Functiebeschrijving projectleider

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Functiebeschrijving projectleider"

Transcriptie

1 Functiebeschrijving projectleider 1. Algemene informatie Naam instelling : MEE Noordwest-Holland Standplaats : Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Heemskerk of Hoorn ( de functionaris zal werkzaam kunnen zijn op één of meerdere locaties ) Functie : projectleider Peildatum : 1 januari 2010 FWG-functiegroep : 60 Vastgesteld door : directeur Laatste wijziging : n.v.t. Inleiding MEE Noordwest-Holland heeft een maatschappelijke opdracht. Een aantal diensten/ activiteiten van MEE Noordwest-Holland liggen op het snijvlak van publiek/privaat en zijn altijd direct en indirect gericht op integratie en participatie van mensen met een beperking. MEE Noordwest-Holland biedt mogelijkheden om (binnen de vastgestelde beleidskaders van VWS, CVZ en MEE-Nederland ) publieke en private samenwerking te zoeken, kansen te benutten en slagvaardig zelfstandig te opereren. Kern en doel van de functie van Projectleider MEE Noordwest-Holland De projectleider werkt vanuit de visie en missie van MEE Noordwest-Holland. Dit op basis van een omgevingsanalyse met betrokkenen in die omgeving, met als doel het ontwikkelen en realiseren van concrete projecten op het gebied van welzijn, zorg en wonen. De projecten dragen aantoonbaar bij aan de maatschappelijke integratie en participatie van mensen met een beperking. Met een vraaggerichte houding in opdracht van de manager Maatschappelijke Ontwikkeling (MO) leveren van een resultaatgerichte bijdrage aan innovatie en ontwikkeling van MEE Noordwest-Holland door middel van relatiebeheer, het signaleren van trends en ontwikkelingen, doen van projectvoorstellen, voorbereiden en leiden van projectopdrachten en het leveren van een bijdrage aan de implementatie van de resultaten hiervan. 2. Plaats in de organisatie Binnen de afdeling Maatschappelijk Ontwikkeling zijn de collectieve taken: maatschappelijke integratie en participatie signalering en publieksinformatie geplaatst. En het cursusbureau (E diensten), marketing, communicatie en informatie (strategisch en operationeel). De afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling wordt aangestuurd door twee managers MO, een voor de regio Noord-Holland-Noord en een voor de regio Midden- en Zuid-Kennemerland. Eén van de managers MO is hiërarchisch en functioneel leidinggevende van de projectleider.

2 Functionaris maakt deel uit van het team MO en geeft vanuit het eigen vakgebied en de eigen deskundigheid aanwijzingen aan directe collega s. 3. Contacten Contacten intern: Managers Maatschappelijk Ontwikkeling (MO), managers- en teams cliëntondersteuning (CO), collega s van de afdeling MO en consulenten. Contacten extern: Lokale-, regionale, provinciale overheden, subsidieverstrekkers, profit en non-profit organisaties, relevante netwerken, belangenvertegenwoordiging organisaties. 4. Resultaatgebieden en kernactiviteiten a. Resultaatgebied: Beleid Signaleert en analyseert ontwikkelingen met betrekking tot dienstverlening van de collectieve taak maatschappelijke participatie en activering, de marktwerking in de zorgsector en de maatschappij en vertaalt deze naar mogelijkheden voor (nieuwe) dienstverlening binnen MEE Noordwest-Holland. De projectleider is in opdracht van de manager MO- verantwoordelijk voor het voorbereiden en uitvoeren van samenwerkingsafspraken ( inhoudelijk en financieel) met provincie, gemeenten en externe partijen. Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van gemeentelijk beleid en vertaald gemeentelijk beleid naar een concrete bijdrage van MEE bij de uitvoering van het gemeentelijk beleid. Adviseert gevraagd en ongevraagd de manager MO over trends en ontwikkelingen die invloed (kunnen) hebben op de dienstverlening (individuele en collectieve taken) van MEE Noordwest-Holland. De projectleider is - in opdracht van manager MO - mede verantwoordelijk voor het (door) ontwikkelen en concretiseren van het beleid op het gebied van maatschappelijk participatie en integratie (op basis van PMC s ) voor MEE Noordwest-Holland. Aan de hand van werk- en jaarplannen en opdrachten van de managers MO worden opdrachten en/of projecten gestuurd en/of uitgevoerd. Ontwikkelt producten/diensten en toepassingen op basis van de in het ondernemingsplan/marketingplan/werkplan opgenomen activiteiten. Rapporteert schriftelijk als mondeling periodiek aan de manager MO. 5. Resultaatgebied:Projecten Wordt op projectbasis ingezet op het verrichten van voorbereidende activiteiten ten behoeve van het beleid op het gebied van collectieve taken en innovaties, regionaal of bovenregionaal in overleg en samenspraak met de manager CO en/of met externe partijen. Anticipeert op relevante interne en externe ontwikkelingen en/of knelpunten op het gebied van collectieve taken en innovaties. Werkt aan de hand van concrete resultaatgerichte projectplannen en kan zo nodig functioneel leiding geven aan een projectteam. De projectleider stelt zelf de projectplannen op. Stelt projectbegrotingen op, beoordeelt offertes en financiële overzichten. Onderhandelt (op verzoek) over het te leveren aandeel van de organisatie bij de totstandkoming van het projectresultaat.

