Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland. regiomanager voor 32 uur per week

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland. regiomanager voor 32 uur per week"

Transcriptie

1 Vacaturemelding VluchtelingWerk Gelderland Algeme Het werkgebied van de regionale stichting VluchtelingWerk Gelderland omvat de provincie Gelderland: de Gelderse én kele Utrechtse gemet. De activiteit van de stichting richt zich op ondersteuning begeleiding van asielzoekers, vluchteling andere nieuwkomers. Ctrale thema's in de distverling zijn maatschappelijke participatie, inburgering / integratie toelating, deze zijn vertaald in product. De werkzaamhed word zowel dectraal (in de gemet) als ctraal (in opvangctra voor asielzoekers (AZC's), Proces Opvang Locatie (POL) Aanmeldctrum (AC) Zevaar uitgevoerd. Het hoofdkantoor van de stichting met staf ondersteunde dist (communicatie, p&o, financiële administratie automatisering) is gevestigd in Arnhem. Tevs is het de uitvalsbasis voor medewerkers van de verschillde project. Lopde project richt zich o.a. op participatie van vluchteling, arbeidstoeleiding, taalverwerving empowermt. E aantal project wordt lokaal of regionaal uitgevoerd, andere op stichtingsniveau. Bij VluchtelingWerk Gelderland werk ongeveer 1200 medewerkers. Het grootste deel van het uitvoerde distverlde werk wordt gedaan door de ruim 1150 vrijwilligers. Het werkgebied is opgedeeld in regio's, op 1 oktober 2012 word deze heringedeeld. Het werkgebied bestaat dan uit drie regio's met regiokantor in Apeldoorn, Nijmeg Zutph. In 2013 is e fusie voorzi met VluchtelingWerk Overijssel. Vacature Wegs verschuiving (van werkplek) van de huidige regiomanagers ontstaat er e vacature voor regiomanager voor 32 uur per week De nieuwe regiomanager zal werkzaam zijn in e van de regio's van de stichting, in eerste instantie in regio Oost. Mogelijk zal er in 2013 uitbreiding plaatsvind met e deel van het Overijssels werkgebied. Regio Oost De regio Oost bestaat uit elf gemet te wet: Berkelland, Bronckhorst, Doesburg, Doetinchem, Duiv, Lochem, Oost Gelre, Rhed, Westervoort, Winterswijk Zutph. Hier word cliënt begeleid. Dit gebeurt, onder aansturing van de regiomanager, door e team van vrijwillige medewerkers, consult() integratie leidinggevd aan vrijwilligers. Het regiokantoor staat in Zutph. Profiel van de functie Voor deze functie zijn wij op zoek naar e zakelijk èn betrokk persoon. De functiebeschrijving van regiomanager (zie bijlage) is van toepassing. In de komde periode zal het acct sterk ligg op de innovatie van dist / project het profiler van de organisatie op lokaal niveau met daarbij het aanbor van nieuwe financieringsmogelijkhed. De regiomanager dit daarom aantoonbare kwaliteit te hebb op de, in de omschrijving goemde, resultaatgebied 2. (Maatschappelijk ondernem & lokaal positioner) 4. (Innovatie ontwikkeling van project / product / dist). De regiomanager stuurt de verschillde project aan, zowel op regionaal als op stichtingsniveau. In verband hiermee is aantoonbare ervaring met projectmanagemt e vereiste.

2 Algeme informatie De functie is per 1 november 2012 beschikbaar, invulling per zo spoedig mogelijk. Aanstelling is in eerste instantie voor e jaar. De CAO Welzijn Maatschappelijke Distverling is van toepassing; inschaling in schaal 11 van de salarisregeling A van de CAO (indicatie: schaal 11 heeft e bereik van 2.911,= tot 4.455,= per maand bij e volledig distverband van 36 uur per week) Standplaats voor de functie: het regiokantoor in Zutph. E flexibele instelling mobiliteit zijn van esstieel belang Functie omschrijving profiel: zie bijlage uit Functieboek VluchtelingWerk Gelderland Regiomanager E assessmt zal deel uitmak van de procedure. Algeme Voor meer informatie over de inhoud van de functie kan contact word opgom met Jan van der Werff, directeur, voor informatie over de procedure met Marie-louise de Bie, managemt assistt (maandag, dinsdag donderdag aanwezig). Beid zijn bereikbaar op het hoofdkantoor in Arnhem via telefoonnummer of via (Jan van der Werff). Reager Bij voorkeur door middel van e bericht, met motivatie curriculum vitae, gericht aan de sollicitatiecommissie te stur aan mdebie@vwgelderland.nl of per brief, te stur naar VluchtelingWerk Gelderland sollicitatiecommissie O.v.v. 'Vacature Regiomanager' Rijnkade HD Arnhem Reacties di uiterlijk op dinsdag 9 oktober a.s. om uur binn te zijn. Gesprekk vind in dezelfde week plaats, op donderdag 11 vrijdag 12 oktober. Kandidat die word uitgodigd voor e gesprek ontvang hierover kort na sluitingsdatum bericht. Het assessmt vindt plaats in week 42.

