ROSSEVAAL RESIDENTIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ROSSEVAAL RESIDENTIE"

Transcriptie

1 RESIDENTIE ROSSEVAAL

2 RESIDENTIE ROSSEVAAL Adres : Rssevaalstraat Lebbeke RESIDENTIE ROSSEVAAL KOPER: APPARTEMENT: PARKING: Generaal Lemanstraat Antwerpen Tel.: 03/ GSM verkp: 0475/ nathalie@wn-cncept.be 1.

3 1. RUWBOUWWERKEN 1.1. Grndwerken p Funderingen p Rilering p Structuur p Islatie p Gevel p Dak p Platte daken Dakafveren 1.8 Buitenschrijnwerk p Aluminium buitenschrijnwerk Inkmdeurgeheel Beglazing Leuningen, balustrades, buitentrap 2 AFWERKING 2.1 Vleren p Wanden p Plafnd p Binnendeuren p. 9 3 TECHNISCHE INSTALLATIES 3.1 Elektrische installatie p Sanitaire installatie p Keukeninstallatie p Verwarmingsinstallatie p Verluchting en ventilatie p Liftinstallatie p Parlfnie p ALGEMEEN 4.1 Plannen p Tezicht p uitgeverde werken, studies p Architect Ingenieur stabiliteit Veiligheidscördinatie Energieprestaties (EPB) 4.3 Nutsvrzieningen p Materialen, handelswaarden en merkaanduid ing p Wijzigingen dr de kpers p Afsluitingen en bezek buwplaats p Venstertabletten p Schilderwerken p Brievenbussen p Terrassen p Buitenaanleg p.10 INHOUD 2.

4 1. RUWBOUWWERKEN 1.1 Grndwerken De grndwerken wrden vlgens de gewenste afmetingen uitgeverd teneinde de funderings-, kanalisatie- en rileringswerken degelijk te kunnen uitveren. 1.2 Funderingen De aanzet van de fundering zal een zuiver en unifrm vlak vertnen en zal een vldende grndweerstand hebben m de fundering van het gebuw p de grnd ver te dragen. De aanduiding van de funderingen p de plannen van de architect zijn enkel indicatief en wrden definitief bepaald dr de studie van de ingenieur stabiliteit, die zich steunt p de resultaten van het bdemnderzek, uitgeverd dr een gespecialiseerd labratrium en de berekening van de belastingen van het gebuw met de nuttige bijbelastingen. Aldus bepaalt de ingenieur stabiliteit het funderingstype, de afmetingen en betnsamenstelling. De aardingslus is vrzien nder de fundering. De gemetste wanden wrden uitgeverd in betnblkken. Een waterdichte isleerlaag wrdt, waar ndzakelijk, nder de metselwerkmuren aangebracht. 1.3 Rilering Het rileringsstelsel wrdt uitgeverd in PVC/PE, vlgens de geldende vrschriften en vlgens het ntwerp van de architect/uitverder. De diameters van de buizen zijn aangepast m het debiet van de diverse regen- en afvalwaters p te nemen vlgens een berekeningsnta van de uitverder. RUWBOUWWERKEN Het rileringsnet wrdt vrzien van de ndige schepputten en/f cntrleputten, uitgerust met de vereiste reukafsluiters, en aangeslten p het penbaar net vlgens de geldende vrschriften. 1.4 Structuur Betn Wrden uitgeverd in gewapend betn f prefabbetn: vler- en dakplaten; balken, wanden en klmmen ndig vr een gede cnstructie, dit alles vlgens de gegevens en nderrichtingen van het ingenieursbureau; trap- en liftkern, indien ndig vlgens de stabiliteitsberekeningen; andere dr de ingenieur stabiliteit aangeduide cmpnenten. Alle structurele betnwanden, vlerplaten, balken en klmmen wrden uitgeverd cnfrm de richtlijnen van het ingenieursbureau. De architectuurplannen zijn dienaangaande zuiver indicatief. Alle diktes en hgtes wrden aangepast aan de stabiliteitsberekeningen. Alle buwwerken in betn en de wapening ervan, vlden aan de Belgische nrmen ter zake. 3.

5 1.4.2 Metselwerk Dragend metselwerk Het metselwerk vr het binnenspuwblad van de gevels en de dragende binnenwanden wrden uitgeverd in snelbuwbaksteen f gelijkwaardig Niet dragend metselwerk De niet dragende scheidingswanden wrden uitgeverd in massieve gipsblkken met glad ppervlak. Vr de badkamer f duchekamer wrden waterbestendige gipsblkken gebruikt. 1.5 Islatie Akestische islatie De muren tussen de appartementen wrden ntdubbeld en vrzien van islatie. Dekvleren wrden zwevend uitgeverd in de appartementen p een akestische islatie m cntactgeluiden te minimaliseren Thermische islatie De gevel wrdt uitgeverd met een spuw vrzien van thermische islatie (dikte cnfrm epb-regelgeving, (hfdst 4). Vr het dak wrdt er islatie in PUR vrzien f gelijkwaardig, dikte cnfrm epb-regelgeving. RUWBOUWWERKEN 4.

6 5. RUWBOUWWERKEN 1.6 Gevel De buitengevels wrden uitgeverd vlgens de buwvergunning: een dragend binnenspuwblad in snelbuw metselwerk, dikte 14cm, een islatielaag, een luchtspuw en een keramische gevelsteen. (zie gevelplannen). De balkns wrden uitgeverd in prefabbetn. De juiste kleurstelling van de gevelsteen en het zichtbetn wrdt bepaald dr de architect. Drpels van deuren en schuiframen wrden uitgeverd in blauwe hardsteen. 1.7 Dak Platte daken Het plat dak wrdt pgebuwd als vlgt: draagstructuur, vlgens de studie van de ingenieur; hellingsbetn waar ndig; dampscherm waar ndig; thermische islatie waar ndig(zie 1.5.2); bitumineuze dakdichting als waterdichtingslaag Dakafveren De zichtbare regenwaterafveren wrden uitgeverd in zink. De afwatering van de ingewerkte terrassen (verdiepingen) gebeurt via een individuele aansluiting p de regenafver f via spuwers. 1.8 Buitenschrijnwerk Aluminium buitenschrijnwerk Het geheel van deze werken wrdt uitgeverd in thermische nderbrken gemffelde aluminiumprfielen. Alle pengaande delen sluiten luchtdicht tegen de vaste kaders dr middel van rndlpende dichtingstrips. Type wrdt bepaald dr de leidinggevende architect De ramen wrden geplaatst met aangeduwde cmpribanden welke nadien vakkundig wrden aangespten met een elastische kit teneinde een perfecte dichting te waarbrgen Inkmdeurgeheel De inkmdeur en eventuele sasdeur p de gelijkvlerse verdieping naar de traphal zijn beglaasde deuren in aluminium, vrzien van een deurdranger en een siertrekker. Deze deuren wrden beveiligd met een elektrisch slt dat vanuit de appartementen kan wrden gepend. De deuren van fietsen- en cntainerberging wrden uitgeverd in paal gelaagd glas, aluminium prfiel en deurkruk aan binnen- en buitenzijde Beglazing Alle buitenramen en buitendeuren wrden vrzien van islerende beglazing ( U-waarde vlgens de heersende islatie-nrm). Deze beglazing is veiligheidsglas waar de nrm dit vrschrijft Leuningen, balustrades, buitentrap De terrasleuningen en balustrades wrden uitgeverd met metalen spijlen, waarbij het type en de kleur wrdt bepaald dr de leidinggevende architect.

7 RESIDENTIE ROSSEVAAL 6.

8 2 AFWERKING 2.1 Vleren Vr de tegels wrdt het frmaat 30/30 vrzien, rechte plaatsing en niet gerectifeerd. Bij tijdige aankp en beslissing zal de kper zelf een keuze mgen maken bij een dr de buwheer pgegeven leverancier. Op de plaats waar muurtegels vrzien zijn, wrden geen plinten geplaatst. Indien dr welke reden dan k (bv. dr de aard van de vlerbekleding) het ndzakelijk wrdt geacht speciale f bijkmende eisen te stellen aan de chape, dienen deze vóór aanvang der werken duidelijk en schriftelijk gemeld te wrden dr middel van een bijznder bestek. Aangezien het hier gaat m een cementgebnden dekvler, met vlgens de Belgische nrm rekening gehuden wrden met het gevaar vr scheurvrming ten gevlge van de hydraulische krimp Appartementen Gemeenschappelijke delen In de gelijkvlerse inkmhal en de brdessen p de verdiepingen wrdt een stenen bevlering vrzien met keramische vlertegels en bijhrende plinten. De tegels en de kleuren wrden gekzen dr de leidinggevende architect. Achter de inkmdeur wrdt een vlermat vrzien mrand met een metalen vlerkader Privatieve delen AFWERKING In de basisprijs van het appartement is de levering en plaatsing van stenen vleren pgenmen vr de keuken, badkamer,slaapkamers, wc, berging en hal (zals aangeduid p de verkpplannen). handelswaarde vr levering bevlering: 25,00 /m_ handelswaarde vr levering plinten: 8,00 /lm Prijzen incl. BTW Kelder De vlledig kelderverdieping wrdt uitgeverd in geplierd betn (kleur grijs). 7.

