(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd"

Transcriptie

1 Interne en externe oproep BEC Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij de veiligheid van kind en jeugdige centraal staat. Jeugdhulp Friesland is door haar omvang en expertise in staat allerlei verschillende vormen van zorg en orthopedagogische behandeling aan kinderen (0-12) en jeugdigen (12-18) te bieden. Het doel van de behandeling is de autonomie, die past bij de leeftijd en de mogelijkheden, van de cliënt te bevorderen. Wij zijn per direct op zoek naar: (INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd In de laatste helft van december zullen i.v.m. vervangingsuren structurele uren op de crisisinterventie zijn. Vanaf begin 2018 zullen afhankelijk van interne ontwikkelingen dit wisselende groepen zijn. Doel van de functie: Begeleiding op maat aan het kind of de jongere in een verblijf en behandelgroep. Daarnaast de begeleiding van diens ouders/verzorgers welke gericht is op terugkeer naar huis indien mogelijk. In deze begeleiding ligt de nadruk op het bevorderen van de zelfredzaamheid en het verminderen van de afhankelijkheid, zo snel als dit mogelijk, veilig en verantwoord is. De begeleiding aan het kind of de jongere wordt individueel en groepsgericht uitgevoerd. Functie-inhoud: Begeleidt het kind of de jongere in het dagelijks functioneren en de dagroutine gericht op de ontwikkeling van het kind/de jongere. Er wordt gebruik gemaakt van individuele-, groeps- en relatiegerichte methoden. Heeft contact met de ouders/opvoeders van het kind of de jongere. Is in staat observaties uit te voeren, gericht op het herstel van het gewone leven. Rapporteert mondeling en schriftelijk over de voortgang van de behandeling aan het kind of de jongeren en diens ouders/opvoeders en overige betrokkenen. Signaleert knelpunten die de (mogelijke) veiligheid en ontwikkeling van het kind of de jongere in gevaar brengen en onderneemt op basis hiervan passende actie. Verricht voorkomende financiële, licht huishoudelijke en administratieve taken. Verricht onregelmatige- en/of slaapdiensten. Functie-eisen: Ten minste een relevante afgeronde MBO niveau 4 opleiding aangevuld met relevante stage en/of werkervaring; HBO werk- en denkniveau; Zelfstandig en pro-actief kunnen werken; Crisisbestendig, flexibel en stevige persoonlijkheid; Kennis van en inzicht in het hulpaanbod en de behandelmodules.

2 Algemene informatie: Het betreft een aanstelling voor gemiddeld 7-32 uren (0,1944 0,8889 fte) per week voor de duur van minimaal één jaar met de kans op verlenging; Verrichten van onregelmatige diensten inclusief weekend; Arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de CAO Jeugdzorg schaal 7 (minimaal 2.167,17 maximaal 3.097,21 bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Inlichtingen: Voor inlichtingen over de functie kan contact opgenomen worden met mevrouw M. Keuning, afdelingsmanager, telefoon: Graag ontvangen wij uw schriftelijke sollicitatie (motivatie en C.V.) uiterlijk op donderdag 19 oktober U kunt, bij voorkeur, solliciteren via onze website onder het kopje werken bij -> vacatures. Het is ook mogelijk uw brief, onder vermelding van vacaturenummer , te sturen naar adres sollicitatie@jeugdhulpfriesland.nl. Wij informeren u per over het verdere verloop van de procedure. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 24 oktober Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

3 Pedagogisch Medewerker Waar werk ik en vanuit welke benadering (handelingskader) (Algemene kenmerken) De functie Pedagogisch medewerker wordt ingezet in de zorgprogramma s 24-uurs jongere jeugd, 24-uurs oudere jeugd, Dagbehandeling en Spoedeisend. In de modulebeschrijvingen is nadere informatie opgenomen. De modulebeschrijving maakt integraal onderdeel uit van de functiebeschrijving. De Pedagogisch medewerker werkt conform het handelingskader van Jeugdhulp Friesland. De dialoog met de het kind of de jongere en diens ouders/verzorgers wordt gevoerd vanuit de presentiebenadering (begeleiding). Waarvoor ben ik aangenomen (Doel van de functie) Begeleiding op maat aan het kind of de jongere en diens ouders/verzorgers waarbij de begeleiding is gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid en het verminderen van de afhankelijkheid zo snel als dit mogelijk, veilig en verantwoord is. De begeleiding aan het kind of de jongere is individueel en groepgericht uitgevoerd. Welke positie neem ik in de organisatie in? (Organisatorische context) De Pedagogisch medewerker ontvangt hiërarchisch leiding van de afdelingsmanager en functie-inhoudelijk leiding van de Gedragswetenschapper. De Pedagogisch medewerker kan bij een grote span of control van de Afdelingsmanager en Gedragswetenschapper coaching ontvangen van de Praktijkcoach.. Resultaatgebieden Wat moet ik bereiken (Doelen) Waar wordt het op getoetst (Te behalen resultaten) 1. Bijdrage leveren aan opstellen Behandelplan Het behandelplan is zodanig Behandelplan is opgesteld in afstemming met opgesteld dat doelen en plan van het (multidisciplinair) team en het kind of de aanpak aansluiten bij de hulpvraag jongere en diens ouders/opvoeders, onder en de competenties van het kind of eindverantwoordelijkheid van de de jongere en diens gedragswetenschapper. ouders/opvoeders. Behandelplan bevat SMART geformuleerde doelen en een plan van aanpak. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken (Activiteiten) Verzamelt actief benodigde informatie bij de het kind of de jongere, de ouders/opvoeders en andere in- en externe betrokkenen en plant en voert gesprekken met hen. Stelt binnen de gestelde termijn een behandelplan op aan de hand van de verkregen informatie, of levert hiertoe een bijdrage, en overlegt over inzet van eventuele betrokkenen. Vertaalt na afstemming het behandelplan in SMART geformuleerde doelen en een plan van aanpak en bespreekt met het kind of de jongere en diens ouders/opvoeders of deze aansluit bij de hulpvraag, of levert hiertoe een bijdrage.