3 Organiseert, coördineert en voert de activiteiten van het projectplan uit volgens de systematiek van het projectmatig werken. Voert periodiek overleg met interne en externe belanghebbenden over de uitvoering. Rapporteert periodiek aan de manager MO over de voortgang van het project. Informeert de managers over de mogelijke gevolgen van het project voor de organisatie(onderdelen) en/of voor de externe omgeving. Draagt zorg voor de projectadministratie. Is belast met de communicatie over het project i.s.m. communicatie en informatie. Promoot het project, zowel intern als extern. Voorziet belanghebbenden tijdig van informatie. 6. Resultaatgebied: Netwerken Is in staat netwerken te initiëren, coördineren en daarin te participeren en is verantwoordelijk voor de realisatie van netwerkresultaten. Adviseert gevraagd en ongevraagd de manager MO over het aangaan van netwerkcontacten c.q. stopzetten van netwerkcontacten, indien deze niet leiden tot de gewenste resultaten. Initieert en participeert op verzoek van de manager MO in netwerken op tactische en uitvoerend niveau en onderhoudt deze. Afstemming en overleg vinden plaats met manager CO en consulenten. Geeft op verzoek van de manager voorlichting of presentaties op aanvraag aan instanties ten behoeve van netwerkopbouw. 7. Resultaatgebied: Beheer Kernactiviteiten: Stelt in opdracht van de manager MO het deelwerkplan van afdeling Maatschappelijk Ontwikkeling op, maakt afspraken en ziet toe op de uitvoering hiervan. Rapporteert periodiek aan de manager MO over de voortgang op het gebied van beleidsontwikkeling, kwaliteit en financiën. Bewaakt de voortgang van het project en/of de opdracht, bewaakt en bevordert een optimale kwaliteit, signaleert knelpunten, neemt hiertoe maatregelen en ontwikkelt zonodig beleid. Genereert inkomsten - in opdracht van de manager MO- buiten het vastgestelde budget door middel van marktonderzoek (nieuwe markten exploreren) of door (nieuwe) doelgroepen te benaderen met als doel hogere afname van bestaande en/of nieuwe producten. Voert een proactief acquisitiebeleid op uitvoerend/tactisch niveau, zowel in- als extern. Voert een actief relatiebeheer op uitvoerend/tactisch niveau Vertegenwoordigt de regio (Noord-Holland-Noord of Midden- en Zuid- Kennemerland) en/of de gehele organisatie bij gelegenheden en overleggen daar waar dit onderwerpen betreft die de afdeling MO betreffen, dan wel onderdeel uitmaken van de portefeuille binnen de afdeling MO. Initieert innovatieve mogelijkheden voor uitbreiding en/of nieuwe dienstverlening.

4 8. Functie-eisen, vaardigheden en verantwoordelijkheden volgens de gezichtspunten Kennis: Een vakgerichte HBO-opleiding, aangevuld met een opleiding projectmanagement en relevante werkervaring op dit gebied. Kennis van de publieke en private sector in algemene zin en meer specifieke kennis van de gemeentelijke sector. Kennis van de omgevingsfactoren en concurrenten die van invloed zijn op de organisatie. Analytisch vermogen teneinde snel inzicht te verkrijgen in relevante interne en externe ontwikkelingen en het vertalen van gemeentelijk beleid. Is op basis van relevante werkervaring in staat vakinhoudelijke ontwikkelingen te vertalen naar mogelijkheden en kansen voor de organisatie. Kennis en ervaring met het opstellen van projectplannen, projectbegrotingen en offertes. Kennis en ervaring met het leiden van projecten en functioneel leiding geven aan projectteams Zelfstandigheid De werkzaamheden worden zelfstandig verricht, waarbij naar eigen inzicht moet worden gehandeld en binnen de vastgestelde kaders wordt een bijdrage geleverd aan het strategisch beleid van de organisatie. De functie vereist probleemoplossend vermogen, creativiteit en flexibiliteit en het vermogen om op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen. De projectaanpak wordt zelfstandig bepaald. In de adviesrol naar managers en opdrachtgevers wordt gevraagd en ongevraagd initiatief genomen. Signaleert knelpunten in de opdracht of in de uitvoering daarvan en handelt om deze knelpunten op te lossen. Heeft het vermogen om snel complexe, nieuwe zaken eigen te maken. Rapporteert structureel naar de manager MO en de opdrachtgevers, zowel intern als extern. Sociale vaardigheden: Tact, invoelingsvermogen, integriteit, geduld en flexibiliteit en het vermogen tot enthousiasmeren zijn noodzakelijk in de contacten op uiteenlopende niveaus. Functionaris moet in teamverband kunnen werken en levert een actieve bijdrage aan de teamsfeer. Beschikt over overtuigingskracht en adviesvaardigheden en het vermogen om te gaan met belangentegenstellingen. Is in staat om zowel in- als extern een netwerk van contacten op te bouwen en te onderhouden. Risico s, verantwoordelijkheden en invloed: Onbetrouwbare informatie, foutieve analyses en adviezen naar de manager MO, manager en/of opdrachtgever kunnen leiden tot verkeerde beslissingen met mogelijk verstrekkende gevolgen voor onder andere de uitvoering van het project/opdracht. Functionaris heeft vanuit de functie invloed op het dienstverlenings- en/of organisatie-inhoudelijk beleid. Er is kans op het veroorzaken van materiële en immateriële schade door het vertegenwoordigen van de organisatie in diverse in- en externe overlegvormen. Functionaris is verantwoordelijk voor realisatie van projectresultaten en netwerkcontacten. Uitdrukkingsvaardigheid: De functie vereist het vermogen goed schriftelijk en mondeling te communiceren op diverse niveaus. Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is vereist t.b.v. het overleg, het geven van presentaties en bij het uitdragen en verdedigen van visie, ideeën en argumenten. Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is van belang bij het schrijven van beleidsnotities, projectplannen en rapportages. Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid is noodzakelijk om ontwikkelingen en vragen in de context te vertalen naar een beleid en projectvoorstellen.

