TE HUUR Toermalijnring te Dordrecht bedrijfsunits met kantoor

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "TE HUUR Toermalijnring 1100-1106 te Dordrecht bedrijfsunits met kantoor"

Transcriptie

1 TE HUUR Toermalijnring te Dordrecht bedrijfsunits met kantoor Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard GR Dordrecht telefoon fax

2 TE HUUR Jade te Dordrecht Algemeen Unieke kans voor startende of doorstartende bedrijven om zich representatief en milieuverantwoord te presenteren in dit energie-0-bedrijvencentrum. Het centrum is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Dordtse Kil III aan de westzijde van Dordrecht, tegenover de Makro en direct naast de A16. Het bedrijventerrein is direct ontsloten op de Randweg N3 die de A16 (Rotterdam/Antwerpen) en A15 (Rotterdam/Nijmegen) met elkaar verbindt. Ook is via de Rijksstraatweg een uitstekende verbinding met de overige bedrijventerreinen en het achterland van Dordrecht. Het representatieve complex omvat op de hoeken vier units met veel glasoppervlak en de mogelijkheid voor een showroom. De tussenunits hebben bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Per unit zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar. Kadastrale aanduiding Gemeente Dordrecht, sectie V, nummer 926 gedeeltelijk Energie-0-bedrijvencentrum De units zijn uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie- en waterbesparing. Naast extra isolatie van vloer, gevel en dak (Rc 3½ a 4 m²k/w), extra isolerend zonwerend glas (U 1,1 W/m²K) en buitenzonwering, wordt verwarmd met warmtepompen, aangesloten op grondcollectoren. Deze halen op 50 m diepte, water van circa 12ºC uit de grond (de aarde is op die diepte constant 12ºC) en maken daarmee verwarmingswater van circa 50ºC (volgens het principe 50 liter grondwater van 12ºC = 12 liter verwarmingswater van 50ºC). De ventilatie-installatie is voorzien van een warmte terugwin-unit, die ca. 97% van de warmte uit de afvoerlucht haalt en daarmee de aanvoerlucht opwarmt. In de zomer werkt de installatie omgekeerd en wordt de aanvoerlucht voorgekoeld door de afvoerlucht. Kortom, simpele en betrouwbare installaties, die geen aardgas meer nodig hebben. Voor de aandrijving wordt alleen nog gebruik gemaakt van groene stroom, opgewekt uit wind- en zonneenergie, zodat volstrekt geen fossiele brandstof (= aardgas of elektriciteit van kolen/gas/kernenergiecentrales) verbruikt wordt en dus ook geen uitstoot van schadelijke stoffen (CO² etc) meer plaatsvindt. Deelnemen in een energie-0-bedrijvencentrum is goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee en goed voor uw imago. Een betere wereld begint vandaag bij u zelf!

3 Pluspunten van het energie-0-bedrijvencentrum op een rij - uitstekend bereikbare locatie, - ruime parkeergelegenheid, - representatieve uitstraling, - luxe en onderhoudsarme afwerking, - extreem energiezuinig (dus lage stook kosten), - praktisch en efficiënt indeelbaar, - voorzien van alle comfort (verwarming, ventilatie en zonwering), - milieubewuste voorzieningen, - lage servicekosten (door onderhoudsarme installaties en materialen). Beschikbare units Toermalijnring 1100 Ca. 60 m² bedrijfsruimte op de begane grond; Ca. 60 m² kantoorruimte op de verdieping; 4 parkeerplaatsen. Huurprijs 1.050,-- per unit, per maand, exclusief BTW. en servicekosten. Technische omschrijving Terrein klinkerbestrating, geschikt voor licht vrachtverkeer. Begane grondvloer vlakke extra geïsoleerde betonvloer (Rc 3½m²K/W), belastbaar tot kg/m². Verdiepingsvloer vlakke betonvloer, belastbaar tot 250 kg/m². Vrije hoogte op de begane grond ca. 331 cm, op de verdieping ca. 289 cm. Dak extra geïsoleerd betondak (Rc 4 m²k/w) waarop onderhoudsarme kunststof dakbedekking. Wanden vlakke beton unitwanden. Overige wanden systeemwanden. Buitengevels extra geïsoleerde spouwmuur (Rc 4 m²/k/w), buiten van baksteen, binnen van beton. Buitenkozijnen antraciet gemoffeld aluminium, waarin extra isolerend en zonwerend glas (1,1 W/m²K). Het glas op de begane grond is tevens inbraakwerend gelaagd (klasse A2). Overheaddeur metallic grijs gemoffeld staal, doorrijhoogte ca. 280 cm. Zonwering elektrische buitenzonwering boven de kozijnen op de verdieping. Reclame lichtbakken, waarop u uw bedrijfsnaam en reclame kunt aanbrengen, boven de kozijnen op de begane grond. Inbraakpreventie inbraakwerend hang- en sluitwerk op alle buitenkozijnen, inbraakwerend glas (klasse A2) in de begane grond kozijnen. Brandpreventie brandslanghaspel in de entree. Optioneel kan een brandmeld / ontruimingsinstallatie worden aangebracht.