4 2. Bijdrage leveren aan uitvoeren Behandelplan Het Behandelplan is zodanig uitgevoerd dat de doelen zijn Behandelplan is uitgevoerd en SMART geformuleerde doelen zijn behaald. behaald en de veiligheid van het kind of de jongere is gegarandeerd. Voortgang en resultaten zijn tijdig besproken en afgestemd met het kind of de jongere en diens ouders/opvoeders, en geregistreerd en gerapporteerd aan multidisciplinair team en de inhoudelijk eindverantwoordelijke. Begeleiding aan het kind of de jongere is in teamverband, op maat uitgevoerd. De veiligheid van het kind of de jongere is gewaarborgd. 3. Gericht op het werken in een team Het teamklimaat is zodanig dat de medewerker en het kind of de jongere zich veilig voelen. In het team heerst een klimaat van veiligheid, eerlijkheid, openheid en doelgerichtheid en samenwerking. Legt het behandelplan voor aan de eindverantwoordelijke gedragswetenschapper. Begeleidt het kind of de jongere in het dagelijks functioneren en de dagroutine gericht op de ontwikkeling van het kind/de jongere alsook op de doelen die voortvloeien uit het behandelplan. Er wordt gebruik gemaakt van individuele-, groeps- en relatiegerichte methoden. Onderhoudt contact met de ouders/opvoeders van het kind of de jongere met betrekking tot het behandelplan en de dagelijkse ontwikkelingen. Is in staat observaties uit te voeren, gericht op het herstel van het gewone leven. Rapporteert mondeling en schriftelijk over de voortgang van de behandeling aan het kind of de jongeren en diens ouders/opvoeders en overige betrokkenen. Bewaakt in operationele zin de voortgang van het behandelplan en stelt waar nodig in overleg met de gedragswetenschapper bij. Signaleert knelpunten die de (mogelijke) veiligheid en ontwikkeling van het kind of de jongere in gevaar brengen en onderneemt op basis hiervan passende actie. Treedt zo nodig in- of extern op als intermediair en contactpersoon voor de het kind of de jongere en diens ouders/opvoeders. Kan hypothese toetsend werken vanuit het behandelplan of in opdracht van de gedragswetenschapper. Verricht voorkomende financiële, licht huishoudelijke en administratieve taken. Vervult mentorschappen. Verricht zo nodig onregelmatige- en/of slaapdiensten. Neemt deel aan multidisciplinair- en teamoverleg. Geeft en ontvangt feedback binnen het (multidisciplinair)team. Houdt rekening met- en maakt gebruik van de sterke en minder sterke kanten van collega s. Werkt teamgericht. Reflecteert op het eigen handelen.

5 4. Professionele ontwikkeling waarborgen en realiseren De eigen professionaliteit is op peil Kennis van het expertisegebied is bijgehouden. en waar mogelijk ingezet en uitdragen binnen de organisatie. Een voor de functie relevant in- en extern netwerk is onderhouden. Kennis is ingezet binnen de organisatie. Kennis en Vaardigheden Kennis Ten minste een relevante afgeronde MBO niveau 4 opleiding aangevuld met minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Kennis van en inzicht in het hulpaanbod en de behandelmodules. Heeft de voor de functie relevante trainingen gevolgd of is bereid deze te volgen. Kennis van en ontwikkelingen binnen het expertisegebied zijn bijgehouden. Verzorgt kennisoverdracht en training op het eigen expertisegebied. Is bereidt om taaktrainerschap of aandachtfunctionarisschap te vervullen. Ontvangt coaching van de Praktijkcoach (indien aangesteld). Participeert in projecten. Begeleidt stagiaires. Werkt collega s in. Specifieke functiekenmerken Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden voor het rapporteren over het verloop van de hulpverlening. Sociale en communicatie vaardigheden voor het motiveren en stimuleren van kinderen en jongeren en het onderhouden van contacten met het kind/de jongere en diens ouders/opvoeders of netwerk. Activerend, intercultureel en cliëntgericht kunnen werken. Creativiteit voor het aanbieden van activiteiten gericht op vrijetijdsbesteding. Stressbestendigheid en improvisatievermogen vereist bij onverwachte situaties. Bezwarende werkomstandigheden Fysieke krachtsinspanning, eenzijdige beweging of inspannende houding, psychische en fysieke belasting o.a. door het omgaan met agressiviteit. Hiermee moet op verantwoorde wijze kunnen worden omgegaan. Competenties competentieprofiel beroepsgroep 1 maakt onderdeel uit van de functie Aanvullende functieprofielen Er is een aanvullend functieprofiel voor Pedagogisch medewerkers A.