3 Functieboek Vluchtelingwerk Gelderland Functie: Regiomanager Algeme kmerk Regiomanager betreft e functie met e overwegd tactisch1 karakter. De Regiomanager is verantwoordelijk voor e regio binn VluchtelingWerk Gelderland. De verantwoordelijkheid betreft zowel leiding gev als financiering van de regio. De omvang van de regio resulteert in complexe bedrijfsprocess waarbinn sprake is van gespecialiseerde werkzaamhed /of werkzaamhed op verschillde werkterrein waaronder specifieke project. De functie is gericht op maatschappelijk ondernem op de organisatie, coördinatie resultaatgericht aanstur van de dagelijkse werkzaamhed, het verdel van werk, het stell van prioriteit het versterk controler van de kwaliteit van de werkzaamhed tevs de beoordeling van het functioner van medewerkers. Daarnaast is het bevorder van innovatie van product dist e belangrijk onderdeel van de functie. De Regiomanager heeft bevoegdhed tot het nem van beslissing binn de kaders van het stichtingsbeleid is budget verantwoordelijk. Doel van de functie De Regiomanager draagt zorg voor de realisatie van de doelstelling van de regio op basis van vastgestelde werkplann. Organisatorische positie De Regiomanager ressorteert hiërarchisch onder de Directeur bestuurder. De Regiomanager geeft direct hiërarchisch leiding aan alle betaalde medewerkers binn de regio. Resultaatgebied Resultaatgebied 1. Regio aanstur Activiteit/ Geeft leiding aan medewerkers door medewerkers te coach te werkzaamhed motiver, door de kwaliteit, kwantiteit vereiste registratie van de productuitvoering te bewak door bij te stur in geval van minder goede of onvoldode resultat; Creëert e goed werkklimaat met aandacht voor bevordering van de teamgeest het welbevind van individuele medewerkers; Voert werving- selectiegesprekk, voert functioneringsgesprekk adviseert de directeur bestuurder t.a.v. evtuele consequties; Bespreekt loopbaanperspectiev met medewerkers. Zorgt voor de juiste kwantitatieve kwalitatieve bezetting binn de regio, signaleert deskundigheidsbehoeft zorgt dat medewerkers geschoold word; Bewaakt de uitvoering van overleg- samwerkingsvorm neemt hieraan deel; Fungeert als aanspreekpunt binn de regio; Draagt zorg voor afhandeling van bezwar klacht over de inhoud uitvoering van de regiowerkzaamhed door derd; Resultaat regio aangestuurd, zodanig dat de doelstelling t aanzi van de regio zijn gerealiseerd. 1 Tactisch karakter betekt hier dat de regiomanager e bijdrage levert aan de ontwikkeling van het beleid zorgt voor leiding geeft aan de realisatie van het beleid in de regio('s)

4 Resultaatgebied Maatschappelijk ondernem & lokaal positioner VluchtelingWerk 2. Gelderland Activiteit/ Brgt marktkans voor de organisatie in beeld, gericht op de lokale werkzaamhed marktpositie, waaronder marktanalyse lokale markt: concurrt, samwerkingspartners & productaanbod Signaleert kans op de bovlokale markt rapporteert deze aan Directeurbestuurder Schat marktwaarde in van huidige nieuwe product (productanalyse) Vertaalt kans op lokale markt in realistische plann offertes Maakt afsprak over financiering op lokaal niveau Ontwikkelt onderhoudt lokale netwerk die de positie van de stichting versterk; beïnvloedt het imago van de stichting Creëert lokale afzetmogelijkhed voor de dist- product (opstell uitvoer acquisitieplan) van de stichting Ontwikkelt marketing- acquisitiemateriaal als prestaties, brochures, bijdrage aan website gericht op lokale positionering Resultaat Maatschappelijk ondernemerschap uitgevoerd, zodanig dat lokale positionering van de stichting wordt gerealiseerd dat de organisatie in staat is blijft haar missie, strategie doelstelling uit te voer. Resultaatgebi Beleid ontwikkel, implemter bewak ed 3 Activiteit/ Adviseert de directeurbestuurder t.a.v. de ontwikkeling van het werkzaamhed VluchtelingWerk Gelderland beleid draagt in belangrijke mate bij aan de ontwikkeling van dat beleid; Formuleert e werkplan voor de eig regio op basis van de uitgezette beleidslijn /of geformuleerde beleidsplann zorgt voor de uitvoering van dit plan; Signaleert analyseert ontwikkeling knelpunt in zowel de uitvoering als het beleid overlegt hierover met betrokk; ; rapporteert knelpunt tijdig aan de directeurbestuurder Resultaat E bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het beleid van de stichting. Dit beleid geïmplemteerd bewaakt, zodanig dat de voor de regio geformuleerde doelstelling behaald zijn. Resultaatgebi Binn de regio bevorder innovatie ontwikkeling van nieuwe ed 4. project, product dist voor VluchtelingWerk Gelderland Activiteit/ Houdt de ws van de doelgroep() in de regio in beeld. werkzaamhed Signaleert, initieert ontwikkelt eerste opzet project; levert bijdrage aan projectaanvraag Stelt kaders bewaakt product- methodiekontwikkeling op hoofdlijn (kwaliteit & inhoud). Houdt trds ontwikkeling bij van lokale regionale financiers samwerkings- ketpartners met als belangrijk onderdeel het lokale beleid Resultaat Innovatie productontwikkeling binn de regio bevorderd, zodanig dat VluchtelingWerk Gelderland slagvaardig flexibel kan anticiper op externe verandering