5 Bewegingsvaardigheid: Er worden geen bijzondere eisen gesteld aan de bewegingsvaardigheid, anders dan het regelmatig gebruik van een personal computer (PC). Oplettendheid: Oplettendheid is van belang ten aanzien van ontwikkelingen binnen en buiten de eigen organisatie, projectplanning, coördinatie van projecten en de juistheid van gegevens en voorstellen. Oplettendheid is nodig voor het hanteren en uitwerken van kosten/kwaliteitsafwegingen. Overige functie-eisen: Doorzettingsvermogen is van belang voor het creëren van draagvlak voor veranderingen en projectplannen binnen MEE Noordwest-Holland. Eisen worden gesteld aan ordelijkheid en nauwkeurigheid. Het hebben van inzicht in en invloed op vertrouwelijke bedrijfsinformatie vereist integriteit en objectiviteit. Betrouwbaarheid is van belang bij het omgaan met soms tegengestelde belangen van diverse betrokkenen. Functionaris vertegenwoordigt de organisatie in diverse in- en externe overlegstructuren waardoor eisen worden gesteld aan het voorkomen (verzorging en kleding) en gedrag. Functionaris heeft geen negen tot vijf mentaliteit. Flexibiliteit en mobiliteit (in de arbeidsuren, arbeidstijden (avonduren) en de plaats waar wordt gewerkt) is belangrijk om de opdrachten goed en snel uit te kunnen uitvoeren. Flexibiliteit en mobiliteit (in de arbeidsuren en de plaats waar wordt gewerkt) is belangrijk om de opdrachten goed en snel uit te kunnen uitvoeren. Inconveniënten: Psychische belasting kan ontstaan door het dragen van verantwoordelijkheid voor een adequate en optimale advisering over en ontwikkeling van (strategisch) beleid en de implementatie daarvan en het werken met deadlines. Functionaris is verantwoordelijk voor de inhoudelijke aansturing van de projecten waardoor psychische belasting kan ontstaan door het dragen van verantwoordelijkheid voor resultaten waarop derden een medebepalende invloed hebben. De functionaris zal periodiek op onregelmatige uren werken, met name in de avonduren, dit o.a. in verband met het bezoeken van gemeenteraadsvergaderingen. Vaststelling van de functiebeschrijving Naam Datum Paraaf Notitie Functiehouder Gezien P&O In bestand Directeur Vastgesteld

6

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Medior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Senior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Senior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling:

Nadere informatie

CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL: MANAGER VASTGOED EN TECHNISCH BEHEER

CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL: MANAGER VASTGOED EN TECHNISCH BEHEER CONCEPT-FUNCTIEPROFIEL: MANAGER VASTGOED EN TECHNISCH BEHEER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Datum voorlopige vaststelling: Organisatorische eenheid: Vastgoed en technisch beheer Datum definitieve

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015

Nadere informatie

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control

Unitmanager EAD. Resultaatgebieden: 1. Organisatie 2. Maatschappelijke omgeving 3. Bedrijfsvoering 4. Leiderschap 5. Planning en control Unitmanager EAD Organisatiecontext Het Baken wil een werkomgeving bieden die plezierig, inspirerend en lerend is. Wij zien onze medewerkers als mensen met talenten, competenties, passie en ambities, die

Nadere informatie

Functieprofiel Clustermanager

Functieprofiel Clustermanager Functieprofiel Clustermanager Doel van de functie: Het geven van leiding aan een cluster vanuit een integrale verantwoordelijkheid, het ontwikkelen en implementeren van beleid en het behalen van de afgesproken

Nadere informatie

Functiebeschrijving Consulent voor mensen met een beperking

Functiebeschrijving Consulent voor mensen met een beperking Functiebeschrijving Consulent voor mensen met een beperking 1. Algemene informatie Naam instelling : MEE Noordwest-Holland Standplaats : Alkmaar, Den Helder, Haarlem, Heemskerk of Hoorn Functie : Consulent

Nadere informatie

: Manager Cliëntondersteuning (CO) Sociaal Domein

: Manager Cliëntondersteuning (CO) Sociaal Domein Functiebeschrijving Manager Cliëntondersteuning (CO) Sociaal Domein 1. Algemene informatie Naam instelling : : MEE Noordwest-Holland Standplaats : Alkmaar of (omgeving) Haarlem Functie : Manager Cliëntondersteuning

Nadere informatie

Teammanager administratie

Teammanager administratie Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van: Teammanager administratie In deze functie geef je deskundig en pro-actief vorm en inhoud aan de financiële administratie en coördineer je de dagelijkse

Nadere informatie

Functiebeschrijving begeleider A

Functiebeschrijving begeleider A Functiebeschrijving begeleider A 1. Doel van de functie De begeleider A regisseert en coördineert de zorg en begeleiding van de toegewezen cliënten en biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker A

Functiebeschrijving administratief medewerker A Functiebeschrijving administratief medewerker A 1. Doel van de functie De administratief medewerker A werkt vanuit een specifiek vakspecialisme of op basis van senioriteit en is verantwoordelijk voor het

Nadere informatie

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur.