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep BEC 12-18+ 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van

Nadere informatie

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd

(INVAL) PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor minimaal 7 en maximaal 32 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep 24-uurs Jongere en Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

PEDAGOGISCH MEDEWERKER Voor 28 uur per week voor bepaalde tijd

PEDAGOGISCH MEDEWERKER Voor 28 uur per week voor bepaalde tijd Externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + 24-uurs Oudere Jeugd Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

2 PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor 28 uur per week voor bepaalde tijd

2 PEDAGOGISCH MEDEWERKERS voor 28 uur per week voor bepaalde tijd Interne en Externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + Afdeling 24-uurs Oudere Jeugd, Crisisinterventie Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien.

Nadere informatie

ORTHOPEDAGOGISCH BEGELEIDER DAGBEHANDELING

ORTHOPEDAGOGISCH BEGELEIDER DAGBEHANDELING Interne oproep BEC 0 12 BEC Jonge Kind Sneek Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

Gezinshûsouders (M/V)

Gezinshûsouders (M/V) Externe oproep Gezinshuizen in Friesland Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

Gezinshuisouders (M/V)

Gezinshuisouders (M/V) Externe oproep Gezinshuizen in Friesland Wij vinden dat kinderen en jongeren het recht hebben om in een veilige en gezonde omgeving op te groeien. Daarom zijn w ij er voor elke zoon en elke dochter. Voor

Nadere informatie

GEZINSHÛSOUDERS. Externe oproep. Gezinshûsouders. Voor het verder vormgeven van deze behandelvorm zoeken wij: Standplaats: Friesland (eigen woning)

GEZINSHÛSOUDERS. Externe oproep. Gezinshûsouders. Voor het verder vormgeven van deze behandelvorm zoeken wij: Standplaats: Friesland (eigen woning) Externe oproep Gezinshûsouders Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij de

Nadere informatie

GEDRAGSWETENSCHAPPER voor 28 uur (0,78 fte) per week voor bepaalde tijd

GEDRAGSWETENSCHAPPER voor 28 uur (0,78 fte) per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Afdeling Spoedeisende Hulp Leeuwarden en Drachten Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het

Nadere informatie

SECRETARIAATMEDEWERKER (voor 24 uur per week)

SECRETARIAATMEDEWERKER (voor 24 uur per week) Interne en externe oproep Afdeling Client Service Bureau Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenw ichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van

Nadere informatie

AMBULANT HULPVERLENERS IAG/GEZINSCOACHES (voor 25 tot 32 uur per week voor bepaalde tijd)

AMBULANT HULPVERLENERS IAG/GEZINSCOACHES (voor 25 tot 32 uur per week voor bepaalde tijd) Interne en externe oproep Afdeling Ambulant Noord Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen,

Nadere informatie

AFDELINGSMANAGER (M/V) voor uur per week voor bepaalde tijd

AFDELINGSMANAGER (M/V) voor uur per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + Afdeling Behandeling Ambulant Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van

Nadere informatie

GEDRAGSWETENSCHAPPER / ORTHOPEDAGOOG voor 24 uur (0,67 fte) per week voor bepaalde tijd

GEDRAGSWETENSCHAPPER / ORTHOPEDAGOOG voor 24 uur (0,67 fte) per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + Behandeling met Verblijf 12 18 jaar Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag

Nadere informatie

MEDEWERKER AO-IC (M/V) (voor 32 uur per week voor bepaalde tijd)

MEDEWERKER AO-IC (M/V) (voor 32 uur per week voor bepaalde tijd) Interne / externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Planning & Control Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is

Nadere informatie

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd

MEDEWERKER FINANCIËN voor 36 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

OPLEIDINGSPLAATS AMBULANT HULPVERLENER PMTO Voor 1, mogelijk 2 kandidaten voor uren voor bepaalde tijd

OPLEIDINGSPLAATS AMBULANT HULPVERLENER PMTO Voor 1, mogelijk 2 kandidaten voor uren voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 0-12 onderdeel PMTO PMTO (Parent Management Training Oregon) is een intensieve behandeling voor ouders met kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Nadere informatie

(FLEX) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor 7 tot 32 uur gemiddeld per week voor bepaalde tijd

(FLEX) PEDAGOGISCH MEDEWERKER voor 7 tot 32 uur gemiddeld per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep In 2010 zijn we gestart met Behandelcentrum Woodbrookers en sindsdien zijn we bezig met het optimaliseren van het behandelklimaat voor onze jongeren. Het behandelklimaat wordt

Nadere informatie

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij met ingang van 1 maart 2015 (of zo spoedig mogelijk daarna) een:

Vanwege het vertrek van een collega zoeken wij met ingang van 1 maart 2015 (of zo spoedig mogelijk daarna) een: Interne en externe oproep 24-uurs Oudere Jeugd en Spoedeisende Hulp Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

BELEIDSMEDEWERKER DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING (M/V) voor 16 tot 24 uur per week

BELEIDSMEDEWERKER DESKUNDIGHEIDSBEVORDERING (M/V) voor 16 tot 24 uur per week Interne en externe oproep Afdeling PO&O Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt van ons handelen, waarbij

Nadere informatie

Werktrajectbegeleider

Werktrajectbegeleider Werktrajectbegeleider Functiebeschrijving naar aanleiding van CAO-tekst Trajectbegeleider Vastgesteld door: Directeurbestuurder Datum: December 2005 Algemene kenmerken De werktrajectbegeleider richt zich

