7-9 - BG te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Raamstraat 7-9 - BG te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Raamstraat 7-9 - BG te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Bereikbaarheid Raamstraat 7-9 (1016 XL) in Amsterdam Het markante kantoorgebouw is

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte te UTRECHT Adres: Algemeen: Achter Sint Pieter 140 te Utrecht Kantoorgebouw Beijers is een luxueus en karaktervol

Nadere informatie

Te Huur. Janssoenborch Hoog Catharijne. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA

Te Huur. Janssoenborch Hoog Catharijne. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA Te Huur Janssoenborch Hoog Catharijne Te Huur Janssoenborch Hoog Catharijne Naam gebied: Metrage: Parkeren: Soort: Huurprijs: Stationslokatie ca. 535 m² + 1040 m² Betaald parkeren kantoorruimte EUR 190,-

Nadere informatie

CATHARIJNESINGEL 85 UTRECHT

CATHARIJNESINGEL 85 UTRECHT CATHARIJNESINGEL 85 UTRECHT www.catharijnesingel85.nl Omschrijving Algemeen: het betreft een zeer karakteristiek gemeentelijk monument, welke is gebouwd in 1902. Het gebouw bestaat uit vier bouwlagen en

Nadere informatie

Van Vollenhovenstraat 15, unit 35/36 te Rotterdam Code: PEKL 14.012

Van Vollenhovenstraat 15, unit 35/36 te Rotterdam Code: PEKL 14.012 Klaassen Horecamakelaardij B.V. Graafsebaan 111, 5248 NL Rosmalen Telefoon: 073 521 61 66 Fax: 073 522 09 06 Internet: www.klaassenbv.nl E-mail: info@klaassenbv.nl Horecamakelaar: Peter Klaassen Telefoon:

Nadere informatie

HUURPRIJS 95,00 per m² Per jaar te vermeerderen met btw

HUURPRIJS 95,00 per m² Per jaar te vermeerderen met btw Flight Forum ADRES 800 te PLAATS te Eindhoven Totaal ca. 2.243 m² kantoorruimte te huur vanaf circa 164 m 2 HUURPRIJS 95,00 per m² Per jaar te vermeerderen met btw Omschrijving object Algemeen Het gebouw

Nadere informatie

Minervum 7266, 4817 ZM Breda

Minervum 7266, 4817 ZM Breda Te huur: Minervum 7266, 4817 ZM Breda Object Op bedrijventerrein Hoogeind gelegen representatief en hoogwaardig afgewerkt bedrijfsobject bestaande uit een bedrijfsruimte met extra vrije hoogte (circa

Nadere informatie

LUXE CENTRAAL GROEN ICONISCH GROOTSTEDELIJK

LUXE CENTRAAL GROEN ICONISCH GROOTSTEDELIJK LUXE CENTRAAL GROEN ICONISCH GROOTSTEDELIJK BUNKERTOREN te EINDHOVEN WWW.BUNKERTOREN.NL Circa 2.737 m 2 kantoorruimte en circa 982 m² grand café TE KOOP / TE HUUR Een nieuwe dimensie aan werken Modern

Nadere informatie

Keizersgracht 4a te Eindhoven

Keizersgracht 4a te Eindhoven Karakteristieke kantooretages in één van de meest markante gebouwen in hartje centrum Eindhoven aan de rand van De Bergen en het kernwinkelgebied. Totaal ca. 151 m 2 vvo TE HUUR 20.000,00 per jaar, ter

Nadere informatie

Te huur - showroom/bedrijfsruimte ca. 542 m²

Te huur - showroom/bedrijfsruimte ca. 542 m² Te huur - showroom/bedrijfsruimte ca. 542 m² Ecustraat 9 4879 NP Etten-Leur Kenmerken Omgevingsfactoren In een fraai bedrijfscomplex, direct gelegen op een zichtlocatie aan de snelweg, komt een fraaie

Nadere informatie

Te huur - kantoorruimte - ca. 200 m²

Te huur - kantoorruimte - ca. 200 m² Te huur - kantoorruimte - ca. 200 m² Minervum 7071 4817 ZK Breda Kenmerken Omgevingsfactoren Bedrijventerrein Hoogeind, ook wel bekend als het Minervum is een van de meest gewaardeerde bedrijventerreinen

Nadere informatie

KERKSTRAAT 1 BAARN.