4 Verwarming Ventilatie Inrichting verwarming van de bedrijfsruimte op de begane grond door een plafondheater, de overige ruimtes door decorradiatoren. De verwarming door een warmtepomp die aardwarmte omzet in verwarmingswater. De temperatuur kan in iedere ruimte afzonderlijk worden ingesteld. luchtverversing door een hoogrendement warmte terugwininstallatie, waarmee s-nachts ook gekoeld kan worden. de entree is afgewerkt met een vlakke betonvloer en structuur spuitwerk op wanden en plafond. De trap is van vurenhout. De bedrijfsruimte op de begane grond is afgewerkt met een vlakke betonvloer en vlakke betonwanden en -plafond. De kantoorruimte op de verdieping is afgewerkt met een vlakke betonvloer en vlakke betonwanden en plafond. 2 wanden zijn voorzien van een kabelgoot, waarin bekabeling voor data, telefoon en dergelijke kan worden weggewerkt. De kitchenette is voorzien van een keukenblok, bovenkastjes en een warmwaterboiler. Het toilet is afgewerkt met vloer- en wandtegels en een lamellenplafond en voorzien van een wandcloset met inbouwreservoir en een wastafel met automatische kraan. Closet en wastafel zijn van speciaal vuil- en bacterie afstotend porselein. Huurprijsaanpassing Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurtermijn Vijf jaar met een verlengingsperiode van vijf jaar. Omzetbelasting Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde opteringsverklaring zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend.

5 Zekerheidsstelling Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW. Bijkomende kosten Een voorschot van 10,-- per m² per jaar voor de in de standaard huurovereenkomst bedoelde leveringen en diensten, waaronder: - periodieke controle- en onderhoudswerkzaamheden aan alle in het gebouw aanwezige installaties, - inclusief de telefooninstallatie voor remote controle van de warmtepompen, - onderhoud van de buitenzonwering, - onderhoud en inspectie van het dak, - onderhoud van de overheaddeuren, - onderhoud van het buitenterrein, - verzekering van alle glasruiten in het gehuurde, dienende tot lichtdoorlating, - schoonhouden van het buitenterrein, - een bijdrage voor het via de Gemeente Dordrecht geïnitieerde parkmanagement, - 5% administratiekosten (exclusief B.T.W.) over bovenstaande leveringen en diensten. Huurovereenkomst Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus Datum van oplevering In overleg. Bijzonderheden De warmtepompen worden op afstand beheerd. In één der wordt in de meterkast een aparte telefoonlijn aangebracht voor het contact met de waterpompen van alle units. In de huurovereenkomst van deze unit wordt een extra bepaling opgenomen voor het hebben en houden van deze voorziening. Binnen het energie-0-concept is het gepast dat gebruik gemaakt wordt van groene stroom. Hiertoe sluit de verhuurder een leveringscontract af dat bij ingebruikname op naam van de huurder wordt overgeschreven. Huurder dient zich ervan bewust te zijn dat voor de eerste contractperiode geen energie van een andere leverancier kan worden betrokken. In het kader van de geliberaliseerde energiemarkt kan huurder pas na de initiële contractperiode voor een andere leverancier kiezen. Verhuurder behoudt zich het recht voor om op het dak extra voorzieningen aan te brengen die passen in het energie-0-concept, zoals PV-panelen. Huurder dient te accepteren dat verhuurder te allen tijde toegang heeft tot het dak.