9 2.2 Wanden Appartementen Gemeenschappelijke delen De wanden van de gemene delen van de inkmhallen en traphallen wrden bepleisterd en geschilderd pgeleverd. De wanden van fietsen- en cntainerberging wrden achter de hand gevegd Privatieve delen Alle wanden van de appartementen wrden behangklaar pgeleverd. In de badkamer wrdt faïence vrzien tt p een hgte van 1,50 m, eindigend p een vlle tegel (frmaat 15/15 rechte plaatsing). In de duchehek wrdt faïence vrzien tt p plafndhgte. In de keuken wrdt 4 m_ faïence vrzien tussen nder- en bvenkasten (frmaat 15/15 rechte plaatsing). handelswaarde vr levering faïencebetegeling: 20,00 /m_ incl BTW Kelder Alle wanden van de kelderverdieping wrden afgewerkt in zichtbetn f in zichtmetselwerk achter de hand gevegd. 2.3 Plafnd Appartementen Gemeenschappelijke delen De plafnds van de gemene delen van de gelijkvlerse inkmhal, traphal en brdessen wrden uitgevlakt en geschilderd pgeleverd Privatieve delen De vlakke betnplafnds van de appartementen wrden bepleisterd. De verlaagde plafnds wrden uitgeverd in gipskartnplaten vr het wegwerken van de leidingen waar ndig Kelder De plafnds in de ndergrndse verdieping wrden uitgeverd in predallen f ter plaatse bekiste vlerplaat. AFWERKING 8.

10 2.4 Binnendeuren De inkmdeuren van de appartementen wrden gevat in een huten mlijsting en vrzien van een cilinderslt en aluminium deurbeslag. Deze deuren wrden vrzien met een brandweerstand van Rf = 30'. De binnendeuren van de appartementen wrden uitgeverd in vlakke schilderdeuren, gevat in een MDF mlijsting en vrzien van een aluminium kruk. In de gemeenschappelijke delen wrden, vlgens de geldende brandweervrschriften al dan niet brandwerende deuren vrzien. 2.5 Venstertabletten Aan alle ramen die niet tt tegen de vler kmen, wrdt tussen de raamdaggen een raamtablet geplaatst uit natuursteen met een handelswaarde van 120,00 /m_. De diepte van de raamtabletten bedraagt maximaal 20 cm. AFWERKING 2.6 Schilderwerken De muren en plafnds van het gemeenschappelijk inkmgeheel en het bijhrend trappenhuis wrden geschilderd pgeleverd evenals alle gemeenschappelijke deuren. De inkmdeuren van de appartementen wrden aan de zijde van de gang geschilderd. De architect kiest de kleuren vlgens vr te leggen stalen. Vr de privatieve kavels zijn geen schilderwerken vrzien. 2.7 Brievenbussen Per appartement wrdt een brievenbus met slt vrzien. 9.

11 2.8 Terrassen De terrassen van het gelijkvlers wrden vrzien in sierbetnklinkers vr een ppervlakte 8 m_. Kleur- en ppervlaktestructuur van de prefabterrassen p de verdieping en de sierbetntegels wrden bepaald vlgens keuze architect. 2.9 Buitenaanleg De buitenaanleg is ten laste van de gemeenschap van eigenaars en dient te wrden uitgeverd vlgens de buwvergunning. De privatieve tuinen wrden gelijkgeslecht pgeleverd. BUITENAFWERKING 10.

12 3 TECHNISCHE INSTALLATIES 3.1 Elektrische installatie De elektrische installatie beantwrdt aan de vrschriften van de strmleverende maatschappij en het AREI. Vr het in gebruik nemen van het gebuw zal de ganse installatie, zwel privatieve als gemene delen, gekeurd wrden dr een dr de verheid erkend cntrle- rganisme. De verlichtingsschakelaars van het gemeenschappelijk gedeelte zijn zwel vr het bvengrnds als het ndergrnds gedeelte aangeslten p een regelbare tijdschakelaar en zijn lichtgevend. Ndverlichting wrdt vrzien vlgens de geldende brandvrschriften (buwvergunning) Appartementen Gemeenschappelijke delen De zne vóór de inkmdeur wrdt verlicht dr een lamp met schemerschakelaar. De elektriciteitsverdeling van de algemene delen wrdt aangeslten p één algemene elektriciteitsmeter m.n. trapzaal, brdessen, inkmgeheel, meterlkalen en lift. Vr alle gemeenschappelijke delen wrden passende verlichtingsarmaturen gekzen dr de architect. AFWERKING Privatieve delen Elk appartement heeft een individuele meter, welke pgesteld wrdt in een gemeenschappelijk meterlkaal. De ksten vr de indienststelling van de individuele meter zijn ten laste van de kper, evenals de individuele aansluiting vr telefn en TV-distributie. De individuele verdeelbrden staan in het appartement. Elk brd is vrzien van autmatische zekeringen en verliesstrmschakelaars. Aan de tegangsdeur van het appartement is een aparte beldrukknp vrzien. Deze geeft een verschillend geluidssignaal t..v. de drukknp aan de algemene inkmdeur p de gelijkvlerse verdieping. In de privatieve delen wrden de leidingen vr de lichtpunten vrzien, er wrden geen verlichtingsarmaturen vrzien in de privatieve delen. 11.

13 Elektriciteitsvrzieningen per appartement: hal: badkamer: wc: 1 lichtpunt; 2 schakelaars; 1 stpcntact. 1 lichtpunt; 1 schakelaar; 2 stpcntacten. 1 lichtpunt; 1 schakelaar. wnkamer: algemeen: 2 lichtpunten; 2 schakelaars; thermstaat; 5 stpcntacten; aansluitpunt tv; aansluitpunt tel. 1 stpcntact wasmachine; 1 stpcntact drgkast; 1 stpcntact cv-ketel; 1 verdeelbrd met zekeringen. slaapkamer 1: Ingebuwde spts (ptineel, vr rekening van de kpers) zijn standaard nergens mgelijk, mits afspraak met klantenbegeleiding kunnen ze ingestrt wrden in de uitveringsfase, in dat geval met situering p vrhand wrden bepaald m de akestische islatie niet in het gedrang te brengen Kelder 1 lichtpunt; 1 schakelaar; 3 stpcntacten. Slaapkamer 2 keuken: terras: 1 lichtpunt; 1 schakelaar; 2 stpcntacten. 1 lichtpunt; 1 schakelaar; 1 lichtpunt bvenkasten; 1 schakelaar; 1 stpcntact per standaard vrzien testel; 2 stpcntacten bven het aanrecht. 1 verlichtingsarmatuur vlgens keuze architect; 1 schakelaar aan de binnenzijde. Hier wrden passende verlichtingsarmaturen vrzien met verlichte drukknppen aangeslten p een regelbare tijdschakelaar. Verlichtingsniveau vlgens geldende nrmen. Type van de armaturen vlgens de keuze architect. BUITENAFWERKING 12.

14 3.2 Sanitaire installatie De aanverleidingen warm en kud water wrden uitgeverd in VPE buis. De afveren wrden uitgeverd in PVC, bestand tegen hge temperaturen. De ganse installatie wrdt cnfrm de vrschriften van de waterleverende maatschappij gecncipieerd en uitgeverd met inbegrip van de ndige afsluitkranen, terugslagkleppen en andere tebehren. Tever- en afverleidingen vr wasmachine zijn vrzien in berging f badkamer. Warmwaterbereiding: zie beschrijving centrale verwarming. Vr de ttaliteit der sanitaire testellen en tebehren werd een particuliere handelswaarde vr levering en plaatsing vrzien zals hiernder pgegeven. Bij tijdige beslissing zal de kper zelf een keuze mgen maken bij een leverancier van sanitaire testellen, pgegeven dr de prjectntwikkelaar. De levering en plaatsing van de basis sanitaire testellen is begrepen in de basisaankpprijs van de appartementen zals aangeduid p de verkpplannen. 13. SANITAIRE INSTALLATIE Indien er aan de basispstelling wijzigingen wrden gevraagd f bijkmende sanitaire testellen geplaatst meten wrden, dient men uiteraard k rekening te huden met een eventuele bijkmende kstenverrekening van het wijzigende leiding- en plaatsingswerk. Particulier handelswaarde vr levering en plaatsing sanitaire testellen (incl. B.T.W.): per appartement. Aanduidingen en tekeningen p de cmmerciële plannen zijn luter illustratief. 3.3 Keukeninstallatie In de basisverkpprijs wrdt een keuken vrzien met kastenensemble en elektrische testellen met een handelswaarde zals hiernder pgegeven. Het betreft een standaardpakket van inx spelbak en elektrische apparaten, te weten : dampkap, ven, kkplaat, kelkast. Bij een tijdige beslissing kan de kper zelf de keukenmeubelen en -testellen kiezen in verleg met de keukenfabrikant, aangesteld dr de prjectntwikkelaar. Particulier handelswaarde vr levering en plaatsing keuken (incl. B.T.W.): per appartement De dampkappen dienen een max. debiet te hebben van 350 m_/h met een max. aansluitdiameter van 160 mm.