Nadere informatie

is werkzaam in een dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren of een combinatie daarvan;

is werkzaam in een dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren of een combinatie daarvan; FUNCTIEBESCHRIJVING CAO Dierenartsenpraktijken Functie : Dierenartsassistent C Datum : 28 maart 2007 Pagina : 1 Versie : Definitief ALGEMENE KENMERKEN De Dierenartsassistent C: is werkzaam in een dierenartsenpraktijk

Nadere informatie

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een:

groepswerker/ begeleider (m/v) 24-30 uur. Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg, zijn wij op zoek naar een: Breng jij ons team op sterkte met je ervaring in de psychiatrie? (of: Werk je als professional in de psychiatrie en zou je wel meer met je geloof willen?) Voor onze locatie de Schuilplaats, 24-uurs zorg,

Nadere informatie

Sociaal pedagogisch medewerker B uur per week ( ) Invalkrachten; 1-36 uur per week ( )

Sociaal pedagogisch medewerker B uur per week ( ) Invalkrachten; 1-36 uur per week ( ) Binnen Cluster 4 (residentiële vrouwenhulpverlening; jonge moeders met kind(deren) zijn er vacatures ontstaan voor de functie van: Sociaal pedagogisch medewerker B 24-36 uur per week (2017-34) Invalkrachten;

Nadere informatie

Contacten Intern : leidinggevende en medewerkers van Lister Extern : cliënten, familie en bij uitzondering externe hulpverlenende instanties

Contacten Intern : leidinggevende en medewerkers van Lister Extern : cliënten, familie en bij uitzondering externe hulpverlenende instanties Functieprofiel Slaapwacht Functienaam : Slaapwacht Inschaling : FWG-25 Status : Vastgesteld juni 2006 Doelstelling van de functie Scheppen van een veilige omgeving voor cliënten door het aanspreekbaar

Nadere informatie

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie jongerenwerk, voor uur per week.

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie jongerenwerk, voor uur per week. Impuls is dé Oldenzaalse organisatie voor Welzijn en Peuterspeelzalen. Onze activiteiten bestrijken de volle breedte van welzijnswerk, waarbij we ons richten op alle Oldenzalers, van jong tot oud. Met

Nadere informatie

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie Straathoekwerk, voor 30 uur per week.

Wij zijn per direct op zoek naar een Sociaal-cultureel werker 3, met als specialisatie Straathoekwerk, voor 30 uur per week. Impuls is dé Oldenzaalse organisatie voor Welzijn en Peuterspeelzalen. Onze activiteiten bestrijken de volle breedte van welzijnswerk, waarbij we ons richten op alle Oldenzalers, van jong tot oud. Met

Nadere informatie

Sociaal pedagogisch medewerker B

Sociaal pedagogisch medewerker B Binnen Cluster 4 (residentiële vrouwenhulpverlening; jonge moeders met kind(deren) en Cluster 3 (residentiële jeugdzorg 10-16 jarigen), zijn er vacatures ontstaan voor de functie van: Sociaal pedagogisch

Nadere informatie

is werkzaam in een dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren of een combinatie daarvan;

is werkzaam in een dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren of een combinatie daarvan; FUNCTIEBESCHRIJVING CAO Dierenartsenpraktijken Functie : Dierenartsassistent A Datum : 28 maart 2007 Pagina : 1 Versie : Definitief ALGEMENE KENMERKEN De Dierenartsassistent A: is werkzaam in een dierenartsenpraktijk

Nadere informatie

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang

Stichting Kinderopvang Op Kop. Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Stichting Kinderopvang Op Kop Rapport functieomschrijving en functiewaardering coördinator kinderopvang Door dhr. R. Terpstra Datum 5 december 2014 Functieomschrijving coördinator kinderopvang Algemene

Nadere informatie

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER B voor 20 per week voor bepaalde tijd

FINANCIEEL ADMINISTRATIEF MEDEWERKER B voor 20 per week voor bepaalde tijd Interne- en externe oproep Ondersteunende Diensten Afdeling Financiën Kinderen en jeugdigen hebben het recht om op een humane en evenwichtige manier op te groeien. De hulpvraag van de cliënt is het uitgangspunt

Nadere informatie

Titel Sociaal Cultureel Werker 2. Ingangsdatum Per Uren. 24 uren. Omschrijving

Titel Sociaal Cultureel Werker 2. Ingangsdatum Per Uren. 24 uren. Omschrijving Titel Sociaal Cultureel Werker 2 Ingangsdatum Per 01-04 Uren 24 uren Omschrijving Organisatie Welzijn Rijswijk is een brede welzijnsinstelling in Rijswijk met ongeveer 50 beroepskrachten en ruim 400 vrijwilligers.

Nadere informatie

Functiebeschrijving begeleider A

Functiebeschrijving begeleider A Functiebeschrijving begeleider A 1. Doel van de functie De begeleider A regisseert en coördineert de zorg en begeleiding van de toegewezen cliënten en biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan

Nadere informatie

Organisatie: KadeZorg Functie: Verzorgende IG nv. 3

Organisatie: KadeZorg Functie: Verzorgende IG nv. 3 Organisatie: KadeZorg Functie: nv. 3 Kern van de functie De verzorgende levert cliëntgerichte zorg (lichamelijke, geestelijke en sociale hulp, begeleiding en verzorging) aan cliënten binnen de daartoe

Nadere informatie

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO)

Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) Functiebeschrijving Operationeel Manager Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam Operationeel Manager Codering 102 Organisatie Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Functieschaal

