AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING"

Transcriptie

1 In te vullen dr het OCMW Derden cde Inschrijvingsnummer Ingeschreven p Datum inschrijvingsbewijs 1. Gegevens van de aanvrager 1. GGEVENS VAN DE AANVRAGER Familienaam: Vrnaam : Straat: huisnr: bus Pstnr & gemeente: Telefn: GSM: adres: Gebrtedatum: / / Rijksregisternummer: (f vreemdelingenregisternummer) 2. Gegevens van het gezin 2. GEGEVENS VAN HET GEZIN De aanvraag gebeurt k vr de vlgende persnen: Familienaam Vrnaam gebrtedatum rijksregisternummer Bnestraat Meulebeke OCMW MEULEBEKE AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING 3. DE CONTROLE OP DE INKOMENSGRENZEN

2 3. De cntrle p de inkmensgrenzen Het ttale geïndexeerde gezinsinkmen in het referentiejaar (2011) mag niet hger zijn dan: vr een alleenstaande znder persnen ten laste vr een alleenstaande gehandicapte vr anderen, verhgd met per persn ten laste (echtgen()t(e) telt niet mee als ten laste, tenzij hij/zij meer dan 66% invalide is) Was uw geïndexeerde inkmen in het referentiejaar (2011) te hg, maar is het nu gedaald tt nder de inkmensgrens? Dan kunnen wij u tch inschrijven. Veg dan bij deze aanvraag k de lnfiches f uitkeringsbewijzen van de laatste 3 maanden. => Veg bij deze aanvraag de bewijzen van inkmsten vr elk gezinslid dat een inkmen heeft kpie van uw aanslagbiljet van de belastingen aanslagjaar 2012 inkmsten 2011 kpie van uw pensienfiche van het jaar 2011 attest van de instelling die in 2011 uw inkmsten uitbetaalde (OCMW, ziekenfnds, RVA, vakbnd, Ministerie van Sciale Zaken, ) Als er van geen enkel gezinslid inkmsten waren in 2011, dan bezrgt u bewijzen van het jaar Als er in 2012 geen inkmsten waren dan bezrgt u de gegeven van De eigendmsvrwaarde Deze vrwaarde geldt vr elke persn die p de aanvraag vermeld staat. U mag geen wning f buwgrnd vlledig in vlle eigendm f vruchtgebruik hebben in binnen- f buitenland. Uitznderingen: als u aan het scheiden bent f de wettelijke samenwning met uw partner gaat beëindigen als uw wning binnen de grenzen van een nteigeningsplan ligt en dr u bewnd wrdt als uw wning nbewnbaar f ngeschikt verklaard is en waarvan de ntruiming ndzakelijk is (*) als uw wning naangepast is en bewnd wrdt dr u en/f een gezinslid met fysieke handicap (*) als uw wning bewnd wrdt dr een persn met een handicap die ingeschreven is vr een ADL-wning (*) als uw wning in een ruimtelijke bestemmingszne ligt waar wnen niet tegelaten is als uw wning met ntruimd wrden met tepassing van artikel 18, 2, tweede lid, artikel 26, 60, 3 en artikel 90, 1, vierde lid, van de Vlaamse Wncde (*) als u ver uw wning, die u bewnt, het beheer heeft verlren ten gevlge van een faillietverklaring met tepassing van artikel 16 van de Faillissementswet van 8 augustus 1997 (*) Bnestraat Meulebeke OCMW MEULEBEKE (*) In deze gevallen met u uw wning binnen het jaar na de tewijzing van een sciale wning verkpen f schenken. BEVOLKINGS- => Veg bij deze aanvraag de verklaring p eer die in het aanvraagpakket zit (bijlage 1)

3 OF HET VREEMDELINGENREGISTER 5. De vrwaarde van inschrijving in het bevlking- f het vreemdelingenregister U met ingeschreven zijn in het bevlkingsregister f het vreemdelingenregister. Een inschrijving in het wachtregister vlstaat niet meer m een aanvraag te kunnen den. 6. DE VOORWAARDE VAN TAALBEREIDHEID => U heft niets te den. Het OCMW vraagt dit zelf p bij de verheid. 6. De vrwaarde van taalbereidheid U en alle gezinsleden die 18 jaar en uder zijn dan met bewijzen dat u de Nederlandse taal kent, f aan het leren bent. Bewijzen zijn: een kpie van het diplma f getuigschrift van Nederlandstalig nderwijs f een verklaring mndelinge taalvaardigheid (te bekmen via het OCMW) f een bewijs van vrijstelling van een telatingspref van een Centrum vr Basiseducatie f Vlwassenennderwijs f een verklaring van het Huis van het Nederlands (HvN) dat u vldende Nederlands kent f een verklaring van het HvN dat u een cursus Nederlands 2e taal (NT2) gevlgd hebt met een minimale aanwezigheid van 80% f een verklaring van het HvN dat u deelneemt aan een cursus NT2 f dat er een kennismakingsgesprek is geweest met u U en alle meerderjarige gezinsleden meten de Nederlandse taal kennen f bereid zijn m die te leren => Veg bij deze aanvraag één van de links pgesmde verklaringen U heft bvenstaande bewijzen niet te bezrgen: als u dr uw gezndheidstestand nmgelijk een taalcursus kunt vlgen. Dit met u bewijzen aan de hand van een medisch attest. als u m berepsmatige, medische f persnlijke redenen tijdelijk niet kan deelnemen aan f verdergaan met de taalcursus als u een verplichte inburgeraar bent 7. De vrwaarde van inburgeringbereidheid Als u een verplichte inburgeraar bent, met u bereid zijn het inburgeringtraject te vlgen. Het OCMW nderzekt zelf f u een verplichte inburgeraar bent. Daarvr nderzekt het OCMW f u beschikt ver één van de vlgende attesten: een attest van inburgering een attest van vrijstelling een attest van EVC (eerder verwrven cmpetentie) een inburgeringscntract een attest van aanmelding, uitgereikt dr het nthaalbureau. Bnestraat Meulebeke OCMW MEULEBEKE Hebt u z n attest niet, dan verwijst het OCMW u dr naar het nthaalbureau Als u ver één van de bvenstaande attesten beschikt, beantwrdt u aan deze inschrijvingsvrwaarde. => U heft hier niets te den. Het OCMW vraagt deze gegevens zelf p bij de verheid.