15 3.4 Verwarmingsinstallatie De centrale verwarming en warmwaterbereiding is individueel en p gas.er wrden geslten hgrendements gaswandketel (HR+) geplaatst vr de centrale verwarming en warmwatervrziening. Vr de individuele verwarming p gas: een aanver van verse lucht en afver van verbrandingsgassen dr middel van een geslten systeem (CLV systeem). De individuele gasmeters vr de appartementen wrden pgesteld in een gemeenschappelijk meterlkaal. De ksten vr de indienststelling van de individuele meter zijn ten laste van de kper. In de verschillende wnvertrekken wrden plaatstalen paneelradiatren vrzien, welke gelakt zijn in gebrken wit. Bij het ntwerp werd rekening gehuden met vlgende temperaturen, bij een buitentemperatuur van -10 graden C : wnkamer keuken slaapkamers badkamer/duche 22 graden C 22 graden C 18 graden C 24 graden C De vlledige unit wrdt gestuurd dr middel van een digitale klkthermstaat, vrzien van schakelklk met dag- en nacht regeling zdat een ecnmische werking bekmen wrdt. 3.5 Verluchting en ventilatie Vr de appartementen wrdt er systeem C vrzien cfr. EPB-regelgeving. Bij systeem C is er een natuurlijke tever van verse lucht via teverrsters in de vensters. Afver van lucht in natte ruimten gebeurd mechanisch. Ten beheve van keukendampkappen wrden afverkanalen vrzien via de centrale afverschachten f dr de gevel f dak waar mgelijk met max. 350 m_/u. 3.6 Liftinstallatie Het appartementsgebuw beschikt ver een mderne liftinstallatie. De lift zal vlden aan de nrmen en veiligheidsvrschriften. De keuze in afwerking wrdt bepaald dr de leidinggevende architect. 3.7 Parlfnie Een vlledige parlfninstallatie verbindt alle wnunits met de inkmzne van het gebuw. Ieder wnunit beschikt ver een drukknp vr het bedienen van het elektrische deurslt van de inkmdeur. VERWARMING 14.

16 4 ALGEMEEN 4.1 Plannen Kwaliteit en cncept van het gebuw zijn vast, de aannemer/prmtr echter kan te allen tijde de hiernder beschreven materialen en/f installaties f de verwerking ervan wijzigen znder echter de hgwaardigheid te schaden in verleg met de aannemer en architect. De plannen van het appartement welke aan de kper verhandigd werden, dienen als basis vr het pstellen van de verkpsvereenkmst. Vr wat betreft de afwerking van de appartementen, zijn de aanduidingen p de plannen als luter indicatief te beschuwen. De beschrijving in dit lastenbek heeft dan k steeds vrrang p de plannen. Maatwijzigingen aan de plannen zijn steeds mgelijk, tengevlge van stabiliteits- f technische redenen. De plannen van de appartementen werden te geder truw pgemaakt dr de architect na meting van het terrein. De verschillen welke zuden vrkmen, hetzij in meer hetzij in min, zullen beschuwd wrden als aanvaardbare afwijkingen die in geen geval de vereenkmst p één f andere wijze zuden wijzigen. Eventuele maten p de plannen dienen dan k te wrden aanzien als circa maten. Ndzakelijke aanpassingen uit cnstructieve f esthetische redenen van algemeen belang zijn tegelaten znder vrafgaandelijk het akkrd van de kpers te bekmen. 4.2 Tezicht p uitgeverde werken, studies Het ereln van de architect, ingenieur, veiligheids- en EPB verslaggever is inbegrepen in de verkpprijs. Indien de kper echter zu vergaan tt grndige wijzigingen aan de plannen in zverre mgelijk en tegestaan, kan hiervr een supplementair ereln gevraagd wrden. ALGEMEEN Erelnen verbnden aan tussenkmst van aangestelden dr de kpers, dus anderen dan de hier vermelde architect en ingenieur, zijn ten financiële laste van de kper Architect Architectenbureau Stefaan Vets bvba, Ketelheide 3 te 2980 Halle-Zersel Ingenieur Stabiliteit Kristf Victr, Brechtsebaan 28 b3 te 2900 Schten. inf@bur-victr.be 15.

17 4.2.3 Veiligheidscördinatie Struktuur, Impulsstraat 7A te 2220 Heist /d Berg Energieprestaties (EPB) Sinds 1 januari 2006 is de energieprestatieregelgeving van kracht. Vr de gebuwen die een aanvraag tt stedenbuwkundige vergunning indienden, gelden eisen vr de energieprestatie en het binnenklimaat (EPB-eisen). Immpact heeft cfr. deze regelgeving een energieverslaggever aangesteld. Hierdr kunnen wij garant staan vr een energiezuinig ntwrpen appartement dat vldet aan de stengste eisen m.b.t. islatiewaarden (K45), energieprestaties (E80) en ventilatie en degelijke luchtverversing in alle kamers. De energieverslaggeving wrdt uitgeverd dr Struktuur, Impulsstraat 7A te 2220 Heist /d Berg. inf@struktuur.be 4.3 Nutsvrzieningen Alle aankppelings-, aansluitings-, plaatsings-, indienststellings-, verbruiks- en abnnementsksten van de nutsvrzieningen (water, gas, elektriciteit, telefn, internet, rilering, TV-FM distributie) zijn niet in de verkpsprijs inbegrepen en vallen dan k ten laste van de kpers. Bijkmend wrdt p deze ksten een cördinatiefee van 10% aangerekend. Om praktische redenen zal de energieleverancier dr de aannemer wrden vastgelegd, dit vr het eerste jaar na pening van de meters. De kpers zullen p eerste verzek hun aandeel in de ksten van de nutsleidingen aan de aannemer vlden, p vrlegging van een factuur, fwel rechtstreeks aan de nutsmaatschappijen. Het gaat m werken die verplicht dr de nutsmaatschappijen/ verheden wrden uitgeverd/gefactureerd, aangevuld dr eventuele werken specifiek verbnden aan de uitvering van de nutsaansluitingen. ALGEMEEN 16.

18 4.4 Materialen, handelswaarden en merkaanduidingen De kper stelt de aannemer/prmtr in de mgelijkheid m zijn verbintenis uit te veren. Hij is derhalve verplicht binnen de acht dagen zelf f via een vertegenwrdiger te antwrden p elk verzek dr de aannemer/prmtr tt hem gericht in verband met de ttstandkming van de dr hem aangekchte kavel. Indien geen antwrd gefrmuleerd wrdt binnen deze peride, wrdt aangenmen dat de kper akkrd gaat met de vrstellen van de aannemer/prmtr f dat de kper de vrijheid laat aan de aannemer/prmtr inzake keuze van materialen, kleuren enz. De aannemer/prmtr heeft het recht de plannen te wijzigen f andere materialen van gelijkwaardige kwaliteit te gebruiken dan diegene die in het lastenbek vrkmen, in de mate dat deze wijzigingen gevrderd wrden dr architect, ingenieur, bevegde verheden, verzekeringsmaatschappijen, nutsvrzieningsmaatschappijen f mdat de aannemer/prmtr meent dat deze wijzigingen de privatieve/gemeenschappelijke delen f het nut ervan verbeteren, f ng mdat de aannemer/prmtr in de lp van de buwwerken meent dat deze wijzigingen ndig f nuttig zijn m de uitvering in vereenstemming te brengen met het lastenbek, ingevlge de afwezigheid p de markt van de vrziene materialen, minderwaarde in de kwaliteit, naanvaardbare vertragingen in de levering, faling van de leveranciers f nderaannemers enz., behudens vr de materialen die dr de kpers wrden gekzen in functie van de afwerking van hun privatieve delen. In het lastenbek wrdt een aantal malen de benaming handelswaarde gehanteerd. Hiernder dient verstaan te wrden de particuliere verkpprijs, incl. BTW van de materialen. De plaatsingskst is in de pgegeven waarden mvat daar waar expliciet vermeld. Kristf Victr, Brechtsebaan 28 b3 te 2900 Schten. inf@bur-victr.be 4.5 Wijzigingen dr de kpers Wanneer de kper, m welke reden k, wijzigingen wenst aan te brengen aan dit bestek, de plannen f de standaard vrzieningen (aan de afwerking f de lay-ut van zijn appartement), kan dit slechts in de mate dat de aannemer/prmtr/architect hierver zijn akkrd geeft. Het is niet uitgeslten dat vr een bepaalde keuze van afwerking, die binnen de vrziene handelswaarde valt, tch een supplementaire plaatsingskst kan aangerekend wrden. Wijzigingen van afwerking kunnen aanleiding geven tt verlengingen van de uitveringstermijn. ALGEMEEN Wijzigingen die het uitwendige van gebuw en de unifrmiteit van de gemene delen veranderen, zijn niet mgelijk. Het is de kper niet tegelaten m zelf f via derden werken uit te veren p de werf (wel te verstaan vóór de vrlpige plevering). Wanneer de kper m bepaalde redenen een gedeelte van de vrziene afwerkingsbudgetten (nl. keuken, sanitair, vleren) niet wenst te laten uitveren dr de aannemer/prmtr (dit dient dan wel dr de kper tijdig gevraagd te wrden en er mgen geen prblemen ntstaan met reeds geplaatste bestellingen, uitvering f meer algemeen met de werfplanning) en deze staat dit te, dan zal de kper maximaal 70 % van het aangegeven budget kunnen recupereren. Dit bedrag zal in mindering gebracht wrden van de laatste betaalschijf. Zulke zaken zullen enkel na schriftelijk akkrd tussen de kper en de aannemer/prmtr uit het cntract kunnen genmen wrden. Indien de kper, znder weten van de aannemer/prmtr, zelf f via derden werken uitvert aan het ged, geldt dit als nvrwaardelijke aanvaarding van de vrlpige plevering van zijn privatieve delen. 17.