5 Resultaatgebi Leiding gev aan financiële administratieve bedrijfsvoering ed 5 Activiteit / Levert belangrijke bijdrage aan het opstell van de begroting het werkzaamhed bepal van het budget van de eig regio; Bewaakt het budget van de regio onderneemt tijdig actie bij dreigde tekort. Is eindverantwoordelijk voor het voer van evaluatiegesprekk met financiers. Voert deze gesprekk sam met betrokk leidinggevde/consult Geeft leiding aan administratieve bedrijfsvoering van de regio; Bewaakt registratie andere voorwaard van financiers; Voert het dagelijks beheer van de in de locatie(s) in gebruik zijnde accommodatie invtaris. Resultaat Financiële doelstelling behaald, zodanig dat voldaan is aan de begroting het budget niet overschred is. Profiel van de functie Knis HBO+ werk- dkniveau Minimaal drie jaar leidinggevde ervaring Knis van ervaring in het werk in vrijwilligersorganisatie(s) Knis van marktgericht werk: acquirer offrer Specifieke functiekmerk Managemtvaardighed voor het leidinggev aanstur van de organisatieeheid(hed) Plan- organisatievermog Resultaatgericht werk Innovatieve vaardighed Acquisitie- onderhandelingsvaardighed gericht op positionering op lokale markt Mondelinge schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid voor het vertal van beleidsplann het onderhoud van contact met in- externe contactperson

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. plaatsvervangend regio-manager (vacature 06)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. plaatsvervangend regio-manager (vacature 06) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele Utrechtse

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland en Overijssel

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. leidinggevende aan vrijwilligers (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. leidinggevende aan vrijwilligers (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de provincies Gelderland en Overijssel en enkele Utrechtse

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. projectmedewerker (s) Inburgering m/v (14)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. projectmedewerker (s) Inburgering m/v (14) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Stichting Kinderopvang Op Kop Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Door dhr. R. Terpstra Datum 5 december 2014 Functieomschrijving coördinator kinderopvang Algemene

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. coördinator financiële afdeling (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de provincies Gelderland en Overijssel, enkele

Nadere informatie

Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland

Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland Vacaturemelding VluchtelingenWerk Gelderland Algemeen Het werkgebied van de regionale stichting VluchtelingenWerk Gelderland omvat de provincie Gelderland: de Gelderse én enkele Utrechtse gemeenten. Het

Nadere informatie

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO)

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Operationeel Manager Codering 102 Organisatie Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Functieschaal

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

Profielschets directeur/bestuurder

Profielschets directeur/bestuurder Profielschets directeur/bestuurder Per 01 juni 2018, omvang 1,0 fte. 12 april 2018 Versie 0.3 1. De organisaties Sinds 1 januari 2016 zijn Stichting Welzijn Albrandswaard en Stichting KijkopWelzijn samenwerkingspartners

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Functiebeschrijving Teammanager VGE Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts met goedkeuring van LIMOR

Nadere informatie

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een:

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een: Breng jij ons team op sterkte met je ervaring in de psychiatrie? (of: Werk je als professional in de psychiatrie en zou je wel meer met je geloof willen?) Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg,

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF

FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF ALGEMENE KENMERKEN De locatiemanager heeft een leidinggevende functie waarbij de primaire taak bestaat uit het begeleiden van het operationele proces.