4 . UW KEUZE VAN PLAATS EN TYPE WONINGEN 8. Uw keuze van plaats en type wning Heveel slaapkamers wenst u? Minimum Maximum Uit heveel persnen bestaat het gezin dat in de wning met gaan wnen? Vlgens de sciale huurwetgeving met de huisvestingmaatschappij bij de tewijzing van een wning rekening huden met de ratinele bezetting. Dit wil zeggen dat het aantal slaapkamers met aangepast zijn aan de grtte van het gezin. De gegevens hiernder wrden gebruikt m te berekenen p heveel kamers u recht hebt. U kunt slecht een aanvraag den vr wningen die vr uw gezin geschikt zijn Vlwassenen waarvan kppels Kinderen meisjes en jngens 9. Cntrle van de frmaliteiten (in te vullen dr het OCMW) Op het genblik van de inschrijving heeft een medewerker van het OCMW u ingelicht ver: de inschrijving- en telatingsvrwaarden het feit dat alle persnen die de wning zullen betrekken aan de telatingsvrwaarden meten vlden de tewijzingsregels de types van wning die u ratineel kunt bezetten (vr welk type wningen u in aanmerking kmt) he een tewijzing verlpt wanneer er geen kandidaten zijn die vlden aan de ratinele bezetting vr een wning he een tewijzing verlpt in geval van gezinshereniging => De vlgende gegevens zijn in rde Gegevens van de aanvrager Gegevens van het gezin Inkmstengegevens Eigendmsvrwaarde Taalbereidheid Inschrijving in het bevlking- f vreemdelingenregister Inburgeringbereidheid Bnestraat Meulebeke OCMW MEULEBEKE Datum aanvraag: / / Handtekening(en) aanvrager(s):

5 Naam en adres van de afzender (administratie huisvesting, sciale huisvestingsrganisatie) OCMW MEULEBEKE BONESTRAAT MEULEBEKE CONTROLE EIGENDOMSVOORWAARDE VERKLARING OP EREWOORD Met g p het verkrijgen van een tegemetkming in de sciale huisvestingsectr. Cntactpersn dssier Belangrijke pmerking bestemd vr de dienst die het frmulier uitreikt! Dit frmulier en de eraan gekppelde werkwijze mag uitsluitend wrden gebruikt in de sciale huisvestingssectr p vrwaarde dat het vrdeel waarvan de tepassing wrdt gevraagd, tevens afhankelijk wrdt gesteld van het inkmen van de aanvrager, zijn partner f zijn gezinsleden. Deze verklaring p erewrd dient m na te gaan f aan de pgelegde eigendmsvrwaarde is vldaan. De afgelegde verklaring zal wrden gecntrleerd bij de bevegde verheidsdienst. Het is belangrijk dat dit frmulier crrect wrdt ingevuld handtekening niet vergeten! In te vullen dr de dienst die het frmulier uitreikt : wettelijke f reglementaire bepaling die aan de grndslag ligt van de aanvraag: VAK 1: inlichtingen met betrekking tt de aanvragen en de andere persnen in hfde van wie de verklaring p erewrd wrdt afgelegd. AANVRAGER: (naam+vrnaam) Gebren p:../../. Gebrteplaats:. Natinaal nummer: ECHTGENOOT OF PARTNER (wettelijk f feitelijk samenwnend) met:... (naam + vrnaam) Gebren p:../../. Gebrteplaats:. Natinaal nummer: SAMENSTELLING VAN HET GEZIN p het genblik van de ndertekening. Naam Vrnaam Gebrtedatum Rijksregisternummer Wnplaats:.. (straat, nr., busnr.) (pstcde).. (gemeente) Bnestraat Meulebeke OCMW MEULEBEKE

6 Dienst: Dssiernummer: Identiteit van de aanvrager:. VAK 2: PERSOONLIJKE VERKLARING OP EREWOORD De aanvrager, zijn echtgent f de persn met wie hij (zij) wettelijk f feitelijk samenwnt (zie vak 1) verklaren p erewrd: A. dat hij (zij) en de leden van het gezin zals hiervr pgegeven, p datum van de ndertekening van deze verklaring, geen andere nrerende gederen (1) vr de geheelheid bezitten dan deze hierna vermeld (2): Gemeente land Ged 1 Ged 2 Straat, nr. f plaatsnaam Kadastrale aanduiding Aard van het ged Aard van het recht (3) B. in de lp van de (4) vrgaande jaren vergegaan zijn tt de vervreemding (verkp, verdeling, schenking, kstelze afstand, ) van de vlgende nrerende gederen f rechten (5) : Datum vervreemding Ligging en aard van het ged Bekmen prijs/geschatte waarde Verplichte handtekening(en) Datum handtekening(en) (1) wning, appartement, gebuw, perceel grnd ; (2) indien men geen nrerende gederen f rechten bezit : NIHIL vermelden; (3) vlle eigendm, vruchtgebruik, blte eigendm, gebruik f bewning, erfpacht, pstal; (4) De uitreikende dienst vult hier vraf het aantal jaren in dat, p basis van de geldende reglementering, in aanmerking met wrden genmen. Indien het verleden geen rl speelt, dient te wrden vermeld: NIET VAN TOEPASSING. (5) Indien tijdens deze peride geen nrerende gederen f rechten werden vervreemd: NIHIL vermelden. Bnestraat Meulebeke OCMW MEULEBEKE Het ingevulde frmulier dient te wrden bezrgd aan de dienst die het heeft uitgereikt (zie kader linksbven p de vrzijde van dit blad)

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING In te vullen dr het OCMW Derden cde Inschrijvingsnummer Ingeschreven p Datum inschrijvingsbewijs 1. Gegevens van de aanvrager 1. GGEVENS VAN DE AANVRAGER Familienaam: Vrnaam : Straat: huisnr: bus Pstnr