19 De aannemer/prmtr/architect wrden in dit geval ntslaan van alle verantwrdelijkheid en garantie ten pzichte van de kpers vr wat betreft zijn werk en de hieraan verbnden uitveringstermijn. Elke vrm van ingebruikname geldt eveneens als aanvaarding van de vrlpige plevering. Eventuele wijzigingen zullen alleen uitgeverd wrden na een vrafgaandelijk schriftelijk akkrd van de kpers aangaande de kstprijs en uitveringsmethde van deze wijzigingen. Bepaalde wijzigingen kunnen mgelijks k geweigerd wrden dr de architect en/f aannemer/prmtr. Wijzigingen dienen steeds tijdig te wrden besprken, in functie van de werfplanning. De kstprijzen van gevraagde wijzigingen zullen pgemaakt wrden dr de aannemer/prmtr, de hfdaannemer. Mndelinge tezeggingen hebben geen waarde zlang ze niet schriftelijk zijn bekrachtigd. I n dit bestek zijn alle afwerkingen duidelijk pgegeven. De kper verklaart dat het appartement verkcht werd met de afwerking zals in dit bestek beschreven znder verdere uitznderingen, tenzij expliciet in het bestek genteerd en dr de verkper ndertekend. 4.6 Afsluitingen en bezek buwplaats De tegang tt de buwplaats is ten strengste verbden vr iedereen die niet betrkken is bij de uitvering van de werken, behalve indien hij een schriftelijke testemming heeft f vergezeld is van de buwers f van de architect f van de vertegenwrdiger van de buwheer, en dit uitsluitend tijdens de werkuren. Tijdens het weekend en de vakantiedagen van de buwsectr, is de buwplaats niet tegankelijk, zelfs niet p eigen risic. De bezekers meten zich in alle geval schikken naar het buwplaatsreglement. De aannemer/prmtr wijst alle aansprakelijkheid af vr ngevallen die zich p de buwplaats kunnen vrden. Dit lastenbek werd pgemaakt p 18 September 2010 en het bevat 18 genummerde pagina's. De alhier beschreven afwerking heeft vrrang p al de aanduidingen p de plannen die slechts indicatief zijn. Zijn niet inbegrepen in de verkpprijs : - BTW, registratie -en ntarisksten; - De definitieve aansluitingen (incl. Cördinatiefee 10%) van water, elektriciteit, gas, telefn, kabel-tv en rilering; Dit dcument wrdt in twee exemplaren pgemaakt en ndertekend dr de kper en de verkper. Elke partij verklaart een ndertekend exemplaar ntvangen te hebben. De kper verklaart hierbij dat hij grndig kennis heeft genmen van hetgeen in dit bestek vermeld is. De kper en de verkper verklaren tevens dat er geen andere afspraken werden gemaakt dan deze in dit lastenbek vermeld. Vr het verige verwijzen wij naar nze algemene vrwaarden, dewelke de kper verklaart ntvangen te hebben. Deze vrwaarden maken nlsmakelijk deel uit van de kpvereenkmst. datum: De kper: De verkper: ALGEMEEN 18.

Ids Veiligheidscoördinatie

Ids Veiligheidscoördinatie Ids Veiligheidscördinatie 1 / 5 IDS-1119 - AG Vespa - Viletstraat 39-2060 Antwerpen - Ontwerpanalyse 01 COÖRDINATIEDAGBOEK Datum: 19-7-2005 Aanwezige partijen: COO: Jhan De Kninck Inf vr: BH AR Karlien.Vanmerhaeghe@vespa.antwerpen.

Nadere informatie

Residentie Hof van YORK

Residentie Hof van YORK Residentie Hf van YORK 1 ALGEMEEN De residentie Hf van Yrk is gelegen p de Zwartzustersvest 20, 21, 22. De riëntatie van de terrassen zijn pal p het zuiden waardr de appartementen zeer licht zijn De uitzichten

Nadere informatie

VERKOOPSBESCHRIJVING. Juni 2013. Ligging: Brugsesteenweg 644 9030 Mariakerke. Markt 8 8790 Waregem

VERKOOPSBESCHRIJVING. Juni 2013. Ligging: Brugsesteenweg 644 9030 Mariakerke. Markt 8 8790 Waregem 1 VERKOOPSBESCHRIJVING Ligging: Brugsesteenweg 644 9030 Mariakerke Buwheer: Architect: Verkp: Defrab bvba Markt 8 8790 Waregem Wielfaert Architecten bvba Nkerseweg 9 8790 Waregem 056/60.36.86 Imm Francis

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING SEMI-CASCO LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 2. Pleisterwerken p.3 3. Chapewerken, p.3 6. Sanitaire installatie p.3 7. Elektrische installatie p.4 8. Verwarmingsinstallatie

Nadere informatie

Introductie. Introductie

Introductie. Introductie Intrductie Intrductie Op het industrieterrein De Hemmen in Sneek wrden een 9 tal hagelnieuwe, nder architectuur ntwrpen, multifunctinele bedrijfsunits gerealiseerd. Alle units zijn gelegen p uitstekende

Nadere informatie

Project: Coppietersdreef BRUGGE

Project: Coppietersdreef BRUGGE Prject: Cppietersdreef BRUGGE 9 Studentenkamers met eigen sanitaire cel p wandelafstand van KHBO Vives Ligging Prject Prject kenmerken: Investeren in nieuwbuw studentenkamers! Gebuw met 9 kamers p mie

Nadere informatie

Technische en bouwkundige voorschriften voor meterlokalen

Technische en bouwkundige voorschriften voor meterlokalen Technische en buwkundige vrschriften vr meterlkalen Referentie: SIB10 CCLB 110 Datum:22/10/2010 Pagina 1/9 Inhudstafel 1 INLEIDING... 3 2 AFKORTINGEN... 3 3 TOEGANKELIJKHEID INSTALLATIES... 3 4 LOKAAL...

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE DE LUNDEN

VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE DE LUNDEN VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE DE LUNDEN Lundenstraat 2100 Deurne KOPER: APPARTEMENT:... Garagebox: Autostaanplaats:. Generaal Lemanstraat 45 2018 Antwerpen Tel.: 03/336.87.70 GSM verkoop: 0475/87.22.67

Nadere informatie

Bouwbedrijf Beneens. Stadsestraat 43 2250 Olen

Bouwbedrijf Beneens. Stadsestraat 43 2250 Olen Buwbedrijf Beneens Stadsestraat 43 2250 Olen 1 Alles heeft een levensduur. Alles dient vervangen te wrden. Bill McDnnuch C2C Livespan f Materials 2 3 Renvatie in de Praktijk 4 Renvatie in de Praktijk 5

Nadere informatie

DE BRUG Spaansebrugstraat /Broekstraat Sint-Truiden

DE BRUG Spaansebrugstraat /Broekstraat Sint-Truiden DE BRUG Spaansebrugstraat /Brekstraat Sint-Truiden ALGEMEEN 1 INLEIDING Er wrdt de Kper een vlledig afgewerkt appartement aangebden, inclusief keukenmeubilair en -testellen, sanitaire testellen, betegeling

Nadere informatie

PROJECT JOZEF VOLDERSSTRAAT - LEOPOLDSBURG. OFFERTE : woning ruwbouw-winddicht

PROJECT JOZEF VOLDERSSTRAAT - LEOPOLDSBURG. OFFERTE : woning ruwbouw-winddicht PROJECT JOZEF VOLDERSSTRAAT - LEOPOLDSBURG OFFERTE : wning ruwbuw-winddicht Mderne betaalbare en energiezuinige wning gelegen te JOZEF VOLDERSSTRAAT. LIGGING : Het prject JOZEF VOLDERSSTRAAT is een dubbelwnst

Nadere informatie

PROJECT : IN DER OSTERBACH

PROJECT : IN DER OSTERBACH Brusselsesteenweg 6-2800 Mechelen tel 0475/478.477 - fax 015/340.310 www.vac-nline.be e-mail: inf@vac-nline.be U kan ns van maandag tem zaterdag bereiken van 8u tt 22u PROJECT : IN DER OSTERBACH ROUTE

Nadere informatie

BARC.on WWW.DENINDRUK.BE. omgevingsplan 1/1250. achtergevel KOPER: 28/08/2014 LOT.24 A1.3 1/4. architecten en - studiebureau :