6 Eigenaar houdt zich het recht voor om op het dak van het gebouw extra voorzieningen aan te brengen die passen in het energie-0-concept waaronder bijvoorbeeld PV-panelen op het dak. Huurder dient te accepteren dat verhuurder te allen tijde toegang heeft tot het dak. Inlichtingen Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Telefoon Fax Bezoek ook onze internetsite Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

7 Locatie Toermalijnring / Jade te Dordrecht Bron: Google maps

8

9 Foto s Toermalijnring / Jade te Dordrecht

10

11 TE HUUR Toermalijnring te Dordrecht bedrijfsunits met kantoor Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Spuiboulevard GR Dordrecht telefoon fax

12 TE HUUR Jade te Dordrecht Algemeen Unieke kans voor startende of doorstartende bedrijven om zich representatief en milieuverantwoord te presenteren in dit energie-0-bedrijvencentrum. Het centrum is gelegen op het nieuwe bedrijventerrein Dordtse Kil III aan de westzijde van Dordrecht, tegenover de Makro en direct naast de A16. Het bedrijventerrein is direct ontsloten op de Randweg N3 die de A16 (Rotterdam/Antwerpen) en A15 (Rotterdam/Nijmegen) met elkaar verbindt. Ook is via de Rijksstraatweg een uitstekende verbinding met de overige bedrijventerreinen en het achterland van Dordrecht. Het representatieve complex omvat op de hoeken vier units met veel glasoppervlak en de mogelijkheid voor een showroom. De tussenunits hebben bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de verdieping. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Per unit zijn 4 parkeerplaatsen beschikbaar. Kadastrale aanduiding Gemeente Dordrecht, sectie V, nummer 926 gedeeltelijk Energie-0-bedrijvencentrum De units zijn uitgerust met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie- en waterbesparing. Naast extra isolatie van vloer, gevel en dak (Rc 3½ a 4 m²k/w), extra isolerend zonwerend glas (U 1,1 W/m²K) en buitenzonwering, wordt verwarmd met warmtepompen, aangesloten op grondcollectoren. Deze halen op 50 m diepte, water van circa 12ºC uit de grond (de aarde is op die diepte constant 12ºC) en maken daarmee verwarmingswater van circa 50ºC (volgens het principe 50 liter grondwater van 12ºC = 12 liter verwarmingswater van 50ºC). De ventilatie-installatie is voorzien van een warmte terugwin-unit, die ca. 97% van de warmte uit de afvoerlucht haalt en daarmee de aanvoerlucht opwarmt. In de zomer werkt de installatie omgekeerd en wordt de aanvoerlucht voorgekoeld door de afvoerlucht. Kortom, simpele en betrouwbare installaties, die geen aardgas meer nodig hebben. Voor de aandrijving wordt alleen nog gebruik gemaakt van groene stroom, opgewekt uit wind- en zonneenergie, zodat volstrekt geen fossiele brandstof (= aardgas of elektriciteit van kolen/gas/kernenergiecentrales) verbruikt wordt en dus ook geen uitstoot van schadelijke stoffen (CO² etc) meer plaatsvindt. Deelnemen in een energie-0-bedrijvencentrum is goed voor het milieu, goed voor uw portemonnee en goed voor uw imago. Een betere wereld begint vandaag bij u zelf!