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING In te vullen dr het OCMW Derden cde Inschrijvingsnummer Ingeschreven p Datum inschrijvingsbewijs 1. Gegevens van de aanvrager 1. GGEVENS VAN DE AANVRAGER

Nadere informatie

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN APPARTEMENT FLATGEBOUW T WINGEROEN Beiaardstraat 6 Poperinge. Inschrijvingsdatum

AANVRAAG VOOR HET HUREN VAN APPARTEMENT FLATGEBOUW T WINGEROEN Beiaardstraat 6 Poperinge. Inschrijvingsdatum Beiaardstraat 6 Pperinge Inschrijvingsnummer Inschrijvingsdatum Datum inschrijvingsbewijs 1. AANVRAGER (= tekmstige referentiehuurder) Familienaam: -----------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

1. Gegevens aanvrager Toekomstige referentiehuurder. Wettelijke of feitelijke partner jarige kinderen (die mee verhuizen)

1. Gegevens aanvrager Toekomstige referentiehuurder. Wettelijke of feitelijke partner jarige kinderen (die mee verhuizen) Datum aanvraag: Dssiernummer: Centrale Lijst 1. Gegevens aanvrager Tekmstige referentiehuurder Straat: Gemeente: Gebrteplaats: Telefn / Gsm: Nummer: Natinaliteit: Gebrtedatum: Burgerlijke stand: Berep:

Nadere informatie

Mevrouw, Meneer, Lees aandachtig het aanvraagformulier! Alle documenten die u aan het OCMW moet bezorgen, staan er duidelijk op vermeld.

Mevrouw, Meneer, Lees aandachtig het aanvraagformulier! Alle documenten die u aan het OCMW moet bezorgen, staan er duidelijk op vermeld. Mevruw, Meneer, U wenst te wrden ingeschreven in het register van de kandidaat-huurders vr een huurwning van het OCMW van Deerlijk. Vr u kan ingeschreven wrden met u aan een aantal vrwaarden vlden, die

Nadere informatie

Toekomstige referentiehuurder. Wettelijke of feitelijke partner jarige kinderen (die de woning mee zullen betrekken) Naam & voornaam:

Toekomstige referentiehuurder. Wettelijke of feitelijke partner jarige kinderen (die de woning mee zullen betrekken) Naam & voornaam: cvba-s Vlkshaard Datum aanvraag: Ravensteinstraat 12 9000 Gent Dssiernummer: tel.: 09/233.12.43 / fax: 09/265.83.96 www.vlkshaard.be Centrale Lijst: sciale.dienst@vlk.wnnet.be Tekmstige referentiehuurder

Nadere informatie

info@geelsehuisvesting.be

info@geelsehuisvesting.be Lket: Maandag Dinsdag Wensdag Dnderdag Vrijdag 9.00 uur 12.00 uur 9.00 uur 12.00 uur 14.00 uur 18.30 uur Telefn: 014/58 01 55 Maandag Dinsdag Wensdag Dnderdag Vrijdag 11.00 uur 19.00 uur 9.00 uur 16.00

Nadere informatie

OMWISSELING. DIJLEDAL CVBA SO, Vaartkom 1B, 3000 Leuven. Naam kandidaat :... Voornaam kandidaat :. Huidig adres :.. Huidig aantal slaapkamers:

OMWISSELING. DIJLEDAL CVBA SO, Vaartkom 1B, 3000 Leuven. Naam kandidaat :... Voornaam kandidaat :. Huidig adres :.. Huidig aantal slaapkamers: DIJLEDAL CVBA SO, Vaartkm 1B, 3000 Leuven OMWISSELING Naam kandidaat :.... Vrnaam kandidaat :. Huidig adres :.... Huidig aantal slaapkamers: Inschrijvingsnummer:. (Vrbehuden aan de venntschap) Gezinssamenstelling

Nadere informatie

Deze contactgegevens zelf bijhouden!

Deze contactgegevens zelf bijhouden! Deze cntactgegevens zelf bijhuden! Lket: Maandag Dinsdag Wensdag Dnderdag Vrijdag 9.00 uur 12.00 uur 9.00 uur 12.00 uur 14.00 uur 18.30 uur Telefn: 014/58 01 55 Maandag Dinsdag Wensdag Dnderdag Vrijdag

Nadere informatie

8370 Blankenberge en donderdag van 14u 16u Tel. 050/41.60.19 info@lindenhof.woonnet.be

8370 Blankenberge en donderdag van 14u 16u Tel. 050/41.60.19 info@lindenhof.woonnet.be Het Lindenhf Hanneusestraat 32/2 Kantr pen p maandag 8370 Blankenberge en dnderdag van 14u 16u Tel. 050/41.60.19 inf@lindenhf.wnnet.be Aanvraagfrmulier vr het bekmen van een sciale wngelegenheid deel 1

Nadere informatie

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven?

Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Welke gegevens hebben wij nodig om een persoon bij te kunnen inschrijven? Wanneer er iemand bij u wil komen wonen, dient deze persoon aan alle inschrijvingsvoorwaarden voor de sociale woningbouw te voldoen.

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING Klantnummer: ABC/IW WOONHAVEN ANTWERPEN VULT DIT VAK IN Inschrijvingsnummer: Mutatie renvatie Mutatie ratinele bezetting Aantal slaapkamers huidige wning:..

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER HUURWONING 2019

INSCHRIJVINGSFORMULIER HUURWONING 2019 DEEL A Van deze aanvraag kan u invullen, kpiëren en binnenbrengen bij de nderstaande maatschappijen. LET OP bij elke maatschappij dient u afznderlijk ng een DEEL B in te vullen met.a. keuzefrmulier. INSCHRIJVINGSFORMULIER

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING Inschrijvingsnummer: INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING Met dit frmulier kunt u een sciale huurwning aanvragen. U vult dit frmulier in en tekent achteraan. U gaat dan met dit frmulier en

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING AANVRAAGFORMULIER VOOR HET HUREN VAN EEN SOCIALE WONING In te vullen door het OCMW Inschrijvingsdatum:..Inschrijvingsnummer:.. 1. Gegevens van de aanvrager 1. GGEVENS VAN DE AANVRAGER Familienaam:...Voornaam:

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING Inschrijvingsnummer: Met dit frmulier kunt u een sciale huurwning aanvragen. U vult dit frmulier in en tekent achteraan. U gaat dan met dit frmulier en

Nadere informatie

Welke gegevens dient u te bezorgen aan S.M. voor Volkshuisvesting wanneer iemand bij U komt bijwonen :

Welke gegevens dient u te bezorgen aan S.M. voor Volkshuisvesting wanneer iemand bij U komt bijwonen : Welke gegevens dient u te bezorgen aan S.M. voor Volkshuisvesting wanneer iemand bij U komt bijwonen : Iedereen die bij een huurder van een sociale woning wil intrekken moet voldoen aan de toelatingsvoorwaarden

Nadere informatie

Inschrijvingsformulier: Kandidaat voor een sociale koopwoning

Inschrijvingsformulier: Kandidaat voor een sociale koopwoning Inschrijvingsfrmulier: Kandidaat vr een sciale kpwning In te vullen dr Wnpunt Mechelen: initialen medewerker:... Aanmeldingdatum:... Aanmeldingsuur:... Uw persnlijke infrmatie (kper 1) Persnlijke infrmatie

Nadere informatie

Infodossier. Sociaal huren

Infodossier. Sociaal huren Infdssier Sciaal huren Inhud 1. Algemeen 2. Huren bij een sciale huisvestingsmaatschappij (SHM) 3. Huren bij een Sciaal Verhuurkantr (SVK) 4. Huren bij Vlabinvest 5. Huren bij het Vlaams Wningfnds 6. Meer

Nadere informatie

REGLEMENT VOOR DE VERKOOP VAN BOUWGRONDEN, EIGENDOM VAN HET GEMEENTEBESTUUR

REGLEMENT VOOR DE VERKOOP VAN BOUWGRONDEN, EIGENDOM VAN HET GEMEENTEBESTUUR REGLEMENT VOOR DE VERKOOP VAN BOUWGRONDEN, EIGENDOM VAN HET GEMEENTEBESTUUR Artikel 1 - Bekendmaking aan de bevlking Aan de bevlking wrdt via publicatie in nder meer de Lummenaar en via de gemeentelijke

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER

INSCHRIJVINGSFORMULIER Dienst Huisvesting OCMW De Haan Vak bestemd voor dienst Huisvesting Aanslagbiljet jaar. Formulier gezinssamenstelling : Verklaring op erewoord :... Controle eigendomsvoorwaarde :. verzonden op :..terug

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VERLAAGD TARIEF SUCCESSIERECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA HET OVERLIJDEN ARTIKEL 60BIS/3, 2, 1 VAN

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER 2016

INSCHRIJVINGSFORMULIER 2016 WoonWeb vzw Kontich INSCHRIJVINGSFORMULIER 2016 meneer / mevrouw..... Datum aanvraag: / /2016 Datum verwerking: / /2016 Uniek inschrijvingsnr: Puntenscore: domicilie ::... verblijfsadres : idem of :..

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

Achternaam aanvrager:... Ongehuwd / Gehuwd / Geregistreerd partnerschap / Gescheiden / Samenwonend* Telefoonnummer:. . Beroep:.

Achternaam aanvrager:... Ongehuwd / Gehuwd / Geregistreerd partnerschap / Gescheiden / Samenwonend* Telefoonnummer:.  . Beroep:. 1. Persnalia aanvrager huurwning Achternaam aanvrager:... Vrnamen: Man/Vruw:* ngehuwd / Gehuwd / Geregistreerd partnerschap / Gescheiden / Samenwnend* Gebrteplaats en datum:.. Huidig adres:. Pstcde / Wnplaats:

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag

Aanvraagformulier Individuele Inkomenstoeslag In te vullen dr gemeente: Cliëntnr: Werkprcesnr: Dssiernr: Datum ntvangst: Aanvraagfrmulier Individuele Inkmensteslag Wij adviseren u m eerst de telichting te lezen vrdat u het aanvraagfrmulier invult.

Nadere informatie

Inlichtingenformulier

Inlichtingenformulier Inlichtingenfrmulier (altijd vegen bij een aanvraag m Bijzndere Bijstand / Meedenregeling / Participatieteslag / Cmputerregeling / Kwijtschelding gemeentelijke belastingen) Belangrijk Als de frmulieren

Nadere informatie

DEEL 1: GEZINSSAMENSTELLING

DEEL 1: GEZINSSAMENSTELLING SOCIALE VERHURING TIELT INSCHRIJVINGSFORMULIER KANDIDAAT - HUURDER 2015 Datum: Dossiernummer: DEEL 1: GEZINSSAMENSTELLING Gelieve hieronder de gegevens met betrekking tot uw gezinssamenstelling te noteren.

Nadere informatie

voor het huren van een sociale woning

voor het huren van een sociale woning INSCHRIJVINGSPAKKET voor het huren van een sociale woning Datum cv De Mandelbeek - uw partner voor sociale woningbouw - dossier S.H.M. 321 Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen volledig œoostrozebekestraat

Nadere informatie

Aanmeldformulier. Gehuwd / geregistreerde partnerschap Ongehuwd Gescheiden

Aanmeldformulier. Gehuwd / geregistreerde partnerschap Ongehuwd Gescheiden Aanmeldfrmulier Gegevens rechthebbende (rechthebbende is degene die nder bewind gesteld gaat wrden) Gebrtenaam (gehuwden meisjesnaam vermelden) : Vrnamen : Vrletters : Natinaliteit : Adres (straat en huisnr)

Nadere informatie

Sociaal Verhuurkantoor Koepel Bredene-Oostende Stuiverstraat 401 a 8400 Oostende Tel

Sociaal Verhuurkantoor Koepel Bredene-Oostende Stuiverstraat 401 a 8400 Oostende Tel Sciaal Verhuurkantr Kepel Bredene-Ostende Stuiverstraat 401 a 8400 Ostende Tel. 059 43 37 78 Inschrijvingsfrmulier 2017 Datum van aanvraag:. /. / 2017 Datum van inschrijving:. /. / 2017 Inschrijvingsnummer:.