BARC.on WWW.DENINDRUK.BE. omgevingsplan 1/1250. achtergevel KOPER: 28/08/2014 LOT.24 A1.3 1/4. architecten en - studiebureau : zijgevel links zijgevel rechts WWW.DENINDRUK.BE vrgevel mgevingsplan 1/1250 achtergevel 1/4 Re-vive Land Die Keure CVBA en Re-Vive Die Keure CVBA Kleemburg 1/001 9050 Gentbrugge +32 (0)9 395 50 05 KOPER:

Nadere informatie

BARC.on WWW.DENINDRUK.BE. omgevingsplan 1/1250. achtergevel KOPER: 28/08/2014 LOT.24 A1.1 1/4. architecten en - studiebureau :

BARC.on WWW.DENINDRUK.BE. omgevingsplan 1/1250. achtergevel KOPER: 28/08/2014 LOT.24 A1.1 1/4. architecten en - studiebureau : zijgevel links zijgevel rechts WWW.DENINDRUK.BE vrgevel mgevingsplan 1/1250 achtergevel 1/4 Re-vive Land Die Keure CVBA en Re-Vive Die Keure CVBA Kleemburg 1/001 9050 Gentbrugge +32 (0)9 395 50 05 KOPER:

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT ELLESTRAAT ZWEVEGEM

VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT ELLESTRAAT ZWEVEGEM VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT ELLESTRAAT ZWEVEGEM 1 VERKOOPSLASTENBOEK PROJECT ZWEVEGEM - Ellestraat KUBIEK³ bvba Kleine Izegemstraat 5 8880 Ledegem BTW BE 0506.640.304 ARCHITECT GC-ARCHITECTEN bvba Veldstraat

Nadere informatie

Project Claes Luc - BPC

Project Claes Luc - BPC X-ECO Ing. Gert Vanden Ber Lenard Meesstraat 16 3970 Lepldsburg 0472-32.20.98 www.x-ec.net Prject Claes Luc - BPC EPB ENERGIE PRESTATIE EN BINNENKLIMAAT Nieuwbuwwning Ligging: Steenweg 273, 3570 Alken

Nadere informatie

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR)

Veiligheidsreglement van toepassing voor derden die werken uitvoeren in de Koninklijke Bibliotheek van België (KBR) 1 Veiligheidsreglement van tepassing vr derden die werken uitveren in de Kninklijke Biblitheek van België (KBR) Dit reglement sluit aan bij de tepassing van de wet van 4 augustus 1996 betreffende het welzijn

Nadere informatie

Stad / Gemeente Aalst Gebouwtype Laagbouw Deelgemeente Centrum Gebouwcode G01 Postcode 9300 Bouwlagen 1 Adres Pontstraat 51 Bouwjaar 1978

Stad / Gemeente Aalst Gebouwtype Laagbouw Deelgemeente Centrum Gebouwcode G01 Postcode 9300 Bouwlagen 1 Adres Pontstraat 51 Bouwjaar 1978 Algemene infrmatie Stad / Gemeente Aalst Gebuwtype Laagbuw Deelgemeente Centrum Gebuwcde G01 Pstcde 9300 Buwlagen 1 Adres Pntstraat 51 Buwjaar 1978 Datum nderzek 18/05/2015 Dirk Rvers / Emmanuel Bagert

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE

VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE Kerkeneinde 110-112, 2620 Hemiksem Cleydael Inlichtingen en verkoop Probuild & Partners bvba Bisschoppenhoflei 28, 2930 Brasschaat Tel: 03 295 00 11 Gsm: 0495 54 06 06 info@probuild.be

Nadere informatie

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel

BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWEN VAN APPARTEMENTEN Oostmalsesteenweg te Rijkevorsel BOUWHEER: DEGO bvba Poeleinde 33 2323 Hoogstraten - Wortel Tel 03 / 314 35 69 Fax 03 / 314 99 80 info@dego.be 1. ALGEMEEN De appartementen worden

Nadere informatie

Commercieel lastenboek

Commercieel lastenboek VERKOCHT VERKOCHT Tekening niet cntractueel. Cmmercieel lastenbek 3 nieuwbuwwningen Ringlaan 2240 Zandhven Verkp: Tp Vastged kantr Zandhven Oudebaan 31 / 2 2240 Zandhven 03 466 10 10 inf@tpvastged.be ERA

Nadere informatie

River Valley Oude Veurnevaartstraat Nieuwpoort

River Valley Oude Veurnevaartstraat Nieuwpoort Ir. p.quaegebeur,duinhelmpad 7, 8670 stduinkerke Appartementsgebuw River Valley Oude Veurnevaartstraat Nieuwprt - prmtie : BVBA Belmnt Oststraat 103, 8434 Westende - Middelkerke - ingenieur-architect :

Nadere informatie

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne

F R E D - projects. ! Flanders Real Estate Development Projects HUYZE T STEENTJE. Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne HUYZE T STEENTJE Gekoppelde nieuwbouwwoningen te Laarne Huyze t Steentje : Beschrijving Laarne, Hoekstraat 28 Op een boogscheut van het centrum van Laarne, in een pittoreske landelijke omgeving bouwt de

Nadere informatie

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden.

dat u gemakkelijker het huurcontract kunt opzeggen als u een koper voor de woning heeft gevonden. Telichting huurcntract Tijdelijke verhuur p basis Leegstandwet behrende bij het huurcntract p de website van Vereniging Eigen Huis datum van pstellen telichting: 14 december 2012 Inleiding Het verhuren

Nadere informatie

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat

Graven van bouwputten en sleuven voor de realisatie van de liftputten en het rioolsysteem zit in deze post vervat Lastenboek kantoorloft gebouw B3 Anco-Torens te Turnhout 0. Algemeen 0.1 Plannen Wanneer de definitieve plannen van het loftkantoor aan de koper overhandigd worden, zullen deze als basis dienen voor het

Nadere informatie

OPTIE- EN KEUZEFORMULIER (Meer- en Minderwerk) Projekt: Westrand Wervershoof Fase 2

OPTIE- EN KEUZEFORMULIER (Meer- en Minderwerk) Projekt: Westrand Wervershoof Fase 2 OPTIE EN KEUZEFORMULIER (Meer en Minderwerk) Prjekt: Westrand Wervershf Fase 2 Bwnr: Naam : Adres : PC + Wnplaats : Telefn (privé): (zaak): (mbiel): Email: ALGEMENE BEPALINGEN EN VOORWAARDEN : Dr middel

Nadere informatie

build with zelf klussen of kant en klaar?

build with zelf klussen of kant en klaar? build with zelf klussen f kant en klaar? pakketaanbiedingen begane grnd 1 2 vr plevering wning 0 d it yurself 2.490 3a 3a, 3b f 3c na plevering wning 3 a 3 b 3 c 1.900 small Laminaatvler kant- en klaar.

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

Nieuwe Vlaamse renovatiepremie vanaf 1 november 2015!

Nieuwe Vlaamse renovatiepremie vanaf 1 november 2015! Nieuwe Vlaamse renvatiepremie vanaf 1 nvember 2015! Hebt u plannen m uw wning te renveren? Dan kunt u misschien rekenen p de steun van de vernieuwde Vlaamse renvatiepremie. Vanaf 1 nvember 2015 kunt u

Nadere informatie

LASTENBOEK -------------------------------------------------------------

LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- lastenboek bladzijde 1 LASTENBOEK ------------------------------------------------------------- Algemene Beschrijving van de werken en materialen INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK DE ZOUTE SCHORRE

VERKOOPSLASTENBOEK DE ZOUTE SCHORRE VERKOOPSLASTENBOEK DE ZOUTE SCHORRE WONING & KELDER Jan Devischstraat Knkke-Heist Een realisatie van : 1 GRONDEIGENAAR: BOUWCOORDINATIE : NV GRAAFJANSHOEVE NV POC PARTNERS Js de ter Beerstlaan 64 Js de

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden Vak bestemd vr administratie Dssiernummer:................. Aanvraagdatum:................. Aanvraagfrmulier subsidie gevelrenvatie en renvatie handelspanden Met dit frmulier dient u een aanvraag in vr

Nadere informatie

Veiligheidsinstructie voor opslag van gevaarlijke producten in recipiënten

Veiligheidsinstructie voor opslag van gevaarlijke producten in recipiënten Interne Dienst vr Preventie en Bescherming p het Werk Afdeling Risicbeheer Veiligheidsinstructie vr pslag van gevaarlijke prducten in recipiënten Datum 20 januari 2011 Inleiding Opslag wrdt gedefinieerd

Nadere informatie

+590 5.55. perceelsgrens. +000 as van waterloop nr26 (deels ingebuisd) -0.35. Foto 1. dorpel 0.00 buur. Foto 19 -0.29. dwa-put -0.31. dwa-put -0.