KERKSTRAAT 1 BAARN. KERKSTRAAT 1 BAARN www.kerkstraat1baarn.nl Omschrijving ALGEMEEN: de karakteristieke vrijstaande kantoorvilla Huize Veltheim met erf en tuin gelegen aan de Kerkstraat 1 te Baarn, op de hoek met de Zandvoortweg,

Nadere informatie

HUURPRIJS OP AANVRAAG

HUURPRIJS OP AANVRAAG Steenovenweg ADRES te 46b PLAATS te Helmond Totaal ca. 425 m 2 kantoorruimte HUURPRIJS OP AANVRAAG Omschrijving object Algemeen Ruim opgezet en goed indeelbaar kantoorgebouw gelegen nabij de op- en afritten

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER POPOVSTRAAT 8 ZWOLLE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER POPOVSTRAAT 8 ZWOLLE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE OVER POPOVSTRAAT 8 ZWOLLE Algemene gegevens Adresgegevens Popovstraat 8 8013 RK Zwolle Oppervlakte Totaal ca. 775 m² Bedrijfshal ca. 525 m² Kantoorruimte - Begane grond ca. 150

Nadere informatie

TE KOOP ELSPETERWEG 65E UDDEL

TE KOOP ELSPETERWEG 65E UDDEL TE KOOP ELSPETERWEG 65E UDDEL TE KOOP KANTOORGEBOUW ELSPETERWEG 65E, UDDEL Uniek aanbod! Een nieuw gebouwd gasloos kantoorgebouw met een eigentijdse architectuur. Met ca. 180 m² kantoorruimte op de begane

Nadere informatie

Totaal ca. 972 m 2 kantoorruimte. TE HUUR ,00 per jaar exclusief BTW KOOPPRIJS OP AANVRAAG

Totaal ca. 972 m 2 kantoorruimte. TE HUUR ,00 per jaar exclusief BTW KOOPPRIJS OP AANVRAAG Steenovenweg ADRES te 19 PLAATS te Helmond Totaal ca. 972 m 2 kantoorruimte TE HUUR 85.000,00 per jaar exclusief BTW KOOPPRIJS OP AANVRAAG Omschrijving object Algemeen Op businesspark Groot Schoot gelegen

Nadere informatie

Te huur / Te koop Monumentaal object. Eendrachtsweg 71, Rotterdam

Te huur / Te koop Monumentaal object. Eendrachtsweg 71, Rotterdam Te huur / Te koop Monumentaal object Eendrachtsweg 71, Rotterdam Klassieke details Centrum van Rotterdam Voorzieningen in de directe omgeving www.dtz.nl Dit monumentale object is gebouwd in de 19e eeuw.

Nadere informatie

TE HUUR 89,00 per m 2 per jaar exclusief BTW

TE HUUR 89,00 per m 2 per jaar exclusief BTW Croy ADRES 7 te te Eindhoven PLAATS Totaal ca. 806 m 2 kantoorruimte te huur vanaf circa 30 m 2 TE HUUR 89,00 per m 2 per jaar exclusief BTW Omschrijving object Algemeen Dit kantoorverzamelgebouw bestaat

Nadere informatie

Multifunctioneel representatief bedrijfspand met kantoorruimte en eigen parkeerplaatsen gelegen op bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem.

Multifunctioneel representatief bedrijfspand met kantoorruimte en eigen parkeerplaatsen gelegen op bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem. Multifunctioneel representatief bedrijfspand met kantoorruimte en eigen parkeerplaatsen gelegen op bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem. Metrages Begane grond Kantoorruimte: circa. 229 m 2 Bedrijfsruimte:

Nadere informatie

In Den Vergulden Harinckton Prins Hendrikkade 14, Amsterdam

In Den Vergulden Harinckton Prins Hendrikkade 14, Amsterdam In Den Vergulden Harinckton Prins Hendrikkade 14, Amsterdam TE HUUR Kantoorpand van circa 775 m² Gerestaureerd rijksmonument Gesitueerd recht tegenover het Centraal Station In Den Vergulden Harinckton

Nadere informatie

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel

Kantoor. Bestemming. Hoofdbestemming. Energie. Energielabel Westersingel 92 3014 GS Rotterdam Contactpersoon info@schaub.nl 010 422 3220 Kenmerken Algemeen Bestemming Status Gereed Hoofdbestemming Beschikbaar In overleg Oppervlakten Energie Totale oppervlakte 31

Nadere informatie

Te Huur. Dorpsstraat 48 Kantoorruimte te huur in Nootdorp. Prijs: p.m.