Nadere informatie

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functieprofiel Naam organisatie: Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functienaam: Locatiemanager Datum: september 2009 1. Doelstelling van de functie De Locatiemanager is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Functie- en taakbeschrijving Directeur Stichting Actief

Functie- en taakbeschrijving Directeur Stichting Actief Functie- en taakbeschrijving Directeur Stichting Actief Algemene kenmerken De Directeur is belast met de dagelijkse leiding aan alle beleidsgebieden van Stichting Actief. De Directeur heeft bevoegdheden

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Versie 0.10 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts

Nadere informatie

Hoofd Bedrijfsvoering (Manager Operations) Utrecht

Hoofd Bedrijfsvoering (Manager Operations) Utrecht Voor onze opdrachtgever, het Oranje Fonds, zijn wij op zoek naar een Hoofd Bedrijfsvoering (Manager Operations) Utrecht Achtergrondinformatie Het fonds Het Oranje Fonds is het grootste nationale fonds

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie

Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie Plaats in de organisatie De teamleider zorg en bedrijfsvoering is werkzaam in het zorgcentrum ten behoeve van

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Deze voorbeelden van een functieprofiel kunnen je prima helpen bij het opstellen van je eigen profiel We zijn er van overtuigd dat deze praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Medior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR. Algemeen. Context FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER. Functieprofiel: Concerncontroller

SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR. Algemeen. Context FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER. Functieprofiel: Concerncontroller SAMENWERKINGSSTICHTING KANS & KLEUR FUNCTIEPROFIEL: CONCERNCONTROLLER Algemeen Samenwerkingsstichting Kans & Kleur is verantwoordelijk voor alle basisscholen in de gemeente Wijchen. Daaronder vallen scholen

Nadere informatie

Stichting Kiekeboe profielschets 1 PROFIELSCHETS DIRECTEUR/LEIDINGGEVENDE B

Stichting Kiekeboe profielschets 1 PROFIELSCHETS DIRECTEUR/LEIDINGGEVENDE B PROFIELSCHETS DIRECTEUR/LEIDINGGEVENDE B Inhoud Pagina 1. Kinderopvang Kiekeboe 1.1 Organisatie..2 1.2 Structuur..2 2. Functie 2.1 Functieomschrijving..3 2.2 Taken en verantwoordelijkheden..3 3. Profiel/functie

Nadere informatie

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Ben jij onze nieuwe resultaatgerichte people Manager? Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Rijnbrink Groep (circa 200 medewerkers) adviseert en

Nadere informatie

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur.

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Organisatie Functieprofiel: Operationeel Manager De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Geeft leiding aan en werkt samen met de vrijwilligers en de

Nadere informatie

Directeur Hotel Papendal

Directeur Hotel Papendal Directeur Hotel Papendal Namens de aandeelhouder NOC*NSF, is de Raad van Commissarissen van Hotel Papendal op zoek naar een daadkrachtige Directeur, die zijn/haar sporen met bewezen resultaten in de hotel

Nadere informatie

Profiel. Directeur. 18 januari Opdrachtgever Stichting Advisering Bestuursrechtspraak (StAB)

Profiel. Directeur. 18 januari Opdrachtgever Stichting Advisering Bestuursrechtspraak (StAB) Profiel Directeur 18 januari 2016 Opdrachtgever Stichting Advisering Bestuursrechtspraak (StAB) Voor meer informatie over de functie Manon Min, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 06 29 00 47

Nadere informatie

Functieprofiel Clustermanager

Functieprofiel Clustermanager Functieprofiel Clustermanager Doel van de functie: Het geven van leiding aan een cluster vanuit een integrale verantwoordelijkheid, het ontwikkelen en implementeren van beleid en het behalen van de afgesproken

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep BEC 12-18+ Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

Werktrajectbegeleider

Werktrajectbegeleider Werktrajectbegeleider Functiebeschrijving naar aanleiding van CAO-tekst Trajectbegeleider Vastgesteld door: Directeurbestuurder Datum: December 2005 Algemene kenmerken De werktrajectbegeleider richt zich

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Senior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07)

Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Gezocht: Coördinator voor Samenwerkingsverband Passend Onderwijs PO Eindhoven (30-07) Hebt u affiniteit met Passend Onderwijs? Hebt u aantoonbare ervaring met bovenschoolse werkzaamheden of bent u werkzaam

Nadere informatie

Accountant (bij voorkeur vennotabel)

Accountant (bij voorkeur vennotabel) Accountant (bij voorkeur vennotabel) Wij zoeken Voor ons team zijn we voor 40 uur per week op zoek naar een accountant voor de samenstelpraktijk (bij voorkeur vennotabel). In deze functie voer je werkzaamheden

Nadere informatie

AFDELINGSMANAGER (M/V) voor uur per week voor bepaalde tijd

AFDELINGSMANAGER (M/V) voor uur per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + Afdeling Behandeling Ambulant Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van