+590 5.55. perceelsgrens. +000 as van waterloop nr26 (deels ingebuisd) -0.35. Foto 1. dorpel 0.00 buur. Foto 19 -0.29. dwa-put -0.31. dwa-put -0. +. +00 + +0 perceelsgrens huidig peil maaiveld thv wning huidig peil maaiveld thv achterste perceelsgrens + as van waterlp nr (deels ingebuisd) -0. perceelsgrens terrein perceelsgrens peil maaiveld te

Nadere informatie

BIJZONDERE VOORWAARDEN B COVER CONSTRUCT

BIJZONDERE VOORWAARDEN B COVER CONSTRUCT BIJZONDERE VOORWAARDEN B COVER CONSTRUCT De algemene vrwaarden Alle Buwplaats Risic s (Editie 2012) zijn van tepassing. Artikel 1 VERZEKERINGSNEMER De buwheer met name de VME, een mede-eigenaar, een huurder

Nadere informatie

Residentie Bergakker

Residentie Bergakker 6 karaktervolle appartementen, allen voorzien van tuin of terras/balkon met autostaanplaatsen en kelderberging Ligging: Bolk 52 Promotor: Makelaar: Architect: Jeni Holding nv Bolk 7 bus 1 (zetel: Fazantenlaan

Nadere informatie

Optimalisatie van het hoogspanningsnetwerk in Vlaanderen

Optimalisatie van het hoogspanningsnetwerk in Vlaanderen ntwerp van gewestelijk ruimtelijk uitveringsplan Optimalisatie van het hgspanningsnetwerk in Vlaanderen Deelplan A: Hgspanningsleiding Zmergem- Zeebrugge (prject Stevin) Bijlage II. Stedenbuwkundige vrschriften

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Landelijke nieuw te bouwen gezinswoning te Gingelom. Half open bebouwing van 152m 2 op een perceel van 4a00ca Adres: Statiestraat 73, Gingelom Perceel

Nadere informatie

Sint-Niklaas - Clementwijk Zone C Loten 14 en 18

Sint-Niklaas - Clementwijk Zone C Loten 14 en 18 Sint-Niklaas - Clementwijk Zne C Lten 14 en 18 Buwadviseur Matexi nv Ost-Vlaanderen stvlaanderen@matexi.be www.matexi.be Pagina 1 +32 (9) 280 20 20 Beknpt lastenbek wningen vr basiscntract: Dit beknpt

Nadere informatie

De Leie VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE RESIDENTIE LEIE TEMSE

De Leie VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE RESIDENTIE LEIE TEMSE VERKOOPSLASTENBOEK RESIDENTIE LEIE 4 6 9140 TEMSE RESIDENTIE De Leie Inlichtingen en verkoop Probuild & Partners bvba Bisschoppenhoflei 28, 2930 Brasschaat Tel: 03 295 00 11 Gsm: 0495 54 06 06 info@probuild.be

Nadere informatie

Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei binnengebied. L a s t e n b o e k. Ondergrondse parking

Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei binnengebied. L a s t e n b o e k. Ondergrondse parking Project Patiowoningen Stad Antwerpen Belgiëlei 36-38 - binnengebied L a s t e n b o e k 1. Ruimtelijke context 1.1 Ligging Ondergrondse parking Het project is gelegen in het hartje van de wereldberoemde

Nadere informatie

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP

TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP TE KOOP RECHTSTREEKS VAN DE BOUWHEER VRIJ VAN ONTWERP Eigentijdse nieuw te bouwen gezinswoning te Bilzen (Hoelbeek). Linkerwoning van een tweewoonst van 140m 2 op een perceel van 5a53ca Adres: Hoelbeekstraat

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VERMEERSCH-DECONINCK NV Deze website is eigendm van Vermeersch-Decninck nv. Maatschappelijke zetel: Vermeersch-Decninck nv Edewallestraat 96 8610 Krtemark België Telefn: +32 (0)

Nadere informatie

Kwaliteitseisen schattingsverslagen in het kader van een aangifte van nalatenschap

Kwaliteitseisen schattingsverslagen in het kader van een aangifte van nalatenschap Kwaliteitseisen schattingsverslagen in het kader van een aangifte van nalatenschap //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1

Residentie De Burggraven. Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Residentie De Burggraven Voorstelling Residentie De Burggraven 1 Ons project in Evergem is gelegen op het kruispunt van de Kerkbruggestraat met de Doornzeelsestraat, en de Doornzeelsestraat met de Grovermansdreef.

Nadere informatie

Vorm der stukken moet een goede en effectieve beoordeling mogelijke maken [2.1 Biab-B]

Vorm der stukken moet een goede en effectieve beoordeling mogelijke maken [2.1 Biab-B] INGEDIEND Ja Nvt LIJST IN TE DIENEN STUKKEN AANVRAAG OM REGULIERE BOUWVERGUNNING TWEEDE FASE VOLGT (gedeeltelijk) LATER #1 #2 #3 ALGEMEEN Aanvraag en bijbehrende stukken in de Nederlandse taal [Awb] Vrm

Nadere informatie

Lastenboek Groenendaallaan 13-17

Lastenboek Groenendaallaan 13-17 Lastenboek Groenendaallaan 13-17 1. Alle architectkosten zijn ten laste van de aannemer alsook de kosten van de ingenieursstudie. 2. De aansluitingen aan de openbare netten zijn ten laste van de kopers,

Nadere informatie

Sint-Niklaas - Clementwijk Zone A Loten 1 tem 5

Sint-Niklaas - Clementwijk Zone A Loten 1 tem 5 Sint-Niklaas - Clementwijk Zne A Lten 1 tem 5 Buwadviseur Matexi nv Ost-Vlaanderen stvlaanderen@matexi.be www.matexi.be Pagina 1 +32 (9) 280 20 20 Beknpt lastenbek wningen vr basiscntract: Dit beknpt lastenbek

Nadere informatie

Sint-Niklaas -Clementwijk Zone E - Loten 23 tem 28 en 31

Sint-Niklaas -Clementwijk Zone E - Loten 23 tem 28 en 31 Sint-Niklaas -Clementwijk Zne E - Lten 23 tem 28 en 31 Buwadviseur Matexi nv Ost-Vlaanderen stvlaanderen@matexi.be www.matexi.be Pagina 1 +32 (9) 280 20 20 Beknpt lastenbek wningen vr basiscntract: Dit

Nadere informatie

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase

ANCO-TORENS TURNHOUT. VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase Generaal Lemanstraat 27 B-2018 Antwerpen Telefoon 03 232 08 79 Telefax 03 232 21 38 www.wilma.be ANCO-TORENS TURNHOUT VERKOOPSLASTENBOEK PARKEERGARAGE Fase 4 Versie: 30 juli 2010 anco verkoopslastenboek

Nadere informatie

Hasselt Het Kerspel 14. Ons kantoor. Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Hasselt Het Kerspel 14. Ons kantoor. Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Hasselt Het Kerspel 14 Vraagprijs: 145.000,- k.k. Aanvaarding: in verleg Ons kantr Hasselt Nieuwstraat 4 Tel. 038-4772040 Fax 038-4772118 E-mail inf@bertleistra.nl Internet www.bertleistra.nl Het Kerspel

Nadere informatie

ART. 2 TOEGANGSVERBOD Door in te schrijven op deze opdracht, verklaart de inschrijver zich niet in een toestand van onverenigbaarheid te bevinden.

ART. 2 TOEGANGSVERBOD Door in te schrijven op deze opdracht, verklaart de inschrijver zich niet in een toestand van onverenigbaarheid te bevinden. 1 van 6 DEEL 1 Administratieve vrschriften ART. 1 KWALITATIEVE SELECTIECRITERIA 1. Technische bekwaamheid tnt de inschrijver aan dr het vrleggen van: een lijst van de vrnaamste leveringen gelijkwaardig

Nadere informatie

Zwartsluis Verlengde Sportlaan 16. Ons kantoor. Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg

Zwartsluis Verlengde Sportlaan 16. Ons kantoor. Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in overleg Zwartsluis Verlengde Sprtlaan 16 Vraagprijs: 229.000,- k.k. Aanvaarding: in verleg Ons kantr Hasselt Nieuwstraat 4 Tel. 038-4772040 Fax 038-4772118 E-mail inf@bertleistra.nl Internet www.bertleistra.nl

Nadere informatie

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N

Ruwbouw T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N 14 T E C H N I S C H E K E N M E R K E N V A N U I T V O E R I N G E N G E B R U I K T E M A T E R I A L E N Ruwbouw De grondwerken en nivelleringen omvatten alle opruimingswerken, zowel mechanisch als

Nadere informatie

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis

Toelichting bij het document opnameverklaring bij opname in een psychiatrisch ziekenhuis 72095942000 VZW Psych. Centrum Caritas Caritasstraat 76 9090 MELLE Telichting bij het dcument pnameverklaring bij pname in een psychiatrisch ziekenhuis U kan als patiënt een aantal keuzes in verband met

Nadere informatie

Vereniging van mede-eigenaars Residentieel Complex WATERFRONT Robert Orlentpromenade 13 (8620) Nieuwpoort

Vereniging van mede-eigenaars Residentieel Complex WATERFRONT Robert Orlentpromenade 13 (8620) Nieuwpoort Vereniging van mede-eigenaars Residentieel Cmplex WATERFRONT Rbert Orlentprmenade 13 (8620) Nieuwprt Bepalingen uit het reglement van mede-eigendm betreffende het gebruik van de privatieve en de gemeenschappelijke