Te Huur. Dorpsstraat 48 Kantoorruimte te huur in Nootdorp. Prijs: p.m. Te Huur Dorpsstraat 48 Kantoorruimte te huur in Nootdorp Prijs: 1.175 p.m. Kenmerken Prijs 1.175 p.m. Adres Dorpsstraat 48 Postcode 2631 CT Stad Nootdorp Ligging stadscentrum / dorpskern Soort Kantoorruimte

Nadere informatie

MAMMOET 2, S-HERTOGENBOSCH

MAMMOET 2, S-HERTOGENBOSCH MAMMOET 2, S-HERTOGENBOSCH High end kantoorruimte ter grootte van circa 600 m² Zeer markant gebouw gelegen op de A2 Voorzien van 20 parkeerplaatsen op eigen terrein Locatie Het gebouw met de namen Markies

Nadere informatie

GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM

GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM GENERAAL VETTERSTRAAT AMSTERDAM www.generaalvetterstraatong.nl Omschrijving OBJECT Deze spectaculaire nieuwbouw ontwikkelingvan ca 4.400 m² heeft door de eenvoudige vormgeving en sterke verticale belijning

Nadere informatie

2.550,- per maand exclusief BTW. Parkeren

2.550,- per maand exclusief BTW. Parkeren Luxe afgewerkte kantoor- showroomunit op een A-locatie aan de H.J.E.Wenckebachweg op industrieterrein Amstel Business Park Oost in Amsterdam. Met name voor ondernemers in het midden-, kleinbedrijf biedt

Nadere informatie

TE HUUR Floraplein 2, Haarlem

TE HUUR Floraplein 2, Haarlem TE HUUR Floraplein 2, Haarlem PROJECTINFORMATIE Floraplein 2, Haarlem Uw bedrijf vestigen in een prachtig monumentale kantoorvilla met uitzicht op het Floraplein? Momenteel zijn er twee verdiepingen beschikbaar

Nadere informatie

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 21 te Amsterdam

P R O J E C T I N F O R M A T I E. Concertgebouwplein 21 te Amsterdam P R O J E C T I N F O R M A T I E Concertgebouwplein 21 te Amsterdam 2 P R O J E C T I N F O R M A T I E Adres Algemeen Concertgebouwplein 21, (1071 LM) te Amsterdam De kantoorvilla met stadstuin is gelegen

Nadere informatie

Vrijstaand kantoorpand/showroom. met kleinschalige bedrijfsruimte

Vrijstaand kantoorpand/showroom. met kleinschalige bedrijfsruimte Te huur Vrijstaand kantoorpand/showroom met kleinschalige bedrijfsruimte Adres Vlierberg 7 te Eemnes Omgevingsfactoren De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein van Eemnes. Het bedrijventerrein

Nadere informatie

Te Huur. Overborch Hoog Catharijne. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA

Te Huur. Overborch Hoog Catharijne. Alberts & Muus. T: +31(0) A: Nachtegaalstraat 1A, 3581 AA Te Huur Overborch Hoog Catharijne Te Huur Overborch Hoog Catharijne Naam gebied: Metrage: Parkeren: Soort: Huurprijs: Stationslokatie ca. 759 m² Betaald parkeren kantoorruimte EUR 195,- per m2 / per jaar

Nadere informatie

Korte Vijverberg 4. Den Haag TE HUUR MONUMENTAAL KANTOORGEBOUW CIRCA M² VVO KANTOORRUIMTE GELEGEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DEN HAAG