Nadere informatie

Intakeformulier Bewindvoering & Inkomensbeheer

Intakeformulier Bewindvoering & Inkomensbeheer Intakefrmulier Bewindvering & Inkmensbeheer Plus Bewindvering Pstbus 8931 1006 JC Amsterdam Tel: 0636492591 Email: inf@plusbewindveringnl Website: wwwplusbewindveringnl Intake frmulier Plus Bewindvering

Nadere informatie

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang

Aanvraagformulier tegemoetkoming kosten kinderopvang Aanvraagfrmulier tegemetkming ksten kinderpvang INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: pstcde

Nadere informatie

UW DOSSIERBEHEERDER Aanvraaag kraamgeld ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum

UW DOSSIERBEHEERDER Aanvraaag kraamgeld ten vroegste 4 maanden voor de uitgerekende bevallingsdatum UWW DOSSIERBEHEERDER cntact: telefn: fax: : Aanvraa ag Met dit frmulier kunt u aanvragen als: werknemer (f ambtenaar) zelfstandige werklze invalide gepensineerde Bezrg deze aanvraag ten vregste 4 maanden

Nadere informatie

Gezellige Woningen Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk Bleekstraat 9, 2880 Bornem

Gezellige Woningen Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk Bleekstraat 9, 2880 Bornem Gezellige en Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk Bleekstraat 9, 2880 Bornem INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE WONING NAAM + VOORNAAM Geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen.

Wij verzoeken u de toelichting voor het invullen van het formulier goed te lezen. Wij verzeken u de telichting vr het invullen van het frmulier ged te lezen. Op basis van de dr u aangegeven reismgelijkheden van de leerling en p basis van het verversadvies van schl en eventuele andere

Nadere informatie

Gegevens vader/verzorger Voorletters en achternaam:.. Opleiding gevolgd in:...

Gegevens vader/verzorger Voorletters en achternaam:.. Opleiding gevolgd in:... Inschrijffrmulier nieuwe leerling Wij vragen u dit vrlpig inschrijffrmulier vlledig in te vullen en ged te letten p de spelling van de naam van het kind. De naam met precies z geschreven zijn als in het

Nadere informatie

A: GEZINSSAMENSTELLING B: WERKSITUATIE EN INKOMEN

A: GEZINSSAMENSTELLING B: WERKSITUATIE EN INKOMEN Dossier volledig (= alle documenten ontvangen en waarborg betaald) op: Gelieve hieronder de gegevens met betrekking tot uw gezinssamenstelling te noteren. Huidig adres: Naam en voornaam Geboortedatum Geboorteplaats/

Nadere informatie

www.demandel.be Lees aandachtig het aanvraagformulier! Alle documenten die u aan De Mandel moet bezorgen staan erop vermeld.

www.demandel.be Lees aandachtig het aanvraagformulier! Alle documenten die u aan De Mandel moet bezorgen staan erop vermeld. GROENESTRAAT 224-8800 ROESELARE Tel. (051) 23 35 00 Fax (051) 23 35 08 E-post: info@demandel.be www.demandel.be DE MANDEL cv BTW 405.553.535 PR 000-0031562-37 Burelen open van 8 tot 12 u - Maandag ook

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJKE VERHUUR OP GROND VAN LEEGSTANDWET

AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJKE VERHUUR OP GROND VAN LEEGSTANDWET AANVRAAGFORMULIER VERGUNNING TIJDELIJKE VERHUUR OP GROND VAN LEEGSTANDWET Met dit frmulier kunt u een vergunning tt tijdelijke verhuur van leegstaande wnruimte aanvragen. Lees vr u dit frmulier invult

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015

AANVRAAGFORMULIER Tegemoetkoming chronisch zieken en gehandicapten 2015 Tegemetkming chrnisch zieken en Inwners van de gemeente Wudenberg met een laag inkmen en die chrnisch ziek f gehandicapt zijn, ntvangen mgelijk een financiële bijdrage. In dit aanvraagfrmulier staan de

Nadere informatie

Vermindering personenbelasting

Vermindering personenbelasting Vermindering persnenbelasting Wanneer kan ik aanspraak maken p vermindering van mijn persnenbelasting? Wat hudt de belastingvermindering in? Belastingvrij bedrag van het belastbaar inkmen van de belastingplichtige

Nadere informatie

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand

Aanvraagformulier Bijzondere Bijstand Aanvraagfrmulier Bijzndere Bijstand Alle gegevens die u p dit frmulier invult wrden gecntrleerd. De bijgevegde bewijsstukken gebruiken wij hiervr. Deze bewijsstukken wrden k vr cntrle uitgewisseld met

Nadere informatie

Verzoek tot inschrijving masteropleidingen ibmg 2012-2013

Verzoek tot inschrijving masteropleidingen ibmg 2012-2013 Verzek tt inschrijving masterpleidingen ibmg 2012-2013 Let p: alleen vlledig ingevulde inschrijvingsverzeken wrden in behandeling genmen. Je kunt uiterlijk t/m 31 juli 2012 een verzek tt inschrijving indienen

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING DIJLEDAL cvba so, Vaartkom 1B, 3000 Leuven tel 016 /

INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING DIJLEDAL cvba so, Vaartkom 1B, 3000 Leuven   tel 016 / INSCHRIJVINGSFORMULIER VOOR EEN SOCIALE HUURWONING DIJLEDAL cvba s, Vaartkm 1B, 3000 Leuven www.dijledal.be tel 016 / 25 24 15 Met dit frmulier kunt u een sciale huurwning aanvragen. U vult het frmulier

Nadere informatie

Inschrijfformulier nieuwe leerling

Inschrijfformulier nieuwe leerling Inschrijffrmulier nieuwe leerling Wij vragen u dit inschrijffrmulier vlledig in te vullen en ged te letten p de spelling van de naam van het kind. De naam met precies z geschreven zijn als in het bevlkingsregister.