Nadere informatie

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken

2) AFWERKING. Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen INHOUD. Hoofdstuk 08: Isolatie. Hoofdstuk 09: Bezetwerken Nieuwbouwproject te NIEUWKERKEN, Heihoekstraat Appartementen 2) AFWERKING INHOUD Hoofdstuk 08: Isolatie Hoofdstuk 09: Bezetwerken Hoofdstuk 10: Vloer- en tegelwerken Hoofdstuk 11: Binnenschrijnwerk Hoofdstuk

Nadere informatie

VERKOOPSLASTENBOEK. Bredabaan 408 Brasschaat APPARTEMENT: Staanplaats:

VERKOOPSLASTENBOEK. Bredabaan 408 Brasschaat APPARTEMENT: Staanplaats: 1) VERKOOPSLASTENBOEK Bredabaan 408 Brasschaat KOPER: APPARTEMENT:....... Staanplaats:.. 1. RUWBOUWWERKEN 1.1. Grondwerken p. 3 1.2. Funderingen p. 3 1.3. Riolering p. 3 1.4 Structuur p. 3-4 1.5 Isolatie

Nadere informatie

Project Be Home 3 woningen

Project Be Home 3 woningen X-ECO Ing. Gert Vanden Ber Lenard Meesstraat 16 3970 Lepldsburg 0472-32.20.98 www.x-ec.net Prject Be Hme 3 wningen EPB ENERGIE PRESTATIE EN BINNENKLIMAAT Ligging: Pater Asteerstraat 45 47 49 3970 Lepldsburg

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV

ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV 1 ALGEMENE VOORWAARDEN 123dubbelglas BV I. ALGEMENE GEDEELTE Artikel 1 Definities In deze Algemene Verkp-, Leverings-, en Aannemingsvrwaarden wrdt verstaan nder: 123dubbelglas : 123dubbelglas bv, Niclaas

Nadere informatie

Subsidieverordening isolatiemaatregelen bestaande eigen woningen

Subsidieverordening isolatiemaatregelen bestaande eigen woningen Raadsvrstel AGENDAPUNT: 6 VERGADERDATUM: 16 FEBRUARI 2012 Onderwerp Datum cllegebesluit Subsidieverrdening islatiemaatregelen bestaande eigen wningen Cmmissie Vlkshuisvesting, Datum vergadering 08-02-2012

Nadere informatie

LASTENBOEK -1- 1. TECHNISCHE BEPALINGEN AFWERKING EXTERIEUR 1.3 TERRASSEN 1.1 GEVELS

LASTENBOEK -1- 1. TECHNISCHE BEPALINGEN AFWERKING EXTERIEUR 1.3 TERRASSEN 1.1 GEVELS LASTENBOEK 1. TECHNISCHE BEPALINGEN AFWERKING EXTERIEUR 1.1 GEVELS De buitengevel, voor- en achtergevel, wordt als volgt uitgevoerd: Een dragend binnenspouwblad in gebakken snelbouwstenen of een betonwand

Nadere informatie

Cubro BVBA Algemene voorwaarden

Cubro BVBA Algemene voorwaarden Cubr BVBA Algemene vrwaarden Hiernder vindt u de algemene vrwaarden van Cubr BVBA. Deze vrwaarden zijn van tepassing p alle geleverde diensten en gemaakte vereenkmsten dr Cubr BVBA, tenzij expliciet anders

Nadere informatie

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout

Verhuurcontract lokalen KSA Droeshout Verhuurcntract lkalen KSA Dreshut Belangrijk: Hiernder vlgen de reglementen en het cntract in verband met de verhuur van nze lkalen. Als u ns terrein wil huren, met u zich huden aan dit huishudelijk regelement.

Nadere informatie

VERWERKERSOVEREENKOMST

VERWERKERSOVEREENKOMST 1. Algemeen In deze verwerkersvereenkmst wrdt verstaan nder: 1.1 Algemene vrwaarden: de Algemene vrwaarden van Verwerker, die nverkrt van tepassing zijn p iedere afspraak tussen Verwerker en Verantwrdelijke

Nadere informatie

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) *

VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bodemonderzoek (VBO) * VRIJSTELLINGEN van Verkennend Bdemnderzek (VBO) * * zals bepaald dr art.13/4 van de Ordnnantie van 5 maart 2009 betreffende het beheer en de sanering van verntreinigde bdems, gewijzigd dr de rdnnantie

Nadere informatie

Tel.: (03)7744743 Fax: (03)7744780

Tel.: (03)7744743 Fax: (03)7744780 Verwarming, Ventilatie, Aircnditining, Sanitair, Znneenergiesystemen, Waterbehandeling. Eigen studie & tekendienst HVAC. Dhr. En Mevr. xxxxxxx Langestraat 115b1 B 9150 Kruibeke D-20080094 standaard 2009

Nadere informatie

Pagina 1. Verkooplastenboek. Residentie De LEIEN Service living flats. Amerikalei 63-65 te 2000 Antwerpen

Pagina 1. Verkooplastenboek. Residentie De LEIEN Service living flats. Amerikalei 63-65 te 2000 Antwerpen Verkooplastenboek Residentie De LEIEN Service living flats Amerikalei 63-65 te 2000 Antwerpen Pagina 1 Pagina 2 INHOUD 1.RUWBOUWWERKEN 1.1. Grondwerken p. 5 1.2 Funderingen p. 5 1.3 Riolering p. 5 1.4

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieregeling woonboten

Aanvraagformulier subsidieregeling woonboten Klant, Markt & Relaties Planadvies & Vergunningen v.201102 Aanvraagfrmulier subsidieregeling wnbten De aanvraag wrdt ingediend p grnd van de Subsidieregeling rilering wnbten AGV, 22 mei 2008, nr. AB 08/018;

Nadere informatie

Algemeen Reglement voor de arbeidsbescherming

Algemeen Reglement voor de arbeidsbescherming Algemeen Reglement vr de arbeidsbescherming Titel II - Algemene bepalingen betreffende de arbeidshygiëne alsmede de veiligheid en de gezndheid van de arbeiders Hfdstuk I: Bepalingen betreffende de veiligheid

Nadere informatie

plaatsen van materialen of tijdelijke opstellingen op (of over) de openbare weg, openbaar domein of een publiek toegankelijk terrein

plaatsen van materialen of tijdelijke opstellingen op (of over) de openbare weg, openbaar domein of een publiek toegankelijk terrein plaatsen van materialen f tijdelijke pstellingen p (f ver) de penbare weg, penbaar dmein f een publiek tegankelijk terrein Altijd een vrije drgang van minimaal 4 m hgte en 4 m breedte vrzien: Opstelling

Nadere informatie

KOUDEBRUGGEN BEPERKEN

KOUDEBRUGGEN BEPERKEN KOUDEBRUGGEN BEPERKEN Details ntwerpen die de cntinuïteit van de thermische islatie garanderen, een crrecte tepassing p de werf garanderen en de bestaande kudebruggen pheffen PRINCIPES BENADERING Kudebruggen

Nadere informatie

Subsidiereglement Energiezorg op School 2014. Hoofdstuk I: Algemene bepalingen

Subsidiereglement Energiezorg op School 2014. Hoofdstuk I: Algemene bepalingen Subsidiereglement Energiezrg p Schl 2014 Hfdstuk I: Algemene bepalingen Artikel 1.- Stedenfnds De subsidie Energiezrg p Schl past in de Beleidsvereenkmst Stedenfnds tussen de Vlaamse Gemeenschap en de

Nadere informatie

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring

Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Altrad Benelux n.v. privacyverklaring Wij zijn er van vertuigd dat de bescherming van uw persnlijke gegevens van essentieel belang is. Indien wij uw persnsgegevens verwerken, den we dat dan k in vereenstemming

Nadere informatie

1 Commercieel Lastenboek. King Charles. Steenweg op Charleroi SINT-GILLIS COMMERCIEEL LASTENBOEK

1 Commercieel Lastenboek. King Charles. Steenweg op Charleroi SINT-GILLIS COMMERCIEEL LASTENBOEK 1 Cmmercieel Lastenbek King Charles Steenweg p Charleri 52-54 1060 SINT-GILLIS COMMERCIEEL LASTENBOEK 2 Cmmercieel Lastenbek GEGEVENS VAN DE PARTIJEN Buwheer Ntaris Architect VTP b.v.b.a. Zandvrdestraat

Nadere informatie

SUBSIDIEREGLEMENT PRIVATE HUURMARKTPREMIE STAD KORTRIJK

SUBSIDIEREGLEMENT PRIVATE HUURMARKTPREMIE STAD KORTRIJK SUBSIDIEREGLEMENT PRIVATE HUURMARKTPREMIE STAD KORTRIJK Inleiding De stad neemt in haar Plan Nieuw Krtrijk het engagement m betaalbaar en kwaliteitsvl wnen vr al haar inwners mgelijk te maken. De kwaliteit

Nadere informatie

Sint-Niklaas Clementwijk Zone B Lot 6

Sint-Niklaas Clementwijk Zone B Lot 6 Sint-Niklaas Clementwijk Zne B Lt 6 Buwadviseur Matexi nv Ost-Vlaanderen stvlaanderen@matexi.be www.matexi.be Pagina 1 +32 (9) 280 20 20 Beknpt lastenbek wningen vr basiscntract: Dit beknpt lastenbek en