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Organisatie Functieprofiel: Operationeel Manager De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Geeft leiding aan en werkt samen met de vrijwilligers en de

Nadere informatie

Manager Medische Hulpmiddelen

Manager Medische Hulpmiddelen - Functie en competentie profiel Manager Medische Hulpmiddelen. Functie- en competentieprofiel Manager medische hulpmiddelen 09122015 Doel van de functie - De manager medische hulpmiddelen (MMH) adviseert

Nadere informatie

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functieprofiel Naam organisatie: Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functienaam: Locatiemanager Datum: september 2009 1. Doelstelling van de functie De Locatiemanager is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Organisatie: KadeZorg Functie: Verzorgende IG nv. 3

Organisatie: KadeZorg Functie: Verzorgende IG nv. 3 Organisatie: KadeZorg Functie: nv. 3 Kern van de functie De verzorgende levert cliëntgerichte zorg (lichamelijke, geestelijke en sociale hulp, begeleiding en verzorging) aan cliënten binnen de daartoe

Nadere informatie

Functiebeschrijving secretaresse

Functiebeschrijving secretaresse Functiebeschrijving secretaresse 1. Doel van de functie De secretaresse verricht managementondersteunende, secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de leidinggevende van het desbetreffende

Nadere informatie

Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302

Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302 Functieprofiel: Projectleider Functiecode: 0302 Doel Voorbereiden en opzetten van en bijbehorende projectorganisatie, alsmede leiding geven aan de uitvoering hiervan, binnen randvoorwaarden van kosten,

Nadere informatie

Functiebeschrijving participatiecoach A

Functiebeschrijving participatiecoach A Functiebeschrijving participatiecoach A 1. Doel van de functie De participatiecoach A begeleidt, stimuleert en ondersteunt cliënten en/of vrijwilligers tijdens in-, door- en uitstroom bij een volwaardige

Nadere informatie

Functiebeschrijving. (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel)

Functiebeschrijving. (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel) Functiebeschrijving Algemeen Instelling Sector/dienst/afdeling NNCZ Economische en Administratieve Dienst Functie (deze functiebeschrijving is in ontwikkeling; er wordt gewerkt aan een definitief profiel)

Nadere informatie

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair)

Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Functiebeschrijving Teamleider Huisvesting (facilitair) Groot Hoogwaak levert een professionele bijdrage aan het aanbod van woon-, zorg-, en welzijnsvoorzieningen voor ouderen in Noordwijk. Dit aanbod

Nadere informatie

Functiebeschrijving participatiecoach B

Functiebeschrijving participatiecoach B Functiebeschrijving participatiecoach B 1. Doel van de functie De participatiecoach B begeleidt, stimuleert en ondersteunt cliënten en/of vrijwilligers tijdens in-, door- en uitstroom bij een volwaardige

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

PREZZENT Functiebeschrijving. Persoonlijk begeleider. Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING

PREZZENT Functiebeschrijving. Persoonlijk begeleider. Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING PREZZENT Functiebeschrijving Functie Persoonlijk begeleider Organisatie Prezzent Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING Draagt zorg voor de ondersteuning, begeleiding en/of verzorging van cliënten

Nadere informatie

Leiding ontvangen van: De coördinator Hospice ontvangt leiding van de manager Hospice en legt verantwoording af aan de manager Hospice.

Leiding ontvangen van: De coördinator Hospice ontvangt leiding van de manager Hospice en legt verantwoording af aan de manager Hospice. FUNCTIEBESCHRIJVING Functienaam: Coördinator Hospice ALGEMENE INFORMATIE Naam instelling Stichting Hospice Duin- en Bollenstreek Kern / doel van de functie: Het organiseren en coördineren van de zorg aan

Nadere informatie

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303

Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Functieprofiel: Adviseur Functiecode: 0303 Doel (Mede)zorgdragen voor de vormgeving en door het geven van adviezen bijdragen aan de uitvoering van het beleid binnen de Hogeschool Utrecht kaders en de ter

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Functiebeschrijving Teammanager VGE Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts met goedkeuring van LIMOR

Nadere informatie

Regio Haaglanden Functiebeschrijving Casemanager dementie regio Haaglanden augustus 2012

Regio Haaglanden Functiebeschrijving Casemanager dementie regio Haaglanden augustus 2012 Regio Haaglanden Inleiding De voor de cliënt en zijn omgeving zeer ingrijpende diagnose dementie roept veel vragen op over de ziekte en het verloop hiervan, maar ook over de organisatie van zorg en over

Nadere informatie

Functiebeschrijving Financieel adviseur

Functiebeschrijving Financieel adviseur Functiebeschrijving Financieel adviseur Organisatie: Locatie: Afdeling: Functie: Stichting Zorg Adullam Centraal bureau Servicecentrum, taakveld Financieel adviseur Organisatievisie: De Financieel adviseur

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

Stafmedewerker opleiden

Stafmedewerker opleiden Wij zijn op zoek naar een: Stafmedewerker opleiden Arbeidsduur: Functie-inhoud: Arbeidsvoorwaardenkader: Functie-indeling: Contract: 32-36 uur per week maakt deel uit van de afdeling Zorgkwaliteit, HBO

Nadere informatie

Sectormanager administratie

Sectormanager administratie Sectormanager administratie Doel van de functie Leidinggeven aan de afdeling administratie, het ontwikkelen en implementeren van afdelingsbeleid, fungeren als controller, zodanig dat de afdeling doelmatig

Nadere informatie

Functieprofiel Ambulanceverpleegkundige (uitgebreid)

Functieprofiel Ambulanceverpleegkundige (uitgebreid) Functieprofiel Ambulanceverpleegkundige (uitgebreid) Doelstelling van de functie: Verleent ambulancezorg aan patiënten, stelt een werkdiagnose en voert op basis daarvan conform protocol de noodzakelijke

Nadere informatie

Functiebeschrijving netwerk dementie regio Haaglanden

Functiebeschrijving netwerk dementie regio Haaglanden Functiebeschrijving netwerk dementie regio Haaglanden Inleiding De voor de cliënt en zijn omgeving zeer ingrijpende diagnose dementie roept veel vragen op over de ziekte en het verloop hiervan maar ook

Nadere informatie

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen. Functiebeschrijving Functienaam Adviseur IV Normfunctienaam Adviseur IV Code Peildatum N03.01.08 1-1-2013 Functiereeks Beleid Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING ERVARINGSDESKUNDIG BEGELEIDER SENIOR. 1.1 Vastgesteld Raad van Bestuur: d.d. 26-7-2011 paraaf Registratie HRM: d.d.