Korte Vijverberg 4. Den Haag TE HUUR MONUMENTAAL KANTOORGEBOUW CIRCA M² VVO KANTOORRUIMTE GELEGEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DEN HAAG Korte Vijverberg 4 Den Haag TE HUUR MONUMENTAAL KANTOORGEBOUW CIRCA 1.145 M² VVO KANTOORRUIMTE GELEGEN IN HET HISTORISCHE CENTRUM VAN DEN HAAG INFO@HEERENVANSTEEN.NL 070 262 91 44 WWW.HEERENVANSTEEN.NL

Nadere informatie

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper

TE KOOP. Zutphenseweg 42, 7211 ED Eefde. Vraagprijs ,- kosten koper TE KOOP, 7211 ED Vraagprijs 1.875.000,- kosten koper Omschrijving TE KOOP in een prachtige bosrijke omgeving dit indrukwekkende landhuis genaamd "de Haemstede " gelegen op een perceel grond van ruim 8.925

Nadere informatie

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM

Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Zwaerdecroonstraat 38b ROTTERDAM Vraagprijs: 435.000 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E maarten@maartenmakelaardij.nl Burgemeester Hoffmanplein 51 M 06 415 58 485 I www.maartenmakelaardij.nl 3071

Nadere informatie

BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14V BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE NIEUWBOUW TE KOOP/TE HUUR. Kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex

BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14V BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE NIEUWBOUW TE KOOP/TE HUUR. Kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex BREUKELEN (Ut) DE CORRIDOR 14V BEDRIJFS-/KANTOORRUIMTE NIEUWBOUW TE KOOP/TE HUUR Kantoorruimte in een zeer modern en nieuw bedrijfsverzamelcomplex Locatie Het onderhavige object maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand

Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand Huur kantoorpand op Baronielaan 103 te Breda 1250 per maand Aanbiedende partij: MVGM Bedrijfshuisvesting Email: jwa.koevermans@mvgm.nl Telefoon: 033-4605300 Website: http://www.mvgm.nl Omschrijving - Geheel

Nadere informatie

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen Tussen authentieke havengebouwen, eigentijdse horeca en smaakvolle nieuwbouw wordt het Kaviaarhuis gerealiseerd. Direct aan de gezellige kade kunt u wonen met

Nadere informatie

Interessante huurprijs

Interessante huurprijs Weert, Langpoort 7 Op goede zichtlocatie in het centrum van Weert gelegen multifunctionele, moderne, gerenoveerde, winkel-/kantoorruimte van circa 135 m2. Interessante huurprijs Huurprijs Interessante

Nadere informatie

Te huur High-end kantoorobject op top zichtlocatie. Princenhagelaan 13, Breda

Te huur High-end kantoorobject op top zichtlocatie. Princenhagelaan 13, Breda Te huur High-end kantoorobject op top zichtlocatie Princenhagelaan 13, Breda Zichtlocatie langs de A16 Hoogwaardig afwerkings niveau Royale parkeernorm www.dtz.nl Vrijstaand, hoogwaardig afgewerkt kantoorgebouw

Nadere informatie

Kattensingel 3 A, 2801 CA Gouda

Kattensingel 3 A, 2801 CA Gouda Kattensingel 3 A, 2801 CA Gouda Huurprijs 1.100,00 per maand Kattensingel 3 A, 2801 CA Gouda Schitterend uitzicht op de singel vanuit luxe appartement met loggia aan de rand van het centrum! Riant en luxe

Nadere informatie

Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam

Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam Te huur l u x e shoppingsunits/ showrooms a a n d e p o o r t van Leerdam

Nadere informatie

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Ben jij klaar voor de volgende stap? 3021 NR Rotterdam Vraagprijs 459.500,- k.k. Omschrijving In 2006 geheel gerenoveerde 5-kamer dubbel benedenhuis met de voorgevel van 1908. Het gehele complex is vernieuwd

Nadere informatie

922 m 2 vvo Huurbaar vanaf 460 m² TE HUUR. Teteringsedijk 279 Breda

922 m 2 vvo Huurbaar vanaf 460 m² TE HUUR. Teteringsedijk 279 Breda 922 m 2 vvo Huurbaar vanaf 460 m² TE HUUR Teteringsedijk 279 Breda OMGEVINGSFACTOREN De Teteringsedijk ligt aan de oostkant van Breda en is één van de belangrijke invalswegen naar het centrum van de stad.

Nadere informatie