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een schl vr speciaal basisnderwijs (SBO) bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl bezeken p grnd van hgbegaafdheid. Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind)

INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) INLICHTINGENFORMULIER SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST (1 per kind) 1 INFO KINDEROPVANG Naam: 3Wplus Kinderpvang Adres: Brusselsesteenweg 617, 1731 Zellik Mallebt Huizingen A. Vaucampslaan 80, 1654 Huizingen

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER HUURWONING 2019

INSCHRIJVINGSFORMULIER HUURWONING 2019 DEEL A Van deze aanvraag kan u invullen, kpiëren en binnenbrengen bij de nderstaande maatschappijen. LET OP : bij elke maatschappij dient u afznderlijk ng een DEEL B in te vullen met.a. keuzefrmulier.

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2017-2018 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl bezeken p grnd van hgbegaafdheid. Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE WONINGEN

INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE WONINGEN INSCHRIJVINGSFORMULIER SOCIALE WONINGEN Datum aanvraag 1 :.. Datum laatste contact :.. Datum eventuele intrekking van aanvraag :.. 1. GEGEVENS VAN DE AANVRAGER NAAM :.. VOORNAAM :.. STRAAT :.. POSTNR.

Nadere informatie

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben:

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben: Overzicht van vragen myhandicap.belgium.be Parkeerkaart Opgelet: deze vragenlijst is bedeld als hulpmiddel vr sciaal werkers. Het papieren frmulier geldt niet als aanvraag. Een aanvraag kan enkel elektrnisch

Nadere informatie

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds

Regeling Financiële Ondersteuning Topsport- Student Stenden Hogeschool Profileringsfonds AANVRAAGFORMULIER 1 studiefinancieringsvrm vr chrten vóór 1-9-2015 én studiefinancieringsvrm(en) vr chrten na 1-9-2015 Regeling Financiële Ondersteuning Tpsprt- Student Stenden Hgeschl Prfileringsfnds

Nadere informatie

Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2015

Aanvraagformulier bijzondere bijstand 2015 Aanvraagfrmulier bijzndere bijstand 2015 INWONER van: GEMEENTE HOUTEN GEMEENTE IJSSELSTEIN GEMEENTE LOPIK GEMEENTE NIEUWEGEIN GEMEENTE VIANEN Persnlijke gegevens Uzelf Naam en vrletters Adres: Pstcde en

Nadere informatie

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben:

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben: Overzicht van vragen myhandicap.belgium.be THAB Opgelet: deze vragenlijst is bedeld als hulpmiddel vr sciaal werkers. Het papieren frmulier geldt niet als aanvraag. Een aanvraag kan enkel elektrnisch drgestuurd

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER REGELING MEEDOEN ALBRANDSWAARD Gegevens Naam Geboortedatum

AANVRAAGFORMULIER REGELING MEEDOEN ALBRANDSWAARD Gegevens Naam Geboortedatum AANVRAAGFORMULIER REGELING MEEDOEN ALBRANDSWAARD 2016 Gegevens Gebrtedatum Aanvrager Partner Kinderen van 4 t/m 17 jaar BSN aanvrager Adres aanvrager Pstcde / Wnplaats Telefnnummer (+mbiel) IBAN rekeningnummer

Nadere informatie

HOEVEEL BETAAL JE in een opvanglocatie met inkomenstarief?

HOEVEEL BETAAL JE in een opvanglocatie met inkomenstarief? HOEVEEL BETAAL JE in een pvanglcatie met inkmenstarief? VOOR DE OPVANG VAN JE BABY OF PEUTER Als je kind pgevangen wrdt in een pvanglcatie met inkmenstarief dan vind je hier alle inf. Inkmenstarief is

Nadere informatie

Wat moet u inleveren bij een woningruil

Wat moet u inleveren bij een woningruil Wat met u inleveren bij een wningruil Dit frmulier met u samen met nderstaande gegevens inleveren. Dit geldt k vr uw medebewners (behalve kinderen). Uittreksel wnhistrie (niet van tepassing als u nu huurt

Nadere informatie

Voorwaarden voor Woningruil van Woonbedrijf

Voorwaarden voor Woningruil van Woonbedrijf Vrwaarden vr Wningruil van Wnbedrijf Lees deze ged dr vrdat u de wningruil aanvraagt. Het del van wningruil is dat twee f meer partijen elkaars wning in gebruik willen nemen met als del permanente bewning;

Nadere informatie

Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding

Voorstelformulier voor een Koninklijke onderscheiding Vrstelfrmulier vr een Kninklijke nderscheiding Wie wilt u vrdragen vr een lintje? Vul hier de gegevens in van degene die u wilt vrdragen. Persnsgegevens Vrnamen (vluit): Tussenvegsel(s): Achternaam: Geslacht

Nadere informatie

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER. 31/10/2017 om 16.00u OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN

OPEN SOON PROJECTOPROEPEN Project : FORMULIER. 31/10/2017 om 16.00u OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN PROJECTOPROEPEN 2017 OPEN SOON OVERHEIDSSTEUN VOOR VERNIEUWENDE HANDELSZAKEN FORMULIER VAK VOORBEHOUDEN VOOR DE ADMINISTRATIE Datum van ntvangst : Datum van ntvangst : Dssier nr. : Dssier nr. : Prject

Nadere informatie

Unieke identificatie gebruikers energieprestatiedatabank

Unieke identificatie gebruikers energieprestatiedatabank 1 Unieke identificatie gebruikers energieprestatiedatabank Inhudstafel INHOUDSTAFEL... 1 INLEIDING... 2 1. UNIEKE IDENTIFICATIE BIJ REGISTRATIE OP DE ENERGIEPRESTATIEDATABANK... 2 2. HERNIEUWEN BESTAANDE

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl bezeken p grnd van de verlangde gdsdienstige- f levensbeschuwelijke richting. Gegevens

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen

AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte voor bestaande woningen AANVRAAGFORMULIER Duurzame warmte vr bestaande wningen 0. Vrwaarden vr aanvraag 0.1 Heeft u de duurzame warmtemaatregel vr 1 september 2008 gekcht f hiervr vr 1 september 2008 pdracht gegeven? O Ja: u

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden

Aanvraagformulier subsidie gevelrenovatie en renovatie handelspanden Vak bestemd vr administratie Dssiernummer:................. Aanvraagdatum:................. Aanvraagfrmulier subsidie gevelrenvatie en renvatie handelspanden Met dit frmulier dient u een aanvraag in vr

Nadere informatie

Vitare bv ovv nv met sociaal oogmerk. Achiel Van Eechautestraat 13 bus 2 B 9800 Deinze T

Vitare bv ovv nv met sociaal oogmerk. Achiel Van Eechautestraat 13 bus 2 B 9800 Deinze T Betreft: Uw aanvraag voor een sociale koopwoning Geachte heer, mevrouw, U heeft gevraagd om te worden ingeschreven in het register van kandidaat-kopers. Vooreerst willen wij u bedanken voor het vertrouwen.