FUNCTIEBESCHRIJVING ERVARINGSDESKUNDIG BEGELEIDER SENIOR. 1.1 Vastgesteld Raad van Bestuur: d.d. 26-7-2011 paraaf Registratie HRM: d.d. ERVARINGSDESKUNDIG BEGELEIDER SENIOR Divisie/afdeling: FWG: 45 Centrum/Afdeling: Functiecode: 012359 Versie: 1.1 Vastgesteld Raad van Bestuur: d.d. 26-7-2011 paraaf Registratie HRM: d.d. 8-8-2011 1. Plaats

Nadere informatie

Coördinatie en uitvoering van financiële zaken, w.o.financiële administratie,, cliëntenadministratie, salarisadministratie, functioneel beheer ICT.

Coördinatie en uitvoering van financiële zaken, w.o.financiële administratie,, cliëntenadministratie, salarisadministratie, functioneel beheer ICT. Algemene informatie Naam instelling: Wittenbergzorg Dienst/sector: Algemeen Afdeling: Algemene en financiële zaken FWG Indicatie FWG Indicatie na weging: FWG 50 Functie: Coördinator financiële zaken Kern/doel

Nadere informatie

: Teamcoach. Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee. FWG-niveau : 45

: Teamcoach. Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee. FWG-niveau : 45 Teamcoach Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee Functie : Teamcoach Onderdeel : primaire zorg FWG-niveau : 45 Positie en rol in de organisatie. De teamcoach draagt hiërarchisch verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Contacten Intern : leidinggevende en medewerkers van Lister Extern : cliënten, familie en bij uitzondering externe hulpverlenende instanties

Contacten Intern : leidinggevende en medewerkers van Lister Extern : cliënten, familie en bij uitzondering externe hulpverlenende instanties Functieprofiel Slaapwacht Functienaam : Slaapwacht Inschaling : FWG-25 Status : Vastgesteld juni 2006 Doelstelling van de functie Scheppen van een veilige omgeving voor cliënten door het aanspreekbaar

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord

FUNCTIEPROFIEL. LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle. 1. LTO Noord FUNCTIEPROFIEL LTO Noord Manager Programma s & Ontwikkeling (nieuwe functie) Standplaats: Zwolle 1. LTO Noord LTO Noord is dé belangenbehartiger en partner voor boeren en tuinders in de negen provincies

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEHANDEL- EN EXPERTISECENTRUM (BEC) ZUIDWESTER

FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEHANDEL- EN EXPERTISECENTRUM (BEC) ZUIDWESTER FUNCTIEBESCHRIJVING DIRECTEUR BEHANDEL- EN EXPERTISECENTRUM (BEC) ZUIDWESTER 2011 Directeur BEC A. Plaats in de organisatie 1.Missie en visie van. Missie In het Zuidwesten van Nederland zijn wij dé zorg-

Nadere informatie

Voorbeeld activiteiten: Relevante competenties: Afbreukverantwoordelijkheid. Complexiteit. Werkomstandigheden. Regelcapaciteit

Voorbeeld activiteiten: Relevante competenties: Afbreukverantwoordelijkheid. Complexiteit. Werkomstandigheden. Regelcapaciteit 13 Marketing en Communicatie Niveau F Binnen het vastgestelde beleid en in opdracht van bureaumedewerkers vervaardigen van de door hen gewenste communicatie-uitingen. Assisteert bij het ontwerp van commerciële

Nadere informatie

Functie en competentie profiel. Coördinator Medische Hulpmiddelen

Functie en competentie profiel. Coördinator Medische Hulpmiddelen Functie en competentie profiel Coördinator Medische Hulpmiddelen. Doel van de functie o De coördinator medische hulpmiddelen medische hulpmiddelen adviseert bij de ontwikkeling, uitvoering, begeleiding

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functienaam: Verpleegkundige Hospice ALGEMENE INFORMATIE

FUNCTIEBESCHRIJVING. Functienaam: Verpleegkundige Hospice ALGEMENE INFORMATIE FUNCTIEBESCHRIJVING Functienaam: Verpleegkundige Hospice ALGEMENE INFORMATIE Naam instelling Dienst / sector / afdeling Stichting Marente Hospice Duin- en Bollenstreek Kern / doel van de functie: Verrichten

Nadere informatie

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Beleidsadviseur Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Ontwikkelen, implementeren en evalueren van beleid en adviseren op één of meerdere aandachtsgebieden/beleidsterreinen ten behoeve

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het organiseren en uitvoeren van acties en evenementen en het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning. Welke positie neem ik in de organisatie in?