Nadere informatie

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel Keuzedeel mbo Mensen met niet-aangeboren hersenletsel behorend bij één of meerdere kwalificaties mbo Op dit moment is een wijziging van de WEB in voorbereiding waarmee de positie van keuzedelen in de kwalificatiestructuur

Nadere informatie

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel Keuzedeel mbo Mensen met niet-aangeboren hersenletsel gekoppeld aan één of meerdere kwalificaties mbo Code K0067 Penvoerder: Sectorkamer zorg, welzijn en sport Gevalideerd door: Sectorkamer Zorg, welzijn

Nadere informatie

Functieprofiel Woonondersteuner A. Resultaatgebieden

Functieprofiel Woonondersteuner A. Resultaatgebieden Functieprofiel Woonondersteuner A Functienaam : Woonondersteuner A Inschaling : FWG-25 Status : Vastgesteld februari 2017 Doelstelling van de functie De woonondersteuner A zorgt voor een goed verloop van

Nadere informatie

Profiel Administratief Medewerker HR

Profiel Administratief Medewerker HR Profiel Administratief Medewerker HR Voor meer informatie over deze functie: Ingrid La Haye, Manager HR 06 23 07 71 54, ilahaye@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 24 maart 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep

Nadere informatie

(Opleidingsplaats) Ambulant Hulpverlener MDFT voor 20 tot 25 uur per week voor bepaalde tijd

(Opleidingsplaats) Ambulant Hulpverlener MDFT voor 20 tot 25 uur per week voor bepaalde tijd Interne en externe oproep Behandel Expertise Centra 12-18 + Multi Dimensionele Familie Therapie MDFT (Multi Dimensionale Familie Therapie) is een intensief behandelprogramma voor jongeren tussen de 12

Nadere informatie

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen

5 Medewerkers en Organisatie 5.4 Functiebeschrijvingen Datum 12 maart 2013 Versie 4 Blad 1 van 9. Algemeen Blad 1 van 9 Algemeen PWH heeft ten behoeve van de diverse functies in de organisatie functiebeschrijvingen geformuleerd. De functiebeschrijvingen van de medewerkers die niet werkzaam zijn in de peuterspeelzalen

Nadere informatie

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL

FORMULIER FUNCTIEPROFIEL FORMULIER FUNCTIEPROFIEL Basisgegevens Datum 9-6-2015 Naam van de functie: HR Manager Plaats in de organisatie Rapporteert aan of werkt onder leiding van: directie Geeft leiding aan: afdeling P&O Doel

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF

FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF FUNCTIEPROFIEL: LOCATIEMANAGER STICHTING PETJE AF ALGEMENE KENMERKEN De locatiemanager heeft een leidinggevende functie waarbij de primaire taak bestaat uit het begeleiden van het operationele proces.

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum

FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum FUNCTIEBESCHRIJVING Medior adviseur Expertisecentrum Algemene informatie Organisatie: MEE Gelderse Poort Afdeling: Primair Proces Functiebenaming: Medior Adviseur Expertisecentrum Datum: 17 juni 2016 Functiegroep:

Nadere informatie

MEDEWERKER SERVICEDESK EN SYSTEEMBEHEER ICT (voor 36 uur per week voor bepaalde tijd)

MEDEWERKER SERVICEDESK EN SYSTEEMBEHEER ICT (voor 36 uur per week voor bepaalde tijd) Interne / externe oproep Afdeling Bedrijfsvoering Onderdeel ICT De afdeling Informatie-, Communicatie & Technologie (ICT) is faciliterend aan de organisatie. De afdeling ICT voert taken uit op het gebied

Nadere informatie

Sociaal pedagogisch werker 2

Sociaal pedagogisch werker 2 Sociaal pedagogisch werker 2 Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen Gaarshof en Weideveld,

Nadere informatie

Functieprofiel Peer Support Werker A

Functieprofiel Peer Support Werker A Functieprofiel Peer Support Werker A Functienaam : Peer Support Werker A Inschaling : FWG-40 Status : Vastgesteld februari 2017 Doelstelling van de functie Het maken van verbinding met cliënten en diens

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman FUNCTIEPROFIEL Procescoach Automatisering 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: LOCATIEMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015

Nadere informatie

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Voor meer informatie over deze functie: Nikki Weerheijm, Manager IM&A 06 23 05 42 83, nweerheijm@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 24 maart 2019 1. Organisatie De Bazalt

Nadere informatie

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk

Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Goede voorbeelden van functieprofielen uit de praktijk Deze voorbeelden van een functieprofiel kunnen je prima helpen bij het opstellen van je eigen profiel We zijn er van overtuigd dat deze praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

Functiebeschrijving participatiecoach B

Functiebeschrijving participatiecoach B Functiebeschrijving participatiecoach B 1. Doel van de functie De participatiecoach B begeleidt, stimuleert en ondersteunt cliënten en/of vrijwilligers tijdens in-, door- en uitstroom bij een volwaardige

Nadere informatie

is werkzaam in een dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren of een combinatie daarvan;

is werkzaam in een dierenartsenpraktijk voor landbouwhuisdieren, paarden, gezelschapsdieren of een combinatie daarvan; FUNCTIEBESCHRIJVING CAO Dierenartsenpraktijken Functie : Dierenartsassistent B Datum : 28 maart 2007 Pagina : 1 Versie : Definitief ALGEMENE KENMERKEN De Dierenartsassistent B: is werkzaam in een dierenartsenpraktijk