Nadere informatie

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015

Aanvraagformulier subsidieregeling isolatiemaatregelen woningen 2015 Aanvraagfrmulier subsidieregeling islatiemaatregelen wningen 2015 Raadhuisplein 2 Pstbus 500 3850 AM Ermel t 0341 56 73 21 Vul dit frmulier in, zet uw handtekening en stuur het p naar de Gemeente Ermel,

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Sportclubondersteuner. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Sprtclubndersteuner (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

AANVRAAG TEGEMOETKOMING CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2018

AANVRAAG TEGEMOETKOMING CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2018 AANVRAAG TEGEMOETKOMING CHRONISCH ZIEKEN EN GEHANDICAPTEN 2018 U KUNT UW AANVRAAG OOK DIGITAAL INVULLEN VIA WWW.HULPWIJZERHATTEM.NL. Vr hulp bij het invullen kunt u terecht bij Op K rs (zie telichting)

Nadere informatie

& betaald 051/30.25.45 051/31.43.89 info@demandelbeek.woonnet.be www.demandelbeek.be../../..

& betaald 051/30.25.45 051/31.43.89 info@demandelbeek.woonnet.be www.demandelbeek.be../../.. INSCHRIJVINGSPAKKET voor het KOPEN van een sociale koopwoning Datum cv De Mandelbeek - uw partner voor sociale woningbouw - dossier S.H.M. 321 Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen volledig Oostrozebekestraat

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een schl vr vrtgezet speciaal nderwijs (VSO) bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN

Nadere informatie

MINISTERIE VAN JUSTITIE EN POLITIE VREEMDELINGENZAKEN JAN 2010 LOKETDIENST HOOFDAFDELING VREEMDELINGENZAKEN MR. JAGERNATH LACHMONSTRAAT no.

MINISTERIE VAN JUSTITIE EN POLITIE VREEMDELINGENZAKEN JAN 2010 LOKETDIENST HOOFDAFDELING VREEMDELINGENZAKEN MR. JAGERNATH LACHMONSTRAAT no. MINISTERIE VAN JUSTITIE EN POLITIE VREEMDELINGENZAKEN JAN 2010 LOKETDIENST HOOFDAFDELING VREEMDELINGENZAKEN MR. JAGERNATH LACHMONSTRAAT n. 165-166 TEL.: 434328 / 434329 / 434330 Let p: dit frmulier is

Nadere informatie

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben:

Vooraf Om een elektronische aanvraag te kunnen doen is het belangrijk om de volgende gegevens van de persoon bij de hand te hebben: Overzicht van vragen myhandicap.belgium.be IVT-IT Opgelet: deze vragenlijst is bedeld als hulpmiddel vr sciaal werkers. Het papieren frmulier geldt niet als aanvraag. Een aanvraag kan enkel elektrnisch

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER WONINGRUIL VOOR WONING VAN WOONBEDRIJF IEDER1

AANVRAAGFORMULIER WONINGRUIL VOOR WONING VAN WOONBEDRIJF IEDER1 AANVRAAGFORMULIER WONINGRUIL VOOR WONING VAN WOONBEDRIJF IEDER1 U heeft een andere huurder gevnden die graag met u van wning wil ruilen en u heeft cntact gehad met Wnbedrijf ieder1 m te vragen f uw wning

Nadere informatie

KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING

KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING KLACHT OVER DE TOESTAND VAN MIJN HUURWONING Ontvangstdatum: / / (in te vullen dr dienst vergunningen) Ontvangen dr: Iedereen heeft recht p een gede wning. De Vlaamse Wncde legt daarm kwaliteitsnrmen p

Nadere informatie

Kinderopvang Bowi vzw Maart 2015 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST. Naam Kind :

Kinderopvang Bowi vzw Maart 2015 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST. Naam Kind : Kinderpvang Bwi vzw Maart 2015 SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Naam Kind : INHOUDSOPGAVE Schriftelijke vereenkmst Deel 1... 3 1. Cntactgegevens Kinderpvang Bwi vzw (= rganisatr)... 4 Administratieve zetel :...

Nadere informatie

Inschrijfformulier De Statenkoning

Inschrijfformulier De Statenkoning Inschrijffrmulier De Statenkning Oms Makelaars Wningen B.V. Maaskade 113, 3071 NJ Rtterdam, telefn 010-424 88 88, e-mail: rtterdam@ms.cm, Pstbus 24040, 3007 DA Rtterdam. Pagina 2 van 5 Ik/wij wil(len)

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: Datum vestiging in Nederland:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: Datum vestiging in Nederland: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die de Taalklas van de Rembrandt van Rijnschl bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN

AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN Brussel Fiscaliteit* Kruidtuinlaan 20 1035 Brussel AANVRAAGFORMULIER VOOR HET ATTEST VRIJSTELLING SCHENKINGSRECHTEN VERIFICATIE VAN DE VOORWAARDEN EEN JAAR NA DE DATUM VAN DE AUTHENTIEKE AKTE VAN SCHENKING

Nadere informatie

Tegemoetkoming kosten kinderopvang

Tegemoetkoming kosten kinderopvang Tegemetkming ksten kinderpvang Met dit frmulier kunt u, in aanvulling p de kinderpvangteslag, bij de gemeente een extra tegemetkming aanvragen als u nder de delgrep valt (dit staat in vraag 4) f een tegemetkming