Nadere informatie

NEDERLANDS ARCHITECTUURINSTITUUT

NEDERLANDS ARCHITECTUURINSTITUUT NEDERLANDS ARCHITECTUURINSTITUUT Functienaam: Afdeling: Team: Hoofd Management Team Organisatieschema DIRECTIE COLLECTIE PRESENTATIE FACILITAIRE ZAKEN EXTERNE ZAKEN FINANCIËN en P&O HOOFD Secretaresse

Nadere informatie

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair)

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Groot Hoogwaak levert een professionele bijdrage aan het aanbod van woon-, zorg-, en welzijnsvoorzieningen voor ouderen in Noordwijk. Dit aanbod

Nadere informatie

Profielschets. Beleidsadviseur Vastgoed en Strategie Beter Wonen

Profielschets. Beleidsadviseur Vastgoed en Strategie Beter Wonen Profielschets Beleidsadviseur Vastgoed en Strategie Beter Wonen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Beter Wonen Datum: april 2015 Organisatie Beter Wonen in Almelo staat voor goed en betaalbaar

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder

Profiel. Vitis Welzijn. Directeur-Bestuurder Profiel Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder Vitis Welzijn Directeur-Bestuurder De organisatie Stichting Vitis Welzijn biedt diensten en ondersteunende activiteiten aan in de regio Westland en Hoek van Holland.

Nadere informatie

De Rekenkamer Metropool Amsterdam zoekt. Twee Onderzoekers. Voor uur per week

De Rekenkamer Metropool Amsterdam zoekt. Twee Onderzoekers. Voor uur per week De Rekenkamer Metropool Amsterdam zoekt Twee Onderzoekers Voor 24-36 uur per week Wij zijn op zoek naar flexibele onderzoekers op niveau. De onderzoeker draagt bij aan verbetering van het onderzoek en

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis

FUNCTIEPROFIEL. Manager Bedrijfsvoering. bij. Idealis FUNCTIEPROFIEL Manager Bedrijfsvoering bij Idealis PublicSpirit mevrouw drs. J. Goudsmit partner 14 Juli 2015 Organisatie & context Idealis is een woningcorporatie en dé studentenhuisvester voor Wageningen

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

Resultaat: Medewerkers aangestuurd, zodanig dat zij de doelstellingen van hun werkzaamheden hebben gerealiseerd.

Resultaat: Medewerkers aangestuurd, zodanig dat zij de doelstellingen van hun werkzaamheden hebben gerealiseerd. Manager cliëntbureau Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen zoals intramurale woonvoorzieningen,

Nadere informatie

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland

Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Stichting Hindoe Onderwijs Nederland Vacature voor: directeur basisonderwijs. Het bestuur van Stichting Hindoe Onderwijs Nederland (SHON) is op zoek naar een directeur om met ingang van het nieuwe schooljaar

Nadere informatie

Teammanager administratie

Teammanager administratie Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van: Teammanager administratie In deze functie geef je deskundig en pro-actief vorm en inhoud aan de financiële administratie en coördineer je de dagelijkse

Nadere informatie

Voorlopig Functieprofiel

Voorlopig Functieprofiel Voorlopig Functieprofiel Functienaam Organisatie Onderdeel Teamleider ROC Service Center Service Center Indicatie functieschaal 11 Datum 07-10-2013 Context van de functie Het Service Center is een resultaatverantwoordelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

Allround Adviseur Communicatie & PR (24 uur) De werkzaamheden worden in Nijverdal en Arnhem uitgevoerd

Allround Adviseur Communicatie & PR (24 uur) De werkzaamheden worden in Nijverdal en Arnhem uitgevoerd De Rijnbrink Groep adviseert en ondersteunt bibliotheken in Gelderland en Overijssel op het gebied van bedrijfsvoering en inhoudelijk bibliotheekwerk. Om onze bibliotheken zo goed mogelijk te ondersteunen

Nadere informatie

Sectormanager administratie

Sectormanager administratie Sectormanager administratie Doel van de functie Leidinggeven aan de afdeling administratie, het ontwikkelen en implementeren van afdelingsbeleid, fungeren als controller, zodanig dat de afdeling doelmatig

Nadere informatie

Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT

Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT Profielschets algemeen directeur/bestuurder AveleijnSDT De organisatie Kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke of verstandelijke handicap hebben behoefte aan ondersteuning en begeleiding

Nadere informatie

TEAMLEIDER. Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het realiseren van de teamdoelstellingen en het bijdragen aan de continuïteit van de afdeling.