13 Pluspunten van het energie-0-bedrijvencentrum op een rij - uitstekend bereikbare locatie, - ruime parkeergelegenheid, - representatieve uitstraling, - luxe en onderhoudsarme afwerking, - extreem energiezuinig (dus lage stook kosten), - praktisch en efficiënt indeelbaar, - voorzien van alle comfort (verwarming, ventilatie en zonwering), - milieubewuste voorzieningen, - lage servicekosten (door onderhoudsarme installaties en materialen). Beschikbare units Toermalijnring 1100 Ca. 60 m² bedrijfsruimte op de begane grond; Ca. 60 m² kantoorruimte op de verdieping; 4 parkeerplaatsen. Huurprijs 1.050,-- per unit, per maand, exclusief BTW. en servicekosten. Technische omschrijving Terrein klinkerbestrating, geschikt voor licht vrachtverkeer. Begane grondvloer vlakke extra geïsoleerde betonvloer (Rc 3½m²K/W), belastbaar tot kg/m². Verdiepingsvloer vlakke betonvloer, belastbaar tot 250 kg/m². Vrije hoogte op de begane grond ca. 331 cm, op de verdieping ca. 289 cm. Dak extra geïsoleerd betondak (Rc 4 m²k/w) waarop onderhoudsarme kunststof dakbedekking. Wanden vlakke beton unitwanden. Overige wanden systeemwanden. Buitengevels extra geïsoleerde spouwmuur (Rc 4 m²/k/w), buiten van baksteen, binnen van beton. Buitenkozijnen antraciet gemoffeld aluminium, waarin extra isolerend en zonwerend glas (1,1 W/m²K). Het glas op de begane grond is tevens inbraakwerend gelaagd (klasse A2). Overheaddeur metallic grijs gemoffeld staal, doorrijhoogte ca. 280 cm. Zonwering elektrische buitenzonwering boven de kozijnen op de verdieping. Reclame lichtbakken, waarop u uw bedrijfsnaam en reclame kunt aanbrengen, boven de kozijnen op de begane grond. Inbraakpreventie inbraakwerend hang- en sluitwerk op alle buitenkozijnen, inbraakwerend glas (klasse A2) in de begane grond kozijnen. Brandpreventie brandslanghaspel in de entree. Optioneel kan een brandmeld / ontruimingsinstallatie worden aangebracht.

14 Verwarming Ventilatie Inrichting verwarming van de bedrijfsruimte op de begane grond door een plafondheater, de overige ruimtes door decorradiatoren. De verwarming door een warmtepomp die aardwarmte omzet in verwarmingswater. De temperatuur kan in iedere ruimte afzonderlijk worden ingesteld. luchtverversing door een hoogrendement warmte terugwininstallatie, waarmee s-nachts ook gekoeld kan worden. de entree is afgewerkt met een vlakke betonvloer en structuur spuitwerk op wanden en plafond. De trap is van vurenhout. De bedrijfsruimte op de begane grond is afgewerkt met een vlakke betonvloer en vlakke betonwanden en -plafond. De kantoorruimte op de verdieping is afgewerkt met een vlakke betonvloer en vlakke betonwanden en plafond. 2 wanden zijn voorzien van een kabelgoot, waarin bekabeling voor data, telefoon en dergelijke kan worden weggewerkt. De kitchenette is voorzien van een keukenblok, bovenkastjes en een warmwaterboiler. Het toilet is afgewerkt met vloer- en wandtegels en een lamellenplafond en voorzien van een wandcloset met inbouwreservoir en een wastafel met automatische kraan. Closet en wastafel zijn van speciaal vuil- en bacterie afstotend porselein. Huurprijsaanpassing Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurtermijn Vijf jaar met een verlengingsperiode van vijf jaar. Omzetbelasting Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur. Deze zogenaamde opteringsverklaring zal bij ondertekening van de huurovereenkomst door huurder zijn ondertekend.