Nadere informatie

Formulier om u in te schrijven als KANDIDAAT voor een SOCIALE KOOPWONING

Formulier om u in te schrijven als KANDIDAAT voor een SOCIALE KOOPWONING CVBA Lierse Maatschappij voor de Huisvesting Abtsherbergstraat 10 bus 19 2500 Lier tel 03 / 490 30 50 fax 03 / 490 30 59 e-mail info@lmhlier.be Formulier om u in te schrijven als KANDIDAAT voor een SOCIALE

Nadere informatie

Infodossier. Sociaal lenen

Infodossier. Sociaal lenen Infdssier Sciaal lenen Versie van 28 juli 2014 Inhud 1. Sciale lening bij een erkende kredietmaatschappij 2. Het Vlaams Wningfnds f de Vlaamse Wnlening (VMSW) 3. Bijkmende lening bij de prvincie Vlaams-Brabant

Nadere informatie

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats:

Naam:.. Geboortedatum:... Adres:.. Postcode en woonplaats: 2018-2019 Aanvraagfrmulier vr een vergeding (van een gedeelte van de) ksten schlverver vr leerlingen die een basisschl vr speciaal nderwijs (SO) bezeken Gegevens leerling: Naam: Gebrtedatum:... BSN :...

Nadere informatie

Deze contactgegevens zelf bijhouden!

Deze contactgegevens zelf bijhouden! Deze cntactgegevens zelf bijhuden! Lket: Maandag Dinsdag Wensdag Dnderdag Vrijdag 9.00 uur 12.00 uur 9.00 uur 12.00 uur 14.00 uur 18.30 uur Telefn: 014/58 01 55 Maandag Dinsdag Wensdag Dnderdag Vrijdag

Nadere informatie

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht)

OCMW Haacht. Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Voorwaarden in verband met de verkoop en toewijzing van een sociale woning, gelegen aan de Donkstraat 30 te Wespelaar (Haacht) Inkomen: Het laatst gekende belastbaar inkomen mag per jaar niet meer bedragen

Nadere informatie

Registratie na opleiding in het buitenland

Registratie na opleiding in het buitenland Registratie na pleiding in het buitenland Beleidsregel Uitwerking van de bepalingen inzake de registratie als verpleegkundig specialist na het vlgen van een pleiding in het buitenland, zals vastgelegd

Nadere informatie

Haarlem, 6 juli Betreft: verkoop Scheepmakerskwartier (SMK) fase 2a te Haarlem. Geachte heer, mevrouw,

Haarlem, 6 juli Betreft: verkoop Scheepmakerskwartier (SMK) fase 2a te Haarlem. Geachte heer, mevrouw, Haarlem, 6 juli 2016 Betreft: verkp Scheepmakerskwartier (SMK) fase 2a te Haarlem Geachte heer, mevruw, Wij danken u hartelijk vr uw interesse in het prject Scheepmakerskwartier fase 2a. In de verkpbrchures

Nadere informatie

Gemeente Vaals. Voorstelformulier voor een gemeentelijke onderscheiding

Gemeente Vaals. Voorstelformulier voor een gemeentelijke onderscheiding Gemeente Vaals Vrstelfrmulier vr een gemeentelijke nderscheiding Wie wilt u vrdragen vr een gemeentelijke nderscheiding? Vul hier de gegevens in van degene die u wilt vrdragen. Persnsgegevens Vrnamen (vluit):

Nadere informatie

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers

Oproep erkenning en subsidiëring van groepsgericht aanbod. opvoedingsondersteuning door vrijwilligers Oprep erkenning en subsidiëring van grepsgericht aanbd pvedingsndersteuning dr vrijwilligers In het kader van het versterken van aanbd pvedingsndersteuning in de Huizen van het Kind lanceert Kind en Gezin

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER

AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER Leerlingenverver 2018-2019 AANVRAAGFORMULIER LEERLINGENVERVOER In te vullen dr de gemeente Sittard-Geleen Cliëntnummer Datum ntvangst Aanvraagnummer Behandelend cnsulent 1. Gegevens leerling BSN nummer

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Assistent-toezichter. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Assistent-toezichter. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Assistent-tezichter (statutair, weddenschaal C1-C3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens Mevr.

Nadere informatie

Ooms Makelaars. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur

Ooms Makelaars. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur Oms Makelaars Maaskade 113 3071 NJ Rtterdam telefn 010-424 88 88 fax 010 424 88 99 e-mail: inf@ms.cm Pstadres: Pstbus 24040 3007 DA Rtterdam Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tt 17.30 uur Pagina

Nadere informatie

DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN

DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN DOCUMENT VEEL GESTELDE VRAGEN Met ik mijn kind aanmelden? Als u uw kind niet aanmeldt, kunt u het pas vanaf de eerste schldag van mei 2014 inschrijven vr het schljaar 2014-2015 in een Dilbeekse kleuter

Nadere informatie

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving

Sollicitatieformulier. Deskundige publiekswerving. via aanwerving Sllicitatiefrmulier Deskundige publiekswerving (statutair, weddenschaal B1-B3) via aanwerving GELIEVE DIT FORMULIER VOLLEDIG IN TE VULLEN. EEN VERWIJZING NAAR JE CV VOLSTAAT NIET. 1. Persnlijke gegevens

Nadere informatie

GEMEENTE HALDERBERGE

GEMEENTE HALDERBERGE GEMEENTE HALDERBERGE TOELICHTING AANVRAAGFORMULIER WMO Om uw aanvraag in behandeling te kunnen nemen zijn wij verplicht uw gegevens te cntrleren. Daarm vragen wij u m kpieën van de gevraagde stukken bij

Nadere informatie

IDENTIFICATIE RECHTSPERSOON, LASTHEBBERS EN UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) BIJ HET AANKNOPEN VAN EEN ZAKENRELATIE

IDENTIFICATIE RECHTSPERSOON, LASTHEBBERS EN UITEINDELIJKE BEGUNSTIGDE(N) BIJ HET AANKNOPEN VAN EEN ZAKENRELATIE Frmulier: Identificatiefrmulier rechtspersn, lasthebber(s) en uiteindelijke begunstigde(n) In te vullen en te ndertekenen dr de vertegenwrdigers 1. Identificatie van de rechtspersn (RP) Maatschappelijke

Nadere informatie