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie

Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Functiebeschrijving Manager Personeel, Beleid en Communicatie Versie 0.10 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts

Nadere informatie

Functieomschrijving Circulation Practitioner

Functieomschrijving Circulation Practitioner Functieomschrijving Circulation Practitioner Landelijke Vakgroep van Circulation Practitioners Definitie functie specialistisch verpleegkundige IC 1 /CC 2 specialisatie binnen het aandachtsgebied van de

Nadere informatie

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal

Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Ben jij onze nieuwe resultaatgerichte people Manager? Teammanager Administraties Bedrijfsvoering & ICT 36 uur per week Standplaats: Arnhem/Nijverdal Rijnbrink Groep (circa 200 medewerkers) adviseert en

Nadere informatie

Profielschets. Beleidsadviseur Vastgoed en Strategie Beter Wonen

Profielschets. Beleidsadviseur Vastgoed en Strategie Beter Wonen Profielschets Beleidsadviseur Vastgoed en Strategie Beter Wonen ERLY the consulting company Opdrachtgever: Beter Wonen Datum: april 2015 Organisatie Beter Wonen in Almelo staat voor goed en betaalbaar

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs

FUNCTIEBESCHRIJVING. Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs FUNCTIEBESCHRIJVING Directeur-Bestuurder Samenwerkingsverband passend onderwijs Maart 2016 Opdrachtgever Samenwerkingsverband PO De Meierij Auteur J.L.P. Bustin Versie Eindversie maart 2016 Project 5BVBA4797

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. leidinggevende aan vrijwilligers (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. leidinggevende aan vrijwilligers (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de provincies Gelderland en Overijssel en enkele Utrechtse

Nadere informatie

Plaats in de organisatie: De administrateur ontvangt hiërarchisch leiding van de manager Bedrijfsvoering/controller.

Plaats in de organisatie: De administrateur ontvangt hiërarchisch leiding van de manager Bedrijfsvoering/controller. FUNCTIEBESCHRIJVING Organisatie: MEE West-Brabant Afdeling: Bedrijfsvoering Functiebenaming: Functiecode: A Salarisschaal: 45 Vastgesteld: 01-10-2011 Doel van de functie: Het verrichten van financieel-administratieve

Nadere informatie

PLAATS VAN DE FUNCTIE

PLAATS VAN DE FUNCTIE ALGEMENE GEGEVENS Functienaam Functiefamilie Organisatieonderdeel Diëtist Uitvoering Unit Versie 1.0 Vastgesteld op 5 mei 2015 DOEL VAN DE FUNCTIE Verbeteren van de voedingstoestand en/of eetgewoonten

Nadere informatie

Informatiemanager. Doel. Context

Informatiemanager. Doel. Context Informatiemanager Doel Ontwikkelen, in stand houden, evalueren, aanpassen en regisseren van het informatiemanagement, de digitale informatievoorziening en de ICT-facilitering van de instelling en/of de

Nadere informatie

Functiebeschrijving Verzorgende niveau 3 & Verpleegkundige

Functiebeschrijving Verzorgende niveau 3 & Verpleegkundige Functiebeschrijving Verzorgende niveau 3 & Verpleegkundige Organisatie : RST Zorgverleners Functie : Verzorgende niveau 3 FWG : 35 Status : Vastgesteld juli 2014 Plaats in de organisatie Ontvangt hiërarchisch

Nadere informatie

Functieprofiel: Projectleider

Functieprofiel: Projectleider BIJLAGE E.1 FUNCTIEPROFIELEN PERCEEL 1 Functieprofiel: Projectleider Werkzaamheden: De opdrachtgever zorgt, eventueel met behulp van een separate opdracht, voor een duidelijke projectopdracht. Hij of zij

Nadere informatie

Verpleegkundig Centralist/ Verpleegkundig Centralist i.o.

Verpleegkundig Centralist/ Verpleegkundig Centralist i.o. Voor onze Meldkamer (MKA) zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van: Verpleegkundig Centralist/ Verpleegkundig Centralist i.o. Arbeidsduur: Functie-inhoud: 36 uur per week Als Verpleegkundig

Nadere informatie

Functieprofiel: Communicatiemedewerker stichting Opvoeden.nl

Functieprofiel: Communicatiemedewerker stichting Opvoeden.nl (definieve versie 22 januari 2018) Functieprofiel: Communicatiemedewerker stichting Opvoeden.nl Doel van de functie Ervoor zorgdragen dat zoveel mogelijk ouders en jongeren de betrouwbare opvoedinformatie

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering

Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Functiebeschrijving manager Bedrijfsvoering Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Bedrijfsvoering, waartoe behoren datakwaliteit, informatisering en analyse, registratie en boekhouding, compliance

Nadere informatie

Functiebeschrijving manager Wonen

Functiebeschrijving manager Wonen Functiebeschrijving manager Wonen Doel Is verantwoordelijk voor de afdeling Wonen, waartoe behoren het Klantcontactcentrum (KCC), Verhuur, Wijkaanpak, Individuele zorg en Dagelijks Onderhoud. Kern en uitdaging

Nadere informatie

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering.

Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking tot locatie(s), systemen, gegevens en bedrijfsvoering. Functiebeschrijving Functienaam Medewerker systemen I Normfunctienaam Medewerker systemen I Code Peildatum N05.02.02 1-1-2013 Functiereeks Beheer Uitvoeren van beheersmatige werkzaamheden met betrekking

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid

Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Functiebeschrijving Manager Kwaliteitsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar

PROJECTLEIDER EN CONSULENT MARKETING (schaal 8) voor bepaalde tijd van een jaar De Bibliotheek Raalte ondersteunt burgers bij het leren en kunnen participeren in de samenleving. Zij doet dit door toegang te bieden tot informatieve en culturele bronnen, door mensen te helpen vaardigheden

Nadere informatie

Geeft leiding aan de medewerkers, leerlingen en stagiaires van de zorgafdeling.