15 Zekerheidsstelling Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW. Bijkomende kosten Een voorschot van 10,-- per m² per jaar voor de in de standaard huurovereenkomst bedoelde leveringen en diensten, waaronder: - periodieke controle- en onderhoudswerkzaamheden aan alle in het gebouw aanwezige installaties, - inclusief de telefooninstallatie voor remote controle van de warmtepompen, - onderhoud van de buitenzonwering, - onderhoud en inspectie van het dak, - onderhoud van de overheaddeuren, - onderhoud van het buitenterrein, - verzekering van alle glasruiten in het gehuurde, dienende tot lichtdoorlating, - schoonhouden van het buitenterrein, - een bijdrage voor het via de Gemeente Dordrecht geïnitieerde parkmanagement, - 5% administratiekosten (exclusief B.T.W.) over bovenstaande leveringen en diensten. Huurovereenkomst Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in augustus Datum van oplevering In overleg. Bijzonderheden De warmtepompen worden op afstand beheerd. In één der wordt in de meterkast een aparte telefoonlijn aangebracht voor het contact met de waterpompen van alle units. In de huurovereenkomst van deze unit wordt een extra bepaling opgenomen voor het hebben en houden van deze voorziening. Binnen het energie-0-concept is het gepast dat gebruik gemaakt wordt van groene stroom. Hiertoe sluit de verhuurder een leveringscontract af dat bij ingebruikname op naam van de huurder wordt overgeschreven. Huurder dient zich ervan bewust te zijn dat voor de eerste contractperiode geen energie van een andere leverancier kan worden betrokken. In het kader van de geliberaliseerde energiemarkt kan huurder pas na de initiële contractperiode voor een andere leverancier kiezen. Verhuurder behoudt zich het recht voor om op het dak extra voorzieningen aan te brengen die passen in het energie-0-concept, zoals PV-panelen. Huurder dient te accepteren dat verhuurder te allen tijde toegang heeft tot het dak.

16 Eigenaar houdt zich het recht voor om op het dak van het gebouw extra voorzieningen aan te brengen die passen in het energie-0-concept waaronder bijvoorbeeld PV-panelen op het dak. Huurder dient te accepteren dat verhuurder te allen tijde toegang heeft tot het dak. Inlichtingen Ooms Drechtsteden Bedrijfshuisvesting B.V. Telefoon Fax Bezoek ook onze internetsite Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

17 Locatie Toermalijnring / Jade te Dordrecht Bron: Google maps

18

19 Foto s Toermalijnring / Jade te Dordrecht

20

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoorruimte in kantoorvilla. gelegen aan de Spoorhaven 50-60. te Berkel en Rodenrijs

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Kantoorruimte in kantoorvilla. gelegen aan de Spoorhaven 50-60. te Berkel en Rodenrijs VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte in kantoorvilla gelegen aan de Spoorhaven 50-60 te Berkel en Rodenrijs Object Hoogwaardige kantoorvilla gelegen aan de Spoorhaven 50-60 te Berkel en

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 2 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE TE HUUR ALGEMENE OMSCHRIJVING Op bedrijventerrein Leehove is per direct, als onderdeel van een groter object, kantoor- en bedrijfsruimte

Nadere informatie

Ondernemen op Zestienhoven Bovendijk 139, 3045 PC Rotterdam

Ondernemen op Zestienhoven Bovendijk 139, 3045 PC Rotterdam Ondernemen op Zestienhoven Bovendijk 139, 3045 PC Rotterdam BOVENDIJK 139 Gegevens per 21 mei 2015, wijzigingen en zetfouten voorbehouden. OVERAL DICHTBIJ ONDERNEMEN Hoog 16Hoven is een bijzondere plek

Nadere informatie

Te koop Te huur Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor

Te koop Te huur Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor Te koop Te huur Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor Contact +31 (0)88-796 24 76 info@synchrobedrijfshuisvesting.nl Badhuisstraat 56 4381 LT Vlissingen Te koop/ Te huur Bereikbaarheid Bestemming

Nadere informatie

Orionstraat 11 te Den Haag

Orionstraat 11 te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Orionstraat 11 te Den Haag Te huur bedrijfs-/kantoorruimte van ca. 863 m² Pagina 1 van 11 Algemene informatie Te huur Orionstraat 11 te Den Haag Algemeen Het betreft een

Nadere informatie

Flexibel kantoor huren in Business Center Oostvoorne - Langeweg 7 Flexkantoren

Flexibel kantoor huren in Business Center Oostvoorne - Langeweg 7 Flexkantoren Voor meer info Bezoek onze website Flexibel kantoor huren in Business Center Oostvoorne - Langeweg 7 Flexkantoren Betreft: Zeer representatief kleinschalig Business Center bestaande uit 7 geheel gestoffeerde

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Kobaltstraat 17 2544 ET 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte op de 1e verdieping met

Nadere informatie

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage

Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Vrijblijvende object informatie TE HUUR Van der Kunstraat 30 2521 BC 's-gravenhage Te huur : Kantoorruimte Huurprijs :