Nadere informatie

AQUAFIN NV DE BAVAYLEI TE VILVOORDE PROJECT 11013

AQUAFIN NV DE BAVAYLEI TE VILVOORDE PROJECT 11013 Pagina 1 van 5 prjectnummer: 11013 pgesteld dr: ESE AQUAFIN NV DE BAVAYLEI TE VILVOORDE PROJECT 11013 TERECHTWIJZEND BERICHT NR. 1 De vrschriften van het bestek 11013 dd. 14-01-2011 (Versie 2) blijven

Nadere informatie

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf

Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf Algemene v((rwaarden ten beh(eve van het schildersbedrijf 1. Definities In deze algemene v++rwaarden w+rdt verstaan +nder: Opdrachtnemer: het schildersbedrijf Opdrachtgever: Degene met wie +pdrachtnemer

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Van der Hoopstraat 8 B 2921 LR Krimpen aan den IJssel

Vrijblijvende object informatie TE KOOP Van der Hoopstraat 8 B 2921 LR Krimpen aan den IJssel Vrijblijvende bject infrmatie TE KOOP Van der Hpstraat 8 B 2921 LR Krimpen aan den IJssel Vrijblijvende bject infrmatie TE KOOP Van der Hpstraat 8 B 2921 LR Krimpen aan den IJssel Te kp : Bedrijfsruimte

Nadere informatie

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :...

Modellencontract. TFP(Time for Prints)/TFCD (Time for CD) Contract tussen Model en amateurfotograaf. Naam :... Adres :... Postcode/Woonplaats :... Mdellencntract TFP(Time fr Prints)/TFCD (Time fr CD) Cntract tussen Mdel en amateurftgraaf Ondergetekenden: Naam :... Adres :... Pstcde/Wnplaats:... Telefn :... Email/Website :... Hierna genemd Ftgraaf,

Nadere informatie

AKOESTIEK IN HET VOORONTWERP

AKOESTIEK IN HET VOORONTWERP AKOESTIEK IN HET VOORONTWERP Inleiding PS-Acustics BVBA Alle rechten vrbehuden. Niets uit deze uitgave mag wrden vermenigvuldigd en/f penbaar gemaakt wrden dr middel van druk, ftkpie, micrfilm, elektrnisch

Nadere informatie

Hemiksem, Kleidaallaan 13

Hemiksem, Kleidaallaan 13 Hemiksem, Kleidaallaan 13 Ruime nieuwbouw woning met grote tuin. Exclusieve verkoop Immo De Laet nv Grote Steenweg 152 Kloosterstraat 72 Kapellensteenweg 332 Paalstraat 70 2600 Berchem 2180 Ekeren 2920

Nadere informatie

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN

LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN LASTENBOEK AFWERKING LORETTEKLOOSTER BEGIJNENSTRAAT MECHELEN INHOUD 1. Binnenschrijnwerk p.3 2. Pleisterwerken p.3 3. Chape, vloeren en faience p.3 4. Keukens p.4 5. trappen p.4 6. Sanitaire installatie

Nadere informatie

SOWISE LICHTBOILER SHW 160. Montage- en installatiehandleiding

SOWISE LICHTBOILER SHW 160. Montage- en installatiehandleiding SOWISE LICHTBOILER SHW 160 DE COMPACTE LICHTBOILER Mntage- en installatiehandleiding SCHUIN DAK VERSIE SOWISE LICHTBOILER SHW 160 Installatiehandleiding v2.0 Pagina 1 van 16 Inhud Vrwrd... 3 1. Inleiding...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens

Algemene Voorwaarden Lidaholm Garens Algemene Vrwaarden Lidahlm Garens Inhudspgave: Artikel 1 - Definities Artikel 2 - Identiteit van de ndernemer Artikel 3 - Tepasselijkheid Artikel 4 - Het aanbd Artikel 5 - De vereenkmst Artikel 6 - Herrepingsrecht

Nadere informatie

Scope: Deze norm heeft betrekking op alle vormen van leegstandbeheer 1.

Scope: Deze norm heeft betrekking op alle vormen van leegstandbeheer 1. Inspectielijst Ingangsdatum: 1 januari 2015 (deze inspectielijst is van tepassing p leegstandbeheer waarvan de cntracten tussen eigenaar/pdrachtgever en leegstandbeheerder geslten zijn p f na 1 januari

Nadere informatie

Bijzonder Waterverkoopreglement Deel IBA

Bijzonder Waterverkoopreglement Deel IBA Bijznder Waterverkpreglement Deel IBA Inhudspgave 1 Algemeen... 3 2 IBA: vrwaarden en bepalingen... 5 Pagina 2 1 Algemeen Art. 1 Tepassingsgebied In geval de individuele sanering, zals bepaald in artikel

Nadere informatie

OVEREENKOMST INSCHAREN

OVEREENKOMST INSCHAREN Pagina 1 van 5 OVEREENKOMST INSCHAREN Deze vereenkmst wrdt aangegaan dr: Naam:... Adres:... Wnplaats:... Telefnnummer:... E-mail:... en Vefgrund V.O.F., Grsveldweg 32a 7497 NN Bentel mariekeweber@hetnet.nl

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix

Huishoudelijk reglement Muziekcentrum Trix Huishudelijk reglement Muziekcentrum Trix Aard van de activiteiten De lkalen van Trix wrden niet ter beschikking gesteld vr de vlgende activiteiten f deleinden: Activiteiten die verlast verrzaken aan de

Nadere informatie

LASTENBOEK RESIDENTIE DE SCHOR. 14 prachtige appartementen. Ondergrondse garage met autolift + bergingen. Fietsenstalling. 1,2 en 3 slaapkamers

LASTENBOEK RESIDENTIE DE SCHOR. 14 prachtige appartementen. Ondergrondse garage met autolift + bergingen. Fietsenstalling. 1,2 en 3 slaapkamers LASTENBOEK RESIDENTIE DE SCHOR 14 prachtige appartementen Ondergrndse garage met autlift + bergingen Fietsenstalling 1,2 en 3 slaapkamers Ruime tuinen f terrassen Baeckelmansstraat 115 117 / Oude Sprbaan

Nadere informatie

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen.

Zijn in de aanvraag bijlagen genoemd en zijn die bijgevoegd? Zo ja, welke? Nummer desgewenst de bijlagen. Checklist berdeling adviesaanvraag 1. De adviesaanvraag Heeft de r een adviesaanvraag gehad? Let p: een rapprt is in principe geen adviesaanvraag. Met een adviesaanvraag wrdt bedeld: het dr de ndernemer

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID

ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID ALGEMENE VOORWAARDEN RES PREPAID 1. Inleiding & definities RES is een netwerk van lkale bedrijven, km's, handelaars en persnen, die vrije berepen uitefenen. Particulieren wrden gemtiveerd m aan te kpen

Nadere informatie

Energie besparen door een correcte regeling van de verwarmingsinstallatie: praktijkvoorbeeld in een basisschool

Energie besparen door een correcte regeling van de verwarmingsinstallatie: praktijkvoorbeeld in een basisschool Energie besparen dr een crrecte regeling van de verwarmingsinstallatie: praktijkvrbeeld in een basisschl 1. INLEIDING Veel verwarmingsinstallaties in schlgebuwen draaien p vlle teren, k wanneer er geen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE

ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE ALGEMENE VOORWAARDEN BEN KORTMAN COMMUNICATIE/FOTOGRAFIE 1. Algemeen De ft s p www.benkrtman.nl zijn alleen bestemd vr de eigenaar van Ben Krtman Cmmunicatie. Bezekers kunnen deze ft s bekijken, maar zijn

Nadere informatie

Wilt u het volledige rapport van VROM inzien, klik dan hier. 2 Hoeveel kamers heeft uw woning? (de keuken telt niet mee)

Wilt u het volledige rapport van VROM inzien, klik dan hier. 2 Hoeveel kamers heeft uw woning? (de keuken telt niet mee) Vragenlijst VROM Dit is een vragenlijst vr het inventariseren van mgelijke knelpunten in uw eigen wning die een belemmering kunnen zijn vr bewning p hgere leeftijd. De vragenlijst geeft u infrmatie ver

Nadere informatie

De huwelijkslocatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe.

De huwelijkslocatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe. Vrwaarden eenmalige vrije huwelijkslcaties ALGEMEEN De huwelijkslcatie ligt binnen de gemeentegrenzen van de gemeente Neder-Betuwe. De huwelijkslcatie met vlden aan de eisen van penbare rde en gede zeden.

Nadere informatie

AKOESTIEK IN HET VOORONTWERP

AKOESTIEK IN HET VOORONTWERP AKOESTIEK IN HET VOORONTWERP Inleiding PS-Acustics BVBA Alle rechten vrbehuden. Niets uit deze uitgave mag wrden vermenigvuldigd en/f penbaar gemaakt wrden dr middel van druk, ftkpie, micrfilm, elektrnisch

Nadere informatie

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden INTERN REGLEMENT EN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een vrafgaand geschreven akkrd is van PARKING, heeft het luter feit van in de inrichting binnen te

Nadere informatie