TEAMLEIDER. Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het realiseren van de teamdoelstellingen en het bijdragen aan de continuïteit van de afdeling. Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het realiseren van de teamdoelstellingen en het bijdragen aan de continuïteit van de afdeling. Welke positie neem ik in de organisatie in? (Organisatorische context)

Nadere informatie

Directeur / Bestuurder

Directeur / Bestuurder Vacature Stichting Rijnstad is op zoek naar een Directeur / Bestuurder Directeur / Bestuurder Stichting Rijnstad is per 1 januari 2020 opzoek naar een bestuurder. De bestuurder stelt als eindverantwoordelijke

Nadere informatie

Nederlandse Rode Kruis zoekt ervaren bestuurders voor district Brabant Zuidoost

Nederlandse Rode Kruis zoekt ervaren bestuurders voor district Brabant Zuidoost Nederlandse Rode Kruis zoekt ervaren bestuurders voor district Brabant Zuidoost Uitdagend, zinvol Bent u de bestuurder met visie die kan motiveren, stimuleren en sturing geven aan een nieuw gevormd district?

Nadere informatie

Stichting ikook! Manager Kinderopvang CAO kinderopvang

Stichting ikook! Manager Kinderopvang CAO kinderopvang Functieprofiel en organisatiecontext Stichting ikook! Manager Kinderopvang CAO kinderopvang Versie 8 april 2019 Sollicitatieprocedure Informatie: Eventuele vragen kunnen gesteld worden per mail aan mevrouw

Nadere informatie

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control Unitmanager EAD Organisatiecontext Het Baken wil een werkomgeving bieden die plezierig, inspirerend en lerend is. Wij zien onze medewerkers als mensen met talenten, competenties, passie en ambities, die

Nadere informatie

Coördinator Bijna Thuis Huis Best e.o. (11 uur)

Coördinator Bijna Thuis Huis Best e.o. (11 uur) Niemand hoeft in eenzaamheid te sterven Stichting Bijna Thuis Huis Best e.o. opent 30 november a.s. haar deuren in Best. De voorziening is bedoeld voor mensen in de laatste fase van hun leven, die om uiteenlopende

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015

Nadere informatie

is werkzaam in een dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren of een combinatie daarvan;

is werkzaam in een dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren of een combinatie daarvan; FUNCTIEBESCHRIJVING CAO Dierenartsenpraktijken Functie : Dierenartsassistent C Datum : 28 maart 2007 Pagina : 1 Versie : Definitief ALGEMENE KENMERKEN De Dierenartsassistent C: is werkzaam in een dierenartsenpraktijk

Nadere informatie

Hoofd Financiële Administratie Utrecht

Hoofd Financiële Administratie Utrecht Voor onze opdrachtgever, het Oranje Fonds, zijn wij op zoek naar een Het Oranje Fonds Hoofd Financiële Administratie Utrecht Stel je voor. Een wereld waar we niet langs elkaar heen leven, maar klaar staan

Nadere informatie

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte)

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Tijdelijke vacature(s): Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Context De Commissie Ondersteuningstoewijzing (COT) werkt

Nadere informatie

Functiefamilie Lijnmanagement, functiegroep Operationeel Manager

Functiefamilie Lijnmanagement, functiegroep Operationeel Manager Functiefamilie Lijnmanagemt, functiegroep Manager Versie: 10 februari 2015 Functiefamilie Lijnmanagemt Is verantwoordelijk voor de realisatie van de doel van het organisatieonderdeel door leiderschap op

Nadere informatie

Stichting Sint Maartenskliniek. Manager Planning & Control

Stichting Sint Maartenskliniek. Manager Planning & Control Amersfoortsestraat 15 3769 AD SOESTERBERG info@deveghte.nl www.deveghte.nl Zoekprofiel Stichting Sint Maartenskliniek Manager Planning & Control September 2015 Profiel van de organisatie De Sint Maartenskliniek

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling:

Nadere informatie

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar mensen die ervaring hebben met:

Wij zijn in het bijzonder op zoek naar mensen die ervaring hebben met: Consultant Spectrum is een ondernemende adviesorganisatie in het sociale domein. Onze missie is: ećht voor iedereen. Waarbij echt ook staat voor onze handelswijze: oprecht en betrouwbaar. Met betrokkenheid,

Nadere informatie

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College

Profiel & Selectieprocedure. Directeur-bestuurder Stellingwerf College Profiel & Selectieprocedure Directeur-bestuurder Stellingwerf College juni 2016 Onze school Het Stellingwerf College, een openbare school voor vmbo, mavo, havo, vwo en verrijkt en versneld vwo in Oosterwolde

Nadere informatie

GEDRAGSWETENSCHAPPER voor 28 uur (0,78 fte) per week voor bepaalde tijd

GEDRAGSWETENSCHAPPER voor 28 uur (0,78 fte) per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Afdeling Spoedeisende Hulp Leeuwarden en Drachten Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het

Nadere informatie

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen Blad 1 van 9 Algemeen PWH heeft ten behoeve van de diverse functies in de organisatie functiebeschrijvingen geformuleerd. De functiebeschrijvingen van de medewerkers die niet werkzaam zijn in de peuterspeelzalen