Nadere informatie

PLAATS VAN DE FUNCTIE

PLAATS VAN DE FUNCTIE ALGEMENE GEGEVENS Functienaam Functiefamilie Organisatieonderdeel Diëtist Uitvoering Unit Versie 1.0 Vastgesteld op 5 mei 2015 DOEL VAN DE FUNCTIE Verbeteren van de voedingstoestand en/of eetgewoonten

Nadere informatie

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang

Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Pagina 1 van 5 Taak- en functieomschrijving teamleider kinderopvang Doel Het vastleggen van taken, verantwoordelijkheden van een functionaris, met inbegrip van opleidingseisen en salarisindicatie. Van

Nadere informatie

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam

Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functieprofiel Naam organisatie: Stichting Huisartsen Dienstenposten Amsterdam Functienaam: Locatiemanager Datum: september 2009 1. Doelstelling van de functie De Locatiemanager is verantwoordelijk voor

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. leidinggevende aan vrijwilligers (m/v)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. leidinggevende aan vrijwilligers (m/v) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland omvat de provincies Gelderland en Overijssel en enkele Utrechtse

Nadere informatie

: Teamcoach. Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee. FWG-niveau : 45

: Teamcoach. Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee. FWG-niveau : 45 Teamcoach Algemene informatie Naam organisatie : De Haardstee Functie : Teamcoach Onderdeel : primaire zorg FWG-niveau : 45 Positie en rol in de organisatie. De teamcoach draagt hiërarchisch verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte)

Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Tijdelijke vacature(s): Lid COT (0,15 fte) Ambtelijk secretaris arrangementen (0,2 fte) Ambtelijk secretaris toelaatbaarheidsverklaringen (0,4 fte) Context De Commissie Ondersteuningstoewijzing (COT) werkt

Nadere informatie

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder

Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Profiel Functioneel Applicatiebeheerder Voor meer informatie over deze functie: Nikki Weerheijm, Manager IM&A 06 23 05 42 83, nweerheijm@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 2 juni 2019 1. Organisatie De Bazalt

Nadere informatie

Functiebeschrijving verzorgende IG (FWG 35) A. Plaats in de organisatie

Functiebeschrijving verzorgende IG (FWG 35) A. Plaats in de organisatie Functiebeschrijving verzorgende IG (FWG 35) A. Plaats in de organisatie Plaats in de organisatie De verzorgende IG is werkzaam ten behoeve van de cliënten van Zorggroep Hof en Hiem. Zorg en begeleiding

Nadere informatie

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN

MEDEWERKER ACTIES EN EVENEMENTEN Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het organiseren en uitvoeren van acties en evenementen en het bieden van administratieve en organisatorische ondersteuning. Welke positie neem ik in de organisatie in?

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

U kunt uw sollicitatie en CV tot uiterlijk tot 3juni a.s. mailen aan Bestuur@procollege.nl

U kunt uw sollicitatie en CV tot uiterlijk tot 3juni a.s. mailen aan Bestuur@procollege.nl 1 Voor het Kernteam Werk (KTW) van de Stichting Pro College regio Nijmegen zijn we per 1-9- 2015 op zoek naar trajectcoaches/recruiters. In totaal gaat het om 2,8 fte waarvan 0,7 fte ter vervanging van

Nadere informatie

PREZZENT Functiebeschrijving. Persoonlijk begeleider. Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING

PREZZENT Functiebeschrijving. Persoonlijk begeleider. Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING PREZZENT Functiebeschrijving Functie Persoonlijk begeleider Organisatie Prezzent Datum februari 2012 FWG 40 A: DOELOMSCHRIJVING Draagt zorg voor de ondersteuning, begeleiding en/of verzorging van cliënten

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg

FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER. Algemeen. Datum voorlopige vaststelling: 29-04-2015. Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg FUNCTIEBESCHRIJVING: WIJKMANAGER Algemeen Organisatie: Stichting Actiezorg en Magentazorg Organisatorische eenheid: raad van bestuur Opsteller functiebeschrijving: adviseur P&O Datum voorlopige vaststelling:

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Herman Broerenstichting Leraar LB

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Herman Broerenstichting Leraar LB FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Leraar LB Mei 2013 Opdrachtgever Auteur Clara van Sparwoudestraat 1 2612 SP Delft M. van Ommeren P.P.J.G. Janssen Project 5VBBA4431 1 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Organisatie

Nadere informatie

Sociaal pedagogisch verzorgende

Sociaal pedagogisch verzorgende Sociaal pedagogisch verzorgende Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen Gaarshof en

Nadere informatie

Sociaal pedagogisch werker 2

Sociaal pedagogisch werker 2 Sociaal pedagogisch werker 2 Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozen woonvoorzieningen de Gaarshof,

Nadere informatie

Functiebeschrijving secretaresse

Functiebeschrijving secretaresse Functiebeschrijving secretaresse 1. Doel van de functie De secretaresse verricht managementondersteunende, secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de leidinggevende van het desbetreffende

Nadere informatie

Functiebeschrijving administratief medewerker A

Functiebeschrijving administratief medewerker A Functiebeschrijving administratief medewerker A 1. Doel van de functie De administratief medewerker A werkt vanuit een specifiek vakspecialisme of op basis van senioriteit en is verantwoordelijk voor het

Nadere informatie

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur.