Geeft leiding aan de medewerkers, leerlingen en stagiaires van de zorgafdeling. Functiebeschrijving Algemene informatie Naam Instelling Bedrijfsonderdeel Afdeling Functie Nieuw Unicum Zorg en Dagbesteding Intramurale afdelingen Coördinator Kern/doel van de functie Het doel van de

Nadere informatie

Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl (SBGL)

Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl (SBGL) Onderwijsagenda Sport, Bewegen en een Gezonde Leefstijl (SBGL) Procedure werving Gezonde School-adviseur regio Oost Inleiding Op 26 november 2012 is de uitvoering gestart van de Onderwijsagenda Sport,

Nadere informatie

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305

Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Functieprofiel: Senior Managementassistent Functiecode: 0305 Doel Het verrichten van werkzaamheden voor een eenheid op beleidsuitvoerend en ondersteunend gebied, van administratieve, uitvoerende en secretariële

Nadere informatie

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen.

Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen en beleidsprocessen. Functiebeschrijving Functienaam Adviseur III Normfunctienaam Adviseur III Code Peildatum N03.01.06 1-1-2013 Functiereeks Beleid Het adviseren over, ontwikkelen, uitvoeren of handhaven van beleidsterreinen

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Stichting Kinderopvang Op Kop Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Door dhr. R. Terpstra Datum 5 december 2014 Functieomschrijving coördinator kinderopvang Algemene

Nadere informatie

Vacature Business Development & Sales

Vacature Business Development & Sales Vacature Business Development & Sales Functieomschrijving 0 1 20.10. 2016 Vacature Business development &sales 01 Zelfstandige denker, met gevoel voor het ontwikkelen en benutten van commerciële kansen.

Nadere informatie

Functieprofiel Projectleider Functieprofiel titel Functiecode 00

Functieprofiel Projectleider Functieprofiel titel Functiecode 00 1 Functieprofiel Projectleider Functieprofiel titel Functiecode 00 Doel Voorbereiden en opzetten van projecten en bijbehorende projectorganisatie, alsmede leiding geven aan de uitvoering hiervan, binnen

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. Leidinggevende aan Vrijwilligers (LaV) m/v Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland en Overijssel

Nadere informatie

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

PR SPECIALIST RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het extern profileren van de organisatie door het in de media/via social media positioneren van de organisatie en haar activiteiten, passend bij het gewenste imago. Welke

Nadere informatie

Functie- en taakbeschrijving Directeur Stichting Actief

Functie- en taakbeschrijving Directeur Stichting Actief Functie- en taakbeschrijving Directeur Stichting Actief Algemene kenmerken De Directeur is belast met de dagelijkse leiding aan alle beleidsgebieden van Stichting Actief. De Directeur heeft bevoegdheden

Nadere informatie

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO)

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Operationeel Manager Codering 102 Organisatie Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Functieschaal

Nadere informatie

Wervingsprofiel bestuurssecretaris/manager Kwaliteit & Veiligheid

Wervingsprofiel bestuurssecretaris/manager Kwaliteit & Veiligheid Wervingsprofiel bestuurssecretaris/manager Kwaliteit & Veiligheid Algemeen In de organisatie van Stichting Elisabeth doet zich een aantal ontwikkelingen voor die aanleiding zijn voor aanpassingen in het

Nadere informatie

Functieprofiel Woonondersteuner A. Resultaatgebieden

Functieprofiel Woonondersteuner A. Resultaatgebieden Functieprofiel Woonondersteuner A Functienaam : Woonondersteuner A Inschaling : FWG-25 Status : Vastgesteld februari 2017 Doelstelling van de functie De woonondersteuner A zorgt voor een goed verloop van

Nadere informatie

Finance & Control. Plaats in de organisatie:

Finance & Control. Plaats in de organisatie: Functienaam: Sector: Afdeling: teammanager Financiën Finance & Control Financiën Plaats in de organisatie: De teammanager Financiën verricht zijn werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van de manager

Nadere informatie

info@bronneberg.nl www.bronneberg.nl KvK Eindhoven: 17136847 BTW/VAT/MwSt: NL 810049429B01

info@bronneberg.nl www.bronneberg.nl KvK Eindhoven: 17136847 BTW/VAT/MwSt: NL 810049429B01 Functieomschrijving office-coördinator Taken en Werkzaamheden Tot de aandachtsgebieden van office-coördinator behoren 'Beleid', Externe contacten, Communicatie en Relatiebeheer, Financiën, Advisering,

Nadere informatie

Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie

Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie Functiebeschrijving teamleider zorg en bedrijfsvoering (FWG 55) A. Plaats in de organisatie Plaats in de organisatie De teamleider zorg en bedrijfsvoering is werkzaam in het zorgcentrum ten behoeve van

Nadere informatie

FUNCTIEFAMILIE 5.3 Projectmanagement

FUNCTIEFAMILIE 5.3 Projectmanagement Doel van de functiefamilie Leiden van projecten en/of deelprojecten de realisatie van de afgesproken projectdoelstellingen te garanderen. Context: In lijn met de overgekomen normen in termen van tijd,

Nadere informatie

Functieprofiel staffunctionaris

Functieprofiel staffunctionaris Functieprofiel staffunctionaris Algemene kenmerken ContourdeTwern is een organisatie voor maatschappelijke dienstverlening. De stafafdelingen van het centraal bureau staan ten dienste van de bedrijfsvoering

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING LOGOPEDIST ZUIDWESTER

FUNCTIEBESCHRIJVING LOGOPEDIST ZUIDWESTER FUNCTIEBESCHRIJVING LOGOPEDIST ZUIDWESTER 2008 A. Plaats in de organisatie 1. Missie en visie van Missie. richt zich op het vergroten van het persoonlijke welzijn van mensen met een verstandelijke beperking