Nadere informatie

Son, Ekkersrijt 7318

Son, Ekkersrijt 7318 Te Huur bij Q : Son, Ekkersrijt 7318 2 EKKERSRIJT 7318 TE SON Beschrijving object : Op absolute zichtlocatie gelegen bedrijfsobject met buitenterrein! Locatie / Ligging : Het bedrijfscomplex, waarvan de

Nadere informatie

Algerastraat 11 Schiedam

Algerastraat 11 Schiedam TE HUUR Algerastraat 11 Schiedam Huurprijs 1.750,00 per maand Stripes Makelaardij & Consultancy Ringersstraat 23 3125 BP SCHIEDAM Tel: 010-7420977 Fax: 010-7420976 E-mail: info@stripes-makelaardij.nl Website:

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag

Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Koediefstraat 5 te Den Haag Te huur kantoorruimte van ca. 372 m² in het centrum van Den Haag Pagina 1 van 14 Algemene informatie Te huur Koediefstraat 5 te Den Haag Algemeen

Nadere informatie

Dr. Lelykade 18 B te Den Haag

Dr. Lelykade 18 B te Den Haag Vrijblijvende objectinformatie Dr. Lelykade 18 B te Den Haag Ca. 250 m² turn-key kantoorruimte met uitzicht over de jachthaven en de Noordzee! Pagina 1 van 11 Algemene informatie Te huur Dr. Lelykade 18

Nadere informatie

Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan A15 en tegenover NS-station. Stationspark 450-490 Sliedrecht

Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan A15 en tegenover NS-station. Stationspark 450-490 Sliedrecht Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan A15 en tegenover NS-station Stationspark 450-490 Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie aan A15 tegenover NS-station Stationspark 450-490 Betreft : Op zichtlocatie

Nadere informatie

Plaatsnaam : DORDRECHT Huurprijs 950,-- EX BTW P.M. Adres : JADE 228

Plaatsnaam : DORDRECHT Huurprijs 950,-- EX BTW P.M. Adres : JADE 228 WONINGMAKELAARDIJ BEDRIJFSMAKELAARDIJ AANKOOPBEMIDDELING TAXATIES VASTGOEDADVIES Plaatsnaam : DORDRECHT Huurprijs 950,-- EX BTW P.M. Adres : JADE 228 TYPE AANBOD : Huur SOORT AANBOD : kantoor VLOEROPPERVLAKTE

Nadere informatie

Projectinformatie. Kruisweg 609-619. Hoofddorp

Projectinformatie. Kruisweg 609-619. Hoofddorp Projectinformatie Kruisweg 609-619 Hoofddorp VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Object Te huur, representatief kantoorgebouw Crosspoint gelegen op bedrijventerrein De Hoek te Hoofddorp. Het kantoorgebouw

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE 105 & 107 DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE TE KOOP/TE HUUR BETREFT Op bedrijventerrein Leehove, gelegen nabij de Burgemeester van Doornlaan (N223) en de Rijksweg

Nadere informatie

Te Huur. Bedrijfsobject aan de Lylantse baan 9 te Capelle aan den IJssel

Te Huur. Bedrijfsobject aan de Lylantse baan 9 te Capelle aan den IJssel Te Huur Bedrijfsobject aan de Lylantse baan 9 te Capelle aan den IJssel Betreft Functioneel bedrijfsobject gelegen aan de Lylantse baan 9 te Capelle aan den IJssel. Totaal omvat het object circa 1.150

Nadere informatie

Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 2 te Utrecht

Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 2 te Utrecht Vrijblijvende PROJECTINFORMATIE TE HUUR Computerweg 2 te Utrecht Waltmann Bedrijfshuisvesting Maliesingel 18 3581 BE Utrecht TEL : 030 66 222 55 FAX : 030 67 766 40 Email: bedrijven@waltmann.nl www.waltmann.nl

Nadere informatie

ca. 6.032 m 2 vvo Huurbaar vanaf 435 m 2 TE HUUR Utopialaan 22-52 s-hertogenbosch Representatief kantoorcomplex pal aan de A2.