Functieprofiel: Operationeel Manager. De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Organisatie Functieprofiel: Operationeel Manager De operationeel manager ontvangt leiding van en is verantwoording schuldig aan de directeur. Geeft leiding aan en werkt samen met de vrijwilligers en de

Nadere informatie

Mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag

Mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag Keuzedeel mbo Mensen met licht verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag behorend bij één of meerdere kwalificaties mbo Op dit moment is een wijziging van de WEB in voorbereiding waarmee

Nadere informatie

Dispatcher MKA. schaal 7, max. 2.809 bruto per maand op fulltime basis

Dispatcher MKA. schaal 7, max. 2.809 bruto per maand op fulltime basis Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de functie van: Dispatcher MKA Arbeidsduur: Functie-inhoud: Arbeidsvoorwaardenkader: Functie-indeling: fulltime, 32-36 uur per week Zet ambulancezorg in, monitort

Nadere informatie

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent ,

Profiel Manager HR. Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent , Profiel Manager HR Voor meer informatie over deze functie: Saloua Molenkamp, personeelsconsulent 070 448 28 28, sollicitatie@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 9 april 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep is

Nadere informatie

Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof

Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof ` Tijdelijke vacature ambtelijk secretaris i.v.m. vervanging tijdens zwangerschapsverlof Werkveld: Aansturing: Omvang: Ingangsdatum: Einddatum: Aanstelling: Vooropleiding/ervaring Inschaling: Werkplek

Nadere informatie

Portier/baliemedewerker

Portier/baliemedewerker Portier/baliemedewerker Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen Gaarshof en Weideveld,

Nadere informatie

Systeem- en applicatiebeheerder

Systeem- en applicatiebeheerder Systeem- en applicatiebeheerder Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen de Gaarshof,,Weideveld

Nadere informatie

Functienaam: Pedagogisch Medewerker(st)er Naschoolse Opvang (NSO) Organisatie: Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Schaal: 4

Functienaam: Pedagogisch Medewerker(st)er Naschoolse Opvang (NSO) Organisatie: Stichting Professionele Kinderopvang Bonaire Schaal: 4 Functiebeschrijving Pedagogisch Medewerk(st)er Naschoolse Opvang (NSO) FUNCTIE-INFORMATIE Functienaam: Pedagogisch Medewerker(st)er Naschoolse Opvang (NSO) Organisatie: Stichting Schaal: 4 FUNCTIEBESCHRIJVING

Nadere informatie

Een verslag van coachende begeleidingsgesprekken met een klasgenoot over de leerdoelen en leerpunten tijdens de stage.

Een verslag van coachende begeleidingsgesprekken met een klasgenoot over de leerdoelen en leerpunten tijdens de stage. Specificaties Medewerker maatschappelijke zorg Titel: Soort: Werksituatie: Eindproduct: Coachend begeleiden en sociaal activeren Cursus Gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg,

Nadere informatie

Functiebeschrijving Kraamverzorgende

Functiebeschrijving Kraamverzorgende Functiebeschrijving Kraamverzorgende Algemene informatie Organisatie: BTKzorg Functie: Kraamverzorgende Datum: Maart 2012 Status: Functiebeschrijving FWG-schaal: 35 Kern en doelstelling van de functie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. A. Plaats in de organisatie

FUNCTIEBESCHRIJVING. A. Plaats in de organisatie FUNCTIEBESCHRIJVING A. Plaats in de organisatie 1. Doelstelling discipline Het inzetten van fysiotherapeutische expertise in samenhang met andere disciplines en in het kader van revalidatiegeneeskundige

Nadere informatie

Gezinshuis LOF. Vriezenveen

Gezinshuis LOF. Vriezenveen Gezinshuis LOF riezenveen Toets kleinschalige jeugdhulp met verblijf Gezond vertrouwen Utrecht, augustus 2018 Gezinshuis LOF riezenveen Toets kleinschalige jeugdhulp met verblijf Samenvatting Gezinshuis

Nadere informatie

Profiel personal coach WelSlagen Diversiteit

Profiel personal coach WelSlagen Diversiteit Datum 23-07- 2012 Versie: 1.0 Profiel personal coach WelSlagen Diversiteit Inleiding: De personal coach wordt ingezet om deelnemers van WelSlagen Diversiteit met een relatief grote afstand tot de arbeidsmarkt

Nadere informatie

Convenant Kindercentra & ROC s Groningen en Noord-Drenthe. Informatiegids voor Stagiairs

Convenant Kindercentra & ROC s Groningen en Noord-Drenthe. Informatiegids voor Stagiairs Informatiegids voor Stagiairs Inhoudsopgave informatie stagiairs Algemeen Functiebeschrijving Pedagogisch medewerker (conform cao kinderopvang) Functiebeschrijving Peuterspeelzaalleidster 1 (conform cao

Nadere informatie

Resultaat: Functionaris ondersteunt, zodanig dat hij/zij gemakkelijker en met meer aandacht de deelnemers kan opvangen, begeleiden en ondersteunen.

Resultaat: Functionaris ondersteunt, zodanig dat hij/zij gemakkelijker en met meer aandacht de deelnemers kan opvangen, begeleiden en ondersteunen. Assistent Welzijn Algemene kenmerken Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o. is een combinatie van voorzieningen in Breda en omgeving voor dak- en thuisloze mensen met langdurende of acute problemen.

Nadere informatie

Sociaal pedagogisch verzorgende/ IG

Sociaal pedagogisch verzorgende/ IG Sociaal pedagogisch verzorgende/ IG Algemene kenmerken Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o. is een combinatie van voorzieningen in Breda en omgeving voor dak- en thuisloze mensen met langdurende

Nadere informatie

Het verzorgen van de dagelijkse restauratieve voorzieningen en de uitbrengmaaltijden.