Nadere informatie

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ

Profielschets. Manager Financiën. Omnivera GWZ. ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Profielschets Manager Financiën Omnivera GWZ ERLY the consulting company Datum: februari 2016 Opdrachtgever: Omnivera GWZ Adviseurs ERLY: drs. Lilian Vos Telefoonnummer: 035 543 00 88 Omnivera GWZ Omnivera

Nadere informatie

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte)

Adviseur Bedrijfskundige informatica (1 fte) De Rijnbrink Groep adviseert en ondersteunt bibliotheken in Gelderland en Overijssel op het gebied inhoudelijk bibliotheekwerk en bedrijfsvoering zoals HRM, financiën, communicatie, marketing en ICT. Om

Nadere informatie

De gemeente Lisse telt ongeveer inwoners en de gemeente Hillegom ongeveer

De gemeente Lisse telt ongeveer inwoners en de gemeente Hillegom ongeveer Vacature directeur WelzijnsKompas WelzijnsKompas is de nieuwe welzijnsorganisatie van de gemeenten Lisse en Hillegom. WelzijnsKompas richt zich op het bevorderen van het welzijn en de zelfredzaamheid van

Nadere informatie

Informatiepakket Hoofd Stafbureau

Informatiepakket Hoofd Stafbureau Informatiepakket Hoofd Stafbureau 1/8 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave 2 Protocol sollicitatieprocedure Hoofd Stafbureau Esloo 3 Voorbeeld vacaturetekst 4 Functiebeschrijving Hoofd Stafbureau Esloo 5 Sollicitatiecode

Nadere informatie

Dimence Groep Directeur WMO

Dimence Groep Directeur WMO Definitieve versie 050219 De is een organisatie die zich richt op het bevorderen van de geestelijke gezondheid, maatschappelijke deelname en welzijn van alle mensen die hulp vragen. Zij doet dit door het

Nadere informatie

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het organiseren en uitvoeren van acties en evenementen en het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning. Welke positie neem ik in de organisatie in?

Nadere informatie

VACATURE ALGEMEEN DIRECTEUR

VACATURE ALGEMEEN DIRECTEUR VACATURE ALGEMEEN DIRECTEUR HET LAAGLAND Het Laagland is dé professionele jeugdtheatervoorziening van Limburg die in eigen huis en op locatie, op regionale en (inter-)nationale podia een breed publiek

Nadere informatie

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015

Profiel. Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus. december 2015 Profiel Programmadirecteur Creatieve Industrie Aventus december 2015 Opdrachtgever Aventus Voor meer informatie over de functie Jeannette van der Vorm, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 / 06-29004782

Nadere informatie

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202

Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Functieprofiel: Manager Functiecode: 0202 Doel Zorgdragen voor de vorming van beleid voor de eigen functionele discipline, alsmede zorgdragen voor de organisatorische en personele aansturing van een of

Nadere informatie

Functiebeschrijving begeleider A

Functiebeschrijving begeleider A Functiebeschrijving begeleider A 1. Doel van de functie De begeleider A regisseert en coördineert de zorg en begeleiding van de toegewezen cliënten en biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3)

FUNCTIEBESCHRIJVING COÖRDINATOR BURGERZAKEN (niveau B1-B3) FUNCTIEBESCHRIJVING 1. FUNCTIEGEGEVENS Functienaam: coördinator burgerzaken Functiefamilie: leidinggevend Cluster: samenleven 2. DOELSTELLING VAN DE FUNCTIE Staat in voor de beleidsvoorbereiding en -uitvoering

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart Waardering Salarisschaal 12

FUNCTIEBESCHRIJVING. Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart Waardering Salarisschaal 12 FUNCTIEBESCHRIJVING Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart 2012 Waardering Salarisschaal 12 Context - Organisatorische eenheid: Onderwijscluster -

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het extern profileren van de organisatie door het in de media/via social media positioneren van de organisatie en haar activiteiten, passend bij het gewenste imago. Welke

Nadere informatie

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie jongerenwerk, voor uur per week.

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie jongerenwerk, voor uur per week. Impuls is dé Oldenzaalse organisatie voor Welzijn en Peuterspeelzalen. Onze activiteiten bestrijken de volle breedte van welzijnswerk, waarbij we ons richten op alle Oldenzalers, van jong tot oud. Met

Nadere informatie

Functieprofiel Manager Primair proces / (cao functie LG-3, inschaling 12)

Functieprofiel Manager Primair proces / (cao functie LG-3, inschaling 12) Functieprofiel Manager Primair proces / (cao functie LG-3, inschaling 12) Algemene kenmerken Wijkracht werkt in de gemeenten Borne, Dinkelland, Haaksbergen, Hengelo, Losser en Oldenzaal aan het versterken

Nadere informatie

Functieprofiel: Projectleider

Functieprofiel: Projectleider BIJLAGE E.1 FUNCTIEPROFIELEN PERCEEL 1 Functieprofiel: Projectleider Werkzaamheden: De opdrachtgever zorgt, eventueel met behulp van een separate opdracht, voor een duidelijke projectopdracht. Hij of zij

Nadere informatie

Profielschets. Drie regiodirecteuren KION. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc.