Nadere informatie

directeur medewerkers organisatorische eenheid

directeur medewerkers organisatorische eenheid Bijlage 2 Stichting Haagse Gezondheidscentra Functie : manager Datum : 10 januari 2004 I Doel van de functie Leidinggeven aan de organisatorische eenheid en bevorderen van een resultaatgericht klimaat

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart Waardering Salarisschaal 12

FUNCTIEBESCHRIJVING. Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart Waardering Salarisschaal 12 FUNCTIEBESCHRIJVING Datum : 20 februari 2012 Functiebeschrijving : Teamleider Vastgesteld besluit CvB : 27 maart 2012 Waardering Salarisschaal 12 Context - Organisatorische eenheid: Onderwijscluster -

Nadere informatie

7.4 SENIOR PLANONTWIKKELAAR

7.4 SENIOR PLANONTWIKKELAAR 7.4 SENIOR PLANONTWIKKELAAR Doel van de functie Is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en voorbereiden van (ver)nieuwbouwprojecten met een goed financieel en/of maatschappelijk rendement. Input: wat

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. A. Plaats in de organisatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. A. Plaats in de organisatie FUNCTIEBESCHRIJVING A. Plaats in de organisatie 1. Doelstelling discipline Het inzetten van fysiotherapeutische expertise in samenhang met andere disciplines en in het kader van revalidatiegeneeskundige

Nadere informatie

Werktrajectbegeleider

Werktrajectbegeleider Werktrajectbegeleider Functiebeschrijving naar aanleiding van CAO-tekst Trajectbegeleider Vastgesteld door: Directeurbestuurder Datum: December 2005 Algemene kenmerken De werktrajectbegeleider richt zich

Nadere informatie

Facilitair accountmanager

Facilitair accountmanager Facilitair accountmanager Doel Inventariseren en analyseren van de wensen en ervaringen van klanten van de dienst ten aanzien van de dienstverlening en het uitzetten van daaruit voorvloeiende activiteiten,

Nadere informatie

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur)

Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) De gemeente Deurne zoekt een: De afdeling Ruimte en Samenleving heeft een vacature: Adviseur Personeel en organisatie (32-36 uur) Deurne is een centrumgemeente in de Peel, gelegen in de provincie Noord-Brabant.

Nadere informatie

PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR

PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR Vastgesteld in de bestuursvergadering van 24 mei 2007 PROFIEL COLLEGE VAN BESTUUR Binnen de voor de stichting geldende statuten en reglementen, is het College van Bestuur het bevoegd gezag van de stichting,

Nadere informatie

bevordert en draagt zorg voor de ontwikkeling en implementatie van beleids- en beheersinstrumenten

bevordert en draagt zorg voor de ontwikkeling en implementatie van beleids- en beheersinstrumenten CVDR Officiële uitgave van Súdwest-Fryslân. Nr. CVDR330570_1 10 oktober 2017 HR21 functies Gemeente Súdwest-Fryslan HR21 functies Gemeente Súdwest-Fryslân 1 januari 2013 Lokale Griffier Functiereeks Politiek

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR

FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR FUNCTIEBESCHRIJVING BELEIDSMEDEWERKER ONDERZOEKSINFRASTRUCTUUR A. DOEL VAN DE FUNCTIE: Het beleidsthema vanuit theoretische en praktische deskundigheid implementeren en uitbouwen teneinde toepassingen

Nadere informatie

Arbo- en Milieudeskundige

Arbo- en Milieudeskundige Arbo- en Milieudeskundige Doel Ontwikkelen van beleid, adviseren, ondersteunen en begeleiden van management, medewerkers en studenten, alsmede bijdragen aan de handhaving van wet- en regelgeving, binnen

Nadere informatie

De Budgetconsulent ressorteert hiërarchisch onder de leidinggevende van de afdeling waarbinnen de functie is gepositioneerd.

De Budgetconsulent ressorteert hiërarchisch onder de leidinggevende van de afdeling waarbinnen de functie is gepositioneerd. Budgetconsulent Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen de Gaarshof, Weideveld en Herderheem,

Nadere informatie

Klant & Strategie. Plaats in de organisatie:

Klant & Strategie. Plaats in de organisatie: Functienaam: Sector: Afdeling: teammanager Klant Klant & Strategie Klant Plaats in de organisatie: De teammanager Klant verricht zijn werkzaamheden onder de verantwoordelijkheid van de manager Klant &

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken.

FUNCTIEBESCHRIJVING. Het afdelingshoofd Technische Zaken staat in voor de algemene leiding van de afdeling technische zaken. FUNCTIEBESCHRIJVING Functie Graadnaam: AFDELINGSHOOFD Afdeling TECHNISCHE ZAKEN Functienaam: AFDELINGSHOOFD Dienst TECHNISCHE ZAKEN Functionele loopbaan: A4a A4b Omschrijving van de afdeling en dienst

Nadere informatie

Functiebeschrijving Wijkverpleegkundige

Functiebeschrijving Wijkverpleegkundige Functiebeschrijving Organisatie: Regionale Thuiszorg Oude en Nieuwe Land Afdeling: Verpleging Functie: Integraal manager: Regiomanager Verpleging Vastgesteld door directeur d.d.: 12 maart 2004 Peildatum:

Nadere informatie

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid

Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Functiebeschrijving Manager Personeelsbeleid Binnen O2A5 staat een belangrijke verandering voor de deur, namelijk de invoering van zgn. onderwijsteams. Voor een succesvolle implementatie van deze organisatieverandering

Nadere informatie