ca. 6.032 m 2 vvo Huurbaar vanaf 435 m 2 TE HUUR Utopialaan 22-52 s-hertogenbosch Representatief kantoorcomplex pal aan de A2. ca. 6.032 m 2 vvo Huurbaar vanaf 435 m 2 TE HUUR Utopialaan 22-52 s-hertogenbosch Representatief kantoorcomplex pal aan de A2. OMGEVINGSFACTOREN Deze representatieve kantoorruimten maken deel uit van het

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT

PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE Achter Sint Pieter 140 te UTRECHT PROJECTINFORMATIE TE HUUR Kantoorruimte te UTRECHT Adres: Algemeen: Achter Sint Pieter 140 te Utrecht Kantoorgebouw Beijers is een luxueus en karaktervol

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vasteland 78 te Rotterdam

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR. Vasteland 78 te Rotterdam VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE HUUR Vasteland 78 te Rotterdam Object Bij HNKR bieden we op een super locatie in hartje Rotterdam kantoorruimten in een karakteristiek pand. Het pand heeft een geweldige

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE. te huur kantoorruimte Wolga 5 te Den Haag

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE. te huur kantoorruimte Wolga 5 te Den Haag VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE te huur kantoorruimte Wolga 5 te Den Haag VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE Wolga 5, Den Haag Algemeen: Dit mooie gebouw in Den Haag nabij de kruising van de A4 en de A12

Nadere informatie

Einsteinweg 10, 2408 AR Alphen aan den Rijn

Einsteinweg 10, 2408 AR Alphen aan den Rijn Einsteinweg 10, 2408 AR Algemeen: Wij bieden te huur aan een multifunctioneel bedrijfspand/kantoorpand aan de in. Dit gebied behoort tot het bedrijventerrein "Molenwetering". De opslag/ bedrijfshal is

Nadere informatie

Projectinformatie. Te Huur

Projectinformatie. Te Huur Projectinformatie Te Huur De Lasso-Zuid 17, 2371 EV Roelofarendsveen Huurprijs 9.900,00 per jaar Omschrijving Algemeen: Representatieve multifunctionele bedrijfsruimte in 2 lagen opvallend gesitueerd op

Nadere informatie

OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Gehele kantoorpand. Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Houttuinlaan 8 te Woerden

OBJECTINFORMATIE TE HUUR. Gehele kantoorpand. Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein. Houttuinlaan 8 te Woerden OBJECTINFORMATIE TE HUUR Gehele kantoorpand Ca. 495 m² kantoorruimte 15 parkeerplaatsen op eigen terrein Houttuinlaan 8 te Woerden OBJECTINFORMATIE Adres Houttuinlaan 8, 3447 GM te Woerden Woerden algemeen

Nadere informatie

TE HUUR KANTOORRUIMTE WOLGA 5 TE DEN HAAG

TE HUUR KANTOORRUIMTE WOLGA 5 TE DEN HAAG TE HUUR KANTOORRUIMTE WOLGA 5 TE DEN HAAG Vrijblijvende projectinformatie: Conduct Vastgoed B.V., Warmond Algemeen : Het betreft de rechter kantoorvleugel van de bovenste (2e) verdieping van het kantoorpand

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE LEEHOVE DE LIER BEDRIJVENTERREIN LEEHOVE TE HUUR / TE KOOP BETREFT Op de laatste beschikbare kavel op bedrijvenpark Leehove in De Lier zal binnenkort gestart worden met

Nadere informatie

TE KOOP KANTOOR- & BEDRIJFSGEBOUW

TE KOOP KANTOOR- & BEDRIJFSGEBOUW TE KOOP KANTOOR- & BEDRIJFSGEBOUW VRIJBLIJVENDE INFORMATIE KANTOOR- & BEDRIJFSGEBOUW Bedrijventerrein Lage Weide Kobaltweg 50 3542 CE Utrecht NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE E3M Business Solutions

Nadere informatie

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,-

Bedrijfsunit te huur. Koele Mei 18b en 18c te Breda. Huurprijs per jaar : 17.500,- Bedrijfsunit te huur Op goede locatie, nabij centrum van Breda, met goede en snelle ontsluiting naar A16 en A27. Koele Mei 18b en 18c te Breda Vermeeren Makelaardij B.V. Ettenseweg 42 4891 XV Rijsbergen

Nadere informatie