Profielschets. Drie regiodirecteuren KION. ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc. Profielschets Drie regiodirecteuren KION ERLY the consulting company Datum: juni 2019 Adviseurs: drs. Lilian Vos Katherine Diaz MSc. Inleiding KION is de grootste kinderopvangorganisatie van Nijmegen en

Nadere informatie

Functiebeschrijving projectleider

Functiebeschrijving projectleider Functiebeschrijving projectleider 1. Algemene informatie Naam instelling : MEE Noordwest-Holland Standplaats : Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Heemskerk of Hoorn ( de functionaris zal werkzaam kunnen zijn

Nadere informatie

382,40 per inwoner 2/5 WMO 14.127.768,00 382,40 per inwoner 2/5 werk 14.127.768,00

382,40 per inwoner 2/5 WMO 14.127.768,00 382,40 per inwoner 2/5 werk 14.127.768,00 Gelderland Gemeente Aalten Inwoners 27.025 extra gelden 3D voor gemeenten 956,00 per inwoner 25.835.900,00 per jaar 191,20 per inwoner 1/5 jeugd 5.167.180,00 382,40 per inwoner 2/5 WMO 10.334.360,00 382,40

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep BEC 12-18+ 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie Straathoekwerk, voor 30 uur per week.

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie Straathoekwerk, voor 30 uur per week. Impuls is dé Oldenzaalse organisatie voor Welzijn en Peuterspeelzalen. Onze activiteiten bestrijken de volle breedte van welzijnswerk, waarbij we ons richten op alle Oldenzalers, van jong tot oud. Met

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. - Afdeling HR van Coöperatie Univé Rivierenland is ondergebracht in Univé Rivierenland Organisatie B.V.

FUNCTIEPROFIEL. - Afdeling HR van Coöperatie Univé Rivierenland is ondergebracht in Univé Rivierenland Organisatie B.V. FUNCTIEPROFIEL Opdrachtgever: Functienaam: Werklocatie: Univé Rivierenland Organisatie B.V. Manager HR Sliedrecht Doel van de functie Het bijdragen aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen van

Nadere informatie

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Voor meer informatie over deze functie: Nikki Weerheijm, Manager IM&A 06 23 05 42 83, nweerheijm@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 2 juni 2019 1. Organisatie De Bazalt

Nadere informatie

S&L Zorg Manager Zorg. Manager Zorg

S&L Zorg Manager Zorg. Manager Zorg Versie 151116 S&L Zorg S&L Zorg biedt professionele dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Bij S&L Zorg staat de cliënt centraal. Centraal vanuit de overtuiging dat elke cliënt zorg

Nadere informatie

Manager Bedrijfsvoering

Manager Bedrijfsvoering Manager Bedrijfsvoering Verbinder, peoplemanager en sparringpartner op strategisch niveau Severinus Severinus noemt zich dé zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving. Zij bieden primair zorg voor mensen

Nadere informatie

directeur medewerkers organisatorische eenheid

directeur medewerkers organisatorische eenheid Bijlage 2 Stichting Haagse Gezondheidscentra Functie : manager Datum : 10 januari 2004 I Doel van de functie Leidinggeven aan de organisatorische eenheid en bevorderen van een resultaatgericht klimaat

Nadere informatie

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen

Profielschets. Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen Profielschets Directeur-bestuurder Woningbouwvereniging Compaen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Compaen Datum: juni 2015 Adviseur: drs. Lilian Vos Inleiding Woningbouwvereniging

Nadere informatie

Jaarverslag 2012 Examenbureau Nieuwland Opleidingen B.V. Jaarverslag 2012. Examenbureau Nieuwland

Jaarverslag 2012 Examenbureau Nieuwland Opleidingen B.V. Jaarverslag 2012. Examenbureau Nieuwland Jaarverslag 2012 Exambureau Nieuwland 1 Inhoudsopgave: Inleiding... 3 1 Kwalitatieve rapportage... 3 1.1 Afname van de exams... 3 1.2 De voorwaard voor toelating tot het exam... 3 1.3 De deskundigheid

Nadere informatie

Functieprofiel: Directeur Service Eenheid Functiecode: 0206

Functieprofiel: Directeur Service Eenheid Functiecode: 0206 Functieprofiel: Directeur Service Eenheid Functiecode: 0206 Doel Voorbereiden en uitvoeren van het beleid van in het algemeen en van de eigen service in het bijzonder, alsmede het leidinggeven aan de werkzaamheden

Nadere informatie