Het verzorgen van de dagelijkse restauratieve voorzieningen en de uitbrengmaaltijden. Kok (eerste) Algemene kenmerken Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o. is een combinatie van voorzieningen in Breda en omgeving voor dak- en thuisloze mensen met langdurende of acute problemen. Wij

Nadere informatie

Algemeen technisch medewerker

Algemeen technisch medewerker Algemeen technisch medewerker Algemene kenmerken Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o. is een combinatie van voorzieningen in Breda en omgeving voor dak- en thuisloze mensen met langdurende of acute

Nadere informatie

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum

Functie Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum VACATUREOVERZICHT JULI 2009 Functie Omschrijving Regio / plaats Vacaturenummer Afdelingsmanager Regionaal Expertise Centrum Wij zoeken een enthousiaste en innovatieve afdelingsmanager Regionaal Expertise

Nadere informatie

Vacature leraar NBS Teteringen

Vacature leraar NBS Teteringen Vacature leraar NBS Teteringen Het bestuur van de Stichting Nutsscholen Breda is verantwoordelijk voor vijf dynamische algemeen bijzondere scholen met in totaal ± 2000 leerlingen en 140 medewerkers. Per

Nadere informatie

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. projectmedewerker (s) Inburgering m/v (14)

Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland. projectmedewerker (s) Inburgering m/v (14) Vacaturemelding Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland Informatie algemeen Het werkgebied van de Stichting VluchtelingenWerk Oost Nederland (VWON) omvat de gemeenten binnen de provincies Gelderland

Nadere informatie

BELEID FUNCTIEMIX. (LA/LB/LC functies) Een kans op ontwikkeling

BELEID FUNCTIEMIX. (LA/LB/LC functies) Een kans op ontwikkeling BELEID FUNCTIEMIX (LA/LB/LC functies) Een kans op ontwikkeling April 2013 INHOUD INHOUD 1. Wettelijk kader 2. Doel van de functiemix 3. Financiële uitwerking 4. Onderscheid in functies 5. Sollicitatie

Nadere informatie

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Leraar basisonderwijs LB

FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING. Stichting Talent Leraar basisonderwijs LB FUNCTIEBESCHRIJVING EN -WAARDERING Leraar basisonderwijs LB januari 2013 Opdrachtgever Nieuwstraat 23 A 1621 EA Hoorn Auteur Paul Janssen Project 5POBA4560 FUNCTIE INFORMATIE Functienaam Leraar basisonderwijs

Nadere informatie

Resultaat: Medewerkers aangestuurd, zodanig dat zij de doelstellingen van hun werkzaamheden hebben gerealiseerd.

Resultaat: Medewerkers aangestuurd, zodanig dat zij de doelstellingen van hun werkzaamheden hebben gerealiseerd. Manager cliëntbureau Algemene kenmerken De functionaris is werkzaam binnen de Stichting Maatschappelijke Opvang Breda e.o., waaronder ressorteren dak- en thuislozenvoorzieningen zoals intramurale woonvoorzieningen,

Nadere informatie

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Schoolmaatschappelijk werker (1 fte)

Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren. Schoolmaatschappelijk werker (1 fte) VACATURE Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire is op zoek naar een ervaren Schoolmaatschappelijk werker (1 fte) Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire (EOZ) biedt ondersteuning en

Nadere informatie

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR

Functiebeschrijving. Teammanager VGE. Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Functiebeschrijving Teammanager VGE Versie 0.9 LIMOR: Het copyright, kopijrecht en auteursrecht zij expliciet voorbehouden aan LIMOR Ter beschikking stellen aan derden kan slechts met goedkeuring van LIMOR

Nadere informatie

COMPETENTIEPROFIEL ONDERSTEUNER PASSEND ONDERWIJS. Resultaatgebieden 1. Ondersteuning en advisering aan IB en leraren

COMPETENTIEPROFIEL ONDERSTEUNER PASSEND ONDERWIJS. Resultaatgebieden 1. Ondersteuning en advisering aan IB en leraren COMPETENTIEPROFIEL ONDERSTEUNER PASSEND ONDERWIJS De ondersteuner passend onderwijs is werkzaam in een team van professionals dat wordt aangestuurd door een ondersteuningsmanager. De ondersteuner passend

Nadere informatie

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen)

MARKETEER RESULTAATGEBIEDEN. Wat kan ik doen om de doelen te bereiken? (Activiteiten) Wat moet ik bereiken? (Doelen) Waarvoor ben ik aangenomen? (Doel) Het ontwikkelen, coördineren en realiseren van campagnes en acties binnen een team en/of thema met als doel het bereiken, benaderen en activeren van de doelgroepen. Welke

Nadere informatie

Steunpunt Zorg & Onderwijs Fryslân

Steunpunt Zorg & Onderwijs Fryslân Steunpunt Zorg & Onderwijs Fryslân Kwaliteitseisen dagprogramma s met ZOAL (Zorg en Onderwijs op een andere Locatie) Kwaliteitseisen en dienstverlening voor ZOAL-aanbieders, versie 26 juli 2017 1 Inhoud

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

FUNCTIEPROFIEL. Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid FUNCTIEPROFIEL Voorzitter Nationaal Comité advies dierproevenbeleid PublicSpirit drs. Patrick Beterams senior consultant augustus 2019 Organisatie & context Het Nationaal Comité advies dierproevenbeleid

Nadere informatie